Skip to content


       Szűrés lista

Várjuk, hogy oldja meg a Fidesz az iskolai erőszakot

Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a 71 éves anatómia professzor (csúcsminiszter), kiegészítve a jó Pintér Sándorral hogyan oldja meg, számolja fel az iskolai erőszakot, védi meg a tanárokat. Mert ez így sokáig már nem mehet. Erőszak a  tanárok ellen, az szülők menekülnek a gyermekeikkel a rossz hírű iskolákból, a polgármesterek biztonsági őrökben gondolkoznak ... de vannak települések, nem is kevés, ahol se másik iskola sincs, se biztonsági őrökre nem futja ... ott, velük mi lesz?

Egy rövid magyarországi körkép: Almamellék, Hatvan, Galgagyörk.

A legfrissebb tanárverés már nem lépi át az ingerküszöbét senkinek ... sajnos:

Heteken át ütötte-rúgta, szidalmazta 50 éves tanárát egy 11 éves (!) fiú egy baranyai faluban, Almamellék községben. Az utcán is verte, az anya szem láttára, aki nem szólt semmit. A szegény tanár írásban is jelezte a felettesének, de nem történt semmi. Most majd pszichológus fogja vizsgálni a kölyköt ...

Az 50 esztendős tanárnő, Kadiró Erikaaki idegösszeomlást kapott a terrorizálás miatt:
Az igazgatótól hiába kértem segítséget a bántalmazások miatt, soha nem tett semmit, ezért tettem feljelentést a rendőrségen. Nem igaz, ami itt megy. Pár évvel ezelőtt egy másik diákot próbáltam megfegyelmezni, sikertelenül. Egyszerűen elnyomta a cigarettáját az arcomon.

És most jön a kis magyar abszurd: A tanárnő egyúttal a polgármester is 8 éve. Az iskola igazgatója, Szubotics Miklós (MSZP-s önkormányzati képviselő) is szeretett volna polgármester lenni, de veszített. Emiatt "neheztel" a tanárnőre. Szerinte a magyartanárnő a hibás a történtekért, mert rosszul alkalmazza a pedagógiát, így nem tudja megfelelően kezelni az ilyen helyzeteket.

Kemény mondat ez. Főleg annak tükrében, hogy Szubotics igazgató úr 2005. március 15-én vehette át a Parlamentben a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét kiemelkedő pedagógusi tevékenységéért. És ez nem vicc. Tényleg kitüntetett pedagógus.

A gaz magyartanárnő, a börtönbe vele! Biztos még Petőfit is rosszul tanította a gyereknek!



Hatvanban
(Heves megye, 20 ezer lakos) már annyira eldurvult a helyzet, hogy az MSZP-s polgármester azt tervezi, hogy biztonsági őrök fogják őrizni a rendet az iskolákban.
Sőt! 
A polgármester szerint tovább kell erősíteni az iskolák biztonságát, például oly módon, hogy a szülők tanítási időben nem kereshetik fel sem a gyerekeket, sem a nevelőket. Követendő módszerként említette a Széchenyi István Szakközépiskola gyakorlatát, ahol beléptető rendszert építettek ki, s csak az juthat be, aki ehhez jogosultsággal rendelkezik.

Welcome to USA ... 

Érsek Zsolt hatvani polgármester:


"Az igazgatók a tanév megkezdése előtt a legfontosabb kérések között nem a béremelést vagy az eszközállomány gyarapítását említették, hanem azt, élőerős biztonsági szolgálatot vezényeljünk az oktatási intézményekbe. Eleget tettünk óhajuknak, hiszen évek óta tapasztaljuk, hogy romlik a helyzet. A szülők jogos elvárása, hogy gyermekeik ne legyenek kitéve az erőszaknak, a deviáns viselkedésű diákok terrorjának. Ám a szélsőséges megnyilvánulások nem csak a falak között, hanem az utcán, a buszmegállóban, vagy éppen a vasútállomáson is megkeserítik a diákok életét.
Gyakorta hallani, hogy egyes fiatalok csoportokba verődve vagy magányos farkasként járják a „terepet”, s elveszik a megfélemlíthető gyengébbek pénzét, értékeit. A legtöbbször azonban nem születik rendőrségi feljelentés, mert a károsultak tartanak kifosztóik bosszújától."


A szűlök nem várnak sem a biztonsági őrökre, sem a kormányra, sem senkire.
Mivel szabad iskolaválasztás van, egész egyszerűen máshová íratják be a gyermekeiket. Aztán persze majd verheti az asztalt az Egyenlő Bánásmód Alapítvány (Mohácsi sisters), hogy Hatvanban tombol a szegregáció, de mit lehet tenni? Nem az iskola szegregál, hanem maguk a szülők ...

A leendő elsősök Óhatvan három iskolájában hat tanulócsoportban kezdik a következő tanévet. Míg a 2009–10-es tanévben 110 elsőst vettek fel, 2010–2011-re 141 gyermeket írattak be szüleik ebbe a 3 iskolába. Egy teljes osztálynyi kisiskolás a környező településekről jár majd be, nem csupán azért, mert itt másfajta képzésben részesülnek, hanem  azért is, mert lakóhelyükön az említett problémákkal kell szembenézniük.
Újhatvanban viszont fogynak az iskolások. Három elsős tanulócsoporttal kezdődik az idei őszi tanév, s a gyermeklétszám 72, vagyis tízzel kevesebb, mint tavaly. 

Galgagyörkön is fegyveres őröket szeretnének az aggódó szülők az iskolába.
Lehet, hogy ez lesz a szép új jövő? Egyszerűbb odaállítani egy gumibotos-gázsprayes őrt, mint megnevelni a gyerekeket, szülőket ...


"Tegnap a helyi Általános Iskolában történt az eset. Nem meglepő módon ugyanaz a cigánycsalád (Balázsék!), akik annak idején a magyar család "elköltözésében" nagy szerepet vállaltak, csinálta a balhét. A család gyermeke a helyi általános iskola első osztályába jár. Szeptember óta gondok vannak vele, ellopja más gyerekek dolgait, széttépi könyveiket, rugdossa, megveri a magyar kislányokat. Az iskola vezetője többször felszólította a családot, hogy neveljék meg a gyereket, ez sajnos nem történt meg, ennek köszönhetően a magyar gyerekek megpróbálták megvédeni magukat. Erre az történt, hogy a cigány gyerek megnevelése helyett a család női tagjai (sógornők, nagyanyák) többször bementek tanítási időben az iskolába és a tanárokat, a gyerekeket fenyegették meg. Erre az iskola igazgatója, védendő kollégáit és a gyerekeket, egyetértésben a tantestülettel és a szülői közösséggel, kitiltotta a fiú anyukáját az iskolából. 

Tegnap viszont újra balhé volt. A cigány gyerek széttépte egy magyar gyerek könyvét és elkezdte őt lökdösni, erre a magyar gyerek se hagyta magát próbált védekezni lett némi kalamajka. Mit tettek erre a cigányok? Mivel éppen megérdemelt segélyükre vártak a család nő tagjai a posta előtt, a cigánygyerek nagyanyja berohant az iskolába, az ajtót feltépve berontott az elsősök tantermébe és a tanítónénit félrelökve elkezdte kergetni a hatéves magyar fiúcskát, aki visszamert ütni "családi pótlék drága" unokájának. Közben magából kikelve ordított, hogy "széttéplek, megöllek te büdös paraszt". Mondom még egyszer, hogy mindenki megértse: egy 40 éves, 70 kilós cigányasszony kergetett így egy 6 éves 20 kilós magyar gyereket, és nem a vadnyugaton, hanem egy kis falusi iskolában Magyarországon (és többek szerint ez nem az első eset volt).

A tanítónéni segítséget kért, aminek köszönhetően az iskola igazgatója (aki szintén nő) és a férfi tanárok kizavarták az állat módján viselkedő cigány asszonyt az iskolából.

A történethez még annyi hozzátartozik, hogy az iskola vezetése feljelentést tett a váci rendőrségen, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt. Mi adófizető magyar polgárok kíváncsian várjuk mit fog tenni Pintér úrtól erőre kapó rendőrségünk.

Egyszerű falusi emberként az eset után csak annyit kérdeznék, liberális cigányvédő "barátaimtól", kiknek gyermekei elit iskolákba járva ilyen esettel nem futhatnak össze, miként védjük meg a saját kisgyerekeinket itt a falvakban a dühöngő állat módjára viselkedő cigányoktól, állítsunk tán fegyveres őrt a kapuba mint az Amerikában szokás?" 
 

Címkék: közélet társadalom

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr331981835

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ózdra megy Orbán és Pintér 2010.05.10. 18:56:20

Kedden kezdődik a nemzeti konzultációk sorozata, amelyet Orbán Viktor a választási győzelem után jelentett be. A konzultáció első állomása Ózd, ahol a közbiztonságról lesz szó. Orbánt Pintér Sándor is elkíséri az észak-magyarországi városba.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.10. 09:11:30

Asszem itt nem csak a gyereket,hanem a szülőt is meg kéne nevelni.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 09:12:00

Persze! Állítsanak biztonsági őrt, meg automata géppuskatornyokat, meg mindent. Ha másképp nem tudják a helyzetet kezelni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy gyerekek akkor vernek felnőttet, ha az hagyja. ne vicceljünk már, mekkora lehet egy 11 éves kölök, mondjuk ha nagyon nagy?

kill004 2010.05.10. 09:15:25

Nem lesz itt semmi javulás. Már csak azért sem, mert a cigányokat NEM lehet integrálni. Alkalmatlanok rá.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 09:16:21

@kill004:

Mindenkit lehet integrálni. Politikai akarat kérdése, semmi másé.

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 09:16:56

Volt egy műsor a hírtv-n egy községről, akinek a polgármestere felszerelt egy rendőrt a községbe. Gyakorlatilag megszűntek a gondok, ráadásul a kisebbségiek nagyobb része is elégedett a rendőrrel.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.10. 09:18:06

Azért most,hogy Don Pintér lesz a belügyminiszter az lesz,hogy a dzsipó családfő megtalálja egy levágott ló fejét az ágyában aztán lesz sírás,hogy:Sanyii! Sanyiii! Sanyikáám!

minimalista 2010.05.10. 09:18:10

Azt hiszem konstatálhatjuk, hogy az integráció "nemes eszméje" elbukott, igenis el kell szeparálni a renitens nebulókat speciális, felzárkóztató iskolákba, ahol akár testi kényszer alkalmazásával muszáj őket a jó útra terelni, a saját érdekükben. Közben természetesen tanulják a kötelezően előírt tananyagot és amint érezhető a javulás a viselkedésükben, lehet próbálkozni a visszaengedésükkel a "normálisak" közé.
A vadállat módjára viselkedő szülőket pedig tolerancia-táborokba zárnám, ahol pár hét alatt, komoly testi fenyítéssel akár ( a gyermekeket kergető, fenyegető/fojtogató cigányasszonyt el kell verni, na!) komoly fejlődést érnének el, a társadalmi normák ismerete és követése terén.
Mindezt természetesen nagy szakértelemmel és nyugodtan, óvatosan kell megvalósítani, ugyanakkor kíméletlenül is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 09:19:20

@kill004:

Az állami beavatkozás mindig kisebb-nagyobb mértékű erőszak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 09:21:33

@minimalista:

Nyugodtan, óvatosan kell elverni a renitenseket? Vagy hogy?
Kinek van ehhez szakértelme?

sópipa 2010.05.10. 09:22:14

@El Topo (Sgt. Elias): Ha utánajártál volna a hírnek tudhatnád, hogy a bántalmazott tanárnő nagyon alacsony termetű, sovány, gyenge fizikumú ember... Hogy védekezzen egy eleven cigánygyerek ellen? Elvileg te is tudnál védekezni egy 140 kilós zsírcigány ellen ugye?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 09:22:53

@minimalista:

Annyit tennék hozzá, hogy ha ebben az országban senkit nem érdekel, hogy több honfitársunk rabszolga, hogy nagyüzemben divat a rabszolgatartás, akkor azon sem fog senki meglepődni, hogy az In-Kal-os faszi fogja beengedni a gyerekeket reggel a suliban ....

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 09:23:36

@El Topo (Sgt. Elias): A lényeg nem a nyugalom, vagy az óvatosság. Hanem az alaposság.

minimalista 2010.05.10. 09:27:53

@El Topo (Sgt. Elias):
Az óvatosan helyett a türelmet kellett volna írnom, valóban. Türelmesen kell kezelni őket, már ott a táborban, szép szóval és ha ez nem használ, jöhet a verés.
Nyilván speciálisan képzett pedagógusoknak - a szellemi részéhez - és szép, nagydarab legényeknek gumibottal - a fizikai részhez.
Meg kell értetni velük végre: a szabályok áthágása büntetést érdemel és ezt következetesen be kell tartani. Az hogy ez most túlságosan utópisztikus vagy sem, teljesen mellékes.

Nzoltan 2010.05.10. 09:28:48

Na , ez nem lesz -inexcímlapos-.

minimalista 2010.05.10. 09:33:30

@zero:
Szeku Ricsit a speciális iskolákba! Épp ezért kéne a devianciát kezelni és büntetni, elkülönítve, hogy egy "átlagos " iskolába ne kelljen smasszert fogadni...
"Annyit tennék hozzá, hogy ha ebben az országban senkit nem érdekel, hogy több honfitársunk rabszolga, hogy nagyüzemben divat a rabszolgatartás"
- aki manapság minimálbérből tengeti az életét, szerintem mind rabszolgának tekinthető. Még ételből sem futja ennyiből a normálisra!:-( És rohadt sokan vannak...

kill004 2010.05.10. 09:33:31

@minimalista: "Nyilván speciálisan képzett pedagógusoknak..."

Ezt a reakcióról loptam:

"A cigány ennvégzetéről legpontosabban Lakatos menyhért írt a Füstös képekben, azt azóta sem haladták meg.

Néhány apróság:
A megértéshez nem "ameriká"-ba kell menni [mint ugye megyen H. Aladár megélhetésicigány] hanem Indiába.

A kasztrendszert kell megérteni ahhoz, hogy felfogjuk, a KÜLÖNBÖZŐ cigány népek miért kirekesztőek egymással. Miért beszél a cigány a boltossal úgy, mint a kutyával. (Mert a boltos szolga)

A családoknak nincsen törtnete, csak a magas kasztoknál -pl a zenészkaszt ereje ebben áll. de az alsóbb kasztok vagy a shudrák jelenbenélnek. Minden ember életével új történet kezdődik, a fiú nem követi asszimilálódott szülei útját, hanem visszalép 200 évet..
Aki cigányokat tanít vagy orvosuk, tudja, mit beszélek.. Amit reggelig építesz , estére lerombolják.. sziszifuszi küzdelem... a tanító minden reggel újra s újra kezdi: a lyány is gyerMek és neki is jár a lábára harisnya vagy nadrág, nem kell azért, mert lyány télen magabűribű való kékharisnyába járni (meztélláb szandálban novemberben...) "

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.10. 09:35:09

@minimalista: Ide inkább az kéne,hogy a fehér családok meg normálisabb cigányok elmennének a problémás család(ok)hoz és jól elverni őket.Szükség esetén a kezelés megismételhető.:))

sorokinV 2010.05.10. 09:37:50

Tudtommal létezik megoldási javaslat/cselekvési terv a problémára, de alsó hangon az alakuló ülést illene megvárni és csak utána elkezdeni a "71 éves anatómia processzor" basztatását!

kill004 2010.05.10. 09:40:18

@sorokinV: Nézd, ezt a problémát a fidesz sem tudja megoldani. Senki. És ez nem a fidesz hibája.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 09:42:15

Nekem az lépi át az ingerküszöbömet, hogy sokan csak tűrik az egészet. Galgagyörkön is nyugodtan összeülhetne falu jobb sorsra érdemes lakossága és olasz mintára a cigányokra gyújtani a putrikat. Aztán a megyehatárig kergetni őket. Amíg ilyen nem lesz, addig persze, hogy az emberek fejére nőnek.

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 09:44:38

@minimalista:
Valahol olvastam (valami tanulmányban) az agresszív ember(gyerek)megfékezéséről.A kicsit is intelligens és agresszív gyerekre jól lehet okos szóval hatni,tehát nevelhető.A nem intelligens és agresszív ember(gyerek)megfékezésére is van módszer.Pl:ad egy pofont(ok nélkül) az agresszív ember,akkor azt ott szó nélkül iszonyú kegyetlenséggel brutálisan meg kell(kellene)verni.Valószínű hogy ebből tanul.Ha mégsem tanult belőle akkor a verést mindaddig kell fokozott intenzitással újra és újra megismételni míg meg nem tanulja a rendet.

sorokinV 2010.05.10. 09:44:54

@kill004:

Pedig lehetséges, persze lesz némi sivalkodás a libbancsok részéről, mikor a verekedős 11 éves cigánygyerek hirtelen a börtön-előkészítőben találja magát. Nem véletlen tervezik lefelé módosítani a büntethetőségi korhatárt, valamint a közfeladatot ellátó személyek védelmét.
És ezt csak így lehet, aki kezelhetetlen azt ki kell vonni a forgalomból!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 09:46:14

Eleve úgy kellen kezdeni, hogy a TISZTELETRE MÉLTÓ 71 éves anatómai professzor (akinek munkássága kimagasló). Amíg így nyitsz Zero, addig ne várj semmit, mert te is azt sugallod, hogy mit akar a "vén szaros"...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 09:47:58

Bazze zero, itt is leírom, mint korábban a fideszfigyelőn (muhahaha) is: legalább annyit várjunk már meg, hogy megalakuljon az a kurva kormány! :))))

Amit az efftásak 8 év alatt csesztek megoldani, azt 2-3 HÉT alatt várni elég földtől elrugaszkodott ötlet. Kezdésnek szerintem jó kiindulási alap a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötése. Csak az iskoláknak kell olyan eszközt adni a kezükbe (jogi eszközökre gondolok), hogy legyen merszük kibaxni az iskolából (általános tankötelezettség ide, vagy oda) a nem odavalót. Ha emiatt ugrik a családi pótlék, akkor előbb-utóbb talán elgondolkodnak az érintettek.

minimalista 2010.05.10. 09:48:18

@kill004:
Az a probléma, hogy itthon, akikkel baj van, nem ismernek semmiféle rendszert, nemhogy kasztot.
Indiában, mindenki tudja, hogy a saját szintjén mit engedhet meg magának. Itt nagyon sokan nem tudják és nem is akarják tudni. Az ilyeneken kell segíteni...

m.logic 2010.05.10. 09:49:06

Én úgy oldanám meg, hogy aki erőszakoskodik a tanárral, más diákokkal, annak a fejét bele kell verni az asztalba.

kill004 2010.05.10. 09:49:18

@sorokinV: Ezzel semmit sem érnek el. 5 év múlva egy 16 éves bűnöző jön ki a sütőből. A család meg betudja balesetnek. Inkább arról kéne beszélni, hogy egy 11 éves rajkó ne juthasson odáig, hogy sitt legyen a vége. Na, erre nem lesz megoldás.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 09:50:45

@sorokinV:

Én már párszor elgondolkoztam azon, hogy az ilyen erőszakos, beilleszkedésere, KULTURÁLT KONFLIKTUS rendezésre képtelen embereknél (lehet akár milyen származású) a sterilizálás a megoldás.
Igaz, hogy drasztikus, de az ilyen aki nem képes értelmesen gyereket nevelni, az ne is akarjon magának 6-8 utódot. (Sőt egyet se.)
Én baromira nem sajnálnám ha annak kis 11 éves cigányt szaporodásra képtelenné tennék.

minimalista 2010.05.10. 09:51:26

@Port Kennedy(Australia):
Én is valahogy így képzelem el az integrációt! Egy, maximum két komolyabb verésből már az ökör is tanul...
Amúgy nagyon nagy igazság van a régi szabályban: szemet szemért, fogat fogért...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 09:55:48

@sópipa:
Gyakorlatilag is.
Tartom amit mondtam: gyerek akkor ver felnőttet, ha az hagyja. Egy 11 éves, az meg gyerek.
Velem is előfordult már, hogy arra mentem haza, hogy az egyébként kimondottan rendes gyerekem nagy hangon baszogatta a bébiszittyót. Kapott egy szolid tarkóst, érdekes módon egyből tudta, hogyan kell viselkedni. De a szittyót menesztettem, mivel akit egy nyolc éves gyerek toszogatni tud, az alkalmatlan.

kill004 2010.05.10. 09:56:02

@minimalista: Akkor család, törzs, mindegy. Itt ejrópában van egy ún. társadalmi bizalom, ami a cigányoknál/pakisztániaknál/törököknél/stb. nincs meg. Te megbízol a rendőrben/orvosban/tanárban, még ha az ország más vidékeiről való is. Ők nem, mert nem a törzsből, klánból, családból való.

panki1983 2010.05.10. 09:56:29

Ezeket nem integrálni hanem internálni kellene..

Ha valaki esetleg járt tanárképző iskola közelében, és ismeri az ott folyó oktatást, hát az tudja, hogy nem nézünk szép jövő elé. Amikor azt tanítják a leendő tanároknak, hogy az ilyen gyerekeknek sokkal jobb helyük van az átlagos tanulók között, a kultúrájukat meg kell értetni a többiekkel...
Nézzetek meg egy 13-15 évesekből álló (nem cigány gyerekekből)csoportot, szinte már teljesen úgy viselkednek, mint a cigányok, annyira "megismerték" már a kultúrájukat.
Ez a nép gőzvonattal rohan a történelem süllyesztője felé, és a vezetőink szívlapáttal szórják a szenet a tűzre.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 09:56:37

@csabapayne: "Én baromira nem sajnálnám ha annak kis 11 éves cigányt szaporodásra képtelenné tennék. " - lehet, hogy már elszórta ő a magvait a világban :))

amúgy szerintem jogos igény lenne a büntethetőségi korhatár változtatása. Ha egy gyerek 12 éves fejjel dugásra "adja a fejét", sőt, még akár gyereket is hoz a világra, annak nyugodtan lehet büntetőjogi felelőssége is.

sorokinV 2010.05.10. 09:57:38

@kill004:

Ha tanárverésért 11 évesen bekerül, akkor a 30-as évei elején szabadulhat ;) Aztán mehet vissza. Kaptak esélyt eleget, ha nem élnek vele irány a kóter!

@csabapayne:

Nyilván a sitten kevesebb lehetőségük lesz a családalapításra!

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 09:59:24

@csabapayne:" Én baromira nem sajnálnám ha annak kis 11 éves cigányt szaporodásra képtelenné tennék."
Nem tudhatom hogy te alapból vagy ilyen kegyetlen, vagy csak látva a súlyos helyzetet váltál ilyenné.

sorokinV 2010.05.10. 10:00:04

@panki1983:

Pontosan! A szaros libbancsok szeretik összekeverni a kultúrát a civilizáció hiányával!
Gyengébbek kedvéért: Nem a cigány nyelv zavar a villamoson, hanem ha összeszotyizzák, összecsulázzák az ülést!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:01:23

Szerintem az emberi jogoknak is megvan a maguk helye.
DE...
Azt miért kell emberként kezelni, aki egy közösség tagjait nem veszi emberszámba ???

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:02:46

@sorokinV:

De onnan egyszer ki fog jönni. És a börtön sem megoldás. Már nem!

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 10:03:39

@panki1983: Milyen jól látod a(sötét) jövőt.Belenyugodni azért nem szabad.

panki1983 2010.05.10. 10:06:31

Toller over.
Gyulával mi van, nem tudja valaki?

sorokinV 2010.05.10. 10:07:38

@csabapayne:

Más civilizált megoldás nincs.
Amúgy meg az ilyenek a legritkább esetben jönnek ki. Ott is elkövetnek egy-két bűncselekményt és egy életre bérleti jogot szereznek.

arlequin 2010.05.10. 10:08:49

nincs mese. nyakon köll vágni családilag mert másból nem értenek.
azután a 'jogvédőket' is akik kárognak.
esetleg beköltöztetni egy nagycsaládot a jogvédőhöz 1-2 hétre.

eszkep 2010.05.10. 10:09:42

@Port Kennedy(Australia): Várjuk a te megoldásodat! Leszámítva azt, hogy élete végéig börtönben eltartjuk.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:09:46

@Port Kennedy(Australia):

Az utóbbi, kb. 10 éve azzal próbálkoznak, hogy a kultúra megértése, a másság elfogadása... bla bla bla...
Egy ilyen 11 éves gyerek a szülei jóváhagyásával veri a tanárát. Majd kapni fog érte egy ejnye-bejnyét, elviszik másik iskolába, de komoly következménye nem lesz a tetteinek. Nagy valószínűséggel 20 éves kora előtt már 2-3 utódot fog nemzeni, de nagy eséllyel fog börtönben kikötni, ahol szintén az erőszak segítségével tud majd érvényesülni. Vajon az ilyen mit fog továbbadni a gyerekeinek? Talán azt hogy az erőszak nem jó dolog? (kötve hiszem)

Megfordítom:
Vajon az a 11 éves cigánygyerek és a szülei is alapból ilyen kegyetlenek vagy nekifutásból, hogy képesek egy tanárnőt megverni ?

eszkep 2010.05.10. 10:10:34

@panki1983: Agyilag zokni. Ettől még évtizedekig elélhet az ember.

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 10:12:52

@Tigeri: A 11éves gyerek szaporodásra alkalmatlanná tétele azért igencsak kegyetlen dolog.Vagy nem?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 10:15:16

@eszkep: "Agyilag zokni. Ettől még évtizedekig elélhet az ember" - sőt, akár politikus (mi több, OGY képviselő) is lehet belőle, hány ilyen példát lát(t)unk :))))))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:18:47

@sorokinV:

Ne feledd, ezek civilizálatlan "emberek". A civilizált embereknek megoldás csak a börtön. De cigányéknál nem!
A mostani alapelvek: Fogadjuk el a másságot, tekintsünk mindenkire egyenlőképp. A dolog pont ott hibádzik, hogy mi elfogadjuk a másságot, ezzel elismerjük a másik fél másságát. A másik fél megerősítést kap másságában, így mivel ő másságával büszkén ki is akar tűnni, nem fog egyenlő módon miránk visszatekinteni. Az általunk elfogadott és legitimált másságát veszi majd alapul és nem fog a saját csoportján kívül senkire egyenlő módon tekintettel lenni.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 10:19:55

Túlsúlyban vannak a nők az oktatásban. Az én orosz tanárom egy üvegszálas pálcával közlekedett és nem félt használni. A pár cigány az osztályban pont ugyanolyan kussban volt és figyelt, mint mi.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 10:20:33

@csabapayne:

A kiskorú gyerekek tetteiért tudtommal a szülei a felelősek. Van akadálya, hogy a testi sértések miatt a szülők feleljenek, vagy annyi van ilyenkor, hogy áh, kiskorú a gyerek, tehát nem büntethető senki sem?

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 10:20:40

@eszkep: Az előbb már (fél órája)megírtam.Brutális kegyetlen verés az alapból agresszív embernek.
@csabapayne:
Gyakorlatilag szinte minden szavaddal egyet tudok érteni.(Mert úgy van ahogy írod.)

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 10:24:34

@ingenium rusticus: És hogy ellentmondjak magamnak, volt olyan tanárunk is aki indokolatlanul vert és pofozott. Nem nagyon használt a szülői panaszok tömkelege.
Kijártuk a nyolcat és elverettük egy huszonéves bokszolóval.
Nem a mintagyerekek közé tartoztunk na!

Kartal (rezervált) 2010.05.10. 10:26:34

@Seduxen: pont most beszélgettem egy rendőr haverral. Ő azt mondta, hogy a keményebb fellépés a bűnözőkkel, deviánsokkal szemben - nem mondhatta ki a "C" betűs szót - azt fogja eredményezni, hogy elesnek a bűnözéssel szerzett bevételtől is, ami polgárháborúba sodorhatja az országot, tekintve, hogy akkor ők robbantanak ki éhséglázadást. Ez igaz a családi pótlék megvonásra is, mert iskolába nem fogják járatni a kölyköket, ha azok nem akarnak menni - és miért akarnának? -, az biztos.

A helyzet fordítva sem jobb, ha hagyjuk a bűnözés és iskolakerülés elharapózását, akkor meg a rendesen dolgozó, fizetésből élők fognak fellázadni, bár erre kevesebb esélyt látok, mint egy cigánylázadásra.

Az, hogy a tanár miért hagyja... mit tehet? Ha csak felemeli a hangját, bemegy az egész cigánycsalád - az remélem mindenki előtt világos, hogy itt most túlnyomó többségében cigányokról beszélünk -, és a fejét beleverik a radiátorba. Olvastam olyan esetet is, amikor a cigó épp verte a tanárnőt, amikor megjött a KMB. A következő párbeszéd zajlott le közöttük:
kmb: - Józsi, ne csináld!
cigó: - Kuss! Kapál plazmatévét vagy nem???
kmb: - De Józsi, akkor sem kellene...
És mindezek után a tanárnőt még fel is jelenti a purdé, meghurcolják, kirúgják, mert hatvan (hamis)tanú fogja igazolni, hogy megverte a cigógyereket. Ezek után az a szerencsétlen tanár mi a lófaszt tud csinálni, azonkívül, hogy nyel... és idegösszeomlást kap.

Egyébként szerintem nem árt már most ilyen posztokat írni, hadd lássák, hogy a probléma IGEN KOMOLY! Már most el kell kezdeni basztatni az alakuló kormányt, mert ha nem, megdöglünk. Szó szerint.

S.O.A. 2010.05.10. 10:29:10

Azonnali segély és családi pótlék megvonás minden verekedő cigó mamának! Amelyik önkormányzat egy fillért is ad ezeknek, az megérdemli a társaságukat!
Igazgató bácsi mehet a sunyi picsába a kitüntetésével együtt... ha én annak idején kezet emeltem volna egy tanáromra (nem volt olyan régen, 10-12 éve), akkor az amúgy nyugodt igazgató bácsi, mint az iskola rendjéért egy személyben felelős vezető bejött volna, és az első három padsort a homlokomon törte volna szét... joggal. Nekünk, igazán balhés gyerekeknek valamiért eszünkbe nem jutott ilyesmi. Beszóltunk, sallert kaptunk, 2-3 évre elkussoltunk. Működött...

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2010.05.10. 10:29:52

@El Topo (Sgt. Elias): Ha hagyja? Könyörgöm, muszáj hagynia... Nem üthet vissza, még csak ki sem küldheti az óráról. Ha van tanár ismerősöd, kérdezd csak meg. Hogy védekezzen, mikor semmilyen eszköz, törvény nincs a kezében?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:29:54

@Port Kennedy(Australia):
Kegyetlenség:
- 11 évesen tanárt, diáktársakat verni.
- A szülők békére nevelésének hiánya. (Viseljék ők is és az általuk nemzett gyerek is a következményeket).
- 40 évesen egy 7 éves gyereket kergetni, mert az megvédte magát egy hasonlóan kegyetlen társával szemben.
- Csoportosan, nagy családi egyetértésben a gyermekei szem láttára agyonverni egy embert.
- Csoportosan megölni egy élsportolót és súlyosan megsebesíteni 2 társát, csak mert "rossz helyen voltak rossz időben".
- A csekélyke vagyonáért agyonverni védtelen öreg néniket.

NA EZ A KEGYETLENSÉG!!!! (És az ilyeneknek mind ilyen "angyali" 11 éves fiúcska volt anno az apjuk, akit a szülei eleve nem a békés együttélésre neveltek.)
Kegyetlen népekre jöjjön végre kegyetlen megtorlás!

S.O.A. 2010.05.10. 10:31:36

@Kartal (morcos): Csatlakozok Kartal kollégához, minden egyes esetet tessék megírni (nem szar kurucos, hanem ilyen korrekt, v'bőrös stílusban)!!! És mindenkinek az orra alá lehet majd baszni, aki újabb felzárkoztató programokra kér százmilliókat...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:32:27

@Kartal (morcos):
"Egyébként szerintem nem árt már most ilyen posztokat írni, hadd lássák, hogy a probléma IGEN KOMOLY! Már most el kell kezdeni basztatni az alakuló kormányt, mert ha nem, megdöglünk. Szó szerint.

Igenigen, a most alakuló kormány üres perceiben, óráiban bizonyára ide jár olvasgatni, hogy megtudja, mi a feladata, mit is vár tőle az istenadta nép.
Ti is halljátok, hogy dübörgünk?:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:34:12

@xanax:

A sógorom pont tanár. Nem egy kimondott díjbirkozó, rosszabb formájában 60 kiló alá is tud menni.
Mégsem verik.

Kartal (rezervált) 2010.05.10. 10:35:03

@Port Kennedy(Australia): nem. Szimpla önvédelem. És főleg a gyerekeink számára védelem.

arlequin 2010.05.10. 10:36:16

@Kartal (morcos): ne légy ily kegyetlen ekkora barmok felé...

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 10:36:32

Nem akarok illúzióromboló lenni, de a Fidesztől semmi nem várható ezen a téren, mivel szándékosan vak ezekre a problémákra. Amikor Molnár Oszkár a magzatkárosítás jelenségét szóvá tette, szó nélkül kirúgták ahelyett, hogy mellé álltak volna (pedig ezzel szerezhettek volna szavazatot, ekézhették volna az MSZP-t - úgy látszik, az sem volt ennyire fontos). Pintér elvtárs elszólása mellett pedig most Lázár állt ki, azaz továbbra is a magzatkárosítóknak, tanárverőknek és szemkilövőknek vannak itt jogai, nem a normális embereknek.

Érdemesebb kihagyni őket a képletből. Vannak még a pedagógus-szervezetek, az igazságszolgáltatás (Kegyelemosztó Sólyomot leszámítva), Gárda meg Őrsereg. A menü ugyanaz, mint a szocik alatt.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.10. 10:37:23

@Tigeri: "Asszem itt nem csak a gyereket,hanem a szülőt is meg kéne nevelni."

Pontosan. Nevelni.
Például táborokban.

Vajon meddig nézik tétlenül, hogy a többségben egyre csak gyűlik az indulat? Mindenképp meg kell válrni, hogy a kukta ledobja a fedelét? Mindenképp meg kell várni az első lincseléseket és pogromokat?

Aki szerint nem efelé tartanak a dolgok, az olvasgasson piroslapot.

Kartal (rezervált) 2010.05.10. 10:37:33

@El Topo (Sgt. Elias): A Vastagbőr politikai tényező, úgyhogy nyugodj meg, figyelik. Ha nem is Orbán kolléga személyesen, de azért eljutnak hozzá ezek a hangok, amikor már elég sok van belőlük.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.05.10. 10:38:07

Tanárt ok nélkül nagyon ritkán vernek meg.

Tuur Ion (törölt) 2010.05.10. 10:38:17

Jobbikos felhangokat hallani, verés, erőszak mint megoldás. Miféle intolerancia szökött itt szárba? Ezt a Jobbikos stílust félre kell tenni és a Fidesz békés, integrációra, megértésre irányuló befogadó módszerét kell választani, ha kell, a cigánygyűlölő magyar fasiszták letörésével is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:38:28

@ingenium rusticus:
Naná. Egy olyat, amilyet én adtam? Simán!
Ezt a tarkóst most ne úgy képzeld, hogy leütöttem a saját gyerekemet, mint a lovat! Éppen csak akkorát kapott, hogy tudja, hogy ő a gyerek, és én meg a főnök. Ha nem vagyok otthon, akkor a bébicsősz a főnök, azért fizetem.

arlequin 2010.05.10. 10:39:06

@El Topo (Sgt. Elias): hol tanár? tarnabodon? általánosban?

most gyüttem meg székelyföldről. ott ha elszemtelenedik a 'dögnép' (így nevezik, kedves mi? ;-), akkor összegyűlnek a székely legények és egy kicsit megmutatják merre hány méter. utána 1-2 évre kuss van, majd kezdődik elölről....

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.10. 10:39:24

@Bokortalan Lajtalan: De oknak az is elég, hogy tanár.
Vagy hogy fehér.
Akkor ez most hogy van?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:39:52

@Kartal (morcos):

Én ezt nem hiszem, bár lehet hogy tévedek.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:40:19

@Kartal (morcos):

A cigányok elleni keményebb fellépés lehet, hogy polgárháborúhoz vezet, de akkor egyértelműen ők húznák a rövidebbet. Az már karcosabb, hogy ha a többség robbantja ki, mert akkor azonnal a nyakunkba varrnák a csúnya, náci, rasszista, agresszor jelzőt.
Tényleg sokan nem hiszik el, hogy ebből egy Trianonhoz hasonló katasztrófa is lehet.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:41:35

@arlequin:

Nem. Egy budai gimnáziumban. Nem is panaszkodik.
Előtte viszont panaszkodott. Egy magániskolában tanított, nagyon-nagyon gazdag kölköket. Na az volt durva, nem a cigányok.:)

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 10:42:49

@El Topo (Sgt. Elias): Akartam is írni, hogy biztos a II. kerületben tanár :-D

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 10:43:18

@Kartal (morcos):
"Már most el kell kezdeni basztatni az alakuló kormányt, mert ha nem, megdöglünk. Szó szerint."
A kormány biztos hogy pontosan ismeri a helyzetet,( legalább is remélem).Kérdés hogy hogyan lép fel a megoldás érdekében.Lehet valahogy érezni a levegőben hogy micsoda feszültségek vannak.Érthető hogy a nevedhez ,még ha csak zárójelbe is ,de odaírtad a (morcos)jelzőt.Túl sokan vagyunk "morcosok",mint az a kis Tasman ördög a neved melletti képen.(Ha jól látom).

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 10:43:18

@El Topo (Sgt. Elias): Akkor egyről beszélünk. Ez a minimális saller, ami véleményem szerint a harmadik típusú gyerekeknek jár, közfelháborodást okozna jelen esetben a fajvédők körében.
A három típus:
1 Akinek elég a szép szó.
2 Akinek elég a hangos szó.
3 Amelyik kéri a pofont.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.05.10. 10:43:51

@El Topo (Sgt. Elias): Igen, és mit csináljon? Szóljon rá? Üvöltsön rá? Fenyegesse meg intővel, vagy megbuktatással? Leszarja. De ha a tanárnő csak megfogja a gyerek kezét, miközben ütésre lendíti, másnap máris attól hangos a média, hogy:
"Súlyosan bántalmazott egy tanárnő egy roma gyereket Almamelléken. A gyermek az órán rendetlenkedett, mire a tanárnő kicsavarta a karját. A gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a tanárnő ellen rasszista indokból elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás, állásából felfüggesztették."

Harmadnap pedig:
"Súlyosan bántalmaztak / meggyilkoltak (a tanárnő szerencséjétől függően) egy tanárnőt Almamelléken. A tanárnő két napja súlyosan bántalmazta egyik diákját, ezután állásából felfüggesztették. A rendőrség ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés / halált okozó testi sértés miatt indított eljárást. A Baranya megyei rendőrség szóvivője közleményt adott ki, abban az állt, hogy kizárták, hogy bármilyen kapcsolat lenne a két napja történt eset és a mostani között."

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:44:11

@órarugógerincű felpattanó:

Majdnem a II.-ban.
Ez mondjuk azért nem releváns, mert volt olyan kollégája, akit szétszedtek ugyanazok a kölkök.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 10:47:41

@Tuur Ion:

"...a Fidesz békés, integrációra, megértésre irányuló befogadó módszerét kell választani..."

Én akár még erre is vevő lennék, ha tudnám mi az és hogyan lehet vele komoly eredményeket elérni. És kb.: 4-5 év alatt minimálisra csökkenteni a cigány erőszak problémáját.
Itt már rég nem a mi megértésünkről, nem a mi fogytán lévő türelmünkről van szó. A cigányok még a jobbikos stílusnál is rosszabbat követnek...:
"Aki békés azt könnyedén el lehet taposni"
Sok sok cigánynak ez ma a "filozófiája"

eszkep 2010.05.10. 10:47:42

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Sajnos Zero értelmi képességeivel akadnak gondok. Az pl. szemmel láthatóan nem zavarta, hogy Göncz Kinga volt külügyminiszterünk szakmáját tekintve pszichoterapeuta. De az egész magyar sajtót jobban érdekelt e a "frizurája".

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:47:48

@ingenium rusticus:

Mindenhol vannak vadhajtások. Van aki nulltoleranciát hirdet a gyermekbántalmazásban, van aki a csillagászok felsőbbrendűségét hirdeti.

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 10:47:52

@El Topo (Sgt. Elias): Ne félj egy ilyen ÁrtatlanJózsika őt is szétszedné.

arlequin 2010.05.10. 10:49:49

@El Topo (Sgt. Elias): no képzeld ha elállatiasodott cigánypurdékat kellene tanítania. azért az nem ugyanaz komám. és jöhetsz olyanokkal, hogy van akit nem támadnak meg, aztán, hogy vessen magára, de akkor nyugodtan ki lehet hajítani az egész törvénykönyvet az ablakon, hiszen csak azt ölik meg, csak azt lopják meg, csak azt erőszakolják etc, aki hagyja magát. itt mintha némi inkongruencia merült volna fel becses gondolatmenetedben. mert ezexerint egyszerűen erősebb kutya baszik, az a közösség meg pusztuljon, akinek feladata lenne az egyén megvédése.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:51:04

@órarugógerincű felpattanó:
Nem nagyon hiszem.
Van akit szétszednek, van akit nem. Nem a levegőbe beszélek, olyan iskolába jártam nyolc évig, ahol a tanulóifjúság nyolcvan százaléka a gettóból járt be. Engem is megvertek sokszor, amíg rá nem jöttem, nagy nehezen, hogy mi a teendő.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2010.05.10. 10:51:59

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Nagyon sok a tanári visszaélés is, csak az nem kerül ki a kurucinfóra. Ha fehér tanár ököllel véresre ver egy fehér gyereket, abból nem lesz közbeszéd tárgya, csak ha kokeró az elkövető és árja az áldozat, abból lesz a fincsi táp a hőbörgőknek.

Kartal (rezervált) 2010.05.10. 10:52:17

@arlequin: Topo esetében erre már én is rámutattam, de hasztalan. Szerintem nem képes társadalomban gondolkodni, csak egyénben.

z666 2010.05.10. 10:53:28

@El Topo (Sgt. Elias): "Mindenkit lehet integrálni."

De nem mindegy a módszer. Az ilyen családok tagjainak (beleértve a kisgyerekeket és nagyszülőket is!) hulláját például nagyszerűen lehet a földbe integrálni....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:53:57

@arlequin:

Most erre mit mondjak? Akit egy 11 éves KÖLÖK hónapokon keresztül ver hobbiból, az nem való tanárnak! Ezt el kell fogadni. Tűzoltónak sem alkalmas, aki nem tudja felvinni a légzőkészülékét a második emeletre, mert kiköpi a tüdejét.

MagyarZizzi (törölt) 2010.05.10. 10:55:00

Fenébe a rasszistázással! Volt tanár ismerősöm olyan falusi iskolában, ahol az ilyen deviáns kölyköknek külön osztályt hoztak létre, és speciális szakemberek foglalkoztak velük. Persze, ment a picsogás, hogy "negatív diszkrimináció", de az iskolában rend volt, és csak elvétve került sor veszekedésre, verekedésre.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 10:55:04

@órarugógerincű felpattanó:

Mit nem elégszer? Nem elégszer vertek meg? Mihez?

Marcellusca 2010.05.10. 10:56:22

Ez az első történet elég kesze-kusza.
Elhiszem, hogy egy kisfaluban nem könnyű tanárt/polgit találni, de ezt az összeegyezhetetlen (ne adj, Isten, összeférhetetlen) helyzetet?
A polgármester, mint tanár, beosztottja a képviselőtestületi tag igazgatónak, akinek egyébként, mint polgármester a munkáltatója?
És, akkor a kis falusi utálatokról, stiklikről, smúzolásokról ne is beszéljünk!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 10:57:34

@Rettegő {készenlétes Kubatov-szavazó}: egy fontos momentumot kihagytál. Ha egyáltalán kezet emeltél volna bármelyik tanárodra - bár szerintem akkoriban ez bennünk gondolat szintjén sem került elő - a két hatalmas füles párját otthon kaptuk volna grátisz a szüleinktől...

@Kartal (morcos): nem értek veled egyet. ha jogszerűen megvonásra kerül akár a csp, akár a segély, és emiatt bűncselekményt követ(nek) el bárki(k), akkor ott már a rendőrségnek kell a lehető leghatékonyabban fellépni. Az már nem az iskola, de még csak nem is a társadalom problémája. Én így gondolom. Ha valaki nem tud a felkínált lehetőségekkel élni, és ennek "következtében" (=mert ő igazoltnak látja, amit tesz) elkövet valamit, akkor annak nyugodtan a faszára lehet (sőt: KELL) lépni.

Port Kennedy(Australia) 2010.05.10. 10:58:02

@arlequin: Néhány éve jártam egy csodaszép kis faluban Cserépfalu a neve.A helyiek elmondása szerint ott is hasonló volt az eljárás.Megjelentek a "rossz arcúak",és a falu erős emberei rendet tettek köztük.Ott is nyugi volt 1-2 évig.

z666 2010.05.10. 10:59:01

@csabapayne:
"... a sterilizálás a megoldás... "

Hangsúlyozom, hogy ez a humánus verzió!!! A drasztikusabb megoldás a halomra lövés...

Induljunk ki az utóbbiból, és akkor már örülni fognak az elsőnek is!

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.05.10. 10:59:57

Olvasgassatok egy kicsit.

web.axelero.hu/kesz/jel/04_02/ciganyok_europaban.html

Továbbá minden "svéd" támogatónak csak annyit kívánok, legyen ilyen szomszédja.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 11:01:29

@El Topo (Sgt. Elias): Mostantól legyen a tanári pályára alkalmassági vizsga? Mondjuk harcművészet legalább feketeöves ismerete, illetve önvédelmi fegyverek használatában jártasnak kell lennie. Esetleg részt kell vennie a "hogyan használjuk a baseball-ütőt, mint jóbarátot? c. 60 órás kurzuson. Eszméletlen. Próbálnál meg egy vidéki szakiskolában, mondjuk eladókat (csak 3 év) vagy kőműveseket megfegyelmezni. Mondjuk nem tudom mit szólnál, ha a 40 kilós barátnőd/feleséget minden nap idegroncs állapotban érne haza, mivel a 9-es 18 éves Lakatos Romárió elküldte az anyjába, mert rászólt, hogy órán nem verjük a széklábbal az előttünk ülő, kissé szellemi fogyatékos gyereknek a fejét! És az, hogy csak az anyjába küldte el, még emberségesebb volt, mintha őt is megkínálta volna a széklábbal. Komolyan mondom, te nem ezen a Földön élsz!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 11:02:46

@El Topo (Sgt. Elias):

Aki pedig egy 11 éves gyereket ilyenné nevel, az nem való szülőnek. Sőt szerintem a gyerek már ebben az esetben alkalmatlan arra, hogy jó szülő legyen.
Itt bele lehetne kötni abba, hogy ő még gyerek lehet, hogy később mégis jó szülő lesz..
NEM
Igaz, hogy van 4 % ilyen, de a többi 96% azt adja tovább, amit a sajátjától tanult.
De könyörgöm mit csinálhat az a tanár, aki nem szokott hozzá ehhez, nem készítették fel őt anno arra, hogy a "vigyázz a gyerek harap"!
Hogy a búbánatos életbe fegyelmezzen meg egy olyan gyereket, akinek az van kódolva a primitív törzsi agyába hogy:
"A gyengét eltaposni az erőstől félni. De segítséget lehet kérni ellene." És ebben az esetben az erő a fizikai erőt és a létszámot jelenti.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 11:02:59

@MagyarZizzi: így van, az európai módszerekkel kezelhetetlen gyerekeket el kell különíteni a többitől. És akkor már mindjárt rendjén lesz, hogy hová kell beléptetőrendszer, fegyveres őr, szögesdrót. Az ott tanító tanároknak kockázati pótlékot kell fizetni, Én nem bonyolítanám tovább. Akinek most verik a gyerekét, annak nem lehet megmagyarázni, hogy egy 4-6 éves programmal kezelik a gyermeke verekedős osztálytársait.

Ha egy osztályban van 25 normális és 5 tanárnő-arcán-csikket-elnyomós-kis-köcsög, akkor a 25-nek a szülője álljon fel, hogy vagy az 5, vagy a 25. Vagy-vagy. Nincs több és, egyrészt-másrészt meg türelmi idő. Az állam cserben hagyta a normális embereket, nem várhatnak megoldást tőle, aguknak kell cselekedniük. A legjobb program sem fog 20 éven belül eredményt hozni, tüzet oltani pedig csak következetes, fizikai elkülönítéssel lehet.

Valakinyolc 2010.05.10. 11:05:43

Javaslom, hogy akinek 3-4 éves gyereke van, irassa be valamilyen harcművészeti tanfolyamra, hasznát fogja venni tuti :)

minimalista 2010.05.10. 11:06:25

@z666:
No, ilyen "megnyilatkozások" után én Téged ezennel szűrlek, haver!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 11:07:56

De biztonsági őr kell, úgy van! Már nemcsak a kancigánytól félünk, de még a gyerekeiktől is!
Gondolom a hazafias oktatás, nevelés, az egészséges közösségszellem kiépítése szóba sem jöhet, még megfasizálnák szegény deviáns orkokat!

Az übermensch értelmiség meg kussol... Kussoljanak is mert már nekik is nagyon régen kijár néhány jónagy pofon!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:10:01

@Ásómaci:

De ezen a földön élek. Ahhoz, hogy vezethessek egy negyven tonnás szerelvényt, bizonyos alkalmassági vizsgálatokat kellett sikeresen abszolválnom. Tanároknak miért ne lehetne?

z666 2010.05.10. 11:11:35

@minimalista:
A csótányokat is írtják, mégsincsen hiszti belőle.
A cigányok nagyságrendekkel több problémát okozó kártevők...

Te is halomra gyilkolsz mindenféle vírust és baktériumot, nem szégyelled magad?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 11:11:35

@csabapayne: Abszolút egyetértek! Sajnos a balatonfelvidéki, és budai "jobbos" hülyegyerekek is csak hüledeznek az ilyesmi hallatán.

tokmányos 2010.05.10. 11:12:03

Üdv mindenkinek! Hát hányszor írjam le,hogy a szarháziak országa lettünk!!!!!!!!!!!!!!! Beleértve az egész ország bárgyú,talpnyaló ,jellemtelen,lakósságát (tisztelet a kivételnek).Hogy lehet megengedni,hogy Pintér legyen a Belügyér ???Mindenki csak ugat, jár a szája.A hétvégén, lehetett látni valamelyik Tv adón,egy vidéki fiatal rendőrt, aki kicsit rendbe teszi a körzetét, mert a cigányokat kiviszi az erdőbe ,és megpróbálja jobb belátásra bírni a szarháziakat.Miért nem állunk ki legalább egy poszt erejéig a kis rendőrért!!!Nagyobb jogkört,akár testi fenyítés lehetőségét biztosító törvényeket hozatni a sok fasszopó cigányvédő jogászokkal.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 11:12:46

@El Topo (Sgt. Elias): Mondjuk részben ez is igaz. Leírom a bibit.

Tegyük fel, hogy a jó tanárnak az alábbi tulajdonságokkal kell rendelkeznie:
1 Tud fegyelmet tartani.
2 Jól adja le a tananyagot.
3 Jó viszonyt ápol a kollégáival és a szülőkkel.

Itt az első és a harmadik pont második fele egy-két deviáns kölök és szülei miatt nem valósult meg. Lehet, hogy ez a tanár, mivel a tanítás lényegét (kettes pont) tökéletesen teljesíti, inkább egy olyan, akár magániskolába való, ahol eleve kizárt (most mindegy miért) ez a deviancia. Pl: kínai suli Pesten.
Ha a kettes pontban teljesít rosszul a tanár, az csak évek múlva derül ki és az a nagyobb hiba, ráadásul következményei sem igen lesznek.
Egyszerűbben: A tériszonyos tűzoltó kiválóan fogja lentről kezelni az 50m-es létrát, mert ez is része a feladatnak és ő a legalkalmasabb rá.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 11:12:56

@El Topo (Sgt. Elias): mert nem a normális embereket kell felkészíteni az önvédelemre, hanem a bűnözőket kell szegregálni, amíg még van rá lehetőségünk. A csikkelnyomó kis majomnak a szüleit súlyos testi sértés kísérletéért vagy testi sértésért rács mögé kell dugni, a gyereket meg állami gondozásba venni, nem pedig a tanárokat tanítani, hogy hogy oltság el a hajukat, ha lángra kap.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 11:13:44

@El Topo (Sgt. Elias): 90.000 nettóért mégis mit vársz? Ennyi egy kezdő tanári fizetés.
Egyébként valóban vannak szar tanárok, de az egyszerűen röhej, hogy az állambácsi a deviánscigány mögött áll, és a tanárt kezeli ellenségként, de legalábbis megbízhatatlanként.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 11:15:05

@sorokinV:

senki nem basztat senki, én várom, hogy mit lépnek... (ha lépnek ....)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.10. 11:15:09

@El Topo (Sgt. Elias):
Ez helyén való, hisz vannak rossz tanárok. De akkor ugyan lehetne a szülőknek is egy alkalmassági teszt. Sőt a politikusoknak, rendőröknek, orvosoknak...stb.
Jó ötlet volna

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 11:17:02

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Miért kellene odaírnom, hogy tiszteletre méltó? A kora miatt? Akkor Vitányi Iván neve mellé mit kellene írnom?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:17:17

@ingenium rusticus:

Valósítsa meg élete hobbiját, ki-ki ahol akarja? Lehessen tűzoltó az is, akinek húsz dioptriás a szeme! Majd közelről oltja a tüzet legfeljebb!:) Lehessen pilóta az is, akinek tériszonya van, majd legfeljebb alacsonyan repül!:D

arlequin 2010.05.10. 11:17:27

én a testnevelésórán tenném kötelezővé a harcművészeti alapkiképzést. heti 3-5 órában. mindjárt jobban odafigyelne a purdé is, ha egy ilyen órán kicsit megfegyelmeznék.

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.05.10. 11:17:44

@El Topo (Sgt. Elias): Na persze, de milyen érdekes a 40 tonnás vezetéséhez elég 8 ált.

Továbbá könnyen meglehet, egy 40 tonnás pilótának jobb fizetése van, mint egy ált. iskolai tanárnak.

Vonzó pálya, ugye?

Tényleg a bébicsősznek megmondtad, hagy adhat egy flekást a gyereknek, ha úgy viselkedik, mindezt a gyerek füle hallatára? Lehet a gyereked is csöndbe lett volna, és nem feszegeti a határokat.

Mindegy eddigi hozzászólásaidból tisztán látszik, annyi eszed van mint egy marék lepkének.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 11:18:02

@zero: "Miért kellene odaírnom, hogy tiszteletre méltó? A kora miatt? " - nem, a szakmai eredményei - és nemzetközi elismertsége - miatt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:18:39

@TaTa86.:

Így is van? Mit várunk a tanártól, rendőrtől, mentőstől szar fizetésért? Hogy dolgozzon? Egy túróst!

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 11:18:55

Jól értem, a tanár a hibás / alkalmatlan? Minek ment oda? Miért "csak" az igazgatónak szólt?

NEM kell ilyen helyzeteket tudnia kezelnie egy normális tanárnak, nem is szeretném, hogy ilyenekre tanítsák őket.

A picsába elzavarni az iskolából a deviáns kölköket, és felelősségre vonni a szüleiket.

Fenehorizont 667 2010.05.10. 11:19:15

@El Topo (Sgt. Elias):
mekkora, bazmeg, mekkora? a gyerek lehet 20 kiló 6 évesen, de a szülei, a testvérei, a 35 éves nagyapja, és annak 20 darab lyuksógóra összesen már 3000 kilók, amikor másnap bemennek, ha hozzányúl a felnőtt a gyerökhöz.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 11:21:05

@El Topo (Sgt. Elias): Mert egy tanárnak nem az a dolga (soha nem is volt), hogy a gyereket egyedül nevelje!!! A tanárnak az a dolga, hogy a gyereket az iskola fenntartó által kötelezett tananyagokra megtanítsa. A nevelés elsődlegesen a szülő dolga. A másik. Ha jól tudom, bár nem vagyok se jogász, se tanár (ebben majd a szellem megcáfol, vagy egyetért) régebben volt olyan, hogy nevelési célzatú testi fenyítés a Ptk-ban. Ezt két személy tehette meg. A szülő és a tanár. Ma a tanárt kivették ebből, és már hozzá sem érhet a gyerekhez, mert az büntető-feljelentést hozhat maga után. Most akkor miről beszélünk. És a másik, aki ludas ebben az egészben, a Családsegítő Központok. Mert nem csak a család van meg az iskola. A CsK-k munkája az is, hogy a család felnőtt tagjait rákényszerítsék a helyes útra. De ezt általában nem teszik, a család meg magasról sz@rik rájuk. Harmadik. Az, ha valaki elvégez egy egyetemet, mondjuk matematika-fizika szakon, plusz elvégzi a tanári diplomához kötelező pedagógia-pszichológia képzést. Elmegy egy gyakorló gimnáziumba, és letanítja a kötelező óraszámot, levizsgázik. Ez nem elég pályaalkalmassági???? 5 év tanulás azért, hogy tanár váljék belőle. Szakdolgozat írása mint a tanár-szakon, mind az adott szakokon, mindezek után államvizsga. Ezek után még végezzen el egy páylaalkalmasságit, hogy az idióta gyerekekkel fel tudja venni fizikailag a versenyt. Te tényleg nem ezen a Földön élsz. Egy tanárnak az a dolga, mint írtam, hogy tanítson! ahhoz azt a tudást beleverik az egyetemen-főiskolán a fejébe. Mindamellett látszik, hogy mit gondolsz a tanárokról, miközben a munkájukat egy negyven-tonnás szerelvény vezetéséhez hasonlítod.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:22:16

@bi2025:

Örülök, hogy te ennyiből látod, hogy mennyi eszem van.:) Te meg milyen szép vagy, most látom csak!

Nem, nem mondtam a bébicsősznek, hogy adhat a gyereknek egy flekást. Sőt, azt sem mondtam neki, hogy ha szomjas, akkor igyon nyugodtan, ha meg pisilnie kell, akkor használja a vécét.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:25:08

@Ásómaci:

Mit tartsak a tanárokról? A tanárok is ilyenek, vagy olyanok. Van akinek a munkájáért egy féligszívott cigit sem adnék, van akiért a karomat is odaadnám.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 11:25:28

@zero: Igen, pontosan. Már csak a kora miatt is. Ha megnéznéd az életpályája és a kora miatt igenis, tiszteletreméltó. Látom nem érted a lényget. Ha úgy inditasz, hogy azt sugallod, egy 71 éves, trottyos úgysem tud csinálni semmit, akkor hogy várod el, hogy az iskolában vagy alapból az életben a fiataok tidzteljék az öregeket.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 11:27:05

@El Topo (Sgt. Elias): Hát pl. azt, hogy az elvégzett egyetem/főiskola = PÁV. Nem kell plusz harcművészeti vizsga, hogy kordában tartson pár deviáns gyereket. Arra ott van a CsK, a rendőrség, esetleg vissza lehetne hozni a pedellus rendszert.

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 11:27:06

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, ha meg levert volna egyet a kiskrapeknek akkor meg azért dobáltad volna magad.

bi2025 · http://civilkurazsi.blog.hu/ 2010.05.10. 11:27:33

Még egy utolsó gondolat. Felénk (még) az járja, gyerek bead iskolába, és szülő használati utasítást ad hozzá! Józsika otthon rossz egy kicsit, nyugodtan fegyelmezze erőteljesen tanárnő!

Egy svéd mikor fog olyant mondani, hááát, Gazsika egy kicsit rossz, de rendes embert szeretnénk belőle, nyugodtan vágja fejbe tanárnő!

Mikor?

Ugyanis az iskolában, nem fegyelmezéssel kell eltelni 45 percből 30 percnek, bármilyen hihetetlen, és érthetetlen.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 11:28:00

@El Topo (Sgt. Elias): Látom felfogtad a lényeget.

Tökéletes alkalmassági vizsga nincs. Néha homok kerül a gépezetbe. Itt például te vagy az.
Gondolom észrevetted, hogy pucolgatnak rendesen..
Ha libsi iróniával válaszolsz és messziről látszik, hogy nem vetted a fáradságot a szöveg értelmezésére, ne csodálkozz, hogy vita-képtelennek tartanak.
Ha csak trollkodsz, akkor bocs, hogy komolyan vettelek.

2010.05.10. 11:28:37

Ez az un. liberális szemlélet hozadéka. Szegény , 4 H-s cigánygyereknek mindent lehet, mert öt védi a törvény! Aki tanitani akar, hogy a sok buta, irástudatlan gyerekre ragadjon is valami, ne csak a kosz--azt nem hagyják. Könyebb a suliban cirkuszolni, mert ott minden ingyen van nekik és még enni is kapnak, nem ugy mint otthon. Akkor miért ne tegye meg? De ez a probléma nem ujkeletü, csak eddig leszarták, mert a szoci-liber kormány azt mondotta, hogy nincs semmi gond.Máshol, már évek óta biztonsági örök vannak az iskolákban, söt már az óvadákban is. A suliban nem lehet tanitani, az óvodákat meg zárni kell, mert lopnak mint a szarka.Ami egy gözmozdonynál könnyebb és nincs lebetonozva, az már nincs.A megoldásra én is kiváncsi vagyok. Remélem Viktorék megoldják.

Fenehorizont 667 2010.05.10. 11:28:43

@Egy kicsit karcos:
megnézném, ha valaki felelősségre akarná vonni a szülőket, mit kapna:D
a kommenetelők közül nem járt még senki egy kibaszott darab borsod-megyei faluban se?

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 11:29:25

Mit ír a Fidesz programja, hogyan kezelnék a tanárverések miatt kialakult helyzetet?

Kartal (rezervált) 2010.05.10. 11:30:26

@arlequin: úgy látom nagyon sok mindenben egyetértünk.

ketroot 2010.05.10. 11:31:24

Valahogy nem vagyok optimista ezügyben...

Egyébként valami nem okés nállam, Almamellék-et "Almamellek"-nek olvastam, csodálkoztam is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:32:33

@órarugógerincű felpattanó:

Ezt te tudod, vagy gondolod? Elárulom neked, hogy a srác az ország egyik leghíresebb dojo-jában tanul. Minap jött haza, akkora volt az orra, hogy a fagylaltos egy ötszázasért sem rakta volna tele. És lila is volt. Kérdeztem, mi történt? Hát a mester lekevert egy frászt. Rendetlenkedtél, fiam? Igen. Akkor megérdemelted? meg.
Ezzel le is volt zárva az ügy.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 11:32:35

@fenehorizont: Elég járni Jászsági kis/közép faluban is, hogy tudjuk, mi folyik Magyarországon. De El Topo szerintem nem járt még ilyen helyeken. Különben tudná, hogy sok értelme nincs annak, hogy most egy tanár megvédi magát a hülye gyerekkel szemben, mert akkor jön a család, a rokonság, és jól szétrúgja a fejét. Mert bántani merte a kis fiút/lányt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:34:34

@ingenium rusticus:

Pontosan tudom, hogy nem szívesen látnak itt. Pedig beállhatnék én is századiknak, és adhatnám az ötleteket, hogyan kéne a cigányokat agyonverni, kiherélni, deportálni, meg elásni.

tokmányos 2010.05.10. 11:35:50

@Egy kicsit karcos: Hali! NEM az "állam hagyta cserben az embereket " Az emberek hagyták önmagukat cserben !! -ez az eredmény....Hogy megértsd mire gondolok : önzővé,gátlástalanná váltak az emberek.Ha nem lépnek fel közösen az emberek a munkahelyeiken,a politikai életben , , stb...tapasztalható igazságtalanságok,viszásságok stb.. ellen, mit várnak a drága polgártársak?Megérdemli ez az ország .... szarok rá ,hogy sok embernek fáj. Az egész életemben csak ütköztem ,jót akartam .És itt az utam vége felé adnak igazat az ismerőseim ,barátaim.Az aktualitás nagyon fontos ,utólag szart sem ér.Majd rájön a sok fasz fideszes szavazó is, hogy semmi sem fog változni! illetve annyi változás lesz amit a zsidók megengednek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:36:16

@Ásómaci:

Ugyanezen a blogon meséltem el már többször, hogy oda jártam iskolába, ahova a dzsumbujista cigányok. Nincs az a borsodi falu, amelyik ezt tromfolná.

tokmányos 2010.05.10. 11:41:27

@El Topo (Sgt. Elias): A polgárok kifejezés kielégít?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 11:41:27

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

És mi a korhatár? A 68 éves is tiszteletre méltó, vagy az még nem?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 11:41:53

@El Topo (Sgt. Elias): Azon kívül, hogy büszke vagy a külön utadra a susnyásban, előadhatnád a javaslataidat, ami nem tartalmazza az agyonverni, kiherélni, deportálni szavakat.
Én csak annyit kértem, hogy értelmezd a szöveget. Például fentebb.
Részben egyetértettem veled a tanár alkalmatlanságában, az apró kételyemet leírtam.
Erre csípőből ironizálsz.
Tényleg jó lenne, ha eldöntenéd, hogy érveket szeretnél itt ütköztetni, vagy csak bosszantani.

tokmányos 2010.05.10. 11:42:57

@El Topo (Sgt. Elias): Csak nem egy osztályba jártunk? (Illatos úti dzsumbujra gondoltál,)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 11:43:10

@El Topo (Sgt. Elias): Lehet, de az nem a most! Amikor én jártam iskolába, semmi bajunk nem volt az osztályban a cigányokkal. Volt egy-két tanár, aki tudott fegyelmezni. Ha hülye voltam, kaptam egy maflást. Mint mindenki! Tudtunk viselkedni. De senkinek az apja-anyja nem jött be a családdal, hogy felkoncolja a tanárt. Sőt! nem jöttek a helyi médiától, hogy mi történt. Tudtuk, hogy ha rosszat csinálunk, akkor megkapjuk a megérdemelt büntetést. Persze akkor is próbálkoztunk, hogy meddig nyújtózkodhatunk. Minden gyerek ilyen. És ekkor tanulja meg a korlátait. Ezek a deviáns gyerekek, akiket otthon nem nevelnek, sőt, még adják alá a lovat, így nem fogják megtanulni a saját határaikat. És a mai jogrendszer ezt a liberalizmus és az individualizmus zászlaja alatt még erősíti is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:45:04

@ingenium rusticus:

Mindent akarok, és ráadásul egyszerre. Ironizálni, bosszantani és érveket ütköztetni.
Az én javaslatom halálosan egyszerű, és már rettenetesen sokszor leírtam. A törvényeket kell betartani és betartatni. Ennél sem több, sem kevesebb nem szükséges.

Fenehorizont 667 2010.05.10. 11:45:07

@Ásómaci: jah, eltom képzelni...
a "szegregáció" miatt hangosan háborgó emberek nem láttak még lecsúszott cigánycsaládot, csak max a fókuszban, amikor pénzért azt mondják, amit a riporterek hallani akarnak.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 11:45:47

@El Topo (Sgt. Elias): Ez a lényeg. Eleve a gyerek tudta, hogy vaj van a füle mögött és te is úgy álltál hozzá, hogy a tanár adott neki egy maflást, a gyerek vonyít, előx normálisan utánajársz, hogy mi történt pontosan. Ha a tanár volt köcsög, kap ő is, de, ha igaza volt, akkor a gyerek kussoljon.

Cigányéknál, nincs olyan, hogy mi történt, a gyereket "báncsák" lehet menni ombucmanóhó!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:46:11

@tokmányos:

Csakis az illatos uti dzsumbuj a dzsumbuj.

CyberPunK 2010.05.10. 11:47:36

Szerintem semmi gond, hogy veri a 11 éves kölök a tanárt, épp az életet tanulja, amire felkészít az iskola. Pár év és lazán agyonver egy nyugdíjast két baracklekvárért. Azt már biztosan megtanulta, hogy 14 éves koráig mehet a buli, utána kell csinálni az utódot.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 11:49:02

@zero: Szerinted? Anyukád, meg apukád mit mesélt neked az idősekről? Vagy ott is visszakérdeztél? Vagy esetleg, úgy kb. érzed, mi az a határ?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:49:18

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Meg kell védenem a fiamat: nem vonyított. Én kérdeztem meg tőle, hogy mi történt, mert alig látszott az arca mögött az orra. És nem jártam utána semminek. Megkérdeztem a srácot, hogy megérdemelte-e, és azt mondta, hogy igen.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 11:50:24

@El Topo (Sgt. Elias): Egy tanárnak nem feladata a bűnözők megregulázása, legyen az akár fiatalkorú akár nem. A fegyelmezés az más kérdés, de egy akár 11 éves putricigányra hogy tudsz hatni, hogyha az nagyon jól tudja, hogy csak egy szavába kerül és bejönnek a szülők megverni a tanárt?
Azért ez nem egy kategória a mezei rossz gyerekkel.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 11:51:50

@TaTa86.:

Jó, hát akkor véggyen meg mindenkit a magyargárda! Az biztosan remek lesz!

Marcellusca 2010.05.10. 11:53:32

@tokmányos: Nekem is eszemben jutott.
Tegnap is volt a Naplóban téma.
Nyílogatott a LMPVS a zsebemben, rendesen.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.10. 11:53:44

@El Topo (Sgt. Elias): Ez elég mélyre visz, nem mennék most bele. A törvényeket mi alkotjuk.
Ha hibás javítjuk. Ez általában közfelháborodással (agyonverés, kiherélés, deportálás) kezdődik.
Erre a reakcióra idővel születik majd egy másik törvény, ami a fenti szavakat természetesen nem fogja használni, nem kell félni! És remélhetőleg jobb lesz. M i n d e n k i n e k.

A fenti példa IS mutatja, hogy valami erős bibi van! Te is látod, más is látja.
Valakiből lámpavas tör elő, valakiből cinizmus.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 11:56:16

@El Topo (Sgt. Elias): Ezt mondom! A neveltetéséből adódóan, már tudta, hogy rosszat tett. a 11 éves kis cigánykölök, pedig igenis van olyan dörzsölt és ki merem mondani, hogy gonosz, hogy tudja, mit tehet meg büntetlenül és miért! Amúgy ua. mondom mint te csak összemostam a fenti sztorit, meg a tiédet.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.05.10. 11:58:06

@El Topo (Sgt. Elias): Kifogytál az érvekből? :-)
Az előbb írtam, hogy számomra elfogadhatatlan a biztonsági őr, hívják azt akárminek, hiszen csak elfedi a problémát nem oldja meg.

ketroot 2010.05.10. 11:59:24

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet, de én megszüntetném az ombudsmani intézményeket. Normálisan (!) működő államban, jogalkotás esetén nem lenne rá szükség.

groggil 2010.05.10. 12:04:08

Nincs megoldás a problémára...10-15éven belül 20%-an lesznek a mai 10%-al szemben, az pedig már a permanens káosz állapota lesz...utána pedig a 20% villámsebességgel fog 25-re, majd 30-ra növekedni, ott már 1/2-e annyi idő alatt (egy népesség kb. 18-20év alatt duplázódni képes, ezt számos afrikai ország példája mutatja, ugyanannyi gyerek mellett, mint nálunk a drappoknál).
Az egyetlen megoldás a 10% alatt tartásuk lenne (akkor lehetne -tartósan- regulázni őket kőkemény törvényekkel, stb.), azaz ha a többség leszaporodná őket...erre az esély jelenleg nulla.
A polgárháború borítékolva van...kódolva van a rendszerben. Azután pedig trianonihoz mérhető területveszteség vár ránk...több megyényi terület de facto le fog válni Mo.-ról abban az értelemben, hogy max. a főúton és 1-2nagyobb városban lesz képes garantálni a rendőrség a "rendet", a többi terület törvényen kívüli lesz...
Mo. az utolsó "boldog békeéveit" éli.

vomit 2010.05.10. 12:12:04

@bi2025: ezt senki ne hagyja ki.
jozsef foherceg 115+ eve elmondta a tutit. es egy centit nem haladtunk azota.
Ilyen nevelés nélkül nem volna elérve a fõcél: hogy az országnak hasznos polgárokat neveljünk ebbõl a kóbor elembõl, amely ma csaknem teljesen elvész a hazára nézve, sõt munkátlan életével és régi vad erkölcseivel a társadalom biztonságát is, fõleg a vidéken állandóan fenyegeti.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 12:12:53

@fenehorizont:

A közlekedési rendőrök 3/4-ére semmi szükség nincs, vagy sokkal fontosabb feladataik is lennének. Őket kell átvezényelni ezekre a helyszínekre, és akkor menni fog a felelősségre vonás.

tokmányos 2010.05.10. 12:27:33

@El Topo (Sgt. Elias): Látod drága polgártársam milyen fasz vagy , fogást keresel rajtam ,de fogalmad sincs miért. Idézek : "illatos úti dzsumbujra gondoltál? " Kérdeztem,nem kijelentettem te barom! Gondolom rájöttél ,hogy te is a szarháziak közé tartozol akik soha nem merték felvállalni magukat.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.10. 12:28:11

Meg nem eroltettek rank menekulteket (a'la liszaboni adosrabszolgasag), de az unios hatarokon mar belul vagyunk. Nem kene ezt vegre, most eloszor elonyunkre kihasznalni? Kokemeny torvenyeket hozni az antiszocialis kokori majmok ellen (pantone skalan elfoglalt poziciojuktol fuggetlenul), amugy "my way or the highway" alapon. Nagy am ez az europa. Szinte utolso lehetoseg a nomadkerdes bekes megoldasara.

Kampfer 2010.05.10. 12:32:06

Üdv Mindenkinek!

@Egy kicsit karcos: Tökéletesen egyetértek! A közlekedési rendőrök szinte teljes egészét csak két dolog nem érdekli! Illetve két dolgot szarnak le ballisztikus ívben:
1. balesetmegelőzés
2. életvédelem
Ez gyönyörűen látszik azon, hogy hol és milyen módon ellenőrzik, irányítják a forgalmat és szankcionálják a renitenseket!
Jaaa, és ha már homár, érdekelne, hogy a mi stohhhhhhhhhhlllllllllllllllllbucink (illetve az enyém biztos nem az a kis hányásevő) vajh' hogyhogy nem csücsül vizsgálatiban? Egy ilyen után hogy védekezhet szabadlábon? Ha jól olvastam, már szinte mindenki mindenhonnan elhajtotta, nem győznek elhatárolódni tőle... Tényleg! Palmas vagy Zero erről esetleg nem lenne érdemes karcolni egy cikket?
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

drkovax 2010.05.10. 12:35:02

Volna egy konteom (nem láttam, hogy valakinek eszébe jutott volna, ha igen, bocs):

Nem lehet, hogy a kiskölköt épp az igazgató úr bérelte fel a tanárverésre (elvégre 11 éves kölök nem fogja előzetes dresszírozás nélkül használni a "kirúgatlak szemét fideszes" toposzt) ?

tokmányos 2010.05.10. 12:36:16

@vomit: Nagyon mérték tartón írtál köszi ! Nekem nem olyan könnyű,mivel 10 éve cigány szomszédaim lettek.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.10. 12:46:19

mi történt el szopót megint vezetéknevén szólította a főnöke és most kompenzál?

marcinátor (törölt) 2010.05.10. 12:48:44

Szerintem El Topo-nak igaza van, abszolút támogatom. Adjunk minden tanár kezébe egy büdös nagy mordályt, aztán ha a kölök rendetlenkedik, durrantsa képen. Nevezhetjük a folyamatot természetes kiválasztódásnak.

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 12:54:34

@Egy kicsit karcos:

Kiegészülve a volt rebisz embereivel. Azok is csak a gárdamellényeseket ellenőrizgetik, vegzálgatják, meg vonulnak fel ilyenkor 200-an teljes birodalmi cuccban. Lehet lemenni borsodba rendet tenni, és már kész is. Na, ott lehet majd emberkedni, amikor kettőjükre rátámad a 40-50 fős szűk "kiccsalád". Hajrá fiúk! Tudom kényelmesebb, veszélytelenebb nyugdíjas túristákat, meg fiatal lányokat huszan agyba-főfe verni, alázgatni, de most elválik, ki a tényleg kemény gyerek közületek...Aztán nehogy sírdogálást halljak kemény legények...

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 12:58:41

Ja azt el is felejtettem, hogy az ilyen Egyenlő Bánásmód Alapítványokon (mohácsiék), meg keresztül kell nézni, mint drótkerítésen. Meg se hallani, amit vernyákolnak.

Ha sokat ugrálnak, akkor meg fenéken billenteni őket. Fő támaszuk, a szadesz már megszűnt....

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 13:05:28

Egyébként szvsz egyszerű a megoldás. Mármint a rendőri része. Mindenhová kell egy posztos rendőr, plusz minden régióba egy 150-200 fős részleg a készenlétiekkel megegyező felszereltségű brigád, akik hívásra 50-en a helyszínre érkeznek fél órán belül, és szétvernek bármilyen "éhséglázadót". Heteken belül rend lenne.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 13:09:31

„A kisfiam, Barkai Botond a Miskolc, Fazekas utcai általános iskola 5. a osztályos tanulója. 2010. április 16. napján 15.15 órakor a gyermekem napközis tanára telefonon értesített, hogy menjek be az iskolába, és vigyem el a gyermekemet az orvoshoz, mert az iskolában bántalmazták... a bántalmazás során elájult... Az orvos elmondása szerint Botondnak agyrázkódása van, a jobb füle vérzett, arcának bal oldala belilult, bedagadt, véraláfutásos volt.”

www.168ora.hu/itthon/iskolai-verekedes-jobbik-barikad-ciganybunozes-szelsojobb-54802.html

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 13:10:37

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

tényleg az a bajod, hogy nem jelzőztem a minisztert?
azért ez nem semmi...

picur3ka 2010.05.10. 13:14:54

@zero:

Jajj, ne szanalmaskodjunk mar. Attol, hogy 71 eves meg lehet epeszu es aktiv. Politikai poziciokban inkabb a fiatalok alkalmatlanabbak kulonben. O pedig itt igen jo helyen van, egy nemzetkozi tekintellyel rendelkezo szakember, aki, mint tanito ember is, tobb evtizedes tapasztalattal rendelkezik mind az egeszsegugyi, mind az oktatasi rendszert illetoen. Es nem csak a mienket ismeri. Varjuk meg, merre megy a vonat. Egyelore nem szolgalt ra a csufolodasra.

Kulonben, gondolom, 'atlepi az ingerkuszobot' men pedig 'nem lepi at', amit irni akartal.

órarugógerincű felpattanó 2010.05.10. 13:16:54

Bezzeg a zuslág mennyire ott volt az ifjúságpolitikában.

alibi6 2010.05.10. 13:18:48

Hogyan oldja meg? Mint a büdöskomcsik a dögevőbűnözést. Nem beszélünk róla = nem is létezik!
Ilyen egyszerű...

kill004 2010.05.10. 13:21:45

@El Topo (Sgt. Elias): Nono! Azt remélem tudod, hogy a budapesti cigók legagresszívebbjei borsodból származnak. A sitten se véletlenül van "avasi" meg "borsodi" gang. Namost ezek után képzeld el mi mehet borsodban.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 13:23:34

@zero: Tényleg nem látod, hogy azt sugallja, az egész szövegkörnyezet, hogy az öreg úgysem tud majd elintézni semmit? Azért ez nem semmi...

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 13:23:36

@alibi6:

Hát annak meg is lett az eredménye. Olyan megyékben szorultak 3. helyre, ahonnan kirobbanthatatlanok voltak, ha esett, ha fújt ők nyertek. És emiatt, ezt ők is tudják már. .

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 13:27:24

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Ne basztasd. Joga van ezt gondolni (feltételezni), aztán majd meglátjuk.

Lehet maga a 71 éves anatómiaprofesszor megy le borsodba, szétrúgja a cigók seggét, zero meg majd hamut szór a fejére...:-)

Kár ezen izmozni így előre...

picur3ka 2010.05.10. 13:30:31

Ja, a lenyeghez: a buntetes oldala rendben van, valoszinuleg, ezt a multkor mar erintettuk Szellemmel. En a 'tanart' keveslem. Van meg nehany szakma, ahol erre szinten szukseg lenne. Hogy a gyongyosi korhazban kulon 'roma duhongot' alakitanak ki, az azert vilagszam.

Na de ezert van az ellenzek, hogy ilyen modosito inditvanyokat benyujtson. Dolgozzanak a penzukert ok is.

@derelyegrádi szellem:

Molnar Oszirol meg nem is beszelve.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 13:34:16

@zero: ezt nem kellett volna belinkelned, azt hiszem... jössz nekem az ebédem árával baszod, most jött vissza.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 13:36:11

@derelyegrádi szellem: Én nem izmozok. Ő eleve prejudikál. Én felhívtam erre a figyelmét és direkt félrebeszél. Nekem mindegy, az ő blogja, az ő véleménye.

ZioN 2010.05.10. 13:36:16

Félek,egyszer elszakad valahol a cérna,és nem a cigányok fognak menni családostul,hanem a fehérek,vadászpuskástol,vasvillástol fáklyástol.De még mindig nem tudni kinek állhat ez érdekében.Ugye,tudjuk,hogy ez valakinek az érdeke lenne,ugye?Ugye tudjuk?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 13:38:08

@derelyegrádi szellem: Csak furán veszi ki magát, hogy elvárjuk, hogy tegyék rendbe azt, hogy tizenévesek, tiszteljék a tanárokat, de gyakorlatilag, úgyem tucc más semmit, te vén fasszal indítunk...

f.m.j. 2010.05.10. 13:38:52

tudod mi van élias? a hetvenkedő katona... :):):)

f.m.j. 2010.05.10. 13:39:31

ja, igen, hogy az vagy :P

Marcellusca 2010.05.10. 13:41:27

@Seduxen: Nem is tudom, mit mondjak.
Az természetes, hogy minden szülőnek a maga gyereke a legszebb/legokosabb/legjobb, de hogy ennyire?
De, hogy ennyire a másik renitens/kezdte?

A képeket elnézve, én azt látom, hogy Krisztiánka igencsak jobb kötésű/fizikumú, mint a másik.

vontod75 2010.05.10. 13:45:33

@csabapayne: Csak szólok, hogy van rendőri alkalmassági teszt.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 13:47:06

@Marcellusca: de azért nyugodtan engedd majd el iskolába a kölyködet. meg moziba. meg a barátnőjéhez. meg úgy általában BÁRHOVA.

a "mi időnkben" is voltak balhék persze, de aki azt mondja, hogy mindennapos volt az, hogy az iskolában félholtra rugdossuk a másikat, az egész egyszerűen hazudik.

és kibaszottul mellékes, hogy a kötekedett -e a gyerek, vagy sem. és a fasszopó újságíró még védi a védhetetlent. és ez a kurva nagy baj, hogy MINDEN ilyen ügynél ez megy. Nem bassza meg a kurva élet! Tegyék lehetővé, hogy az ilyet büntetni lehessen! keményen.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 13:49:26

"Módosítaná a családi pótlék rendszerét a következő kormány: akik gyermeküket nem járatják rendszeresen iskolába, azoknál a juttatási rendszert átalakítják, de ez nem a támogatás elvonását jelenti.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: azt nem lehet megtenni, hogy ezeket a sokszor egyébként is nagyon szegény családokat, még nagyobb nyomorba döntik, de figyelmeztetésre szükség van, hogy a társadalmi szolidaritás jogos elvárásokkal jár.

nol.hu/belfold/a_csaladi_potlek_rendszere__biztato_lesz__az_iskolabajarasra

Kezdődik ....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 13:51:09

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

öregem, annyira nem vagyok (még) jó, hogy úgy írjak, hogy suggalljon a szövegkörnyezet?
vagy igen? :-))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 13:53:35

@zero: valamiért a kút a szarás és a belelökés szavak jutottak eszembe...

2010.05.10. 13:55:12

@zero: Mindig ez az indok, hogy cigányozott... Hát annyira szégyen cigánynak lenni? És ha igen, miért én tehetek róla????

kill004 2010.05.10. 13:57:27

@zero: Fasza. Nesze semmi, fogd meg jól.

kill004 2010.05.10. 14:00:14

@beebeer: Ugye te sem hiszed, hogy úgy volt, ahogy a 168 óra írja?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 14:02:29

@zero: :DDD

Nem erről van szó, de ez a 71 éves anatómaiprofesszorozás, ez már indexen, népszabiban, mindenhol így jön le. Szerintem nálad is volt ilyen háttérgondolat.:/ Ha tévedek, bocs, no offense, de azért valjuk be, szkeptikusan állsz, hozzá az "öreghez"!:D

Főleg, hogy Pintér is meg van említve mellett, amit mondjuk már megértek, de szintén árnyalja az öreget? Vili vagyok?:DDD

Na, mindegy, a tényen nem változtat, ha ebbe az ügyben nem lesz előrelépés, az élet csúnya reakciókat fog hozni...

Marcellusca 2010.05.10. 14:03:02

@Seduxen: Pontosan.
A mi időnkben is voltak viták meg "rangsor" eldöntések, de:
1 - nem mindennaposak voltak;
2 - inkább csak lökdösődések;
3 - nagyon ritka volt a pofon, nem ököllel! (mondjuk volt, hogy osztogattam. Előre szólok: én nem kaptam, csak adtam. :D)
4 - ha volt is, gyakorlatilag első vérig.

Ma meg mindennnapos, minden vitát erőszakkal akarnak megoldani és félholtra verik/rugdossák egymást.
Anno egyszer kaptam "kokit" ofőtől. Többet nem húztam ki a gyufát. :)
Bár, szüleim is úgy adtak át neki, hogy nem kell sajnálni, embert kell belőle faragni!

Lone Wolf 2010.05.10. 14:04:47

A felháborodásotok jogos, de az egész túl van lihegve. Még most is van rá elvi módszer, hogy az ilyen szélsőséges eseteket kezeljék. Az efféle kölykök szülői ALKALMATLANOK szülői feladataik ellátására. Szóval,a kölyköket tőlük elvenni, nevelőintézetbe bedugni, és jóéccakát! Pláne, ha a drága szülő még be is megy az iskolába balhézni. Őt, amiért ennyire félrenevelte a kölkét, még börtönbe is lehetne dugni. A jogi lehetőségek erre adottak. Csak éppen élni kellene vele. És ez az, ami ma (most) hiányzik.

Mondjuk, az nem ártana, ha a tanároknak lenne rá jogi lehetősége, hogy megneveljék a diákokat.

Csak az a vicc, hogy akkor meg a lenne a baj! Mert akkor meg a tanárok általi visszaélésektől lenne hangos a sajtó... Szóval, ez megint a sehogysem jó esete.

2010.05.10. 14:05:06

@kill004: persze, hogy nem.... De a mert cigányozott bevett védekezési mód náluk, még akkor is ha ölnek.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 14:05:31

@Marcellusca: "Bár, szüleim is úgy adtak át neki, hogy nem kell sajnálni, embert kell belőle faragni! " - de legalább megpróbálták... :)))))))))

kill004 2010.05.10. 14:09:48

@Marcellusca: Jó helyen éltek. A mi iskolánkban, amikor kokit kapott a tornatanártól a cigó gyerek, az volt a válasz, hogy " még egy ilyen bejön apám, meg a bátyám oszt elkenik a maga száját." Később meg is tették, igaz iskolán kívül. Ja, és ez 30 éve volt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 14:09:53

@tokmányos:

Látom elmentek otthonról rendesen.:)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 14:09:56

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

A 71 éves anatómaiprofesszort elég nehéz lenne máshogy hívni, hiszen 71 éves és anatómiaprofesszor ... vagy nem?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.10. 14:10:34

@Lone Wolf:

szerintem nem veszik el a gyereket a családtól ...

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.05.10. 14:13:57

Lehet, hogy volt már, ha igen, bocs. A Fidesz most folyamatosan azt mondja, hogy a családi pótlékot az iskolába járatástól teszi függővé. Fent nevezett kormosseggű kis makimajom is jár iskolába, ergo a szülők kapnak segílyt. Ettől viszont nem oldódik meg a helyzet, gondolom, ekkor a romákok majd szépen az iskola személyzetét fogják fenyegetni az önkormányzati alkalmazottak helyett a segílyért.

<OFF>
Másfelől: most láttam a TV2-n a berhidai rendőr elleni nagy cigány-lázadást, hogy lepofozta a mocskos kis tolvajt, és a naplónak sírtak, hogy nem tudnak mit kezdeni vele, mert megveri őket, ha bűnöznek.
tv2.hu/naplo/video/veresek-aran-eljarhat-e-egy-rendor-keze
<ON>

nyílméregbéka 2010.05.10. 14:15:22

@Lone Wolf: teljesen igazad van, de NAGYON sok kölyköt kéne elvenni a "családjától" ezen az alapon. Megkockáztatom, kb. minden másodikat. És akkor vér folyna, hisz a gyerekért induló gyámhivatali embereket valószínűleg felkoncolnák. Pedig más megoldás itt nincs, hogy ember legyen belőlük (hacsak már nem késő).
Más. Napirenden van már 1. a tankötelezettségi korhatár leszállítása, és 2. büntethetőségi korhatár leszállítása? Mindkettő erősen aktuális lenne.

Fényharcos. 2010.05.10. 14:15:28

Ezt a a töménytelen mennyiségű förtelmes mocskot amit a világ kiokád magából, qrva nehéz feladat lesz eltakarítani. Mindenkinek a legnagyobb jóindulattal tanácsolom, hogy készüljön a megtisztulásra, ami elengedhetetlenül emberáldozatokkal fog járni.

kill004 2010.05.10. 14:17:58

@nyílméregbéka: Nem jó. 8-10 éves kor fölött semmit nem érnek el vele. Különösen, ha a szülő látogatja is.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 14:20:11

@nyílméregbéka: jól tetszik mondani, ez egy életképes megoldás lenne:

CSP, és úgy összességében MINDEN gyermek után adható szociális ellátás iskolalátogatáshoz kötése, ÉS az általános tankötelezettség leszállítása, egyidejűleg a "kicsapás" lehetőségének megteremtése. Ebből BIZTOSAN KÖVETKEZNE, hogy a szegíny meg nem értett póógártárs "vére" előjönne, és - valamilyen súlyú - bűncselekményt követne el, amiért a nyakára lehet lépni. A látszatra is adnának, és eredményt is hozna :)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 14:21:13

@Fényharcos.:

Jön egy kis ceizmográf, aztán a Gellért hegy belecsúszik a dunába....

Lone Wolf 2010.05.10. 14:21:50

@zero: Pedig jogilag megtehetnék, és ilyen esetekben MEG IS KELLENE TENNIÜK.

"teljesen igazad van, de NAGYON sok kölyköt kéne elvenni a "családjától" ezen az alapon. Megkockáztatom, kb. minden másodikat. És akkor vér folyna,"

Ennyit azért nem. Egy idő után leesne a kissebbségieknek, hogy ezért büntetve vannak.

"1. a tankötelezettségi korhatár leszállítása, és 2. büntethetőségi korhatár leszállítása? Mindkettő erősen aktuális lenne."

Az elsővel nem értek egyet. Inkább emelni kellene! 14 helyett úgy 18 évig!

A büntethetőségi korhatár leszállítása viszont kellene. 12 környékére. Meg ami ennél is fontosabb lenne, hogy a bűnöző kölykök szüleit, a jelenleginél is jobban szankcionálják. Meg azokat is, akik bűnözésre ráveszik a kölyköket. ÉS EZEK A SZANKCIÓK KŐKEMÉNYEN BE IS LEGYENEK TARTVA!

2010.05.10. 14:22:08

Meglehetősen furcsa, hogy a 168 óra riporterei mindig rendes cigánnyal találkoznak. Én meg itt küszködök a nyolcadik kerületben a maradékkal....
Múltkor láttam egy riportfilmet, a tököli börtönben kutyakiképzéssel próbáltak felelősségvállalásra, gondoskodásra szoktatni pár elítéltet. Az egyik, 15 évre ítélt srác (anyja a cigánygyilkosságok egyik áldozata, ezt fontosnak tartották megjegyezni) símogatta a kutyát, belenézett a kamerába, és azt mondta, én idáig nem tudtam, mi az a szeretet. Na, ennél azért összeszorult a torkom.

Lone Wolf 2010.05.10. 14:22:41

@Lone Wolf: A post második fele nyílméregbékának szólt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 14:23:55

Mulatok ám rajtatok rendesen.:)
Nem is úgy volt ahogy a 168 óra írja!
A 168 óra cikke mindkét felet idézi. Nem állást foglal, hanem tudósít. Mi nem igaz benne? nem ezt mondták a felek?

suski 2010.05.10. 14:26:08

namost a büntetési tételek emelése és a 3 csapás (+ tanár ellen különösen) majd elgondolkoztatja a balhézó nagymamikat ( 40 éves nagymama????????????), ezek közül jónéhány le lesz csukva, aki tanárhoz nyúl örökre. A verekedô gyerekekkel nemtom mit lehet kezdeni, tán érdemes lesz megvizsgálni, hogy eddig ez miért nem volt probléma. Mondjuk mi is verekedtünk. Az a gyerek, aki a tanárát megveri, egyértelmûen repüljön az iskolából. Lehet neki esélyt adni egy másik iskolában, ha az sem jön be, akkor bentlakás, speckó osztályok erre kiképzett tanárokkal.
Azért a tanárképzésben sem ártana tenni vmit, ott is komoly gondok vannak.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 14:26:14

@Lone Wolf: 18 év a tankötelezettség, még a Fidesz-kormány vezette be.

A büntetési korhatárt nem 12 évre kellene leszállítani, hanem eltörölni, és a szülőnek kellene felelnie gyermeke tetteiért.

suski 2010.05.10. 14:28:33

@zero: Hoffmann Rózsa nevû nô lesz felelôs az oktatásért , nem annyira Réthelyi.
(Azt ne kérdezd, hogy Réthelyi minek van:))
Bár ezek az ügyek inkább Don Pintér hatáskörébe fognak tartozni...

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.10. 14:28:57

@zero: De, de...gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Viszont ha azt mondom, hogy Soros György egy haszonleső zsidó, akkor azzal sincsen baj, mert ugye az?

Marcellusca 2010.05.10. 14:29:46

@Seduxen: Minden nem sikerülhet. :)))))))))))))))))))

@kill004: Ez is már vagy 30 éve volt. :)
Viszont, ha úgy adódott, otthon is megkaptam az "atyai áldást". :D

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 14:30:04

@suski:

' ezek az ügyek inkább Don Pintér hatáskörébe fognak tartozni'

Vagy Balog Zoltánéba.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 14:30:37

@Lone Wolf: Most is 18. És éppen ez a baj! Nem lehet őket kirúgni!

Lone Wolf 2010.05.10. 14:31:00

@Egy kicsit karcos: "18 év a tankötelezettség, még a Fidesz-kormány vezette be."

Na látod, ezt nem tudtam! Akkor már kiestem a tanköteles kategóriából. :)

"A büntetési korhatárt nem 12 évre kellene leszállítani, hanem eltörölni, és a szülőnek kellene felelnie gyermeke tetteiért."

Az eltörlése hülyeség. Egy fiatal 8-10 éves kölyök, még nincs úgy tudtában a tetteinek mint egy ennél már valamivel nagyobb. Ebben a korban inkább TUDATOSÍTANI kell velük a tetteik súlyát. Nevelőintézet, keményebb fegyelmezési lehetőségek a tanárok kezébe, iskolából kicsaphatóság, és a szülők keményebb büntetése, ha ENNYIRE félrenevelik a kölküket.

Lone Wolf 2010.05.10. 14:32:09

@Ásómaci: Akkor meg arra van szükség, hogy el lehessen őket tiltani. az (adott) iskolából. Aztán meg ha sehova sem valók, mehetnek a GYP-be, vagy nevelőintézetbe...

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 14:32:48

@Ásómaci: most azért nem lehet őket kirúgni, mert ahhoz találni kell befogadó iskolát, azok meg nem akarnak tolongani a bűnözőgyerekekért. Internátus meg nincs, mert az maga a Weimar, szemben ezekkel az állapotokkal, hogy népes családok fenyegetik a tisztességes tanárokat, diákokat, szülőket.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 14:33:40

@Lone Wolf: GYP nincs, beintegrálták őket a sima iskolákba! A nevelőintézetek nagy részét is felszámolták. Középiskolákban meg inkább benntartanak mindenkit, mert fejkvóta van, és nincs pénz, ha nincs gyerek!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.10. 14:35:17

@Egy kicsit karcos: Azzal, hogy a CsP-t az iskolalátogatáshoz kötik, egyetértek. Csak a fejkvótát kellene eltörölni! Ha nincs gyerek, akkor nincs pénz. Ha nincs pénz, akkor bent kell tartani a gyereket! Ha bent van a gyerek, akkor CsP is megy. Így teljesen mindegy, hogy mit csinál a gyerek.

kill004 2010.05.10. 14:39:01

@El Topo (Sgt. Elias): De azt mondták, csak aki ismeri a cigókat az tudja, hogy amit mondanak abból csak a névelők igazak.

Lone Wolf 2010.05.10. 14:40:18

@Egy kicsit karcos: "most azért nem lehet őket kirúgni, mert ahhoz találni kell befogadó iskolát,"

Ez BAROMSÁG! Itt a szülő kötelessége kellene hogy legyen új iskolát találni a haszontalan csemetéjének. Aminek az elmaradását keményen büntetni kellene. (PL: családi pótlék elvétele+ börtön)
NEM RÖHÖGNI! Cigányoknál ez IGENIS kemény büntetés... Ne félj, egyből megpróbálnák nevelni a kölyköket...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 14:43:27

@kill004:

Ja, hogy onnan GONDOLOD, hogy te ismered a cigókat.

Többiek?

Lone Wolf 2010.05.10. 14:43:42

@Ásómaci: Te most végül is kinek a pártján állsz? A kissebségiek büdös kölkeinek, az iskolának, vagy a helyzet normalizálásén?

Vagy csak úgy vitázol? XD
Az még nem is baj.

nyílméregbéka 2010.05.10. 14:53:37

@Lone Wolf: 18 év az, pont ez a baj, tele vannak az általános iskolák túlkoros, analfabéta bűnözőkkel. Azért analfabéták, mert alsó tagozatban nem lehet buktatni. Na ez a harmadik, amit azonnal el kellene törölni.
Aki nem akar tanulni, azt minek kényszerítsük a tanulni vágyó normális kölykök közé, aki meg akar tanulni, az úgyis fog.
A CSP iskolalátogatáshoz kötése nagyon jó ötlet, csak ne feledjük el, hogy az iskolalátogatási igazolás az egy kis, A/5-ös papírka ,amit az iskolatitkár néni tölt ki. Aki kb. akkora és olyan fizikai erőt képvisel ,mint a tanítónénik. Ergo, ha a gyerek nem látogatja az iskolát, de a CSP kellene mégis a családnak, akkor vajon mi lesz? Megsúgom: nemcsak tanár-, hanem iskolatitkár-verések is lesznek. Nem kevés.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 15:09:03

@kill004:

Te, és régóta van olyan érzésed, hogy minden előzmény nélkül csak úgy TUDSZ dolgokat?

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 15:12:58

@El Topo (Sgt. Elias):

És neked mióta?

/A te esetedben az "előzmény" alatt az olvasás, tanulás értendő.../

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.10. 15:14:33

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

én is szkeptikus vagyok, de nem a kora miatt, hanem a pártja miatt

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 15:16:19

@Conv:

Engem is inkább a teszkó aggaszt... :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 15:16:20

@derelyegrádi szellem: de tudtam, hogy ÉPPEN TE fogod lecsapni a magas lasztit :))

kill004 2010.05.10. 15:17:43

@El Topo (Sgt. Elias): Na neeeee! Ejnye már! Azt hiszed VELED EBBE én belemegyek?

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 15:18:48

@Seduxen:

Ez most így alakult. Nyilván véletlen. ;-)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.10. 15:19:30

Sajnos a zország nagy része -a bpi libbancsokkal ellentétben-, nem a 168órából értesül a cigók egy részének és nem cigók egy részének sajátos,káros,nemnormális,antiszociális stb. viselkedés mintáiból.

Az emberek nagy részét nem érdekli a bűnözők lelki világa és ,hogy miként lett antiszociális féreg valaki,hanem szeretné ki és elkerülni ,pont.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 15:21:26

@Seduxen:

Mekkora poén volt, mi? Igazi vastagbőr ízű szarkazmus?:)
@kill004:

Ugyan, dehogy hiszem.:)

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.05.10. 15:24:59

Na jó, hol itt a reset? Ez a rendszer már vírusos, trójais, root-kit-es, hardware-ütközések vannak benne, az állományok defragmentálódtak, és szerintem az oprendszer már az elejétől fogva bug-os. Formatálás, újrahúzás. Az egész országnak.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.10. 15:29:12

a tegnapi pofoszkodós naplóriport is magért beszélt....

"mindenki lop! virágot lopni nem bűn,kis dolgokat lopni nem bűn"

"-Ön mit dolgozik?
- öhh aaah ööh nemrég jöttem ki büntetés végrehajtási intézményből,....nyolc évet voltam,.....
árttalanul....."

www.youtube.com/watch?v=K_9f7mb3fRQ&feature=player_embedded

Pár sztereotípiát sikerült igazolniuk a szegregáltaknak azért,amit csak a szélsőjobb meg a nácik meg a kuruc talál ki ,offkorz....meg majd a 168órában,népszavában,népszabadságban meg lehet magyarázni ,hogy nem értik az ember a kútúrá' meg balkán van itten' meg faizmus...

Az élet cáfolja őket,nem baj.Meg szopót is az se baj.

M.Ottó · http://alomeskuvo.blog.hu/ 2010.05.10. 15:29:37

sokan leírták már: demokratikus keretek közt nincs megoldás. (legalábbis ahogy kis hazánkban értelmezik a demokrácica fogalmát...

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 15:31:07

@El Topo (Sgt. Elias):

Nekem viszont van veled kapcsolatban. Csak itt blogon is van ennek alapjául szolgáló vagy 4-5 nagyon szép példa és eset. A legutolsó azt hiszem az Erec Israeles sztorid volt.

M.Ottó · http://alomeskuvo.blog.hu/ 2010.05.10. 15:33:04

készüljünk hát a legrosszabbra...

Disznó Úr 2010.05.10. 15:34:44

Meg kell mondjam, a magam részéről már széplelkű tájékozatlanságnak sem tudom tekinteni azokat a felvetéseket, mely szerint az integráció mindent megold, a többségi társadalomnak kell még befogadóbbá válnia, többet kell tenni stb. Ismerjük ezeket az érveket.

Aki nem most érkezett a Holdról, annak látnia kell(ene), hogy ezek a törekvések sehova nem vezettek, jobban mondva ezek vezettek a jelenlegi állapothoz. Így a széplelkűségnek tetsző mondatok mögött kifejezett ártó szándékot tudok csak feltételezni. Uraink a cigányokat, mint fegyvert alkalmazzák ellenünk, présbe szorítva minket.

Most kellene jönnie annak a résznek, hogy mi lehet a megoldás. Sajnos én azonnali, radikális változtatás esetén is pesszimista leszek, a kialakult népességbombát egyszerűen nem tudjuk hatástalanítani. Kétségtelen persze, hogy a középosztályban való születések számának fokozása, egyben a deviáns rétegek megfegyelmezése azért enyhíthet a kétségbeejtő arányokon, de ezek sikere is legalábbis kétséges. Nem egy biztató jövő, azoknak sem, akik most arra játszanak, hogy végzetesen legyengítsenek. A gejzír senkit sem fog kímélni , sem minket, sem pedig az ún. "jogvédőket" (elnézést a valódi jogvédőktől).

drkovax 2010.05.10. 15:41:33

@zero: Passauban egykor a 91 éves,6 gyerekes öregasszonyt (Bajor Gizella) például "felség"-nek nevezték, mert nem az előbbiek, hanem az utóbbi volt a lényeges attribútuma.

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 15:57:26

@Disznó Úr:

Különösen úgy, hogy mindenki valahonnan "felűről" várja erre a megoldást, mámint a középosztálybeli születések számának kérdésében ( a másik aspektus valóban csak és kizárólag az államra tartozik) ahelyett, hogy ezt a problémát belátva cselekedni kezdene, tehát minél több gyereket vállalna.

Azt hiába várjuk Pintértől (esetleg a 71 éves professzortól, ugye zero?), hogy majd ő ejtse teherbe az asszonyt. Én legalábbis ezt szeretem magam intézni. :-))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 16:00:40

@derelyegrádi szellem: azért elég sokat tud javítani, vagy éppen rontani a zállam a gyermekvállalási kedven. ismerek nem egy, nem két olyan 30-as házaspárt, ahol éppen azért nincs napirenden az "utódlás", mert ketten a két fizetésből is éppen megélnek. pedig akarat lenne a gyermekvállalásra (tehát nem "trendiségből" nem vállalnak gyereket, hanem egész egyszerűen éhendöglenének).

tudod, nem mindenkinél a Megfelelő Ember nyírja a füvet :)))

groggil 2010.05.10. 16:02:35

Nem akarok ctrl-c, ctrl-v-zve nyomulni, de ki nem tudom eldönteni, hogy túl pesszimista lennék é, vagy más is osztja borúlátásomat???

Nincs megoldás a problémára...10-15éven belül 20%-an lesznek a mai 10%-al szemben, az pedig már a permanens káosz állapota lesz...utána pedig a 20% villámsebességgel fog 25-re, majd 30-ra növekedni, ott már 1/2-e annyi idő alatt (egy népesség kb. 18-20év alatt duplázódni képes, ezt számos afrikai ország példája mutatja, ugyanannyi gyerek mellett, mint nálunk a drappoknál).
Az egyetlen megoldás a 10% alatt tartásuk lenne (akkor lehetne -tartósan- regulázni őket kőkemény törvényekkel, stb.), azaz ha a többség leszaporodná őket...erre az esély jelenleg nulla.
A polgárháború borítékolva van...kódolva van a rendszerben. Azután pedig trianonihoz mérhető területveszteség vár ránk...több megyényi terület de facto le fog válni Mo.-ról abban az értelemben, hogy max. a főúton és 1-2nagyobb városban lesz képes garantálni a rendőrség a "rendet", a többi terület törvényen kívüli lesz...
Mo. az utolsó "boldog békeéveit" éli.

Lone Wolf 2010.05.10. 16:02:48

@nyílméregbéka: "A CSP iskolalátogatáshoz kötése nagyon jó ötlet, csak ne feledjük el, hogy az iskolalátogatási igazolás az egy kis, A/5-ös papírka ,amit az iskolatitkár néni tölt ki. Aki kb. akkora és olyan fizikai erőt képvisel ,mint a tanítónénik. Ergo, ha a gyerek nem látogatja az iskolát, de a CSP kellene mégis a családnak, akkor vajon mi lesz?"

Tudod, pontosan azért kell véget vetni a jelenlegi gyakorlatnak, mert ENNYIRE elpofátlanodtak!
Pontosan EZÉRT kell a családi pótlékot iskolalátogatáshoz kötni! Mert ennek nem lehet, NEM SZABAD!!! Engedni!

És igen, eleinte lesznek ilyen esetek. Aztán, ha rájönnek hogy ezeket többé már nem játszhatják meg büntetlenül, megritkulnak, majd a társadalmilag elfogadható szint alá esnek. De! Az nem megoldás, hogy azért mer't akkor gyün a hülye cigánya és szétver mindenkit, hagyjuk, úgy a dolgokat ahogy most vannak! Az csak ront a helyzeten!

-"A hülyeség olyan mint a gáz. minden rendelkezésére ENGEDETT teret kitölt." (Vavyan Fable)

UI: @Ásómaci: @nyílméregbéka:
Tudjátok, ha nehézség van, akkor nem a kifogásokat kell keresni, hanem a MEGOLDÁSOKAT!
Az is kell amit ti csináltok, de nem azért, hogy ezek megakadályozzanak a cselekvésben, hanem azért, hogy a gyenge pontokat, és a hibákat ki lehessen küszöbölni!

Mert az nem megoldás, hogy nincsen mindenkinek, és minden szempontnak megfelelő megfelelő, tökéletes megoldás. Ezért aztán inkább nem oldunk meg semmit! Meg KELL találni a lehető legjobb még megvalósítható megoldást. De Tökéletes úgy sem lesz.

Ja, és ha tudtok ennél jobb megoldást akkor halljuk! Ha meg nem, akkor legalább pozitívan kritizáljatok, és ne kerékössetek!

groggil 2010.05.10. 16:03:26

"de ki nem tudom eldönteni"

...de nem tudom eldönteni...

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 16:09:35

@Seduxen:

"azért elég sokat tud javítani, vagy éppen rontani a zállam a gyermekvállalási kedven."

Ez így van. Családi adózás, stb. De a fő motívum nem szabad, hogy ez legyen. Az én gyerekeim a gyurcsány éra alatt születtek.

"nem két olyan 30-as házaspárt, ahol éppen azért nincs napirenden az "utódlás", mert ketten a két fizetésből is éppen megélnek."

Van ilyen. de én még olyat nem hallottam, hogy akik dolgoztak éhezniük kellett volna a gyerek miatt, vagy gyerekük éhenhalt volna. Mo-n a legszegényebb időkben született a legtöbb gyerek. Csak mára a jóléti társadalom állított fel olyan követelménykeket a gyerekvállalással szemben (ilyen olyan ruha, játék, nyaralás stb.), hogy AZT nem tudják már valóban megfizetni.

Tudom! :-)

Kicsit Karcos 2010.05.10. 16:10:27

@Lone Wolf:

"És igen, eleinte lesznek ilyen esetek. Aztán, ha rájönnek hogy ezeket többé már nem játszhatják meg büntetlenül, megritkulnak"

Így van, ez a helyes hozzáállás, piros pont.

A szabályok és betartatásuk formálják a rendszert, nem pedig homogenizálják. Vö: és akkor minden cigánytól elvesszük a gyereket? Lószart, mama, csak az első párezertől, a többi meg azalatt majd szépen megtanulja, mit vár el tőle a közösség.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 16:16:18

@derelyegrádi szellem: van igazságod, nem mondom. de szerintem az 'ahol jut kettőnek, ott jut háromnak is' dologban nem hiszek. és a saját példánkon látom, hogy 1 fizetésből, és az 1 gyedből ÉPPEN HOGY kijövünk, ha nekem a nettóm egy 20-assal kevesebb lenne, már komoly bajok lennének. pláne, hogy én olyan hülyén közelítem meg, hogy elsőbbséget élveznek a fizetnivalók (hitel+rezsi), és a "maradékot" kell beosztani.

A maradék felhasználásánál pedig a gyerek élvez elsőbbséget, legyen szó a kajájáról, vagy a ruhájáról, vagy bármi másról. Utána jön az Anyja, és csak utána én a sorban. Szóval nagyon sok lemondással is jár a dolog, és én elhiszem, hogy vannak olyan helyzetben sokan, akik már nem tudnak MIRŐL lemondani.

És ezt véletlenül sem panaszkodásnak szánom, mert mi döntöttünk így, és nem bántuk meg. De megértem azt, ha valaki inkább nem vállal gyereket, ha nem tudja - legalább minimális keretek között - normálisan ellátni.

derelyegrádi szellem 2010.05.10. 16:28:38

@Seduxen:

Ebben is - sajnos - nagyon sok igazság van.

Csak tudod azt is látom, hogy sokan panaszkodnak hogy hát nem tudnak még egyet vállalni, de nyaralni csak elmennek, a legolcsóbbnál azért egy kicsit jobb autójuk van, az asszony jár fodrászhoz kéthetente, ami persze nem bűn.

Csak pontosan kell akkor fogalmazni, nem azt kell mondani, hogy nem tudunk még egyet vállni, mert nem tellik rá, hanem azt, hogy arról a minimális kis "luxusról" ami nekünk jutott, nem TUDUNK/AKARUNK lemondani.

Félre ne értsd, nem kívánom elítélni, vagy megszólni ezeket az embereket (az én helyzetemben még jogom sincs hozzá), csak akkor azt kell mondani. Tudom, hogy ez jóérzésű embernek nehéz, de mégis.

De ennek a következménye még nehezebb lesz.

(Most azokról nem szólnék, aki mercivel járnak, 500 m2 házban laknak, és egy gyereket nevelnek, az teljesen más kérdés, lelkület, tanulság)

suski 2010.05.10. 16:35:15

@derelyegrádi szellem: "de én még olyat nem hallottam, hogy akik dolgoztak éhezniük kellett volna a gyerek miatt,"

én hallottam, azaz nem csak hallottam, hanem látom.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.10. 16:35:43

@derelyegrádi szellem: ezzel nehezen tudnék vitatkozni. ilyenek is vannak. én még tovább mennék, mert azokat sem tudom (akarom) elítélni - látok ilyet is szép számmal -, aki meg azért nem vállal, mert "még élni akar", illetve neki - még - előbbre való a nyaralás, új ruhák, autó, tökömtuggya. De nem is terel, hanem kerek-perec megmondja.

Arról már nem is beszélve, hogy "nem volt az olyan rég", amikor mi is ketten éltünk 2 fizetésből, és nem is volt gondunk kb semmire. most viszont 2X is meggondolunk minden kiadást.

Nem akarok itt nagy szavakat használni, de én tartom azt, hogy "gyereket csinálni a hülye is tud, felnevelni az már más". Persze nem luxusban akarjuk mi nevelni, de azért van egy szint, amit szeretnénk neki biztosítani.

suski 2010.05.10. 16:39:03

@derelyegrádi szellem: "Mo-n a legszegényebb időkben született a legtöbb gyerek."

akkor is durván éheztek. Persze a falvakban még nem a tescoból vették a kaját, nem volt gáz bevezetve meg ilyesmi. És nemigen tudtak születésszabályozni.

suski 2010.05.10. 16:41:28

@Seduxen: "aki meg azért nem vállal, mert "még élni akar", illetve neki - még - előbbre való a nyaralás, új ruhák, autó, tökömtuggya"

na ezeket kell adóztatni és odaadni a lóvét annak, aki csak az anyagiak miatt nem vállal be 3.-at, 4.-et.

suski 2010.05.10. 16:43:48

@groggil: "hogy túl pesszimista lennék é, vagy más is osztja borúlátásomat???

Nincs megoldás a problémára.."

szerintem sincs, de azért meg kell próbálni vmit.

Donna (Cara)mba 2010.05.10. 17:00:04

Hogyan oldja meg? Hát lekever egy pofont nekik és hazazavarja őket:-)
Klasszikust idéztem. Mi az hogy, nagyon is klasszikust. A legújabbat...

Jurganov 2010.05.10. 17:09:51

a tanárok kezében nincs fegyelmező eszköz, innentől kezdve lehetetlen fegyelmet tartani. a fityisz-kormány valszeg nem fog ezen változtatni, hiszen ez tökéletesen megosztja a társadalmat és az teljesen megfelel a mindenkori hatalomnak( az esetleges polgárháborúban pedig a fehérek eléggé biztosan alulmaradnának). " Mo már elesett, legfeljebb annyit tehetünk, hogy felhívjuk a figyelmet a problémára, hogy más elkerülhesse."-sajna ez eléggé igaz.

whitewolf688 2010.05.10. 17:10:53

Csak annyi a gond hogy az elkövetkező 4 évben nem számíthatunk számottevő változásokra, mert a fidesznek mindkét keze tele lesz azzal, hogy betömje a lyukakat a költségvetésen és a gazdaságot egy olyan irányba terelje, hogy a hitelállományunk ne a GDP 80%-a legyen már. Ha ez kész, utána jöhet az egészségügy és az oktatás.

De hogy a témához hozzászóljak. Tanároknak fegyelmezési jog vissza, egy kurva nagy pofon sok mindent megold. Szülők ellen eljárást indítani kiskorú veszélyeztetése ellen, illetve kiskorú ellen elkövetett emberölési kísérlet okán. Szülőktől gyereket elvenni intézetbe vele. Kurvára leszarom hogy a gyerek lelki világa sérül, tudja meg hogy mit szabad és mit nem ha már a szülei nem tanítják meg rá. Plusz mindenféle családi pótlék és szoctám joga a gyerek iskolai teljesítményétől függjön.

Ja igen, ha már tiszta amerika akkor a fiatalok számára kialakított börtönöket is vegyük már át. Egyszemélyes cella, 0 interakció, vagy tanul, vagy a falat bámulja és beleőrül. Szüleit akkor láthatja, ha jól viselkedik. Napi testmozgás kötelező, 14 éves kor felett kötelező szakmai gyakorlaton részt vennie.

Jurganov 2010.05.10. 17:12:04

@suski: és mi módon szűröd ki őket? megkérdezed?

suski 2010.05.10. 17:30:54

@suski: mit kérdezek meg? Akinek nincs gyereke adóztassák sokkal jobban, mint azt, akinek van 3-4.

blur7 2010.05.10. 17:31:55

@derelyegrádi szellem:
"Csak mára a jóléti társadalom állított fel olyan követelménykeket a gyerekvállalással szemben (ilyen olyan ruha, játék, nyaralás stb.), hogy AZT nem tudják már valóban megfizetni."
Ilyen jól megfogalmazva már régen láttam a lényeget. Emiatt hatnak különbözően a két lényegesen eltérő kultúrájú csoportra a szociális juttatások. Míg az egyiknél minimális népességyarapodást vált ki az emelésük, a másiknál óriásit.
Persze emellett az anyagiak tényleges hiánya is egyre nagyobb gond, mindkét csoportnál.

arlequin 2010.05.10. 17:34:24

@Seduxen: mi is ebben a pillanatban megyünk tönkre. három gyerekkel.

Donna (Cara)mba 2010.05.10. 17:36:24

@Disznó Úr: Integrááálááás? Integrálni azt lehet, amit bele lehet illeszteni egy nagy egészbe.

1) Hol van itt nagy egész? A nemzet? Hahaha. Esetleg a határokon túl:(
2) Nem integrálni, kőkeményen, tűzzel-vassal asszimilálni - dolgora, szakmára nevelni, gyermekek számát az eltarthatóság határán tartani anyagi ösztönzéssel. Kínának is ment.. Akinek nem tetszik, el lehet menni. Meg lehet nézni az oroszoktól, finnektől, spanyoloktól, franciálktól kezdve egész Európát, miként fogalalkozik a kérdéssel Oly toleránsan, hogy xarnak rájuk. Mert ott még kevesen vannak. Ráérnek nomadizálni még, nekik ez nem központi kérdés. Európa érdeke, hogy Magyarország oldja meg ezt a kérdést, mert ránk ragadt, mint tevén a púp. A cigány népesség aránya a cseheknél, a szlovákoknál, a Balkánon legalább olyan arányú, mint nálunk, mégse foglalkozik a fene se vele. Max. a zsaruk. Közrendészeti kérdés, nem több.
Nekünk, a mi magas keleti kultúránkkal is be kellett tagozódnunk az európai keresztény kultúrkörbe. A fene se kérdezte, tetszik-e a népnek. Eszi, nem eszi, ez van. Így hagytak néha ideig óráig nyugton bennünket a nyugati hatalmak.
Asszimilálódtak a kunok, a jászok, a palócok, a besenyők. Nem volt más választásuk. Pedig ők kultúrát is hoztak magukkal. Nem üres pofával és batyuval érkeztek, dögöt éve és max. egy kongatott bádogbilivel, amit zenének hívnak, folklórnak, amit meg kell őrizni, mert az értékes:-DDDD (kinek?), mégha évezredes magyar kultúra rá is megy. Nem számít....Miért számítana Európában bárkinek?
Ez a mi gondunk, ne ajnározzuk a kérdést, ne simogassuk szőrmentén, mert attól még nem szelidűl meg.
Kőkemény szociális és demográfiát érintő kérdéseket a magyar érdekekhez rendelni. Ki máséhoz? Nem Magyarországon élünk?

dr. Aullah 2010.05.10. 17:42:03

@Blás Sailor von Wolfhausery: Baxki. Egy riportot láttam erről, de nem ezt. Már akkor mondtam magamnak, hogy aki lop, az igen is megérdemli. És nem arról van szó, hogy a kertből kitépett egy virágot, hanem egy cserepeset. Másrészt mit mászkált ott a véres ruhában? Gondolom nem akkor történt 5 perce, de ő még ott pózol, hogy megszánják.

A videón a cigányoktól komolyan mondom félek. Csak elég ránézni. És szegénykék hogy rettegnek, szánalmas.

Először is kellene valami törvény, hogy még jobban lehessen büntetni a tanárverést. Másrészt visszahozni az évismétlést alsóban. Harmadszor bevezetni, hogy segílyt csak akkor kaphassanak, ha iskolába jár a kis szaros. Az is kell, hogy lehessen kirúgni diákokat, ha tanárt bántalmaznak.

Lenne még ötletem, de talán kezdésnek ennyi is elég lenne. Persze a fidesz máris visszakozik, hogy nem kötik iskoláztatáshoz a pénzt.
Jó lenne ha felébrednétek... eddigi hírek alapján a fidesz szart sem volt tenni, csak folytatja a maszatolást és a legnagyobb gondjuk az, hogy ki miben megy a parlamentben, vagy hogy ki akarja felolvasni az esküt.

eznemeuropai 2010.05.10. 18:09:47

TISZTÁN LÁTÁSÉRT!

Csódálkoztam, hogy nem védi meg az Igazgató Úr a tanárát!

Nézzék csak a polgármester az iskola "felettese", illetve az Igazgató a Polgármester Asszony "főnőke". Na hogy van ez? Szerintem ez összeférhetetlen! Várom a véleményeket!!!!

Érvényes szavazatok száma

Jelölt neve Jelölő szervezet(ek) Kapott
érvényes
szavazat %
1 Szarvas János FÜGGETLEN 26 8,61
2 Szilágyiné Kadiró Erika Mária FÜGGETLEN 151 50,00
3 Szubotics Miklós MAGYAR SZOCIALISTA PÁRT 125 41,39

A választókerületben a választás eredményes.

Forrás: www.valasztas.hu/onkval2006/hu/10/10_0.html

wlakos 2010.05.10. 18:24:35

Cigóinkat nemes egyszerűséggel oda kellene adni egy befogadó országnak, kifizetni őket és vigyék mindet! Csak egyben jeligére.

groggil 2010.05.10. 18:30:55

Ma is majdnem(?) Olaszliszka:

Fiát védte, majdnem halálra verték
2010. május 10. 18:02

MNO - KA
Csaknem halálra vertek egy fiát védelmező férfit Kaposváron a füredi városrészben; a 63 éves apát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Ha tetszett a cikk, ossza meg ismerőseivel

Egy lófogattal közlekedő hatfős társaság egyik tagja bántalmazta a saját háza előtt a férfit, aki meg akarta védeni a fiát a támadóitól – számolt be a hétvégén történt esetről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú előzőleg gépkocsival közlekedett és nézeteltérésbe keveredett egy fogaton utazó társasággal. Amikor hazaért és be akart állni az udvarba, feltűnt a ház előtt a fogat, amelyről ketten leszálltak és dulakodni kezdtek a fiúval. Ekkor jött ki a házból az apa, akit az egyik támadó oly mértékben bántalmazott, hogy a férfit súlyos, életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta.

A támadók közül az egyik férfit garázdasággal, a másikat életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja a rendőrség. Az utóbbit, egy 29 éves somogyjádi férfit őrizetbe vették. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya folytatja le a nyomozást.

(MTI)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.10. 18:32:24

@wlakos:

Én már javasoltam, hogy valamelyik értük sopánkodó államnak ajándékozzuk el őket, vissza nem váltható felirattal.
Akár kezelési segítségként szerintem megszavazná az ország azt is, hogy ha elviszik az összeset, két év üzembehelyezési költségként az ország két évi költségvetésének 10%-át adnánk velük, ami részarányos nagyjából a cigány lakosság lélekszámbeli arányával Magyarországon.

Én boldogan megszavaznék egy ilyen megoldást, sőt nemhogy az adóm 10 %-át, hanem a bruttóm 10%-át áldoznám két évig, ha kell.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.10. 18:35:36

@Conv:
Szerintem találni lehetne valami szimpatikus harmadik világbéli országot, mondjuk Csádot aki ennyi pénzért átvenné őket.
Ott kiélhetnék a kultúrájukat, nem lenne kötelező az iskola, szaporodhatnának kedvükre, és a "természeti nép"-hez való életmódjukat, vadul gyakorolhatnák.

Egy kicsit karcos 2010.05.10. 18:37:16

@Conv: voltak már ilyen projektek, amikor felkínálták az ántirasszista élharcosoknak, hogy vegyenek részt a harcban rendesen, éles terepen.

Egy szép példa rá: forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=70625709&t=9005529

nyílméregbéka 2010.05.10. 18:50:25

@Lone Wolf: Nézd, én veled értek egyet, csak nem akartam túl durván fogalmazni... :-/
Vannak olyan agresszív, civilizálatlan emberek, embercsoportok - most nem fajra, hanem kulturáltsági szintre gondolok -, akik egész egyszerűen NEM ÉRTENEK a szép szóból. Pl. a posztban felsoroltak is. Őszintén megmondom, én szívem szerint a 40 éves nagymamának és hasonszőrű társainak három akkora pofont kevernék le, hogy a vérükön csúsznának kifelé az iskolából. Ha jön a kiscsalád, hogy bosszút álljon, akkor azoknak is. Két-háromszor talán megismétlődne az eset, de ha mindannyiszor a taknyukon csúsznának kifelé, szerintem tanulnának a szép szóból és felhagynának a deviáns viselkedéssel.
Vannak olyan emberek, akikkel szemben használ, ha elbeszélgetsz velük vagy megszidod őket, vagy kapnak egy igazgatói intőt, de ez nem ez a kategória. Ezek az emberek csak az erőszakból érteNÉnek, mert ez az ő műfajuk, ezt értik és kész...
Na, de hát ezt nem szabad! EBH, Strasbourg, NY Times, nemzetközi felháborodás stb. ... Hát akkor mi legyen??

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.10. 18:50:33

@Egy kicsit karcos:

Igen ezt a sztorit ismerem, olvastam már :)

És ismerek olyan embert is aki azt csinálta, hogy mivel a szomszéd falu polgármesterének rokona volt a banki értékbecslő, nem tudott felvenni hitelt a lakására elegendőt, hogy fejleszteni tudja a vállalkozását. /(terményboltba kellett volna neki teherautómérleg)a szomszéd faluban (5km)a polginak volt terményboltja/. Szépen megvett egy ingatlant párszáz ezer forintért a szomszéd faluban, ami ingatlan a polgi terményboltjának hátulsó szomszédja volt. Három faluval odébbról betelepített 3 romacsaládot, két hónap múlva nekik is ajándékozta az ingatlant, úgy, hogy ötven ropiért a terménybolt melleti telket is megvette részben. (nem az egész ingatlant, csak egy 3 méter széles sávot belőle, hogy a cigányok a terménybolt mellett át tudjanak járni a saját portájukon a főutcára a boltba és a kocsmába, ne kelljen megkerülniük az utcát :)

Roxvox 2010.05.10. 19:43:07

Iskolai erőszak = egy bizonyos népcsoport demokráciaszagú megnyílvánulása.

Roxvox 2010.05.10. 19:45:08

Megoldás pedig van, csak vissza kell tekinteni kb. 40 évet.

Roxvox 2010.05.10. 19:47:00

@Roxvox: Akkor is demokrácia volt, csak népi.

esef 2010.05.10. 19:55:10

Van még aki elhiszi, hogy a fidesz valamit máshogy fog megoldani mint az mszp?

esef 2010.05.10. 19:55:44

@Roxvox:
Lehetne most is szocializmus. Csak nemzeti.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 20:08:49

Na, a mai poszt kifutott a várható megoldásra.

tudi 2010.05.10. 20:14:46

Azt a mindenit neki, ez komoly, ha itt hamar nem történik semmi tényleg nagyon komoly gondok lesznek.

arlequin 2010.05.10. 20:16:10

@El Topo (Sgt. Elias): és ezt te le is merted írni. LOL! GRATS! üdv a majmoknak és az anyaszukának!

arlequin 2010.05.10. 20:24:15

@tudi: lesznek? vannak ember. vihar előtti csend.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 20:27:51

@arlequin: Miért ne mernék akármit leírni, amit gondolok?

nyílméregbéka 2010.05.10. 20:30:37

És ugyanez a véleményem az orvosokat, mentősöket, rendőröket bántalmazókról is; bár ez fél-off talán.

arlequin 2010.05.10. 20:31:38

@El Topo (Sgt. Elias): éppen gratuláltam érte, nem tűnt fel? ez egyébként annyit jelent, hogy minden gondolatodat ki is mondod. elég fura lehet az a döntéskényszer, amikor a bivalycsordából válogatni kell. ha nem érted, azt értem. ha érted akkor talán gondolkozol is és mégsem mondasz/írsz le mindent azok közül, amit gondolsz. ugye?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 20:36:30

@arlequin:
Nem mondom ki minden gondolatom, miért tenném? Az ember egymillió hülyeséget gondol minden áldott percben. Ezek közül kimond néhányat, vagy akár egyet sem. De miért ne mernék bármit kimondani, ha akarom?

szabogyula 2010.05.10. 21:46:11

Kinek lesz mentelmi joga a jövőben is ?
Igen , Puch Lászlónak .
nol.hu/belfold/puch_helyettesitheti_mesterhazyt_a_frakcioban

Horizont 2010.05.10. 22:17:22

Csodák nincsenek, és a Fidesznek sincs varázspálcája!
Így nem is tudja egy csapásra jó útra terelni ezt a dolgot se!
A megoldásnak hosszú kifutási ideje lenne és 3 dologból állna!
Első és legfontosabb a SZÜLŐ és a CSALÁD!!!
Második az IGAZI hivatás és gyerekszerető pedagógus!
Harmadik a hatalom, szigorú betartatott szabályozási rendszerrel!
Magas követelményekkel felvett pedagógusok!
De még egyszer ismételve "A" szülő!!!
Ezt a felsorolást elolvasva már most belátom, hogy a cigány gyerekeknél már az első pont kiesik így velük sokat nem tudnak kezdeni! Egyénre szabott megoldás kéne rájuk!
Én meg azzal nem tudok mit kezdeni, hogy egy 50 éves tanárnő (egy ember) HETEKIG (!!) eltűri hogy megalázzák, üssék, verjék!! Hihetetlen! Őszintén? Sajnálom a tanárnőt de nem szerettem volna ha a gyerekemnek ilyen tanítója lett volna......

flippant 2010.05.10. 22:18:16

Ez még csak a kezdet. Majd akkor lesz igazán izgalmas mikor kb. 5-6 év múlva megjelenik az a generáció akik már 11 évesen szültek és a kórházban 10 anyukából 8-at képviseltek (Borsodban). Igen, romákról van szó. Kezelhetetlen lesz majd a dolog és akkor tutira sírni fogunk a "radikális változásokért".

flippant 2010.05.10. 22:20:30

@Horizont: A tanárnő még örülhet is, hogy ennyivel megúszta. Itt Borsodban például WC kefét dugnak fel a túlkoros roma gyerekek a magyar kislányok hüvelyében. Igen, ez nem vicc -komoly. Csak ugye a médiumoknak mélyen kell róla hallgatni...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.10. 22:29:08

"az MSZP-s polgármester azt tervezi, hogy biztonsági őrök fogják őrizni a rendet az iskolákban."
És a szekus fülön foghatja a gyereket és bevághatja az igazgatóhoz?
És az igazgató mit csinál vele?
És ez mennyire liberális álláspont? (Ezt csak a liberalizmus-hívőknek.)

Amúgy meg milyen érdekes, hogy az igazgató is polgi akart lenni... jééé...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.10. 22:33:37

@flippant:
-ba; -be; -ban; -ben; tanuld már meg csöki!
És a médiumoknak mélyen hallgatni kell ezekről, mi? Még a híres, harcos labancinfónak is.

Horizont 2010.05.10. 22:35:10

@flippant: Tudom olvastam már ilyen esetről is! Brutális! A tanárnő örülhet valóban, hogy megúszta ennyivel, de akkor is érthetetlen, hogy hetekig tűrte! Még az elmenekülés is jobb megoldás lett volna! Vagy Blikk címlap rejtett kamerás felvétellel, vagy nem is tudom mi még! Bármi mint hagyni. Ugyanis nem tudhatta ő sem mikor kerül elő egy bozótvágó kés a gyerek kezéből! A félelem is lehetett volna a mozgatórugója az ellenállásra! Tudom, hogy pokoli helyzetek adódnak elő némely helyeken és lehet az is, hogy én túl optimista vagyok innen a gép mellől, de nagyon nehéz elképzelni is, hogy csak úgy tűrt egy 11 évestől!

Donna (Cara)mba 2010.05.10. 22:48:50

@El Topo (Sgt. Elias): Micsoda küldetésed van:-) Hogy bírod? :-D

picur3ka 2010.05.10. 23:32:06

@El Topo (Sgt. Elias):

Ugyan, a posztban is van ilyen hiba, ha jol emlekszem.

Daihelyon 2010.05.10. 23:41:18

@Horizont:
Esélye sehol, semmi. Gyereket nem regulázhat, mert akkor a kis család bemegy és a torkát elvágja. Felmondani nem mondhat, mert akkor ott áll állás nélkül, és hova is megy? Főleg 50 évesen.
Amit csak tudott, megtett. Jelzett annak akinek tudott. Azt meg te magad sem gondolhattad komolyan, hogy ezt a Blikk címlapon hozta volna, vagy egyáltalán valahogy. Ellenben ha pofon vágta volna a kölyköt és a szülők fordultak volna a médiához, akkor abbol 15 perces Napló riport is készült volna.
Az egészet súlyosbítja, hogy ő a polgármester is. De szép címlap: "A polgármester pofozta fel Janikát!"

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 06:49:07

@ColT:
Ebben is jó üzlet van. Ha összeesküvés elméleteket akarok gyártani, akkor ebből az jön ki hogy...

Az igazgatónak nem is érdeke, hogy rend legyen az iskolában (mit érdekli őt, hogy ki ver kit az órákon), a lényeg hogy odáig fajuljon a helyzet, hogy ő elmondhassa:
"Biztonsági szolgálatra lesz szükség az iskolában, mert a helyzet tarthatatlan!"
És a biztonsági szolgálat nem ingyen fog posztolni a suliban. És az se kizárt, hogy az igazgató csókának érdekeltsége van az ilyen cégekben.
mszp-s emberből bármit kinézek!

2010.05.11. 07:55:23

@flippant: no, azért az a lany se ma kezdte a kurválkodást, akinek befér egy wc kefe...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.11. 08:32:15

"S hogy miért nem lépett az igazgató, aki egyébként tegnapelőtt rátámadt a Bors munkatársára? Nos, Erika és az igazgató között évek óta politikai ellentét van. A tanárnő 8 éve a polgármester, s Szubotics Miklós szintén polgármester szeretett volna lenni – sikertelenül. Az országgyűlési választásokon az MSZP színeiben indult, de vesztett."

www.borsonline.hu/news.php?op&hid=29618

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.11. 08:33:09

@tesz-vesz: mondjuk azt nem értem h polgármester, és az igazagatóra vár, mikor ő a legfőbb vezető

blur7 2010.05.11. 08:37:09

@Horizont: Számomra is az az igazán megdöbbentő, hogy ilyen sokáig tűrte. (Maga a bántalmazás már nem. Sajnos.). Különösen azért érthetetlen, mert ő a polgármester is. Azt gondolhatnánk, hogy ő talán tud hatni az erőszak ellen pozíciójánál fogva is. De arra gondolok, hogy éppen azért hallgatott ilyen sokáig, mert a támadó rokonaimak szavazataira is szűksége lesz hamarosan, ha ismét nyerni akar a választáson. (Bár a történtek után nehen tudná egy határozott vezető látszatát kelteni.)

panki1983 2010.05.11. 08:54:45

Fölösleges itt háborogni ennek az országnak már úgyis mindegy, 5-6 éven belül lesznek olyan megyék (bár lehet, hogy már most is vannak észak-Magyarországon ilyenek, ahol közel van ehhez), ahol nagyobb lesz a cigány lakosság, mint a nem cigány, ráadásul egyre több a cigány módjára viselkedő magyar is. Ráadásul a dolgozó rész is egyre öregebb, még pár év, aztán képtelenség, hogy el tudja tartani az aktív lakosság a sok purdét.
Lesz itt még mad max állapot is nemsokára, nem kell félni, a normálisabbja, meg majd vagy elmenekül vagy megdöglik, vagy esetleg gépfegyverrel védi a tulajdonát/életét.
Ha csak azt veszem számításba, hogy lassan harminc leszek, és az általános/középiskolába ahova jártam volt kb 50 osztálytársam, na hát ezek közül talán 7-nek van gyereke, kettő van akinek egynél több, abból egyik cigány(viszonylag normálisabb fajtából). Hát nem adok ennek az országnak 20 évet.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 09:20:13

@panki1983:

Még a drága jó magyargárda sem ment meg minket? Mit nem mondasz!

Gyönyörű vizió: Hungarodézia!

nyílméregbéka 2010.05.11. 09:26:14

Különben, jogszabályi szempontból, szerintem jó megoldás lehetne a következő:
1. Tankötelezettségi korhatár 14 évre le.
2. Alsóban buktatás visszaállítása.
3. Súlyosabb rendbontásért szankció az iskolából való kirúgás, mely az igazgató hatásköre.
4. Családi pótlék viszont csak iskolába járás esetén jár! (És ha a kölyök nem tud viselkedni, emiatt kirúgják, tehát csp. nincs, az meg nem érdekel senkit.)
Ergo: szülők súlyosan érdekeltek lennének abban, hogy a kölyök megtanuljon viselkedni. Ellenesetben ugrott a lé. Talán ez motiválná őket némi alapvető szocializációra.
Természetesen a 14 évnél idősebb egyéneket - akár szülő, akár diák - minden esetben feljelenteni, a rendőrség ne sumákoljon, a bíróság ne sunnyogjon, hanem garázdaságért / könnyű testi sértésért / közfeladatot ellátó személy elleni t.s.-ért stb. (szépen fel vannak sorolva ezek a Btk-ban, csak el kéne olvasni), szabja ki rájuk azt a jó kis letöltendőt. Majd ha a fél család sitten ül, lehet, hogy elgondolkodnak.
Iskolákba beléptetőkapu, vagy egyszerűen be lehetne zárni a kaput, hogy a kölykök ne lógjanak ki, akinek pedig semmi keresnivalója ott (balhézó szülő) az maradjon szépen kint. Közmunkaként is el lehetne látni iskolaőrségi feladatokat (vö. település-őrség).

Kicsit Karcos 2010.05.11. 09:28:32

@El Topo (Sgt. Elias):

"És hogyha az égen száz villám cikáz,
E szép hazára gárdista vigyáz!"

www.youtube.com/watch?v=3Gj0GuwxoVw

==T== 2010.05.11. 09:32:53

@El Topo (Sgt. Elias): Ahhoz elég nagy lehet egy 11 éves cigó, hogy egy gyenge nőt megverjen. És azt se feledd, hogy 1 cigó nincs, mert ahol 1 cigó van, ott rokonok meg galeri is vannak. Ráadásul a törvény a kiscigó mellett van, mert egyrészt nem büntethető, másrészt meg sem pofozhatja a tanító...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 09:33:06

@Kicsit Karcos:

:D:D:D Codálatosz!:D:D:D
BÁTORSÁG! Tehetség, gyereke, tehetség!:D:D:D

Kicsit Karcos 2010.05.11. 09:47:49

@El Topo (Sgt. Elias): tudtam én, hogy műértőnek kell mutatni:)

picur3ka 2010.05.11. 10:18:48

@Kartal (morcos):

Na, legalabb akkor ebben a kerdesben itt sokan kozos nevezon vannak vele...

arlequin 2010.05.11. 10:25:22

@Kartal (morcos): @picur3ka/beleallos kampany: hát ha ezt nem oldjuk meg akkor internálótáborok jönnek vagy 'polgárháború'

kill004 2010.05.11. 10:35:22

@Kartal (morcos): Beszélhetünk itt a büntethetőség leszállításáról, meg csp megvonásról, a lényeg alább az utolsó mondatban:

"Hogyan tudjuk megoldani ezeket a problémákat a sokkal kevesebb tisztességes, munkaképes, a rendhez, a társadalmi normákhoz hozzászokott emberek azzal a masszával szemben, amelyik soha életében nem is dolgozott? Na azt gondolom, hogy ez a kérdés költői kérdés, mert tudjuk, hogy nincs megoldás, katasztrófa lesz."

Senki nem mer drasztikusan hozzányúlni a témához, tehát ez a langymeleg takony fog folytatódni cigányügyben, annak meg nem lesz jó vége. Se nekik, se nekünk.

Bemmbemm · http://nemzeti-radikal.blog.hu/ 2010.05.11. 10:52:34

@csernaja obca: tipikus tirpák, nyomorék hozzáállás.

Majd ha a te gyerekednek dugnak fel valamit a koszos cigányok, azt kurvázd le te senkiházi balfasz!!!

Komolyan megérdemelnének az ilyenek egy hatalmas pofánbaszást!

Az áldozatot kell még jobban megalázni mi? Nem a kis retkes cigány csürhét elítélni?!

Nem akartam a témához hozzászólni, de az ilyen kijelentések miatt kurvára fel tudok dühödni.

Tündér_Lala 2010.05.11. 10:58:02

Az eredeti kérdéshez:
Azért ha a nyakára térdepel egy kommandós a verekedős cigányasszonynak és ez a környéken kétszer megtörténik, híre megy máskor meggondolja, hogy mit tesz. A gyerek esetében - szülőjével egyetemben - ugyan ez a helyzet.
Nem hülyék ezek az emberek. A jogvédők által sugalt kártékony - "megteheted, bármit megtehetsz, mert áldozat vagy" - szemléletet ki kell irtani. Ez az első lépés. Igenis törvényes, de erőszakos fellépésre van szűkség, mert vissza kell fordítani a folyamatokat és másból nem értenek. Csak néhány precedens kell.

kill004 2010.05.11. 10:58:14

@csernaja obca: Nem a kefés vége te marha.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 11:01:39

Azért jó lenne ha a fidesz 2/3-os többséggel nem a cigányok seggét nyalná.
Rendet kell tenni,és ez visszajön pénzben és szavazatokban egyaránt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 11:04:49

@csernaja obca: Arról nem beszélve,hogy anyád mekkora kurva lehetett,ha ekkora marha kijött belőle.bocsi

arlequin 2010.05.11. 11:09:18

@Tigeri: ne szidd az anyját bazze. ne köcsögölj. szopasd szarrá ésszel, ha köll, de az anyját ne szidjad. légyszi. kösz.

nyílméregbéka 2010.05.11. 11:14:21

@Tündér_Lala: igen, de nem minden faluban van nyakratérdelős kommandós.
Ha meg Te (= az áldozat) visszaütsz, abból két dolog következhet:
1. feljelentenek, elítélnek (rasszizmus, erőszak, 15 hamistanú, miszerint te kezdted), meghurcolnak, és Te szívsz,
2. a család és a barátok rád jönnek csapatostul és megkéselnek bosszúból, tehát megintcsak Te szívsz.
A fentiek fényében én meg tudom érteni, ha az 50 éves tanár-polgármester nem tudott mit tenni.
Ez a rendőrség dolga lenne, az pedig, h. a rendőrségnek több joga, eszköze, tekintélye legyen, már kormányzati hatáskör. Az előző kormány ezügyben nem tett semmit. Most azt várjuk, más lesz-e az új kormány?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 11:19:49

@nyílméregbéka:

Na pont itt jönne a falu, település, közösség szerepe. Hogy végre kiálljunk egymásért. Én azt nem hiszem el, hogy ha egy település összefog, akkor nem tud jól megrozsolni 50-100 cigányt. (Sőt elég lenne csak 20-30-at legyakni, a többi hanyatt homlok menekülne. A cigány egy rettentő gyáva népség.)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 11:30:54

@csabapayne:

És még ki gyáva népség, akik ilyen gyáva cigányokat nem tudnak kordában tartani?:)

Jurganov 2010.05.11. 11:34:37

@arlequin: ez tetszik :)
@nyílméregbéka: azért ezt gondold végig még egyszer:) mi is lesz valójában? ha jelenti a tanár, hogy a purdé nem ment iskolába? megverik? és/vagy a családját? biztosan nem, sosem tennének ilyet...

groggil 2010.05.11. 11:43:18

@csernaja obca:
"no, azért az a lany se ma kezdte a kurválkodást, akinek befér egy wc kefe... "

Ez az igazi (orrnehezekre jellemző) tufaság, az áldozaton poénkodni...
Elhiszed, hogy ha egy kicsit bemelegítenék :), a Titanic 1:400-hoz arányú makettjét fel tudnám helyezni az ánuszodba, mind a 4 kéményével együtt?? De -gondolom- az orrodba is beleférne...

Tündér_Lala 2010.05.11. 11:46:59

@nyílméregbéka: Igen, itt döntő az állam hozzáállása.
Az emberek kiállása egymásért, a rendőr jogosítványai, a jogalkalmazás, stb. Te a jelenlegi helyzetet írtad le és ez az amin változtatni kell.

Kartal (rezervált) 2010.05.11. 11:52:25

@arlequin: csak az a baj, hogy mi leszünk internálva, a táborokat pedig "erősen kreol" alakok őrzik majd.

@El Topo (Sgt. Elias): sajna igazad van. Vagy gyáva, vagy birka, az eredmény tekintetében nem sok különbség van :(((

@Tündér_Lala: minden településen néhány precedens kell. Az országos viszonylatban elég sok. És az összefonódásokat nem írtja ki az sem sajna.

Kartal (rezervált) 2010.05.11. 11:56:35

@kill004: demográfiai, gazdasági, társadalmi katasztrófa lesz, ha nem oldják meg kurva gyorsan a kérdést, vagy legalábbis nem szorítják elviselhető határok közé a cigók szaporodását, és nem élénkítik a magyarok gyerekvállalási kedvét. És élénkítés alatt nem a gyes meg gyed visszavágásáról, a cafeteria adóztatásáról, stb. beszélek, bassza meg az mszp!

ketroot 2010.05.11. 12:10:53

www.youtube.com/watch?v=pZhN8TXTiSw

Nemtom ismeritek-e? Itt ha ezt megcsinálná egy rendőr a delikvenssel, főleg levideózva, már ontanák a cikkeket a rendőri túlkapásokról, rasszizmusról.

nol.hu//belfold/20100511-veressel_fenyegetett_orvosok__apolonok

Valahogy ez is a témába vág, úgyérzem...

Agyalap 2010.05.11. 12:24:51

Hogy hogy védik meg őket? Sehogy. Talán épülnek majd újabb börtönök?

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 12:36:27

@Kartal (morcos):

Ebben egyetértek veled. A megélhetési purdégyártást azonnal és adminisztratív eszközökkel el kel vágni. Sajnos a szingapúri módszer alkalmazására nem látok esélyt, de hátha valaki olvassa a döntséhozók részéről, ideírom:

Szingapúrban az állam nem a purdéért fizet a mélyszegénységben élő lumpen elemnek, hanem pont az ellenkezőjéért. Ha elkötteti magát végleg az állam egy bizonyos szinten élete végéig eltartja, a dolgozónak, normálisan élőnek meg azért ha gyereket vállal, azt feltételezve, hogy a dolgozó nem deviáns embereknek vélhetőleg ilyen gyerekeket is nevelnek, és ők úgy látják, hogy nem eltartottakra, hanem dolgozó, értéket előaállító, és adót fizetőkre van szükségük. Igazuk lehet, aki járt ott, tudja mire gondolok.

A bevádorlást is egy egyszerű adminisztratív eszközzel szabályozzák. Jöhet vendégmunkás, akár szakképzeltenül is, de ha két éven belül nem szerez valamilyen szakképesítét haza kell mennie, és többet nem is jöhet. Ezt az magyarázza, hogy aki munka mellett még tanulni is hajlandó, az olyan személy lehet, akit érdemes beengedni, mert valószínűleg nem a lumpen réteget fogja szaporítani. Lumpen emelekre nincs szükségük, azzal csak a kiadás meg gond van.

Erre nem látok esélyt, de a segélyről adókedvezmény felé történő elvitele a támogatásoknak sokat segíthet, meg ha egy helyen van egyetlen betöltetlen állás is, akkor ott nincs munkanélküli segély senkinek is javíthat a helyzeten. Akik már megszülettek azokkal nincs mit tenni itt annyi lehet a megoldás, hogy a csp-t iskolába járáshoz kötni, illetve aki nem járatja iskolába a gyerekét, azt szigorú büntésekkel terelni ebbe az irányba. Iskola nélkül a XXI. században eleve esélytelen a felzárkózásra, arra hogy egyáltalán esélye legyen bármilyen munkára. Meg aztán ki is kell legalább napközbenre emelni a családi környzetéből a gyereket, met ott csak rossz példát lát, amit ha mást soha nem látott 100%-os biztonsággal követni is fog. Ha lát mást is talán nem, legalább esély van.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 12:49:28

@ketroot:

Én mondjuk ütni nem ütöttem, de fenyegettem már meg orvost.

Tündér_Lala 2010.05.11. 12:52:31

@derelyegrádi szellem: Egy dolog biztos, lépni kell. Az állami szabályozók rendszerek változtatásával, a rendvédelm alkalmazásával, legalább a gyerekek részére hatékony felzákóztató prgramok létrehozásával, ezek valamilyen arányú keverékével.
Ez olyan nagyságrendű nemzeti probléma, amelynek megoldása nélkül elvész a jövő. A politikai oldalról pedig ha szükséges, sajtóhadjáratot kell indítani, el kell fogadtatni az intézkedéseket kül és belföldön egyaránt.
Csak legyen érzékelhető, látható eredménye.

f.m.j. 2010.05.11. 13:00:41

Miért nincs új poszt?
Vagy valami nagy dobásra készültök? :)

maxwell murder 2010.05.11. 13:03:35

mikor verik már pofán ezeket a cigányokat ,de komolyan? igazából már kurvára mind1, ennek az országnak úgyis annyi.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:07:25

@csabapayne:

Az a baj, gyerekek, hogy királyul elvagytok ezzel. Utáltok mindenkit, elsősorban a cigányokat, a kommunistákat, időnként beficcen egy kis szalonzsidózás. Néha elszalad a ló és akkor nem annyira szalon. Lámpavas, kiherélés, műanyaglakat, minden játszik.
De magatokba nézetetek-e mostanában?
Ti nem pakoljátok ki az öregnéni kertjéből a veteményt, ebben biztos vagyok, és nokiásdobozokat sem fogadtok el. Jól mondom?
De szoktatok-e mindig jegyet Lyukasztani a buszon? Melyiktek kap fizetést zsebbe? Ki vett már közületek teherautóról leesett házimozit, adómentes tornacsukát, zárjegy nélküli cigit?

2010.05.11. 13:10:05

@csabapayne: nem hinném, hogy a közösséggel van a probléma. Inkább a törvényekkel, amelyek tiltják a cigánybűnöző söpredék elleni megfelelő fellépést.

eszkep 2010.05.11. 13:13:11

Látom pang a blog...
Fel kellene dobni egy villámposzttal az Index héber rovatcímeiről.

Marcellusca 2010.05.11. 13:16:47

@eszkep: Most nézem csak, és tényleg.
Mi francokat akarnak elérni ezzel? Vagy egyáltalán mi az apropója a dolognak?
Magyar honlapot nem tudok elolvasni?
Pedig túúúdok magyaráúl! :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:18:28

@Marcellusca:

Gondolom viccesnek találták a hírt, hogy tényleg van érettségi héber nyelvből.

2010.05.11. 13:20:27

@maxwell murder: akkor, amikor végre elérjük azt, hogy egy mocskos cigánybűnöző pofán verése nem számít égbekiáltó rasszistafasisztanáczi bűncselekménynek csak azért, mert évekig ezt sulykolták a libsik. Nekik és a csahos fajvédő kutyáiknak köszönhető a cigányok elszemtelenedése, most meglátjuk, hogy az új kormány mennyire tudja megfékezni a cigányterrort.

eszkep 2010.05.11. 13:20:48

@El Topo (Sgt. Elias): Legalább akkora, mint egy izraeli hírportálon a magyar felieratok.

eszkep 2010.05.11. 13:22:42

@El Topo (Sgt. Elias): Nagyon vicces... Öten (5) érettségiznek emelt szinten héber nyelvből. a több 99.99% pedig angolból, németből, olaszból stb.

Marcellusca 2010.05.11. 13:24:02

@eszkep: Megtanáttam a megódást:

index.hu/belfold/2010/05/11/kedden_informatikabol_heberbol_es_latinbol_erettsegiznek/?rnd=620

"míg a héber középszintű vizsgán 14-en, emelt szinten pedig 5-en adnak számot tudásukról." - Na, bizti annak a 19-nek szól.
Illetve mindenkinek, hogy tuggyák hol a helyük. :)

eszkep 2010.05.11. 13:24:28

@El Topo (Sgt. Elias): Mégis mi a faszt próbáljak ki? Ha szerined magyar feliratok vannak az izreaeli hírportálok kezdőlapján, akkor csak sajnálni tudlak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:24:30

@eszkep:

Igen, ami ritkaság, az számíthat viccesnek. Így megy ez...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:24:36

@eszkep: na bumm neki, anno én az EGÉSZ iskolában egyedül érettségiztem oroszból :)))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 13:25:28

@El Topo (Sgt. Elias):

Ezekből a borzalmasan nagy bűnökből nálam a 2 volt csak meg idáig :)
1. A BKV... nagyon rossz példa.
2. Vásároltam már ruhát magamnak számla nélkül, jujj mekkorát rúgtam a nemzetgazdaságba.

mea culpa :P

eszkep 2010.05.11. 13:26:18

@Marcellusca: Olvastam én is, de akkor miért nem angol feliratok vannak kint? (Költői kérdés volt...)

doberman 2010.05.11. 13:26:19

Mi van Zero?

Semmi új poszt ma??

Itt a Fidesz kormány minden rendbe jött, nem tudtok miről írni, mi?

arlequin 2010.05.11. 13:26:35

@El Topo (Sgt. Elias): inkább nevetséges, de mi 'magyarok' valóban befogadó nép vagyunk.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:27:00

@csabapayne: óvatosan ezzel póóóógártárs! vásároltál -e már valaha piacon? és a kofa adott -e blokkot - számlát -, vagy csak úgy zsebbe ment? ugye-ugye? :))))) ilyenekkel döntjük romba a nemzetgazdaságot :)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:28:05

@csabapayne:

Ez az az eset, ahol nem a méret a lényeg.
A BKV nem rossz példa. Többektől hallottam már, hogy márpedig amíg ilyen mocskos, meg színvonaltalan, addig nem fizetnek. Ne legyenek illúzióid, ha nem ilyen lenne, akkor sem fizetnének.

isti77 2010.05.11. 13:28:24

"egy 40 éves, 70 kilós cigányasszony kergetett így egy 6 éves 20 kilós magyar gyereket"

És ő volt a purdé nagyanyja? 40 évesen 6-7 éves unokája van????

Csak igaz a nézet, amely szerint egy cigánylány csak akkor őrzi meg 10 éves koráig a szüzességét, ha erősebb, mint az öccse, gyorsabban fut, mint a bátyja, az apja meg sitten van.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:28:53

@eszkep:

Nincsenek, miért is lennének?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 13:31:59

@Seduxen:

Hát ezek a bűnök valóban olyan súlyosak mint a rablás, az erőszak, és a más tulajdonának ellopása, mások fizikai terrorizálása, a közösség életének tönkretétele (kábellopás stb) :)

ketroot 2010.05.11. 13:32:30

@El Topo (Sgt. Elias):

Az bárkivel megeshet szerintem, bár még velem nem fordult elő. Persze, mint mondtam én is megtehetem a jövőben. Amit Te vagy én, sőt az itt kommentelők szinte bármelyike elfog kerülni, az az, hogy megbicskázza az orvost, vagy fejberúgja a mentőst, stbstb...

index.hu/bulvar/2010/04/29/mindenkit_elvertek_a_korhazban_a_hozzatartozok/

Azért az mekkora lehetett, amikor ágyastul kitolták... Istenem:D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:35:35

@ketroot:

Bicskázni nem szoktam, de olyan már előfordult, hogy megfenyegettem az orvost. Ha nem kapott volna észbe, meg is ütöttem volna, ugyanis a gyerek már éppen kékülni kezdett, a jó doktor meg mondta, hogy jöjjek vele vissza holnap.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:35:54

@Conv: simán! vagy te nem így gondolod? :)))

tudod te hány halálos áldozattal jár az évente, hogy számla nélkül veszel egy sportcipőt a kínyai-piacon? hujjjujuuuujjj :))) /ha már a kábellopást hoztad fel egyik példának/. megjegyzem a kábellopás egy nagyon-nagyon gonosz felvetés volt részedről, tekintve, hogy az eccerű gyerekcsíny!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 13:36:26

@Seduxen:
Te komolyan úgy gondolod, hogy a Zsóti megér egy külön posztot, vagy a jelenség szerinted általánossá válik majd, hogy a fityiszes pártkönyvekre hivatkozva fenyegetnek meg másokat? :)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 13:37:15

@Seduxen:

Ha lenne időm, most elmagyaráznám, miért vetettem fel a témát, de sajnos dógom van, úgyhogy majd legközelebb.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:37:49

@Conv: szerintem zsóti életműve úgy ánblokk érne meg egy postot :))))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 13:40:53

@El Topo (Sgt. Elias):

Amíg titokzatos tanácsadó cégekre és nokiás dobozokra van pénz, miközben sírnak, hogy veszteséges a társaság, meg árakat kell emelni... addig ne számítsanak arra, hogy lyukasztok a buszon.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 13:41:03

@Seduxen:

Ezt valóban nem gondoltam végig, azt hiszem a hárman agyonverték és megerőszakolták kategóriájú gyerekcsínyeket és a cigányozás elleni önvédelemből elkövetett emberölést is kivehetjük a listából. Tehát marad a számla nélküli vásárlás, mint a nemzet rákfenéje, ami megkeseríti az emberek életét. Szerintem akasszunk fel minden kofát és a tőlük vásárlót. De legalább csökkentsük a gyerekcsínyek büntethetőségi tételét egy telefonos ejnyebejnyére mint maximum tételre, egy évtől három évig terjedően napi szinten. Természetesen a büntetés végrehajtásához az állam egy videotelefonálásra alkalmas előfizetéses telefont kell, hogy biztosítson a megfelelő, európai színvonalú büntetés végrehajtáshoz az elítéltnek.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 13:41:44

@Seduxen:
Ezt már el is felejtettem, tönkretettem a gazdaságot és mindezt pár kiló gyümölcsért ... :D

Marcellusca 2010.05.11. 13:43:43

@Seduxen: Meg a zillegális tőttikézéssel! :))))
Право, мой друг? :D

arlequin 2010.05.11. 13:45:20

@Seduxen:
bizony kááár.
itt maradánk szűzen s bután,
elfogyott a propán-bután.
mert a topo szívtelen,
marad fejünk eszetlen.
brühühü
;-(

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 13:46:23

@Seduxen:

A többiek eleve oroszok voltak? :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:46:52

@Conv: @csabapayne: na végre, értitek a csíziót :)))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 13:48:20

@El Topo (Sgt. Elias):

Valakit sürgősen meg kell fenyegetni a rendelőintézetben?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:49:05

@derelyegrádi szellem: tátott szájjal szaladtam neki a fasznak, jól van, megérdemeltem :)))

Szóval: a többi érettségiző - a kötelezően választandó idegen nyelvi érettségi keretében - angol, német, vagy francia nyelvet választott, én voltam az egyedüli, aki bízott a régmúlt dicsőségének feltámadásában, és az efftásak anyanyelvéből érettségiztem! :)))

Rwindx 2010.05.11. 13:50:37

@Seduxen: te egyre csúnyábban beszélsz :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 13:54:25

@Rwindx: itt az OROSZ szavacskára utalsz? :)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 13:55:29

@Seduxen:
Én nem is gondolkodtam rajta, mert akkor még kötelező volt az orosz nyelv amikor suliba jártam, tehát választani csak mellé lehetett angolt, németet :)

Jót röhögtem az évfolyamtársam já jubljú májn fürer, kisszmí beköszönésén az ofőnek az érettségi után :)

ketroot 2010.05.11. 13:55:52

kuruc.info/r/6/59403/

Tudtam, hogy kint lesz az index-es héber szövegek miatt:D

arlequin 2010.05.11. 13:56:59

@derelyegrádi szellem:

gondolom a gáborcigány rheumatológust, aki összekapott a laboreredményen az oláh belgyógyásszal meg a romungro asszisztenssel. megint szegény zsidó műtősfiú húzta a rövidebbet. megesik az ilyen kis hazánkban.

@imperial: szép, tisztességes pofon. kissé előszakos, meg dulva, de lendbe lakta a landalílozót.

S.O.A. 2010.05.11. 13:57:39

@El Topo (Sgt. Elias): Igazad van Toplák, rendes náczi lyukaszt, adózik és zárjegyes cigit szív! Ne is törődj ezzel a sok bliccelő fasszal itt! Inkább tedd fel a karszalgodat és tegyél rendet!

Marcellusca 2010.05.11. 13:58:22

@Seduxen: Most sértegetel? :)
Elvtárs? És ráadásul többesszámban? :)))))

@derelyegrádi szellem: LOL!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 13:58:46

@arlequin: megalkuvó és szelíd pofont még nem láttam :)

arlequin 2010.05.11. 13:59:12

nem egészen OFF, viszont kapcsolódik

Pintér: Rend vagy maffia
www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=29699

vogON

arlequin 2010.05.11. 14:00:49

@Conv: én már adtam is! rendre azon filózok mekkora a jó. néha nagynak éreztem néha kicsinek. az utóbbit pedig megalkuvó szelídnek.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:00:51

@Marcellusca: mind a "hatotoknak" :)))

@Conv: nálam ez úgy nézett ki, hogy általánosban még kötelező volt, és középsuliban nem akartam, hogy kárba vesszen. Mondjuk az érettségi után basztam rá az egészre, így sajnos még is csak kárba veszett :(((

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 14:01:25

@Conv:

Az, hogy valaki megerőszakol, megöl, megcsonkít, aztán még ki is foszt egy öreg nénit, az semmiség ahhoz képest, hogy a másik meg vett egy tornacsukát ganézni a kínain. Teljesen egy kategória, jól látja ezt a topo.

Sőt, ha bliccelsz a BKV-n az pont olyan, mintha topo gyerekét körbeállják 10-en, agyba főbe verik, megszúrkálják és kirabolják.

Az apa gyerekei előtt való meglincselése pedig szintén egy kategória egy zárjegy nélküli cigi elszívásával, csak mi meg ezek a debil bírók olyan faszok, hogy ezt nem tudják, pedig a topo világosan megmondta.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 14:03:03

@derelyegrádi szellem:

jójó, ne piszkálj Te is, beismertem tévedésem, már megfelelően látom a világot.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:05:50

@derelyegrádi szellem: @Rettegő {készenlétes Kubatov-szavazó}: büszkén elmondhatom gyerekek, hogy béjkávén nem bliccelek, autóról leesett hifit sosem vettem, kínyai tornacsukát sem vásárolok, és még a cigimen is van zárjegy!!!!

igaz, hogy ez utóbbit nem tudom elolvasni, mert ciril betűk vannak rajta...

arlequin 2010.05.11. 14:06:24

@Conv: @derelyegrádi szellem: na látom lassan belátjátok topo nagymester bírálatának gőgös visszásságait. üdv a klubban!

Marcellusca 2010.05.11. 14:08:13

@Seduxen: De, mi csak hárman vagyunk. :)))

@Conv: Ugyi, ugyi?
Toplák mögmon'ta, akko' az úgy is vagyon! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:08:57

@Marcellusca: "De, mi csak hárman vagyunk. :)))" - a hangok is megmondták, mi? :)))

Hannibal22 2010.05.11. 14:09:45

@El Topo (Sgt. Elias): Nem kell ezen semmit magyaráznod,nyilván az "Az vesse rá az első követ aki..." tételt próbáltad itt példázni.
Te mire használod ezt az alap igazságot? Saját lelkiismereted megnyugtatására? Nyilván tudod magadról,hogy te sem vagy szeplőtelen és azt hiszed ,ha nem ítélsz meg/el mást (kivéve az itt kommentelőket) akkor minden oké? Továbbra is veheted a zárjegy nélküli cigit,lóghatsz a buszon,nézheted a teherautóról leesett házimozidat? Vagy a franc tudja miként vétkezel nap-mint nap..itt csak a te példáidat hoztam fel.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 14:09:51

@arlequin:

Én sajna toplákos dobozban rejtőzködése okán nem látom a jóembert, csak seduxennek válaszoltam, aztán kiderült, hogy a Mester szavaival kerültem ellentétbe.

Nincs kedvem száz hozzászólását elolvasni amiből kettő ha bír némi értékkel. képzeld, egyetlen oldalon elférnek a hozzászólások ha nincs bekapcsolva topo :)

Marcellusca 2010.05.11. 14:11:31

@derelyegrádi szellem: A bűn az bűn!
Pont Neked magyarázzam? :)))

arlequin 2010.05.11. 14:14:04

@Conv: mert nem bírod ki az igazságot és ilyen szűrésekkel akarod könnyíteni a zéletet. mihaszna! majd a fidesz megoldja mi?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 14:15:42

@arlequin:
Két hét alatt megoldja. Viktor (áldassék a neve) megmondta.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 14:17:09

@Conv:

helyes. Most utoljára elnézem, és nem kell elmenned abban az antifasiszta átnevelőtáborba.

@Seduxen:

ezek után meg se merem kérdezni hányas lett az az érettségi......

@Marcellusca:

angyalföldi kommancsok? igen, én is úgy számoltam :-)

Marcellusca 2010.05.11. 14:18:31

@Seduxen: Nem, nem.
A hangok aszonták, hogy tökéletes vagyok. :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:19:13

@derelyegrádi szellem:

A párttal, a néppel egy az útunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 14:21:26

szerintem Zero-ék azért nem postolnak, mert át van állítva az usernév és jelszó a belépéhez héberre az adminban, nem tudnak belépni :)

Marcellusca 2010.05.11. 14:21:55

@derelyegrádi szellem: Itten, a kerületben, télleg csak három komancs van. :)
Totya, Szanyi kapitány és Günther. :DDDDDDDDDDD

Homeoffice 2010.05.11. 14:24:18

@Marcellusca:

Látomlátom nincs téma:D:D

Marcellusca 2010.05.11. 14:24:44

@Conv: LOL!
És, igen. Könnyen meglehet. :)
Így csesznek ki a szemétnáczifasisztákkal. :)))
Legalább egy napra. :D

Marcellusca 2010.05.11. 14:25:40

@Gunther: Ne aggódj! Találunk magunknak. :))))))))))))))))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 14:25:54

@Marcellusca:

...közvetlenül azután, hogy szavazz a tóóóóthjóóóskááára.....:-)

@Seduxen:

nem apáink reménye?

Homeoffice 2010.05.11. 14:26:10

@Marcellusca:

Jut eszembe Budai Bettina kisasszony hogy van?:)))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:27:20

@derelyegrádi szellem: haggyámááá, faszomsegtuggya! :))) gugliból való, csak az első strófát ismertem :)))

Homeoffice 2010.05.11. 14:28:27

Nem kéne csinálni egy kocsmapartyt valamikor?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:29:06

na feldobandó a hangulatot!

asszem sokan vagyunk, akik a maggi "remekbeszabott" reklámjának - én úgy mondom, hogy omlóóósssssz - ilyen végkifejletet szeretnének :)

www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 14:31:15

@Gunther:

elsőre kommancspartynak olvastam...a víz levert..:-)

Homeoffice 2010.05.11. 14:32:28

@derelyegrádi szellem:

Majd a fideszfigyelőről is hivunk arcokat:)))))
Csak Neked!:D

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 14:34:49

Hogy a témához is hozzászóljak:

"Az 50 esztendős tanárnő, Kadiró Erikaaki idegösszeomlást kapott a terrorizálás miatt:"

Zero, szerinted vajon finn származású lehet a tanárnő? :-)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 14:36:15

ne grammarnáciskodjál ércsed amit olvasol :)

Homeoffice 2010.05.11. 14:36:19

@derelyegrádi szellem:

Üzbég-tajvani kevert szerintem kis ugandai beütéssel:)))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.11. 14:47:10

@ketroot: Igazi Macskajaj feeling lehetett, ellenben muszáj volt ehhez verekedni meg rombolni?
Különben meg hát igen, meg is halt a beteg. Megérte összetörni a kórházat.
Vajon tősgyökeres románok lehettek, vagy kissé barnábbak?

z666 2010.05.11. 14:47:17

@El Topo (Sgt. Elias): Sőt, még a zenét is ingyen töltjük le a netről!! Ez szinte ugyanaz, mintha kirabolnánk és megerőszakolnánk egy szegény, öreg nénit. Ugye?

Marcellusca 2010.05.11. 14:47:34

@derelyegrádi szellem: Én is. :)))
Főleg, hogy Günther írta. :DDDD

@Seduxen: Már láttam.
És abszolúte a véleményem tükrözi. :)

Mint "A zorrodat is tisztíccsa."
Vagy a másik "Tucc ennél jobbat?"

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:49:14

@Marcellusca: érdekes, hogy a zorrodat is tisztíííccsa reklámnál mekkora felháborodás volt. most meg minden 3. reklám ilyen.

z666 2010.05.11. 14:50:00

@El Topo (Sgt. Elias):
Én direkt nem kérek számlát a kisvállalkozóktól (sőt, utálom, ha adnak). Így legalább egy kicsit segítek neki az APEH ellenében.
A BKV-nek meg augusztus óta nem vagyok hajlandó fizetni..

Marcellusca 2010.05.11. 14:50:52

@Seduxen: Ja.
Azt pár hét után újraszinkronizálták, majd le is vették.
Ez a sok, jelenlegi förtelem meg már maradhat, mi?

Homeoffice 2010.05.11. 14:51:24

@Marcellusca:

NAh tessék így tartson ki az ember az elvei mellett:))))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 14:53:03

@Gunther: az elv olyan, mint a fing. tartja az ember, amíg tudja :)))

Homeoffice 2010.05.11. 14:53:26

@Seduxen: @Marcellusca:

MAXI KIIINGG!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:D:D

Marcellusca 2010.05.11. 14:53:49

@Gunther: Ha kitartasz, azzal nincs baj.
Sőt!
Elismerésre méltó!!!

A baj ott kezdődik, hogy mik azok az elvek. :DDDD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 14:59:50

Nagyon mellélőtt, aki arra tippelt, hogy az "az vesse rá az első követ" című műsort akarom előadni. Jézusnak bejött. Egyszer. Azt hiszem többször neki sem sikerült volna.
Inkább arra akartam kissé ráirányítani a figyelmet, mennyire részei vagyunk magunk is a rendszernek. Mondok egy példát.
Partnerem, jólmenő építési vállalkozó, fehér, konzervatív, keresztény ember, a szó köznapi értelmében. Felhív telefonon: mennyiért tudnék neki vödörduzzasztó gépet szállítani, mert az övét ellopták a cigányok. Mondom van, netto egymillió forint az ára. Hű, az kurva sok! Hát, ennyibe kerül. Hát, mindegy, van neki egy cigány ismerőse, attól pont tud venni feleennyiért. Na és az új? Á, dehogy, de majdnem új. Papírjai megvannak? Á, nincs róla semmilyen papír.
Nyilván előző éjjel lopták, csak nem tőle, hanem a kollégájától, aki viszont megveszi az ő gépét, féláron. Nem történt semmi, csak a cigáy beljebb van egy gép teljes árával, sőt, még a két vállalkozó is elégedett, hogy milyen jó vásárt csapott. Elvégre féláron vett másik gépet az ellopott helyébe. Nem tudom, felmerült-e már bármelyikükben, hogy a cigány nem lop otthonra vödörduzzasztó gépet, mivel a purdék olyat nem esznek. Azért lopja el, mert biztos lehet benne, hogy azt másnap, jó pénzért el tudja adni.
És ha azt hiszitek, hogy ez életemben egyszer történt meg velem, akkor nagyon tévedtek. Ilyen telefonom minden nap van, néha nem is egy.
Minap meglátogattam az egyik üzletfelemet. Éppen két strasszospólós fiatalemberrel alkudozott, majd adott nekik száz rongyot, és a strasszosok elmentek. Utána mutatta nekem a pali nagy büszkén, hogy éppen vett tíz darab Original Flex sarokcsiszolót 100.000 Ft-ért. Ennek a gépnek darabja kerül 37.000 forintba, listaáron. Biztos becsületes úton került hozzá.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:00:47

@Marcellusca:

Ja, nekem kezdett már megjelenni a kép is, ahogy ott ül szanyikapitány egy che guevara sapkában szivarfüsttel terepuccban, a günther meg tessékel be minket.......

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:01:04

@z666:

Most mit mondjak erre? Brávó!

Homeoffice 2010.05.11. 15:02:00

@Marcellusca:

Az bazze nem is számit hogy listán kire voteoltam?:)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:05:20

@Gunther:

Legfeljebb jön Los Rodeos és kibasz egy-két napra. Marhára fogok hiányozni, mi?

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:07:24

@El Topo (Sgt. Elias):

azt a mocsoskurvaéletbe micsoda fertő vesz körül. Hogy bírod eztet te drága tesvírem?

Mi a tököm az a vödörduzzasztó? Amitől a 20 literes vödör 30 littyós lesz?

azért akarom tudni, mert kurrens cucc lehet, ha midnen nap hívnak a vödörduzzasztó miatt ...

Homeoffice 2010.05.11. 15:07:29

@El Topo (Sgt. Elias):

Én is négy napja nem néztem a blogra:))) Már hiányoztam is egyeseknek:)))

picur3ka 2010.05.11. 15:08:48

@Conv:

'– Noha első hallásra talán érthetetlennek tűnik, de bőven előfordul az agresszió a szülőszoba és csecsemőosztály környékén is – meséli Csiba Gábor, aki feleleveníti, hogy a közelmúltban egy héten belül két, 13 éves gyereklányt hoztak be ugyanabból a faluból a szülészetre. A jogszabályok szerint a kórháznak jelentenie kell az esetet a hatóságoknak, mert 14 év alatt csak bűnelkövetés, illetve megrontás következménye lehet a szülés. Az érintett családok viszont nem értették, miért is van szükség a rendőrség és a gyámügy bevonására, így az orvosra támadtak, aki tájékoztatni akarta őket a problémáról. Végül a biztonságiak és a rendőrök vetettek véget a konfliktusnak. A statisztikák szerint az év első negyedében 35 alkalommal, vagyis durván háromnaponta ért valamilyen támadás – garázdaság vagy testi sértés – orvost vagy ápolónőt. A pszichiátriai, a sürgősségi, a geriátriai, a gyermekosztályokon és a szakrendeléseken dolgozókat éri a legygyakrabban inzultus. Nincsenek biztonságban az orvosi várókban, illetve a folyosókon sem a fehér köpenyesek.'

Népszabadság - Teknős Miklós

Mondom, nem csak a tanarveresre kell itten szigorubb torveny.

suski 2010.05.11. 15:09:33

az volt már, hogy Soltész Miklós szerint a családi pótlékot nem elveszik az iskolakerülô kölykök szüleitôl, hanem természetben adják oda???

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:09:37

@El Topo (Sgt. Elias):

könyörgöm addig ne baszasd ki innen magad, amíg elárulod mi az a vödörduzzasztó, mert ha nem tudom meg, szétbasz az ideg...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:10:01

@derelyegrádi szellem:

Elég szarul, de muszáj, mert nem feladatom, hogy erkölcsileg neveljem a kuncsaftjaimat.
A vödörduzzasztó hasonlít a téglahámozógéphez, csak sokkal nagyobb.

suski 2010.05.11. 15:12:50

@El Topo (Sgt. Elias): mondjuk ez a vödörduzzasztás se rossz :))), de biciklivel tapasztaltam hasonlót. Ha vki nem akarja, hogy ellopják a bicaját, a minimum, hogy nem vesz lopottat.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:12:58

@picur3ka/beleallos kampany: " A jogszabályok szerint a kórháznak jelentenie kell az esetet a hatóságoknak, mert 14 év alatt csak bűnelkövetés, illetve megrontás következménye lehet a szülés" micsoda szemenszedett hazugság ez!

"Mögszáttta a szentlílek á lyányommat, áz Álekkszándrát tisztelt bíróság, így történt!"

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:15:37

@El Topo (Sgt. Elias):

"Elég szarul, de muszáj, mert nem feladatom, hogy erkölcsileg neveljem a kuncsaftjaimat."

Mi lenne, ha minket is a kuncsaftjaidnak tekintenél ebből a szempontból? Az überfasza lenne tesóm.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:21:12

@El Topo (Sgt. Elias):

hobbit kéne váltanod. Mondjuk kezdésnek kipróbálhatnád, hogy a duzzasztógép működik-e cerkád esetében is.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:22:33

@derelyegrádi szellem:

Majd én tudom, hogy mi legyen a hobbim, engedelmeddel.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:25:03

@El Topo (Sgt. Elias):

ezt az egy aspektust én is értettem.

A kínai cipős résznél van egy kis gondom, tehát ne vegyek számla nélkül kínai csukát, ha nem akarom, hogy a kínai is számla nélkül vegyen valamit. Itt segíthetnél egy kicsit....köszi...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:27:33

@derelyegrádi szellem:

A kínai azért hozza be a csukát vám és ÁFA megfizetésének mellőzésével, mert tudja, hogy kiváló piaca lesz itt erre.
Szívesen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:30:24

@El Topo (Sgt. Elias): @derelyegrádi szellem: Ti aztán egymásra találtatok megint.:))
Miért nincs új poszt? Pintérék Zero tökére lépt...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 15:31:51

@Tigeri:

Én nem hiszem, hogy bármikor "megtaláltam" volna derelyét.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:33:26

@El Topo (Sgt. Elias):

Jaaaaaa! Ezt nem tudtam. Én azt hittem azért hozzák be, hogy ha valaki a Vastagbőrről számla néllkül vesz tőlük egy dorgót, akkor feljogosítva érezzék magukat arra, hogy ők is számla nélkül vegyenek valamit, és ez valami konfuciánus hagyomány náluk. Na mindegy.

arlequin 2010.05.11. 15:35:02

@Gunther: kocsmaparty mehet!
csak kocsma meg parti kellene hozzá, meg egy-két komancsszavazó, akiket topo adjusztál stanup comedyben. mitszólsz?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:40:27

@derelyegrádi szellem: na tisztázzunk valamit! miután Te nem értheted az eccerű prolik lelkivilágát (topo sem), itt a megoldás: az eccerű proli AZÉRT vásárol a kínyaitól a pijjjacon, mert trendi akar lenni, és az olyan szar cuccok, mint adidas, nike, fila, meg ilyenek az már NEM MENŐ. EZÉRT inkább megshoppingolja, az adios, neki, dubwill, és hasonló világmárkákat, merazjó... Köze nincs a vásárlási szokásainak a pénztárcájához, úgy ám!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:40:40

kezdődhet a rettegés, a Jobbik vezetheti a nemzetbiztonsági bizottságot., megszületett a döntés

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:46:39

@Seduxen: Jah,ezek a gazdagok nem tudják mi megy idelent.:))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:47:46

@Seduxen:

a 'pumur' -t kihagytad. Meg a "hoppá" polót a fordított kappa jellel...:-)

Én ezt értem csak azt nem, hogy miként illeszkedik mindez a topo mondanivalójába, az nem volt világos, illetve egy picit még hiányzik az info a vödörduzzasztó mibenléte tekintetében.. :-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 15:51:33

@derelyegrádi szellem: arra próbáltam rávilágítani, hogy az egy dolog, hogy a kínyai azé' hozza ide a szarjait, mert lesz rá piac. Na de MIÉRT is van rá piac?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:54:53

@Seduxen:

Én úgy hallottam, hogy van ilyen titkos nemzetgazdaságromboló náci földalatti mozgalom is a nép közt, direkt az olcsó kínai cuccot veszik meg, hogy a nyugati gazdaságot megdöntsék, és valójában van azoknak pénze mint a pelyva, csak be akarják dönteni a gazdaságot. Gondold el ha nem lenne nekik pénzük hogy fizetnék ki a lakás rezsit meg ilyeneket?
Az csak ilyen megtévesztő suttogópropaganda, hogy azért vesznek olcsó holmit, hogy ki tudják fizetni a reszit, meg a lakáshitelt, különben kibasszák őket a kégliből.
Tudjuk, hogy ilyen nincs, hiszen a cigányok segélyből is tudnak mercivel járni, parabolát tenni a házra meg videóstelefonon zenélgetni, éjjel nappal bulizni rajoskodni.
Nehogy megmagyarázza már nekem valaki, hogy aki dolgozik az nehezebben tud megélni mint aki segélyből él.
A rohadt náci magyarok a kínaiakkal összejátszva meg akarják dönteni az unió gazdasági rendjét.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 15:55:39

Melyik piacra léphet be a Magyar?
Az Ecseribe.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 15:56:32

@Seduxen:

A sanyi bá' miatt? Ha nem lenne piac, nem lenne mit őrizni-védeni?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 15:57:13

@Seduxen:
mert a magyar nácik így intézték.
itt van rá bizonyítékként a gödölye csengettyűje!

(nem tudom a gödölye hogy kerül ide, és mit bizonyít a csengettyűje, de minden vádhoz kell bizonyíték, és most ez volt a kalapban, nem lehet mindenhez robbantós videót mellékelni na)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:00:00

@derelyegrádi szellem: így van! ok-okozat. eccerű ez, mint egy pofon :)))

@Conv: ezek a rohadt náczik... mindig csak a baj van velük.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:01:52

@Conv:

meg aztán a márkahűség is. Aki megszerette az eredeti VENTAI papucsot, az hol tudna egy másikat venni? Csakott...:

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.11. 16:04:01

@Conv:

Látom sikerült megfogni a mondanivalóm lényegét.:) Olyanok vagytok, mint móricka, akinek pina jut az eszébe bármiről.
A vállalkozótól indultunk, hombre, aki féláron veszi a lopott gépet! De ha nem venné, lenne rá esély, hogy el se lopnák.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:06:13

@El Topo (Sgt. Elias): "A kínai azért hozza be a csukát vám és ÁFA megfizetésének mellőzésével, mert tudja, hogy kiváló piaca lesz itt erre.
Szívesen. "

kisegítenél óóó Mester, az idézet kitől is származik?

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:13:06

@Seduxen:

Kon-fu-ce.

és szerintem ez is amiatt van mert dorgót vesztek a kínai piacon:

"Sárga riasztást adott ki a Meteorológiai Szolgálat"

:-)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:15:36

@derelyegrádi szellem: húúúh, még jó, hogy nem barnát. akkor lenne ám csak ájvékolás :)))

@Tigeri: szerintem sürgősen gyere le a pokemonról, amíg nem késő :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:17:25

@Seduxen: Narancsról,vörösről nem is beszélve.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:18:20

@Seduxen: Amúgy hanyadikok lettetek?Az alsóházat nem néztem.:))

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:18:45

@Seduxen:

barna riasztás a 4-es 6 os vonalán szokott lenni: "Kérjük fokozottan figyeljenek értékeikre" formájában..

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 16:24:07

@Tigeri:

egyenesen náczi vagy akkor...:-)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:25:39

@derelyegrádi szellem: Magyar és jobbik szavazó.-Egyenesen übernáczi.:))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:26:24

@Tigeri: Istenem! Szerinted a "sárga" riasztás az mégis MILYEN?

NARANCSsárga, te szerencsétlen! :))))

@derelyegrádi szellem: ejnye!

arlequin 2010.05.11. 16:33:31

@Seduxen: @Tigeri: @derelyegrádi szellem:

na már megint szétOFFoljátok a posztot, ráadásul jól is esik mi, náczikok? pfej.

a fidesz meg tegye rendbe egyedül az országot?!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.05.11. 16:33:35

@Seduxen: Ja bocs!Nagyszüleim annak idején citromsárga csillagot viseltek.
Elég jól élünk belőle még most is.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.11. 16:33:50

nu jóóvan mára ennyi, dikkmáshalom :)

arlequin 2010.05.11. 16:44:09

@Tigeri: a hasam?

egyébként melegen kívánom neki.

Horizont 2010.05.11. 17:03:03

Nektek még új poszt se kell olyan el vagytok!
Én meg nagyon jól szórakoztam a kommenteket olvasva :DDDD
Mi lehet bloggereinkkel? Éheztetnek minket? Vagy büntibe lettünk téve? :)

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 17:08:05

szerintem a sedux hazafelé nem lyukasztott jegyet, és ez is amiatt van:

"Elfogták a rendőrök azt a 17 éves fiatalt, aki kirabolta egyik osztálytársát az egyik kunhegyesi általános iskolában."

arlequin 2010.05.11. 17:26:15

@derelyegrádi szellem: nem. a minap egy krákogás után nem nyeltem le, hanem az út szélére köptem. ráfröccsent egy pillangóra, mire az szárnyaival oly vihart kavart a csendesóceánon, hogy novák előd lendvai ildikó arcképe előtt térdreborulva kezdett imádkozni pintér kinevezéséért. vagy vmi ilyesmi. de lehet elgurult a felesem.

f.m.j. 2010.05.11. 18:10:02

@Horizont:

Nekem azért hiányzott az új bejegyzés, de tényleg jól szórakozott az úri közönség :)

Horizont 2010.05.11. 18:23:13

@f.m.j.:
Ilyen nagyon régen nem történt a Vastagbőr életében.
De hát ők is emberek:) Mármint a bloggerek is!!
Most legalább lehet offolni büntetlenül:))

f.m.j. 2010.05.11. 18:28:22

@Horizont: szerintem holnap nagy dobás lesz, ekkora hallgatást... (vagy baj van, nbh, Pintér, titkosszolgálat, inkalszekuriti, :):)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 18:32:13

@f.m.j.:
vagy csak egyszerűen komolyan gondolták a post címét :)

Várjuk, hogy oldja meg a Fidesz az iskolai erőszakot
Most pedig várnak :)

kill004 2010.05.11. 18:34:22

@Conv: Akkor egy darabig nem lesz poszt. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 18:43:28

@kill004:

Max 2 hét. Viktor (áldassék a neve) megmondta.

derelyegrádi szellem 2010.05.11. 19:00:07

@arlequin:

"de lehet elgurult a felesem. "

Mármint a cédulád? :-)

nyílméregbéka 2010.05.11. 19:00:46

@picur3ka/beleallos kampany: No, hát ez az! Egyik régi vesszőparipám, hogy országunk törvényeit ugyan már alkalmazzuk MINDEN állampolgárra. Nem csak az adózókra vagy a kékszeműekre vagy a katolikusokra vonatkozik a törvény. De "régi jó kulturális hagyomány" címén pl. ezt a kiskorú megrontása című kedves szokást eddig ápolták a romák, és én mindig a fejemet fogtam, hogy hogy nem tesznek feljelentést a kórházak a 13 éves szülőanyák láttán?!
Erre itt olvasom, hogy tesznek, és közfelháborodás van, meg orvosok megverése. Most akkor tisztázzuk már: van egy Btk. külön a romáknak is? Hol van? Szeretném olvasni. Látom, nekik sokkal több mindent szabad, ill. sok minden nem bcs., ami a magyaroknak az; lehet, hogy feketére festem a hajam és romának vallom magam, úgy érzem, úgy sokkal több mindent szabad lesz nekem. Kezdetnek például közösülhetek 12 évesekkel is, mint látjuk.

picur3ka 2010.05.11. 19:26:39

@Conv:

hulye!!!

De lehet, hogy ezen a bicajturon vannak, amit a Federmayetelvt-pajtas igert.

picur3ka 2010.05.11. 19:28:33

@nyílméregbéka:

Bizony. A kotelezo isk lat eletkor, kiveve, ha gyereket nevel, etc.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.11. 19:40:12

@Seduxen: Viccelsz? Ezek már nem menők. D&G, Armani pujáró, stb. ezek a menők. Na persze, nagy divat még a "palesztin" sál is.

arlequin 2010.05.11. 19:58:21

@derelyegrádi szellem: na basztassá' csak. pisszkálóggy, úgyis a bolond nevet a végén. viszem a palackot!

szabogyula 2010.05.11. 20:16:59

mandiner.hu/cikk/20100511_a_jobbike_a_nemzetbiztonsag
Elnézést a tudatlanságomért , ez most konkrétan például azt jelenti, hogy Vona belenézhet a titkosszolgálati aktákba , PÉLDÁUL a legendás " mágnestekercsekbe " és tudhatja ki volt beépitett ügynök 10-40 évvel ezelőtt ?

kacsa! 2010.05.11. 20:21:21

Látom nem csak nekem hiányzik az új poszt! Üdv mindenkinek!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.11. 21:28:05

Szerintem meg: Bikicsunááj, vicsáj !

Horizont 2010.05.11. 22:03:23

@szabogyula:
"Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának tagjai hozzájuthatnak olyan titkosszolgálati információkhoz, melyekhez más parlamenti képviselők nem. "
Tehát igen! Szívhatják a fogukat páran, hogy pont a Jobbik!

Olvasom, hogy Gyurcsány megjelenteti pár héten belül a 40 oldalas röpiratát, és az ahhoz érkezett véleményeket könyv formájában! (vajon moderált vélemények?)
Ez a pasi elpusztíthatatlan:) Csak jön és jön!

órarugógerincű felpattanó 2010.05.11. 22:03:50

Bérduzzasztás nem játszik? Van pár vödröm.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.11. 22:51:50

@nyílméregbéka: Ezt a romázást szerintem nem kell erőltetni,egyrészt van rá saját szava legtöbb nemzetnek,másrészt ugyan miért is kellene?Két tanár ,orvos verés között szolidaritásból,vagy két parasztozás között tolerancia gyakorlatként?(Tisztelet a beilleszkedett ,kölcsönös együttélés szabályait betartóknak.)Álljon már meg a menet...Ez most csak általánosságban,nem kihegyezve rád vagy a kommentedre.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.11. 22:53:59

és miért szlovákul jelenik meg a facebook -os lájkolós gomb? a vastagbőrön :)
Zeroék benyaltak slotának? :)

Marcellusca 2010.05.12. 08:41:34

Nem köll rinyálni!
Kormányalakítás után 2 héttel rend leszen itten. Még a zoskolákban is.
Megmon'ta Aviktor, tennap, Ózdon.

És a Megfelelő Ember nem hazudik.

BGy · http://babosi.blog.hu 2010.05.12. 08:49:41

Nem biztonsági őr, hanem pedellus kell, aki pofánbassza az ilyen cigánygyerekeket. Aztán a szülőket is, amikor bejönnek rinyálni. Nincs más megoldás, mert a szép szóból, simogatásból nem értenek. Le van szarva a píszi és egyéb liberális szájzár. Pofon, ha kell minden nap!

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 09:59:36

itt egy tagnapi hír is:
www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kek-hirek/eroszak-az-iskolaban-egy-mobilert-verte-ossze-tarsat-304586

@Marcellusca: ja. vagy legalábbis amit ő csinál, azt már hazugságnak sem lehet nevezni.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.05.12. 10:02:15

@Kartal (morcos): furcsa, hogy mennyien írták szó szerint ugyanazt a kommentet:

"A hozzászólást töröltük, mert a tartalma ütközött moderálási alapelveinkkel."

mik vannak...

Marcellusca 2010.05.12. 10:08:59

@Kartal (morcos): Hehe!
Látom, csak rávettek arra a tasmán ördögre. :)))

bee-lah 2010.05.12. 10:16:55

Szerintem ez az iskolai erőszak el van már intézve...
csak az érintettek még nem vették észre :)

1) a "segély" iskolába járáshoz való kötése
2) az iskola el tudja tanácsolni a gyereket (www.hirszerzo.hu/cikk.a_fidesz_visszahozza_a_bukast_es_a_kirugast.142007.html)

már a következő kifizetéskor észre fogják magukat venni (ha elég "gyors" az informatikai rendszer)...
ha ésszel nem lehet hatni valakire, akkor (gazdasági) erővel kell... :)

B1.

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 10:23:59

@Seduxen: ezen már meg sem lepődök. De ugye nálunk nincs cenzúra.

@Marcellusca: fura eset volt, mert pont egy nappal korábban kerestem ki a képét a neten, erre valaki felemlegeti. Mindenesetre jobban illik hozzám, mint a párduc :DDD

És megint egy hír:
www.kemma.hu/komarom-esztergom/kek-hirek-bulvar/kilenceves-kisgyereket-zsaroltak-az-iskolatarsai-304291

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 10:26:37

@bee-lah: ezzel csak egy dolgot érnek el: ugrásszerűen növekedni fog a bűnözés, mivel a kieső bevételt valahol pótolni kell. Aztán ha azt is megfékezik, akkor éhséglázadás és polgárháború tör ki, mert akkor már TÉNYLEG nem lesz mit egyenek...

suski 2010.05.12. 10:39:56

@bee-lah: @Kartal (morcos): Soltész Miklós azt mondta, az iskolába nem járó kölykök szülei kaját kapnak pénz helyett. Most legalábbis ezen gondolkodnak.
Szerintem semmit nem kell, hogy kapjanak, ha nincs ott az iskolában a gyerek. Iskolába járni kötelezô és kész. Ha a CSP megvonása nem segít, akkor gyerek állami gondozásba, szülô börtönbe, oszt jónapot.

Marcellusca 2010.05.12. 10:47:30

@Kartal (morcos): Én szokok néznyi természetfilmeket (nem csak a "Hogyan dugványozzunk melegágyban" típusúakat :D), úgyhogy én egyből felismertem, hogy az fekete párduc volt.
Az ördög sem rossz. Helyes kis állat. És szinte kinyírhatatlan, szívós kis dög. :)

Marcellusca 2010.05.12. 10:48:12

Mán 2. napja szórakozik az a KBM!

Kartal (rezervált) 2010.05.12. 11:00:56

@suski: ezt viszont támogatom.

@Marcellusca: valamit eszetlenül agresszív tud lenni, ha elgurul a gyógyszere xDDD
Pont mint én :)))

Roxvox 2010.05.12. 12:21:53

@derelyegrádi szellem:
Teljesen egyetértünk, nem szabad elbagatellizálni a bliccelést. :))

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.05.12. 14:48:20

Ja igen, kicsit későn, de eszembe jutott, hogy a témához csatolva volt nekem egy blogpostom több, mint egy éve:
gerusz.freeblog.hu/archives/2009/03/16/Oktatas_Oktatasi_reform-javaslat/
Lehet szétszedni, bár szerintem még mindig megállja a helyét (mondjuk az a része már nem, hogy az EU-tól várhatunk ilyesmire pénzt, mert jelenleg kisebb gondjuk is nagyobb ennél...)

Prof. Dr. Simon Templar 2010.05.17. 16:15:38

@suski: Nagyon egyszerű a megoldás. Eltörölni a tankötelezettséget, viszont aki nem járatja iskolába a gyerekét, attól segélyt, CSP-t és MINDENT megvonni. Dögöljön éhen!

Ezenkívül újra bevezetni az "ország összes iskolájából kitiltva" minősítést. Régebben volt ilyen.

És a két dolgot párhuzamosan alkalmazni...

süti beállítások módosítása