Skip to content


       Szűrés lista

Holló a hollónak kivájta, Hanoi gyanús

Emlékezetes pillanat volt, mikor Eörsi Mátyás belenézett a Megasztár4-be, leszidta Mester Tamást, és kéretlenül, valamint teljesen indokolatlanul megvédte ellenében Nguyen Thanh Hien 16 éves versenyzőt. Illetve inkább az ő vietnami származását.

Eörsi most hallgat, pedig a képzelt rasszizmus helyett igazi probléma merült fel a kislánnyal kapcsolatban: letartóztatták az apját embercsempészetért.

Jellemzően marihuánaültetvényeken végzett rabszolgamunkára csempészett át a határokon vietnamiakat az a csoport, amelyre a hét elején összehangoltan csaptak le több európai ország rendőrségei - jelentették be német, angol, francia és magyar rendőrök közös sajtótájékoztatójukon pénteken Budapesten (sajtótájékoztató és prezentációs videó). Az ügynek Magyarországon 12 gyanúsítottja van: 5 vietnami és 7 magyar állampolgár. A letartóztatottak között van Hien apja is, a nyomozók őt tartják a bűnszervezet vezetőjének. Öten előzetes letartóztatásban vannak (köztük Hien apja, Tuan), egy emberrel szemben házi őrizetet (Hien anyja, Ahn), néggyel szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság, ketten szabadlábon védekeznek.

Horváth Katalin Fanni, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság szóvivője elmondta, 2009 első negyedévében merült fel a gyanú, hogy az egyébként megfelelő papírokat felmutató vietnamiak nagy számban, csoportosan érkeznek Magyarországra, de jóval kevesebben távoznak. Felvették a kapcsolatot a Nemzeti Nyomozó Irodával, adatbázist vezettek a beérkező vietnamiakról, valamint adatlapokon rögzítették, hogy milyen céllal, pontosan hova érkeznek.

 

A vietnamiak általában repülővel érkeztek Budapestre, jellemzően fiktív megbízólevelek alapján kaptak C típusú vízumot, amely egyszeri belépésre jogosít. Őket vietnami tulajdonú hotelekben helyezték el, majd egy-két nappal később Németországba vagy Franciaországba szállították őket, repülővel vagy közúton.

A meghívólevelekkel kapcsolatban Boross Zoltán elmondta: volt olyan eset is, amikor egy cég tudta nélkül állították ki a meghívólevelet, a társaság adatai közé az egyik embercsempész telefonszámát rejtették, és amikor a konzulátusról telefonon érdeklődtek a dokumentum valóságtartalmáról, valójában a csoport egyik tagjával beszéltek.

Arra az újságírói kérdésre, van-e a rendőrségnek információja arról, hogy a hanoi magyar konzulátuson anyagi ellenszolgáltatás fejében adtak volna ki vízumokat vietnamiaknak, Boross Zoltán a nyomozás érdekeire hivatkozva nem válaszolt. Annyit árult el, hogy az eljárásokkal kapcsolatos adminisztrációt is megvizsgálják.

Segítünk egy picit , de legalábbis betesszük az emlékkönyvbe:

 

(forrás: MTI, DunaTv, Híradó, Blikk)

 

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr452112462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Aullah 2010.06.27. 09:09:27

Na végre, poszt vasárnap!
Ez eléggé LOL kategória. A végén, az utolsó képen mit kell nézni? Még korán van sry :D

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.06.27. 09:22:48

Milyen triviális sztori...

Egy vietnami "szervezet" feje jó apucit játszik, kislányát a helyi médiamajomkodás első helyével akarja megajándékozni.

kiske 2010.06.27. 09:34:11

Ekkora képmutatót, mint a fater.

BajszosErik · http://www.indavideo.hu/profile/BajszosErik 2010.06.27. 09:51:54

@Aullah: Biztos a követségi névlistán van megasztáros zsűri.

belzebubó 2010.06.27. 09:55:24

Sipos Éva emberi jogi szakdiplomata kollégáiról kialakitott véleményére kiváncsi leszek, ha esetleg kiderülne amit a sajtó sugall ill. van ahol tényként állitják, hogy benne volt a magyar nagykövi is a buliban. "Az ügyben érintett lehet a hanoi magyar konzulátus több munkatársa is, akik hamis meghívólevelek alapján állítottak ki vízumot. "
Mit szól hozzá az emberjogvédő, hogy rabszolgának adták el a szerencsétleneket a kollégái jó pénzért?

Hungaro Sapiens 2010.06.27. 09:58:58

Üdv a harmadik világban. Újabb szép hazai példát láthatunk arra, hogy a szervezett alvilágnak jól bejáratott kapcsolatai vannak a) a médiában b) közigazgatásban c) politikusok között.

Énbagoly 2010.06.27. 10:02:42

Na jó, nem követtem a meganyált, de ez a csaj megnyerte, vagy csak döntős volt? Mindegy. De gondolom az emelt díjas telefonálásokat az apucinak valamiből kellett finanszíroznia.
Biztos "csak" a lánya boldogulása miatt ment bele egy ilyen csúnya ügybe, így aztán "érthető" a dolog. :S

Kartal (rezervált) 2010.06.27. 10:06:32

A szlovákiai magyarverésről ezt találta mondani [mármint eörsi]:
"Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív, ostoba, a történelem szemétdombjára való szurkolói plakátot, amelyek hol gyalázták a szlovákságot, hol kétségbe vonták állami létüket. Szégyelljük magunkat azért, hogy a magyar szurkolók megsértették a vendéglátókat." - hála istennek a zsdsz került a történelem szemétdombjára. pont ahová való.

nüs 2010.06.27. 11:46:56

megérne egy posztot: az elmúlt 1 évben az elfogott drogtermesztők hány százaléka vietnami?
illetve: milyen arányban vannak jelen a vietnamiak hazánkban?
végül: mire következtethetünk ebből?

Mourinho már nem a király 2010.06.27. 11:48:41

Most csak én nem értem itt az összefüggéseket a posztban?
Volt a vietnámi csaj aki mit tehet arról hogy az apja mivel foglalkozik.
Volt Eörsi, aki egy tuskó, de attól mert védi a diszkriminációtól a vietnámiakat, és kiderül egyikről hogy bűnöző attól még nem lesz mindegyik az.
És van egy lista a konzulátuson dolgozókról.
Ez nekem nem áll össze :D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 12:01:11

@Anthony (kick-ass):

Mindegy. Lényeg, hogy liberálisok, cigányok, zsidók. A vietkongok is zsidók, csak hunyorognak, a megtévesztés miatt.
Lehet rágyújtani.

jozicsenko 2010.06.27. 12:07:45

ööö, lehet én lettem hungarofób, de nem értem: mi köze van eörsinek a marihuána termesztőkhöz?
(ha fogyasztó, maximum)

eörsi szimplán szdsz-s: szidja a magyart, védi az idegent (=ezért szabad szlovákiában a magyarokat verni, itthon meg kit érdekel)

belzebubó 2010.06.27. 12:07:49

@Anthony (kick-ass): Egyikről???
"Az elmúlt időszakban a fővárosi rendőrök többször is beszámoltak arról, hogy vietnámiak által termesztett marihuána ültetvényekre bukkantak és elfogták a tulajdonosokat is. Korábban szándékosan felhívták a házukat kiadó emberek figyelmét, hogy időről-időre ellenőrizzék ingatlanaikat, mert előfordulhat, hogy illegális célra használják őket. Volt, hogy épp így buktak le a külföldiek."
Ülj már be kérlek a KEOK-ba és beszélgess el az ügyintézővel és igen, fogsz találni egy-két szakácsot is aki talán nem bűnöző bár főzni nem tud...úgy ahogy dolgozó, tisztességes cigány is van. A követségen dolgozók nevének listája pedig ezért van: "Megerősítette a rendőrség a Híradó tegnapi információját, hogy a hanoi magyar konzulátus több alkalmazottja is érintett lehet a vietnami embercsempészési ügyben."
Azért ahhoz nem kell nagy IQ, hogy ez összeálljon, de a gyengébbeknek szivesen segitünk :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.06.27. 12:38:52

@jozicsenko:

A sajátjait (vagy egyáltalán bárkit) eladó rabszolgakereskedő sokkal nagyobb, ráadásul valós emberjogi probléma, mint Mester Tamás kritikája mögé rasszizmust magyarázni. Egy igazi liberális ilyet nem hagyhat szó nélkül, ráadásul mivel Eörsi egyszer már foglalkozott a családdal, illene most is megtennie. Szerintem.
Haonló ez, mint mikor olvasod az mszp.hu-n, hogy Xy bizonygatja az ártatlanságát, aztán mikor letartóztatják, na azt meg nem.

Hungaro Sapiens 2010.06.27. 12:54:42

@laspalmas: Eörsit régen viszonylag normális arcnak tartottam. Akkor írta le magát a szememben, amikor megtudtam, hogy azzal a dr. Bauer Miklóssal (Bauer Tamás apukájával) vitt közös ügyvédi irodát, aki ávós korában többek között előszeretettel "ápolta" az ügyfelek körmeit. Nem is csoda, hogy ezen az irodán keresztül intézett magának egy Ausztráliában élő másik volt ávós tiszt hamis igazolást arról, hogy ő nem kínozhatott meg senkit, mert az ÁVO-nál ilyen nem fordulhatott elő. Ennyit Eörsi emberi jogok iránti rendkívüli érzékenységéről...

Horizont 2010.06.27. 13:27:47

Van-e Magyarországon bármi ami normálisan működik és nem itatja át a korrupció meg a sok minden más is. Felmerül az emberben óhatatlanul is a kérdés, tényleg megéri-e becsületesen élni?
A nagykövetség emberei ha benne vannak arra már tényleg jelzőket se találok! Már nem mondom azt, hogy hihetetlen. De az hihetetlen, hogy mi a jó büdös franc történt az emberek agyával (főleg az elmúlt 2 évtizedben), hogy ennyire pénzközpontú gondolkozás lett, és nem számít se jellem, se elv, se erkölcs, semmi csak a pénz???? Kifordulnak önmagukból, feladnak mindent, semmi nem számít csak az a rohadt pénz. Szó szerint mindenre képesek érte!
A másik a vietnamiak (vagy bárki más)! Ha valaki elmegy egy idegen országba és ott befogadják és jó neki (jobb mint otthon) és ennek ellenére bűncselekményt követ el, na azt úgy vágnám a sittre és utána ki az országból mint a macskát sz..ni! A másik ami eszembe jutott. Imádok (nék) utazni, és Vietnam természetileg egy gyönyörű hely, én valószínű nem tudnám megfizetni, hogy eljussak oda, a vietnamiak meg eljutnak idáig. A szegények....
A megasztáros kislányt meg csak azért sajnálom, hogy ilyen apja, anyja van:(

belzebubó 2010.06.27. 13:44:15

@Horizont: Ezt úgy szokták csinálni, hogy az út árát ledolgoztatják velük. Ezért irja a cikk a rabszolga szót. Nem szeretik a fehéreket túlzottan az amerikaiakat meg főleg nem és ők még ma is azt hiszik, minden fehér amerikai de tényleg szép hely a városait kivéve.
Ázsia legtöbb országában kivégeznek ha kapcsolatba kerülsz kábitószerrel, termelsz vagy fogyasztod, főleg ha árulod, de ez érthető mivel valahogy elejét kellett vegyék annak, hogy ebből éltek nagyon sokan az elmúlt évszázadokban és csak a rigorózus törvényekből értenek.

Horizont 2010.06.27. 13:54:29

@belzebubó: Nem szeretik a fehéreket , de azért ideköltözni arra jók vagyunk? Vietnam szépségén nem a városokat értettem, bár kíváncsiságból azért megnézném azokat is:)
Kíváncsi lennék vajon mennyi vietnami, kínai él itt nálunk? Tudják hivatalosan?
Kivégzés? Na itt is elkelne 1-2 vagy több??:) Csak vicceltem! Vagy mégsem?:DDDD

belzebubó 2010.06.27. 14:12:03

@Horizont: Azt a nyomort ami ott van főleg huszonévvel ezelőtt amikor a kislány szülei idejöttek! Az apja a debreceni egyetemre jött, azt nem tudom, hogy elvégezte-e, most olvsatam. És akkor sem a pórnép vietnámi jött Mo-ra egyetemre az egy súlyos komcsi ország még ma is, főleg a nyolcvanas években! Tök mindegy hova csak ki onnan, azért is találtak könnyen sok embert akik ilyen embertelen körülmények között is életüket kockáztatva leléptek onnan. "Félájult állapotban, nejlonzsákokba csavarva, hamis meghívólevelekkel csempészte az embereket az a bűnbanda..." Ha valaki hasonló bűnt követne el itt mifelénk Ázsiában, hogy bűnszervezetben embert csempész, nagyon rövid időn belül nagyon súlyos büntetést kapna, akár halálbüntetést is. Ezeket ráadásul kábitószertermelésre vitték ki, szóval nagyon sanszos lenne a kivégzés, de Mo-on majd kapnak pár év letöltendőt és évekig megy majd a tárgyalás.

belzebubó 2010.06.27. 14:20:25

@El Topo (Sgt. Elias): Gook a szakszó rájuk és ezt pont Sgt.Elias nem tudja??? :D:D:D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 14:32:29

Eörsi szimplán egy köcsög!
vastagbor.blog.hu/2009/09/18/kalman_olga_vs_eorsi_matyas
www.youtube.com/watch?v=ASQUzouMYEM

Egyébként viszont nem tudom, miért kellene bármit is nyilatkoznia? Azt, hogy ez a vietnámi család nem tisztességes, attól még a magyarok rasszisták, nem? :-D

Horizont 2010.06.27. 14:34:18

@belzebubó:
Ezt értem amit leírtál, de az embereket (még ha vietnamiak is) nem !
"A szegénységből menekülő emberek általában 9-10 ezer eurót fizettek az útért, ha pedig nem volt pénzük, illegális marihuánaültetvényeken, rabszolgamunkával egyenlíthették ki a számlát. Akadt állítólag olyan menekült, aki azt sem tudta, melyik országban van."
Két rossz közül a rosszabbat választották!Vagy a remény lenyomott bennük mindent?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 14:35:23

@belzebubó:

A gooks benszülötteket jelent bárhol, és az istenverte britek használják.
A vietnami fazonokat kong-nak, Charley-nak, Mr. Nataliah Victor-nak hívjuk. Ki hogy szereti.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 14:39:31

@Horizont: Borat menni Amerika! :-D
Ja, az Kazahsztán volt!

Félre a tréfát! Szerintem ezeknek az embereknek telenyomták a fejüket mindenféle szép jövőről, meg édenkertről, meg pozitív változásról, meg forradalomról (ja, a forradalomról a mi fejünket nyomták tele :-D), utána pedig koppantak a szerencsétlenek, hogy mit kell csinálni, stb. Azht se tudják, melyik országban vannak, milyen nyelvet beszélnek az itt lakók, egyáltalán nem tudnak rólunk semmit, nemhogy azt, hogy mondjuk hol van a vietnám Budapesti nagykövetsége. Így aztán ez a banda úgy dolgoztathatott rabszolgamunkában embereket, hogy azok biztos, hogy nem szökhettek el, mivel azt sem tudták, hol vannak.

tudi 2010.06.27. 14:39:34

Szép, ebben tuti benne volt a Hanoi követség, ha nem is a nagykövet, de valaki biztos.

belzebubó 2010.06.27. 14:52:50

@Horizont: Az utóbbi sajnos, szörnyű hogyan élnek sokmillióan Vietnámban és ilyen jól még sosem éltek mint manapság...
@El Topo (Sgt. Elias): Rosszul tudod, par excellence az amcsi katonák zsargonjában a kifejezés a vietnámiakra, de hagyd csak meg az angoloknak egyébként meg vicc volt a neved miatt...
en.wikipedia.org/wiki/Gook

Kicsit Karcos 2010.06.27. 15:54:47

Ha jól olvastam, Mester Tamás konkrétan löki ezt a vietnami lányt...

A vietnamiak mellesleg erősen felülreprezentáltak a fűtermesztésben, legalábbis a lebukási adatok alapján. Tudom, hogy a drog rossz, meg minden, de ennek a problémának a megszüntetésére szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha engedélyeznék a háztáji fűtermesztést saját fogyasztásra. Utána neki is lehetne állni a fűkereskedelem felszámolásának, vietnámiastól, sarki kapucnistól, mindenestől. Aki szívni akar, az termelje meg, és kész, máris kulturált mederben van az egész.

UI: hajrá németek!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.06.27. 16:14:21

@Kicsit Karcos:
Hajrá németek!!!

"Ha jól olvastam, Mester Tamás konkrétan löki ezt a vietnami lányt..."
Úgy látszik, Eörsi NAGYON meggyőző tud lenni időnként.

A többi összefüggést én se nagyon értem. Utáljuk Eörsit (és az SZDSZ-t), utáljuk a kertévéket. Pedig ezek simán csak ízléstelenek. A rabszolgakereskedelem és a kábítószertermesztés viszont bűncselekmény. Ne mossuk össze!

Horizont 2010.06.27. 16:37:36

@Kicsit Karcos: "Ha jól olvastam, Mester Tamás konkrétan löki ezt a vietnami lányt..."
Hol lehet olvasni ilyenről? És honnan tudnak ilyenről akik erről írnak? Tartották a gyertyát?
Amúgy röpke 24 évvel idősebb Mester úr:)

"Aki szívni akar, az termelje meg, és kész, máris kulturált mederben van az egész."
Gondolod csak ennyi az egész ??
Nagy kertünk van, most gondolkodóba ejtettél:)

S.O.A. 2010.06.27. 17:05:54

Eörsi meg a több is ezredszerre is elmehet a bánatos p.ba, most bezzeg kussolnak!
Józan paraszti ésszel belátható, hogy hány olyan vietnami van, aki saját akaratából, saját pénzen utazott ide, mert szeretne kicsit európai körülmények között élni, és mert sok szépet hallott erről a helyről az iskolában, meg a pénzt is böcsületes munkával gyűjtötte össze az utazáshoz, hogy aztán a követségi papírmunka elintézése után egy szép, új életet kezdhessen itt nálunk.

Az a hülye, aki nem Magyarországra jön a harmadik világból... ide bárki jöhet, bárhol tud hamis papírokat intézni, ez nem a motozós-fényképezős-átvilágítós Amerika... ha valaki furcsán néz rájuk a repülőtéren, majd jön az Eörsi és megy az ejnye-bejnye... Itt csak emberi jogok vannak, jöhet aki akar, ez lesz az Újvilág!

Tuan úr (aki a 65. ember ezzel a névvel 1983 óta) most le let kapcsolva jön helyett másik száz, akiknek nem lesznek celeb lányaik --> a kutya se fog foglalkozni velük.

tryclops 2010.06.27. 17:15:14

@Horizont: Asszem a Blikk hozta le pénteken a témát. Meg én is láttam őket aznap a Menzában. Elég morbid.
f.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.27. 17:30:03

(Igazából ezzel nem lenne baj, ha minden vietnami behozatalával egyszerre hazavinnének egy pirézt...)

Amúgy nemtom most ezzel mi a baj, tehát hogy függ össze, hogy a Mester dugja-e a csajt (kit érdekel), hogy a csaj fellép a Megaszarban (még kevésbé érdekel).
Az embercsempészeket meg örülök, hogy elkapták, csak nem tudom, hogy jön ez ahhoz, hogy kinek a kije a kijével.

Ne bulvárkodjunk már, ez egy ennél színvonalasabb blog...

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 17:34:14

@ColT: @Reckl_Amál: Én azt hittem hogy a Mester az Eörsivel kavar :-P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.27. 17:37:34

@Ásómaci: Manapság semmi sem lehetetlen :D
A libsiket meg úgysem zavarja.

Marcellusca 2010.06.27. 17:39:03

@Ásómaci: Háááát, elnézve mindkettőt .... :)))

Az volt már, hogy Hient blokkolnám? :)
Mer', blokkolnám! :D

Horizont 2010.06.27. 17:51:12

@Marcellusca: Blokkolnád... Mit blokkolnál egy 16 évesen??
Még mellük, seggük sincs a vietnami lányoknak :DDDDD
Ti pasik....

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 17:54:41

@Horizont: Ti nők!!!
Még melletek, seggetek sincs, de már úgy riszáljátok magatokat! :-P

belzebubó 2010.06.27. 18:06:09

@Horizont: Itt a cikk: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/hien-vadul-csokolta-mester-tamast-2021632
Aki őt blokkolná az a tipus amelyik kimegy pl. Thaiföldre vagy Vietnámba és kérdés nélkül megveszi a 14-16 éves gyereklányokat mindezt 30+ évesen, miközben a kisgyermeke otthon van az asszonnyal, utána hazajön és az erkölcsről papol. Láttam ilyet nem egyet...

Horizont 2010.06.27. 18:06:49

@Ásómaci:
Hehehehehehe!!Kétszer írtam be a kommentem de inkább kitöröltem:)

Horizont 2010.06.27. 18:09:58

@belzebubó:
Sok minden van amiért még ennyi idősen sem értem (meg) a pasikat.
Ez is közéjük tartozik. :(((

Lone Wolf 2010.06.27. 18:24:01

Vastagbőrre kívánkozik!

mandiner.hu/cikk/20100627_ketezer_alairas_a_fidesz_ellen

"Bauer Tamás elmondta: több mint 2300-an írták alá a Fidesz elszámoltatási kampánya elleni tiltakozó felhívást - köztük politikusok, tudósok, írók, újságírók."

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 18:24:54

@Horizont: Pedig kíváncsi lennék! :-D
Mindamellett itt sem helyes néhány beteg férfi miatt általánosítani. Én a @belzebubó: által írt férfiakat karóba húznám. De mostanában a világ egy irányba rohan, a földi örömök kiélése felé. Ez lehet szex, pénz stb... Így lehet 14 éves, mell és segg nélküli kiscsajokat vonaglani az utcán (Mivel ezt látták valamelyik pornócsatornán, vagy kedvenc énekesük videoklipjében, pl.: Lady Gaga), a férfiak pedig a "jó vadászat" és a kis ellenállás miatt simán összejönnek velük. A kiscsajoknak meg imponál, hogy felnőtt embereket "vesznek le a lábukról" Persze itt megint kérdezhetnénk, hogy hol az erkölcs, a szülői nevelés, és még lehet sorolni... De ez van jelenleg Magyarországon. (Szerintem)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 18:27:26

@Ásómaci:

Máshol meg nem, mi?
Éppen ma néztem végig tátott szájjal egy műsort a tévében, ami arról szólt, hogy Amerikában 5 éves kislányok hogyan szépségversenyeznek. Nem tartom magam vadállatnak, de a kedves szüleiket minden különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül, őzsöréttel lőném ronggyá.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 18:27:54

@Lone Wolf: Egyébként visítva röhögtem. Majd pont a "Körmös" Bauer fia az, aki annyira aggódik a demokráciáért. Megy Gyurcsányért. Szánalmas és mulatságos.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 18:34:52

@Ásómaci:

Tényleg megkeresem a sufniban a Mossberget.

Horizont 2010.06.27. 18:37:59

@Ásómaci: Szó szerint hányinger! És csodálkoznak, hogy előbújnak a pedofilok állatok. Akik ott táncolnak mindegyiknek anyját, apját karóba húznám. Már bocsánat.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 18:40:59

Módosító a Btk-hoz:

"Aki gyermekszépségversenyt rendez, támogat, azon nagykorúként részt vesz, vagy megakadályozni elmulaszt bűncselekményt követ el, és 3-5 évig terjedő szabadságvesztéssel sujtható".

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.06.27. 18:45:23

@El Topo (Sgt. Elias): @Horizont: Bocs, hogy elrontottam a vasárnap estét, de ez jutott eszembe. Múltkor linkelte be valaki, nem tudom ki, de az összes szülőt, de főként a tánctanárt gorillákkal tépetném szét.

Marcellusca 2010.06.27. 19:14:19

@Horizont: Amikor indult a Megasz@ron, akkor volt 16. Ez min 2 éve volt.
Szóval már ábszolúte golyóérett. :DDDD

Egyébként mutatnék Neked olyan vietnami származású csajt, akit "mellesleg" jól elengedtek otthonról. Olyan kis bögyös-faros menyecske. :)))
Túúúdod. A csajok a melóhelyen. :)

Marcellusca 2010.06.27. 19:18:54

@belzebubó: Úúúúúú, b+, most inkább nem írom le, mit gondolok.
Még jó, hogy értetted a poént, a szmájlikat (direkt jó sokat).
Ez az, mindent bele!!!
Lehet általánosítani és fröcsögni, anélkül, hogy ismernél!
Miből gondolod, hogy nem húznám karóba az olyan "férfiakat", akikről te is írsz?

Áhhhh, nők!

Marcellusca 2010.06.27. 19:23:10

@El Topo (Sgt. Elias): Úúúú, ne is mondd!
Én is láttam hasonlót.
"De, hát a gyerek ezt akarja."
ANYÁD!
Ha tevesz@rt akarna zabálni, akkor azzal etetné?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.27. 19:23:23

@belzebubó: Ezt anélkül is lehet tudni hogy láttál volna ilyet.
A másik, amikor nem kell Thaiföldre menni, hanem itthon is sok esetben 16-18 éveseket 30-50 közti pofák kefélgetnek.
Házas-nem házas, egyre megy.

Marcellusca 2010.06.27. 19:25:22

@Ásómaci: Bammeg, azt sem tudják, hogy valójában mit táncolnak, miről szól.
De, asszem hamar megtudják.

Marcellusca 2010.06.27. 19:27:50

@Ásómaci: Asszem nekem kell elnézést kérni, mert én voltam olyan ökör, hogy bedobtam a blokkolós poént, belzebubóka meg rácsapott, mint gyöngytyúk a meleg takonyra.

Úgyhogy, sorry, Emberek!

belzebubó 2010.06.27. 19:46:47

@El Topo (Sgt. Elias): u=ú
Gondolom hasonló kislányokat mutogattak:
funfunpics.blogspot.com/2010/02/child-beauty-pageants-contest.html

@Ásómaci: Én zavaromban fészkelődöm a székemen, miközben a nézők elragadtatva csápolnak.

belzebubó 2010.06.27. 19:50:45

@Marcellusca: Nem, akkor 14 volt most 16. És tényleg nagy ökör voltál de legalább belátod. A nők valahogy ebben nem értik a viccet az is lehet, de az legalább az érthető.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.27. 20:03:08

@El Topo (Sgt. Elias): Nem értitek ti ezt! Ezeket a kislányokat hatalmas ambíció fűti. Az anyukájuk csak segít kiteljesíteni azt (fogprotézissel pótolva a kihulló tejfogakat, póthaj etc.)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.06.27. 20:52:27

@neccharisnyás útonálló:

Hát, ezt nem is nagyon szándékozom megérteni.

jozicsenko 2010.06.27. 23:40:21

@laspalmas: nézd, amikor a cigányság csicskaként használ embereket (magyart, cigányt, tökmindegy), az is rabszolgaság

rabszolgaság a XXI. században, ezer évvel Szent István után (aki kimondta, hogy szabad ember mindenki, aki keresztény)

az szdsz ekkor sem szólalt meg, mert a cigányság természetes szövetséges a magyarság ellen eörsinek és cimboráinak

persze így már értem, mire gondoltatok, csak nem állt össze a kép

de ezen kár agyalni: az szdszről eddig is lehetett tudni, hgoy
-támogatják a melegeket (miért ne, a magánéletben -figyelsz toplák, ugye? a magánéletben!- azt csinálnak, amit akarnak)
-támogatják a drogokat -kösz, a pálinkámért meg büntetnek, ohh, ez fekete pont
-elfogadják a rabszolgatartást, ha nem zsidóznak
és a legmocskosabb (szerintem)
-nyiltan pedofilok: én még emlékszem, hogy 14 évre vitték volna le a "felnőttfilmek"ben szereplők korhatárát! (=a hivatalos szöveg a fiatalok egymást filmező hülyeségének a védelme volt, de mndenki tudja, hogy a cél a minnél fiatalabb kislányok lefilmezése: egy 14 éves csitri legálisan a kamera elött? undorítóbb minden egyébb hülyeségüknél)

szumma: hála a jó istennek, hgy eltakarították őket...

bár gondolom majd jön toplák (topo) és védi a mundért (hála az égnek szűröm, így nem látom, hogyan védi a ballib értékrendet: a rabszolgaságot és a drogokat

eml 2010.06.28. 01:00:23

Nem értem az összefüggéseket.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.06.28. 07:25:23

@jozicsenko: "az szdsz ekkor sem szólalt meg, mert a cigányság természetes szövetséges a magyarság ellen eörsinek és cimboráinak"
Hogy meg fognak lepődni, mikor már ők lesznek a bodzás norvégok csicskái.

loop80 2010.06.28. 08:48:36

@Marcellusca: "Bögyös-faros" vietnami csaj?!

Ööö...elérhetőséget kérek, de rögvest! :D :D

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.28. 12:35:43

Most jutott eszembe:
Amerikai turistának ellopják az iratait ,pénzét Thaiföldön,ráadásul eltéved.Ahogy álldogál az utcán tanácstalanul,odamegy hozzá egy gyanús alak.
-Uram volna itt egy 12 éves kislány.Még szűz.
-Hagyjon nem érdekel.
KIs idő múlva újra odajön a gyanús alak: -Uram van itt egy 10 éves kisfiú még szűz.Nem érdekli?
-Nem!Nekem az amerikai konzul kell!
A fazon egy kicsit gondolkodik majd azt mondja:-Hát nem lesz olcsó,de megpróbálhatjuk.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.06.28. 18:45:12

@El Topo (Sgt. Elias): Meg is szűnne irántad minden jóindulatom, ha fejet hajtanál eme "magasztos" eszme előtt. BTW, ma kapcsolgatom a dobozt, és már megint a felstruccolt hajú, kilométeres vakolattal kipingált 6 éveseket mutogatták. Egyik kategória: "Legszimpatikusabb személyiség" 10 éves korukra túl lesznek a kamaszkori viharokon, vagy mi a manó?

2010.06.28. 22:55:17

Hogy mik vannak?

Itt a műköröm piacot uralják a vietnamiak, abban viszont nagyon jók.

Bár elgondolkoztam rajta, amíg a kislány a körmeimet ráspolyozta, hogy valyon mennyit kereshet, ha 3 órát dolgozik a kezemen, ezért fizetek 35€-t, amiből 19% a MWS, anyag és az üzlet díja (egy pláza nem olcsó hely).

Lehet, hogy őt is eladták rabszolgának?

süti beállítások módosítása