Skip to content


       Szűrés lista

A pécsi eredmény az illuzionisták műve

A Reakció ultramazochista bloggerei újra meglátogatták a Szent István parkot, ahol "részt vettek" a Népszava Feszt - Sajtófeszt 2009 rendezvényen. 
(A Népszava, a Klubrádió, az ATV és a Vasárnapi Hírek szervezésében, a házigazda Szanyi Tibor, a támogatók a Szerencsejáték Zrt. és a Táncsics Alapítvány.)
A poszt és benne a sok fotó kötelező, ritkán látni ilyesmit, hogy ennyire egymásra találjanak a fellépő "művészek", a "közönség" és a politikusok. (A képanyag amúgy remek lenne a kampányhoz is, ha van esze valamelyik pártnak, akkor gyorsan lecsapnak rájuk!)

Egy "hölgyet" szeretnék kiemelni, a Honvédelmi Minisztérium államtitkárát, az ízléses és mindig roppant visszafogott Vadai Ágnest:



























 Vadai azon kívül, hogy államtitkár, az MSZP frakcióvezető-helyettese, és 3 (!) parlamenti bizottság tagja is (Külügyi és határon túli magyarok bizottsága, Honvédelmi és rendészeti bizottság, Nemzetbiztonsági bizottság).

Ágnes valószínűleg nagyon elszeretett volna vegyülni a zemberek között, a kosztüm helyett ezért választotta ezt a pongyolát. Azért egy politikus, aki ráadásul vezető kormánytag, adjon már magára ...

Nos, ha felocsúdtunk Vadai "küllemén", nézzük, milyen a belbecs. Május 17-én tartotta a legendás sajtótájékoztatóját a sötétség seregeinek vezénylő tábornokáról, de mint kiderült, nem csak sajtótájékoztatókon örvendezteti meg a népet magvas-míves gondolataival, hanem blogot is vezet. Ami most ugye egyre "trendibb". Amúgy én kötelezővé tenném minden politikusnak és kormánytagnak a blogolást, derüljön ki végre, kiben milyen gondolatok lakoznak ...

Kiderül, hogy szereti a májust, a a május elsejét, a munka felszabadult ünnepét:


"Ehhez kapcsolódik egy eléggé érzékeny téma is, amelyre úgy látom, más is felfigyelt már, legalábbis, ahogy a blogokat olvasom. Életerős emberek inkább segélyért állnak sorba, koldulnak, alkalmi munkát vállalnak ideig-óráig, de nem mennek állásba. Hogyan lehetséges ez?"



Hogyan lehetséges ez, csodálkozik a való világra az államtitkár asszony... Lehetséges, hogy talán azért, mert pont a pártod ás kormányod az elmúlt 7 évben odáig kormányozta az országot, hogy
1, nem éri meg fehéren dolgozni a magas adóterhek miatt,
2, segélyből is el lehet éldegélni. 

Aztán egy másik blogbejegyzésben megtalálja és meg is mondja, hogy kinek a hibájából süllyedt idáig az ország. Nem fogjátok elhinni: csak nem a Fidesz-kormány miatt?

 
"Sejtettem, hogy durva lesz az EP-kampány, de valahogy mégis reménykedtem, hogy Európáról, a közös jövőről, benne a magyar lehetőségekről szól majd. Ehelyett tömény belpolitika, a gátlás nélküli legyőzni akarás – az ellenzék oldaláról. „A mindent szabad” elv érvényesül és főként a népbutító, elfajzott kommunikátorok által kitalált szlogenek vég nélküli szajkózása folyik. Amit a végén már az is elhisz, aki kitalálta. Mintha nem ebben a világban élnének politikustársaim, nem ugyanarról a válságról kapnának naponta híreket mint mi."



A népbutító elfajzott kommunikátor valószínűleg kettős ügynök, mert nem találok különbséget az "Elég!" és a "Nem szavazok a jobboldalra, mert együttműködnek a szélsőségesekkel" szlogenek között. Még szerencse, hogy Vadai ebben a világban él, a Fidesz és az emberek meg a Mátrixban. Talán pont ezért is készült el a Mátrixos videó, hogy erre felhívja a figyelmet. "Welcome to the real world, Hungary..."


"Szerintem pontosan tudja mindenki mi a baja a magyar gazdaságnak és a társadalomnak. A kialakult helyzetben mindenkinek van felelőssége, azoknak is, akik régen is kormányoztak. Mert felelősséggel viselendő döntés volt az is, hogy a magas növekedési időszakban egyetlen reform sem indult. Hogy ugyanebben az időszakban az uniós csatlakozási alapok pénzei fogadására alig épült ki a fogadó intézményhálózat. (De azért az utolsó pillanatban 12 állami gazdaságnak a klientúrából új gazdái lettek.) Nem lett volna szégyen bevallani, hogy a Bokros-csomag adta lendületből éltek majd négy évig, és leváltásuk 2002-ben nem véletlen népítélet volt. Tettek róla, hogy így történjen."



Ó, ha már 1998-ben beléptünk volna az EU-ba, akkor simán azt mondaná, hogy Orbán Vikor ellopta az uniós pénzeket.... így csak ezt a szerencsétlen mondatot tudta összehozni az uniós csatlakozási alapokról.  Ja, és a Fidesz 2002-es veresége már "népítélet" a szociknál, mikor ők voltak a legjobban meglepődve, mikor kiderült, hogy "nyertek" ...


"Most is méltatlan az ország lakosságával szemben, hogy ennyire lekicsinylik az eltelt hat év, a szocialista-szabaddemokrata kormányzás időszakának eredményeit. Pontosabban félnek szembenézni, számba venni mi mindennel gazdagodott az ország, a települések, az emberek. Minden forintnak, eurónak – amit az uniótól kaptunk, amit hitelként felvettünk, és amit megtermeltünk – látható hozadéka van. Autópályák, hidak, köz- és kerékpárutak, csatornahálózat, közösségi létesítmények sora viseli a táblát, mikor, miből épült. Sokak életszínvonala pedig érezhető módon javult. Az eredmények lebecsülése egyet jelent az ebben közreműködő milliók semmibe vételével. Úgy tűnik, mindez nem számít, a cél érdekében mindent szabad."



Nem szabad kicsinyíteni az eredményeket, hiszen ezek értünk, nekünk épültek eu-s pénzből, hitelből, amit értünk vettek fel, és a mi adóinkból, amit szinten alig akarták elvenni tőlönk. De csak azért tették, hogy nekünk jobb legyen. Jobb lett? Nőtt az életszínvonal? 


"Ahogy nézem, hallgatom a híreket – a pécsi polgármester-választás pedig bizonyította – nem eredmény nélküli az ellenzék taktikája. Illuzionisták. A valóságot, a mutatvány mögötti trükköt majd csak a műsor vége (választás) után kérhetik számon a nézők. És ha becsapva is érzik majd magukat, akkor már nem jár vissza a jegy ára."



A pécsi eredmény az illuzionisták műve! Elkábították a derék pécsi szavazók elméjét, mindenféle 64-es szintű elmetrükkökkel, melyről csak a választások után fog lehullani a lepel! De akkor már késő lesz! Úgyhogy ne hagyjátok magatokat baloldaliak, ne hagyjátok magatokat megvezetni az illuzionisták trükkjeitől! Sőt, ne is gondolkozzatok, nektek ezt nem kell! Egyetek, igyatok, tévézzetek, és szavazzatok az MSZP-re. A gondolkodást meg a harcot az illuzionistákkal bízzátok a Pártra ...


"Persze, számon kérhető a kormányzó párt is sok dologban. Nem sikerült, konstruktív ellenzék nélkül nem sikerülhetett sok változást elindítani. Meg kellett volna magyarázni, hogy a rengeteg felépített infrastruktúrát (utak, csatornák, épületek) működtetni kell, használatuk pénzbe kerül. Nem fektettünk elég hangsúlyt a propagandára, pedig mint látjuk, az mögöttes tartalom nélkül is eredményes lehet. Nem vagyunk illuzionisták. Lehet, hogy emiatt már az EP választás alkalmával büntetnek majd a választók. De még mindig inkább a vállalható eredmények, mint a teljesíthetetlen ígéretek miatti későbbi megszégyenülés. Nem vallom, hogy a politika oltárán minden feláldozható."
 

Azt hittem, ez lesz az önkritikus rész Vadaitól, így 7 évnyi kormányzás után. De nem, csak nem akar ez összejönni. Nem volt konstruktív az ellenzék, így nem sikerült rendesen kormányozni...
A felépített infrastruktúrák működtetése pénzbe kerül? És ezt nem sikerült elmagyarázni az embereknek? Tiszta téboly...
Ezek tényleg hülyének néznek mindenkit. Vadai, ezért adózunk, hogy ebből működtessétek b'meg ...
És ugye a szocik örök vesszőparipája: a propaganda. Az, hogy milliárdokat költöttek, költenek "propagandára" állami és eu-s pénzekből, azt mind kevés. Igen, ezt is elkúrtátok! Az lett volna a legjobb, ha minden este, minden csatornán a híradók előtt levetítenének egy 5 perces kisfilmet, "Mit tett ma értünk a Pártunk és Kormányunk" címmel.
Szegény Ágnes! Azt hiszi, hogy azért büntetik őket a választáson az emberek, mert nem sikerült a propaganda, nem sikerült az eredményeket megfelelő módon eljuttatni az emberekhez. Mintha nem érezné mindenki a saját bőrén az "eredményeket" ....


"Visszatérve a megoldandó feladatokhoz, érdekes, hogy az a kedves a köz számára, aki azt mondja, amit hallani szeretne, még ha tudatában is van annak, hogy nem azt kell cselekednie. Válságkezelés csettintésre, minden takarékossági, a teherviselés szélesebb terítését lehetővé tevő lépések visszavonásának ígérete tény, hogy szebben hangzik, mint az igazság, azaz, hogy ezek elkerülhetetlen, fájdalmas lépések. Lehet-e, szabad-e ezzel versenyezni? Ha igen milyen módon? Lassan egy pártot felőrlő kérdések ezek, s miközben dolgozunk, a tehetetlenség látszata keletkezik. A választók bölcsességében bízni ezek szerint csak akkor lehet, ha jól „megdolgoztuk” őket? Rövidesen kiderül, hiszen szavazunk a pártok EP-képviselőiről úgy, hogy közben az Európai Unió szinte szóba sem került. 


Persze mindenkit le lehet váltani, el lehet küldeni, de tudomásul kell venni, hogy a probléma, a feladat az itt marad."
 

Micsoda kép: őrlődnek a szocik, de emellett dolgoznak is, és ennek az édes gyermeke a tehetetlenség látszata ...
Igen Ági, dolgozzatok meg minket keményen (mintha nem ezt tennétek már évek óta), és hidd el nekem, mindenki a legnagyobb bölcsessége tudatában fog majd szavazni.

Címkék: mszp abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr161140761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:02:53

Ágnesről vagy jó vagy semmit, úgyhogy semmit.

Steppenwolf 2009.05.26. 10:03:12

@IdősAsszony: Értettem elvtárnő! Tehát kettős mérce... :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:04:26

@IdősAsszony:
Hehe Ön is már csak egy Öregenrecsegő felesége valakinek :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:05:01

@IdősAsszony: hm, ez ám az elvtársi demokrata felfogás...

Öreganyám!

egy szemelvény a Magyar Köztársaság ALKOTMÁNYÁBÓL - amibe az elvtársak természetesen beleszarnak:

"70/A. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a területén tartózkodó minden személy számára az emberi, illetve az állampolgári jogokat, bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, nyelv, vallás, politikai vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési vagy egyéb helyzet szerinti különbségtétel nélkül."

Próbáljuk meg ezt értelmezni...

IdősAsszony 2009.05.26. 10:08:26

@Seduxen: Nem érdekel ez az orbánista zsonglőrködés az üres paragrafusokkal.

One Bad Habit 2009.05.26. 10:09:01

Ez télleg frakcióvezető-helyettes és 3 parlamenti bizottság tagja? Erre mondják felénk hogy ez valószínűleg komoly, mert viccnek túl rossz.
Nemzetbiztonsági bizottság?! ROFL!


Az origo-n irta anno egy HR szakértő hogy az államigazgatásban nagyon komoly kontraszelekció van...

mind2 (törölt) 2009.05.26. 10:09:36

@Seduxen: te már az Alkotmánynál tartasz, én még a sampon jótékony hatásainál ::)))))
Azon tépelődöm, hogy az a madzagos valami, az kombiné, melltartópánt, vagy mi a tök ?
Fogai is hiányoznak, bal felső négyestől.... a kismetsző meg szuvas :)))))
Azért H.Clinton, Merkel meg a többiek...... gondolj bele....

f.m.j. 2009.05.26. 10:09:39

Átrágtam magam, még nem tudom eldönteni, hogy megérte-e?
Vadai tényleg nem szép, de hozzánk méltatlan őt ezért cikizni, ezért ezt a szálat most elvarrom (persze nem másnál, más azt ír amit akar:))
De az biztos, hogy egy idióta. Régóta küzdök én is azzal, hogy nem tudom eldönteni, hogy ezek tényleg hiszik is amit mondanak, leírnak, blogolnak, vagy csak a parasztvakítás megy, vagy nem így gondolják, és akkor meg iszonyú motivációkat sejtek a háttérben. Egyik megoldás sem nyugtat meg...
Az is rohadtul zavar, hogy folyamatosan úgy beszélnek rólunk, hogy az ország lakossága..., már ez is biztos a PC jegyében van, mert jesszusmilesz, kit sértünk meg, ha a népet, magyar népet annak hívnák, ami, mondjuk segítek: népnek, vagy magyar népnek...
Amikor úgy fogalmaz, hogy "méltatlan az ország lakosságával szemben"... engem egyetlen dologgal lehetne megtisztelni, ha elhúznának már végre az összes oda, ahova valók....

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:11:14

@One Bad Habit:
Ő maga egy nemzetbiztonsági kockázat, gondolj már bele hogy mennyit ehet.....szerintem egy fél kerületnyi kisnyugdíjasnak kijönne a 13. havija abból amit egy hét alatt belaptátol a testébe :) És akkor még Erikáról nem is ejtettem egy szót sem :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:11:41

@IdősAsszony: ez szép volt mami. végül is kilenemszarja a telibebaszott Alkotmányt mi? maga ebben nőt fel, ugye? kááár, hogy bezárt a Gulág, mi? már nem lehet a "rendszerellenes" elemeket deportálni....

snorbi 2009.05.26. 10:12:29

"A valóságot, a mutatvány mögötti trükköt majd csak a műsor vége (választás) után kérhetik számon a nézők. És ha becsapva is érzik majd magukat, akkor már nem jár vissza a jegy ára."

Nem sült le a kép a bőréről, amikor ezt leírta? Vagy az ő blogját is más írja?
Valszeg egy dobozban lakott az utóbbi években, és nem hallott még öszödi beszédről és az azt követő kormányellenes tüntetésekről.
Jól mondja, nem jár vissza a jegy ára, cseszett lemondani a kormány.

"Persze, számon kérhető a kormányzó párt is sok dologban."
MINDENBEN csak a kormány kérhető számon. Többségi kormány esetén (most is az van, mert bár a Szadesz kilépett a buliból, azt csak a zuhanó népszerűsége megmentése okán tette, egyébként továbbra is együtt szavaz a szocikkal, lásd a bajnais szerződésüket, amiben aláírták azt, hogy nem fognak mérlegelni és gondolkodni, hanem bután nyomják azt a gombot, amit a főnök mond) egyszerűen nincs esélye az ellenzéknek bármit is tenni.
MINDEN a kormány hibája, ami itt az utóbbi pár évben történt és főleg nem történt.

Én nem vagyok nagy Fidesz barát, de Mo. egyetlen esélye, ha egy párt 2/3-os többséget szerez jövőre. Akkor az _esély_ meglesz az érdemi változásra, egyébként ugyanez a kínszenvedés fog folytatódni...

Ladis 2009.05.26. 10:13:13

Vadainak LFS a nevenapján, hátha attól fölébred a Mátrixból :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:14:56

@mind2: egy előnye van. nem hiszem, hogy tartania kellene ágikának munkahelyi cekcuális zaklatástól :)))

f.m.j. 2009.05.26. 10:15:06

@Ladis: inkább kapcsolja ki az operátor :)

IdősAsszony 2009.05.26. 10:16:16

@Seduxen: A Gulágot kiváló eljárásnak tartottam mindig is és most is.

Ladis 2009.05.26. 10:16:33

@IdősAsszony:
Elvtársnő, ha így folytatja, meg fogjuk tiltani, hogy bizonyos kor fölött szavazzanak az emberek, és csak magára vethet majd. Afelől pedig ne legyenek illúziói, hogy 2010-től nagyon rosszul fogja magát érezni, lehet hogy nem fogunk jobban élni de nem kommunista mocskok fognak uralkodni rajtunk.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:16:45

@mind2:
Jaj mert te női szemmel nézed, azt meg tudjuk hogy a nők egymást kritizálni tudják csak :) Te nem látod az Ágiban a szépséget, pedig biztos ott van valahol :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:18:30

@DexterMorgan78/Séfbácsi: lehet. és az ehhez szükséges "katalizátor" neve: Jack Daniel's. :)))))

@IdősAsszony: na ebben egyetértünk. a jelenlegi kormányzópártOK minden tagját szívesen elküldeném a picsába a kies Szibéria sztyeppéire, hogy ismerkedjenek a macikkal :)))

Héttörpe (törölt) 2009.05.26. 10:19:26

Konstruktív ellenzék hiánya?

Ági, bökd meg a kecskét! 50 % plusz egy szavazat. Ennyire volt szükségetek. Megvolt? A válasz: igen, a elmúlt 7 év minden napján.

IdősAsszony 2009.05.26. 10:20:19

@Ladis: Köszönöm kedves zoknibáb.
@Seduxen: Inkább a fasiszta ellenállókat mint régen.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:22:42

@Seduxen:
Na ez nagyon hímsoviniszta volt:) Még hogy inni kell a szépség meglátáshoz?? Kérj bosánatot minden öregecskedő feleségtől aki egy utelgázosod... mindegy , útközben erőszakszex.. izé erőszakszervezetek negatív hatásainak vannak kitéve egészen felcserepedő koruk óta, aztán csodálkozunk hogy nem csornak össze a fontok felnőtt korukban sem, aztán csak kobór kutyák befogásából tudnak megélni, miközben egy rakat szaudi terrorista (focista) figyeli őket.

f.m.j. 2009.05.26. 10:22:48

@IdősAsszony:

Ne tessék mérgelődni, ezek a csúnya jobbnyikok nem változnak, és tovább heccelik a nénit, nem tisztelik a korát, inkább vígasztalja Önt az a tudat, hogy hamarosan Lenin elvtárs kebelén nyugodhat.

mind2 (törölt) 2009.05.26. 10:23:14

@fmj: szija :) nem méltatlan cikizni . Az, hogy ronda, az csak Isten szándékán múlt, valószínűleg jobbnak látta az " Öreg " ilyennek teremteni.
DE pozíciót foglal el, képvisel valakiket, és ha ilyen posztokon ül, akkor igenis, csináltasson hidat a bal felső háromtól hátrafelé, fehérítesse ki a fogait, szedesse ki a bajszát, és mosson hajat gyakrabban, ne csak 2 hetente. Én ezt a nőt frissen mosott hajjal még nem láttam. Kábé így kelhet ki az ágyból.
Most képzeld el a fogorvosodat, hogy zsíros a haja, borotválatlan, mocskosak a körmei és hawai mintás gatyában tartja a magánrendelését .....mit szólnál ?
Ja és írtam neked, olvasd el ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:24:50

@DexterMorgan78/Séfbácsi: miért? a mondás azt tartja, hogy nincs ronda nő, csak kevés ital...

IdősAsszony 2009.05.26. 10:25:12

@fmj: A KOMMUNIZMUS SZELLEME ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:25:28

@fmj: na ne riogass! tudom, hogy "Lenin élt, Lenin él, és Lenin élni fog", de azért ne támasszuk má' fel :)))

f.m.j. 2009.05.26. 10:27:41

@mind2: Szia, hol kell elolvasni? Tudod analfabétisz vagyok, mint azt Seduxen barátom is megállapította :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:28:28

@mind2:
Mondjuk erről van itten szó kérem szépen:)
A nő úgy néz ki mint egy falusi játékgépfüggő aki minden nap max. alkoholistákkal lép kapcsolatban (hogy milyenbe azt mindenki fantáziájára bízom:)) Én ehez a ruházhoz és megjelenéshez már csak egy méretes hónaljkutyát bírnék elképzelni, meg egy köldökig és combközépig érő bikini vonalat.

Ladis 2009.05.26. 10:29:16

Szerintem idősasszony igazából a gyurcsányfletó, aki egy idős tiszteletreméltó (muahahahahaha) asszony álarcába bújva akarja provokálni az ellenséget.
Én innentől kezdve agyonhallgatom, nem bocsátkozom vitába vele. Ha mindenki így tesz, olyan lesz, mint a konzervdobozba zárt "kommunizmus lehete". Oszt ott meg is rohadhat magába :)
UFF szólottam

f.m.j. 2009.05.26. 10:31:53

@Seduxen: juj, akkor ki van a mauzóleumban? Én arra a nyugis pasira gondoltam, vagyis a szellemére, az meg nem evilágon van már, akárhol is legyen az, na oda követi majd Idősasszony, ha még sokat idejár szegény. Miattatok! :)

Egyébként megfigyeltem, hogy sokkal jobban csinálja, mint
Senkiházyzárójelidődátimzárójelbezárvautánaszemita feliratos csávó, van még tanulnia, nem?

picur3ka 2009.05.26. 10:32:04

En most mar azt gondolom, hogy oreg nene felelmetesen bar, de ironizal, a remiszto az, hogy teljesen komolyan tudjuk venni.

Legalabbis en ezuttal jot rohogtem tobb kommentjen is.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:35:53

@fmj: egy dolog vígasztal: MINDANNYIAN ugyanúgy, és ugyanott végezzük!

A Pokol tüzében rohadunk el :)))

mind2 (törölt) 2009.05.26. 10:36:08

@DexterMorgan78/Séfbácsi: én már mindent el tudok képzelni :)))))) ami nem függ össze a fürdőszobával :D

more 2009.05.26. 10:37:11

@IdősAsszony: elég szar reprodukció vagy srác, még csak viccesnek se lehetne mondani az akciózásodat. olyan 15 éves gyerek szellemi színvonalát csapkodod ezzel a gázoskodó álkomcsi filinggel, szóval, ha nem tudsz jobbat, inkább húzz el innen

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.26. 10:38:30

http://www.vadaiagnes.hu/

http://vadai.nolblog.hu/

xD

Combi a ballibes Ferkófan 2009.05.26. 10:38:43

Ennek nem csak a bőre vastag :D

f.m.j. 2009.05.26. 10:40:49

@more: a senkyházy hülyébb, sztem idősasszony fake

f.m.j. 2009.05.26. 10:41:43

@Seduxen:

Az ugyanúgyba nem vagyok biztos, és az ugyanodában sem :)
a többi oké :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.05.26. 10:41:51

Idősasszony hozzászólásain mindig jót röhögök.

mind2 (törölt) 2009.05.26. 10:41:57

@fmj: nekem a kedvenc képem Lenin elvtársról, mikor ül a tolószékben, és hallod ahogy az agyát rágja a szifilisz...szegény...
Nem tudom, miért van az, hogy a nagy mozgalmár elvtársak mind így végzik. Lenin is agyalágyultan, Sztálin agyvérzésben, az összes SZKP- s főtitkár szintén agyalágyultan, Kádár is bebutult a végére, most meg a Horn fekszik elborultan. Ez valami végső büntetésük...?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 10:43:51

@mind2: de MIÉRT kell rá ennyit várni??

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:44:35

@mind2:
Az ideolgiai képzésük végső stádiuma az agyhalál:)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.26. 10:45:14

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Egyébként én is:) Szerintem jófejség bárki csinálja is:)

IdősAsszony 2009.05.26. 10:48:12

@more: Srác... maga nem tisztel semmit, náci.

Véraláfutás 2009.05.26. 10:49:58

@Seduxen:
Ne üljetek fel ennek a hülyének, ide szaglik, hogy egy unatkozó fiatal bohóckodik nekünk.

f.m.j. 2009.05.26. 10:52:02

@mind2:

Mondjuk a Trockijnak a jégcsákány is besegített az agylágyulásba... :)

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

tisztára mint a szientológiába, agymosottak lesznek, csak ők szó szerint értik...

Na, akkor mostmár tudom, ha belefutok egy baloldali politikus blogjába, vagy ilyesmi, elegánsan legyintek: ja, csak edz a végső állapotra:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.05.26. 10:54:23

miért van minden nímand politikusnak weboldala?
(mennyi pénz ez?)
még almássi kornélnak is van, tippem szerint ő ibolya utódja

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.05.26. 11:03:42

Szánalmas valakit a külseje alapján minősíteni, azt a bugyrot hagyjátok meg a kurucinfonak.
Egyébként egyetértek.

ErEr 2009.05.26. 11:20:23

Nagyon jó cikk. Ez a nő megtestesít mindent ami MSZP. Hadd ne soroljam itt a negatív jelzőket, behelyettesíthető tetszés szerint ide minden ami eszetekbe jut vel kapcsolatosan :-). A szánalmas az hogy ilyen emberek ilyen helyeken lehetnek és dumálhatnak, "észt" oszthatnak. Kifordított hülye világ ez. Az MSZP-nek a sokadik agymosott női ellenzékre ugatós-károgós "kutyája" aki ha parancsott kap akkor löki a sódert.

"Nem fektettünk elég hangsúlyt a propagandára,"
- aha majd most a Bajnai csomagbol bejött plusz pénz elmegy arra. Micsoda agymosás lesz itt fél év múlva es mennyi pénzből!

reKorrekt 2009.05.26. 11:25:48

@Seduxen: utaztassa a picsa őket, a távhőnél úgyis panaszkodnak hogy drága a fűtőanyag.
Kiírhatnák a faliújságra mindig, hogy pl:
"Hétfőn a Csongrád megyei közgyűlés mszp frakciója adta Önnek a meleget..." - by tegnapi-showderklub

Inner Circle 2009.05.26. 11:32:02

@Kartal (reloaded): "Az meg, hogy mindenért a Bajnai-kormány előtti Gyurcsány-kormány előtti Medgyessy-kormány előtti Fidesz a felelős, na az már szánalmas."

Legyünk pontosak: "Az meg, hogy mindenért a Bajnai-MSZP kormány előtti Gyurcsány-MSZP-kormány előtti második Gyurcsány-MSZP-SZDSZ-kormány előtti első Gyurcsány-MSZP-SZDSZ kormány előtti Medgyessy-MSZP-SZDSZ kormány előtti Fidesz-kormány a felelős..."
(Nálam eddig Kuncze volt a hazai politikai élet mélypontja, hozzá képest még Lendvai is egy korrekt figura, de Vadai nagyon gyúr a trónfosztásra.)

molaris 2009.05.26. 11:37:15

@Ladis:
Szerintem meg személyesen Apró Piroska.:)

Különben ment a polémia, hogy ki vállalná be ezt a némbert, de a keze tanúsága szerint, önálló f@sz tulajdonos!

GatyaPityu 2009.05.26. 11:42:57

Vadainak a külseje is elég "vadai". Azon gondolkodom, hogy könnyebb lenne-e átugrani, mint megkerülni? :-D

reKorrekt 2009.05.26. 11:49:50

@Atro: de a legjobb elkerülni :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 11:51:54

@f'(200001) [Korrekt]: pfúúúj, szemét náczi.

(ha annyi a fűtőrtékük, mint az eszük, akkor nem sokáig fűtenénk velük :))) ).

GatyaPityu 2009.05.26. 11:53:15

Végigolvastam. A külsejénél valóban még "vadaibb" ez a szöveg, amit megeresztett. Ez a nő amolyan Hordágy Ágnes stílusban nyomja. Még külsőleg is hasonlítanak egymásra. :-) Hordággyal egyetemben szerintem ez is az a fajta aki még el is hiszi ezt a sok hülyeséget, hazugságot, a végén pedig örül mint egy kiskutya, amikor a párt társai, főnökei megsimogatják a kis dundi fejét, hogy milyen okosakat mondott. :-)

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.05.26. 11:54:27

@Tapmancs: Na te is a lényegre figyelsz :-)

@Senkiházy/ישראל/: Javaslom, olvasd el még egyszer a '84-et. Meg még egyszer. És még egyszer. Addig, amíg rá nem jössz, hogy ma minden pártnak/oldalnak megvan a maga Emmanuel Goldsteinje. MSZP->Patásördög, Fidesz->Gyurcsány, SZDSZ->szélsőségesek, Jobbik->SZDSZ. Igazság szerint most leginkább azért illik a szerepkör Patásra és a nácirasszistafasisztákra, mert az MSZP (és az SZDSZ) van kormányon (/~közeli pozícióban).

És aki ezután a kép után Horváth Ágnest mangalicának nevezi, az egy idióta. Ő legalább el tudta takarni a hurkáit. Kedves Vadainak az ízlése 0, az IQ-ja pedig az ízlésével vetekszik a "legjobb tulajdonság" címért...

reKorrekt 2009.05.26. 12:48:10

BEOL.hu szavazás állása:

Ön kire szavaz június 7-én?
* Fidesz - KDNP 22.68%
* Jobbik 33.67%
* MDF 17.19%
* MSZP 14.09%
* MCF 0.64%
* Munkáspárt 0.78%
* LMP 8.74%
* SZDSZ 2.26%

http://beol.hu/bekes/kozelet/beol-poll-on-kire-szavaz-junius-7-en-234819

Haminyami...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.05.26. 13:05:56

@f'(200001) [Korrekt]:

Höhöhö, az MSZP-t az MDF is megelőzi, bár elég fura eredmény, lévén, hogy szerintem az MDF is a parlamenti küszöbért fog küzdeni. Azt sem írja, hogy eddig mennyien szavaztak.

excopp 2009.05.26. 13:20:44

- olyan országnak, amelynek hadserege sincs, pont egy ilyen államtitkár (a minisztere mellé) dukál...
- a stílusa amúgy elgondolkodtató (miért nincs az államtitkárnak is egyenruhája...)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.05.26. 13:23:24

vadainál még szanyi tibor is jobb nő. vazz.

fairi 2009.05.26. 13:31:31

@f'(200001) [Korrekt]:

Belegondolni ha tényleg ajobbik 2010(2014)-ben elérne egy ilyen eredményt * Jobbik 33.67% mondjuk,milyen szar helyzetbe kerülne,vmelyik rablóbandával koalíciót kéne kötnie ha akar kormányozni!
Vagy naon jó eredményt kell elrénie,vagy csak bekerülnie...
Könnyen ő lehetne a következő SZDSZ aki eladja az elveit,a hatalomért...

picur3ka 2009.05.26. 13:35:12

OFF/nem jobban, mint a dementia

'Többtucatnyi bérlakás található a megszüntetett Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI) területén, amelyekből a lakók nem hajlandók elköltözni.'

http://www.mno.hu/portal/636952

ON: meg is ijedne a Jobbik, ha annyit kapna.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.05.26. 13:47:58

öreg néne, miért nem az őzikét gyógyítja? Árt már magának ez a blog.
Kötögessen szépen az unokájának vörös mellényt, hogy könnyebb legyen eltalálni a leszámoláskor.
Vagy kapálgasson a kiskertben, gyomlálgasson, hamarosan úgysem lesz élelem, hisz jönnek a félelmetes nácziakok, és elvesznek minden szépet, jót, amit a szocik még meghagynak.
Na pá, nénike, ha más nincs, fejtsen babot, az is jó elfoglaltság:):)
Vadai, a mélytengeri szörny 2.
Ez egy hülye, és ahogy Hofi kérdezné: ezt vajon ki ba..za? Valaki csak csak, hisz eljutott eddig a pozícióig...és nem hiszem, hogy az eszével.

belba 2009.05.26. 15:37:57

"Amit a végén már az is elhisz, aki kitalálta. "
Mibe, hogy nem arra gondolt, akire én? :DD

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.05.26. 15:56:16

OFF:

Hello nácziakok :)
Megszületett ma reggel 8:47-kor a kisfiam. Minden rendben vele és az Anyukájával. Igazi kis náczi, szép kék szeme van (tudom ez még változik) meg szőke göndör haja (ez is). Megígérem, nem nevelem náczinak, hanem felvilágosult, de a hagyományos értékeket fontosnak tartó útra terelem.
Aztán majd ő eldönti, hogy náczi lesz-e :)
on.

picur3ka 2009.05.26. 15:58:30

@misikeh:

Csak attol fugg, hogy milyenek lesznek az iskolai integracios elmenyei...

Gratula es kivanom, hogy jol aludjon is meg meg vagy tizet, hogy megtudjak egymast vedeni.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.05.26. 16:05:12

@misikeh: Huhúú! Gratula nektek, kellemes éjszakázásokat!!!

buckafej 2009.05.26. 16:06:08

Robinson 10 év után megdugná, vagy megenné?

tudi 2009.05.26. 16:15:33

Hát ez a nő vagy ennyire hülye vagy idealista, vagy nagyon nem él a való világban, vagy tudja mi a valóság, de őt nem érdekli.

Arivistus 2009.05.26. 16:26:54

Már értem miért akarják ezt a nőt kiküldeni Brüsszelbe, remélem nem talál haza...

dobray · http://mandiner.blog.hu/ 2009.05.26. 16:44:52

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁGiiiiiiiiiiii, csáááááááááááá!

GatyaPityu 2009.05.26. 17:10:20

@misikeh:
Nekem még nincs gyerekem, sőt egyelőre alkalmas személy sincs az életemben, akivel változtatni lehetne ezen az állapoton, de azt már most tudom, hogy ha egyszer lesz saját gyerekem, akkor minden erőmmel azon leszek, hogy semmiképp se szimpatizáljon a "szabad, demokrata" gondolkodású, identitású emberekkel.
Egyébként pedig gratulálok neked, hosszú boldog életet kívánok a kicsinek!

mind2 (törölt) 2009.05.26. 17:21:33

@misikeh: Isten éltesse, szívemből gratulálok !
Vigyázzatok magatokra ! Legyen sok örömötök benne.:))))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.05.26. 17:52:46

Nagy gratula, és sok örömöt, szépet,és neveld csak náczikoknak, az sosem árt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.26. 17:59:01

@misikeh:

Gratulálunk!

És le a kalappal gyereket vállalni ilyen helyzetben ..!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.26. 18:12:18

@Steppenwolf:

Vadai Ági sem teljesen hülye: van vagy öt darab nyelvvizsgája.:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.26. 18:17:44

@misikeh: szia!

Fogadd őszinte gratulációmat, végre megszületett a "blog 2. gyermeke" :)))

Egészgéget kívánok neki, és az egész családnak, az a legfontosabb!

Ja, és szerezz be KÁVÉT, ipari mennyiségben, meg egy levél xanax100-t, hidd el, tudom mit beszélek :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.26. 18:52:35

@mind2:

Nem, Kun Bélát a saját elvtársai intézték el kint, és Rákosit is elrakták a nagy orosz pusztába. Úgyhogy ha nem segít az agyhalál, majd megoldják saját maguk.;-) Ja és vannak még kivételek is, pl. a rendszerváltást is túlélt Péter Gábor, vagy Biszku Béla.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.26. 19:06:51

@misikeh:

Gratula, majdnem akkor született, mint a legifjabb unokaöcsém.:)

BrianKinney 2009.05.26. 20:40:18

de nem ugy néz ki mint jabba gyereke ?

de tényleg miért néz ki minden szocialista politikus nö ugy mint egy rakás szar ?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.26. 20:41:57

@BrianKinney:

Ezt Budai Bernadett nevében kikérem.:P De mondjuk rajta kívül tényleg válogatni lehet a "gráciák" között...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.26. 21:54:15

@misikeh:

Gratulálok!
Jó egészséget a kicsinek és az Anyukájának!

Horizont 2009.05.26. 21:54:17

@misikeh:
Végre egy igazi jó hír!
Gratulálok a kisfiadhoz!
Neveld EMBER-nek!
Jó egészséget mind a hármótoknak!
Neked pedig sírásmentes éjszakákat!
Na ez nem biztos, hogy teljesül!
De MEGÉRI!!!!

Horizont 2009.05.26. 22:05:28

A külsőnk adva vagyon. Lehet itt-ott korrigálni. Egy nőnek mindig tudnia kell hogy mi az előnyös neki. Akinek ilyen húsos a karja és szeplős, az ne vegyen fel ilyen ruhát. És a fodrászhoz járást se kéne hanyagolni. Egy nőnek illik így tennie. De egy államtitkárnak kötelező mindig mindenhol normális külsővel megjelenni. A beosztása megköveteli, pénze tán van hozzá! Ha meg magától nincs ízlése és önkritikája kérjen fel egy szakembert.Ehhez is van pénze tán.
Na de az elhanyagolt külső nem akármilyen eszement belsővel párosul!
Nem pártolok át a Vadai blogra az tuti.
Maradok a jó kis Vastagbőrnél:)

Dr. Morcz · http://drmorcz.blog.hu 2009.05.26. 23:37:49

Én felnézek Vadai Ágnesre.
Ő megvalósította azt, amire a legtöbben hiába áhítoznak: a tartalom és forma egységét.

reKorrekt 2009.05.27. 09:53:06

@misikeh: Gratula! Keresztelőre azért összedobunk egy MG42-esre! Már ha elfér a többi mellett :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.27. 10:22:24

@[Korrekt] A pontos idő:: figyi, ilyenkor a legontosabb az AUTÓ. Az kell a pici miatt.

Mi lenne, ha egy Sdkfz.251-esre dobnánk össze a lóvét? Azon jól mutatna az MG42-es is :)))

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.05.27. 20:24:15

Köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat tisztelt blog-társak :)

@Seduxen:
Jahh, zsír lenne, de hála Istennek olyan mázlista vagyok, hogy a munkahelyem korlátlan magánhasználatú gk-t biztosít nekem :)

picur3ka 2009.05.28. 19:34:13

Mennyi hulye van ez orszagban?

Remelem, valaki lelovi legalabb az otletet, mielott elmebetegnek nez bennunket a fel vilag.

www.piacesprofit.hu/tarsadalom/egesz_europat_meglephetik_a_magyar_holgyek.html

AngusY 2009.05.28. 23:59:17

Vadai 1 nagy büdös barom,de a többi mszmp+szdsz tag/szimpatizáns se más.
"egy vagy de jó nagy..."Amit ezek csinálnak az nem
b..meg,hanem Fuck you! b...meg!!!

heima (törölt) 2009.05.29. 01:07:01

mivel államtitkár, nem lehet se frakcióvezető-helyettes, sem bizottsági tag. nem olyan nehéz ám értelmezni egy ogy képviselői adatlapot... ( www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=v013&p_stilus=&p_head=N )

Szúrófény 2009.08.14. 10:26:33

Ad magára, mit? Kitalálod? Mivel jutnak a nők előre? Aki a husit szereti, nem vegetáriánus! Már Afrikában is, a kövér nő, a jólét jele, a szoc. párt arra törekszik, nem?

süti beállítások módosítása