Skip to content


       Szűrés lista

Az értelem 12 órás diadala

Szidjuk, mert szidjuk. Szidjuk mert barmok hoznak értelmetlen döntéseket - legtöbbször. De most láthatjuk, hogy néha értelme is van - de persze a pénz fog beszélni továbbra is. Az ORTT-ről beszélek.

-Tizenkét órás - déltől éjfélig tartó - képernyő-elsötétítéssel büntette az RTL Klubot az ORTT, mivel a Mónika-show-ban a kiskorúak személyiségfejlődése szempontjából kényes témának tekinthető szexualitást és főleg a szexuális bűncselekménynek számító pedofíliát részletező módon mutatták be.

Az RTL Klub szóvivője elmondta, elfogadhatatlannak tartják a döntést és akár perre is mennek. A szóvivő emelett a kényszerű műsorszünet hosszát fájlalta, hiszen állítása szerint a csatorna korábban legfeljebb 120 percre volt kénytelen elsötétíteni a képernyőjét, illetve úgy véli, hogy az ORTT nem az újrakötött szerződés szellemében járt el, hiszen az elsötétítés helyett pénzben is kiválthatná a büntetést.

Nos, az ORTT mérlegelt, és a 12 órás elsötétítés mellett döntött, a pénzbírság helyett. (Az ORTT irodájának szakmai javaslata "csak" kétórás büntetését tartalmazott, ám az elnök, Majtényi László 24 órás felfüggesztési ellenjavaslattal állt elő, ebből lett végül 12 óra. Ez a hatszorosa az RTL-lel szemben eddig alkalmazott legsúlyosabb büntetésnek).

Időközben kiderült az is, hogy valószínűleg Majtényi közbenjárására pont azon szerződés életbe lépése előtt szabták ki a 12 órát, minthogy a kirótt büntetés pénzzel is kiválthatóvá válna.

A TV2 már jó ideje ezt a büntetési módszert "használja" úgymond, így tavaly 150 milliót dobtak nem a közösbe, az államháztartásba, hanem a ORTT saját költségvetésébe.


„Egy jogállamban már megszüntettetett szankciótípus alkalmazását lehetőség szerint még akkor is mellőzik a hatóságok, ha a felrótt cselekmény idején az adott szankció még jogilag lehetséges lett volna. Ebben az esetben a szankció alkalmazását elfogadnánk ugyan, ha a döntés tartalmával egyet értenénk, annak példa nélküli súlyosságát azonban teljességgel elfogadhatatlannak tartjuk" – áll az RTL Klub az ügyben kiadott hivatalos állásfoglalásában.

A fél napos elsötétítés 100 millió forintos kára helyett ezentúl az RTL Klubnak is alkalmankénti 5 millió forintot kell majd leszurkolnia. Vagyis a médiatörvény megsértése pár perc reklám díjából zsebből kifizethető ...
(2008-ban mindkét cég rekordárbevételt ért el, az RTL Klub 35,6 milliárd forintot termelt, míg a Tv2 26,5 milliárdnyi bevételnek örülhetett.)

35 600 millió vs. 5 millió ... és még az RTL van felháborodva.


"Meggyőződésünk, hogy a pedofília nem lehet tabutéma a médiában, még 12 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett adható műsorokban sem, hiszen, ha nem beszélünk erről a témáról ennek a korosztálynak, akkor éppen a legveszélyeztetettebbeket, a bűncselekmények áldozatait fosztjuk meg az információtól. Az adásfelfüggesztéssel büntetett műsor nyomatékosította, hogy bűncselekményről van szó, kifejezett tájékoztatást adott az ilyen helyzetekben hívható segélyhívószámról, sem képben, sem pedig hangban nem tartalmazott semmi olyat, amely a korosztályi minősítés emelését kívánta volna" - RTL közlemény

Igazából nem értem, mi az anyjukat képzelnek ezek. Néha úgy veszem észre, hogy szinte extrém sportként, az adott korhatársávban leadható tartalom határait feszegető történetek és beszámolók hangoznak el sok műsorban, mintha az RTL egyfajta versenynek tekintené, meddig mehet el az ORTT-vel szemben. 

Ilyet láthatsz a TV-ben délután, ja, és ez nem az amiért büntetést kaptak.

Őszintén szólva ez annál sokkal de sokkal komolyabb dolog. A lakosság egyik legfogékonyabb korba lévő csoportjával, az általános iskolások korosztályával szórakoznak, akik délután ezeket a mocskokat nézik és egyfajta példaként látják az ott ülők életét.

Vannak értelmetlen, mondhatni butító műsorok, de ez már kevesebb több annál. Ezek a műsorok züllesztenek, erkölcsileg, értelmileg egyaránt.

Elgondolom, hogy ugyanazon felnőtt emberek, programigazgatók - akiket otthon ugyanúgy egy gyerek vár - olyan műsorokat készítenek, amelyek megnézését a saját gyermekeiknek sem engednének meg.

Majtényi László, a testület elnöke "halmazati büntetésként" aposztrofálta az ítéletet, mert a grémium úgy látta, a korábbi, rövidebb időre szóló elsötétítések nem érték el a céljukat, a csatorna nem változtatott gyakorlatán.

Nagyon is igaza van, csak miért nem alkalmazta az ORTT ezt az érvet a büntetések kiszabásakor már korábban is? Miért kaptak "csak" 10-20 perces büntetéseket a ker.tévék? Miért engedték meg, hogy összevonják ezeket, és egy számukra "megfelelő" időpontban "vegyék ki"?

Majtényi hangsúlyozta, a műsor betiltására nincs jogkörük, de nem is támogatná, miután az kimerítené a cenzúra fogalmát. A büntetést ugyanakkor akár harminc napra(!) is kiterjesztheti a testület. Majtényi viszont abban bízik, hogy már a mostani ítélet is kellő elrettentő erővel szolgál a két rivális talk-show, a Mónika Show (RTL Klub)és a Joshi Bharat (TV2) számára. Az eddigi elsötétítések nem vezettek eredményre, mondta, azokat pedig, akik vitába akarnak szállni a büntetéssel, arra kérte, hogy "menjenek fel az RTL honlapjára és nézzék meg az ominózus műsort, utána fogadom a kifogásokat".

A bepanaszolt műsorról szólva:
Egy olyan délutáni műsorról van szó, amelyben 15 éves gyerekek vitatkoznak arról, hogy mindegyiküket megerőszakolta-e 12 éves korukban az egyikük nevelőapja. Azt a gyereket, aki tagadta, hogy őt is megerőszakolták volna, azt lehazugozzák, majd a műsorban a feleség "riválisként" rátámad a lányra. "Ilyen műsor nem lehetséges."Milyen világ ez?" Mit képzelnek ezek az emberek? Joshi Bharat és Mónika, két morális atléta küzdenek egymással, de az eddigi büntetések nem voltak elég hatékonyak ott, ahol a gyermekek a médiatörvényben és az alkotmányban is rögzített védelméről van szó."

Jó reggelt kívánunk, ORTT ...

Nos, Majtényi, félő, hogy ez a 12 órás bünti (ha megvalósul egyáltalán, mert ugye az ügyvédek szeretnének megdolgozni az RTL-es pénzükért) nem lesz elég elrettentő ... A 30 napos elsötétítés az már az lenne, hiszen az már milliárdos reklámbevétel-kiesést jelentene - viszont ez az életbe lépő szerződés miatt már elképzelhetetlen lesz.

Mindazonáltal a pénzbeli büntetés lehetősége az ORTT felelőssége, akik megint a bevételt tartják szempontnak, és nem azt, hogy az RTL a következő alkalommal egy hétre sötétüljön el. Ugyan a szerződés továbbra is lehetővé teszi  az műsorszolgáltatás szüneteltetését, viszont a TV2 példáján láthatjuk, hogy az ORTT a pénz miatt nem él ezzel a lehetőséggel. A szakemberek szerint ez a módszer jobb, mint az elsötétítés, mert nem szeretnék a nézőket büntetni, hogy "üres" a kedvenc tévécsatornájuk. Ami kicsit vicces érv, mert ha nincs pár óráig TV2 vagy RTL, nem áll meg élet. Vagy ennyire nem tudnak, nem tudunk meglenni 1-1 csatorna nélkül, mikor a legkisebb, alap TV-csomagban is legalább 10 magyar TV csatorna található ... ?

Tehát kimondva-kimondatlanul, győzött megint a pénz és a kereskedelmi tévék befolyása. Kíváncsi lennék viszont arra, hogy kinek éri meg, hogy ilyen műsorokat, eseteket sugároznak? Ennek a dolognak csak vesztesei és haszonélvezői vannak, nyertesei nincsenek.

 

Címkék: tv közélet bulvár bizarr

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr601230609

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kifordított ország 2009.07.07. 09:48:51

A leghosszabb "éj" az RTL Klubnak...12 órás elsötétíést szabtak ki az RTL-Klubra, mivel egy "délutáni talkshow-jában" (melyik is lehet, ki sem lehet találni... Tán Maunika?) két, szexualitással kapcsolatos témát is tálalt. Ez kell a kölköknek! N…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.07.07. 09:09:34

ha már pénzbünti, akkor a múlt évi nyereség percekre leosztott összegét nyomnám ki nekik percre bontva és megfelelő szorzókkal felturbózva. ez reteklubnál a tavalyi összeg alapján kb. 170.000 jmf/perc.

Hubert J. Farnsworth 2009.07.07. 09:11:06

@triumphator: Nem a percenkenti nyeresegnek kellene a buntetesnek lennie szorzokkal, hanem a percenkemti bevetelnek. De amugy jo otlet.

kyncza 2009.07.07. 09:12:38

Sztem sózzuk be a ledózerolt helyüket :D

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.07.07. 09:12:41

nincs tévém - illetve tévé van, de műsor nincs benne.
de ezt a szemetet tényleg egy hónapra le kellene zárni.

ha mást nem is sugall a hasonló arcok számára, minthogy "némmá bakker, ezek ott a tévébe is olyanok mint mink vagyunk", az már önmagában súlyos.

példaképteremtés?

modellmaker 2009.07.07. 09:16:56

A szavazásból kimaradt a sóval felhintés. :))

Marcellusca 2009.07.07. 09:18:40

Nekem ezzel kettős érzésem van.
Egyfelől gittegyletnek tűnik az ORTT. Ez köszönhető az eddig hozott döntéseinek, másfelől, hogy mikorra hozzák meg a döntést.
Sokszor egy, másfél évvel az adás után sötétítenek. Már senki nem emlékszik a műsorra. De nem baj, majd így utána néznek és felelevenítik.
Szvsz egyből, legalábbis egy héten belül meg kellene tenni az elsötétítést.

A másik része a dolognak: Helyes, szükséges ez a testület, hamár a ker.tévéknek nincs önkontroljuk, mert mindent a nézettségért. Eddig csak lagymatag és elhúzódó döntések születtek. Remélem Majtényi kicsit ráncba szedi ezt a gittegyletet.

Lóvé. Kinek megy a bünti? Ha jól olvasom, akkor nem a Nagykalapba, hanem az ORTT számlájára megy. Akkor még szép, hogy megegyeztek, hogy nem elsötétítenek, hanem pénzt kérnek.

Geza 2009.07.07. 09:19:04

Gyerekek! El kell adni a zsibbasztódobozt, ilyen egyszerű!
Egyrészt rögtön lesz idő beszélgetni is egymással, foglalkozni a gyerekkel, másrészt pár napon belül megtapasztaljátok az újra elinduló agyműködés csodás érzését, harmadrészt ívesen röhöghetitek ki a gyerekeiteket (és titeket is) elhülyíteni, elkurvítani (v.ö.: 1992 '... fiadból talpnyalót csinálunk, a lányodból kurvát, és ha ez nem tetszik, belőled meg munkanélkülit...') akaró köcsögöket, negyedrészt nem kell háromévente újabb és újabb bámulóládát venni a fogyasztói társadalom elvárása szerint, ötödrészt meg az árából kijön egy fél havi hiteltörlesztés, hatodrészt spóroltok az áramszámlá, a tééévééé-előfizetésen és a műsorújságon, hatodrészt nem fogtok elvonási tünetekkel töketlen borjúként ténferegni faltól falig amikor összeomlik a gazdaságunk és jönnek az áramszünetek, hetedrészt meg nem hergelnek mindenféle szarsággal nap mint nap, nyolcadrészt nem vezetnek félre a manipulált hírekkel, kilencedrészt felszabadul a polcon egy nyolcad köbméter hely ahová tehettek pl. egy akváriumot, és végül de nem utolsó sorban megszűnnek a távirányító birtoklásáért folyó harcok :).

Most komolyan: dobjátok ki a hülyítőgépet és a megrendezett műszarok helyett éljétek a saját valódi életeteket inkább!

modellmaker 2009.07.07. 09:20:57

@Marcellusca: Ha a nagykalapba menne, akkor se lenne lekapcsolva, hanem fizetnének ugyanúgy. Bár nem értem, mit kezd az ORTT ezzel a pénzzel.

f.m.j. 2009.07.07. 09:24:21

12 éve nincs TV-nk, és eddig nem bántuk meg...

Szerintem eztán se fogjuk sajnálni, hogy ez kimarad
Bár a gyerekek a nagymamánál bepótolják az elmaradt adagot, az ilyen műsorokról megtiltottam nekik is, meg a nagyinak is, igaz ellenőrizni nem tudom...

A neten, vagy itt mindig úgyis tájékozódom :)

eszkep 2009.07.07. 09:36:17

Hmmm... A műsort nem láttam (még interneten sem), de ha jól értem a cikkből, itt nem csak pedofiliáról, de vérfertőzésről is szó van.

A pénzbüntetés tényleg nevetséges, hisz egy 5 milliós bírság egy, csúcsidőben leadott reklámból is "fedezhető"... A kereskedelmi tévék népbutításának így semmi nem fog gátat szabni (eddig se nagyon...), hisz a nagyobb nézettségért többször ötmilliós büntetés is megtérül, a paraszt meg butuljon csak tovább a TV előtt...

eszkep 2009.07.07. 09:37:40

@fmj: :-)
Nekünk is csak a házimozi maitt van.
Gondolkozom is, hogy ami van tv előfizetés, azt is lemondom, mert "jön a gyerek".

Win Elen 2009.07.07. 09:39:48

En is a tv mentesek taboraba tartozom. (erre van a net, en dontom el mit es hogyan, es meg ellenorizheto is) a tv a prolik szorakozasa inkabb. Vagy csak szorakozas. A szorakozasbol epitkezo vilagkep, nem tudom, hogy mennyire jo, de ugy velem nem tulzottan.

A musort igy nem lattam, de volt mar szerencsem belepillantani a monikashow-ba es az alapjan nem tartom elkepzelhetonek, hogy a pedofilia kerdeset sikerult realisan, oktato, es preventativ jelleggel korbejarni. Az nem ertek egyet amit denver mond. Szerintem a pedofilia mint betegseg, nem igazan tartozhat a peldakovetes ala. Nyilvan arnyalja ezt, hogy tudnunk kellene definialni mit is takar a kozfelfogasban a pedofilia fogalma. (van akinek a 27 eves 17 evessel letesitett kapcsolat is az). De azzal egyetertek, hogy butan, tenyek, orvosi velemenyek, kriminologiai pszichologiai alapok nelkul ezzel a temval, kati-sari-bela dialektusban foglalkozni inkabb karos mint sem.

Ivanhoe 2009.07.07. 09:40:05

@Geza: Tegnap a viharok miatt nem volt adás jó 1 órán keresztül, apám tényleg faltól falig ténfergett (talán elvonási tünet?) :) Nálam a tévénézés kimerül az esti vígjáték sorozatok nézésében, más meg úgyse érdekel.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.07. 09:42:37

Nem létezik, hogy ezt ép ésszel ki lehet bírni. Valószínűleg Maónika inkontinenciában szenved, időnként meglepetésszerűen elengedi magát, nyáladzik, de a show idejére teliszúrják stimulánsokkal.

százfogú c.zenekar 2009.07.07. 09:43:21

Namármost! Némi zavar támadt az erőben...
A retekklub leadja délután, 12-es karikával ezt a mocskot. Ahol norvég kurvák ordítoznak egymással, meg egyéb finomságok. Éjjel viszont 18-as, 16-os karikával adnak filmeket, amik esetleg jók is, érdekelnének is, de aljas módon megvágják őket. Hol itt az igazság? Az exfókuszos kisköcsög programigazgató azt nyilatkozta, hogy őket nem érdekli, ezután is megvágják a filmaket, mert nem akarnak erőszakos tartalmat sugározni...
Bezzeg a maunikasóban mehet a kurvaanyázás, a verekedés, szopás, nyalás! Este meg az ember örülne, hogy végre valami jó filmet lát a tévében, erre abból meg minden nekik nem tetsző jelenetet kivágnak!
Hol van itt a következetesség???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 09:47:12

@Rorschach:

"Havas Henrik internetes blogjára tegnap felkerült egy videó, amelyen a jelenleg nyaraló riporterről, Erdélyi Mónikáról fogalmazta meg véleményét. Keményre sikeredett. - A szó szoros értelmében rosszul volt mindenki az RTL-nél, ha csak a neve szóba került.

- Teljesen mindegy, hogy kikről beszélek: a világosító, a sminkes, a fodrász az egyszerűen rémtörténeteket tudott mesélni erről a nőről – mondja a kamerába Havas.
– Az, amit ő csinál, meg a Sebestyén Balázs is csinál, az testre szabott. Tehát az belülről jön. Tehát az a primitivizmus, ami ezeket a műsorokat jellemzi, amiket most egyébként sorra kritizálnak – folytatta a Tanár úr, aki azt is kifejti, valahol igazságtalan mindez, hiszen sehol nincs előírva, hogy Erdélyi Mónika „egy kellemes egyéniség legyen, akit szeretnek a kollégái”."

www.borsonline.hu/news.php?hid=22094

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.07. 09:49:02

Nekem van tévém, de csak az XBOX megy rajta :)
Meg néha a History és a Discovery.

Gyerkőc (6 éves) egyszer meglátta a Móunikasót, egyből kifakadt anyának: kapcsold már ki, utálom a fogatlan embereket.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 09:50:38

@százfogú c.zenekar:

Pontosan!

Órási pofátlanság, hogy délután ilyen műsort sugároznak,este meg kivágnak egy gilmbúl 20-30 percet, csak hogy le tudják adni 11 előtt ..

Na mármost ha a filmgyár producerének SINCS joga filmet vágni, akkor Kovács Béla RTL/TV2 vágó hogy veszi a bátorságot, hogy egy filmben belenyúljon ?!

És csodálkoznak, hogy torrenteznek az emberek ...

Ezt sem engedélyezném az ORTT helyében ...

érdektelen 2009.07.07. 09:51:07

Nem kell tv. Amit érdemes megnézni, az fönt van az interneten.

A Mónika és hasonló sókkal sincs semmi gond. Csak rosszkor adják le. Éjjel 1 és 2 között mehet.

budai zöld 2009.07.07. 09:53:17

Olyanra nem lehet szavazni, hogy rendes pénzbírságok legyenek, amik esetleg visszatartó erejüek - vagy ha nem, akkor is jól jönnek a központi költségvetésnek?
Ha azért sír az RTL, hogy 100 millió kár éri öket az elsötétítéssel, akkor inkább ne sötétítsünk, hanem legyen a büntetés mondjuk 100 millió forint.
Egyböl növeltük a GDP-t és a költségvetés bevételét 100 millióval.
Azt, hogy ne ennyire pofátlanul tolják a szemetet a nézök arcába, úgyis máshogy kell megoldani.

reKorrekt 2009.07.07. 09:53:26

Mennyi David Attenborough van itt! :D

Omnibusz 2009.07.07. 09:53:29

Trashtv. A kereskedelmi csatornák jól felfogott érdekükből csak a pénzt nézik, a társadalmi felelősség elég nehezen értelmezhető az ő szemszögükből. Annyit az ORTT nyugodtan megtehetne, hogy differenciálja és növeli a büntetéseket, mondjuk idősáv szerint.
Mundjuk este 6-ig hasonló esetekre 40-50 millás nagyságrendű vagy nagyobb pénzbüntit szór, aminek egy nagy százaléka menne vmi alapítványhoz, vagy iskolákhoz. Az esti sávban meg 10-20 millás is elég, akkor esetleg a szülő tudja befolyásolni, hogy mit néz a gyerek.

Ha ebbe az irányba halad a kertévé, akkor oké, csak tejeljenek és a kapott pénzt meg fordítsuk nevelésre. Kb. úgy képzelem, mint amit környezetgazdaságtan témakörében a "zöldadót", ha ez mond valamit.

f.m.j. 2009.07.07. 09:58:00

@zero:

Istenem, a Havas, aki lerántja a leplet a gaz Mónikáról :):):)...., annyira hiteles ő is...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 09:58:47

nem nagyon találom, de gondolom a The Jerry Springer Show-t sem este 5-kor adják ...

f.m.j. 2009.07.07. 10:00:23

@eszkep:

Mondd csak le bátran :)

Még így is nehéz összehozni egy társasozást, közös olvasgatást :)
Nálunk a mese, film számítógépen megy, de már ezt is soknak érzem, na meg a netezést :):)
Az idő az igazi kincs, amit elvesztünk folyton...

mind2 (törölt) 2009.07.07. 10:02:10

@Win Elen:
" tv a prolik szorakozasa inkabb "
Nagyon kategórikus vagy, hallod :)
A tv- ben vannak hírműsorok, és ismeretterjesztő csatornák is. Hát akkor proli vagyok, mert a tv-ben ezeket nézzük. És az m2-n olyan filmeket, melyeket kertévék nem adnak. Viszont Berlinben vagy más - kevésbé divatos - filmszemlén díjakat nyertek. Iráni- török- finn filmeket, melyek nincsenek tékákban, meg neten sem, mert esetleg " művészfilmek " / rétegfilmek. És a Hírtv-n olyan dokumentumfilmeket látok, melyeket szintén nem tudnék máshol megnézni.
A tv is értékes lehet, meg a net is. A tv-ben is van szenny, meg a neten is. Tudni kell hova kapcsolni és ennyi :)

Asidotus 2009.07.07. 10:07:43

Reális büntetés az elsötétítés. Mivel nem elsősorban a költségvetési bevételek növelése lenne az ORTT feladata, hanem az, hogy a tévécsatornák ne adjanak le olyat, amit nem lehet, ezért elsősorban az elsötétítést kellene szorgalmazniuk.
egy 12 órás elsötétítés nem csak kiesett reklámbevételt jelent. Hanem a nézők átkapcsolnak más csatornákra, és lehet, hogy hosszabb távra is ott ragadnak, mert nekik tetszőt látnak.

sz_ 2009.07.07. 10:12:29

@zero: Rengeteg csatorna van, kis túlzással reggel 6-tól éjfélig találsz olyat, ahol megy Jerry Springer.

De itt egy konkrét példa:
Next episode: WPIX, Tue, Jul 7 11:00 AM
I Had Sex With My Sister's Man! New
A pregnant gal doesn't know who's the father: her boyfriend or her sister's boyfriend; a gal steals her long-lost sister's boyfriend.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:15:10

Na nézzük csak. A múltkor írtam, hogy az ORTT igen csak rá van akaszkodva az ertéelékre, ugyanis voltak olyan napok egymás után amikor kapcsolgattam a tévét, hogy ezért azért 1-2 órán át műsorszünet volt.
Végül is magasról leszarom az ORTT kit hogy ráncigál, pláne a kereskedelmi csatornákat, ugyanis főképpen a Discovery-t veretem már ha TV-zek.
Viszont itt van egy vélemény:

"Vannak értelmetlen, mondhatni butító műsorok, de ez már kevesebb több annál. Ezek a műsorok züllesztenek, erkölcsileg, értelmileg egyaránt."

Én nem vettem észre magamon, hogy züllesztett volna a maónikasó, viszont sok-sok hasfájdalmat..na azt okozott már, főleg az ózdi vámpíros uncut :AD

Mit lehet tenni? A gyerekeknek benyomni a minimaxot, vagy lezavarni a játszótérre. A felnőtt ember meg elvileg tudja, hogy mit válasszon. Ha neki a maónika kell meg a cigányok akiknek több fülük van mint foguk, hát lelkük rajta.

Tehát én nem látom ezt olyan borzalmasnak, attól függetlenül hogy egy trágya az egész sok-sok primitív fizetett emberkével.

acel 2009.07.07. 10:18:08

Korpát a disznóknak, azt szeretik, csak vigyázz ne kerülj közéjük. Az önkéntes erőszakkal való népnevelés nem menő. Nekik ez kell, ők ezt szeretik, akkor nézzék. A oálcás tanárnéni rémképe a múlté. Arra kell vigyázni hogy legyen választás, aki ki akar mászni a disznók közül az tudjon válásztani.
Legyen igényes tvzés is, de ezt ne a ker csatornáktól várjuk el, lásd BBC, Gyerekműsorok, válogtó show-k, ismereteterjesztés, vetélkedők, top gear, red dwarf etc.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:19:24

Aztak*** gyerekek! Még a végén kiderül, hogy kis hazánk a 10 millió "antitelevíziós" hazája :)))

itt senkinek sincs tv-je, ez valami döbbenet. de azért mindenki kurvára képben van, hogy máúúúnikááá, meg barátjózsi... ugyan már...

függetlenül ettől, kalap fost érnek ezek a csatornák, ha én lennék az ortt vezér, kb azért is 1 napos elsötétítést alkalmaznék, mert léteznek...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 10:20:00

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Sajnos sok szülő haza sem ér este 6-7 előtt, mert addig dolgoznak, a gyerekek meg lefoglalják magukat ...mondjuk tévézéssel ...

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.07.07. 10:22:57

@Seduxen: Nekem még van tévém, de tévém és gyerekem egyszerre nem lesz, az biztos.
Maunikát nem nézek, Józsit sem, mert frászt kapok már az ájtatos pofájuktól is. Spektrum megy szinte csak, amióta a rubicom zéerté elvette a discovery-t, az animal planet-et meg a viasat history-t. Ezt most megspékelték azzal, hogy elseje óta égetett felirat megy a bbc prime-on. Nehogy már megtanuljak angolul. Csukott szemmel nézem a weakest linket, királyság.
Bocs az offért.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:26:39

"Aztak*** gyerekek! Még a végén kiderül, hogy kis hazánk a 10 millió "antitelevíziós" hazája :)))"

Csillagpatrik ezt akartam írni én is, már várom amikor a mélyen vallásos turbómagyarok megmondják a frankót, aztán oda-vissza kívülről fújják a maónikát :D

Én a jutúbon szoktam megnézni a kiemelt minőségű maónikasó részeket.

@zero: szerintem az értelmes emberek meg tudják válogatni mit nézzenek. Engem kisebb koromban főképpen a rajzfilmek kötöttek le :)
Amelyik hülyegyerek meg ezt akarja nézni, NÉZZE bazmeg'

DArchAngel 2009.07.07. 10:27:12

@Geza: azért ez nem olyan egyszerű. Az asszony például szeret sorozatokat nézni. Akkor most vesszek össze vele ?:)
Másrészt én is szeretek jó filmeket és dokumentumfilmeket nézni. Ha egyedül vagyok otthon, én szinte tényleg csak ismeretterjesztő filmet nézek. Néha van valami jobb film. Nem a televízió létezésével van gond, hanem azzal, hogy agymosásra (is) használják.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.07. 10:28:32

@zero:

Na, nem a Mónikát akarom védeni, de Havasnak azt az embert hívják, aki könyvet írt Kelemen Annáról, meg a Nagy ő Anikóról?
A Balázs meg nem tűnik ostobának, ő köcsögnek tűnik. A pénzért csinálja.
A Mónika engem a vécés nénire emlékeztet az áltiból, ugyanez az arc. Az volt a mániája, hogy a fiúk soha nem húzzák le a piszoárt pisilés után, emiatt meglepetésszerű razziákat tartott a fiúvécében.

Petrow 2009.07.07. 10:28:52

@fmj: rohadt nagy igazság. Minél inkább igyekszel spórolni vele, annál jobban elveszik.

f.m.j. 2009.07.07. 10:31:17

@Seduxen:

Lehet gúnyolódni, de én pl. itt láttam a megrendezett verekedős cuccokat... :)
És igenis jó, hogy likvidáltuk a tv-t. Nem képzelem ettől magam többnek, vagy jobbnak :)

Amúgy az a kisebbik baj, hogy látja ezt egy gyerek, az a nagyobb, hogy nincs kivel megbeszélje amit látott, nincs abban segítsége, hogy hogyan dolgozzon fel egy ilyen problémát (mondjuk, hogy egy kislányt molesztálja a saját apja), mert vajon anya apa érti-e, hogy miről van szó? Mit akar ezzel "üzenni" a tv (ill. a műsor) Ha megrendezett is a jelenet, statisztákkal, a történetek, a problámák sajnos létezőek, a történetek valósak is lehetnek, egy létező jelenséget mutatnak be.
Az már más kérdés, hogy ezt tehetné este 10 után is, meg az egy kicsit levesz az értékéből, hogy mennyi pénzről is szól a dolog, de akkor már a dolog kereteiről, külsőségeiről beszélünk...

Viktus 2009.07.07. 10:31:23

Szerintem Vona jól megmondta szimbolikusan elbontani őket , de elég lenne elvenni a sugárzási jogaikat.

Ez a Mónika Show alapban egy tudatosan megrendezett cucc az egyik részben ami fennvan youtube-n a szereplőgárda itt a városunk melletti 32-es főúton álldogáló kurvák :D ott meg ilyen szerelmi sokszöget játszottak a műsorban.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:31:26

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: várom is, hogy mikor "küldődök el" anyámba :)))

@Kiddy: nekem MINDKETTŐ van. nabummneki. szoktam volt mondani, hogy "van a távirányítón egy gomb" (kvázi Alt + F4). Ennyi.

különben meg azért is kell, mert a videokártya összekötettésben ál a varázsládával, ti sokkal jobb a 72 centisen nézni az avi-kat, mint a 15 coloson :))) /btw: régi a dvd lejátszó, és nem viszi a divx-et :))) /

Kenguru 2009.07.07. 10:32:22

A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek.

Par ev es veget er a hagyomanyos TV-zes kora. Marad az elso neposztalyok szorakozasa.

Az hogy ezek a musorok rombolo hatasuak, azzal egyetertek.
Ode lehetne hatni a ker.TV-nek hogyn moderaljak magukat. 12 ora minusz az egy jo kezdet.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.07.07. 10:34:43

@Seduxen: Szerencsés vagy. Nekem még elég messze a gyerek - szerencsére. De előre félek, hova fogunk eljutni addigra.
És nem tagadom, netfüggő vagyok, nem jobb semmivel.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:34:58

"A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek."

Ez meg a másik....és mint tudjuk a neten csupa jó dolog van, a pedofíliától, a halba szexszuálós japán pornóig. :D

Seduxen te a netet csak a vastagbőr miatt használod ugye? :D Ja meg emesenezni. wáháh

Viktus 2009.07.07. 10:35:09

@zero:

RTL az esti filmeknek különleges RTL verziót készít pl. a Sziklából máig nem értem milyen okból kivágták egy az egyben a happy endet, amikor is Nicolas Cage beszúrja magának a cuccot csak a robbanás van :P

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:35:36

"A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek."

Ez meg a másik....és mint tudjuk a neten csupa jó dolog van, a pedofíliától, a halba szexszuálós japán pornóig. :D

Seduxen te a netet csak a vastagbőr miatt használod ugye? :D Ja meg emesenezni. wáháh

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:35:46

@zero: "Sajnos sok szülő haza sem ér este 6-7 előtt, mert addig dolgoznak, a gyerekek meg lefoglalják magukat ...mondjuk tévézéssel ... "

gyerekzár?

nekünk digitális a szolgáltatás, a boxon egy csomó dolgot be lehet állítani, mondjuk ezt is, hogy bizonyos csatornák ne legyenek elérhetőek...

@fmj: ez nem gúnyolódás, csak néha az az érzésem, hogy kvázi felsőbbrendűségi érzése van sokaknak, pusztán azért mert nincs tv-je...

de mondok egy igazán ördögtől valót: egy átkeccsölt fárasztó nap után - pláne ha a gyerek végre bealszik - kurva jó leülni, és kikapcsolni az agyamat, amit elég jól tud szolgálni a bűvös doboz.

f.m.j. 2009.07.07. 10:36:27

JA, azt elfelejtettem, hogy szégyen, nem szégyen, én úgy emlékszem gimi után szembesültem olyannal, hogy létezik pedofilia, gyerekbántalmazás, molesztálás...
Valahogy addig nem került a látóterembe... :):)

Phíí, de öreg vagyok... :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:37:31

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: elsőre is megértettem :)))

nem, kedves NETBohóc, nálam a kezdőlap a www.nagyondurvaporno.com, a kedvencekben meg olyanok vannak - csak és kizárólag -, mint a www.zoofilporno.com, a www.nekrofilbaszas.hu, meg ilyenek...

mind2 (törölt) 2009.07.07. 10:37:39

@zero: nevelés kérdése. Lehet poroszos vagyok, de a 7 évesnek nincs tévézés, nincs net. Pihenés van suli után. Játszhat, aztán tv-t is nézhet, de csak azt, amit engedek. Minimax, Spektrum, Animal Planet... utóbbiakból okosodik is.És ránézek sokszor ha tv-t néz. És ha mást néz - ami nekem nem tetszik - választás elé állítom. Vagy azt nézed, vagy semmit.
Mondjuk jó lenne ha a gyerekeket változatlanul mi nevelnénk, és nem a tévé. Ez csak szülői felelősség.
Ha megmagyarázod, hogy mit miért nem engedsz meg ( mert buta emberek csúnyán beszélnek, mert undorító a verekedés és ocsmány a viselkedésük, mert agresszió van benne és az nem tesz jót neked, lehet rosszat álmodsz tőle. simán megértik.)
Ettől függetlenül szennycsatorna mindkét " kiemelt " kertévé. A Mónika/ Barat sók meg arra jók, hogy kielégítsenek egy igényt. A humor eltűnt a tévék palettájáról. Helyette ezek vannak. Egyébként a jogvédők nem tudom miért nem szólalnak meg : ha valami erősíti a cigánysággal kapcsolatos sztereotípiákat... akkor ezek a műsorok igen.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:37:47

"A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek."

Ez meg a másik....és mint tudjuk a neten csupa jó dolog van, a pedofíliától, a halba szexszuálós japán pornóig. :D

Seduxen te a netet csak a vastagbőr miatt használod ugye? :D Ja meg emesenezni. wáháh

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:38:05

"A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek."

Ez meg a másik....és mint tudjuk a neten csupa jó dolog van, a pedofíliától, a halba szexszuálós japán pornóig. :D

Seduxen te a netet csak a vastagbőr miatt használod ugye? :D Ja meg emesenezni. wáháh

toni1977 2009.07.07. 10:38:36

Üdv !

Általában egyet értek az itt olvasott véleményekkel, ezúttal azonban nem.
TV-t nézni nem kötelező. A gyerek tv nézési szokásait elsősorban a szülőnek kell kialakítania és szabályoznia. A Maunika meg a Jóózsibarát és a számtalan hasonló szar nézését a szülőnek kell(ene) letiltani vagy helyette más időtöltést kitalálni.
Tele vannak az iskolák degenerált és/vagy antiszociális, hájpacni kölykökkel ezért aligha a tv a kizárólagos felelős.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:40:07

@mind2: "Animal Planet"

ezt szerintem nem ártana definiálni, még mielőtt "sokan rosszra" gondolnának :)))

@fmj: basszus, ne legyél már "begyepesedett" :)))

a mai 30-as korosztály, amikor ebben a korban volt (mondjuk 6-7-8 éves), ESÉLYE sem volt arra, hogy ennek a szennynek a töredékével találkozzon. És nem csak azért, mert az "erkölcsös cocializmusban" nem létezett...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:41:07

"A mai fiatalok mar tobbet neteznek mint TVznek."

Ez meg a másik....és mint tudjuk a neten csupa jó dolog van, a pedofíliától, a halba szexszuálós japán pornóig. :D

Seduxen te a netet csak a vastagbőr miatt használod ugye? :D Ja meg emesenezni. wáháh

irrelevant 2009.07.07. 10:41:12

Meg kellene szüntetni ezeket a műsorokat, csatornákat.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:42:04

Gecc mi van ezzel :ASD:ASD Huszonötször újraküldi. Tilcsák' be!

Viktus 2009.07.07. 10:42:45

Mondjuk a Cartoon Network se kutya ami mesék vannak vazze.
Emlékszem 10 év még a Dragonball miatt ment a pampogás most meg ledöbbentem mi meséket tolnak, mikor keresztlányom leültetettt nézni ...

picur3ka 2009.07.07. 10:44:30

Szerintem, nagyon helyes, szukseges musorok. Felkesziti a gyerekeket a valosagra.

Nehogy mar az iskolaban meg az allomason lasson eloszor ilyet. Meg kell veluk beszelni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:44:44

@Viktus: hát nem Magyar népmesék, vagy Süsü, az biztos...

különben pofon egyszerű: én már elkezdtem a - szerintem - normális mesék letöltögetését. Úgysem lehet kikerülni, hogy nézzen mesét, de akkor már jobb, ha azt nézi, amit én akarok...

(na jó, a tetvedék kockásfülő nyúl nem lesz közte, hacsak az anyja nem támad hátba...)

f.m.j. 2009.07.07. 10:45:06

@mind2:
@toni1977:

Miközben egyetértek, pont egy problémára hívnám fel a figyelmeteket: nagyon kevés az a szülő, aki így "tévézteti" a gyerekét, persze, ez lenne az ideális, de szerintem ez nem így van. Sokszor apu, meg anyu sem tudatos felhasználó, nemhogy meg tudná beszélni a gyerekkel a látottakat, és egy a gyerek számára is elfogadható tálalással, magyarázattal ellátni... sok szart látnak így is...

Mi is eléggé felügyeljük, hogy mit nézzenek, de szerintem így is átcsúszott egy-kettő, amiért könyörögtek, hogy hadd nézzék meg, és bár tudtam, hogy nem nekik való, engedtem...

Detlef · http://www.gazdapiac.com 2009.07.07. 10:45:10

Én nem bánnám, ha örökre elsötétülne itt néhány csatorna. Hátha világosabb lenne ettől a fejekben.

gábbor 2009.07.07. 10:47:02

Azért az M1 is kiakasztott pár napja. Az este 8-kor kezdődő 12-es karikás filmben leszbi csajok csókolóztak . Ez már annyira természetes? Én rosszul vagyok tőle. Ha a gyerek megkérdez, hogy mi ez , mit mondjon a szülő ?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:47:15

@Viktus: a kártún netvörkön valóban vannak "felnőttes" mesék, de ha a szülő résen van, akkor azt SEM KELL néznie.

Seduxen írta fentebb, a mai konverterek már majdnem mind tudják a gyerekzárat. Ha azt akarod, hogy ne nézze TILCSAD' LE! :D

Viktus 2009.07.07. 10:47:33

@Seduxen:

Nem egészen azok...

Szanaszét vágatják a filmeket, hogy korhatárosak legyenek miközben a cartoon network 3x annyi brutalitást meg erőszakot tol a gyerek arcába rajzolt formában.

f.m.j. 2009.07.07. 10:47:47

@Seduxen:

fú, a Kockásfülű nyulat én is zsigerből utáltam :):):)

Viktus 2009.07.07. 10:48:46

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

Akkor meg morcos lesz , mert az oviban az a menő, és kinézik aki nem tudja mit szakított szét tegnap Ben ben vagy mi ... :D:P

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:50:55

"Mi is eléggé felügyeljük, hogy mit nézzenek, de szerintem így is átcsúszott egy-kettő, amiért könyörögtek, hogy hadd nézzék meg, és bár tudtam, hogy nem nekik való, engedtem..."

Én is megnéztem fiatalon egy valag "nem nekem" való filmet. Amikor valaki szerzett valami pikáns NDK-s pornót, vagy a tekszászi láncfűrészest, akkor benyomtuk a vidijóba és megnéztük. Nem érzem, hogy aberráltabb lettem tőle.

Ismét elmondom, az ÉRTELMESEBB emberek ki tudják szelektálni a számukra tetsző műsorokat. Ha neki a szar kell nézze azt, Kétlem, hogy attól lesznek rosszabbak a jegyei, vagy azért hízik, mert a maónikában ütik egymást a cigányok :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 10:50:57

@fmj: de ez mitől van??? annyi szarabbnál-szarabb mese van, de én úgy vettem észre, hogy a Kockásfülő az nagyon megoszt. Vagy rajong érte az ember, vagy gyűlöli...

Rumcájsz for President :)))))

@Viktus: abszolút jogos. olyan mesék mennek ott (de mondhatnám a Minimaxot, a Jetixet, meg van még pár), hogy nekem égnek áll a hajam...

ellenben van egy ultimate "mese"-csatorna: BEBE TV basszátok meg... BEBE TV. Na az odabasz....

PublicEnemy 2009.07.07. 10:51:54

Nekem csak 3csatorna jön be a TV-n(Retekklub,Tv2,M1),mert nem vagyok hajlandó előfizetni 50csatornára,amiből csak a 3-4ismeretterjesztő adót nézném.Inkább fizetem a netet és kommentelgetek a vastagbőrön! :)
Amikor hazaérek a melóból és bekapcsolom,hogy ne kussban legyeka lakásban, a Maunika megy(100%-ban cigókkal).Ezután kezdődik a cenzúrázott híradó,majd Fókusz(100%-ban buzikkal),és akkor jöhetnek az értelmetlen,sekélyes sorozatok....és éjjel1 után talán v.mi normális,nézhető film....persze ekkor már alszom.Bravó!!!
Tud valaki mondani egyetlen műsort is ezeken a fos adókon,amit érdemes nézni? Nekem így hirtelen egy sem jut eszembe.
Ja,és persze minden műsorban u.azt az 50 idióta seggfejt lehet látni!

PublicEnemy 2009.07.07. 10:52:38

Nekem csak 3csatorna jön be a TV-n(Retekklub,Tv2,M1),mert nem vagyok hajlandó előfizetni 50csatornára,amiből csak a 3-4ismeretterjesztő adót nézném.Inkább fizetem a netet és kommentelgetek a vastagbőrön! :)
Amikor hazaérek a melóból és bekapcsolom,hogy ne kussban legyeka lakásban, a Maunika megy(100%-ban cigókkal).Ezután kezdődik a cenzúrázott híradó,majd Fókusz(100%-ban buzikkal),és akkor jöhetnek az értelmetlen,sekélyes sorozatok....és éjjel1 után talán v.mi normális,nézhető film....persze ekkor már alszom.Bravó!!!
Tud valaki mondani egyetlen műsort is ezeken a fos adókon,amit érdemes nézni? Nekem így hirtelen egy sem jut eszembe.
Ja,és persze minden műsorban u.azt az 50 idióta seggfejt lehet látni!

Virág et. 2009.07.07. 10:52:46

Én még nem hallottam olyan gyerekről, aki a Mónika showt nézte volna. Ez kifejezetten az otthon ülő, unatkozó háziasszonyok műsora. Pontosan, mint az amerikai mintapélda, az Oprah Winfrey show.

Más kérdés, hogy mi magyarok az Opraht egy kis Jerry Springerrel fűszerezve tálaljuk... Viszont nálunk az esti zónában nincs néző, tehát ezeket a műsorokat nem lehet tovább tolni. Ha itt nem mehetnek, megszűnnek. Viszont itt nagyon is nézik őket, tehát pénz van benne.

A fél napos elsötétítés az eddigi gyakorlattal aránytalan, a legsúlyosabbnak is a hatszorosa. Megértem, hogy Majtényi nem szereti ezt a műsort (én sem, bár én alig nézek tévét), de azért elsőnek talán a korábbi duplája is elég lett volna, azaz 4 óra. Szerintem.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 10:56:42

@Seduxen: nálunk labancföldön meg van BABA tévé :D Ha egyszer kint be fogok tépni esküszöm azt fogom nézni. Hatalmas flash :AD Kúszó bárányfelhők, vigyorgó napocska, meg hóember, meg különböző formák, idióta babazene tudod az a "tü tütü tü tütü tütütü", meg idióta babanevetés. Legszívesebben szétbasztam volna a tévét, de rájöttem hogy ez érték :D

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.07.07. 10:58:36

@PublicEnemy: Fókuszban 100% buzik? Elfeledkezel a szépségkirálynőkről meg a kurvákról. Amíg néztem, minden adásban volt szó legalább egy (ex-)szépségkirálynőről, meg valakiről, aki vetkőzött.
Elég sokat süllyedt az a műsor is az indulás óta.

Geza 2009.07.07. 10:58:39

@DArchAngel:
Háát, ahogy én a körülöttem lévő emberek elmondásaiból leszűrtem, egy se tudta megúszni a 'fáradtan hazamegyek, nincs kedvem olvasni, aludni még nincs elég későn, hát benyomom a téévéét, aztán bámulom amíg elég későn lesz'-jelenséget. Aztán ez már nem csak csütörtökön fordul elő, hanem már keddtől is, aztán amikor egyszer véletlenül olvasnál valamit, már nem jut eszedbe, hogy melyik polc melyik szintjén is kéne keresni, aztán amikor mégis beleolvasol, hat-nyolc oldal után leteszed, mondván nincs neked ehhez türelmed, és (immár megszokásból) nézel inkább tévét. Nem valami műsort: 'tévét' - menjen abban éppen bármi.

Magánvéleményem, de szerintem az ember életében a tévé kb. olyan, mint a penész a gyümölcsösládában: csak idő kérdése, hogy mikor kerül túlsúlyba.

Persze a pároddal ezért még ne vessz össze :), de ha van valami módszered (mármint a fejhallgatóból bömbölő Dimmu Borgir-nál szociálisabb), hogy hogyan lehet pl. olvasni úgy, hogy az ember hallótávolságán belül van valami lucskosan émelyítő bárgyú szappanopera és az elmaradhatatlan, MInden SZÓ ELejét KŐkeményen HAngsúlyozva ORdító REklámok tömkelege, akkor azt ne habozz megosztani, kérlek :) !

(A nagyszülőket meglátogatva próbáltam már a zajláda mellett olvasni. Nem ment, mert max. öt-hat másodpercenként olyan hangon nyomtak meg valami szót, ami nálam kb. a riadó-reflexet váltotta ki, és természetesen csak a figyelem odafordulása után tudtam tudatosítani, hogy csak verbális szenny az egész. Igen, tudom, hogy ez a reklámpszichológia egy igen hatékony fogása a figyelem megragadására, de én ezt nem kértem, és nekem meg a reklámpszichológusok gégéjének a megragadására lennének igen hatékony fogásaim...)

pógárjenő 2009.07.07. 11:01:37

Vazze, maunika és jossybáráth a jobbik beépített ügynökei a médiában, a mozdonyszőkéket bemutatták teljes valóságukban.....asszem!

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:01:49

@Virág et.: meg a nyugdíjasok műsora a szappanoperák mellett. Mondjuk én azt se tudom, mikor mennek ezek a műsorok, mert mire hazaérek a melóból a gyereket felvéve + bevásárlás , fél hat- hat óra van....Aztán jön a második műszak... most éppen hetek óta szörpfőzés agyvérzésig :))))

@Seduxen: hagyd el, jobban ismeri az állatfajtákat mint az egész család együttvéve + állatorvos akar lenni. Mondjuk lepkét- gilisztát boncolni már tud :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:02:35

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: a Bebe tv ugyanez, megnyugtatlak... én amikor elöször odakapcsoltam (zongorázva a távirányítón...) konkrétan sokkot kaptam, és nem bírtam elkapcsolni, így vagy 5 percig néztem... kb annyi agysejtem elpusztult, mintha megittam volna 1 üveg töményet :)))

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.07.07. 11:03:56

@Geza: Én emiatt a fürdőkádban szoktam olvasni. Messze van a zajforrásoktól, és ott igazoltan vagyok elérhetetlen. Plusz baromi kényelmes is.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:05:27

@mind2: aztán jönnek a gerincesek (hörcsög, macska, kutya), és voila: kész is a jövő darabolós gyilkosa :)))))

Viktus 2009.07.07. 11:07:23

@Seduxen:

A bebe tv drogosoknak készül :P

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:07:47

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: azaz, én ezt még fel szoktam dobni egy nagyobbacska poharacska whiskey-vel és lazuláááááás... :))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:08:41

@Viktus: vagy azzá tesz, erre még nem jöttem rá... lehet, hogy igazad van, meg NETBohócnak is, és betépve kéne nézni. Lehet, hogy úgy "élvezhető"...

Sztyopabá 2009.07.07. 11:09:45

Sugározzon az összes kereskedelmi tv kisvakondot és bob a mestert nonstop. Mondjuk a kisvakondban is van pár rázós rész, de azért értelmesebb, mint bármi, amit ma elénk tesznek.

Sztyopabá 2009.07.07. 11:11:59

Sugározzon az összes kereskedelmi tv kisvakondot és bob a mestert nonstop. Mondjuk a kisvakondban is van pár rázós rész, de azért értelmesebb, mint bármi, amit ma elénk tesznek.

Marcellusca 2009.07.07. 11:13:01

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Na, látod, most qrwára egyetértünk. :)

Majd én eldöntöm, hogy mit nézek (Spect.; NatGeo; Discov.), vagy mit nézzen a gyerek. Mondjuk ezek közül Ő is sokmindent nézhet.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 11:13:26

ha nem akarják betartani a 12 órát, én beküldeném a hadsereget az rtl klubba, mint a szlovákok a cigányok közé, mint Oliver Cromwell a parlamentbe.
csodálkozom az ORTT-t, na mi van? jön a fidesz kormány? aki be akarta vezetni az illemtan órát az oktatásban? vagy hirtelen mit csinált a sok kommancs ott? reveláció volt asszem, megjelent nekik Jézus vagy és Szűz Mária (akit a jáksó nevezetű pondró 19:00-kor kurvázott le az rtl klubbon a hungarikumban).
én, mikor védtem a szakdogámat, ott volt benn az ORTT egyik vezető munkatársa, aztán mondogatta, hogy "nem olyan könnyű áám rendet, erkölcsiséget tartani" ott azonnal leváltottam volna, ha megtehettem volna ezt a nőt.
12 óra + pénzbírság mér nincs?
A lehető legkártékonyabbak ezek a médiák, gondoljunk csak bele: hogyan legyen közerkölcsiség így? és vissza is kanyarodunk az oktatásra, ahol verik a tanárokat (cigányok), szemtelenek, nem tanulnak, stb. régen, ha valamilyen gyerek ordibált az utcán, az első járókelő úgy vágta pofon, hogy többet nem merte megtenni a kis majom, a szülő meg utólag megköszönte, nevelik a hülye gyerekét.

csodálkozom, hogy az rtl klub nem kampányol azzal, amilyen ostobák, hogy ők támogatják a romák felhozását a létminimumra, anyagilag...
@kyncza: ez se rossz alternatíva
@Marcellusca: igen, azonnal kéne, ez is része a büntetés kultúrájának (hogy legalább tudja mindenki, h miért kapta) a kutyát se lehet büntetni egy héttel a rosszasága után, úgy látszik a színvonal az rtl klubbon még a kutyákét se üti meg. az meg a másik, hoyg az államnak menjen a pénz, hogy a rossz pénzt jóra használják, milyen elégedettek lennénk, ha ebből a pénzből inkubátort vennénk kórházaknak, nem?
@Geza: "v.ö.: 1992 '... fiadból talpnyalót csinálunk, a lányodból kurvát..'" ez honnan van?

egyébként ha belegondoltok a piktogrammokat csak azért rakta ki anno az ortt, h lássák h "eredményesen működik" ugyanis, teljesen felesleges eltakarni a fél képernyőt, ha idősávhoz kötjük az egészet. 20 után 12 esek menjenek 22 ig, utána mehet 16-os, 23 után 18-as, vágatlanul! az meg h a tetű életben mehetne, h nappal 9-kor adjanak 18-ast? sehoyg, akkor mi értelme van a rendszernek? csak annyi, h igazolja a sóhivatal saját létének értelmét, eddig így volt, most úgy látom ráálltak az ügyre (elég puhányul)
a káromkodásról nem is beszélve, 14-kor "kurva"szó, kossuthon is, nemcsak a telaviv2nél (szerintem tuti gyurcsányt akarják tisztára mosni ezzel is, az őszödi beszéd után, különös módon megszaporodott a kurva szók száma mindenhol).

csak most azt nem értem miért nem mondjátok, ha nem tetszik ne nézzük, ha nem teszik a szemét, ne vedd fel, ha nem tetszenek a félmeztelen, bibliás, homokosok, ne menj arra.
most egy ilyen komment sincs. csak nem mindenki józaneszű lett?

@fmj: pontosan! a havas féle komcsi maffia nyert ebben az országban , az mdf-et, mint egyetlen hiteles ellenpártot belülről sikeresen lebomlasztották (most már csak a selejtek lépnek ki belőle), havas meg a győztesek elitjének tudatával - nincs jobb dolga - a győztesek férgesei ellen fordul.

Geza 2009.07.07. 11:13:53

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
"Én is megnéztem fiatalon egy valag 'nem nekem' való filmet. ... Nem érzem, hogy aberráltabb lettem tőle."
Többek között azért sem, mert mindeközben tudtad, hogy ez _tilos_ lenne, hogy az általános megítélés szerint _nem helyes_, ezért már eleve olyan hozzáállással nézted, ami nem tette lehetővé, hogy ezeket természetesnek tartsd.

Olyan ez, mint pl. a hazugság. Elég kevés olyan ember van, aki még életében nem hazudott (füllentett, csúsztatott, 'nem bontotta ki az igazság minden részletét'), de akibe azért belenevelték, hogy ez _nem jó_, az általában legalább megpróbál igazat mondani. Akinél viszont ezt nem is tiltották (mondván minek, mert úgyis mindenki hazudik olykor-olykor), az természetesnek veszi, hiányzik belőle az ez ellen ható késztetés, és olyan hazug kutya lesz belőle, mint pl. a politikusainkból.

Ugyanez áll a verekedésre: attól, hogy tiltjuk és rossz dolognak állítjuk be, még nem fog megszűnni, de ha nem tiltjuk, akkor kötekedő cigány-mentalitást kapunk eredményül.

Szóval szerintem azért (még ha tudjuk, hogy úgyis mindenki kijátssza valamelyest) érdemes lenne tiltanunk a 'nem nekik való' műsorokat.

Arról már nem is beszélve ugye, hogy mindig a tiltott dolog a legkívánatosabb, azaz bárhol is húzod meg a határt, a kölykök _garantáltan_ át fogják lépni, de mindig csak _egy_ lépéssel :). Azaz ha a sima 'férfi+nő' erotikus film nézését még szíved szerint megengednéd neki, de pl. a nazális menyétpornót már nem, akkor tilts meg minden erotikus filmet en bloc, és így amikor ezt a tilalmat megszegi, még csak a tulajdonképpeni határsávba téved :).

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:14:27

@Seduxen: múltkor horgászni voltak az apjával, és stikában hazahozott egy pici békát : a kabátzsebében:)
Ennyit az Animal Planet kártékony hatásáról _ merthogy ott is vannak állatmentők !!!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:16:05

@mind2: és milyenre sikerült a rántott békacomb??? :))

Marcellusca 2009.07.07. 11:16:47

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
"oda-vissza kívülről fújják a maónikát :D" - ja, ja.
Meg a Józsibarátot és ne hagyjuk ki az Anyátok köztet senem! Mer' abban is megmongyák a tutit a valós napi porblémákra. :)

Geza 2009.07.07. 11:17:49

@PublicEnemy:
És hogy innen se maradjon ki:
"Manapság meg bekapcsoljuk a tévékészüléket - bármelyik csatornát -, s a képernyőn azt látjuk, hogy két zsidó méltat egy harmadikat." (Hering József)

Stoney Hill Billy 2009.07.07. 11:21:23

A Jobbiknak ez az egyetlen értelmes javaslata volt:
rtl-t, tv2-t bezárni, hazazavarni, kész-vége.

Viktus 2009.07.07. 11:22:49

@Marcellusca:

Én pár száz részente egyszer belekukkantok a barátok köztben , de mindig ugyanaz megy max. a lakóközösségen belül éppen mással kefélnek ...

A barátok közt egy sexuálisan összetartozó kommuna mindennapjairól szól.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:26:24

@Viktus: de legalább kirekesztőek, amióta Hoffer Misi (a kancsó) elköltözött. Se leszbik, se buzik. Milyen dolog ez már???

(Pedig Kingácska meg Zsófika igazán "eljátszadozhatna" egymással :)))) ).

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:27:32

@Geza: teljesen korrekt amit mondasz, viszont én akkor is rábíznám a Zemberekre mit nézzenek, és pont.

Geza 2009.07.07. 11:27:44

@tesz-vesz:
"'v.ö.: 1992 ... fiadból talpnyalót csinálunk..,' ez honnan van?"
Már nem emlékszem, csak arra, hogy úgy kb. akkortájt olvastam, amikor Csucsu bácsinak az izraeli megszállásunkról írott meglátásait, azaz kb. '91-92-ben. (Bár azóta az öreg esze beszorult a gizi szoknyája alá, annak idején még igencsak éles meglátásai voltak. Sajnos...)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:27:52

@Seduxen: elengedtük a kertben, mert most mit csináljunk egy ilyen 6 cm-es " vizibékával " ? Gondoltam szegény úgyis megpusztul... aztán jöttek ezek a nagy esők, és pár napja ott ugrált el előttem a fűben. Szóval él azóta is :))

hehehehe 2009.07.07. 11:28:32

@Geza: Súlyos függő lehetsz, ha csak úgy tudod kiküszöbölni az agyzsibbasztást, ha nincs tv-d. :D Cserébe sokat ülsz a barátoknál-ismerősöknél-kocsmában, hogy meglegyen a napi adagod :D Egyébként meg nem csak a TV2-t és a RTL Klubbot lehet nézni, vannak értelmes csatornák is, amiből még akár tanulhatsz is...
hm?

Marcellusca 2009.07.07. 11:30:25

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Ilyen itt is van. bebe tévének híjják. Áááá! :)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:30:26

@Seduxen: és az milyen dolog, hogy egy srácnak azért nem jó a randi időpontja, mert akkor éppen a Barátok közt megy és nem akar lemaradni róla ??? :)))))) ..... megtörtént eset !

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 11:30:50

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "Amelyik hülyegyerek meg ezt akarja nézni, NÉZZE bazmeg' "

milyen jó mentséged lesz, majd neked, amikor agyonvernek, csak azért mert megállsz egy faluban ismeretlen autóval, hogy te nem nézed a mónikasót.
azok azon tanulnak meg beszélni!

Kartal (rezervált) 2009.07.07. 11:32:03

@zero:
ha már témánál vagyunk, külön posztot érdemelne:
www.kisalfold.hu/gazdasag/a_pornonak_kedvez_a_kormany_/2106054/

ez már tényleg kurvaország...
megyek hányni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:32:48

@mind2: az buzi, már megbocsáss... talonba tenni egy muffot a BK miatt? Skandallum :)))

Geza 2009.07.07. 11:33:02

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Én is rájuk bízom, senkinek sem veszem ki a távirányítót a kezéből, mindössze a harsogó média mellett egy kicsit propagálom az alternatív lehetőségeket is.

Bár... ha mondjuk netán fel akarnád robbantani pl. a retekklubot, nem venném ki a kezedből a hexogént, az is biztos :).

cowboy001 2009.07.07. 11:33:56

vastagbőr rajongó vagyok, szóval maximális tisztelettel, de magyartanár identitással mondom: EMELLETT, nem pedig emelett.

amúgy csak így tovább.

Marcellusca 2009.07.07. 11:34:08

@Viktus: Én is így vagyok vele.
Most viszont naggggyon érdekes. Magdi anyusról kiderült, hogy Vili bácsi előtt/közben félre lépett (a megtestesült szentfazék) és az első gyerök mástúl van. :)
Én azt várom, hogy András mikor fekszik össze Magdi anyussal. :)
Mert ez a verzió még nem vót. :D

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:36:11

@Marcellusca: ha most TÉNYLEG átmentek BK elemzésbe...:)))))))
mondjuk addig se lesz lámpavasazás :D

f.m.j. 2009.07.07. 11:39:13

@mind2: :)

nem is ők szoktak :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:39:44

tesz-vesz · kkbk.blog.hu 2009.07.07. 11:30:50
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "Amelyik hülyegyerek meg ezt akarja nézni, NÉZZE bazmeg' "

milyen jó mentséged lesz, majd neked, amikor agyonvernek, csak azért mert megállsz egy faluban ismeretlen autóval, hogy te nem nézed a mónikasót.
azok azon tanulnak meg beszélni!


Na látod ismét egy nagyon hülyeséget mondtál.
EZEK A NÉPBUTÍTÓ MŰSOROK NEM HUNGARIKUMOK.
(A maónika is egy licence-s műsor)
Kint náciföldön elég benyomni a SAT1-et. Első körben ott a Britt. Az is egy ilyen beszélgetős műsor, ahova a stricik,kurvák,leszbikusok,buzik,törökök és mindenféle népek be vannak hívva. Érdekes módon se itthon, se odakint nem ütöttek még le ezért.

Kicsit le kéne jönni a pokemonról. Meg a rettegősdiről.

Aki akarja nézni, aki nem az nem. Kisebb gondom is nagyobb annál, hogy a köcsög maónikával meg a józsibaráttal foglalkozzak. Azt senki ne mvitatta, hogy ezek szarok, viszont én a társadalmi problémák kiindulópontját nem feltétlenül ezekben látom. lehet, hogy részesei, de a gyerek sokkal előbb tanul meg kurva anyázni mint hogy maónikát látna.

Viktus 2009.07.07. 11:39:53

@Marcellusca:

Lehet ez volt az előkészítés része, és most Magdi anyus megy végig a ház férfi tagjai közt :D

Viktus 2009.07.07. 11:40:57

@mind2:

Az erkölcsi tévelygőket ősi szokás szerint kövezik nem lámpavasra húzzák :P

Marcellusca 2009.07.07. 11:41:48

@mind2: Mos' mé' mondod? :)
Igggenis komoly társadalmi kérdéseket feszeget az a sorozat. xD
Szüksége van rája az ecceri embörnek, mer' egyíbínt hogyanis tunna eligazodni ebben a mai helyzetben? :D

nate (törölt) 2009.07.07. 11:41:49

@mind2:
Egyetértek: Das Gelbe vom Ei, Gegen Die Wand, Hable con ella, Gangster's No.1, Ondskan,The Halo Effect, Before The Rain, Der Krieger und die Kaiserin, Lola Rent, Y Tu Mama Tambien, Billy Elliot, In The Name of the Father, Dom za vesanje.
Mindegyiket tv-ben láttam (először), amíg nem volt
netem (m1-2 ill. Duna).

f.m.j. 2009.07.07. 11:41:58

@Seduxen:

tudod mit utáltam még? Az egér a Marson-t. De azt még a Kockásfülű nyúlnál is jobban :):)

Amúgy kicsit bánt, de nem tudom honnan jutottál el addig, hogy be vagyok gyöppülve, mindegy... :(

RussoSS (törölt) · http://devizaspekulans.blog.hu 2009.07.07. 11:42:17

lol....
5 milliárdot olvastam és rögtön rá is kattintottam... erre 5millió...

szavazatomat törlöm..

Cato 2009.07.07. 11:43:01

Hiányos a szavazógép. Hiányzik belőle a "Leszarom, nincs tévém" opció.
Amúgy üdv! Történt valami érdekes az elmúlt hetekben? :)

Viktus 2009.07.07. 11:43:45

@fmj:

Én a gyurmás cuccokat rüheltem ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:44:29

@Marcellusca: milyen káááár, hogy már elhalálozott a Berci-kutya... micsoda pénteki záróképet lehetne kihozni a dologból :))))

Marcellusca 2009.07.07. 11:44:34

@Viktus: Úristen! Minden férfi (és már majdnem férfi, beavatásként) végigmegy Magdi anyuson? Broáf! :D

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.07.07. 11:44:54

Hát én az országos kertévékben maximum az esti sorozatokat szoktam nézni (House, Fringe, Bones, stb...), már ha éppen lusta vagyok letorrentezni. Szóval még egy harmincnapos tiltást is szívesen látnék. Vagy nem lehetne, hogy az ORTT parasztosan betiltsa a Maunikát, meg a Barátjózsit? Talán ez lenne a legjobb.
(Egyébként meg Discovery és AXN rulez, főleg, hogy az AXN-csatornákon át lehet váltani eredeti hangra :-) )

Marcellusca 2009.07.07. 11:45:55

@Seduxen: "Animal" Planet, mi? :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:47:03

@fmj: "JA, azt elfelejtettem, hogy szégyen, nem szégyen, én úgy emlékszem gimi után szembesültem olyannal, hogy létezik pedofilia, gyerekbántalmazás, molesztálás...
Valahogy addig nem került a látóterembe... :):)"

erre írtam... nem lehet összehasonlítani a mi gyerekkorunkat a maival. pl 10-12 évesen te tudtad, hogy mi az intravénás drog? hm? és még sorolhatnám... sajnos sokkal több veszélynek van kitéve egy mai gyerek, mint a mi generációnk anno...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:47:17

@fmj: tudod milyen rajzfilmeket szedtem le utoljára? Mesélek :D

-Mormogiék
-Atom Anti
-Speedy Gonzales (ez egy nem kicsit rasszista rajzfilmsorozat )
-Simpson Család

A family guy-t meg most vadászom :D

Viktus 2009.07.07. 11:47:20

@Marcellusca:

Az felénk csak 23:00 után jön, de már négyféle verzióban is ... bár kettőn csak úgy csinálnak mintha :P

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:48:17

@fmj: tudod milyen rajzfilmeket szedtem le utoljára? Mesélek :D

-Mormogiék
-Atom Anti
-Speedy Gonzales (ez egy nem kicsit rasszista rajzfilmsorozat )
-Simpson Család

A family guy-t meg most vadászom :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:48:40

@Marcellusca: sponsored by Ciccolina és Overdose :)))))

Marcellusca 2009.07.07. 11:50:45

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Úúúú, azok jók!

Kisvakond nem játszik? :)
Vagy a Varázsceruza?

mind2 (törölt) 2009.07.07. 11:51:14

@nate: egyébként érdekes a műsorstruktúra : az még hagyján, hogy 21.00 óra, de az igazi gyöngyszemek még később kezdődnek. Mikor már félájult az ember a fáradtságtól...:(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:51:32

@Marcellusca: kisvakond megvan eredeti DVD-n :D
A varázscerka meg nem bejövős :ASD:ASD

De van helyette pár ízléses leszbikus pornó valahol. :AD:ASDASD

Viktus 2009.07.07. 11:52:10

Csak nálam szarakszik a blog.hu vagy másnál is?

f.m.j. 2009.07.07. 11:52:41

@Viktus:

Én tudtam, én tudtam!!!! :):):)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:53:09

@DexterMorgan78/Séfbácsi: itt komoly dolgokról van szó mint a maónika, nem érdekelnek minket holmi strabagok. Meg a fenti linken már meg sem lepődöm. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 11:53:13

@Marcellusca: Pumukli? Egyszer volt, hol nem volt az élet? Hupikék törpikék? (na jó, ez gáz, mert a diktatúra-feeling miatt nem ajánlott...) Tom és Jerry?

f.m.j. 2009.07.07. 11:53:13

@Viktus:

Bocs, Dexternek ment :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 11:53:43

@Viktus: nem csak nálad, ez a blogmotor egy fostubus. Nem kicsitNAGYON.

Marcellusca 2009.07.07. 11:55:31

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
"van helyette pár ízléses leszbikus pornó" - mer' a varázs "cerka" nem játszik, mi? :D

@Viktus: Ebédidő van, egyesek csak ilyenkor tehetik meg, hogy náczuljanak. :) Mer' egyébként dolgos, GDP-t termelő emberkék. :D

postabelyeg 2009.07.07. 11:56:06

Van link a kifogásolt videóhoz?

f.m.j. 2009.07.07. 11:56:47

@postabelyeg:

szerintem elég, ha elképzeled :)

Marcellusca 2009.07.07. 11:58:15

@Seduxen: A Tom és Dzseri nem gyó, mer' túl sok benne a zerőszak. :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 11:59:57

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: egy kicsit már unalmas ezt olvasni, már kívülről fújom :)
egyébként nem bízhatod rájuk mit nézzenek, nem érted? egy gyerekre nem bízhatod, egy analfabétára nem bízhatod, egy félműveltre nem bízhatod mit nézzen
@Seduxen: www.youtube.com/watch?v=uzPx6HFlJy8
erre még emlékeztek?
a kockásfülű nyúllal meg ne kezdjetek ki, különben velem találjátok szembe magatokat! értve vagyok?
www.youtube.com/watch?v=cn754Xz-lQ8
:D
@Detlef: ez jó volt
@Viktus: hát hogyha szimbolikusan mondta meg nagyot csalódnék:D (de ezt csak viccből mondtam)
@Stoney Hill Billy: valóban csak ennyi értelmes javaslata volt? (vayg csak ennyire emlékszel, ennyit tudsz)
@Geza: nem itt tartanánk, ha Antall rá hallgat inkább, egyébként még manapság is eszébe jutnak jók (meg rosszak), pl megmondta, h gyurcsánynak bajnai lesz az utódja, és h lemond
@hehehehe: ja van pl animal planet, nacsonál geografik ahol tízpercenként reklám megy, hát bekaphatják.
@mind2: uzik!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:00:00

@Marcellusca: na persze... akkor Futrinka utca... Vagy Lolka és Bolka. Esetleg a "klasszikus" szovjet csoda: Nu págágyíííííí (vagy mifasz volt a címe? a szovjet tomenddzserri)

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.07.07. 12:00:00

@Viktus:

Fú, a Sebaj Tóbiásból csak úgy áradt a lidércnyomásszerű depresszió

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.07.07. 12:02:49

@Seduxen:
Pumukli? Egy sorozat ami arról szólt, hogy egy öreg asztalos annyit szívott már, hogy kis manót hallucinált, amit senki sem láthat raja kívül? 8)

Marcellusca 2009.07.07. 12:03:45

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Hehe! Mé' nem lepődöm meg? :)
Mennyi most az áfa? 25%? Akkó, gyors fejszámolásként, sacperkábé mértékegységgel számolva: 20 milliárd + 25% áfa = 25 milliárd.
Akkó hova fog tűnni 5 milliárd?
Lehet tippelni! :)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 12:04:03

@Seduxen: az valami farkasos mese volt, az a ruszki nem ? Minden ruszki mesében volt hó....
Mondjuk én értelmiségi kisgyerek voltam, inkább a Deltát néztem a Kudlik Julival XDXD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:04:07

A Tom & Jerry-t nem feltétlenül a cselekmények miatt szerettem. Én már kiskoromban is finnyás voltam a gagyi dolgokra, és azokat a rajzfilmeket szerettem, amik kimondottan igényesen voltak úgymond rajzolva. a Tom & Jerry is ilyen volt. Aztán amikor jött ennek a gagyi felújított változata AZT sem néztem. :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:05:15

@mind2: a no megállj csak :D Az jóféle rajzfilm volt :D

Bob és Bobek? Szokott menni ám ;)

Marcellusca 2009.07.07. 12:07:22

@Seduxen: No, megállj csak!
Te is illen öreg lennél, hogy még emlékezel a SZU ezen remekére? :D

És ugyi, hogy vannak jó magyar mesék is? :)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2009.07.07. 12:09:02

Micsoda fasiszta az ORT-t, hogy bántja a szemét a pedofilok.

Na de komolyan végre valami jó hír ez rendes büntetés (nem úgy mint a 10 perces elsötétítés ami után, ugyan úgy leadják a reklámot).

Utálom az ilyen nép butító, 0 IQ-s műsorokat, ezért sem nézzek ma már annyi tvt (csak Comedy Centralt, TV 6-t, néha Discoveryt meg nagyon néha ha valamelyik állami adón vagy kereskedelmi szenyen leadnak valami jobb filmet).

Jó lenne ha az ORT-t, mostantól megemberelné magát és ha szükséges kiszabna ilyen büntetéseket, de ezek rögtön jöjjenek a kérdéses műsor után, volt h csak 2-3 ÉVvel később büntettek. ja és ne legyen a helye fellebbezésnek. Azt is büntetni kéne, hogy kontroll nélkül vagdossák a filmeket, mert kétlem, hogy joguk lenne hozzá ez olyan mintha egy könyvkiadó kitépne oldalakat egy könyvből és úgy adná ki.

mind2 (törölt) 2009.07.07. 12:09:03

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: jah szokott menni, vasárnap délelőtt.. mi pizsiben anyámék ágyában a tesómmal, kint meg már főtt a húsleves...
És hétfőn nem volt adás... akkor szoktunk drága apámmal kártyázni meg a Szabad Európa rádiót hallgatni ...:)

Marcellusca 2009.07.07. 12:10:12

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Speibl és Hurvinyek (vagy hogyarossebbe írták)? :)

Geza 2009.07.07. 12:10:23

@hehehehe:
"Súlyos függő lehetsz, ha csak úgy tudod kiküszöbölni az agyzsibbasztást, ha nincs tv-d."
Akkor valószínűleg a sztrichninre is nagyon rá lehetek függve, mert csak úgy tudom elkerülni az idegbénulást, ha nem eszem belőle :).

Az egyéb időtöltések (pl. ismerősök, baráti társaság, stb.) valóban inkább jellemzőek, mióta tévétlenítettem magam, viszont ezek egyrészt a valódi, létező világban vannak, és nem egy csinált műsorban, másrészt meg nem ugrál a pofámba félóránként valami negédesen ordibálni próbáló vakolt arcú vigéckurva, hogy ugyan vegyek már tőle tampont meg fejfájástablettát meg kaszinójegyet meg mindezekre hitelt, úgyhogy kb. annyira érzem ezeket a tévé felett állónak, mint amennyire egy szépgyertyafényes vacsorát a meki kukájában való turkálásnál :).

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:10:51

@Kartal (reloaded): hát az milyen volt, amikor a prosti érdekvédők nagyobb támogatást kaptak mint a nagycsaládosok? ezeket már csak ezért korrekt eljárásban kellene részesíteni!
@mind2: lámpavas!
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: azért egy német tévét amely kulturálisan sokkal magasabb színvonalon van egy magyarnál, azért ne hasonlítgass már össze, így látatlanba mondom, nem ugyanaz a minőség, természetesen lehet nem agyonvernek csak belédkötnek, a nagyvárosban is akár, de lehet nem is téged, hanem mást, na így már érted? és úgy, h a viselkedésüknek mintát ad az ott látottak - nehogy már szakszavakat kelljen írni.
a kisgyerek meg ne nézzen már ilyet b+ mondtam: ha mindenki azt néz amit akar, akkor miért nem bízzuk a szabad piacra? hadd szemeteljen mindenki! minek akkor ORTT?
hadd éljünk egy rakás szarban tele idiótákkal ki mindeig elhiszi amit a retektv mond neki, és fogalma sincs mi ment itt 56-ban, ezért mindig az mszp-re szavaz, jó ez neked?

adequate courier 2009.07.07. 12:12:54

@Virág et.: Pedig rengeteg gyermek nézi a Mónikát, Balázst, Győzikét és az összes többi mocskot. Egy nemi érése elején-közepén lévőnek ez maga a mennyország sokszor, ahogy pl. az én korosztályomnak az volt a Bravo, Popcorn meg a többi szennylap szex-szerelem levelezős rovata.

Az viszont meglep,hogy elvileg mint felelős felnőtt ember, akinek gyereke lesz/van úgy ítéli meg, hogy túlzott volt a büntetés. Nekem az a véleményem, hogy az előzőek voltak kicsik.

Mindenesetre hagy jegyezzem meg, hogy érdekesnek találom azt, hogy nem nagyon látni olyan posztot amibe kulturáltan ugyan, de egy kis kivetnivalót találva bele nem kötnél.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:13:10

@Lecso5-kirekesztő antimazsolista: van ezzel valami gond? megmutatja a régi szép időket, amikor a kisöregnek még legalább (nitro)higítóra futotta, és ettől jókat hallucinált... manapság ez max az éhezéssel idézhető elő :)))

@mind2: csodálod, hogy volt hó? :))))

@Marcellusca: kösz, a magyar címét én is tudom :)))

30 éves fejjel, ez nem olyan meglepő...

persze, hogy vannak jó magyar mesék. klasszisokkal jobbak, mint a pokedigilófaszmonok....

wladyslawsky (törölt) 2009.07.07. 12:13:21

megszüntetés - lerombolás - sóval behintés

mind2 (törölt) 2009.07.07. 12:13:52

@Marcellusca: múltkor már beszéltük, hogy vagyunk itt páran ( majdnem ) harmincasok-negyvenesek ..))

f.m.j. 2009.07.07. 12:14:03

@Marcellusca:

Az rohadt jó volt, ahogy mozogtak, meg a kisfickó (nem tudom melyik melyik:)) kérdezte: atyám, mit keres maga az árokba? (a hangsúly, és hanghordozás)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.07.07. 12:15:11

@Seduxen: magyar mesék NO1: Varjúdombi mesék. Na? Emlékszik még v.ki? 8)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:15:56

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: de SZIGORÚAN csak az ELSŐ részét... a 2.-nál én kb azt éreztem, hogy ez semmiről nem szól. és azok a gyenge "belső poénok": Ez egy kis költségvetésű film... broáááf

f.m.j. 2009.07.07. 12:16:30

@Lecso5-kirekesztő antimazsolista:

én igen, de én féltem tőle :)
Bár a mesélő nagyon szépen beszélt...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:18:22

ha valaki még egyszer leírja azt, hogy "HAGY JEGYEZZEM MEG", azzal nem is tudom mit csinálok... de minimum egy virtuális villám-csokrot küldök a seggébe...

caralho voador 2009.07.07. 12:18:26

"gondolom, hogy ugyanazon felnőtt emberek, programigazgatók - akiket otthon ugyanúgy egy gyerek vár - olyan műsorokat készítenek, amelyek megnézését a saját gyermekeiknek sem engednének meg."
Hát ez sajnos nem igaz. Médiakörökben köztudott ugyanis, hogy az rtl klub vezetésében helyet foglalók 90%-a buzi. És ebben semmi vicc vagy túlzás sincs.

nate (törölt) 2009.07.07. 12:19:00

@mind2:
Na igen.. pár hete ment a Fatso gyorsbüféje.
Későn adták, előtte huzamosabb ideig 12 óráztam
és akármennyire is megakartam nézni (+ 2 kávé d.u.)
bealudtam közben. Egyenlőre nem találtam meg torrenten :-(

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:19:04

@mind2: ma is jó lenne ha pár nap nem lenne adás, legalább élnének az emberek
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ja, és kitől tanul meg a gyerek kurvanyázni? azoktól ,akik tuti nézik a kultúrműsorokat.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:19:39

@tesz-vesz: te sok-sok problémát és egyben hülyeséget is halmozol.

A német tévét bármikor hozzá tudom hasonlítani az itteni szarhoz, ugyanis mint mondottam volt, tőlük vettük át. De pár műsorcímet még beírok, és nézz meg belőle csak pár percet:

Zwei bei Karlwass
Richterin Barbara Salesch
Richter Alexander Hold
Lenzen & Partner

..és a többi színvonaltalan nyomozós szarság.

Ezeknél még a Cobra 11 is nagyságrendekkel hasznosabb időtöltés.

A kisgyerek NEM nézi, ha értelmesek a szülei. A nagyobb meg megválasztja magának mit akar nézni:

-vagy anyuci csap oda, és nem nézheti
-vagy megnézi és rájön hogy ez egy szar
-vagy néz és tetszik neki

De már azt is elmondtam fentebb, hogy nem a maónika miatt szavaznak az emeszpére (ez valami nagy mumusod lehet)

..és nem a maónika miatt van recesszió, cigánybűnözés, rossz jegyek, elhízás, UV-sugárzás stb...

Minek az ORTT? Elmondom. Pont azért, hogy szabályozza a szart, és ne te önbíráskodj.

De jó nézzük akkor a te szemléleted, akkor tiltsad be a maónikát, a józsibarátot, de akkor ezek mellett a többi szart is ám. Szaladj le az újságárushoz, és verd meg mert árusítani meri a pornómagazinokat, a Kretént, a Mórickát és a többi gyöngyszemet. Mert ezek is tele vannak bizony aberrált dolgokkal. Hajrá, hajrá

Marcellusca 2009.07.07. 12:19:55

@adequate courier: Há' mer' a posztoló alapból hüjjje! :)
Ja, bocs! Ez nem az a blog. :D

@fmj: Hát igen. A magyar szinkron, a találóan megírt fordításokkal. Szerintem verhetetlen. Legalábbis néhány mesét eredeti nyelven megnézve. :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:21:49

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ja, és kitől tanul meg a gyerek kurvanyázni? azoktól ,akik tuti nézik a kultúrműsorokat.

Érdekes módon amikor általános iskolás voltam akkor is volt kurva anyázás.és a frissen labancföldön akciósan vásárolt Toshibán nem volt maónika :(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:22:38

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "Richterin Barbara Salesch"

anyámbazzzzeeeee... annak a szarnak a magyarított verziója futott egy ideig a tel-aviv2.

Katalin bírónő címmel, talán????

belzebubó 2009.07.07. 12:24:23

Ezeket a délutáni showkat Németországból vették át az RTL is és a TV2 is. Egyetlen alkalomra nem emlékszem,hogy az ottani kisebbség-törökök- ilyen alpári módon nyilvánultak volna meg.Ott is az assik-az aszociális embereket mutogatták (azt hiszem már nincsenek ilyen showk),na de nem igy!Sőt arra sem emlékszem,hogy a kisebbség ennyire túlreprezentált lett volna,prollerságukat kidomboritandó.
Amik a magyar délutáni talkshowkról a youtube-on fent vannak, azokban szinte kivétel nélkül cigányok járatják le magukat.
Ezt direkt csinálhatják,hogy a normális életvitelű embereket provokálják aztán csodálkoznak,hogy Gárda van.
A cigány kisebbségi politikusok még nem tiltakoztak az ellen,hogy a tv-ben folyamatosan a kisebbség lobotomált agyú részét mutogatják?

Marcellusca 2009.07.07. 12:25:16

@fmj: Én is emlékszem.
És igen. A mesélő (Bánffy György) az egyik (ha nem a leg-leg) legszebben beszélő színészünk. Szép hangja és hangszíne van és csodálatosan mesél.

A megjelenítés már más lapra tartozik. :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:26:46

ezt biztos támogatná náczifaszchista ORTT!
ez kell a népnek mi?
www.youtube.com/watch?v=XmIxF1mzwoo
hát 9 millió fasisztával rohadt nehéz a demokratiát építeni, tuggyátok meg!

pógárjenő 2009.07.07. 12:27:03

Az én kábelemen, mámint nem amít a budájba müvészkedek, van 2 db."pornó"....höhö....oszt soft, pont a lényeget nem mutassa, mialóf@sznak pornó ha nem láccik a muff? Mintha zokniba kefélnék s gumicsezmába........asszem!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:28:31

"Egyetlen alkalomra nem emlékszem,hogy az ottani kisebbség-törökök- ilyen alpári módon nyilvánultak volna meg."

Muhaha ha lesz időm kutakodni fogok pár Britt-es gyöngyszemért, amikor a szpájdögósztfrizurás beszédhibás török rikácsol a stúdióban az amúgy igen szép barátnőjével, hogy ő bizony azzal baszik akivel akar. :D

dr.justice 2009.07.07. 12:36:44

1. A mónika só szemét, megérdemli a büntetést.

2. Hagyjuk már a nincs tv-m/ nem nézek tv-t csak internetem van arcoskodást. Ha nem nézed, ne is ítéld el, mert nincs róla információd.

3. Az interneten legalább annyi, de inkább több a mocsok, mit a tv-ben, ráadásul ide bárki számolatlanul/ellenőrizetlenül öntheti a szemetét.

4. Ne feledkezzünk el a szülők felelősségéről. Az ő joguk és kötelességük kontrollálni, mit és mennyi ideig néz a gyerek.

5. Az én véleményem az, hogy megfelelő szülői/óvodai/iskolai háttér mellett egy idióta műsor sem tudja jelentősen befolyásolni a gyerek viselkedését.

mind2 (törölt) 2009.07.07. 12:37:53

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: én is ezt gondolom, hogy ezek a műsorok 2 dologra jók.
1. Kielégítik a mindenkori átlagpolgár azon lelki igényét, hogy nálánál butább , primitívebb embereken röhöghet , érezhet felsőbbrendűséget, megbotránkozhat és összehasonlíthatja saját életét a képernyőn egymás haját tépőkével, valamint megállapíthatja, hogy bár szegény vagyok és üres a zsebem, ennyire hülye és buta akkor sem vagyok mint ők. Tehát : szelep.
2. Sikerül a közizlést lezülleszteni, mert ugye tudjuk, hogy lebutított és lezüllesztett emberekkel azt teszünk amit akarunk. Így devalválódik a szex egy fizetett aktussá, így lesznek a ringyók, buzik, a mindennapi műsorrend koraesti részei.. Ha sokat nyomják a képedbe : megszokod. És természetes lesz. Mint a korrupció, meg sok más szar is :(

mind2 (törölt) 2009.07.07. 12:44:02

@dr.justice: minden mondatoddal egyetértek :)
Gondolkodni kéne, és felelős szülőként viselkedni, nem a médiára fogni mindent. Ha meg nem kikerülhető, hát megmagyarázni, hogy mi miért árt.
A gyerekek okosabbak annál, ahogy egy felnőtt képzeli. Egész kicsi korban is megértenek már fontos dolgokat.
Jah, hogy az idő és fáradtság amíg elmagyarázzuk neki , hogy mit miért nem szabad, sőt tilos ?
Ha nekiállnánk, talán nem lenne annyi vadállat gyerek az iskolákban :(

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:44:08

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
"Zwei bei Karlwass
Richterin Barbara Salesch
Richter Alexander Hold
Lenzen & Partner"

ezzel most nagyon sok minden bizonyítottál, valóban. de azért azt hadd kérdőjelezzem már meg, hogy a német tévébe lemegy a mónika só itteni változata, vagy hungarikum, tudod mi az? mondtam ahol máriát lekurvázzák, széchenyi szodomita, kossuth meg 3 kurvát szopat egyszerre b+, ne idegesíts már fel!

"..és a többi színvonaltalan nyomozós szarság."
színvonaltalan? az valóban csökkenti a morált, valóban...

"A kisgyerek NEM nézi, ha értelmesek a szülei. A nagyobb meg megválasztja magának mit akar nézni:" eddig te hol a k i tetves f-ban voltál?
ezért mondom, magyarnál nincs ilyen, vili? ezt érted? cigányoknál meg végképp, ahol ott van minden antenna, meg parabolaa aháztetőn, majd biztos azért nem mert nacsonál geogrefikon néznek, mi, nem a pornócsatornát, meg a mónika sót, ahoyg a tanárok panaszkodnak, nem a tanárok náczik, azért hazudnak.

"De már azt is elmondtam fentebb, hogy nem a maónika miatt szavaznak az emeszpére (ez valami nagy mumusod lehet)"
aki olyan ostoba h nézi, az elhisz mindent amit a nagy médiában lát, ezt érted? nehogy megártson a gondolkodás neked baszod. (ha csak káromkodásokkal érted meg, hát legyen)

"..és nem a maónika miatt van recesszió, cigánybűnözés, rossz jegyek, elhízás, UV-sugárzás stb..."
nem, viszont részben ennek a média- és erkölcsi viszonynak köszönhető, h olyan az utca színvonala, amilyen, ennek köszönhető h verik a tanárokat, folytassam?

"Minek az ORTT? Elmondom. Pont azért, hogy szabályozza a szart, és ne te önbíráskodj."
az én önbíráskodásom "szabályozza a szart", és minden normális ember önbíráskodása, "önkényessége"; muszáj neked úgy vitatkozni h nem tudsz?

"De jó nézzük akkor a te szemléleted, akkor tiltsad be a maónikát, a józsibarátot,"
be is tiltanám, majd aztán 30 év múlva jönnek színvonalasabb beszélgetős műsorok, ha addig kell várni, ím legyen.

"de akkor ezek mellett a többi szart is ám. Szaladj le az újságárushoz, és verd meg mert árusítani meri a pornómagazinokat, a Kretént, a Mórickát és a többi gyöngyszemet. Mert ezek is tele vannak bizony aberrált dolgokkal. Hajrá, hajrá"

szabályozni kell mindet!

és én beszélek hülyeségeket? hát ki vagy te? MIT KÉPZELSZ MAGADRÓL?!
:)

belzebubó 2009.07.07. 12:44:17

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: az a Britt már akkor jött amikor Mo-on éltem azt már nem láttam,de a régieknél mint A.Türck,Baerbel Schaefer,Vera,Arabella,Oliver Geissen, tényleg nem mutogattak minden nap proller törököket. Biztos volt 1-2,de ez itt fent nagyon durva.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:48:49

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: jó hát arról én nem tehetek h a putri iskolák már régen is a társadalom legalját tenyésztették.

dr.justice 2009.07.07. 12:49:27

@mind2:

Én is egyetértek veled. Ha egy gyereknek elmagyarázzuk, hogy a Tom és Jerry-ben lévő skalpolás/szemkiszúrás/leütés/lelövés stb. az életben mivel jár, meg fogja érteni és nem fogja a szomszéd Józsikát viccből felgyújtani.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 12:50:30

@tesz-vesz: te valami gárdista vagy? :D De komolyan.

Nem tudok vitatkozni? Legyen így.
Ki vagyok én? Bohóc János. gyere verj meg.
Mit képzelek magamról? Sok lenne hogy ide írogassam.

Mindenesetre a maónikánál sokkal nagyobb gondok is vannak az életben, és mindenkinek szuverén joga hogy mit néz.

Dr.Justice leírta összefoglalva a lényeget. Nem hiszem hogy meg fogod érteni, mindenesetre amíg te szívrohamot kapsz a maónikán, én csendben el fogok nevetgélni ugye nem baj?

@belzebubó:
valóban nálunk a kisebbség jut szerephez elsősorban, (a pénz miatt főképpen).
De NEM a maónika só a legdurvább ezek közül. Ennyi lett volna a mondandóm lényege.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 12:51:35

@tesz-vesz: "kurvát szopat egyszerre b+"
és mindezt 19:00 órakor, ne felejtsük ezt el.
azért kétlem h ez bármilyen európai tévéműsorban lemegy.
az uzi reteken ez nevelőnek számít: menjünk ki együtt tüntetni trianon mellet, ez az! gyerünk! húzzunk bele, tegyük nevetségessé azokat akik szeretik ezt az országot.

Foltyy 2009.07.07. 12:52:57

Már sokszor elgondolkoztam a regisztráláson, rendszeres ovasótok vagyok, de e most egy olyan pont, hogy muszáj(!) hozzászólnom!

1. vagy büntessék meg normálisan őket... 12 óra... röhögve kibírják a pénzt így is úgy is elteszik

2. Csak az ilyen szenny (kibeszélő) tóksókat feketítsék el... szerintem nagyobb büntetés lenn enkik, mert kevesebb néző lenne:D Különben is... ki érdekel a móunika só?

Foltyy 2009.07.07. 12:53:31

Már sokszor elgondolkoztam a regisztráláson, rendszeres ovasótok vagyok, de e most egy olyan pont, hogy muszáj(!) hozzászólnom!

1. vagy büntessék meg normálisan őket... 12 óra... röhögve kibírják a pénzt így is úgy is elteszik

2. Csak az ilyen szenny (kibeszélő) tóksókat feketítsék el... szerintem nagyobb büntetés lenn enkik, mert kevesebb néző lenne:D Különben is... ki érdekel a móunika só?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 12:58:27

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: basszus, mik kúsznak elő agyam rejtett zugaiból, ha "rákényszerítenek" :))))

belzebubó 2009.07.07. 12:59:51

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ennél van durvább? Nem Európában élek,nem tudom nézni a magyar adásokat,de ennél is van durvább???

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:02:30

@dr.justice: " Ha nem nézed, ne is ítéld el, mert nincs róla információd."
ez meg mi? a vastagbőr nem információ?
tehát ha nem látok bankrablást ne is ítéljem el?
ha nem látom az auswhitzi mészárlást ne is ítéljem el? buta mondat volt ez, de te tudod;)

". Az én véleményem az, hogy megfelelő szülői/óvodai/iskolai háttér mellett egy idióta műsor sem tudja jelentősen befolyásolni a gyerek viselkedését."
ez mind nagyon szép és jó, és ezt mindannyian tudjuk, a probléma itt csak annyi, hogy itt nincsen olyan szülői háttér amivel megakadályoznánk az eszkalációt. álljunk már két lábbal a földön, please (kérlek).

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
nem vaygok gárdista, de szimpatizálok velük (te nem? öreg hiba), militarista köcsög vagyok, egyébként egy szuverén ember, nem értem miért kell ide felhozni a gárdát.
"én csendben el fogok nevetgélni ugye nem baj?"
esetleg egy szivart nem kérsz? vagy egy kis "cognacot"? (ha már a whisky kifogyott, de mi, mélymagyarok antialkoholisták vagyunk).

Geza 2009.07.07. 13:03:54

@dr.justice:
Alapvetően egyetértek, de az alábbi gusztostalanul primitív érvelési lépés ellen azért szót emelnék:

"Ha nem nézed, ne is ítéld el, mert nincs róla információd."
Ó, a zsindexes/libsi fórumok érveléseiből az aduász :) !

Tessék kiválasztani egy tetszőleges, számodra pozitív tulajdonságot, lehet ez komcsi vagy náci, fartúró vagy kirekesztő, alkoholista vagy erkölcscsősz, bármi.
Utána tessék az embereket két részre osztani, úgyminthogy a., aki hozzád hasonlóan rendelkezik eme jellemzővel ill. b., aki nem.
Utána a b., csoport tagjainak tessék idézni a fenti mondatot, ezzel úgymond megsemmisítve a véleményformálásra való alkalmasságuk alapját.
Ezzel a vitát (releváns ellenvélemény híján) meg is nyerted - mármint a liberális érveléstan szerint.

Cáfolat #1: Ha te nem tudsz hiányos információk alapján is releváns véleményt alkotni, akkor ezt ne is ítéld el, ugyanis nincs meg hozzá a szükséges információd

Cáfolat #2: A véleményem vagy helyes, vagy helytelen. Ha helyes, akkor mit vitázol rajta, ha pedig helytelen, akkor: Ha a te véleményed nem téves, akkor ne ítéld meg a téves véleményeket, mert ehhez nincs meg a szükséges információd.
(A beágyazás mélysége fokozható ad infinitum, a határátmenetnél létrejövő tranzitív lezárt kb. az, hogy 'mivel úgysem lehet igazad, ezért aztán kuss' :)...)

Cáfolat #3: Attól, hogy nem tartozom a csoportba (itt: nem nézek tévét), még bőven lehet elegendő információm róla a véleményalkotáshoz, ui. _közvetetten_ igencsak tapasztalhatom. (Remélhetőleg) te sem vagy pedofil, és mégis van véleményed róluk, ugye?

mind2 (törölt) 2009.07.07. 13:04:03

@tesz-vesz: figyi, nem lehet egy gyereket, egy társadalmat burokban tartani. Nem viselkedhetek úgy a gyerekemmel mint egy talibán. Tudja meg, hogy van erőszak, hogy vannak cukros bácsik, hogy van eldobott tű a parkban, hogy van AIDS, hogy ne álljon meg egy autó mellett ha eligazítást kérnek... mert ha hallgatok, ha nem égnek belé a képek, védtelen lesz és naív. Ami most, ebben a megvadult világban az életébe kerülhet. Lássa a mocskot is, hogy később ki tudja kerülni. Legyenek előítéletei, mert az is védi este 10-kor moziból hazafelé jövet. Legyen gyanakvó, ha valaki túl negédes vele. Egy csomó veszély van. És ez nem magyar sajátosság. A mocsok az világtendencia.
Ellene nem tudsz tenni, de a gyerekedet meg tudod tanítani, hogyan védekezzen ellene. Mindenki csak saját maga tud értékrendet és védekezési mechanizmusokat átadni. Egy lumpen családot ÉN ettől megvédeni nem tudok. Ott a családfő akkor is rámászik a lányára, ha nincs mónikasó.
ÉN annyit tudok tenni, hogy ettől a rétegtől elriasztom és megvédem a gyereket.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:06:07

@mind2: mélymagyar fórumharcosunknak magyarázhatod, szerinte kis országunkban mindenki hülye csak ő a helikopter.

Plutonic 2009.07.07. 13:06:36

@mind2: Az a Nu págágyí volt! XDDDDDDDDDDDD
@tesz-vesz: Megölsz, ha azt írom, hogy azt a nyulat mindig utáltam? :DDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:10:12

@Plutonic: köszönöm! KÖSZÖNÖM!!!

én is ezt írtam, hogy emlékeim szerint "Nu págágyí" volt a címe, de erre - asszem - Marcellusca segítőkészen leírta magyarul... :))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:10:54

@Plutonic: MEEG!!!
hol lax? megyek csak előbb felhúzom a bakancsom!
:D

Plutonic 2009.07.07. 13:11:30

@mind2: Az a Nu págágyí volt! XDDDDDDDDDDDD
@tesz-vesz: Megölsz, ha azt írom, hogy azt a nyulat mindig utáltam? :DDDDDD

Plutonic 2009.07.07. 13:14:44

@Seduxen: Asszem Na megállj csak? :DDDDD
@tesz-vesz: A nyulat akkor is csak kajának, de kockás fül nélkül! :DDDDD
Rajtam már van, pogózunk egyet? XDDDDD

Petrow 2009.07.07. 13:15:18

@mind2: javíts ki, de a delta elején is volt valami havas tájkép, meg hóban menetelő felfedezők - már amennyire fekete-fehér junosztyon ez átjött :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:19:02

@Plutonic: "Rajtam már van, "

a kollégáid érdekében remélem, hogy van légkondi az irodában... tudod igencsak náci mentalitásra vall embereket "elgázosítani" :))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:20:52

Seduxen ezt csekkold mit találtam :D

www.youtube.com/watch?v=j3osY5fG-Eo

A videó címében keresendő a kakukktojás. Ha megvan majd továbbfejtem.

f.m.j. 2009.07.07. 13:22:52

comment.blog.hu/2009/07/06/sorozatklasszikusok_a_mezga_csalad_i

Ezt nagyon kihagytuk :)

Pedig Mézga Géza nagyon nagy tanulmány....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:23:14

@mind2: "nem lehet egy gyereket, egy társadalmat burokban tartani. "
ki akarja? illetve hát gyerekkorba, bizony ne tudja még hogy azon a héten izrael hány csecsemőt ölt meg, ez egy burok, ha sok ilyennel találkozik nem lesz egész a jelleme
www.youtube.com/watch?v=PsFEdv4y5tY
www.youtube.com/watch?v=K5wrwZlwAq8

"Nem viselkedhetek úgy a gyerekemmel mint egy talibán. Tudja meg, hogy van erőszak, hogy vannak cukros bácsik, hogy van eldobott tű a parkban, hogy van AIDS, hogy ne álljon meg egy autó mellett ha eligazítást kérnek"
igen tudja meg. és? most mit akarsz ezzer? mutasd meg a gyerekednek kétszer a mónika sót, de most ezzel azt akarod bizonygatni h a gyerek állandóan nézze a mónikát? vayg mi van?

"Legyen gyanakvó, ha valaki túl negédes vele."
legyen, de ne kelljen már állandóan ezzel streszselni egy 5 évest, ő még csak játszon színes izékel neki az a dolga, meg h megtanuljon olvasni, könyvet fogjona kezébe, udvariasan videlkedjen, neki még nem az a feladata h megvédje magát, arra vannak a szülei.

"Ellene nem tudsz tenni"
már h a fenébe ne tudnák? nem ismersz te engem. és ezért lenne az ORTT mega mocsok is, h fellépjen ellene, nem?

"de a gyerekedet meg tudod tanítani, hogyan védekezzen ellene."
igen, ezért kell kétszer megmutatni neki az ilyen dolgokat, ezért jó, ha jó filmek, könyvek (légy jó mindhalálig) születnek, nem pedig öncélú, analfabéta köcsögök, mint amilyen mónika is, mondják meg mi kell a népnek, mellesleg mónikáról , aki dagonászik a morálban, mondanom se kell mintha hallottam volna pletykát, h nem csak a tehetségének köszönheti a szakmai sikerét.

mind2 (törölt) 2009.07.07. 13:24:03

@Petrow: igen, hóviharban húztak egy rendesen megrakott nagy szánt, füles sapka volt rajtuk...
Meg a Chrudinák filmjei is érdekeltek..
Meg a ruszki pártfőtitkárok temetései... egész nap gyászzene, a végén már egymásnak adták az oxigénpalackot :)))))

Plutonic 2009.07.07. 13:25:12

@Petrow: Azér', mer' az fekete-fehér volt eredetileg is! :DDDD
Azt hiszem valamelyik sarkvidék felfedezése volt. :)

@Seduxen: Szorosra van fűzve, nem gázos! XDDDDD
És nem, nincs légkondi! :((((
Mert most bukott el a tulajdonos egy 50 millás Dubai nyaralást..... XDDDDDDDDDDDDDD
Miután pénzszűkére hivatkozva korlátozta a lifthasználatot...: XDDDDDDDDDDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:26:05

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: nem helikopter, hanem vadászrepülőgép
@Plutonic: mi van rajtad? a célkereszt?

Foltyy 2009.07.07. 13:26:16

Miért nem lehet csak a móunika só alatt a nagy feketeség? usse nézni senki, aki meg nézi a röhögés miatt teszi... ebben a fél órában maximum áttér a jónép a kámödi szentrálra

Plutonic 2009.07.07. 13:27:29

@mind2: Egy palackra 5 cső jutott! :)))))))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:28:15

@tesz-vesz: ez nem a meleg társkereső neked is elmondom, de hogy ne érezd magad kirekesztve szdsz-es póló van rajtam, kipa, meg 150 kilónyi aranylánc. wáháh

Plutonic 2009.07.07. 13:29:27

@tesz-vesz: Hülye! XDDDDD
BAKANCS!!!! :)))))))))))))))))))))
Bár ki tudja, itt semmin nem csodálkoznék....
Csak azt nem tudnám, hogy a helyi specialitásként cigány vagy bérlövész ujja van-e a ravaszon.... :(((

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:29:28

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: hááát, kedves NETBohóc, nem könnyű, nem könnyű....

az tuti, hogy rendőrök (egyenruhából kiindulva). a nyilatkozó manus (Costoia) nevéből kiindulva románok is. a "fighting"-ot nem vonom kétségbe, amint a prosti titulust sem... :))))

HUNGARIAN ajóédeskurvaanyád az, aki ilyet ír....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:29:37

@tesz-vesz: azt tudjátok hogy azokból lesznek a palesztin öngyilkos merénylők, akiknek az izraeliek kiirtották az egész családját?
offt

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:29:50

Hú gecc' nem is nekem jött a "mi van rajtad". Kicsit furán frissül ez a kaki, Entschuldigung A:SD

f.m.j. 2009.07.07. 13:29:58

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:

és ez neked vidám dolog?

szerintem inkább szomorú (minden magyar nő cigány, és kurva, a kommentekből is vmi ilyesmi sejlik ki, tökjó, tényleg)

De légy szíves ne vedd le a fejem, ha netán nem értettem meg bennfentes eszmecseréteket Sed-nel

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:31:39

@Plutonic: óóójajjjj, szegény... ha megadod a számlaszámát, egy szerényebb összeggel kisegítem... az ilyen nyomorgó emberekkel szemben mindig felülkerekedik a szociális érzékenységem :)))

Plutonic 2009.07.07. 13:32:10

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Ha gettó nigga is lesz Belőled, akkor felsírok! :))))))))
Élénk a képzelőerőm, ne tedd ezt velem! XDDDDD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:32:38

@Seduxen: na akkor továbbfejtem. A mi külföldi megítélésünk is főképpen ezekből az "elírásoktól" lesz olyan szuper.

A videón nem nagyon látok fehér embert "magyar" oldalról :D De ez volt a múltkor is, amikor olvastam a kronen zeitungot. A cím: Magyarok fosztogattak Burgenlandban. Tulajdonképpen az történt, hogy pár retkes cigány átment autókat lopkodni. Tetszik érteni? :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:35:15

@fmj: nem tudom miből következik az számodra, hogy én vidám dolognak tartom. Ja lehet a szmájli amit Seduxen NETcimborámnak dobtam. Én kérek elnézést, és átmegyek sírósba jó, és úgy nyomom majd mint ti. Minden szar, minden rossz, itt a világvége. Hihetetlen....

Plutonic 2009.07.07. 13:35:24

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: És felsírtam!!!!!!!!!!!!!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDD
Fuldokoltam a röhögéstől, miközben telefonáltam!!! XDDDDDDDDDDDDD
Semmi baj, NEKEM nagyszerű pillanattokat okoztál! XDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:35:44

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: az a baj, hogy ez ellen igazából tiltakozni sem lehet, mert sajnálatos módon a személyi igazolványában annak is ugyanaz szerepel állampolgárság alatt, mint az enyémben...

sajnos az ilyen férgek alapján ítélnek meg minket. úgy szeretném, ha a külföldi rendőröknek gyakrabban sülne el a szolgálati stukker ilyen esetekben (kb 100%-ban...)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:36:23

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: most ezzel mit csináljak, minek mondod el nekem a vallásod, meg a politikai hovatartozásod? érdekel engem? úgyis tudom h a zsidók többsége mszp-s, szdsz-es, (és tán az egész országban csak egy zsidó van aki belépett a magyar gárdába), de már megint zsidózunk, és ezért nem vaygunk méjnsztrímek. meg h még felhozod a buzikat is, nem érdekel h mi vagy, én nem vok buzigyűlölő, csak ne menj ki félmeztelenül az utcára. Promiszkuit hajlamaiddal meg ne kelljen szembesülni a köztéri járókelőknek, szobroknak, fáknak, kutyáknak, kisgyerekeknek, aztán semmi problémánk nem lesz.
@Plutonic: kire célzol? a rend. szóvivőre?

Plutonic 2009.07.07. 13:36:58

@Seduxen: Azt az ötöst így is oda tudom pattintani neki a nevedben, azzal a mondattal, hogy "Nesze, táncolj hajnalig!". XDDDDDDDDDDDDDD

mind2 (törölt) 2009.07.07. 13:37:40

@tesz-vesz: én azt hiszem : feladom. Úgy érzem, nem érted meg amit írok. Nagyon más hullámhosszon vagyunk asszem. Szerteszét csapkodsz, és olyan önellentmondásokba keveredsz, hogy én ehhez kevés vagyok Nem lehet központilag megoldani ezt a problémát, ami a 21.század általános értékválságát jelenti.
Mikroszinten igen.... tényleg hagyom :(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:38:31

@Plutonic: ezt tekinthetnénk de facto felmondásnak is azt hiszem... ha annyi humorérzéke van a Te főnöködnek is, mint az enyémnek :))))

Plutonic 2009.07.07. 13:38:51

@tesz-vesz: Én senkire, egyelőre.... :))
Bár van rá erős késztetésem sokszor. :)
Viszont olyan környéken dolgozom, ahol RÁM célozhatnak és a fent említett variációkból bármelyik lehetne. :(

Plutonic 2009.07.07. 13:39:24

@tesz-vesz: Én senkire, egyelőre.... :))
Bár van rá erős késztetésem sokszor. :)
Viszont olyan környéken dolgozom, ahol RÁM célozhatnak és a fent említett variációkból bármelyik lehetne. :(

Plutonic 2009.07.07. 13:41:27

@tesz-vesz: Én senkire, egyelőre.... :))
Bár van rá erős késztetésem sokszor. :)
Viszont olyan környéken dolgozom, ahol RÁM célozhatnak és a fent említett variációkból bármelyik lehetne. :(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:42:44

@mind2: én is úgy érzem, a turbómagyarhoz kevesek vagyunk :(

@tesz-vesz: hogy miért írtam? Meg akartam neked spórolni a jelzős köröket, hiszen az ilyen hozzád hasonló agyhalottak mindig ezekkel jönnek, ha valaki más véleményen van, esetleg okosabb is (nálad egyébként nem nehezebb, egy vasgyári forgácsoló is überelne)

@Plutonic: mitől vagy boldog, oszd meg velem mit tettem :DD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:43:25

@dr.justice: "Én is egyetértek veled. Ha egy gyereknek elmagyarázzuk, hogy a Tom és Jerry-ben lévő skalpolás/szemkiszúrás/leütés/lelövés stb. az életben mivel jár, meg fogja érteni és nem fogja a szomszéd Józsikát viccből felgyújtani."

valóban, csak azt nem értem ki fogja a cigányoknak elmagyarázni, akik a mónikába járnak.
(na: attól tartok nekik már nem lesz elég a magyarázás, de lehet h megint én vagyok a gárdista)

Plutonic 2009.07.07. 13:44:43

@Seduxen: Pontosan annyi, szerintem. XDDDD
Érdekes, mert nem teszek lakatot a pofámra és liftért is pofáztam, de nem rúgott ki. :DDDD
Pedig ennél sokkal kevesebbért is szó szerint lerángatott embereket a kijárathoz. :))
De talán látta a bicskát az oldalamon és nem vagyok alacsonyabb nála. :DDDDD
Igazából magasabb. XDDDD

És bocsi a triplázásért, de sünetelt a blog.hu!!!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:45:26

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "hozzád hasonló agyhalottak"
most komolyan , te ki a k i fasza vagy?
miért vagyok agyhalott? tudod igazolni az állításod, vagy befogod végre a pofád?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:46:21

@tesz-vesz: "valóban, csak azt nem értem ki fogja a cigányoknak elmagyarázni, akik a"

nekik nem is kell ELMAGYARÁZNI.

miután azok a szép szóból nem értenek, talán abból értenének, ha már az X az n-ediken Lákátos Ronáldó kapna TÉNYLEGES ÉLETFOGYTIGLANI fegyházbüntetést (feltételes szabadlábra helyezés esélye NÉLKÜL) mondjuk "bökőzésé' ". Ennyi.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:46:44

@tesz-vesz: én vagyok a nagy renegát gettóniga (SZDESZ-es) bizony, és a pofám eddig is zárva volt te kis géniusz, hiszen gépelek. :D

Plutonic 2009.07.07. 13:47:04

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Először az öltözködési stílusod, utána meg, hogy benézted a kommentet. XDDDDDDDDDDDD
És ma vicces napot csináltatok nekem, ezt köszönöm jól! :DDDDDD
Szegény felvételiző szikrát sem kapott, hogy miért fuldoklok a röhögéstőla telefonban.... XDDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 13:48:21

na végre egy polgármester
(nem értem h ebből mérnem volt poszt)
www.youtube.com/watch?v=bTS6cEbPy00

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:49:05

@Plutonic: Ja, há' nem divatos? A tangámról nem is meséltem még, de majd csak be kell dobjam :DDD

A kommentet meg benéztem ja, sajnos minden tizedik kérésre frissít ez a szar, és akkor is igen szét van szóródva a szöveg. SÜNETEL tudod :D

Plutonic 2009.07.07. 13:50:31

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Kipás gettó nigga! XDDDDDDDDDDDD

Ne marjátok már egymást, gyerekek.
Igaz, ezzel tudtok generálni hatalmasan jó mondatokat, de inkább ne már így.
Persze szabadság van, ez csak ötlet volt! :DDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:54:46

@Plutonic: hm... mondjuk a miénknél lehet, hogy hasonló hatást váltana ki egy Nagy-Magyarországos póló, vagy ha Koránnal a kezemben sétálnék be :))))

Plutonic 2009.07.07. 13:54:54

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Ha lila és bolyhos, akkor tutira címlapfiú is lehetsz! XDDDDDDDDDDDDDDD
De kell hozzá tetovált szemöldök és haspiercing is! XDDDDDDDD
Azon a sünetelésen szintén felsírtam! :))))))
koncentrálok én is ezerrel, nehogy én is a tangánál kössek ki! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

belzebubó 2009.07.07. 13:55:26

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: rájöttem,burokban éldegélek én itt Ázsiában...durva volt.Be kell hozzak vagy 5 évet talkshowkban :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:55:28

@Plutonic: a 2107 VAZ tuning special-omról még nem is beszéltem. Akkora dobókocka meg rózsafüzér van a visszapillantóra akasztva, hogy beszanál gecc' :D
Arról nem is beszélve, hogy a teszkóból loptam a múltkó' egy kempingtévét, belerugdaltam a műszerfalba, és a hátsó szárny az antenna. CSAK A MAÓNIKASÓ jön be rajta.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 13:56:43

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "2107 VAZ tuning special"

ezkészbaszdmeeeeeeeeg....

a nap... nem a HÓNAP kommentje....

2107 VAZ, bazzze....

kispóóóógári lett volna azt írni, hogy ZSIGULI?????

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:57:12

@belzebubó: ázsiában is vannak tök jó fight-ok :D Az előbb találtam egyet, ha meglesz belinkelem. :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 13:58:03

@Seduxen: minek nézel bazmeg' úri cigány vagyok, és MENNYIVEL jobban hangzik a VAZ, mint a gazsuli? Naugye!

Plutonic 2009.07.07. 13:59:40

@Seduxen: Szintén zenész! :))))
Kollégám az övcsatját takargatja, mert beszóltak neki....
Mondjuk és meg a rovásírásosban flangálok és eddig nem bubogott senki. :)))
De biztos a bakancs teszi! :DDDD
Áááá, nem. :))
Mondjuk és szeretem kicsit provokálni a vaskalaposokat és rádöbbenteni őket a saját szűklátókörűségükre és tehetetlenségükre velem szemben. :DDDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 14:00:49

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: hát lehet h géniusz vagyok, ugyanis tudom, h a írás, közlés, beszéd, elbeszélés szavak, jelentések felcserélhetőek, tehát metonímiák.
de tőled még semmit nem láttam, h le "agyhalott"-azhass.
turbómagyar? már elnézést, de h a tb k életbe jön ide a magyarságtudat? erre már próbáltam utalgatni de választ ezek után se fogok kapni - érzem

@mind2: mi van nem tudsz mit írni, ezért én vagyok a hülye? add fel, nem érdekel (...)

"Úgy érzem, nem érted meg amit írok"
köszi, most ezt nekem nem kell akkor már írnom

"önellentmondásokba keveredsz", érdekes, ha tudnál vitázni egyet már írtál volna, nem pedig csak megbélyegeznél, please (úgy mondd ahogy írom: please) egy önellentmondást írj, nem lehetséges, h csak nem fejtettem ki eléggé, és ezért...?

központilag? ki mondta h csak központilag? erről eddig szó sem volt, hogy CSAK a központ

"... tényleg hagyom :("
no komment

Plutonic 2009.07.07. 14:02:30

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Kéééééééééésssssszzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És van benne kicsi oltár is? XDDDDDDDDDDDD
És felakasztott cédélemez? :)))))))
Vanília illatú szagosító? :DDDDDDDDDDDDDDDD

Plutonic 2009.07.07. 14:04:37

@Seduxen: Cigány Merdzsó lesz az!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 14:04:42

@Plutonic: ellenben a "christmas-party" (de rühhelem ezt a kifejezést magyarban használni...) kajarendelése (amit ő intéz) mindig pöpec (jó, nem kosher-kaja, de azért minőségi), és ritkán vedelek annyi (és olyan sokféle) szeszt, mint a karácsonyi bulin (persze mindezt CÉGKÖLTSÉGRE :)) ).

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.07. 14:12:28

engemet hátrányosan érintene ha megszüntetnék az ertéel klubot, merthogy arra vagyok hangólodva, bár néha a Joshi Bharát eltud csábítani, még szerncse hogy olyan kábel szolgáltatóval vagyok kapcsolatban akiknél lehetőség van az elmulasztott részek újbóli megtekintésére, sőt ha kép a képben technikát alkalmazom dupla örömben részesülök..

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 14:12:45

tesz-vesz · kkbk.blog.hu 2009.07.07. 14:00:49
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: hát lehet h géniusz vagyok, ugyanis tudom, h a írás, közlés, beszéd, elbeszélés szavak, jelentések felcserélhetőek, tehát metonímiák.

...és ezt sikerült kigugliznod az elmúlt hosszú percekben :D Szuper.

@Plutonic: Nagy zene van benne. Két nagy videoton hangfal a kalaptartón, meg szőrös kormány, meg RAJ felíratú üléshuzat (trikó) :D

Plutonic 2009.07.07. 14:13:51

@Seduxen: Ez itt nem játszik. :))))
Egyszerűen fogtechnikus és a szart is a fogához veri! :)))))))))
Egy egyszerű türhő, aki jó helyre keveredett. :DDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 14:18:15

@tesz-vesz: ja már értem, elolvastam újra, az volt a baj h a végére jutottam az írással, és újra írtam az elejére pár sort, mikor eszembe jutott új szöveg.

tehát
5 évesen még ne stesszeljük a gyereket borzalmakkal, mert ekkor még fejlődik.
de 12 évesen vayg mit tudom én mikor megy a gyerek iskolába egyedül, 9 évesen, már kezdhetünk neki mondani olyanokat, h nem álljon szóba idegenekkel, meg izé. aztán 15 évesen megmutathatja mind2 a gyerekének a mónikát, h lásd iylenek is vannak.
értem?

Plutonic 2009.07.07. 14:18:22

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Bólogató kiskutya a hátsó ablakban és sebváltó gombjában borostyán? :DDDDDDDDDDDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 14:19:37

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: és a két hangfal között van bólogató kutya? mert az - elvileg - alapfelszereltség...

@Plutonic: pedig mennyivel jobb lenne egy méretes kalapácsot verni a fogához, mi? :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 14:21:10

@Plutonic: bólogató maónikababa van hátul, az anyósülésen felfújható józsibarát baba, egy kisebb hibája van, azaz kettő, a jobb első kereket egy kispolszkiról loptam, így néha alul kormányzott a verda illetve csak három henger megy, kicsit köpi a gyertyát a drágám.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 14:22:08

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ennyire lenézel? komolyan azt hiszed h ezt gugliztam, mert poénnak elég gyenge volt, azon is jobban nevetnék ha a kipád lecsúszna a fejedről, mert annyi aranylánc van a nyakadon, h előredőlsz tőle, és te meg letüdőznéd a becses vallási tárgyat.

Higany 2009.07.07. 14:22:19

TV2 híradó vasárnap este, Várkonyi A. szemrebbenés nélkül belemondja a kamerába, hogy az Erzsébet térről 17 embert kellett kórházba szállítani, de ők is csak a melegtől lettek rosszul.

Éljen a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatás.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 14:27:52

@mind2: "már h a fenébe ne tudnák? nem ismersz te engem. "
ezt meg a saját életemre értettem, nem pedig a központira, ez csak egy egyszerű quidproquo volt (ahogy babarczy eszter mondja Hannibál után) az ortt meg bizony be tudná tiltani az összes káromkodást a médiában.
viszont a társadalomban már nem lenne elég a központiság

mind2 (törölt) 2009.07.07. 14:30:16

@tesz-vesz: neked nincs gyereked igaz ?
bazz, jóhogynem folyamatábrát rajzolsz, hogy mikor mit kell tenni...
ha nem haragszol ezt a területet hagyd meg nekem, hogy mikor mit és hogyan kell mondani egy gyereknek.
A mónikasóra meg teszek, eddig se néztem, meg ezután se.

Plutonic 2009.07.07. 14:31:30

@Seduxen: Egy rugóra jár az agyunk! XDDDDDD

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Kicsit füstöl is, de "pérég a motor, nágyon pérég"? :DDDDDD

mind2 (törölt) 2009.07.07. 14:32:58

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: horgolt terítő a kalaptartón volt már ? :D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.07. 14:50:32

Zero: A szavazást bojkottálom nincs "Ledózerolni, helyét sóval beszórni!" és "" opció...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.07. 14:51:58

@TaTa86.: áááá fakk... Hüjje extremális karakterek! És nem is Zero hanem Adequate courier

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.07.07. 14:57:55

Én ezeket nem 12 órára,hanem 12 évre sötétíteném el,bár amilyen műsorokat adnak a benne szereplők sötétsége amúgy is elsötétíti a képernyőt.Hja és segítséget is kapnék ehhez..egy Vona-féle markoló és bontógép armadát.. :-D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 15:00:40

@mind2: nem ez csupán tisztázás, h ne mondhasd rám - ok nélkül - hogy ellentmondásokat beszélek...
mondtam, az 5 éves gyereket nyugodtan lehet boldog burokban hagyni, mert a szülei megvédik, annak az 5 éves gyereknek biztosan nem az a a dolga, h azt nézze h egy pedofil nyáladzó szdszes, vagy egy promiszkuit jancsibohóc mikor találja meg.
de látom te ezt nem érted, h különböző korszakai vannak a gyereknek, és nem kell már 1 évesen elküldeni karatézni a gyereket (baba kung-fu :)

"neked nincs gyereked igaz ?"
valóban nincs, most így próbálsz szakmailag i

"A mónikasóra meg teszek, eddig se néztem, meg ezután se. " akkor meg mi a f -ér véded?
vagy min vitázol akkor tulajdonképpen? mert mintha azt írtad, h a gyereknek bele kell nézni a mónika sóba h tanuljon de tudom megint én vagyok a hülye, önellentmondásos, de ha ez vigasztal: ez csak önirónia

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 15:04:40

@TaTa86.: egyszerűen csak cute (úgy mondd ahogy írom cute :D

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.07.07. 15:06:49

Segítsetek nekem!Én is szeretnék olyan babát venni,mint aki vezeti a Mónika showt és gombnyomásra erőszak láttán az alábbiak jönnek elő belőle random: "Te jó ég!","Úristen!/Atyaúristen!", "A legszélére.","Ülj le./Ülj arrébb egy székkel."

Marcellusca 2009.07.07. 15:26:22

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Azé' én maradok a VAZ 2101-nél.
Én nem vagyok úrifiú. Meg mégiscsak az az igazi. :)
Ja, és nálam max. tuning a levágott oldalú levegőszűrő-ház és a Koppány kipufogó. :)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 15:35:11

@tesz-vesz: ne őrjíts meg most már tényleg... ki a pi**a védi a mónikát ? Másold ide, mert .... Melyik mondatommal védtem?????
Hogy a francba ne kéne egy 5 éves gyereket burokban tartani. DE el kell mondani egy ilyen - sőt fiatalabb - gyereknek is, hogy vannak testrészeid, amikhez senki nem nyúlhat rajtad kívül...stb. DE szemét ez a világ és nem tarthatod abban. Nem tilthatod be a mónikát, mert másik szenny lesz, van helyette máshol. Nem tilthatsz be pornólapot/műsort, mert ez a 21. század világa.
ERRE írtam cseszed, hogy nem tarthatod burokban a gyerekeket/társadalmat, mert nem lehetsz mindig vele, és EZ VAN, a tendenciák ellen se tehetsz.
Azt meg leszarom ha a lumpenek ilyeneken szocializálódnak, meg a piás apjukon, retkes anyjukon... váltsa meg mindegyik saját magát, nekem közöm nincs hozzájuk.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.07. 15:57:51

@mind2:

ezen tényleg nem érdemes összeveszni :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 15:58:42

@mind2: figyelj csak :D A témánál maradva. Fentebb már ignoráltad a turbómagyar harcost, szerintem maradjunk is ennyiben. Látod milyen értelmi szinten van :D Beírom viccből -amit a társaság értelmes fele meg is értett- az SZDSZ-es pólót, az ő olvasatában ez azt jelenti, hogy SZDSZ-es vagyok. :D
Ha te azt mondod, hogy bizony nem lehet betiltani az egész világot, akkor a turbómagyar értelmezésében azt jelenti, hogy te véded a maónikát. Olyan ezzel a pojácával vitatkozni, mint sajtreszelővel rejszolni. Szórakoztató, de inkább fájdalmas.

..és hogy a kérdésedre is válaszoljak, nincs horgolt terítő :D Szőrme van ;)

@Marcellusca: a múltkori rajjeversenyen kinn voltunk, és a Jóska beborította a VFTS-t az árokba. Gondoltam kapok az alkalmon, és leloptam a hátsó sárvédő szélesítéseit, és feldobtam előre. Tudod milyen karvaly lett tőle a verda? Horzsol!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 16:04:49

@mind2: "Hogy a francba ne kéne egy 5 éves gyereket burokban tartani. "
tehát elismered h igazam volt? köszi, kellenek a kompromisszumok...

"DE el kell mondani egy ilyen - sőt fiatalabb - gyereknek is, hogy vannak testrészeid.."
jó, igaz, de a szexuális felvilágosítást ne a férfi tegye már, bakker. (szerintem ha egy gyereket felvilágosítanak a szülei a szexről, az fogyatékkos lesz, mindegy), ez nemi elkülönülés közöttünk, persze, el kell ezt neki mondani, de ezt majd az anyja elmondja :) ezért nem is gondoltam rá :D
"Nem tilthatod be a mónikát, mert másik szenny lesz, van helyette máshol" ez ad abszurdum (akármit is jelentsen az ad), és a számukat se lehet csökkenteni?, h legalább ne főműsoridőben ststb blablaba

"Azt meg leszarom ha a lumpenek ilyeneken szocializálódnak, meg a piás apjukon, retkes anyjukon... váltsa meg mindegyik saját magát, nekem közöm nincs hozzájuk."
erről beszélek bassza meg már az elejétől kezdve, h a szemetet fel kell szedni az utcán, h nem elfordulni kell, hanem foglalkozni a az egész lakossággal. hadd ne kelljen már mégegyzser elmondani, h mennyire butít, és azért Széchenyi (akit jancsibohóc turbómagyarnak tart) azt mondta, h "kiművelt emberek sokasága teszi a Nemzetet".
nincs ezen mit ragozni, de legközelebb azért se te se más ne jöjjön azzal, ne utalgasson rá burkoltan h ostoba vagy turbómagyar lenne, az aki nem riad el egy kis Széchenyi idézettől (és életfelfogástól).
szevasztok

tudi 2009.07.07. 16:09:01

Én csak este szoktam tv-ni meg ritkábban hétvégente, mivel legtöbbször mostanság akkor a szölőnkben vagyunk, a tv-n legtöbbször ismeretterjesztő csatornákat, vagy a hírtv-t, vagy echo tv nézem a rtl tv2-t ritkán nézem sőt egyáltalán nem.
Az ortt most nagyon kemény volt, de ez a büntit pénzel kiváltom dolog kicsit durva. Akkor már 30 nap meg elég szép büntetés ez talán elrettentő lenne, de ha nem marad még a buldozer meg a só.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 16:16:58

@mind2: nem tudok már visszamenni mert teljesnél nem látom az egésznek a közepét, csak feketeség van.
de mikor véded? nem te írtad azt h bele kell néznie a gyereknek a mónikába, h tanuljon milyen az ember és ne csak a vasútállomáson tudjon? futólag olvastam tőled.
ez pedig a mónika létének a megvédése.

dankeshöne das möglichkeit meine hörbar führerin

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.07.07. 16:20:11

@tesz-vesz: Hát laikusként beszólok: Szerintem a gyereket ennyire nem kell félteni. Az nem úgy működik hogy meglájta "apjafaszát" és buzi lesz. (Sőt még a buzifesztiváltól sem lesz az, meg akkor sem ha egyszer rányit apu-anyura hancúrozás közben akkor sem.) Meg megnéz egy maúnikát és lehet a gyereket odaadni a kutyának mert másra már nem lesz jó.
Az ember erős, elég sokáig tartott az evolúciója, nagyon sok mindent kibír, nem kell ám annyira félteni. (Más kérdés, hogy vannak selejtek, azokat meg lehet pátyolgatni de fölösleges.)

Egyszerűen annyit kell csinálni, hogy a szülőknek példát kell mutatni, hogy nem az a szórakozás, hogy leülünk a tvt bambulni oszt jóvan, és inger gazdag környezetet biztosítani. De ez az amit minden anya tud (legfeljebb lusta mint a dög), anélkül, hogy akárki bolsevik/náci tempóban jól megmondaná mit is kell csinálni.

A tiltás pedig noha hasznos önmagában egyszerűen nem megy. Engem is sokmindentől tiltottak, az volt sikeres, ahol láttam pozitív példát, akár tiltás nélkül. Ezért mindenképpen mind2-nek kell igazat adnom.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 16:22:04

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: "olvasatában ez azt jelenti, hogy SZDSZ-es vagyok. "
tehát te az hitted h én komolyan mondom.
akkor ki is a hülye kettőnk közül?
csak ennyi amiatt én ostoba "turbómagyar vagyok"? mást nem tudsz felmutatni?
valljuk be zavar: h egy "ostoba turbómagyar" egy militarista köcsög vadászrepülőgép lenyomta vitában a nagylegény fideszest. tudom, szar érzés, amikor már nem tudsz értelmesen írni, ezért már csak a vitapartnert szidod, velem is előfordult már, utoljára akkor amikor 6 éves voltam.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 16:22:19

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: ja, tényleg, az ultimate matrica a hátsó sárvédőn - FEJJEL LEFELÉ -

"Fordíts vissza!"

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 16:26:49

@TaTa86.: "a gyereket ennyire nem kell félteni. Az nem úgy működik hogy meglájta "apjafaszát" és buzi lesz."
az előbbit én nem is gyerek szempontjából írtam :D
nekem kínos ha beszélni kell erről a gyereknek, meg hallgatni a szüleimtől :D (azt egyébként nem kell komolyan venni röhögök is)
egyetértek, csak a tiltást az ORTT-nek kell meghoznia, pont azért h az egysejtűeknek is nőjön már ki még egy sejt, ezt beszéltem eddig is

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 16:32:11

@tesz-vesz: nem kellett hinni..ezek a tények. De jó most már fidesz-es is vagyok. :D:DD Tehát szummázzunk hülye gyerek:

Jancsibohóc pedofil MSZP-s, SZDSZ-es,FIDESZ-es, és nem tud vitatkozni.

A hat éves voltam dolgot használhatod nyugodtan jelen időben is, mert egy hatéves purdé szintjével vetekedsz :D

..ez a "futamodj meg", "feladtad" "lenyomtalak" meg a többi gyerekes hülyeség is cigány berkekben menő csak. Gondolkodj el kicsit ;)

Marcellusca 2009.07.07. 16:40:35

@Seduxen: A szélvédőkön, elől NO FEAR, hátul NO LIMIT felirat. :)

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Hehe!
Az első Bakony Rallye-n kint voltam, mint biztosító és a következőt tapasztaltam.
Az egyik lassítónál (sikán:D) az egyik VFTS bemondta az unalmast. Mint kiderült az elosztófedél adta meg magát. Az egyik néző egyből szaladt a Zsigájához és már szerelte is le és adta oda a sajátját a versenyzőknek.
Én meg néztem, mint Rozi a moziban, hogy csak úgy odaadta. Azt mondta, hogy lenne úgy verseny, ha már az elején kiesik?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 16:46:51

@Marcellusca: :ASD:ASD:ASD Van egy jó rally-s videó, ahol borul az árokba a verda, a borsodi cigányok meg már tépik is le róla a szpojlereket. Meg kéne keresni :D

wladyslawsky (törölt) 2009.07.07. 16:49:14

@mind2: az azért szerintem nyugodtan leszögezhetjük, hogy egy átlagembert érő szenny jelentős része a médiából jön, ergo ha egy szigorú médiatörvényünk lenne, és nem engedne meg ilyesmit (értsd: nem ilyen 12 órás büntiket osztogatna, hanem a 2. alkalomra megvonná a műsorszolgálati jogot) ami érintse akár csak a tv-ket, a helyzet jelentősen jobb lenne

nem értek egyet a (kb.)"máshol is sok szenny van, tehát nem kell semmit tenni" érveléseddel, ugyanis kurvára nem mindegy, hogy azért a mocsokért utána kell járni, vagy csak egy kapcsolás a távirányítón, aztán már ömlik is

amúgy meg nem lehet nem észrevenni, hogy a média nem kis részben az általa mesterségesen generált igényeket elégíti ki: szerintem 15 éve senki nem vágyakozott mónikasó meg bigbrother után - ebből a szempontból sántít az összehasonlítás a szexlapokkal/filmekkel, mert egy tizenévesnál természetes, hogy érdeklődik a hogy is van az után...mónikasót nem igényel egy egészségesen fejlődő szervezet

mind2 (törölt) 2009.07.07. 16:51:19

@tesz-vesz: az utolsó ebben a tárgyban : nem írtam mónikasó elé ültetést, se vasútállomást ( Isten biza most már én is röhögök... kínomban :) )
Azt írtam, hogy égjenek a gyerekbe a képek!
Amit tudod, hogy tettem ?
Pl. kábszer témában : először általános iskolában kapott egy sor könyvet a szerekről ( mondjuk azokban a könyvekben még a klasszikus fajták voltak ) és többször beszéltem a kamaszkori társaimról akik szétszipuzták az agyukat.
De nem hittem, hogy elég lesz. Később dokumentum filmet nézettem vele, ami nagyot ütött nála. Nem szép nézni, ahogy egy ember előtted hal meg 70 percben. Aztán ilyen tárgyú filmeket nézegettem vele. DIREKT ! Csorgott a filmeken a nyál, szétdurrant az ér, elfertőződtek a sebek, Aids-es lett boldog boldogtalan. SOKKOLTAM a gyereket, szándékosan. kegyetlenül. Most legutóbb éppen a Btk. kábszerre vonatkozó irgumburgumait olvastattam el vele, hogy bár csak egy-két marcsi, de bukod vele az erkölcsi bizonyítványod, a diplomád, a jövőd.
És igen. Bemutattam neki a mónikasó IQ bajnokait, hogy nézd meg, ilyen emberekről írt Vass Albert ( kísértetek ) meg néhol Illyés Gyula.
És ha a kisebbik nagyobb lesz, neki is megmutatom myvipen, hogy milyen a cigány strici prototípusa, mi jellemzi a szemétláda pedofil férfiakat és nőket !
Nézzen meg jó időben mindent, betiltani az életet nem tudom, de megtanítani, hogy túlélje, talán.

Marcellusca 2009.07.07. 16:53:23

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: LOL!
Az nagy lehet. Még nem is "koppan", de már ellopják. Ez olyan igazán czigányos.

Na, mai czigányozás is letudva! :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 16:55:19

@mind2: édesanyám úgy kezelte az első cigis dolgainkat, hogy leült velünk és mondta: "gyújtsatok rá"

..és bizony addig nem keltünk fel az asztaltól, amíg el nem durrantottuk az egész dobozzal. (nem volt tele). mondanom sem kell, hogy volt szédülés-okádás miegymás. Pár évig a közelébe nem mentem. Aztán később rászoktam, de nem mondanám hogy haszontalan volt még serdülőkoromban a lépés. :)

Marcellusca 2009.07.07. 17:00:46

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Én önállósítottam magam.
Kábé 4-5 éves lehettem és majd' egy dobozzal megettem, míg észrevették. :)
Aztán 18 évesen leültettek, hogy megbeszéljük ezt a dolgot. Nem örültek neki, hogy cigizem, de azt mondták már nagykorú vagyok és inkább engedik, minthogy felgyújtsam a hátsóudvart.

mind2 (törölt) 2009.07.07. 17:04:28

@wladyslawsky:
Neked is van igazad van.
Az ORTT- nek is igaza van. Már korábban meg kellett volna állítani ezt a tendenciát. Ocsmány. Igazad van. Ha a kisebbik( 7 és fél éves ) gépezik ( egyszervolt.hu :) ) mindig ránézek, mert ki tudja hova kattintgat véletlenül és NEHOGY olyat találjon ami megzavarja. Mert ugye a net is tele van.
Én a központi- törvényi szabályozással ellentétben csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy kialakulatlan gyermek esetében EGYEDÜL a szülő felelőssége és kötelessége és lehetősége, hogy szűrjön. Hogy akadályozzon ( gyerekzár ), hogy ne a tv, net, nevelje fel a gyereket hanem ő/ők.
Számtalan eszköz van, nem is egyszerű. A törvényalkotás ( média ) is nagyon fontos. De ha nincs, akkor csak te vagy:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.07. 17:05:13

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: azaz... szintén zenész. csak én kb a 3 slukk után lilultam be, és fuldokoltam.

monnyuk akkoriban anyám a "puhadobozos" Szofival nyomta... Broáááááf

mind2 (törölt) 2009.07.07. 17:13:46

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: @Marcellusca: :))))
Hát igen. De az anyák lelkiismerete már csak ilyen. Kell nekik az érzés : Istenem én mindent megpróbáltam :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 17:16:36

@mind2: a másik dolog. Látom te minden szörnyűséget beletoltál a gyerek arcába :D Ezt sem feltétlenül tartom jó megoldásnak. :D

mind2 (törölt) 2009.07.07. 17:22:17

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: kábszer téren igen. Ott nincs móka és nincs kacagás. Egyszer nagyon szerettem egy srácot ( még gimis időszak ), okos, értelmes, de eszméletlen érzékeny gyerek volt. 9 hónap alatt szipuzta szét az agyát, már foga is alig maradt, aztán egyszer kötelességtudóan meghalt. Azok még a ragasztószeres, lakkos idők voltak...áá, ebben qrvára nem engedek.

wladyslawsky (törölt) 2009.07.07. 17:26:12

@mind2: A szülő felelőssége elsődleges, az tény. Egy jól nevelt, otthonról szilárd "alapokat" kapó okos gyereknek nincs az a maúnikasó, amelyik igazán komolyan ártani tudna

Csak sajnos manapság főleg Magyarországon az átlagember morális immunrendszer halálosan le van gyengülve. A többségnek nincsenek szilárd pontok. A kommunizmusban elvették az emberektől a vallást/hitet, leépítették a nemzeti öntudatot, a fizikai-pszichikai egészség romokban, alkoholizmus, csonka családok, stb. És ilyen állapotban jön rájuk ez a sok kultúrmoslék...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.07. 17:26:41

@mind2: a hernyós haldokló nem biztos hogy el fogja riasztani a gyeptől, de legyen így. majd innen fojtatjuk, csak el kell szaladjak :D

mind2 (törölt) 2009.07.07. 17:39:38

@wladyslawsky: ebben is egyetértünk.Ha azt vesszük, hogy mentálisan katasztrófális helyzetben van az ország, akkor ezt vehetjük végső döfésnek is, amit nem biztos, hogy nem szándékosan tesznek. A másik, hogy lehet, fogalmam sincs a való világról, mert a gondolkodásomat korlátozza a hely ahol élek, a család, amiben élek és ez- bár szerencsés vagyok - izolálttá tesz. Nem jártam soha telepen, dzsumbujban, nem vagyok szociális munkás, nem merültem a bugyrokba. Lehet ez a baj.. anélkül, hogy az eszemet játszanám. Csak szerencsés vagyok :)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 17:40:06

@wladyslawsky: ebben is egyetértünk.Ha azt vesszük, hogy mentálisan katasztrófális helyzetben van az ország, akkor ezt vehetjük végső döfésnek is, amit nem biztos, hogy nem szándékosan tesznek. A másik, hogy lehet, fogalmam sincs a való világról, mert a gondolkodásomat korlátozza a hely ahol élek, a család, amiben élek és ez- bár szerencsés vagyok - izolálttá tesz. Nem jártam soha telepen, dzsumbujban, nem vagyok szociális munkás, nem merültem a bugyrokba. Lehet ez a baj.. anélkül, hogy az eszemet játszanám. Csak szerencsés vagyok :)

picur3ka 2009.07.07. 17:43:19

@tesz-vesz:

Ilyesmit en irtam. Nem nezem az ilyen hulyeseget, mert rosszul vagyok, oka annak az, hogy lehet latni eleget eloben. Errol a gyereknek tudni kell idoben, mielott aldozat lesz. Ennyi.

Ugyanaz a baj az otlettel, mint a szocik gardazasa, ticcsuk be, ticcsuk be.

Nem lehet minden hulyet betiltani es a hulyeknek is kell szorakozas, kulonosen, mert nem tudjak szorakoztatni magukat. Megverik a tanart, mert mas szorakozas nincs. Nagyon is kell oket szorakoztatni. Talan, ha ugy venned, hogy nem te vagy a celkozonseg.

mind2 (törölt) 2009.07.07. 18:03:01

@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg: egyébiránt az ilyen mértékű tobzódás láttán ami a nyugati világot ( is ) jellemzi, elhiszem, hogy az iszlám felkent katonái civilizációs összecsapásnak tekintik a szent harcot. Persze ez nem akadályozza meg őket abban, hogy Dubaiban vagy Szaud-Arábiában ne nyugati fehér keresztény lányokat alázhassanak jó pénzért a maguk képmutató módján :(

picur3ka 2009.07.07. 18:19:20

@mind2:

A 'tekintik' szoval van problemam. Nem civilizacios osszecsapas-e? A kereszteny lanyok alazasa szepen belefer a fogalomba..

Horizont 2009.07.07. 18:31:51

Na egy bazi nagy lakatot rakatnék az RTL és TV2 ajtajára, nem 30 napra, hanem örökre. 12óra alatt 100 milliós veszteség? Szép bevételük van. Olyan oltári nagy versenybe vannak egymással, hogy annak az áldozata a tévé néző.Nem tudják már hogyan licitálják túl egymást a szennyben, szarban.Sajnálom, hogy nem a kezdeteknél állították meg őket.

Ebből a szempontból sajnálom azokat akiknek most van kisgyereke (amúgy irigylem). Nehéz az egészséges egyensúlyt megtalálni ebben a sok szennyben! Mi jó a gyereknek? Egyik sem! Ha mindentől óvjuk és védjük akkor az első pofonnál ahol nem tudunk mellette lenni elalél:) Ha elé tárjuk a nagy őszinte való világot akkor meg vérzik az ember szíve, hogy ilyenekkel kell traktálni szegényeket és félelmet ébreszteni bennük.
Sajnos nem tudjuk megvédeni őket mindentől. Óvni kell amíg hagyják, és rendes, szeretetteljes, egészséges gondolkozású KÉT szülős családban, jó példát mutatva (nehéz) kell élni.
Még így is annyi a buktató. Akinek még nincs gyereke az tanulva készüljön rá:)))) És kösse fel a gatyáját:) Hátha addigra kiirtják a Mónika só féléket:)

mind2 (törölt) 2009.07.07. 18:49:19

@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg: de az, " civilizációk összecsapása ", mondjuk elképzelek egy szír pásztort, ahogy a laptopján a youtube-n éppen Kalányos Eszmeralda és Sztojka Vivien vérre menő összecsapását látja a mónikasóból..
asszem fáradok :)))

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.07. 19:40:53

Nekem amúgy 2ismerősöm is volt már a Mónika showban. Mindkettő a saját sztoriját adta elő, talán picit átszinezve. Az egyik ex-koleszos társam, másik meg féligmeddig munkatársam élettársa.

Az igazán extrém balhék biztos megrendezettek, lefizetettek, de a többiből nem mindegyik. (Talán.)

A Tvről, meg a hatásáról a gyerekekre: Nekem drága öcsém jóvoltából minden szart meg kellett nézni, amit ő pislogás nélkül, vigyorogva nézett, én meg mellette, összeszorított szemmel, egyfolytában összerezzenve, közben igyekezve, hogy ne vegye észre senki, hogy néha szabályost rohamot kapok.
Mert az olllyan ciki. Ígyis egyfolytában azzal cikiztek, hogy beszari vagyok.. :)))

Volt porno,
Emlékszem, bikinis nőci botlott meg a medence mellett, azt hívta a fiúkat, hogy segítsenek felállni. Hogy utána mi történt, azt nem tudom, mert csukva tartottam a szemem. (Fújj! Én ilyet sose, az kizárt dolog!...). Csak azt tudom, hogy elég hangosak voltak.

Meg volt soksok "sárkányos"film. Az egyikbe, emlékszem, leesett a nő feje, azt úgy könyörgött a fiújának, hogy "Bohocsáss meeg..."

Na attól nagyon kiakadtam. Meg a Twin peaks. Vagy egy évig fostam leülni a kanapéra, mert féltem, hogy kimászik alóla egy csimbókoshajú, feketefogú, vigyorgó pacák. Meg volt vmi dokumentum film a szellemekről a német tvn, amiben volt egy szék, amire ha ráül valaki, meghal. Az nagyon megmaradt. Meg hogy valami nőnek belefolyt a genny az arcáról a pudingjába, és nem vették észre, és megette... Jajj.
A Freddy Kruegeres filmnél még a fülemet is befogtam, nem csak a szememet, úgy néztem.

Hát, nem sok éjszakát aludtam végig nyugodtan alsótagozatban, az biztos.

Öcsi oda volt ezekért, én nem. Mégsem lett egyikünkből sem túlzottan szexmániás, avagy neurotikus-erőszakos-idegbeteg. Az értékrendünkkel sincs nagy baj, úgy érzem.

Amennyire emlékszem, nem is tvztünk általában, csak videóztunk néha.
Minek is a TV előtt ülni, mikor bunkink is van, bicajom is, meg egy bazinagy bozótos rész a házunk mellett, azon túl vízpart, ahol sündisznótol teknősön át, gyík, sikló, béka, minden van, és még lehet Dick Tracyset játszani a Roliékkal, vagy a töltésről legurulni-bukfencezni, esetleg ugrókötelezni, ugróiskolázni?

Ma sem sokat tvzek amúgy. Ha pedig jó idő van, egyáltalán nem.

És: Ha valakit a háttérban szóló tv akadályoz abban, hogy elolvasson egy könyvet, annak a legjobb, ha le is teszi azonnal, és inkább keres másikat.
Az nem jó könyv. Én ha olvasok, és jó könyvet találok, felőlem atombomba is robbanhat a közelben.

Horizont 2009.07.07. 20:05:39

@Lenny [Cabdriver]: Na egy kis nosztalgia az ősidőkből. 10 éves voltam 1964-ben amikor tévét vettünk. Voltak 10 (!!!) éven felüli filmek, és az én anyukám ezt szigorúan be is tartotta. Meg a többit is. De az osztályban nem mindenkinek voltak szigorúak a szülei, így irigykedhettünk azokra akik mindent megnézhettek. (kevesen voltak).
Ment egy francia sorozat: Belphegor, a Louvre fantomja. Persze nem nézhettem, mert 14 éven felülieknek szólt, és 11 voltam:)
Na eljött az én időm, mert egy délelőtt egyedül voltam és ismételték. Itt az idő, meg kell, hogy nézzem.Szorosan a tv elé álltam, erre határozottan emlékszem, biztos azért mert nem volt távkapcsoló:))) Elkezdődött és Belphegor (Juliette Gréco játszotta) egy fekete lepelben, álarcban, ijesztően lebegett a Louvre-ben. Olyan félelmetes volt, annyira megijedtem, hogy elkapcsoltam a tv-t.
Akkor még ilyen időket éltünk:)))

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.07. 20:26:52

@Horizont: Annyira azért nem ősidők :))

A helyedben én is megijedtem volna, az biztos.
Elég pánikolós gyerek voltam, fekete köpenyben repkedő szellemektől különösen. Főleg, ha még huhogott is közben(.(?)

Nosztalgiából néha megnézek újra egy-egy "sárkányos" filmet, és olyankor mindig meglepődök, hogy ugyan mi volt ebben olyan ijesztő annak idején.

Horizont 2009.07.07. 20:55:54

@Lenny [Cabdriver]:
Annyira régen volt, ősidők, sajna!
Bár annyi még nem vagyok mint Lendvai:)))

Az újranézés néha érdekes eredményeket szokott hozni. Volt olyan, csak lestem, hogy ettől voltam elájulva akkor? De olyan is volt amit érettebb fejjel értettem meg. És olyan is amit akárhányszor néztem meg és akárhány évesen mindig ugyanazt az érzést, élményt nyújtotta. Ilyen a Várkonyi rendezte Kőszívű ember fiai c. film. Olyan színészekkel:)
Vagy Soós Imrével a Ludas Matyi. Hogy sírtam gyerekként amikor deresre húzták, úgy sajnáltam:)
Mennyi isteni magyar film volt.

dr.justice 2009.07.07. 21:21:48

@Lenny [Cabdriver]:

"Meg hogy valami nőnek belefolyt a genny az arcáról a pudingjába, és nem vették észre, és megette... Jajj. "

Szerintem az a Hullajó és a füle esett a pudingba. Qrvajó. :)

gidabiga 2009.07.07. 21:28:27

@Horizont:

egyik karácsonykor apu a tesómat elvitte moziba, amíg mi a fát díszítettük, a Lúdas Matyi ment, hamar ki kellett hozni, mert amikor Döbrögi elverette úgy elkezdett bőgni, hogy nem maradhattak tovább bent :)
utána sétálhattak a hidegben :D

Kőszívű ember fiaival sajnos könyvben is és filmen is csak a farkaskalandig jutottam :)
többször.
tovább nem bírtam.

dr.justice 2009.07.07. 21:41:42

@Horizont:

Annyit kellene megérteni, hogy nem azért készítik az ilyen műsorokat , hogy bosszantsanak vele, hanem mert igény van rá. Akinek nincs rá igénye annak nem muszáj néznie és a gyerekének sem kell megengednie, hogy nézze vagy meg kell neki magyarázni, hogy miért értéktelen szemét pl. a mónikasó és nem fogja nézni.

Horizont 2009.07.07. 22:01:11

@gidabiga:
Tovább kell jutnod a farkaskalandnál:))) Megéri!

@dr.justice: Ezzel vitatkoznék, hogy igény van rá. Most már igen! De ki dönti el, hogy mire van igény? Megkérdezték az embereket? Ki vagyunk szolgáltatva kényüknek, kedvüknek. Ha más menne mást néznének az emberek. Ott ahol nincs más csak a tv, se videó, se DVD, se mozi, se színház. Ők ezt adják punktum. Menetközben kivégezték a műveltségi vetélkedőket, a Magellánt csupa olyant amiben volt értelem. Sokszor úgy érzem a ker. tévék és rádiók kéz a kézben járnak a politikával és közös cél a népbutítás! Basszus 12 óra alatt 100 millió a veszteségük, nem tudok napirendre térni felette.Ezért szülnek "menetközben" a műsorvezető nők mert ekkora pénz van ott.
El tudnám képzelni, hogy hetente 1 nap egy színházi közvetítést adnának. Mennyi ember nem jut el színházba, és mennyi jó színészünk van akit a reklámból kell megismernünk ("sopronis" színész fiú). Mennyi minden ellen mehetnénk ki tüntetni:))

Kovalek 2009.07.07. 22:48:16

A műsor egyértelműen egy szemét, de mindenképpen a szülő felelőssége hogy mit enged megnézni a gyerekének!

dr.justice 2009.07.07. 22:54:04

@Horizont:

Igazad van, de a színházi közvetítéseket kereskedelmi tv mércével mérve a kutya sem nézné. Az emberek többsége hülye, ezt nekünk okosaknak nehéz feldolgozni. :)

dessert eagle 2009.07.07. 23:09:32

@dr.justice: Én vitatkoznék ezzel. Honnan tudják hogy mi az igény? Vannak közvéleménykutatások? Mert engem pl. még senki nem kérdezett meg!
Viszont, az egyik esős szombaton ráleltem a BBC Prime-on a Fekete viperára. (Ha igaz, szombat esténkét két dupla részt van:) Annyira fellelkesültem, hogy elkezdtem nézni, hátha hasonló filmeket adnak a csatornán. Sajnos a többi meg sem közelítette, de azért arra mégis figyelmes lettem, hogy az ott sugárzott sitcomok sokkal emberközelibbek és komolyabb témákat mutatnak be, mint amiket nálunk nyomnak. A proli, bunkó britt átlagpolgárt képesnek tartják felnőttebb tartalmak befogadására? Hogy van ez?

mindgap 2009.07.07. 23:19:48

Javítsátok már légyszíves -"A lakosság egyik legfogékonyabb korba lévő csoportjával" áz á korbá báncsá má a szemeim

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.07. 23:24:52

@dr.justice: Ebben ne legyél 100%ig biztos. Az István, a király-válogatására is kíváncsiak voltak az emberek, ahogy a Nagy Könyv szavazás is téma volt.
Még az Alföldi-féle Ember Tragédiájára is odakapcsoltak(Mondjuk általában azonnal el is, mert elég "művészire" sikerült. De az más kérdés.)

A Spektrumnak, Discoverynek, Historynak is van piaca.

Amire van lehetőség, arra lesz igény is. Ez már csak marketing dolga.

A Mónika show se balhézó, fogatlan cigányokkal indult, és mikor a Kész Átverésben egyszer egy ilyen jelenettel csapták be a Mónikát, mindenki röhögött, meg elképedt, hogy "Á, ilyen nincs! Nem igaz, hogy nem veszi észre, hogy fake a story!". Most meg?

A zemberek többsége lehet, hogy hülye, de azt senki se szereti, ha hülyének is nézik. Csak néha időbe telik, míg ezt észre veszi.

dr.justice 2009.07.07. 23:25:49

@dessert eagle:

"Honnan tudják hogy mi az igény? Vannak közvéleménykutatások? "

Ja, úgy hívják, hogy nézettségi mutató. Én nem védem ezeket a műsorokat, de a kereskedelmi tv-k meglepő módon kereskedelmi szempontok alapján működnek, leginkább azt sugároznak, amit sokan néznek.

"A proli, bunkó britt átlagpolgárt képesnek tartják felnőttebb tartalmak befogadására? "

Feltételezem, hogy kicsit több tv csatorna van ott, mint nálunk, így lehet, hogy éppen egy értelmesebbet fogtál ki. Nyugodj meg ott is vannak hasonló trágya műsorok, annál is inkább, mert ők is, mi is a primitív, de magas nézettségű amerikai műsorokat másoljuk.

dr.justice 2009.07.07. 23:29:24

Annyian vitatkoznak velem, hogy inkább lelépek. Én szeretek vitatkozni, de tényleg megyek olvasok egy kicsit.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 23:37:08

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: mér nem csinálsz egy "jó" kis autofellatiót, ahhoz értesz, marilin menzonnak bejött, hiszen kivetette ezért a lengőbordáit, úgyhogy biztos te is élveznéd.

de miért tények? el tudod mondani szavakban prücsök? :D s miért vok hülyegyerek? azért mert nem bírod a pofámat? na gyere üss meg kisember :D
"mert egy hatéves purdé szintjével vetekedsz :D..ez a "futamodj meg", "feladtad" "lenyomtalak" meg a többi gyerekes hülyeség "
egyébként nem én tanultam putri iskolába, ahol megtűrték a káromkodó kis korcsférgeket :D írtam nem?? meg én győztem hiszen nem tudtad megvédeni az álláspontod, az érveim lesöpörtek az asztalról, de valljuk be: így is csak lábujjhegyed érted fel azt, ne búsulj! majd egyszer találkozol egy olyan emberrel, akivel egy szinten vagy, akivel egy kategorikus, minőségi osztályba jársz, ha résen vagy, tán még azt majd legyőzheted.

@mind2: "SOKKOLTAM A GYEREKET!
SOKKOLTAM A GYEREKET BÁZMEG!"
:)

@picur3ka (fekete:garazdasag tenyallast valosit meg:
Entschuldigung anmutig frauen (vagy h van a többesszám), mentségemre legyen szólva ő is írt hasonlót:"Azt írtam, hogy égjenek a gyerekbe a képek!"

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.07. 23:53:30

@Lenny [Cabdriver]: aha.
egyébként nekem is volt ismerősöm a mónikába, meg a balázsba is, talán a vele való beszélgetésekkor őrülten meg annyira h szóba álltam bohócokkal.
www.youtube.com/watch?v=Ab23I7plILI

Viktus 2009.07.08. 01:05:19

www.youtube.com/watch?v=0nEeE_oynMY itt pediglen az értelem 4 perces diadala bebe módra :P

dartvader 2009.07.14. 20:07:58

a mónikát addig ütném míg élne meg a csodás műsorában szereplőketXD is az RTL meg ne legyen kiakadva hisz ők adják le nap mint nap a sok baromságot... az emberek meg nem hiszem h nagyon hiányolnák az rtlt annyira azér nem jó......

süti beállítások módosítása