Skip to content


       Szűrés lista

A védekezés új formája: wiesztnembunos.com

http://www.origo.hu/i/1005/20100521wiesztjan2.jpgWieszt János nagy kedvenc. Mindig meg tud lepni valamivel, erős mókafaktor ez a fickó.

Nem zavarja, hogy ennél egyértelműbben nem bukhat le politikus a világon. De a Főnökétől, Gyurcsány Ferenctől elleste, hogy még a legnyilvánvalóbb dolgokat is ki lehet magyarázni (hazudtunk éjjel-nappal vs. szenvedélyes igazságbeszéd). Persze óriási különbségek vannak a két szocialista politikus kvalitásai között, de Wieszt azért próbálkozik.

Igaz, egyenlőre csak annyit sikerült elérnie, hogy rabszíjon vezette el a rendőrség. (Gonosz mu-ha-ha)

Wieszt amúgy tökéletes alakítja a az előző rendszerben felnőtt helyi szoci kiskirály szerepét. Legszívesebben rongybaba formájában dobnám piacra, simán megmintázható róla a "Korrupt Szocialista Politikus" alakja, minden gyerek álma, hogy egy ilyennel játsszon.

Ne feledjük, Újbuda a maga 137 ezer lakosával akár az ország 4-5. legnagyobb városa is lehetne, és Wieszt ennek a kerületnek töltötte be az egyik kulcspozícióját, a  Vagyongazdálkodási Bizottság elnöki tisztét. Szürkesége olyan eredményes volt, hogy még a Fővárosi Közgyűlésbe is delegálták, el lehet képzelni, hogy milyen humánerőforrásból dolgozhattak a szocialisták, ha ilyen Wieszt meg Kivágóné-féléket voltak csak képesek delegálni?

A szenzációs védekezés pedig, amin másfél hétig agyalt Wieszt úr: csak kölcsönt kapott. És erről egy kézzel írt papírt is bemutatott.

A priceless performansz a Mokkában még június elején:


Wieszt úr valószínűleg nem volt elégedett, ezért még egy külön oldalt létrehozott és állított csatasorba: wiesztnembunos.com.


"Független" és "polgár" és egy kókadt szegfű. LOL.

Wieszt János helyében egy network-öt csinálnék ebből, és gyorsan bejegyeztetném a gyurcsanynembunos.com-ot, a veresnembunos.com-ot vagy a tatrainembunos.com-ot. Ez lehetne akár az ellenzéki, megújult kapcsolat.hu.

Nézzük, hogyan is lehet megmagyarázni azt, hogy a napi rutinnak megfelelően, unott arccal és szó nélkül eltettem a 2 milliós borítékot:

Bemutatkozás:

"Nem az a problémám a felvétellel, hogy a megkérdezésem nélkül készítették törvénytelen eszközökkel, hanem mert manipulálták, szerkesztették annak érdekében, hogy nyilvánvalóan valótlan állításokat támasszanak alá vele. Nem kétséges számomra, hogy ki fog derülni a valóság, azonban erősen kétséges, hogy nem évek múlva kapok - akkor már legfeljebb erkölcsi - elégtételt sérelmeimért. Azért hoztam létre ezt a honlapot, hogy az érdeklődők megismerhessék az igazságot."

"Az igazság nagyon messze van a vádaktól, de a látszat ellenem dolgozik: a közvélemény hajlamos az első benyomás után ítélni, nem foglalkoztatja sem a miért, sem pedig hogy a felvétel szerkesztett, megvágott és manipulált. Politikus vagyok, ráadásul szocialista politikus, vagyis nyilvánvalóan bűnös, az ártatlanság vélelme nem illet meg. Amúgy is nehéz dolgom van, hiszen ellenfeleim profi munkát végeztek a videóval, a valóság, a
történtek pedig nem írhatóak le egy-két tőmondattal."

Az ügyről:

"Munkámból, feladataimból adódóan számtalan emberrel találkozom, nem volt ritka olyan nap, amikor 10-15 tárgyalásom is volt üzletemberekkel, magánszemélyekkel, érdekvédőkkel. "

"
Az önkormányzat működése kifejezetten demokratikus, néha úgy érzem túlságosan, a működés rovására menően az. Én magam hiába voltam bizottsági elnök, semmilyen egyéni jogköröm sem volt. Egy miniszterrel vagy egy igazgatóval ellentétben én nem írhattam alá egyetlen papírt sem, nem hozhattam meg döntést akár száz forintról sem, mivel - ügytől függően - vagy a bizottság, vagy a közgyűlés többségi szavazással határozott ezekről."

"
Gálfi úrral egy alkalommal rövid beszélgetést folytattam – ő szokás szerint kért, én pedig rámutattam, hogy támogatom az elképzeléseit, de segíteni neki nincs módomban. Eközben végighallgatott egy rövid telefonbeszélgetést, amelyből kiderült, hogy átmeneti pénzzavarba kerültem, vidéki házam építése során. Habozás nélkül felajánlotta a segítségét, és hangsúlyosan jelezte, hogy baráti kölcsönről lenne szó, nem vár el ezért a pénzért semmit. Némi hezitálás után elfogadtam az ajánlatot, utólag úgy tűnik, életem egyik nagy hibája volt.

Az ügyhöz tartozik, hogy összesen két alkalommal kaptam mintegy kétmillió forint kölcsönt Gálfi úrtól, amelyet mindkét alkalommal néhány hónapon belül, hiánytalanul visszafizettem. A kölcsönről váltót írtunk, amely sokkal erősebb jogi forma a kölcsönszerződésnél, mivel a bíróságon azonnal behajtható. Jellemző módon Gálfi úr abszolút úriemberként viselkedett ez idő alatt, egyszer sem keresett meg akkor, amikor éppen tartoztam neki."

A lejárató kampányról:

"
Gálfi úr és Kupper András támadása elismerésre méltóan precíz és jól szervezett volt. Nem csak azért, mert a feljelentés, a videó felkerülése az Internetre, és közös sajtótájékoztatójuk szinte egy időben zajlott, hanem azért is, mert nem sokkal később már az én ajtómon kopogtattak a felizgatott riporterek. Ekkor hibát követtem el, noha emberi hibát: megpróbáltam megvédeni magam, még döbbenten és felháborodottan a látottaktól néhány átgondolatlan mondattal. Ha rutinosabb, a médiában jártas politikus vagyok, lenyelem jogos sértettségem, és nem nyilatkozom azonnal, hanem egy hosszú közleményben határolódok el a felvételtől."

"Valamelyik riportomban azt mondtam, olyan döbbent voltam, mintha reggel bemennék a garázsomba hogy beüljek a Volkswagenembe, és helyette egy Mini Coopert találok ott. Alig hiszem hogy bárki más eltérően reagált volna a szituációra. Láttam az Interneten a felvételt – egy olyan felvételen amiről nem tudtam, és amit nem is feltételeztem hogy elkészülhetett. Ott voltam rajta, és mégsem az történt amire én emlékszem. Nem csak azért mert nem helyenként megszerkesztették, de úgy is vágták, hogy az egy ártatlan szituáció helyett egy törvénysértést mutasson be. Ráadásul ha valaki veszi a fáradtságot és végignézi, még ezen a manipulált felvételen is vannak olyan momentumok, amelyek egyértelműen bizonyítják ártatlanságomat, és kétségesé teszik a videó hitelességét."

A váltóról:

"Ugyanis birtokomban van egy váltó, amelyet a Gálfi úrtól kapott második kölcsön átadása előtt írtam, és írtam alá.
A váltót aláírtam, és átadtam a kölcsönadónak Gálfi úrnak (hogy - hogy nem ez sincs rajta az Internetre felkerült felvételen), és visszakaptam tőle, amikor hiánytalanul visszafizettem neki nem sokkal később. Azért használtuk ezt a jogi formát, mert a váltó erősebb egy hagyományos kölcsönszerződésnél, bírósági úton minden elhúzódó jogi procedúra és pereskedés nélkül behajtható. Később ezt a váltót elvittem egy közjegyzőhöz, aki hivatalosan is igazolta az okirat valódiságát."

Ugyanez a másik oldalról nézve.

A wiesztnembunos.com sajnos nem frissült már egy hónapja, mivel a ügyészséget nem igazán hatotta meg Wieszt magyarázata, a Gyorskocsi utcából meg nem könnyű szerkeszteni az oldalt.

Címkék: mszp korrupció pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr532124900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2010.07.02. 11:50:08

wieszt is another brick in the wall (of the quick chockolate street).

jozicsenko 2010.07.02. 11:54:37

hmm, van egy váltó, vagy valami sajtcetli
ami ugye akkor szabályos, ha ketten írják alá: aki adja, aki kapja
namármost, ha nem egyezik rajta az aláírás a másik fél részéről (gálfi, ugye?), akkor ez hamis (ezzel nem elsőként állt elő, mert elsőnek kölcsönt mondott)

szumma: miért ül többet az ember: váltóhamisításért vagy csalásért?
esetleg a kettőt összeadják?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 11:55:26

javasolnám a
*nembunos.com lefoglalását. remélem sok ilyen végű honlappal futunk még össze (félelmetelesen gonosz mu-ha-ha)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.07.02. 11:55:42

Lécci lécci lécci ezt is tegyétek be.
Apa kezdődik címmel :-)

Vicclaptól kért helyreigazítást a kormány
kepviselofunky.blog.hu/2010/07/02/vicclaptol_kert_helyreigazitast_a_kormany

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.02. 12:00:00

@Seduxen:

nagy bizniszt szimatolok, szerintem Veress simán megadna majd pár millát a domainért :-)

Marcellusca 2010.07.02. 12:01:39

Fúúúúúújjjj, ez a fénykép ....................
Így hogy olvassam el a posztot? :)
Még jó, hogy ebéd előtt vagyok. :))))))))))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 12:03:15

@zero: mekkora lol lenne, amikor keresgélnénk az előre lefoglalt domain-nevek között, hogy melyikhez is kér jogosultságot a delikvens :)))

már csak ezért megérné :)))

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.02. 12:16:48

A pofátlan szarházija! Manipulálták a felvételt. Persze baszod! Még szakértőnek sem kell lenni, hogy első ránézésből megmondjam, vágatlan.
Egy napig kapnálak meg! Elkezdeném fúrni csavarbehajtóval a térded, flexel pedig nyirbálnám a fogaid. Csicseregnél te pöcs.

jozicsenko 2010.07.02. 12:17:11

@Seduxen: ajánlanám a

nincskiadatasutazasiroda.hu
nemerszutol.hu
leleptem.hu
afideszaldozatai.hu
9millionacivalorszagotepitettem.hu

címeket

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.07.02. 12:20:26

"én ajtómon kopogtattak a felizgatott riporterek"....ööööö én már nem is merek semmit sem gondolni, vagy elképzelni hogy ő mit csinált ezek után a "felizgatott" riporterekkel. lehet fletó erre gondolt amikor azt mondta hogy fel kell készíteni a lapok szerkesztőit:D
@jozicsenko: no igen mert a vállalkozó is van olyan hülye, hogy belehazudik egy ekkorát mikor lepapírozták a dolgot mi??:) Ez mekkora hülye, gondolom úgy volt vele, hogy veszíteni nem veszíthet semmit hát előállt ezzel a szarsággal.

Float 2010.07.02. 12:22:36

@Seduxen: esetleg a nembunos.com domain-re aldomaineket lehetne később regisztrálni, vagy csak egy portál formájában.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 12:23:23

@jozicsenko: én inkább a www.lognifogtok.hu oldalt szeretném feltölteni "tartalommal" :)))

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 12:24:29

@Float: ez is jó ötlet. Kibaszott nagy tárhely fog kelleni remélem :))))))

doberman 2010.07.02. 12:26:22

"nem sokkal később már az én ajtómon kopogtattak a felizgatott riporterek"

És? Kielégítette őket?

majomkutya 2010.07.02. 12:26:57

FIGYELJÉTEK:
"Munkámból, feladataimból adódóan számtalan emberrel találkozom, nem volt ritka olyan nap, amikor 10-15 tárgyalásom is volt üzletemberekkel, magánszemélyekkel, érdekvédőkkel."
TEHÁT EZEKBŐL NAPI 2-3 EMBERT BIZTOS LEHÚZOTT, VAGY MEGPRÓBÁLT LEHÚZNI.
SZÉP!....

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.07.02. 12:27:59

@majomkutya:
És a kölcsönt visszafizette..hmm miből is?

doberman 2010.07.02. 12:28:18

@jozicsenko: a váltót nem kell mind a két félnek aláírnia, csak a kötelezettséget vállalónak.

Marcellusca 2010.07.02. 12:29:32

Hüpp, hüpp, nem bírok a könnyeimmel. :)
Megyek is rágyújtani. :D

turcsány karcsi elvtárs 2010.07.02. 12:31:40

még jó, hogy szakemberek meg tudják állapítani mikor írták a váltót, meg azt is, vágva voltak-e a videók. szóval ez így erőssen szopó :)

Pál a postoló · http://autostat.hu/magazin 2010.07.02. 12:36:29

"Wieszt János helyében egy network-ot csinálnák ebből"

Aúúú...olyan jó ez az írás, javítsátok már ki ezt a mondatot, hogy ne bassza az ember szemét!

"-öt" és "-nék"

Üdv,
wannabe nyelvtannáci

Mourinho már nem a király 2010.07.02. 12:36:48

Ez a váltó dolog egy vicc. Ez lehet 1820-ban 2 nemes úriember között működött, de az hogy én írok egy váltót, az mit bizonyít? Persze, senki nem szeret váltót írni a saját nevére, de hogy lehetne bizonyítani a "dokumentum" keletkezésének idejét, illetve azt hogy tényleg oda is adta valakinek pl?

Mourinho már nem a király 2010.07.02. 12:40:21

Váltó, wiki:
hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1lt%C3%B3

Hát nem tudom, továbbra is megér 2 misit, hogy ne csukjanak le pár évre nem?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 12:41:20

Veletek is előfordult már, hogy egy alapvetően idegen ember, miután meghallgatta a telefonbeszélgetéseteket 2millió forint kölcsönt adott nektek, ugye?

majomkutya 2010.07.02. 12:42:36

@DexterMorgan78/Séfbácsi: AZT A KÚRVA! EZT FIGYELD! VÁLTÓT ÍRT ÉS NEM KÖLCSÖNSZERZŐDÉST!
SZERINTEM A SZOCIKNAK AZ ÖSSZES ÜGYVÉDJE EZEN AZ ÜGYÖN AGYALT!
A VÁLTÓ UGYANIS AZ EGYETLEN AMIT A KÖLCSÖN JOGOSULTJÁNAK (GÁLFINAK) NEM KELL ALÁÍRNIA, MERT EGY EGYSZERŰ TARTOZÁSELISMERÉS. És figyeld az egészet:azért írt váltót, mert az jobb a kölcsönt adónak, így azt domborítja ki, hogy ő milyen fasza gyerek. Döbbenetesek ezek a szocik. Nem nehéz csinálni egy visszadátumozott váltót miután kirobban az ügy. Utálom, sőt gyűlölöm őket!
ÉS AKI ÉPÍTKEZIK ÉS PÉNZZAVARBA KERÜL ÉS KÖLCSÖNKÉR 2 MILKÁT AZ MI A KURA ANYJÁBÓL ADJA VISSZA PÁR HÓNAPON BELÜL?
STATÁRIUMOT KÉNE BEVEZETNI A SOK SZOCI PATKÁNYRA ÉS MINDEN POLITIKUSBŰNÖZŐRE.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 12:47:48

@majomkutya: "ÉS AKI ÉPÍTKEZIK ÉS PÉNZZAVARBA KERÜL ÉS KÖLCSÖNKÉR 2 MILKÁT AZ MI A KURA ANYJÁBÓL ADJA VISSZA PÁR HÓNAPON BELÜL?"

Ez lett volna a másik kérdésem...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.07.02. 13:01:20

@TaTa86.:
Nap mint nap, ne tudd meg milyen idegesítő egy idő után:D

Lone Wolf 2010.07.02. 13:03:13

@Anthony (kick-ass):
"Ez a váltó dolog egy vicc. Ez lehet 1820-ban 2 nemes úriember között működött, de az hogy én írok egy váltót, az mit bizonyít? Persze, senki nem szeret váltót írni a saját nevére, de hogy lehetne bizonyítani a "dokumentum" keletkezésének idejét, illetve azt hogy tényleg oda is adta valakinek pl?"

Okos ügyvédje van a Weissznek, de igazságügyi laboros ismerőse nincs az FIX!
Az a fene nagy helyzet, hogy a tinta öregszik, és a papír is! Egy vegyi elemzés röhögve megmondja, hogy az a váltó KB mikor íródott. És utána már nem csak hivatali pozícióval való visszaélés, és zsarolás miatt fogják vádolni, hanem csalás, és hamisítás okán is...

SZÍVÁS A KÖBÖN!!!

reKorrekt 2010.07.02. 13:03:29

@majomkutya: A váltón lévő dátum miatt azért érdemes lenne a közjegyző körmére is ránézni... Persze az is lehet hogy az ilyen esetekre előre felkészültek az urak és minden egyes borítéknál írtak egy váltót amit még aznap hitelesíttettek is, talonba...

Lone Wolf 2010.07.02. 13:06:01

@reKorrekt: "Persze az is lehet hogy az ilyen esetekre előre felkészültek az urak és minden egyes borítéknál írtak egy váltót amit még aznap hitelesíttettek is, talonba..."

Valószínűtlen. Túl nagy macera, túl sok nyom, és elvarratlan szál van ha ilyeneket csinálsz feleslegesen. Fölvethetnek egy csomó kellemetlen kérdést....

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.07.02. 13:06:45

az a "csinálnÁk" az ugye ott valami vicc, mint, ahogy ez az egész egy vicc...

egyébként megnyerű külsejű politikus...

Lone Wolf 2010.07.02. 13:12:17

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
"mondhatni: sunáznám..."

LOL OMFG! és megintcsak LOL érdeklődhetek a nemi hajlamaidról? :)

No meg az ízlésvilágodról... :P

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.02. 13:13:37

Én nem tudom mit vártok.
Véleményem szerint van egy titkos záradék valahol az alkotmányban, ami arról szól, hogy csak földsötét barmokból állhat a kormány.
Ennek a fidesz is maximálisan eleget tesz egyébként, sőt mintha rá is erősítene a dologra:

kepviselofunky.blog.hu/2010/07/02/vicclaptol_kert_helyreigazitast_a_kormany

sunblind 2010.07.02. 13:15:41

váltó? ... ... néddmá, még a mávbotrányba is benne van a rohadék ... kötél!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:18:38

@laspalmas: az ország szégyene is - többek között -, hogy az a féreg ismét mandátumot kapott, pedig neki is kijárna egy kis kérdezz-felelek a Központi Nyomozó Ügyészségen a kőőőcségtérítésével kapcsolatban...

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 13:24:23

@Seduxen: Weiszt miért néz ki úgy, mint egy korrupt mexikói őrmester a Zorróból?

loláb 2010.07.02. 13:26:01

"Később ezt a váltót elvittem egy közjegyzőhöz, aki hivatalosan is igazolta az okirat valódiságát.""

Ott a bibi Janikám, hogy a közjegyző UTÓLAG semmiről nem állapítja meg, hogy hiteles-e, vagy sem.

A közjegyzői hitelesítésnél a közjegyző dolga mindössze annyi, hogy meggyőződik (és hitelesíti) azt, hogy azok, akik aláírják, azok, azok valós személyek, és hogy azt írják alá, ami a papiron áll, és nem írnak rá utólag semmit, vagy húznak ki belőle részeket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:35:26

@TaTa86.: talán mert AZ?

csak ne mehikói, és nem őrmester :))))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2010.07.02. 13:36:37

@Seduxen:
Öööööö.. csak beugrottam pár ingyen BKV- buszért meg lehajolgatok pár forintért:D
Egyébként mennyire tipikus kisgeci ember lehet ez a jabba utánzat, ezzel a lekonyúlt szegfűvel gyakorlatilag telibe szarta azt a csuprot amiből idáig több évig vígan falatozott.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.02. 13:37:05

@loláb: "Ott a bibi Janikám, hogy a közjegyző UTÓLAG semmiről nem állapítja meg, hogy hiteles-e, vagy sem."

Részletkérdés! Tehetséges gyerek ez a Jani, meg a kis elvtár... ööö, akarom mondani elvbarátai, azok ilyen apróságokkal nem pöcsölnek. Biztos van közjegyző-cimbi aki khm "segít" ezt megoldani...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.02. 13:38:43

@TaTa86.: Hát baszod ezen filóztam egy ideje kire/mire hasonlít!! S megtalálad a megoldást.

Rwindx 2010.07.02. 13:40:58

Na igen ez a váltó téma, ha kijön, akkor gondolom még a hatóság félrevezetése, bizonyíték hamisítása, magánokirathamisítás, stb még rájöhet.

Egyébként a domainként a nembunos.com-ot kell lefoglalni, a személynév meg lehet aldomain, sokkal olcsóbb, és még szabad is :) pl weisztjanos.nembunos.com.

Lehetne hozzá csinálni egy kis regisztrációs portált, olyan bannerekkel hogy
"mszp, mszmp párttagkönyv felmutatása esetén 10% kedvezmény!"
"Regisztráljon okosba! (ÁFA nélkül)"
"Válassza a VIP regisztrációt, dupla áron, 20%-ot zsebbe visszafizetünk! Közintézményeknek is!"
"15% családi és csoportos kedvezmény csak most!"

z666 2010.07.02. 13:53:18

@Conv: "Véleményem szerint van egy titkos záradék valahol az alkotmányban, ami arról szól, hogy csak földsötét barmokból állhat a kormány."

Azt hiszem, rátapintottál a demokráciák egyik legfontosabb alapelvére... :)

szonomi 2010.07.02. 14:15:35

" a váltót átadtam Gálfi Úrnak" nos ,ha rajta van Gálfi ujjlenyomata ?
szerintem nincs,lehet kesztyűben vette át/ HA-HA-HA/

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 14:18:50

@Conv: "Véleményem szerint van egy titkos záradék valahol az alkotmányban, ami arról szól, hogy csak földsötét barmokból állhat a kormány."

Ez kizárt! Mikor tartotta be a kormány az alkotmányt?

Marcellusca 2010.07.02. 14:26:50

@TaTa86.:
@Noname Cowboy:
Na, azé' Garcia őrmester egy stramm kiállású úriember ehhez a ...-hoz/-hez/-höz ("Valamelyik jó, osszátok be!")!!! :D

Marcellusca 2010.07.02. 15:01:11

@Tigeri: Ne mán!!! Kezdesz "elgüntheresedni", vaze! :DDDD

loláb 2010.07.02. 15:21:07

@Seduxen: Nem hinném, hogy akármelyik közjegyző (a törvényileg maximált 280-ból) kockára tenné a kamarai tagságát, és a pozícióját azért, hogy egy ilyen nyilvánvaló törvéntelenségben segítsen a mi Janinknak. Valószinübb, hogy ez a dagadt disznó már megint hazudott.

abandi 2010.07.02. 15:26:56

Ez a faszi engem a Lúdas Matyi című rajzfil Döbrögiére emlékeztet....
Pedi emez annyival magasabb, mint az tohonya-gecibb!

nyos 2010.07.02. 16:07:11

Az a videofelvetel, ami nyilvanossagra kerult, nem vagott - meg az is rajta van, ahogy bemegy a fickohoz. Miert mondja, hogy vagott, mikor nem az?
A vallalkozo a felvetel vegen meg ra is kerdez, hogy akkor most mit is kap ezert cserebe? Miert mondja, hogy nem kapott semmit a szivessegert?
Tegyuk fel, hogy tenyleg szivesseget tett neki a vallalkozo azzal, hogy adott neki egy kisebb vagyont 1-2 honapra. Akkor miert nem mond semmit (pl: "koszonom"), amikor atveszi? Csak nez maga ele, bologat, sokaig meg sem szolal (es nem manipulalt a hang, a szaja sem mozog).

Ugy hirtelen ennyi. Remelem az ugyesz (es utana a biro) is epp annyit hisz el ebbol, mint en.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.07.02. 16:10:56

@Rwindx: Asszem rá kellene feküdni erre a bizniszre! :D:D

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.07.02. 16:40:38

Most haltam szörnyet a röhögéstől!
Nekem véletlenül Nokia reklámmal indult el a videó.. :-DDDDDDDDDD

Parmezanidész · http://bemorgo.blog.hu 2010.07.02. 18:10:58

Még a kibaszott majmok is felismerik a képüket a tükörben, de ennek a rozmárnak másfél hétbe telt...

trojka 2010.07.02. 19:10:53

Tudjatok, nekem ez a Weisz gyerek egyre jobban tetszik. Föleg, ez a kép rola annyira kifejezö (az örök optimista), hogy szerintem reklámfilmet kéne késziteni vele, milyen is a magyar, amikor a sz...r már a szájáig ér.

esef 2010.07.02. 19:15:05

@Jack/rendetteremt/:
Nekem meg Sopronival (indul a nagy felhajtás + 2 milla)... :-DDDDDDDDDDDD

I. P. S. 2010.07.02. 19:30:24

Én is végignéztem azt a felvételt. Ne mondja nekem senki, hogy ha Wieszt baráti kölcsönt kapott volna a vállalkozótól, ráadásul pont milliós összeget, akkor így viselkedett volna. Ezt nem lehet kivágással magyarázni, ami a felvételen szerepel, az bizonyíték.

Hungaro Sapiens 2010.07.02. 20:12:30

Ha már hazudni nem tud, legalább egy stylistot fogadhatna, úgy egy kicsit hitelesebbnek tűnhetne.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.02. 23:28:41

Azért olyan túl sok pénzt nem invesztált az oldalba wieszt szaki, nem láthatta úgy, hogy megtérülő befektetés lesz :) M$ office-ben készített statikus .html oldalak :) Fejlesztési értéke 4 forint :)

turcsány karcsi elvtárs 2010.07.02. 23:54:42

@trojka: ne magyarozzá' , inkább örülj, hogy ez nem akart izraelbe szökni

Kartal (rezervált) 2010.07.02. 23:57:19

"Legszívesebben rongybaba formájában dobnám piacra, simán megmintázható róla a "Korrupt Szocialista Politikus" alakja, minden gyerek álma, hogy egy ilyennel játsszon." - feltéve ha vannak a környéken hegyes karók meg némi madzag, esetleg egy kád víz... a vödör túl kicsi ekkora darab szarhoz...

Kartal (rezervált) 2010.07.03. 00:00:36

@Rwindx: hát én inkább a korrupt.com-ot foglaltatnám le, és aldomainként szinte bármit meg lehetne csinálni vele... áh, inkább nem is adok ötleteket :D

trojka 2010.07.03. 09:54:15

turcsány Karcsi
Tudod, engem az sem erdekelt volna, ha Izraelbe szökik, mint ahogyan az sem erdekel, hogy a romák Kanadába "menekulek". Érds meg a viccet, mert az az igazság, hogy nemsokára mi is nagy sz...ban leszunk, vicc nelkul az egész keserves életunk nem fog érni egy huncut Huf-ot sem.
udv trojka

Horizont 2010.07.03. 14:48:04

Nem szeretek a külső alapján ítélkezni. De ez az ember valami szörnyűséges.
Ronda, szuszog, olyan mérhetetlen butaságot sugároz, még raktárosnak se nézném.
Hogyan is juthatott odáig ahol volt? Vállalhatná a tettéért a felelősséget. Kívül - belül patkány!

trojka 2010.07.04. 09:30:10

Igenis, a Weist nem bunös, mert a Kolnay rágta a gittet, ö csak ellopta az igazgatoi ablakbol, mert azt elötte gittelték...az uveget...éljen a gittegylet...

fokabacsi 2010.07.04. 12:06:06

@Horizont: Hogy lehet "normális embernek" ekkora tokát növeszteni?? És miközben mint a hízódisznó terebélyesedett, az agyát is elhízta. A szemei alatt akkora táska mint egy hajókoffer?! Igénytelen hazug tolvaj szarházi, az "értékalapú" bolsevik mintapéldánya.

Horizont 2010.07.04. 13:16:42

@fokabacsi: :DDDDD Azért normális emberek is növesztenek tokát (sajnos)! Azért arra nem gondoltam, hogy "értékalapú" bolsevik mintapéldánya". Mondjuk Pintér nem kövér de ő se szép:))
Én inkább arra gondoltam, hogy a külsőnek "találkozni" kéne a belsővel. És itt a külső tényleg találkozott a belsővel:)) De mondhatnám Lampert Mónikát aki háziasszony kinézetű, és agyú, vagy Gyurcsányt aki idétlen mozgás kultúrájával és mimikájával nem sugározta a megfontolt intelligens kormányfő képét. De ott van Zuschlag, Kulcsár róluk is lehetne beszélni, hogy mijük mivel találkozott:) Nagyon nem szeretem a külsőt becsmérelni, hiszen én sem vagyok egy playboy nyuszi ugye, de ez a Wieszt a külsejével belsejével hogyan tudott az lenni ami, ennyi évig. Brrrrr....

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.07.04. 14:14:44

Ez full gáz ez a vergődés, ahogy megpróbálja kihazudni magát. Akkorát ütnék a pofájába ennek a hájas bohócnak...

süti beállítások módosítása