Skip to content


       Szűrés lista

Lendvaiék hozták a papírformát

Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁt.

Vagyis ma.

A három nagy párt a következőképpen emlékezik:

A Fidesz nevében Navracsics Tibor, Balog Zoltán és Szijjártó Péter gyújtott gyertyát a Terror Házánál a kommunizmus áldozatainak emlékére, majd délután két órától az Uránia filmszínházba mennek, ahol az 1956-os Kárpát-medencei Emlékbizottság és a Polgári Magyarországért Alapítvány tart ülést.

A Jobbik 18.30-tól a budapesti Memento emlékműnél tart megemlékezést, ami egyben kampányeseménynek is minősül, mert felszólal a Jobbik három újbudai képviselőjelöltje.

Az MSZP nevében Lendvai Ildikó kiadott egy közleményt, amin eléggé érződik a kényszeredettség és a skizofrénia.

 


"Az MSZP a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján kegyelettel emlékezik meg a Rákosi korszak áldozatairól, 1956 és az azt követő megtorlások mártírjairól, és minden politikai üldözöttről, akit nézetei miatt büntettek.

A szocialisták meggyőződése, hogy semmilyen eszme, semmilyen politikai cél nem szentesítheti a diktatórikus eszközöket. Ezért az MSZP hitet tesz a többpárti demokrácia szellemének és kereteinek feltétlen tisztelete, a vita szabadsága, az erőszakos, diktatórikus törekvések elutasítása mellett.

Az MSZP a történelmi elégtétel fontos jelképének érzi, hogy a szocialista kormány teljesítette a régi adósságot, és a parlament utolsó ülésén a kormányfő bejelentette: az eddig elvégzett munkát folytatva egy civil bizottság az adatok átvizsgálásával egy éven belül biztosíthatja a nyilvánosságot a rendszerváltás előtti állambiztonsági iratoknak.

Lendvai Ildikó

elnök"

 

Hogy ők, mint utódpárt kegyelettel, ezt azért így elég nehéz elhinni....Vajon hány Xanaxot dobott be Ildinéni, mire le tudta írni a "megtorlások mártírjai" szókapcsolatot?

Inni viszont valószínűleg nem ivott a gyógyszerekre, mert brilliánsan beépítette a szövegbe a fideszezést is a "többpárti demokrácia" fontosságának hangsúlyozásával. Látszólag a kommunizmus éveiről beszél, mikor a diktatúrát emlegeti, de valójában üzen és kioktat. Még most is. Hiába, az évek és a rutin. Valószínűleg a szegedi vadasparkban elpusztuló cerkófmajom kapcsán, hajnali háromkor is tudná Orbán Viktor felelősségét firtatni.

Hinnétek-e, hogy ez a zseni júlisban már HATVANNÉGY éves lesz? Nem, ugye?

A szóban forgó nagymami középen ül:

És hogy az MSZP ennyivel lerendezte a KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁT? Igen?

Igen. Hálistennek ennyi volt az egész, pár sor csupán. Nem lesz gyomorforgató koszorúzás a részükről, ezt köszönöm nekik.

Címkék: politika közélet

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr831789348

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lendvai Ildikó irányt mutat a megtévedt országnak. Jó évünk lesz, rajta nem fog múlni. 2010.03.01. 17:15:26

 Mindnyájunk nagy kedvence, a Nap-kelte hajdan volt üdvöskéje 1974-től dolgozott a KISZ Központi Bizottsága kulturális osztályán, majd 1984-től 1989-ig az MSZMP KB tudományos, közoktatási és kulturális osztályán előbb munkatársként, majd alosz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 14:55:59

@derelyegrádi szellem: Kaya

akkor már. meg Josip Tot, Ezüsthajó, Országimázs Központ, Koronaúsztatás, Tokaj, szőlő, bánya.

Brékó-brékó, minden hívójel meg volt, vagy kihagytam valamit?

PrtScr

CyberPunK 2010.02.25. 14:58:03

@Seduxen: Nem kell ide csendőrség, elég visszavenni pár jogot, és a rendőrség is megtehetné azt amit szeretnének sokan. A bibi az, hogy sok olyan ember akarja ezt, akik viszont sírtak okt 23 után.

Nekem meséltek a szüleim arról, hogy rend volt az előző rendszerben, de elég gyakran voltak visszaélések a drága rendőrség részéről. Nem vagyok benne biztos, hogy jobb lesz a helyzet, hisz épp azért vannak ennyire visszafogva, mert az előző rendszerben is voltak gondok, csak azok másmilyenek voltak.

derelyegrádi szellem 2010.02.25. 15:01:23

@Seduxen:

elrontod, pedig szerintem jó poén volt....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:04:47

@CyberPunK: kibeszéltük itt már párszor, tehát csak röviden: "árnyalatnyi" különbség azért van aközött, hogy - azóta jogerős ítélettel alátámasztottan - ÁRTATLAN embereket hagytak helyben a rendőrök, vagy aközött, hogy bizonyos helyzetekben miért basznak oda, amikor TÉNYLEG oda kellene (legutóbb a nagykátai rendőrörsre gondolva pl).

Ettől függetlenül tény, hogy voltak olyanok is okt. 23-án, akikkel szemben nem kellett kesztyűs kézzel bánni. De nem elsősorban, és nem kizárólag azok kaptak "dádát".

Erre én viszonylag leegyszerűsítve szoktam volt azt mondani, hogy a rendőrség tartsa fenn, és ne gyakorolja a demokráciát. (ez persze árnyaltabban igaz)

Pistu 2010.02.25. 15:04:55

@MidlifeCrisis: Nem találom az indexes cikket, amiben arról írtak hogy az egyik kistelepülésen úgy döntöttek, hogy a segíly egy részét nem a családfenntartó kapja meg játékgépre, hanem szociális munkások, hogy a gyerekeknek vegyenek ruhát, meg ami kell. Még mielőtt ez megtörténhetett volna a jog/faj védők fellázadtak és nem engedték.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:05:37

@derelyegrádi szellem: tudom :) de szegény Tigeri-t azóta baszogatjátok, amióta mea culpázott.

... és én most elkezdek nagyon, de nagyon-nagyon kussolni :))))

CyberPunK 2010.02.25. 15:09:58

@Seduxen: Ezt én értem, szerintem is ez a dolga, na de ettől még nem fogja a csendőr 20 év rabszolgaságra ítélni a hőzöngő kiscsaládot. Az az elviekben független bíróságra tartozik. De ott meg nem fog rendet tenni a jobbik, mert akkor már nem lenne független és az baszná ki pár ember agyában a biztosítékot. Olyan törvényt meg megint csak nem hozhatnak, hogy automatice lecsukunk valakit valami dred bíró alapon, mert akkor meg megint nem jogállamról beszélünk. Picit 22-es csapdája a játék, és fogalmam sincs, hogy ezt tőlünk nyugatabbra, hogy a francba oldották meg.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:16:10

@CyberPunK: értem, amit mondassz, de az egész ott indul, hogy a rendőr a HIVATÁSÁNAK megfelelően tegye a dolgát, és ne nézzen félre! teszem hozzá halkan, a munkáját tisztességesen végző legyen megbecsülve anyagilag is, és emberileg is.

evidens, hogy normális ember nem akar dredd-bíró szintű "igazságszolgáltatást".

Pistu 2010.02.25. 15:18:49

@CyberPunK: Sehogy! Ott is megy a szőnyeg alá seprés, arra felé a legtöbb ember nem ilyen megélhetési körülmények között tengődik, nem is ér rá ilyen problémákkal foglalkozni. Mondjuk ott igen erős a rasszista kártya ereje, hála Istennek, nálunk már inkább kezd vicc lenni.

Marcellusca 2010.02.25. 15:24:16

@Pistu: Nemtom, hogy ez Monokon volt-e, de erről jutott eszembe:
Tök frappáns volt a monoki polgi, mikor nyilatkozott az ombuckalakó felvetésére.
A buckalakó felvetette, hogy vonja vissza a cockártyás intézkedését.
A polgi meg aszonta, hogy nem vonja, és egyébként is az ombuckalakó reakciója csak irányadó és nem kötelező érvényű.
Úgyhogy Monokon marad a "segély-kártya".

CyberPunK 2010.02.25. 15:26:10

@Seduxen: Akkor nagyon sok a nem normális, sajnos.

@Pistu: Ajánlom figyelmedbe ezt: www.youtube.com/watch?v=oXNqJSTv1BQ

Érdekelne, hogy mikor tudnánk megbízni a sünökben annyira, hogy ennyire bátran itt is ráemeljék valakire a stukit.

Pistu 2010.02.25. 15:31:26

@CyberPunK: Bázze ezek át estek elég szépen a ló túl oldalára. Olyan anti-fasiszta-fasiszták, de komolyan.

Marcellusca 2010.02.25. 15:33:15

Hogy rohadjon meg ez a KBM is, hogy minden komment után visszadob a V'bőrös nyitóoldalra!!!!!

MidlifeCrisis 2010.02.25. 15:34:16

@Pistu: "Még mielőtt ez megtörténhetett volna a jog/faj védők fellázadtak és nem engedték."
Jellemző. És akármit is papol itt az összes idióta, pont az ilyenfajta hozzáállás konzerválja, és rontja a meglévő helyzetet...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:36:55

@CyberPunK: jó, bazz, olyanok mindenhol vannak. én sem azt kívánom, hogy kvázi szabadcsapatok járják az országot, és "elvigyenek" bárkit-bármiért, de abban talán egyet lehet érteni, hogy eközött, meg a mostani majdnem anarchia között azért lehetne (kellene,hogy legyen) átmenet.

CyberPunK 2010.02.25. 15:37:01

@Pistu: Nem az a lényeg!!! Ezek a rendőrök a kapás-kaszás bulikon is így viselkednek!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:37:40

@MidlifeCrisis: "És akármit is papol itt az összes idióta, pont az ilyenfajta hozzáállás konzerválja, és rontja a meglévő helyzetet... "

így van.

CyberPunK 2010.02.25. 15:38:52

@Seduxen: Persze, ezzel egyetértek. Csak bízni nem tudok benne, hogy lesz. Azaz abban nehéz bízni, hogy tényleg csak azon múlik, hogy ki üdül a parlamantben.

z666 2010.02.25. 15:40:44

@CyberPunK:
Nyugatra sehogyan sem oldották meg, a legtöbb helyen iszonyúan elszabadult a bűnözés.
Viszont keletebbre megoldották pár helyen. Pl. Szöulban 1 hétre behunyták a szemüket a vezetők, és a rendőrkapitány szabad kezet kapott: 1 hét alatt gyakorlatilag megoldotta a bűnözés problémáját...

MidlifeCrisis 2010.02.25. 15:42:13

@CyberPunK: "és fogalmam sincs, hogy ezt tőlünk nyugatabbra, hogy a francba oldották meg."

Helyezzük át a kiccsaládot pl. a legelvetemültebb republikánus szavazók közé, mondjuk Iowába, Texasba, vagy esetleg Nebraskába. És mondjuk a kiccsalád tegyük fel néha a szomszédok veteményeseinek dézsmálásából él.
Akkor most képzeld el, hogy Joe bácsi hajnalban arra ébred, hogy Kolompár Winnetou épp a veteményesét dézsmálja, hajnali 5-kor. Ja, és Joe bácsi előző nap jutott el odáig, hogy nyitott egy bankszámlát, amihez helyi szokás szerint egy duplacsövűt kapott ajándékba. Ugye nem kell folytatnom, hogy ott az ilyen problémákat hogyan kezelik.
És a vicces az, hogy a probléma megoldását követően a helyi sheriff mosolyogva csap Joe bácsi kezébe, és közli vele, hogy "szép volt Joe!", miközben a fél kiccsaládot zsuppolja éppen be a rendőrautóba...

Pistu 2010.02.25. 15:43:22

@CyberPunK: Azt gondoltam. Nálunk arra hivatkozva hogy nincs meghívójuk meg sem jelennek az ilyen bulikon. :(

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:44:29

@CyberPunK: azért azon is sok múlik! pl ha az általam "nagyra tartott" szadesz - és elvbarátai - végre elnyerik méltó helyüket a történelem szemétdombján, és egy jobboldai szellemű kormány veszi kézbe a hajókormányt, talán változik valami pozitív irányba (itt, és most a leendő belügyérről nem mondok semmit, max annyit, hogy második nekifutásra remélem igazolja majd a kurvából lesz a legjobb feleség sztereotípiát) :)))

az viszont biztos, hogy a 24. órában vagyunk. Még 4 év elqrást nem bír el az ország. remélem ezzel Vitya is tisztában van...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 15:45:51

@MidlifeCrisis: "miközben a fél kiccsaládot zsuppolja éppen be a rendőrautóba... "

... a másik felét pedig fehér kesztyűben lévő "doktor" a tepsis autóba :)

Pistu 2010.02.25. 15:46:32

@MidlifeCrisis:
kuruc.info/r/35/54603/

Csak ennyit emelnék ki:
"A lavina Balogh Zsuzsa kommunikáció szakos főiskolai hallgató kérdésére adott reakcióval kezdődött. Ő azt firtatta, vajon nem volna érdemes olyan programot is indítani, melyben a roma nőket felvilágosítanák a fogamzásgátlás lehetőségeiről, elkerülve ezzel az irracionálisan magas népszaporulatot. Számomra megmagyarázhatatlan módon ezt a kérdést az előadók rasszista megnyilvánulásnak fogták fel, és ellenséges hangvétellel válaszoltak. Ez szimpla félreértés lenne, és az őket érő folyamatosan kirekesztő megnyilvánulások eredményeként még érthető is.

Ellenben ezt követően a dokumentumfilm főszereplője, Sztojka Katalin emberileg méltatlan dolgot tett. Megkérte Zsuzsát a hallgatóság soraiból, hogy hozzon neki egy kis vizet. Ő illedelmesen, nemcsak neki, hanem mindnyájuknak töltött egy-egy pohárral. Sztojka Katalin miután megitta, kért még egy pohárral. Majd miközben Zsuzsa öntötte a vizet, a roma aktivista ránézett, és mosolyogva mondta neki: ,,Köszönöm szépen, egy kis rasszista víz jólesik.”

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy ki is a rasszista?"

Hát én minimum a nyakába öntöttem volna a maradék vizet, de férfi létemre ebben az esetben attól is eltekintettem volna hogy ez a véglény nő nemű.

CyberPunK 2010.02.25. 15:47:42

@MidlifeCrisis: Azt tudom, nem véletlenül nem látni TV adásokat a nemzeti gárda által szétvert néger bulikról. :) Én most Európára gondoltam.

jozicsenko 2010.02.25. 15:50:04

@Tigeri: viktorék elöbbre járnak, ők munkát tudnak (majd) adni: ismerős járt benn fidesz központba (kb 3-4 éve lépett be, de mindegy): beszélt ismerősével: ősz óta (kb hogy közeleg a választás és lehet tudni, ki nyeri) igen sokan kérdezik, hogyan lehetnének fidesz képviselők .-)))

a várakozás megvan, de valsezg csak pofára esés lesz :-)

bár ha a segélyt tényleg iskolához kötik, vgy lesz egy szlovák modell, a következő szavazatom fixen a fideszé...

reKorrekt 2010.02.25. 15:53:52

Ezek csak a saját bizniszük kiépítésére használják ki a pozíciójukat (ld. pl. csótányról a hetiválaszos cikk). Egyszerűen nincs mit veszíteniük, mert nem a képviselői fizetésükből élnek. Ennél komolyan már az is jobb lenne, ha 100 mdf-filmsztárt beültetnénk oda, mert azoknak nincs pénze és fifikája az ilyen mocskos üzletekhez és ha nem akar éhen dögleni akkor tesz is azért hogy visszaválasszák.

Mellesleg tőlem simán lehet 3x ennyi a képviselői fizu, de akkor NO ktg.térítés(vagymiafaszmost), NO 386-ok (max.199), NO szolgálati autó államtitkár alatt, meg még sok egyéb NO...

bee-lah 2010.02.25. 15:55:09

fú, mennyi lett itt hirtelen a faszista... :)
álmodozunk, álmodozunk ???

de azt még nem döntöttem el, hogy elhatárolódok-e... :)

B1

Lake 2010.02.25. 15:56:01

Nekem erről a "pártról" egyre gyakrabban Genyórázó Mária jut az eszembe....a szépségéből fakadó optimizmusa a jövőjét illetően :))) Remélem az elkövetkező 4 évben kellőképpen felmorzsolódik az MSZMP több törpepártra...

MidlifeCrisis 2010.02.25. 16:01:59

@Pistu: lehetek őszinte? (Bár ezért most én leszek az Übernazi... bár mondjuk leszarom.) Én azt a cigányt, aki a "rasszizmus/rasszista", a "kirekeszt(ő)", és a "szegregál(ó)" szavakat kiejti nyilvánosan a száján, azonnal két év börtönre ítélném!
Általánosban és a főiskolán volt szerencsém romákhoz.
Az általánosban soha semmilyen megklönböztetés nem érte őket, leszámítva, hogy amikor annak idején, '86 körül befizettem a menza pénzt, 200-300 Ft-okat perkáltam, ők meg 20-30-at! Pedig akkoriban Kádár elvtárs még járni és beszélni is tudott! Nagyon nem az iskolán múlt, hogy a kölkök egy része nem volt képes elvégezni.
A főiskolán szintén nem érte a tankörtársamat semmilyen nemű hátrányos megkülönböztetés a származása miatt, sőt! Egyébként abszolút dícséret illeti, mert soha csapkodta az asztalt mindenféle előjogokért, hanem saját magától jutott el oda, hogy végül mérnök lett. Őt kellene példaként felhozni, csak saját elmondása szerint sem lenne értelme.
Ebben az országban e nagy eszmék közepette a többséget szegregálják olyanok, akik egyébként első körben iratnák ki az iskolából a kölkeiket abban a pillanatban, ha egy cigó messziről csak ránézne az iskola bejáratára (leszámítva a Laudereseket, akiket ilyen veszély nem fenyeget)...

MidlifeCrisis 2010.02.25. 16:16:11

@Seduxen: itt tényleg polgárháború lesz... :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 16:19:05

@MidlifeCrisis: de most komolyan: biztos vagyok benne, hogy ez csak a jéghegy csúcsa! ha ne adj' Isten egyszer tényleg MINDEN kiderülne, na akkor semmi nem mentené meg az efftásakat a lincseléstől.

szoktam volt mondani, hogy nem az ázsiai "kistigresek" a gazdasági csodák! hanem Abszurdisztán. Csilliárdokat lopnak el, és - úgy, ahogy, hitelekből is, de - működik az ország.

MidlifeCrisis 2010.02.25. 16:22:57

@Seduxen: "biztos vagyok benne, hogy ez csak a jéghegy csúcsa! ha ne adj' Isten egyszer tényleg MINDEN kiderülne, na akkor semmi nem mentené meg az efftásakat a lincseléstől."
Ez így igaz!
És a fenti képen elnézve a botoxos botsáskát, mögötte Lumpen Mónikával (aki egyébként rejtélyes okokból - és mert lehet, hogy ő maga a jéghegy egy jó nagy része - milyen szinten eltűnt hirtelen), az embernek óhatatlanul pofozhatnékja támad... :))

MidlifeCrisis 2010.02.25. 16:24:28

@Seduxen: hú bakker, és akkor a "szépészetiműtétekrejárokdemégkatonasemvoltam"-Szekeresről még nem is beszéltem... Azt hiszem, homokzsáknak jó lenne mind!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 16:26:14

na jó náczikok - és ex-pufajkások, akik náczivá lettek - dikkmáshalom, holnap folyt.köv :)))

kíváncsian várom holnap kiről derül ki, hogy lopott :)))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.02.25. 16:29:33

@Seduxen:

Lassen eggy külön "spin off" (hu.wikipedia.org/wiki/Spin-off) Vastagbőr blogot kellene indítani, meg egy 10 tagú stábot szerezni, akik ezeket feldolgoznák ....

MidlifeCrisis 2010.02.25. 16:30:36

@Seduxen: "kíváncsian várom holnap kiről derül ki, hogy lopott :)))"
Erről most kellene egy többszáz oldalas könyvet írni, majd évek múltán kiadni. Biztosan bestseller lenne! :)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.02.25. 16:34:01

nézem-nézem, de valahogy sehol sem olvasom hogy a maszop tagadná a másik bemondott számot, a 100 millát.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.02.25. 16:39:54

index.hu/belfold/2010/valasztas/median_az_mszp_a_legellenszenvesebb_part/

Folytassa Ildikó!!! Abba ne hagyja most! A párt lassan meglesz a 3. hely. Ha ilyen töretlen marad a lendület, akkor a pártot akár még a híres mdf-szdsz koalícióba is beveszik harmadikként Aztán az önkormányzati választások előtt lehet majd dávid ibolykával együtt tölteni a hurkát. Remélem a jelöltek már készülnek a rövid bemutatkozó videóra :) A siker garantált lesz, bokros lajcsiékon már egy egész ország röhög.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.02.25. 16:41:04

@csabapayne: "... a pártnak lassan meglesz a 3. hely..."

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.25. 16:43:47

@ColT: " "A Jobbik 18.30-tól a budapesti Memento emlékműnél tart megemlékezést, ami egyben kampányeseménynek is minősül, mert felszólal a Jobbik három újbudai képviselőjelöltje."
Ez szimplán csak gusztustalan, egyre kevésbé hitelesek nekem."

Magyarazatkeppen:
Megprobaltak mashova bejelenteni, de a "hatosagok" nem voltak valami baratsagosak. Ezen felul a garda is meg akar emlekezni. Namost, ha a megemlekezest jelentik be, azt siman lehet tiltani es/vagy oszlatni. Azonban ha a helyi kpviselo is pofazik valamit, akkor az mar kampanyesemeny, es nem kell engedelyt kerni. Ez lenne a lenyege. Nem lakossagi forum lesz, nem Jobbik kampany ezerrel, szimplan csak a kepviselok is mondanak majd beszedet. Azt meg remelem nem varod el, hogy a kommunizmus aldozatairol megemlekezve ne szidjak a kommunistakat, nehogy kampanyszaga legyen. :D

Ennek ellenere mindenkinek folhivtak a figyelmet, hogy hozzon magaval szemelyes iratokat, mert rendori zaklatasra es igazoltatasokra szamitanak. Na ez milyen? Mikozben a cenzorasszony fapofaval (szo szerint) sajnalkozik.

Lake 2010.02.25. 16:48:04

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100225-ellentetes-informaciok-keringenek-az-mszpben-gyurcsany-visszatereserol.html
...politikailag meg kell semmisíteni a csávót, mert ez nem vész el, csak átalakul....mint a Terminátor...

tudi 2010.02.25. 16:55:02

Pont Lendvai az aki kiadja a nyilatkozatot, mi is volt ő, csak nem cenzor az előző rendszerben. Bár mondjuk ezeknek olyan vastag a bőr a pofájukon, hogy a rinocéroszé hozzájuk képest papírlap. Még "a Gyula" is volt annyira értelmes, hogy nem ment el az 56-os emlékezésekre, Meggyó koszórúzott ugyan, de ő korán reggel tette, Fletó már nem kora reggel koszorúzott, pedíg a drága anyós apukája vastagon benne volt 56 leverésében és azt követő megtorlásokban.

Doña ¡Cara(mba)! 2010.02.25. 17:21:56

Jé, Ildi mamának árpád-sávos karkötéje van?! Csak nem készül elhagyni a süllyedő ladikot?:-D

picur3ka 2010.02.25. 17:29:00

@Lake:

En meg remelem, hogy bortonfrakciokra.

f.m.j. 2010.02.25. 17:43:21

A Herényi nevezetű példátlanul elvetemült bélféreg mit is bírt mondani? Nem lehet egyenlőségjelet, vagy egyenlőséget tenni a kommunizmus áldozatai, és a holokauszt áldozatai között. Hát ezek ők, kérem szépen...

Kartal (rezervált) 2010.02.25. 18:05:57

@Seduxen: Csak én gondolom így, vagy másnak is feltűnt: ahogy elhúzott drazsé, a rendőrség rögtön a munkáját kezdte végezni, és annak ez az eredménye...
@f.m.j.: miért is nem lehet? Emberek szenvedtek és haltak meg mindkét oldalon egy (vagyis két) idióta ideológia miatt... Áh, ez már túlmegy minden határon...

Marcellusca 2010.02.25. 18:10:49

@CyberPunK: Én csak azt láttam, hogy nincs rajtuk azonosító szám. :)

Ja, és sapka sem. :D

emzperx 2010.02.25. 18:15:07

"...a vita szabadsága..."

És ezt így, három nappal a holokauszt revizionisták bebörtönzésére hozott törvény megszavazása után. Lendvai a férgeknek az a kirívóan udorító példánya akit nő mivolta ellenére is habozás nélkül vágnék pofán kb. az első fél mondata után.

arlequin 2010.02.25. 18:20:12

@emzperx: szerintem az öreg aczél 'vitaindító asztalfoglalásait' sírja vissza. ott még lehetett sikoltoznia. ;-)

Marcellusca 2010.02.25. 18:28:38

@Félkupica_Fehér_Főnök: Aha.
Rövid, tömör, lényegre törő. :)

jozicsenko 2010.02.25. 18:29:08

@zero: hi!
a hivatkozásban bennmaradt egy ) jel...

bár spin-off céget már vezettem, ha a médiához épp semmi, de semmi közöm sem volt (és pontosítsunk: kis cégnél a mindennapi tennivalókat teszem/tettem)

kuki123 2010.02.25. 18:33:57

@Seduxen: rájuk borulhatna nem csak a HM hanem az egész parlament plafonostul asztalostul

arlequin 2010.02.25. 18:43:05

@volánrulz: miért bántod az a gyönyörű épületet?

Pistu 2010.02.25. 18:43:16

@volánrulz: Hogy Günther von Hagensnél legyenek modellek az ilyenek, azt érdemelnék!

arlequin 2010.02.25. 18:49:22

@Pistu: nono. ezt azé' nem kéne pistukám. minek emeled te annak a senkinek a hírértékét?!

Pistu 2010.02.25. 18:58:40

@arlequin: Dehogy emelem, csak gondolkodom az ilyenek társadalmi rehabilitációján. Lehetnének az autóiparban próbababák a crashtesteknél vagy ahogy fentebb írtam belőlük is lehetne szobrot csinálni.

Lone Wolf 2010.02.25. 19:53:18

@Kartal (aki beleszól):

Igen nekem is ez volt az első reakcióm, amikor a BKV-Budapest airport ügyben elkezdődött a nyomozás. Haverom azt mondta, hogy ; nem lesz itt semmi csak beáldoztak néhány parasztot.

Mire én ; Nem hinném. Mert itt túl sok a meggyanúsított ember, az elvarratlan szál az első pillanattól kezdve. Ebből főhullás lesz.

+ az egész akkor történt meg, amikor patkánydrazsé, okos kis rágcsáló révén elhúzott a susnyásba! Ennél fogva, úgymond, interregnum volt az igazságszolgáltatás, és a titkosszolgálatok élén. Aminek köszönhetően, nem tudta az egyik kéz, hogy mit csinál a másik. És akkor is kik kezdték az egészet? A reptéri rendőrök, akik elve a legfüggetlenebbek voltak a drazséka "áldásos" munkájától.

Élek a gyanúval hogy a biztos uraknak már egy jó ideje viszket a gumiboton a tenyerük, csak ugye, nem léphettek ezekben az ügyekben, mert keményen fogva voltak! Hát most már nincsenek! És most már próbálkozni sem nagyon érdemes vele. Persze, anomáliák, még mindig vannak, és amíg a söprögetés el nem jut, az igazságszolgáltatás háza tájékára, addig lesznek is.

DE! Ez már elkezdődött. ;-) Nem véletlenül vették elő most a honvédelmiseket. Azt mondom nektek, hogy 1-2 héten belül ki fog pattani a rendőrség berein belül is valami belső ügy.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.25. 20:11:00

@Lone Wolf: "1-2 héten belül ki fog pattani a rendőrség berein belül is valami belső ügy. " az összes eddigi főrendőr aljas szemét tolvaj volt. Pintér, Görényi, satöbbi. Szervezett bűnözés, tiszta maffia.

Nem mostanában mondattak le pár kapitány urat?

Lone Wolf 2010.02.25. 20:16:00

Igen, de szerintem ennél komolyabb dolgok is lesznek itt. Amikor így megindul a szarlavina, akkor nem nagyon lehet félreugrálni. :)

kuki123 2010.02.25. 20:16:32

kuruc.info/r/35/55836/
újabb hír édes szülőföldemről...na ilyen ez a megye :(
egyébként Boldogon már szétvertek egy tűzoltós nyugdíjasbulit is

persze a mediában egy szó sem volt óla...már 1 hetes hír...pedig itt van tőlem vagy pár km-re

fokabacsi 2010.02.25. 20:24:40

""az eddig elvégzett munkát folytatva egy civil bizottság az adatok átvizsgálásával egy éven belül biztosíthatja a nyilvánosságot a rendszerváltás előtti állambiztonsági iratoknak."" 8 évig mi a búbánatos bárcabitorlót csináltak? Hol voltak eddig?? Milyen titkosítási törvényt szavaztak meg , pár hónapja? Miért kell a választókat hülyének nézni? Azt hiszi nem emlékszik rá? Vagy ez a Lúdmilla ennyire elhagyta a Kavintonját?

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.25. 20:25:10

@Lone Wolf: dehogyisdenem. Pénz kérdése.
A kis lúzereket lekapcsolják, a felszabadult piacot meg átveszik a nagy csibészek, akik tudják finanszírozni a klientúrát amíg égszakadás-földindulás van :)

A kábítószerpiacon is így megy.

Lone Wolf 2010.02.25. 20:31:44

Nem ebben az esetben. Egyszerűen TÚL SOK az elvarratlan szál, a bevádolt, besározódott ember. Persze, nem fogják tudni mindegyiket lekapcsolni, de elhiheted, hogy ez itt bizony igen komolyan fogja érinteni az MSZP-seket. De jó ezt leírni! :-B Ráadásul, a létező legrosszabbkor. Nem sokkal a választások előtt.

Lone Wolf 2010.02.25. 20:34:30

+ Élek a gyanúval, hogy a pendrive ügynek, még messze nincsen vége. elő fog az kerülni, csak most megy az alkudozás, hogy akkor mit is kapjon érte a tulajdonosa? Beéri a tétel csökkentésével, vagy elég kemény ahhoz, hogy kibalhézza magának a kegyelmet? Ez az egész huza-vona a 2 fél között.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.02.25. 20:49:41

www.fn.hu/belfold/20100225/visszavonnak_sztalin_diszpolgarsagat/

ejnye ezek a pécsi fasiszták...

gondoltam válaszolok egyik érzéketlen tuskó kommentelő-társunknak, de inkább betartom a dontfúddötroll parancsot :)))

minnyá kezdődik a Juve-Ajax, hajrá digók !! :)))) Ugye az amszterdami "kékfehéreknek" elvből sem szurkolunk :)

Doña ¡Cara(mba)! 2010.02.25. 20:55:51

@volánrulz: Ezt nézd meg!

www.youtube.com/watch?v=4cxmVNicmgc

Romániában, Erdélyben történt, talán láttad is már a youtube-on. Kerelőszentpálon egy román roma származású tanárnő nem fért a bőrébe:-) A tanárok kihívták az ügyeletes rendőrt, mivel nem lehetett megférni a nővel...Vajon M-on egyáltalán kiment volna egy panaszra (még akkor se, ha vér folyik:( bármilyen rendőr, mondom egy sima panaszra, hogy összeférhetetlen egy - pláne roma - tanárnő? Mint a videón jól látszik, a nő hápog, pofán veri a rendőrt, az meg alaposan visszaadja a pofont. Mi történt volna itt, M-on? Annyi lett volna annak a rendőrnek.
Mi történik Romániában: a nőt kirúgják a tantestületből, és ez még mind semmi: majd még megkapja méltó büntetését, hogy az eljáró hatósággal szemben erőszakkal lépett el.
Ezek nem tréfálnak.
És fogadjunk, egyetlen politikus se megy ki "árulkodni" Brüsszelbe, nem engedik kivándorolni egy kis jeruzsálemi egyetemi segítséggel Strassbourgba a nőt. Majd "eltársalognak vele" odahaza, nem kell ehhez nemzetközi felhajtás. Majd meggondolja, hogy tanul-e belőle vagy se. Azt azonban nehezem hiszem, hogy bármely iskola a büntetése letöltése után alkalmazni fogja.
Más ország., más mentalitás.
És nem hiszem, hogy roma-ügyben a románok tőlünk akarnának tanulni.
Mélységesen megvetnek bennünket, hogy bolondot csináltunk a világon magunkból. Pedig Romániában nagy számban élnek romákok. Csak ott rájuk is vonatkozik a törvény. Hát nem érdekes egy ország?

kuki123 2010.02.25. 21:21:35

@Seduxen:
haszta kurva geci
még mindig díszpolgár? jókor így 50...de legalább 20 év után ideje volt már

Laspalmas ezzel egészítsd ki a cikket!!!!!
@Doña ¡Cara(mba)!: láttam már :) de jah így van....szlovákiában is azért van beton kerítés....

órarugógerincű felpattanó 2010.02.25. 21:36:11

@volánrulz: Budapestnek is díszpolgára. Személyesen demszki tartotta meg.

Lone Wolf 2010.02.25. 22:50:30

index.hu/belfold/2010/02/25/katonai_parancsnoknak_neveztek_budahazyt/

Na bazdki! Akkor talán ennyit Budaházy ártatlanságáról. Csak az urak ott vannak eltévelyedve, hogy azt hiszik, ettől népszerűtlenebb lesz az ország nagy részének a szemében. Inkább pont fordítva. A jobbikkal együtt, mert kiállt mellette.

arlequin 2010.02.25. 22:51:39

@Lone Wolf:
"Ez az egész huza-vona a 2 fél között."
te csak ne nácifaszistázzál itt titkos, fekete "huza-Vona" jelmezbe bújva, te klerikálreakciós fehérterrorista!
átlátunk rajtad. a vörös brigád él! nem halt meg! mert él! bizony! rettegj! mi is félünk, mert elvisznek minket a demokrácia ellenségei!

arlequin 2010.02.25. 22:54:22

@Lone Wolf: mindez kb. semmit sem jelent. ilyet aztán még én is hamisítok neked.
ha meg igen, nos, akkor sem fogok rá szavazni ;-)

esetleg egy fegyverragadás, de ilyenkor rögtön elhatárolódom magamtól. most is.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.02.25. 23:43:25

@Lone Wolf: Te se dolj be... a youtube-on mar fot vannak a felvetelek.
"Mi dobál... vertük meg csintalant, mi dobáltunk molotovot az országgyűlési képviselőkre, mi robbantottunk Szilvássynál, én lőttem Hiller házára, mit akarsz még?"

Milyenszep sorban mondja, milyen szabatosan, szinte bele a jegyzokonyvbe...sot, meg ki is javitja magat, amikor elteveszti a sorrendet. Igazan pedans terrorista, le a kalappal.

Ennek a felvetelnek a nyilvanossagra hozasa NEM gatolta volna nyomozast, mivel allitasuk szerint minden erintettet azonnal letartoztattak. Miert nem lehetett ebbol semmit kiadni 8 honapig? S most miert ilyen "kiszivarogtatott" korulmenyek kozott kerul nyilanossagra pont a kampany alatt? Gondolom mindenki megfigyelte, hogy ez NEM hivatalosan megnevezett bizonyitek. Senki nem vallata erte a felelosseget, egyedul az a kepernyorol vigyorgo osmarha, aki eszerint nem is spicli, hanem csupan egy egyszeru ber-balek. Ahogyan en latom, ez bizony utolagosan felvett anyag, meghozza valoszinuleg a mar kiszabadultak egyikevel akar kenyszerites, akar "alku" kereteben keszitett kamu felvetel. Ha ez kezdetektol a birtokukban volt (ott kellett legyen, ha ez volt a letartoztatasok alapja), akkor mi szukseg volt a hamisitott robbantasos videora, amikor mar "vallomast tettek" a hangfelveteleken? Es mi a ragyaert nem emeltek meg ezen bizonyitekokkal hivatalosan alatamasztott vadat? Mert meg mindig csak gyanusitanak. Aki elhiszi, hogy ez a felvetel egy 9-10 honapja keszult hiteles anyag, az baromi naiv. Aszongya a zsibbadtarcu kamu-spicli az interjuban, hogy a konditerembol hazafele autozva 20 percet beszelgettek, es akkor vette fel az anyagot. Egy percre lakik onnan, basszus. Meg aztan alltalanosan jellemzo a terrorszevezetekre, hogy tagjai egy kivulallonak ilyen szepen, vallomasszeruen felsorolva adjak elo a dolgokat (Na jo, ez belefer a sima balfaszsagba is, csak nem tartom epp a legvaloszinubbnek.)

kuki123 2010.02.26. 00:00:41

@órarugógerincű felpattanó: beszarás....
@Lone Wolf: hát bazz végignéztem most a retekklubon ....a kurva életit...
szinte sejtettem....hogy baj lesz belőle....

most a média 3 napig másról sem fog visítozni hogy milyen ultrszélsőséges a jobbik
és terroristákat támogat a jobbik és stb...
erről fog csámcsogni az összses ballib blog és mutogatni hogy mi megmondtuk mi megmondtuk hogy szélsőséges...még vona sem nyilatkozik....

de azért a kuruc kiderítette hogy a csávókámnak ám lehalható cége van...
Monte Carlo 2001 Kkt. a volt cége neve (cégjegyzékszám: 13-03-031381), és ennek a fő tevékenysége "nyomozási, biztonsági tevékenység". Azaz hivatásszerűen űzte/űzi a beszélgetéseinek rögzítését...

ergó akár fel is bérelhették sőt megkockáztatom hogy kamu a felvétel...és a rendőrség se vette be kíváncsi leszek a hang azonosítás eredményére...
De nem is ez a vicc hanem az hogy mi a faszkurva istent csináltak eddig? vád szembesítés még nem volt...
másrészt ekkora zsibbadt fasz nincs a jó életbe se aki így kitálalna...gyerekkori bárátnak nem mondunk el ennyi mindent nem hogy egy vadidegen éppen az utcáról betoppant külsősnek...
de a legfurcsább hogy az igazság bajnoka éppen a választások előtt kb 40 nappal jelenik meg LOL hol a kurvageciben volt 9 hónapig?

Kartal (rezervált) 2010.02.26. 00:01:01

@Meleardil Eressea Iluvadan: nem is az. Egy ilyen csapat - ha már szervezet - betegesen konspirál, titkolózik, sejteket épít, és a többi. Legalábbis a külföldi hasonló szervezetek működése ilyen alapokra épül, nem látom be, mitől lenne más a magyar "terrorista", mint az ír.
Ezek nem terroristák, csak balekok. Ilyenkor nem értem kurucékat, de Morvait sem. Semmi esetre sem tesz jót a Jobbiknak - legalábbis a hétköznapi átlagpolgárok körében -, ha ezekkel az alakokkal emlegetik őket egy napon. Attól, hogy valaki egy épülő villa lábtörlőjét felgyújtja, vagy összever egy öregembert, nem lesz terrorista, sem hazafi...
Ennyi erővel a kábeltolvajok legjavát is be kellene zárni terrorizmus, tömeggyilkosság kísérlete, és hasonló jelszavakkal, elvégre pár éve volt az a vonatbaleset... Pörböly, asszem ez az, ott is az akkut lopta ki valaki a berendezésből, és tömegszerencsétlenség lett belőle (iskolabusz karambolozott a vonattal, Tvrtko írt róla anno). A tettes miért nem lett terroristaként kikiáltva? Mert nem politikusok gyerekei utaztak a buszon...

Daihelyon 2010.02.26. 00:38:44

@volánrulz:

Az még hagyján, hogy miért most derült ki, de aki a sorok között nem tud olvasni az megérdemli a MSZP-SZDSZ-MDF-FIDESZ agymosást és uralmat, mert a tv2 esti tényekben is bemondták (utánna lehet nézni!), hogy azt mondja: aki nyílvánosságra hozta a felvételt fél, mert még lehet vadászni fognak rá DE vállalja arcával és nevével. Na én kb egy "WTF???" fejet vágtam. Akinek ez nem tünik fel, az hüJJe. Persze, marha hihető, hogy nyílvánosságra hozza a felvételt, aztán még arcát is oda adja, közben meg otthon retteg, hogy nehogy üldözze őt a tenor-szervezet. Aham...

Lone Wolf 2010.02.26. 00:39:33

@Meleardil Eressea Iluvadan:
@volánrulz:
Jogos! De ahogy már elmondtam, az urak ott vannak qrva nagy tévedésben, ha elhiszik, hogy az emberek a saját rettegésbehazudozott véridióta választóikon kívül, ezért jobban fogják őket szeretni. A másik felet meg kevésbé. Épp fordítva lesz. Amilyen itt a közhangulat, a "csendes többség", nagy titokban még meg is tapsolta ezeket a merényleteket. Meg az elkövetőit is.

Lone Wolf 2010.02.26. 00:45:26

Tényleg, fenn van valahol a neten a >VÁGATLAN< hanganyag? Érdemes lenne rá vetni egy pillantást Wave editorral... Nem nehéz kiszúrni, ha manipulálva volt.

Pistu 2010.02.26. 07:25:47

Jajj Jaaajjajjajajjajjajjj! Tehát Budaházy terrorista -----> JOBBIK terrorista -----> aki velük van terrorista? A kormány pedig igen is közölje, hogy szerinte a JOBBIK szavazók mikor hirdetnek dzsihádot. A következő az lesz, hogy Orbán Viktor Lucifer és Vona Gábor Belzebub vagy fordítva. Olyan képeket akarok látni amelyeken a jobboldal vezetői a mecsetben rabbiként tartanak beszédet. Még jobb, legyünk mi a 8 millió ku-klux-klános hazája. Sőt én is besúgok: Orbán Viktor fingotta a H1N1 vírust, bizony ő készül kiirtani a világot.

Pistu 2010.02.26. 07:39:23

www.masiktv.hu/index.php?&lap=xfilmekmut&xxazon=1338

A videóban 46:00 perctől Vona Gábor pont erről beszél!

Nagy_Cthulhu 2010.02.26. 08:30:51

Csak most olvastam a posztot. Szerintem simán mehet rá a kávé helyett címke.
A mocskos sz.rháziaknak nem sül ki a szeme? Van Ildi felett még plafon? Sajnálják? Ő sajnálja? Na menjen a b.dös k.rva anyjába szépen. Az ország nagy része a kommunizmus áldozata a mai napig! Hány, meg hány olyan embert ismerek akiknél lesöpörték a padlást feketevágásért. Hány, meg hány olyan családot, akiknek gyermekei nem mehettek még középiskolába sem! Mert olyan szegények voltak, hogy nem volt mit beszolgáltatni! Egyből fel is kerültek a rendszer ellensége listára! Itt nem csak a megölt, elhurcolt embereknek kellene emléket állítani! Ott vannak azok az emberek, családok, akiket megaláztak, tönkretették az életüket, ami rányomta a bélyegét az utódokra is.

Kedves Ildi néni. Kurv.ra minden lelkiismeret furdalás nélkül tudnálak a saját kezemmel megfojtani!

ErEr 2010.02.26. 10:01:57

"MSZP hitet tesz a többpárti demokrácia szellemének és kereteinek feltétlen tisztelete, a vita szabadsága, az erőszakos, diktatórikus törekvések elutasítása mellett."
- mit nem tesz egy "M" betu levonasa a partnevbol....

Neve Senki 2010.02.26. 10:58:56

"Nem lehet egyenlőséget tenni a kommunizmus és a holokauszt áldozatai között, ez utóbbi esetében ugyanis az ember dönthetett arról, hogy kommunista lesz-e vagy sem, aki viszont zsidónak vagy cigánynak születik, az nem személyes döntés kérdése"

herényi károly

Biztos volt már. Egy posztot megérne ez a barom.

arlequin 2010.02.26. 11:00:55

@Meleardil Eressea Iluvadan: szerintem is csontkamu az egész, vagy legalább is a nagyrésze...

picur3ka 2010.02.26. 11:22:09

@Neve Senki:

Ez mi? Rosszul idezel, vagy ez ennyire hulye? Most mit, azt hiszi, hogy a kommunistakra emlekszunk ilyenkor reszvettel, vagy azt mondja, hogy a zsidok es a ciganyok holokausztoltak?????

Pistu 2010.02.26. 16:35:38

Ezt olvastátok: ?????

mandiner.blog.hu/2010/02/26/maguknak_kerestek_a_bajt_az_ellenforradalmar_tetvek

Na basszák meg, hiányoltátok az Madöfakker párt megnyilvánulását, hát nesztek. Hát ezek után a még meglévő csoportosulásukat is felgyújtani!

Bögreblogger 2010.02.26. 18:39:45

@Pistu: Te sötétben bujkáló,rémhírterjesztő ellenforradalmár,reszkess!

arlequin 2010.02.26. 20:19:38

KBM

tényleg csináljanak már ezzel a blogmotorral vmit, mert rettentően vacog, izé vacak

Pistu 2010.02.26. 21:18:29

@Bögreblogger: Reszketek is! Meg készülök, gyúrok mint az állat. :)

Roxvox 2010.02.27. 11:40:57

Nem csak Herényinek, nekem is a kedvenc magyar szavam a holokauszt.

fokabacsi 2010.02.27. 18:02:00

@Roxvox: Shalom ! Milyen mágyár vagy Te ? :-)))) Vagy szálem alejkum ?

Roxvox 2010.02.27. 18:29:14

@fokabacsi: Én lenni echte mádzsár, születni Tel-Aviv. :)))

fokabacsi 2010.02.27. 21:34:11

:-)) Isten Hozott tezsvíír! :-)))

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.12. 09:56:10

Lendvaiék Ildikója, amikor a pártszékházban a káderek íróasztala alatt szívta magába a Marxizmus-Leninizmust még nem gondolt "demokráciára" és terrorizmusra.
Pedig, akkor még "női mivolta" miatt fajtársai tartották terrorban és népakaratként adták be neki a bőrszivart, hogy öreg lotyó korára el tudja dönteni, hogy melyik oldalon és ki előttt is térdepel.
Az már a sors hecce, hogy másban látja még ma is a terroristát és a demokratát...
...de az is lehet, hogy még ugyan annak a szivarnak a füstje nem engedi láttatni számára a rothadt szegfű VÉRES VALÓSÁGÁT (nem kóser!!!); - a fejébe ütött szeget és a ráncos nyakához szorított sarlót, amit épp az ELVTÁRSAI "szegeztek" neki!...
Úgyhogy a NÉPAKARAT, gyűlölet nélkül még mindig az ilyen csontos szörnyellákat akarja"SZÍVARTARTÓNAK"!
Imigyen a demokráciát még véletlenül sem kell féltenie vagy attól tartania, hogy nem teljesül mert a MAGUNKFAJTA igényli...:))

süti beállítások módosítása