Skip to content


       Szűrés lista

Kaposvári életkép és a "cseri királyok"

A Kapospont riporterei vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt forgattak (volna).
Itt több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta riportereket, akik nem élezték tovább a helyzetet, és jobbnak látták visszavonulni.
Vagyis futottak, mint a gepárd ...

Remélem, már előzetesben vannak a támadók ...

Vasárnapi hangulatos életkép Kaposvár központjából:

A bíróság három fiatalkorú fiú előzetes letartóztatásáról döntött. A Cseri úti fiúk, akik közül a legfiatalabb éppen betöltötte a 14. életévét, csoportos rablást követettek el. A múlt héten egy kislánnyal mobiltelefon-vásárlás ügyében találkoztak a Plázánál. A lány korábbról ismerte őket.
A fiúk az állították, hogy egy barátjuktól vehet egy mobilt 9 ezer forintért. Elhívták a Bartók Béla utcába, ott az azonban nem várta a lányt sem az eladó, sem a telefon. Az ifjú rablók mégis elvették a 9 ezer forintot. A lány nem akarta adni, ezért lökdösni kezdték. A sértett végül feljelentést tett. A rendőrök a múlt héten vették őrizetbe az elkövetőket.

Piti és mindennapos ügy, gondolhatnánk.

De a fiúk már szerepeltek a Kapospont videójában, mégpedig 2008 nyarán. Mellesleg úgy ismerik őket, hogy a "cseri királyok" ...

Tavaly Mergancz Sándor városi rendőrkapitány személyesen vezetett egy razziát Kaposvár cseri és donneri városrészbe, hogy a közterületeken rendet tegyenek.  Az ott élők ugyanis arra panaszkodtak, hogy vannak családok, akik esténként kiülnek a ház elé a járdára, belekötnek az arra közlekedőkbe, szemetelnek, hangoskodnak és italoznak.
Ismerős jellemzés: Már megint ez a békés egymás mellett élés, mint Kiskunlacházán ...

Mergancz elmondta, hogy sok lakossági bejelentést kaptak.  A rendőrség nem tudott állandó járőrt biztosítani a problémás városrészekbe, azt mondták erre nincs pénzük. Végül az önkormányzat adott évi 10 millió forintot, hogy legyen napi 24 órában rendőr a két városrészben...
Az akcióban figyelmeztették azokat, akik nem tartották be a közösségi normákat. A rendőröket a Somogy Megyei Területi Cigány Önkormányzat elnöke, Berényi László kísérte.

No, nézzük, milyen egy "kőkemény" razzia Kaposváron. Cenzúrázatlan változat, csak a felnőtt olvasóinkank ajánljuk!
(Én végig azt vártam, hogy mikor vesz elő a faszi egy cukorkás-zacskót a zsebéből, és nyom el egy-két barackot a csintalan és pajkos srácok fején ...)

 

Címkék: közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr521128615

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szájtépő 2009.05.19. 00:13:33

Antirasszista szombatA főváros egyik legkönnyebben megtölthető terén, a Szent István parkban gyűltek össze szombaton délután a vidékről (pl. Miskolcról vagy Olaszliszkáról) felbuszoztatott, szegénységtől és rasszizmustól sanyargatott cigányok, fasizmustól…

Trackback: Kifordított ország 2009.05.18. 16:35:23

"Kultúrált" roma ellentüntetés...A kommunizmus áldozataira próbáltak kultúráltan megemlékezni Devecseren a Magyar Gárda tagjai. Helyi romák azonban válogatott szitkozódásokkal "fűszerezték" meg a rendezvényt.  (Tovább: videó) Megmondo…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 16:13:48

@epres négercsók: mámijjé vinnének be? mert különféle korabeli fegyverekről cserélünk eszmét??

@szmoker: Te, bazze, a római légiók katapultjai mennyire faszák voltak, nem?

(UI: nni-s, és nbh-s felebarátaim: leheljetek egy édes csókot, a méretes fehér seggemre!!!)

Tilcsák Bea (törölt) 2009.05.18. 16:20:52

OFF
http://wordsofcolombus.blogspot.com/2009/05/kibaszott-orszag-kibaszott-apeh.html

reKorrekt 2009.05.18. 16:22:24

Ugrott az adócsökkentés

Az idei hiánycél felemelését az indokolta, hogy a mostani állás szerint elkerülhetetlenül ekkora deficit jöhet össze a büdzsében, vagyis a mostani hiánycél módosítása nem jelenti azt, hogy idén egy kisebb méretű adócsökkentés beleférne. Korábban élt olyan elképzelés is, hogy a költségvetési hiány kisebb elengedésével nyerhetünk mintegy százmilliárd forintot, amit a gazdasági növekedést segítő adócsökkentésre lehetne fordítani.

Ami talán ennél is lényegesebb: lapunk kérdésére az IMF-delegációjának vezetője elmondta, hogy kikötés volt a részükről, hogy az adóbevétel jövőre az intézkedések hatására nem csökkenhet. Ez annyit tesz: a kormány nem csinálhat adócsökkentést 2010-ben. Adóátrendezésre azonban nyílik mód, az IMF szakértője szerint azonban az élőmunkára rakódó teher már ma is olyan magas, hogy nem lehet azt növelni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:24:08

@szmoker:

És ezek többszázezres, milliós nagyságrendek, egészségügyi vizsgálattal, akár éjszakai ellenőrzésekkel is, már ha megadják az engedélyt, amihez megfelelő foglalkozás kell.;-) (Én egyszerű állampolgárként maradok a két gázpisztolyomnál, amelyekből az egyik gumibarát verzió.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:26:12

@derelyegrádi szellem:

Ráadásul pont Tiszaeszláron, lesz itt még vérvád, csak most faschiszta vérszopók lesznek az elkövetők...

Marcellusca 2009.05.18. 16:48:14

Tessék!

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=271046

Miről is beszélünk?

tudi 2009.05.18. 16:54:00

@Seduxen: A Sólyom végveszélyben című filmben Ranger-ek, meg Delta-sok vmint a 160.SOAR egységei voltak, és a csávónál meg szerintem nem m16e hanem M249 Minimi SAW volt
Azzal lehetne ám írtani a kamerásra rohanó népet.:)

:: M/OR :: 2009.05.18. 16:55:28

Zero! Má' nem azé, dekijengedte meg hogy errű írjá???

Mert személyiségi jogok is vannak ám! Vagyis ha az utcán nem filmezhetsz le akárkit,akárkiket, (senkiket) akkor honnan ez a világmegváltó bátorság, hogy írjál róluk, he? És ez, már nem az első eset itt a Vastagbőrön! (Tartok tőle, hogy nem is az utolsó :( ).

A kameraman biztos cigányozott! Ezért támadtak rá! Többen! A félelem nagy úr! Te, hogy reagálnál, amikor a családoddal egy kellemes bírósági tárgyalás után sétálnál a városban és az arcodba tolná a kamerát a rasszista kirekesztő média valóságot és tényeket elferdítő náci bérence? Igen, igen valld csak be: megijednél! Az ijedtség pedig félelmet szül a félelem rettegést a rettegés dühöt.

Biztos jó kis csámcsogni való lenne a médiákoknak, hogy a roma család jön kifelé a bíróságról! Mert akkor biztosan bűnözők! Ez csúsztatás és ebben a formában rágalmazás is!

A romák hisznek a békés egymás mellett élésben! De ha ez nem megy akkor falakat kell emelnünk a cigány családok köré és a falakon lévő kapukat gondosan őrizni kell, hogy a mocskos náczi ideológia amit ez a blog is már évek óta áraszt ne juthasson be és a romák védve legyenek a magyarok erőszakos cselekedeteitől. De ha ez nem megy, akkor én arra buzdítom a cigány kisebbség képviselőit, hogy népesítsék be az egykor volt dicsőséges Atlantisz városát az óceán mélyén, hogy újra régi fényében ragyogjon ez az ország!

( A médiában szeretnék elhelyezkedni, mint liberális, baloldali szemléletű újságíró, gondoltam itt gyakorolhatok... hátha felfigyelnek rám. Sajnos munkanélküli vagyok. Köszönöm a lehetőséget)

Marcellusca 2009.05.18. 17:05:22

@:: M/OR ::: LOL!

A falak építését már többször ajánlottuk.
Igaz, mi a másik oldaláról nézve. :)

ketroot 2009.05.18. 17:07:24

Ezt a példátlan rendőrterrort! Igaza van Iványinak! ENSZ-t ide...

wlakos 2009.05.18. 17:18:38

@:: M/OR :::
Igen az utat rendeltetés szerűen kell használni, lincselésre, rablásra, nem kamerázásra!

:: M/OR :: 2009.05.18. 17:22:34

@Marcellusca:

Nos igen, minden csak nézőpont kérdése. ( Emlékszem egy régebbi kommentben valaki egész BAZ megyét lezáratta volna :) , ahoz képest az én város ötletem még eléggé szerény is :P .)

Egyébként, félve kérdezem meg, az ide kommentelő náczi, vérszomjas, ordas, kirekesztő, biztosannem SZDSZszavazó sajnálatosd módon honfitársaimat, hogy nem e lehet az a romák dühére az indok, hogy ott egy kamera?

Ne menjünk vissza az időben túlságosan, de a Cozma gyilkosságnál is a biztonsági kamerák, a roma ellentüntetésnél ( amit a kifordított ország blogon is látni lehet, ajánlanám a végét ahol is roma polgártársunk a kamera kikapcsolására biztat békésen és kedvesen ) ott van a rengeteg filmfelvevő apparát, és végül a fenti eset.

Megkérném az országgyűlés törvényhozó honatyáit, hogy mélységes bölcsességükben és az együtt élés reményében tiltsák meg a kamerák használatát roma polgártársaink közelében.

Nop cam, no problem!Jogod van arra, hogy ne mutasd meg az arcod. Az arcod csak a tiéd! ( SZDSZ kampányplakátokat is szivesen tervezek! :P )

:: M/OR :: 2009.05.18. 17:24:31

@wlakos:

Szintén munkanélküli értelmiségi teccel-e lenni? :D

Kartal (rezervált) 2009.05.18. 17:24:41

@zero: Valami ilyesmit akartam mondani én is. Az a ló pozitív visszhangot kelt a világban, mint a magyar csoda. A cigányok meg... eh, inkább leiszom magam!

@ketroot: Úgy van, legalább valaki megvédi a kisembereket ezektől a... hát embernek nem nevezném őket, ahhoz úgy is kellene viselkedni... szóval humanoid formájú egyedektől.

:: M/OR :: 2009.05.18. 17:32:29

@Kartal (reloaded):

Azért azt írd hozzá, hogy a cigányság NEM az irántunk való viselkedésével vívja ki az országunk iránti gyűlöletet és haragot a világ szemében, hanem azzal, ahogyan mi viselkedünk velünk 8 rasszisták vagyunk ugyebár ). Vagyis amit a világ lát ( helyesebben amit mutatnak neki ) azt hiszi el.

kenájkikit 2009.05.18. 17:33:08

dolgoztam együtt cigányokkal, igen DOLGOZTAM, főnökük voltam engem tiszteltek, amit kértem mindig megcsinálták, de volt egy gyerek tizenyolcadik életévét nem töltötte még be. bicikliket lopkodott, kiderült, rendőrök kijöttek a helyre ahol dolgoztunk, elvitték egy kicsit, jól elverték, pár napig nem is tudott jönni, szal kapott rendesen a többi cigány kivolt akadva, hogy elverték a gyereket a geci rendőrök, mondtam nekik, hogy talán nem kéne lopni és akkor nem lenne ez. erre ezt mondták egységesen mindegyik, hogy de hát pár bicikliért elkell verni??? mondtam nekik, hogy, az másé volt aki megvette pénzért lehet gyereké, de nem tudták felfogni, hogy miről beszélek, nem értették, hogy nem veszem el ami nem az enyém, ha meg igen és kiderül akkor azért büntetés jár.

más kicsit, de kapcsolódik, öcsémnek volt egy balesete, gyereklinikára kellett vinni. rengetegen voltak 99% cigó.

picur3ka 2009.05.18. 17:34:40

Ez megvolt mar?

http://www.youtube.com/watch?v=ZWpa78DSxOQ

Jol megy ez Europa szerte...

Marcellusca 2009.05.18. 17:34:59

@:: M/OR :::
"( Emlékszem egy régebbi kommentben valaki egész BAZ megyét lezáratta volna :)" - hehe! Pont én voltam az egyik. Bár - létszámra való tekintettel - kiterjeszteném Sz-Sz-B-re is.
De kaptam is érte.
Na nem azé', hogy miért tennék ilyet, hanem, mert az ottani természeti és egyéb értékeket nem vettem figyelembe. :)

"biztonsági kamerák" - a Nagy Testvér mindent lát. :)

ketroot 2009.05.18. 17:43:36

@picur3ka (Beindultunk:

Jaja, én láttam amikor ment a tv-ben. Persze a tv-sek nem győzködtek mentegetőzni, hogy ők nem állítják azt, hogy az a féreg esetleg kapcsolatbahozható. Hát persze, hogy nem... Gondolom azóta sem történt semmi sem az ügyben.

@Kartal (reloaded):

Én az ENSZ helyett valami tökösebb bandát hívnék ide :D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 17:48:55

Ez a "Ez köztársaság és nem királyság" duma nagyon kemény... Még büszke is rá. Azért az M. K. Csendőrség valószínűleg kicsit más hangnemben beszélgetett volna velük. :P

(Azért durva hogy milyen terminátorokat vesznek fel rendőrnek. Az egyiket még a macskám is lenyomná...)

"A lány korábbról ismerte őket.
A fiúk az állították, hogy egy barátjuktól vehet egy mobilt 9 ezer forintért."

Azért dögöljön meg a lány is. Lehetőleg kiskunlacházi módra. Lopott telefont féláron venni jó muri mi, de mikor a fasz rossz oldalán van akkor sír a szája!

Az egyébként miért van hogy egy "Gyurcsány takarodj!" miatt elvisznek a sünök, de a cigányok mindenhol szabadon randalírozhatnak?

epres négercsók 2009.05.18. 17:51:31

@Marcellusca: @Seduxen:
Természetesen így van. Csupán utalni kívántam arra, hogy Abszurdisztánban minden megeshet, de nem gondoltam annyira komolyan, mint amennyire felvettétek...
(Amúgy nőnemű négercsók vagyok, a Kend ilyen változata micsoda? :))

:: M/OR :: 2009.05.18. 18:06:18

@epres négercsók:

Komámasszony, Tésasszony, Nagyság. De ezek csak tippek :) .

@Marcellusca :

Ahá szóval Te voltál az! :P Egyébként én úgy emlékezem, hogy azért lett megvétózva a dolog mert sokan ott élnek az olvasók közül és nem akartak onnan elköltözni. A természeti kincsek csak másodlagosak voltak. ;) Amúgy ha így folytatjuk akkor az ország köré épül a kerítés :( . Hogy elhatárolódjunk. A saját országunktól.

( Grafomán vagyok és unatkozok azért irkálok, elnézést kérek ha valakiben ez ellenérzést szül, hogy newbie létemre ennyit szerepel az avatárom a kommentárok között egy poszton belül. )

Marcellusca 2009.05.18. 18:16:41

@epres négercsók:
Kiskezitcsókolom, Kismiújság! :) /Így jó leszen? :D/

Honnan köllött vóna tunnom, hogy kegyed mellik nemhez tartozik? (Nem szoktam a regisztrációkat bújni.)

@:: M/OR :::
Mindig csak a kifogás. :)
Ott lakom, szép tájak, csodás vidék ...
Problémamegoldási hajlam meg nulla. :D

/Nyugodtan írogass, kell a felüdüléd! :)
Van itt olyan kommentelő, aki egész éjszaka elvan magában. Igaz, Mj? :D/

System failure. :) 2009.05.18. 18:34:21

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:
Tudja a feleségem, édesanyám, öcsém nem, (Mozgássérült) hogy ha bárki egy újjal hozzájuk nyúl, én egy éjszaka felkeresem egy pár fejszével, molotovval, késsekkel és kibelezek MINDENKIT.
Nem vagyok szívbajos.
A csendőröknek azért volt tekintélyük, mert ha pattogtak, pofáztak azok bezzeg odacsaptak.
Tudom, hogy börtön jár(na) a megtorlásért, de nem fog érdekelni. Nyírábrányban megerőszakoltak egy 82 éves idős asszonyt 3-man. Feleségem mondta. Most volt. Hol erről a hír? Az ilyeneknek szét kell csapni a fejüket és kész. Utána befognák, ha tudnák mivel jár egy vérbosszú.

eldiablomismo 2009.05.18. 18:49:12

Jujj mennyi vérpistike :D

Horizont 2009.05.18. 19:36:59

Megnéztem ezt a videót. Nem vagyok egy elsőáldozós kislány, de ha velem szemben egy ilyen állat így üvöltözne, helyben meghalnék a félelemtől!
Úgy szeretném megkérdezni a Demokratikus Charta résztvevőit, hogy ilyenre gondoltak amikor tüntettek?
Sőt én helyeselném azt, hogy ezek védik a cigányokat, de csak abban az esetben ha 2 hétre beköltöznének cigányok közé, vagy elmennének tanítani egy iskolában ahol cigányok vannak, vagy minimum 4 esetet felsorolna amikor ilyen atrocitásban volt szenvedő alany mint a filmen, vagy mint a kislány akit 8-an megtámadtak (gyerekcsínyből kifolyólag). Na ha ezek után is védenék őket isten bizony melléjük állnék! De így ne pofázzanak!

2009.05.18. 19:52:45

Nem néztem meg a videókat, ma délután már részesültem a cigány kultúra áldásaiból (bekapcsolva maradt a tv).
Azon azért gyakran elgondolkozom, hogy mi történne, ha egyszer valaki arra hivatkozna, csendesen, kellő tisztelettel, hogy csókolom, most csak azért mert én magyar vagyok?

epres négercsók 2009.05.18. 19:59:43

@Marcellusca: Teljesen jó :)
Egyébként nem ragaszkodom semmilyen megszólításhoz, de engem még ilyen nyálas nicknévvel is valamiért örökké férfinak néznek... esküszöm nemtom miért :))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 20:21:16

@Marcellusca:

Éjszaka? Az csak öregeknél kezdődik este 8-kor, nálam meg akkor, amikor fölállok a géptől magánéletet élni.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 20:22:39

@Cody78:

Már ne haragudj, de a feleséged mit szól ahhoz, hogy mialatt te börtönben ülsz, őt válogatott módszerekkel kivégezhetik?

molaris 2009.05.18. 20:26:32

Mi is történt? Egyik csapat a köz elé tárta, hogy társadalmunk egy csoportját, mindenféle inzultusok érnek a többségi társadalomrészéről, és ezért rettegnek. Ezt volt hivatott bizonyítani a másik videó, ahol rettegtükben, a nyílt utcán, rendőrök jelenlétében mertek rárontani a kamerázókra. Nekem a kapitány tetszett, ez a rendőrbe oltott Kakuttai Teréz anya. Már csak valami jutalom falat hiányzott.

Ezzel a stílussal azt hiszem messze a cél. Szerintem a szlovákok sem így értek el eredményt. Csak az erőből fognak érteni, és mentül később, annál nagyobb erő kell majd. Vagy ha valahol, egyszer elszakad a cérna, annak ronda következményei lesznek.

Nehogy egy szép reggelen arra ébredjünk, hogy indián skalpokat lenget a friss szellő!

Kartal (rezervált) 2009.05.18. 20:52:04

Ennyien vannak itten rasszistákok? Pedig a cigánykultúra oly szépséges... itt is egy példa róla:
http://www.youtube.com/watch?v=fHjCVPZhuFg

Lássátok szemetekkel feleim, mik ezek, és hol a kultúra...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.18. 20:58:09

A kamerás ha nem is az életéért, de a kórházi ápolás ellen futott. Nagyon durva....
De gondolom, ő lesz a hibás.
Ehhh, hiába tépjük a szánkat, nem változik semmi.....

Higany 2009.05.18. 20:59:55

Mikor jönnek már végre az ENSZ csapatok megvédeni szegény üldözött honfitársainkat az efféle rendőri brutalitástól?!?!
Azért meg külön szégyellem magam, hogy az összes befizetett 2008-as SZJA-m (7 számjegyű összeg) nem fedezi egy ilyen népes család éves segílykéjét sem... Talán ingatlanadóval, 30Ft-os benzináremelésben manifesztálódó ÁFA és jövedéki adó emeléssel sikerül és büszkén vérezhetek majd el, amikor nyakon szúr majd félelmében egy kisebb csapatnyi rettegő védett polgár.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.18. 21:01:32

@:: M/OR :::

A Népszabihoz tuti felvennének, ha nem írtad volna bele ezt az öngyilkosságra biztató mondatot :)

"én arra buzdítom a cigány kisebbség képviselőit, hogy népesítsék be az egykor volt dicsőséges Atlantisz városát az óceán mélyén"

:: M/OR :: 2009.05.18. 21:36:56

@epres négercsók:

A négercsók csak akkor nyálas ha már szájba vették :)

@laspalmas:

Nekünk csak a fotelben ücsörgős fotelnáczulás maradt és magyarázni a négy fal között. Sokat gondolkodom azon, hogy létezik békés megoldás? Egyáltalán valamelyik fél keresi e? Pontosítok, békés és becsületes megoldás létezik é. Ami nem egy pénznyelő, (pénzt a haveroknak osztó) örvény. Vagy ha engem felkérnének, hogy kedves Palpatine, Ön mint híres és galaktikusan elismert uralkodó, előzetesen szenátor és kancellár, megoldaná e ezt az ügyet, akkor nem e megcsapna engem is pénz szaga és néhány hónapon belül, magasról tennék az egészre néha nyilatkoznék a tévébe, hogy jól megy meg mutogatnék néhány papírt oszt jóvan. Természetesen a személyes vagyonom hirtelen és megmagyarázhatatlan módon gyarapszik. Mert gyarló az ember.

Van e még az országért és az emberekért tenni akaró politikus? Tudom költői a kérdés, mert Magyarországon lassan olyan lesz ez a kérdéskör mintha a Messiást várnánk. Mondjuk a zsidók még mindig várják...

De holnap egy új nap telik majd el ahogy hajózom (hajózunk) a fostengeren, mert ugye hajózni muszáj.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.18. 21:42:41

@Viktus:

erről majd holnap külön posztban :))

Viktus 2009.05.18. 21:45:08

Figyelmeztetést kapott a siófoki rendőrkapitány az enyingi romák tavaly nyári felvonulása kapcsán, erősítette meg a Sonline.hu internetes portálnak adott hétfői nyilatkozatát Mergancz Sándor megyei rendőrfőkapitány.

http://index.hu/bulvar/2009/05/18/figyelmeztetest_kapott_a_siofoki_rendorkapitany/

Ez is üt ... ez a gyorsreagálású hatóság :D

bug jr. 2009.05.18. 21:52:03

szerencséjük h nem kellett messzire futniuk,a kapos tv épülete kb 100méterre van onnan.
a cseri utca amugy kvár legalja,de van még 1-2 hasonló környék a városban,ahol ha nem muszáj még nappal sem megyek keresztül.tájkép mindenhol ugyanaz,kanapé a járdán rajta csorda cigány kétkazettás magnó.a cseriek emelett nagy számban nagy előszeretettel látogatják a közelben lévő plázát,meg a városligeti grundot,ezutóbbit csak addig tették amig a kapuk palánkok drótkerítés megvoltak.miután már nem volt mit elbontani nem jöttek.

:: M/OR :: 2009.05.18. 21:53:18

@laspalmas:

Azt hittem senkinek nem esik le :D :D :D . A Népszabi annyira nem rossz, ha azt nézzük, hogy hajlok rá, hogy az RTL-nél legyek a Mónika Show researcher-e. Tudod, aki felhajtja szereplőket. Most láttam az RTL oldalán az álláshirdetések között. Vajon a lóvári nyelv felsőfokú ismerete elvárás? Mélyebben megismerhetném roma honfitársaink csodálatos kultúráját, drámai sorsok bontakoznának ki a szemem előtt. Majd a tapasztalataimból könyvet írnék, Mohácsi Viktória előszavával. Hirtelen romaügyi megmondó ember lehetnék és mondjuk engem is szidhatnátok itt :D . A karrierem akkor törne meg amikor már nem bírnék tükörbe nézni és részegen megírnám az őszintét a blogomban, majd a Mokkában a mokkáknak című műsorban másnaposan egy sötét napszemüvegben nyilatkoznék cáfolnék estébé. A Népszabis út is ide vezetne. Nem lehetne inkább a Vastagbőr? :D Ehh, anyagi jólét vagy tiszta lélek. Nehéz kérdés.

Valaki2 2009.05.18. 21:54:26

Na, a Donner aljában élő cigányokról (a második bagázs)

Amióta új rendőrkapitány van,rend van ezen a részen. Nem csodálom, az emberek már feszegették, hogy ha nem jön a rendőrség, akkor ők most rendet raknak. Ezek a cigányok egyébként tényleg úgy viselkednek, mint az állatok, apuka megy a gyerekével, az meg ordít minden autóssal, mint egy kis vadállat. Szerintem 1-2 év kell, és rájuk fogják gyújtani a házat... A cser meg végképp necces, van pár, magát keménynek gondoló csávó, aki azt hiszi, hogy ő ottan a kiskirály... nos, remélem már nem sokáig.

Ezek után csodálkoznak, hogy vidéken annyi jobbik-ra szavazó ember lesz?

Lodogi Pascal (törölt) 2009.05.18. 22:11:32

Helló!
A hétvégén voltunk kalocsán egy haver esküvőjén.
A haver apja tanár az egyik iskolában, mesélt érdekes történeteket.

Az egyik érdekes hogy a cigányok eleve lenéznek bennünket magyarokat,
a magyarok parasztok.
A magyarok azért parasztok mert képesek a földet túrni.
A számukra az ilyen jellegű munka elképzelhetetlen, de bezzeg a rezezés meg a vasazás az fasza.
A kultúrájukból eredően a tudást nem becsülik semmire, a műveltség olvasottság iskolázottság semmiféle értékkel nem bír a számukra.

Mesélte hogy egy 10 gyerekes família 7 gyerekét tanította az évek alatt.
A csúcs az volt amikor a legkisebb gyereket (3. osztályos) elkérték hogy kell mert csak ő tudja felvenni a segélyt, senki más.
A probléma ott kezdődött hogy a segélyt bankszámlára utalják és ATM -ből kell felvenni.
A felnőttek analfabéták tehát ők kiestek a versenyből.
Elküldték először a legidősebb gyereket, amikor meglátta az ATM-et elrettent mert mondta olyan gyorsan változnak a szövegek a képernyőn hogy nem tudja elolvasni.
Ezután elküldték a következőt (bakker mint egy népmesében) aki már gyorsabban tudott olvasni.
Sajnos ő is elvérzett, mert ugyan gyorsabban olvasott de nem eléggé mert így is jelentős sor alakult ki a háta mögött és inkább feladta az egyenlőtlen küzdelmet a bankautomatával.

Na a legkisebb (mármint aki iskolázott) így került a képbe, ő már elég gyorsan olvas ahhoz hogy egy ATM-et kezelni tudjon.

Kész vicc az egész.

Müszijő Csirke 2009.05.18. 22:14:52

Na,urak,aki ilyenkor a határozott,agresszív fellépésben látja a kiutat,jó helyen kapirgál.Három cigánygyerek lépett oda hozzám ma délután,mert látták,hogy bagózok.Azt mondta az egyik:"-adjál egy cigit,de kurva gyorsan!"Hibájára a kezemben lévő sörösüveget nem látta.Namármost élből pofánb.sztam vele.A másik kettő köpni-nyelni nem tudott.Elsétáltam.Nem jöttek utánam.Mert beszartak,azért.
Tehát.Ha keményítenek,zorkósítanak,tök mindegy,mekkora vagy(én 165 cm/60 kg),tök mindegy,hányan vannak(most 3an),kézbe az első fegyvernek alkalmas tárgy(most sörösüveg,de jó az utcakő,kuka,stb) és határozott,azonnali attak.Amint látják,hogy nem félsz,fülük-farkuk behúzzák(lásd kutyák).Ennyi.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.05.18. 22:25:38

kedves fegyveres emberek, nem minden az automata fegyver. jól jön, de vannak ügyes emberek:

az újratöltő:
http://www.youtube.com/watch?v=DJVoc5uJ2e4

a forgótáras gyorslövő: (és újra is tölti!)
http://www.youtube.com/watch?v=7DpCellB_UQ

és a non plus ultra félautomata sörétes:
http://www.youtube.com/watch?v=qY0ufo8W8DU

nos, dühöngő svéd legyen a talpán, aki itt álva maradna.

dr.justice 2009.05.18. 22:33:43

@derelyegrádi szellem:

Majd szerencsés esetben elítélt. Csak a teljesség kedvéért.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.05.18. 22:35:11

de talán fegyver helyett őt kellene magunkkal vinni

http://www.youtube.com/watch?v=Z5uHt4AwYb4

picur3ka 2009.05.18. 22:52:28

@Lodogi Pascal:

'Ezután elküldték a következőt (bakker mint egy népmesében) aki már gyorsabban tudott olvasni.'

Nagyon jo.

Hat ez az egesz egy vicc, kicsit, mint A kiraly uj ruhaja, atdolgozva.

Ha elgondolja az ember a teljesseg igenye nelkul:

- Siofok gazdasaga osszeomlana a roma munkaero nelkul
- Gabor Aron, a cigany hazafi es feltalalo
- a tobbszorosen perbefogott es priusszal rendelkezo virit egy poloban, hogyaszongya: roma vagyok nem bunozo
- a romak epitettek fel Budapestet/ nem is volt olyan, hogy roma akkor meg mellesleg
- a romak sztrajkot hidetnek/muhaha
- 'Nem mondhat ilyet, hogy ciganybunozes, miert nem nevezi meg szemely szerint? Tul hosszu lenne a lista.' S az egesz birosagi gyulekezett fetreng a rohogestol. A zsido kisebbsegi kepviselo remenytelenul kuszkodik a rohogesi rohamaval...
- az orszagos 'vajda' vezeti a siofoki megfelemlitos menetet
- a helyi cok kepviseloi gyakran analfabetak, a palyazati penzeket azok megiroira es sajat fizetesukre koltik
- a helyi cok kepviseloi gyakran uzsorasok es egyeb
- sok vajda nyiltan maffia egyenruhaban jar, sajat testorseggel
- az ertelmisegi, professzor cigany elmagyarazza a tv-ben, hogy az angolok 1000 korul az angol kavehazakba vittek a ciganyokat zenelni/ a hegedu feltalalasarol ezzel kapcsolatban elfelejtetunk szot ejteni
- a romanologia tanszeken kb 30% cigany a tanuloknak, ha..., nehany ev mukodes utan sikerult talalkozniuk egy tanuloval aki beszelt lovariul
- a hevesi romak torbecsaljak a rendorseget, a helyi kepviselo kiall mellettuk
- a cigany akarmi szervezet feljelenti a falut, aki fizet egy ordo-vedo ceget az utcak patroljaert
- a cigany akarmi szervezetek tiltakoznak a megfigyelo kamerak ellen
- korbeszarnak mindent x helyen ket jarvany egy nyaron a faluban, epits WC-t, mondja a polgarmester, adjal pizt, mondja az ember
- a rendorkapitany aszongya, hogy itt az elmult 2 honapban minden eroszakos rablast cigany emberek kovettek el, le vele
- a rendor benyul az autoba, hogy kivegye a kulcsot, berangatjak felig es ugy hajtanak tovabb

Monthy Python show, az ok, ha az volna.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 23:02:50

@picur3ka (Beindultunk:

"a romanologia tanszeken"

Nagyon jók, de ez csak romológia, mert nem az oláhokkal foglalkozik, hanem maximum az oláh cigányokkal.:P

maxwell murder 2009.05.18. 23:06:52

már láttam kurucon:)
hát nem csodálkozom...

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.05.18. 23:11:23

Volt egy ország, Magyarország.
Egyszer.
Volt.
Hol?
Nem volt?

Volt, nincs.

picur3ka 2009.05.18. 23:25:52

@Mj:

Ok, van ott meg hiba mas is, remelem nem elemzed egesz ejjel.

Es mi lesz a tobbivel?

Kulonben nagyreszt azzal foglalkoznak, amint en latom, hogy roma-specialis szocialis munkasokat kepeznek es hasonlo, ami jo, csak ez egy kicsit vicces, ha vicces akar az ember lenni. Olyyan egy kicsit a jelenlegi problemak kozott, mint a roma fesztival, remek es csudalatos, szegeny gyerekek megis ehen maradnak.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 00:14:08

@picur3ka (Beindultunk:

Nem, inkább felraktam az antirasszistás képeimet, lehet gyönyörködni a díszpéldányokban.;-)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.05.19. 00:18:49

@denever:

Bob Munden sem lenne rossz választás: :D

http://www.youtube.com/watch?v=hujvVmuLuoM

zsíroskenyér (törölt) 2009.05.19. 02:37:48

Na ezek a Cseri királyok:
http://www.youtube.com/watch?v=K2IiNIN_jOI

A Cseri út rossz környék. De van durvább hely is a keleti város részben. A két riporter oda már nem hiszem, hogy el merne menni.

ketroot 2009.05.19. 07:36:25

http://nol.hu/belfold/20090518-_quot_ne_feljetek__ciganyok__itt_vannak_a_magyarok_quot_

Azért ez nem semmi! 2 komment után zárták is a kommentelés lehetőségét... Szánalom.

System failure. :) 2009.05.19. 07:43:38

@Mj: Tennék róla, hogy ne maradjon senki.
Megnéztem a videót. Basszus egy ütéssel lecsapnám mindet. Ezektől félnek??? :)))

ketroot 2009.05.19. 08:33:39

@Cody78:

De tudod ezek milyenek... Egyet megcsapsz, jön az utánpótlás. Gondolom azon a környéken ez nagyon nem gond. Egyszer volt olyan Szegeden, hogy a Mars tértől nem messze belekötöttek vkibe a retkek, persze úgy jött ki a dolog, hogy akibe belekötöttek az nem adta könnyen a dolgot, erre a cigányok füttyentettek egyet és a többi társuk már ment a buszpályaudvar felől...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 09:27:04

@Cody78:

Persze, egy ütéssel minimum egy famíliát annak ellenére, hogy a 2 méteres óriás, kisportolt Marian Cozmát is megölték. Ne haragudj, de semmi értelme neten erősködni, hogy te mennyi cigányt ölnél meg, ha a való életben simán kiirtanak százan. Szerinted nálam miért van 4-5 méter hatótávolságú önvédelmi fegyver, és miért futnék el rögtön a használata után?

dobzse.laci 2009.05.19. 10:42:50

@Seduxen: elég egyet; a többi fut mint a nyúl. (bocs nyuszik:)

Kartal (rezervált) 2009.05.19. 11:11:22

@Mj: Megtettem...
Egyébként az önvédelmi fegyverrel igazad van. Pofán lőni és futni, ez az egy esélye van az embernek.

@zsíroskenyér: Váá, kössz, ezt a videót kerestem! :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 11:26:24

@Kartal (reloaded):

Látom.:)
Ráadásul teljesen legális is a dolog, tehát nem köthetnek beléd, ha nálad van.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.05.19. 12:24:54

Mindkét videó felháborító. Az első azért, hogy egyáltalán ilyen megtörténhet. Tudja valaki, hogy azóta mi lett a dologból? Feljelentés?
A második pedig felfoghatatlan, már mióta ezzel a jópofizós, beszéljük meg a dolgot módszerrel próbálkoznak, de nem jönnek rá, hogy állatokkal nem lehet megbeszélni a dolgot...

picur3ka 2009.05.19. 14:37:52

@Mj:

Remek osszeallitas es meg a Szajtepon is kommenteltem.

derelyegrádi szellem 2009.05.19. 14:37:57

"Sokkos állapotban van, így a rendőrök még nem tudták kihallgatni azt a nőt, akit szombaton megvertek, megerőszakoltak és kiraboltak a Hajdú-Bihar megyei Nyírábrányban."

Nem, nem, szerintem se. Meg olyan nem is létezik.

picur3ka 2009.05.19. 14:42:20

@derelyegrádi szellem:

Mert kell mindig megeroszakolni is oket, valaki szemelyesen szerzett infokent irta tegnap, hogy ez a no is vagy 80-as volt, nem hinnem, hogy a szexualis vagy vezerlene az ilyet...

derelyegrádi szellem 2009.05.19. 14:48:25

@picur3ka (Beindultunk:

Talán az áldozat fölötti hatalmat jelentheti az állati ösztönök és viselkedés, valamint intellektus szintjén megragadtaknak, de nem tudom. Nőt (gyereket) erőszakolók ügyeivel nem foglalkozom.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 14:51:09

@derelyegrádi szellem: én szívesen foglalkoznék velük... bírói minőségben...

System failure. :) 2009.05.19. 15:05:27

@Mj: Van igazságod. Ésszerű határok között értettem az "önvédelmet". Gázpisztoly meg kizárólag a hatékonyság miatt kell. A fene az agresszor fajtám.
A haon nem tudom miért nem engedi kommentelni az ábrányi esetet. Ott is csak csinálják a feszkót. Itt Hajdú-Biharban még nem jellemzőek a cigányhordák.

derelyegrádi szellem 2009.05.19. 15:08:23

@Cody78:

"A haon nem tudom miért nem engedi kommentelni az ábrányi esetet."

Szerinted?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.19. 15:15:12

@derelyegrádi szellem: én lennék az új "vérbíró". Kb úgy születnének az ítéletek, mint a Kőszívű ember fiaiban, amikor Haynau írta az ítéleteket: kötél-kötél-kötél, akasszák fel mindegyiket!

picur3ka 2009.05.19. 15:52:36

@Cody78:

'Itt Hajdú-Biharban még nem jellemzőek a cigányhordák. '

Ugorjal el Hadhaz-Teglasra peldaul. lol

dr.justice 2009.05.19. 19:49:42

@picur3ka (Beindultunk:

Az erőszakos közösülés soha nem a szexről szól, hanem az erőszakról a sértett feletti hatalomról.

dr.justice 2009.05.19. 19:54:29

@derelyegrádi szellem:

Férfiakat és állatokat erőszakolók védelmét pedig puszta szimpátiából vállalod ? :D

picur3ka 2009.05.19. 20:52:41

@dr.justice:

Kosz, teljesen elment a kedvem sok mindentol hirtelen. En tenyleg azt gondoltam, hogy van sok eset, amelyet a nemi vagy motival, tisztara naiv vagyok?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.19. 21:07:23

@picur3ka (Beindultunk: -

Igen, nemi vággyal kezdődik. Aztán jön ( az elkövető beteg lelke, agya miatt), hogy "De úgyse állna szóba velem", "Nem vagyok neki elég jó", majd hirtelen logikai ugrással eljut oda, hogy: "Mert ez egy rohadt finnyás dög", "Hülye kis kurva, csak csinálja az agyát", "Majd én megmutatom a válogatós ribancnak", és hopp nekiáll megerőszakolni....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 21:29:59

@picur3ka (Beindultunk:

Köszi, láttam, de nekem gyakorlatilag csak exponálni kellett.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 21:37:28

@Cody78:

Persze, hogy a hatékonyság miatt kell, hiszen nyilván egy megszerzett harcművészeti tudás is "legális", csak azzal elkerülhetetlenül szúrástávolságba kerülsz. Ráadásul fizikai adottságokon is múlik - nekem esélyem nem lenne a 63 kilómmal két százhúsz kilós kigyúrt állat ellen, pedig ütöttem meg már pasit, hogy monoklis lett -, míg a gázpisztolyt elég csak nagyon gyorsan előrántani 4 méterről és azonnal tüzelni legalább egy CS-t és egy PV-t.
Én úgy tudtam, hogy Hajdú-Biharban is vannak elég gáz helyek.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 21:41:22

@picur3ka (Beindultunk:

Az állatias viselkedéshez az is hozzátartozik, hogy egyáltalán nem kontrollálják a szexuális vágyaikat, amelyeknek sokszor tárgyuk sincs, csak eszközként használják az embereket.

szipó 2009.05.20. 00:45:23

2Na igen itt "is" a "rasszista" operatőr miért nem a békés járókelőket kamerázta? Dolgos bodzásoknak miért "piszkit" bele a csendes mindennapjaikba? Ha most leirnám a véleményem akkor reggel az ÁVH "ébresztene". No de ezek a szegény párák kinek ártanak? :) :(

System failure. :) 2009.05.20. 07:49:30

@picur3ka (Beindultunk: Csak nem földim vagy?
Igazad van Téglás, Hadház az tényleg vadkelet.
Arra viszont nem járok. Egy kollegám aki ott lakik meglátogatom, de biztos ami ziher, viszek magammal egy fejszét. A hordákat Debrecenre értettem. Egyébként a kurucon van egy cikk, miszerint románban fellépnek a cigányok ellen lehetőség szerint. Egy neonáci beállítottságú gyerek tolószékbe gépelt egy cigányt és nem hurcolták meg. Itt meg mérlegelj, mekkorát üthetsz vissza. Röhej. Mj: A Jobbikra visszatérve: (mivel tudom, hogy nem csíped) a zsidesz 3 csapásával mehet a levesbe, csak a pofáját jártatja. Elsődlegesen szeretném ha kisfeleségemet nem kellene féltenem, hogy megtámadják, illetve ha megvédem, akkor ne engem b@szlassanak. Ezért a Jobbik. A többi másodlagos, de nem mellékes. :)

lacek22 2009.05.20. 07:53:53

@:: M/OR ::: szerintem jó esélyeid vannak! az írásod alapján úgy kb. Andrassew Iván és Balog Artúr közé tennélek. Gyúrjá még rá!
:DDD

derelyegrádi szellem 2009.05.20. 10:21:59

@dr.justice:

Így van! :-)

De ez is jó, újabb "áldozata" a szélsőségek elleni igazságos és bátor harcnak:

"Első fokon, nem jogerősen folytatólagosan elkövetett csalás, kerítés, kitartottság és személyi szabadság megsértése miatt ítélte letöltendő börtönre a bíróság Horváth Elemért a mosonmagyaróvári cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjét. A férfi a vád szerint prostituáltakat futtatott az osztrák fővárosban, egy másik ügyben hitelkártya-csalással vádolják."

Csakis erről lehet szó.

picur3ka 2009.05.20. 11:06:19

@Cody78:

Nem igazan, de lakik arrafele rokonsag. Na, ez most jol hangzik.

dr.justice 2009.05.20. 12:45:09

@derelyegrádi szellem:

Munkát szerzett a halmozottan hátrányos helyzetű lányoknak, csak valaki félreértette.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.20. 21:15:55

@Cody78:

Tőlem nyugodtan szavazhatsz a Jobbikra, de azt ne várd, hogy majd rajtuk múlik bármilyen szigorítás. Halálbüntetés meg tuti, hogy nem lesz.

derelyegrádi szellem 2009.05.21. 08:19:58

@dr.justice:

Így van, meg aztán szívén is viselte a munkát, mert még kényszerítette is az egyik munkavállalót. Tisztára mint a monoki polgármester! :-)

picur3ka 2009.05.21. 11:13:30

Lattam ezt a kommentet Elemerrel kapcsolatban, gondoltam, megosztom, s szep jo napot kivanok:


Még jó, hogy rájöttek a megyei rendőrök, ennyi idő után, hogy Gy-M-S megye a prostitúció fellegvára.

Persze nem csoda, hogy ennyi idő kellett, ha van vizsgáló, akiknek a testvére is strici. Persze, ő a megtévedt, a fekete bárány, de akkor is strici.

Azon már csak mosolygok, hogy a lányok 90%-a cigány. A maradék 10%-ot sajnálom, de igencsak gyanús szociális, genetikai és egzisztenciális körülmények közül mennek ki Bécsbe.

Semmi újdonság nincs benne hogy az Mszp a stricik pártja.

Kulonben, az emberi szabadsag korlatozasa az ugyanaz, mint az ember/gyermekrablas, tessek mondani?

süti beállítások módosítása