Skip to content


       Szűrés lista

Mr. Istvan Kocsis perel

Mivel nem minket ért jogi támadás, nincs más dolgunk, mint hátradőlve röhigcsélni az annak idején "nagy-nehezen megválasztott" rátermettnek nevezett idióta BKV-vezér legújabb lépésén. Ugye nemrég rá nézve finoman szólva is kompromittáló hírek láttak napvilágot: MVM-főnöksége idején a Jadran Investments Limited nevű, brit bejegyzésű, offshore cégtől bérelt szállodát az MVM egyik leányvállalatának egymilliárd forintért, a szerződésbontás után pedig a Jadran nem fizette vissza a bérleti díjat. Ez már önmagában érdekes egy picit, hisz' mégiscsak egy eltűnt MVM-milliárdról van szó a több tíz közül, amit belső vizsgálattal kerestek. Viszont az igazi csemege az, hogy a szállodaügyletben érdekelt Jadranról a brit kormányhivatal, a Companies House interneten elérhető, fizetős cégnyilvántartásában tizenkét hivatalos dokumentum található, és ezek egyikében az áll, hogy a társaság valódi tulajdonosa „Mrs Istvan Kocsis”.

Egy offshore cégekkel foglalkozó szakértő elmondta, hogy angol bejegyzésű cégeknél az „ultimate controlling party” a valódi tulajdonos megnevezése, „azt jelenti, hogy nála van a bankkártya, valójában az övé a cég”.

A hírt az Index hozta le, majd szépen átvette az összes hírportál a Népszabadságtól a Portfolióig. Kocsis első, igazán nagy tehetségre valló reagálása az volt, hogy névazonosságról, illetve rosszindulatú névbitorlásról (!) van szó. A marha. Tényleg teljesen életszerű, hogy George Brown angol/francia/német/olasz stb. állampolgár csinál egy offshore céget, majd nagy töprengés után, szivatásból bevési a Mrs. István Kocsis nevet tulajdonosnak...

Ezt még Hagyó Miki sem vette be (biztos kimaradt a bizniszből), levelet írt a fővárosi MSZP-frakciónak: "ártatlanság vélelmét is tiszteletben tartva, semmi okom sincs kételkedni vezérigazgató úr szavában, s őszintén remélem, hogy az általa feltételezett névbitorlást mihamarabb tisztázza." ... "könnyen kerekedik, kerekedhet olyan hangulat, amelyben a Vezérigazgató urat ért újabb gyanúsítások miatt a BKV Zrt-re is rávetülhet a gyanú árnyéka, ami ronthatja a cég tárgyalási pozícióit, helyzetét és társadalmi megítélését." Vagyis jó lenne tőle megszabadulni, mert kínosak már a közös képek... Hagyó a bizalomvesztésről tájékoztatta Kocsist is, majd szabadságra ment. Ezt kihasználva a BKV gyorsan kiadott egy közleményt "Hagyó és Kocsis között kiegyensúlyozott, korrekt a kapcsolat" címmel, amiben azt írják, hogy " pénteki valótlanságokat állító híresztelések ellenére Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes és dr. Kocsis István viszonya kiegyensúlyozott; a főpolgármester-helyettes megerősítette, hogy szakmailag elégedett a vezérigazgatóval, aki továbbra is a bizalmát élvezi."

Az időközben hazatért Hagyó ezen nagyon kiakadt:

"semmiképp sem nevezhető korrektnek egy négyszemközti tárgyalás, szövegkörnyezetéből kiszakított részlet egyeztetés nélküli közzététele, ami azt a látszatot keltheti, hogy Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes álláspontja a levelében foglalt tartalomhoz képest megváltozott volna. Véleménye változatlan. A 100 százalékos fővárosi tulajdonban lévő BKV Zrt-t közvetve érintő, a szakmaiságon hangsúlyozottan túlmutató ügy kapcsán, továbbra is elengedhetetlennek ítéli az adott helyzet politikai kezelésével kapcsolatos esetleges feladatok áttekintését, a szükségesnek ítélt lépések megtételét."

Ez már viszont sok volt Kocsisnak, elszakadt nála a cérna. Gondolom nem érti, mikor, hogyan és főleg miért esett ki a kosárból, miért nem védik már a seggét fentről, ahogy tették éveken át. Csapdába esett állathoz hasonlóan vergődik, csapkod össze-vissza, most a jó öreg szoci módszert választotta: beperli az újságokat, amik írni merészeltek róla és kedves feleségéről.

Kocsis István perel

Sajnálatos módon a BKV vezérigazgatója körül időről időre valótlanságokat tartalmazó, kétes hírek jelennek meg, amelyek hátterében nyilvánvalóan a vezér negatív megítélésének generálása áll. A média felelőssége ezekben az esetekben meghatározó. A valótlan és esetenként rágalmazó sajtóhírek ráadásul nem csak a vezérigazgató, hanem a cég megítélésének sem kedveznek. A vezérigazgató megelégelte a légből kapott álhírek cáfolását, és határozott lépésre szánta el magát.

A vezérigazgató elmondta, soha nem lépett fel jogilag az oknyomozó sajtó ellen, akkor sem, amikor az negatívan érintette, de most az eddigi megjelenések alapján számos sajtóorgánummal szemben megtette a lépéseket a peres eljárás megindítására a jó hírnév csorbítása miatt. Tette ezt annak érdekében, hogy az eddigi alaptalan, rágalmazó állítások szerzői, híresztelői a magatartásukért a bíróság előtt feleljenek, és annak érdekében is, hogy az ilyen és hasonló esetek folytatásának elejét vegye.

A vezérigazgató a nyert perek után kártérítésként járó összeget támogatási céllal alapítvány javára kívánja fordítani.

2009. július 7.

BKV Zrt.

Mit mondjak, optimista ember ez a Kocsis....

Címkék: bkv idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr441233081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hetfield 2009.07.09. 09:07:14

Tegnap mikor hallottam a hírekben hogy ronthatja a BKV "társadalmi megítélését", hangosan felröhögtem :D

szénhidra 2009.07.09. 09:08:02

Ezzel elindult valami?
Asziszem nem...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.09. 09:14:39

Demszky felszólította Kocsist, hogy tisztázza magát.

Sajtótájékoztató, a teljes média:
Demszky:
-Felkérem Kocsis István urat, hogy legyen kedves és tisztázza magát!

Kocsis:
-Köszönöm a lehetőséget! Ártatlan vagyok, aljas rágalomhadjárat folyik ellenem, nincs közöm ezekhez az ügyekhez.

Demszky:
-Köszönöm István. Hölgyeim és uraim, a Kocsis-ügy ezzel lezárva. A viszontlátásra.

Mourinho már nem a király 2009.07.09. 09:19:49

"Kocsis első, igazán nagy tehetségre valló reagálása az volt, hogy névazonosságról, illetve rosszindulatú névbitorlásról (!) van szó."

Én ezen akadtam ki, még az index-es cikkben. Névbirtoklás, hát mi a fasz, ez a nyomorék azt hiszi ő az egyetlen Kocsis István a világon??

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 09:20:28

@zero: Te zero én majdnem szóról szóra ilyen kommentet nyomtam ehhez a tisztázós cikkehez!

Viktus 2009.07.09. 09:24:23

Legfeljebb szépen otthagyja a BKV-t lehet akár még uniós biztos is a szociknál :D

Petrow 2009.07.09. 09:25:35

A V'bőrtől behajtott hírnévrontási díjat szeretném, ha egy pecsétgyártó cégnek ajánlaná fel, aki édes kis bélyegzőket gyárt, "300.- Ft (25%-os áfatartalom)" felirattal, így gyorsítva meg a jegyek átírását, ezzel hozzájárulva, hogy az egész nap ott ülő pénztárosok ne kapjanak ínhüvelygyulladást.

Parkőr (törölt) 2009.07.09. 09:26:03

A legnagyobb gáz, hogy ha minden bebizonyosodik róla,az összes csalás, az MVM-nél az összes lopás mondjuk 3 év mulva , eliítélik jogerősen, úgy 6 év mulva akkor sem történik semmi, lopott annyit, hogy a gyerekeinek sem kell dolgozni, kap 1 év felfüggesztettet és snitt...

Eddig egyeten gazdasági ügyben sem szültetett elrettentő ítélet.

Ivanhoe 2009.07.09. 09:26:28

Remélem ezek után a beperelt médiumok még több disznóságot előásnak róla, és a végén őt fogják perelni, ő meg sűrűn fogja kérni az elnézéseket.

Viktus 2009.07.09. 09:28:41

Na mára is akad lenyúlás bőven:

reakcio.blog.hu/2009/07/09/who_the_fuck_is_lou_ur

A győztes nem más, mint a Genexpo 2010 Hungary Kft. A másik két pályázót élből kizárták, úgyhogy túl nagy verseny nem volt. Ne szégyellje magát senki, aki még nem hallott e cégről: azt ugyanis tavaly októberben alapították. Ez annak tükrében érdekes, hogy a pályázat kiírását eredetileg 2008 szeptemberére tervezték, de úgy tűnik, meg kellett várni, amíg a Genexpo elintézi a cégalapítási papírokat.


:D:D:D:D

Kis 2.5 milliárdos buli.

Bár ez a 3 milliárdos ügylet sem semmi:

mandiner.hu/cikk/hutlen_kezeles_gyanuja_a_bukott_kormanyzati_negyed_ugyeben

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 09:31:46

@Viktus: Hát komolyan már nap nem telik el, hogy ne bukjon ki valami millárdos nagyságrendű balhé?

Higany 2009.07.09. 09:32:25

Az objektív tájékoztatás jegyében felsorolnám azokat a (pozitív) eredményeket, amiket a BKV Kocsis vezetése alatt ért el:
-
-
-

Viktus 2009.07.09. 09:33:52

@Higany:

Nuygi jön Liberté-Jancsi Bohóc , és elmagyarázza miért is okés Kocsis úr tevékenysége :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.09. 09:36:51

@Parkőr:

Egy bizonyos pozi és/vagy összeg felett NEM ítélnek el senkit. Lásd Princz Gábor és a Postabank ...

Maximio 2009.07.09. 09:40:04

Kocsisnak negatív hírnevet akarnak generálni, elég bizarr, így is elég hírhedt már a csávó, hogy szívesen üldögél állami vállalatok vezérigazgatói székében vagy igazgatótanácsában, mindössze havi néhány millióért. Mellé még lop is, mint a szarka, aztán van pofája perelni. Én részemről megelőlegezek neki egy Vastagbőr-díjat az évvégi szavazáson, pedig még az év fele hátra van, és már így is nagy a versengés.

Ivanhoe 2009.07.09. 09:40:50

@zero: Azért a remény hal meg utoljára. Előbb utóbb fejek fognak hullani, ha csak "apró láncszemeké" is, a nép vért akar.

beleszolok 2009.07.09. 09:49:02

Az igazi baj, hogy az ügyek többsége valszeg ki sem derül.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 09:49:59

@Maximio: Hát jól mondod. Micsoda hajrá lesz még itt kampányidőszakban!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.09. 09:50:25

Az eddigi tapasztalotokból kiindulva még az is lehet, hogy Kocsist kirúgják, sok-sok milliót kap végkielégítésként, majd ....... nem, nem bújdosik el, hanem átveszi Tátrai helyét a MNV-nél.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 09:52:51

@laspalmas: Hát tényleg. Éppn van egy megüresedőnek induló hely. Meg úgy is volt már a cégnél csak akkor másképp nevezték! Leg alkalmasabb lesz!

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.09. 09:56:29

Az Orbán hazudik, én ennek a Kocsinak minden szavát elhiszem! :o)

2009.07.09. 10:07:10

Hát igen, ez azért lehet igy, mert tolvaj a tolvajnak nem lopja el a pénzét! Igy tünt el az országban nagyon sok milliárd, és igy lettek milliárdosok. Loptak, de nagyon! A pártok pedig a " ma neked, holnap nekem" elv alapján müködtek és müködnek, közben megy a parastvakitás. Na ilyenkor kellene alkalmazni--a tolvaj bandáknál--a Putyin módszert. Hamarosan rend lenne!

2009.07.09. 10:08:22

Bocs,nyomtatási hiba:....megy a parasztvakitás.

f.m.j. 2009.07.09. 10:13:34

nol.hu/belfold/20090709-verre_ment_a_politikai_harc_foton

Ezt nézzétek bázz....

Mi lehet nagyban a koncért????

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.09. 10:18:32

@fmj: Emlékszünk mi olyanra is, amikor hatalmi harcok következtében csoportosan erőszakoltak meg egy szoci politikust, persze férfi politikust... aztért ha ez magasabb szinten is működne, azt annyira nagyon nem is bánnám. :o)

Elképzelem, ahogy drazsét leteperik a földre és jön veresjani az övét bontogatva számonkérni, hogy mi is volt az az ügyészségi vakerálás. :o)

System failure. :) 2009.07.09. 10:24:27

Esetleg nyakazás élő műsorban a maónika só helyett?
Csonkolás? Darabolás? Ej, de náci vagyok, elhatárolódom magamtól.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 10:25:25

@laspalmas: negatív Spock kapitány, arra már van jelölt :))))

Na vajon ki???

Combi a ballibes Ferkófan 2009.07.09. 10:29:51

@Parkőr: Dehogynem született. Princzet megbüntették kőkemény 3millára :)

Plutonic 2009.07.09. 10:46:53

Az élet rock'n'roll!!!! :)))))
Borul a szar és ez örömmel tölt el. :)))

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 10:48:00

@Plutonic: Fog itt még a szar folyni mint a Niagara!
Legalábbis remélem. S elsodor pár szemétládát.

Plutonic 2009.07.09. 10:53:06

@Noname Cowboy: Bár már látnám! :))))
Persze arra vigyázni kell, hogy ha robban a budi, hozzánk ne tapadjon szar! :DDDDD
Én abban reménykedem, hogy az ÖSSZESET elsodorja!
Mondjuk akkor jó szellős lesz ez az ország.... :(((

Lezudius 2009.07.09. 10:56:03

Az összes ilyen gennygombócot összeszedném(politikusokkal együtt), beraknám a sittre őket. Minden joguktól megfosztanám, majd beküldeném Jack Bauer-t kikérdezni:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.07.09. 10:57:25

@Seduxen:

Szilvásyt rebesgetik, de sose tudni, mit hoz a jövő.....remélem, sok szépet. :)

eszkep 2009.07.09. 11:00:05

@Viktus: Abban biztos lehetsz! Liberté-Jancsi Bohóc simán megmagyarázza, hogy Kocsis úr a fasiszta FIDESZ (és személy szerint természetesen OV) áldozata, aki a nácikkal konsporáló ügyészség, rendőrség, Pénzügyőrség, APEH, PSZÁF, áldozata (lesz remélhetőleg) a náci Németország diktatúráját idéző koncepciós perben
A magyar demokráciát mindenképpen meg kell védeni a fasizmustól, a FIDESZ nem kerühet kormányra, ráadásul a gazdasági válság miatt idő sincs választásokat tartani, így azok "bizonytalan ideig, ideiglenesen" elmaradnak...

eszkep 2009.07.09. 11:01:36

@Plutonic: Sajnos, attól tartok, erre majd csak akkor kerül sor, ha a Kobbik alakít kormányt. A FIDESZ túl puhapöcsű ehhez, és akkor még jóindulatú voltam velük...

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.09. 11:03:24

@eszkep: A választási időszakra elfogy a della, bedől a gazdaság és bevezetik a szükségállapotot, az alatt ugye nincsenek választások.

Én legalábbis ezt csinálnám, szerencsétekre nem vagyok szoci miniszterelnök :o)

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2009.07.09. 11:09:47

Ó yessz, "Puskás Öcsi" lassan szopóágon.

Mondjuk ha itt megnézitek (www.bkv.hu/home/BKV_vezig_palyazat.pdf), az a drámai nagy törés nem következett be '98-2002 között sem a "Társasági megbízatásokban" (4. oldal).

Ettől függetlenül, teljesen komolyan gondolom, hogy a közélet tisztulásának egyik legkomolyabb fokmérője az lesz, hogy börtönbe kerül-e ez a szarházi.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 11:10:39

Azért kíváncsi vagyok ki rugdalja a szarosvödröt. Mert lássuk be nem a véletlenek furcsa játéka, hogy sorban derülnek ki a disznóságok.

Plutonic 2009.07.09. 11:13:44

@eszkep: Nekem meg van egy olyan érzésem, hogy amikor átszakad a gát, akkor már nem az aktuális kormány fogja ezt tenni, hanem az emberek..... ;)))

@Félkupica_Fehér_Főnök: Ez nekem is eszembe jutott és remélem, hogy hamarabb robban a budi....

belzebubó 2009.07.09. 11:16:57

"Tette ezt annak érdekében, hogy az eddigi alaptalan, rágalmazó állítások szerzői, híresztelői a magatartásukért a bíróság előtt feleljenek."


2007-ben 973 millió forint, 2008 augusztusáig 409 millió forint, azóta pedig 390 millió forint értékű tanácsadói szerződése volt a BKV-nak különböző kétes hátterű offshore cégekkel.

Befenyegeti az újságirókat? Ez mit képzel?

800.000-ért kér tanácsot,hogy milyen tornacipőt hordjanak az ellenőrök? Tanulmányokat készittet 25 millióért, amiről kiderül,hogy copy-paste-tel irták? Vitézy beirta a gugliba és látta,simán netről bekopizott "tanulmányok".
Az üveges citromlét ami télen a végállomásokon a forró teához (védőital télen) jár a sofőröknek nagyban 500 Ft-ért veszik miközben én uazt 230-ért veszem a Tecsóban? Kiváncsi vagyok a gumibeszerzések hogyan mennek? Ahelyett ,hogy kussolna,hogy ne ugorjon rá ezekre a sajtó,még fenyegetőzik is.De remélem rámennek.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 11:17:59

@laspalmas: ugye, hogy tudod te :)))

én a tegnapi kingsziti-s hír kapcsán gondolkodtam azon, hogy Böszman sajnálatos módon (még) ogy.képviselő ugye???

csak mentelmi jog kapcsán kérdezem...

pfújj, rosszindulatú, pfúúúúúj

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.09. 11:18:43

@belzebubó: Háát pechje van mert a sajtó már egy ideje még a szaros gatyáját is megnézi! :D

belzebubó 2009.07.09. 11:25:18

@Noname Cowboy: igen,a felügyelőbizottságos Vitézynek jó kapcsolata van a sajtóval,papája ex-tulaja a HirTv-nek, remélem mindent kitereget róla.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.07.09. 11:27:48

@Hetfield: Hehe,nekem is ez jutott az eszembe.A bkv megítélése még tovább rontható?Ugyan hova?
Ó,ó,ó,óóóóó.. :-D

f.m.j. 2009.07.09. 11:47:49

Kocsis István az a jellemlovag, aki azt nyilatkozta, miután kiárulták az MVM-ből még a szart is, hogy "nem tudok róla, mert nem kell tudnom róla"... basszus, ő volt a vezig elvtárs!...
vagy ez is csak névazonosság??

kyncza 2009.07.09. 11:54:57

Tudom, hogy tilos, meg elcsépelt, meg náczi, meg fasiszta, és kitiltás jár, de muszáj!!!

Amikor arra gondolok, hogy szerencsétlen magyarok 80% azon van, hogy mit eszik ebédre, vacsorára, hogyan fizeti a fűtést, máról holnapra tengődik, akkor ilyen rohadt, mocskos férgek már azt sem tudják, hogy mennyi pénzük van!!!

Nem börtönben kell zárni, mert azzal is csak pénzbe kerül, elvenni ingó-, ingatlan vagyonát tőle is, családjától is, aztán agyonlőni a picsába a főtéren! Hogy ezeknek a rohadt mocskoknak a világ fasza pénze se elég!!!

És a birka magyar még mindig elhiszi, hogy neki kell szorosabbra húzni a nadrágszíjjat!!!

Miért nem jön ki 300.000 ember az utcára, és keresi meg ezeket a gazembereket!?!?
Mindig csak beszélünk, fikázzuk őket, csinálni is kéne valamit!!!

Mert mi lesz így?? semmi, eltűnik, és ez még csak a jobbik eset, a rosszabbik, hogy további milliókért ül bele másik bársonyszékbe...

Én azt hiszem nem leszek hosszú életű, mert 1x nekiugrok egy ilyennek, de addig ütöm, amig mozog!!!!

picur3ka 2009.07.09. 11:56:12

En nem tudom, hogy lesz itt megtisztulas, ekkora pocegodor, amire szukseg lenne, nincsen.

Bicskas 2009.07.09. 11:56:35

"rátermettnek nevezett"
en inkabb a "kipróbált elvtárs" kifejezést használnám

f.m.j. 2009.07.09. 11:58:19

@kyncza:

Kár lenne érted... :):)

kyncza 2009.07.09. 12:01:31

@fmj:

:)))

Ok, akkor a sünök kiérkezése előtt abbahagyom az ütést, és azt mondom, elesett...:)

martonx 2009.07.09. 12:03:33

Ezt nem értem:

"MVM-főnöksége idején a Jadran Investments Limited nevű, brit bejegyzésű, offshore cégtől bérelt szállodát az MVM egyik leányvállalatának egymilliárd forintért"

Miért bérel az MVM szállodát??? Kérdezem álnaívan.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.09. 12:04:31

@Plutonic: tudod, hogy hangzott az ominózus mondat:

Gyurcsány! CSOMAAAAAAAG....


tudom, hogy utópia, de olyan jó lenne... nem kívánnék én neki (meg a hozzá hasonlóknak) hosszú börtönidőt (max 1 hetet...)

és az 1 hét leteltét megelőző estén a börtönőr hozná a vadast zsemlegombóccal... majd másnap reggel NEM rehabilitációra kerülne sor :)))

kacsa! 2009.07.09. 12:21:31

@Noname Cowboy: Napi Kolompár* mellé lehetne csinálni Napi Korrupció sorozatot is.. napi 2-3 poszt...
*tényleg Kolót láttam valamelyik reggel a tévében, semmi okosat nem mondott? :)

Plutonic 2009.07.09. 12:22:47

@Seduxen: Green mile? XDDDDDDDDDDDDDDD

hatesz 2009.07.09. 12:28:27

"Mrs. István Kocsis ", nem is értem.

Egyszerüen annyit kellett volna reagálnia: Tisztelt magyar média. Amennyiben nem ismertek Önök elött a Mrs. rövidités jelentése, nézzenek utána. Ha én lennék, akkor Mr(!!!) István Kocsis szerepelne ott. kérem kapcsolja ki...

Van még kérdés????

Potyoló 2009.07.09. 12:44:05

Egy régebbi ontopic cikk a Blikkből:

"Kocsis István Leányfalun vett szakszervezeti üdülőt

(...) A Blikk információi szerint a Paksi Atomerőmű Rt. vezérigazgatója, Kocsis István pedig pár éve egy leányfalui volt szakszervezeti üdülő boldog tulajdonosává vált.

A hatalmas, főút melletti telken gyönyörű villa magasodik. A Blikk ottjártakor még egy hinta is tanúskodott arról, hogy valamikor gyerekzsivajtól volt hangos a környék. A szakszervezeti villát ugyanis gyereküdülőnek használta annak idején a Kereskedelmi, Pénzügyi és Vendéglátó-ipari Dolgozók Szakszervezete. Az érdekképviselet azóta megszűnt, s három másik szervezet (Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakszervezet, a Bankok, Biztosítók Szakszervezetének Szövetsége, illetve a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete) örökölte a nagy értékű ingatlant.

- Két és fél éve adtuk el Kocsisnak a telket és a villát - mondta a Blikknek Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke. - A pénzt tulajdonarányosan osztottuk el három részre - tette hozzá. Az érdekképviselet vezetője titkolja a vételárat, azt azonban elárulta, hogy 1993 óta már nem használták az üdülőt, 100 millió forintba került volna annak felújítása. Így árván állt a villa. Sáling állítása szerint újságban hirdették meg a telket, s fogalma sincs arról, hogyan került képbe Kocsis.

A több mint 20 ezer négyzetméteres telket azóta az atomerőmű első embere csinosítgatja. A leányfalui önkormányzattól lapunk megtudta, hogy építési engedélyt kértek a patinás villára. A munkások már hozzá is láttak az átalakításhoz.
A Blikk szerette volna megkérdezni Kocsis Istvánt a vásárlás körülményeiről, ám többnapos próbálkozás ellenére sem tudtuk elérni a Paksi Atomerőmű Rt. vezérigazgatóját. Nevében titkárnője és sajtószóvivője is visszahívást ígért, lapzártánkig azonban Kocsis nem jelentkezett."

A szerény kastély koordinátái a google maps-on: 47.717042,19.088729

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2009.07.09. 13:30:50

Nekem ez tetszik: "elmondta, soha nem lépett fel jogilag az oknyomozó sajtó ellen, akkor sem, amikor az negatívan érintette".^^ Annyira kis buksifejű! Hát miféle szerzet az, akit bármiféle oknyomozás negatívan érinthet, már a zaklatáson kívül? :oD

szmoker (Homo Trollicus) 2009.07.09. 14:45:30

Talán azoknak a szőröslábú araboknak van igaza, a saria-val.

Nyilvános lefejezés / főbelövés / akasztás toronydarun.

Roxvox 2009.07.09. 15:21:06

Ha engem is Mrs Istvan Kocsis-nak hívnak, jogosan kérhetném-e az 1 milliárdot?

molaris 2009.07.09. 15:52:51

@zero:
Na, ja. B+, annyit kell elsíbolni, hogy ne csak jó ügyvédre fussa, hanem az egész bírói kar fizetésemelésére is.:)
Meg azért meg kellene nézni azt az okiratot figyelmesen, mert a lánykori név is csak előkerülne.

technikus 2009.07.09. 15:58:10

@szmoker: Egyetértek velük. Mi az , hogy valami indiai származású egyed, 26 éves korára 6x-os visszaeső??? Letérdel a harmadik eset után ,aztán egy kalasnyikov lőszer,és minden probléma megoldódott. Pfujjj randa fasiszta ......

Micro_fine 2009.07.09. 16:20:38

Ha a fele igaz, már akkor is több száz éves börtönt érdemelne, azokkal együtt, akik kinevezték, akiknek ellenőrízni kellett volna, akik tudták, hogy mik történnek, de hallgattak mint a sir. Dél-Amerikában a drog-bárók kezében van minden hatalom, nálunk meg az off-shore-bárók vetették meg a lábukat, közben ott, is nálunk is teljes nyomor felé halad a lakosság nagyon nagy része.

Roxvox 2009.07.09. 17:57:31

900 év kóter, aztán lehet harmadolni jó magaviseletért.
Kurvanagy probléma lesz itt, ha már nem lesz probléma.

K.Jani 2009.07.09. 20:05:59

napról napra érik bennem a gondolat, hogy akár durva eszközökkel is de el kell takarítani az EGÉSZ politikai förmedvényt. a fidesz is feltünően kussol ÁLLANDÓAN.
ennek a népnek hamarosan észhez kell térnie különben nézhetjük magunka!
GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!!
kynczának igaza van. cselekedni kell!

K.Jani 2009.07.09. 20:09:38

ha valaki beteg, akkor nem ül otthon tétlen és várja, hogy majd jobbbra fordul sorsa. cselekszik, magát gyógyítja vagy elmegy gyógyítóhoz.
most az ország nagyon-nagyon beteg. ha nem gyógyítjuk meg akkor el is veszíthetjük.
nem lesz mit átörökölni a következő generácónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a hejzet súlyos és eszerint is kell hozzáállni!!!

K.Jani 2009.07.09. 20:10:27

sajnos túl sok a birka és kevés a jó pásztor!

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2009.07.09. 21:41:20

@Viktus:
Az ügylet leginkább azért aggályos, mert Magyarországon pályázati kiírást nem nyerhet olyan vállalkozás, amelyiknek nincs a pályázati tárgyban több éves szakmai tapasztalata, referenciája. Egy frissen alapított cég Magyarországon semmilyen pályázatot nem nyerhet.

Tarackos Sül (törölt) 2009.07.09. 23:07:22

Én tudom, hogy mindezért ki a hibás.

25 millióért megmondom.

Na jó, ingyé is:

A ZORBÁN!!

hatesz 2009.07.10. 12:04:28

mondom mégegyszer, a Mrs. rövidítés nem férfinév, még ha ott is van mellette az Istvan... Szóval az egyészet nem értem, pl miért mondta hogy visszaéltek az ö nevével??? A Kocsis Istvánné nem hinném hogy ö...

2009.07.10. 15:13:59

Túl siema modosrú, szeplőtele volt ez a kocsis...arra gyanakodtam, amikor ezt el vállalta, hogy vagy agyalágyult vagy nagyon dörzsölt...most se tudom, melyik?:DDD

2009.07.10. 15:19:02

@Letícia-Charlotte in SBp: uff: túl sima modorú, szeplőtelen...elnézést kérek!:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.12. 00:23:02

@tesz-vesz:

dehogy, csak én így képzeltem el :)))

Notung 2009.07.25. 08:27:22

Pitek, Pitek.

(A gépész karon mindenki így ismerte, mivel kolesz igazgató volt)
Eredeti ez névmitoménmi...
A névvel való katyvaszon el lehetne gondolkodni, ha Piteket mondjuk Hluzwischiák Gebhárdnak hívnák, de így?
Karcsú.

süti beállítások módosítása