Skip to content


       Szűrés lista

Gazdag ország lennénk, de ...

Ha nem is méltánytalanul, de az utóbbi időben mindenki a BKV-ra figyelt: mi lesz a következő botrány? Ki van benne? Hány milliót loptak?

És mindeközben sok más dolog nem kapott kellő visszhangot. Mert ugye az a hülyének is világos, hogy más állami cégeknél nagy-nagy örömünnep volt a Hagyó-Kocsis ütközet minden egyes perce. Addig sem velük foglalkozott a közvélemény...

Nem lett különösebb felháborodás abból, hogy várt 237 milliárd forint helyett 181 milliárd forintot, vagyis 56 milliárd forinttal kevesebb európai uniós támogatást kap a 4-es metró első szakaszának építésére Budapest. Az Európai Bizottság megvizsgált mintegy 50 közbeszerzési eljárást, ezekből tizenegyet (!!) minősített szabálytalannak. Ötvenből tizenegyet...vagyis 22 százalékot! Az rettentő sok! Azt hitték a naiv elvtársak, hogy az EU benyeli a mutyizást csont nélkül? Az úgynevezett "meghívásos, tárgyalásos eljárást"? Hát nem, buktuk a pénzt. Igen, mi. Mert bár Ikvai-Szabó azt mondta, hogy majd más EU-s források átcsoportosításával oldják meg a problémát, de sose lehet tudni, mit találnak ki...

Hol ez a 11 szerződés? Ki kötötte? Kivel? Nevek? Felelősök? Nem tudták, milyen szabályoknak kell megfelelni, és nem idehaza (mert szerintük magyar szabályoknak megfelelt), hanem az EU-nál?

Ehhez kapcsolódó hír, hogy valószínűleg egy vas támogatást sem kapunk az M7-esre, és minő véletlen, éppen pont közbeszerzési szabálytalanságok miatt. Hiába, azok a csúnya EU-s szabályok, azok mindig keresztbetesznek a jószándéknak.

Azon se akadt fenn különösképpen senki, hogy a hírek szerint (cáfolat nélkül) 6-7 milliárddal többe fognak kerülni az Alstomtól rendelt metrókocsik, megy a huzakodás a kötbéren, és még próbapálya sincs, ahol tesztelhetni lehetne őket, ha már megvettük. Mivel erre nem gondoltak (!) a projekt tervezésekor. Most keresgélnek próbapályát. De sebaj, ez itt kérem még mindig Magyarország, megszoktuk már az ilyet.

Ez mondjuk nagy gond, mert egy normális országban nem így mennek a dolgok. A sokat emlegetett USA-ban ki tud menni több tízezer ember az elnök ellen tüntetni ? Itthon meg pár szerencsétlen a Kossuth-téren, aztán kész? Mehet minden tovább? Hova süllyedt már az ingerküszöbünk?

Szalainé 100 millájára ugrott mindenki, egyik "ikertestvére", a volt FKF-vezér meg otthon mosolyog békésen. Szinte dettó ugyanazt megcsinálta, mint a HR-hercegnő, az ő nevét mégsem kapta fel a sajtó és a közbeszéd. Az egy dolog, hogy Hajdu György az FKF Zrt.-nél és jogelődjeinél vezető beosztásokban eltöltött 44 évnyi munkaviszony után csekély 36 millióval távozott, de hogy az ő esetében is törvényszegés történt, az már kicsit durva. Ugye a Munka Törvénykönyve kimondja, hogy nyugdíjas nem kaphat végkielégítést. Hajdu pedig kapott 2007-es távozásakor, egész pontosan 19,9 milliót. Az, hogy azt írja nem vette fel a nyugdíját, nos az szerintem felesleges karakterpocsékolás.

1, Attól hogy valaki nem veszi fel a nyugdíját, attól még nyugdíjas marad.

2, A nem vette fel mit jelent? Visszautalta az Államkincstárba? Nehezen hiszem, hogy finoman fogalmazzak.

Méltánytalanul elsikkadt az a hír is, miszerint a tavasszal 16 év munkaviszony után a Főkert éléről menesztett Kocsis László valószínűleg bizniszelt egy kicsit a közvagyonnal.

"azóta sem sikerült tisztázni, miként veszítette el többségi tulajdonát a fővárosi önkormányzat, az egyik több milliárdos forgalmú cégében a Parkfenntartó Kft.-ben, amelyben egyébként a volt főkertész időben tulajdonrészt szerzett."

illetve

"Kocsis László még a Főkert vezérigazgatójaként vette meg az önkormányzati cég többségi tulajdonában álló Virágértékesítő Kft. Mészáros utcai üzletét. Azóta abban működik a volt főkertész kizárólagos tulajdonában álló új Kft, amelyet egyébként idén is több millió forinttal támogatott a fővárosi önkormányzat."

Annyira bámulatos, hogy ilyen remek erkölcsű emberek vannak fontos pozíciókban, hogy legszívesebben ketrecbe zárnám mindet. Persze olyan régi típusú szégyenesbe, hogy mindenki alaposan, közelről megnézhesse, kik tüntetik el az adóforintokat. Vannak páran.

Kíváncsi vagyok, mi lesz az eredménye/velejárója a Burány Sanyi által beígért átvilágításnak, hány és hány íróasztalt borítanak fel? Meddig mennek el a skizofréniában? Hogy ŐK (az MSZP!) most aztán véget vetnek annak a pazarlásnak, ami eddig volt. Hogy tűrhetetlen, hogy az adófizetők pénzével felelőtlenül játsszanak az állami cégek, és így tovább, a többi lózung. A színdarab főszereplői az MSZP-káderekkel tavaszi virágoskertnél jobban teleültetett állami cégek, a lassan 8 éve kormányzó MSZP, és az ország szakértő pénzügyese, Offshore Peti. Monty Python-ék erősen irigykednek a dramaturgiára, a szomszéd Marika néni meg törölgeti a könnyeit a meghatottságtól....

Elvégre ezek a rendes emberek a kisunokájáról is gondoskodnak: lesz nekijje digitális palatáblája (mini-notebook)! 100 iskola nyert 3000 darab ilyen masinát, amik egyszerűen szuperek: "A számítógépekre telepített programok segítségével a tanárok azonnali teszteket írathatnak, filmeket és prezentációkat vetíthetnek és ellenőrizhetik, hogy mit csinálnak éppen a diákok". Fantasztikus! "Boltban" durván 166 ezer forint, mi vajon mennyiért vettük?
"A kimondottan gyerekeknek szánt "netbook" típusú noteszgép fő erényei a fröccsenés ellen védett billentyűzet, a hosszú akkumulátoros üzemidő és az ütések, zuhanások okozta fizikai behatásokkal szembeni ellenállás. Jellegzetessége a 10 colos képernyő, Ethernet-, wifi-, VGA-, mikrofon- és hangszórócsatlakozók és a legújabb Intel Atom processzor jellemzik. Operációs rendszer lehet Linux és a Windows meghatározott verziói. Magyar billentyűzettel és honosított iskolai szoftverekkel szállítható." - kínálja a portékát a nol.hu PR-szagú cikkében az Inteles Gacsal József.

Jövőre több tízezer ilyen laptopot osztanak szét. Írni-olvasni, szöveget érteni normálisan nem tudnak a gyerekek, de lesz digitális tananyag, meg Youtube-videó az atomrobbanásról. Vagy csak MSN-eznek rajta óra közben ... Hűdecool ! Mekkora volt az az összeg, amit a fontossági sorrendet felrúgva nem az ócska, korszerűtlen iskolaépületek felújítására, hanem ilyen luxuskacatra költöttünk?

Aztán jövő őszre biztos megjönnek majd az igazi, nagy digitális táblák, amiket még Feri ígért meg egy zavaros pillanatában. Közben aztán rájöttek, mekkora üzlet ez, most is azért kell várni, mert nagyban tárgyalnak az árakról az egyetlen (!!!) ajánlattevővel, a Hewlett Packarddal. 28 milliárd forint megy el erre. Amennyit például az ingatlanadó hoz. Még ha EU-s pénz is van benne, akkor is ... Sok jóra nem számítok, bár talán megint érvénytelenítik az eljárást, mint először, mikor egyedül az IBM felelt meg a kiírásnak...

Konklúzió: Abszurdisztán sohasem pihen, és az igazán lényeges dolgok mindig a színfalak mögött történnek. Amíg a közvélemény egy üggyel van elfoglalva, addig történik 3-4 másik, amiről senki sem beszél. 

Címkék: budapest oktatás mszp metró botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr181380161

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mert nálunk így működik ...Sajnos 2009.09.14. 09:32:42

   Vastagbőr cikk :Kinai kivégzésUsa ítélet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dezsoke a kem 2009.09.14. 09:13:13

Nagyon jól megoldották már az elvtársak, hogy a nép ingerküszöbe az egekig nőjön és az jobban érdekelje, hogy a Mónikasóban nincs több verekedés. Nagyon megtanulták a legutóbbi taxis blokád óta, hogy miképp kell a parasztot annyira frusztrálni, hogy ne legyen kedve lázongani, inkább apatikus csendben fogadja sorsát.

Abban bízom, hogy a feszültség még képes elérni egy olyan szintet, hogy robbanjon, itt már máshogy nem lesz rend.

nyusziii 2009.09.14. 09:14:11

Abszurdisztán.. vazze.. akasztani, égetni, herélni, belezni.. tudom, nem túl konstruktív a hozzászólásom, de minden máson túl vagyunk már azt hiszem.

A Hiller István meg bassza meg a jó édes anyukáját a viselt dolgai miatt. Röhej, hogy az iskolába már lassan a tanár viszi a táblát meg a padokat, mer' amúgy nem lenne, mert kurvára racionálisak vagyunk meg takarékoskodunk-szerintük. A szomszéd kölyök, aki közgazd. középiskolába jár, a kisujjából hatszáz érvet ráz elő 10 sec. alatt, hogy hol-mit basznak el, hol hágják át/meg a legelemibb gazdasági-társadalmi ésszerűség, moralitás, szolidaritás stb.stb. elveit ezek a férgek. És mi élni hagyjuk őket, inkább birka módra mi megyünk tönkre, mi élünk kurva kevés pénzből, a mi egészségünk megy gallyra.. ÉBRESZTŐ VÉGRE!!!!!!!

Taktikai Atompingvin 2009.09.14. 09:16:02

Nincs annyi szem, amennyi ennyi kéz figyeléséhez kellene.......

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.14. 09:21:02

Zikkájl!

Mondtam már műlt héten, vagy kimegyünk, vagy kussoljunk...

molaris 2009.09.14. 09:23:14

Most mi a fenén kell csodálkozni. Így megy és kész.
Választás után számonkérés, és börtön+ vagyonelkobzás.
Csak legyen aki megcsinálja!!!!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.14. 09:23:27

Bár végülis lehet, most majd' felébred a nép, mert a szélsőséges-rasszista ORTT miatt, már nem lesz több verekedés-káromkodás a Mónika meg Józsibarát "sókban", pedig, ugye mint tudjuk az a kultúrájuk része.

Tényleg, nem tudjátok ki lesz majd Bajnai által vizionált czigány "Obama"?

r.yeti 2009.09.14. 09:23:28

Netbook az aztán kell a diáknak... Közben pedig itt ülök infó tanárként és a csoportban a 20 diákra jut 13 működőképes PC. Pénz új alkatrészekre nincs, de ilyen faszságra van! Naponta szívok a pénzhiány miatt, mert nem tudok normális órát tartani: nincs pénz fénymásolópapírra, nem működnek a számítógépek, billentyűzetek, egerek... Szégyen hogy ide jutott ez az ország!

molaris 2009.09.14. 09:25:39

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
Ezeket már az sem zavarja, hidd el. Meg éppen mi ellen?
Gordon takarodj?
Ugyan már! Szorgos kötélverők kerestetnek, jó fizuval, megrendelés biztosított.::))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.14. 09:31:48

Hát igen, ma láttam amint Azt hiszem Burányra ráborult egy mszp-s tábla. Kissé jelképesnek éreztem a jelenetet, ami utána következet azt meg elmebajnak, mióta van töretlenül szocialista szabad demokrata kormányzása ennek a szerencsétlen városnak?? A fidesz alatt is Demszky volt a polgi nemdebár?? És mos felháborodnak hogy most aztán elég a pazarlásból.. szeretném hogy Tarlósék most egy kicsit dolgozzanak többet, keressék ki hogy hányszor milyen formában került szó az állami cégek fura szerződéseinek átvizsgálása, és ezt hányszor söpörte le a szocilibsi többség. Jövő tavasszal semmivel nem kell kampányolni csak a tényekkel, szembeállítani a számsorokat. Ez nem lenne negatív kampány.

Tapmancs 2009.09.14. 09:32:57

Amíg ilyen a média, ne is várjunk mást. Az ő dolguk lenne ezeket nyilvánosságra hozni, botrányt csinálni belőlük.

Dezsoke a kem 2009.09.14. 09:34:59

@molaris: Nem lesz. A FIDESZ is csak pofázni tud, ugyanolyan tróger sáros alakok ők is, mint akiket nagy pofával nap mint nap fikáznak. Szégyen ide szégyen oda, egyre inkább az az érzésem, hogy radikalizálódni kell.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.14. 09:37:15

@r.yeti:
Na ja. Tanítottam pár éve suliban átmeneti jelleggel. Nem lennék tanár, teljes tisztelet. Gyereknek semmi szükség gombnyomásra működő dolgokra, amíg nem tanult meg rendesen írni olvasni. Ez a digitális tábla projekt meg agyrém.

redriot77 2009.09.14. 09:42:32

-4-es metró fúrópajzs hátratolat
-az alagút bekameráz
-összes tolvaj, sikkasztó mocskosgeci beterel az alagútba
-fúrópajzs elindít
-alagút-kamerák képe élőben a tévében és a neten

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.14. 09:46:39

Az a durva, hogy az MSZP MÉG MIDIG 23%-on áll.

Hogy a tökömbe?????

Ki szavaz még rájuk????

nol.hu/belfold/20090914-hullamzik_az_mszp__esik_a_fidesz

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 09:49:04

Nem muszáj ám kommentelni, lehet tolni a GDP-t, látjátok, hogy van rá igény bőven....

Dezsoke a kem 2009.09.14. 09:50:30

@zero:

- akik zsigerből rühellik és utálják a FIDESZ-t es a naczikokat
- akiket megvettek segéllyel, lakástámogatással és rendkívüli alapnak nevezett pártkasszával
- akik elhiszik mekkora sikert ért el Bajnai, de fogalmuk sincs arról, hogy csak az IMF hitel szerződésnek tesznek eleget
- és nem utolsó sorban az a pár szerencsétlen aki még hisz a szocializmusban, abban hogy az elvtársak tévedhetetlenek. Sok ilyen van még sajnos.

Dezsoke a kem 2009.09.14. 09:51:26

+ aki elhiszi azt a hirtelen fordulatot, hogy most bizony az MSZP kitakarít!!!4444

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.14. 09:52:14

Szerintem totálisan megérdemeljük a helyzetünket. Kurvaország szarmagyarjai, csak kussoljanak.

szabogyula 2009.09.14. 09:52:50

Egy aug. 29.-én elfogadott , és hatályos kormányrendelet alapján holnapig / szeptember 15 / nyilvánosságra kell hozni sok száz állami és önkormányzati cégvezetőről , hogy mennyit keres , és mennyi / lenne/ a végkielégitése .
nol.hu/gazdasag/20090914-uvegzsebu_allami_menedzserek
Mi a Vizügyi Közsdzolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének / VKDSZ / - nek az álláspontja ezzel kapcsolatban ?
Na mi ?
Kapaszkodjatok meg ! Itt van :
" A kormányrendelet odadobja a nyilvánosságnak azon emberek jövedelmi adatait , akik rendezett munkaügyi kapcsolatokon alapuló munkaszerződések alapján végzik valóságos közszolgálati tevékenységüket . "

Taktikai Atompingvin 2009.09.14. 09:55:12

@Dezsoke a kem: Kihagytad azt a szűk réteget, aki hülyére keresi magát az említett szerencsétleneken....

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.14. 09:58:01

@ostoba 8o:
Igen és ez így igazságos, mert ott van pl a közalkalmazotti bértábla ami alapján nagyjából képben vagy hogy egy tanár mennyit keres, nagyjából tudjuk hogy egy képviselő mennyit keres (nagyjából azt is mennyit lopnak még hozzá a közpénzből költségtérítés címén+van a fekete lé ami ki tudja mennyi) akkor egy közfeladatokat ellátó állami pénzből működő cégnél szerintem semmi különbség. úgyhogy menjenek a picsába.

szabogyula 2009.09.14. 10:02:36

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Az eszem megáll ! Azt mondja egy szakszervezet / !!! / a dolgozóknak :
Figyú ! Mi titeket képviselünk, de mi a faszt kiváncsikodtok , hogy a Ti adótokból mennyit keres a Főnök , meg miért kötetlen a munkaideje ??
Kuss, vissza dolgozni !
Érdekképviseletre itt vagyunk Mi !

Tassadar 2009.09.14. 10:02:43

A vicces, hogy ezzel a tanulást akarják megkönnyíteni, de amint lesz net a tanteremben byebye tanulás, és ezt tapasztalatból mondom, az egyetemen alig tudjuk megállni, hogy ne netezzünk óra közben ha gépteremben vagyunk (sokszor nem is sikerül megállni) pedig mi felnőttek volnánk vagy mi...

Dezsoke a kem 2009.09.14. 10:02:46

@csodagyerek: Szerintem annak a rétegnek a vastagsága nem releváns. Talán inkább abból a szempontból érdekes, hogy mekkora réteget képesek megmozdítani. Lásd Kolompár Orbán, és a többi bűnöző.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.14. 10:03:37

@zero:
Bármennyire is furcsa, nálunk a cégnél vannak emberek (kb még 2-3 darab) akik a mai napig meg vannak győződve róla hogy a szociknál jobb nincs, a jobboldal=orbánviktor=a megtestesült gonosz, és különben is ők tudják hogy mik folytak 98-02 között, és hogy orbán legnagyobb bűne hogy az orosz piacról kivonult (persze ha megkérdezed tőlük hogy hallottak e a rubelválságról, amikor minden épeszű ember menekítette ki a vagyonát oroszországból, akkor hallgatnak, vagy megkérdezed hogy a tiszai árvíz után ténylegesen nem csak papíron újjáépítették a fél beregi térséget (azt hiszem az volt) és nem roppant bele az ország stb.))

Maximio 2009.09.14. 10:04:16

Jaja, nagyon igaz ez a poszt, az NBH-cigánygyilkosságok ügyben is nagy a hallgatás. Ficsor pedig angolosan távozik, utána az özönvíz. Mindig bedobnak valamit, amin lehet csámcsogni, a háttérben pedig folytatódik a mutyi, a pofátlan lopás, és a többi felháborító dolog.

mind2 (törölt) 2009.09.14. 10:07:11

Nálunk is megvolt az első szülői értekezlet. Azt mondták a suliba a következőket kell vinni ( alsó tagozat ) :
a gyereket, papírzsepit, wc papírt, kéztörlőt, folyékony szappant, osztálypénzt, de ha van valakinek otthon műanyag tárolódoboza - esetleg több - akkor azt is, ha van már nem használt könyvespolc, kisszekrény, mehet az is, esetleg tévé, mert a régi tönkrement, esetleg video vagy dvd lejátszó - használt is jó - hogy napköziben lazításként természetfilmeket- meséket nézhessenek, ha valakinek van festéke, az őszi szünetben le is festhetné a bútorokat, és minden mehet, ami már nem kell otthon, mert : SEMMIRE nincs pénz.
Nem voltam mérges, inkább szomorú. Évről-évre rosszabb az egész
:(

dzseebee 2009.09.14. 10:08:11

@Dezsoke a kem: Abban bízom, hogy a feszültség még képes elérni egy olyan szintet, hogy robbanjon, itt már máshogy nem lesz rend.

Tegyük fel, hogy eléri. Robban. De mi lesz utána?...

Szerintem ez a nagy visszatartó erő. Nem tudsz mit csinálni. Tegyük fel, a nép felhördül, egyenként felakaszt minden képviselőt, vezetőt akit ér, a maradék meg elmenekül az országból.

De mi lesz utána?...

Anarchia? Esetleg fűszerezzük egy jó kis polgárháborúval, aminek keretében a cigányok és a magyarok egymásnak esnek?

Ki fogja vezetni ezt az országot? Gyanítom, hogy ha egy ilyen "robbanás" bekövetkezne - nagyon várható, és minden botránnyal egyre közelebb leszünk hozzá - akkor utána visszasírnánk ezeket a mostani khmm... "szép" időket. Erősen idézőjelesen "szép".

eszkep 2009.09.14. 10:09:43

@zero: Ne felejtsük, hogy NOL és Szonda Ipsos...
Tehát az adatokat annyira vehetjük komolyan, mint a kormányprogramot (van olyan???)
Amúgy DexterMorgan-nak igaza van, sajnos.

molaris 2009.09.14. 10:11:10

@Dezsoke a kem:
Azért, ha egyik oldalon rugdossa őket a Jobbik, a másikon a Civil Mozgalom, kénytelenek lesznek foglalkozni a dologgal, mert gyorsan lámpavassal együtt lesznek emlegetve ők is.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.14. 10:12:31

@mind2:

Mini laptopot kaptak a gyerkőcök? :)

/durva lista, tisztára mint a kórházba, ahová szintén mindent vinned kell.../

molaris 2009.09.14. 10:12:34

@eszkep:
Szerintem ez csak elírás. A trendet nézve a 2,3% a helyes, csak ezt nem merték leírni.::))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.14. 10:13:21

@eszkep:

Ha 5%-ot csaltak az MSZP javára, még akkor az 18% is sok ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.14. 10:14:22

@molaris:

Ja mint Retkesnél, akinek kihozta a közvéleménykutató hogy 6-7%-on állnak ...ami valójában 0,6-0,7% ...az a fránya tizedesjegy ...

Dezsoke a kem 2009.09.14. 10:18:00

@Pannonpuma: Viszont most is ugyanolyan tehetetlen az egész ország.

Idióta egy helyzet ez. Nincs olyan erő jelenleg amelyik be merné vállalni és képes is lenne a számonkérésre. Talán a Jobbik igen, de az az előre jelzett 11% hulla sovány. Innentől kezdve esélyes egy jó alapos balhé.

Hogy mi lesz utána azt csak a jó isten tudja. Bár tippelni lehet, lesz pár mocsadék aki azon is megszedi magát.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.14. 10:24:00

@Sandokohn, a maláji jiddis.: szerintem bármelyik BV-intézetben :) ott elég nagy (de még mindig KEVÉS) az előfordulási arány

egy kis olvasnivaló nácziakok:

kuruc.info/r/35/40937/

aki nem akar erre az irredent oldalra kattintani, itt a levél:

Egy kisebbségi (sváb) levele zsidó és cigány polgártársaihoz

Őseim a ti őseitekhez hasonlóan évszázadokkal ezelőtt ezt az országot választották hazájuknak. Mivel minket senki nem kényszerített arra, hogy itt éljünk, ezért jogosan várta és várja el a befogadó ország, hogy elfogadjuk : első a magyarok érdeke. Mi svábok nem érezzük magunkat elnyomottnak, hiszen beszélhetünk, tanulhatunk németül, ápolhatjuk hagyományainkat. Ahogy ti is.

Természetesen nem felejtettük el azt a sötét, kommunista korszakot, amikor a svábokat tömegesen deportálták, málenkij robotra hurcolták őket, házaikat elvették, sokukat névmagyarosításra kényszerítették. Akkor persze liberálisok, fajvédők, népszavás idióták nem tiltakoztak. Gusztosokban és mohácsikban nem keltett félelmet a Munkásőrség, a kommunisták felfegyverzett, bakancsos, egyenruhás párthadserege.

Nagyszüleimtől is mindent elvettek. Anyu így lett Brauer helyett Bányai, és ráadásként a középiskolából is kirúgták. Mégsem lettek megélhetési bűnözők. Kemény munkával előlről kezdték az életüket, ahogy még nagyon sok sváb. Híresek is a svábok a spórolásukról. Persze országokat még ma sem tudunk felvásárolni.

Vallom, hogy minden fajnak, rassznak, etnikumnak és nemzetiségnek vannak jellemző tulajdonságai. Nem vagyunk egyformák. Ez a különbözőség az egyik fontos része a kriminológiában alkalmazott profilalkotásnak.

Milliárdos ingatlanpanama, tőzsdespekuláció - zsidóbűnözés.

Színesfémlopás, emberölés különös kegyetlenséggel 200 Ft-ért, csoportosan elkövetett garázdaság kapákkal és kaszákkal felfegyverkezve - cigánybűnözés.

Ha majd a svábok között is elszaporodik egyfajta bűnelkövetési módszer, én nem fogok tiltakozni a svábbűnözés szóösszetétel használata miatt. Sőt, elsőként fogok elhatárolódni a bűnöző életmódot folytató sváboktól.

Fiamat a tisztességes, becsületes életre nevelem. Kitűnő tanuló és nem szokott "gyerekcsínyt" elkövetni.

Zsidók és cigányok! Szörnyű lehet itt élnetek, hiszen mindenkit gyűlöltök és nem értitek miért gyűlöl meg benneteket mindenki. Vajon én, mint sváb származású, miért nem érzékelem a kirekesztést? Mert mi elfogadtuk a szabályokat.

Megszerettük ezt az országot, Magyarországot a hazánknak tekintjük. Ti csak egy gazdatestnek, amin parazitaként élősködtök.

Ha nem érzitek itt jól magatokat, gondoljatok ex-miniszterelnökötök szavaira : "El lehet innen menni! ".

Ritzel Rita

Bonyhád

Jurganov 2009.09.14. 10:24:47

@DexterMorgan78/Séfbácsi: rubelválság? mi az? és még mindig tart? akkor azért nem adunk/cserélünk földgázra semmit velük mert válságban vannak? nem pedig azért mert az eu urainak nagyon nem lenne jó ha valaki más vinné el előlük az orosz piacokat mi meg dögöljünk éhen. mert innen ahonnan én nézem ez történt, nem pedig az amit te írtál. persze lehet, hogy igazad van és a rubelválság miatt nem adtuk nekik oda hitelbe hanem hagytuk megrohadni a dolgokat, csak fura.

eszkep 2009.09.14. 10:25:27

@zero: Ez a biztos pártválaszók 18%-a, ami már mindjárt nem olyan sok, figyelembe véve, hogy a kérdésre a megkérdezettek alig fele válaszolt! A Szonda Ipsos még a Néphazugság a VIII kerbe végzi a felméréseit, tehát messze nem reprezentatív.
Érdekes játék: vessük össze a Szonda Ipsos és bármelyik másik (korrekt) közvéleménykutató adatait...
(Ezért egyébként a Szonda Ipsos nem kevés pénzt kap a NOL-tól, a NOL-ban meg az MSZP-nek tulajdonhányada van (!) tehát kapnak a tőlünk ellopott pénzből rendesen!
Magyarán: abból a pénzből hülyítenek minket, amit tőlünk lopnak el...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.09.14. 10:29:52

@mind2:
bűNa igen és ilyenkor jut az ember eszébe, hogy egy normális metró projekttel, nem ilyen Liberális stílusban elindított és kivitelezett módon, mennyi pénzt lehetett volna megspórolni. Az ilyen digitális tábla és ehhez hasonló tök felesleges közbeszerzéseket meg ne is számoljuk. Átmegyek Lendvai Ildikóba és demagóg leszek, hány lélegeztető gépet lehetne venni a digitális táblák árából? Hány iskolát lehetne felújítani?
Hmm most egy kép villant be, a liberálisok tevékenységét talán azzal a képpel lehetne leírni mikor a putri előtt parkol egy bmw az ház kihíjján összedől, de a parabolaantenna a félig kidőlt tornácoszlopra fel van fogatva.

f.m.j. 2009.09.14. 10:46:28

@zero:

Engem főleg az a 42% bizonytalan borzaszt el, az szokott lenni az MSZP-s rejtőzködő, figyelemelterelős masszív szavazóbázisa, egy kis SZDSZ-szel körítve.
Istenem, csak ne kerüljön be a SZDSZ...

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 10:48:02

@Pannonpuma: igen. mondani is akartam, hogy ha robban, akkor sem rend lesz, hanem káosz. egy lehetséges forgatókönyv: kitör a forradalom, éhséglázadás, bármi, mindegy a neve. a külföldi tőke abban a pillanatban menekülni kezd, vagyis tömegek kerülnek utcára, akik nem fizetnek adót. az államkincstár kiürül, a közalkalmazottak nem kapnak fizetést, a gazadási rendszer összeomlik. az emberek nem a bűnösöket fogják hajkurászni, hanem azokat, akikre irigyek, haragszanak, így aztán a szomszéd, a főnök, a polgármester, a helyi gazdag ember lámpavasra kerül, meg talán az országgyűlési képviselő is. pesten talán kicsit több politikust sikerül puskavégre kapni, de a többség elmenekül, és a kanári szigetekről röhögve nézi az előadást, de a nemzetközi sajtót telezokogja a magyar fasizmussal (ami nem lenne, ha normálisan végezte volna a munkáját). mindennek az értéke pillanatok alatt nullára zuhan, a válságkormány behívja a baráti izraeli sereget rendet tenni, miközben "élelmes üzletemberek" (mindenki tudja kikre gondolok) fillérekért felvásárolják az országot, de most már szó szerint. újraindítják a gazdaságot, ahol majd végzettségtől függetlenül (mivel a vezetőségnek mindenre megvan az embere, héberül meg úgyis kevesen beszélünk) egymást fogjuk agyonverni a betanított munkás helyekért, hogy a gyereknek tudjunk enni adni. a lázongó cigányságot statárium keretén belül agyonlövik, megalakul az új kormány, amelynek már csak izraeli-magyar kettős állampolgár tagjai lesznek, az ország fele putrikban, nyomornegyedekben fog élni, a többieknek meg kuss.
bocs a zsidózásért, de ezt tartom legvalószínűbbnek...

Mourinho már nem a király 2009.09.14. 10:48:56

Azok mind a nyuggerek. Tényleg, a választásra jogosultak hány százaléka nyugger?

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 10:53:01

@Pannonpuma: A történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor egy erőskezű diktátor ragadja magához a hatalmat, és vagy
a) öt percen belül összevész a saját embereivel, elkezdik egymást is nyírni, majd egy, az előző rendszer-beli diktátor visszaállítja a "rendet" és minden kezdődik előről.
b) sikerül kigyeznie a régi "elittel" és amolyan langyos kádári diktatúra következik, amiből szép lassan demokrácia-szerűség lesz, ahol aztán beindul a mutyi, és minden kezdődik előről.

drkovax 2009.09.14. 10:59:21

@Pannonpuma:

Mi lenne utána ? Az ami Romániában '89 után: Iliescu, Petre Roman ... vagyis magyarra fordítva Újhelyi, Botka, Hagyó (vagy a túlélő megfelelőik): most másodvonalbeli arcok a Hálózatból.

Lehet, hogy nem tetszik, de egyetlen olyan út van, ami legalább 1%-ban (ha nagyobb arányban nem is, de a többinél meg a tizedesvessző mögött 6 nullával kezdődik az esélyszám) tartalmazza a pozitív kimenet esélyét: Orbán 2/3-a ...

kyncza 2009.09.14. 11:01:41

@Kartal (a dühös): Hmm...ezt elolvasa elsírom magam, legyen inkább egy 3. megoldás is, jó? Jöjjön egy párt, amiben még látunk reményt (Jobbik), mert EDDIG még nem lopott, csalt, a többit már ismerjük...

Szakemberek kerüljenek az ország élére, és ne legyen menekülés Kanári szigetekre, sehova, ha igen, akkor legyen egy orvgyilkos, aki utánuk megy, aztán lehet röhögni...

Ha a Te verziód lesz, akkor én halálig küzdök, de kilincsorrúak szolgája nem leszek!!!!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.14. 11:02:32

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: "sikerül kigyeznie a régi "elittel" és amolyan langyos kádári diktatúra következik, amiből szép lassan demokrácia-szerűség lesz, ahol aztán beindul a mutyi, és minden kezdődik előről"

tyűű, ennek olyan '89-es módszerváltás szaga van :)))

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 11:02:33

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: kihagytad azt, hogy:
c) előtör a fasizmus, és megkaparintja az országot. persze az is diktatúra, de ott a régi vezetést azonnal főbe is lövik. meg mindenki mást is, akinek akár csak hallgatólagosan köze volt hozzá. ilyen is előfordult párszor már.

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 11:04:19

@kyncza: én is ezért támogatom a Jobbikot, és intek mindenkit türelemre. ha ők is olyanok lesznek, mint a jelenlegi garnitúra, akkor lehet rájuk is lövöldözni, de várjuk meg, hátha...

z666 2009.09.14. 11:06:05

@Pannonpuma:
Ezt a helyzetet már csak nagyon véresen lehetne megoldani...

beleszolok 2009.09.14. 11:07:20

Egyébként mi értelme netbúknak az oktatásban? Miért nem nettopok, akkor már?

Hajnalkám, te ezt nem tudhatod! 2009.09.14. 11:07:21

jó reggelt!

Az iskoláshoz hasonló példa:

1, csak fél fizetést kaptam az egyik munkahelyemen, mert nincs pénz. Viszont új logó terveket rendeltek a feletteseim közel 2,5 milkáért.

2, lopok már én is basszus, csak hogy a normális munkakörülményeimet (és a kollégákét) biztosítani tudjam: a tolat az irodából viszem be az étterembe (sajnos nem fog elég vastagon), a cukrot, a tejszínt és a szalvétát meg az étteremből hozom az irodába, mivel úgyis itt vagyunk az ébren töltött időnk legnagyobb részébe, legalább az alapvető kényelem meg legyen... :)))

Tudom, én egy nagyon rafinált, ügyes lány vagyok, kerülnék csak a tűzfészekbe, úgy meggazdagodnék, mint a csuda!

Szerintem: kormány puccs, anarchia, stb... sajnos semmi olyan nem fog történni belátható időn belül, ami szívünknek kedves. Inkább aki teheti, menekül innét, aki meg nem teheti (vagy nagy a tűrőképessége), az meg rakosgatja a számlákat, aztán szép csendben megőszül...

Jajdejó ezek után elmerülni a munkában, hejj! :))

Szép napot, alacsony rezsit kívánok mindenkinek!

Pussz

f.m.j. 2009.09.14. 11:18:45

@Kartal (a dühös):

Ez a legpesszimistább forgatókönyv, de semmi nem kizárt.

reKorrekt 2009.09.14. 11:21:03

Avas... avas... lámpavas...

@Jurganov: "rubelválság? mi az?"
A rubelelszámolás:
- Dehát ez kevesebb!
- Hát elszámoltam!

Mourinho már nem a király 2009.09.14. 11:21:42

index.hu/velemeny/eheti/2009/09/14/elneztek/
Látom nem csak minket érdekelnének itt elhallgatott dolgok. Vajon leveszik? :D

Dezsoke a kem 2009.09.14. 11:26:12

@Anthony - awkward silence: Meg sem lepődnék ha így történt volna. Mindig annak jön legjobban a szélsőség, aki a legnagyobb szarban van. Lásd a "kormány" elmúlt pár évben folytatott antinaczikok kampánya. Ahogy a székely bácsi mondotta volt anno, "nácizmus az nincs, de igény az vóna rá".

Mourinho már nem a király 2009.09.14. 11:27:37

index.hu/belfold/2009/09/14/kolompar/
Kolompár "fél gatyában"
Sry ezt nem tudtam kihagyni. Most el kell mennem röhögni.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.09.14. 11:36:36

@Anthony - awkward silence: mit is lehetne ehhez hozzáfűzni??

talán Bill Pulmann "halhatatlan" szavait a Függetlenség Napja c. "eposzból" :)

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 11:37:31

@Anthony - awkward silence: basszus, ez durva cikk. el sem hiszem, hogy az index hozta le. és tartok tőle, igaza van. egyébként akármilyen furcsa, ez a tanulsága a Watchmen - Az őrzők című filmes képregény-adoptációnak is, de csak erős gyomrú embereknek ajánlom.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 11:38:35

@Anthony - awkward silence: El sem hiszem, hogy ez az Indexre kikerülhetett. Mondjuk kicsit azért itt is tompítanak az események élén (persze, az elkövetők egyik tagja csak _véletlenül_ volt NBH-s (pontosabban a katonai titkosszolgálat) embere).

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 11:39:56

Na zikkájl náczikok! Végre egy olyan post ahol nem a dolgozni akaró felemelkedésre vágyó cigányságot szidjátok.:)))Látjátok a fehér ember se különb.XDDD

globocnick 2009.09.14. 11:46:18

Két hét kora őszi nyaralás után mindig jó szembesülni azzal, hogy hiába kapcsolja ki magát az emberfia, minden ugyanúgy megy tovább. És a legjobb, hogy ma kezdődik a parlament őszi ülésszaka, így jön még egy csomó jópofa dolog...
Egy kis mellékes:

Villáminterjú az atlétikai VB. nõi 800-m en gyõztes Caster Semenyával:

- Mit üzen azoknak, akik megkérdõjelezik nõi mivoltát?
- Leszophatnak!

kyncza 2009.09.14. 11:48:18

@Anthony - awkward silence: azért ez erős kicsit. Ilyenkor nem kellene valakinek valami okosat mondani? Ja, erre nem lehet...ahogy mondtam, nem lenne elég elmozdítani a kormánytagokat a helyükről...rendőrség, honvédség?, bíróság, ügyészek, ügyvédek, bankok vezetői, aztán pártfüggetlen, felelős emberekkel feltölteni. Valaki valamit csődbe visz, rosszul vezet? Nem ám végkielégítés, hanem megvonni a fizetését is...

loop80 2009.09.14. 11:57:27

Most őszintén, miért tehetik ezt meg velünk, immáron 20 éve? (Költői kérdés volt: természetesen azért, mert hagyjuk...) Tökmindegy, hogy a pirosak, a kékek, a zöldek vagy a narancssárgák!!! Franciaországban, Görögországban, és számos olyan országban, ahol még van nemzeti öntudat és összefogás, hasonló helyzetben már emberek százezrei tüntettek, és nem két és fél órán, hanem heteken keresztül. Közben összecsaptak a rendőrséggel, a katonasággal, nem volt kecmec.

A "legszebb" az egészben az, hogy ezt a pár százmilliárd forintot, amit különböző korrupciós ügyletek miatt visszavont/letiltott az EU, megint MI fogjuk kifizetni, mégpedig bérből és fizetésből.

Őszintén szólva, ezeket a "sógor-koma-rokon" szemétládákat szívesen körbeugrálnám indiánszökdeléssel a Kossuth téren, miközben máglyán égnek/az akasztófán himbálja őket a szél...

Remélem, megérem!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 11:58:38

@globocnick: Köszi ez fontos volt el is mentettem.Nemzetmentő Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon életrajza nincs meg?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:01:51

@loop80: Nem kell félni barátom,majd veszünk fel rá hitelt. A végén már csak bérlők leszünk saját országunkban.:(((

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:04:24

@loop80: Látom nálad is érződik a VaSStagbőr hatás:=radikalizálódás.:)))

gemby 2009.09.14. 12:06:32

off:

MONTY python.

üdv,
egy grammatikanáci.

havi 2009.09.14. 12:06:53

@Dezsoke a kem:
Jól látod a dolgokat mert a FIDESZ felhígult!
Mazsival! és meleg emberekkel! stb volt MSZMP / MSZP / fiatal és öregekkel! /
Az árulokat dobjátok ki!

globocnick 2009.09.14. 12:07:10

@Tigeri: mindjárt intézkedem. :-)

Hurkabácsi 2009.09.14. 12:08:57

Már a zsindex is arról cikkezik, hogy a titkosszolgálatnak és bizonyos baloldali poltikusoknak igencsak köze van a cigánygyilkosságokhoz.
index.hu/velemeny/eheti/2009/09/14/elneztek/

Fényhajú 2009.09.14. 12:11:05

@globocnick:
Az MCF Roma Összefogás Pártot 2005-ben alapítottuk, annak reményében, hogy a romák érdekeit az országos politika színterén is érvényesíthetjük.
Ha 1991 óta politizál,miért kellett neki 14 év,hogy rájöjjön miben van a nagy biznisz?!:DD
(kérdés költői volt)

globocnick 2009.09.14. 12:17:10

@Tigeri:
gordi: www.miniszterelnok.hu/mss/alpha?do=4&st=5&pg=49&m85_doc=2418&m79_act=1
ferkó: nol.hu/archivum/archiv-330026 (ezt csak a vicc kedvéért)
Sajnos az Országgyűlés honlapja jelenleg nem műkődik, nyilván a házelnök asszony távozása bénítja meg, nélküle félkarú óriások vagyunk csak, szóval a www.parlament.hu/ képviselők fejezetben az összes jófej életrajza olvasható.

globocnick 2009.09.14. 12:18:11

@Fényhajú:
Mert addig például farkas flóriánnak hívták a kolompár orbánt....

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:18:45

@Fényhajú: Jajj mán ne báncsátok szegényt.még ezt a nyaralást is sajnáljátok tőle.Pedig amilyen kicsi,az egyik szülő tévedésből majdnem hazavitte.:)))

globocnick 2009.09.14. 12:23:05

@Tigeri:
Óh, ha az lennék, akkor munkanélkülivé válna a Vastagbőr stábja és a kommentelők is új hobbi után nézhetnének... :-)

TristanSXT 2009.09.14. 12:27:41

"A kormányt kritizálni, lmpvsazni olyaaan kétezerhaaat! Találjatok már ki valami újat :D"

Ezért nincs tízezer ember a Kossuth téren. Meg mert dolgoznak, hogy nehogy elcsússzanak a lakásfrankhitellel.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:28:21

@globocnick: Akkor nem lenne ilyen kellemes náczi térsaságunk.Lehet hogy odafönt direkt csinálják hogy összehozzák az embereket.:)))

molaris 2009.09.14. 12:32:55

@Fényhajú:
A jó helyezkedéshez rutin kell, az meg idő!

belzebubó 2009.09.14. 12:40:04

Milyen meglepő,hogy az FKF-et is Hagyó felügyeli és ugyanolyan megkérdőjelezhető és nagyösszegű végkielégitéseket és munkaszerződéseket kötött ott is Hajdu-val és a többivel,mint Szalainével és többivel a BKV-nál.
De ez csak biztos véletlen egybeesés...

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:41:42

Néha arra gondolok milyen lenne ez az ország ha minden normálisan működne(csak úgy a post címéhez hozzászólva)valószínűleg tényleg gazdag ország lennénk.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:43:52

@belzebubó: Természetesen.Ki is gondol másra??? Csak aki náczi.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 12:49:04

Amennyire radikalizálódnak ezen a blogon a kommentelők,nem a Viktortól és Vonától fognak félni hanem azt mondják Az a Zero meg laspalmas ööö meg izé...valami erik...meg még valaki.Bár ők már tudják az igazi nevüket is.:)))

dzseebee 2009.09.14. 12:57:13

Egy apróság még, ami alá támasztja azt, hogy gazdag ország vagyunk - nem is értem, hogy miért csak most jutott eszembe belinkelni:

www.origo.hu/itthon/hm/20090908-negyes-metro-allomastervek.html

Felhívnám a figyelmet a cikkben szereplő árakra ( pad, kuka, stb. ). Értem én, hogy a padnak a metróban vandálbiztosnak kell lenni ,stb.. De 1 millió / pad? Paprikaalakú?

Ha esetleg bárki olvassa a 4-es metró tervezői közül a blogot, akkor itt hívnám fel a figyelmét: ennek az árnak a FELÉÉRT olyan paprika alakú padot készítek nekik, ami a biztos hatás érdekében csípni fogja a ráülők seggét! Az lesz aztán igazán magyaros!

De mindegy. Csak a bejegtyzés írójának mintha kétségei lettek volna azzal kapcsoaltban, hogy mi gazdag ország lennénk e.

Nyugodjon meg - azok vagyunk.

eszkep 2009.09.14. 13:00:50

OFF
Kávé helyett Bolgár úr gondolatai...

www.168ora.hu/velemeny/hogy-mi-van-43348.html

Egy nyelvész ember esetleg elmélyedhetne Bolgár úr mondatszerkezeteiben, hátha ő talál valami értelmet bennük, mert nekem nem sikerült...

llll5 (törölt) 2009.09.14. 13:00:56

@zero: nem kell elkeseredni, az "az összes választókörü ben" csak 13%-on áll az MSZP, /bár ez szerintem valójában 8%/ez a lényeg
@mókusfüles bukósisak:
az a 42% bizonytalan főleg volt kisgazdákból áll, ők sosem fognak se az mszp-re, se a fideszre, se a jobbikra szavazni.

Plutonic 2009.09.14. 13:02:52

@eszkep: Ne is emlegesd nekem azt a Sanda Ipsos-t! :((
@Kartal (a dühös): "Szép" látomás... :( És ezt nem cinikusan írom....
@redriot77: Tiszta Death Race. :))) De fogadjunk, hogy arra is sokan előfizetnének! :))
Mármint a közvetítésre. :))

Egyébként szerintem érdemes lenne fogadásokat kötni, hogy mi lesz a következő választás erdménye.
Nem mintha bármelyikben is bíznék, de szerintem van esély egy újabb Abszurdisztáni fordulatra.

eszkep 2009.09.14. 13:04:17

@eszkep: Apropó! Zero! Nem terveztek egy cikksorozatot a hazai médiákról,illetve stílusuk változásáról (kormányváltás vonatkozásában)? Remek dolgokat lehet találni az internetes archívumokban visszamenőleg 2001-ig!
A kiegyensúlyozottság jegyében a Strabag-MNO, csintalan-HirTV vonalat is belefűzhetnétek...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 13:04:21

@Anthony - awkward silence:

"Ügyes figyelemelterelés volt a BKV-botrány? A nagy pénzek másutt szöknek
szeptember 7, 2009 - Anonymous (168óra!!!)

Ha igaz a pletyka, hogy a BKV-s botrányok kirobbantásának egyik célja a figyelemelterelés volt, jól számítottak: az újabb és újabb végkielégítési ügyeket csak budapesti koalíciós partnerek közötti adok-kapok tudta megelőzni a hírekben. Eközben valahol elsikkadtak a nagyságrendileg nagyobb pénzt megmozgató MVM-ügyek, de még a négyes metró várható finanszírozási problémái sem keltettek különösebb visszhangot."

Ezt a megjelenés után pár órával levették, a Google is csak a nyomait őrzi:
www.google.hu/search?q=%C3%9Cgyes+figyelemelterel%C3%A9s+volt+a+BKV-botr%C3%A1ny%3F+Ha+igaz+a+pletyka%2C+hogy+a+BKV-s+botr%C3%A1nyok+kirobbant%C3%A1s%C3%A1nak+egyik+c%C3%A9lja+a+figyelemelterel%C3%A9s+volt%2C+j%C3%B3l+sz%C3%A1m%C3%ADtottak%3A&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 13:06:23

@Pannonpuma: Ez már évekkel ezelőtt eszembe jutott:ahol ennyit lehet lopni az gazdag ország.Az állomásokról a drága dolgokat ne sajnáld! Így mulat egy magyar úr.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 13:09:08

@llll5: Miért lehet,hogy én is megint rájuk szavazok.Ki tudja?:)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 13:11:39

@Plutonic:

Én is attól félek, hogy maradnak ezek a mostani "szakértők", Orbánék pedig ősz fejjel is csak mantrázni fognak, Vona megunja az egészet, és leköltözik a Hortobágyra turulmadarat tenyészteni, mi meg a nyuggerotthonban fogunk anyázni kollektíve, mert Alzheimertől remegő kézzel nem tudjuk már használni a kölyköktől leselejtezett kakaóbiztos cuccot.... De legalább együtt leszünk :)))))

Plutonic 2009.09.14. 13:17:21

@laspalmas: Az a helyzet, hogy szerintem tényleg ez lesz! :((
Valahogy annyira magyar lenne.
Nem lehetne egy olyat inkább, hogy valami távolabbi vidéken és ÁLTALUNK jól őrzött területen legyünk együtt? :))))
És megcsináljuk jól a mi kis országunkat Abszurdisztán közepén. :))
Vagyis ne a közepén, mert az az Alföld...
Ne lennénk ezzel elsők a történelemben, de kit érdekelnek a helyezések? :)))

Plutonic 2009.09.14. 13:19:35

@mókusfüles bukósisak: Ki volt az az állat, aki derékszögben bírta feltenni? :)))

Fényhajú 2009.09.14. 13:21:20

Rövidesen ismét vezetőváltás történhet a BKV élén, mivel Kocsis István vezérigazgatóban megrendült a városvezetés jelentős részének bizalma - tudta meg a távirati iroda fővárosi politikusoktól.
- hova megy ezután Kocsis?

1: 20-80 milliós végkielégítéssel horvátországi szállodájába
2: börtönbe vagy magán börtönbe (ne legyünk tul szigorúak)
3:Gazdasági mimiszternek

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.09.14. 13:27:44

A választást az MSZP nyeri 90%-al. Második az SZDSZ 10%-al biztos ami biztos alapon.:)))

f.m.j. 2009.09.14. 13:29:30

@Plutonic:

NEm én, azt elhiheted, de pár percet érdemes vele eltölteni, kivált ha könnyű, és gyors halált szeretnél halni :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 13:30:35

@mókusfüles bukósisak:

Ööööö, eddig arról volt szó, hogy személyiségi jogok miatt nem nyilvános...

De gyönyörű egy lista, azt meg kell hagyni.

globocnick 2009.09.14. 13:31:04

@Fényhajú:
Vesz egy időgépet, és irány a postabank...

Plutonic 2009.09.14. 13:32:25

@mókusfüles bukósisak: Sejtettem, hogy nem Te! :))
Kicsit furán tartottam a fejem, de megoldottam: :))

@laspalmas: Szerintem addig mentsd le, amíg még megteheted.... ;))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 13:32:48

@Fényhajú:

Csoda-e, hogy megrendült benne a bizalom?

"Akár hetvennyolc millió forintos végkielégítést kaphatna a BKV vezérigazgatója- derült ki egy dokumentumból.

Eszerint a Kocsis István fizetésére és végkielégítésére vonatkozó szabályokat már a mostani vezetés javasolta 2008 szeptemberében, az igazgatóság és a felügyelőbizottság pedig jóváhagyta azt. A vezérigazgatónak távozáskor 21 havi jövedelem járna. Kocsis Istvánnak a Tények birtokába került dokumentum szerint távozásakor 14 havi végkielégítés, négyhavi titoktartási pénz és száz nap felmondási idő jár. Ez összesen 21 havi jövedelem, amiben a fizetésén kívül a jutalom is benne van, és ami elvben akár 78 millió forint is lehet. "
www.hirszerzo.hu/cikk.ujabb_bkv-vegkielegites_kerult_nyilvanossagra.122862.html

A makulátlannak beállított bárány mégsem olyan szende. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 13:36:22

@Plutonic:

Basszus én tök hülye vagyok az ilyesmihez, DE ELSŐRE ment, hogy egér jobb gomb-->forgatás jobbra :))))
Mentés megvolt. :)

globocnick 2009.09.14. 13:39:34

@laspalmas:
Az a baj, hogy a mentések miatt külön géptermet kellett építettnem... Lehet, hogy a Vastagbőrnek létre kellene hozni egy adatbázist, amibe mindenki beadhatja a saját gyűjtését, aztán meg lehet pénzt gyűjteni ennek az archívumnak a kezelésére...

belzebubó 2009.09.14. 13:41:50

@laspalmas: jajj Laspalmas,ezt a bejegyzést annyit kerestem a MÁV Figyelőn,szóval ezért nem találtam...letörölték.Tiszta 50-es évek!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.14. 13:46:55

@laspalmas: las', ajánlom neked ezt a filmet, ha már úgyis kezded kostolgatni, az "oknyomozást".

Szerintem jó és izgi, és bemutatja, milyen az, mikor akkora pénzek vannak a háttérben, hogy mindenhol falba ütközöl...

filmdzsungel.blog.hu/2009/08/29/state_of_play_2010

f.m.j. 2009.09.14. 13:48:33

@llll5:

akkor kire fognak? mszp-re? csak nem... szdsz-re? naneeee....

Plutonic 2009.09.14. 13:49:01

@laspalmas: Látod, felesleges a férfiakra mondani, hogy "műszaki" dolgokban jobbak. :)
Én a gondolatig sem jutottam el... :))

llll5 (törölt) 2009.09.14. 13:52:03

@mókusfüles bukósisak: senkire nem fognak szavazni a volt kisgazdák, hidd el tudom.Az mszp-re és az szdsz-re meg végképp nem...

f.m.j. 2009.09.14. 13:53:08

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

az ajánló alapján nem nézném meg, biztos valami liberál-aberrál fanyalgó írta :)

f.m.j. 2009.09.14. 13:54:37

@llll5:

és 42% kisgazda létezik az országban? akkor miért nem alapítanak egy új-régi pártot? akkora jobbos fölény lenne, mint ide Lacháza :)

f.m.j. 2009.09.14. 13:55:46

@belzebubó:

mdf's dead, baby, mdf's dead... :)

belzebubó 2009.09.14. 13:58:14

@mókusfüles bukósisak: szerintem a kisgazdák jó része nem is él már. Úgy ahogy az MDF sem mint párt :)))

elfelejtette 2009.09.14. 13:58:18

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

"mióta van töretlenül szocialista szabad demokrata kormányzása ennek a szerencsétlen városnak??"

16 éve.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 14:12:15

@mókusfüles bukósisak: nem , csak a 42%-nak a nagy része volt kisgazda:)Több ok miatt nem alakitanak régi-új pártot:1, nincs pénz 2, nincs média 3,a Fidesz gátolná, ahogy csak tudná ,stb.Az igaz, hogy akkor hatalmas jobbos fölény lenne:)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.09.14. 14:13:34

@mókusfüles bukósisak: Jaja, az ajánlók mindig szarok. Tiszta jó film, még izgultam is rajta.

picur3ka 2009.09.14. 14:21:08

Napot.

Megy fel a vernyomas rendesen, koszonom.

reKorrekt 2009.09.14. 14:38:31

"szept. 14. 13:32 A cigánysori-létforma ellen

A cigányság leszakadása ellen emelte fel szavát a kormányfő, azt ígérve, hogy nem csak az életkörülményeket, de az úgynevezett cigánysori létformát is megreformálja az állam, azaz nem csak 85 speciális intémény várja majd a romákat, és nem csak 90-100 romatelepet számolnak fel, de megpróbálják képezni a cigányságot, és helyzetbe hozni a roma értelmiséget."

Ingyen kégli és oktatás minden cigónak! Pfhhőőőj.

Geza 2009.09.14. 14:42:27

Ha már a mávot emlegette valaki, ahhoz mit szóltok, hogy kb. 2000 km (igen: 2*10^6 m) pályát akarnak felszámolni, plusz amíg itt a félresikerített sztrájkokkal volt mindenki elfoglalva, szép csendben a teherszállítás (az egyetlen nyereséges részt) eladódott az osztrákoknak?

Egyrészt hogy aki megvette, azokat is a habzó Rábában fürösztötte volna az anyjuk, másrészt hogy a váltó csípje le a farkát annak, aki eladta, végül de nem utolsósorban meg a pályákat felszámolni akarókat kéne megpróbálni átugratni egy V63-assal, csak hogy bekerüljünk végre valamivel a rekordok könyvébe.!

Szóval semmi csodálkoznivaló nincs, a cigányok ölnek, a politikusok lopnak, a szlotákok ugatnak, a szörpök szokás szerint nyolcan mennek kettőre, egyszóval minden a szokott mederben megy a lefolyóba, aztán ha európának beöntést kell adni, hát tuti, hogy itt nálunk tolják be a csövet.

cotti 2009.09.14. 14:46:03

@reKorrekt: Nem akarok senkit megbántani, de már csak az hiányzik, hogy a nyakunkra hozzák a 'helyzetbe hozott roma értelmiséget'. Köszönöm, nem kérem!

abandi 2009.09.14. 14:49:46

Kész, vége!
Elmentem fegyverkovácsnak...

f.m.j. 2009.09.14. 14:49:57

@reKorrekt:

szerintem a pozitív diszkriminációnál undorítóbb dolgot még nem találtak ki

Ezzel kinyírják Magyarországot... vagy már ki is nyírták, még mi vegetálunk itt nagy bátran, merészen...

Nekem is pesszimista forgatókönyvek, és filmek peregnek az agyamban, @Geza: nehogy írjál valamit, mert belehajszolódok valamibe :):):)

f.m.j. 2009.09.14. 14:50:35

@abandi:

és a vasazóktól leszel kénytelen venni az alapanyagot :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 14:57:51

és akkor felmerül bennem a kérdés: és még mennyi van, amiről nem is tudunk? ejjj... valamint: vajon az a lopás mekkora lehet, amit ekkora ügyek fednek?

miért érzem azt, hogy nagyon messze még a vége, amikor mérleget vonhatunk, hogy "na, ennyit loptak"?

a mi lesz utána? kérdésre: a túlélők közül random kiválasztasz 386 embert, azok is jobban kormányoznak majd, mint ezek...

pfejjj... mocskosgecik... /köp/

belzebubó 2009.09.14. 14:59:26

@mókusfüles bukósisak: belinkelem ide is az általad talált listát,hogy ha túl sok komment lesz a többiek is lássák,mert itt aztán van pénzosztás! Érdemes lenne összeadni a jutalomként osztogatott tizmilliókat!

mf.index.hu/docs/44-2009_melleklet_szept10re_vegl.pdf

f.m.j. 2009.09.14. 15:09:02

@belzebubó:

oké, akkor kétszer lesz meg, mert én is idetettem be :)

Hannibal22 2009.09.14. 15:16:50

@belzebubó: Kedves vagy,hogy gondolsz a későn jövőkre is:) Egyébként meg: mocskosgecik! (köp)

belzebubó 2009.09.14. 15:20:41

@hannibal22(A kettétört gumibot): más is kapjon agyvérzést ne csak a korán idetévedtek :))

redriot77 2009.09.14. 15:21:48

@laspalmas: de, ártatlan, emlékszem mikor egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nem tudja mennyi végkielég. jár neki, mert nem olvasta a szerződést! :)))

kamasuka 2009.09.14. 15:26:28

@Kartal (a dühös):
Ok, de ilyen alapon ("hátha") először Viktor, hátha nem lesz olyan - egyeseknek -, mint volt.

dessert eagle 2009.09.14. 15:27:46

@reKorrekt: Ha azt a 90-100 romatelepet valóban elkezdik még most felszámolni (=telepi cigányokat városokba költöztetni), akkor 2010-ben nem a Fidesz alakít 2/3-os többségű kormányt, hanem a Jobbik!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.09.14. 15:33:42

Hallottam az egyik kollégámtól egy jó viccet. Íme:

" Pokolban rapport van. Lucifer elindul körülnézni. Egy vezető ördög kíséri.
Odaérnek egy üsthöz, amiben főnek az emberek. A kondér mellett táblák, NE MÁSSZ KI!, HA KIJÖSSZ MEGDÖGLESZ!, és stb. feliratokkal.
- Ez micsoda? - kérdezi Lucifer
- Uram ebben németek vannak. Nagyon precízek, és betartják a táblák által előírtakat, még akkor is ha nekik ez rossz. - válaszolja a kísérő ördög
Mennek tovább. Következő üst. Itt nem táblák vannak, hanem egy őr, géppisztollyal.
- És ez? - kérdezi újra
- Ebben oroszok vannak. Ha valaki ki akarna mászni, az őr lelövi. Náluk ez jön be. - hangzik a válasz
Továbbmennek. Újabb üst. Itt is rotyognak a delikvensek, de itt se tábla se őr.
- Itt meg mi ez a lazaság? - ordít magából kikelve Lucifer
- Ne aggódjon főnök! - nyugtatja a kísérője - Itt magyarok vannak. Ha valamelyik ki akar mászni, a többiek rögtön visszahúzzák!! "

abandi 2009.09.14. 15:34:03

@dessert eagle:
Nem, mert addigra bevezetik a statáriumot!
Tanulj nyelveket: hébert, lovárit...

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.09.14. 15:34:29

A főnixmadár is új életre kél a tűzben. Talán ez az ország is, mert más mi lehet. Egy normális élet lehetősége mind távolabb kerül tőlünk, sokan meg sem éljük. Ezek a tolvajoknak a csóka mondja szemüknek,hogy csecsbogyó, ami csak úgy lehetséges, hogy ringnak a szélben, ami fütyül a talpuk alatt.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 15:35:09

@reKorrekt: Húbazmeg, ez a "romatelep felszámolás" nevű hadművelet úgy szokott menni, hogy beköltöztetik őket a belvárosi (mindegy melyik város belvárosa) önkormányzati lakásokba. Aztán amikor azt a környéket is szétkúrják, és az összes szomszéd elköltözik a helyükre meg cigók cuccolnak, abból is cigánysor lesz, és kezdődik minden előlről.
Közben az önkormányzat is veszít pár milliárdot az ingatlanvagyonából, és a Jobbik is kap újabb +10%-ot.
Mindezt azért, hogy hat libsi szociológus hülyegyerek fontosnak érezhesse magát.
LMPVS az ilyen hülye ötletek kiagyalóinak.

Tündér_Lala 2009.09.14. 15:37:54

Kedves MSZP-s polgártársak !
Árulják el, hogy mit kívánnak vizsgálni ezen a helyzeten, amelyet önök állítottak elő. Elsősorban saját személyes példájukkal. Mint fontos pozíciókben ülő vezetők, akiknek elsődleges szempont nem a közösség érdeke, hanem az adott prodzsekten, beruházáson kaszálható, lenyúlható pénz, ez az önök példája. Ebben a helyzetben az egyébként törvények által szabályozott kifizetéseket egyéni szerződésekkel írják felül és aki véletlenül (önmaga ellenségeként) tisztességes maradna azt kiutálják maguk közül így korrumpálva és megrontva a középvezetői rétegig szinte mindenkit.
Önök kártékony bűnözők és a média segítségével az önök által megrontott, kinevezett (futtatott, elkurvult) emberek prédául dobásával próbálják elfedni saját kreténséggel füszerezett gazemberségeiket.
Nem vesszük be a mesét.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.09.14. 15:37:55

khm, arra nem tudom, figyel-e a tisztelt nagyérdemű, hogy Mr. István Kocsis mióta átkerült a BKV élére vaskezű rendrakónak, a régi spanjai is melléejtőernyőztek az MVMből és a Paksi Atomerőmű Zrtből.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 15:44:24

@molaris: a kötelet tegyük félre hasznosabb célra. ne mocskoljuk össze politikusvérrel :) én inkább pár karibi illetőségű urat kérnék fel, akiknek a gyilkosság sport jellegű szórakozás.

@DexterMorgan78/Séfbácsi: már ha a maunikasón nevelkedettek is felfogják, mit is jelentenek ezek a tények, akkor valóban üt. de félek, a legbonyolultabb, amit megértenének, az kb. a "rosszabbul élünk, mint 4 éve".

@redriot77: vagy csak simán beépíteni őket az alagútba, örök mementónak. 100 méterenként egy befalazott politikus; igazi kult járat lenne a 4-es metró akkor :D

@ostoba 8o: nekem meg az a reakcióm erre, hogy a szocialista rendszer tudomásom szerint 1989-ben megbukott. azóta ez nem kéne titok legyen. sőt, ha tényleges piacgazdaság lenne, még esetleg motivációs erőt is jelentene. a melós azt mondaná a fiának, hogy : tanulj fiam, és lehetsz főnök felnőve. látod, ők ennyit keresnek. én meg ennyit.

@mind2: a leírtak alapján lehet jobban járna mindenki, ha az órákat valami köztéren tartanák, mert kb. már az iskola falait is nektek kell bevinni. szomorú és egyben nevetséges is, hogy már itt tartunk.

@zero: hát lassan ott tartunk hogy kórházba orvost, iskolába tanárt is kell vinnie annak, aki igénybe akarja venni :(

@Seduxen: olyan gonosz vagy, a nyílt levél írójával együtt :) szegényeknek stresszt okozol, a tudattal, hogy lehet emberként is élni? :)

@Kartal (a dühös): nem akarlak elszomorítani, de ha lefejtjük a zsidózós részét az egésznek (mondván hogy az csupán valószínű), akkor még pár ilyen balfasz kormány, és a legjobb szándék ellenére is itt kötünk ki. Annyival kiegészíteném, hogy egy picit optimistább forgatókönyv is elképzelhető, ahol a multik azt mondják, hogy na akkor majd ők tesznek rendet. De ez is csak annyival pozitívabb, hogy lehetsz magasabb képzettségű cégrabszolga is...

@drkovax: Orbán arra játszik, hogy ne legyen 2/3-a. Lehet, nem tudatosan, de a megnyilatkozások arra viszik a Fideszt. Csak azért nem tartom esélyesnek, hogy most is bukja a választásokat, mert azért most tényleg akkora előnyük van, hogy még az össznépi balfaszkodás esetén is komoly művészet elbukni.

@reKorrekt: szép a "locsolóversed". politikus hölgyeknek érdemes mondani, majd sugárban a sósav. :)

@globocnick: te egy ÁLLAT vagy baszod :D
annak ellenére hogy a hírek fájdalmasak, és sírásra késztetnének, olvasom a kommentjeidet és visítok a röhögéstől :D

@loop80: úgyis ment a mindenféle kinek erősebb az apukája verseny Slotákiával, exportáljuk a politikusainkat :) szerintem azonnal visszavonnak mindent, csak vigyük őket onnét, még lehet a magyar többségű területeket is visszaadnák :D

@Tigeri: vagy hogy próbára tegyék a hitünket, hogy lehet ezt normálisan is csinálni :)

@Fényhajú: MVM-nél már volt, BKV kipipálva, lehet most a Szerencsejáték Zrt. jön, vagy a MÁV.

@laspalmas: hejj, de rég volt, amikor még az volt a botrány, hogy Szabadi elvtárs 20 dokumentuma...

@all: ha gondoljátok, és tényleg akartok ilyen adatbázist, akkor segíthetek a tervezésében és fenntartásában. hamár adatbázis rencergizda vagyok, tegyek már valami hasznosat is :)

@mókusfüles bukósisak: "se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar."

hogy lehet ezt elfeledni? :) Józsibácsi egyik alapmantrája volt a "monnyonle" mellett :)

reKorrekt: lehet a speciális intézmény nem is annyira tér el egyes igazán radikális ötletektől :D
először lássuk mi az :)

@cotti: lásd Mohácsi VészViktória.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.09.14. 15:44:54

@reKorrekt:

A100 cigánytelep felszámolásához csak annyit, hogy számoljuk össze, hány házat kaptak idáig "cigánytelep felszámolás" címén kaptak és ebből hányat rongáltak meg.

Ha ez a szám 25%-nál nagyobb, akkor értelemszerűen nem ölünk bele több pénzt, mert nincs értelme.

Amúgy én is szeretnék egy kulcsrakész házat, hűtővel, mosógéppel ...ja, hogy én dolgozok, nekem nem jár???

2009.09.14. 15:45:12

@reKorrekt: A Máltaiak konténer zuhanyozót, meg mobil vécét vittek a cigánytelepre - ha e helyett a lózungok helyett csak egy ilyen kis lépést tennének, az többet használna a cigányoknak.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 15:47:17

@ermi50xn6j2: Ne aggódj, ebben az országban két emberöltőnként van forradalom. Apáink megéltek egyet, úgyhogy akkor most a fiainkon van a sor. Mi pont kimaradtunk, de az öregek otthonából talán majd még látszani fognak a nyikorgó lámpavasak.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 15:48:20

@zero: Tent City nem is akkora hülyeség, kezdek rájönni. Amúgy kérdésedben a válasz.

f.m.j. 2009.09.14. 15:48:48

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

hát ja, de lehet, hogy a "mieink" fognak ott himbálózni... már ha a legrosszabb forgatókönyvet olvassuk, és miért is ne? Elvégre magyarok vagyunk...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 15:49:55

@Frengi: Osztán tessík mondani naccságosúr, hány nap múlva került el a zuhányrózsá a fímtélépré?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 15:52:24

olvastam Kolorbán életrajzát, és feltenném neki a kérdést: 5 év munkaviszonnyal nem lesz cinkes, hogy nem kap nyugdíjat? :) Lehet, hogy mi se fogunk már, az is igaz :(

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.09.14. 15:53:26

@zero: szerintem sokaknak jól jött volna kezdésnek egy ilyesfajta segítség, és többen meg is becsülték volna....

abandi 2009.09.14. 16:04:29

Csak állunk a pöcegödörben és röhögünk azon hogy közben lefossuk a saját lábunkat, és nincs Judapesten 10.000 ember, aki lezárná a Kossuth teret MOST!
Igaza van azoknak, akik a túlkevert genetikai állagút egyszerűen korcsnak hívják!
megzakkantam...

llll5 (törölt) 2009.09.14. 16:07:09

@ylion: nem kötözködésből, csak a pontosítás kedvéért:"Se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar"-ez a MIÉP jelszava volt.Az FKGP-é pedig:"Isten,Haza,Család"

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:09:53

@abandi: azért az emberek többsége most termeli meg azt a pénzt, amit ezek a patkányok majd ellopnak. viszont nagyon nem tudnak mást csinálni, tüntetésre való hivatkozással szabit nem kapsz, a munkád nem vár meg. viszont kíváncsi vagyok, október 23-án mi lesz, meg hogy addig még mi derül ki. másrészt azért nem kéne judapestezni.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 16:11:39

@abandi: volt rá lehetőség tenni is valamit, idén ápr.4.-én.Több, mint 1oooo ember volt a Kossuth téren,de a fidesz -Fricz által-ismét visszavonulót fújt....

f.m.j. 2009.09.14. 16:11:47

@abandi:

de basszus, VOLT annyi ember ott, és nem történt semmi, mert igaza lett annak a majomnak, hogy majd megúnják, és hazamennek, és hazamentek, mert dolgozni kell, megy az élet, és mert a hatalom ennyire cinikus, és pöffeszkedő...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:12:27

@llll5: bocsánat, jogos. kicsit már úgy vagyok a múltbéli alakulatokkal, mint a Télapó és a Gestapo. Keverem a két öreget :) Mondjuk azért Józsibácsi se volt gyenge: Megy az Isten addig Haza, amíg otthon a Család. :) Tényleg, Csurkával mi lett? Nagyon mély a kuss körülötte. Pedig már nemzetünk bohóca, Józsibá is hallatott magáról azóta.

f.m.j. 2009.09.14. 16:13:53

@ylion:

a Csurkának szétlyuggatta a pájinka az agyát

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.14. 16:25:49

@mókusfüles bukósisak: Ez azért van így, mert a pofozkodás csak akkor szokott beindulni, ha nincs veszítenivaló, vagy pedig annyira durva dolog történik, amiért a középosztály is hajlandó feláldozni a nem túl fényes, de azért még kényelmes kis életét.
Az nem elég, hogy ezek lopnak, meg Gyurcsányi egy féreg.
Ezért is dobták most már oda az NBH-s cigánygyilkosokat a zsaruknak: kezdett durvulni a helyzet, és egy cigányfelkelés meg tudná adni a lökést ahhoz, hogy a tisztes átlagpolgár is úgy vélje, hogy bármit csak ezt ne.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 16:36:19

@ylion: semmi gond, nem kötözködni akartam:)Csurka 2oo2-ben elkövetett egy végzetes hibát, előre/!/visszaléptetett 1oo képviselő-jelöltet a fidesz javára-ez érthetően nem tetszett a szavazótáborának.Emellett még a választásokat is elcsalták-ezt 2oo3-ban az OVB is beismerte-így nem jutottak be az Országgyűlésbe.Ezután kivált belöllük a jobbik néven ismerté vált mozgalom/jelenleg párt/és elkezdödött a MIÉP végleges szétverése.Ennek ellenére még 2oo4-ben is összetudtak hívni 1ooooo embert a Hősök terére.Ezután újabb vesztes választás,azóta maradt 1 hetilapjuk és vegetálnak.Ennyi

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:39:53

@llll5: látszik, hogy akkortájt nem volt erőm követni a katyvaszt, ami politika címen történt, csúnyán lemaradtam erről. köszi az infot :)

f.m.j. 2009.09.14. 16:40:41

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Jó, de kik akarják, hogy így érezzük, hogy "bármit, csak ezt ne" ?

Én mindent odaadnék, hogy a helyzet megváltozzon, úgy értem a viszonylagos jólétemet (panel, kocsi) de a tyúkszaros életemet nem adom, és a gyerekeimét sem, és egyáltalán a családomét... ezek szerint valakik azt akarják, hogy haljunk halomra?

llll5 (törölt) 2009.09.14. 16:41:21

@ylion: nincs mit, nagyon szívesen:)

abandi 2009.09.14. 16:46:53

@ylion:
".... másrészt azért nem kéne judapestezni."

Méltó befejezés volt egy birkahad helyzetét felvázolótól!
Oszt' mér' ne?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:47:00

@mókusfüles bukósisak: abban is van üzlet... meg kéne nézni, melyiknek van temetkezési vállalkozása.

abandi 2009.09.14. 16:48:20

@llll5:
Így volt! De már elmúlt...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:48:36

@abandi: most te tényleg nem érted meg akkor az embereket, ha ilyet kérdezel. vagy neked csak az magyar, aki kurvára ráér, mert munka helyett jár tüntetni?

llll5 (törölt) 2009.09.14. 16:53:13

@abandi: igen, de hamarosan itt lesz október 23.-a, bár csodát nem várok tőle.Abban viszont fogadni mernék, hogy egy év múlva zúgni fog az:"Orbán, takarodj!"

abandi 2009.09.14. 16:53:39

@ylion:
Amikor is a jövedelmed nagyrészét elvonják tőled adóba és azt is ellopják (és az ellenségeid szaporítására fordítják) akkor te dolgozol-e szívesen?
Rabszolga?!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 16:57:14

@abandi: már bocsáss meg, de nekem nem biztosítja a megélhetésemet senki más. sem holmi forradalmi mozgalom, sem egy párt, senki. és ezzel nem hiszem hogy olyan nagyon egyedül lennék. ez nem tetszés kérdése. ráadásul azzal, ha odacsődítesz a kossuth térre 10-20-200 ezer embert, nem érsz el semmit, csak ha tömegével áldozod fel az embereket, hogy lámpavasra tehesd a politikusokat. és MÉG nem szívesen követnélek a valószínű halálba. ennek tudatában birkázz csak le, rabszolgázz csak. tudod, ha már az életemet kell áldozni, legalább értelme legyen.

Marcellusca 2009.09.14. 17:01:00

Még nem olvastam a kommenteket, úgyhogy sorry, ha mán vót.

Szóval ezek a dolgok előttünk ismertek, mert a kedves szerkesztők mindig időben "kigúglizták" nekünk.
Viszont csak kevet említettek más médiumokban.
Ez is felháborító, mindamellett, hogy eleve léteznek ezek az esetek.

'Palmas!
Azé' csak becsúszott egy kis túlzás (demagógia?:D):
"A sokat emlegetett USA-ban ki tud menni több tízezer ember az elnök ellen tüntetni ? Itthon meg pár szerencsétlen a Kossuth-téren, aztán kész? Mehet minden tovább?"
Azért nézzük már meg az arányokat is! 306 millióból kiment néhány ezer, 10 millióból kiment párszáz tüntetni. Asszem azonos az általad említett ingerküszöb. És a zusában történt valami? Persze. Tiltakoztak, oszt' hazamentek. Ennyi. Mint itthon.

Na, mosmá elóvasom a kommenteket is. :)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 17:02:35

@llll5: attól függ, hogy egyáltalán mi lesz itt 1 év múlva. mert ugyan nagy birka vagyok - ugye abandi? - de speciel én inkább a lelépésen gondolkodom, egyre inkább.

abandi 2009.09.14. 17:05:08

@llll5:
Bár tudnék valami vicceset írni...
Valami politikai-subbában érzem itt magam...
Ehhh...mindegy!
Szerintem pont arra várnak, hogy jól megfingassák a maradék szabadlábonlévőt!
Ezért nem értem a Vastagbőrt...A legnagyobb szart keveri fel, mi (ti) meg olyan zsidóhumorossá tesszük...
Megasonlítóságoskodunk!

abandi 2009.09.14. 17:07:08

@ylion:
"tudod, ha már az életemet kell áldozni, legalább értelme legyen."

Igaz!

abandi 2009.09.14. 17:12:01

@abandi:
Éljen a tejbegríz!!!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 17:13:28

@abandi: tudod, az a legnagyobb baj, hogy akkora tömegek élnek már most máról a holnapra, hogy végül nem az ilyen ügyek fogják elszakítani a maradék idegrostokat, hanem a puszta túlélés igénye.

és igen, valóban sok ember a saját hülyesége miatt került ide, de legalább épp annyian vannak azok, akik meg a mindenkori kormányok kísérletezéseit szopták be.

még ha nem is mennék ki hőbörögni most - hiszen célt érni még lehetetlen, még túl sokan hisznek abban, hogy majd magic Vitya hozza az aranygyapjút - arra már most rá lehetne venni, hogy segítséget nyújtsak olyan erőknek, akik értelmes jövőképpel a fejükben képesnek bizonyulhatnak a jelenlegi elit eltakarítására.

Ha belegondolsz, ez a kép valahol elég szomorú. Hogy nem arra gondolunk, hogy majd választunk a sok lehetséges jó közül, hogy melyik a legjobb számunkra; hanem hogy "menjen már mind a kurva anyjába". Sajnos ilyen szinten mi is tudnánk kormányozni, pedig elvileg ez is egy szakma...

Marcellusca 2009.09.14. 17:20:58

@mind2: Gyerekeeeet? Azt minek? Csak a baj van velük. Nem? Szerintem őket legszívesebben otthon hagyatnák Veled. A többi jöhet. :D

@zero: Kórház szintén. De, ha lehet, beteget ne vigyél.

jozicsenko 2009.09.14. 17:23:15

@llll5: nem valószinű, max. a segélyt elveszítő c hordáktól - vagy a chordák megrendszabályozása miatt nem bevetett magyargárdától

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: a zámolyiaknak vittek volna ki konténert (pont oylant, mint ami Koszovóban a magyaroknak van), de nem, őket ne költöztessék ilyenbe! akkor ne költözzenek sehova, csokolom,

a 42%hoz: sokáig azt hittem/hitték, hogy a legjava mszp-s, aki nem meri elmondani -ez igaz is!

csakhogy kérem, jun-ban kiderült, hogy a legjava nem mszp-s, hanem Jobbikos! és ezek még mind a mai napig ott vannak! - nem azt szégyelli már az egyszerű mszp-s, hogy mszp-s, hanem hogy rájuk szavazott, ezért átsétáltak a szélsőjobbra! ami igen csak meglepte a szondaipsos-t és a többit is

Marcellusca 2009.09.14. 17:28:34

@Seduxen_bazze Marcellusca :): Én már rég' ezt mondtam.
Végre valaki, kisebbségi (aki egyébként lehetett volna szlovák, ruszin, örmény, ... is) le mert írni.
Mert ez az igazság!!!

abandi 2009.09.14. 17:35:12

@ylion:
"Sajnos ilyen szinten mi is tudnánk kormányozni, pedig elvileg ez is egy szakma..."

Igaz!
És:
Saját magunk termeltük ki ezeket a lényeket, az osszes anomáliával együtt!
Kivéve a kettős állampolgárokat...
Erről lesz-e megemlékezés...?

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 17:37:48

@abandi: ha elmegy a dolog lázadásba, ami egyáltalán nem kizárt, arról majd lesz. sikerétől függően nemzeti ünnepként, vagy rendőrségi/katonai archívum részeként.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 17:38:57

off: a népszabi megint hozta a formáját, csak ezúttal sport téren - www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezilabda-a-jobbik-all-a-hunnia-sportegyesulet-mogott-1999986/

tömören: sajnos bennük már minden név is félelmet kelt, legyen igazuk, valaki robbantsa már rájuk a székházat :)

belzebubó 2009.09.14. 17:40:56

@ylion: pont most rettegnek ezen a Klubrádión a Megbeszéljükben :))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 17:46:13

@belzebubó: ez ilyen "akarsz beszélni róla?" műsor? :D
amúgy mindenki képzeljen oda egy alakot a képre, és mondjon nevet :D

www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/09/ddd.JPG

2009.09.14. 17:47:08

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: nem tudom, de még mindig kevesebbe kerül egy új zuhany rózsa, mintha beköltöztetik őket egy új lakásba és azt gallyazák le rövid időn belül.

drkovax 2009.09.14. 17:50:35

@ylion: szerintem nem arra játszik, és amit ő mond az nem is arra hat, de ha igen akkor meg meg kéne büntetni azzal a 2/3-addal ... ;-)

belzebubó 2009.09.14. 17:50:56

@ylion: igen rettegős műsor. Bolgár Gyurika műsora,de hétfőn a népszavás Dési vezeti,mert Gyuribá' készül az Újságiróklubra este az ATV-n. Most rettegnek a náci kézis csajoktól.

drkovax 2009.09.14. 17:51:42

@llll5:
Én is. És a tüntetésre Vona a Népszabadságban adja ki a felhívást ... :-(

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 18:00:49

@drkovax: én mondjuk úgy büntetném meg, hogy a jobbikkal együtt vastagon megvan a 2/3-ad, nélkülük meg pont nem. magyarán, ha alkotmányozni akar, kénytelen lesz olyat csinálni, mint még soha: valóban együttműködni :)

@belzebubó: én is rettegek tőlük, hogy valamelyik idejön és orvul megszexuál :D nem állnék ellen, hisz rettegek :D

Hurkabácsi 2009.09.14. 18:30:07

@ylion:
kuruc.info/r/2/46701/

A Hunnia vezetőjének válasza erre.

Horizont 2009.09.14. 19:23:51

Laspalmas még egy ilyen oknyomozós kiterítős poszt és a demokrácia hősi halottja leszek, mert ezt már nehéz épp ésszel felfogni, kibírni:(((((
Azt hittem a rendszerváltáskor a privatizációval kitombolták magukat bő nyállal. Tévedtem! Azóta újból belehúztak vagy abba se hagyták!
Döbbenetes ez az ország! Most meg kiállnak ilyen ártatlan szűzlány pillogással, hogy nem tudtunk semmiről, majd most bekérjük 6 évre visszamenőleg,meg bizottságot állítunk meg minden!
Itt csak akkor lenne valami hathatós nagy pozitív változás ha valami iszonyat történne.Mondjuk polgárháború, utcai harcok, nyilvános kivégzések, lopásért karlevágás meg ilyesmik. Polipként beölelt már mindent ez a fertő. Én sajnos egyetlen egy pártban nem látok erőt ehhez a változáshoz. De az optimizmusom időnként legyőz és próbálok valamiben bízni, csak tudnám hogy mibe!
Például most abban, hogy végre a friss diplomás lányomnak sikerült a szakmájában munkát találnia, saját erőből:))) Vannak dolgok amik a felszínen tartanak.)))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 19:41:27

@Hurkabácsi: mindjárt elolvasom, de a Népsportos link is a válaszról szól. Gondolom, itt jobban kifejtve, mivel a Sport mégse politikai lap.

belzebubó 2009.09.14. 19:42:32

@Horizont: igen, ki volt irva a pályázat Szalainé helyére...:))) tán beadta?

abandi 2009.09.14. 19:44:28

KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGI listát akarok, az összes állami tisztségviselőről/felügyelőbizottsági tagról !
Meg a székelygábor nevű cionistáról egy külön lámpavasravaló dossszié hegyet!
(Toporzék a telhetetlen dühben....)
Juhéjjj!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 19:48:03

@belzebubó: 15 év szakmai tapasztalat, 5 év vezetői tapasztalat volt előírva :) jó, tudom, ez nem akadály; de vélhetőleg Ms. Horizont Jr. nem volt olyan pofátlan :)

belzebubó 2009.09.14. 19:50:11

@ylion: pedig jó lenne már végre,ha valaki már innen is,közülünk jól járna végre :)))

abandi 2009.09.14. 19:54:46

@belzebubó:
Legfeljebb pórul-nak nevezik...
De, még akkor is jól járt...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 19:57:25

@belzebubó: jah, ideje lenne már :) de úgy lenne az igazi, ha TISZTESSÉGES MUNKÁVAL is jól lehetne élni. Nem "relatív jól", hanem európai mércével is jól.
@abandi: a kommentem elnyelte a blogmotor. szóval nekem meg lassan a gépfegyver vagy a repülőjegy innét jó messze...

abandi 2009.09.14. 19:57:34

@Horizont:
Salmon Béla: Lepsénynél meg volt...
Rinyálsz itt és nem gondolsz a csalaádodra!

abandi 2009.09.14. 19:59:20

@ylion:
Ne menj sehova, itt a Jehova!

Horizont 2009.09.14. 20:00:51

@belzebubó: @ylion:
Na ez szóba se jöhetett. Amúgy is ilyen szar céghez csak nem megy el?:DDDD
Képzeljétek volt olyan állás ahová több mint ezren jelentkeztek, de a 100-200 az mindig megvolt! 3 hónapig csak motivációs levelet írt! Miért akar idejönni? Stb. Anyád...De most öröm van. Amikor már reménytelennek tűnt az egész, sikerült. Bocs ezért a személyeskedésért, de meg kellett osztanom veletek, hogy jó is történik- néha:))

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 20:03:53

@Horizont: helyes-helyes :) kellenek a jó dolgok is :)
@abandi: te man, én megyek éjszakára melózni, ne bassz fel jobban :D

Horizont 2009.09.14. 20:09:43

@abandi:
Mi a baj????
Érthetőbben esetleg?

llll5 (törölt) 2009.09.14. 21:06:34

@ylion:szerintem, ne lépj le vagy ha mégis ne Ausztráliába menj:))Voltam ott, turistaként érdemes odamenni, de hosszabb időre nem...Vicc nélkül:Orbán már 2oo6-ban is érezte, hogy nem túl népszerű, ezért is javasolt a 2 választási forduló között maga helyett más miniszterelnök-jelöltet
@abandi: hát, erre nehéz mit válaszolni.Sok mindenben egyetértek veled:)De ez nem egy nemzeti oldal, ez tény, mégha ezért nemsokára engem is meg fognak kövezni:)
@jozicsenko: Fogadunk, hogy 1 év múlva lesz "Orbán, takarodj!"?
@drkovax: ez jó!:)))Vonáról egyébként a következő a véleményem:1, nem egy karizmatikus politikus 2,2oo2 politikus, mégsem tud normálisan beszélni 3,a polkorrektsége, szószegősége idegesitő-de ez csak az én véleményem.Személyesen nem ismerem, ha tévedek, cáfoljatok meg

llll5 (törölt) 2009.09.14. 21:11:11

@llll5: helyesbítés:2oo2 óta politikus

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 21:20:24

@llll5: újrakezdtem a németet, ez mond valamit arról, merre gondolom :) de most megyek gdp-t tolni, hogy legyen mit ellopni... bocsánat, újraelosztani.

rosszak legyetek :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 21:22:18

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Köszi, majd megnézem!
Nagyon szeretem az ilyen nyomozós-gondolkodós-megcsavart filmeket. :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 21:36:29

@denever:

Persze. :)
Ott van pl a már kirúgott 2 főtanácsadó, a háziorvos, meg a kommunikációs nő.
Az ő hűségük segít észrevenni az ellen ármánykodását, konspirációját. :)

llll5 (törölt) 2009.09.14. 21:41:50

@laspalmas: OFF:javasoltam neked egy témát a "Viktor, segíts!"blogon.Kiváncsi vagyok, erről fogtok-e írni
@ylion: nem örülök neki, ha elmész, de ha így döntöttél, akkor sok sikert!:)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 21:47:42

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés):

Arányok: 600 ezerből kiment 60ezer, illetve 1,5 millióból kiment (max) 10ezer.

Persze, Washingtonban nem változott semmi, de itthon azért nagy ijedelem/balhé lenne, ha 60ezren megjelennének a főváros utcáin. És talán végre változna valami.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 21:57:22

@laspalmas: köszi a választ..:/Mostmár csak arra vagyok kiváncsi, hogy miért érdekelt, hogy hány szobás a lakásom?Mivel erre sem reagáltál...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 22:08:43

@Horizont:

Na, nyugi.......ezek csak a szokásos hétköznapok. Holnaptól várhatóan még több remek hír lesz, ma már mozgásba lendült a parlament is.
Kár elpazarolni az infarktust már az elején, tavaszig még rengeteg dolgot fognak kiteregetni, érdemes megvárni. :))

abandi 2009.09.14. 22:10:59

Ezt a blogot, a kifordított meglátású montipájtonos tízen-húszon éves könnyedek kommentálják...
Röhögni járok ide, de már nem tudok...
De azért folytassátok!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 22:14:02

@llll5:

Most megyek arra..
A lakás? Már én se tudom, bocs.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.14. 22:17:10

@abandi:

Ezt kifejthetnéd, nem nagyon értelek...

Rwindx 2009.09.14. 22:20:28

@abandi: ne izgulj ha arra járunk amerre ti vagytok mi is röhögni megyünk. De szerencsére benéztek ide is, olyankor nem kell kattintani.

Móka mindenekelőtt :)

llll5 (törölt) 2009.09.14. 22:20:41

@laspalmas: ok, akkor én kérek elnézést!A Viktoros blogon megkérdezted, hogy hány szobás a lakásom.Ez nem baj, csak nem értettem, hogy miért kérded?:)

Horizont 2009.09.14. 22:29:23

@abandi: "tízen-húszon éves könnyedek kommentálják..."
Óh köszönöm....

llll5 (törölt) 2009.09.14. 22:30:06

@abandi: én értelek.Nézd ide különböző beállitottságú emberek járnak, ezért írtam, hogy ez nem egy nemzeti/radikális/blog, de nekem így is tetszik.Ajánlom neked a Szentkorona Rádiót/www.szentkoronaradio.com/, Posta Imre honlapját/www.postaimre.tk/:)Én is olvasom őket, bár oda kommentelni nem szoktam/te is csak óvatosan tedd, mert őket fokozottan figyeli az NBH/:)

Marcellusca 2009.09.14. 22:41:52

@Horizont: Hehe!
Hízik a májad, mi, Horizont "néni"? :DDDD
Csak úgy kivirultál! (Előttem a kép, ahogy kéjesen nézed ezt a kommentet a monitorodon. :D)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 22:49:22

@llll5: ez még nem jelent végleges döntést, inkább csak felkészülés a legrosszabbra. még nem az utolsó pillanatban vagyunk, még talán változhat valami, de mindenképp akarok egy szabad menekülési utat.

a jelenlegi helyzet nem túl bíztató...

Horizont 2009.09.14. 22:49:38

@Marcellusca (már a moxonidin is kevés):
Leshetem én kéjesen nem kéjesen annyi az az annyi:DDD
Ez az abandi kommentelő is egy kötözködő.
Hol marad az összefogás???
Még egy blogon se sikerül!

abandi 2009.09.14. 22:52:12

@laspalmas:
A kommentekre értettem!(a röhögve járást)
Gyalázat ami az országban/világban történik...
(gyöngék az idegeim összes szálai...)

abandi 2009.09.14. 22:54:15

@Horizont:
Milyen hálás is egy asszony-szavazó, ha megpendítik a kellő helyen....

abandi 2009.09.14. 23:02:10

@llll5:
Ismerem !(www.youtube.com/watch?v=ri31wE3_QUM)
Itt a srások/lányok folyamatosan nyomják a pofánkba a szart, mi meg viccelődünk...
Nooormááális, Maaargit....?

llll5 (törölt) 2009.09.14. 23:02:38

@ylion: hát, nem, egyetértek.De szerintem jól gondold meg, ezt jószándékból és tapasztalatból mondom.

llll5 (törölt) 2009.09.14. 23:09:14

@abandi: ezt nem teljesen értem.Nézd, én abszolút jobboldali beállitottságú vagyok,/ahogy Kovács Ákos mondta szellemesen a Hír-tv-s riporter kérdésére:"Én nem Fideszes vagyok, hanem jobboldali"/de szivesen meghallgatom ezen a blogon a baloldali beállitottságú eemberek érveit is.

f.m.j. 2009.09.14. 23:17:14

@abandi:

Szerintem alullőtted a korosztályt, de mindegy, amúgy mi bajod? Csak csendben figyelem itt a fröcsögő kis megjegyzéseidet, nem vagyunk elég jobbosok? Vagy túl azok vagyunk?
Ezeket nem azért kérdezem, mert neked kéne megfelenünk, csak te is egy ember vagy, akit meg kell érteni, szóval mi a hézag?
Ha csak a revesbe küldenél, kösz nem kell válaszolni :)

f.m.j. 2009.09.14. 23:21:35

ja! (mindig lehagyok valamit, ha megzavarják egyszerű kis világomat)

Nem azért nevetünk, mert ajj, de jó kedvünk van, és ezeket a mocskokat humorosnak találnánk, de egyelőre ez a két választás van: nevetsz, vagy megindulsz. Megindulni még nincs itt az idő, ennek ékes bizonyítéka, hogy még nem indultunk meg. Sajnos ezt a "nemmegindulást" nem tudom másként magyarázni, minthogy önmagával, én se tudom mire várunk, kitől várjuk a csodát...

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 23:22:17

@kamasuka: Viki már volt, előttem leszerepelt. persze úgyis ő lesz a következő, ez ellen nem tudok tenni. de túl sokat mászkált mostanában izraelbe, meg az a likud testvérpárt dolog sem tiszta...

@Horizont: magyar átok... (most már lassan megkereslek :))

@dessert eagle: :D úgy legyen! de @ylion: ne legyen úgy...

@abandi: lényegre tapintottál. asszem utána fogok nézni ennek a dolognak.

@Tündér_Lala: és egyre többen vagyunk. hajrá!

@ylion: miért, most mi vagyok???

@zero: egen. pontosan itt tartunk. dolgozol? dögölj meg!

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: remélem. látni akarom :D

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 23:23:48

":D úgy legyen! de @ylion: ne legyen úgy..."
bocs. ebbe ylion véletlenül került bele... :D

llll5 (törölt) 2009.09.14. 23:27:15

@mókusfüles bukósisak:a megindulás nagyon egyszerű:csatlakozni kell a 2-3ooo hazafi mögé és ha csak 1ooooo ember összegyűlik-békésen-akkor a droidok már nem tehetnek semmit:)

Kartal (rezervált) 2009.09.14. 23:39:54

@Plutonic: épp most írtam, hogy igyekszem mindenkit nyugalomra inteni, de az a kurva nagy igazság, hogy remeg az ujjam a ravaszon nekem is....
a látomásom pedig a történelem alapfokú ismeretéből fakad. nem itt kezdődött ez az egész, megtörtént már párszor.

na megyek is inkább aludni.

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 23:41:08

@Kartal (a dühös): azért örülnék, ha csupán a túlfűtött fantáziám szüleménye lenne ez a látomás...

f.m.j. 2009.09.14. 23:41:14

@llll5:

De. A droidok lőni fognak.

Ez a hajó elment, szerintem, a 100ezer ember összegyűlése, megunták, és hazamentek...

Meg aztán annak a 2-3000 hazafinak hiteles vezetői vannak? Ők hol vannak kint?
Csak kérdezek...
Ha a birkanép megindul, nem fogja nézni, hogy igazságos legyen, rossz is kisülhet a dologból, esetleg nem a "jó" embereket húzzák a deresre...
Én nem akarok áldozat lenni, bár kisember lévén, csak abban reménykedhetek, hogy ezt a vészkorszakot is átvészelem, ahogy elődeim tették a maguk vészkorszakával. Nekünk ez jutott. De ez nem a beletörődés, csak várakozom inkább, hogy mi lesz...

abandi 2009.09.14. 23:46:04

@Kartal (a dühös):
Azt az állampolgárságit hajtsuk már meg!

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.14. 23:47:37

@mókusfüles bukósisak: @llll5: ha a birkanép megindul úgymond, akkor bizony nem azt fogják nézni, hogy most rendszert váltunk. ha eljutunk oda, hogy megint összegyűl akkora tömeg, az se biztos, hogy beállnak a 2-3000 hazafi mögé (vagy akik magukat annak gondolják éppen).

Arra az esetre javaslom ezt a videot, hangulatjelzőnek: www.youtube.com/watch?v=nQNoTIiQOe8

Rwindx 2009.09.15. 00:25:56

Nos én ezt küldeném mindenkinek inkább az alaphangulathoz:
www.youtube.com/watch?v=k9QKWP3ZVe8

llll5 (törölt) 2009.09.15. 00:52:03

@ylion: de, azt fogják nézni, eddig sem rajtuk múlt, hogy a fidesz-birkák hazamentek-tisztelet a kivételnek-Viki szavára

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:01:14

@abandi: ez jó és tényleg nem az elmúlásról szól:)Mit mondhatnék:"4ooo sz@ros rendőrtől féltek?"/Budaházy/ és rögtön el is határolódok magamtól:))

abandi 2009.09.15. 01:01:23

@llll5:
Nem haza mentek, hanem a Várba...!
Mikor a parlamentben volt az összes bűnöző!
ej, anyám...
Na, jó... a metróval akkor is kimenekítették volna a sok karácsonyfadíszt...

abandi 2009.09.15. 01:06:02

@llll5: Vannak még problémák....
(Ugye szaros megélhetési spiclik?
A büdös anyátok picsájába egy cigány faszt!)

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:06:09

@abandi: igaz, ahol Sólyom nem fogadta őket...

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:10:05

@mókusfüles bukósisak: hmm..eltünt egy kommentem..akkor rövidebben válaszolok:a droidok nem fognak lőni.1OOOOO békés tüntetőre meg végképp nem lőnének

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:13:05

@abandi: vannak..főleg, ha már itt is cezúráznak..

abandi 2009.09.15. 01:22:41

@llll5:
Ha jól em lékszem Te jogi jártassággal bírsz...
Kérdésem volna:
Pálinkát mérnek-e már?

llll5 (törölt) 2009.09.15. 01:26:19

@abandi: jól emlékszel, de ez nem jogi kérdés, a pálinka méréshez meg nem értek

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.09.15. 01:29:53

@abandi: most a standolásos rettenetre gondolsz, vagy pálinkázhatnékod van? :)

abandi 2009.09.15. 01:31:03

Szeretnék helyesírási javítást kieszközölni (mielőtt ledegraszedálnak...)
Tehát akkor helyesen:
Hajó lemlékszem..., vagy más formán....

llll5 (törölt) 2009.09.15. 07:28:34

@laspalmas: írtam neked a Viktoros blogra ismét.Szomorú, hogy az empatikus képességed a nullához közelit..már nem is várok választ arra az értelmetlen kérdésedre, amit a lakásommal kapcsolatban feltettél.....

Kartal (rezervált) 2009.09.15. 07:57:41

@abandi: én jövő héttől talán jobban ráérek, kezdjünk el keresgélni. majd privátban egyeztetünk, ha gondolod.

Tarackos Sül (törölt) 2009.09.15. 08:19:39

Én előre félek . . . amint a mellékelt ábra mutatja, a rengeteg, őket ért becsmérlés, lejáratás és felszínre hozás ellenére minden úgy történik, ahogy azt fenn akarják. Uralják a médiát még mindig, a fegyver (pénz) náluk van, és ez a rohadt, lopós banda igazi mestere lett a hazudozásnak. Így nem lesz nehéz akár választást is nyerni, mert óriási a zombitömeg, akiket lehet hülyíteni . . . és ott van PatásOrbán, aki mint köztudott, a Sátán és Hitler zabigyereke, így egy jókora csoport akkor sem szavazna rá, ha a szocikkal együtt kellene ártatlan kismacskák vérét kiszívniuk, mert a Zorbán a hibás. . .

Az persze egy dilettáns hülyegyerek, és el is kezdte már a Fidesz a hülyejáratát, kötelező sorkatonasággal, egész napos iskolával, fideszes habzószájú hülyegyerekek "én aztán jól megmondom a tutit" benyögéseivel . . . mint Mikola tette anno. A Feri akkor is a szarból hozta vissza, most is vissza fogják hozni a szarból, ilyen ökrök ellen könnyedén :(

molaris 2009.09.15. 08:53:59

@Tarackos Sül:
Nyugi. A tél sokak szemét ki fogja nyitni.

Kartal (rezervált) 2009.09.15. 09:56:22

@molaris: és még többen örökre lehunyják majd, mert el kell döntsék: esznek vagy fűtenek.

ez is megérne egy misét: www.bama.hu/baranya/kozelet/cegvezetoi-fizetesek-ma-kene-megtudnunk-mindent-257276
egyesekre nem vonatkoznak a törvények, de ez itt nem meglepő.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.09.15. 11:56:04

"Annyira bámulatos, hogy ilyen remek erkölcsű emberek vannak fontos pozíciókban, hogy legszívesebben ketrecbe zárnám mindet."

Ez faszt. Letépnél a karjukat és a trutymós végéval verném agyon őket.

A tüntetésnek meg mi értelme? Azért, hogy megverjen a rendőr? Kötelezi ez őket valamire? Ezek már csak abból értenének, ha egy sötét szobában kínoznám őket és az életük lenne a tét...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.15. 16:27:09

@llll5:

Megyek, megnézem.
Amúgy rólam sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy nincs empátiám....

A kommented meg nem tűnt el, tegnap este végig szórakozott a blogmotor.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.09.15. 16:35:40

@molnibalage:

Hát ez egy elég radikális megoldás......

De talán az első kettő után a többi meggondolná...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.09.15. 17:13:55

@laspalmas: A tumort is kivágják a testből, vagy kemózzák, vagy sugárterápiát alkalmaznak. stb.

A félmegoldások ideje lejárt. Ezzal a gané bandával nem visszük semmire. Szinte napi szinten olyan ügyek vannak, hogy egy ember életének a munkáját elviszik a szarháziak.

Tetszik érteni? Aki ekkora értékben lop, csal,m sikkaszt, hazudik stb. az nem érdemli meg az életet. Másét veszi el ezzel.

llll5 (törölt) 2009.09.15. 21:58:35

@laspalmas: ok, köszönöm, hogy megnézed.Már eddig is nagy port vert fel az ügy:pl. amikor az Indexen megjelent, a tulajdonosa-Nobilis Kristóf/?/-egy idő után letiltotta a hozzászólásokat.Aztán a saját pártlapja támadta le Pokornit, majd a Lánchíd Rádió és még sorolhatnám..most lesz lakossági fórum, aztán tüntetés is és a kerületiek nagy létszámban lesznek jelen-pártállástól függetlenül.Az empatikus képességeddel kapcsolatban megkövetlek, elnézést kérek!Elhiszem, hogy nem tünt el a komment, mivel semmi "rosszat"nem írtam.

llll5 (törölt) 2009.09.15. 22:12:22

@laspalmas: még annyit, hogy mivel láttam a Viktoros blogon a végső reakciódat:minden elismerésem, nagyon gyorsan olvasol..max. 14 perc alatt többezer hozzászólást, dokumentumokat, stb. elolvasni nem semmi....

süti beállítások módosítása