Skip to content


       Szűrés lista

Lebuktak

Március hó nagy botránya volt, hogyan is szerzett Joáv Blum 70 hektárt a Velencei-tó partján, ahová a King's City kaszinót tervezik felépíteni.

Már akkor gyanús volt, hogy a földcserét nem lehetett kormányzati füles (és segítség) nélkül végrehajtani, de most végre egy bizonyíték is előkerült. 

2008. május 26, a Parlament, Nándorfehérvár terem

Résztvevők:
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök,
Ronald S. Lauder,
Fred H. Langhammer,
Itzhak Fisher,
Joav Blum,
Gal Gaye,
Bárd Károly ügyvéd,
Bajnai Gordon gazdasági miniszter,
Markó Andrea, a Pénzügyminisztérium akkori szakállamtitkára, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács tagja,
Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezérigazgatója,
Daróczi Dávid kormányszóvivő
Radnai György.

A megbeszélésről készült összefoglaló:


"Gyurcsány Ferenc és a további résztvevők egyöntetűen támogatják a projektet, s támogatásukról biztosították a jelenlévőket. A beruházás helyszínéül szolgáló Fejér megyei földterületek befektető általi hasznosítását (csereingatlanok értékbecslése, tulajdonjog-rendezés) előkészítjük - ez három különböző földterületet érint. Mindezért felelős Tátrai Miklós, aki közvetlenül tartja a kapcsolatot Joav Blum úrral. A működéshez szükséges minisztériumi engedély rendben lesz (a szerencsejáték koncesszió kiírása), felelős Veres János (Markó Andrea). Kijelölünk egy személyt, aki a kormány részéről menedzseli a projektet, ő lesz a kontaktszemély a befektetők számára, Bajnai miniszter úr közvetlenül referál Gyurcsány Ferenc miniszterelnökúrnak, felelős: Bajnai Gordon."

Na, ez azért durva ... Öszöd óta a legdurvább.
"Előkészítjük"?
"Engedély rendben lesz"?
"Kormányzati menedzser"?

Következmény pedig itt sem lesz, a civilek meg a zöldek a sukoróiakkal együtt tehetnek akármit, King's City fel fog épülni ... vajon mi fog még kiderülni?

A Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelést gyanítva jelenleg is nyomoz ... javaslom a fenti díszes társaság kihallgatását. Lehet, segítene  ...

A Heti Válasz szerint "csak" ennyire segítette King's Cityt a kormányunk. Gondolom, csak az ország érdekei miatt:

1. Veres János még pénzügyminiszterként előkészítette az új vagyontörvényt, mely lehetőséget ad a verseny nélküli földcserére.

2. A parlament kiterjesztette a kiemelt nemzetgazdasági beruházásokról szóló törvény hatályát a koncessziós szerződések alapján megvalósuló beruházásokra (például a kaszinóüzemeltetésre és a kapcsolódó vendéglátó-komplexumok kiépítésére).

3. Az MNV földcsere-szerződést kötött Joav Blum üzletemberrel, aki a sukorói telek fejében albertirsai és pilisi területeket ad át az államnak.

4. A vagyonkezelő kiugró - 430,5 forintos - négyzetméterenkénti áron számította be Blum albertirsai-pilisi telekegyüttesét, miközben az MNV jogelődje 2006-ban 19,82 forintért adott el hasonló, szintén az M4-es nyomvonalába eső monori földeket.

5. A még fejlesztési miniszter Bajnai Gordon a Blum által megszerzett sukorói ingatlan besorolásának korrekcióját, azaz a terület beépíthetővé tételét javasolta a Fejér Megyei Közgyűlésnek.

6. A pénzügyminiszter pályázatot hirdetett óriáskaszinó alapítására a közép-dunántúli régióban, amit Blumékon kívül más nemigen nyerhet meg.

7. Kormányrendelet született a King City kiemelt üggyé nyilvánításáról, vagyis értelmet nyert az a tavalyi döntés, mellyel a leendő kaszinóvárosokra is kiterjesztették a "nemzetgazdaságilag" jelentős beruházásokról szóló törvény hatályát.

Friss:
Elnzést kérek, Budai Bettike szerint minden rendben van, mindig ilyen megbeszéléseket szoktak folytatni, ha jön a nagyberuházás, de semmi gond sincs, mert Bajnai utasította Oszkót, hogy "mielőbbi tisztánlátás érdekében a pénzügyminiszter rendeljen el szakértők bevonásával belső vizsgálatot a sukorói beruházásról."

Betti, Betti ... ha nincs semmi gond, mire fel a vizsgálat?!

Címkék: politika mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr611234375

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szollár Domokos hozza a formáját... 2009.07.23. 15:09:10

Azt hiszem mindenki hallott már a Kings City beruházásról. Ezzel kapcsolatban utasítja rendre Szollár a HírTv riporterét: "Volt egy megbeszélés a parlamentben erről a beruházásról, amelyről emlékeztető készült (...) Szerinted, hogyha valamilyen há...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Plutonic 2009.07.09. 16:26:38

@Félkupica_Fehér_Főnök: Ha ennél nagyobbat vigyorgok, akkor leesik a fejem teteje! :DDDDD
@Mindhalálig Jerry: A blog tisztelt közösségéből lazán össze lehet állítani egy inkvizíciót! :DDDDDDDD
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Anyukádnak igaza volt! :))))
És most viszonthülyéztél, szóval... ;DDDDDDDDD
@Seduxen: Nálad is bejön az az effekt, hogy egy bizonyos ingerszinten túl a fáradtság már nem méregként, hanem hülyeség formájában jön ki? :)))))
Ez a vatikáni valuta ismerős és mivel nem szeretem a keresztény egyház intézményét, ezért gyaur kutyaként elutasítottam a remek lehetőségeket! ;))))))

Az a fickó valami olyasmit, amit én sosem tömnék a szervezetembe..... huhhh......

Bohóc János 2009.07.09. 16:27:00

@molaris:
"Én a helyedben ezt a "Bohóc János"- t megkeresném..."

Mit vétettem ellened, mondd, ó bohócok istene, istenek bohóca??

Plutonic 2009.07.09. 16:29:19

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Kétszersült..... XDDDDDDDDDD
@Félkupica_Fehér_Főnök: Megvédjünk, Főnök? :DDDDDDDD

jozicsenko 2009.07.09. 16:31:24

jöttem, hogy beszóljak mindenkinek, de olyan jó titeket olvasni, hogy inkább egy sört kérek!

(most lépett le a fönökasszony, megyek is sörözni...)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 16:31:52

@Félkupica_Fehér_Főnök: ez már elavult poszt, ide már lehet írni, na
mondj egy viccet, ígérem nevetek

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 16:32:28

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: helyesbíteném magam, először a kezén keresztül kapcsolódott az áramkörbe, majd a fejével. Utána esik össze. (a hangja nagyon komoly)

Plutonic 2009.07.09. 16:35:00

@jozicsenko: Szívószál, napernyő és laptop? :)))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.09. 16:40:20

@tesz-vesz: moralis kolléga felvilágosított, hogy 300 fölött már se nem kihívás, se nem dicsőség viccelni meg trágárkodni, így már nem is érdekes annyira :o)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 16:41:09

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: megmondtam: olvasd le a számról gecómicó!: ez itt nem szokás, ez nem borsod megye! itt nincsen fóti kupleráj, itt kultúra van érted? ÉÉÉRTEDDDDD?
kultúra! kölcsey, kazinczy, tudod? nem jósi barát! petőfi, meg cseh tamás.
aki meg nem militarista és férfi az buzi! vagy liberális, dehát te mindakettő vagy 2x ill 3-4xeresen is fogyatékkos vagy. nem is lehetsz így militarista köcsög! de most megyek, Lendvai Ildikóval találkozom, ugyanis előbb tanítom meg őt furulyázni, mint hogy veled beszélgessek! nem is tudom minek szól hozzám állandóan ez a vakarék?!

ja asszed itt ülök egész nap mi, két kommeted között én tanulmányokat írok b+! ez értelmiségi munka, nem ám kiállni strichelni, ahogy te is teszed, azt könnyű! de ebben is lehetsz sikeres, ha jól műveled, kitartás, lehetsz te még középkelet-európa legkapósabb férfiprostituáltja, ha sikerül a műtéted.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 16:44:25

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: látom szépen kielemezted az ominózus videót...

szerencsére én hang nélkül tekintettem meg...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 16:48:00

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
én meg ezt küldöm neked, de gyorsan nézd meg mert letörli a youtube olyan brutális!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 16:48:34

@tesz-vesz: és ezt az értelmetlen szart is összehoztad fél óra alatt. Túlszárnyalod a romákat esküszöm :D:D

"kultúra! kölcsey, kazinczy, tudod?"

Ezek így kis betűvel, ez kultúra ecsém :ASD:ASD

"ja asszed itt ülök egész nap mi,"

Nem hiszem, hanem ez látszik. Nem tudok olyan napszakot amikor feljönnék és te ne lennél itt. Az ilyenre mondják azt, hogy életképtelen. ezek a férfiprostik úgy látom csúnyán visszautasítottak -gondolom a gnóm külsőd miatt- ezért ilyen nagy fóbiád a téma. Tényleg csak sajnálni tudlak.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 16:48:45

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: bazz, azt ne mondd, hogy túléte...

de ha "menteni" mentek a vadbarmot, miért nem kapcsolták le előbb a "villanyt"?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 16:52:48

@Seduxen: mert szerintem leszakaszolni az állomást nem ér annyit, mint a szerencsétlen flótás élete. Meg a szakaszolás sem két pillanat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 16:53:43

tudom, hogy nem mai darab, de nekem ez is nagy kedvenc:

www.youtube.com/watch?v=uF9lfhAS_54&feature=related

kéretik megfigyelni a legtöbb autós (miután sikeresen elkerülte a balesetet) milyen rezignált nyugalommal teszi ki az irányjelzőt, és kerüli ki a "maradványokat" :))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 16:53:50

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: én meg ezt küldöm neked, de gyorsan nézd meg mert letörli a youtube olyan brutális!!!
www.youtube.com/watch?v=8f7YZXvZXYs

mondom baszod, tanulmáááány tudod miaz?? két pislogásod között én már 3 tanulmányt megírok és egyébként is, csak nem képzeled h miattad betartom a helyesírási szabályokat? akkor hogyan értenéd meg?
itt a vastagbőrön érted köcsög?
de egyébként használom a gépet, tudod, az írógép már elavult. ti is az mszpsektől kaptátok a szgépet? az áramot előtte vagy utána kötötték be?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 16:55:55

@tesz-vesz: ez egy re gyengébb autista tanulmányíró netköcsög pajti :D Kivárom már mikor kapsz szívrohamot, de tényleg.

Ezen meg szerintem el fogok nevetgélni még pár blogtársammal együtt:

"ja asszed itt ülök egész nap mi, két kommeted között én tanulmányokat írok b+! ez értelmiségi munka,"

Könnyes a szemem :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 16:55:59

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: itt nem is a "szerencsétlen flótás" baszott rá...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 17:01:50

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: talán ő törte össze legkevésbé a vasat...

ha jól rémlik ez valahol a ruszkiknál van, eléggé fenn északon, tán valami víztározó alatt megy az alagút, és gyakoriak a vízbefolyások. ami megfagy. az eredménye látható a videón...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 17:04:06

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: mibe kapjak rohamot? a röhögésbe? mert annyira egy groteszk (segítek egyszerre szánalmas és nevetséges) figura vagy, hogy az már citrom-díjat érdemelne, vagy várjál, kossuth díjad még lehet! ha felajánlod szolgálataidat fodorgabinak meg a gusztusnak akár még táncsics-díjas is lehetsz.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 17:07:18

"ja asszed itt ülök egész nap mi, két kommeted között én tanulmányokat írok b+! ez értelmiségi munka,"

Csinálok egy botot ami ezt fogja bemásolni mondjuk 5 percenként :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 17:13:07

@Seduxen: volt egy nagy tömegkarambol anno labancföldön, az A1-esen egy nagy tó mellett. Először köd volt, majd az ráfagyott az autópályára.

Volt egy másik is, ez nem is olyan rég. az A22-esen Korneuburg felé az autópálya mellett gyakorlat volt, füstgránátokat dobáltak, ami pillanatok alatt beterítette az autópályát. Igen sokan egymásba mentek, meg meg is haltak. Az ottani parancsnok nem engedte meg a katonáknak a mentésben való részvételt, azt gondolta hogy így el lehet tusolni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 17:16:30

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: íjjjj, kemény. gondolom nem előléptetéssel jutalmazták...

mondjuk az autós is okos, ha "füst" van, akkor talán nem kilóhatvannal kéne menni... inkább leállósáv, és gépjárművet haladéktalanul elhagy...

mind2 (törölt) 2009.07.09. 17:17:20

Végeztem a szörpfőzéssel ha valakit érdekel. Lett 28 üveg meggyszörp, 8 üveg málnaszörp, 9 üveg meggylekvár.
Jöhet Argentína.
No meg a sárbaracklekvár....még ami jön...
Gondoltam két alagút, meg 2 áramcsapás között üdítőleg hat majd ....
XDXD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 17:18:32

@mind2: anyum két hete főzött nagyjából akkora mennyiségű meggyszörpöt mint te :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 17:25:41

@Plutonic: @mind2: a hölgy sem ismeri az örökzöldet:

Amiből befőttet lehet főzni, abból pálinkát is...

mind2 (törölt) 2009.07.09. 17:28:12

@Plutonic: tudod milyen illatuk van ??? Meg ahogy a polcokon sorakoznak abban a hihetetlen színben?
Csak állok előttük- olyanok mint a teremtményeim..
De ez nettó mennyiség, mert a banda már legördített a torkán 4 üveg meggyet meg egy üveg málnát....XD
Sedux családjának már bérelt helye van nálunk ha beüt a krach..... jöhetsz Te is. Igaz őt még a kutyával össze kéne előtte békíteni XD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 17:30:34

@mind2: miért? a kutya haragszik rám???

én ugyanis őrá nem. sőt! inkább szeretem /szeretném elfogyasztani.../ :)))

mind2 (törölt) 2009.07.09. 17:31:05

@Seduxen: hát elég cefreszag volt a kertben, mikor a cseresznye meg a maradék meggy potyogott.. gondoltam is rá, hogy kéne egy hordó :)

mind2 (törölt) 2009.07.09. 17:31:45

@mind2: ki leszek moderálva bakker :(

Plutonic 2009.07.09. 17:52:36

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Nem italos a társaság, áááááá.... nem.... :DDDDDDDD
@Seduxen: Nem vagy Te székely???? :))))))))))))))))))))))
@mind2: Vizuális alkat vagyok, szóval..... :DDDDDDDDDD
Csorog a nyálam!
Szóval Ti is alakítjátok a Menedéket! ;)))
Helyes!
Köszönöm a felajánlást és én is megelőgezem a brigádnak, mert nekem is erősen ilyen irányba tendál az életem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Plutonic 2009.07.09. 17:55:13

@Seduxen: Visszavonom.
Nem vagy Te kínai????? :DDDDDDDDDDDD

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.09. 18:06:25

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
no ami igaz az igaz. esterházynál akár tizet is pisloghattál, amilyen bamba vagy, ugyanis azt egy napig csináltam.
kkbk.blog.hu/2009/07/03/esterhazy_peter_5
nem maga a poszt hanem a felesleges részek elolvasása, előre nem lehet tudni mi hazsnos mi nem ugyanis.
dehát a sokáig legnépszerűbb tanulmányom se volt korcs kutya:
kkbk.blog.hu/2009/06/22/magyar_mezogazdasag_a_rendszervaltas_utan_szubjektiv_elemzes

egyébként ugyanannyit jössz fel ide mint én te Pernahajder Roderick Campbell, aki itt kommentel az mind szánalmas, persze korántsem annyira mintha a mónikasót nézne.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.09. 18:06:56

„Ha híd épül, az a jó,
Nincsen más, mint az adó,
Egy aranyból ragyogó,
Ettől boldog a manó.”

Muháháh

@Plutonic: amúgy mekkora perverz állat vagy, hogy az apeh honlapját böngészed eme szép nyári estén. baszki :D

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:11:13

DE figyelitek ?

" Gorgyon folyó mellett "
ez a híd meg a Manci lesz nem ? Egy aranyat befizetünk mi is, és Manci lefekszik a Dunára XDXD

És ezzel a 6-7 évesek adómorálján akarnak javítani ? LOOOLLLL

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:11:56

@mind2: Bajnyai Gorgyon folyó bazzzzzz....

Plutonic 2009.07.09. 18:12:07

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Hidd el nekem, hogy rövid időn belül egy pillantást sem fogok rá vetni! :DDDDDD
Sajna ez is az ügyfélszolgálat egyik követelménye. :DDDDDD
De dobtam én is egy hátast ettől a szeméttől! :))))))))
Ls képzeld el azt a kötöznivaló marhát, aki ezt KITALÁLTA!!!!!!!

Plutonic 2009.07.09. 18:14:07

@tesz-vesz: Nem akarlak baszogatni az az igazságérzetem azt ordítja, hogy Te is itt kommentelsz, vagyis......

Plutonic 2009.07.09. 18:14:41

@mind2: Üt, mint az ipari áram, ugye? XDDDDDDD

Lenny [Cabdriver] (törölt) 2009.07.09. 18:25:35

@Plutonic: Hogy az a szárba szökkent szippantyókás pöszméte! :DDD

Ez a bestof:

"...szólal meg MiaManó mögött egy ismerős hang.
MiaManó meglepetésében megpördül és hirtelen megpillant­ja a hang tulajdonosát.
– AdóManóóóó! – kiált fel ÖRÖMÉBEN – Hát te hogy kerülsz ide?"

Az emomanó, mint tarisznyákos, hátulróltámadós ellenőr csak extra. :D

"Az adóval kapcsolatos ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni... Az APEH szándéka, hogy a közelmúltban kitalált AdóManó figura segítségével játékos formában és a mesék világának segítségével megismertesse a gyerekekkel az adózás, a közös pénz lényegét, értelmét..."

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:26:19

@Plutonic: aki ezt kitalálta, az nem írt életében mesét. Egy idő után nem tudtam követni ezt a nagy mozgást. Először azt hittem a szörpről jutott eszedbe... aztán gyanakodni kezdtem a Gorgyon folyónál, hogy ez egy paródia ? utána esett le, hogy Apeh... ezt biztos egy osztályvezető írta, hogy nem kap prémiumot, ha nem alkot valami maradandót... aszta :XD

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:32:29

Én is rittyentette egyet így jártamban-keltemben :

Álmaimban szánom-bánom
hogy nem javul a morálom
Gorgyon folyón nem ível át
Manci hídunk az angyalát

Zsebem üres, szájam tátom
Elloptátok a kabátom ?
Offsorr cégbe beruházok
addig meg majd ázok-fázok

Manóföldön riadalom
Jön az Apeh megba**hatom
Se szörp, se híd, csak a folyó
Beleugrok : simogató

bocsi ....

Plutonic 2009.07.09. 18:39:40

@Lenny [Cabdriver]: Úgy látszik nagy újdonságot mutattam. :))))
Tényleg nem ismertétek? XDDDDDDD
De most képzeld el, amint a gyerekek az APEH honlapját böngészve szunyókálnak el.... :))))))))))))

@mind2: Komolyan el nem tudom találni, hogy kinek jutott ilyen eszébe!
Zeronak is kellene jelezni, hátha lenne belőle egy jó kis fricska. XDDDDDDDDDDDDDDDD

Plutonic 2009.07.09. 18:40:53

@mind2: XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez kéééééééééssssszzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kifeküdtem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Küldd el ezeknek az állatoknak! :)))))))))))))))))))))))))

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:43:26

@Plutonic: Mindjárt megírom a
Barna manók bodzaszörpfőző dalát is....
várgyááááá XD

Plutonic 2009.07.09. 18:45:09

@mind2: Nem baj, ha ezt a gyöngyszemet megosztom a kollégáimmal? XDDDDDDDDDDDDDDD
Ők is pont annyira szeretika nemes céget, mint mi! :)))))
Írjad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mind2 (törölt) 2009.07.09. 18:52:30

Megfáradt a manósereg
bodzát szedtek, óh mily remek
Dzsennifer áll a mamával
lekvárt kever a lapáttal

Napok óta tanakodnak :
mit tegyünk, hogy megy az Áfa ?
Bevallás így hogy lesz ebből,
Ki tudja, hogy mi az ára ?

Befejeztük, mondja mama
Gipszoroszlán, az a menő
Siófokon a sétányon
Eladjuk mind aranyáron

Barna manók gipszes kézzel
dolgoznak nappal meg éjjel
Százötvenen Siófokra
sétálgatnak lassan sorba...

Plutonic 2009.07.09. 18:59:46

@mind2: Kedves Mesemondó Lány! :))))))
Nagyon köszönöm eme remekműveket és hírét viszem a világban. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mind2 (törölt) 2009.07.09. 19:00:01

@Plutonic: nemáááá, ... ne légy ilyen forrófejű ::)))

mind2 (törölt) 2009.07.09. 19:11:52

@Plutonic: van egy vicc is :))))))

Egy ember elmegy az orvoshoz:
- Segítsen rajtam, doktor úr. Mikor este elalszom, megjelenik álmomban egy manó, és így szól: gyere pisilni. Erre én reggelre behugyozok.
- Ezen könnyen segíthetünk -mondja az orvos.- Legközelebb mondja azt a manónak, hogy már pisilt.
Elmegy a beteg, de pár nap múlva visszajön:
- Drága doktor úr, a terápia csak részben vált be.
- Az meg hogy lehet?
- Jött a manó, és mondtam neki, hogy már pisiltem. Erre ő azt mondta, hogy még nem kakiltam és erre reggelre beszartam.

jozicsenko 2009.07.10. 09:31:35

reggelt, kv-t!

@Seduxen: ezt hagy pontosítsam: amiből nem tudsz lekvárt főzni, abból még lehet pálinka!
(asszony szülei most szedtek le x láda barackot: befőttnek már puha, lekvárnak még kemény, a felvásárló csak ár alatt vette volna meg, ezért lesz belőle pálinka

a bodza és a szilva mellé :-) )

@Plutonic: majdnem: szeged, sör, sörkert - du 4 után nem sokkal, de csak mert lelépett a főboszi -

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 09:41:36

@jozicsenko: konklúzió? Pálinkát gyakorlatilag BÁRMIBŐL lehet főzni, ami gyümölcs...

hm?

és mennyivel több értelme van egy jó kis 51 fokos HP-nak, mint holmi befőttnek, vagy lekvárnak...

molaris 2009.07.10. 10:39:33

@Seduxen:
Különösen disznóölés reggelén.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 10:49:33

@molaris: na fejezd be az offolást, mert méjnsztrímileg ki leszünk moderálva a geciba, meg a főúr lezárja a kommentelést, és felkerülünk a szégyentáblára, hogy nekünk lehet köszönni...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 10:55:03

@Seduxen:

nem kell gúnyolódni meg ironizálni ..

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 10:59:08

@zero: ne is haragudj, de ha már elkezdted (elkezdtétek) ezt a moderálunk-dolgot, akkor szerintem tartoznátok annyival az Olvasóitoknak, hogy EGYSÉGESEN alkalmazzátok.

jó, off-olni nem lehet, de akkor ez vonatkozhatna mindenkire.

btw: nem tudom a győzikés posthoz miképp kapcsolódik a "gárdisták törnek-zúznak" komment.

de mind1, részemről befejeztem.

f.m.j. 2009.07.10. 11:13:16

@zero:

és ez a vastagbőr2 minek egész homok részéről?

mind2 (törölt) 2009.07.10. 11:14:28

@Seduxen: mi is olyanok vagyunk mint a termeszhangyák, csak mi a kifutott posztok végén tesszük... itt már senki nem figyel :)
Egyébként ezek ott olyanok basszus, hogy mindenről AZ jut eszükbe, és komolyan nekem is elveszik a kedvem lassan az egésztől...
Meg, hogy lehet egész nap kommolni ? Én melózok közben, néha ránézek, írok, megint meló...
De ezek ? Reggeltől estig... és mindig ugyanaz a 3 gondolat, azt szajkózzák egyfolytában - közben meg szétcseszik mindegyik posztot :(

mind2 (törölt) 2009.07.10. 11:16:22

@fmj: aha, ez nekem is furcsa... olyanok mint a bogáncs, nem ?

f.m.j. 2009.07.10. 11:19:56

@zero:

kicsit úgy érzem, hogy te vagy itt hülyére véve, és nem veszed észre... Csinál valaki egy vastagbőr2... nem érzed?
Annyi, hogy én (még) remélem hogy a kutya se fog odamenni...
Lassan nekem is elveszi a kedvem, asszem ez a cél...

bocs, ha ezt is csak privátba mehetett volna...

f.m.j. 2009.07.10. 11:21:07

@mind2:

most mi lesz? mivel fogok játszani? :)

f.m.j. 2009.07.10. 11:25:07

@mind2:

még akkor is ha egészhomok munkaközössége meg is ígéri, hogy semmit nem fog kimoderálni, akkor se lesz már ugyanaz...

Mit gondolsz?
...sok már itt a balhé... :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 11:33:08

@fmj: @mind2: konkrétan nekem is ez az érzésem, hogy egyrészt hülyére veszi(k) a szerkesztőséget, másrészt kizárólag egyetlen céljuk van: széjjelkúrni minden postot.

szegény bezu is kb hasonló stílusban nyomta (kiragadott egy-két szót a kommentekből, és azon lovagolt), de ő szegénykém elég egyszerű lélek (hozzá képest a százas szög integrált áramkör) ehhez.

viszont a köcsög liberté (vagy most mi a tököm a nickje) ilyen szinten profi.

mind2 (törölt) 2009.07.10. 11:35:58

@fmj: tipikus szétzilálós eszközök, szerintem szándékos az egész... túl népszerű a blog, leviszik a provokációkkal a színvonalat, a lélektani hatás meg az ami látszik is.. hogy kedvetlenség lett bizonyos fokig.
Nem buta fiúk ezek... vagy csak egy-kettő, nickváltogatással.
Tehát : jól érzed Te is :(

f.m.j. 2009.07.10. 11:38:55

@mind2:

és ez a Zero gyerek benne van, vagy ilyen naív?

f.m.j. 2009.07.10. 11:40:46

@zero:

Ébredj Zero!

Átvágják a fejedet, vagy te is a megtévesztés magas fokán űzöd itt a dolgokat :) ???

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 11:40:50

nekem semmi bajon sincs ha itt dumálgattok, de ha itt öli egymást a gárdista meg a liberális egymást, akkor az már kicsit sok.

f.m.j. 2009.07.10. 11:42:52

@zero:

Ezzel nem válaszoltad meg az utolsó 11 hozzászólásunkat...

Nekem erre kéne valami :):)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 11:47:18

@fmj:

nyugi, nem lesz vastagbor2
de sokmindent nem tudok csinálni ... :-(

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 11:47:30

@fmj: igen, remek érzékkel kiemelte a lényeget :)))

jozicsenko 2009.07.10. 11:48:42

@Seduxen: öööö, abszolut igaz, csak hát nem mindegy, mit adsz a gyereknek vacsira: lekváros kenyeret vagy pálinkás kenyeret...

@zero: köszönöm, hogy kell offtopicot nyitni indexen?

bár minket ismerve a végén ugyis itt fogjuk egymást zuzni ;-)

(márcsak a tradiconális háttér miatt is...)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 11:55:29

@jozicsenko:

Szerintem Törzsasztal és új topik

mind2 (törölt) 2009.07.10. 11:56:49

Azt csinál amit akar... én maradok, és nem szólok hozzájuk..most mit is írnék egy ezerszer bemásolt- provokáló baromságra ? Frázisokra ugorjak ? A francokat :)

mind2 (törölt) 2009.07.10. 11:58:28

@zero: A Reakciót vagy a Konzervatóriumot nem támadták be nem ? Semmi mást nem támadtak be...
Látod, a nagyság átka / ára ;)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 12:01:24

@mind2:

Igen, ezt kérem mindenkitől, NE válaszoljatok a provokációkra ..tudom, piszok nehéz megállni, de ne is olvassátok el a kommentet ...

Bohóc János 2009.07.10. 12:05:33

@zero:
Mi a provokáció? Az ellenvélemény?
Vagy pl az avatar (Akadt 62419..., Turul_lecsap, Magyar gárda, soroljam?) ?

Esetleg a komcsizás, zsidózás, libberezés?

Vagy a lámpavas-duna-kötél holy trinity-je?

Vagy mi?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.10. 12:09:06

@Bohóc János:

provokáció és az ellenvélemény között van egy határvonal ..

Nem nagyon olvastam olyan kommentet, hogy "nem értek egyet a poszttal / kommenttel, mert az én véleményem szerint ...."

a sértegetés, kiszedek egy szót a posztból és azon lovagolok órákon keresztül, mindenkinek beugatok, agresszív vagyok az a provokáció.

Kérlek, te se csinálj ilyet.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 12:10:10

@Bohóc János: "Akadt 62419"

hm, ebben mi a provokáció? mifelénk ezt TÉNYnek hívják....

Bohóc János 2009.07.10. 12:35:20

@Seduxen:
Mifelénk azt is ténynek hívják, hogy a jobbik fasiszta eszméken lovagol.
Fogadjunk, hogy szerinted ez is provokáció?

Plutonic 2009.07.10. 12:43:16

@Seduxen: Igaza van Zeronak.
Hagyd a fenébe, mert úgyis lehetetlen tenni bármit is írásban.
Szemtől szemben más lenne a helyzet, de itt nem. :)
BJ-nak túródik fel az agya az avataron, Te meg egyszerűen ne foglalkozz a provokációval. :)
Bocsánat, a kommenttel. :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 12:45:36

@Bohóc János: nem nyert. engem nem különösebben érdekel, hogy kik, minek nevezik a jobbikot. akiknek köszönhetően létrejött az egész, azoknak kellene az OKAIN elgondolkodni, de ez úgysem történik meg. Ja, és a 62419 is magának köszönheti ezt a kimagasló eredményt...

mondjuk azt szívesen venném, ha taxatíve elkezdenéd felsorolni, hogy MELY eszmékre gondolsz, és ezek miért is fasiszták?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 12:50:30

@Plutonic: gondolom, hogy szadesz háza táján mennyire fájhat, hogy ők a meg nem értett művészlelkek az országban... elmondhatatlan fájdalmat is érzek emiatt, hogy ők lettek a 6. erő... mi tagadás keményen megdolgoztak ők ezért az elmúlt 7 évben...

Plutonic 2009.07.10. 12:55:50

@Seduxen: Nehogymá' Neked fájjon! :DDDDDD
Fájjon annak, akit érint! :DDDDDD
Mi meg élvezzük a kevés jó dolgot is, ami megadatott! ;)))))))

mind2 (törölt) 2009.07.10. 13:02:07

@Plutonic: @Seduxen: hétvégén megyek a szesell szigetekre, állítólag tele van ribizlibokrokkal meg madárszarral... ez utóbbi különösen érdekes...:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.10. 13:04:40

@mind2:

Majd elmeséled nekünk proliknak, hogy milyen volt, ugye? ;)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.10. 13:07:43

@laspalmas: figyi, a keresett sziget neve véletlenül NEM Falkland??? kicsit hűvösebb az időjárás, mint szeselléknél, cserébe sokkal több a guanó :))))

csak vigyázz, nehogy most támadjanak megint a gauchok :))))

mind2 (törölt) 2009.07.10. 13:10:04

@laspalmas: hogyne mesélném, mikor a jegyet foglaltam, mondták az irodában, hogy nagyon illusztris társasággal ülök majd egy gépen...mondom : mi a franc lesz ez, kormánygép ?
;)

mind2 (törölt) 2009.07.10. 13:15:41

@Seduxen: nem bucikám, a szesell szigetek arról nevezetes, hogy ott fészkel egy egyedülálló madárfajta : a KÉK madár. Nincs a világnak még egy szeglete, ahová annyira szívesen raknák a fészküket, mint a szesell..
Egyébként másik géppel megyek, nem az Oszkóékkal... mikor megtudtam, hogy Airbus, ..

mind2 (törölt) 2009.07.10. 13:23:07

Most viszont mindenkinek kellemes 7végét... nekem indul a sárgabarack lekvár - project... :)))
Jók legyetek :)

Plutonic 2009.07.10. 14:05:54

@mind2: És megest ingerel! :)))))
Jó munkát és hétvégét és pihenést, meg mindent! :))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.07.11. 23:06:59

@mind2: te beszélsz?? a 2600 kommenteddel?:D

süti beállítások módosítása