Skip to content


       Szűrés lista

Index-es interjú Vonával

Index-es főcikk, sőt, egyenesen egy interjú Vona Gáborral?!
Mi történik itt?



Csak nem úgy kelt fel a kedves Index-es szerkesztő, hogy ma van a Kiegyensúlyozott Objektív Újságírás Napja?

Az interjút elolvasva látszott, hogy a riporter próbálja szorongatni Vonát. Ami nagyon helyes, elvégre ez a dolga.
Csakhogy az elmúlt 12 évben elszoktunk az ilyentől (illetve a Sváby-Orbánon jól szórakoztunk). A Fideszesek ugye nem mennek a Nap-Keltében, a Magyar Nemzetnek, HírTV-nek nem adnak nagyinterjút a balliberális politikusok. Vagyis nagyon ritkán fordul el, hogy egy politikus nem a saját oldalához tartozó sajtónak nyilatkozik, esélyt adva, hogy legalább 3 értelmes kérdést feltegyenek neki.

No, csodák csodája, ki volt itt Vonánál az Index-es riporter?

Ki más:  Miklósi "valahol megint felsír egy gyerek" Gábor a remek hetési riport készítője, a Roma Sajtóközpont munkatársa (!) ... 

Gábor, Gábor ... vajon mikor fogunk így "keménykedni" mondjuk az MFC/OCÖ elnökével, a százmilliós sikkasztással gyanúsított Kolompárral, vagy Lendvaival vagy Fodorral?

Csak költői kérdés, hiszen mindannyian tudjuk a választ, hogy soha.

Vona meg lehet, hogy mondott sületlenségeket, lehet hogy nem okleveles gazdasági szakember, de le a kalappal, hogy így is vállalta az interjút ...

Címkék: pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr731217620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mourinho már nem a király 2009.06.30. 13:45:17

Kellene pár Sacha Baron Cochen tipusú provokátort küldeni a szoclibsikre. Ilyen "utálom a buzikat", meg "kiirtom a cigányokat" szövegekkel, áhh mi lenne ott, mekkora filmet lehetne csinálni :D

Ficere Ödön 2009.06.30. 13:50:08

@Potyoló:Szerintem nem számít, hogy egy riport objektív-e. Az számít, hogy pl. a Vona Gáborral készült 50 interúból, ( amiben benne van minden oldal, a szélső jobbtól a szélső balig) kialakul-e benned egy objektív kép. Ha egy zsidó nem kérdezhet egy általa antiszemitának tartott embertől, akkor lesznek kérdések amiket senki nem fog feltenni.

Viktus 2009.06.30. 13:50:30

Csóri riporter komplett idiótát faragott magából a riportban ... index.hu színvonala egyre inkább zuhan ...

Geza 2009.06.30. 13:51:05

@Ficere Ödön:
"Megnéznék egy Vona-Bokros vitát a gazdasági helyzetről."
Namégegyszer: _Vona_nem_közgazdász_. Melyik szót megértésével van gondod?

Ha meg netán úgy érzed, hogy egy erősen speciális területen nem szükséges, hogy mindkét résztvevőnek köze legyen hozzá, akkor szerintem inkább próbáljunk egy 'Bokros vs. Tito Ortiz' ketrecharcos bunyót összehozni, aztán döntsünk annak az eredménye alapján :).

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.06.30. 13:55:06

@Geza: nana! Tito Rtiz! nem is feszeget közgazdasági kérdéseket (lévén hogy szerintem tízig sem tud számolni), viszont Vona szeretné megváltani a világot, ergo szar a hasonlatod ;)

gidabiga 2009.06.30. 13:55:22

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

most, hogy mondod :)))))
lehet, hogy régen olvastam?

amikor ezt a cikket elolvastam, volt vagy 30 komment.
ha a többi is hasonló színvonalú, nem is akarom elolvasni :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.30. 13:56:51

@Ficere Ödön:

"a Jobbik legerősebb fegyvere a populizmus és a demagógia. "

ezt mindig is tudtuk ... a válság meg a szoci-szadesz 8 év kiváló táptalaja volta Jobbiknak ..

Érdekes, 98-02, Fidesz kormányzás, a MIÉP ki is esett a parlamentből ...

f.m.j. 2009.06.30. 13:57:21

@Ficere Ödön:

Mi a gond? Láthattad, hogy megkérdezte, mert megteheti, és ezzel nincs is semmi gond...
Viszont már most vannak olyan kérdések, amiket nem illdomos feltenni, már most nem lehet nyilvánvaló dolgokról beszélni, szerintem a Jobbik ezt feszegeti, és ez az, ami nem tetszik sokaknak

Azt sem annyira értettem, hogy miért kelltt azt Vona, vagy bárki orrára kötni, hogy ő zsidó? És akkor mivan? Essek hasra? Vagy mit várnak ezek az emberek az ilye jellegű kinyilatkoztatásuktól? Épp úgy nem tehet róla, mint én, hogy nem vagyok az :)

Ficere Ödön 2009.06.30. 13:57:47

@Geza: Azt is nagyon megnézném.
Egyébként mondogathatod jó lassan, hogy Vona nem közgazdász, de ez láthatóan nam akadályozta meg abban, hogy zsebből tudja mekkora a magyarországi reklám piac ( vagy valami hasonló)

A Vona-Bokros vita pedig csak egy absztrakció. Arra lenne jó, hogy a Jobbik által hangoztatott igazságokat (multik mit visznek és mit hoznak, Unió mérlege mit mutat, stb) egy hozzáértő is megerősíthesse, vagy cáfolja.

Potyoló 2009.06.30. 13:57:58

@Ficere Ödön:
Már hogyne számítana. Ez olyan, mintha azt mondanád, nem számít, hogy egy sebész tud-e bánni a szikével, mert 10 sebészből a többség biztosan. Az objektivitás alapvető újságírói követelmény. Aki erre nem képes, az nem való a pályára. S Miklósi nem képes.

Amúgy nem sikerült értelmezned a hozzászólásomat. Hol írtam, hogy egy zsidó ne kérdezzen? És miből gondolod, hogy csak egy zsidó tud feltenni kérdéseket?

Nzoltan 2009.06.30. 14:00:12

Nem mert szart írni az index, mert oda lesz a kaució.:-)

Geza 2009.06.30. 14:01:08

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Vona nem egyedül akarja 'megváltani a világot', legalábbis tudtommal. De mondjuk üljön le bokros meg (pl.) Drábik, aztán győzködjék ők egymást (bár akkor is még mindig ott a kérdés, hogy ha egy mélységi orgazdaságtani vita csúcspontjaként kölcsönösen lehülyézik egymást, akkor (laikusként) hogyan dönthetjük el, hogy melyik látja jól a dolgot).

f.m.j. 2009.06.30. 14:01:27

@Ficere Ödön:

Bokros is csak egy féle irányvonalat képvisel, szerencsédre azt, amivel nyilván te is azonosulni tudsz... az övén kívül nyilván van még ezer más elképzelés, csak azt itt nem szeretnék megvalósítani, mert ne adj Isten még kilábalnánk a szarból.
Én tudatos lerohasztást érzek, nemcsak dilettantizmust, hiszen a saját zsebüknél jó szakértők ezek a mi politikai elitünk (és most köptem egyet :))

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.06.30. 14:02:39

ma valami jobbik-cunami van?
index, origo, hírszerző - címlapjukon maga a sátán.

Parkőr (törölt) 2009.06.30. 14:04:29

@Geza:
egy ilyen vitára azért tényleg kiváncsi lennék, érdekes,hogy senkinek sem jut eszébe egy ilyet megszervezni.

f.m.j. 2009.06.30. 14:06:20

@Potyoló:

Ha nagyon el akarnák hallgattatni, nem adnának média felületet nekik. Adnak. Ebből két dolog jöhet: már feltartóztathatatlan (nehéz szó) a folyamat, kinőtte magát a dolog (a bábu önállóan lépked) a másik: a megerősödésükre való hivatkozással, a félelem gerjesztésével lehet további vélt, vagy valós ellenségeket kreálni Magyaro. számára (hogy a büdös életben többet ne tudjunk felállni)

gidabiga 2009.06.30. 14:07:16

@triumphator:


szerintem a Jobbik hátán akarnak belovagolni a szocik meg a szadesz jövőre a parlamentbe.

majd jól kivesézik, ahogy a Patással készült interjút szokták.

vagy ők nyomják a Jobbikot.

Ficere Ödön 2009.06.30. 14:10:44

@Potyoló: Nem egy képességről beszélünk. A sebésznél az, hogy tudja-e a szikét használni, az ujságírónál az írástudással egyenlő. Nincs olyan újságíró, aki mellékesen analfabéta lenne.
De a sebészek között is bizonyára van eltérés egy betegség vagy kezelési mód megítélésében, mégis van egy általánosan elfogadott gyógymód.

Nem azt mondtad, hogy egy zsidó ne kérdezzen és én sem azt mondtam, hogy csak egy zsidó tud feltenni kérdéseket.
De van úgy, hogy az élet bizonyos oldalát nem látja az, aki csak könyvekből, vagy sehogyan sem ismeri azt. ( és itt magamról beszélek!) Mindenki másként kérdez és mást kérdez, és vannak olyan kérdések amiket örülök, hogy feltesz valaki, mert nekem eszembe sem jutna feltenni. Az összkép szempontjából pedig azok is fontosak.

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.06.30. 14:11:25

@Parkőr: A drábikos részére én is. De kérdés, hogyha saját magát csak beszéddel agyvérzés szélére tudja heccelni, akkor egy ilyen vita bajusz úrral mit hozna ki belőle.

Szvsz egy mentőskocsi legyen a közelben. Minden eshetőségre készen.

martonx 2009.06.30. 14:12:14

Azért ez a mai vastagbőr termés nem semmi. Úgy látom egyelőre nincs okom megbánni az EP voksomat.

Szebb Jövőt :-)

Potyoló 2009.06.30. 14:12:49

Szerintem másról van szó. A közelmúltban vezető médiumok képviselői vitáztak arról, hogy miként kellene viszonyulniuk a Jobbikhoz. A többség az elhallgatást tartotta célszerűnek.
Szerintem végül azt találták ki, hogy gyorsan, lehetőleg ugyanaznap közöljenek le Vona interjúkat, s utána már nem vádolhatják őket azzal, hogy tkp. cenzúráznak.
Valami azt súgja, hogy most jó sokáig nem olvashatunk Vonáékról a ballib médiában.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.06.30. 14:14:38

@gidabiga:
lehet, de ez ma már kontraproduktív dolog. szerintem az egységsugarú választópolgár nem kevés kárörömmel szavazott az ep-választáson a jobbikra, abban a tudatban, hogy ezzel ilyen visítós fájdalmat fog okozni az mszp-szdsz-nek. és szerintem ez a folyamat totálisan öngerjesztővé vált - vona nem hülyegyerek, a célközönségének beszél mindkét interjúban, nem pc módon nevén nevezi a gyereket, nem szarik be egyből a zsidózásra, stb.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.06.30. 14:19:01

De azért a népszabi oldalán az a kép eléggé kemény vonáról, gondolom nem találtak csak ilyen vérereset :)

mind2 (törölt) 2009.06.30. 14:19:14

@Potyoló: szerintem már szükségük sincs a média felületre.. ha jobban belegondolsz, anélkül is hoztak majdnem 15 %-ot. Ők már önálló életet élnek. Ha kirekesztik őket, még többen állnak melléjük a kirekesztettektől ( itt az adófizető vagy rettegő állampolgárokra gondolok ), ha szidják őket, akkor is.. nincs eszköz ellenük :)
Ezért kapkodnak a megmondóemberek és pártkatonák... nem tudják, mi lenne a jó taktika :)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.06.30. 14:22:18

a cikk/riport hagyján.
a kommentek, na azok kemények...

maxwell murder 2009.06.30. 14:22:59

érdekes interjú.provokatív az egész. már csak azért is, mert olyan kérdéseket tesz föl, amikre nem hogy 3 mondatban, de több órás vitaműsorokban sem tudnak válaszolni.

És igen! Azok nem magyarok, akik csak akkor magyarok ha a jogokról van szó, akkor meg cigók ha a kötelességekről. sajnos ezt nem mondhatta ki ,de szerintem ő is ezt gondolja. megint belement iylen számháborúba a csávó, amiről megint midnenki mást mond. ki a faszt érdekel? látjuk, hogy midnen szar és igenis azt is látjuk, hogy rengeteg zsidó vásárol fel lakásokat, az egész ingatlanpiac a kezükben van, amit maga az Index írt meg kb. 1 éve!!!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.30. 14:25:45

Itt az origo-interjú is:
www.origo.hu/itthon/20090630-vona-gabor-a-jobbik-elnoke-interju.html

"rip.: A Jobbik szeretné megakadályozni az idei melegfelvonulást, önök szerint ilyen a rend?(Június 14-én írt alá együttműködési megállapodást a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) és több más szervezet. Idei terveikről az MTI szerint akkor annyit árultak el, hogy együttesen lépnek föl a fővárosi melegfelvonulás megakadályozásáért.)

VG: Egy normális homoszexuális sem akar vonulgatni az utcán paprikajancsinak öltözve. Ezt beteges provokációnak tartom, aminek nincs helye. A Jobbik minden törvényes eszközt latba fog vetni, hogy megakadályozza ezt a rendezvényt.

rip: Volt kint valamelyik melegtüntetésen?

VG: Nem voltam kint, nem szoktam ilyen tüntetésekre járni, nem vagyok meleg, úgyhogy nem járok ki melegtüntetésekre. Illetve nem vagyok homoszexuális. Én a meleg szót visszakövetelem, szeretném, ha ezt a szót annak használnánk, amit jelent. Nem szeretném, ha azt mondom, meleg reggelre ébredtem, az azt jelentené, hogy csupa homokos nézett be az ablakon."

eszkep 2009.06.30. 14:28:13

Vérlázítóan dilettáns "gazdasági elemzés", telee csúsztatásokkal és tényeket sembibevevő hazugságokkal az Index-en:

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2009/06/30/magyarorszag_vilagcsucstarto_koltsegvetesi_hianyban/#comments

Még sci-fi-nek is rossz...

LeMond 2009.06.30. 14:33:12

A kérdezőnek, újságírónak túlzás lenne hívni, volt egy pár szánalmas próbálkozása, de nagyon gyengén muzsikált. Vona pedig napról napra jobban belejön a beszédekbe, interjúkba, szövegelésekbe, akár mondott pár hülyeséget,akár nem.
Kíváncsi vagyok az Index fizetett e Vonának, vagy tettek e letétbe ezer eurót, vagy mennyit. üdv

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.06.30. 14:37:58

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Ja, az ottvan, szép húzás a Népszabitól. :)

rolika 2009.06.30. 14:38:43

Az átlag ballibnek annyi jön le, hogy a képen Vona Gábor, alatta meg a cím "Bejelentések a molesztáló bébiszitterről" :-DDD

Potyoló 2009.06.30. 14:43:04

@mind2: Szerinem szükség lenne a médiafelületre. Mert saját tapasztalat: az emberek nagy része nem sokat tud a jobbikról, vagy, ami még rosszabb, valamilyen agresszív, a közbiztonságra veszélyt jelentő náci pártocskának tarja. (A fideszesek pedig valami MSZP által kreált szalonfasiszta pártnak). Jó lenne, ha megismernék, hogy mit is akarnak, mit képviselnek valójában. S mit nem.
Igaz, ehhez objektív cikkek kellenek, nem efféle Miklósi-féle ámokfutások.

Feuer Frei ! 2009.06.30. 14:46:47

Ez mekkora:

"Nem szeretném, ha azt mondom, meleg reggelre ébredtem, az azt jelentené, hogy csupa homokos nézett be az ablakon."

:DD

Egyébként nagyon bízom benne, hogy a párt képes lesz majd legalább néhány jó gazdasági szakembert magához vonzani.

f.m.j. 2009.06.30. 14:48:17

@laspalmas:

Ezt az origósat elolvastam, kösz, hogy belinkelted :)

xstranger 2009.06.30. 14:49:30

Megmondom mirol van itt szo.

Tudjak hogy az MSZP-SZDSZnek vege 0% az eselyuk a kormanyalakitasra.

Most behozzak a Fidesz melle a Jobbikot, hogy be kelljen oket venni a kormanyba hogy fejfajast okozzanak Orbannak errol van itt szo nem masrol.

Amikor a faszi megmondta hogy zsido, Vonanak csak annyit kellett volna mondania hogy "Remelem most riporteri minosegeben van itt".

Lehet hogy Vona nem egy kozgazdasagi szakember de szamomra x ev penzugy utan ugyanilyen uresen es sekelyesen hangazanak a masik oldal liberalis gazdasagi elvei, melyeket vakon alkalmazva gyakorlatilag seggbe rugjuk magunkat minden alkalommal az elmult 20 evben.

Amugy szegyenlem hogy ide jutott az orszag hogy egy ilyen tarsasag az utolso akinek meg kemenyek a tokei. En ugyan kulfoldon elek mar evek ota de lehet direkt regisztralom magam emiatt az interju miatt es a Jobbikra szavazok csak hogy belefingjak nalatok a nullaslisztbe.

Tudjatok: two finger salute.

picur3ka 2009.06.30. 14:50:22

Hat most szeretnem, ha ezt latna Liberte, miutan jol elveszekedett velem a Gabor eletrajza kapcsan.

Az irast en siralmasnak talalom, vegig se olvastam komolyan, csakugy szkenneltem egy ido utan. Mi mas ferhetne egy ekkora interjuba ilyen nagy kerdesekrol, mint sablonos tratratra?

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.06.30. 14:50:40

Minden ellenérzésemet félretéve azt kell mondjam, hogy Vona baromi jó politikus, egy mdf de még egy mszp szintű párt is (az szdsz ról nem beszélve) a fél tagságát beáldozná egy Vonáért, ebben biztos vagyok. Sajnos nekik csak az Ibolykák és az Oszkók jutottak. (és ez nem féltétlenül dícséret volt, de annak is felfogható :o))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.30. 15:10:56

Hát az milyenn kép Vonáról a Népszabiban!:DDD A vörös szemű ördög! Jaajj, annyira hányás az a népszabadság...

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2009.06.30. 15:12:25

"Egyelőre nem tudom bizonyítani, ha tudnám, akkor már nyilván megtettem volna a feljelentést. De még egyszer hangsúlyozom, mi nem fogjuk futni hagyni a bűnösöket."
ezzel a kijelentesevel lehet a Jobbik nyert most egy szavazatot....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 15:20:45

gyerekek,
ilyen cikka 20 éves "szabad" maygar demokráciában nem jelent még meg.
látszik egyébként, hogy Drábik mester van a jobbik mögött. nagyon értelmes ember.

"index(a k anyját): Ezek a cégek milliárdokat fektetnek be itt, sok tízezer embert alkalmaznak, kiterjedt beszállítói körrel dolgoznak együtt, többnyire modern műszaki és vállalati kultúrát honosítanak meg, építenek…

Vona: Könnyűszerkezetes épületeket, amiket ha jön a vihar, a válság, ott lehet hagyni üresen, és akkor el lehet innen menekülni. Mi rossz minőségű multinacionális tőkét vonzottunk ide, Kínában gyártott alkatrészeket szerelünk össze és adunk el. És mennyiségileg is túl sok itt a multinacionális tőke."

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.06.30. 15:26:41

@kovego: diszkobaleset alapja a keseles, mi? betegek ezek. de azugyved is!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 15:27:53

"Én önöktől tudósítottam a választás estéjén, voltam több gárdás vonuláson, jobbikos rendezvényen."
ez a zsidó volt irgalmatlanul bunkó Morvai krisztinával a videón, amit le is ettek 10 percen belül!
Miklósi Gábor, k anyád

kill004 2009.06.30. 15:28:41

Bede Márton: Miklósi úr, miután interjút készített Vona Gáborral, érez késztetést arra, hogy akárcsak az ózdi cigánysor esetében, lakásába beköltözve közelről is tanulmányozza a hazai közvélemény homlokterébe került fiatalember mindennapjait, érzéseit, gondolatait?
Miklósi Gábor: Nem.
Bede Márton: Köszönöm az interjút!

:D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 15:29:23

@Ficere Ödön: ózdi rettenet? mármint az index részéről

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.06.30. 15:33:13

@kill004: Villaminterjú! Legnagyobb király Bede!:DDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 15:47:30

poén le nne ha a jobbik most azzal a szlogennel kampányolna: hoyg ki lesz a harmadik erő? és a másik képen egy komcsi mszp-s lenne :D

Ficere Ödön 2009.06.30. 15:48:34

@tesz-vesz: Mármint Miklósi Gábor részéről.
Az nem elfogult volt, hanem egyszerűen nevetséges.
Ezért mondtam, hogy nem kell feltétlenül elfogulatlannak lenni. Ha az író átlép egy határt, akkor már nem veszik komolyan sem a közönség, sem az interjú alany.
A mostani cikket jobbnak éreztem, mint a Hétesi riportot.

maxwell murder 2009.06.30. 15:53:50

jah meg origon az a baromság, hogy ha nincsenek bizonyítékai, akkor ne vádaskodjon. ez is mekkora álszent duma!!!! független bíróség meg kutyafasza? hagyjuk már!!! mindenki látja,tudja hogy szétlopják az országot, mi a faszt kell itt bizonyítani????

Ficere Ödön 2009.06.30. 15:55:15

@tesz-vesz:
"Az autó elindul, lassan megfordul, és elhajt. Egy darabig még beszélgetünk, de fúj a szél és egyre hidegebb van. Visszamegyünk a házakba. Valahol megint felsír egy gyerek."

Ezt egyszerűen nem lehet űberelni. Annyira ott van, hogy muszáj lesz egy külön díjat alapítani neki.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.30. 16:09:05

@Ficere Ödön:

Olyan Tarr Bélasan tudom elképzelni, fekete-fehér film, egy hosszú snitt ...

maxwell murder 2009.06.30. 16:21:02

ezt már csak ezzel tudták volna überelni:

"Az autó elindul, lassan megfordul, és elhajt. Egy darabig még beszélgetünk, de fúj a szél és egyre hidegebb van. Az SS katonák csattogó bakancsai belehasítanak a csendbe, amint a falu mellette útra lépnek. Puskák dörrennek és géppisztolyok ugatnak fel a békés faluban. Ártatlan szemekkel zuhannak porba az egykor oly büszke tetovált, szamurájkardos vitéz daliák. Visszamegyünk a házakba. Valahol megint felsír egy gyerek."

:P

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.06.30. 16:33:13

"Tisztelt kommentezők, ezennel lezárjuk a kommentelést. Semmi extra, csak ideje mással is foglalkoznunk, mint a moderálással. Köszönjük"

- Index -

Pl. megtanulni az újságírás alapjait és befejezni a hazudozást?

adambum 2009.06.30. 16:38:43

Azért kicsit vicces azzal takargatni Vona hiányosságait, hogy "lehet, hogy mondott sületlenségeket, de legalább elment", nem?

Pedig hiányosságokból volt elég.

A másik, hogy azért vicces az Indexet ellenséges sajtóba sorolni.

Szerintem Vona fellépése nem erény; ott lép fel ahol csak megkérik, mert különben egyedül a kuruc.infon jelenne meg. Okos ő, elmegy tehát ahova csak teheti.

asz_tapasz (törölt) 2009.06.30. 16:40:01

"Semmi nem folyik akkora erővel, mint ennek a pártnak a szervezése, további felfújása. Mert a nómenklatúra burzsoázia egyetlen reménye, a magyar zsidóság egy harcias részének hatalomban, pénzben maradásának, és a magyar kibontakozás késleltetésének egyetlen reménye. Aki ma nem veszi észre, hogy ez a magyar, zsidó, orosz titkosszolgálati együttműködéssel létrehozott párt ugyanaz a veszély a magyar életre, mint ami az SZDSZ volt, az nagyot vét."

Lehet mond valamit a vén Csurka...

Dr Minimum 2009.06.30. 16:50:09

Feléig bírtam olvasni a kommenteket, de amikor kb. az 5. kommentelő a szakértelmet hiányolta Vonától, meguntam. Orbán, fletó, horn mennyivel ért többet a szakmai kérdésekhez bakker? Nem ez a dolga egy pártvezetőnek. Erre ott vannak a szakemberek.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 16:50:14

www.origo.hu/itthon/20090630-vona-gabor-a-jobbik-elnoke-interju.html

azér ez korrektebb.

"Ha azt mondja valaki, hogy radikálisak vagyunk, azt vállalom. De nem azért, mert habzó szájjal születtem vagy Molotov-koktél volt a jelem az óvodában"
egy vona gábor aranyköpéseket állítsunk már össze! nekem már korábban feltűnt, h egészen újakat mond! :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 16:59:32

@adambum: milyen hiányosságokról beszélsz? már nem azért?

tudi 2009.06.30. 17:05:11

Jó kis riport, azért szerintem mégis gáz, hogy az egyik leg PC-b újságíró készít interjút vonával. Csak egy kérdés vajon, ha kolompár orbán, vagy más ballib politikus ült volna vona helyén akkor ílyen kérdéseket kapott volna?
Mert ők csak a hazai "lakály" médiaában legények máshol, ahol tényleg kérdeznek, ott megáll a tudomány(pl:fletó vs cnn).
Vona Gabi írj be egy+

adambum 2009.06.30. 17:08:09

@teszvesz: számokról, konkrét lépésekről amiket tenne.

Szép dolog uszítani a gazdagok ellen (mindenki tudja hogy ők képviseltetik magukat leginkább a politikában), de így semminek nem lehet nekiállni, dörzsöltebbnek kéne lenni, az első akadálynál el fog bukni. Vona Gábornak konkrét számokkal kéne készülnie, mindenre kéne hogy legyen válasza.

Mindig amikor kiderült, hogy valamihez nem ért, más témába vágott. Így volt ez a "magyar bűnözés" kérdésnél (magyar ATM-rablások, stb.), a multiknál, a reklámadónál. Többször volt hogy amikor a riporter visszakérdezett, nem tudott mit mondani. Egyetlen ütőkártyája, hogy bajban van az ország és sokan szenvednek a kisebbségi bűnözéstől.

adambum 2009.06.30. 17:09:12

@teszvesz: ha már ezt így kérdezed, akkor a cikk miért használja a "sületlenségek" szót?

Ne velem perlekedj akkor, hanem a cikk írójával.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 17:26:21

szegény kövér lacát megizzasztják a jobbikosok :D
www.youtube.com/watch?v=5UIdC7kR7wk&feature=related

eszkep ezt írta oda a youtubhoz :D
"Nem éget nem járat le itt senki senkit. A Jobbik álláspontját aki akarja ismerheti az internetről, Kövér László is racionális érvekkel megvédte a FIDESZ álláspontját. Ennyi..."

racionális:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.30. 17:44:39

@Dr Minimum:

Megyó is milyen remek pénzügyminiszter volt, egy igazi remek gazdasági szakember :-)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.06.30. 17:46:06

@adambum:

ezeket mind meg is fogom kérdezni Vona Gábortól, nyugi ...

derelyegrádi szellem 2009.06.30. 17:48:57

@zero:

Így van, ezt legjobban következő tőle származó idézet igazolja:

"Európában a gazdasági növekedés 0, nálunk ennek a többszöröse".

Ekkora nagy király közgazdász, és matekos volt a Péter. :-)

adambum 2009.06.30. 17:57:58

@tesz-vesz:

Miért nem racionális Kövér László beszéde?

Ha megtagadjuk az államadóság kifizetését, nem dől össze a Forint? Vagy nem baj ha összeomlik?

Ha nem lenne nemlineáris a magyar szavazórendszer, akkor nyertünk volna 2002-ben nem?

wladyslawsky (törölt) 2009.06.30. 19:56:30

@adambum: kövér egy nem létező érvvel száll vitába, ugyanis Vona nem beszélt "megtagadásról", hanem újratárgyalásról. Államadósság újratárgyalására, halasztására, kisebb vagy nagyobb részbeni elengedésére pedi rengeteg példa volt már.
Csak nem nálunk.
Mert mi "magyar virtusból" (idézet Ferkete Jánostól) csak azért is mindig pontosan és 100%-ig fizettünk!

K.Jani 2009.06.30. 20:36:20

habár vannak fenttartásaima jobbikkal kapcsolatban, de most Vona Gábor nőtt a szememben.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 20:42:49

"1990. május 1. kedd

Frakció ülés a Bem téren.
Kiborult a bili! Antall paktumot kötött az SZDSZ-szel! Ha nem lesz Göncz a támogatott köztársasági elnök, akkor kivonják a magyar bankokból az összes dollár-betétet!
A folyosón Csengey Dénes is azt igyekezett nekem bizonygatni, hogy nem volt más lehetőség! "

csak az tudnám, ki az aki nem hiszi, hogy az szdsz ezt képes lett volna elintézni. ekkora külföldi kapcsolatrendszere, hatalma volt a sydouknak, szdsz-nek, szabadkőműveseknek, hogy ki tudták volna vonni egy szóval a dollárt innen, és azon gondolkoztam, hogy tulajdonképpen ők nyertek. a régi mdf-ből mindenkit kizártak a fidesz meg nem elég megbízható. ők nyertek, a maffia, amiről kunszabó is beszélt, és aminek havas is a tagja

maxwell murder 2009.06.30. 21:54:32

@Ficere Ödön: és melyik pártnak nem eszköze a populizmus és a demagógia?:D

egy olyan vitát én is megnéznék, ahol mondjuk Bokros és Vona történelmi kérdésekről vitatkoznak...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 21:57:08

@refuse/resist!: "maybe I am a slow learner" - riporter ... "yes you are slow" - Gyurcsany...

I don't think that he has a clue about what he was asked about.. his english is soooo poor..

maxwell murder 2009.06.30. 22:03:56

@adambum: a pártelnöknek mindenre kéne tudnia a választ? 3 modnatban ki kéne fejtenie mik a gondok? ráadásul ezeket már százmilliószor elmondták, a riporter meg értetlenkedik, nem is csoda hiszen azután a bicskanyitogató cikk után amit írt, nem is vár mást az ember. nem is értem ezt a számháborúzást, úgyis mindenki mást mond, akkor meg minek?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 22:06:01

@refuse/resist!: azért ez se kutya:
riporter: tömegek vannak az utcán ma este, és úgy tűnik készen állnak a folytatásra,
GY. F : Ezért kell az utcán lévőket meghallgatnunk!

Érdekes , hogy Gyurcsány itt meghallgatásról beszél, amikor meg a magyar riporter kérdezte ugyanezt akkor csak ennyit mondott: "hadd tüntessenek, majd megunják"

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 22:20:24

@Ficere Ödön: Bokros-Drábik vitát én is megnéznék, gondolom ezt a akartad mondani.
de ugyanúgy egy Bogár-Bokros vitát is. Drábiknál Bokros szívrohamot kapna, azt előre leírom, mert Bokros egy barom, és állandóan azzal a komcsi taktikával jönne, hogy ezt maga nem érti.
de el se vállalná, egyébként, félelemből, hogy mi van ha mégis.
De ugyanúgy várok én már régóta egy Bayer-TGM vitát, egy Morvai-Mohácsi vitát, de hát ez nem olyan ám itt Magyarországon, hogy csak úgy értelmesen vitázunk, nem. Mohácsi csak egy szdsz szimpatizánsal tud "vitatkozni",és a műsornak van képe magát szólás szabadságának hívni. az estében két komcsi megy be,és mikor tökéletesen egyetértenek egymással és ki is nyilvánítják ezt, akkor a barom komcsi szavazó aki fogékony a közéletre elégedett dől hátra, hogy itt kérem minden rendben van

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 22:27:00

@Ficere Ödön: rendben van, akkor egy horn gábor-bogár lászló vitát is összehozhatnál már, mi is szórakozzunk.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.06.30. 23:10:55

@adambum: azért nem racionális, mert azt mondja hoyg a jobbik mögött az mszp áll, illetve azt hogy a jobbik nélkül a fidesz megnyert volna minden választást.
én egyébként simán megtagadnám az államadóság fizetését, miután felkészült rá az ország. nem kell tökölni hülyékkel, ha hitlernek sikerült, márpedig 1933 olyan bojkott alakult ki németország ellen, h az vmi elképesztő, akkor nekünk is fog, főleg úgy, ha előtte felkészülünk rá.

eszkep 2009.07.01. 07:15:55

A t. befektetők aggódnak a magyarországi helyzet miatt, és elgfőkébb a demokráciában "szokásos", közelgő választások miatt:

index.hu/gazdasag/magyar/2009/06/30/imf_kockazatos_a_magyar_politikai_helyzet/

Azért remélem mindenki tisztában van vele, hogy befektetőinket az orszég gazdasága érdekli a legkevésbé, egyedül a befektetésük (a hitelkihyelyezés ugyanis az) megtérülése érdekli őket.

f.m.j. 2009.07.01. 07:44:50

Azért az is érdekes, hogy az Indexen az interjút betették a "Bábszínház" rovat alá...
Nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen rovatuk, szeritem direkt a Vona miatt (vagy a riporter miatt?) csináltak :):):)

Nzoltan 2009.07.01. 08:07:59

Gondoltam lehet cigányozni, ha a riportban szó esik a cigánybűnözésről is.

A napokban jártam egy keletmagyarországi városban, ahol 25 ezren laktak. Csak el szeretném mondani, hogy az általános iskolákban magyar gyerek már igen kevés van, az elballagó tinédzser lányok nagyrésze terhes és van olyan is, aki még a negyedik osztályt járja tizennégy évesen és már - idézem: "asszonymellől jár" az iskolába.

Na erre varrjatok gombot.
Ötven év mulva lesz itt még "magyarkérdés".

Geza 2009.07.01. 08:30:12

@Nzoltan:
"Ötven év mulva lesz itt még 'magyarkérdés'."
Max. húsz. Ötven év múlva vagy ezért, vagy azért, de már nem lesz.

z666 2009.07.01. 09:39:33

@adambum:

"A másik, hogy azért vicces az Indexet ellenséges sajtóba sorolni."

Te hol élsz??????????

A zsidó propaganda első számú (az olvasók számában mérve) szócsöve a zsindex!

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.01. 11:05:57

A Miklósi egy köcsög, pont az a fajta akit utálok, ezt a hétesi írása óta tudom.
A Vona viszont néha mintha egy párhuzamos univerzumban létezne. A cigánykérdésben igaza van, de a többi? Üldözzük el a multikat? És majd az összeszerelő sorokról elmegy földet túrni a sok tízezer ember, akik aztán mejd tömegével adják el a terményt Oroszországba, Kínába, meg Japánba... wtf? Az EU is örülne a dolognak, de ez minket ne zavarjon, gondolom.
Vagy csak nekem nem jött le, hogy direkt nem vette komolyan a kérdéseket...

redriot77 2009.07.01. 11:44:14

"A Vona viszont néha mintha egy párhuzamos univerzumban létezne. A cigánykérdésben igaza van, de a többi? "

Na ja. Amit norvégokról és a közbiztoságról mondanak, azzal nincs semmi baj, minden normális ember így gondolkodik, de a többi? Ködös, zavaros gazdasági elképzelések, vitézi rendes, bocskai-ruhás, trianonos MIÉP reloaded - bocs, de ezek már nem annyira bejövősek.

Miklósi meg azonnal költözzön a Hétesre, ha már úgy összehaverkodott az ottaniakkal! Most olvastam el azt a riportot: hát ilyen idióta ökör hogy lehet egy ember???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.01. 11:50:02

@z666:

"zsidó propaganda"
nem hinném hogy létezik "zsidó propaganda" és azt sem hiszem, hogy a szerkesztőségi értekezleten el is igazítják az embereket ez ügyben ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.01. 11:51:32

@redriot77:

Most komolyan, nem mindegy mi a Jobbik gazdasági programja?

Egyenlőre a JOBBIK egy parlamenten kjívüli párt, aki a bejutásért küzd .... a gazdasági programjából úgysem fog megvalósulni semmi ...

wladyslawsky (törölt) 2009.07.01. 13:09:20

@Rorschach: nem kell elüldözni senkit, de ha szerinted a multicégek többségének ittléte ÍGY EBBEN A FORMÁBAN (pl.: az állam kifizet nekik kb. a dolgozók 5-10 évre elegendő bérének megfelelő támogatást, lásd Hankook, 19M/munkahely; a munkavállalok 8-10%-át alkalmazzák, az adók kb. 30%-a származik tőlük, adózás utáni tiszta nyereségek 90%-a az övék, stb.) megéri, akkor szvsz min. +1 lakótársa máris akadt Vonának abban a párhuzamos univerzumban ;)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.01. 14:43:03

@wladyslawsky:

Jol ertem, 19 millat kap a Hankook egyetlen ember utan az allamtol?
Akkor igaza van a Vonanak, mert ez alapjan ugy tunik, hogy gyakorlatilag mi fizetunk a Hankook-nak azert, hogy dolgozhatunk neki.
Ennel az is olcsobb lenne, ha nem lenne itt a ceg, es segelyeznenk az embereket.

gcsabi 2009.07.01. 18:33:54

@Potyoló:
Nagyon tanulságos a link!
Megdöbbentő, hogy a magyar "média" emberei hogyan gondolkodnak! A kádári világ 21. századi köntösben. Mindha a 80-as években tartanának szerkesztőségi eligazítást a PB és az állambiztonsági szolgálat agitpropos emberei!
Ezek az emberek komolyan hiszik, hogy az ő dolguk a manipulálás és az elhalgatás. Meg sem fordul a fejükben, hogy a különböző vélemények bemutatása, más pártok ellenvéleményének ütköztetésén keresztül próbálja az olvasó kialakítani a véleményét.

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.01. 19:00:28

@zero: A NOE sem fog kormányra kerülni soha, mégis van szociális programjuk, amit a Fidesz rendre el is lopkod. Nem baj az, ha Bajnain kívül másnak is vannak ötletei.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.01. 23:46:30

@Rorschach: és az csak a pénzbeli támogatás, a különféle adó-, infrastruktúra-fejlesztési meg még ki tudja milyen kedvezmények tulajdonképpen szintén támogatásként értelmezendők.

Fontos egyébként nem egy kalap alá venni az összes multit, mert bizonyos (és bizonyos szempontból) esetekben hasznosak lehetnek, pl. amennyiben kiterjedt beszállítói kkv körük van,stb., de többnyire Mo.-n nem ez a helyzet.

süti beállítások módosítása