Skip to content


       Szűrés lista

Tetvek szivárogtak be a paradicsomba

A helyzet fokozódik, egyesek már nem is bírják idegekkel.

A nagypofájú Szanyi kiakadt, hogy bárki (értsd: nem csak fanatikus MSZP-hívők) regisztrálhat és hozzászólhat az ő fényességes fórumjukon.

El-ké-pesz-tő!

Hogy merészelnek egyesek, ilyen "tetü és féreg nick"-ek odapofátlankodni közéjük?!


"Elég a tetüségből!

 
Felhívom a kapcsolat.hu jóérzésű közönségét, hogy a választások végéig a politikai, morális csevegést függesszük fel. Kérésem indoka, hogy a szabad bejárás okán olyan fertőzés érte ezt a portált, ami kizárólag rosszindulatú félremagyarázásoknak biztosít talajt, s erre most semmi, de semmi szükség nincs.
 
Rengeteg üzenetet kaptam, mailben, sms-ben, illetve szóban is elmondták sokan azt, amit magam is látok itt a kapcsolat.hu-n.

Ez pedig nem más, mint az, hogy néhány tetü és féreg nick napszámban bomlasztja a közösséget. Módszerük a provokáció, a kútmérgezés, a hazudozás, a sértegetés és hasonlók. Ne dőljünk be nekik!

Még többen hiszékenyek és simán elhiszik az olyan szövegeket, hogy "én baloldali vagyok, de..." Baloldali ember egy sorsdöntő kampány idején különösen nem szarozza sem a pártját, sem a baloldali embereket. Baloldali ember nem bánt meg senki normális hozzászólót emberségében. Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik.

Mindazok, akik az elmúlt hetekben itt szétverték a párbeszédet, megérdemlik, hogy a pokol kénköves fenekére küldjem őket. Legyenek akár MSZP közeli figurák, akkor is, igen, takarodjanak innen!

Minthogy azonban a játékszabályok roppant mód megkötik a management, illetve a moderátorok kezét, ezért kénytelen vagyok én felszólítani a rohadékokat, hogy húzzanak el innen! Mi, valódi baloldaliak pedig húzzunk bele, de nem a billentyűkbe, hanem ki az utcákra, a terekre, s nyílt színen mondjuk el az igazunkat, valódi hús-vér embereknek, és ne idepofátlankodott, zavaros hátterű patkány nickeknek. 

És kíméljük magunkat a felesleges szócsatáktól, mert az itteni perpatvaroknak az ég adta világon semmi hatása nincs a szélesebb közvéleményre, legfeljebb annyi, hogy a jobboldali sajtó számára biztosítunk könnyű érvanyagot önmagunkkal szemben. Senkiházi mocskolódókkal ne foglalkozzunk!

Kérek minden jóérzésű kapcsolatost, hogy terjessze a felhívásomat!

Köszönöm.
Szanyi Tibor"

 

Mit képzel ez magáról?

Hogy lehet így beszélni emberekről?

Politikusnak mindent szabad?

Ja, nem......csak a baloldali politikusnak. Szíjjártót valószínűleg darabokra tépnék egy ilyen írás után.

Amúgy fel nem foghatom, mi baja a Kaccsolat moderálási elveivel, mikor fekete-fehéren benne van, hogy törlik az olyan tartalmakat, kommenteket, ami


"Támadja az MSZP szervezeteit, szerveit, vezetőit, intézményeit, társszervezeteit, parlamenti vagy önkormányzati frakcióit, képviselőit, képviselőjelöltjeit."

 

Mi kéne még, Tibi?

Egy kis Észak-Korea, ahol közemberek számára szigorúan tilos a mobiltelefonok használata is?

Címkék: mszp pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr851813574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nincs kipofázás! 2010.03.07. 08:58:14

A mostani kampánynak úgy látszik ez a jelszava. A Magyar Nemzet nem enged új regisztrációkat a választásokig, a FIDESZ-ben 20 éves karrierek törtek ketté egy-egy elejtett mondat miatt, a magát eltaktikázó MDF is ennek nyílt meghirdetésévek próbál úrrá ...

Trackback: Gazsi bácsi lótetű 2010.03.07. 00:44:49

Ma ismét gazdagabb lett a magyar politikai kultúra. Ha jól sejtem, először írta le egy jelenlegi országgyűlési képviselő a vele ellentétes nézeteket vallókról, hogy "tetű" és "féreg".  erre gondolt a képviselő úr. &nb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistu 2010.03.06. 17:16:29

@Pistu: "Jobb vagy baloldali orvosról beszélünk." ? ma igen figyelmetlen vagyok, bocsánat :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.06. 17:18:50

@Lone Wolf: Na most akkor minden moderált fórumot be lehetne tiltani :D
Ezeknek az a bajuk, hogy nem csak az őket magasztaló véleményeket kapják meg :D

Lone Wolf 2010.03.06. 17:21:22

@ColT: A moderáció egy dolog. Aki ne tartja be a viselkedés alapvető elfogadott szabályait, azt bizony el lehet, és el is kell távolítani. Erre jogok van.

Ez viszont >CENZÚRA<. Tudod, a kettő között van némi különbség

szmoker (Homo Trollicus) 2010.03.06. 17:37:06

@Lone Wolf: amikor a benzinkutas azt mondta, hogy a csigányokat nem szolgálja ki, mekkora cirkusz lett belőle...
Akkor legyen ebből is.

Vagy a benzinkutasnak legyen joga nem kiszolgálni a cigányt.

Hö.

belzebubó 2010.03.06. 17:41:25

Súlyos alkoholpréblémáját kezeltetni kellene.

Shaddam 2010.03.06. 17:42:16

Egy kérdés annak aki regelve van/volt: Lehet képeket beágyazni a kommentekbe?A Puruttya extrém rovatjában van pár HD felbontású szétroncsolt ember(ez még a lightosabb része).Szanyi Tibor ezek szerint nem ismeri a ne etesd a troll-t aranyszabályt.A tetvek támadása még csak most kezdődik. :D

(láom le is van tiltva a puruttya linkelése a blogon :D )

Lone Wolf 2010.03.06. 17:43:28

@szmoker /segílyes/:

Azt megteheti a kutas, hogy ott és akkor rendőrt hív, vagy egyszerűen eltávolítja. De nem tilthatja ki.
Szóval, ha a görényje legközelebb odatolja a pofáját, akkor kénytelen elviselni, amíg olyat nem tesz, amiért eltávolíthatja.

De jah! igazad van. :)

Higany 2010.03.06. 17:50:11

Tibi megmondta a a tutit, tűzzel-vassal kell küzdeni a reakciósok és ellenforradalmárok ellen!

Szanyiról mindig ez jut eszembe:

www.youtube.com/watch?v=cKIXCkTtGzQ

"ennek az egész rendezvénynek az előkészítése, a hangulata, jellege,látványa, értelme, szaga, íze, mindene egy fasiszta provokáció"

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.06. 17:55:37

@Lone Wolf: Az igaz hogy cenzúra.
Meg a ló másik oldalára átesés.

fokabacsi 2010.03.06. 18:18:49

@Pistu: Mi van ha nem oldala van nekijje, csak diplomája? És megállapítja az akut elmebajt? :-)))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2010.03.06. 18:53:42

Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik."

ezért kénytelen vagyok én felszólítani a rohadékokat, hogy húzzanak el innen!
és ne idepofátlankodott, zavaros hátterű patkány nickeknek.
Senkiházi mocskolódókkal ne foglalkozzunk!
megérdemlik, hogy a pokol kénköves fenekére küldjem őket. Legyenek akár MSZP közeli figurák, akkor is, igen, takarodjanak innen!

én értettem félre valamit?

Lone Wolf 2010.03.06. 18:56:04

@Pistu:
Kezdődik a provokáció. Valahogy nem lepne meg, ha ez előre le lett volna vajazva. Figyelitek? Mindkettőnél gázspray volt. Mekkora ennek a valószínűsége?

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.06. 18:59:19

A kurva anyámat, most megyek, és szarra spammelem-fikázom a lófasz kis oldalukat. :P Jó vagyok, mi?

Lone Wolf 2010.03.06. 19:00:10

Nem. te kitiltott leszel :P

arlequin 2010.03.06. 19:04:24

@Pistu: szerintem súlyos diszkrimináció a jobb vagy baloldali tüdőrák. mindkét oldalnak kell az, ahogy a kétoldali tüdőgyuszi...
a tetvekkel kapcsolatban be kell valljam, hogy soha nem kapcsolódtam a kapcsolatra. igaz küldtem egy-két tetvet. de azt csak a 'lassan járj, tovább élsz' szemléltetésére. beccsszó.
@Szekuriti Blogger: kemény gyerek vagy. ;-)

Lone Wolf 2010.03.06. 19:08:46

(félig) komolyra fordítva a szót. Azzal hogy odamegyünk, és elkezdünk fikázni semmit sem oldunk meg. Csak igazoljuk őket. Nem kellene megadni nekik azt az elégtételt, hogy lám, csak lám minden jobboldali egy bunkó f@sz. Meg úgyis ki lesz tiltva az illető, és törölve az összes hozzászólása. Úgyhogy, az értelme nulla. Nem-nem! Ha ezt rendezni akarjuk akkor a bíróságra kell vinni, vagy az ombucMAN-hoz kell fordulni.

Tudjátok ; Az a piros-fehér spandexes zöld köpenyes szuperhős, aki egy nagy O betűvel a mellkasán reped a magyar internet digitális egén... XD

Horizont 2010.03.06. 19:15:04

Hogy mik vannak? Most akkor bepöccent Szanyi?Gyerekszobája nem volt? Nem értem hiszen a Kapcsolaton moderátorok ügyködnek? Engem be se engedtek kerülni pedig olyan finoman írtam (még régebben).
Baloldali ember így nem, meg baloldali ember úgy nem .... Baloldali politikus ember lophat, csalhat, hazudhat? Menjen és ölelje keblére Hagyótól, Zuschlagig, a kerületi polgármesterekig az összeset és mondja el nekik is mit nem tehet egy igazi baloldali ember. Egyet tehetettek volna és akkor (talán) semmi baj nem lenne : igaz baloldalinak kellett volna maradni . (??)

Lone Wolf 2010.03.06. 19:17:34

@Lone Wolf:

Tudjátok, lehet hogy az én kicsike buksimban van a hiba, de valahogy nem ALULMÚLNI kellene az ő szintjüket, hanem felül. Hadd szégyenkezzenek. Hadd lássák csak a megmaradt választóik, hogy jobbak vagyunk annál amit ők mondanak rólunk, és messze jobbak vagyunk náluk! Itt igazi elégtételt, csak így lehet nyerni.

Ja, és mellesleg ez a nagy bajom a jobbik szimpatizánsainak nagy részével. Szemlátomást alulmúlni igyekszenek a szocikat, meg a mokkákat. Viselkedésben mindenképpen...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.06. 19:21:57

@Lone Wolf: Le kéne szarni mindenkinek az egész oldalt... Tömjénezzék magukat, aztán még nagyobb lesz a pofáraesés...
Ha már ennyire nem bírják a kritikát...

Disznó Úr 2010.03.06. 19:26:05

Visszaemlékszem, hogy a szeretve tisztelt képviselő úr már régebben is finom stílusáról volt közismert. Orbánné "ellései" ugyebár. Persze Szanyi tagadta, de én elképzeltem, ahogy a drága mamája mondja neki: boldog ellésnapot tibikém, aznap is ilyen nagy szél volt, amikor téged ellettelek. Lehet hogy ezek tényleg így beszélnek? Bár miért is ne, hiába vannak kifürdetve, meg nyakkendőztetve, a lényük maradt a húhaanyázó piros kislábasos prolié.

badblood 2010.03.06. 19:35:08

Senkiháziak kezében van aa zinternet! xD

Pistu 2010.03.06. 19:36:08

@fokabacsi: Nehogy komolyan vedd :) mindig elhagyom azokat a hülye szmájlikat.

@arlequin: Te se. :)

arlequin 2010.03.06. 19:49:23

@Pistu: ne iriggykeggyé' má' lécci...
kösz ;-)))

kuki123 2010.03.06. 20:01:25

na ez:
kuruc.info/r/26/56271/

abszurdisztán kátyújavítás

tudi 2010.03.06. 20:13:40

Azt a mindenit a nemzetközi helyzet fokozódik, az élet nem habostorta Szanyi elvtárs, már a kapcsolat. hu nemes értékalakú közösségébe is beszivártogtak azok a mocsokos magukat baloldalinak hazudó valójában felforgató reakciós elemek. Nem kicsit nagyon is miaz hogy.
A megoldás elvtársak lemásolni Kim Dzsong Il modszereit, ott nincs net se mobil, és mindenki csak a nagyszerű vezért imádja. Ott qurta el Fletó is,hogy nem kezdett el mindenhol 40m-es aranyszobrokat állítani magáról, és nem magáról illetve rokonságáról, valamint a mamáról elnevezni a hónapokat.

Bicskas 2010.03.06. 20:17:21

nah csak ezért regisztráltam, elkérték még a mobilszámomat is, lakcím minden.
ezt írtam nekik:
..."Minthogy azonban a játékszabályok roppant mód megkötik a management, illetve a moderátorok kezét"...
Játékszabályok alatt a szólásszabadságra gondolsz? A "moderátor" is mennyivel jobban hangzott amikor még úgy ejtették: cenzor elvtárs, igaz?

kimoderálni nem tudtak mert meg se jelent....

Bicskas 2010.03.06. 20:22:44

Tiszta infos levlista feeling...

eszkep 2010.03.06. 20:38:59

Nem értem Tibike problémáját, hisz eddig is cenzúrázták keményen a kapcsolat.hu-t. Az én ÖSSZES hozzászólásomat szinte azonnal (negyed órán belül) törölték, annak ellenére, hogy maximálisan szalonképesek voltak. Aztán látom itt a moderálási alapelveket, így már értem...
Biztos nem bírják a cenzorok a munkát.

Pistu 2010.03.06. 20:49:58

@eszkep: Kommentálás menete ezentúl a kaccsolat.hu-n:
Kérjük kedves hozzászólni kívánó, tiszta szívű baloldalas olvasóinkat, hogy ha szeretnék kommentjüket az oldalon megjelentetni, küldjék el azt a lendvai.ildiko@cenzornagyasszony.hu email címre. :)
Ezeknek senki sem szólt hogy a zinternet nem egyirányú.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.06. 20:53:37

@Bicskas: De ugye a valid adataid adtad meg?
Elmúltál már tiennyolc éves? Peerszeeee...

nyugatioldal 2010.03.06. 21:08:18

Meggyes Istencsászár Tomi mennyit aszogatták ezért... Erre a Doktor úr kidobálna? Ehhh... Ezek a mai Demokraták. Eltünt a szadesz rögtön intoleránsak lettek.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.06. 21:47:45

Amint látom most teljesen be vannak fosva ettől:
kapcsolat.hu/blog/uj-naci_szarjancsik_gyorben

Bevallom őszintén Győri létemre még csak nem is hallottam erről a Nemzeti Munkáspártról.
Kicsit utánanéztem a neten.
2009 áprilisban jegyezték be a szervezetet.
Se a vezetőnek (Fodor Péter) se a pártnak nincs telefonszáma se a honlapjukon se a tudakozóban (fura).
A vezetőről sehol egy kép a neten.
A honlapjuk nemzetimpart.atw.hu/ elég gagyi.
Élek a gyanúperrel hogy Feriék létrehoztak egy Bácsfi Dána klónt hogy lehessen megint egy jót rettegni.

Bicskas 2010.03.06. 22:14:06

@ColT: tippelj :D
trükkösek a gecik, be se írhattam hogy futrinka utca mert listából kellett választani. Remélem azért ellátogat a "címemre", örülni fognak neki a győri Kossuth utcában

kuki123 2010.03.06. 22:19:10

@Pistu: azt hittem hígul...hogy mindenki kapjon belőle...XD

Pistu 2010.03.06. 22:22:57

@volánrulz: Én meg úgy gondoltam hogy ebből már ki nem másznak :) Ha már nyakig benne vannak.

arlequin 2010.03.06. 22:25:18

@Pistu: süllyednek és közben minden nap csodálkoznak hogy ez velük történik meg. ez már az untergang, vagy endlösung? nem is értem.

Pistu 2010.03.06. 22:38:44

@arlequin: nekik untergang, nekünk talán freiheit. remélem... (jó tudom, fiatalság naivság :)?:( )

snorbi 2010.03.06. 22:38:59

"Baloldali ember nem bánt meg senki normális hozzászólót emberségében. Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik."

= a baloldaliak kivétel nélkül szentek :)

arlequin 2010.03.06. 22:43:58

@snorbi: most mit csináljak a bal lábammal, a bal kezemmel? tisztára érthetetlen. szentek. akkor nem vagyok baloldali.

@Pistu: mit tudom én. meglátjuk.

picur3ka 2010.03.06. 23:01:14

@Disznó Úr:

Komoly szavak ezek egy disznotol.

órarugógerincű felpattanó 2010.03.06. 23:28:41

@arlequin: Értem amit mondasz. Nekem is jobboldali tüdőgyulladás volt nemrég. Milyen is lehetne más nekem :D

GatyaPityu 2010.03.06. 23:54:54

"Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik. "
- LOL :-D Tibi el van tévedve, többen vannak ilyen "baoldaliak" mint azt ő gondolná! Két balos ismerősöm is van, akik finoman szólva is nem éppen baráti érzéseket táplál a nevezett két kisebbség iránt.
Egyébként meg nincs mit csodálkozni ezen a hozzáálláson. A komcsik sosem változnak. Régi ösztönök dolgoznak bennük, amikor ilyen elszólásokra ragadtatják magukat. Ha megtehetnék, még börtönbe is záratnák azokat egy kis köröm letépéssel egyetemben azokat, akik "ellenforradalmi" módon lázadnak a "rend" ellen. És amíg ilyen szanyi-féle alakok a hatalomban, illetve egyáltalán a Parlament közelében lehetnek, addig sajnos azt kell mondani, hogy Magyarországon nem volt igazi rendszerváltás, csak "módszerváltás" történt.

Kartal (rezervált) 2010.03.06. 23:58:41

Valamelyik népszabadság cikk alatt fröcsögött liberty, hogy büdös náci hordák kapták a belvárost okt. 23-án. Egész hosszan cifrázta ebben a hangnemben, valahogy mégsem moderálták.
"Baloldali ember nem bánt meg senki normális hozzászólót emberségében. Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik." - aha, tehát nácizni szabad. Bár ez alapvetően emberségemben sért engem. Valószínűleg nem vagyok emberséges hozzászóló, vagyis nyugodtan meg lehet sértegetni. No mindegy, ez nekem magas, nem érem fel ésszel a baloldali etikát, biztos bennem van a hiba, és nem a kettős mércében...

GatyaPityu 2010.03.07. 00:04:23

Egyébként ha van egy kis esze a jobboldali sajtónak, akkor hamar lecsapnak erre a magas labdára, amit Szanyi elvtárs adott nekik!

DrTraktoR 2010.03.07. 05:22:13

@ingenium rusticus: csak szólok, rókabokor szomszédsagaban meg van oldva a szélessav mikróval :D

2010.03.07. 08:02:18

Kedves Szanyi Tibor! Ha veszi a fáradságot és elolvassa a VASTAGBÖR-t, akkor figyelmesen olvassa el az én kommentemet, amely rövid lesz. Igaza van, a baloldali ember nem szarozza be pártját--csak azokat ,akik a baloldal mögé bujva lopnak, csalnak és hazudnak. De inkább azon kellene elgondolkozni, hogy miért loptak, hazudtak--éjjel, nappal ,a baloldali embereknek és az országnak. Talán, ha erre megadná a választ , mielött habzó szájjal osztaná az észt.Várjuk válaszát.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.03.07. 08:52:28

Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik. "

akkor elég kevés balllollldali ember van itten

Auris 2010.03.07. 09:33:34

Ez olyan de olyan buta....
Asszongya hogy:

"Baloldali ember egy sorsdöntő kampány idején"
Hehehe... Mintha fél százalékkel lennének a Fidesz alatt. Azt már nem írja ki őszintén, hogy: "Baloldali ember egy olyan kampány idején, aminek csak annyi tétje van, hogy a következő pár évet börtönben töltjük-e."

meg asszongya:

"Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik."
Nem zsidózik, csak a terror háza előtt, nem cigányozik csak a romaügyi "népbiztos" által készített belső tanulmányban, nem mocskolódik csak az egész orvostársadalmat gyalázza le egyetlen mondatában.

És ugye Szanyi baloldali, tehát most sem mocskolódik:
"néhány tetü és féreg"
"hogy a pokol kénköves fenekére küldjem őket"
"igen, takarodjanak innen!"
"felszólítani a rohadékokat, hogy húzzanak el innen!"
"idepofátlankodott, zavaros hátterű patkány nickeknek"
"Senkiházi mocskolódókkal "...

Baloldali nem gyalázkodik. Szép volt szanyi tibi, igazi úribeszéd...

reKorrekt 2010.03.07. 10:17:25

@Auris: Nam eg az url cím is beszédes: kapcsolat.hu/blog/uj-naci_szarjancsik_gyorben

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.07. 10:27:58

@Bicskas: Hehe, ez jó. Lehetne reklamálni, hogy te a mittoménmi utcában laksz, ami nincs a listában :D

@tesz-vesz: Ta, nem mocskolódik. Akkor ők mit csináltak z elmúlt években... Elég sok kaki kijött az ő szájukon is...

Azonkívül igen, a legjobbak azok az MSZP szavazólk, akik hisztiznek hogy sz*r minden, meg zigóbűnödzés,stb., de szavaznának erre a f*szk*lap bandára...

Auris 2010.03.07. 10:28:33

@reKorrekt:
"Mi, valódi baloldaliak pedig húzzunk bele, de nem a billentyűkbe, hanem ki az utcákra, a terekre, s nyílt színen mondjuk el az igazunkat, valódi hús-vér embereknek."

Magyar-magyar szótár alapján: menjünk az előre szervezett lakossági fórumokra, ahová csak a 60 év feletti agymosott szavazóink járnak már el, és ott senkinek sem jut eszébe hogy megkérdőjelezze azt amit igazságként állítunk be, miközben mi is tudjuk, hogy hazudunk éjjel-nappal.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.07. 10:35:35

Kis Index :

"Az MSZP elnöke nem tudja, hogy igazak-e Balogh Zsolt egykori megbízott BKV-vezérigazgató vádjai, miszerint Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes közel hetvenmillió forintot kapott volna tőle, de az biztos, hogy bűnös nem lehet a párt tagja. Közben a BKV szakszervezeteinek vezetői jelezték, hogy nem is tudják, miről beszél a cég volt vezérigazgatója."

Milyen érdekes ez a hirtelen amnézia, nem? Valami járvány lehet.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2010.03.07. 11:08:21

Szerintetek a halántékához szorított Parabellum visszahozná az emlékezőképességét? Én vállalom, szívesen.És Isten segítse őt abban, nehogy begörcsöljön a mutatóujjam..:)

Kartal (rezervált) 2010.03.07. 11:36:57

@ColT: Ez ám a jó levezetés. Azért nem lehet bűnös, mert maszopos. Ha ezt a kijelentést nézzük, akkor levezethető belőle, hogy a maszop elnöke előítéletes, mivel kivizsgálás helyett eleve a párttagság alapján tételez fel attól független tényeket. És az előítéletesség csúnya dolog, de csak akkor, ha azt cigányokra alkalmazzák, ugye? Ha egy maszpos bőrét kell menteni, akkor minden eszköz megengedett, még a kettős mérce sem drága...
Az egyetlen megoldás egy független - lehetőleg földönkívüliekből álló - vizsgálócsoport felállítása lenne, akik részrehajlás nélkül végeznék a munkájukat... lenne itt rend :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.07. 12:42:14

@Kartal (mindenbe beleszól): Hehh, azokra ráfognák, hogy rasszisták, mert az embereket hátrányosan különböztetik meg :D

arlequin 2010.03.07. 13:03:05

ezek minden egyes megnyilvánulásukkal szorosabbra csomózzák a nyakuk körüli kötelet és szilárdabbá ácsolják a bitófát...

Pistu 2010.03.07. 14:35:27

@laspalmas: Á csak kilógott a kolbászvég a száján :)

Ujujujj, mint paraszt elhatárolódok tőlük is, meg magamtól is!

Roxvox 2010.03.07. 15:27:45

Szegény moderátornak ha szerencséje van csak munkanélküli lesz. Eddig a kommunizmust védték, most meg a demokráciát - de ők az igazhitűek. :((((

kuki123 2010.03.07. 15:40:12

piroslapok.blog.hu/2010/03/07/piszkos_kezu_munkaspart

LOL megérne egy írást..gyakorlatilag kurvanagy öngól a komcsik részéről

A mocskos kezű vérkomcsik megölik a magyar nemzetet hogy élhessen Sztálin és Lenin

beszarás

Roxvox 2010.03.07. 15:41:50

@ColT: Balogh Zsolt egy hazug disznó, nem is 70 milla volt, csak 69. :(((

reKorrekt 2010.03.07. 15:45:42

@laspalmas: "félrecsúszott az álcaháló" - fasza van a menyasszonynak.

Roxvox 2010.03.07. 15:48:30

" Baloldali ember nem cigányozik, nem zsidózik, nem mocskolódik."

Persze hogy nem, mert nem ehhez lett hozzászoktatva.

Roxvox 2010.03.07. 15:52:29

Ezek a komcsik valszeg már únják ezt az egészet, de hát az a fránya pénz.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.03.07. 17:46:53

@Lone Wolf: "lehet hogy az én kicsike buksimban van a hiba, de valahogy nem ALULMÚLNI kellene az ő szintjüket, hanem felül. Hadd szégyenkezzenek."

Az elmult ketmillio esztendoben kommunista meg soha semmiert nem szegyenkezett.
Ahhoz valami alapveto ertekitelet, szocialis beallitottsag, kozosseggel szemben mutatott felelosseg kell minimum, a valodi szegyenkezeshez meg legalabb a becsulet halovany arnyeka. Kommunistanal (es valamely alfajnal) ezeket meg kulon kulon is csak komoly kornyezeti behatasok kovetkezteben fellepo mutacio idezheti elo, egyutt pedig soha nem tapasztalhatok, mert tetszoleges kombinaciojuk azt idezi elo, hogy a kommunista populacio nyomban kiveti magabol, es az egyed megszunik kommunistanak lenni. Fejlett mimikri kepessegekkel rendelkezo kommunista igen megtevesztoen tudja a felelossegrevonastol es buntetestol valo rettegeset szegyennek alcazni, de ez senkit ne tevesszen meg. Hatalmon levo kommunista meg a hamis szegyenerzet eljatszasahoz sem veszi a faradtsagot, ehelyett igyekszik elpusztitani, aki egyaltalan hasonlot is kivalthatna belole.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2010.03.07. 17:48:20

"Nyakó István szerint amennyiben a Fidesz, illetve Orbán Viktor nem áll ki vitázni, az azt mutatja, hogy a Fidesz elnökét "jobban érdekli a hatalom megszerzése, mint a magyarok ügye"."

Idézve ebből:
index.hu/belfold/2010/03/07/hagyo_miklos_felfuggesztette_parttagsagat/

De a mentelmi jogról nem mond le a humanoid életforma.

Intézzétek a repjegyfoglalást fiúk, lányok, április végén már nem biztos, hogy lesz jegy Thaiföldre :D

arlequin 2010.03.07. 19:05:13

@Roxvox: mi nem lesz inkább: kellő mennyiségű mentelmi jog... ...nekik

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.07. 19:19:27

Shalom nácziakok!

egy igazán pc írás miklósi gábor tollából. itt az írás, olvassátok, "és valahol felsír egy nokiás-doboz"-jeligére:

index.hu/belfold/2010/valasztas/vona_es_az_indianok/

"Vona ügyesen játszik a politikával szembeni indulatokkal: a hallgatóság valószínűleg nem tudja, hogy a mentelmi jog és a visszahívhatatlanság nem a köztörvényes bűncselekmények eltussolásának az eszközei, hanem fontos jogállami garanciák, hogy a képviselők végezhessék munkájukat."

Hanem akkor minek az eszköze Te hazug féreg, te?! Ki, és mennyit fizet neked, te alantas gennyedék, te, hogy ezt a foskavarást csináld, amit "újságírásnak" nevezel, te szardarab, te!?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.07. 19:26:37

@Seduxen:

Hőőőő, hőőőőőő, vegyél be egy seduxent!:)
Miicsoda indulatok!

Horizont 2010.03.07. 19:45:11

@Seduxen:
"a képviselők végezhessék munkájukat."
Ja ez így más, ha ezért van akkor semmi baj,ezt nem is tudtam.Hiába no mindig tanul az ember!

@El Topo (Sgt. Elias):
Ez neked indulat?? Tudod te, hogy én a gyenge nő virtuálisan hányszor tekertem már ki ennek a sok féregnek a nyakát?? :DDD Mert megérdemlik.Megérdemelnék.

reKorrekt 2010.03.07. 19:45:33

@Seduxen: A múltkor idéztem egy bizottsági jegyzőkönyvből, amiben az ír delegáció vezetője épp azt ecsetelte hogy náluk nincs mentelmi jog. Nincs, nincs!!

reKorrekt 2010.03.07. 19:47:12

@reKorrekt: Íme:

Mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság
2009. december 1-jén, kedden, 9 óra 30 perckor
Konzultáció az országgyűlési képviselők jogállásáról, benne javadalmazásuk 2010. január 1-je utáni szabályainak változásáról
(Közös bizottsági ülés az Ír Képviselőház Tagjainak Érdekeltségeit Felügyelő Bizottság delegációjával.)

[...]
PETER KELLY (Fianna Fáil):
Jó reggelt kívánok. Engedjék meg, hogy a személyes véleményemet mondjam. Szerintem túl sok a törvény, túl sok a jogszabály. Most olyan helyzet van Írország politikájában, hogy az emberek előtt nem nagyon népszerűek a politikai pártok, emiatt a pártban való működésben eléggé meg van kötve a képviselők keze.
[...]
ELNÖK (Dr. Géczi József Alajos MSZP):
A média és a közvélemény természetesen nálunk is eléggé utálja a parlamentet és a képviselőket.
...
A másik kampánytéma az, hogy miért van mentelmi jog, nem kellenek a privilégiumok, a képviselőt is fel lehet akasztani.
...
A harmadik téma pedig az, hogy túl sok a jövedelem, túl sok a pénz, nagy a korrupció, a képviselők nem számolnak el a jövedelmükkel. Ezzel kapcsolatosan született ez a törvény. Az elmúlt évben volt egy népszavazási kezdeményezés. Egy csinos, érett asszony rövid idő alatt több mint fél millió aláírást gyűjtött össze, hogy legyen népszavazás a költségtérítés elszámolásáról. Ezt a parlament ijedtében megszavazta, én bátor vagyok, tartózkodtam. Utána módosítottuk a törvényt, bevezettük a költségtérítés elszámolását. Korábban már lemondtunk az ingyenes utazásról, ezért lett híres a miniszterelnök őszödi beszéde.

Azért, hogy értsék: Magyarországon 2006-ban a miniszterelnöknek volt egy titkos beszéde, amelyből később nagy botrány lett, nagy tüntetések voltak, ezeket a televízió is köz vetítette. Ott döntöttünk arról, hogy lemondunk az ingyenes utazásról, de ezt sem a nép, sem a kalauzok nem vették észre. Végül az Alkotmánybíróság a népszavazásról szóló országgyűlési határozati javaslatot hatályon kívül helyezte, tekintettel arra, hogy közben a parlament módosította a törvényt.
...
A bizottságunkhoz tartozik még az úgynevezett vagyonnyilatkozati eljárás, amely egy enyhébb lefolyású "szórakozás".
...
Amint említettem, nálunk legutóbb a költségtérítés volt napirenden. A költségtérítéssel kapcsolatban nálunk nem voltak olyan nagy botrányok, mint Angliában, inkább csak állandó, heves kritikák voltak. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a képviselői tiszteletdíj nálunk nevetségesen alacsony.
...
ELNÖK:
Nálunk nyomozást sem lehet folytatni, de tanúként meg lehet hallgatni a képviselőt, ha valami zűr van körülötte. Tudomásom szerint vannak országok, ahol csak akkor kell a mentelmi jogot felfüggeszteni, ha kényszerintézkedést akarnak alkalmazni, vagy vádat akarnak emelni.

NOEL O'FLYNN (Fianna Fáil):
... Tegnap találkoztunk a főügyésszel, aki elmagyarázta nekünk a mentelmi jog helyzetét Magyarországon. Nálunk nincs ilyen jellegű mentelmi jog, mindenki a törvény alá van rendelve. Nagyon sok képviselő ellen indítottak eljárást különböző okok miatt.
...
ELNÖK:
Egyébként az ír választási rendszer fantasztikus. Mi egy kicsit elégedetten fogadtuk az angol költségvetési botrányt. A tavaly áprilisi konferencián egy angol lord elmondta nekünk, hogy nagyon szépen, jól kell politizálni, a média kedvére kell tenni, ki kell elégíteni a bulvársajtó igényeit, "műbalhét" kell csinálni, ami nem komoly, de mégis lehet róla írni.
[...]

Komoly mi?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.07. 19:48:58

@Horizont:

Pillanat, most az újságírókról beszélünk? Mi bajod velük? Nem hiszed el, hogy Vona ilyen faszságokat hordott össze, mint amik a cikkben szerepelnek? Vagy nem igaz, hogy a képviselői mentelmi jogra egyébként alkotmányos okokból szükség van? Vagy mi?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.07. 19:53:01

@Roxvox: 70 volt az csak ő is tett el belőle!
A Hagyó mindjárt felnyomja lopásért!

@Seduxen: Azt, munkavégzés eszköze... Marhaság... Ha nem lenne vaj a fülük mögött, akkor...?
Van egyébként alapja, hogy miért van, de itthon ez már okafogyott, más miatt hajtanak rá...

@misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott]: Remélem kiadják őket is!

Horizont 2010.03.07. 20:03:36

@El Topo (Sgt. Elias): Én minden szar emberre értettem. Az újságírók között is akad bőven.Hajaj. És a mentelmi joggal sem értek egyet.Eredetileg biztos jó célja volt, de azóta sok víz lefolyt a Dunán:))

Marcellusca 2010.03.07. 20:51:42

@Seduxen: Kösz, vaze!
Az első zárójeles megjegyzésig tudtam elolvasni.

Talán majd holnap folytatom. :)

System failure. :) 2010.03.07. 21:31:04

@El Topo (Sgt. Elias):
A mentelmi jog nem azért van, hogy részegen randalírozzunk és megtagadjuk a szondát.
Vagy megússzák a felelőségreVONAst.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.07. 21:57:57

@System failure. :):

Köszönöm a szíves felvilágosítást.

Lone Wolf 2010.03.07. 22:11:59

@Meleardil Eressea Iluvadan:

-"Az elmult ketmillio esztendoben kommunista meg soha semmiert nem szegyenkezett."

Ezt adom. De ettől függetlenül mi még megszégyeníthetjük őket. Bár, ehhez igen csak igyekezni kellene... Nem könnyű dolog olyat találni, amivel MÉG egyet lehet ütni rajtuk. Ez a banda, gyakorlatilag a teljes jogi, és erkölcsi szabályrendszert áthágta. Újra, és újra...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.03.07. 22:27:07

@El Topo (Sgt. Elias): @Horizont: @reKorrekt: @ColT: @Marcellusca: mi tagadás kicsit elgurult a gyógyszer, de felment a fospunpa, hogy ez a "valami" ilyet le mer írni. Az elmúlt mondjuk szűk fél év alapján mindenképpen pofátlanság (nem is beszélve az "úriember" előéletéről). Mert abban egyetértünk, hogy anno mi volt a funkciója a mentelmi jognak, de hogy manapság már egészen más, az is biztos.

na jóccakát, szép álmokat :)))

arlequin 2010.03.07. 22:31:37

@Lone Wolf: hál istennek... hál istennek...

Arivistus 2010.03.07. 22:41:32

Azért érdekesen közelít az internet felé az MSZP. Egyik oldalon ilyen kemény moderációs elvek, a másikon meg a Societas trollsereg.

arlequin 2010.03.07. 22:45:47

@Arivistus: ez mindösze addig érdekes, amíg fel nem ismerjük, hogy tőrőlmetszett barmok és annyit nem értenek hozzá, mint gizike a gőzekéhez. utána? már csak vicc. elég véres egy vicc, ez tény. de nevetséges. minden világi hatalom ettől retteg: ha kinevetik...

Bicskas 2010.03.07. 23:12:11

4 éve is volt egy hasonló duma de annak Szanyi a másik oldalán állt, próbálom pár mondatban bemutatni a párhuzamot:

Szanyi Tibor 2010: Kérésem indoka, hogy a szabad bejárás okán olyan fertőzés érte ezt a portált, ami kizárólag rosszindulatú félremagyarázásoknak biztosít talajt, s erre most semmi, de semmi szükség nincs.
Gyurcsány Ferenc 2006: Meg lehet magyarázni, nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.

SzT: Baloldali ember egy sorsdöntő kampány idején különösen nem szarozza sem a pártját, sem a baloldali embereket.
GyF: Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük.

SzT: Ez pedig nem más, mint az, hogy néhány tetü és féreg nick napszámban bomlasztja a közösséget.
GyF: Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt, mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.

SzT: Mindazok, akik az elmúlt hetekben itt szétverték a párbeszédet, megérdemlik, hogy a pokol kénköves fenekére küldjem őket.
GyF: Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, amit mi csináltunk.

SzT: Módszerük a provokáció, a kútmérgezés, a hazudozás, a sértegetés és hasonlók.
GyF: Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este.

SzT: Még többen hiszékenyek és simán elhiszik az olyan szövegeket, hogy "én baloldali vagyok, de..."
GyF: Soha. Soha nem fogom a magyar baloldalt bántani. Soha.

SzT: a jobboldali sajtó számára biztosítunk könnyű érvanyagot önmagunkkal szemben.
GyF: Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük.

SzT: Mi, valódi baloldaliak pedig húzzunk bele, de nem a billentyűkbe, hanem ki az utcákra, a terekre, s nyílt színen mondjuk el az igazunkat, valódi hús-vér embereknek, és ne idepofátlankodott, zavaros hátterű patkány nickeknek.
GyF: És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?

SzT: És kíméljük magunkat a felesleges szócsatáktól, mert az itteni perpatvaroknak az ég adta világon semmi hatása nincs a szélesebb közvéleményre
GyF: mert az energiáinkat nem arra fordítjuk, hogy egymással szarakodjunk, mert nincsenek külön érdekek, amik egyébként nem bírnák ki közöttünk a nyilvánosságot

stb stb stb ajánlom mindenkinek átolvasni most az öszödi beszédet, tanulságos

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2010.03.08. 08:35:45

óh b+! és még én nem is regisztráltam...
rettegj kapcsolat.hu!

Kartal (rezervált) 2010.03.08. 09:00:13

@Talon Karrde: engem meg minden ilyen helyről törölnek.... xDDD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.03.08. 09:07:15

@Kartal (mindenbe beleszól):

Nagy cucc. engem már akkor töröltek az ilyen helyekről, mikor még nem is létezett a kapcsolat.hu. Évek óta nem is regisztrálok semmiféle pártlap fórumába, teljesen felesleges.

Lesből Támadó Szárítókötél 2010.03.08. 11:08:26

Most ezzel mi a gond? Szanyi javasol valamit, amit meg kéne tenni, a Magyar Nemzet ugyanezt februárban meg is lépte, de abból mintha nem lett volna poszt, vagy tévednék?

ErEr 2010.03.08. 11:42:19

Jajjezacsunyinternet tiszta demokrata fertő!!! Régen ilyen szörnyűség nem volt! :-)

rolika 2010.03.08. 12:10:57

Tibibá, nemsokára vége, és a kutya sem lesz kíváncsi a blogodra, a kapcsolat.hu-ra :-)))

Agyalap 2010.03.09. 15:50:07

Én is regisztráltam és nem értem, hogy lehet bomlasztani ennek a színvonalas és életszerű blognak a haladó és reformatív légkörét.
Nem értem már csak azért sem, mert abszolút nem vulgáris és logikusnak tűnő egyszerű kérdésem több alkalommal sem jelent meg (egészen pontosan mintegy 5 próbálkozásból egyszer sem) a hatékony és közösségfenntartó moderáció miatt.
Nagyon rafinált tetvek bomlaszhatják (hál' Istennek) ezt a blogot, ha írásuk megjelenhetett egyáltalán...
Szánalmas, hogy egy ilyen belterjes, valóságtól elrugaszkodott, buta szemellenzős kommentelőktől hemzsegő dolgot egyáltalán meg kell védenie, vagy siratnia kell valakinek.

vomit 2010.03.23. 13:00:19

kapcsolat.hu/blog/ikarosz
szanyi mester most meg az mszmp-sek visszajoveteletol retteg. a jobbik pedig nem a legelso volt, aki leadta az elbaszott felcedulakat, hanem "gondjai voltak".

süti beállítások módosítása