Skip to content


       Szűrés lista

Kicsit lassan őrölnek a malmok

A száraz, tömör MTI-hír:

"Nemzetközi és európai elfogatóparancsot adott ki a Fővárosi Bíróság egy volt erzsébetvárosi önkormányzati képviselő, Czibula Csaba ellen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője szerdán. A volt képviselőt a Hunvald György polgármester és társai ellen folyó ingatlanügyben keresi a hatóság. A főügyészség gyanúja szerint a férfi az önkormányzat gazdasági bizottságának tagjaként 2003-2004-ben több millió forintot kapott, hogy - a hivatali kötelességét megszegve - a gazdasági bizottságban és a képviselő-testületben egyes VII. kerületi ingatlanoknak a Gál György akkori bizottsági elnök által előterjesztett módon és értéken történő értékesítését támogassa."

Eddig sajnos nem tudták kihallgatni, mivel Gál György tavaly novemberi őrizetbe vételekor külföldre távozott: előbb Horvátországba, majd Mexikóba utazott. De gyanúsított csak most lett.

Pedig aztán....

Ugye az ingatlanpanama fő gyanúsítottja az SZDSZ-es Gál György (jelige: Lop STOP), aki nyolc általánossal, villanyszerelő végzettséggel az önkormányzat gazdasági bizottságának elnöke volt. Nos, Czibula meg az ő jobbkeze, asszisztense, egyben jóbarátja. Persze lehet, hogy csak kényszerből, a sok közös ügy miatt, de ez mindegy, a tényeken nem változtat egy fikarcnyit sem.

Mindketten lentről jöttek, aztán politizálni kezdtek, és fent kötöttek ki. Gál konkrétan a Garay piac tetején egy aprócska, mindössze 300 négyzetméteres, hasonló méretű terasszal ellátott lakásban. Horvátországban, Vir szigetén is szert tett egy ugyanekkora nyaralóra, és több kisebbre itthon. Ennyi erővel mondjuk táblát is akaszthatott volna  a nyakába, hogy "Figyelem, sikkasztok és lopok!", de mindegy, legalább bőven van ellene bizonyíték.

Visszatérve Czibulára: ő pincérként kezdte, majd belépett a Fideszbe. 1998-ban önkormányzati képviselőnek választották, és tagja lett a Gál által vezetett gazdasági bizottságnak. Együtt szavazták meg több bérház eladását, ezzel milliárdos kárt okozva az önkormányzatnak. A bennfenntesek szerint Czibula volt Gál ún. táskás embere, vagyis ő vitte a kenőpénzeket a feladótól a címzetteknek. Állítólag ő volt az is, aki még fideszesként elintézte Rónaszékiné választókerületi elnöknek, hogy a Fidesz fizesse gyermekeinek a versenyzongorát. A sok munka meghozta gyümölcsét, Czibulának lett egy Korcsma a Piszkos Fredhez nevű étterme, egy balatoni nyaralója Gál György szomszédjában, és egy másik Vir szigetén, mit ád Isten, az is pont Gálé mellett. Kettejük kapcsolatát még szorosabbra fűzték, mikor Czibula gyermeke keresztapjának kérte fel Gál Györgyöt.

Minden remekül ment hát, kicsit dolgoztak, sokat nyaraltak, a poltikai hovatartozás csak egy dolog volt, a hangsúlyt a bizniszre helyezték. Czibula 2006-ban kilépett a Fideszből és átigazolt a Vállakozók Pártjába, ezzel egyidőben pedig lepaktált az SZDSZ-szel. Viktorék egy kicsit meglepődtek, de szerintem Czibulát ez nem érdekelte.

Viszont amikor megtudta, hogy gyermeke keresztapját, szomszédját, üzlettársát, a Gyurit elvitték! Na, akkor aztán pánikszerűen távozott, és még azóta sem került elő. Egyik üzleti érdekeltségétől, a Röpe Kft.-től – amelyben tulajdonosi befolyása az ötven százalékot meghaladó volt – pánikszerűen megvált, átruházta édesanyjára. Hasonlóképpen lemondott vezető tisztségviselői státusáról egy másik cégben, a Parking Investben, bár abban tulajdonos maradt.

Szerencsére a gazdasági bizottságnak már nem tagja, Hunvalddal ellentétben nem kap fizetést...ez a jó hír.

A rossz meg az, hogy majdnem egy évbe telt az ügyészségnek, hogy meggyanúsítsák bármivel is, és elfogatóparancsot adjanak ki ellene.

Töketlenség a köbön! Horvátországban még el lehett volna csípni, most már reménytelen.....  Czibula kb most issza az ezredik koktélját valahol délen, és szelíd mosollyal gondol vissza Erzsébetvárosra.

(forrás: Magyar Hírlap, Belpol.hu) 

Címkék: közélet abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr771534032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.O.A. 2009.11.18. 15:18:49

nőljön köröm a faszára és menjen alá szálka!!!
Elnézést, de nem tudok visszafogottan reagálni az ilyenkere...

delano 2009.11.18. 15:32:39

"Együtt szavazták meg több bérház eladását, ezzel milliárdos kárt okozva az önkormányzatnak. " Nem nekik, hanem nekünk, adófizetőknek. Mi szivjuk meg, h azokból a milliárdokból nem út / híd épült hanem privát nyaraló és rengeteg koktél...

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.11.18. 15:35:31

Kolompárt most vallatják. Mikor jön a breaking nyúz?

abandi 2009.11.18. 15:48:31

"Eddig sajnos nem tudták kihallgatni, mivel Gál György tavaly novemberi őrizetbe vételekor külföldre távozott:"
őrizetbe vételekor ...
Valami nem kerek...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 16:01:24

Hát igen sajnos fura, hogy milyen sokan miután politizálásra adják a fejüket mennyire megtollasodnak. Pofátlanul!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.18. 16:04:30

"Magyarország, én így kurvára nem szeretlek!"...

Ombudsmanyus 2009.11.18. 16:07:36

Én hiszek a véletlenekben.

Hiszem, hogy ez véletlenül épp aznap hír, amikor az MSZP potenciális miniszterelnök jelöltje tanúvallomást tesz a bíróság előtt a Zuschlag ügyben.

Akárki megmondhatja, ez csak a véletlen műve. A fatális véletlené. Eddig nyilván azt se tudta róla senki, hogy valamikor Fidesz tag volt.

cooper (törölt) 2009.11.18. 16:07:41

A nyóckerbe is ugyanez (lehet még mindig), az se semmi bagázs :)

Johnny336 2009.11.18. 16:09:16

Aha, Mexikóba! Gondolom az Orbán is nála nyaralt, az adófizetőktől ellopott pénzből vendégelte meg ez a Czibula...mi lesz itt, ha jön a Fityesz?!

DArchAngel 2009.11.18. 16:09:30

Átíratta az anyjára. Vazzee! Ennyit érnek a jogszabályok. Volt cégem, nincs cégem, mert átírattam ANYÁMRA! És persze ezután soha, semmi közöm nem lesz hozzá. Peeerszeeee, becs szó, megígérem...
Vagyonelkobzást visszavezetni, és hirtelenjében átruházott cégekre is kiterjeszteni. Kurvára elegem van abból, hogy még a törvények is a tolvaj férgeket védik.

TD223 2009.11.18. 16:10:56

Én valami titkosügynökkel visszahozatnám, majd a Fletóékat is, ha ők is szöknek. Nem kell emberi jogokkal vacakolni, le kell ütni, berakni a csomagtartóba, vagy hajóra, repülőre, aztán hadd jöjjön.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.11.18. 16:12:45

tudjatok mit? ugy nez ki hogy igy kell csinalni.
melyikunk fog ezer koktelt meginni mexikoban? kezeket fel...

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.18. 16:13:04

ezt is agyonbaszám egy szőrös cserépléccel...

OFF
hogy tudom lecserélni a képemet?
ON

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.18. 16:14:37

@TD223: a titkosügynökös felvetéseddel egyet is tudok érteni, de én az utaztatás költségét - pláne ezekben a válságtól sújtott nehéz időkben - biza megspórolnám...

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.18. 16:16:55

@Seduxen: hö-hö-hö
csak nem hazaúsztatnád őket mexicoból? 8-)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 16:19:45

OFF:
@Lecso (F*ck the Shit): Hát ahol feltetted és beállítottad. :-)
ON:
Nem kellene vele szörözni ott mexikóban elkapni és ott helyben likvidálni!

Horizont 2009.11.18. 16:22:20

@Noname Cowboy: "sokan miután politizálásra adják a fejüket mennyire megtollasodnak."
És amikor elkezdődik a tollasodás minden alap emberi normát elfelejtenek, kivetkőznek önmagukból, pártállástól függetlenül. Nem hiheti senki, hogy ez pártfüggő.
Pont nálunk van ennyi sunyi szemét lopós ember?:)) Mennyi csontváz van még??
Én azért abban bízom, hogy kicsit idegesen kortyolgatja Mexikóban a koktéljait....

abandi 2009.11.18. 16:22:22

@Noname Cowboy:
Az, hogy ezek szerint az intézkedő rendőrök "közül" szökött meg, tehát szökésben lévő.

cooper (törölt) 2009.11.18. 16:22:38

tényleg, már mikor megírták ezt:
gondolatok.blog.hirszerzo.hu/?todo=entry&vid=12379
és tényleg, nincs olyan érzésetek, hogy az ügyészségek és bíróságok is szépen kapnak valahonnan valakiktől pénzt, hogy ezt az egészet altassák, elkenjék mindig, hogy felháborító ítéleteket hozzanak?

abandi 2009.11.18. 16:24:32

@abandi:
Egyébként már le sem szarom.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 16:24:35

@abandi: Nem értetted?
Amikor a Gál-t lekapcsolták akkor a Czibula lépett le!
Margit!!!!!

cooper (törölt) 2009.11.18. 16:26:43

.ezt meg valaki koment, valahol, van benne valami:

...nem lehetne, hogy egy kicsit fájjon a bankoknak, a parkolótársaságoknak, az autópálya építőknek, az EU hitellel visszaélőknek, a szeszhamisítóknak, a lányfuttatóknak, a védelmi pénz szedőknek, a drogdílereknek, az uzsorásoknak is? Továbbá azoknak, akik a rögtönzött felsorolásban szereplő üzletágakat szaktudásukkal támogatják? Mondjuk ügyvédeknek, akik abból élnek, hogy az adóelkerülést, a szervezett csalást munkájukkal segítik? "Nem-e lehetne-e", hogy ott "fönt a hegyen" is parázzanak már kicsit a jövőtől? Hogy esetleg ne csak a hetedik kerületi ingatlan panama legyen az egyetlen önkormányzati visszaélés, amiben nyomoznak és nagy média felhajtás közepette tálalják? Hogy a politikusok és a szervezett bűnözés kapcsolatát feltárják és komplett "nemzeti tervet" kovácsoljanak ne csak a "visszaélések kivizsgálására" - ami röhej, minisztériumi tisztviselő levelezik valami neve nincs strómannal -, hanem a kiáramoltatott pénzek visszaszedésére is?

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2009.11.18. 16:27:03

OFF
@Noname Cowboy: hülye voltam, mert mire megkérdeztem addigra már meg is csináltam. 8-)
de azért köszi!
ON

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.18. 16:28:27

@Lecso (F*ck the Shit): nem. CSAK a "titkosügynök" jönne haza, miután "elvégezte a rábízott feladatot".

Sunder 2009.11.18. 16:36:23

@cooper: szerintem, ha fentről nézed, akkor rendkívül egyszerű a válasz.

NEM.

abandi 2009.11.18. 16:45:54

@Noname Cowboy:
Dehülyevagyok, értem már!

Roltii 2009.11.18. 17:03:09

@Seduxen:
nem, ne likvidáljuk ezeket.
Tudom, nem dönthetek arról, hogy mire mennek el az adóforintjaim, felidegesít, ha látom a sok segélyezettet, de a bűnösökkel börtönbe. Nem veszitek észre, hogy kezdik meghonosítani azt a gondolkodásmódot, hogy ne vigyük börtönbe az embereket, mert az sokba kerül stb? Ha választhatnék akkor az utolsó adóforintjaimat is nyugodtan költsék el a büntetésvégrehajtásra, ne legyünk már a Következmények Nélküli Ország...

kuki123 2009.11.18. 17:22:11

FIGYELEM !

FIGYELEM!

SOKKOLÓ MSZP-s KAMPÁNY KÉPEK:
i46.tinypic.com/ifqwx1.jpg
i49.tinypic.com/244ehkg.jpg

Petrow 2009.11.18. 17:27:25

@volánrulz: gondolom, az első kettő az "Ildikó meséi" képeskönyv első oldala akart lenni.

kuki123 2009.11.18. 17:32:48

@Petrow: HEHE
csak elbasztam...de a 2 egybe tartozik :)

abandi 2009.11.18. 17:32:54

A sheriff csillag hatágú?

kuki123 2009.11.18. 17:38:38

@abandi: azta kurva tényleg

te öcsém fenn leszel Kurucon :D

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.11.18. 17:49:15

Most ízelítőt kaptunk a jövő évi felelősségre vonásból! Tökéletes példa, mire bárkiről bármi egyáltalán kiderül, addigra az összelopott, harácsolt, sikkasztott pénzét élvezve valamelyik karibi szigeten koktélozik, nekünk meg továbbra is marad a hit, hogy majd valamikor, valamelyik politikus ránk is gondol. Bár, aki ebben hisz..áhh
Még tűrünk?

abandi 2009.11.18. 17:50:28

@volánrulz:
Kész, lebuktam.
Meg az amcsik is...

Krikri 2009.11.18. 17:59:40

Kénytelenek voltak eltöketlenkedni az elfogatását, ha véletlen sikerült volna, azt hiszem, tudott volna borítani..... elvtársaknak (mindkét oldalon) kicsit ciki lett volna -csodálkozom is, h pl Zuchslagot lecsukták, vmit nagyon elbaltázhatott...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.11.18. 18:10:16

ööö... a ... a Röpe Kft.-s kurva anyádat czibula ...

mind2 (törölt) 2009.11.18. 18:12:11

Megreformálnám az NBH-t és ráállítanám őket ezekre a menekülő gazemberekre. Lásd Moszad és háborús bűnösök. Lenne egyáltalán annyi titkos ügynökünk ( háhá, aki spanyolul beszél :) ) hogy visszateleportálhatnánk őket Mexikóból ? Meg Thaiföldről...etc.
Ők is így csinálták, csuklyát rájuk, aztán repülőgép, és kész is volt az akció. Szervezés kérdése az egész :) A gazemberség nem ismer országhatárokat, nemzetiséget, párt hovatartozást, bőrszínt, folytathatnám. Úúútálom , hogy azt kell mondanom : rendet akarok. Mert természetesnek kéne lennie:(

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.11.18. 18:30:35

0Vége van ennek az országnak! PISZKOS, ROHADÉK GAZEMBER MINDAHÁNY SZEMÉT POLITIKUS.

abandi 2009.11.18. 18:32:36

@mind2:
A pénzcsapot kell elzárni.
Meg a kiszcaládot bevonni egy apeh ellenőrzéssel egybekötött vagyonzáralávételbe.
Persze fideszesek...
Hagyjuk.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.18. 19:11:21

"Gál György tavaly novemberi őrizetbe vételekor külföldre távozott"

Ezt a részt nem értem.

Mentek a közegek őrizetbe venni, mire Czibula elkurjantja magát, hogy "NEM ODA BUDA!", aztán kihajt a reptérre, és elrepül?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 19:21:32

@mefisto: Te is gyenge vagy???
A Czibula olajralép miközben a Gál Gyurit kelapcsolják a közegek!!!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 19:25:55

@mefisto: Mit nem lehet ezen érteni?????
Czibula olajra lép miközben a Gál-t lekapcsolják a sünök!!!!
Kapise??

OFF:
Szarja össze magát a blogmotor.

abandi 2009.11.18. 19:37:30

@Noname Cowboy:
Jólvanbazmeg!
Nem mindegy?
Lámpavas!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.18. 19:41:03

@abandi: Az utolsó sorban egyetértünk.
De baszki egy tök egyértelmű soron mit nem lehet érteni??? Te sem értetted. De hogy a második madár is rárepüljön ez hihetetlen :-))))

abandi 2009.11.18. 19:42:23

@qwertzu:
No, akkor ebből a kettőből sikerült kiválasztaniuk azt az egyet...

mind2 (törölt) 2009.11.18. 19:43:27

Egy új magyar párt jelszava ? amíg én dolgoztam, te loptál .. már csak az arcképeket kell kitalálni hozzá.... el lehet lopni, ingyen adom :)))

abandi 2009.11.18. 19:44:46

@Noname Cowboy:
Én idulatból olvastam és egyébként is ...

Roxvox 2009.11.18. 19:51:44

Az ember ha nekilát politizálni, rögtön vagy demokrata lesz, vagy demagóg. :)))

Krikri 2009.11.18. 20:16:42

@abandi: tényleg...... eddig ez nem állt össze nekem.....

sztrovacsek 2009.11.18. 20:42:51

Ezek nímandok, viszont még mindig ott van Erzsébetvárosban Kéri László, ő az aki mindent intéz , róla viszont nem sok szó esik. :o)

Ironfist 2009.11.18. 20:45:20

Heh, Mexikó, mi? Kinek van egy jégcsákánya?

2009.11.19. 00:11:37

kuruc.info/r/34/50628

döbbenetes ez a videó... (már elénézést, hogy ilyen nácziportálról linkelgetek)

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.19. 02:36:36

@Seduxen: @TD223: igazából elő kéne keríteni a csendes jégcsákányost... igen, azt, amelyik a szintén Mexikóig futó Trockijt látogatta meg anno...

ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország · http://quelthalas.hu 2009.11.19. 02:38:47

@Ironfist: látom ugyanarra gondolunk :D
@volánrulz: nem kampányol hát, és a mi kurva anyánkat... hogy akadna torkukon a botoxszal kevert viagra...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.19. 06:13:29

@anal_intruder: Egyem meg a drága szivedet, hogy megemlítetted ezt a videót. :)

Mourinho már nem a király 2009.11.19. 08:23:32

@volánrulz: "MSZP, Tesszük amit tenni kell"
Viszont a szlogenjük szóról szóra igaz. Teszik amit tenni kell: lopni, csalni, hazudni.

Marcellusca 2009.11.19. 09:58:17

@Anthony - awkward silence: Nem, nem!
Ha tényleg azt tennék, amit tenniük kell(ene), akkor elhúznának (nem, nem Mexikóba, hanem) a jóbüdösfrancba!

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.19. 10:20:30

@Roltii: ne legyél naiv. Tegyük fel, hogy valahogy hazakeveredik. Bíróság elé állítják. Oszt? Kap 1 év 4 hónap - végrehajtásábában 3 évre felfüggesztett - fogházat. A pénz persze nem lesz meg.

Ez lenne a "Nem következmények nélküli ország"? Pheeeej...

Roltii 2009.11.19. 10:28:31

@Seduxen:
azt írtam mit szeretnék, nem hogy mi van:( Csak egyre többet hallani azt a véleményt - főleg a kisebbségek környékén - hogy semmit nem old meg a börtön, ráadásul még sokba is kerül. Sok helyen lehet spórolni, itt viszont ne tegyük. Aki bűnös, börtönbe vele, szívjon. Nem gondolom, hogy a headshot elegendő büntetés lenne pl Olaszliszka esetén. Rohadjon börtönbe, ha az államnak nincs elég pézne, akkor erre még adakoznék is (mármint hogy börtönbe tartsák).

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.19. 10:52:23

@Roltii: sz'tem ennél sokrétűbb ez a probléma. én bizonyos szempontokból tudok azonosulni a halálbüntetéssel, de az ellenzőkkel is.

mert ugye minek lehet nagyobb elrettentő ereje, mint a méreginjekciónak (vagy gázkamrának)?! de ugye ott a lehetőség, hogy mi van, ha NEM a bűnöst végzik ki?

szóval nem könnyű helyzet ez.

értem, amit írsz, de ehhez kellene egy működő jogrendszer (megfelelő nyomozati, vádemelési, bírósági munkával). ami... hááát... legalább is kérdéses, hogy mennyire működik ebben az országban.

Roltii 2009.11.19. 11:07:31

@Seduxen:
szerintem a halálbüntetés nem olyan durva mint a tényleges életfogytiglan. De ez megítélés kérdése.

"legalább is kérdéses, hogy mennyire működik ebben az országban. "
kb sehogy. Egy rakat kaki ami van, nevetséges, hogyha bíróságra kerül az ügy, akkor sokszor a fehérről kimondják hogy fekete, míg a feketét meghagyják feketének stb... Nem rég anyámékat perelték be, 2 éven át tartott az ügy pedig a felperes egyszer sem jelent meg, és egy baromság volt az egész per...mégis 2 éven át húzodott, majd a saját perköltségünk megtérítésére megítéltek nekünk 5 ezer forintot!!!!!!!!!! Úgyhogy szarul működik sajnos

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.19. 11:17:28

@Roltii: hát ez a baj, hogy az látható, hogy az igazságszolgáltatás nem éppen "optimálisan" működik, akkor viszont mi marad? én nem csodálom, hogy egyre többen, és egyre többször emlegetnek "radikálisabb" megoldásokat.

sajnos, teszem hozzá. mert ha TÉNYLEG mindenki megkapná a bíróságtól, ami jár neki, akkor nem lenne igény Endlösungokra.

Háááát, azzal lehet, hogy vitába szállnék, hogy melyik a rosszabb... Az életfogytnál azért ott az esély, hogy történik "valami", és kikerül a delikvens (perújítás, valami spec ok miatt kegyelem, akármi). A végrehajtott halálbüntetés esetében meg max a Jó Istennél lehet fellebbezni...

united skates 2009.11.19. 11:50:48

vannak még olyanok, akik emlékeznek arra a jó kis szófordulatra, hogy "pártvonalon jutott előre"?
"pártvonalon ért el sikereket", "pártvonalon sikerült meggazdagodnia".
elő kell venni megint ezt a gyomorforgató kifejezést, ez az ember megtestesíti mindazt, amiből '89-ben torkig lettek az emberek. már aki.

Ironfist 2009.11.19. 12:43:46

Emberek, nemá... A büntetés nem is jó szó, hiszen nem azért vannak szankciók, hogy kárörvendhessünk, hogy háhááá, börtönben vagy, szenvedj k*csööög! Hanem azért, hogy szeparálja a társadalomtól, hogy többet ilyet ne kövessen el. Tehát nem az ő káruk, hanem a mi érdekünk miatt. Namármost, a halálbüntetés pláne nem azért van, hogy szenvedjen a bűnös, hanem, hogy többet ne gyilkoljon, erőszakoljon gyereket, mittomén. Ebből következik, hogy a társadalomnak direkt jó, és olcsó, ha az ilyen hulladékot eliminálják, ahelyett, hogy a börtönben etetnék, oktatnák, jól tartanák. A MI PÉNZÜNKBŐL!
A másik meg, hogy olcsóbb fenntartani az országban 3 vesztőhelyet, mint 300 börtönt.
A tényleges életfogytiglanról: ti nem láttátok azt a riportot, amiben azt fejtegetik, hogy a tényleges életfogyt többe kerül az adófizetőknek, mint amennyit egy átlagember egész életében keres? Kell ez nekünk? Ugye, hogy nem. Ha meg már annyira mindenképp vérszomjat akartok kielégíteni, akkor meg szemet szemért, fogat fogért (Tudjátok: "Há' má' halálé' halál lesz, vagy mi?" <- igen, az nem lenne rossz).

reKorrekt 2009.11.19. 12:57:14

@Lecso (F*ck the Shit): Profil - Indanet - Beállítások - Képeim

Tolvajgecóknak meg a kurvannyát.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.11.19. 13:03:39

OFF:
@reKorrekt: Hú de elaludtál! :D
ON:

A tolvajoknak a kezét kellene levagdosni!!! Csak hogy tudják mit nem szabad!
Egyébként pedig a szexmunkásanyjukat!

süti beállítások módosítása