Skip to content


       Szűrés lista

A pofátlanságnak nincs határa: árvíz idején zsilipet lopni?!

Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop?

Hmmm?

Felteszem máshogy a kérdést:

Ha "terrorizmus" az, ha a szántóföldön "kémiáznak" a gyerekek suli után, ha "terrorizmus" az, ha meggyullad pár lábtörlő, akkor vajon ha embereket, állatokat, ingatlanokat veszélyeztetnek a kibaszott ellopott vas miatt, akkor az mi?

Május 24. pünkösd hétfő. Szolnok

Megrongálták, tönkre tették és részben eltulajdonították az Alcsi szivattyútelep nyomócsövének elzárószerkezetét Szolnokon. Az elzárószerkezet hiányában a mentett oldali területek esetleges elöntését nem lehet megakadályozni. tolvajok a szivattyútelepen található elzárószerkezeten kívül a kerítést és a kapukat is eltulajdonították.

"Másfél millió forintos kárt okoztak tolvajok hétfőn, akik megrongálták Szolnokon az alcsi szivattyútelepet és ellopták az egyik nyomócső elzáró szerkezetét" - mondta keddi tájékoztatóján Kóthay László vízügyi szakállamtitkár. Szerinte akár százmilliós is lehetett volna a kár, ha a rongálás és lopás miatt a környéket nem lehetett volna megvédeni az árvíztől.

A tettest, egy szolnoki fiatalembert amúgy 5 órán belül elfogták, az ócskavasként alig tízezer forintot érő tolózárat visszaszerelték.

Évente átlagosan 10-15 millió forintba kerülnek a pótlások a Kötikövizig-nek, de előfordult már olyan rongálás és lopás is, aminek harminc millióba került a kijavítása, illetve pótlása. A bűnözők szinte mindent lopnak, ami nincs lehegesztve a helyére
 
Május 23. pünkösd vasárnap, Kisszentmárton:

Itt már nem voltak szerencsések a helyi lakosok.
A Kisszentmárton közelében levő Fekete-víz patakról ismeretlen tettesek elloptak egy zsilipet, így fél méter magas víz öntötte el a településre vezető utat. Víz alá került 2-3 hektárnyi erdő és szójaültetvény is. Az utat kétszáz méter hosszan lepte el a víz, ellehetetlenítve a közlekedést a zsákfaluba. A helyi lakosok segítségével közel 6000 homokzsák felhasználásával sikerült elzárni a víz útját. A munkálatok idejére teljes útzárat kellett elrendelni.

A katasztrófavédelem a siklósi tűzoltók segítségét kérték, ők készítették a fotókat:


A vadnai polgármester, Bencze Péter is kifakadt a nyomtatott Magyar Nemzetben:
"Tavaly a romák úgy jártak csoportosan a vasúti töltéshez, hogy azt hittük, a MÁV küldte őket oda. Ám nem dolgozni mentek az ott található zsilip fém alkatrészeit gyűjtögették. Feljelentést tettek a rendőrségen, de a tettesek nem kerültek kézre."

A Népszabadságnál körüljárták, hogy miért pont Borsod megyét viselte meg ennyire az eső és az áradás:

1. csapadékos tél
A baj tavaly december 25-én kezdődött, amikor jelentős hó esett mind a szlovák, mind a hazai területeken. Az enyhe időjárás miatt ez a hó gyorsan elolvadt, s már az idei év első napjaiban áradásokat okozott. Azóta, a csapadékos időjárásnak köszönhetően szinte minden hónapban levonult egy olyan árhullám, amely miatt harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni. A meglévő gátak átáztak, a magas parti településeket és a nyílt ártéri területeket is többször elöntötte a víz, miközben a belvíz is gondot okozott. A földek már nem tudtak több csapadékot elnyelni.

2. Hatalmas mennyiségű májusi csapadék
A szlovák területeken nagy mennyiségű csapadék esett, amely a folyókon keresztül hamar ideért. A medrek megteltek.

3. Hiányos védművek
Könnyebb lett volna a védekezés, ha már kész lenne a Sajóecseg melletti új töltés: a 800 millió forintos beruházáshoz elkészültek a tervek, a pénzt is megnyerték, most a vízjogi engedélyekre várnak, s a tervek szerint itt két év múlva már stabil gát védi a falut. A Bódva mellett viszont egyáltalán nincs szabályos töltés, mindössze hatvan kilométer hosszan úgynevezett depónia védi a településeket. Ezt rendszerint a mederből kikotort hordalékból emelik a part mellett, szerkezete, szélessége meg sem közelíti a valódi védvonalakat.

4. Bürokrácia
Boldva például 200 millió forintot nyert el arra, hogy egy százezer köbméternyi vizet befogadó tározót alakítson ki a község melletti mezőgazdasági földeken, ám eddig nem tudták elkezdeni a munkát, mert a területek átminősítése hosszadalmas és bürokratikus.
"Előfordult, hogy egy bagolyköpet miatt kellett elhalasztani egy milliárdos tározói beruházást. A természetvédők a köpetben egy ritka egérfaj koponyamaradványait találták meg. Ez nem vicc, hanem maga a valóság!" -  nyilatkozta a vízügyi szakember.
A legtöbb vízügyi beruházás azért csúszik évekig, mert a húsz évvel ezelőtti kárpótláskor a földterületeket elaprózták, s megesik, hogy két-három hektárnyi területnek százötven tulajdonosa van.

5. Vízügyi szakma válsága
"Az elmúlt évtizedben a vízügyes lobbi ereje szétesett, a jövővel ma senki nem foglalkozik. Amikor egy szakmai konferencián felvetődött, hogy harminc-negyven évre előre meg kellene határozni, milyen legyen a tározói kapacitás a hazai folyóvizek mellett, sokan értetlenül néztek, hiszen ebben az országban még öt-hat évre sem lehet előre tervezni. A vízügyimérnök-képzés elsorvadt, ez a pálya manapság nem vonzó. Közben az elmúlt években a vízügyi igazgatóságok létszámát folyamatosan csökkentették, a következő ciklusban már saját minisztériuma sem lesz ennek az ágazatnak, mert beolvasztják a vidékfejlesztési tárcába. Ott vajon melyik lobbi lesz az erősebb?" - mondta a vízügyi szakember
 
6. Illegális fakitermelés
"A hullámterek egy részét már rég elvette a mezőgazdaság, de ha elönti a vetést a víz, a gazda azonnal a vízügyet hibáztatja, amiért nem védte meg a földjét. Baj van most az ország északi részében? Lábon tűntek el ott az illegálisan kivágott erdők, s a hegyoldalakból akadálytalanul zúdulhat le a víz. Ha van fa, akkor a levél előbb felfogja az esőcseppeket, utána az avar is megállítja a víz egy részét, majd a gyökérzet is magába szív valamennyit. Ez lassítja a továbbáramlást, elosztja a terheket. Az ellopott fa erre nem képes." -  mondta a vízügyi szakember

Na, vajon melyik megyében a legnépszerűbb a falopás?
Nem Borsodban?

Címkék: társadalom abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr612031417

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ketroot 2010.05.26. 09:04:49

Kár volt most kávét innom:(

fogash 2010.05.26. 09:11:23

M I K O R L E S Z M Á R R E N D ? ? ?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:13:04

Ez a falopás nem az a falopás.
A cigányok nem erdőt lopnak, hanem ágakat, maximum kivágnak egy fát. A vízmegtartást az erdő irtása csökkenti nagy mértékben, az meg másnak a műfaja.

jozicsenko 2010.05.26. 09:13:58

ma az terrorista/náci/antiszemita akire a boldog tudás kizárólagos birtokosai (=mszp) rámondják

terrorista pár robbantgató hülyegyerek
terrorista tomcat (bombagyár, ugye? :-) akármit is akart csinálni azzal a rengeteg műtrágyával...)
náci mindenki, aki nem ugrik azonnal, ha gyf összevonja a szemöldökét
náci mindenki, aki nem a melegek házasságával akar foglalkozni, hanem pl az államadóssággal
antiszemita aki rákérdez joáv blumra (sukoró, velencei tó, ugye emlékeztek?)
egyáltalán aki meg meri kérdőjelezni, hogy veress/draskovits/szilvásy/gyurcsány a hatalom egyetlen jogos birtoklója...

csak ezzel a srácok odajutottak, hogy a sok farkas kiáltozás között a farkas lett a legszimpatikusabb állat: a jobbik majdnem olyan erős lett, mint az mszp és ha náci vagyok, mert utálom az mszp-t, akkor náci vagyok...

szumma: várom azt a három csapást, csukják le az ilyeneket a bús fenébe

illetve ne börtönbe: lapáttal a kezében, ki velük rendet rakni...

jozicsenko 2010.05.26. 09:15:53

@El Topo (Sgt. Elias): ezt a hülyeséget magad is elhiszed?

tudod honnan lehet látni, hogy cigány lopta el a fát az erdőben? mind derék tájon van levágva: a szerencsétlen fa maradéka meg ott árválkodik: valódi szakember kiveszi az egészet, ááááááááhhhhhhhhhhh, nem folytatom: örülök hogy te legalább véded a kohányokat, bár a költségeket sajnos nekem kell állnom...

Shadowguard 2010.05.26. 09:17:17

@El Topo (Sgt. Elias): Egy-egy fát? :D Az átlag fekete esetleg, de itt Hevesben is vannak olyanok, akik egy-egy IFA-ra valót vágnak ki egyszerre és elég sokat fordulnak. A rendőrt meg ha esetleg szólni mer megverik és még nekik áll feljebb.

Denimm 2010.05.26. 09:18:54

Köszönjük kedves SZDSZ és MSZP. Igen,megcsináltátok.

Kicsit Karcos 2010.05.26. 09:19:08

Az vesse rájuk az első követ, aki sosem lopott még zsilipet!

"Viccet" félretéve, engem felháborít, hány ilyen lopás volt most. Vittek zsilipet, vitték a zseblámpát meg a májkonzervet a vízügyesek feltört autójából, vitték a készpénzt a vízben úszó házból. Én már a legelsőnél azt mondtam, hogy statáriumot kell hirdetni a vészhelyzetben lévő területeken a lopásra, mert másból nem értenek ezek az előemberek. Aznapi, elrettentő ítélet, mondjuk egy húszas, amit kidobolnak minden faluban, abból értettek volna. "dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás" az... Örüljenek, hogy nem a Fekete-tengeren úszkálnak most, mint az régen történt volna. Mivel humánusabb 10 ilyen rohadéknak adni két-két évet, mint az elsőnek egy húszast, aztán a többi kussol, a falvakat meg legalább emiatt nem önti el a víz?

kisherceg79 2010.05.26. 09:19:11

Érdekes hogy még mindig vannak emberek akik nem hiszik el hogy a cigányok nagyrésze nem hogy nem hasznot hanem még kárt is okoz.
El Topo: Ágakat szednek motorosfürésszel??? Hol élsz te???

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:23:27

@jozicsenko:
Tényleg? Milyen formában állod a költségeket? Lehetne erről egy picit bővebben?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:24:28

@Shadowguard:

IFA számra lopják a fát a cigányok? Jó, mondjuk elképzeltem. És mit csinálnak vele? Eltüzelik, vagy megeszik?

Mr. Acid 2010.05.26. 09:24:43

@El Topo (Sgt. Elias): Sajnos lehet más a falopás. A fákat derékmagasságban vágják ki (hogy ne kelljen lehajolni), és tényleg komplett erdők (több hektáros kiterjedésűek) tűnnek el így. Volt olyan ügy is, hogy egy darab biciklire majd' egy köbméter fa volt ráaplikálva. Nagyon hamar elfogynak így az erdők...

Denimm 2010.05.26. 09:25:30

@El Topo (Sgt. Elias): hát..azért érdekes ,hogy én fehér embert még nem láttam teherautóról fát árulni.Sőt,olyat sem hallottam még,hogy fehér embert fogtak volna nagyipari "fakitermeléssel".
Látom,te ezt a liberális maszlagot nagyon próbálod terjeszteni.De az emberek többsége nem olyan hülye hogy ezt bevegye.Nem tudom merre laksz,de azon a kb. 1 km2 -en kívül az ország többi részén a falopásért a cigányok a felelősek (megmerem kockáztatni,hogy talán 100%-ban is).Az a gallyakat gyűjtik csak össze dolog meg ne haragudj de röhelyes!
Azért bízom benne,hogy valójában te sem vagy ennyire naív csak próbálsz befolyásolni ezen a blogon (meg mint láttam azért rajta vagy még páron hasonló vehemenciával).
Én is ilyen munkahelyet akarok :-(

blur7 2010.05.26. 09:26:48

A védművek tolvalyaival kellene egy politikai közösséget alkotnunk. Nehezen tudom elképzelni, hogy közösséget vállaljak bármilyen téren azzal, aki ilyenre vetemedik. Ez már nem a nehezen tolerálható, hanem a tolerálhatatlan kategóriája a bűnözésnek. A társadalomra veszélyessége tényleg felérhet akár egy terrortámadással.

Mr. Acid 2010.05.26. 09:27:40

A védett sajóládi erdő balladája:
"A dél-borsodi erdő 98 százalékát tolvajok vágták ki, 180 hektárból mindössze kettő maradt meg."
index.hu/belfold/erdo4137/

Mr. Acid 2010.05.26. 09:29:46

@El Topo (Sgt. Elias): Eladják. Hagyják elrohadni. Eltüzelik.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:29:58

@kisherceg79:

Jó, hogy a motoros fűrészt említed, eszembe jut róla egy sztori, még csak nem is offtopic.
A múltkori vihar kidöntött egy fát a birtokkal szembeni gazdátlan telken. Rádőlt a házra, benyomta a tetőt és veszélyeztette a szomszéd házat is. Kijöttek a tűzoltók, és kivágták, vagy levágták, vagy mittudomén, egyszóval kármentesítettek.
Hogy hogy nem, de amikor elmentek, láttam, hogy valahogy otthagytak az árok partján két, majdnem új Husquarna fűrészt. Átmentem, bevittem magamhoz, és felhívtam a tűzoltókat, hogy jöjjenek vissza érte, vissza is jöttek, el is vitték.
Utána napokig hallgattam a szomszédtól (környékszerte közismert jobbikrajongó), hogy milyen hülye vagyok, hát megtarthattam volna a két fűrészt, és az egyiket pont nekiadhattam volna.

molaris 2010.05.26. 09:29:58

@El Topo (Sgt. Elias):

Csak azt várom, hogy mikor viszik már el azt a bükkfa fejed.

molaris 2010.05.26. 09:31:26

@El Topo (Sgt. Elias):
Árván csámborgó kisleányt nem találtál még?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:32:06

@Mr. Acid:

Tehát költséget nem kimélve kivágják, s hagyják elrohadni? Hülyék ezek?

Ha meg eladják, kinek adják el? Egymásnak?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:33:24

@molaris:

Nem, múltkor anyádat találtam meg a küszöb alatt, de hazaküldtem, mert zörgött a mogyoróhéjjal.

Na majd ezért is én leszek kibaszva, igaz, Laspalmas?

Zigi 2010.05.26. 09:34:33

Az valóban igaz, hogy Észak-Magyarországon jórészt cigányok lopják tömegesen a fát, vasat, színesfémet, de az orgazdák, akik potom pénzért megveszik ezt tőlük, majd többszörös áron továbbadják azt, szinte kivétel nélkül magyarok. Gondolok itt a tüzépesekre, a vas- és színesfémkereskedőkre elsősorban. Konkrétan ismerek olyan tűzifa-kereskedőt a lakóhelyemen, aki cigányok által lopott fából szerzi be árukészlete nagy részét, a kampányban mégis szemrebbenés nélkül támogatta a helyi Jobbikot.

Pocócicó 2010.05.26. 09:35:25

Nálunk hivatalosan írtják az erdőt. Tarvágások több helyen. Viszik valamelyik hőerőműbe. Mindezt teljesen hivatalosan! Pilisi parkerdő a merénylő....

Denimm 2010.05.26. 09:36:20

@El Topo (Sgt. Elias): eladják az avasi lakótelepen.

jozicsenko 2010.05.26. 09:36:24

@El Topo (Sgt. Elias): b.szod, az adóbevallásom ne küldjem el? csak tavaly kb másfélmillió Ft-tal támogattam a költségvetést...
tudom, hogy a hozzád hasonló liberálisok szerint a cigány itt csak áldozat lehet, de talán mondd ezt a szent szöveget a kiöntötteknek

ehh, b.szod megkeresem a szűrést

Zetek 2010.05.26. 09:37:55

Mondjuk Bős-Nagymaros után nem baj, ha egy ideig kussban maradnak. Az ötödik pont utolsó mondata szintén marhaság, eddig volt minisztériumuk a Gézáknak és mi az eredmény?

kisherceg79 2010.05.26. 09:39:24

El Topo (Sgt. Elias)
Épp friss hír még. Ercsi gyilkosság,biztos hallotál róla. 1 kis részlet belőle:

"Az érintett családról azt mondták, eladás céljából évek óta módszeresen irtják a környékbeli erdőket, és rendszeresen követnek el betöréses lopásokat Ercsiben."

Ez is csak véletlen lehet hogy pont rájuk is pont ezt mondják. Védd ökett engem nem érdekel.Nem mindegyik ilyen csak sajnos a legtöbb.Amigg a férfiak a keményebb munkát végzik pl fakivágás, addig az asszonyok mennek lopni amit lehet. Ha te nem ezt látod remélem mikor elüldözik ökett innen mész te is velük és majd rájössz mikor már a házad is elviszik,mert visznek mindent ami mozditható, ha kell ha nem és nem érdekli ökett milyen kár keletkezik ebből másnak. Jó példa pedig erre ez a poszt.

2010.05.26. 09:40:40

@jozicsenko: Valódi szakember sosem csinál tarvágást, mert télen, a fagyott földből nem igazán lehet kivenni a tönköket, mire fölengedne az idő, meg eltakarná a fű őket. Ha viszont marad 30-40 centi, akkor véletlenül sem felejt ki egyet sem a markolós.

@zero: azért tényleg kellene azzal is foglalkozni egy kicsit, hogy miért kell valakinek fát lopni, ha nem akar megfagyni, vasat lopni, ha nem akar éhenhalni? Csak mert egyik sem könnyű munka, ne mondja nekem senki, hogy aki ezt megcsinálja, az nem csinálna meg egy akármilyen legális munkát is, ha kapna. Ha viszont nem kap, mi a francot tud csinálni? Hosszabb-rövidebb ideig elél a spórolt pénzéből, de ha utána sem kap semmi életlehetőséget, mert ellopták a földet, ellopták a termelőeszközöket, ellopták a piacot, akkor mi van? És ha az egész utcában, az egész faluban mindenki ugyanebben a cipőben jár, akkor mi van? Csináljanak harakirit? Ezek a pitiáner lopkodások csak tünetei a társadalom súlyos betegségének. Mit lehet itt tenni? Vettessünk tömlöcbe másfél millió szegényembert, akiknek nem maradt más esélyük a túlélésre, mint a lopás? Börtönbe a 650.000 éhező gyerekkel, lőjük a Dunába a hajléktalanokat? Meg kéne végre találni a módját, hogy aki akar és tud, annak legyen lehetősége dolgozni, és AZTÁN majd kiderül, hogy ki a megátalkodott antiszociális elem, és ki a megélhetési bűnöző.

Kicsit Karcos 2010.05.26. 09:41:30

Azért ha jobban megnézitek a konkrét eseteket, ezek nem maffia-bécsék voltak, hanem "megélhetési" partizánakciók tízezer forint haszonért, több tízmilliós megvalósult károkozással, még egy nagyságrenddel nagyobb kár kockázatával. Nem hiszem, hogy az amúgy létező cigánymaffiák felől való megközelítés ülne az ontopik esetekre.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:43:06

@jozicsenko:

Tényleg? Másfél millióval? Derék!

Miből gondolod, hogy én nem fizettem be ennek akár a többszörösét?

Mr. Acid 2010.05.26. 09:44:09

@El Topo (Sgt. Elias): Aki épp megveszi. Abban igazad van. hogy ketté kell választani a falopást. A "megélhetési" falopó többnyire rosszul felszerelt, biciklivel gépesített, jó esetben van Stihlje, de nem mindig. Ők kisebb tételben nyomják, de nagyon-nagyon sokan vannak bizonyos régiókban, s igen, elég nagy többségük roma származású. A másik az, aki már ipart épít a falopás köré, ő nem saját használatra lopja a fát. Ők azok, akik ugye az IFÁval. Belegondolva az ország állapotába, egészen biztos vagyok benne, hogy van az "olcsó fára" kereslet.
A kis tételben lopók is képesek teljesen elpusztítani egy erdőt. A fák vágásfordulója (ami idő alatt egy kiültetett facsemete vágásérett lesz) kb. 30 évnél kezdődik, és ez még csak a legalacsonyabb szám (pár adat, persze fajtánként még lehetnek eltérések, pl.: akác kb. 25-40, tölgy 70-80, bükk 80-100). Sok munka van a fákkal, azok nem "csak úgy" nőnek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 09:44:23

@Zigi:

Attól még lehet hogy ugyanarra gondolunk.:)

2010.05.26. 09:45:09

@Denimm: Én hallottam mnár olyat, hogy két fehér srác fát vágott a saját erdejében, és másfél órával munkakezdés után ott volt a munkaügyi hatóság, és másfél millióra büntették őket, mert nem volt motorfűrészkezelői OKJ-s bizonyítványuk.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.26. 09:47:07

@csernaja obca:

"Ezek a pitiáner lopkodások csak tünetei a társadalom súlyos betegségének."

Nono, az illegális falopás 70 milliárdos kárt okoz évente.

Amúgy volt rá példa, hogy a polgármester kijelölt egy fasort, amit szabadon elvihetnek tüzelőnek, erre kivágták az egész erdőt ....

Mr. Acid 2010.05.26. 09:47:20

@Pocócicó: A tarvágástól nem kell félni, majd jönnek, s ültetnek a helyére facsemetét, s jó lesz. Az erdőgazdaságok tudják, mit csinálnak, Magyarországon meg egyenesen nagyon komoly, Európa szerte megbecsült munka folyik. Nem kéne őket fatolvajozni.

jozicsenko 2010.05.26. 09:48:33

@csernaja obca: nézd: a segélyt igyis, úgyis ki kell nekik fizetni
a segélyért munkát program (vagy mit) azért támadta a libbancs banda, mert "dolgozni" kell érte, ami ugye megalázó...

numármost: lehet látni (a borsodi vajda többször is elmondta): van itt munka, csak meg kell szervezni, rájuk kell bízni: csatornákat, vízelvezetőket kell kitisztítani, töltéseket kell rendbeszedni, a vasút/autóutak mellett a szemetet kell összeszedni, stb: száz éve az ilyen tömegmunkával segítették a legszegényebbeket...

tkgabor 2010.05.26. 09:49:18

- Bíró úr nem lesz kicsit sok az az 5 év?
- Mondom KÖTÉL!

ketroot 2010.05.26. 09:49:33

@csernaja obca:

Csak eljutunk a megélhetési bűnözés címszóhoz? Azért pölö árvíz idején ellponi egy zsilipet, vagy vasúti jelőzrendszert rongálni, szerintem más kategória...

Kicsit Karcos 2010.05.26. 09:49:40

@csernaja obca: ha van egy erdőd, és lepusztítják a sáskák, Téged egészen biztosan megbüntetnek, a tolvajt meg csak ha elkapják és legalább 20 ezer forint értéket rábizonyítanak. Nem 20 ezres kárt az erdőben, hanem 20 ezres hasznot a tolvajnál.

2010.05.26. 09:50:11

@Mr. Acid: Szerintem az a falopó, aki az erdőket körbekeríti, és azt mondja: "ez az enyim, és neked nem adok belőle, akkor sem, ha én soha semmi hasznát nem veszem, mert nálam gázfűtés van felszerelve." Mindent elloptak már, az erdőket, a szántóföldeket, a gyógyforrásokat, a teljes életlehetőséget. Maradt egy 30nm-es panelkuckóm, vagy jobb esetben 100 nöles paraszttelek, és a kutyán nem érdekli, hogy élsz meg rajta.

Denimm 2010.05.26. 09:50:57

@csernaja obca: Jó :-) az más.viszont 4-5 láncfűrészes,baltás cigányhoz nem fog odamenni sem APEH ellenőr sem munkaügyi hatóság ellenőrzésre :-) Erre azért pénzt is mernék feltenni.

2010.05.26. 09:53:30

@zero: Hát istenem, nem akarnak megfagyni.

@jozicsenko: Joggal támadta. A munkáért MUNKABÉR jár, nem holmi segély. A segély annak kellene hogy járjon, akinek nincs munkája, hogy ne kelljen lopni mennie. E helyett a munkanélküli segély gyakorlatilag meg lett szüntetve, marad a lopkodás.

Mr. Acid 2010.05.26. 09:54:02

@csernaja obca: Nézd a másik oldalát. Vannak a félnomád életvitelű telepi cigányok, akiknek "szabad" a bejárás a szomszéd kertjébe, a környékbeli edőkbe, a szántókra, a tavakhoz/folyókhoz. Azt' mekkora kár van belőle, ha kivágnak/lelegelnek/lehalásznak mindent, nem gondolván a jövőre. Az erdő mindenkié, viszont a fa az államé, illetve a földtulajdonosé. Nekem ezzel nincs problémám.

Pocócicó 2010.05.26. 09:56:01

@Mr. Acid: Nem idén kezdték meg ezt a tarvágósdit. Facsemetét nem ültettek eddig, ami kinőtt, az a lehullott magból nőtt ki. Azért kíváncsi vagyok, mikor fog lezúdulni a hegy a falunkra...

Kicsit Karcos 2010.05.26. 09:56:09

@csernaja obca: maradt a lopkodás a lószart, mi tartja vissza ezeket az előembereket attól, hogy zőccséget-gyümölcsöt ültessenek, állatokat tartsanak, mint a többiek? Erre 20 ezer éve is képes volt egy szellemi fogyatékos is, bakker, miért véded őket?

Mr. Acid 2010.05.26. 09:57:09

OFF
A parlament elfogadta a kettős állampolgárságról könnyítéséről szóló törvényjavaslatot.
A parlamentben 344 képviselő szavazott igennel, hárman nemmel (Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, mind MSZP-s), öten tartózkodtak (az MSZP-s Baracskai József, Oláh Lajos, Vitányi Iván, valamint az LMP-s Dorosz Dávid és Szabó Tímea).
index.hu/belfold/2010/05/26/elfogadtak_a_kettos_allampolgarsagot/

Mr. Acid 2010.05.26. 09:58:14

@Kicsit Karcos: 20 ezer év az sok, legyen inkább 7,5 ezer év! :-)

Benbe · http://www.benbe.hu 2010.05.26. 10:01:07

@jozicsenko: www.benbe.hu/fatolvajok.jpg

Kicsit meglepődtek, hogy ~16 órával a vasút bezárása után mi a halált kerestünk arra.

Stoney Hill Billy 2010.05.26. 10:02:20

Kisszentmárton az Ormánságban van, ami Baranyában olyan fekete, mint Borsod Abaúj. Kell ennél többet mondani?

alfa.orionis 2010.05.26. 10:16:34

@csernaja obca:
Szerintem meg az a falopó, aki egy romhalmaz zsigulival áthajt a földemen, tönkretéve az ősgyepet meg a vetést feszt,derékban levágja az erdőmet, láncon fölvonszolja az útig-további károkat okozva, nem mellesleg szanaszét hagyja a maradékot, noch dazu ráérő idejében feltöri a házamat, szétkúrván a 200 éves kovácsoltvas zárakat ráadásképpen elviszi a kályha öntött vas tetejét.(minden más mellett, természetesen, mert sok a gyerek és mind éhezik meg fázik) Nem egyszer. Nem kétszer. Már nem is számolom..
Az említett ház teraszáról(a gerendák ősszel még megvoltak) 4 dombra látok rá. Ebből az utóbbi 5 évben 3 tarra lett vágva. Nem az erdőgazdaság által.

Éld át te is.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.05.26. 10:17:10

Az ilyen terroristákat falhoz kell állítani, lelőni, aztán ha a Fekete Tengerben élnek cápák, és azoknak van hozzájuk gusztusa, akkor majd azok elintézik a többi teendőt. Ez talán elég elrettentés lenne a többinek is.
Ugyanígy azokat az orgazdákat is, akik megveszik tőlük, hiszen ha senki nem venné meg, nem lopnák.

kisherceg79 2010.05.26. 10:17:55

Azthiszem tegnap olvastam még 1 hírt hogy, elkaptam 1 idős embert aki a korházakban az épp műtő emberek holmijai közt különböző értékeket túlajdonitott el.
Az se semmi miközben műtenek valaki kiraból.

De 1 másik hír is tán az is tegnap hogy 1 falúban ahol az emberek épp a gátott építették az egyik házba bemászott 1 ember és különböző értékeket próbált kivinni csak a tulajdonos észrevette és megálítoták és a rendörségen beismerte hogy a kalapjába dúgta a pénzt.
Kiváncsi lennék ki az aki épp nem a gátakon dolgozott hanem inkább elment közbe betörni.

minimalista 2010.05.26. 10:19:01

@El Topo (Sgt. Elias):

Borsodi farakottas ( cigány-fatál )

Hozzávalók: 13 személyre
- 3,9 kg illegálisan kitermelt hárs vagy bükkfa, ha igazán finomat szeretnénk enni a zsenge, 2-3 cm átmérőjű ágakból válogassunk
- 60 dkg lehetőleg rozsdásodó zsilip- vagy vasúti jelző/forgalomirányító rendszerből származó fémdarab
- 2 kg árvíz által partra vetett hal, lehetőleg napok óta oszló, hogy meglegyen a zamata
- 80 dkg bodzavirág, kevés levéllel pikánsabbá tehetjük
- 30 dkg gépzsír/zsilipfogaskerékzsír
- 1 db, 500 Ft névértékű szociális étel-utalvány
- 1,5 l árvíz
- 15 g rozsdakaparék zsilipkapuról
- só, bors, medvehagyma, csattanó maszlag ízlés szerint

Az árvizet feltesszük főni, majd ha felforrt a fémdarabot hirtelen megmerítjük benne, majd belehelyezve tovább főzzük. Tíz perc elteltével hozzáadjuk a bodzát, majd az oszló haltetemeket, ezzel egy időben a vasat a főzőléből kiemeljük, hiszen ízanyagai eddigre már kellőképpen kioldódtak. Egy órán keresztül főzzük, közben sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Mialatt a lé rotyog, a fát vékony, 0,5-1 cm-es karikákra vágjuk és a gépzsírban szép barnára pirítjuk, közben rozsdareszeléket adunk hozzá, hogy színe még szebb legyen.
Amint a hal szétfőtt, az egészet sárkaparó-rácson áttörjük és a finom masszát a korábban már tálra halmozott, pirított fakarikákra öntjük.
Az ételutalványt (mivel a játékgép nem veszi be) apróra vágjuk és a medvehagymával együtt díszítés gyanánt az elkészült finomságra szórjuk.

Jó étvágyat!

Tipp: Ha borsodi farakottast készítünk, ne felejtsük el meghívni Munk Veronikát és az Mszp vezérkarát, ők ugyanis ezt a különleges csemegét rendkívül szeretik!

jozicsenko 2010.05.26. 10:23:39

@csernaja obca: na akkor pontosítsunk

1. bejelentve kap munkabért: jó lesz az a nyugdíjnál
2. munkát azért nem fogad el, mert akkor nem mehet feketén dolgozni (segélyhez elég pár napra hazamenni, a többi időben -jobb esetben- pesten keres munkát)
3. "megélek a f.szomból" mondást gondolom nem ismered: a magyarok a gyereket nem pénzforrásnak szülik...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.05.26. 10:24:07

az a baj, hogy az egész országban bűnöző cigányok kezében van a fémfelvásárlás. ha ezeket a mocskos bűnözőket falhoz állítanák azonnal megszűnne az, hogy a többi parazita állat ellop mindent, ami nincs hat tonna betonba öntve, hiszen miért lopná el, ha úgysem tudja eladni, ugye..

nyilvánvaló, hogy a bűnözőkkel cinkos mszp-szdsz-maffiának nem volt érdeke, hogy felszámolja ezt a hálózatot. volt pofájuk elintézni annyival, hogy megélhetési bűnözés. hát leszakad a pofám. vajon az új kormány megteszi végre a szükséges lépéseket?

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 10:33:16

Ez bizony terrorizmus.
Kéretik terrorcselekménynek tekinteni.
És ennek megfelelően hozzáállni.

És kérem a Jobbikot, hogy karolják fel az ehhez hasonló ügyeket, hadd kapjon országos visszhangot, ha már benn vannak a parlamentben (a Fidesz-MSZP úgyse piszkálná magától a témát, az LMP meg pláne).

Ha kell, legyen kőkemély terrorellenes törvényünk - de szerintem már az is elég, ha a mostani szabályokat betertatjuk.

Ez a megélhetési bűnözés duma olyan szemforgató! Hányok tőle. Megélhetési egy lófaszt, segílyke mellé lopással egészíti ki a játékgépbevalót...

Elegem van ebből az országból.
Itt soha semmiért nem lincselnek?! (Csak az olaszliszkai férgek?)

jozicsenko 2010.05.26. 10:36:05

@kisherceg79: index.hu/bulvar/hirek/2010/05/25/a_sapkaja_ala_dugta_a_penzt_az_arvizi_tolvaj/

oszt csodálkoznak, hogy nem merik a házakat otthagyni, inkább benne halnak meg az emberek...

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2010.05.26. 10:44:31

Pár éve volt valami árvíznél, hogy a jóképességű arc homokzsákokat lopott.
Elkapták, és tíz perc tárgyalás után kapott vagy öt év letöltendőt.

abandi 2010.05.26. 10:47:37

A minap olvastam vhol, hogy a derékba vágott fa csak csonkolásnak minősül, tehát sokkal kisebb a büntetési tétele!
Brávó.

Marcellusca 2010.05.26. 10:47:44

Asszem, megyek rágyújtok!

f.m.j. 2010.05.26. 10:52:31

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

de az nem Magyarországon volt, igaz?

amúgy azon gondolkodtam, hogy milyen különleges képesség kell ahhoz, hogy valaki felfogja, hogy árvíz idején zsilipet nem lopunk, vagy elég csak a lelkivilág, mint olyan teljes hiánya?

topo/élias: kezdesz nagyon hasonló dumákat nyomni, mint liberté... a dicsekvés, meg a pökhendiség, ráadásul jóideig azt hittem, hogy okosabb vagy nála... nem, nem, kb annyid van, szegényke...

Nzoltan 2010.05.26. 10:55:43

@El Topo (Sgt. Elias): Ilyen van. Tipikus magyar mentalitás. Én a találtam mobílt, de nem vettem fel, mondván már van nekem egy. Én meg le voltam hülyézve, mert nem adtam oda (ingyen) annak, aki lehülyézett.

ssrat 2010.05.26. 10:56:02

Jol mondod, ha vmi terrorizmus, akkor ez kurvara az. Mondjuk en bevennem a buliba a kocsog kereskedot is, aki megvette.

Fideszman 2010.05.26. 10:56:49

Nem véletlen, hogy borsod kapta a legtöbbet az árvízből, megérdemelte a sok jobbikos gyűlölködő tetűláda hehehe
A legjobb még csak most jön jobbikosok, jönnek a magyar állampolgárságot kapott ROMÁN MAGYAR CIGÁNYOK IS ide :DDD Azokhoz képest az itteni indiánok becsületes parasztemberek.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.05.26. 10:59:13

@ssrat:

Mondjuk a kereskedő lehet hogy nem ismeri fel egy halom összevágott vasdarabról, hogy az 12 órával ezelőtt zsilpkapu volt ..

Amúgy persze jogos a felvetés, nem úgy volt, hogy Draskovics rendezi a színésfémátvevő telepek helyzetét? VPOP engedély kell a telepnek, személyi kell a leadáshoz stb.

Ebből lett valami?

Valaki2 2010.05.26. 10:59:16

Ad 1, amit csináltak, az simán kimeríti a terrorcselekmény kategóriát.

Ad 2, munka. Dédapámék kis parasztházban laktak, pottyantós budi, döngölt padló, kerti kút, stb. érdekes módon mindig volt mit enni, a kertben megtermett zöldség, gyümölcs, kukorica az állatoknak, és kint a tábla: tiszta udvar, rendes ház. Tisztes szegénységben éltek, soha egy forintot nem vettek el senkitől.

Namost, ezek után amikor az életerős jóképességűek (20-30-40 évesek erejük teljében) azt merik állítani, hogy szegííínyek éhenhal, közben a kert nincs megművelve, bevetve, állatok nincsenek, de persze tányéros tv, plazma, kóla meg csipsz, autó az kell, addig szerintem nincs miről beszélni. Zéró képzettséggel a mai világban egy dolgot tudunk adni nekik is: tisztes szegénységet. Aki pedig nem tartja be a játékszabályokat, az mehet a dutyiba, vagy amerre tetszik, de vége a dajdajozásnak.

kisherceg79 2010.05.26. 11:01:57

Na,colorpár is megmutatkozott ma :))

A nyílt levél szerint a javaslat tervezetét szerdán juttatja el Kolompár Orbán OCÖ-elnök a parlamenti pártok elnökeinek és a frakcióvezetőknek. Azt kéri az OCÖ, hogy a roma származású képviselők gyakoroljanak nyomást frakciójuk tagjaira, a parlamentre. Közlése szerint ha elfogadják a javaslatot, akkor „a helyi önkormányzatokban nemcsak a szélsőségeknek lesz képviselete, hanem a hazai cigányság is szavazati joggal tud jelen lenni a helyi döntéshozatalokban”.
portal.c-press.hu/201005266794/belfold/kolompar-kert-valamit-a-cigany-kepviseloktol.html

Jobb lenne ha inkább a gátakat figyelnék nehogy a testvérek vigyék a zsilipeket.

sanya18 2010.05.26. 11:02:23

Terrorizmus a vasúti védőberendezések, kábelek ellopása, a síncsavarok felszedés (lást miskolci kisvasút), terrorizmus a villamos kábeleinek ellopása, terrorizmus a gátak, zsilipek, szivattyúk rongálása, alkatrészek ellopása. De legalábbis szándékos veszélyeztetés, közveszély okozás. Ezzel szemben a magyar rendőrség lopás miatt indít eljárást... Bezzeg engem 50es táblánál 55ös sebességgel lefotóznak és megbüntetnek. Többre mint aki százak életét veszélyeztette pl egy vasúti sín felszedésével.

ssrat 2010.05.26. 11:03:36

@zero: Ugye ez csak koltoi kerdes? :)
Azt meg nem nagyon tudom elkepzelni, hogy a kereskedo nem ismeri fel, nincsenek ezek a juzerek olyan jol felszerelve, hogy csini kis darabokra vagjak a zsilipet. Fel a zsiguli tetejere, es irany a meh, vagy mittomen hogy hivjak.
De ha ezt veletlen tenyleg nem is ismeri fel, a kabeleket, vagy szoborfejeket azert megiscsak fel kene.

Nzoltan 2010.05.26. 11:03:43

A hidegháború alatt az ötvenes években a telefonkábal lopásokért is halál járt. Árvíz idején a kiskatonák felfegyverezve, tűzparanccsal járták a a kistelepüléseket. Keményen büntették a fosztogatókat.

jozsiahorgasz 2010.05.26. 11:03:44

Nem értem a nyugtalanságot, már csak egy hét kell és rend lesz!

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2010.05.26. 11:03:55

árvízvédelmi szaktechnikus a végzettségem. végigjártam majd az összes vízügyi igazgatóságot (FETIVIZIG, ATIVIZIG, ADUKÖVIZIG, BácsVíz, stb) de mindenhonnan kidobtak, mert nem vagyok senkinek a senkije. és ezt így a pofámba mondták két helyen is!

Nzoltan 2010.05.26. 11:06:05

@Valaki2: Zérónak milyen képzettsége van? :)

Shopping 2010.05.26. 11:06:54

OTT A PONT:

"A legjobb még csak most jön jobbikosok! Jönnek a magyar állampolgárságot kapott ROMÁN MAGYAR CIGÁNYOK IS ide. Azokhoz képest az itteni indiánok becsületes parasztemberek."

És még majd szavazhatnak is...

Dr.Traktor 2010.05.26. 11:07:22

megmondom frankón, azt a figurát aki zsipilet, gátat ,védművet lop/rongál ott helyben agyonlövetném (vagy sajátkezűleg is, nem hálnék álmatlanul miatta).

csak azt nem tudom hogy a holttesttet -mint apró figyelmeztetést - hova raknám. beépíteném a gátba, esetelg a delikvens lakóhelyén közszemlére bocsátanám (igen ott a putri szélén).

ez áll egyébként pld a vasútat felszedő, kábelt leszedő mesteremberekre is. ot tlegalább pózna is akad.
hogy az anyjukba szakadt volna a fejük....

exepszzed (törölt) 2010.05.26. 11:07:22

"Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop?"

ha cigány akkor magyarországon semmit, csak még több segílykét.
(márpedig azok voltak)

suffe (törölt) 2010.05.26. 11:07:53

@Bukowszky:
"az a baj, hogy az egész országban bűnöző cigányok kezében van a fémfelvásárlás"
Remélhetőleg már nem sokáig. Tegnap nyomtam az egyik pénzügyi szaklap
júniusi számát és volt benne szó a színesfémkereskedelem törvényi szigorításáról.
Sajnos nem tudtam átolvasni az egész cikket, csak átfutni rajta revíziónál
(sok meló/rövid határidő/norma kényszer/iszonyú pörgés), de ilyesmi rémlik:
Csak arra képesített, engedéllyel rendelkező személy végezhet fémkereskedelmi
tevékenységet. Igazolni kell tudni a fémárú eredetét. Szigorított ellenőrzések.
De vajon ez vissza fogja-e tartani a fémtolvajokat?! Nem-e fogják lefizetni/
megzsarolni/megfenyegetni/megver(et)ni a felvásárlókat?

ssrat 2010.05.26. 11:08:15

@Lecso (F*ck the Shit): ezt most azert mondod, mert bosszubol te loptad el a zsilipet? Mas kapcsolodasi pontot a cikkhez nem tudok elkepzelni.

Valaki1 (törölt) 2010.05.26. 11:09:55

@Valaki2: LOL.
na köszönjétek a viktornak, jönnek majd (ahogy már mások is írták) a romániai cigók, aztán lesz nemulass barommagyarország.

Rwindx 2010.05.26. 11:10:03

@MORFOLÓGUS: Szerintem fordulj kunczéhoz orvosságért a bajodra, ha úgy gondolod az árvizet bárki is megérdemelte. Te nevezel bárkit is gyűlölködőnek?

@El Topo (Sgt. Elias):
Ezt most szerintem is elkúrtad, nem kicsit, nagyon.

Frick László Emlékzenekar 2010.05.26. 11:10:14

Rendkívüli szociális segélyt érdemelnek, természetesen nem természetben, úgymint a gyerekiknek danyont, kinyér vagy ilyesmik, húsok, hanem Az Embernek [férfi -a szerk. kieg.] a kezibe kell letenni a pénzet, mert az az ember dóga, majd ő tudja, mire költi.
Másodszor pedig Dr Horváth Aladár Kisebbségi Érdekvédő úr tartson nekik tudományos felvilágosító órákat arról, hogy bezzeg amerikában, ha nincsen kiírva a zsilipre, hogy ne lopd el, mert ha árvíz lesz, kifolyik a víz. Hát vízügyi tudomőnyosimeretek hijján köteles gyűjteni a békét a vas és fém gyűjtésével az ősi kultúráját ápolván védő , hogy mi a fa[móniokasócsend]sza az a nagy kanyi vasdarab a begonyba-ja?

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.26. 11:11:12

@zero: Miért kell minden belépésem után szűrni? Nem lehet azt valahogy megoldani, hogy ha nem vagyok kíváncsi a direkt provokációra, vagy trollkodásra egyszer s mindenkorra eltüntetem azt az ekét?
Hidd el rohadt idegesítő, miután végigolvastam a postot és folytatnám a kommentekkel, rögtön jön egy hülye és provokál. Mondjuk az is bosszantó, hogy sokan etetik. Akkor elmondom hogy néz ez ki:
@El Topo (Sgt. Elias): mond egy faszságot.
@jozicsenko: reagál.
@Shadowguard: reagál.
@El Topo (Sgt. Elias): provokál.
@Mr. Acid: reagál.
@derelye vágó: reagál.
@El Topo (Sgt. Elias): provokál.
@molaris: reagál.
@El Topo (Sgt. Elias): provokál.
És így tovább és így tovább. Idegesítő és kész. Szerintem nem csak nekem.

pakesz (törölt) 2010.05.26. 11:11:20

aki ilyen helyrol jobb azt ott helyben agyonloni
lenne kb 10 halot de utana nem kellene ilyennel vacakolni

James T. Kirk (törölt) 2010.05.26. 11:11:21

na itt a lehetőség pintér sanyának hogy megoldja a dolgokat...
tényleg nem értem, miért nem áll ki egy tökös ügyész és vádolja meg terrorizmussal, de legalábbis kiemelten súlyos váddal az ilyeneket. pár éve gyorsítottban kapott letöltendőt az a hülye aki kiszúrta egy traktor kerekét a gáton. ahhoz képest ezért simán agyon is verhették volna arányosítva...
vagy borsodban kéne bevezetni az iszlám törvénykezést egy időre :-)

minimalista 2010.05.26. 11:13:18

@Nzoltan:
És az USA-ban is a nemzeti gárda emberei csőre töltött fegyverrel járőröznek a katasztrófa sújtotta területeken hogy megelőzzék a lopásokat, lelőjék a tolvajokat. Ott nincs kecmec!

Kicsit Karcos 2010.05.26. 11:13:38

OFF

Megszavazta a szlovák parlament, hogy ha egy szlovák állampolgár önként felveszi egy másik állam állampolgárságát, az elveszíti a szlovákot.

www.sme.sk/c/5392834/ziadatel-dvojakeho-obcianstva-pride-o-slovenske.html

pakesz (törölt) 2010.05.26. 11:15:10

aki ilyen helyrol lop azt ott helyben agyonloni

de azert nem kell elteni nagyon durva buntetest fog kapni valami 5 evvel ezelott elloptak 200 zsakot ugyanigy es azok is kaptak erte vagy 10 evet

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 11:16:22

@El Topo (Sgt. Elias):

eladják te vadbarom. Hozzád még nem csüngetett be soha cigány egy ifa mellől, hogy kéne-e fa, mert 2500 forint/mázsáért van. Hozzák tavaly olyan hetente. Pedig nem borsodban lakom, hanem Budán. (mielőtt kérdeznéd, soha egy hasábot nem vettem, egyrészt lopott homit nem veszek, másrészt a házamba, udvarra sem engedek be cigányt semmilyen körülmények között)

Talán az a szinténnemcigány társaság is csak ágakat gyűjtött, akik hajléktanok nevére vettek erdőket (vagy 200 hektárt) majd az egészet tarra vágták, persze engedély nélkül. Az erdészet meg kereshette a hajléktalant, akié papíron az erdő volt. Szerencséra a főkolompos 8 évet tett ezért el, és többeik se sokkal kevesebbet.

Meg a sajlóládi (egyébként védett ) erdő 200 hertárjából is az ággyűjtők miatt tűnt el 199 ha tokkal vonóval.

Meg egy kisebb részét el is tűzelik, mert a putriscigányok úgy tűzelnek egész évben, hogy egy kiló fát sem vesznek. Meeeemibűűűűű?

Nzoltan 2010.05.26. 11:17:20

Ezt az esetet lehetne példaként felhozni a parlamentben. Kérdőre vonni az igazságszolgáltatást, miért más címen indítanak eljárást, mint amiről szó van?

Mikor katona voltam a kecskeméti reptéren, a sorállományból feltörték a két készenléti gépet., és ellopták a pilóták túlélőfelszerelését. A vád az ország biztonságának veszélyeztetése. Kádár alatt ez legalább 20 év lett volna, de kilencvennégyben már csak fél évet ért a szegedi csillagban.
Volt olyan, hogy a reggeli sorakozónál a cigány csóka késsel rá akart támadni a századparancsnokra (mert hogy neki nem parancsol senki-felkiáltással) de nem jutoo el odáig.
Jól meg lett verve. Aztán leszerelték ahelyett hogy ment volna a futkosóra.

Sárgakiskacsa 2010.05.26. 11:18:04

@El Topo (Sgt. Elias): Akkor nem láttad még őket fát lopni... Sokszor teherautóval mennek. Senki nem mer ellenük szólni. Ha kiderül, te voltál, akkor pedig vigyázz jobban a családodra...
Minden ilyen esetben, falopásnál vagy zsiliplopásnál valahogy meg kellene oldani, hogy titokban felvenni kamerával. Lehetőleg úgy, hogy az arcuk felismerhető legyen. Utána ezt elvinni a rendőrségre. Mert ha bizonyíték nélkül mész, akkor a rendőrök soha az életben nem fogják őket elkapni.
Ja és nem vagyok rasszista, csak tapasztalt és realista...

xenuka 2010.05.26. 11:18:06

Amikor a mocskos tolvaj cigányokat felakasztják vagy levágják a kezét, akkor lesz rend.

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2010.05.26. 11:18:24

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: az a kis pöcs El Topo minden fórumon provokál. Így próbálja a kis pöcse miatt érzett kisebbségi érzést leküzdeni, hogy a gép mögül név nélkül irogat faszságokat. Ne is foglalkozzatok vele.

minimalista 2010.05.26. 11:18:41

Nem tudom megfordult-e már a fejetekben, hogy tényleg lehetséges ekkora agyatlan taplók emberi formában való létezése (zsiliptolvaj, pl...) vagy pedig csak valamelyik titkosszolgálat játszik velünk? :-)

f.m.j. 2010.05.26. 11:19:22

@Nzoltan:

én nemrég vesztettem el a telefonomat, és nagyon örültem volna, ha valaki felveszi, és beadja a 30 méterre lévő iskolába, mondjuk a portára, ahová vissza is mentem egy órán belül, hogy hátha... vagy felhív egy számot a listán lévő nevekből, és közli az egyik ismerősömmel, hogy találta ezt a telefont, szerintem egy-kettőre meglettem volna :)
így tehát, mivel nem juttattad vissza a talált telefont a tulajdonosnak, hanem közönyösen tovább sétáltál (mert neked már van egy) az eredmény szempontjából egyenlő a tolvajlással (szeretek sarkítani, értem én, ha le volt merülve, akkor nincs mit tenni, az enyém nem volt...:))

Dzsentrisvihák 2010.05.26. 11:20:04

Dunakömlődnél a 6-os mellett pedig önkormányzati szinten vágják ki a löszfal tövéből a fákat (normális támfalak híján az egyetlen dolog, ami megakadályozza, hogy az egész leomoljon a francba). Aztán meg megy a csodálkozás, hogy a tűzoltók a 3-4 napos esők után a fél Dunántúli-dombságot vakarászhatják le az útról...

Nzoltan 2010.05.26. 11:20:19

@minimalista: Le is lőttek néhányat, mikor elárasztotta a víz New Orleanst. Nem csináltak belőle nagy patáliát.

minimalista 2010.05.26. 11:20:45

@Kicsit Karcos:
OFF

Ez várható volt. Ki gondolta volna, hogy Viktorunk a legnagyobb pofont Ficóéktól kapja?
Micsoda patkány szlovák kormány ez, atyaisten!
ON

Laceeka82 2010.05.26. 11:21:26

természetesen, mint sok cikknél, itt is a rasszisták egyből cigányoznak anélkül, hogy akárki is megemlitette volna, hogy roma volt az illető. És még ha esetleg roma is lenne az összes bűnöző, akkor is a többségi társadalom felelőssége és kötelessége, hogy a kisebbségiek beilleszkedjenek, s tisztességesen megéljenek. De amig a többségi társadalom ki nem állhatja a romákat és nem alkalmazzák őket a munkahelyeken szimplán a bőrszin alapján, addig ugyan hogyan is tudnának megélni? Pénzt én sem tudok nyomtatni és ők sem......Inkább gondolkodni kellene a gyűlölködés helyett és segiteni!

xenuka 2010.05.26. 11:21:43

A videofelvételre közli a parszt rendőrje, hogy nem tudja mivel lejátszani.
Megtörtént Budapest XVII-ben, hogy a biztonsági kamera felvette a bolt előtt a gépkocsifeltörést.
Jól látható, felismerhető a két cigány a videón.
A rendőrség meg egy éve nem tudja lejátszani a felvételt a cd-ről, amire avi formában kiírták.
De pornófilmeket meg tudják nézni avi-ban is.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.05.26. 11:21:47

Szerintem meg simán ezt is, mint a vasúti és közüzemi kábellopásokat is besorolni a terrorcselekményekhez! Jó esetben csak 30 évet kapjon az ilyen tetű! Vicces cigócsávók holnapután mérget szórnak a víztározókba, az is ejnye-bejnye lesz??? Ne má! Golyót az ilyen tetveknek! Miért nem lehet ezt is kőkeményen büntetni? Igen, ha kell a yard naponta parádézzon 3x a cigósoron!

Nzoltan 2010.05.26. 11:22:55

@f.m.j.: A mögöttem jövő nőci úgy repült rá, hogy azt látni kellett volna.:-) Némelyik banyának mindenhol fáj, de ha el jő a megfelelő pillanat, Csák Noriszt is átugorják egy szem pillantás alatt.:-)

Fideszman 2010.05.26. 11:23:38

@Kicsit Karcos: :DDD végre egy jó hír, na ilyenkor mit csinál a törpe diktátor?

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.05.26. 11:24:14

@Lecso (F*ck the Shit): "mindenhonnan kidobtak, mert nem vagyok senkinek a senkije"

ez sajnos minden szakmában ugyanígy van ebben a szarbazüllött, nepotista országban.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.05.26. 11:24:29

Ha valaki meg védi az ilyeneket, ajánlom, költözzön oda melléjük! Ott vállaljon sorsközösséget velük!

Fideszman 2010.05.26. 11:25:22

@Boli: Te mit loptál eddig jobbikos majom?

Szelid sunmalac 2010.05.26. 11:26:23

Ahhh...ilyen ez az orszag! Kispalyas! Az oroszoknal bezzeg komplett hidakat lopnak el! Na AZ mar valami! Amugy erdekelne a technikai megvalositas, hogy megis hogyan loptak el egy zsilipet ekkor viztomeg nyomasa alatt....

Nzoltan 2010.05.26. 11:27:21

@Laceeka82: Te hol élsz bazzeg? A holdon? Mi apámmal alkalmaztunk cigány napszámost. 1 óra múlva eldobta a kapát, azzal a felkiáltással, hogy -Neki nem való a munka!-
Volt több ilyen próbálkozásunk, volt amiből még verekedés is lett.:-P

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 11:28:50

Ez is könnyen rendezhető.

Árvízm tűzvész stb helyszínén egyébként sokkal súylosabb megítélés alá esik a tolvajlás, de úgy látszik ez sem tart visszza bizonyos embereket.

Tehát a közevszély, árvíz stb helyén nem vészhelyzetet, hanem szükségállapotot kell hírdeti, statáriummal. Annak van visszatartó ereje (ki van már próbálva), kiszáll a vészbíróság, 1 óra múlva példás ítélet jogorvoslat lehetősége nélkül, a többi ezt megjegyzi

Ha ez sem lesz elég, akkor katonák felszólítás nélküli tűzparanccsal (mint Amerikában,a liberálisok mindenkori bezzegországában). Abból még a teljesen hülye is ért.

Valaki2 2010.05.26. 11:29:18

@Laceeka82:

"többségi társadalom felelőssége és kötelessége, hogy a kisebbségiek beilleszkedjenek, s tisztességesen megéljenek"

Bocsi, mi mindent megtettünk. Van ingyen iskola, segély, szoctám, szocpol, kutyafasza. Érdekes módon minden kisebbség normálisan be tudott illeszkedni, csak ők nem, és ez nem csak nálunk, hanem egész európában így van.

A másik, hogy nem az a baj, hogy sötét a bőre (ki nem sz@rja le) hanem az, hogy nem tud viselkedni. Ez a gond.

ketroot 2010.05.26. 11:30:04

@MORFOLÓGUS:

Szerintem ezzel senki sem fog leállni vitázni...

alfa.orionis 2010.05.26. 11:31:09

@Laceeka82:
A V'bőr ennél összetettebb ám, ilyen sematikus beirkák nem játszanak!
:))

2010.05.26. 11:33:20

@Kicsit Karcos: Az tartja vissza őket, hogy pl. a boltban 300 Ft-os paradicsom felvásárlási ára 3 (három!!!) forint, amiből kb az öntözővíz sem jön ki. Erre mondtam, hogy el van lopva a piac. Saját részre kiültethetsz pár palántát, és akkor hurrá, megspóroltál heti 300-400 Ft-ot, oszt ennyi. De kenyérre vagy ruhára elcserélni már nem tudod! Már ha egyáltalán megmarad a növény. Én konyhakertészkedem is (hobbyból), a hagyma kirohadt, a hónapos retek gyökerén nem nőtt gumó, a szeder 60%-a nem eredt meg, a földieper, paprika épp csak vegetál, egyedül a paradicsomnak van jó hozama, de abból a fentiek miatt én is csak annyit termelek, amennyit megeszek, pedig tudnék tízszer ennyit is, földem, kedvem volna hozzá. Csak éppen nem nagyon motivál hogy sok szarházi zöldségkirály gennyesre keresse magát az én verejtékem árán, én meg kevesebbet kapjak a munkámért, mint amennyi zsebpénzt a kölyküknek adnak. Nem olyan eccerű dolog ez, hogy miért nem gazdálkodnak! Azért nem, mert olyanok a feltételek, hogy elpocsékolt idő az egész. Lehetne másképp is, nem volt nagyon rég, hogy minden udvarban fóliasátrak álltak, malac röfögött, tyúkocskák kotkodáltak... nem azért nincsenek már ezek, mert a paraszt fél a munkától, hanem mert nem éri meg, vetőmag, takarmány, növényvédőszer, gyógyszer a csillagos egekben, plusz a sok szar eu-előírás (játék a disznónak, meg lejárati dátumot bélyegezni a tojásra, meg ilyenek), elviszik az egész hasznot, nincs MIÉRT csinálni.

kuvahara 2010.05.26. 11:34:38

Hogy hogy mit érdemel? Több segélyt, hogy ne legyen rászorulva, hogy zsilipet lopjon! Bár egy zsilip sok mindenre jó, elég baj, hogy a nácik alkotta többségi társadalom ezt nem érti meg. Egy csomó szamurájkard kijön az árából (viszont hüvelykujj vatag aranylánc csak egy, az igaz). És arra meg senki nem gondol, mi?!, hülyék, hogy amíg tart az ára, nem kell használt mobiltelefonért agyonverni embereket! Undorító ez a rasszista hozzáállás! Az olaszliszkai igazságszolgáltatók családját is el kell tartani valamiből, mert ők nem tehetnek semmiről (igen, és szerintem jogosan indítottak pert az elkövetők, ha még emlékszik valaki, hogy az nem lincselés volt, és őket megbántották!) Fegyverre is kell a pénz, mert tele vannak a falvak agresszív tanárokkal, akiket már nem elég csak megverni. És itt meg kell említeni az aljas orvosokat, akiknek néha oda kell pakolni rendesen. A rendőrök pofáját szerencsére nem kell elkenni, mert róluk gondoskodik a kormány, tűrniük kell a köpéseket, meg a támadásokat; talán ez az egyetlen ok, amiért mégse kellett volna zsilipet csenni; a rendőrökkel szembeni harc nem indokolja.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 11:34:58

@zero:

Ez az:

"Tarra vágták az erdőt, börtönt kapott a roma vezető

Heves | Három fa kivágását engedélyezte a polgármester a kisebbségi önkormányzat számára, annak tagjai azonban a teljes erősávot tarra vágták.

A tavaly januári nagy hidegben arra kérte Heves polgármesterét Balogh Jánosné, a helyi roma kisebbségi önkormányzat elnöke, hogy a város adjon fát a településen élő cigányoknak, mert nincs mivel fűteniük, fáznak. Csáki Zsigmond a Juhász-tanyára vezető úton kijelölt három vágásérett fát azzal, hogy azok térítési díj nélkül kivághatók és elszállíthatók saját használatára.

A jó szándék vezette segítségadást követő hétvégén a kisebbségi önkormányzat tagjai kivonultak a megjelölt helyszínre és tarra vágták a teljes erdősávot. A városvezetés döbbenten értesült a motoros fűrészekkel végzett pusztításról, amelynek mértéke sokszorosan meghaladta az engedélyezett mennyiséget, s feljelentést tett a rendőrségen.

A napokban megszületett az elsőfokú bírósági ítélet, amelyben a hevesi kisebbségi önkormányzat elnökét egy év letöltendő börtönbüntetéssel sújtották. Az érintett azonnal fellebbezett, így a döntés egyelőre nem jogerős."
www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/tarra-vagtak-az-erdot-bortont-kapott-a-roma-vezeto-287011

Rwindx 2010.05.26. 11:35:14

@Laceeka82:
"természetesen, mint sok cikknél, itt is a rasszisták egyből cigányoznak anélkül, hogy akárki is megemlitette volna, hogy roma volt az illető. ... a többségi társadalom felelőssége és kötelessége, hogy a kisebbségiek beilleszkedjenek, "

vs

"irország egy telibebaszott szar.......remélem minél gyorsabban megemelkedik a tengerszint, s elsüllyed az összes alkoholista paraszt irgeci"

Köszönjük, szerintem ennyi elég is volt.

Valandil 2010.05.26. 11:35:40

@csernaja obca: Milyen nagylelkűen adsz a máséból (vö. "más farkával verni a csalánt"). Én nem köteleztem, hogy csináljon 6-8-10 gyereket, nem álltam az iskola kapujában, hogy "cigány ide be nem jöhet", nem én szórtam szét a szemetet a portáján.
Viszont az én pénzemből kap segélyt, én tartom fenn az iskolát, és engem lop meg.
Szerinted én vagyok a hibás. Szerintem meg te nem vagy épeszű...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.26. 11:36:06

@Laceeka82: Písz, flávör, frídom, heppinesz! Látom te is voltál már munkaadó és megelégedtél a munkatársaiddal..

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.05.26. 11:36:13

@MORFOLÓGUS: Elmebeteg vagy ecsém... Csak nem érzékenyen érintett? Netán te is a cigókkal jársz lopni? Egyébkén én utoljára a Kádár rendszer katonaságánál loptam. Kenyeret, mert a tetű komcsi párttag századparancsnok lopta a kajánkat! Csak nem te voltál az? Bár az már megmurdelhatott azóta, mivel 3 infarktusa volt a parasztjának, mindenki a 4. várta. (Egyébként tegnap valami köcsög éppen lekomcsizott, az is bekaphatja, döntsétek már el, jobbikos, vagy komcsi vagyok - f..zfejek...)

ketroot 2010.05.26. 11:36:34

Most nézem, hogy megint index címlap... akkor értem, 1-2 ember világnézetét.

Kicsit Karcos 2010.05.26. 11:37:11

@csernaja obca: és az nem lehet, hogy másképp állna azokhoz a társadalom, akik legalább megpróbálnak emberi módon élni, még ha nem is tudnak mindent megtermelni, ami a létfenntartásukhoz kell? Legalább baze a saját kajájukat termeljék már meg, az istenit neki, minden vidéki cigánynak van földje, miért nem próbálják meg legalább? Mert ellopnák a cigányok a termést, mi? Aki meg sem próbál segíteni magán, az dögöljön éhen, engem nem érdekel a nyavalygása. Ha meg lop, akkor mehet a börtönbe, szevasz.

ketroot 2010.05.26. 11:37:22

@Laceeka82:

Nap a te kommented "made my day". Erre inkább nem reagálok érdemben.

esef 2010.05.26. 11:37:55

@Stoney Hill Billy:
Sőt, az Ormánság még feketébb is. Mi egyszer összekevertük egy anyagban Alsószentmártont (100% cigány) Felsőszentmártonnal (mondjuk úgy, hogy nagyrészt horvátok lakják). Kurva nagy balhé lett belőle.

@MORFOLÓGUS:
Még jó, hogy ha a sok jobbikos nem vonul ki védekezni az árvíz ellen, akkor a putris cigányok ki lettek volna öntve, mint az ürgék. (Még ennél is jobban.)

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.26. 11:38:29

@Laceeka82: @Rwindx: Lebuktál laceka!! :))

Tékozló Homár Írországban sincs kolbászból a Lidl 2010.05.17 00:01:00

Népszerű műfaj a Homáron az "ott is szopatják a vásárlót, ahová bármikor emigrálnék, ha lenne merszem" típusú poszt. Íme egy újabb, Viktortól, Írországból, ahol a Lidlben ugyanúgy nem szégyellik jó nagy számokkal kiplakátolni az egycentes árleszállítást. A.....

Laceeka82 2010.05.26 08:40:06
irország egy telibebaszott szar.......remélem minél gyorsabban megemelkedik a tengerszint, s elsüllyed az összes alkoholista paraszt irgeci......

Sátán meg a Jocó 2010.05.26. 11:40:28

ez még gyenge, ráadásul barmok is, mert árvíz idején a büntetési tétel sokszorosát kapják. pl. pár éve történt, hogy egy csávó kiszúrta a haragosa traktorának a kerekét, aki éppen az árvízi védekezésben segített. gondolom meglepődött, amikor meghallotta az ítélethirdetéskor az 5 év letöltendőt... :-}

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 11:41:14

@Laceeka82:

Ez a fasza szokásos szadesz duma felmodása után kérlek tedd meg nekem, hogy felsorlold azokat dolgokat, amiket a kissebbségiek tettek azért, hogy segíthessen nekik a többségi társasadalom, és annak legyen velemi kézzelfogható eredménye.

Csak hogy tudjad mit várok, példaként: Mi azt tettük, hogy a purdéjának biztosítunk igyentankönyvet, ingyenebédet, tanárnőt, épületet, táblát, meg mindent. Neki annyi dolga lenne csak, hogy purdét elvigye az iskolába. Elviszi? A többsége nem. Ha mégis, akkor bejár megpofozni a tanárnőt (ezt kizárólag csak cigányok csinálják). Ő ennyit "tesz hozzá" a segítségemhez, amit adtam.

Na ezen elv mentén várom az felsorolást. Előre is köszi.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 11:42:52

@kisherceg79:

Ez tényleg nem semmi sztori:

"Műfogsort, telefonkártyát, hallókészüléket, kisrádiót, kozmetikai termékeket lopott egy budapesti kórházból egy 59 éves férfi, akit az intézmény személyzete fogott el - közölte a rendőrség kedden. "

Biztos saját magának kellettek a cuccok, nade idáig süllyedni, hogy kórházban, műtőben lévőktől..... esetleg defektes a fazon

hegyilany 2010.05.26. 11:42:53

@El Topo (Sgt. Elias): MIndig bírom az dumdat, El Topo, de ezt bizony rosszul tudod. Persze, vannak akik csak ágakat visznek, de sok cigány nagyban lopja a fát. És pl, igen, eladja.

Abban viszont igazad van, hogy az területre töredéke az erdőtulajdonosok által tarra vágott erdőnek. A fő gond amúgy nem nálunk van,mert Magyarországon elég szigorú az erdőtörvény a legnagyobb tarra vágható terület és az újratelepítési kötelezettség szempontjából, hanem Ukrajnában és Romániában, ahol tényleg többszáz hektáros tarra vágott hegyoldalakat látni.

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 11:45:10

@zero:

Nem értem a kérdést..

Tapasztalataid szerint eddig bármiből lett valami, amit drazsé mondott?
Mármint értelmes, hasznos dolog..

Lacibetyár 2010.05.26. 11:46:09

azért gondolom nem a múlt héten lopták el az a vasat, esetzleg már tavaly sem volt meg. az áradás meginduláakor nem ellenőrizték? ha igen, miért is nem pótólták? azért vannak érdekes kérdések is.
szerintem a színes fém tolvajok nagyon kis hányada viszi a lopott szajrét a méh-telepre, hanem valószínűbbnek tartom, hogy rogtön az öntödékhez viszik, addig valahol eldugják, pihentetik. ezeket azzal sem lehet megfogni, hogyha az átvevőnél mindeféle igazolást kérnek, mert egyszerűen kikerüli ezeket. esetleg az átvevő szervezi az akciót az öntödével. de az is lehet, hogy az egész csak lázálmos fikcijó:)))

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.05.26. 11:46:32

@derelyegrádi szellem: Laceka orrát az előbb dugta bele a saját szarába@Rwindx: . Fentebb.
Úgyhogy ne nagyon várj választ. :))

ketroot 2010.05.26. 11:47:13

OFF:

mandiner.hu/cikk/20100526_level_az_orszaggyulesi_kepviseloknek

"A TASZ álláspontja szerint aggályos, ha isten neve szerepel a Magyar Köztársaság Országgyűlése által alkotott jogszabályokban."

Ezt a mocskosul nagy telibebaszott problémát.... amúgy meg én nem vagyok vallásos, de mehetnének az ilyen tasz, helsinki tökömék a 'csába!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.26. 11:47:57

@derelyegrádi szellem: Kussolsz nem? Budaházy börtönben van? Ott. Akkor?:DDDD

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.26. 11:49:06

@ketroot: Ez az év vicce. A dolláron ott virít, hogy in God we trust. Az bezzeg senkit nem zavar...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 11:51:50

@ketroot:

Pedig nem értem, mi a fasz baja van a TASZ-nak.
Úgy kezdődik a preambulum, hogy hiszünk abban, hogy Isten a történelem ura. És ez pont a Trianonnapi megemlékezésről szóló törvény.
Isten a történelem ura--> a trianoni döntés történelmi esemény--->Isten műve.
Aki vallásos, az nem ugatgasson Isten műve ellen, mert pokolra jut!:D

Valandil 2010.05.26. 11:54:55

@Laceeka82: Kíváncsi vagyok, te láttál-e már cigányt élőben? (Nem, a zenészek nem számítanak.)
Anno Tonhauseren kívül én voltam a legjobb cigányvonalas rendőr. 20 évvel később is úgy fogadtak a putriban, hogy "Jöjjön már vissza! Ezzel a sok cigánnyal nem lehet bírni." - a helyieknek meg van a véleményük a saját rokonaikról is.
Az is szép, hogy egységesen kezelik a cigányságot, pedig nagyon vegyesek ám. A romungró minden további nélkül elmegy dolgozni, az oláh cigányt fizikai fenyítéssel tudod csak erre rávenni. Az erőszakos bűncselekményeket zömmel pl. oláh cigányok csinálják, a többi cigány csak a kisebb részét (utána meg jönnek a fehérek töredék elkövetési számmal).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 11:54:58

@Laceeka82:

"És még ha esetleg roma is lenne az összes bűnöző, akkor is a többségi társadalom felelőssége és kötelessége, hogy a kisebbségiek beilleszkedjenek, s tisztességesen megéljenek."

Tyű.....Kokain?

Fideszman 2010.05.26. 11:57:53

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: Neked meg milyen avatarod van te szerencsétlen? Te is ilyen álvallásos titokban pornózó helótageci vagy?

ketroot 2010.05.26. 11:59:47

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Valaki megjegyezte, hogy akkor ennyi erővel a Himnuszból is kivehetnénk má':D

Bobby Newmark 2010.05.26. 12:02:06

@hegyilany: "mert Magyarországon elég szigorú az erdőtörvény a legnagyobb tarra vágható terület és az újratelepítési kötelezettség szempontjából"

Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy mikor a cigányok ellopnak egy erdőt, akkor a terület tulajdonosát még gecire meg is büntetik, ha a hatóság veszi észre hamarabb, és nem a tulaj tesz feljelentést.

2010.05.26. 12:03:29

vigyázat, a pirézek még a végén rasszizmust kiáltanak, mert el mertük árulni, hogy ők lopják legszívesebben a fát, a zsilipet és mindent ami mozdítható.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 12:05:22

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

Mi az hogy! Nagyon is!
Kövér, meg Tömjénzsóti a legjobb helyre tette be Ittenkét a törvénybe!

Fideszman 2010.05.26. 12:07:31

Tegnap néztem egy műsort a lengyel neonácikról egy az egyben ugyanaz mint itt a jobbikosok. Az okok egyszerűek, mivel alapjában véve egy senki mindegyik, összeáll pár ilyen csóró lenyírják a hajukat még a segglyukukat is borotválják, majd kinéznek valakit akiből cigány meg zsidó lesz és azt utálják együtt, mindenféle horogkeresztet tetováltatnak magukra így végre valakinek érezhetik magukat plusz még csordában is járnak szegény szerencsétlen nyomorékok mert egyedül félnek. :DDD Ugyanaz a szöveg, ez az ő országuk, a lengyelek országa és mindenki zsidó aki nekik nem tetszik vagy többre vitte náluk. Nem véletlen hogy az egyik főnáci egy panel lyukban élt kb hatodmagával és csak egy kenyérkereső volt az egész családban. Olyan egyszerűek ezek a nácik, mindenhol van egy kicsi belőlük, jókat lehet röhögni a kopasz fejükön.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.05.26. 12:09:47

@MORFOLÓGUS: Van itt egy hiba. A segglyukborotválás. Azt a szadeszesek, meg a haverjaik csinálják. A többi nagyjából stimmel.

orvian 2010.05.26. 12:10:47

@Denimm: Ez jóóó!
Sok ilyen jobbító vélemény kell.
Ez a megoldás.
Anyázni mindenki tud:nézzünk magunkba!!!!(Avagy magunk körül).

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.05.26. 12:12:05

Mekkora károkat kell még okozniuk ezeknek a kártevőnek?
Hány halálos áldozat kell még?
Vagy mi a cirádás, véreres, telibevert elefántf***nak kell még történnie, hogy végre a sarkunkra álljunk és tegyünk is valamit?!

Fideszman 2010.05.26. 12:12:15

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Ja igazad van lehet közben elkapcsoltam és az egy másik műsorban volt XD

orvian 2010.05.26. 12:13:40

Egyébként a zsiliplopónak:fegyház.
De már ne hátra nézzünk.
Bizakodjunk.
Oszt csalódás után megint lehet mást szidni.

kisherceg79 2010.05.26. 12:15:40

Talán több LMP-sre lenne szükség ebbe az országba mert ök szeretnek fát ültetni.
Az már 1 másik dolog lenne hogy mihelyst elfordulna már ki is húznák a földből.De a szándék meglenne.
Viszont most már tényleg munkáhozz lehetne kötni segélyeket és ebbe nyugodtan beletehetnek fa ültetési munkát is.Bár nem vagyok nagy környezetvédő,de akkor is szivesebben adnám le az adót ha tudom valami hasznosat tesznek érte és tényleg nagy szükség lenne több fára főleg Borsodban.Lehet utána ha nem öntené el a falut az rávíz lehet kicsit vigyáznának is rá.
Bár amig támogatjuk csak ökett maguktól nem tanulnak belőle,hisz majd kapnak 1 csomó pénzt mint árvíz károsult és elfoglalnak 1 házat és elélnek így 1 darabig.Én vagyok a hülye hogy én meg dolgozok és alig bírok belőle megélni.

orvian 2010.05.26. 12:19:39

@HUN_Sector: A pirézek gondozott településeket alakítanak ki.

Denimm 2010.05.26. 12:20:29

@MORFOLÓGUS: te kevered a szezont a fazonnal.Vagy meglehetősen alacsony szinten okított vagy,vagy gyerek vagy csak simán ostoba. Kicsit olvass utána a dolgoknak. Mert így csak hülyét csinálsz magadból. Szádba ad pár nívós újság meg a tv szavakat aztán azt szajkózod mindenfelé.
Inkább néznél utána,hogy kik is pl. a jobbik szavazói. Van ám róla "hivatalos" kutatás.
Egyszerűen baromságokat írogatsz. Már ne haragudj. Fingod sincs róla ,hogy mit jelent a náci szó.Fingod sincs róla, hogy kik voltak,hogy néztek ki,mi volt a céljuk,miket értek el, stb.
Mivel fikázod az embereket,hogy panelban kénytelen többedmagával élni ezért gyanítom anyuékkal élsz és van egy szép nagy családi házatok.Vagy örökölted. De biztos hogy nem kétkezi munkával kerested meg mert akkor nem lennél ilyen lenéző.
Nincs is ezzel baj ha van gerinc az emberben.
Egyébként egy kérdés! :-)
"Ugyanaz a szöveg, ez az ő országuk, a lengyelek országa"
miért?szerinted ugyan kié???????????????????

Mr Falafel · http://menekulttabor.blog.hu/ 2010.05.26. 12:21:30

@El Topo (Sgt. Elias):
Te vagy az új roma kisebbségi ombudsman? Esetleg elvetted feleségül valamelyik derék Mohácsi lányt?

acsub 2010.05.26. 12:23:40

@zero: Én úgy tudom igen.
Csak már sokkal korábban kellett volna.
És a falopásokat is szigorították tán az új erdészeti törvényben.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.26. 12:23:43

Mifelénk az elmúlt egy-két évben, végre valahára rámozdultak rendőrék az illegális fakitermelésre,bevallom nem tudom milyen indíttatásból mert lőtte évekig "szabad gazda" volt...,bár állítólag -lehet urban legend -valami pénzesék abba fektettek be és hirtelen fontossá vált nekik,és szóltak rendőrkapitány havernak ,hogy b*sszon már valamit,azóta páar a hűvösön,a maradék meg nyivákol,bár az egyik úgy konstatálta a fejleményeket ,hogy idézem:

"-a geci magyarok már a fát is sajnálják tőlünk"

Bobby Newmark 2010.05.26. 12:23:55

@MORFOLÓGUS: Asszem meglepődnél, hogy kik valójában "a nácik", ha egyszer véletlenül kihúznád a seggedből a fejed...

orvian 2010.05.26. 12:26:58

@Denimm: Vezess rá a "hivatalos" kutatásra.

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 12:27:03

@laspalmas:

Dehogy. Gizella utcai marihornalja. :-)

@kisherceg79:

vagy több LMP, vagy esetleg kevesebb fatolvaj, ha cigány, ha sem. Ehhez epdig néhány szigorúbb büntetés, több rendőr, mezőőr, több puskával, többször használva.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.05.26. 12:27:08

@Mr Falafel:
Aha, ombucmanként akarok ezentúl megélni, biboldó.

micu · http://www.ingyentv.hu 2010.05.26. 12:30:30

@Boli: Az ötlet jó, ésszerü, támogatom !

acsub 2010.05.26. 12:31:22

@suffe: A törvény szigorít az engedély kiadásán, az vett árut nem lehet rögtön eladni, deponálni kell egy ideig, ha valamit nem tud igazolni, ugrik az engedély.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.26. 12:32:03

Még mielőtt valaki elhiszi a hamis propagandát:ágszedéshez nem kel(het) fűrész,balta.

Amúgy a napló riport megvolt?Árvízkor hálózni,senkinél egy darab engedély,a haltartóban méreten aluli tükörponty,jön a rendőr ,elhúz az egész banda.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.05.26. 12:42:22

@MORFOLÓGUS: Mondjuk el kell ,hogy keserítselek,eddig is átjártak 2000 forintos fúrót 10.000-20.000 adni ,esetleg kifigyelni az öregeket stb. ,a határon nem kell csak személyi,de előtte se volt másképp,aztán szerinted miből vennének itt ingatlant ,hogy felvegyék a segílkykét mert a szavazás biztos nagyon érdekli őket :DDDD

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 12:42:24

@orvian:

Én azért egy kicsit - ha megengeded - néznék hátra is. Ennek több oka is van. Az egyik például, hogy az elmúlt 8 évben is fizettem adót, szeretném végre tudni, hogy mire ment el, már az ilyen 10 milliárdos MALÉV bulik, Moszkvai kereskedelmi központos bukókon kívűl. Persze ezeket is szertném tudni, márcsak azért is, mert még a mindezen ügyleteket felügyelő miniszter (Veres elvtárs) sem tudott és tud ezekről semmit állítása szerint. Mint ahogy nyilván bajani sem tud semmit a Posta meg az MTV székház ügyéről, mint ahogy a sukorói földügylet részleteire sem emlékszik valami csoda folytán, bár ő volt a kormányon belül az ügylet kijelölt felelőse. Mivel somlyódy sem tudott semmit mi folyik itt évek óta a felügyelete alá tartozó közcégenél Budapesten, én szeretném tudni.

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 12:44:00

@MORFOLÓGUS:

Nem is tudtam, hogy a munkásőrnyuggerek megint így fel vannak keményedve....

Cool Story, Bro 2010.05.26. 12:44:20

@MORFOLÓGUS: Nem nem ezek nem nácik, hanem balos kommentelők.

hegyilany 2010.05.26. 12:45:04

@Blás Sailor von Wolfhausery: "-a geci magyarok már a fát is sajnálják tőlünk"

Erről annyit, hogy egy borsodi erdész ismerős mesélte, hogy minden évben kijelölnek olyan, tisztítóvágással/gyérítéssel érintett területeket a cigánylakta falvak közelében, ahonnan egyszeri jelképes összeg (asszem, 200 Ft) befizetése után bármennyi tüzifát el lehet vinni. Szerinted onnan viszik? Eltaláltad: nem!

b0c1k4 2010.05.26. 12:47:39

Terrorizmusnak minositeni, ott helyben agyonloni mindet.

Murderface 2010.05.26. 12:48:26

"Mit érdemel az, aki árvíz idején zsilipet lop?"
Vízbe belefojtani, újraéleszteni, vízbe belefojtani, újraéleszteni... Lehetőleg minél többször elismételni, az utolsó újraélesztést kihagyni.

Lopez 630310 · http://seifcallcenter.mindenkilapja.hu 2010.05.26. 12:48:37

Biztosan svéd bevándorlók vótak. Mé' köll mindent szegínciáníokra fogni? :-)

Rwindx 2010.05.26. 12:48:52

@Denimm:
Ezek szerint meglepődnél ha kiderülne hogy valójában ez egy szintén lakótelepi suttyó egyke gyerek, akinek a szociális készségei nem fejlődtek odáig hogy barátokat szerezzen a lakótelepen. Mivel senkitől nem kapta meg azt az érzést hogy fontos lehet, ezt próbálja meg így kompenzálni, amíg azt elegendőnek érzi. Amit csinál attól gondolja magát a társadalom számára fontosnak holott annak csak az ürüléke.
Majd egy idő után már nem elégíti ki ez a jellegű verbális faszverés, majd más elfoglaltságot keres, akár még "náci" is lehet, hasonló lendülettel.

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 12:49:00

@Blás Sailor von Wolfhausery:

Aki ezt mondta az alól én nem sajnálom a fát, mégha meg is kell gyújtani...

b0c1k4 2010.05.26. 12:52:12

Oszinten en kurvara leszarom hogy roma/magyar/kinai/vagy alien. Tolem akar Darth Vader is lehet. Aki ilyet csinal ott helybe agyonloni. Kesz, jonapot.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.26. 12:53:05

@jozicsenko: Nem is beszélve a lassan kétszáz éves tervről, a Duna-Tisza csatornáról...
De az nem épül.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.26. 12:56:12

@derelyegrádi szellem: Fémes blogban Veres elvtársat emlegetni nem vall jó ízlésre... Meg az ő ingyen (lopott pénzen / mélyen ár alatt / stb. megszerzett és fiaira íratott ) erdeit is lopják. Ezer hektáronként nagyon nagy a kára...

tudomcsunyadolog 2010.05.26. 12:57:17

@MORFOLÓGUS: hú de setét vagy téééé ÁHHHHHHH

Kicsit Karcos 2010.05.26. 12:57:36

@Kitalátor feljegyzetei:

"Nem is beszélve a lassan kétszáz éves tervről, a Duna-Tisza csatornáról..."

Meg nem beszélve a Duna-Adria csatornáról, amin Kempelen Farkas a halála előtt már elkezdett dolgozni. Ha kap még pár évet az élettől, ahogy "megismertem" Kempelent, elkészíttette volna, mint minden mást, amibe belefogott.

Csillagszemű Juhász 2010.05.26. 12:59:42

@Laceeka82: nevezz meg egy olyan országot a bolygón, ahol ez az integráció sikeres volt! Biztos a Föld össze népe a hibás, nem a beilleszkedni képtelen cigányság. Egyik ismerősöm spanyol. Barna a bőre, sötét a haja. És képzeld ecsém, van munkája. Biztos színvak a HR-es, és nem zavarta a szemét a barna szín.
@laspalmas: szerintem inkább valami halugomba.

Bicskas 2010.05.26. 13:02:02

@Kicsit Karcos: de kajakra! Az lehet, hogy én/te/mi rasszista vagyok, de rasszista a krumpli is, hogy a cigány kertjében nem nő meg? vagy a tyúkok is rasszisták, csak fehér embernek tojnak tojást?

yanchi345 2010.05.26. 13:02:08

@xenuka: A "cigány" szót felesleges volt odaírni. A mocskos tolvajokat kell példásan megbüntetni, ha kék, ha barna, ha rózsaszín. De ne úgy, hogy jobb körülmények között éldegéljen, mint otthon, hanem úgy, hogy egy életre megjegyezze, hogy oda többet nem akar bekerülni, és még az unokáinak is azt mesélje.

Németh András 2010.05.26. 13:07:09

a hatos pont egy mekkora csúsztatás

A hivatalosan történt tarvágás nem káros csak az illegális? A víz megkülönbözteti hogy a cigó vagy az erdészet vág tarra?

A többi is megérne egy misét, de arra most nincs időm

Lopótök 2010.05.26. 13:08:20

Én azt mondom, ebből előbb vagy utóbb háború lesz.
Kígyót melengetünk a keblünkön.

Radiohead82 2010.05.26. 13:09:10

@Laceeka82: Lacika, ülj a helyedre, karó! Az ellenőrződbe kéred vagy a seggedbe?

venszivar 2010.05.26. 13:10:27

Ercsibe kellett a várható sok víz miatt !!! Mivel nehéz volt ,ezért a gyenge roma asszony inkább egy karót használt a folyadékot oda önteni akaró ellen !!A zsilipet ,meg a dolgos uraik,majd elpasszolják.

Denimm 2010.05.26. 13:11:42

@orvian: a szavazások környékén volt egy közvélemény kutatás (ezért írtam "-ek közé a hivatalos kutatást) mely szerint a jobbik szavazói jórészt 30 éven aluli értelmiségiek valamint a középosztálybeliek. Azért megnézném,hogy ezek közül mennyi kopasz,bakancsos vérszomjas állat van. Ha vissza olvasol akkor látod ez arra vonatkozik,hogy kedves morfológus barátom a jobbik támogatóit és a Lengyel neonácikat hasonlította össze (bár nekem nincs tapasztalatom a Lengyel neonácikkal kapcsolatban.Nem tudom milyenek.nem is vonok hasonlóságot inkább)

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 13:13:53

@yanchi345:

Jaja igazad lehet. A bcs-k kb 80 %ában van ez a "feleslegesség", a fa- és fémlopások esteében meg tart a 100%-oz.

gonosztojás (törölt) 2010.05.26. 13:14:23

Nekem az tetszett az egyik híradóban hogy a mutatott gáton (Edelény?)a falu lakossága rakta a homokzsákokat feszt, a háttérben meg vagy hat vigyorgó életerős cigánysuttyó EMELŐHÁLÓZOTT a homokzsákok mögött..
Tehát amíg a "gádzsók" az ő putrijaikat is próbálták megmenteni, ők vígan orvhalásztak.....

lepojka 2010.05.26. 13:19:46

A lopásokkal elképzelhetetlen károkat tesznek országunkban, bezzeg ha valakinek elege van belőle,hogy állandóan meglopják és maga próbál elégtételt venni azt simán agyonverik. Ki akarja ezeket ,kihez felzárkóztatni.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 13:24:28

Mennyi új ember! :DD
És mennyi új troll! :((

Megint Index-címlap.

Puska kellett volna ide, bazki...

(Morfológus más blogokban elkövetett kommentjeit átfutva, kész a pszichológia profil:
Szemellenzős piridroid, olcsó kis provokatőr, aki arra polírozza a bohócot, hogy bátran beszól mindenkinek. Önálló gondolatai nincsenek, érvei főleg, életcélja a gonosz netnácik kegyetlen lekommentelése.)

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 13:24:45

@gonosztojás:

Ha ilyeneket észreveszel, akkor náczi vagy...:-)

Rwindx 2010.05.26. 13:25:31

hmm, hmm, eltűnt egy kommentem. Mivel az is eltűnt amire válaszoltam ez biza moderálás :P

Fenehorizont 667 2010.05.26. 13:27:44

@Laceeka82:
te vagy nem ebben az országban élsz, vagypedig túl sok indexet olvasol anélkül, hogy elhagynád budapest belvárosát :D

f.m.j. 2010.05.26. 13:30:49

@Rwindx:

szerintem emlékszünk rá :):)

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.26. 13:31:00

@MORFOLÓGUS: Mit loptam? Semmit.

De a te biggyedo ajku, repedt sarku, vizfeju, tottyadt alfelu, tiznapos vizihullakent buzlo szuled az kenytelen volt. Egeszen konkretan spermat kellett hogy lopjon az allatkerti orangutanhazbol, mivel semmilyen mas remenye a teherbeesesre nem volt. Persze nem itelem el a szerencsetlent, mert epen elegge megverte tetteert az isten, amikor neked sikerult eloburjanzanod a kotyvalekbol.

Rwindx 2010.05.26. 13:33:46

@f.m.j.:
Köszi, remélem az is, akinek szólt :)

Shaddam ' 2010.05.26. 13:34:20

@El Topo (Sgt. Elias):

Ki is vered miután sikeresen elindítottál egy flamet?

Marcellusca 2010.05.26. 13:34:28

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja): Nekem ehhez meg sem kellett nézni a Zindexet. :)
Ismeretlen nick-ek, troll kommentek, csakis ezt bizonyítják.

Mintha nem lenne elég nekünk a saját trolljaink. :D

Roy 2010.05.26. 13:34:34

Vajon milyen magyarországi kissebbség lopta el?
Levágni mind a két kezüket.

misztikus alfahím 2010.05.26. 13:34:35

Amikor először hallottam a hírt nekem is pont ez jutott eszembe: terrorizmus.

Nem kéne itt szarozni. Elárasztottál vízzel egy falut, utakat, mezőgazdasági területet, milliós kárt okoztál? Terrorista vagy -e? Az!

Minden érintettenek küldeném a Papa Roach-tól a Stat of emergency c. számot különös tekintettel az alábbi strófára:

"There's a voice screaming in my head
Telling me that I'd best stop crying
Stand up, it will be okay
Load your guns tonight"

Roy 2010.05.26. 13:36:55

@gonosztojás: Ő csak a "csapat ebédrevalóját" intézte.

2010.05.26. 13:37:30

A topiknyitó kérdésre válaszom röviden: Golyót.

De tudjuk hogy Abszurdisztánban a katasztrófa idején fosztogatóknak inkább utánaszólnak, hogy valamit még otthagyott....

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.26. 13:41:19

@misztikus alfahím: Van erre torveny. Kozuzem megzavarasa...stb.

Epp csak a buntetesi tetelt kell eletfogytiglanra emelni, mivel tomegek eletet sodorja veszelybe, aki zsilipet, sorompot, telefon kabelt, es hasonlokat lop avagy tesz tonkre. A hatvanas evek elott meg a vilaghaborus torvenyek eltek, amikor is az ilyesmiert halal jart. Azt azota nem toroltek el, csak enyhitettek. Fulig szaladna a szam, ha arrol ertesulnek, hogy egy csendes kis egyszeru tobbseges szavazassal eltoroltek az enyhito modositast.

hubertusz 2010.05.26. 13:47:05

Életfogytiglan a szándékos közveszély okozónak! Életfogytiglan a színesfém kereskedőnek is, mégha vajda is az illető.
Nyílt helyszíni tárgyalással a romatelepen úgy, hogy aki nincs ott és nem tudja igazolni a hiányzást elvonni a segélyt. Kommandósokka. Ők úgy is kedvelik a közszereplést.

Alex3000 2010.05.26. 13:47:24

Az ilyet ha elkapják (sajnos a rendőrség erre nem mindig képes), a falu főterén nyakig be betemetni, majd a helyiek kővel megdobálhatják a fejüket, akiknek bizonyíthatóan kárt okozott a lopással, azoknak nagyobb kő is járhat. Szerintem ennek elég visszaszorító hatása lenne.

Fenehorizont 667 2010.05.26. 13:47:49

kicsit OFF, de...
azt nem értem, hogy mi a faszért nem lehet az életfogytiglan tényleg életfogytiglan? brutális gyilkosságért miért 16 évet kap valaki? 20 évesen bekerül, életerős emberként jön ki onnan!
arról nem is beszélve, hogy biztos, hogy még le is egyötödölik neki, meg le faszomtudjahánydolják, és 30 éves korára kint mászkálhat újra, emberek között. plusz még ki is gyúrja magát. ezt kéne nagyon, de nagyon sürgősen megváltoztatni.

misztikus alfahím 2010.05.26. 13:48:15

@Meleardil Eressea Iluvadan:

Mindegy nekem mi lesz a válasza a kérdésre: "Téged milyen címen ítéltek el?"
A lényeg arra mit felel: "És mennyit kaptál?"

:)

Fenehorizont 667 2010.05.26. 13:51:20

@Babu2000:
ja, csak akkor néznének nagyot az emberek, ha a falu főtere nem dobálni vágyókkal lenne tele, hanem 40-50 darab, hájas, börtöntetkós, szamurájkardos, husángos, gránátvetős, atombombás testvérekkel, unokatestvérekkel, apával, nagyapával, ükapával, déd- és szépunokákkal, valamint lyuksógorokkal :D

gonosztojás (törölt) 2010.05.26. 13:53:33

@Roy:
Eszembe jutott: Az RTL híradó volt. De az is igaz hogy a svédvédők is észrevehették a bakit és szólhattak nekik mert levették a riportot. Az estiben már nem volt ott.

Bobby Newmark 2010.05.26. 13:54:10

@fenehorizont: Aha, hát az tényleg kibaszott kurvára elmés és jó megoldás, hogy egy életerős 20 éves embert élete végéig állami pénzen etetgessünk, ruházzuk, lakást és szórakozási lehetőséget biztosítsunk neki, és még őrizzük is.

A kényszermunka-táborok esetleg megoldás lehetnének, csak olyat Hitler meg Sztálin óta nem illik.

Árkászati Hadimérnökség 2010.05.26. 14:00:42

És olyat lehetne, hogy az ilyeneket összebilincselve viszik az árokszélre, tisztogatni (mondjuk morálisan is az lenne a frankó, hogy olyasmin ügyködjenek, amit elcsesztek a rohadt kis mohóságukkal), de csak mielőtt a gátlenyúlós főszarháziakat elítélik hosszú időre (és ha valaki megfúlna az árvízben, akkor simán halálra).
És ők kezdik minden reggel elsőnek a munkát, mindig ők állnak bele a leghidegebb vízbe, a legnagyobb sárba, és legkésőbb jön értük a teherautó, hogy platón menjenek a kaptárba vissza. Mindenki lássa, hogy járnak a rohadék tolvajok, és mindenki tudja, kik is a rohadék tolvajok.
Nincs megélhetési bűnözés.
Ilyen egyszerű ez.
Hát nem?

Fenehorizont 667 2010.05.26. 14:00:55

@Bobby Newmark:
nem wellnesszközpontban tartanám élete végéig bazmeg, hanem börtönben.
a börtön az én fogalmaim szerint egy olyan hely, ahol az emberek dolgoznak, 24 órás felügyelet alatt állnak, és nem érzik valami kellemesen magukat.

egyébként meg persze, ha másképp nem megoldható, akkor etessük őket mi. inkább, minthogy kint szocializálódjun vidáman tovább.

átlátó 2010.05.26. 14:02:12

@El Topo (Sgt. Elias): Nem tudsz te semmit... a cigányokról. Mondom, semmit. Parizerjampiként járod a romkocsmákat és úgy csinálsz, mintha tudnád, hogyan vágnak, vagy csak egyszerűen lopnak fát a cigányok. Ha állod a költségeket elviszlek egy demonstrációs túrnéra vidékre. Tolnába, Baranyába, Somogyba is...Anyámhoz, aki egy kisváros falusias környezetében lakik, az elmúlt években a cigányok 6 (hat) alkalommal törtek be és vittek mindent az udvarról, nem csak a fát. Azóta egy WaffenSS sisak van egy póznán a kapura tűzve és az "áramveszély" tábla. Ja...jut eszembe. A bírónő a tárgyaláson olyan kérdéseket feszegetett, hogy elég magas e a kerítés (igen, olyan 2 m) és hogy mi fog azokkal történni, akik nem tudnak olvasni esetleg az áramveszélyre tekintettel. Mondtam neki, hogy elég életszerűtlen amit feszeget, de ha nem tud olvasni a cigány, azt vegye észre, hogy nem a saját kerítésén mászik át a rohadt, tetves, koszos hazátlan tetűje. Sieg heil!

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.05.26. 14:02:16

@fenehorizont: Létezik Tényleges Életfogytiglani Szabadságvesztés Magyarországon. 1990-ben ez váltotta a halálbüntetést. Jelenleg a szegedi Csillag egy speciális körletében tartanak fogva ilyen elitélteket.

Szóval inkább az a kérdés, hogy a bíróságok miért nem tudnak kellő szigorral ítélkezni. Egyik legjobb barátom a jogi pálya korai szakaszán kötelező tapasztalatszerzésként bírósági irnokként (?) dolgozott, tehát elég sok ügy tárgyalásán részt vett. Ő mesélte, hogy a bírák előtt a cigóknak elég volt sírva fakadniuk, a nőknek jajveszékelniük, ők csak a megélhetésükért, az életbenmaradásukért loptak, vertek, stb (kivéve gyilkosság) és máris elkerülték a büntetési tétel felső határát, tehát vagy középsúlyos vagy enyhe itéletet kaptak. Drága barátomból nem is lett ügyész, szerinte ha nem politikai szinezetű az ügy (ami le van játszva), akkor esélytelen az öreg bírákat meggyőznöd az elrettentően szigorú itéletről. Persze vannak kivételek, de az nagyon ritka.

lehet más a propaganda 2010.05.26. 14:07:33

Mit szól a történtekhez ügyeletes cigányvédő pártként az LMP? És mi a véleménye a falopásról (inkább tarolásnak lehet mondani) környezetvédő zöld pártként?

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2010.05.26. 14:12:24

@ssrat: idézek a postból:
"5. Vízügyi szakma válsága
"Az elmúlt évtizedben a vízügyes lobbi ereje szétesett, a jövővel ma senki nem foglalkozik. Amikor egy szakmai konferencián felvetődött, hogy harminc-negyven évre előre meg kellene határozni, milyen legyen a tározói kapacitás a hazai folyóvizek mellett, sokan értetlenül néztek, hiszen ebben az országban még öt-hat évre sem lehet előre tervezni. A vízügyimérnök-képzés elsorvadt, ez a pálya manapság nem vonzó. Közben az elmúlt években a vízügyi igazgatóságok létszámát folyamatosan csökkentették, a következő ciklusban már saját minisztériuma sem lesz ennek az ágazatnak, mert beolvasztják a vidékfejlesztési tárcába. Ott vajon melyik lobbi lesz az erősebb?" - mondta a vízügyi szakember"
ezzel csak annyit akartam mondani, hogy -mint mindenütt- tele van hozzá nem értő f.szarcúval az összes vízügyi igazgatóság csak azért mert ők valakinek a valakijei, de a konkrét vizes szakmához halványlila fingjuk sincsen.
bocs, hogy nem értetted....

PointeDuLac (törölt) 2010.05.26. 14:18:59

Retkes cigány.innen üzenem orbánnak meg a többi nagyhatalmúnak,hogy akkor fogják itt mindenki tiszteletét kivívni,ha végre megállítják ezeknek a szaporodását!mocskos tetvek.

ketroot 2010.05.26. 14:19:26

@fenehorizont:

Valamikor még hír volt, hogy elakarják azt is törölni (a ténylegeset), mert hogy "embertelen...", és asszem az EU is eltörölné... Az ilyen Lacikanyócvanvalahányok biztos üdvözölnék a döntést. Amúgy, ha az EU eltörli, az is egyike annak, hogy Európa pár évtized múlva lehúzhatja magát a wc-n...

Bobby Newmark 2010.05.26. 14:19:51

@fenehorizont: Ja, és mit dolgoztatsz velük? Olyan munkát, amit a nem bűnöző munkanélküliek is szívesen végeznének, és szabadok elől vennéd el a munkát? Vagy esetleg olyasmit, amit rabokkal 10x-es áron lehet csak elvégeztetni az őrzésük miatt?

Az egy elbaszott tévhit, hogy a börtönben dolgoznak, a gyakorlatban nem lehet nekik munkát találni. A saját börtönüket ellátó farmokon NÉHÁNYAN dolgozgatnak, de gyakorlatilag minden elítélt oda akar kerülni, az a háváj.

JohnHenry 2010.05.26. 14:21:36

nincs épp kéznél btk, de a zsiliplopás szvsz inkább közveszélyokozás...
egyébként honnan veszitek, hogy a zsilipet árvíz idején lopták el? elég életszerűtlen, hogy nyakig a vízben odamennek zsilipet bontani, mindezt nyilván a töltésen dolgozók szeme láttára...

nyilvánvaló, hogy a zsilipet korábban lopták el, gátőr meg nincs, hogy ellenőrizze rendszeresen a területet.

Marcellusca 2010.05.26. 14:22:21

@Babu2000: Erről a Brian élete című film jelenete jut eszembe. :D

Magóg napján (törölt) 2010.05.26. 14:22:37

1. Aki lopja a zsilipet az terroista.... kötelet neki.
2. Isten meg minden dolláron rajta van... akit az se zavar ez se zavarja.

JohnHenry 2010.05.26. 14:23:59

hmm, a "sieg heil"-es kommenteket törölni kéne...

Magóg napján (törölt) 2010.05.26. 14:24:47

Azért a katonáságnál ki tudtak találni roppant értelmes munkákat.... ha mást nem a börtönt felújíthatnák...

Magóg napján (törölt) 2010.05.26. 14:26:12

@JohnHenry: A cenzura elég demokratikus dolog... mert megoldja a porblémát?

kvadrillio 2010.05.26. 14:26:58

Aki zsilipet lop vészhelyzetben, 3x szigorúbb büntetést kapjon.
DE!
Az új erdőtörvény megalkotását az uniós csatlakozás miatt megváltozott jogszabályi környezet, a magánerdők megszaporodása, illetve az illegális fakitermelés és a falopások elharapózása indokolta. A jogszabály előkészítési munkálatait végző FVM főosztályvezetője, Nagy Dániel a kibontakozó nyilatkozatháborúban azzal érvelt, hogy a tervezet a bonyolult erdészeti engedélyezési procedúrákat egyszerűsítené, és külön Erdővédelmi Szolgálatot állítana fel, másrészt bevezetné a faanyag származási igazolást. A civilek javaslatára bekerültek a törvénybe az erdőtermészetességi kategóriák, és az is, hogy az erdő természetességi állapota nem romolhat a gazdálkodás során vagyis tilos gyorsabb hasznot hozó, de természetvédelmi szempontból kártékony fajtákra lecserélni a kivágott, őshonos fákat. Az erdőgazdálkodó kötelessége lenne az erdőt felújítani, még akkor is, ha a fákat ellopták. A szabály azt hivatott megakadályozni, hogy az erdőtulajdonosok engedély nélkül kitermeljék az erdőt, azt fatolvajokra kenjék, majd a kopár területet elhagyják. (Tegyük hozzá, ma is erdőfelújítást ír elő számukra a törvény.)

Tehát, nemcsak lopják a fákat, hanem az újgazdag erdőprivatizátorok is ritkítják alaposan, kivágatják a régi őshonos fákat, mert esetleg golfpályát terveznek a helyére, hatalmas kárt okozva ezzel ökológiailag. Pedig a törvény szerint kötelesen még a kipusztuló fákat is újak ültetésével PÓTOLNI !!!

JohnHenry 2010.05.26. 14:28:26

@Magóg napján: "sieg heil"-es fröcsögéseket törölni cenzúra lenne? más az elképzelésünk a szólásszabadságról...

tudi 2010.05.26. 14:30:15

Aki ilyet tesz azt fellógatni, agyonlőni, felnégyelni, 50-100 év börtön.
"Előfordult, hogy egy bagolyköpet miatt kellett elhalasztani egy milliárdos tározói beruházást. A természetvédők a köpetben egy ritka egérfaj koponyamaradványait találták meg. Ez nem vicc, hanem maga a valóság!" Ez nagyon kemény tehát egy kurva kibaszott egércsont miatt nem épülhet védmű. Bár én már sok bürokratikus hülyeséget hallottam ez sem gyenge.
"A legtöbb vízügyi beruházás azért csúszik évekig, mert a húsz évvel ezelőtti kárpótláskor a földterületeket elaprózták, s megesik, hogy két-három hektárnyi területnek százötven tulajdonosa van." Köszönjuk annak a címeres baromnak, aki kitalálta az osztatlan közös tulajdon nevezetű agyrémet. Bezzeg az elvtársak földjei meg erdői azok nincsenek elaprózódva.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 14:30:27

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):

Remekül definiáltad magadat, Morfológus.
12 éves vagy?

JohnHenry 2010.05.26. 14:32:53

hogy ne csak fröcsögés legyen:

Közveszélyokozás

Aki árvíz okozásával, robbanó, sugárzó avagy más anyag, energia vagy tűz pusztító hatásának kiváltásával közveszélyt idéz elő, vagy a közveszély elhárítását, avagy következményeinek enyhítését akadályozza, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt
a) bűnszövetségben,
b) különösen nagy, vagy ezt meghaladó vagyoni hátrányt okozva
követik el.A büntetés öt évtől tizenöt évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a Közveszélyokozás egy vagy több ember halálát idézi elő.Aki a közveszélyokozást gondatlanságból követi el, vétség miatt három évig, különösen nagy, vagy ezt meghaladó vagyoni hátrány esetén öt évig, egy vagy több ember halála esetén két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Aki közveszélyokozásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.Korlátlanul enyhíthető annak a büntetése, aki a közveszélyt, mielőtt abból káros következmény származott volna, önként megszünteti.

Bobby Newmark 2010.05.26. 14:34:49

@tudi: Tulajdonképpen az ilyenek miatt tartom a legaljadékabb élősködő geciknek a zöldeket... Az egy dolog, hogy védjük a környezetet, de ha nekik az ősközösségbe visszajutás a céljuk, akkor nyugodtan megbaszhatják a büdös kurva anyjukat, az állatvilágban az sem ritka esemény.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.26. 14:36:31

@fenehorizont:

Az 58 éves férfi két hónapja szabadult a szegedi fegyházból, ahol 14 év 1 hónapot ült emberölésért. Az eddigi adatok szerint ő vette rá a két fiatalembert — egyikük a rokona —, hogy kirabolják a garázsboltot.

www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/rablotamadas-szarvason-stabil-a-megkeselt-asszony-allapota-274723

Igen, bejut, néhány év, kijön, és újra öl.

z666 2010.05.26. 14:36:32

@Meleardil Eressea Iluvadan:
"De a te biggyedo ajku, repedt sarku, vizfeju, tottyadt alfelu, tiznapos vizihullakent buzlo szuled az kenytelen volt. Egeszen konkretan spermat kellett hogy lopjon az allatkerti orangutanhazbol, mivel semmilyen mas remenye a teherbeesesre nem volt. Persze nem itelem el a szerencsetlent, mert epen elegge megverte tetteert az isten, amikor neked sikerult eloburjanzanod a kotyvalekbol."

Asszem, ez volt a tökéletes válasz az iylen agyhalottnak. :) Vitázni fölösleges vele...

indapass90210 2010.05.26. 14:37:34

Mi lenne, ha adnánk az erdőírtóknak egy megyét, hogy csináljanak saját országot? Aki pedig eddig ott élt, de nem bírt annyit a tűző napon bodzát szedni, annak adnánk egy családi házat jó helyen, kárpótlásként? Szerintem román, szlovák, ukrán részről is sokan adnának területet a jó cél érdekében! Mindenki megérdemel egy saját országot!

JohnHenry 2010.05.26. 14:38:27

és akkor hozzáteszem - nyugodtan lehet anyázni - , hogy előfordulhat, hogy a bíróság azt is megb....a majd, akinek rendszeresen ellenőrizni/ellenőriztetni kellett volna a védművek meglétét/működőképességét, merthogy a zsilip az nem olyan, hogy egyszer beszerelik és aztán soha többé nem kell vele foglalkozni.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.05.26. 14:39:39

@ketroot: Ha jól tudom, a Lengyelek visszahozták. Keresztény ország.

Rwindx 2010.05.26. 14:41:57

@Dövan: Megérdemel, de nem a miénkből. Mi már kétharmadot "lepasszoltunk"... Van egy csomó, jelenleg lakatlan sziget minden kontinens körül.

f.m.j. 2010.05.26. 14:42:12

@Dövan: ezt nem is te találtad ki, ez már régóta megy... én nem szeretném pl.

f.m.j. 2010.05.26. 14:44:26

@Dövan: ja, és szerintem nem mindenki érdemel saját országot

átlátó 2010.05.26. 14:48:21

@Dövan: A javaslatod megoldásra való törekvése ellenére én azon a véleményen vagyok, hogy nem egy megyét, de egy négyzetmétert se adok ezeknek! Van még hely a Földön valahol, kutassák föl. Akinek pedig nem tetszik a sieg heil, annak megismétlem. Tehát sieg heil! Ez valami olyasmit jelent tudniillik, hogy győzelemre fel. Ugyanmár had tegyem magamévá, tehát sieg heil!

Bobby Newmark 2010.05.26. 14:48:28

@Rwindx: Külön előnye, hogy most odatelepítjük őket, 10 év múlva meg annyira megemelkedik a tengerszint, hogy megszűnik a sziget. :P

indapass90210 2010.05.26. 14:48:59

@f.m.j.: ne legyél ilyen rosszindulatú!

Mindenesetre hála az Úniónak, egy szép napon majd eltűnnek a még meglévő határok, és mindenki oda költözhet, ahová csak akar!

www.Bisex.hu · http://www.bisex.hu/aff/99e46a59d4f8188eda373d36ecd8cc3a 2010.05.26. 14:51:12

Kínában életfogytig tartó kénszermunkát, vagy halál büntit kapna

Rwindx 2010.05.26. 14:53:50

@Bobby Newmark:
Ebbe nem gondoltam bele, de feltételezem a leendő kormányuk helyes, okos és előrelátó intézkedésekkel megoldja a helyzetet a jövőben. A nép, mely hálával gondol vezetőire melyek elvezették őket a rászista gádzsó parasztok elnyomása alól, pedig egy emberként fogja szorgalmasan munkával építeni új hazáját és gátjait.

Sárgakiskacsa 2010.05.26. 14:58:22

@www.Bisex.hu: Az Kína. Ott még van rend. Bármennyire is elítéljük őket az ottani rendszer miatt, de legalább rend van. Ott a rendőrségnek is van még hatalma és méltósága. Nem úgy, mint itt. Nagybátyám mesélte egy kínai útjáról – munkája miatt kellett időnként kiutaznia –, épp szemtanúja volt egy rendőri intézkedésnek. Ott nagyon sok biciklitároló van, bemész, kihozol egy bicajt, mész tovább. Tehát közös az egész. Egy emberke nem vitte vissza, hanem otthagyta az utcán. Vesztére, mert észrevette egy rendőr. Odament hozzá, durr, egy qva nagy pofon, viszed vissza, és már kullogott is vissza a biciklivel az illető, szépen a helyére tette.
Akkor nálunk ez hogy is működne? Tegyük fel, hogy már az első órában nem lopják el az összes biciklit... Ha a rendőr be merne szólni, még őt vernék meg és jelentenék fel...

Senkifia 2010.05.26. 15:04:15

@hubertusz: www.youtube.com/watch?v=g8KC5RWkOxY

ez is színesfém "kereskedő volt". Tanulni lehetne a rendőrségi fellépésről ezt-azt. És nem emberi jogokról ugatni a parlamentbe,meg kisebbségvédeni ,miközben ellopják a hízott disznótól a vasúti sínig mindent ami mozdítható, hektárnyi erdőket lopnak el(naaaagy tévedés,hogy szegínyek csak ágakat), külön technológia van a terménylopásra: elmegy elöl egy autó,lever mindent a földre, utána felszedik a földről, és ha elkapják őket,"Hásze mink csak a fődre esettet szeggyük össze, moré".... És bodzaszedésből vesznek X5ös BMW-t.

Senkifia 2010.05.26. 15:06:59

@kolompar.sara: ...és nagy valószínűséggel kolompár-ivadék :)

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2010.05.26. 15:08:08

ööö... biztos bantunégerek voltak.
Dehát ebben a tetves országban nincsen bantunégerbűnözés.

Amúgy jel feltolnám a seggükbe a szivattyút, csakúgy egészségügyi célból, beöntés miatt, szocpolitilag. Pont.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.26. 15:11:10

@Denimm: Most kissé megzavarodtam: Neonáci lenne Lengyel László?
(A magyar emberek az édes anyanyelvükön a mellékneveket kis kezdőbetűvel írják, kivéve pl. ha mondatot kezdenek velük.)

Senkifia 2010.05.26. 15:11:37

miért van az,hogy csak a hülyeséget vagyunk képesek átvenni,mondjuk a liberális(ami nem is annyira liberális) Államokból? A Katrina hurrikán alatt hadiállapot volt New Orleans-ben. És ha loptál, katonák hajkurásztak gépfegyverrel.
Szükségállapot elrendelés a katasztrófa-területen, és géppisztollyal járőrözés,netán első felszólitás után lőni, ha nincs annyi morál egyesekben(mert nincs,már bebizonyították százszor-ezerszer),hogy tragédia idején kicsit szüneteltessék a gennyládaságot és ne lopjanak pénzt se az amúgy is nyomorultaktól, nemhogy zsilipet, a jó qrva anyjukba mennének vissza, aholis uszkálnának cápák a magzatvizükbe. rohadék sutyerákok.

f.m.j. 2010.05.26. 15:20:46

@Dövan: ne viccelődjél már... milyen hála az Úniónak? Milyen határok tűnnének el? Szerinted mit szólna Franciaország, vagy Szlovákia, ha nem tartanák tiszteletben a határait? Költözni meg így is lehet bárhová szabadon, ha van elég pénzed hozzá, meg bátorságod...
Az Únió egy szar, ezt mindenki tudja

Senkifia 2010.05.26. 15:23:11

@JohnHenry: de jóóóóó ... szdsz-es e vagy?? :) ilyen hülye hozzáállás hallod. tipikus liberális. Hogyaszongy: minek ment oda? há' nem a támadó a hibás, hanem az áldozat, baszod. A szegíny segílyes meg lopja nyugodtan a síneket, me' majd , a te liberális gondolkodásodat követve, úgyis pótolja majd a MÁV. És igenis büntesse meg a kisíklott vonat vezetőjét, amér' nem látta,hogy hiányzik egy síndarab, vagy a jelzőlámpa kábelje...
eszméletlen, milyen szintű hülyeség az,amit itt képviselni szíveskedsz. az a"ja szegíny csak a pillangót követve mászott át a 3 méter magas kerítésen,hogy jössz te ahhoz,hogy hagyd a kutyát,hogy letépje a fél karját? amiből nem akarta eldobni a kést,by the way. És igenis a tulaj magyarázkodjon,ha betörőt csap le a saját házában, a két kiskorú gyermeke szobája előtt... Mér' nem mérte fel a kés hosszát, és lépett fel arányosan? hogy merészelt méteres bottal nekimenni a támadónak? a rohadék...
gratulálok a hozzáálláshoz.
szerintem lennie kéne olyan törvénynek,miszerint pl. a 3 méteres kerítés(amelyen kapu és csengő van, ha kajára lenne szükséged,ja és "Vigyázz, a kutya harap" tábla) tetején megszűnik létezni szinte minden alapvető emberi jogod. És nem hivatkozhatsz többé rájuk,ha a kerítés túloldalán lerágja a kezed két dobermann...

JohnHenry 2010.05.26. 15:25:00

@f.m.j.: az Unió egy nagyonis jó ötlet, csak épp az öreg kontinens nem képes felülemelkedni a nemzetállami önzésen.

Rwindx 2010.05.26. 15:26:00

@Senkifia: Szerintem itt nem írt ilyeneket. Még csak hasonlót sem, hacsaknem másik blogban.

JohnHenry 2010.05.26. 15:27:24

@Senkifia: szóval szerinted én szdsz-es vagyok, de a hozzászólásod végén sikeresen eljutottál oda, hogy szarok a törvények.

mégiscsak fejlődőképes vagy :-)

jabba2 2010.05.26. 15:35:07

Egy ősi törvényt kéne visszahozni,:Ki egy tyúk értékénél többet lop,annak keze vétetik!

Fenehorizont 667 2010.05.26. 15:46:29

@Valahol Máshol:
áh, ez nagyon elkeserítő. faszkivan, hogy a rinyálás meg tud hatni egy bírát.
egy cigány akkor fakad sírva, és jajveszékel teljesen élethűen és hihetően, amikor éppen akar.

venszivar 2010.05.26. 15:46:38

@jabba2: Ez is jó !!!De míg van kezük,addig a törpe vezír a családi kő bányákba dolgoztathatná őket...Habár lehet,hogy a vérei !!?????

Rwindx 2010.05.26. 15:49:06

off:
"Robert Fico szerint rosszul kezdett az új magyar kormány. A szlovák kormányfő nemcsak a kettős állampolgárságot lehető tevő törvény elfogadást kifogásolta, hanem azt is, hogy Orbán Viktor első hivatalos külföldi útja Lengyelországba vezet."

Fico már teljesen megőrült. Mit hisz magáról ez a szarevő? A magyar kormánynak talán azonnal elé kellene járulnia? Látszik mire szoktatta a maszop ezt a hisztigépet.

on

himpellér 2010.05.26. 15:49:29

Mikor megy már végre a cigány tábor az égbe?

Senkifia 2010.05.26. 15:52:18

@Rwindx: nem, én csak továbbvittem ennek a gondolkodásmódnak a fonalát. miszerint jó jó,hogy ellopta a suttyó a zsilipet, dehát miért nem vonják felelősségre a gát karbantartóját, amiért ezt nem vette észre. A baj csak az,hogy a zsilipet közvetlenül az árvízi helyzet előtt,illetve közben lopta el a kedves ember. És erre ne már az legyen az első reakció,hogy jójó, de osszuk már meg a felelősséget. Mert ez az a tipikus liberális szutyok,amit 8 éven át prezentáltak szdsz-ék, olyan körülményekre vonatkoztatva,amit én felsoroltam. Ezek létező btk-s törvények voltak. Most már kezd változni szép lassan. De nehogy már a gátőrt tegyem felelőssé a zsiliplopásért, miközben azt meg felejtsem el, hogy milyen szintű moralitáshiányra vall az,hogy a sutyerák ellopja a zsilipet. Nem beszélve a segítségnyújtóktól lopásokról, meg a kézpénzlopás a szerencsétlenektől, stb. Majd erre is mondjuk azt,hogy miért hagyta üresen a házát az árvízkárosult,és hagyta benn a pénzt. ő a hibás, nem a suttyó tolvaj. Bár a suttyó ebben a kontextusban dícséret.

2010.05.26. 15:54:59

@Dövan: igazad van dövan, mondjuk kezdjük a ti megyétekkel vagy mondjuk a te házaddal, add oda vagy olvasd el Spirótól a Feleségversenyt

Senkifia 2010.05.26. 15:55:13

@JohnHenry: ebből a szempontból már rég kifejlődtem. és ezeket a szar törvényeket a ballibék csinálták ilyen szarul az elmúlt 8 évben. már változóban van hálistennek. a szadesz lelépése után már maszop is próbált változtatni,mintegy menve a menthetőt.
szóval igen, fenntartom, hogy az amit te itt prezentáltál, az a suttyó liberális hozzáállás, hogy nem is az elkövető a bűnös, és osszuk már szét a felelősséget.
ha nem így lenne, akkor magyarázd el,mire is gondoltál pontosan,mert abból,amit írtál,csak és kizárólag ez jön át.

Kicsit Karcos 2010.05.26. 15:55:19

@Rwindx: OFF Fico nem vette észre, hogy megdöglött a lova. Engem talán nehéz vádolni naridroidsággal, de nagyon is jól csinálta a Fidesz ezt a dolgot: szavazás azonnal, Ficoék rinyálása leszarva, ezzel párhuzamosan az összes szomszéd hozzájárulásának begyűjtése, első út Lengyelországba, idáig szép munka. Ficónak már csak a fenyegetőzés, aztán meg az átkozódás marad (meg Gyurcsányiéknak is).

Fenehorizont 667 2010.05.26. 15:55:28

@fenehorizont:
plusz -hála az utóbbi évek "liberális" maszlaggal leöntött faszkodásainak, nagyonis jól tudja, hogy mit kell mondani, hogy megússza: az a 70 éves bácsi, akit 42 késszúrással öltek meg, összesen négyen, miután egy beton járólapot széttörtek a fején, az cigányozott előtte. dekülönbenis, a megélhetési lehetetlenségek miatt fanyalodtak arra, hogy széttrancsírozzák a fejét, mert ők olyannagyon szegények, és ki vannak rekesztve. áhhh...

monyon le 2010.05.26. 15:57:33

A francokat érdekli, hogy Bodzás Lakatos fivérek, vagy Fekete Dzsoni kongóból, esetleg Kohn rabbi , vagy macedón bevándorlók voltak kik rákattantak a vízügyi műtárgyakra.
Nem érdekel milyen a bőrszíne, etnikuma, hovatartozása politikai nézete!
De!
Tessék már példát statuálni a büntetési tételekkel! Legyen már a szemét mocsok közszemlére téve a Nép előtt (személyiség jogait, hogy nem lehet mutatni az arcát - kiröhögöm). Dolgoztatni nap mint nap amíg csak mozog, az elvezető árkok tisztításával, kubikoljon a nyomorultja! És ha egy kisebbségi csoportból érkezett, fennhangon bemutatni egy kisebbségi település lakosainak - hogy hát kérem szépen itt az az állat ki miatt, még az a kis vagyonotok is szét ázott -tessék megnevelni!
Ezt az ilyennek:

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\

Rwindx 2010.05.26. 16:07:20

@Senkifia:
Kicsét szétbontanám, tudom idegesítő, de nem áll szándékomban idegesíteni, csak most erre van időm:
"miszerint jó jó,hogy ellopta a suttyó a zsilipet, dehát miért nem vonják felelősségre a gát karbantartóját, amiért ezt nem vette észre."
Teljesen igaza van ebben. Azt IS felelősségre kell vonni, ha szükséges. Ez könnyen kiderül ha megnézik az ellenőrzési és karbantartási jegyzőkönyveket összevetve az előírásokkal. Ha nem történt meg az előírt időpontban az ellenőrzés, vagy nem készült a lopásról jelentés, akkor ezzel ő is veszélyeztette a települést, munkakörileg. Ha mindent megtett, akkor erről termésetesen szó sincs.

"A baj csak az,hogy a zsilipet közvetlenül az árvízi helyzet előtt,illetve közben lopta el a kedves ember." - Ezt jelenleg azon kívül aki ellopta még senki sem tudja.

"És erre ne már az legyen az első reakció,hogy jójó, de osszuk már meg a felelősséget."
Ez nem felelősségmegosztás, hanem pont a felelősségek pontos definiálása. Ha valaki esetleg nem látta el a rábízott feladatát, melynek ráadásul közbiztonsági vonzatai vannak, akkor azt büntessék meg. Ne sunnyogjuk már el.

"De nehogy már a gátőrt tegyem felelőssé a zsiliplopásért," - Nem, ha felmerül a felelőssége akkor nem a lopásban lesz felelőssége, hanem szakmai mulasztásban.

"miközben azt meg felejtsem el, hogy milyen szintű moralitáshiányra vall az,hogy a sutyerák ellopja a zsilipet." - Senki nem mondta ezt. Ne felejtsd el, én sem fogom.

"Nem beszélve a segítségnyújtóktól lopásokról, meg a kézpénzlopás a szerencsétlenektől, stb. Majd erre is mondjuk azt,hogy miért hagyta üresen a házát az árvízkárosult,és hagyta benn a pénzt. ő a hibás, nem a suttyó tolvaj." - Szerintem erre sem gondolt, amikor a fentieket leírta. Persze nem tudhatom mire gondolt (ahogy rajta kívül más sem), de normális ember ilyet nem gondol.

"nem, én csak továbbvittem ennek a gondolkodásmódnak a fonalát." - Szerintem nem jó irányba, valamiért túlreagáltál egy félreértést.

gyilkos fűegér 2010.05.26. 16:08:22

Értem én, lopnak mindent a cigók. Aztán a cuccot ki veszi meg tőlük jó áron barátaim? Ah, csak nem egy rendes magyar "vállalkozó"?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.05.26. 16:10:39

@Dövan: Szerintem Indiában jobban terem a bodza és toleránsabbak az őslakosok...

Rwindx 2010.05.26. 16:11:23

@Kicsit Karcos:
Nos igen, éreznie kell lassan hogy körberöhögi mindenki, nemmellesleg kurvára leszarják a hisztijét, mert nem vele foglalkozik mindenki.

indapass90210 2010.05.26. 16:11:35

@f.m.j.: Húsz éve senki sem gondolta volna, hogy egy nap majd útlevél nélkül, egy személyivel leugorhatsz a spanyol tengerpartra úgy, hogy közben nem túrják át a kocsidat 5x. Egyszer majd EU kormány lesz, és akkor a jelenlegi kormányok úgy fognak tűnni, mint egy törzsfőnök meg a vének.

indapass90210 2010.05.26. 16:19:36

@dimitrisz: ami házam nekem van, azt bárkinek odaadom! A melyik megye kérdést pedig megoldja a változó népesség arány.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.05.26. 16:23:36

Ezt a hadiállapotos rendtartést láthattuk a hírekben, Chilében nem sokat szaroztak a földrengés után. A még megmaradt áruházakba be akartak törni mert nekik joguk van elvenni az élelmet (meg persze mindent ami mozdítható), a katonák pedig lelőtték őket. Egy nap után abbamaradtak a nagyobb boltok és áruházak fosztogatása. A kormány kézbe vette a dolgokat juttatott élelmet, gyógyszert, vizet, ami kellett, de nem önkiszolgáló volt a fél ország "mert nekem ehhez jogom van".... Oké, hogy az egy földrengés volt, de itthon békeidőben is ez megy. Kell valami a boltból? 20 000-es érték alatt van, elveszem. Gyereknél mobiltelefon? Öregasszonynál táska? Öten, hatan, nyolcan iszonyat keményen vagyunk, mert háromszoros túlerő alatt cigánycsordát támadni még nem láttam/hallottam. Nekünk ez jutott. Együttérzésem a keleti régióban élőknek akik nap mint nap ettől szenvednek. A 3500 friss ropogós új rendőrt van hova kihelyezni....

indapass90210 2010.05.26. 16:25:12

Azért nézzétek meg, milyen bunkókat szavaztak be a Parlamentbe:

"A következő felszólaló, Sneider "Roy" Tamás, a Jobbik szociálpolitikusa...Kifogásolta, hogy roma (az ő szavaival cigány) közmunkaprogramot hirdettek, "miért nincs sváb közmunkaprogram", kérdezte. A romaügyi tapasztalatait a kilencvenes évek egri szkínhed-roma háborújában szerzett szakember szerint ez irritálja a magyarokat."

Mintha nem lenne jobb mindenkinek, hogy aki akar közülük, az elmehessen dolgozni, aztán otthon a gyerek is lásson valami rendszerességet az apjától/anyjától.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.05.26. 16:27:02

@Dövan: Van még lakatlan terület a Földön. Ne fosszuk meg a cigókat attól, hogy teljesen önállóan, csak magukra hagyatkozva boldoguljanak. A "Majd eltartanak a magyarok!", vagy a "Majd eltart a f*szom!" dakota közmondások gyorsan értelmüket vesztenék. Szép látvány lenne ahogy ismerkednek a munka és a saját magadnak megtermelt érték fogalmaival. Valószinűleg kihalnának.

kszabo 2010.05.26. 16:27:02

@Bobby Newmark: Közmunka, gyerekek, aknaszedés, van bőven :)

==T== 2010.05.26. 16:28:42

@csernaja obca: Te ostoba, az erdő nem azért van, hogy kivágják, az erdő a természet része...

Kartal (rezervált) 2010.05.26. 16:48:32

@Senkifia: Pont ma délelőtt mondták a rádióban, hogy a vízműnél vannak olyan ajtók, amiket egyszerűen lehegesztenek, és amikor be kell menni, akkor a kollégák úgy vágják ki az ajtót, mivel nincs annyi lakat, ami a fémtolvajokat kívül tudná tartani. Ennyit a gát karbantartójáról.
Erről az újfajta "liberalizmusról" meg annyit, hogy a bűnöző seggét nyalják fehérre, miközben szemen köpik az áldozatot. Mit nekik az ártatlanok szenvedése, amikor milliókat lehet kaszálni cigányintegrációval, csak kicsit nyalni kell a sz***os fekete v***ukat... Már bocsánat, de ilyenkor elgurul a gyógyszerem.

@fenehorizont: a "liberális" faszkalapoknak te beszélhetsz. Mintha csak egy lemezjátszónak beszélnél, amelyiken megakadt a tű.

@Meleardil Eressea Iluvadan: közveszélyokozás: hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zvesz%C3%A9lyokoz%C3%A1s

@Csillagszemű Juhász: nekem meg több olyan cigány munkatársam volt/van, akikkel szívesebben dolgoztam/dolgozok együtt, mint a vérmagyar Jobbik párttag kollégával. Érdekes, őket sem cseszteti senki mert cigányok, megbecsült munkatársak. Nem a bőrszín itt a fő baj, az szinte senkit nem érdekel.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 16:59:33

@PeriwinkIe (aka A 40-es fantomja):

HOGY MERED ELLOPNI A NEVEMET TE MOCSKOS MORFOLÓGUS NEVEZETŰ PATKÁNY???!!!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 17:02:18

@laspalmas: Épp a nevemet lopja a mocsok...

Ő nem én vagyok, remélem, senki nem kever össze ezzel a véglénnyel...

Nem lehetne icipicit kitiltani innen? Mondjuk úgy végleg. A stílusa egy dolog, de ellopni más nevét, ez genny dolog.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 17:03:22

@laspalmas: Amúgy az általad idézett kommentet pont én írtam. :)

Rwindx 2010.05.26. 17:11:16

@Periwinkle (aka A 40-es fantomja):
Az L-t kicserélte i-re.
Látszik hogy csak csak egy véglény, nem több, ez nem stílus, hanem jellem kérdése. Ez próbál erkölcsi magaslatokból mást megítélni. hehe

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.26. 17:18:44

@Rwindx: Nah, átírtam a nickemet. :D

Nem is az zavar, hogy hülye és erre veri az ötcentist, az se zavarna, ha felfordul, csak most az én nevem alatt trollkodik mindenütt ez a genny...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.26. 17:31:15

@PeriwinkLe - az igazi (aka A 40-es fantomja): Segitek szemelyesen beszelgetni vele, ha valaki megmondja, hol lehet a tervet valosagba atultetni. Van a pofatlansagnak olyan szintje, amit csak a pofonzapor moshat le.

"Nem szabad viszonzatlanul hagyni masok tetteit. Erre valo a hala es a bosszu."

Magyarorszagnak egyetlen baja van, a tobbi mind ebbol ered. Ez az aljassag es a bunok kovetkezmenynelkulisege. Ha gonoszsagot latsz, ne menj el mellette!

Horizont 2010.05.26. 17:31:34

Mit érdemel az a bűnös aki árvíz idején zsilipet lop és víz alá kerül ez miatt minden?
Statáriális bíróság és a helyszínen főbe lőni! Virtuálisan eljutottam idáig. Az ilyenek menthetetlenek.
(ha) Elkapják, (ha) beviszik, aztán kijön és ugyanott folytatja, szeme se rebben.

Marcellusca 2010.05.26. 17:37:14

@Horizont: Hoppá, hoppá, Kiskezitcsókolom!
Radikalizálódunk, radikalizálódunk? :)
Úgy néz ki, nem csak függőséget okoz a V'bőr. :D

Egyébként teljesen egyetértek, támogatom.

Iszapszentkukac 2010.05.26. 17:45:03

Az ilyeneket a helyszínen agyon kéne lőni!
Attól tartok az elmúlt nyolc év ámokfutása helyrehozhatatlan károkat okozott...:(

Ja, és cikkhájl!
:)

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 18:02:06

@Shaddam ':

Nem, azt az anyja csinálja neki..

Horizont 2010.05.26. 18:03:12

@Marcellusca:
Most jót nevetnék ha olyan lenne a téma. Radikalizálódom?Igen!! Védekeztem egy ideig aztán megadtam magam:)) Tele lett a hócipőm. Anyám én nem ilyen lovat akartam:) Sőt egyre gyakrabban érzem azt, hogy olyan szívesen odautaznék az illetőhöz és úgy de úgy meg tudnám püfölni! Nevelési célzattal! Amit kihagyott az anyja!
A Vastagbőr hatása alól nem lehet kibújni! Mint a kokain! Egy internet előfizetésért megkapom!:))
Hol vagyunk már a kávétól? Fényévekre!!

picur3ka 2010.05.26. 18:05:03

@JohnHenry:

Sajnos, tajekozatlan vagy. Az ilyen reszeket csak arviz idejen teszik fel sok helyen, mert kulonben ellopjak. Arvizek kozott orzik depokban.

derelyegrádi szellem 2010.05.26. 18:05:53

@kisherceg79:

Vagy a postaládáját, hogy mikor hozzák a következő idézést...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.05.26. 19:20:00

Belefojtani a cseszett kiáradó patakba. Vagy bedugni egy zsákba, és a többi, homokkal teli közé hajítani a töltésre. Bezzeg az ő ürgeluka tutira száraz ilyenkor is. Eszem megáll! Még szerencse, hogy a homokzsákot összekötő zsineg nem tartalmaz fémet.

f.m.j. 2010.05.26. 19:40:16

@JohnHenry:

Igen, jó ötlet. Pont úgy, mint a pilóta játéknál, akik felül vannak, meg hamar belettek véve a buliba, azoknak jó. Így lehet elnyomni a többieket, meg kizsigerelni, és a hülyék még akarták is...

@Dövan:

20 éve, és most sem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy leugorja különböző tengerpartokra, és őszintén bevallom, ne az útlevél megléte, vagy hiánya okozza ezt a kis hiányosságot...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.26. 20:16:56

Minden tiszteletem az árvizet megfékezőké, de :
Ha az én házamat 1-2 évente fenyegetné az ár, elöntené a víz, én úgy költöznék el, mint a huzat. Persze ha lehet. :(

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.26. 20:18:55

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): Az a baj hogy az ilyen cigányok arányaiban igen kevesen vannak :( Ha mind ilyen lenne, hát semmi gond nem lenne velük!

Csillagszemű Juhász 2010.05.26. 20:42:56

@Kartal (jogsértő fekete mellényben): röhej, hogy valakik még ezt tudják tolni az emberek pofájába. "azé nem kap munkát mert barna a bőre." Nem azért mert 6 osztályt végzett, 30 évesen 10et böribe ült, írni, olvasni nem tud, sőt még magyarul se nagyon. De nem! Azért mert a magyar emberek szemét zavarja a barna szín.

Csillagszemű Juhász 2010.05.26. 20:44:52

@ColT: azért ez az elköltözés nem olyan egyszerű. Szerinted mennyit ér ott egy ingatlan? A másik meg, hogy nem mindenki 20-30 éves, hogy csak úgy költözget.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 21:26:29

@PeriwinkLe - az igazi (aka A 40-es fantomja):

Nehezen is akartam elhinni, hogy te játszol, nem vall rád.
Innen amúgy már ki van tiltva, de hogy máshol mit csinál....szerintem írj a supportnak (support@blog.hu).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 21:31:28

@PeriwinkLe - az igazi (aka A 40-es fantomja):

No ne haragudj a gyanúsításért, írtam neked privit. Remélem neked :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.05.26. 21:34:31

@Horizont:

Múltkor is olyan viccesen jött ki, hogy épp Te, az Örök Optimista írtad, hogy a 3 csapás akkor lenne jó, ha a harmadiknál agyoncsapnák a delikvenst.... pedig valójában ez nem vicces egyáltalán....hogy itt tart az ország, ennyire kiábrándultak sokan

Horizont 2010.05.26. 23:00:18

@laspalmas: Így jár ki Vastagbőrre jár:))
Viccet félretéve, képzeld el ha egy ilyen öreglány aki szereti az életet és az embereket és akinek az első nickneve "optimista" volt, idáig jutott, akkor mi lehet annak a fejében aki eleve pesszimista típus. Döbbenten figyelek, kapkodom a levegőt, és kifordulok önmagamból. Lemerem írni, hogy én nagyon szerettem a HAZÁM réges régen és boldog voltam, hogy itt élek és nem a szomszédban valahol. És ide jutottunk...... Bánatos vagyok.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.05.27. 08:49:35

@Csillagszemű Juhász: Akkor nem olvastad el amit írtam :)

"Persze ha lehet. :( "
Ez pont erre vontakozott.
De mondjuk egy faluval arrébb még akkor is menne a dolog, ha az ember 60 éves, nem egyből Pestre kell költözni.
A pénz más kérdés, de annyira nem hiszem, hogy sokkal többe kerülne a környéken valami árvízmentes ház.
Igazából azt furcsállom, hogy biztos van, aki megtehetné, és marad. Jó, biztos szeret ott lakni, de mondjuk engem zavarna, hogy évente kell árvízvédekezni, esetleg milliós károkat okoz a víz a lakhelyemben.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.05.27. 09:50:30

@laspalmas: Semmi gond, pont az volt a gyerek célja, hogy összekeverjenek vele. :) Köszi a privit, már válaszoltam is. ÉS írtam a Supportnak.

@Horizont: Öreglány? Optimista? Csak nem Idősasszony? :DD Őt sajnos pont kihagytam, nem jártam erre azokban a napokban, mikor Idősasszony törölve lett a téridő-kontinuumból. :D Csak legendákat hallottam róla, s hiába kerestem, nem találtam... nincsenek valakinek lementett Idősasszony-kommentjei? :)

:ON:
Komolyan remélem, hogy az ilyen bűncselekmények , mint a zsiliplopás, vasúti átkelő rongálása, közúti táblák ellopása stb. komolyabb büntetést kapnak majd, mint egy úgymond "megélhetési" bűnelkövetés.
Ezek könnyen tragédiát idézhetnek elő, nem kéne mentegetni az elkövetőket (akiknek egyébként remekül jelzi gyermeki színvonalát, hogy ennyire nem gondolnak bele tettük következményeibe - hogy is van az a duma a szavazati joggal és a beszámíthatósággal?)

Tegnap olvasgattam a parlamenti közvetítést. Esküszöm úgy tűnt, hogy a Fidesz-Jobbik-LMP konstruktívan próbál valami épelméjű dolgot létrehozni. Vita volt, nem veszekedés - ilyet nem láttam hosszú évek óta. Talán ésszel is fognak mostantól politizálni a parlamentben, nem csak jelvényekkel és szólamokkal? Optimista vagyok... :D

2010.05.27. 13:57:12

Rákosi alatt az ilyeneket simán felakasztották, még kevesebbért is.
Nem sírom vissza, csak úgy eszembe jutott.

Jurganov 2010.05.27. 14:21:32

@JohnHenry: kérlek, ha nem megerőltető megmagyaráznád nekem, hogy miért is annyira jó az unio? mert nekem sehogy sem jön le. magát az elvet sem értem, a gyakorlati megvalósításról már nem is beszélve. ne olyanokat mondj, hogy "kölcsönös gazdasági kapcsolatok", meg " mindenkinek jó mert mindenkinek jó" hanem olyanokra világíts rá, hogy miért is jó az nekünk ha pl a németek irányítják a magyar gazdaságot ( ami kb ua mint a kommunizmus legrosszabb része, vagyis: nem a mienk....) vagy, hogy miért is jó az, hogy meg van kivel kereskedhetünk és a többiekkel nem, meg ilyenek. :)

Csillagszemű Juhász 2010.05.27. 21:24:33

@ColT: értem amit mondtál. nem tudod elképzelni emberek mennyire tudnak ragaszkodni a kis házikójukhoz, ahol leélték az életüket. tudnék mesélni ....
azt is kérdezte tőlem egy német csákó, hogy ha annyi bajuk van a magyaroknak Szlovákiában, faszé nem költöznek Magyarországra.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.05.28. 20:19:29

Rájöttem emberek!!! Heuréka! A Vastagbőr.blog.hu működtetőit szoros szálak fűzik az antikoffeinista lobbyhoz. Ez már bizos. Súlyos összeesküvést látok a háttérben. Egy hétig nem vagyok az országban, és tessék...

Viccet félretéve, egyszer már felvázoltam: az ilyen embernek nem nevezhető férgeket csak megfélemlítéssel lehet "kezelni". Elkapni néhányat, egy diszkrét helyszínen látványos kínzások közepette kivégezni ezeket a szardarabokat, a mókáról fullhd videót lőni, majd feltolni néhány torrentsite-ra, örök mementóul a többi féregnek. Ezekre csak megfélemlítéssel és erőszakkal lehet hatni. Mert nem emberek, hanem páviánok. (elnézést a páviánoktól)

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2010.05.29. 13:56:26

@Frengi: Most meg a gátakba kéne az ilyen tolvaj tetveket bebetonozni. Lenne anyag benne rendesen! Alapanyag van, nem is kár értük, a folyók is szép hosszúak...

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.31. 15:30:07

@Meleardil Eressea Iluvadan: Mondtam en, hogy kozuzem megzavarasa!

Most leltem ra a torvenyre:
www.vaskuti.hu/hirek/Btk-modositas%202008%20LXXIX.pdf
(Elso oldal, jobbra lent.) Ez ot ev alapbol, de tizig foltornaszhato.
Na meg a kozveszelyokozas:
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zvesz%C3%A9lyokoz%C3%A1s
Ez tiz ev alapbol, de tizenotig is szallhat.

Mivel a ketto egymast nem kizaro, amde sulyosbito tetel, reszlegesen osszevonhatok. Ami azt jelenti, hogy ugy 15-20 evre siman bevarrhatja az elkovetot egy morcosabb biro. Mostmar csak az a kerdes, akad e biro elengendo verrel a pucajaban. Mert a gatakon dolgozo gardistakkal baromi kemenyek tudnak am lenni!
Konkretan azt irta az egyik biro egy gardista elleni iteletben, hogy azert szabta ki a legmagasabb buntetesi tetelt, mert sulyosbito korulmenykent vette figyelembe "az elkovetett cselekmeny tarsadalomra veszelyessegenek magas fokat". A "cselekmeny" konkretan az volt, hogy csorikam egyenruhaban tisztelgett a szozat es a himnusz alatt.

Nos, itt lenne az alkalom valodi bunozok ellen kemenykedni. A torvenyek ott varjak, hogy valaki vegre alkalmazza oket.

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.05.31. 16:00:57

Nos...egy picipirinyo KBM, mivel negyed ora alatt sem jelent meg a hozzaszolas.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.05.31. 17:31:41

@Meleardil Eressea Iluvadan:
nono, csak nem veszed már ilyen komolyan ezt a dolgot!

Nehogy már egy vérnösző füvönülést, vagy fasiszta elholokausztolós mellényviselést, esetleg egy náci vigyázzban állást a himnusz alatt, súlyosbítva mellényviseléssel, összehasonlíts egy véletlenül elkövetett gyermekcsínnyel, egy egyszerű fémhulladék gyűjtéssel!

Főleg annak fényében, hogy a gárdaruhás vigyázzban állótól való rettegés vitte rá a szerencsétlen elnyomott kisebbséget, hogy védekezésül felkapja a zsilipnyitó szerkezetet.
A rémület amit a lapátoló gárdisták látványa okozott, amikor is azt hitte az ő sírját ássák a töltés tövében, az kényszerítette, hogy elszaladjon onnan, úgy, hogy a félelem görcsétől ökölbe szorult kezében maradt a vas.
Enyhítő körülményként kell figyelembe venni, hogy amint megnyugodott, és észrevette, hogy egy vasdarab van a kezében, azonnal jó és a környezetet védő honpolgárhoz méltón, az arra kijelölt gyűjtőhelyre vitte azt. A példás környezetvédelmi cselekményt jutalmazta csak az átvevőhely tulajdonosa azzal a háromszáz forinttal amit kapott érte.
Vegyük figyelembe, hogy a háromszáz forintot azonnal a magyar gazdaság felélénkítésébe fektette az italboltban a jóember, így a pénz azonnal visszakerült a gazdaság vérkeringésébe ezzel is élénkítve azt.

Javaslatom szerint, minden a gátakat 5 kilométerre megközelítő gárdistát azonnali golyó általi akasztásra kell ítélni amiért egy ártatlan és védtelen honpolgárt ilyen eszeveszett félelembe kergettek, mindezek mellett, a megrémült kisebbséget magas állami kitüntetésben kell részesíteni a gazdaság élénkítéséért végzett magas fokú elhivatottsága miatt.

Kicsit Karcos 2010.06.04. 21:53:39

"Rendkívüli ülést tartott a kormány: már 10 megyében hirdettek veszélyhelyzetet

Újabb hétezer katonát, polgárőrt, rendőrt és elítéltet rendelnek az árvízzel elöntött területekre. A legfontosabb, hogy emberélet elvesztése nélkül legyünk túl ezen a katasztrófán - mondta Orbán Viktor"

www.hirado.hu/Hirek/2010/06/04/19/Rendkivuli_ulest_tartott_a_kormany_ot_megyeben_hirdettek.aspx

vomit 2010.06.08. 15:29:29

"Halmaj határában romák készülnek orvhalászathoz a rendőrposzt orra előtt, s csak akkor hagynak fel a művelettel, mikor az rájuk szól: Ez már azért tényleg pofátlanság lenne!"

süti beállítások módosítása