Skip to content


       Szűrés lista

Egy országos rádiófrekvencia ára

Lassan összeáll a kép ...

A Fidesz médiapolitikusai a Danubiust, a szocialisták a Slágert keresték meg. Az ajánlatuk (biztos csak véletlenül) nagyon hasonló volt:
A tulajdonosoknak át kell adni 70 százalékot jelenlegi tulajdonukból egy-egy magyar tulajdonú vállalkozásnak, így kisebbségben bár, de "birtokon belül" maradhatnak. A tulajdonrészből nyáron még csak 51%-ot kértek, és a hírigazgatói posztot, vagyis a határidő közeledtével szépen nyomták felfelé az árat.

Jönnek a választások ... kell a pénz. A rádiós piac 4-5 milliárd forint, a két országos rádióhoz megy ennek a fele. 2 milliárd pedig elég szép összeg. Felezve is 1-1 milliárd. És ugye az csak a hab a tortán, ha a mi emberünk szerkeszti a híreket. Olyan egyet fizet, kettőt kap érzés, tisztára mint a Tescoban.

A Sláger és a Danubius sem ment bele az üzletbe.

Az sem csekélység, hogy minden, az országos földi sugárzású kereskedelmi rádiós frekvenciákért versenybe szálló pályázó tárgyalt Puch László szocialista pártigazgatóval. Kb. ez mutatja a magyar demokrácia jelenlegi helyzetét, hogy egy kurva rádiófrekvencia sorsa is az MSZP (volt) pénztárnokának az irodájában dől el. Mi minden dőlhet el még a Laci irodájában?

Még jó hogy volt egy pályázat, ahol "a két legjobb ajánlatot tevő cég nyert."
Mu-ha-ha ...

És akkor meglepődik egyáltalán valaki?
"Az SZDSZ kivételével minden parlamenti párt elutasította, hogy a házszabálytól való eltéréssel tűzzék napirendre a rádiós frekvenciapályázat körülményeit vizsgáló parlamenti bizottság felállításáról való döntést."

Szíjjártó Péter:


"Demokráciához nehezen illőnek nevezte a javaslatot. A politikus az országos kereskedelmi rádiófrekvenciák odaítélése körüli polémiát "az újkori magyar médiatörténet egyik legnagyobb csinált balhéjának" nevezte."


Mesterházy Attila (aki - uramatyám- most olvasom, hogy a legesélyesebb miniszterelnök-jelölt!):


"Nehezen értelmezhető Kóka János javaslata. Az  ORTT független médiahatóság, döntései szuverének; tevékenységébe nincs lehetősége és joga senkinek sem beleszólni. A szocialista  politikus szerint az SZDSZ-frakcióvezetőjének javaslata olyan, mintha egy bírósági döntés megvitatására hoznának létre parlamenti vizsgálóbizottságot."


És az egészben az a  legbizarrabb, hogy a Kóka veri a dobokat a parlamentben, hogy ej, ez micsoda mocskos dolog és hogymostezmártúlmentmindenhatáron. A Kóka b'meg. Eszem megáll.
 

Azt hiszem a jövő áprilisi választás kihagyós lesz.

Van a korrupt, de mindig igazat mondó párt1, van a legkorruptabb mocskosgeci párt2, van a korrupt és mindenbe beleugató párt3, van szélkakaspárt4 meg a ifjú szüzek pártja5, akik a Tescot átneveznék Turulra. No, egyikből sem kérek.

Nem érdemes elmenni sem szavazni, minek, kire? Annyit mondjuk megtehetek, hogy kinyomtatom a poszt utolsó mondatát egy A4-es lapra, és azt teszem bele a borítékba a szavazólap helyett, mint az egymondatos véleményem az aktuális helyzetről...

A Fidesz szépen hoz a 176 választókerületből 176-ot, még az is lehet, hogy második forduló sem lesz, mert mindenhol győznek 50% felett az első fordulóban. Olvastuk a csornai eredményeket, nem lehetetlen.

Semmiféle változás nem lesz ...

Illetve megmondom mi fog változni 2010 májusában:
A Puch Lacit lecseréljük a Várhegyi-Simicska párosra.
Ennyi.

Ehhez viszont nem kell az én szavazatom.

(Persze ne feledkezzünk meg ma is megnézni a világ legszánalmasabb szimpátiatüntetéséről készült videót!)

"Phej, mocskosgecik ... (köp)" 

Címkék: politika botrány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr961512811

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Adj egy pacsit! 2009.11.11. 11:18:18

- Szevasz Lacikám! - Szevasz Lajos, mivan veled? - Á, semmi. Most jöttem haza Kubából, erre látom, hogy már megint balhézik ez az Ibolya a rádiók miatt. - Kubából? Szidjátok itt a komcsikat, és kimész Kubába? Tudod nálunk gazdasági válság van, meg figy...

Trackback: Megegyeztek 2009.11.10. 10:09:41

Megoldották a médiatörvény anomáliáit, hibáit és tévedéseit. Sikerült felszámolni a működésképtelen és csak kádertemetőnek használt megyéket. Hatékonnyá tették az önkormányzati rendszert. Most már nem lesz 39 fős településnek önkormányzata.   Si...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.11.10. 10:23:11

@zero: aze te is elismered, hogy a cba meg a tesco nem egy kategoria. mindegyiknek megvan a maga helye a vasarlas folyamataban. :) de tovabbra is fenntartom a velemenyemet a turulfobiatokrol. :)

2009.11.10. 10:23:41

Nem tudom mi volt a háttérben, de ez most véletlenül jó sült el, mert a Sláger rádiónál undorítóbbat nehezen tudnék mondani. (a másikat nem tudom, milyen volt, mert nem tudtam megkülönböztetni a többitől)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.10. 10:27:09

@Frengi: a danubius, 'ételházhozvivős balázzsal' és 'kiskorú v.jánossal' hidd el, h. sokkal rosszabb volt...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 10:27:32

@Seduxen:

Nincs megoldás.

Arra hogy hülye és dilettáns valaki, nincs is törvény.

Arra talán lehet, hogy ne tudjanak lopni, de most komolyan, ki várja el a tolvajtól, hogy saját mag szigorítsa meg a lopás büntetési tételét? Hülye lenne ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 10:29:08

@ostoba 8o:

Király!

A Dominák Úrnője vs. Az Ember Aki Mindig Igazat Mond.

Nagy meccs lesz!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.10. 10:29:14

@zero: ez a nagy igazság!: "...de most komolyan, ki várja el a tolvajtól, hogy saját mag szigorítsa meg a lopás büntetési tételét?"
ismét szívemből szóltál! 8-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 10:30:05

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!:

Annyira ugyanaz a kategória, hogy a CBA-nak több a bevétel mint a Tesco-nak.

drkovax 2009.11.10. 10:31:37

Ez már megint a vérszadeszos verziója az események, ami pont annyira nem igaz, mint az ellenkezője.
Adott a két lejárt koncessziós cég, ami szívesen zsebre tenné azt az évi 1-1 mrd-t az eddigi költségei feléért. Ezért aztán politikai nyomulásba kezd. Ha engednek nekik politikailag (és a költségvetés gazdaságilag) beégnek.
Ilyen politikai viharban politikai támogatás nélkül nem kockáztat vállalkozó egy fillért sem. Csak úgy ha maga is talál támogatót.
Persze a döntéshozók így is feketeseggűek lesznek.
Viszont:
(a) nem dönthet a palotabozsoki asszonykórus
(b) az ügyben csak "politikai döntés" hozható (ha nem az, akkor is annak fogja hazudni a vesztes)
(c) a politikafüggetlen zseni (amúgy vérszadeszos) Majtényi által (is) elcseszett kiírás alapján valóban szabályos döntés született
stb.
De különben lehet tolni az ügyben a Jobbik-Szdsz koalíció (ez van fiúk!) szekerét ...

Kovpet 2009.11.10. 10:33:25

@ko_laci: Majd ha a Fidesz nyer és beváltja azt az ígéretét, amit kb. minden egyes alkalommal leckeként felmondanak minden kérdezőnek: " Első dolgunk az adócsökkentés és "MUNKAHELYTEREMTÉS" lesz, ezzel nem szabad várni, hónapokat sem. Hetek alatt meg kell lépni". Biztos velem van a baj, hogy ezekben már kurvára nem tudok hinni.
Ha ez bekövetkezik, komolyan mondom bocsánatot kérek minden Fityesz hívőtől itt. Nagyon, de nagyon szeretnék már tévedni. Isten adja, hogy pofára essek. Sajnos a szememben még mindig ugyanolyanok, mint a Maszop.
Teljesen kilátástalan nekem is, hogy erről az "étlapról" mitől nem kapnánk szalmonellát.

z666 2009.11.10. 10:42:23

Azért aza ifjú szüzek megérnek egy próbát...
Persze, egy csomó pedofil ólálkodik körülöttük, s néhányukat már meg is rontották...

DArchAngel 2009.11.10. 10:44:01

No igen, szépen megfogalmaztad, miért vagyok nagy sz@rban, ha a szavazásra gondolok. Abban biztos vagyok, hogy ennek a gárdának mennie kell, mert a pofátlan lenyúlás és eredménytelenség nagymesterei. Csak az a baj, hogy ki lenne jó helyettük?
A FIDESZ abból a négy jó évből él, ami Bokros után jött. Még ha nem is volt olyan jó az a négy év, Bokros után a magyar már mindennek örült. Azóta meg nem csinálnak semmi mást, mint a hülye óvodás Pistike, aki "csakazértis" (szép magyar szokás...) haragszik a Lacikára, ezért semmiben sem ért vele egyet, duzzog. Arról ne is beszéljünk, hogy ha beváltják azt, amit ígérgetnek, akkor valahonnan nagy pénzeket fognak elvenni, hogy szociális kiadásokra költsék. Szerintetek honnan?
Az MSZP úgy, ahogy van elmehet a picsába, a klasszikussal szólva.
A liberális klasszikusok társasága eddig amihez nyúlt (oktatás, kultúra, ipar, Budapest) elkúrta (másik klasszikus, még visszatérhet), elveik a magyar emberek nagy részétől és a valóságtól teljesen idegenek, idealizáltak, ráadásul ők is csak addig veszik komolyan, ameddig szavazatokat (=pénz, mentesség) jelentenek.
Az index.hu szerint milfes vezetésű párt az előzőhöz hasonlóan semmit sem ér, egyetlen látványos húzásuk Bajszos Bokros EP indítása volt az elmúlt négy évben, amúgy még saját soraikban se tudnak rendet tenni. Röhej.
Újként itt van nekünk az elmúlt két év politikai üstököse, a tarsolylemezes had. Szerintem az emberek nagy részének a programjukból a következő a lényeg: "Rendet akarunk." Más szimpatikusat hirtelen nem is tudok, mert bár magyar embernek érzem magam, amit mondogatnak mintha kicsit demagóg lenne, komolyabb észérvek nélkül. Plusz pont mellettük, hogy ők még nem voltak, és biztos megkavarnák az állóvizet.
Végül szavazhatsz az LMP (nem LMPVS!) -re. Róluk nem igazán lehet egyelőre mást tudni, mint hogy ők is szakítanának az eddigi gárdával, és ők sem lopnának. Plusz pont, hogy Ivády Gábor és hozzá hasonló arcok vannak benne. (Persze, ha vesszük hogy Ivádynak érdekes cégügyei vannak, ez nem is biztos plusz.)

Vagy elmész, és ráírod, hogy basszák meg, vagy üresen hagyod a lapot, hadd lássák, hogy te nem tudsz választani, melyik kupac sz@rba ugorj csukafejest. Ez meg nem fog egy politikust sem érdekelni. Mégis mit vártál, majd elgondolkodnak eddigi tetteiken, hamut szórnak a fejükre és hirtelen igazi államférfiak lesznek? muhahaha...

Sötét a helyzet, igen sötét.

z666 2009.11.10. 10:44:23

@Lecso (F*ck the Shit):
Skangar Graunt a parlamentbe! A láncos buzogányával jó kis rendet tenne percek alatt... :)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.10. 10:45:23

@Kovpet: a fityisz számomra lassan olyan lesz mint a sz** kártyajátékos, aki még a lapok kicsapása előtt bemondja a kontrát és/vagy a rekontrát, bármilyen lapok is vannak a kezében...

z666 2009.11.10. 10:46:56

@Teng-Hsziao Gerzson:
LMP=SZDSZ, csak az ifjabb generáció...
Ezek nem a madaras zsidók, hanem a "más" zsidók...

szabogyula 2009.11.10. 10:47:26

@zero: Kálmán Olga : dominák úrnője ....he-he
Lehet , csak az egyenes beszéd kedvéért ölt polgári ruhát , egyébként csak fekete bőrruci .
Otthon biztos több férjet tart, egy porszivózásra , kettő főz , négy meg vigyázzálásban várja a parancsokat a hálóban ...

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.11.10. 10:47:33

@z666: az fix, de a kaosz varazs mar nem mukodne a parlamenten belul... :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 10:49:53

@z666:

istenem, ifjú korom legszebb emlékei Skangar Graunhoz kötődnek :))
A világ egyik legjobb karaktere, csodálom hogy nem filmesítették meg még ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 10:50:16

@Lecso (F*ck the Shit): kizárt. ezek SEMMIBŐL sem tanulnak, kivéve persze 1 valamit... de az "életre szóló" lecke lenne asszem.

@zero: ebben csak az a vicc, hogy a JOGI lehetősége elég sok mindennek adott lenne, csak valamiért nem "merjük" alkalmazni a meglévő jogszabályokat.

de látom ma nagyon "bal lábbal" keltél... lehet, hogy belőlem meg a tegnapi káktélok hozták ki az optimistát??? /off: Lukács Peta még mindig Isten; gitárral a kezében :)))) /

z666 2009.11.10. 10:51:38

A demokrácia a legmocskosabb diktatúra, elhiteti, hogy beleszólhatsz a dolgokba, így nem lázadsz, csak vársz - mindig a következő választásokig.
Ajánlom mindenkinek a South Park "Gennyes Tus és Redvás Szendvics" című epizódját:
www.videoplayer.hu/videos/play/239653

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.10. 11:20:25

"(Persze ne feledkezzünk meg ma is megnézni a világ legszánalmasabb szimpátiatüntetéséről készült videót!)"

Pontosan :D azért nem semmi mennyien aláfeküdtek az egyik legnagyobb médiahack-nek. :D

reKorrekt 2009.11.10. 11:24:02

"meg a ifjú szüzek pártja5, akik a Tescot átneveznék Turulra"

Látom téged is a lényeg ragadott meg a programjukban :)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 11:25:38

@reKorrekt:

vacilláltam, hogy ezt írjam oda, vagy hogy szentkorona tanra alapuló alkotmány :))

devisionhun 2009.11.10. 11:28:32

PHONTOS: azzal, hogy nem mész el szavazni azt "mondod" hogy NEM ÉRDEKEL MI LESZ AZ ORSZÁG SORSA. Tehát neked így is, úgyis megfelel. Ha azt szeretnéd kifejezni, hogy NINCS MIBŐL VÁLASZTANI, akkor MENJ EL ÉS SZAVAZZ ÉRVÉNYTELENÜL! (Lehetőleg üres szavazólap, vagy szöveges kifejtés... a másodikat nehezebb félremagyarázni)

Ne hagyjátok, hogy azt belemagyarázhassák, hogy az embereknek mindegy, mert kurvára nem mindegy. És megértem, ha valaki nem akarja a "nevét" adni egyik csürhe regnálásához sem...

Hallassuk végre a NORMÁLIS EMBEREK hangját is! (aztán talán egyszer hátha megjelenik a mi érdekképviseletünk is)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 11:36:09

@Talon Karrde: "Éljen a Magyar Vastagbőr Párt! "

jó, de MELYIK? Mert abból csak a parlamentben is van van 4 (ha kdnp-t külön vesszük, akkor 5.) :)))

jozicsenko 2009.11.10. 11:36:36

hi!

zero: szavazni el kell menni, mert így a legrosszabbnak adsz esélyt, az szdsz-nek...

ha bemész és szavazol, már előrébb vagyunk

(hogy a munkáspártra, az lmp-re, az MCF-re, vgy a nemzetiközi sasjózsi pártra, az tökmindegy: a lényeg, hgoy szavazz...)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.10. 11:39:29

Témához: szerintem a mocskos politikusok (mind) most ott lőtték el nagyon, hogy nem volt nekik elég a költségvetés, EU-s pénzek, stb. de nekik az a szaros 1-1 milliárd is kellett a rádiópiacról (telhetetlenség tetőfoka). Elqurták a "nép" utolsó szórakozási lehetőségét is. Hasonló faszság mellesleg a Jobbik RTLKlub és TV2 bezárásával fenyegetés is. Nekem hála Istennek nem kell választani, de átérzem hogy nagy a baj. Nekem a legvállalhatóbb a Jobbik lenne.

reKorrekt 2009.11.10. 11:41:19

@zero: Ők legalább új Alkotmányt hoznának létre, mert mint köztudott - és a zsidesz is már ezen lovagolt a minap - a jelenlegi a rendszerváltási időszakra elfogadott, ÁTMENETI, IDEIGLENES, FUTÓLAGOS, IDŐLEGES, GYORS-KÉNYSZER SZÜLTE Alkotmány.
De nem is ezen érzem a hangsúlyt, nem ebben látom a jövőt, hanem inkább annak az 1.000.000.000.000 forintnak a hasznos helyre kerülésében, amit a 'telt államigazgatás jelenleg kilop és zsebrebasz a közösből évente. Ennyi pénzből el lehetne törölni az szja felét basszus!!!

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.11.10. 11:41:47

a senki senkire nem szavaz hatásos lehet. deákék (állítólag) ezzel kényszerítették ki a kiegyezést.
@zero: nincs semmi baj azzal az alkotmánnyal. történeti alkotmány . majd századokon át működött (ha épp nem voltunk megszállás alatt). inkább azzal van baj, hogy a kontinuitást nem állították vissza, ill. kísérletet sem tettek rá. mikor azt mondták: az ország újra szabad lett. ez tudod mit jelent.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.10. 11:46:22

@Talon Karrde: "Elqurták a "nép" utolsó szórakozási lehetőségét is."
Ez egy hülyeség. Attól függetlenül, hogy a két rádió teljesen irreális üzleti tervvel állt elő, honnan tudja bármelyikőtök hogy a két új rádió szarabb lesz a slágernél vagy a danubius-nál. Az előbbi két rádiónak lejárt a szerződése, az embereket behülyítették mindenféle faszsággal, majd a napokban kiderült, hogy a bumerángos csürhét nagy valószínűséggel átveszik, ugyanúgy mint a danubius-t. Tehát itt senkinek a szórakozása nem lett elrontva, sőt van egy érzésem, lehet hogy mostantól lesz értelmes zene is a rádiókban.

"Hasonló faszság mellesleg a Jobbik RTLKlub és TV2 bezárásával fenyegetés is."
Ebben egyetértünk.

Zero te meg menj el szavazni bazmeg' ! :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.10. 11:49:43

@Seduxen:

Reméljük tavasszal KETTŐ kiesik. :))

mind2 (törölt) 2009.11.10. 11:50:10

Mi van ma front ? Hmmmm ????? Hogyne kéne elmenni szavazni, könyörgöm, vakítás itt sok minden, de büntetni máshogy nem tudunk, csak a szavazással. Meg az esélyét megadni annak, hogy talán mégis lesznek következmények. Hogy nem büntetlenül loptak el tőlünk éveket és jövőt.
Aztán ha mégsem lesznek következmények, akkor majd máshogy szavazunk. De már nem a szavazófülkében...lehet:(

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.10. 11:53:58

@mind2: én úgy szeretnék szavazni, hogy az elit vigyáz állásban felsorakozik a Kossuth-téren, ahova előzetesen be lett rendezve egy amfiteátrum, és a lapon ez áll:
-dobjuk az oroszlánok elé
-párbaj kiskanállal utolsó vérig
-kőfejtés szintén utolsó vérig

Hejj de mennyi ötletem volna. :D

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.10. 11:54:20

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: Figyelj Jancsi, én szombaton (hogy ne beszéljek hülyeséget később) egész nap SLÁGER-t hallgattam, nagyon jó zene volt végig. Egy profi stáb.
Ez a lejárt a szerződés egy marhaság, nem a külföldi érdekeket védem, de nem tudom hogy nekik időben mikor térült meg az anyagi és szellemi befektetésük a rádióikba. Biztos vagyok benne, hogy nyertek a dolgon, de nem egyik napról a másikra. Én eleve képtelennek tartom azt, hogy a nyertesek 3 hét alatt össze tudnak állítani egy ütőképes adástervet, nemhogy arculatot, meg mondanivalót. A napi 3X% magyar zenéről meg sajnos az jut eszembe hogy majd egész délelőtt Fresh Andy, Lagzi Lajcsi meg mittudoménmilyen mai magyar "fos" popzene fog rajta menni. Szánalmas.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 11:55:10

@laspalmas: mondjuk a maszop, meg a fidesz? :))))

hmmmm, finom lenne egy jobbik-szadesz koalíció. kb hasonló a világnézetük, szóval fasza lenne :)))))

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.10. 11:55:23

@vero: "a senki senkire nem szavaz hatásos lehet. deákék (állítólag) ezzel kényszerítették ki a kiegyezést."
na, esszondom én is!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 11:57:21

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: akkor én a Kossuth-téren egy kicsit "túlmutató" megoldást keresnék. Nincs messze a parlementtől... Felfogható lenne bizonyos Endlösung-ként is, kivéve persze, ha a polelit bírja az ólmot és tud úszni :)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.10. 12:00:36

@Talon Karrde: a sláger, és a danubius már réges régen tisztában volt azzal, hogy LE_FOG_JÁRNI a szerződésük november 18-án azt hiszem. Csináltak egy hisztit, hogy jaj most mi lesz velünk, hogy az embereket totálisan behülyítsék. Arról elfelejtettek szólni, hogy senki nem fog éhen halni, nagy valószínűséggel az egész stábot átveszi majd az új rádió(k). Ennek ellenére kiment a sok birka szimpátia tüntetni, az iwiw-et meg minden közösségi portált telebasztak a "mentsük meg a két rádiót" baromságokkal. Nincs mit megmenteni. Vége egy korszaknak. Jön egy új. Ebbe bele kell törődni, és pofátlanságnak tartom az embereket ilyen téren megvezetni és kihasználni.
A két új rádiót -ahogy a Jáksó is megmondta- minősítsük akkor, amikor már hallottuk hogy mit fognak prezentálni.Fostalicska magyar zene eddig is volt zömében a danubius-on. Kéthetente jártam ki Bécsbe, és ezt a két rádiót hallgattam felváltva, vagy CD-t inkább. Szerintem többször babráltam az állomások gombjait a 3 óra alatt mint más egy hónap alatt.
meg hogy kinek mi a jó zene, ebbe se menjünk bele :D

Kovpet 2009.11.10. 12:13:10

@Lecso (F*ck the Shit): Egyik párt sem volt még olyan szegény, hogy ígérni ne tudjon. Annyira ki vagyok ábrándulva az egészből komolyan. A fidesz abból él, hogy 2 ciklussal ezelőtt nem volt ennyire szar, mint most. A 8 év alatt azóta, tulajdonképpen nem csinálnak konkrétan semmit. Lehet arra fogni, hogy ellenzéki párt. De akkor minek vannak ott? Feleslegesen fizetik őket?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.10. 12:13:29

Hagyjátok már abba ezt az egyikpártrasemszavazokésakkormajdjólmeglátják szöveget.
Nem, nem látják meg. Az elitnek abszolút érdeke, (különösen a nagytőkés elitnek,) hogy az emberek visszahúzódóak, rezignáltak legyenek.
Ha csak OV, Szijjártó és Gyurcsány szavaz az egész országban, akkor is érvényes lesz a szavazás.

Ez van, tetszett volna forradalmat csinálni, vagy ha azt nem vállalja mindenki a felelősséget, merüljön a pöcegödörbe, és válassza ki a legkevésbé büdös szardarabot!

@zero: Azzal pl mi a baj? Azon kívül, hogy az übermensch értelmiség (kivéve Gerő) megmondta, hogy az nagyon rossz, meg nevetséges?
(A hirdetői persze nagy részben tényleg elég vicces arcok, de már már megjelent az új generáció ott is.)
monarchista.blogspot.com/
regnumportal.hu/
A királyság mellett elég sok megalapozott érv szerepel, anélkül, hogy ezeket ismered nem kéne fikázni.

A Tesco -> Turul viszont tényleg gáz, Vona mellélőtt.

DArchAngel 2009.11.10. 12:30:45

"Ha csak OV, Szijjártó és Gyurcsány szavaz az egész országban, akkor is érvényes lesz a szavazás." és 2/3 -os Fidesz többség :D

Kovpet 2009.11.10. 12:35:49

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Most ezek komolyan minden poén nélkül állítanak miniszterelnök jelöltet??? Mi alapján? Látszatot biztos fenn kell tartani, hogy még nyerhetünk (az évtized vicce), de könyörgöm..... ezt neeeeeeeee.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.11.10. 12:37:29

majd elfelejtettem: mikor a sláger vezetlése benyögte, hogy nem fizetnék ki a szerződés szerinti koncessziós díjat, még a biliben sem kavart vihart.

az meg, hogy független legyen? egy vágyálom. soha senki semmi senkitől semmitől. örülni kellene, hogy az mdf-szadesz paktum alapján kosztott frekvencia lejárt. most itt az új. tessenek ízlelgetni!

bng · http://emberitisztesseg.blog.hu/ 2009.11.10. 12:38:29

@zero: És ha a zsír új képviselők ki nem állhatják a következmények nélküliséget? És erről nem csak beszélnének, hanem rögtön lemondanának a mentelmi jogukról, illetve bizonyos gyakorisággal (mondjuk félévente) lakossági fórumon számolnak be a tevékenységükről az őket megválasztó polgároknak. Ha utóbbiaknak nem tetszik a teljesítmény (erről a fórum végén szavaznának is), akkor a tisztelt képviselő már mehet is. Ha a képviselő a mandátumáról történő lemondó nyilatkozatát letétbe helyezné egy közjegyzőnél azzal, hogy amennyiben egy ilyen fórumot követő szavazás rá nézve negatív eredménnyel zárul, akkor küldje el a dokumentumot a Házelnöknek, akkor adnál neki bizalmat?
Igen, lehet, hogy egy ilyen képviselőt gyorsan kiszavaznának, könnyen megszervezhetik az ellenlábasok. De mi is történne ekkor? Új választásokat írnának ki a kerületben. Akkor pedig már rajtad múlik, hogy kiállsz-e ezért a képviselőért.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.10. 12:38:32

@Kovpet: "átszatot biztos fenn kell tartani, hogy még nyerhetünk (az évtized vicce)"
Ennyi.
Ha nem állítanak miniszterelnök jelöltet, az nagyon demoralizáló. Különösen annak fényében, hogy akkor tényleg a Jobbikkal lesznek egy szinten. Így legalább még maradhatnak abban az illúzióban, hogy ők OV kihívói.

Kovpet 2009.11.10. 12:51:22

@bng: Álom, álom, édes álom. De szép is lenne. Talán akkor nem itt tartanánk, mint most. Mondjuk lehet nem igazán lenne 1 politikus sem a parlamentben, ha bármi mutyi kiderül és el lehetne őket küldeni.

caralho voador 2009.11.10. 12:55:48

zero, én is depressziós vagyok ebben a taknyos novemberben, szar az élet, szar a világ, szar, minden szar, de azért a 'nemszavazoksenkire' a lehető leghülyébb magatartás. Persze ez is egy vélemény, de nem old meg semmit. Ha más nem, szavazz a Thürmer Gyuszi bácsira. ikszdé ikszdé, sok-sok ikszdé.
Amúgy pl. a Jobbik tényleg sokaknak megérhet egy próbát, kormányra úgy sem kerülnek, de öröm lesz nézni, ahogy a Viktorékat baszogassák a parlamentbe'.
Ez a rádió-ügy felfújt lufi, sokkal nagyobb probléma a pártfinanszírozás vagy a költségtérítésük területén látott nagy egyetértés. Illetve az is az lesz, ha az ígért nagy elszámoltatás - kéz kezet mos elven - elmarad. Reméljük, nem így lesz, és a fityisz felismeri, hogy nagyon hosszú időre kiirhatja a komenistákat a hatalom közeléből.
Én adnék még egy esélyt Viktoréknak, hátha a kormányzásban vissza tudnak térni legalább a 98-02 színvonalhoz. Mert ha azt teljesítményt nyújtják, amit azóta ellenzékben, inkább hozzá se kezdjenek. Egyszerűen nincs jobb. Mint ahogy ellenzéki pártnak való jelölt sincs jobb jelenleg a Jobbiknál. Ez van. Bízzunk.
ui: az LMP-t tényleg felejtsük már el. SZDSZ-lerakat.

esef 2009.11.10. 13:27:31

@zero:
Akkor ajánlom neked azt a CBA-t, amelyikben én szoktam megvenni a reggelimet Óbudán. Valaha egész elfogadható volt, aztán idővel elkezdett lefelé csúszni, ma koszos, csomó romlott áruval, kurva drága és az alkalmazottak is szarnak a fejedre. Tudom, bunkó vagyok mert általánosítok összehasonlítási alap nélkül, de nekem ez a CBA.

@laspalmas:
Kieshetne mind a négy párt. Diktatúra kell ide, nem ilyen fene nagy demokrácia...

hoplita 2009.11.10. 13:38:34

@zero:
"...Ők is úgy asszociálódtak, azt látták-hallották, hogy bármit megtehetnek következmény nélkül, bármit ellophatnak, nem kell érteniük semmihez...."

Olyan fogalom, hogy "asszocializálódás" nincs....

Gondolom, hogy a "szocializálódásra" gondoltál...javítsd ki, mert elég hülyén hangzik.

reKorrekt 2009.11.10. 13:40:36

@esef: "Diktatúra kell ide"

Monarchia bammeg, nem olvasol vissza azonnal?! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 13:43:53

@hoplita: én már korábban - finoman - szóvá tettem ugyanezt...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.11.10. 13:47:40

egy kis off:
bodoky.blog.hu/2009/11/09/megvadolt_rendorok_is_falaznak_a_szadista_ornagynak

Rég nem látott fórumtársakat is találtam a kommentelők közt (szellem) :D Akit érdekel a teljes indexes cikkel együtt olvassa el. Tanulságos!

hoplita 2009.11.10. 13:57:53

@drkovax:
Doki.....ezt nyomd az emenón, ott egymás közt vagytok és a legfőbb bégetők még tódítanak is.
Galya, marti vagy gamma örömmel besegít a kormolásban..:))))))
Itt ez egy kicsit karcsú, itt nem takarít el a modera, ha ellent mer valaki mondani a fideszes agymenésnek.
Biztos úgy van, ahogy mondod, azér' ilyen feltűnően nagy a kuss ebben a témában a nagyonnemzeti és a nagyonszocialista tolvajbanda részéről.:))))

Amúgy üdv, rég találkoztunk.:)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.10. 13:58:58

@reKorrekt: monarchia != diktatúra
Pl Svédország nem diktatúra pedig királyság, a Magyar Népköztársaság pedig diktatúra volt, pedig (tanács)köztársaság.

hoplita 2009.11.10. 14:00:57

@Seduxen:
Kezdtem olvasni a kommenteket, szépen sorba, ahogy kelll...ez a szemembe ötlött, gondolom szólok.
Nebassz, ez csak egy jóindulatú megjegyzés volt....egyébként nem szokásom szavakon lovagolni, de ez így értelemzavaró.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.10. 14:08:12

@hoplita:

Igazad van, de kommentet nem tudunk javítani.
Azért szerintem érti mindenki, mit akart Zero mondani.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 14:13:57

@laspalmas: igen, értjük/értettük, de mennyivel elegánsabb lett volna, egy "jaa, tényleg bocs, elgépeltem, megesik az ilyen", mint egy komment-törlés. numind1.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.10. 14:22:26

@Seduxen:

Nem én voltam, de elnézést kérek :)

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.10. 14:22:48

@hoplita: Köszönöm neked ezeket a szavakat, nagyon régen vártam hogy valaki ilyen egyértelműen elküldje ezt a Dr-t (LOL) melegebb éghajlatra.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.10. 14:31:51

@laspalmas: nem szükséges, nem azért tettem szóvá. csak egy goldenbigyós méjnsztrím bloggazda esetében szerintem illene "csiszolni" stíluson (btw: "azé' baszdmeg, mert ez nem a chat.hu" - stílus nem biztos, hogy megfelelő).

eszkep 2009.11.10. 14:49:05

"Lassan összeáll a kép ..."
Hát ez elég lassan ment Zero, erre nem lennék büszke, főleg, hogy megint túlkombinálod a dolgot.

1. Mint annak már utánaolvastam miután felröppent a hír: a rádiófrekvenciák az állam tulajdona, koncessziós szerződés keretében annak adja ki akinek akarja. Tetszik, nem tetszik döntéshozói pozícióban a politikusok vannak (anarchisták hárányban...)
2. Az MSZP és az SZDSZ összeveszett, a kisebbségi kormány csak azért tud működni, mert tavaszig még ki akarják húzni, más motívációt kár is keresni.

Ezek után képes vagy rácsodálkozni, hogy két SZDSZ-es rádió helyett kapunk egy MSZP-s és egy FIDESZ-es kötődésű rádiót??? Ennyire naív nem lehetsz...
Te mit vársz??
Csak SZDSZ kötődésű rádiósok tudnak "szinvonalas" rádióadást csinálni, az újak rosszabbak lesznek???

Összességében szerintem jól jártunk, kormányváltás után majd lehet takarítani tovább (mint ahogy az 2002-ben is megtörtént, vagy 1998-ban. Most frankón... Hány éves vagy Zero????

eszkep 2009.11.10. 15:17:28

@laspalmas: Ha nem esik ki KETTŐ, akkor seppukut eszközölök magamon, ennyire még a magyar sem lehet hülye! Reálisan nézve az MSZP-nek megajánlok 8%-ot (bár én ezt egy kicsit sokallom...).

eszkep 2009.11.10. 15:21:34

Zero
"Illetve megmondom mi fog változni 2010 májusában:
A Puch Lacit lecseréljük a Várhegyi-Simicska párosra.
Ennyi."

Mondjuk a MINIMUM a teljes "nagytakarítás" a médiában!!!! Azért lett "módszerváltás" a "rendszerváltásból", mert ez elmaradt! Ehhez a ""stáblistához mit szólsz?

kuruc.info/r/9/50028/

Vidéki 2009.11.10. 15:34:21

„Lassan összeáll a kép”. Írja a szerző.

De miből áll össze? Bizonyítatlan pletykákból a szerző képzeletében?

Mesterházy Atilla nyilatkozatával értek egyet:
„"Nehezen értelmezhető Kóka János javaslata. Az ORTT független médiahatóság, döntései szuverének; tevékenységébe nincs lehetősége és joga senkinek sem beleszólni. A szocialista politikus szerint az SZDSZ-frakcióvezetőjének javaslata olyan, mintha egy bírósági döntés megvitatására hoznának létre parlamenti vizsgálóbizottságot."

A legitim testület az ORTT, amely a választói akaratot tükrözi.

A pályázók ismerték a pályázati feltételeket, ha ezzel nem értettek egyet ezt előtte kellett volna vitatni.

A vesztes külföldi tulajdonosok nem képesek belenyugodni, hogy nem ők a nyertesek (véletlenül) ezért eget-földet megmozgatnak azért, hogy kényelmes pozíciójukban megmaradhassanak.

A külföldi tulajdonosok a szerző irracionálisnak tűnő szimpátiáját is elnyerték.

k.o._laci 2009.11.10. 15:50:09

@Kovpet: Jajj te kis naiv, hát melyik párt mikor tartotta be a választási igéreteit? Egyet mutassál már:) Nem azt kell nézni ki mit mond, hanem minden ciklusban vannak eredmények, kudarcok és ezeket összevetve csak lát különbséget az ember. Nálam egyszerű a képlet, van két párt akit soha többet nem akarok a kormány közelében látni megpedig a jelenlegi, így kizárásos alapon sakkozhatok a jobboldali pártok között. Ha az alapjan valasztanek hogy ki nem hazudott meg soha, ki nem igert olyat amit nem tartott be akkor nehezen talalnek alternativat. Kisebbik rossz, ez van.

k.o._laci 2009.11.10. 15:59:51

@DArchAngel: "A FIDESZ abból a négy jó évből él, ami Bokros után jött. Még ha nem is volt olyan jó az a négy év, Bokros után a magyar már mindennek örült. Azóta meg nem csinálnak semmi mást, mint a hülye óvodás Pistike, aki "csakazértis" (szép magyar szokás...) haragszik a Lacikára, ezért semmiben sem ért vele egyet, duzzog."

Itt sikerult egy mondatban ellentmondanod magadnak: most akkor jo volt az a 4 ev, vagy nem volt jo? Ha jo volt akkor csak Bokroshoz viszonyitva volt jo? Mert akkor mindig az a recept hogy egy szar ballib kormány után jön egy kisebb szar fidesz, de az eredmenyeiket csakis az elozo szarnak koszonhetik? Akkor gondolj csak bele Gyurcsany utan hogy fognak nekik orulni. Azert az is erdekes hogy itt tenyleg minden csak az mszp/szdsz miatt lehet, amig kormanyoznak azert ha nem akkor meg az utohatasakent a fidesz meg nem csinal semmit? Hiszen azt a 4 jo evet is csak Bokrosnak koszonhetik, magyaran itt akkor 20 eve az mszp kormanyozna?

Erted, ne szeresd a fideszt mert en sem szeretem, nem vagyok hivo de az is vicces hogy itt csak a baloldal erthet mindenhez, a jobber kormany alatt is a balosok eredmenyeibol el az orszag ? Azert csak nem:)

hoplita 2009.11.10. 16:03:43

@Talon Karrde:
Eltöltöttem két és fél évet az emenó fórumában ezen a nicken...tehát ismerjük egymást.
Ő egy tájékozott és kultúráltan vitatkozó ember, de van egy baja....nem tudja ő sem átlépni az árnyékát és az ő árnyéka, mit árnyéka, egy második énje a Fidesz.
Nincs olyan , a fidesz által elkövetett f@szság, amit ne védene meg az utolsó leheletig..:)))

Amúgy egy áprilisi nap kitiltottak onnan, mondvacsinált indokkal, IP-met bannolva...ahogy a nagyonpógári demokrata seggfejekhez illik.....miközben ők bekalandozzák az egész internet-birodalmat, nyugodtan, háborítatlanul, mert a normális oldalakon nem evidencia a más véleményt vallók eltakarítása.
Azóta egyébként már minden disszonáns hangot kizártak, persze a pógári demokrácia nagyobb dicsőségére.
Szép új fideszvilág eljövend.:))))

Roltii 2009.11.10. 16:10:44

@hoplita:
mert pl a kapcsolat.hu vagy a nol nem cenzúrázott....hülye...

elfelejtette 2009.11.10. 16:12:57

"Illetve megmondom mi fog változni 2010 májusában:
A Puch Lacit lecseréljük a Várhegyi-Simicska párosra.
Ennyi."

Hat akkor nincs mit tenni, szar az elit, szar a nep, minden szar. Azert nem semmi, hogy ilyen fos radiofrekvenciaugybol levonjatok a kovetkeztetest: A Fidesz is ugyanolyan, mint a szocik. Mintha ennek az ugynek lenne hangyafasznyi jelentosege arra nezve, hogy mennyire elheto az orszag vagy sem. Nem tok mindegy, melyik szutyok adoe?

hoplita 2009.11.10. 16:16:48

@Roltii:
Ha nem tudod miről beszélek, akkor fogd be a pofád te kis bazárimajom.:(

Regelj csak be - ha beengednek, mert az ám nem olyan magától értetődő - és mongyuk próbáld megkérdezni a MN és a Strabag kapcsolatát....
Vagy csak egyszerűen vond kétségbe egy az ősidők óta ott lebzselő narancsmajom kinyilatkoztatásait.
Ha ezzel megvótál, akkor visszajöhetsz és ugathatsz.:(

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.10. 16:19:37

Zikkájl náczikok.Te aztán jó fej vagy Zero megtéríted az embert jobbikosnak,aztán aszondod nem érdemes elmenni szavazni.Mondjuk én kíváncsi vagyok ki lesz a második erő?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.10. 16:25:57

Egyébként az nyilván kitaláció,hogy megkeresték őket a pártok.Magyarországon ilyen biztos nincs,mint ahogy korrupt politikusok sincsenek.

Roltii 2009.11.10. 16:31:38

@hoplita:
miért tenném mindezt? Kapcsolat.hu-n se fikázom Ferit, mert úgyse jelenik meg...
Jobbos és balos helyeken is megy ez, sőt politika független helyeken is. Jó dolog a kommentelés, de ha lenne blogom, valszeg én is szűrném. Tény, hogy nem ideológiai alapon, hanem pl káromkodás ne leygen benne, vagy ne legyen off, de hát nem vagyunk egyformák. Az ő pénzükön fenntartott weboldalon szívük joga megszűrni hogy mi jelenik meg. Max kevesen fogják látogatni, és unalmas lesz ahogy egymást nyalják a kommentekbe az arcok...

heima (törölt) 2009.11.10. 16:55:38

egyre szarabb ez a blog, megy el a debil városi legendák világába.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.10. 17:30:44

@heima: ejsze, kinek a poppójába szakadt bele a cölöpöd, hogy mán nem vered?

hoplita 2009.11.10. 18:24:48

@szerzo:
Nem is mond hülyeséget.
Azt a fost, amit ott zene gyanánt ránk öntöttek ki fogja hiányolni?

kamasuka 2009.11.10. 18:50:58

"Azt hiszem a jövő áprilisi választás kihagyós lesz."

Jézus. Emiatt a műbalhé miatt nem elmenni szavazni. Jóvan! Hagyjad a komcsikat a helyükön, oszt majd lesz írnivalód elég.

Ez a Jézus, nem a műbalhé a két szarcsimbók rádió körül.

Ez amolyan Bolgár Györgyös ügy. Ott is: jajj, meg ujj, meg kirúgták, meg minden, aztán lám,lám, már korábban megvolt a helye a média egy másik szeletében.

kamasuka 2009.11.10. 18:53:33

Plusz ugye most koppantak egyet a jogdíjas muzsikusaink. Ki tudja milyen szerződések voltak a háttérben ennél a két szarnál? Most kevesebb fog nekik is jutni, hisz kevesebbet fogják napjában 124. alkalommal is lejátszani a kislányazongoránált ...

Redcap 2009.11.10. 19:04:41

Elmondom én mi a véleményem erről a rádiómizériáról: LE-SZA-ROM. Mindkét rádió szar zenét játszott és ráadásul semmilyen változatosság nem volt benne, egyedül a Bumeráng mint műsor volt hallgatható reggelente, de pl Lali Királytól világgá tudtam menni. Hogy ki szerkeszti a híreket ezentúl és melyik oldalnak a szekerét tolja számomra lényegtelen, mivel régóta megtanultam szortírozni magamban a híreket, a neten meg úgyis elolvasom mielőtt kocsiba ülök. Az pedig, hogy két politikai rádió lesz egyenesen abszurd: ki az a hülye aki így dobná el magától a hallgatottságot és a rengeteg pénzt? Senki. Ugyanúgy zene fog menni egész nap, kis eséllyel talán még hallgatható is lesz. Neadjisten tanulnak az MR2-től és elkezdenek értéket közvetíteni zeneileg. Egyébként ha valaki belenézett a vasárnapi ún "Szimpátia-koncertbe"(én igen, mer anyám nézte a neten), akkor azzal azt hiszem egyetérthetünk, hogy már csak ezért is megérdemelte a két rádió a sorsát. Népet butítani nem csak hírekkel és mónikasóval lehet, hanem szar zenével is. Ez a véleményem.

Spielberg 2009.11.10. 19:42:31

...én majd az elszámoltatásra leszek kíváncsi... höhö... mint Szűcs Erikát anno a Rákóczi-bankért... hehe, haha

Roltii 2009.11.10. 20:34:45

@Redcap:
kereskedelmi rádiónak miért feladata az értékteremtés? Azt hittem hogy a szórakoztatás a főprofil és így a pénztermelés...
MR2-től mit tanuljanak? közszolgálatiságot? ráadásul ami ott megy, az egy rétegzene, én pl rühellem.
Egyébként a rádiók azt játszák, amire igény van. Ha erre igény van, akkor nem kéne leszólni az egészet. BTW Lali királytól én is a falnak tudnék menni, meg nem is az egész rádiót védem, csak rühellem ezt az MR2-es mizériát, ugyanúgy a falnak megyek attól a rádiótól is... Hoznák vissza inkább a kabaréket, az inkább volt közszolgálati mint ez. Egyébként nem ismételtek annyira mint amennyire itt felhozzátok, de ha mégis, akkor honnan tudjátok? Hallgattátok? Mégse volt annyira rossz? vagy csak úgy hallottátok vagy emlékeztek hogy mi volt 7 éve mikor indult. Akkor tényleg ismételtek nagyon durván, azóta sokat javult a helyzet.
(félreértések elkerülése végett, én is örülök a váltásnak, de ettől függetlenül a Slágert tartottam a leghallgathatóbbnak így 27 éves bp-i fejjel)

Horizont 2009.11.10. 21:45:58

Kire szavazzunk majd? Jó kérdés. Orbán azt mondta a Fidesz nem lép koalícióra a Jobbikkal. 1998-ban ugyanezt a mondatot mondta, csak a Jobbik helyett Kisgazdát mondott :( És lám, lám mi lett. Ezt csak azoknak a fiataloknak jelzem akik nem emlékezhetnek:))) A Jobbik csak azért jó, mert egy kicsit magukhoz kapnak. Lesz nagy pofára esés.
Szavazni nem elmenni, a legnagyobb ostobaság. Hogy akkor kire, ez meg a legnagyobb kérdés:))
Még egy jóízű szavazástól is megfosztanak:((

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.10. 22:15:06

@Horizont: Lehet, hogy akkor járnánk a legjobban, ha mindannyian az szdsz-re szavaznánk.
Kell egy közös ellenségkép...

Atha 2009.11.11. 02:59:19

Egyszerűbb és bonyolultabb ez, mint aminek kinéz.
Egy országos frekvencia hatalom. Csak idő kérdése volt mikor kerül vissza a belpolitika fennhatósága alá. Inkább örüljetek! A jobb, és a bal most végre megegyezett.
A kaja nem lesz más, csak az íze.
Nekem sokkal fontosabb mi lesz a magyar könnyűzenével. Megjelenik -e a magyar TOP 40-en egy-két magyar dal vagy sem?
Van-é élet a "celebizáción" kívül vagy sem?
15 perc hírnév, vagy 25 év zenei múlt?
Tudom mindig a nyugatra hivatkoztok, de a nagy, közönségvonzó márkák ott mind a "vintage" kategóriából kerülnek ki! Akik építkeztek. Akik kitartottak. Tanultak, szerettek, feláldoztak.
Akartok-é jövőt vagy jó a bágyadt delírium?

Szeretlek MAGYARORSZÁG!

eszkep 2009.11.11. 07:39:10

@DArchAngel:
„A FIDESZ abból a négy jó évből él, ami Bokros után jött. Még ha nem is volt olyan jó az a négy év, Bokros után a magyar már mindennek örült.”

Ez egy kapcsolat.hu-ra, vagy nol.hu-ra való hülyeség! Ha nem lennél ennyire degenerált, tudnád, hogy a Bokros-csomag a közelgő államcsőd elkerülése érdekében volt szükséges (köszönhetően szintén az elvtársaknak: üres nyugdíj és TB kasszát hagytak maguk után, mert az oda befolyó járulékokat elköltötték a központi költségvetésben még a ’-as évek végén. „Ennyit a szakértelemről”...) A Bokros-csomag tehát semmilyen gazdaságélénkítő hatásúfunkcióval nem bírt, sőt rontott azon: csak a mostani munkanélküliség (Bajnai válságot kezel…) tudja felülmúlni a ’96-osat!
A FIDESZ kormány viszont pont a gazdaságélénkítésben domborított nagyot, ennek köszönhető a csökkenő adósságállomány is - amit CSAK a FIDESZ kormány mondhat el eredményéül az elmúlt 30 év (!) kormányai közül). (Hallod zeró??? Utánaolvastál már mi a bruttó és a nettó adósságállomány? Alapfogalmakkal sikerült tisztába kerülni???)

„Azóta meg nem csinálnak semmi mást, mint a hülye óvodás Pistike, aki "csakazértis" (szép magyar szokás...) haragszik a Lacikára, ezért semmiben sem ért vele egyet, duzzog.”

???? Azóta ellenzékben vannak… Mit is kellene tenniük???

„ Arról ne is beszéljünk, hogy ha beváltják azt, amit ígérgetnek, akkor valahonnan nagy pénzeket fognak elvenni, hogy szociális kiadásokra költsék. Szerintetek honnan?”

Egy kicsit le vagy maradva nem??? Lejárt lemezt fújsz, a Bajnai-kormány is már (burkoltan) elismerte és megcsinálta az adó és járulékcsökkentést, mindössze 3 év fáziskéséssel, a FIDESZ javaslataihoz képest!!! (Az „adócsökkentés” persze szocialista adócsökkentés, de ez már egy másik téma…)

„Végül szavazhatsz az LMP (nem LMPVS!) -re. Róluk nem igazán lehet egyelőre mást tudni, mint hogy ők is szakítanának az eddigi gárdával, és ők sem lopnának. Plusz pont, hogy Ivády Gábor és hozzá hasonló arcok vannak benne. (Persze, ha vesszük hogy Ivádynak érdekes cégügyei vannak, ez nem is biztos plusz.)”

???
SZDSZ-es „menekülőpárt”, ami ráadásul az éppen csődöt mondott liberális gazdaságpolitikát képviseli. Ide Kívánkozik hazánk közismert liberális politikusának parlamenti kijelentése a privatizáció szükségességéről: „Az állam rossz gazda.”

„Vagy elmész, és ráírod, hogy basszák meg, vagy üresen hagyod a lapot, hadd lássák, hogy te nem tudsz választani, melyik kupac sz@rba ugorj csukafejest.”
Az alacsony értelmi képességűek persze nem jönnek rá csöpp eszükkel, hogy ezzel is pártokat támogatnak, mégpedig az MDF-et és az SZDSZ-t, ui. az alacsony részvételi arány a ksi pártoknak kedvez…

eszkep 2009.11.11. 07:40:06

@Atha: "Egy országos frekvencia hatalom. Csak idő kérdése volt mikor kerül vissza a belpolitika fennhatósága alá."
Miért, eddig szerinted nem volt az alatt??? Ennyire ne legyünk már naivak...

eszkep 2009.11.11. 08:40:36

@Horizont: "Orbán azt mondta a Fidesz nem lép koalícióra a Jobbikkal. 1998-ban ugyanezt a mondatot mondta, csak a Jobbik helyett Kisgazdát mondott :("

Ilyet sohasem mondott, ez egy nol-os legenda, mint az is, hogy ő mondta volna először a "panelproli" (a valóságban egy nol-os publicista találta ki, majd adták később Orbán szájába).
Otthon az archívumban ez is megvan, mint sok más okosság. Valóságban azt mondta az első forduló után: REMÉLI, nem kell koalíciót kötni a Kisgazdákkal, ehhez KÉRI a választópolgárok segítségét. Nagy különbség nemde???????

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.11. 09:38:03

@eszkep: "REMÉLI, nem kell koalíciót kötni a Kisgazdákkal, ehhez KÉRI a választópolgárok segítségét."
Most meg majd remélni fogja, hogy nem kell koalázni a Kalapos Hölggyel, vagy a Jobbikkal, vagy - ne adja az Isten - a cocikkal.
De hát a Hatalomért bármit, anyját is két fillérért (aki mellesleg - felcsúti lakosok elmondása szerint - utazó kurva volt a fehérvári buszon) :)

Cikkháj.

Marcellusca 2009.11.11. 09:50:55

@szmoker: Nem mondott ő semmit.
Pedig a Kárász Robika kérdezte tőle, de - jó szokásához híven - nem mondott semmi konkrétat. Csak mismásolt.

De erről már írtam, csak az eset nem érte el zero-ék ingerküszöbét. :)

Horizont 2009.11.11. 15:48:52

@eszkep: Én nem így emlékszem, de biztos igazad van. Azért arra is emlékszem, hogy a végsőkig hagyta tombolni Torgyánékat. Mindent a népért:) Most is nem jobb lenne, ha előre semmit nem mondana fixre? Mondja ki, hogy nem tudjuk mi lesz a végeredmény, nem szeretnénk senkivel összeállni, de ha nem kapjuk meg a 2/3-ot akkor át kell gondolnunk. Pont.
Miért nem lehet már valakinek elkezdeni az őszinte szót? Mondjuk én Orbán helyében megmutatnám..... Ha a közelgő hatalom mámora el nem nyomná :)))

Tündér_Lala 2009.11.11. 19:27:17

@Horizont: Azt értsétek meg, hogy a politikában NINCS helye az őszinteségnek. Gondolni és cselekedni sokmindent lehet, mondani nem, mert tönkre tesznek. Ez elsőrendű szabály.
Csurka attól lett "fasiszta" , hogy azt mondta, vannak ők és mi. Az érdekeink nem feltétlenül egyeznek meg. Ez volt az első pnfelttjében. Azután később mondott durvább dolgokat is -amikor már véresen támadták- de akkor ő már fasitának volt elkönyvelve (külfödön is.)
Néz meg a szlovákokat, románokat vagy a szerbeket mit mondanak és mit tesznek. Horty legnagyobb hibája, hogy egy talpig becsületes úr volt és ez a tulajdonsága már akkor is ártott az országnak.
Az a bajom fiúk, hogy nem lehetek politikus
tiszta még a szívem, nem vagyok én az a tipus

Horizont 2009.11.11. 19:48:56

@Tündér_Lala:
Jól van, tudom igazad van, messze van egymástól a politika és az őszinteség. Egy dolog a vágyunk, másik meg a realitás. De akkor nem lenne célszerűbb ha inkább nem mondana semmit? Azzal nem lehet melléfogni!

Horizont 2009.11.14. 18:28:15

@heima: Anyákat itt nem emlegetünk, csak anyák napján és akkor is csak szépen:((

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.14. 22:29:15

@heima: Köszönöm. nem hiszem hogy összefutottatok volna.
Azt hittem hogy nagyon vicces lesz, amit írtam (jó, mondjuk most is azt hiszem:)
Mindenesetre olvastam kommentedet máshol-másról és elnézésedet kérem az eddigi pofázásomért. Bocs.

heima (törölt) 2009.11.14. 23:54:22

@Talon Karrde: "Azt hittem hogy nagyon vicces lesz" előfordul ez mással is:)

süti beállítások módosítása