Skip to content


       Szűrés lista

Égető probléma Karácsony előtt

Egy igazi antikomcsi lélek sosem nyugszik, még a mézeskalácsillat sem kábítja el, advent idején is őrzi a nemzetet rendületlenül. Egy ilyen figura Kupper "Centrum" András fideszes újbudai képviselő is, aki óriási felfedezést tett nemrég.

 


"A minap parlamenti látogatásra vittem hetvenegynehány újbudai gyereket és felnőttet. Kifelé megálltunk az ország háza elé felállított ország karácsonyfája előtt. És lássatok csudát! A tiltott kommunista jelkép szolgál talpfául az ország karácsonyfájának. Micsoda karrier! Az államhatalmat jelképező Parlament csúcsáról lekerül, helyét - már a kupolán belül - elfoglalja a szent korona, de még odalopakodik a kereszténység szent ünnepe közelébe, a karácsonyfához. Persze csak diszkréten, zsákba rejtve, de mégis alapvető szerepben. Már csak egyszerű ócskavas, vagy a gonosz jelenléte legszentebb ünnepeinkben is? Ki-ki döntse el maga…" - írja blogjában.
 

 

Az a hatásvadász sejtetés abban a szövegzáró három pontban...hatalmas. Sugallja, hogy ezek még erre is képesek: az ország karácsonyfáját használják aljas propagandának, és bár a régi jelkép tiltott, zöldre festve visszacsempészték az Országház elé, így fricskázva a kommunizmus áldozatait és utálóit.

Persze a "hírt" nem sokkal később cáfolták az illetékesek:

Szollár Domokos leszögezte: az ország karácsonyfájának talapzata külön erre a célra készült ácsolaton áll, évek óta ezt használják, igaz, ez is ötágú csillag formájú, de zöld színű.

A Parlament csúcsáról eltávolított vörös csillagot pedig 1991. augusztus 12-én az Országgyűlés műszaki osztálya egy szerződés keretében átadta a Magyar Nemzeti Múzeum Legújabbkori Történeti Múzeumának - közölte.

Hogy Kupper beérte volna ennyivel? Ugyan.

Második vöröscsillagos bejegyzésében leszögezi, hogy ő ugyan egy szavát sem hiszi Szollárnak, de tulajdonképpen nem is az a lényeg, hogy ez a csillag az a csillag-e, hanem hogy egyáltalán csillag, és ráadásul ötágú.


"De mégis, tegyük fel, hogy így van, erre a célra készült az ötágú csillag. Az talán jobb, mintha levetett vörös csillagról lenne szó? Mert a kérdés voltaképpen nem is az, hogy honnan van, hanem, hogy ott van-e egy vörös csillag, vastag zöld festékkel leplezve."
 

 

Namármost. A csillag Betlehem óta a Karácsony jelképe, ne essünk már abba a hibába, hogy azért, mert egyesek az ötágú, legegyszerűbben ábrázolható változatát vörösre színezték és ksajátították a saját eszméiknek, örökre száműzzük az életünkből - bármilyen színű is legyen - . A mi karácsonyfánkon is egy ötágú, igaz aranyszínű csillag a csúcsdísz, sőt az összes ablakba saját kezűleg készített, ötágú csillagokból álló füzért tettem a tarkabarka bolti nejloncuccok helyett. Ettől nem vagyok gyakorló, de még rejtett kommunista sem - sőt - , bár Kupper valószínűleg nehezen viselné a látványt.

Ő egyébként afféle majdénmegmutatomkianagyhazafi módjára nem elégszik meg a kétségbeeséssel vegyes hitetlenkedéssel, össznépi játékot indított útjára.


"És hol a többi? Mindet nem vihették múzeumba, annyira nem érdekes valamennyi példány.
Hát akkor keressük! Ezennel indul a „Keresd a vöröscsillagot!” népi játék. Aki talál, fotózza le, küldje el a képet és azt, hogy hol találta, és őt magát hogyan érjük el. A legjobb képeket és szövegeket megjelentetjük. Várjuk a csillagokat a kupper.andras@fidesz.hu címen! (A Heineken csillag nem ér!)"
 

 

Nos, kedves András, körülbelül 20 másodperc guglizással rátaláltam az EPA oldalán a Budapesti Negyed negyedévente megjelenő városi lap 49-50-ik számára, abban is Mucsányi Marianna 1995. július 4.-i cikkére, amiből sok mindent megtudhatunk. Igazán nem akarok Kuppernek infarktust okozni, de azért idéznék néhány "felháborító" dolgot:


"
...

A valóban értékes képek, amelyeket a nagy költözködéskor nem vitt magával az MSZMP, visszakerültek a Nemzeti Galériába, hiszen onnan kapták kölcsön a hivatalok. A kisebb bronz Leninek - mit tesz a népszerűség - az igazgató szavai szerint kézen-közön eltűntek. Nem így az Országházról készült fotóalbumok. Ezeket apró átalakítás után (pengével kaparták ki a vörös csillagot) kevésbé fontos személyiségeknek ajándékozták. Újrahasznosították a vörös zászlókat is. Nemcsak a rudat, hanem az anyagot is megtartották, majd terítőket varrtak belőlük.

A Budapest díszítésével foglalkozó Városdekor Kft-nél is ezt a módszert választották. Szétszabdalták és feldolgozták a selymet, ahogy Földes Péter, a fővárosi önkormányzat tisztviselője fogalmazott: már csak zöldet és fehéret kellett hozzá venniük."

 

Skandallum!

Lehet, hogy Kupper is kapott ilyen fotóalbumot?

Lehet, hogy Kupper irodájában is van vagy volt valamikor egy ilyen terítő?

Lehet, hogy Kupper is lengetett már ilyen zászlót?

Szegény....

Hogy oldjam a feszültségét, tennék neki két "jelentést" is: Marxim pub Budapesten és KISZ-kocsma Szombathelyen. Kegyelemdöfés: Szoborpark.

 

(fotó: Pelsőczy Csaba) 

Címkék: fidesz karácsony idióta

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91612589

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Marxim söröző és pizzéria 2010.11.07. 17:42:37

Helyszín: 1024 Bp., Kis Rókus u. 23. Látogatás: 2008. április 16. 17:20-18:10 > Itt még a KISZ-titkár Gyurcsány is otthon érezné magát! Vörös zászlók, drótkerítések, tervgazdaság, a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2009.12.21. 12:07:41

előbb az avataros poszt most meg ez...

úgy tűnik, a komcsik meghackelték a vastagbőrt :DDD

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2009.12.21. 12:08:28

hat ez annyira szar, hogy kar is volt vele foglalkoznotok..
irhattatok volna masrol. ez a majom meg hagy fojjon a leveben.

Mourinho már nem a király 2009.12.21. 12:11:25

Ez a Kupper is képes volt lesüllyedni a szocik szintjére (gondolom nem volt nehéz), csak azt nem tudom miért...
Továbbra is igaz, hogy a fideszeseknek jobb lenne mélyen kussolni a választásokig. Legalábbis ha nem akarnak szavazatokat veszteni.

DArchAngel 2009.12.21. 12:14:40

Azért ez sok mindent elmond a politikusainkról. Erre van eszük, meg lopni. Kész. Ennyi.
Ne szavazzatok egyikre sem! Bár szerintem ha száz ember szavazna összesen, akkor is megtalálnák a magyarázatát, hogy miért is kell komolyan venni a választási eredményeket, és hogy a maradék pár millió választót is képviselik.
Egyet szögezzünk le: ezek a férgek engem ugyan nem képviselnek, mert akkor dolgoznának is.

Hetfield 2009.12.21. 12:16:57

Legalább ünnepekkor kussolhatnának!

Krikri 2009.12.21. 12:22:19

@Anthony - awkward silence: szerintem kussolnak is, egy - két renitensből bukik ki a nagy ész..
Amúgy Ikeában csak 5 ágú csillag csúcsdiszt lehetett pár éve kapni, nekünk is volt, pont pirosban mert az egész fa ilyen színű volt. Na és? Vagy akkor ők is komcsi árulók?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.12.21. 12:24:09

Annak idején olvastam egy falon.: Hallgass a szívedre sz@rjál a fideszre!

modellmaker 2009.12.21. 12:27:36

Lehet az a baja, hogy nem hatágú csillag a talapzat. Nem értem, ebbe minek belekötni...

Hetfield 2009.12.21. 12:28:45

Kérem, tegyék meg tiptyeiket, hogy jövő Karácsonykor milyen talapzaton áll majd a fa! Én egy fából készült Szent Koronát képzelek el, a csúcsdísz pedig Vitya egyik gyerekkori fényképe lesz :-))

Héttörpe (törölt) 2009.12.21. 12:29:51

Következő poszt mi lesz? 2001-ben terroristák támadták meg az USA-t? Kb. annyira idejétmúlt ez a kupperes téma is.

jozicsenko 2009.12.21. 12:31:26

@Hetfield: négyágú, horogkeresztes talapzat, fehér-piros sávos (árpádnáczisávos!) takaróval lefedve

édes istenem, az ilyen hülyéket hol képzik?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.21. 12:31:35

@DArchAngel:
Hát igen! Előjött a legjobb ötlettel OVI is.

OFF

index.hu/belfold/2009/12/21/orban_human_csucstarcat_szeretne/

Úgy látszik, hogy Mikola nem csak az egészségügyhöz ért, hanem az oktatáshoz és a kultúrához is. A jövő elkezdődött.

ON

Hetfield 2009.12.21. 12:35:47

@jozicsenko: :DDD

"édes istenem, az ilyen hülyéket hol képzik?"

Parlamentben.

reKorrekt 2009.12.21. 12:38:15

@Héttörpe (a Sötétség Seregeinek tábori lelkésze): Most pár hétig gondolom nem lesz aktuálpolitikai poszt, mivel a blogírók is pihenni szeretnének az ünnepek alatt. Szerintem.

hivatásos naplopó 2009.12.21. 12:38:41

ez az ember mit csinál amikor bemegy a boltba és meglátja a heinekent a hűtőben?

DArchAngel 2009.12.21. 12:38:51

@Ásómaci: Ez a Mikola a legutóbb se igazán jött be, azóta sem csinált semmi értelmeset. Kíváncsi vagyok, mit tudhat, hogy még mindig a tűz körül üldögél?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.21. 12:40:08

@DArchAngel: Biztos azért szereti OVI, mert olyan mókás fiú, és jó a humorérzéke :DDDD

zsoltix 2009.12.21. 12:40:55

Gondolom hatagu sarga csillagnak jobban orult volna:)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.21. 12:43:01

Egyébként tényleg szánalmas ez a Kupper. Tényleg azt hiszi, hogy az ünnepek előtt a lakosság nagy része majd azon eszi magát, hogy "ÚRISTEN, Vörös csillag az ország karácsonyfájának a tartója???" Nem azon pl.: hogy "Úristen, nem tudok venni ajándékot a gyereknek, mert még a gázt sem tudom kifizetni, így nem csak hogy nem lesz mit enni karácsonykor, még meg is fagyunk!"

Homeoffice 2009.12.21. 12:47:32

Szeretném megjegyezni, hogy ha a madaras tecsóban jártok, és a ruházati osztályon jártok, akkor a kis ruhatárolók felülről horogkereszt alakuak!!!!!

BEPERELNI MINDENKIT!!!!!

LOL!

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.12.21. 12:49:17

olyan rég volt már..Kupper András szamárszex:):)
erről ennyit

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.12.21. 12:49:23

@reKorrekt:

Így van ...dec. 23 - jan 4 között pihi lesz ..

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2009.12.21. 12:52:30

Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok!

(Ez a boldog új évet már már úgy hangzik, mint a szebb jövőt! Elhatárolódok magamtól :D)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 12:56:58

Jézusom! És ezek fognak tavasszal - lehet, hogy abszolút többséggel - kormányt alakítani...

Kedves András!

Javasolnék Neked egy kiadós italozást és/vagy egy kiadós dugást a feleségeddel! Talán az mág rajtad is segítene...

jozicsenko 2009.12.21. 13:00:31

@Hetfield: bohócporond, xxl-ben ? :-))

bunko_jobbos 2009.12.21. 13:03:18

OK, kampány van, de ez egy kicsit tényleg fel lett fújva. Egyébként ki a fasz látott már ötágú talpat?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.12.21. 13:05:09

nem tudom, tényleg nagyon vöröscsillagra hasonlít, túlságosan is hasonlít.

de ne feleddkezzünk meg akkor már a deák téri kádár étteremről sem.
deák téri ....

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.12.21. 13:07:37

@jozicsenko: igen, horogkeresztes talapzatra gondoltam en is :D
az is megtartaná a fát stabilan

Krikri 2009.12.21. 13:08:44

@zero: visszaszokunk a kávéra :-D

esef 2009.12.21. 13:09:42

@Krikri:
Nekünk meg hatágú és kék csillagunk lesz a fán...

emzperx 2009.12.21. 13:10:43

A Marxim mellé elkelne egy HitlerBier söröző (mongoloknál van is ilyen) a Kiszkocsma mellé meg mondjuk valami "Söröző a bajor puccsistához" nevű nem?

Mondjuk volna még ötletem amire megnézném az illetékeselvtársak erekciói meddig ismernék az iróniamétert:

Adolfiteátrum,
Gestapó vendéglője,
Mulató a Kristályájszakához,...

emzperx 2009.12.21. 13:11:53

@tesz-vesz: Az a kádár nem a Klauzál téren van?

emzperx 2009.12.21. 13:12:39

Egyébként Kuppernek faszkorbács. Ha volna esze, inkább sörözőt nyitna.

zsoltix 2009.12.21. 13:16:45

@tesz-vesz: A fat igazan stabilan csak a gyokerek tudjak megtartani. Azokbol meg van boven a Parlamentben, napi valtasban tarthatnak a fat:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 13:17:04

@esef: jó gondolat, és eme kompozíciót körbe tudná ülni az ÖSSZES szabad, demokrata szavazó :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.12.21. 13:24:22

@emzperx: a zsidónegyedben, miért? ismered te is? milyen a konyha?
@zsoltix: :)

Aradebil 2009.12.21. 13:36:00

Szerintem is Kuppernak a csúcsok számával volt a baja....keveselte

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.12.21. 13:55:36

na ez kb olyan szánalmas mint a kivel találkozott orbánviktor.....

Fényhajú 2009.12.21. 14:04:00

Az Ország karácsonyfájának szegényes díszei,csak engem zavarnak?-azon gondolkozom vajon a módosabb díszeket már nyáron ellopták-e a raktárból..:/

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 14:09:50

@Aradebil: Ja, ja, csak egy csúcs kellett volna még hozzá, aztán már minden kosher.

Johnny336 2009.12.21. 14:10:06

"ne essünk már abba a hibába, hogy azért, mert egyesek az ötágú, legegyszerűbben ábrázolható változatát"

Tévedsz, az IGAZI csillag hatágú :)

tokmányos 2009.12.21. 14:10:46

@zero: Hali! A kieső idő miatt , kárpótlásul egy szülinapi jókívánságot azért remélem kapok tőled?01.04.A szerdai strokom után már itthon vagyok a kórházból , és már olvasgatlak benneteket.Gondolom a 2 napos amnéziám alatt nem maradtam le semmilyen eget verő hírről!

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 14:20:36

@Ásómaci: Macika, légyszi helyettem és értem is határolódj el, jó? Kopizd be kétszer az elhatárolódást (ennyi szivességet megtehetsz, nem kérek sokat), az egyiket tekintsük innentől fogva, hogy az értem szól (nem a harang:)(
Tudod, én annyi píszí inkorrekt butaságot írok le, aztán mindig lemarad a végiről az elhatárolódás, öreg vagyok, könnyen felejtek, a végén még dossziém lesz (van?) valahol.
Köszi előre is óvó figyelmedet, te mégis fiatalabb elméjű vagy, jobban rádbízhatom magam.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.21. 14:47:34

@tokmányos:

Stroke? Ugye csak viccelsz? Ha nem, akkor jobbulást, egyél, igyál, pihengess.
Szülinap 01.04-én? Hejj, mi lesz akkor, majd meglátod! xD

kovego 2009.12.21. 14:53:46

javaslom, hogy ezentúl legyen a nemzet karácsonyfájának talapzata 6 ágú sárga csillag, ürge bőrbe bújtatva

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2009.12.21. 15:00:14

akinek kétségei lennének, nézze meg milyen színűek a fán lévő díszek...
Mi ez, hanem a posztkommunista kommunista posztok visszaszivárgásának egyértelmű jele !!!

Sőt, aki igazi magyar az figyeli majd, hogy az ismerősöknél piros-e a csúcsdísz. (és ha szükséges beszámol majd a jövőbeli számonkérő központnak.)

danieel · http://www.seria.hu 2009.12.21. 15:02:09

ajánlom a kedves úriembernek közelebbről megnézni a Heineken sörösdobozokat, és reklamálni a gyártónál a tiltott önkényuralmi jelkép ellen, amelyet a kommunista alkoholgőzös propagandával csempésztek rá a dobozra :D

Homeoffice 2009.12.21. 15:03:49

@danieel:
Igaz magyar ember nem sört iszik... Bort! Nem tudtad?
:)
Főleg nem Heineken féle szuttyadékot:))))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 15:05:43

@tokmányos:
Vigyázz magadra! Hát ezt tényleg nem gondoltam volna! Tudod, én márt értetek, férfiakért annyira aggódok, valahogy ti sokkal jobban a "kőszívetekre" vesztek mindent. Értem én,hogyne érteném, ezért is aggódok a saját "férfiaim" miatt (férjem ő is pont 52 mint én, a fiam meg 27 éves, de annyit dolgozik, hogy az már aggodalomra ad okot - de muszáj neki, mert ha nem, a büdös életben nem lesz módja családot alapítani szép Hunniában- ha muszáj volt neki magyarnak születnie Magyarországra:((((

A 2 napos amnéziád alatt nem maradtál le semmiről. Száguldunk lefele a síneken, a kocsinak meg elment a fékje. De ez nem újdonság.
A tájat már csak kapkodva tudjuk nézni, a mozdonyvezetőnk hol pumáról, hol dübörgésről számol be, de mi már nem is látjuk a fákat se a nagy sebességtől:((((
Nem is tom, már a tajgán vagy a szavannán száguldunk?

Még ütközés nem volt, úgyhogy ennyiben minden a régi:-D

Mielőbbi gyógyulást és most ne vegyél nagyon a lelkedre semmit, ha lehet, nevess, amin csak lehetséges, a nevetés, mosoly, kuncogás, göcögés gyógyít!

Szal vídáman, elvégre nem mi ülünk a mozdonyfülkében:-DDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:06:45

Jobban megnézve a képet, én tudtam volna "használni" kupperandrist.

A díszvilágítás vezetéke éppen ki van húzva, na ezt fogta volna az egyik kezében. A másikba adtam volna a vezeték azon végét, ami áram alatt van.

De a két vezeték VÉLETLENÜL sem ért volna össze... Andrásunk lett volna a "toldalék". És amikor mindkettőt fogja, uccu neki :)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:07:53

@Gunther: wehehehehehehehe, akkor Te aztán TÉNYLEG nem vagy MAGYAR ember :)))))

Homeoffice 2009.12.21. 15:09:25

@Seduxen:

Hát figy...
Ad1: Német ősök vérét nemtagadhatom meg.
Ad2: Én legalább nem borulok meg egy óra után:)))))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 15:10:53

@Seduxen: Szedu, az "uccu neki" miatt piros pontot vagy szőke angyalkát kérsz? Ja, és hány darabot?:-DDDDDD
Ma csúcsra jártok, komolyan:-DDDDDDDD

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:11:15

@Gunther: most ugye nem a "MÁV nagy barátja" kollégára gondolsz? vagy a "hölgyek koktélozási szokásait" fikázod? :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:12:22

@Doña ¡Cara(mba)!: "szőke angyalkát"

ha meg nem bántalak, én inkább a fekete hajú "angyalkákat" preferálom, de jöhet valami zsenge 20 éves szőke is :)))))

Homeoffice 2009.12.21. 15:12:48

@Seduxen:
Mondjuk azt, hogy is.
Könyörgöm ki az a nem normális, aki egy diszkóban vörösbort kér, és csodálkozik rajta hogy vacak:)))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:15:22

@Gunther: pedig amennyi volt bennetek, akár "finom" is lehetett volna a - gyanítom - bivalybasznádmelléki "koccintós", amit ott adhatnak :)))

Homeoffice 2009.12.21. 15:15:49

@Seduxen:
Mittomén.. én söröztem:)))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 15:19:58

@Seduxen: Legyen vegyesen, ha már ilyen válogatós vagy:-DDDD Egy szőke 20-as, egy fekete hajú 18-as, egy másik vörös 25-ös, mellé egy barnafürtű 19-es. Mellbőség kb. 80-90 között, derék 60, csípő 80-90 között. Ez így megfelel? Magasság 1,70 és 1,70 között (mert csak, ne legyél ilyen finnyás, mindenben nem lehet a legmárkásabbat kapni, ráadásul ingyér':-)))))))

Homeoffice 2009.12.21. 15:22:35

@Seduxen: @Doña ¡Cara(mba)!:

Nem értem mit akartok egy angyallal... szépszép... de főzni azt nem tud...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 15:29:14

@Doña ¡Cara(mba)!: hmmmm, nem is rossz gondolat: megvan, mit kérek az asszonytól 30. születésnapomra :)))

remélem nincs otthon macsetéje :)

AkinekSemmiSemTetszik 2009.12.21. 15:30:57

Értelmes ember nem lát relevanciát a ZÖLD és LETAKART öt ágú csillag és a komcsik között... a maradék meg idióta posztokat ír róla blogjában. Szánalom az az ember. Ennyire nem kellene erőlködnie és unatkoznia.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2009.12.21. 16:11:10

@Seduxen: no fene. énszintén a feketehajú angyalokat perferálom ( avagy pozitívan diszkriminálom)

most akkor én határolódjak el tőled vagy Te fogsz tőlem? :))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 16:17:20

@Gunther: Gunther, neked főző angyalkát kívánok a karácsonyfa alá:-)
Hidd el, ma már nem kunszt főzni, annyi mindenféle masinéria van...
De tudod mit, kívánok neked egy öregecskedőt, aki tud főzn, és egy fiatalocskát, akit jó nézni:-)
A férjemnek is ez szoktam kívánni, mikor megunom a főzést....
Eddig azért még megtartott, de már lecserélhetne, bőven lefutottam a kilométeriemet:))))))
Ilyenkor már drága az üzembentartás, aránytalanul nőnek a kiadások:(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 16:18:28

@Seduxen: Sedu, te nem lehetsz ilyen pimaszul fiatal! Valld be, hogy már ti, férfiak is letagadjátok a korotokat:-D

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 16:23:47

@.Pierre Bezuhov.: Beleszólok, pedig nem ingem se nem rokolyám:), de nem lesz ebből párbaj? Mindketten fekete, 20 év körüliben gondolkodtok (meg álmodoztok, sőt talán már az álmodozáson is rég túl vagytok:-D)
Időben gondoskodni segédekről! Fegyvernem?
Amúgy az időjárás most januárig nem fog kedvezni a párbajoknak, mert milyen az, esőben párbaljozni?
Ez hótt komoly dolog, egy párbaj, azt meg kell rendesen szervezni!
(A nő meg a párbaj - mindkettő lehet halálos kimenetelű- vállaljátok a kockázatát? Érdemes?)

Rwindx 2009.12.21. 16:25:04

Én sem hiszem el egy szavát sem szollárnak, de azért ennyire hülyének még nem kéne lenni ettől.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.12.21. 16:28:10

Az még hagyján, hogy a komcsik ismét a spájzban vannak, de engem kibaszottul érdekelne, hogy kupperbandi elment-é az IMAX-be megnézni az avatart, vagy letöltötte? Valaki tudja? Megesz a kíváncsiság, meg kávét sem kellett volna innom. Azt a leborult szivarvégit!

Homeoffice 2009.12.21. 16:30:51

@Doña ¡Cara(mba)!:

Tudod mi a helyzet? Mi a párommal együtt főzünk... megosztjuka feladatokat. :))
jah és a Párom gyönyörű (az én szememben biztos)
Szóval én a többieknek kivánok hasonlót:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.21. 16:36:04

@.Pierre Bezuhov.: ezt Rád bízom :))) vagy MINDKETTEN határolódjunk el a NEM FEKETE hajú hölgyektől...

na jó, ezt azért mégsem :)))

@Doña ¡Cara(mba)!: én nem. januárban töltöm a 30-at.

tudi 2009.12.21. 16:37:26

Eszem-faszom, ennek a jóembernek is kisebb baja is nagyobb legyen, mint ez. Amúgy nálunk meg ezüst színü csillag szokott lenni a fa tetején.

Homeoffice 2009.12.21. 16:38:06

@Seduxen:
Én sem... én márciusban a 30at:))))

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 16:45:38

@Gunther: Hja, 30 körül könnyű!
Na, jó, angyalka visszavonva. Amúgy sincs sok készleten. Angyalkákat nem nagyon tartunk, egyéb termékben utazunk. Azért az angyalkák nálam előbb-utóbb kiütnék a biztosítékot:-D
Egy 52 éves férjnek a csuda tudja mi járhat(na) a fejében? Rossz rágondolni is:-)

Horizont 2009.12.21. 17:02:01

@Doña ¡Cara(mba)!: Figyeled ezeket a fiúkat milyen szemtelenül fiatalok? Hol vannak a szemtelenül fiatal lányok innen? Csak Laspalmas van színen és mi ketten tartjuk itt a frontot örökifjan:DDDDD
Aranyos @Gunther: -a párom gyönyörű (az én szememben biztos) soraival!!
Velünk is így voltak 30 éve! Bi-bi:)))
Na, hogy a jó Kupperünkhöz is szóljak! 46 éves agyament és okleveles borvizsgáló is. Nem csodálom, hogy itt tartunk és hol fogunk tartani. Ennél nagyobb problémája nincs ennek a kis pöcsnek? Ha ennyire nem tetszik neki amit a lepel alatt látott álljon oda és tartsa ő a fát. Most jó az idő is hozzá.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 17:10:32

@Horizont: Hát, tényleg pimaszul és szemtelenül fiatalok ezek a srácok! És nekünk ezekkel kell vitázni, akik úgy vágják a technikát, gazdaságot, mindent.
Na, ez van. Helytállunk, ahogy tudunk.
Ha már nincs igazán állhatatos fiatal nő itt a lapon:(((((

Kupper meg tényleg tartsa fát! Legalább január 2-ig!
Így még azt is elhisszük neki, hogy néha azért megdolgozik a pénzéért:)))))))

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2009.12.21. 17:38:24

@Doña ¡Cara(mba)!:
"Mindketten fekete, 20 év körüliben gondolkodtok (meg álmodoztok, sőt talán már az álmodozáson is rég túl vagytok:-D)"

nono! én hagynemá' ! ;-)

(egyébként meg én speciel kettővel felfele nézegetek :) ... csak hogy cáfoljam e csúnya sztereotípiákat)

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.12.21. 19:59:57

Szmoker! Kösz,hogy felhívtad a figyelmemet erre a cikkre. Elolvastam, piszkosul megdöbbentem.Ez jellemző az egész zsidó bagázsra.Igy akarnak tönkretenni egy magyar tulajdonban lévő céget. Arról a mocsok bíróság tagjairól is meg van a véleményem. Szemetek! Ez a ponyva alá kukkoló meg egy barom.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.12.21. 22:48:11

@.Pierre Bezuhov.: Nem hiszem, hogy rossz lenne az ízlésed:)
De ami engem (mint néha unatkozó, öregecskedő nőt) feldobott volna, jelesül a párbaj: az elmarad.
Ezen igen elszomorodtam:-(
Na, majd csak lesz valahol valami jó kis romantikus, paránykát kívúlállónak is izgalmas love-story:)
Tudod, egy kis Velvet, vagy valami hasonló:)))))

Mindegy, ma ez itt ezen oldalakon elmarad:(((((
Beláthatod csalódásomat...

abandi 2009.12.21. 23:08:47

liberál bolsevista mavo vagy!
Ellenbégető!
Lámpavas!

Thulsa Doom (törölt) 2009.12.21. 23:25:31

A zöldszínű vöröscsillag monnyon le!))

tokmányos 2009.12.21. 23:57:49

@laspalmas: @Doña ¡Cara(mba)!: Köszi ,az aggódásotokat.Közben oly sokan kerestek a lakásomon,nem is hittem,hogy ennyien szeretnek. Folyamatosan csörgött a telefonom is a kórházban .Lehet,hogy érdemes mégis tisztességesen élni? Volt aki azt mondta kikaparnak ,ha meg merek halni! Óriási szerencsém volt, hogy a szomszédom észre vette ,hogy zavartan beszélek,és egyből hívta a mentőket.A feleségem akivel 10 percet voltunk csak távol egymástól ,hazaérve megmérte a vérnyomásom ,és miután 200 felett volt a vérnyomásom a nyelvem alá fújt cordaflexet. A mentők 8 percen belül itt voltak. Minden toppon volt ahhoz ,hogy életben maradjak. Nem hiszek Istenben ,de valamilyen sorsszerűségben igen. ( lehet azt is Ő rendezi ?!)Úgy látszik talán még dolgom van ezen a földön.Szeretnék 10 millió boldog ,kiegyensúlyozott ,egészséges,honfitársamat látni a halálom pillanatában. De jó lenne megélni, de nem matuzsálemként!!! Minden bloggoló társamnak Kellemes ,békés ,Ünnepeket, és boldogabb Új évet kívánok!

Hannibal22 2009.12.22. 00:18:27

@tokmányos: Ugyanezeket neked is! Valamint gyors felépülést!

tokmányos 2009.12.22. 00:47:39

@hannibal22-73(1pár hal 1 db téknősbéka kiskutya): köszi. Miután felépülök megígérem összehozok egy találkozót , azon bloggolótársaimnak akik akik szeretik a bluest,ill. az igazi rokit és ígérem ,tiszta szívemből nektek fogok dobolni.

Tkq 2009.12.22. 02:26:50

Ultimate megfejtés:
"Szabadság" téri fallosz mindkét oldala, bár az eredeti tényleg vörösről átfestettnek '06ban a Duna lett az új otthona, de egy posztot az is megérne, amennyiért újat szereltek rá.

Horizont 2009.12.22. 10:08:01

@tokmányos: Kedves Tokmányos, csak most olvastam döbbenten mi történt veled! Nagyon szerencsés vagy a szerencsétlenségben:) A legfontosabb a jó egészség, mert ha az nincs akkor semmi sincs! Kívánok neked nagyon jó egészséget és csak takarékosan mindennel, nem idegeskedni, hanem örömködni és az majd használni fog! Minden jót neked:))))

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2009.12.22. 10:57:08

Marxim van Székesfehérváron is, és a szombathelyi kocsmán kívül legalább még egy vendéglátóhely van, ahol ez a dizánny...

Kuppert azonban inkább Litvániába vitetném el a Grutas szoborparkba, amelyhez képest a mi szoborparkunk lókuki. Ja, útközben meg álljon meg, Lublintól északra Kozłówka kastélyánál amelynek szintén nagyon jó szocializmustörténeti kiállítása van. Mindkettő egy olyan nemzettől, amely szintén nagyon imádta a cuculizmust meg a szovjet elftársakat...

tokmányos 2009.12.22. 11:10:10

@Horizont: Köszönöm a jókívánságaidat . Kezdj el serénykedni a konyhában, hogy sok finom étekkel lepd meg a szeretteidet. Holnaptól nyugdíjas leszek!!!!!!!!!! A körzeti doki az előbb volt itt ,és csóválta a fejét ,nem érti ,több ellentmondás van a kóresetemben. HIHETETLEN, hogy így TÚLÉLTEM . Pedig egyszerű a titok : Nem hagyom az államra az évek hosszú sora alatt befizetett nyugdíj előlegeimet!!!! LELAKOM -LEÉLEM , hadd lógjon a tetű zsidók orra még jobban !!!! Csá : nagyon vigyázz a Papára, meg a fiadra!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.12.22. 13:55:54

@tokmányos:

Nagyon örülök, hogy minden rendben, sok nyugalmat, jó egészséget, békés, boldog ünnepet kívánok! Semmi idegeskedés, csak család, süti és szeretet.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.12.22. 14:02:56

@tokmányos: szent tehénszar, én eddig azt hittem, hogy valami "hasonlatként" írtad a stroke-ot...

Sok-sok pihenést, jobbulást, és gyors felépülést kívánok Neked, és szeretetteljes, békés Karácsonyi Ünnepet családod körében!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.12.29. 20:18:29

Ha hatágú lenne _az_ a csillag, vajon agyvérzést kapna Kupper?

süti beállítások módosítása