Skip to content


       Szűrés lista

Várjuk, hogy oldja meg a Fidesz az iskolai erőszakot

Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a 71 éves anatómia professzor (csúcsminiszter), kiegészítve a jó Pintér Sándorral hogyan oldja meg, számolja fel az iskolai erőszakot, védi meg a tanárokat. Mert ez így sokáig már nem mehet. Erőszak a  tanárok ellen, az szülők menekülnek a gyermekeikkel a rossz hírű iskolákból, a polgármesterek biztonsági őrökben gondolkoznak ... de vannak települések, nem is kevés, ahol se másik iskola sincs, se biztonsági őrökre nem futja ... ott, velük mi lesz?

Egy rövid magyarországi körkép: Almamellék, Hatvan, Galgagyörk.

A legfrissebb tanárverés már nem lépi át az ingerküszöbét senkinek ... sajnos:

Heteken át ütötte-rúgta, szidalmazta 50 éves tanárát egy 11 éves (!) fiú egy baranyai faluban, Almamellék községben. Az utcán is verte, az anya szem láttára, aki nem szólt semmit. A szegény tanár írásban is jelezte a felettesének, de nem történt semmi. Most majd pszichológus fogja vizsgálni a kölyköt ...

Az 50 esztendős tanárnő, Kadiró Erikaaki idegösszeomlást kapott a terrorizálás miatt:
Az igazgatótól hiába kértem segítséget a bántalmazások miatt, soha nem tett semmit, ezért tettem feljelentést a rendőrségen. Nem igaz, ami itt megy. Pár évvel ezelőtt egy másik diákot próbáltam megfegyelmezni, sikertelenül. Egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.

És most jön a kis magyar abszurd: A tanárnő egyúttal a polgármester is 8 éve. Az iskola igazgatója, Szubotics Miklós (MSZP-s önkormányzati képviselő) is szeretett volna polgármester lenni, de veszített. Emiatt "neheztel" a tanárnőre. Szerinte a magyartanárnő a hibás a történtekért, mert rosszul alkalmazza a pedagógiát, így nem tudja megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket.

Kemény mondat ez. Főleg annak tükrében, hogy Szubotics igazgató úr 2005. március 15-én vehette át a Parlamentben a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét kiemelkedő pedagógusi tevékenységéért. És ez nem vicc. Tényleg kitüntetett pedagógus.

A gaz magyartanárnő, a börtönbe vele! Biztos még Petőfit is rosszul tanította a gyereknek!



Hatvanban
(Heves megye, 20 ezer lakos) már annyira eldurvult a helyzet, hogy az MSZP-s polgármester azt tervezi, hogy biztonsági őrök fogják őrizni a rendet az iskolákban.
Sőt! 
A polgármester szerint tovább kell erősíteni az iskolák biztonságát, például oly módon, hogy a szülők tanítási időben nem kereshetik fel sem a gyerekeket, sem a nevelőket. Követendő módszerként említette a Széchenyi István Szakközépiskola gyakorlatát, ahol beléptető rendszert építettek ki, s csak az juthat be, aki ehhez jogosultsággal rendelkezik.

Welcome to USA ... 

Érsek Zsolt hatvani polgármester:


"Az igazgatók a tanév megkezdése előtt a legfontosabb kérések között nem a béremelést vagy az eszközállomány gyarapítását említették, hanem azt, élőerős biztonsági szolgálatot vezényeljünk az oktatási intézményekbe. Eleget tettünk óhajuknak, hiszen évek óta tapasztaljuk, hogy romlik a helyzet. A szülők jogos elvárása, hogy gyermekeik ne legyenek kitéve az erőszaknak, a deviáns viselkedésű diákok terrorjának. Ám a szélsőséges megnyilvánulások nem csak a falak között, hanem az utcán, a buszmegállóban, vagy éppen a vasútállomáson is megkeserítik a diákok életét.
Gyakorta hallani, hogy egyes fiatalok csoportokba verődve vagy magányos farkasként járják a „terepet”, s elveszik a megfélemlíthető gyengébbek pénzét, értékeit. A legtöbbször azonban nem születik rendőrségi feljelentés, mert a károsultak tartanak kifosztóik bosszújától."


A szűlök nem várnak sem a biztonsági őrökre, sem a kormányra, sem senkire.
Mivel szabad iskolaválasztás van, egész egyszerűen máshová íratják be a gyermekeiket. Aztán persze majd verheti az asztalt az Egyenlő Bánásmód Alapítvány (Mohácsi sisters), hogy Hatvanban tombol a szegregáció, de mit lehet tenni? Nem az iskola szegregál, hanem maguk a szülők ...

A leendő elsősök Óhatvan három iskolájában hat tanulócsoportban kezdik a következő tanévet. Míg a 2009–10-es tanévben 110 elsőst vettek fel, 2010–2011-re 141 gyermeket írattak be szüleik ebbe a 3 iskolába. Egy teljes osztálynyi kisiskolás a környező településekről jár majd be, nem csupán azért, mert itt másfajta képzésben részesülnek, hanem  azért is, mert lakóhelyükön az említett problémákkal kell szembenézniük.
Újhatvanban viszont fogynak az iskolások. Három elsős tanulócsoporttal kezdődik az idei őszi tanév, s a gyermeklétszám 72, vagyis tízzel kevesebb, mint tavaly. 

Galgagyörkön is fegyveres őröket szeretnének az aggódó szülők az iskolába.
Lehet, hogy ez lesz a szép új jövő? Egyszerűbb odaállítani egy gumibotos-gázsprayes őrt, mint megnevelni a gyerekeket, szülőket ...


"Tegnap a helyi Általános Iskolában történt az eset. Nem meglepő módon ugyanaz a cigánycsalád (Balázsék!), akik annak idején a magyar család "elköltözésében" nagy szerepet vállaltak, csinálta a balhét. A család gyermeke a helyi általános iskola első osztályába jár. Szeptember óta gondok vannak vele, ellopja más gyerekek dolgait, széttépi könyveiket, rugdossa, megveri a magyar kislányokat. Az iskola vezetője többször felszólította a családot, hogy neveljék meg a gyereket, ez sajnos nem történt meg, ennek köszönhetően a magyar gyerekek megpróbálták megvédeni magukat. Erre az történt, hogy a cigány gyerek megnevelése helyett a család női tagjai (sógornők, nagyanyák) többször bementek tanítási időben az iskolába és a tanárokat, a gyerekeket fenyegették meg. Erre az iskola igazgatója, védendő kollégáit és a gyerekeket, egyetértésben a tantestülettel és a szülői közösséggel, kitiltotta a fiú anyukáját az iskolából. 

Tegnap viszont újra balhé volt. A cigány gyerek széttépte egy magyar gyerek könyvét és elkezdte őt lökdösni, erre a magyar gyerek se hagyta magát próbált védekezni lett némi kalamajka. Mit tettek erre a cigányok? Mivel éppen megérdemelt segélyükre vártak a család nő tagjai a posta előtt, a cigánygyerek nagyanyja berohant az iskolába, az ajtót feltépve berontott az elsősök tantermébe és a tanítónénit félrelökve elkezdte kergetni a hatéves magyar fiúcskát, aki visszamert ütni "családi pótlék drága" unokájának. Közben magából kikelve ordított, hogy "széttéplek, megöllek te büdös paraszt". Mondom még egyszer, hogy mindenki megértse: egy 40 éves, 70 kilós cigányasszony kergetett így egy 6 éves 20 kilós magyar gyereket, és nem a vadnyugaton, hanem egy kis falusi iskolában Magyarországon (és többek szerint ez nem az első eset volt).

A tanítónéni segítséget kért, aminek köszönhetően az iskola igazgatója (aki szintén nő) és a férfi tanárok kizavarták az állat módján viselkedő cigány asszonyt az iskolából.

A történethez még annyi hozzátartozik, hogy az iskola vezetése feljelentést tett a váci rendőrségen, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt. Mi adófizető magyar polgárok kíváncsian várjuk mit fog tenni Pintér úrtól erőre kapó rendőrségünk.

Egyszerű falusi emberként az eset után csak annyit kérdeznék, liberális cigányvédő "barátaimtól", kiknek gyermekei elit iskolákba járva ilyen esettel nem futhatnak össze, miként védjük meg a saját kisgyerekeinket itt a falvakban a dühöngő állat módjára viselkedő cigányoktól, állítsunk tán fegyveres őrt a kapuba mint az Amerikában szokás?" 
 

Címkék: közélet társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91981835

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ózdra megy Orbán és Pintér 2010.05.10. 18:56:20

Kedden kezdődik a nemzeti konzultációk sorozata, amelyet Orbán Viktor a választási győzelem után jelentett be. A konzultáció első állomása Ózd, ahol a közbiztonságról lesz szó. Orbánt Pintér Sándor is elkíséri az észak-magyarországi városba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:49:14

@Marcellusca: érdekes, hogy a zorrodat is tisztíííccsa reklámnál mekkora felháborodás volt. most meg minden 3. reklám ilyen.

z666 2010.05.11. 14:50:00

@El Topo (Sgt. Elias):
Én direkt nem kérek számlát a kisvállalkozóktól (sőt, utálom, ha adnak). Így legalább egy kicsit segítek neki az APEH ellenében.
A BKV-nek meg augusztus óta nem vagyok hajlandó fizetni..

Marcellusca 2010.05.11. 14:50:52

@Seduxen: Ja.
Azt pár hét után újraszinkronizálták, majd le is vették.
Ez a sok, jelenlegi förtelem meg már maradhat, mi?

Homeoffice 2010.05.11. 14:51:24

@Marcellusca:

NAh tessék így tartson ki az ember az elvei mellett:))))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:53:03

@Gunther: az elv olyan, mint a fing. tartja az ember, amíg tudja :)))

Homeoffice 2010.05.11. 14:53:26

@Seduxen: @Marcellusca:

MAXI KIIINGG!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:D:D

Marcellusca 2010.05.11. 14:53:49

@Gunther: Ha kitartasz, azzal nincs baj.
Sőt!
Elismerésre méltó!!!

A baj ott kezdődik, hogy mik azok az elvek. :DDDD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 14:59:50

Nagyon mellélőtt, aki arra tippelt, hogy az "az vesse rá az első követ" című műsort akarom előadni. Jézusnak bejött. Egyszer. Azt hiszem többször neki sem sikerült volna.
Inkább arra akartam kissé ráirányítani a figyelmet, mennyire részei vagyunk magunk is a rendszernek. Mondok egy példát.
Partnerem, jólmenő építési vállalkozó, fehér, konzervatív, keresztény ember, a szó köznapi értelmében. Felhív telefonon: mennyiért tudnék neki vödörduzzasztó gépet szállítani, mert az övét ellopták a cigányok. Mondom van, netto egymillió forint az ára. Hű, az kurva sok! Hát, ennyibe kerül. Hát, mindegy, van neki egy cigány ismerőse, attól pont tud venni feleennyiért. Na és az új? Á, dehogy, de majdnem új. Papírjai megvannak? Á, nincs róla semmilyen papír.
Nyilván előző éjjel lopták, csak nem tőle, hanem a kollégájától, aki viszont megveszi az ő gépét, féláron. Nem történt semmi, csak a cigáy beljebb van egy gép teljes árával, sőt, még a két vállalkozó is elégedett, hogy milyen jó vásárt csapott. Elvégre féláron vett másik gépet az ellopott helyébe. Nem tudom, felmerült-e már bármelyikükben, hogy a cigány nem lop otthonra vödörduzzasztó gépet, mivel a purdék olyat nem esznek. Azért lopja el, mert biztos lehet benne, hogy azt másnap, jó pénzért el tudja adni.
És ha azt hiszitek, hogy ez életemben egyszer történt meg velem, akkor nagyon tévedtek. Ilyen telefonom minden nap van, néha nem is egy.
Minap meglátogattam az egyik üzletfelemet. Éppen két strasszospólós fiatalemberrel alkudozott, majd adott nekik száz rongyot, és a strasszosok elmentek. Utána mutatta nekem a pali nagy büszkén, hogy éppen vett tíz darab Original Flex sarokcsiszolót 100.000 Ft-ért. Ennek a gépnek darabja kerül 37.000 forintba, listaáron. Biztos becsületes úton került hozzá.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:00:47

@Marcellusca:

Ja, nekem kezdett már megjelenni a kép is, ahogy ott ül szanyikapitány egy che guevara sapkában szivarfüsttel terepuccban, a günther meg tessékel be minket.......

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:01:04

@z666:

Most mit mondjak erre? Brávó!

Homeoffice 2010.05.11. 15:02:00

@Marcellusca:

Az bazze nem is számit hogy listán kire voteoltam?:)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:05:20

@Gunther:

Legfeljebb jön Los Rodeos és kibasz egy-két napra. Marhára fogok hiányozni, mi?

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:07:24

@El Topo (Sgt. Elias):

azt a mocsoskurvaéletbe micsoda fertő vesz körül. Hogy bírod eztet te drága tesvírem?

Mi a tököm az a vödörduzzasztó? Amitől a 20 literes vödör 30 littyós lesz?

azért akarom tudni, mert kurrens cucc lehet, ha midnen nap hívnak a vödörduzzasztó miatt ...

Homeoffice 2010.05.11. 15:07:29

@El Topo (Sgt. Elias):

Én is négy napja nem néztem a blogra:))) Már hiányoztam is egyeseknek:)))

picur3ka 2010.05.11. 15:08:48

@Conv:

'– Noha első hallásra talán érthetetlennek tűnik, de bőven előfordul az agresszió a szülőszoba és csecsemőosztály környékén is – meséli Csiba Gábor, aki feleleveníti, hogy a közelmúltban egy héten belül két, 13 éves gyereklányt hoztak be ugyanabból a faluból a szülészetre. A jogszabályok szerint a kórháznak jelentenie kell az esetet a hatóságoknak, mert 14 év alatt csak bűnelkövetés, illetve megrontás következménye lehet a szülés. Az érintett családok viszont nem értették, miért is van szükség a rendőrség és a gyámügy bevonására, így az orvosra támadtak, aki tájékoztatni akarta őket a problémáról. Végül a biztonságiak és a rendőrök vetettek véget a konfliktusnak. A statisztikák szerint az év első negyedében 35 alkalommal, vagyis durván háromnaponta ért valamilyen támadás – garázdaság vagy testi sértés – orvost vagy ápolónőt. A pszichiátriai, a sürgősségi, a geriátriai, a gyermekosztályokon és a szakrendeléseken dolgozókat éri a legygyakrabban inzultus. Nincsenek biztonságban az orvosi várókban, illetve a folyosókon sem a fehér köpenyesek.'

Népszabadság - Teknős Miklós

Mondom, nem csak a tanarveresre kell itten szigorubb torveny.

suski 2010.05.11. 15:09:33

az volt már, hogy Soltész Miklós szerint a családi pótlékot nem elveszik az iskolakerülô kölykök szüleitôl, hanem természetben adják oda???

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:09:37

@El Topo (Sgt. Elias):

könyörgöm addig ne baszasd ki innen magad, amíg elárulod mi az a vödörduzzasztó, mert ha nem tudom meg, szétbasz az ideg...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:10:01

@derelyegrádi szellem:

Elég szarul, de muszáj, mert nem feladatom, hogy erkölcsileg neveljem a kuncsaftjaimat.
A vödörduzzasztó hasonlít a téglahámozógéphez, csak sokkal nagyobb.

suski 2010.05.11. 15:12:50

@El Topo (Sgt. Elias): mondjuk ez a vödörduzzasztás se rossz :))), de biciklivel tapasztaltam hasonlót. Ha vki nem akarja, hogy ellopják a bicaját, a minimum, hogy nem vesz lopottat.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:12:58

@picur3ka/beleallos kampany: " A jogszabályok szerint a kórháznak jelentenie kell az esetet a hatóságoknak, mert 14 év alatt csak bűnelkövetés, illetve megrontás következménye lehet a szülés" micsoda szemenszedett hazugság ez!

"Mögszáttta a szentlílek á lyányommat, áz Álekkszándrát tisztelt bíróság, így történt!"

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:15:37

@El Topo (Sgt. Elias):

"Elég szarul, de muszáj, mert nem feladatom, hogy erkölcsileg neveljem a kuncsaftjaimat."

Mi lenne, ha minket is a kuncsaftjaidnak tekintenél ebből a szempontból? Az überfasza lenne tesóm.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:21:12

@El Topo (Sgt. Elias):

hobbit kéne váltanod. Mondjuk kezdésnek kipróbálhatnád, hogy a duzzasztógép működik-e cerkád esetében is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:22:33

@derelyegrádi szellem:

Majd én tudom, hogy mi legyen a hobbim, engedelmeddel.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:25:03

@El Topo (Sgt. Elias):

ezt az egy aspektust én is értettem.

A kínai cipős résznél van egy kis gondom, tehát ne vegyek számla nélkül kínai csukát, ha nem akarom, hogy a kínai is számla nélkül vegyen valamit. Itt segíthetnél egy kicsit....köszi...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:27:33

@derelyegrádi szellem:

A kínai azért hozza be a csukát vám és ÁFA megfizetésének mellőzésével, mert tudja, hogy kiváló piaca lesz itt erre.
Szívesen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:30:24

@El Topo (Sgt. Elias): @derelyegrádi szellem: Ti aztán egymásra találtatok megint.:))
Miért nincs új poszt? Pintérék Zero tökére lépt...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:31:51

@Tigeri:

Én nem hiszem, hogy bármikor "megtaláltam" volna derelyét.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:33:26

@El Topo (Sgt. Elias):

Jaaaaaa! Ezt nem tudtam. Én azt hittem azért hozzák be, hogy ha valaki a Vastagbőrről számla néllkül vesz tőlük egy dorgót, akkor feljogosítva érezzék magukat arra, hogy ők is számla nélkül vegyenek valamit, és ez valami konfuciánus hagyomány náluk. Na mindegy.

arlequin 2010.05.11. 15:35:02

@Gunther: kocsmaparty mehet!
csak kocsma meg parti kellene hozzá, meg egy-két komancsszavazó, akiket topo adjusztál stanup comedyben. mitszólsz?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:40:27

@derelyegrádi szellem: na tisztázzunk valamit! miután Te nem értheted az eccerű prolik lelkivilágát (topo sem), itt a megoldás: az eccerű proli AZÉRT vásárol a kínyaitól a pijjjacon, mert trendi akar lenni, és az olyan szar cuccok, mint adidas, nike, fila, meg ilyenek az már NEM MENŐ. EZÉRT inkább megshoppingolja, az adios, neki, dubwill, és hasonló világmárkákat, merazjó... Köze nincs a vásárlási szokásainak a pénztárcájához, úgy ám!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:40:40

kezdődhet a rettegés, a Jobbik vezetheti a nemzetbiztonsági bizottságot., megszületett a döntés

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:46:39

@Seduxen: Jah,ezek a gazdagok nem tudják mi megy idelent.:))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:47:46

@Seduxen:

a 'pumur' -t kihagytad. Meg a "hoppá" polót a fordított kappa jellel...:-)

Én ezt értem csak azt nem, hogy miként illeszkedik mindez a topo mondanivalójába, az nem volt világos, illetve egy picit még hiányzik az info a vödörduzzasztó mibenléte tekintetében.. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:51:33

@derelyegrádi szellem: arra próbáltam rávilágítani, hogy az egy dolog, hogy a kínyai azé' hozza ide a szarjait, mert lesz rá piac. Na de MIÉRT is van rá piac?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:54:53

@Seduxen:

Én úgy hallottam, hogy van ilyen titkos nemzetgazdaságromboló náci földalatti mozgalom is a nép közt, direkt az olcsó kínai cuccot veszik meg, hogy a nyugati gazdaságot megdöntsék, és valójában van azoknak pénze mint a pelyva, csak be akarják dönteni a gazdaságot. Gondold el ha nem lenne nekik pénzük hogy fizetnék ki a lakás rezsit meg ilyeneket?
Az csak ilyen megtévesztő suttogópropaganda, hogy azért vesznek olcsó holmit, hogy ki tudják fizetni a reszit, meg a lakáshitelt, különben kibasszák őket a kégliből.
Tudjuk, hogy ilyen nincs, hiszen a cigányok segélyből is tudnak mercivel járni, parabolát tenni a házra meg videóstelefonon zenélgetni, éjjel nappal bulizni rajoskodni.
Nehogy megmagyarázza már nekem valaki, hogy aki dolgozik az nehezebben tud megélni mint aki segélyből él.
A rohadt náci magyarok a kínaiakkal összejátszva meg akarják dönteni az unió gazdasági rendjét.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:55:39

Melyik piacra léphet be a Magyar?
Az Ecseribe.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:56:32

@Seduxen:

A sanyi bá' miatt? Ha nem lenne piac, nem lenne mit őrizni-védeni?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:57:13

@Seduxen:
mert a magyar nácik így intézték.
itt van rá bizonyítékként a gödölye csengettyűje!

(nem tudom a gödölye hogy kerül ide, és mit bizonyít a csengettyűje, de minden vádhoz kell bizonyíték, és most ez volt a kalapban, nem lehet mindenhez robbantós videót mellékelni na)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:00:00

@derelyegrádi szellem: így van! ok-okozat. eccerű ez, mint egy pofon :)))

@Conv: ezek a rohadt náczik... mindig csak a baj van velük.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:01:52

@Conv:

meg aztán a márkahűség is. Aki megszerette az eredeti VENTAI papucsot, az hol tudna egy másikat venni? Csakott...:

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 16:04:01

@Conv:

Látom sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét.:) Olyanok vagytok, mint móricka, akinek pina jut az eszébe bármiről.
A vállalkozótól indultunk, hombre, aki féláron veszi a lopott gépet! De ha nem venné, lenne rá esély, hogy el se lopnák.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:06:13

@El Topo (Sgt. Elias): "A kínai azért hozza be a csukát vám és ÁFA megfizetésének mellőzésével, mert tudja, hogy kiváló piaca lesz itt erre.
Szívesen. "

kisegítenél óóó Mester, az idézet kitől is származik?

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:13:06

@Seduxen:

Kon-fu-ce.

és szerintem ez is amiatt van mert dorgót vesztek a kínai piacon:

"Sárga riasztást adott ki a Meteorológiai Szolgálat"

:-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:15:36

@derelyegrádi szellem: húúúh, még jó, hogy nem barnát. akkor lenne ám csak ájvékolás :)))

@Tigeri: szerintem sürgősen gyere le a pokemonról, amíg nem késő :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:17:25

@Seduxen: Narancsról,vörösről nem is beszélve.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:18:20

@Seduxen: Amúgy hanyadikok lettetek?Az alsóházat nem néztem.:))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:18:45

@Seduxen:

barna riasztás a 4-es 6 os vonalán szokott lenni: "Kérjük fokozottan figyeljenek értékeikre" formájában..

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:24:07

@Tigeri:

egyenesen náczi vagy akkor...:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:25:39

@derelyegrádi szellem: Magyar és jobbik szavazó.-Egyenesen übernáczi.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:26:24

@Tigeri: Istenem! Szerinted a "sárga" riasztás az mégis MILYEN?

NARANCSsárga, te szerencsétlen! :))))

@derelyegrádi szellem: ejnye!

arlequin 2010.05.11. 16:33:31

@Seduxen: @Tigeri: @derelyegrádi szellem:

na már megint szétOFFoljátok a posztot, ráadásul jól is esik mi, náczikok? pfej.

a fidesz meg tegye rendbe egyedül az országot?!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:33:35

@Seduxen: Ja bocs!Nagyszüleim annak idején citromsárga csillagot viseltek.
Elég jól élünk belőle még most is.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:33:50

nu jóóvan mára ennyi, dikkmáshalom :)

arlequin 2010.05.11. 16:44:09

@Tigeri: a hasam?

egyébként melegen kívánom neki.

Horizont 2010.05.11. 17:03:03

Nektek még új poszt se kell olyan el vagytok!
Én meg nagyon jól szórakoztam a kommenteket olvasva :DDDD
Mi lehet bloggereinkkel? Éheztetnek minket? Vagy büntibe lettünk téve? :)

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 17:08:05

szerintem a sedux hazafelé nem lyukasztott jegyet, és ez is amiatt van:

"Elfogták a rendőrök azt a 17 éves fiatalt, aki kirabolta egyik osztálytársát az egyik kunhegyesi általános iskolában."

arlequin 2010.05.11. 17:26:15

@derelyegrádi szellem: nem. a minap egy krákogás után nem nyeltem le, hanem az út szélére köptem. ráfröccsent egy pillangóra, mire az szárnyaival oly vihart kavart a csendesóceánon, hogy novák előd lendvai ildikó arcképe előtt térdreborulva kezdett imádkozni pintér kinevezéséért. vagy vmi ilyesmi. de lehet elgurult a felesem.

f.m.j. 2010.05.11. 18:10:02

@Horizont:

Nekem azért hiányzott az új bejegyzés, de tényleg jól szórakozott az úri közönség :)

Horizont 2010.05.11. 18:23:13

@f.m.j.:
Ilyen nagyon régen nem történt a Vastagbőr életében.
De hát ők is emberek:) Mármint a bloggerek is!!
Most legalább lehet offolni büntetlenül:))

f.m.j. 2010.05.11. 18:28:22

@Horizont: szerintem holnap nagy dobás lesz, ekkora hallgatást... (vagy baj van, nbh, Pintér, titkosszolgálat, inkalszekuriti, :):)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 18:32:13

@f.m.j.:
vagy csak egyszerűen komolyan gondolták a post címét :)

Várjuk, hogy oldja meg a Fidesz az iskolai erőszakot
Most pedig várnak :)

kill004 2010.05.11. 18:34:22

@Conv: Akkor egy darabig nem lesz poszt. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 18:43:28

@kill004:

Max 2 hét. Viktor (áldassék a neve) megmondta.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 19:00:07

@arlequin:

"de lehet elgurult a felesem. "

Mármint a cédulád? :-)

nyílméregbéka 2010.05.11. 19:00:46

@picur3ka/beleallos kampany: No, hát ez az! Egyik régi vesszőparipám, hogy országunk törvényeit ugyan már alkalmazzuk MINDEN állampolgárra. Nem csak az adózókra vagy a kékszeműekre vagy a katolikusokra vonatkozik a törvény. De "régi jó kulturális hagyomány" címén pl. ezt a kiskorú megrontása című kedves szokást eddig ápolták a romák, és én mindig a fejemet fogtam, hogy hogy nem tesznek feljelentést a kórházak a 13 éves szülőanyák láttán?!
Erre itt olvasom, hogy tesznek, és közfelháborodás van, meg orvosok megverése. Most akkor tisztázzuk már: van egy Btk. külön a romáknak is? Hol van? Szeretném olvasni. Látom, nekik sokkal több mindent szabad, ill. sok minden nem bcs., ami a magyaroknak az; lehet, hogy feketére festem a hajam és romának vallom magam, úgy érzem, úgy sokkal több mindent szabad lesz nekem. Kezdetnek például közösülhetek 12 évesekkel is, mint látjuk.

picur3ka 2010.05.11. 19:26:39

@Conv:

hulye!!!

De lehet, hogy ezen a bicajturon vannak, amit a Federmayetelvt-pajtas igert.

picur3ka 2010.05.11. 19:28:33

@nyílméregbéka:

Bizony. A kotelezo isk lat eletkor, kiveve, ha gyereket nevel, etc.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.11. 19:40:12

@Seduxen: Viccelsz? Ezek már nem menők. D&G, Armani pujáró, stb. ezek a menők. Na persze, nagy divat még a "palesztin" sál is.

arlequin 2010.05.11. 19:58:21

@derelyegrádi szellem: na basztassá' csak. pisszkálóggy, úgyis a bolond nevet a végén. viszem a palackot!

szabogyula 2010.05.11. 20:16:59

mandiner.hu/cikk/20100511_a_jobbike_a_nemzetbiztonsag
Elnézést a tudatlanságomért , ez most konkrétan például azt jelenti, hogy Vona belenézhet a titkosszolgálati aktákba , PÉLDÁUL a legendás " mágnestekercsekbe " és tudhatja ki volt beépitett ügynök 10-40 évvel ezelőtt ?

kacsa! 2010.05.11. 20:21:21

Látom nem csak nekem hiányzik az új poszt! Üdv mindenkinek!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 21:28:05

Szerintem meg: Bikicsunááj, vicsáj !

Horizont 2010.05.11. 22:03:23

@szabogyula:
"Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának tagjai hozzájuthatnak olyan titkosszolgálati információkhoz, melyekhez más parlamenti képviselők nem. "
Tehát igen! Szívhatják a fogukat páran, hogy pont a Jobbik!

Olvasom, hogy Gyurcsány megjelenteti pár héten belül a 40 oldalas röpiratát, és az ahhoz érkezett véleményeket könyv formájában! (vajon moderált vélemények?)
Ez a pasi elpusztíthatatlan:) Csak jön és jön!

órarugógerincű felpattanó 2010.05.11. 22:03:50

Bérduzzasztás nem játszik? Van pár vödröm.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.11. 22:51:50

@nyílméregbéka: Ezt a romázást szerintem nem kell erőltetni,egyrészt van rá saját szava legtöbb nemzetnek,másrészt ugyan miért is kellene?Két tanár ,orvos verés között szolidaritásból,vagy két parasztozás között tolerancia gyakorlatként?(Tisztelet a beilleszkedett ,kölcsönös együttélés szabályait betartóknak.)Álljon már meg a menet...Ez most csak általánosságban,nem kihegyezve rád vagy a kommentedre.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 22:53:59

és miért szlovákul jelenik meg a facebook -os lájkolós gomb? a vastagbőrön :)
Zeroék benyaltak slotának? :)

Marcellusca 2010.05.12. 08:41:34

Nem köll rinyálni!
Kormányalakítás után 2 héttel rend leszen itten. Még a zoskolákban is.
Megmon'ta Aviktor, tennap, Ózdon.

És a Megfelelő Ember nem hazudik.

BGy · http://babosi.blog.hu 2010.05.12. 08:49:41

Nem biztonsági őr, hanem pedellus kell, aki pofánbassza az ilyen cigánygyerekeket. Aztán a szülőket is, amikor bejönnek rinyálni. Nincs más megoldás, mert a szép szóból, simogatásból nem értenek. Le van szarva a píszi és egyéb liberális szájzár. Pofon, ha kell minden nap!

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 09:59:36

itt egy tagnapi hír is:
www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/eroszak-az-iskolaban-egy-mobilert-verte-ossze-tarsat-304586

@Marcellusca: ja. vagy legalábbis amit ő csinál, azt már hazugságnak sem lehet nevezni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.12. 10:02:15

@Kartal (morcos): furcsa, hogy mennyien írták szó szerint ugyanazt a kommentet:

"A hozzászólást töröltük, mert a tartalma ütközött moderálási alapelveinkkel."

mik vannak...

Marcellusca 2010.05.12. 10:08:59

@Kartal (morcos): Hehe!
Látom, csak rávettek arra a tasmán ördögre. :)))

bee-lah 2010.05.12. 10:16:55

Szerintem ez az iskolai erőszak el van már intézve...
csak az érintettek még nem vették észre :)

1) a "segély" iskolába járáshoz való kötése
2) az iskola el tudja tanácsolni a gyereket (www.hirszerzo.hu/cikk.a_fidesz_visszahozza_a_bukast_es_a_kirugast.142007.html)

már a következő kifizetéskor észre fogják magukat venni (ha elég "gyors" az informatikai rendszer)...
ha ésszel nem lehet hatni valakire, akkor (gazdasági) erővel kell... :)

B1.

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 10:23:59

@Seduxen: ezen már meg sem lepődök. De ugye nálunk nincs cenzúra.

@Marcellusca: fura eset volt, mert pont egy nappal korábban kerestem ki a képét a neten, erre valaki felemlegeti. Mindenesetre jobban illik hozzám, mint a párduc :DDD

És megint egy hír:
www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/kilenceves-kisgyereket-zsaroltak-az-iskolatarsai-304291

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 10:26:37

@bee-lah: ezzel csak egy dolgot érnek el: ugrásszerűen növekedni fog a bűnözés, mivel a kieső bevételt valahol pótolni kell. Aztán ha azt is megfékezik, akkor éhséglázadás és polgárháború tör ki, mert akkor már TÉNYLEG nem lesz mit egyenek...

suski 2010.05.12. 10:39:56

@bee-lah: @Kartal (morcos): Soltész Miklós azt mondta, az iskolába nem járó kölykök szülei kaját kapnak pénz helyett. Most legalábbis ezen gondolkodnak.
Szerintem semmit nem kell, hogy kapjanak, ha nincs ott az iskolában a gyerek. Iskolába járni kötelezô és kész. Ha a CSP megvonása nem segít, akkor gyerek állami gondozásba, szülô börtönbe, oszt jónapot.

Marcellusca 2010.05.12. 10:47:30

@Kartal (morcos): Én szokok néznyi természetfilmeket (nem csak a "Hogyan dugványozzunk melegágyban" típusúakat :D), úgyhogy én egyből felismertem, hogy az fekete párduc volt.
Az ördög sem rossz. Helyes kis állat. És szinte kinyírhatatlan, szívós kis dög. :)

Marcellusca 2010.05.12. 10:48:12

Mán 2. napja szórakozik az a KBM!

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 11:00:56

@suski: ezt viszont támogatom.

@Marcellusca: valamit eszetlenül agresszív tud lenni, ha elgurul a gyógyszere xDDD
Pont mint én :)))

Roxvox 2010.05.12. 12:21:53

@derelyegrádi szellem:
Teljesen egyetértünk, nem szabad elbagatellizálni a bliccelést. :))

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.05.12. 14:48:20

Ja igen, kicsit későn, de eszembe jutott, hogy a témához csatolva volt nekem egy blogpostom több, mint egy éve:
gerusz.freeblog.hu/archives/2009/03/16/Oktatas_Oktatasi_reform-javaslat/
Lehet szétszedni, bár szerintem még mindig megállja a helyét (mondjuk az a része már nem, hogy az EU-tól várhatunk ilyesmire pénzt, mert jelenleg kisebb gondjuk is nagyobb ennél...)

Prof. Dr. Simon Templar 2010.05.17. 16:15:38

@suski: Nagyon egyszerű a megoldás. Eltörölni a tankötelezettséget, viszont aki nem járatja iskolába a gyerekét, attól segélyt, CSP-t és MINDENT megvonni. Dögöljön éhen!

Ezenkívül újra bevezetni az "ország összes iskolájából kitiltva" minősítést. Régebben volt ilyen.

És a két dolgot párhuzamosan alkalmazni...

süti beállítások módosítása