Skip to content


       Szűrés lista

Kamerát a buszokra? Vagy inkább kommandósokat?

Számomra teljesen felfoghatatlan, ami történik. Engem úgy tanítottak, sőt, nem is tanítottak, egyszerűen belenőttem abba, azt láttam, tapasztaltam, hogy ha felszállunk a buszra, akkor

- köszönünk a sofőrnek

- kérünk jegyet, majd kifizetjük azt

- ha van hely, leülünk; ha nincs, nem rángatunk/utálunk ki senkit az ülésből, hanem állunk

- nem dobáljuk el a szemetet, nem ordítunk, hagyjuk a többi utast nyugodtan utazni, ahogy ők is minket

Látszik, hogy nem vagyunk egyformák, rengeteg állampolgártársam más viselkedést sajátított el a közösségi közlekedés kapcsán... Majdnem minden napra jut egy hír, hogy bántalmaztak egy busz/villamosvezetőt.

Van, hogy rendesen megverik, és van, hogy csak burleszkbe illő módon adják elő magukat. Szegeden ez is, az is megesett.

Egy hete egy ittas férfi támadt egy buszvezetőre, többször megütötte, mert nem akart ott megállni, ahol az ittas férfi le akart szállni a járműről. Mer' ugye a busz az nem taxi...A sofőr könnyebben megsérült, a támadó ellen a rendőrök eljárást indítottak. Öt nappal később egy párocska akart jegy nélkül villamosozni, amikor pedig ezt a villamosvezető szóvá tette, akkor a férfi kiabálni kezdett vele, az asszonyka pedig többször fejverte a táskájával.

Előttetek van a kép? Látjátok magatok előtt, hogy a bliccelni szándékozó páros egyik tagja üvölt, másik (női) tagja pedig ridiküllel/tescos szatyorral püföli az egyenruhás villamsovezetőt? Aki lehet, hogy bunkó, lehet, hogy nem vár meg, az is lehet, hogy rádcsukja az ajtót, de akkor is: kell jegyet venni, hogy elfuvarozza a segged.

Mondom, valakiknek ez nem egyértelmű... Ózdon hétfő este fél tíz tájban egy egész csapat gondolta úgy, hogy a sofőr majd grátisz elviszi őket, hisz a kórházba mennek újszülöttnézőbe (a többi kismama meg majd pihen, ahogy akar), és egy ilyen örömteli alkalmat kár lenne a mocskos anyagiakkal tönkretenni....Amikor a buszvezető ezt a szándékot nem fogadta kitörő örömmel, akkor az ismeretlen létszámú csoport (gondolom, minimum öten voltak) ordítozni és fenyegetőzni kezdett.

És itt jött a szokatlan fordulat!

Emberünk páratlan lélekjelenlétről tett tanuságot: bezárta a busz ajtaját, elindult, majd dudálva beállt az Ózdi Rendőrkapitányság elé....

Egy kivételével az összes nagyhangú meghúzta magát, ő viszont még az előrajzó rendőrök előtt is folytatta a műsort (gondolom seggrészeg volt), így aztán előállították, és garázdaság miatt indítottak ellene eljárást.

Nem számítok példamutató ítéletre, sokkal inkább egy harcos jogvédő felbukkanására valami olyasmi szöveggel, hogy "A sofőr korlátozta a jóhiszemű, menetjeggyel önhibájukon kívül nem rendelkező, ártatlan, rokonuk születése miatt eufórikus állapotban lévő utasokat szabadságjogaikban, hisz rájuk zárva az ajtót, menetiránytól eltérve kvázi elrabolta őket! Felháborító!"

Én azt mondom:dícséretes!

Ha így, hát így, de móresre kell tanítani a tömegközlekedés vérszívóit.

Remélem, Jóri András is belátja ezt, és abbahagyja az aggódást a kamerákon...

Címkék: társadalom abszurd megyei hír

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr871259804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grafithuszar 2009.07.22. 13:06:23

Hah, Ezt el sem hiszem. Nagyon frappáns. Persze várható hogy hamarosan megjelenik valami jogvédő aki majd szép sorjában elmondja amit laspalmas is írt

"A sofőr korlátozta a jóhiszemű, menetjeggyel önhibájukon kívül nem rendelkező, ártatlan, rokonuk születése miatt eufórikus állapotban lévő utasokat szabadságjogaikban, hisz rájuk zárva az ajtót, menetiránytól eltérve kvázi elrabolta őket! Felháborító!"

Pontosan. Egyedül az maradt ki hogy a sofőr rasszista, és náci is....

LeLoup 2009.07.22. 13:09:13

Már bocs oz OFF-ért, nem tudom volt-e, de ez a Mádly nem nyugszik:

Fót Reloaded

index.hu/belfold/2009/07/22/kessel-villaval_ment_a_kapcsoloszekrenynek/

ON

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.22. 13:15:20

Én annyival csináltam volna másképp, hogy nem a rendőrségre mentem volna velük, hanem a szerpentinre. Egy buszban meglepően félelmetes tud lenni a nagy sebesség meg az erőhatások, pláne ha hozzá jó kis kanyarok is társulnak. Lehet a kiruccanás után példásan vásárolták volna a jegyeket :D

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.07.22. 13:17:38

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Én elvittem volna őket úgy 300-400 km-re, azt sétáljanak :o)

Horizont 2009.07.22. 13:21:20

Amíg nem születnek megfelelő végrehajtott büntetések az élet minden területén ( az állatkínzástól a fehérgalléros bűnözésig) nem várható javulás, csak romlás! Persze lehet, hogy az is kevés lenne az ilyen barmoknak!

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: jó ötlet:))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.07.22. 13:23:58

Még kb.: 20 év az újszülött is ott fog óbégatni a buszon, feltéve ha lesz busz, vagy ha lesz még Ózd.

picur3ka 2009.07.22. 13:25:25

'Elrabolta oket.' LOL.

A villamosvezetoknek eselyuk sincs.

Mourinho már nem a király 2009.07.22. 13:25:55

Szegeden bunkók a villamosvezetők, 1-2 még le kéne fejelni, kár hogy eddig nem tettem meg.
Este nem áll meg a megálóban és kiröhög az ablakon.
Vagy látja, hogy sprintelsz ezerrel és direkt rádcsapja az ajtót.
Az ilyenen csak a lefejelés segít. Bepanaszolod a felettesnél, aztán jön egy semmitmondó válasz, hogy kivizsgálták az ügyet, blabla, vagy a másik verzió, hogy te kurvaanyáztad a sofőrt meg részeg voltál.

schnee 2009.07.22. 13:52:55

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Ja és Ózd mellett van is 2 alkalmas szerpentin. Egyik Farkasluk után, a másik a másik irányba :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.22. 14:13:45

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Kíváncsi vagyok, hogy ki volt ott a hunyó. Mondjuk a kopaszok tűntek annak.

belzebubó 2009.07.22. 14:36:38

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": micsoda arcok! Ez melyik volt III/II-es vagy III-as security cégének autója? És mi a fenét keres a sinen?

Ez a Jóri engedné állitólag,de mivel ezt a javaslatot előtte már 2 ombudsman elutasitotta,nehéz neki szemben hugyozni. Az viszont egy érv,hogy azóta drasztikusan megnőttek a büncselekmények.

kenájkikit 2009.07.22. 14:38:39

10-15 éve még nem volt ilyen illetve biztos volt egykét tajparazst akkor is akinek fogalma sem volt, hogy kell egyáltalán emberek között viselkedni, de mindenestre akkoriban még nem volt mindenki gengszter meg raj meg mittudomén mi. nyilván akkor könnyebb volt bliccelni, de annyira még nem volt eltómpítva a társadalom.

ikszD 2009.07.22. 14:46:09

@Grafithuszar: És természetesen FIDESZ-esek. Vagy az már alapból benne van a náciban?

ChainsawKiller 2009.07.22. 14:53:45

Fiatal csaj felszáll a buszra, körülnéz, látja, hogy nincs hely. Odamegy egy nénihez:
-Csókolom, átadna a helyét?
-Már miért adnám át?
-Terhes vagyok.
-Hm, nem is látszik magán, mióta terhes?
-Még csak 1 órája, de úgy elfáradtam.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.07.22. 15:06:00

@kenájkikit: Pontosan és pontosan!

Itt már mindenki gangsta, meg laza, meg raj, ahogy mondtad, lehet simán "produkció" a haverokna egy ilyen beszólok a buszvezetőnek előadás...

Miért nem igáznak le mindket az osztrákok és lészen itten kemény diktatúra!

ChainsawKiller 2009.07.22. 15:17:34

@kenájkikit:
hát igen, összejön a sok harczos raj, megy a dajdaj a buszon is és jól tudják, hogy senki nem fog beszólni nekik...
Ettől meg nagyobb lesz az arc, mire elérik a céljukat (ez esetben a kórházat) már érinthetetlennek érzik magukat.
Bliccelők/próbálkozók meg mindig lesznek, ami nem is lenne önmagában baj, ha egy sikertelen próbálkozás után nem támadnák meg a sofőrt...

Taktikai Atompingvin 2009.07.22. 15:23:00

Autós, buszsofőr, rendőr.Szép tendencia.Mi lesz a következő országgyűlési képviselő?Mondjuk rájuk férne, akkor legalább csinálnának valamit.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.22. 15:30:41

a cigány emberek általában jól tudnak alkalmazkodni a környezethez, a változásokhoz, sokkal mobilabbak, mint a magyarok, sokkal rugalmasabbak, nagyon hamar fel tudják ismerni, hogy mi az érdekük, gyorsan tudnak váltani - ez tette lehetővé, hogy ezer év óta élnek más népek között, és fennmaradtak a saját kultúrájukkal együtt.

De igenis a azt a sok mocskos megélthetési jogvédőt kellene jó seggbe rúgni, mert ezeket az eseteket nyugodtan az ő számlájukra lehet írni, mert ők hitetik el a cigányokkal, hogy a magyarok rasszisták, és őket itt most elnyomják, és persze tapasztalják is, hogy tetteiknek nincs következménye, mert ők megényhetési bűnözők. Lophatnak tyúkot, áramot, mert csak a kiccsaládjuk miatt tették.

Régen is voltak cigányok nem kevesenn, de ha bűncselekményt követtek el, annak volt következménye. Nem kaptak segélyt számolatlanul, és egyáltalán, félték a törvényt, jobban ismertek a Btk.-t mint egy sztár ügyvéd.

Biztos vagyok benne, ha azt tapasztalnák, hogy rend van, a redőrség ki jön bár mikor, hogy a tetteiknek következménye van, hogy ha nem fizet áramot, lakbért, akkor lapát, és nincs apelláta, nincs vezető hír a hiradóban, nem veri ott a nyálát a liberális megélhetési politikus, olyan gyorsan alkalmazkodnának az új helyzethez, hogy időnk sem lenne észrevenni.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.22. 15:31:33

@picur3ka: LoL, szegény villamosvezető tényleg nem tud mit csinálni :) A buszsofőrnek meg vastaps!! :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.07.22. 15:37:50

@turner: már hogyne tudna.Én villamosvezérként ha sok RAJ CSÁVÓKÁT látnék a villamoson arcosokodni, bekapcsolnám az elektromágneses sínféket, és nézném ahogy kirepkednek a szélvédőn. ;)

gcsabi 2009.07.22. 15:42:05

@csabapayne:
Sőt! Viszi mind az öt gyerekét és mennek ők is látogatni az hatodikat, meg az ujszülött kisunokát.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.07.22. 15:47:53

@Prinzessin Erbsen: Ez pontosan így van!!! De ebből is jól látszik,hogy a koszos cigányok mennyire egy önző erőszakos söpredék. Mindíg is ilyenek voltak, csak éppen kb a '90-es évek közepéig kordában voltak tartva.
Elsőnek kéne lennie a személyes és vagyon biztonsághoz való jognak. Minden más idióta kisebbségi jog csak ez alatt legyen,

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2009.07.22. 15:49:12

@gcsabi: A tragikomikus az lesz majd, mikor a helyi kórház orvos hiányában be fog zárni.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.07.22. 15:51:16

@csabapayne: Majd szülnek otthon, nekik mindegy :-/

Spielberg 2009.07.22. 15:56:36

az ózdi az nem cigány. ááááááááááááá! dehogy

picur3ka 2009.07.22. 16:10:48

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: @turner:

De keszultek vagytok.

Kulonben megint megtamadtak egyet.

Egyebkent a UK-ben allando rendori ugyelet van a baleseti osztalyokon. Es atlagban veve ugye most mar nekunk is meg kell oldani az osszes kozalkalmazott vedelmet. Muhaha.

gidabiga 2009.07.22. 16:17:27

@LeLoup:

bezárták az OPNI-t, én már semmin sem csodálkozom.

gidabiga 2009.07.22. 16:22:07

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

az a narancssárga inges és a többi nagyméretű ülhetett a Hummerben talán? :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.22. 16:37:29

@gidabiga: Én is úgy tippeltem. De komolyan nem értem mi a lófaszt kerestek ez ott a sínen.

kyncza 2009.07.22. 16:58:28

Sztem meg szart se ér, h kihívják a rendőröket...mi van ha kijönnek? 8ból 1et kikérdeznek, ejnye-bejnye, max. pénzbüntetés, amit úgyse fog kifizetni, levonni nem lehet. Na bumm, marhára visszatartó erő.

Sztem kéne pár 5ös markos legény csoport pár buszra, villamosra aztán rendet tennének ilyen esetben. Tökmind1 ki mit mond a szép szóról, meg hogy az erőszak nem megoldás, majd magyarázza akkor, ha az ő, vagy a családtagja oldalából lóg ki a kés...Nem kell csontnak törni, csak egy pár füles, kib@szni a járműről, aztán csókolom....ja, hogy jegyük sincs...akkor kabát, nadrág marad, szétosztani hajléktalanok között.

tudi 2009.07.22. 17:07:11

Az ozdi eset kapcsán kérdezném, azok az "emberek" véletlenül nem a hazánkban oly sokszor bántott és üldözött kissebbség tagjai voltak.

Steve the Great 2009.07.22. 17:37:10

@kyncza: Szép gondolat. Ha ezt bevezetnék, akkor meg előkerülne a kommentelők egy másik, jelentős kasztja, aki a bunkó, sötét biztonsági őröket orkozza...

navera 2009.07.22. 18:33:20

Nos nézzünk egy másik oldalt, pl. Londonban, ha beérkezel a városba kamerák vesznek fel, egy szoftverrel meg lehet nézni, hogy merre jártál adott napon, mondom szoftverrel, elcsámcsog rajta egy ideig, de kiadja a végén az útvonaladat.
(senki ne ordibáljon, hogy Orwell!!! ez annál több)
Engem nem zavar, mert megtanultam viselkedni, nem szedek szét sem embert, sem tömegközlekedési járműveket, tároljanak akár évekig is. Nem érdekel.
Aki meg garázdálkodik, beleköt másokba, automatikusan lemond a személyiségi jogairól, lásd szabálytalankodó parkoló autók rendszáma, fotóval a neten. (volt is belőle balhé a múlt héten egy fehér ferraris a járdán parkolt és még neki állt feljebb, onyád)

Jah, liberálisnak gondol a környezetem és jómagam is ezt hiszem magamról

@Steve the Great: akinél hatalom van az automatice ork lesz! De inkább pár törött ujj, mint egy leszakított kapaszkodó

törökszultán 2009.07.22. 19:22:52

Én csak azt nem értem, hogy ezekben az esetekben, feltételezem, hogy a szenvedő alanyok nem egyedűl voltak a buszon, vilamoson, stb, a többi fosógép miért nem orditott velük artikulálatlanúl, sokáig? Elég félelmetes amikor egy csorda nyugdijas üvöltözik. Hülyék az utasok, hogy eltűrik a koszfészkek agreszióját.

busdriver 2009.07.22. 19:43:33

Sajnos ezt szinte minden nap el lehetne játszani Ózdon! Én is ott dolgozom sofőrként, és én is voltam már különjáratban a rendőrségen! Ez kb 2 éve lehetett, és akkor még működött egy cigányoknak fenntartott szórakozóhely! Reggel a sok betépett bantu köcsög szó nélkül mászott fel a buszra, fizetni nuku, minek azt, erre kicsit begőzöltem, és leparkoltam őket a rendőrség elé! Egy idióta menet közben ugrott ki az ablakon, amikor észrevette, hogy hova viszem őket! Ez Ózd egy nagy gettó! Van olyan vonal, ahol pillangókéssel jönnek a disznók, hogy nekik az a bérletük! Vajon mit kellene tenni? Na én már vállalom, hogy rasszista vagyok, és utálom az ilyen férgeket!

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2009.07.22. 19:55:37

@busdriver: Felmutatja: "Ez a bérletünk!"
Te meg felmutatod a Desert Eagle-t: "Akkor én meg ezzel lyukasztok." :-)
Szép lenne, bárcsak meg lehetne csinálni...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.07.22. 20:34:37

@laspalmas:

Szerintem nem nagyon utazik BKV-val ...

Fizessük be egy Békesmegyer-Rákospalota utazásra ...

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.22. 20:41:36

@csabapayne: mindig velünk éltek a cigányok, és nem volt soha különösebb baj velük, de amióta az ország vezetői kijátszák egymás ellen az "alattvalókat" azóta egymással vagyunk elfoglalva, és nem azzal hogy elzavarjuk ezt a tetű bandát

Taktikai Atompingvin 2009.07.22. 21:08:02

@laspalmas: „A közhivatallal járó nyilvánosságot néha ösztönösen a magánszférámba történő behatolásként élem meg”
Azon még senki se gondolkodott el, hogy a jóembert pszichiáterhez kellene küldeni?Nem hülye, csak beteg.

snorbi 2009.07.22. 21:26:39

Amit még utálok, az a sok kis pöcs, aki a buszon hangosan hallgat zenét a telefonján.

gcsabi 2009.07.22. 21:29:46

@Prinzessin Erbsen:
Dehogynem volt! egy jelentős részük-hangsulyozom nem az összes-ugyanilyen volt, csak nem volt ekkora arcuk. Ugy 30-éve amikor tini voltam, ugyanugy létezett a városnak néhány olyan része, ahova fehérnek nem volt ajánlatos be tenni a lábát.
És én nem szabolcsi vagy BAZ-megyei vagypk, hanem dunántúli. Csak akkoriban volt a városban egy Csoki bácsi nevu cigány rendőr, aki ha balhé volt a "tisztviselő telepen" felült a motorjára és a sz...t kiverte belőlük. És mind ezt egyedűl!!! Ne hidd, hogy meg mertek nyikkanni! Szégyenlem kimondani de ezeknek egy jelentős része csak a terrorból ért.
Igaz melóztak de ez a részük csak is azért, mer nem volt más választásuk. Megszüntek a kényszerek előbujt a valódi "kulturájuk", nem az egyik napról a másikra lettek ilyenek, mindig ,is ilyenek voltak.
És szégyen- gyalázat, de nem vagyok se náci se cigógyűlölő rasszista, csupan realista.

Mouth Hero 2009.07.22. 22:06:54

Szerintem a kötött pálya sajátosságai miatt adjunk annyi előnyt a villamosvezetőknek, hogy a rájuk támadókat villamosszékbe ültetjük. Csak 3 percre. Egy füst alatt.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.07.22. 23:46:36

@snorbi: Jó, de azokra elég ráüvölteni, vagy beszólni valamit. Na, most ugyanezt a megoldást csak saját felelősségre a mokkáknál :)

@gcsabi: Ugye, milyen remek volt a "közveszélyes munkakerülő" státus és a kemény rendőrség? Azért volt valami jó is az előző rendszerben: REND volt...

belzebubó 2009.07.23. 07:14:21

Annyira pofátlanok,hogy ez már tényleg felháboritó. A sofőröket verik,az utas ájuldozik a melegben ezek meg 100 millás végkielégités után még másfél évig havi 4 milláért tovább foglalkoztatják egy himi-humi humánpolitikai igazgatót, azaz egy személyzetist!

www.origo.hu/itthon/20090723-vegkielegites-utan-is-a-bkvnal-dolgozik-az-igazgato.html

"A munkaviszony meghosszabbítását Balogh Zsolt akkori megbízott vezérigazgató, a jelenlegi általános vezérigazgató-helyettes írta alá. Sajtóhírek szerint ő a távozóban lévő Kocsis István vezérigazgatói posztjának legfőbb várományosa - olvasható a cikkben."
Javulás nem lesz megint pár évig a szadi szent tehenénél.
Itt van a személyzetis. Basszus ez megette a 100 millát? Úristen! www.bkv.hu/bkvzrt/szalaine.jpg
"az érdekképviseleti kapcsolatok keretében felmerülő feladatokat végzi el, a kölcsönös konszenzuskeresés jegyében."-magyarul te vagy az aki befogod a szakszervezetek pofáját havi 4 milláért? Na ezen jól felhúztam magam.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.07.23. 07:27:23

@gcsabi: hát éppen ezt mondom, akkor elég volt 1 ember, és ha elcsattant egy pofon, nem rohantak Strassburgba, most meg már a ha 4 rendőr megy állig stukkerral akkor is neki mennek, mert nincs következménye.

kyncza 2009.07.23. 08:11:42

@belzebubó:

Egyáltalán hogy lehet ekkora fizetése bárkinek egy veszteséges, állandó pénzhiánnyal küszködő cégnek?? És ez csak egy ember ott!!! Hánynak lehet még ilyen zsíros fizetése?? Elhiszem, hogy ezt nem tudják kitermelni, nem is lehet!! Egynéhány busz alja ki van rohadva, lassan majd olyan lesz, mint a Frédi, Béni-be, az utasok viszik majd a kasztnit.

Ebben az országban gyökeresen kellene változtatni a dolgokon, maximalizálni a felső vezetők fizetését egy normális szintre. Válság van, húzzuk össze a nadrágszíjat? Rendben, de húzza mindenki!! Ez a dagadt disznó mi a szart tett le az asztalra, amiért megérdemelne ekkora fizetést?!?! Az eszem megáll...

Ez tényleg jobb, mint a kávé...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 08:11:57

'reggelt faschiszta csőcselék!

hvg.hu/hvgfriss/2009.30/200930_Somogyi_Zoltan_kivonul_Hajra_Magyarorszag_h.aspx?FullComment=true#comments

hát én komolyan megkönnyeztem... szegény-szegény somogyi zoli...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 08:28:19

na itt a másik:)

www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-293126

fletó 2.0. :))

ne félj kedves György, az olajfa-koalíció megsegít a bajban :)))

Geza 2009.07.23. 08:39:06

@Seduxen:
Guttenmorzsen :) !

Én már csak azt nem értem, hogy ha (törvényesen) visszahívni/lemondatni nincs lehetőségünk, (törvényesen) a költségvetésről népszavaztatni sem lehet, forradalom meg amúgy sem várható már ebben a hónapban, akkor minek csinálják ezt a 'lemondok, ha a cimboráim/tolvajtársaim úgy akarják' kutyakomédiát?
Kinek színészkedik ez a szerencsétlen? Mindenki tisztában van azzal, hogy kamu az egész, akkor meg minek eljátszani itt a haldokló hattyút?

Igazad van, fletó 2.0, ugyanaz a ripacs, csak amennyivel kisebb az orrvitorlája, annyival gyakrabban pislog. 'Same shit, different asshole' - ahogy a művelt német mondja :).

belzebubó 2009.07.23. 08:41:48

@kyncza: ezek még a fizetés mellé kapnak 400.000/év Cafeteriát,cégautót,Kovács a vezér konkrétan sofőrt és testőrt, ruhapénzt,korlátlan telefonhasználatot ingyen BKV bérletet (minek?) és még biztos mást is,de én csak erről tudok.
Gondolom a beszállitóktól,mint gumicégektől,szerszámforgalmazó cégektől,alkatrészbeszállitóktól (a javitásokhoz),irodazseres cégektől,telefoncégektől még csurran cseppen évi pár milla,nehogy a fizetésüket költeni kelljen.

belzebubó 2009.07.23. 08:44:33

@belzebubó: ja,meg gondolom a bankok is tejelnek a járműlizingekből származó forgalom után szépen lepapirozva.Ez lehet a legmagasabb szerintem.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 08:48:29

@Geza: nehogy azt hidd, hogy mindenki tisztában van vele, hogy komédia. sokan készpénznek veszik, amit ezek a férgek előadnak. nézz át a kaccsolatra :)))

megjegyzem a költségvetési törvényről akár szeptemberben az első ülésen is szavazhatna a tetve... öö izééé tisztelt ház. nem hiszem, hogy szabinak sokat kellene bajlódnia a megírásával, max le kell fordítani, amit az imf küld (kivéve, ha annyira korrektek, hogy magyarul írják meg :)) ez esetben kérném, hogy figyeljenek oda a magyar jogszabályok tagolására, nehogy szabinak sok dolga legyen...)

jozicsenko 2009.07.23. 08:58:59

@Seduxen: nekem már nincs gyomrom a kapcsolathoz

-tudom, naáczi vagyok, de ők megviselik a gyomromat

akkor inkább Munkáspárt!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 09:21:12

@jozicsenko: pedig kurva jót lehet ott szórakozni.

egy dolgot kell betartani (de azt minden körülmények között): nem szabad őket komolyan venni. ennyi. onnantól kezdve mulattat a dolog, "nem kicsit, nagyon"...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.07.23. 09:24:30

@Seduxen: Ebben a melegben perverz dolog lehet még a kaccsolatosokkal mulatni :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 09:34:53

@Noname Cowboy: milyen meleg?? itt 22-23 fok az ÁLLANDÓ hőmérséklet :))))

Raving 2009.07.23. 09:44:38

www.szon.hu/hirek/Szabolcs-Szatmar-Bereg/cikk/vonatdobalas-serulttel-hajduhadhazon/cn/news-20090722-04002420

:(
Külön posztot érdemelnének a hajdúhadházi vonatdobálások (heccből vagy bosszúból amiért leszállították őket ha nem volt jegyük) és a vészjelzést felhasználó rablások...
A párom éppen rajta volt a vonaton, amikor a setítbőrű hajdúhadházi 'gyerekek' köveket pakoltak a sínekre... Szerencsére a vonatot sikerült lefékezni az utolsó pillanatban. A szülők pedig röhögtek az álomás menti putiknál...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 09:55:51

@Raving: ez esetben lenne egy javaslatom (gondolom a putrisor kevésbé vihogna):

bemutatnám Anzio Annie-t :))

priskos.extra.hu/afrika/kepek/Anzio/anzioan3.jpg

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2009.07.23. 09:56:27

kamerás kommandósokat és akkor lehetne élőben közvetíteni a nagy buszsót.

kyncza 2009.07.23. 10:04:46

@Raving: rohadjanak meg az ilyen putrisok, komolyan mondom ez a felelőtlenség már határtalan. Felgyújtani az egészet a francba...aztán hogy klasszikust idézzek:
"anyátok temetésén vihogjatok..."

Eltartjuk ezt a rohadt putri népséget, nem elég, hogy mozdulniuk nem kell a megélhetésért, de heccből életveszélyt okoznak, verekednek, késelnek, rabolnak, lopnak, ölnek.
Ez a heccből dobálunk olyan mintha sportból vadásznának! Szerencse, h nem én koordinálom majd a rendrakást, mert ilyenkor elszakad nálam a cérna, és megfordítanám a vadászatot!!

Geza 2009.07.23. 10:14:58

@Seduxen:
"nehogy azt hidd, hogy mindenki tisztában van vele, hogy komédia. sokan készpénznek veszik, amit ezek a férgek előadnak. nézz át a kaccsolatra"
Azokon meg meg ebben a földi siralomvölgyben már semmi sem segít.
(Mondjuk lennének tippjeim a gyógykezelésre :)
kalashnikov.guns.ru/manual/english/svd/1.html )

Seduxen (már NEM dr.) 2009.07.23. 10:57:49

@Geza: az ottani törzsközönségnek sokkal jobban fájna, ha Dragunov helyett inkább HK MP5-öst használnál :)))

tudod, ők a ruszki dolgokat nagyon szeretik...

khmm... 2009.07.23. 15:22:03

@Raving:

Normális országban ez simán terrorizmusnak minősülne, és örökre sötétre vágnák őket...

Nálunk meg majd jönnek a jogvédők, és a szerencsétlen sorsra hivatkozva még tán pénzt is kisírnak nekik.

Abszurdisztán! :-((((((((((((

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.07.23. 16:48:23

@Raving: vonat elejere tisztito utkozot, tetejere-oldalara gepfegyvereseket. tudom, nem europai megoldas, tudom kirekeszto.

busznal: par kellemetes, meretes "utas" kell, valamint az elso ajtohoz beengedo, amibe a jegyet kell betolnod, vagy a berletet. ha ervenyes, felenged. ha nem, jon par "utas" es lebasz.

igen, chipkartyaval kene megoldani.

a jogvedok meg gondolkodjanak el azon, mit is vedenek. gondolom a szegeny roman szurkolok melle is odaallnanak ezek a fergek.

2009.07.23. 23:04:45

Múltkor BKV-n pont ez volt...részeg fasz ordítozik a soförrel...alig voltak a buszon...egy hölgy megelőzött és ő szólt előbb a aplinak, hogy hagyja békén a sofört....a faszi meg elkezdett a nővel is ordítozni....majd megkopogtattam a vállát és közöltem vele, hogy a következő megállónál le fog szállni mert különben lebaszom a buszról...

elkezdi: mit mondott? mondom: le fogom baszni a buszról ...leszállt a következőnél....

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.24. 03:42:32

Kamerát simán!
Én nem félek attól hogy felvegyenek, mert alapból nem szoktam elkövetni közterületen bűncselekményeket (jó, torrentezek, de azt nem a buszon), így leszarom ha az látszik, ahogy a buszon állok.

De szerintem még a yard is ellenzi a dolgot, még a végén dolgozniuk kellene :D

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.07.25. 07:38:47

Szerintem a sofőr rosszul csinálta...

Be kellett volna zárni az ajtót, nagy gázzal belehajtani a csónakázó tóba, és kiúszni. :)

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2009.07.25. 20:52:51

@busdriver:
A m]ltkor asszem pont Goudában volt, hogy a gugurumbék megtámadták a buszsofőrt. ( Az ilyen ázsiai söpredék mind egy kaptafára gondolkodik : a támadás oka az volt, hogy a sofőr nem várta meg az ork spanját ).
Na errefel a busztársaság sofőrjei kollekíven megtagadták, hogy az adott vonalon dolgozzanak. A szakszervezet meg országos szinten kezelte az ügyet.
A vonal szünetelt egy hétig, aztán egy hónapig minden buszon rendőr is ült.
Most éppen rend van.

süti beállítások módosítása