Skip to content


       Szűrés lista

Orosz elfáradt, meddig bírják a többiek?

29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP.

Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)

 

Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába raccsolt mellettük Teddy is, hiába tömték ki az ő Hócipőjét, hiába csinálta Sváby a megható Napló-riportokat, és ami az egyik legfájóbb pont: hiába rettegett Bolgár Gyuri bá' és Orosz József is a Klubrádión. Hiába volt minden, már nem tudták annyira meghülyíteni az embereket, hogy megnyerjék a választást. Ilyen 8 év után már nem szopták be az emberek, amit a Tényekben hallottak Bárdostól. Kerestek, kutattak a magyarázat után, hogy miért élnek ilyen szarul, miért lett ilyen drága a benzin, a gáz, az élelmiszer, úgy általában az egész élet....Felfedezték a jobboldali sajtót és az internetet, ahol érdekes és új válaszokat kaptak ezekre a kérdésekre. Persze nem a NOL.hu-n.

Ennyi, egy korszak véget ért. Nem szentírás már a ballib sajtó szava, az igazságnak többen hisznek.

Április 11-e után Orosz József volt az első ébredő, befejezi a Kontrát a Klubrádión és Kanadába távozik. Természetesen nem a kormányváltás miatt, hanem mert elfáradt, és szabadságra van szüksége. Ígérete szerint ősszel visszatér és új műsorral jelentkezik.

Vajon hányan fognak most ráébredni, hogy elfáradtak, pihenésre van szükségük, évek óta nem voltak szabin?

Vagy egyszerűen csak lecserélik a képernyővédőjüket?

Remélem, Gyuri bá' a végsőkig kitart, és kezeli a rettegő telefonokat. Ennyivel tartozik NEKIK.

Címkék: média mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr461927167

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újabb frekvenciabotrány? 2010.04.22. 15:30:59

A Klubrádiónak adta az utolsó szabad budapesti rádiófrekvenciát az ORTT. A testület fideszes tagja, Szalai Annamária támadta a döntést, szerinte így akarják elhallgattatni a frekvenciára szintén pályázó Katolikus Rádiót.

Trackback: A magyarok 2010.04.17. 17:14:19

Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és összefoglalnom – miért is a magya...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.04.17. 10:58:24

@Max.: volt a hírtv nevű párttévében, és mondott egy rövid "beszédet" hogy Fletó mondjon le - nem sokkal őszöd után vagy mi...
ő is tisztában volt azzal, hogy tömegek dobják el az eszüket és kezdenek hisztériás rohamba ha látják gyf-t. és milyen igaza volt....

Max. 2010.04.17. 11:01:48

@zero: Kár, pedig élvezettel hallgattam a néha igen kevéssé bújtatott marhaságait a Heti Hetesben. Jah, Betlen tényleg hiányzik, rajta is jót röhögtem, főleg a Vonával folytatott vitáján.

i278.photobucket.com/albums/kk117/MaxKicksArse/betlen2.jpg

Gyönyörű ez az ember.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.17. 11:04:14

@.Pierre Bezuhov.:

Köszönjük, hogy ilyen kitüntető érdemeket tulajdonítasz ennek a szélsőséges, humortalan online naplónak :)

Max. 2010.04.17. 11:06:05

Hát ez szép szöveg, de feltételezem, a nézetei nem változtak, csak a gyurcsánymonnyonle az új elem.

reKorrekt 2010.04.17. 11:20:31

@Cold Heart: Horty nem 24 évig volt? 1920-44?

reKorrekt 2010.04.17. 11:25:21

@zero: Tegnap egy kocsmában összefutottam egy számomra tök ismeretlen, Fideszes társasággal. Borzasztó jót beszélgettünk. Kiderült hogy valójában egy a célunk, csak az odáig vezető utunk mással van kikövezve. Aztán békében, nyugalomban, elküldtünk minden komcsik a k.rvaannyába :D Nem náciztak, megértették hogy mi az elvi különbség köztünk. Ahogy én is megértettem hogy ők miért a Fideszre szavaztak. Közben véletlenül le is ittasodtunk.
Kellemes csalódás volt...

digger 2010.04.17. 11:27:39

én sajnálom hogy lelécel az oroszjoci. a pesti dugóban araszolva hazafelé kiváló szórakozást jelentett számomra hallgatni a sok bérrettegőt. Óriási talentum volt, a "láttad-e a tegnapi BL meccset?" kérdésre adott válaszba, vagy annak interpretációjába is bele bírta fűzni orbánviktort, és fejből tudott idézni 1987-es orbánviktori mondatokat, "bezzeg", illetve "már akkor is" felütéssel.
Egy őstehetség, makulátlan értékekkel rendelkező géniusz, aki most a tengeren túl fog majd dolgozni. Jobban mondva, MOST majd dolgozni fog, itthoni tevékenységét nem minősíteném munkának. Számára ez biztosan új világ lesz, hisz' megtapasztalja majd, milyen dolog munkával pénzt keresni.
Amúgy nem lennék meglepődve, ha menedékjogot kérne odaát, a terjedő fasiszta uralomra hivatkozva.

reKorrekt 2010.04.17. 11:28:35

Kurucon ugyanezek cikk címe: "Tisztul a levegő: Buzefina Kanadába menekül" :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.17. 11:43:58

@reKorrekt:

azon azért ne lepődj meg, hogy szemtől szemben nem náciztak :)

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyébként a hátad mögött megtették, csupán azt, hogy azoknak 99.9%-a aki a neten nácifasiszta veszélytől retteg, és lenáciz, lefasisztáz, szemtől szemben nem meri az arcodba mondani.

Nekem legalábbis még nem mondta senki... még az sem aki direkt ezért hívott el "személyes beszélgetésre", mert ő meg meri mondani szemtől szemben is az ilyen aljas kis náciknak.
Persze a náci azonnal "én megértem a te véleményed is és igazad is, van de nem kellene így kimondani" dologra váltott.
Lehet, hogy köze van hozzá, hogy a többségnél minimum egy fejjel magasabb és 30 kilóval nehezebb vagyok, dehát ,az ember kiáll az elvei mellett bármi áron, hiszen harcolni kell a nácifasiszta barnaeső ellen :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.17. 11:45:32

@Conv:
jav: Persze a nácizás azonnal "én...

Beosztott 2010.04.17. 11:47:24

Menekülnek ...azok a gusztustalan dögök a hajóról?
Én sokkal régebb óta harcolok, mint orosz, sokkal jobban megaláztak, sokkal többet dolgozok, sokkal több hasznot hatok/hajtanék a társadalomnak, mint ő, sokkal kevesebbe kerülök, sokkal rosszabb körülmények között élek, sokkal betegebb vagyok, sokkal jobban végzem a munkámat, sokkal....., sokkkal, ...sokkal
És mégsem kaok tized fizetést sem, mégsem ismernek el, mégsem hisztizek, mégsem mehetek x hónara sehova a fáradtságom miatt. edig minimum olyan végzettségem van, mint Orosznak, minimum olyan a nyelvtudásom, minimum annyit szenvedett a családom a meghurcoltatások - akár kivégzés miatt is, ugyanakkor sem az orvosnál, sem a hivatalokban, sem a hentesnél, sem a tv büféjében tized annyit nem érek, mint Orosz és a komcsi rendszer más kiszolgálói.
Belefáradtam és szeretném kinyaralni magam! Orosz talán besegíthetne! Nem nekem, hanem ajtikáival együtt több millió magyarnak.

marós 2010.04.17. 12:06:09

Ezeknek a talpnyaló, hazúg bértollnokoknak bíztosított a szoci rezsim luxus életet. Szolzsenyicin meg róluk is megírhatta volna, hogy "a kommunistánál veszélyesebb, és kártékonyabb embert még nem hordott a föld a hátán." Ezek akarják megakadályozni az új kormányt, a szoci képviselőkkel karöltve, hogy ne tudja sikeresen kezelni a ránkhagyott borzalmas örökséget. A történelem adott egy esélyt arra, hogy a szírén hangok ne tudják a kormány hatékony munkáját fékezni, hogy olyan társadalmat építsünk fel, ahol mindenki érdemei szerint tud élni, nevelni gyermekét, unokáját. Ezért mindnyájan menjünk el a második fordulóban is választani. HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

Humgor 2010.04.17. 12:07:43

Nyugalom!

Kanadával és rengeteg országgal van Magyarországnak kiadatási egyezménye!!

Jönnek ők még vissza bablevest kortyolni a frissen felépített "Mszp-s börötnbe"!

Zigi 2010.04.17. 12:07:45

Nem örülök, hogy ezek a patkányok most nyugatra távoznak. Nyilván nem ingyen teszik. Lesznek majd állami pénzen zsírosan kitömött pártalapítványok, amelyeknek dolgoznak odakint. Feladatul pedig azt kapják, amit 90-94 és 98-02 között csináltak, azaz minél feketébbnek, nácipártolónak, rasszisták, antiszemiták szövetségesének beállítani Orbánékat, s így a nyugati kormányokat hazaáruló módon Magyarország ellen hangolni. Félek ezt fogják tenni, s félek, hogy Orbánék semmit nem tanultak, s nem fognak ellenük fellépni úgy, ahogy egészséges országban a hazaárulók ellen fellépnek.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.04.17. 12:10:54

"Két éve történt, hogy a köcsögfelvonulásról tudósító Oroszt rendpárti hazafiak helybenhagyták, 2006-ban pedig róla mintázott bábut akasztottak az Andrássy úton egy lámpaoszlopra"

-rettegnek a semmiért, pedig soha senki nem bánotta őket
- nem lehet kimenni az utcára, mert csoportba verődött czigányok védtelen emebreket támadnak meg

:)

arlequin 2010.04.17. 12:11:02

@reKorrekt: hát igen. csak elfelejtették, hogy megint pintéren fognak szocializálódni. és te is elfelejtetted. na meg martonyin aki '89-ben lépett be az mszmp-be...

ejh, mocskos prolitika.

belzebubó 2010.04.17. 12:13:39

Nagyon szomorú hir ez, hogy Gyuri bá után 6-tól már nem hallhatom többszörösen összetett mondatait amelyeket egyben meg is válaszol. Gyuribát viszonot nem viheti, abból baj lesz, komoly nyuggerlázadás.

Ha már Kanada és Szovjet Jozefina, akkor azért a kanadai melegfesztiválok aprópóján remélem elbeszélget a jobbikos kölökkel, az sok okos tanácsot tudna neki adni, mi van ebben a témában odaát. :)))

Humgor 2010.04.17. 12:21:09

Ja és ha már mennek, ez a csapat sem lesz különb:

varanus.blog.hu/2010/04/17/riszalom_ugyis_1

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.04.17. 12:30:59

@Humgor:

Még a végén felérnek a drogos feleségverő fideszes polgármester, vagy a házasságszédelgő fideszes országgyűlési képviselő, esetleg a szexoldalon meztelenül hirdető fideszes képviselő szintjére...
... akár lehet valóban 2/3-uk is :)

Horizont 2010.04.17. 12:34:21

Szoktam Klubrádiót hallgatni belzebubo - val és m.f.j. -vel egyetemben. Bár már csak takarékos üzemmódban, mert szeretnék hosszú életű lenni:) Próbálok tárgyilagos maradni. Orosszal nem az a baj, hogy Buzefina, Jozefina vagy hogyan nevezi a kuruc.Tudom van akinek ez fontos szempont, hogy homoszexuális-e. Azt is tudjuk, hogy majdnem mindegyik csatorna, tévé, rádió egy-egy párthoz tartozik. És részrehajló, sajnos. Orosszal, Bolgárral, Andrassew-vel meg a többivel az a legnagyobb baj, hogy olyan hatalmas elfogultsággal vezetik a műsoraikat, hogy már szinte szektás szinten űzik a szakmát. Orosz még szakmailag abban is gyenge, hogy szó szerint beleugat a megkérdezett interjúalany válaszába, ami nagy bunkóság amúgy. Az elfogultságukkal nagyon sok embert félrevezetnek,(vannak akiket lehet) ha meg olyan telefonál be aki szembesíti őket a valósággal, még egyszer se adtak igazat és nem is láttak be semmit.A Heti Hetes most fog felvirágozni majd figyeljétek meg, mert a humor mindig a hatalmon lévők kárára tud jól poénkodni, és vevő azért lesz az orbánozásra, vonázásra. :)
A baloldali média "hithű" munkatársai nagyon leszerepeltek az elmúlt években, és jobban is teszik ha mennek, jó messzire!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 12:35:44

@Conv:

Ezek nem. Majd a következő garnitúra, mikor a legeslegújabb magyargárda már legéppisztolyozta a régit egy feledhetetlen éjszakán.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 12:38:29

@Horizont:

A heti hetessel igazad lehet. Én konkrétan az első évfolyamát bírtam végignézni, onnantól kezdve a szobából is ki kellett mennem, ha véletlen olyan helyen tartózkodtam, ahol az ment. De az is lehet, hogy sosem fog magához térni, mert már nincs honnan.

arlequin 2010.04.17. 12:44:45

@El Topo (Sgt. Elias): kimenni a szobából? nagyon remélem ez költői túlzás.
egyébként isten hozott ismét. ;-D

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.17. 12:45:42

A probléma nem a baloldaliság, hanem a bértollnokság. Egy milliárdos szemkilövető öszödi böszmén pláne balos szemszögből nincs mit védeni, mégis tették/elnézték. Hát most vele süllyednek, nem lesz több médiatanácsadás milliókért.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 12:52:46

@arlequin:

Nem túlzás. Nyilván egyéni szoc problémám, de borzalmasan tud zavarni a tévé. Nálam csak akkor van bekapcsolva, ha kimondottan nézem. A háttértelevíziózástól a falra tudok mászni. A heti hetes konkrétan azért idegesített, mert belterjes volt. Ültek ott ezek az arcok, és remekül mulattak, egymáson. Ezt nélkülem is megtehetik.

arlequin 2010.04.17. 12:59:52

@El Topo (Sgt. Elias): nekem 9 éve nincs tévém. mondjuk előtte sem az enyém volt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 13:05:30

@arlequin:

Hát, az is egyfajta védekezés, ha az ember eleve nem vesz tévét. Nekem van, nem azért, mert létszükséglet, de van néhány dolog, amit alkalmanként megnézek. Meg a DVD lejátszóhoz is praktikus, ha van az embernek egy TV-je.

arlequin 2010.04.17. 13:10:11

@El Topo (Sgt. Elias): ez nem védekezés, hanem egyszerűen elköltöztem saját helyre és nem vettem tv-t. ennyi. nem is hiányzik. filmhez pedig a pc-t használom, viszonylag nagy képernyővel.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 13:24:36

@arlequin:
Az is egy megoldás, de én szeretek fekve filmet nézni. A majmok meg szeretik a felfedező csatornát, meg a nemzeti földrajzot, és én ennek bizonyos fenntartásokkal ugyan, de kimondottan örülök. Inkább azt nézzék, mint az idióta mesecsatornákat!

Horizont 2010.04.17. 13:30:24

@El Topo (Sgt. Elias): Szent ég, csak nem a gyerekeidet hívod így??:)) Na de Topo....

Morvai belehúzott vagy ujjat húzott?
jobbik.hu/rovatok/ep-lista/morvai_krisztina_nyilt_levele_az_egyesult_allamok_nagykovetenek

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.17. 13:37:44

@Cold Heart:

Akkor úgy nézem, Teddy marad és harcol tovább. Elismerésem!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 13:37:49

@Horizont:
Dehogynem. Mert majmok.:)

Morvai levelét éppúgy képtelen voltam végigolvasni, ahogy a szóbeli megnyilvánulásait is lehetetlen végighallgatnom. Egy szerencsétlen idióta szófosógép.

borovi 2010.04.17. 13:37:50

Elég szánalmas írás. Rosszindulatú, szimpla hülyeségekkel megspékelve.. A tablón szereplő arcok mindegyikét lebüdöskomcsizni azért merész dolog. Másrészt meg várom a jobbos bértollnokok csapatát hasonló összeállításban. Nehéz lesz a nagy merítésből azt a harminc-negyvenet kiválasztani, akik felférnek a tablóra.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.17. 13:41:47

@.Pierre Bezuhov.:

Ha mi lennénk a Párt legnagyobb ellensége, Ildinéni már rég betiltott volna.

kérdés 2010.04.17. 13:42:03

egyébként ezen a tablón az a jó, hogy az átlagéletkor a 60-at veri. Sőt, még a módusz is.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.17. 13:45:37

@Őrnagy Őrnagy:

Csütörtökön Orosz őt hívta fel, és próbálta kicsikarni belőle a rettegést, de nem sikerült.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.04.17. 13:45:39

@borovi: Csintalan egyszemélyben megtölti jobbos bértollnok tablót, bár ő is balról indult. Sebaj, most 4 év minőségi rettegés fog következni ill. a 8 éve attackra hangolt orbánmédia átállása defens üzemmódra. Vagy esetleg 20 év után talán mindegyik fél megunja a szurkapiszkát és érdemi vita keretében lesz csak kötözködés.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.17. 13:48:32

@borovi:

Elég gyenge komment, várok egy jobbat.

Kuszmák 2010.04.17. 13:57:19

Ágh Attila, hogy hogy nem fért fel?

lepojka 2010.04.17. 14:04:58

Ha mindenki "változásról" beszél, akkor miért nem változtathat Orosz úr. Ettől csak az lesz szánalmasabb ha az orvosok, Ápolónők, tanárok és a jó ég tudja,hogy még kik fognak tömegével elmenni egy jobb élet reményében. Hát változás az lesz ez már bizonyos, csak nem olyan amit OV sikerrel belénk táplált. Várom az önkormányzati választásokat ősszel!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.04.17. 14:09:46

OFF:
Mindenhol azt írja mindenki, hogy Magyarország teljes területén teljes légtérzárlat van, hangsúlyozzák hogy még a mentők sem repülhetnek.
Ehhez képest éppen most szállt le a HA-ECA a Vágóhíd utcai tűzoltóság mellett.

Lone Wolf 2010.04.17. 14:15:24

@Horizont:
"Morvai belehúzott vagy ujjat húzott?" Most már igazán lelőhetnék a hülye libáját.

BTW: Meg a Slotát is. Kezd kifejezetten tenyérbemászó lenni, a köcsög náczigengsztere...

index.hu/kulfold/2010/04/17/slota_szerint_undorito_szoros_lovakon_jottunk/
www.magyarhirlap.hu/hirek.html?r_id=5&hir_id=194746

Aszondja a faszkalapja hogy; "Undorító szőrös lovakon jöttünk be.."
Ezt értsem úgy, hogy ő a borotvált kancákat szereti?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.04.17. 14:23:45

@borovi:

1, MI a posztban a "hülyeség"?

2,"A tablón szereplő arcok mindegyikét lebüdöskomcsizni azért merész dolog."
Senki sem komcsizta le őket, ha sikerül a szövegértés, mi sajtómunkásokat írtunk, akiknek sokat köszönhet az MSZP. Szerinted nem így van? Szerinted 8 évig gáncsolták az MSZP-SZDSZ-t ahogy csak tudták?

3. "Másrészt meg várom a jobbos bértollnokok csapatát hasonló összeállításban"
Egyetértünk, ha megcsinálod a tablót, ígérem, hogy kitesszük.

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2010.04.17. 14:34:02

"...drágabógárúr, mivan még a papírra ide írva?" - nyugdíjas néni a "drágabógárúr" műsorában, élő telefonos "kaccsolatban".
Hajrá, mutassa meg, hogy Ön nem rés, hanem bástya...

Lone Wolf 2010.04.17. 14:55:30

@borovi: Szerintem itt az urak nem lebüdöskomcsizva lettek, hanem leelvtársazva. :)

És azok is.

arlequin 2010.04.17. 16:01:21

@El Topo (Sgt. Elias): nálam idióta mesecsatornák sincsenek. csak - lehetőség szerint - válogatott dvd/cd mesék/filmek. kemény cenzúra kell a 'majmoknak'. így is túl sok 'volt egyszer egy ember'-t néznek.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.17. 16:10:33

@zero: + többiek !

érdekes dolgok történnek az indexen is.....
CENZÚRA..

[
bodoky.blog.hu/2010/04/15/feljelentes_a_patyi_ingatlanugyben?fullcommentlist=1#comments
]

úgy néz ki Bodoky-t kicenzúrázták by index
+
úgy néz ki h emiatt Bodoky szakított az index-el

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.17. 16:11:43

idézem:

"
bodoky 2010.04.16. 08:19:25
Nagy csata az utolsó bekezdésen: szerintetek mi van ebben, hogy a főszerkesztő és a rovatvezető mindenáron el akarja tüntetni?

Az Origo értesülése szerint a székesfehérvári Sóstói Stadion VIP-páholyában Orbán Viktor rendszeresen együtt néz meccset Kovács Bence Jánossal, valamint Csányi Sándorral, az OTP elnökével, és Hernádi Zsolttal, a Mol elnökével. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje által alapított felcsúti fociakadémia finanszírozásában részt vesz a Mol, és a Demján Sándorhoz kötődő Trigránit is, Demján nemrégiben a Wallis által alapított Milton Bankot is megvette.
"

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.04.17. 16:12:39

@zero:

nem ér meg egy posztot ??

Ezt a népet sajnáljam? · http://www.youtube.com/watch?v=FABqq_jjRRo 2010.04.17. 16:51:43

ANDRASSEW

rettegő

IVÁN

hogy hiányozhat a tablóról?

belzebubó 2010.04.17. 17:11:31

@Ezt a népet sajnáljam?: Nagyon hiányzik nekem is és rajta kivül még FSP azaz Föld S. Péter is aki berámolt csomaggal ült otthon útlevelét elérhető távolságban tartva 1998-ban is, pedig akkor hol volt még a kétharmad!

Jurganov 2010.04.17. 17:17:06

@marós: ezt azért tedd el magadnak, és majd nézd meg mi lesz 1-2 év múlva :) nehogy " anyám, én nem ilyen lovat akartam" legyen a dologból :)
@Humgor: mármint akik írják? vagy akikről írnak?
@borovi: ha benne vagyok csak egy jó üzlet ha kihagynak belőle akkor az bizony korrupció :)
@szorokin: nem. az csak egy ov-hasonmás aki a kommunisták csinálmánya.

belzebubó 2010.04.17. 17:17:35

@belzebubó: Bár sokan azt hisszük ez a csomagokon ülve várom Viktort vicc, pedig sokan nem annak veszik, komolyan is gondolják pl. FSP:

K: Hogyan élnéd meg, ha a számodra nem kedves politikai erők kerülnének újra hatalomra?
FSP: Ha Orbánék kerülnének jövőre kormányra, azt gondolom, nem állna meg a világ, de ismét olyan helyre tenném az útleveleinket otthon, hogy csukott szemmel is megtaláljam őket.

tudi 2010.04.17. 17:56:58

Én nem féltem az elvtársakat. Most kezdődik csak igazán a félelem és reszketés, 2/3-os fidesz+jobbik a parlamentben lesz itt minden kéremszépen, más kérdés, hogy ezt beveszik e újra az emberek, amúgy rajta húzzanak csak el nekem, de sokaknak nem fognak hiányozni.

kuki123 2010.04.17. 18:22:26

@szorokin:
hoppácsak a geci

kuruc.info/r/26/58335/

Hírek szerint cenzúrára hivatkozva beadta felmondását Bodoky Tamás az Index tényfeltáró újságírója, aki éppen néhány hete kapott Pulitzer-díjat oknyomozó munkássága elismeréseként.
Bodoky „Feljelentés a pátyi ingatlanügyben" című írása csütörtökön este került ki az Indexre, majd órákkal később a cikkből kikerült egy bekezdés, amely Demján Sándor, Hernádi Zsolt és Csányi Sándor neveit tartalmazta. Bodoky blogjában arra utal, hogy a vitatott bekezdést az Index vezetése vette ki a szövegből, bár nem érti, hogy miért. A blogra beírt az egyik Index főszerkesztő-helyettese, aki hazugsággal vádolja Bodokyt. Tevan Imre szerint nem történt cenzúra, mert „az nem cenzúra, ha egy lap főszerkesztője kihúz valamit."
Bodoky Tamás kérdésünkre megerősítette, ő adta be a felmondását, de ha a munkaszerződésében garanciát kapna arra, hogy hasonló nem fordul elő, akkor tovább dolgozna a lapnál. Többet éppen ezért most nem szeretne mondani az ügyről. Kerestük a témával kapcsolatban Uj Pétert, az Index főszerkesztőjét is, de őt egyelőre nem sikerült elérnünk - számol be az esetről a Népszabóság internetes kiadása.
(Nol nyomán)

A Kuruc.info pedig alább közli az ominózus írást
És igen, mi is "cenzúrázunk". Az Indexen megjelent cikkbe belekerült egy bekezdés, mely az LMP üggyel kapcsolatos állásfoglalását ismertette, ezt kivettük.
Tollner József pátyi önkormányzati képviselő feljelentést tett a Budakörnyéki Ügyészségen amiatt, hogy az önkormányzat 2,7 milliárd forint értékben fogadta el fedezetül a Grupo Milton székesfehérvári legelőjét, ami független becslés szerint mindössze 15 millió forintot ér. A feljelentésben szerepel az is, hogy az ügyben többeket megfenyegettek, lejárattak - köztük magát Tollnert, továbbá Gulyás Dénes fideszes országgyűlési képviselőt, Danóczy Balázst, Telki azóta emiatt lemondott polgármesterét, és az Index újságíróját is rágalmazták az ingatlanügyletben érdekelt felek.
Tollner feljelentése szerint a Páty külterületén, Telki határában golfpályának indult beruházás terve az utóbbi években többször is megváltozott: míg a 2006-ban elfogadott szabályozási terv szerint még csak 250, az idén februárban elfogadott szerint már 3000 lakóingatlan épülhetne a beruházó által felvásárolt szántóföldeken. A februárban elfogadott szabályozási tervnek köszönhetően a terület értéke mintegy 10 milliárd forinttal növekedett, ezért cserében a sávolyi Balatonring-ügyben már beégett Grupo Milton 10 millió euró értékű infrastruktúra-fejlesztést ajánlott fel a község részére.
A 10 milliós infrastruktúra-fejlesztés fedezetéül a befektető egy székesfehérvári legelőt ajánlott fel, amely a Grupo Milton által felkért értékbecslő, a Wallis-csoportba tartozó Eston International Zrt. szerint 2,7 milliárd forintot ér. A Horváth Attila független ingatlan-szakértő által készített értékbecslés szerint azonban a székesfehérvári terület valós értéke mindössze 15 millió forint. A fedezetként felajánlott ingatlan jelentősége az, hogy a befektető által vállalt infrastruktúra-fejlesztés elmaradása esetén a pátyi önkormányzat ebből kárpótolhatná magát – ha az ingatlan értéke meg sem közelíti a 10 millió eurót, a községet jelentős kár érheti.
A februárban elfogadott új szabályozási terv a jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint is törvénysértő, ezért Fülöp Sándor az Alkotmánybírósághoz fordult az önkormányzati rendelet megsemmisítését kérve. Az ombudsman szerint a pátyi lakosság megduplázásával, az engedélyezettnél jóval nagyobb területek beépítésével, illetve a szomszéd települések nyugalmának megzavarásával járó golflakópark-projekt 13 súlyos jogsértés gyanúját veti fel.
Fenyegetés, rágalmazás
Feljelentésében Tollner kitért arra is, hogy az üggyel kapcsolatban több alkalommal fenyegettek meg embereket, akik szót emeltek a kétesnek tűnő beruházás ellen. Tollner Danóczy Balázst, Telki azóta a fenyegetések hatására lemondott volt polgármesterét, Gulyás Dénes fideszes országgyűlési képviselőt, saját magát, és e sorok szerzőjét, Bodoky Tamás indexes újságírót nevesítette beadványában.
Az Index úgy tudja, hogy Danóczyt és Tollnert először rágalmazó szórólapokkal próbálták meg lejáratni szűkebb környezetükben. Tollner köztiszteletben álló önkormányzati képviselő, középiskolai tanár – a munkahelye környékén terjesztett szórólap a Szcientológia Egyház iránt tanusított vakbuzgalommal, és a fiával való rossz kapcsolattal vádolta, teljesen alaptalanul.
Amikor ez nem volt elég, jöttek az életveszélyes fenyegetések. Danóczy aznap tűnt el a közéletből, amikor a Kovács Bence János zavaros múltjáról szóló tényfeltáró cikkünk megjelent – polgármesteri hivataláról egy néhány soros, semmitmondó közleményben mondott le teljesen váratlanul. Jóval később, kitartó érdeklődésünkre megerősítette, hogy „lemondásom oka, hogy életveszélyesen megfenyegettek. Az ügyben ismeretlen tettes ellen feljelentést tettem.”
Tollner ennél bővebben nyilatkozott a fenyegetésekről, azt mondta, hogy egy magas férfi a vállára tette a kezét, és megkérte hogy a családjával és a szakmájával törődjön inkább, ne foglalkozzon a pátyi golflakópark ügyével. E sorok szerzőjét előbb zsarolásban való részvétellel vádolta a Grupo Milton, majd szintén követték.
Gulyás Dénesről csak annyit tudunk, hogy telefonos fenyegetést kapott, az ügyről azóta nem beszél a képviselő.
A pátyi civilek által felkért független, helyi ingatlanszakértő, Horváth Attila szintén fenyegetésekről számolt be a civilek által szervezett sajtótájékoztatón. Elöljáróban közölte, katonatiszt volt, lőfegyvere van, és használni is fogja, ha rákényszerítik.
A lejáratásokhoz köze volt Szabó Stein Imrének, a Grupo Milton kommunikációs vezetőjének, és a Political Capital nevű cégnek is. Szabados Krisztián, a Political Capital ügyvezető igazgatója érdeklődésünkre elismerte, hogy „átment a kezén” az Indexet zsarolásban való részvétellel vádoló sajtóanyag.
Nagykoalíciós mutyi
A Sávolyon és Pátyon kívül Székesfehérváron, Tárnokon és Pécsen is terjeszkedő Grupo Milton kiváló kapcsolatokat ápol a nagypolitikával. A cég sávolyi projektje körül a kezdetektől ott bábáskodott a projekt két „mentora” Ujhelyi István és Suchman Tamás szocialista politikusok. A Balatonring MFB-hitelét a Bajnai-kormány tavaly októberben annak ellenére megszavazta, hogy a pénzügyminisztérium szerint az ügylet kockázatos, gazdaságtalan és jogszerűtlen is lett volna.
De jóban van a Grupo Milton a Fidesszel is: bőkezűen, 300 millió forinttal támogatta a székesfehérvári Videoton focicsapatot, amely szorosan együttműködik az Orbán Viktor által alapított felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával. Egy fociportál beszámolójának tanúsága szerint Kovács Bence János, a Grupo Milton tulajdonosa vezette körbe a Real Madridnál Orbánt, és feltehetően tőle kapta azokat a dedikált Real Madrid-mezeket is, amelyeket nemrégiben a sajtónak is bemutatott.
(Index)

Horizont 2010.04.17. 18:28:47

Van újságíró aki Kanadáig szalad, van aki kikészíti jól tapintható helyre az útlevelét, van aki a csomagjain ülve várja Orbán eskütételét és van egy Mészáros Tamás aki nem áll le, nem adja fel soha!
torokgaborelemez.blog.hu/2010/04/17/142_miert_tart_gyavanak_meszaros_tamas

==T== 2010.04.17. 18:44:04

Vasta@laspalmas: Szia laspalmas!

Vastagbőr gyanús:

bodoky.blog.hu/2010/04/15/feljelentes_a_patyi_ingatlanugyben?fullcommentlist=1#c9475444

A pátyi telekmutyi miatt cenzúrázták egy Pulitzer-díjas újságíró cikkét az Indexnél
Hírek szerint cenzúrára hivatkozva beadta felmondását Bodoky Tamás az Index tényfeltáró újságírója, aki éppen néhány hete kapott Pulitzer-díjat oknyomozó munkássága elismeréseként.

kuruc.info/r/26/58335/

fell bandi 2010.04.17. 18:48:59

Csak nehogy a buzefina eltévedjen, és Izraelben kössön ki, mint a Hagyó... Bár ellene szól, hogy ott a buzikat nem annyira csípik xDDD

GatyaPityu 2010.04.17. 18:52:45

Orosz Józsi Kanadába utazik. Csak nem ő is "tanulmányútra" készül, mint Király András, a Jobbik leváltott szóvivője? Hehe :-D

dr. Grünwald Ottó · http://zikkajl.inda.hu 2010.04.17. 19:30:37

@fell bandi: igen? akkor miért nyilatkozta Steiner Kristóf miután Izraelbe költözött, hogy itt Tel Avivban minden másdik ember búza? youtube-on meg lehet találni a videót szerintem.

Jurganov 2010.04.17. 19:38:19

@dr. Grünwald Ottó: attól még lehet, hogy nem szeretik őket :)

kamasuka 2010.04.17. 20:20:11

Gerő András elvtárs kimaradt ...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.04.17. 20:40:24

"Kerestek, kutattak a magyarázat után, hogy miért élnek ilyen szarul, miért lett ilyen drága a benzin, a gáz, az élelmiszer, úgy általában az egész élet...."
Ezt már nem kellett kutatni :D
Aki magától nem jött rá...

Én 2006-ban is furcsálltam már, hogy ki a fasz szavazott még ezekre?

ravaluf 2010.04.17. 22:06:26

Miklósi Gábor elvtárs nem férne oda?

Zero, egy kicsit tévedtetek, ez a dolog ott középen, a Szocialista Hazáért Érdemrend, az 1945 előtt párttagsággal bírók kapták a hatvanas évek végén, egyszeri alkalommal került adományozásra.

Sokkal inkább illene oda a Munka Vörös Zászló Érdemrendje, vagy talán még inkább a Szocialista Magyarországért Érdemrend. Kérésre tudok fotót küldeni :)

A fedlap nélküli "Pálma" strandsarü 2010.04.18. 00:42:54

A szochazát sok ávós is megkapta akik a forradalom leverésében aktívkodtak. A kölykeik meg két faiskolával bekerültek az egyetemre!

herrbert74 2010.04.18. 01:15:23

Seres mint szocibérenc? Mert nem szereti a Jobbikot?
Akkor most mondjam azt, hogy MSZP = Jobbik, mert engem a gazdaság jobban érdekel, és ebből a szempontból a kettő hasonlónak tűnik? Nem teszem.
Szerintem ennek az érmének nem két oldala van. Seres libertárius - jobb híján MDF szavazó. Én is, csak én jobb híján az Ismeretlen Pártkatonára szavaztam.

Spiritmonger 2010.04.18. 02:37:10

bede márton egy szar
az index management, ha tényleg így történt, egy szar
ha bodokynak igaza van, akkor azok, akik szerkesztették a cikkét, akármilye okból, azok erkölcsi hullák
megerősítve a nyitó mondatomat, bede márton egy szar

Spiritmonger 2010.04.18. 02:37:46

@Spiritmonger: más posztba ment volna, de itt is jó

ravaluf 2010.04.18. 08:08:10

@A fedlap nélküli "Pálma" strandsarü:

Bocs, de nem. A szochaza elnyerésének feltétele az 1945 február előtti mozgalmi részvétel ill.párttagság volt.

Amire te gondolsz, az a Munkás-Paraszt Hatalomért emlékérem, de az sem automatikus felvételt jelentett, hanem amennyiben a delikvens megfelelt a felvételin, egyéb indokkal (pl. helyhiány) nem lehetett már elutasítani, azaz, a már felvettek közül mindenki elé soroltak. Ugyanez állt egyébként a szochaza tulajdonosainak csemetéire is.

z666 2010.04.18. 12:47:20

Hát, ebben a díszes tárasságban nem sok magyar van... Ellenben egy másik - kiválasztott - nép igen durván felülreprezentált...
Gondolom, hasonló arány jönne ki egy ilyen összeállításnál a legtöbb nyugati társadalomban. Ezek után mondják, hogy nincsen világ-összeesküvés!
Másnak is feltűnt, hogy sokan külsőre is mennyire hasonlítanak a patkányokhoz?:
diepresse.com/images/uploads/f/3/0/503600/lendvai20090823183519.jpg

Lone Wolf 2010.04.18. 14:40:03

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Hmmm asszem, hogy itt megtévesztés esete forog fenn.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.04.18. 14:50:27

@ravaluf:

Nem mi csináltuk a tablót, csak átvettük :)

Dzsentrisvihák 2010.04.18. 15:08:27

"Ennyi, egy korszak véget ért. Nem szentírás már a ballib sajtó szava, az igazságnak többen hisznek." - Ennyire nem lehettek naivak, főleg, hogy 20% körüli agyhalott még mindig nyáladzva imádja ezeket...

Disznó Úr 2010.04.18. 18:16:51

Ne feledkezzünk meg azokról a külföldi tudósítókról sem, akik évek óta tudósítanak a magyarországi fasizmusról, a bakancsok csattogásáról stb. Egyik ilyen emblematikus személy Adam LeBor.

Nézegetem a Libri oldalát és mit látok? Írt könyvet is ez a termékeny ember. Idemásolom a fülszöveget, kacagjunk:

1944 novemberében, miközben a szovjet csapatok már fenyegető közelségben vannak, a budapesti Hotel Savoyban a Harmadik Birodalom náci vezetői titkos gyűlést tartanak. A szállodában dolgozik Farkas Miklós, az egykoron dúsgazdag, ám a német megszállók által kisemmizett és koncentrációs táborba deportált Farkas család egyetlen életben maradt tagja.
2009 novemberében Budapestre figyel egész Európa, ugyanis a magyar főváros az első állomása az Európai Unió elnökségéért folytatott választási kampánynak. Farkas Alexet, Miklós unokáját, a Budapest News angol nyelvű lap munkatársát is ez foglalkoztatná elsősorban, ha egyik nap nem találná holtan nagyapját. A felforgatott lakásban, a vörössel felfestett "ÁVO" szó éktelenkedik a falon.
A rejtélyes gyilkosság nyomába eredő Alex újabb és újabb megdöbbentő információk birtokába jut. Miközben egy titokzatos terrorszervezet hetente követ el pokolgépes merényletet Európa valamelyik fővárosában, a magyar közéletben óráról órára törnek előre a szélsőjobboldali nacionalisták, a hétköznapokat a csendőrség felügyeli, az utcákon a Pannónia Brigád készül felvonulni. Alex előtt pedig szép lassan egy 65 éve született, Európa jövőjét meghatározó, megdöbbentő összeesküvés körvonalai sejlenek fel...

Eredeti cím : The Budapest Protocol
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639868748
ISBN : 9639868748
Megjelenés : 2010.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 336
Méret [mm] : 148 x 208 x 21
Tömeg [g] : 330
Raktári kód : 704236
Regisztrálás : 2010.04.14.

Naszóval: a büdös magyar fasiszták lám csak veszélyt hoznak Európára, sőt a világra. A Pannónia Gárda.....

Elnézést, remélem nem volt nagyon hosszú és nagyon off.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.18. 18:52:10

mér van a hajós visszavonva?

ua maradt aki volt, egy aktív idegenszívű jaffaszörp

arlequin 2010.04.18. 18:57:42

OFF @tesz-vesz: küldjél már egy telefonszámot, felhívlak. ON

jóhír! kezd visszatérni a gerinc a katolikus egyházba:

"Nem engedtek áldozni egy MSZP-képviselőjelöltet

Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 25. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja vasárnap, közölte az MSZP. A párt közleménye szerint "az MSZP képviselőjelöltje húsvét harmadik vasárnapján nem kapott ostyát Repcsik Gyula káplántól". Felidézték: "alig egy hónapja a káplán telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, a mai misén Repcsik káplán ezt sajnos tettben is kifejezte". Az MTI elérte telefonon Repcsik Gyulát, aki azt közölte: az ügyben az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye fog tájékoztatást adni. (MTI)"

ON
minden napra egy mese

arlequin 2010.04.18. 19:00:22

@Disznó Úr: hihihihi! adam lö(vastag)bőr. hivatásos bérrettegő. eddigi tevékenysége a szarban való tapicskolásban és kéjes másokra kenésében merült ki.

Disznó Úr 2010.04.18. 19:33:28

@arlequin: Ez tényleg jó hír! Remélem nem fogja megütni a bokáját a tisztelendő úr. Az igazi vizsga az egyházi főhatóság reagálása lesz. Sajnos az egyházak vezetése finoman szólva óvatos, pedig a jelenlegi morális helyzetben harcos egyházakra lenne szükség, nem pedig konformizmusra .

Most nagyon finoman fogalmaztam, nem szeretnék alapot adni keresztyénellenes reagálásokra, abból van úgyis elég. Egymás kötött egy asztaltársaságban keresetlenebbül is tudnék szólni.

arlequin 2010.04.18. 19:41:37

@Disznó Úr: 'egymás kötött'. ;-))) ez nagyon tetszik. tudom, hogy félreütés, de megjegyzem. végre van vmi haszna a qwerty/qwertz-nek. ;-D

amit az egyházakról/felekezetekről mondtál: teljesen egyetértek. ahogy nézem az igazi romlás ott kezdődik, ahol a szellem (isten) emberei megromlanak. örülök ennek a káplánnak, hogy nem mosolyog, nem gazsulál, hanem a megtévedt érdekét nézi és megmondja neki szembe. talán vmi elkezdődött. talán. adja az ég.

Disznó Úr 2010.04.18. 20:02:43

@arlequin: Ebben az esetben jól egyetértünk. Viszont: van olyan, hogy húsvét harmadik vasárnapja?

Sajnos járatlan vagyok a liturgiában,ez is lehet az oka, de ezt még nem hallottam. Esetleg az istenfélő katolikus mszp-s képviselő keveri az adventtel? Mint a főnöke a sok bérmálkozásával.

Ha marhaságot írtam és húsvét harmadik vasárnapja az egyik legnagyobb parancsolt ünnep, akkor elnézést.

arlequin 2010.04.18. 20:08:49

@Disznó Úr: van ilyen. a minap került kezembe egy evangélikus 'útmutató' (ez olyan vezérfonál egy adott évre, imákkal, idézetekkel) és abban ott van az összes régi egyházi hagyomány szerinti vasárnapok (és más ünnepek) nevei. húsvét harmadik vasárnapja a húsvét utáni harmadik vasárnap. ha jól tudom, volt 4-e (I. vas.) 11-e (II. vas.) és 18-a (III. vas.). nem emlékszem rá pontosan, egy barátomnál nézegettem, de mintha ez menne egészen pünkösdig.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.04.18. 20:11:08

Az újságírásnak pont az objektivitásról kellene szólnia. Egy szégyenfalat lehetne ugyanígy csinálni az összesnek, aki valamelyik pártot egy előtt preferálja, illetve az újságírói címet valami másra átírni, mondjuk propaganda-író vagy valami. Ez is egy baromi nagy probléma ebben az országban, hogy nagyon sok újságíró elfeledkezett erről a legfontosabb szabályról. Lehet, nekik is kellene egy eskütétel: "Fogadom, hogy csakis az igazat, a színtiszta tényeket írom le. Pont." z olvasó meg majd eldönti, mi mennyire fér bele az érték-rendszerébe.
A fenti alapján egyébként azt is el lehet mondani, hogy a pártok kb. így kezelik az ország lakosait, mindent készen adnak a szájukba, még az emberek saját gondolatait is.

@ifj.nestrot10 2010.04.18. 21:06:06

@arlequin: Ennek a Hetyeinek érdemes megnézni a honlapját. (www.hetyeilaszlo.mszp.hu) Magáért beszél. Ezek után én sem engedném áldozni. Olyan önéletrajzzal, ami ott olvasható még egy segédmunkási állásra sem venné fel egy valamire való háeres. De a galériában, a "munka" címszó alatt szereplő képek is beszédesek. Nézzétek meg, érdemes! This is MSZP!

arlequin 2010.04.18. 21:12:47

@@ifj.nestrot10: nekem ez a címszó tetszett nagyon:
" 2010. április 17.Harc az utolsó érvig
Ne szeressenek, hanem használjanak minket a demokrácia egyensúlyáért!"

beszarás. "ez a harc lesz a végső, az utolsó érviiiiiig!"

f.m.j. 2010.04.18. 21:31:51

Ez engem nagyon személyesen érint, nem voltam itthon a hétvégén, és így kell megtudnom, hogy Orosz csak úgy elmegy pihenni? Kedvenc rettegőim, tartsatok ki!

Annak idején 2001-02-ben kezdtem hallgatni, és azóta próbálok jó liberálissá átnevelődni, de én egy rossz liberális vagyok, egyszerűen nem ment :) próbáltam iszonyatosan belehelyezkedni a baloldali kis nénik bácsik világába, de lemaradtam a ritmusról...

Riesling 2010.04.19. 00:01:26

Buzerikusz Sanyi lemaradt a tablóról...

süti beállítások módosítása