Skip to content


       Szűrés lista

Egy munkát kereső celeb nehéz éve

http://www.elitemagazin.hu/fotok/szesny9.jpgNo, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták.

Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan vezette, melyet Lindácska nem is nagyon szégyellt, mivel "egyfolytában dolgozom, így nem tudom úgy beosztani a bulizást, hogy utána ne kelljen forgatnom. Ilyenkor előfordul, hogy van bennem még némi alkohol, amikor a kamera elé állok, de azért ha tudom, hogy parti után meló lesz, akkor igyekszem kevesebbet inni."

Tavasszal Lindácska összeköltözött párjával, Kaló Dénes magyar pókeressel, rázta meg a hír az országot. "Bár a férfi több százmillió forintot nyert különböző pókerversenyeken, a lány állítja, nem a siker vonzotta az oldalára." Tegyük hozzá, hozzá, hogy Káló úr Lindácska előtt Bódi Sylvi párja volt ... no, biztos őt sem a siker vonzotta oda. LOL.

Utána Lindácska Playboy-címlaplány lett, nagy lépés ez, kérem szépen!

Amúgy meg nem kell sajnálni, nagyon kemény élete van, hiszen Te képes lennél minden napot a fodrásznál kezdeni? Ugye hogy nem!

Tavasszal eközben Lindácska betipegett a nagykanizsai Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központba. És Zimány Linda megkapta a álláskeresési ellátást április 28. óta 65 napig napi 1355 forint álláskeresési járadékot állapítottak meg neki részben azért, mert az elmúlt négy évben 650 napig volt munkaviszonya.

Linda először azt nyilatkozta, hogy "nem hallottam még ilyen ellátásról, nem tudom, mi az. Egy biztos, én nem voltam ott, és nem adtam be ilyen kérelmet. Ha valaki pedig helyettem írta alá a papírt, akkor az már okirat-hamisítás."

Majd később jött a szokásos celeb-reakció: "Beszéltem az ügyvédemmel, nem akarom, hogy erről a témáról bármi megjelenjen. Nagyon drága ügyvédem van, Magyarország legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindenki felkötheti a gatyáját, és ezt lehet fenyegetésnek venni!"
 
A Blikknek már szelídebb hangot ütött meg:
"Úgy gondolom, a munkanélküli-segély sajnos nem különleges dolog az országban. Alanyi jogon jár a pénz annak, akinek megszűnt a munkaviszonya. Többéves munkaviszonyom volt a Cool TVvel. Mint minden dolgozó embernek, nekem is vonták a fizetésemből a járulékokat, a tb-t, a nyugdíjjárulékot. Áprilisban megszűnt az állásom. Hogy a munkaviszonyom ne szakadjon meg, ezt hivatalosan is be kellett jelentenem. Igényeltem a támogatást. Tanulok, munkám nincs. Az iskolában vizsgaidőszak van, arra készülök. Műsorvezetői válogatásokra járok, remélem, a helyzet minél előbb megváltozik, újból dolgozhatok, és akkor megszűnik a munkanélküliségem is."

(Linda a Károlin tanul jogot, nem nappali képzésben. Kedvence a munkajog.)

Mivel Lindácska a hazai Twitterkirálynő (a kedvenc twitterem Lindácskától), nem volt nehéz a Velvetnek összeszedni, mivel is foglalkozott Lindácska április 28. óta, mikor elkezdte kapni az államtól a napi 1355 forintot:

 

 2010.04.28. gossip girl-ös pólokat nézegetek az ebayen reggeli közben:)

2010.04.30. Sziasztok:)orulok hogy tetszik nektek a playboy:)

2010.04.30. Sarvaron a Spiritben pihenek ma jottem vasarnapig wellness van:) ram fert mar:)munka telom kikapcsolva;)yeeeeey

2010.05.03. Nevshowr felvetelen voltam jo volt nagyon:)vicces lesz:D

2010.05.05. Voltam Frizbi felvetelen, jovo het vasarnap lesz leadva;)ruhaproban egy penteki bemutatora este pedig car of the year dijatado symbolban:)

2010.05.05. Most ebed a leroyban:)holnap pedig reggel 8tol Mokka:)remember me-rol beszelunk:)

2010.05.07. 9kor kezdodik a bemutato vegre:)smink haj keszen addig is ismetelten indokolatlan:D varakozas:))))

2010.05.08. http://tweetphoto.com/21560989 [6] Nezzetek milyen szep orat kaptunk a Thomas Sabotol!!Regi turkizkek szijasat Zita (cont)http://tl.gd/171dcq [7]

2010.05.10. Enekora volt aztan voltam a sugarbirdben most boszorkanykonyha felvetel a Fem3ban..:)

2010.05.12. jövő hét pénteken kezdődik a vizsgaidőszak,.. meg is ugrok egy munkajog szigorlatot sztem,mert azt szereteeeeem :)

2010.05.12. Aktiv forgatas volt a fehernemukrol:)most el kene indulni edzeni,de lusta vagyok az idotol:))este pedig szinhaz:)


Azért idézzük a jogszabályt is:
"Az álláskeresési ellátások megállapításának közös feltételei:
munkát akar vállalni, de önálló álláskeresése nem vezetett eredményre, és számára
az illetékes munkaügyi központ sem tud megfelelő munkahelyet felajánlani.
"

No, lehetséges, hogy Lindácskának megszűnt a munkaviszonya, viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy csak (!) a Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem. A többi apró-cseprő "munkáról" (forgatás, modellkedés stb.stb.stb.) már nem is beszélve.

De most akkor gondoljuk már végig: a többi hazai celebecskének ugyan milyen munkaviszonya van? A Bódi Sylviknek, meg a többieknek? Az élményhosztesz nem munkaviszony, csókolom. Dubai után nem fizetünk járulékot.

Kár, hogy ezt nem nézik, hogy ez nem számít ...

Facebook-csoport: Zimány Linda mondjon le a segélyéről az árvízkárosultak javára!

Címkék: bulvár abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr212144151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűn és bűntetlenség - a Biszku-film 2010.07.11. 20:25:37

Bűn és bűntetlenség. Itt letölthető. Történet az 1956 után következő megtorlások egyik vezetőjéről, Biszku Béláról, a belügyminiszterről.Bővebben: http://mandiner.hu/tag/biszku_belaElnézést kérünk a Mandinertől és a film készítőitől, de ezt a filmet mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hannibal22 2010.07.11. 12:22:25

Neeee,ez a sztori nem méltó a vastagbőrhöz,ez a velvetnél többet nem érdemel.

Tarajos Goethe 2010.07.11. 12:26:34

"viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy csak (!) a Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem"

Ne legyél benne biztos. Az ilyen duplanullás celebek jelképes összeget vagy éppen semmit sem kapnak egy címlapért. Ugyanis ez jó a lapnak és jó a senkiháziaknak is.

Nem véletlenül tolakodnak a retket hogy pléjmétek lehessenek hiszen ha nem is nyernek akkor is jelentősen megnő az árfolyam amit előkelő hotelek előterében kötött üzleteiknél kérhetnek.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.11. 12:30:55

jaj, már megint az irigység xD

Egyébként ennyit a lányokról:

"riporter:
- Mennyire tekinthető tervezői munkának az, amit végeztetek? Ez voltaképpen abból állt, hogy ruhatervek rajzai közül kiválasztottátok azokat, amelyek a legjobban tetszenek nektek, és ebből állt össze mindhármotok kollekciója?
Bódy Szilvi:
- Szeretem a nőies stílust, a mindennapokban is a nőies megjelenésre törekszem. A kollekcióban azt tartottam szem előtt, hogy egyszerű, letisztult legyen."

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 12:35:20

@hannibal22-73:

nekem nagyon szimpatikus Linda küzdelme a munkanélküliség ellen!

turcsány karcsi elvtárs 2010.07.11. 12:37:50

annyi ráció van a segélyben a felvett összegen túl, hogy erre az időre fizetik utánna a tb-t is, tehát jogosult "ingyenes" orvosi ellátásra

Beosztott 2010.07.11. 12:37:50

Én ismerek egy 56 éves csávót, aki 1 éve lett munkanélküli. Vezetőként dolgozott egy szoci cégnél évtizedekig. Elment a Munkaügyi központba és regisztrált. Ugyanakkor írásban nyilatkozott, hogy a pénzbeli ellátásra nem tart igényt, mert nincs rá szüksége.
Merthogy így is lehet ám.

Beosztott 2010.07.11. 12:39:51

@turcsány karcsi elvtárs:
Szerinted az ilyen üresfejű l...tyók tb. dokihoz járnak? Szerintem utoljára akkor látott tb orvost, amikor védőoltást kapott.

Beosztott 2010.07.11. 12:41:06

@turcsány karcsi elvtárs:
...na ja, de valszeg nincs elég lé hozzá.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.07.11. 12:49:08

Teljesen szép szakmát választott. Megbasszák, ezért pénzt kap. A bibi az, hogy a celebkedés sajnos nem munkaviszony, pedig annak kéne lennie.

Marcellusca 2010.07.11. 13:56:08

Émmeg inkább nem mondok semmit. :))))

Grafithuszar 2010.07.11. 14:00:15

Nos először is: sunáznám :)
Másodszor: Már többször leírtam hogy sajnos ez van. Erkölcsileg értem, hogy miért baj, és nekem is felmegy a vérnyomásom tőle. De jogilag én nem látok benne kivetnivalót:
-Volt munkaviszonya? -> Nem. Az ő "munkájáról" nem szokás szerződést írni
-Volt munkabér? -> Nem hisz minden zsebbe ment.

Persze. Zimányi Linda monyjon le! Meg engem rohadtul felbosszant, akárcsak Gesztesi, de sajnos nincs mit tenni..... :(

eloszto · http://eloszto.hu 2010.07.11. 14:15:25

"Linda a Károlin tanul jogot"
Károli? Muhaha.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.11. 14:15:30

Biztos öreg vagyok, de nekem már nem okoz lelki törést, ha valaki különösebb érdemek nélkül sokat keres. Kedvenc twittwm nekem is van tőle: subba.blog.hu/2010/05/17/twitter_zimi_lindi_megnezte_a_holnaputant

Szerintem ez nagyon mókás.:)

delano 2010.07.11. 14:44:48

Elképzelem, hogy ügyvédjelöltnek jelentkezik majd, ha végez.... Megoldja a próbafeladatokat ezzel a fent olvasható helyesírással. Megköszönik a jelentkezést, és javasolják, hogy folytassa, inkább modellkedést / hostess-kedést.

GaZe 2010.07.11. 14:47:29

ha fizette a jarulekot, akkor jar a love.
a cink, hogy kozben elegge egyertelmuen szerzett egyeb beveteleket.

mondjuk, probaljon meg valaki a hazai kesze-kusza szabalyok kozott olyasmikre legal ceget/vallalkozast alalpozni, hogy "szellemi szabad tevekenyseg". az ekhozas meg csak csak de az asszem ki lett nyirva.

mindegy, pofatlansag reszere ennyi szaros fillerert odallni. mert ugye minek....
de lattunk mar szlovakrendszamos kisaruszallito autot nagymagyarorszagos matricaval. van ilyen.

flamer 2010.07.11. 14:47:51

Mondjuk ennek a Dénes srácnak is finoman cizellált lelkivilága lehet...

opinionist 2010.07.11. 14:48:53

celeb itt = ágyrajáró szutyok , jó lenne már a helyes kifejezést használni, mielőtt az igazi celebek is fogadnak 1 drága ügyvédet, nemcsak ezek a senkik

Kartal (rezervált) 2010.07.11. 14:55:11

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: ja, úgy hívják az ilyet, hogy luxusprosti. Mármint a szolgáltatás ára luxus.

Strici · http://birkanep.blog.hu 2010.07.11. 15:00:02

Kurva jó. így kell ezt. Basszus.

_Molly 2010.07.11. 15:04:44

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: "Teljesen szép szakmát választott. Megbasszák, ezért pénzt kap. A bibi az, hogy a celebkedés sajnos nem munkaviszony, pedig annak kéne lennie. "

Nem kell, hogy munkaviszonya legyen. A jogszabály szerint: "Meg kell szüntetni az álláskeresési segély folyósítását, ha az álláskereső kereső tevékenységet folytat, kivéve az alkalmi munkavállalói könyvvel folytatott kereső tevékenységet." :)

belzebubó 2010.07.11. 15:04:54

@Beosztott: Én egy olyat ismerek aki ugyanezt de a rendes öregkori nyugdijával csinálta. Volt állása vezérig. egy Mo-on működő német cégnél és közölte hiába élt Mo-on 23 évig, hiába fizetett rohadt sok járulékot, van neki rendes állása nem veszi fel az öregkori nyugdiját mellé és erről nyilatkozott is irásban. Ez 300.000 felett lett volna. Ja nem magyar volt nem is roma hanem német de Mo-on letelepedett 20 éve azért is fizetett mindent ugyanúgy mint más. Az egész csak a halála után derült ki, még nagydobra sem verte.

sutyerák 2010.07.11. 15:09:30

aztán az ilyen t.művészek amikor abba a korba jutnak,sírnak,hogy jájjdekevés a nyugdíjuk..
-ma olvasom ezt a stóhlt,hogy havi 1 milla fixen megvan,+még néhány filmszerep is nem bagóért.
-aztán eccercsak elmennek sírni-ríni a blikkekhez,hogy éheznek,-és még azért is pénzt kapnak majd.

petya.bacsi 2010.07.11. 15:11:45

Én azon gondolkodom, hogy a celebek miért nem egy rezidenshez, kőműveshez, három műszakban dolgozó szalag mellett állóhoz, ácshoz, szakácshoz vonzódnak? :)

Lecso (F*ck the Shit) · http://www.youtube.com/watch?v=OyxNgnQ9m30 2010.07.11. 15:15:26

adok én neki munkát! nálunk ugyanis hiány van meggyszedőkből! szállás van (munkásszálló), pénzt meg annyit kap amennyiért tényleg megdolgozik (súlybéresek).
bár nehezen látom a lelki szemeim előtt azt a jelenetet amikor 'őnaccsága' a sok-sok-sok ezer forintos cipőcskéjében a meggyszedőlétrán billeg......

brekkk 2010.07.11. 15:40:09

hogyan született ennyi ribanc egyetlen bordából?

Beosztott 2010.07.11. 15:43:42

@belzebubó:
aha, csak hát ez feltételez némi empátiát a szerencsétlenekkel, bizonyos foku intelligenciát, amit nem lehet megtanulni, valamint otthon a családban megtanult morális értékrendet.
No ezekről itt szó nincsen. Ezeket a kifejezéseket ez a liba nem is ismeri szerintem. A Károlin meg nem is fogja megtanulni. ...szerintem mást sem, de ez legyen az ő gondja.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.11. 15:44:01

"a többi hazai celebecskének ugyan milyen munkaviszonya van? A Bódi Sylviknek, meg a többieknek? "

25 kamu cégen keresztül adómosott-pénzmosott, milyen lenne...

lac1 2010.07.11. 15:48:13

Ez a hülye kurv... liba JOGOT??????
És egyáltalán, diploma?????

Marcellusca 2010.07.11. 15:53:59

@lac1: Ezek a diplomás celebek a felsőfokú oktatás szégyenei!!!

Beosztott 2010.07.11. 15:56:28

@lac1:
Egy magára valamit is adó munkáltató, közhivatal soha el nem ismeri ezeket a diplomákat.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2010.07.11. 15:58:37

Róla a South Park "ostobenkó kurva-szett + Paris Hilton" epizód jut eszembe. Aki látta, annak nem kell többet mondanom. :)

Beosztott 2010.07.11. 16:06:40

...na ezek az alapigazságok a jelen összefüggésekben... nem semmi.
"- Nem tudom, miért gondolják az emberek, ha valaki szőke és modell, akkor már csak butácska lehet... Én vagyok az élő cáfolat. Harmadéves joghallgató vagyok, nyelveket beszélek, és szőkeségem ellenére nem vagyok ostoba – mondja a modell."

legalább annyi esze lenne, hogy meg nem szólal. De nem. Ennek beszélnie kell.............

knomi 2010.07.11. 16:08:57

semmi gond nincs ezzel, ez üzlet.
celebnek lenni, híreket gyártani, azokat publikálni = üzlet
vastagbőrön ezt közzétenni = üzlet
ha nem lenne lindácska, nem lenne mai téma, nem lenne mai klikkes reklámbevétel. úgyhogy nem fikázni, hanem "köszi, lindus a mai témát"

Beosztott 2010.07.11. 16:19:34

@knomi:
Ezt ugye zeronak írtad? Na akkor mi hadd fikázzuk kicsinyt e drága gyermeket!

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 16:21:15

@knomi:

ja, és ha nem történt volna semmi a Földön, elmaradna a híradó, és holnap üres lenne a minden újság ...

fourgee 2010.07.11. 16:23:41

Diplomát nem az észért adják, hanem tanulásért. Tanulni meg bárki tud, aki akar. Ha észért adnák, akkor hiány lenne Magyarországon diplomásokból :))))

Denimm 2010.07.11. 16:24:11

na,majd 30 év múlva lesz miről pletykáljon az RTL Klub :) Szegény Linda nem kap csak 30.000 föderális űrforint nyugdíjat (mert euro még (már?) akkor sem lesz :-) )
sok szar semmirekellő.És elhiszi,hogy ő 4 évet dolgozott.Komolyan elhiszi.
Elhiszi,hogy a picsamutogatás munka.Vagy a cool tv n irgalmatlan magas színvonalon végzett műsorvezetés munka.
Kedves Zero!
"Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem"
Hát,lehet hogy rád nem kíváncsiak annyian a playboy olvasói közül :-) úgyhogy ezügyben kár összehasonlítani magadat vele.Ha neked olyan segged lesz mint neki akkor biztos jobban dől majd a lóvé :-) Amúgy meg ne irigyeld a semmirekellőséget.Így legalább nem köpnek egyet az emberek a neved hallatán.

873ujr3rk 2010.07.11. 16:26:58

na most megkapta. majd ha oreg es szegeny lesz, akkor majd nem kell senkinek !
a stohlbucirol is irjatok !!!!!

belzebubó 2010.07.11. 16:27:26

@Beosztott: Itt valamit nem értek.
Cikk dátuma: 2009. június 10. szerda- Harmadéves joghallgató vagyok.
www.kiskegyed.hu/hirek/zimany-linda-igen-a-szamat-megcsinaltattam-1685.html
Cikk dátuma: 2009.01.08. - Linda ugyanis ötödéves a Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán.
Tavaly ötöd- és harmadéves is volt ? :)
De idén sem végzett, mert azt nyilatkozta a Blikknek ma: "Tanulok, munkám nincs"
Linda, Linda nem megy ez az egyetem, sem a matek, sem a nyilatkozás arról hányad éves vagy, ne erőltesd egyiket se!

873ujr3rk 2010.07.11. 16:29:26

".És elhiszi,hogy ő 4 évet dolgozott.Komolyan elhiszi.
Elhiszi,hogy a picsamutogatás munka.Vagy a cool tv n irgalmatlan magas színvonalon végzett műsorvezetés munka."

igazad is van mert a postaskisasszony az sokkal tobbet dolgozik csak szegeny egy picit butacska meg csunyacska es ezert keves fizetest kap. az lenne az igazsagos ha o is mutogathatna a picsacskajat meg a cool tv-n lehetne musora es jo sok penzt kapna erte, amibol vehetne uj agyat meg picsacskat.

Beosztott 2010.07.11. 16:30:33

@zero:
Nem is tudod, mennyire szeretnék heti 2 ilyen napot! Remek lenne híradó, meg rendkívüli adás nélkül élni. Csak üldögélnénk, beszélgetnénk arról, hogy melyik család hova utazik, ......... Ambróziát iszogatnánk, szerelmeskednénk, ......
Csuda jó lenne!!!

Beosztott 2010.07.11. 16:35:06

@belzebubó:
És ha ennyit sem tud összerakni, akkor milyen jogász lesz?

knomi 2010.07.11. 16:51:57

@zero: úgy tűnik nem történt semmi, mert a semmiről írtál egy posztot. Ugyanez a történet ugyanazon a napon száz másik névtelennel megesett. Ugyanezen a napon száz másik névtelen százalékolta le magát mondvacsinált okokra hivatkozva, száz másik névtelen verte át az adóhivatalt, száz másik szívta le a benzint a teherautóból, vagy vert meg egy 12 éves gyereket egy olcsó zenekihangosítós nokiáért.

Nemtom' miért igényelte Lindus a járadékot, tényleg nem tudom. Nincs rászorulva ez tény. De nem az ő napi ezrese fogja az országot kihúzni a bajból, ezek az összegek nem tételek, még akkor sem, ha a fent említett százak kis ügyeskedéseit is belevesszük.

Csak hát szegényének neve van, arca van, ápolja, menedzseli magát, küzd, dolgozik, vállalkozik, agyal azon, hogy mi legyen holnap, hogy jusson előrébb, stb, mint ahogy mindenkinek CSINÁLNIA kéne. Erre meg itt stresszeled tök feleslegesen. Csúnya lesz tőle a bőre, azt' nem lesz majd kire irigykedni.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.11. 16:52:37

nem voltam pécéééé /PC/ , mos mi lesz ??
ááááááá

PC verzió:
aki hímnemű és nem meleg v aki nőnemű és nem hetero és nem blokkolná, az beteg ;))
a többi esetről nincs elegendő információm.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.11. 16:59:05

@knomi:

minden ami üzlet, ill minden ami annak része, az def. szerint CSAK JÓ LEHET.
és csak örülhetünk neki, ill fel sem akadhatunk rajta.
jól értelek ?

közgazdasági dogmatizmus...

ja és te így zeroék és lindácska közé tettél egy egyenlőségjelet.
a többi különbözet meg le van szarva by you, ugyee ??

a többi tényező meg lényegtelen, nem ?

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2010.07.11. 17:04:54

Jogra én is jártam, és mintha az, hogy nem állami képzésben (értsd fizetős képzés) vesz részt, akkor az már önmagában kizárja az álláskeresési támogatást. Valahol jogosan, hiszen, ha nincs jövedelmed, akkor miből fizeted a tandíjat. (Abba most ne merüljünk bele, hogy mi a helyzet ha diákhitelt vesz igénybe) Azt viszont nem kérdezik meg a hatodéves hallgatótól, hogy most akkor miért is fog harmadéves tárgyakból szigorlatozni? Egyébként, ha dubai után megfizetnék a TB és adó járulékokat már nem lenne külső államadósságunk. A legjobb szurkolónők pedig itt vannak egy csokorban: www.autosvilag.com/index.php/component/option,com_zoom/Itemid,38/catid,1033/

vakvarju 2010.07.11. 17:15:17

@lac1: "Tanulok, munkám nincs." "Nagyon drága ügyvédem van." A kettő nem üti egymást? Egyébként senki nem lehet olyan buta, hogy a Károlin nem kapjon diplomát. Lindának is sikerülni fog.

petix 2010.07.11. 17:21:47

Jó a felvetés (munkaviszony-tébé-nyugdíj a celebeknél), meg a cikk is. Viszont a pókeres arc neve, ha nem tévedek, Kaló Dénes és nem Káló.

Marr 2010.07.11. 17:22:23

a playboy címlap valahol 100k és 250k között lehet, azért az nem olyan hihetetlenül sok. biztos az új csávója nem engedi dubajozni, azért kell a segély.

Bambano 2010.07.11. 17:22:54

"teljesen biztos vagyok benne, hogy csak (!) a Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem": akkor neked nagyon sürgősen másik munka után kellene nézned, mert egy playboy címlap milliós tétel, nem több. Egy kihajtható belső oldal felkapott, nehezen becsábítható nővel is saccra 3-4 misi lehet. A milliós téttelt pedig úgy értem, hogy 1 millió vagy másfél.

Ha a te éves béred nem éri el az egy misit, akkor nálad nagyon komoly bajok vannak.

A drága ügyvédet akár természetben is lehet fizetni... vagy az ügyvéd b.sz meg vagy az apeh, ez a választási lehetőség:PPP

jgs 2010.07.11. 17:23:51

csak megjegyezném, hogy nem Káló, hanem Kaló Dénesnek hívják az urat.
újságíróként ha nem pontosak az információk könnyű elveszteni a szakmai hitelességet.

gébence · http://soraim.blog.hu 2010.07.11. 17:26:00

" No, lehetséges, hogy Lindácskának megszűnt a munkaviszonya, viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy csak (!) a Playboy-tól több pénzt kapott a címlapért, mint az én éves bérem. "
hát mire vársz még? tessék vetkőzni ; )

Beosztott 2010.07.11. 17:30:35

@vakvarju:
Tévedsz. Én ismerek valakit, aki 8 éve nem volt képes diplomát szerezni ott. Vagy az intézményben van a hiba? Rohadékok, miért nem adják oda szegény embernek azt a diplomát????????

fokabacsi 2010.07.11. 17:34:25

Nem kötelező senkinek sem országos hírű "könnyű hölgynek" lenni, el lehet menni rendes szakmákat tanulni. Jaaaa, hogy ezért lehet leakasztani most nagy lóvékat? Akkor meg mit reklamál? Harminc év múlva , majd ha a kutya sem fotózza , aki addig használta kidobja , elgondolkodhat azon érdemes volt-e!!??

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.07.11. 17:36:13

@opinionist: "jó lenne már a helyes kifejezést használni, mielőtt az igazi celebek is fogadnak 1 drága ügyvédet, nemcsak ezek a senkik "

Az "igazi celebek"-et nem hívják celebnek. Hírességnek, kedvencnek esetleg, de az igazi celebet nem hívják sehogy. Mert nem kell. Egy kiemelkedő színész, zenész, egy spéci bajokat bravúrosan gyógyító orvos, egy remek építész, meg mindenféle kiemelkedő teljesítményt nyújtó ember nem celeb, hanem simán önmaga. Egy Zorán, egy Törőcsik Mari, a szívsebész Papp Lajos (akinek a foglalkozását csak gyakori neve miatt kell említeni), egy Makovecz Imre neve mellé nem kell odatenni, hogy "a híres", "a jól ismert", "világhírű". Mert enélkül is azok.

gramercy 2010.07.11. 17:38:12

sunaznam en is, egy bestohlozott parti utan

Beosztott 2010.07.11. 17:40:03

@knomi:
Na ahhoz képest, hogy zero a semmiről írt, elég sokan figyelnek a bőrön.

Void Bunkoid 2010.07.11. 17:53:21

@Bambano:

meg fogsz lepődni, de itt a keleti sarokban az emberek zömének nem éri el az éves bruttó fizetése az egymillió forintot...

Celtic 2010.07.11. 18:02:40

@belzebubó: En se tudom, hanyadeves vagyok (kreditrendszer). Estin negyeves a suli, akikkel kezdtem, azok egy resze most vegez. De nekem ebben az evben volt elsoeves es negyedeves targyam is. Most akkor hanyadeves vagyok? Az biztos, hogy minimum 4 felevem visszavan (kisse nehez ez a szoftverszigorlat es amig nincs meg, nem vehetek fel par targyat, igy pl. a kovetkezo felevben ossz harom targyam lesz - meg a szoftszig ujra)

Bambano 2010.07.11. 18:03:25

@Void Bunkoid: az én ismerettségi körömben akik nem keresnek évi bruttó egy millert, azok közül kevesen blogolnak...

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.11. 18:05:55

@jgs: újságiró? szakmai hitelesség? egy blogon?
Höhö.

Zero, van már igazolványod? :)

kvadrillio 2010.07.11. 18:08:50

Én nemtom, ezaz APEH hol van ilyenkor ?
Ezt az adóelkerülést nem látja, csak a vak köszörűst ?!

élményhosztess..aha, amíg aids-et nem kap......

knomi 2010.07.11. 18:13:11

@Beosztott: ez a szomorú, hogy a semminek ekkora "értéke" van.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 18:22:13

@knomi:

nem mi csináltunk Lindácskából (Miss Balaton, beszarás) celebet :-)

jgs 2010.07.11. 18:28:35

@szmoker /segílyes/: ébresztő, bakker, 2010-et írunk!
:)

megmondtam?megmondtam 2010.07.11. 18:32:19

nem tudom, hogy jogrendszerünk miért nem ítéli az ilyen kurvákat arra, amit megérdemelnek?
nyilvános gangbang vagy bukkake - linduska haláláig :)

belzebubó 2010.07.11. 18:32:45

@Celtic: Igen, az valószinűleg még kellemetlenebb, ha azt nyilatkozza, 6 éve járok a jogra de még van elsőéves vizsgám is eltart még pár évig, hogy diplomát kapjak, ehelyett inkább össze-vissza beszél. Ami nem megy nem kell erőltetni.

marhaszív 2010.07.11. 18:35:20

nem lehetne esetleg valamilyen valóság-show táborba összegyűjteni az összes ilyen geci celebet, s mondjuk jegesmedvékkel (ha nincs, akkor barnamedve is megteszi) pároztatni őket?

megmondtam?megmondtam 2010.07.11. 18:40:58

zero a fészbúk csoportot nem teszitek bele a spotba vazzeg?
www.facebook.com/group.php?gid=122873244423897

aggya az árvízkárosultaknak a segílykét, és élete párja dobjon rá egy kicsit. mondjuk a tízszeresét....

Celtic 2010.07.11. 18:41:04

@belzebubó: Nem vitazni akartam, csak megjegyeztem, hogy igy fordulhat elo. Ha esetleg ram erted az utolso mondatot, en megis inkabb eroltetem, ez a kedves iskola hires arrol, hogy olyan gyonyoruen van osszeallitva a targyak egymasraepulese, hoyg max. 20% vegzi el idoben, a maradek rahuz par evet. Persze ilyenkor jar a diak utan a fejpenz az iskolanak...

szmoker (Homo Trollicus) 2010.07.11. 18:43:44

@megmondtam?megmondtam: nem faszbúk csoport kell, hanem hivatalból utánajárni és picsánrúgni.
Vagy valami hasonló.

gergel 2010.07.11. 18:48:41

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azokat a lányokat akik kint állnak az útnál sokkal többre becsülöm mint a Lindácskákat.
egyébként egyfajta medveczky ilona-deja vu érzésem támadt lindácskával kapcsolatban.

marhaszív 2010.07.11. 18:51:31

@gergel: naná, azok melóznak, a lindácskák meg lehúznak. azt hiszem ez lényeges különbség.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.07.11. 18:52:31

@kvadrillio: Az adóbevallásban vagy egy "egyéb jövedelem" rovat is, a borravalóknak (LOL), és más, nem munkaviszonyban, nem önálló, adószámmal számlázott és nem vállalkozóként végzett munka esetére. Például celebkurváknak. Azt nem tudom, hogy az ilyen jövedelem után kell-e negyedévenként adóelőleget fizetni, de évente egyszer rendezendő a mérleg. Természetesen csakis eseti szerződés, készpénzfizetési bizonylat és más csekélységek megkívántatnak. Na, erre ugorjon az adóhivatal, például elővarázsolni a spiné tavalyi adóbevallását. Persze mivel a spinének drága ügyvédje van (az eszerint már jó is?), az APEH bírságját is elszöszögheti nyolc évig. De legalább hozzákezdenének már, mert kurvára csípi a szememet egy ilyen ingyenélő ribanc lezser világnézete.

Horizont 2010.07.11. 18:57:13

Lindácska, szőkécske, butácska, celebecske azért tart itt ahol tart, mert a férfiak egy része már megsunázta a másik része meg szeretné megsunázni:DDDDD
Gondolom nem a szalag mellett több műszakban dolgozó férfiembernek sikerült célba találni:DDDDDD Ennyi a titka.

belzebubó 2010.07.11. 18:58:13

@Celtic: Nem rád értettem, a fenti hölgyről irtam. Én kettőt végeztem és egyik sem kreditrendszeres volt de nem is fizetős, nem ismerem azt a rendszert csak nagy vonalakban, az az én időm után jött pont, csak feltűnt egyszer ezt mond, máskor azt.
Úgysem lesz belőle ügyvéd, ahhoz szakvizsga is kéne és egy normális biróságon egy biró hol vesz egy olyat komolyan, aki évente meztelenül pucsit a Playboyban vagy FHM-ben vagy az ördög tudja hol? Eleve megbizást sem kapna az ügyféltől.
Jogász sem lesz mert egy cég sem vesz fel egy ilyen komolytalan embert, ráadásul tele a város állástalan de nála okosabb jogászokkal, amióta már számtalan egyetem ontja ki őket. Tudja ő ezt, de erőlteti pedig döcög nagyon. Ha évek múlva netán megkapná a diplomáját, akkor első dolga majd az lesz, hogy a Blikket meg a többit befenyiti, miért nem dérezeik a neve előtt (mint Tompika aki pár évig a Für nevet is használta és rinyált irják ki, mert ez a hivatalos neve) és rögtön ki fogja dobni az iwiwjére meg a blogjára, az iratait is azonnal lecserélteti, hacsak addigra el nem törlik ezt az egyedül Mo-on létező dolgot, hogy dr-t kap mindenki egy sima egy jog elvégzése után. De remélem nem veszik el ezt az örömét ha már ezért csinálja és nem elhivatottságból, mert jól tudja ő ezzel pont kitörölheti ilyen múlttal :D:D

eszkep 2010.07.11. 19:06:39

Hehe... nem szoktam az ilyen témájú posztokat elolvasni, de a nagy melegtől betompultam,legalább dagad egy kicsit a májam :-)
Az APEH-nél, ha már hülyék dolgoznak, legalább egy embert ráállíthatnának a Vastagbőr rendszeres olvasására, legalább innen kapjanak infókat, ha nem dolgoznak! Mindjárt javíthatnának kicsit a statisztikájukon...

tomm 2010.07.11. 19:08:37

Nem kell félteni az ilyeneket! Ha megvan a hátszél, akkor minden lehetséges. Márpedig az megvan, ahogy eddig láttuk...

eszkep 2010.07.11. 19:10:05

Ahogy elnézem a Playboy-os képeket, őt sem az eszéért szeretik...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.11. 19:23:12

Nahát. Erre nem is gondoltam, hogy a főállású dubaj-nyuszik tulajdonképpen munkanélküliek..!!!! Apeh-bácsi ilyenkor hol van?

dzéta 2010.07.11. 19:26:16

Mivel a mai lányok többségének Őt és hozzá hasonló példaképet kínál a média, egyáltalán nem bánom, hogy egyetemre jár. Járjon is, és az ő példáját követve járjon egyetemre az a kislány is, aki még kiforratlan és butácska és akinek talán van esélye az észheztérésre.. talán ennyi haszna van..

Ez nem a génjeikben van, mert ott ilyen nincs! (tö 2010.07.11. 19:27:38

Nem is tudom ezeknek mi a korrekt megnevezése. Nem celebrity, mert ezeket senki nem ünnepli. Nem is kurvák, mert az egy kemény szakma. Szerintem a korrekt megnevezésük: megélhetési művész. Ebben minden benne van.

Beosztott 2010.07.11. 19:36:43

@belzebubó:
Én úgy tudom, hogy a Károli nem értékesít Dr-t.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.11. 19:38:06

@El Topo (Sgt. Elias): Nekem az tetszett, mikor a saját sajtóperében gyakornokoskodott.

Beosztott 2010.07.11. 19:41:13

@neccharisnyás útonálló:
Ezt mire érted? Elvesztettem a fonalat. ...ja nem is, itt lóg a nyakamban. De tényleg: kit is? Miért is?

Profi hozzászóló 2010.07.11. 19:49:42

Milliárdos Pókerdénes Szégyelld magad.

Horizont 2010.07.11. 19:54:00

@dzéta: "ő példáját követve járjon egyetemre az a kislány is, aki még kiforratlan és butácska és akinek talán van esélye az észheztérésre.. talán ennyi haszna van.. "
Ezért, csak ezért ne járjon egyetemre. Isten ments! Ezekre az esetekre van a kiforratlan kislányoknak édesanyukájuk, akik nevelik a kiforratlan kislánykájukat !!! Annyira kell nevelni, hogy ne is jusson el addig a pontig, hogy példaképnek tartson egy ilyen médiaribancot :))))

Beosztott 2010.07.11. 19:54:50

@eszkep:
1. Honnan veszed te, hogy az AEH-nál hülyék dolgoznak?
2. Honnan veszed, hogy nem dolgoznak?

Túl sok fidesz megnyilvánulást hallgatsz/olvasol. Jelenleg úgy tűnik, hogy a kormány az adóhivatalon, annak köztisztviselőin akarja elverni a ort. De ezek az állítások egyszerűen nem igazak. Miért gondolod, hogy egy adóellenőr nem látja a lényeget? Az más kérdés, hogy fölötte hogyan adják el, de hidd el, hogy nem hülyébbek az átlagnál. Sőt.

Beosztott 2010.07.11. 19:56:43

@Horizont:
Ez elég szókimondó megnyilvánulás volt. De igazad van.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 20:00:05

@gergel:

Medveczky művésznővel holnap foglalkozunk :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 20:01:53

@eszkep:

Az összes celebet/zenészt/művészt el lehetne kapni, ha APEH-ellenőr lennék, akkor ebből a körből merítenék :)

kuki123 2010.07.11. 20:03:00

Hogy pusztulna az ilyen média ribanc kurva.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.11. 20:03:05

@neccharisnyás útonálló:

Ugye, micsoda új fordulat? Ki számított ilyesmire ... hiába, ha vannak olyanok akik a napi 1335 ftz-ért is képesek lehajolni ...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.11. 20:10:22

@Beosztott: Arra, hogy nem veszi fel a pénzt, mert nincs rá szüksége. És ezt ki is jelenti.

@zero: Mindennap tanul valami újat az ember.... ha elég tágra nyitja a szemeit.
Mindenesetre, szóban forgó "hölgyeménynél nem visszalépés ez a napi 1335 HUF a dubaji hetibér után? Ebből jóval lassabban jön össze a Jimmy Choo topán.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.11. 20:16:53

@knomi: Az nemtom leesett-e, hogy a V. bőrön nem reklámoznak semmit... Azaz az Index reklámoz, de Zeroék ezért semmit nem kapnak...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.11. 20:17:52

@neccharisnyás útonálló:

Na azért hogy Emerich bármelyik filmje tanulságos lenne, az mindentvivős.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.11. 20:53:12

@El Topo (Sgt. Elias): Ez a csaj -bocs, nem bírok más szót alkalmazni rá - egy aranybánya. Valami okos lementhetné a beköpéseit és kiadhatná könyvben. Mókásabb lenne, mint a Móricka-gyűjtemény.

Disznó Úr 2010.07.11. 20:57:09

Elég szégyen, hogy egy rakás buta liba a jogi diplomáért pusztul. A legnagyobb részük sikerrel és még nem átallanak a szakmában dolgozni. Ilyenkor lehetünk tanúi olyan szintű megnyilvánulásoknak, amelyeket a közbeszéd igazságtalanul szőkenős viccekként terjeszt.

Na egyébként a drága és nagyon sztár ügyvédje is jó lehet. Vajon melyik suk-sük király lehet a médialovagok közül? Lehet hogy a dr. Tschibo? (az ügyfelei mindig megkapják a legtöbbet ami adható). Igazságtalan vagyok, mert egyet én is megtanulnék tőlük: pénzt keresni.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.07.11. 21:00:36

@Disznó Úr: Az a meredek, hogy nagy része el is végzi a jogot, ami azért egy értelmes embernek is kínszenvedés... Szóval azt nem értem, hogy hogyan.

Disznó Úr 2010.07.11. 21:11:36

@ColT: Ezek szerint mégsem akkora szám a dolog. Sok szakma (pl. orvosok) mesterségesen tartanak fenn mítoszt az egyetem nehézségéről. Ezen kívül szerintem az egyetemi rendszer is jobban jutalmazza a magolást, mint a gondolkodást.

Sok évfolyamtársam volt, aki napi 16 órákat tanult vizsgára, darálta is azt amit éppe sikerült megjegyeznie, de két dolgot már nem tudott összekapcsolni és egy hét múlva már el is felejtett mindent. Na ez ötös. A lusta jóeszű kettes, pedig ő később alkalmas lesz arra, hogy tényleg alkalmazzon és tanuljon (az életben). Most sarkítottam, de nekem van olyan ismerősöm aki nagyon jó tanuló volt az egyetemen (humán) és pl. ilyeneket kérdezett tőlem, hogy "kik azok a zsidók és palesztínok és mit akarnak egymástól?" Jó mi?

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.07.11. 21:11:53

@ColT:
mi sem egyszerűbb!!
puska minden mennyiségben és/vagy dekoltázs! :)

ketroot 2010.07.11. 21:15:49

Akkor fogom a bokámat lefosni, amikor majd deklarálja, hogy jogvégzett értelmiségi!

dzéta 2010.07.11. 21:23:38

@Horizont: valóban az lenne a normális... de sajnos másféle világ van.
A legtöbb családban apu anyu éjjelnappal dolgozik, a gyereket felneveli a tévé..
ennyi

Daihelyon 2010.07.11. 23:37:43

@El Topo (Sgt. Elias):

Azért van egy filmje ami szvsz tanulságos, a "Noé bárkája elv" című.

belzebubó 2010.07.12. 05:23:01

@Beosztott: Remélem nem csak a Károli, hanem egyik egyetemen sem. Jelenleg 3 ügyvéd szakvizsgás ismerősöm munkanélküli. Évente 6.000-en végeznek, ontják ki az egyetemek a jogászokat. Egyszer azt olvastam, hogy csak Budapesten több jogász van mint egész Ausztriában és ha az egyetem alatt nem megy el bojtárnak, akkor a diploma után szinte esélye sincs jogászként elhelyezkednie. Lindussal sem úgy néz ki lejáratná magát egy iroda is, nem veszik fel még bojtárnak sem minimálbérért. Ez egy jó cikk erről: www.eduline.hu/felsooktatas/20100119_jogaszok_palyakezdo_diplomasok.aspx
Múltkor az általam nem sokra tartott Kende borult ki a rádióban, hogy mennyire alacsony tudásszintet kapnak ma a jogászhallgatók legalábbis azok akikkel neki dolga volt. De ez igaz sok szakmára manapság.

trojka 2010.07.12. 09:08:18

Bezzeg, ha Jozsi "szaki" kissé ittasan menne reggel dolgozni a kapitalista gyárába, ugy kirugnák, hogy a lába sem érné a földet. Pedig neki is lehet olyan iskolai végzettsége, mint Lindácskának, cak amig Lindácska a bájait mutogatta, ö kemenyen dolgozott. Egyébkén, ez a nagy kérdés: miért engedték meg, hogy ezek az értéktelen, pénzéhes "celebek" beférközzenek bárhová is. Válasz: mert ma ez az értékrend Magyarországon. Na, ezért van csödben az MTV.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.12. 09:20:46

"Tegyük hozzá, hozzá, hogy Káló úr Lindácska előtt Bódi Sylvi párja volt ... no, biztos őt sem a siker vonzotta oda. LOL"
Bocsánat ha vulgáris lesz, de ilyenkor szokták mondani, hogy: "Lehet, hogy a pénzemért szeret, de nem a bankkártyámat szopja!"

minimalista 2010.07.12. 09:24:39

@belzebubó:
Volt és még (remélem már csak ) egy évig mindenképp lesz szerencsém megtapasztalni - vagy inkább elszenvedni - a jogi oktatás hátulütőit. Ahogyan itt korábban disznóúr is megjegyezte: rengeteg fiatal nő végez kitűnő bizonyítvánnyal, mert megtanulja azt a rengeteg ( nem legenda, tényleg az!) jogszabályt, ami bizonyos jogterületeken ráadásul évről évre változik. Mindenféle gondolkodást nélkülöző, memóriajátékká züllesztették a jogi oktatást, ahol még véletlenül sem a valós élet valós problémáira készítik fel a tanulókat. Én ezt egy az egyben az oktatási rendszer/módszer hibájának tartom: a gyakorlati oktatás például gyakran arra korlátozódik, hogy az egyébként előadáson már leadott anyagot újra átveszik, merthogy gyak.ra általában kötelező bejárni. A számonkérés során a gyakran 60-70 éves oktatók a saját nézeteiket kérik visszamantrázni, a gondolkodást, netán eltérő és önálló (és akár helyes!) jogértelmezést a legtöbb helyen egyessel honorálják.
Sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a gyakorlati oktatásra, a jogágak közti összefüggések feltárására és a szabályok valós életre átültethetőségének módozataira.

És az egész rendszer ráadásul - a "demokrácia" - működéséből fakadóan végtelenül hazug is: a jogrendszernek és a jogágaknak az alapját is az alapelvek képezik ( jóhiszeműség, igazságosság, gyorsaság, pártatlanság, stb...) amik a hazai valós jogalkalmazásban már csak a rendszer felépítéséből fakadóan sem érvényesülhetnek. Mondanom sem kell, hogy ez mennyire demoralizáló egy idealista, tényleg a jóért tenni és küzdeni akaró hallgató számára.

Mára ezen alapelvek fölé emelkedtek az újak: törtetés, gáncsoskodás, ügyeskedés, hazugság, megalkuvás és mutyi.

eszkep 2010.07.12. 09:26:04

@Beosztott: Onnan veszem, hogy egy pár ismerősöm, sőt egy családtagom is dolgozik ott. Azt elismerem, hogy balekok is dolgoznak ott, akik 3 ember munkáját végzik, de a közép és felsővezetők már vagy nem akarnak, vagy nem tudnak (dilettánsok) dolgozni. Van olyan is, aki másnaposan alszik egész hétfőn az irodájában, míg megint mások filmeket töltenek le... Meg hétvégén céges autóval menni a balatoni nyaralóba... Bravó, ez atzán a munka!
Ráadásul nem csak korruptak/hülyék az APEH-esek (nagyrésze), de politikai távirányítás alatt is dolgoznak. Hogy csak a legutóbbi példát említsük:
www.magyarkozlekedes.hu/index.php/legikozlekedes/7481-apeh-malev-tartozas-leallitva

vagy ahogy lejjebb zero is írja nagyjából az összes celebnél lehetne tartani vagyonosodási vizsgálatot. És még siránkoznak is, hogy 40000-es öregségi nyugdíjat kapnak, nevetséges... Németországban nagyon csendben lennének, ott egy kicsit szigorúbban veszik az
adóelkerülést, járulékcsalást!

eszkep 2010.07.12. 09:28:24

@zero: És még van pofájuk siránkozni, hogy 40000-es öregségi nyugdíjat kapnak, eszem megáll! Németországban 3-5 évet ülnének. Igaz, ott dolgozik is az adóhivatal.

minimalista 2010.07.12. 09:34:42

@eszkep:
Ez bizony igaz! Ha itt is rendesen és célratörően irányítanák őket, ne félj, lenne bőven vagyonelkobzás, bírság, miegymás. Csakhogy! Az apeh vezetők pont abban a körben mozognak mint a legnagyobb adókerülők: vállalkozó haver, ennek egy szívesség-annak egy felmentés, ez számla nélkül megépíti a medencém amit abból a pénzből fizetek amiért letiltattam a vizsgálatot...
Elképesztő mértékű és léptékű összefonódás, fejétől bűzlik, ugyebár...

arlequin 2010.07.12. 09:38:55

@zero:

- a nyúzó köz hírügynökség jelenti -

"ma reggel BLIKKcímlap lett a posztból."

tisztelettel granulálok überführer úr!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.12. 09:55:09

ja, és míg el nem felejtem: VIVA ESPANA!! :))))

DArchAngel 2010.07.12. 09:58:51

Ez a nő rusnya, csak sajnos sok hülye van, aki elhiszi, hogy az a szépség, amit a tévében meg a Bádogsrácban (Pléhboj, tudom, gyenge) mutogatnak. Mert az híres, tehát biztos jó.
Az a legnagyobb baj, hogy ezekről a gyökerekről igenis példát vesznek a fiatalok, viszont azt nem érik fel ésszel, hogy egy ekkora ország csak pár tucat közepesen híres köcsögöt tud kitartani, és ezek a helyek már be vannak betonozva, még egy annyira alja nőt, mint a Kiszel se lehet kigolyózni. Mikor lesz már egy rendesen dolgozó ember példaképként állítva?
Csodálkozunk, hogy semmilyen értékmérőjük nincs a fiataloknak a pénzen meg a hírességen (hírhedtségen) kívül? Ezt látják mindenütt, hogy ez számít, így megy a dolce vita.

arlequin 2010.07.12. 10:02:18

@Seduxen:
ja, és míg el nem felejtem: éljen katalónia! és aragónia!
;-D

eszkep 2010.07.12. 10:08:32

@minimalista: "Elképesztő mértékű és léptékű összefonódás, fejétől bűzlik, ugyebár... "

És pontosan ezért sűrgetem a nagyarányú "tisztogatást". A mostani kirúgásokat még keveslem is (persze a ballib média ajvékol), és ráadásul - ahogy a Vastagbőrön is olvashatjuk (meg az mno-n, magyarhirlap-on (!)) - időnként balul is sül el...

minimalista 2010.07.12. 10:21:00

@eszkep:
Igen, muszáj meglépni, csak az a kérdés, hogy erkölcsileg és szakmailag megfelelő emberek kerülnek-e a korábbi tolvajok helyére. Efelől vannak kétségeim, de meglátjuk! Mindenesetre arra nem számítok, hogy hirtelen eltűnnek a felületes szemlélő ( csak az apeh kivétel valamiért ...:() számára is elsőre, egyértelműen megállapíthatóan nem legálisan meggazdagodott kiskirályok csodaautói az utakról.

trojka 2010.07.12. 10:24:12

Tudom, hogy amit most leirok, azért sokan meg fognak kövezni; de emlékezzunk csak, a felsöfoku végzettséggel kapcsolatban, volt nekunk egy sportminiszterunk, akinek nem volt meg a beosztáshoz szukséges felsofoku iskolája...hát...nem mult el sok idö és csodák -csodájára sikeres vizsgát tett. (megjegyzem, azért több volt a fejében, mint Lindácskának) Egyebkent, a "hirröppentök" a közhangulatot olyan ugyesen tudják irányitani, hogy még...mi most itt háborgunk, egyesek meg röhögnek rajtunk, hogy milyen jol elcsámcsogunk ezen a témán...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 11:02:06

@belzebubó: Ne ringasd magad álomvilágba. Ez az "izé" az életben nem fogja gyakorolni a hivatását. Csak mittomén kitalálta, hogy neki kell egy ilyen papír, mert.... tán komolyabban veszik - mint Debrecenit, mikor szemüveget húzott. Vagy épp nincs egy kép se, amit a falára akaszthatna, majd a diploma bekeretezve jó lesz oda. II. vh. után leszerelt amerikai katonák detto hasonló indokkal jártak egyetemre - állam biztosította ingyér, hát miért ne.

@DArchAngel: Pont napokban hallottam NagyŐ valóságsó nőszemélyről, hogy valami ukrán gengszter borsodi kaszinójában pincérnő. Merthogy állítólag van melója. Nagy kamunak tűnik, abban a pillanat azonban jót nevettem, hogy nini, hova vezet ez az élet. Kisleányoknak mutogatni lehetne.

nfgy 2010.07.12. 11:03:08

Ez a liba meg a bódisylvi is csak egy luxuskurva.

arlequin 2010.07.12. 11:08:00

most miért báncsátok már szegény lindust?

képzeljétek, ha elkezdene okoskodni...

hát nem egy elbűvölő ártatlan jeány ez?

a többi meg szégyellje magát, aki lerántja egy britney spears szintjére eme aranyba foglalt gyöngyöt. pfej.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 11:17:45

@arlequin: Megyek hamut hinteni a fejemre, és térdepelni a sarokba, száraz kukoricára....
Amúgy Kúllájv volt a kedvenc délutáni műsorom: kellemesen beállva jókat vidultam Linduska, H. Évácska, meg az a néhány magát modellnek nevező - szerintem meleg - IQ-fighter fiúcska harcán a műsorvezetői szakmával.

arlequin 2010.07.12. 11:21:28

@neccharisnyás útonálló:

ilyenkor sajnálom, hogy nincs tévém. ;-D

Marcellusca 2010.07.12. 11:24:11

@arlequin: Ja, télleg, az Zero ki is felejtette Linduska életúttyából, hogy tízenegynehány évesen ő vót a magyar Britni Spicc. :DD

@neccharisnyás útonálló:
"...kellemesen beállva jókat vidultam..." - Gondolom csak úgy tudtad elviselni, ha előtte/közben kellemesen beájultál. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 11:24:48

@arlequin: Áá, már változtattak. Most már nem olyan jó. Meg asszem meg is szűnt. Pedig a régi szép idők....
Vendégek: Pákó, Kiszel, Szabó "szexésnyújork" Patrícia
Vendégműsorvezető: Győzike és bejja nyanya (azt hittem, ehhez a szakmához kellenek olyan alapvető kvalitások, mint SZÉP BESZÉD és ÉRTŐ OLVASÁS)

Hú, olyan cinikus leszek, ha rock szól a háttérben. Ijesztő! :DD

Marcellusca 2010.07.12. 11:26:42

@neccharisnyás útonálló: De, hát azis megvót: Terepszállás. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 11:27:28

@Marcellusca: Tudod, az alkohol csodákat művel az ember lelkével. Amiktől alapból tépné a haját, azok ilyenkor viccesek.
Van pár komm.-végzettségű ismerősöm, a szakmáját komolyan vevő, értelmes, dolgos fajtából. Hát mellettük lett némi fogalmam, hogyan is kellene ezt csinálni ideális esetben.

Marcellusca 2010.07.12. 11:37:24

@neccharisnyás útonálló: A Gyaözike vót valami műsorban (asszem Activity) és ott "feolvasta" a feladatát (kénytelen volt, mert a műsorvezető nem értette, hogy mit akar csinálni), jó hangosan: "terepszállás".
A papírra meg az volt írva: TERPESZÁLLÁS.
xD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 11:44:23

@Marcellusca: Ó! Nem vagyok Győzike rajongói klub tag, ezért nézze el nekem, ha bizonyos ismereteim felszínesek.

Vázz, ez a Bikini milyen langyi. :S Tudnám miért emlékeztem arra, hogy ezek pörgős, tökös zenét tolnak? Anno nagyon úgy tűnt. Ferónak viszont hatalmas pirospont az akkori dalszerzői sokoldalúságáért.

Marcellusca 2010.07.12. 12:29:07

Hehe!
Most kaptam:
Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?
- Magyarország. Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos.
xD

Marcellusca 2010.07.12. 12:34:34

Poszt?
Nem lesz ma? :)))
Mongyuk a beharangozott Medveczky-s?

Akkó nesztek:
Van egy guminőm, Pamela Anderson a neve. Ha pedig nem fújom fel teljesen, akkor Medveczky Ilona.
xD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 12:36:53

@Marcellusca: Hatalmas! :DD

OFF
Most néztem a velvetes cikkben Linduska ruháit. Hát, ha mondanák, hogy öltöztessek fel egy luxusk.-t, tutira ilyen cuccokat adnék rá: felül komoly emberre utaló blézer, alá csipkés miniszoknya. Másik variáció: fekete kosztümfelső, csecse kis bűrnadrág, amire combközépig érő velúrcsizmát húzott.
Kedves, hagyd már érvényesülni azt a nadrágot, ha már magadra rángatod! És ne gondold, hogy bárki az eszedre fog gondolni benne, így teljesen felesleges az ultrakomolyra vett felsőrész. Szétszaggatott póló való ahhoz. Meg karikafülbevaló.
ON

Marcellusca 2010.07.12. 12:43:20

@neccharisnyás útonálló: Én is. :)))
De, azé' jó és találó poén. :D

Nehéz ez a mai öltözködés.
Itt szentségelünk a kollégákkal, hogy a zösszes csajt fel kéne jelenteni.
Minimum izgatásért. :)
Vagy akár szexuális zaklatásért. :D
Mert, amilyen kis rucikban itt flangálnak .... :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 12:49:08

@Marcellusca: Ó, maguk szegények. Még a végén megsajnálom.....

NEEEEEM!!!!!!! XD

Marcellusca 2010.07.12. 12:51:03

@neccharisnyás útonálló: Igenis, tessen sajnálni, Kiskeziccsókolom!
Ilyenkor - férfiembernek - nem megfelelő a vérkeringése. :DD

Há', hogy dógozzak így? :DDDD

Marcellusca 2010.07.12. 12:53:29

@neccharisnyás útonálló: Ja.
Azon keresztül meg a ........

Fantáziámat! :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 12:53:38

@Marcellusca: Napszemüvegben? Szemkötőben? Szemellenzőben?

Szemkötő az nagyon vagány. Olyan kalózos. Kis borosta mellé, rajzol egy nagy heget a pofijára, iszonyat bejövős lesz! :DD

Mi az a "KBM"?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 12:54:47

@Marcellusca: Nono. A fantáziáját most nevezték ki a Déli-sark helytartójává. Vagy tán tévedek? :DD

Marcellusca 2010.07.12. 12:57:03

@neccharisnyás útonálló: KBM = Kötsög BlogMotor. :DDDD

Napszemüveg nem jó, mer' annyira nincs világos.
Szemkötő: két szemnek is elég befogandia ezt a látványt.
Szemellenző: van itten éppen ölég, nem kívánok közéjük tartozni. Meg akkor bedurran a nyakam a sok forgolódástól.
xD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 13:01:22

@Marcellusca: Hú, a K-t akkor kitaláltam. :)
Múltkor napszemüvegben közlekedtem a szakadó esőben. Nem ázott be az üvegtestem + ugyanúgy nyári kánikulának érzékelte az agyam az éghajlatot, mint 10 perccel - a zuhé - előtt. :D

arlequin 2010.07.12. 13:34:08

@Marcellusca: @neccharisnyás útonálló:

látjátok mily jogtalan magyar népünk egyszerű, ámbátor igen bűbájos leányát méltatlanul a szánkra venni. ő is a sors ajándéka, mint a korda gyuri bá, vagy mint...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 13:54:06

@arlequin: Nekem aztán ugyan nem! Majd az a babó az lesz, amit 20 óra vajúdás után a világra hozok.
Ez max. a saját anyjának, meg a szőkékre bukó férfitársadalomnak.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 13:55:30

@Marcellusca:

"A Gyaözike vót valami műsorban (asszem Activity) és ott "feolvasta" a feladatát (kénytelen volt, mert a műsorvezető nem értette, hogy mit akar csinálni), jó hangosan: "terepszállás".
A papírra meg az volt írva: TERPESZÁLLÁS. "

Einstein is diszlexiás volt ;))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 13:57:10

@szorokin: Fú, azért a díszpingvint Einsteinhez hasonlítani kicsit erős.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 14:03:54

@neccharisnyás útonálló:

"Pedig a régi szép idők...."
azéé van még érték a cool-on, csak este - aki keres még találhat -
Cool Night, Orosz Barbara vezetésével.....
/ hogy Orosz Barbara hogy aránlik pl Pákóhoz v Héváhu ... azt nem tom' /

velvet.hu/blogok/muffin/2010/06/28/regina_moon_csabit/

őrzik a lángot.

Marcellusca 2010.07.12. 14:06:11

@szorokin: Ja. Meg megbukott matekból.
Azé' a két személyiség (?) között fényévnyi távolság van ám! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:08:54

@szorokin: Tudom, hol lehet Oroszbarbit civilben rendszeresen látni. Gondolom, nem izgat senkit.

arlequin 2010.07.12. 14:09:05

@neccharisnyás útonálló:

te is szőke vagy?
esetleg fested?

@szorokin: tévedsz

einstein dixlesziás volt

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 14:11:12

@Marcellusca:

áá ki van zárva.. amúgy is Győzike Einstein reinkarnációja, minden XVI. és XVII. századi kalóz is ezt mondja, ill az összes, akik résztvettek a tavalyi szociológiai felmérésben (igen brit kutatók).

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:13:17

@arlequin: Vov. Kommentekből lejön az ember hajszíne?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 14:15:39

@arlequin:

igne. dixlesziás. cask azé írhaattm el mret né si dszileixás vdaok.

Marcellusca 2010.07.12. 14:18:38

@neccharisnyás útonálló: Nevezzed meg annak a két utcának a találkozási pontyát! :DDDD

Marcellusca 2010.07.12. 14:20:21

@neccharisnyás útonálló: Hehe!
Szöszke vagy, Lujza? Semmi mesterséges inteligencia? :DDDDDDDD

Bocsi, magaslabda ...! :)

arlequin 2010.07.12. 14:20:41

@neccharisnyás útonálló:

nem a kommentekből. hanem a nicknévből ;-D

@szorokin:
raccsolsz is vazze?

lindus bezzeg nem raccsol.

én viszont hejesen írom le a nevét, mondhatnám simány, ugye Linda?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:22:52

@Marcellusca: @arlequin:
Node kedveseim! Szöszke hajhoz hogy megy a zöld? Azért a természetbe hálisten több stílusérzék szorult.

Marcellusca 2010.07.12. 14:25:28

@neccharisnyás útonálló: Húúúúú, vájjjá, vaze, vájjjá! :DDDD
Szöszke haj és ződ szem?

Mingyá megszerelmesedem, így látatlanban is. :DDDDDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:28:40

@Marcellusca: Látom, értőolvasásból téged is meghúztak anno.

arlequin 2010.07.12. 14:31:59

@neccharisnyás útonálló:
szőkéhez is illik a zöld.
igazából a zöldhöz bármi illik.
főleg a rétek, erdők, rengetegek, hol elveszik az ember gyanútlan fia az ingoványos részek óvta tündértisztások patakvizét kortyolva.
ó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:43:29

@Marcellusca: Kedves uram, mi ezt magával már kitárgyaltuk. Nézzen már vissza a vörösökről alkotott véleményemhez!

@arlequin: Egy művészlélek. Oh, beszíp!

Marcellusca 2010.07.12. 14:48:12

@neccharisnyás útonálló: Valami rémlik, de ez a meleg ... :)))
Mondom, hogy nem úgy dolgozik az agyam, ahogy kéne. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 14:51:09

@Marcellusca: Mi van? Már megint arra lejtett valamelyik koleganője? :DD

Marcellusca 2010.07.12. 15:04:06

@neccharisnyás útonálló: Feszt itt mászkálnak. :)))
Mintha muszáj lenne. :D
Vagy én vagyok ... :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 15:17:34

@Marcellusca: Na, nem is mesélte, hogy ilyen szemrevaló. Irigyelnem kéne tán a koleganőit? :DD

Tremere 2010.07.12. 15:18:16

A tanulság egyszerű gyerekek... Nem felháborodni kell, hanem egyszerűen kikapcsolni a TV-t!
Személy szerint pl. NGC-n, Spektrumon és Discovery-n kívül semmit mást nem szoktam nézni, és mégis milyen jól elvagyok.

A lapok közt is válogatni kell, nem Blikket, Bors-t, Plaboy-t, meg hasonló baromságokat, hanem mondjuk könyveket, meg ismeretterjesztő magazinokat (pl. 3 Évezred) érdemes a kosárba helyezni.

S láss csodát, akkor ezek a médiap*csák, meg selyemfiúk el is tűnének.

Marcellusca 2010.07.12. 15:45:04

@neccharisnyás útonálló: Aztatat én nem tudom eldönteni. :)
Vagy csak központi központi helyen vagyok. :DDDD

Marcellusca 2010.07.12. 15:52:32

@neccharisnyás útonálló: Hááát, jónéhányuk ide sandít, mikor ellejt előttem/mellettem. :DDDD
Az jelent valamit? :)))))))))))))9

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 15:58:32

@Tremere:

igazad van válogatni kell.
de nehéz, sorra szűnnek meg a kedvenceim..
a hiteles hírforrrások:

kacsa magazin. szuper psszt! . ..napkelte Gyárfással Dárth Fféderrel és Lakat "AZ ÉRTÉKŐRZŐ" T. Károllyal. Beszéljük meg Bolgár Györggyel.
ááááááá
nélkülük sokáig elveszettnek éreztem magam.
világtalanként bolyongtam vakablakok közt, de az idő vasfoga és szamovárja repült

sokat keresgéltem rettentő sokat, és végül látám h az média óceánján dereng az fénysugár, remény az túlélésemhez:
velvet. blikk. napi ász.
tengernyi kultúra van az ócenban..
és mindenekfelett:
zsaru magazin, kékfény.
klub rádión Bolgár "megdöngetemazasszonytazajtófélfánál" úr visszatért, iszom a szavait, mint az anyatejet.
reggeli magazinok, Csonkapicivel és barátaival :))

azaz minden bizodalmad nyugodtan vetheted az örök értékekbe és ezek hordozóiba !!
és persze bízz bennem !
sújts le rám istenem, ha nem mondok iga

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 16:02:46

@Marcellusca: Hú, ehhez tartozik pár kérdés:

Kisfőnök vagy-e?
Pénzügyis?
HR-es?
Biztonsági őr egy hatalmas pisztollyal?

Marcellusca 2010.07.12. 16:09:35

@neccharisnyás útonálló:
Nem.
Nem.
Nem.
Olyasmi és a nardágomban hordom.
xDxDxD

Daihelyon 2010.07.12. 16:33:07

Azért az megvan, hogy Linda nappalin kezdte, majd átment levelezősre, mert ott könnyebb. A római jogon a tanár kipécézte és nem akarta átengedni (folyosói pletykák szerint). Át tudom érezni a tanárok lelki világát, mert ha ennek a Lindának diplomát adnak az rossz fényt vet a Károlira.

arlequin 2010.07.12. 16:33:48

@neccharisnyás útonálló:

inkább egy menthetetlen tébolyult, dehát ízlések és pofonok.

Marcellusca 2010.07.12. 16:43:43

@arlequin: Bolond, maga .... :DDDDDDDDDD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.12. 17:12:47

@Daihelyon:

remélem férfitanár volt és khmm.. "átengedte" a vizsgán ...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.07.12. 17:14:53

Lindácska kiakadt a Twitteren:

# Es undorito,hogy mindenre rahuznak vmit ugy hogy telejsen el vannak tevedve,hazugasgokat!...es meg csak fel sem hivnak telefonon.. about 6 hours ago via Twitterrific

# Csak nem kene olyan dolgokrol irni amirol fogalmuk nincsen... about 6 hours ago via Twitterrific

# 2 napig nem szoltam semmit...de a blikk 3. Napi provokaciojat es hazugsagait Mar nem tudom ignoralni....egy mondatuk nem igaz a mai cikkbol!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 17:34:29

@zero:

"ignoralni" lesz itt még jogász diploma .... ;DD

Tremere 2010.07.12. 18:00:15

@szorokin: Hehe... ez komoly tetszik:D (Én a Mórickát tartom egyébként a legautentikusabb hírforrásnak:D ).

De viccen kívül, tényleg válogatni kell, s ha nincs semmi, akkor esetleg lehet olvasni. Hátha még a koszon kívül más is ragad az embere!:)

arlequin 2010.07.12. 18:14:27

@Marcellusca:

á dehogy. az túl megtisztelő lenne. inkább levél a szélben. ;-D

@szorokin:
szurkolok a kisasszonynak. remélem lediplomázik és soha többé nem kell használnia ebbéli tudását.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 18:55:07

@arlequin:

igen felhagy a megalázó kompromisszummal - a félvilági celebléttel.
végre A hivatásnak élhet.
alkotmányjogász lesz.
sőőt alkotmánybíró, ha V visszatér dél afrikábol csak kicsit (esetleg rendszeresen) le kell ápolnia és szabad az út előtte.
esetleg pali bát

subba.blog.hu/2010/06/24/a_het_kepe_kukucs

..is válthatná, hisz addigra alkotmányjogász és alkotmánybíró is lehet..
igaz megeshet h a végén ő is túl önfejű és független lesz, mint sólyom....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 18:58:07

@arlequin:

vagy pont fordítva gondoltad, h a jogi tudását nem kell használni, és a celebtudását igen ??

nem /nem gondolhattad így/. igen. az ellen nem véd.
a vízbű veszi ki a zoxigént

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 19:14:16

@arlequin: @Marcellusca:
De helyesek maguk, ahogy egymást oltogatják! :D

@zero: Na ilyenkor kívánom, bár ne tudnék olvasni. :S

@szorokin: Még mondjon pár ilyet, és úgy megrémít, az életben nem lesz kedvem gyereket szabadítani erre a világra! Linduska, mint államigazgatási főfejes, pff!!!!

arlequin 2010.07.12. 19:23:57

@szorokin:

pedig pontyosan úgy gondolám koma.

a jogi tudását nem kell többé használnia.

szerintem ez egy nagyon kedves és megértő kívánság. nemde?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 19:24:47

@neccharisnyás útonálló:

igyekszem mondani, csak ilyen nagy alkalmak kellenek hozzá, ill nagy dolgok/történések nagy emberekkel, mint pl lindácskával ....
azaz kronosz-kor megy ez (amikor a nagy dolgok történnek /igeeen, nagy emberekkel, esetleg titánokkal, istenekkel/ )
kairoszkor nem megy (mikó nem van kronosz tájm :) .. )

nyugodtan magázzon, vagy csak tegezz ! :))
a hivatalos stílus soxor mókásabb, amúgy :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 19:30:38

@arlequin:

szerintem az első forgatókönyv lesz a favorit, új karrierek indulának meredeken felfelee, új potentátokra lesz szüksége V-nek a V érában.
a fő szempont a lojalitás és a hűség.
azaz h jó hűbérurak és hűbérhölgyek legyenek.
ész nem kell, minek az.

new potentats for V in the era of V
van is egy pelevin könyv, asszem aktuális lesz : EMPIRE V

Beosztott 2010.07.12. 19:35:29

@eszkep:
Te néhány vezetőrre gondolsz? Akkor ne írd, hogy az AEH-osok! Az AEH-nál, csakúgy, mint a többi közhivatalban okos, szorgalmas, becsületes köztisztviselők dolgoznak. Ne általánosíts kérlek! Nem nyerő ez a kollektív bűnözés folyik ott téma. Ha te tudsz olyanokról, akik iásan mennek be dolgozni, vagy hét végeken szolgálati gk-val járnak a Balatonhoz, akkor tegyél ellene! Te könnyen fikázol itt olyanokat, akik nem tudják megvédeni magukat.

És mégvalami: Ne hidd már, hogy te vagy az okos, mert rájöttél, hogyan lehetne megfogni a csirkefogókat! Az AEH-nál mindenki tudja, hogyan, merre, meddig....
De tudod, az adóellenőrők nem azzal foglalkoznak, amivel akarnak, vagy amivel szeretnének. Ők megbízás alapján csak és kizárólagosan a kiadott feladattal foglalkozhatnak. Ők is jobban szeretnének biztos eredményt ígérő ügyfeleket meghívni, de a rendszer nem így működik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 19:36:47

@szorokin:
Meg kell építenem a Deloreant, visszamenni az időben, és beleejteni egy gémkapcsot az időfolyamba. Attól megváltozik minden. Lehet, az összes dubajliba gemkapocs-fejjel születik, és nem lesz rájuk kereslet, és Koncz Gábor darabjának kritikája lesz az újságok címlapján.

Magázásra valaki azt mondta bunkóság. Én ehhez nem értek. Viszont van amikor magázni van kedvem, van amikor tegezni. És sohasem bunkóságból.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 19:47:04

@neccharisnyás útonálló:

tetszik a terv !

hozzá kell látnunk a kivitelezéshez. hmmm.
0, sejtet kell alapítanunk.
1, idővakuólát kell kreálnunk pár birkából és gémeskútból + tibi csokiból. és a
2, grínpíszesekkel is meg kell előtte küzdeni... / az birkák ügye, ugye /

0ás nem kérdés.
1es még csakcsak, de 2es nagyon húzós kör lesz.
0ás sok tagja feláldozatik a terv oltárán, de áldozat nélkül nincs progressz.

arlequin 2010.07.12. 19:51:06

@neccharisnyás útonálló:

hej, te magácska, te drága
hej, te tegezésnek gircses-görcsös áárja
te dráága
bunkóóóózz most!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 20:11:52

@arlequin: Szutyok náczi! :DDD

Vájjá, keresem a bűrostorom.....

Marcellusca 2010.07.12. 20:12:10

@neccharisnyás útonálló: Ááááá, mi csak így - félig ismeretlenül - "csipázzuk, komáljuk" egymást.
Legalábbis én ezt a bolondot.
Mer', ő a mi bolondunk, meg köll ám becsűnyi!
xD

@arlequin: Há', mondom, hogy bolon'. :)
Letaglózott. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 20:16:22

@szorokin: Áldozatok nem izgatnak - járulékos veszteség. Greenpiss-esektől meg ne féljé, míg engem lácc! Hobbim, hogy szekálom őket - cserébe, hogy feltartanak jódolgomban. Öléggé tudnak hebegni, mikor azt tudakolom, mikor megy ő - az úttorlasz - személyesen japán bálnavadász hajót ostromolni. Mer lábat lóbázva kajabálni, meg pénzé kódulni én is tudok. Csak én nem vagyok radikális környezetvédő.

Marcellusca 2010.07.12. 20:16:31

Mingyá jön a tevekettőn Linduska sztorija. :))))))))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 20:22:19

@Marcellusca: Hógyne kérem. A bolondok remek stratégiával rendelkeznek az élethez. Sötét középkorban ők voltak az egyetlenek, akik túlélték egy falu kiirtását...
-Na, döfd má le azt a brékelő nyomit!
-Szúrd le te, én hozzá nem nyúlok. Még a végin rám ragassza.
Most akkor el kéne azon gondolkodni, hogy ha nyugaton, pl. franciáknál, nagyrészt a bolondok - illetve részben azt mímelő csörgőssipkások - élték túl a hatalmaskodó lovagok rajcsúrozását, szaporodtak és továbbörökítették génjeiket, akkor....
akarunk mi egyáltalán felzárkózni?

Marcellusca 2010.07.12. 20:33:47

@neccharisnyás útonálló: Deee, deeeeeeeeeeee.
Kezdőőőőődik, kezdőőőődik! :DDDD

Marcellusca 2010.07.12. 20:37:17

Jajjj, de kis szolíííd vót. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 20:39:50

@Marcellusca: Láttaaam! Láttaaam!!!
Kisanyám, van pofád ország-világ előtt benyögni, hogy nem kenyérre kell a pénz? Akkor mégis mire is?
Tetszett az a címlap, ahol a segélyes szöveg illusztrálásaként félmeztelen fotón affektálva nyújtogatja a nyelvét. Fantasztikus metafora rejlik mögötte. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.12. 20:41:03

Mandíneres videót is elcsíptem a hírekben, ezt is. Ma sem maradtam le semmiről. :)

the sandwich maker 2010.07.12. 20:47:34

Amikor meghallottam, hogy ez a nőszemély az Aktív nevezetű szennyműsorban kacarászva közli, hogy neki természetesen nem kenyérre kell a pénz, kedvem lett volna megérdeklődni a szüleitől, hogy milyen irányelvek alapján neveltek a gyermekükből egy empátiára képtelen önző kis dögöt.
(Amúgy ez ilyen "értelmiségi fotómodellek" miatt gondolom azt, hogy a jogászhallgatók egy részénél nagyon alacsony az a mérce.)

Marcellusca 2010.07.12. 20:58:23

@neccharisnyás útonálló: Joccakát, Kisnaccsád! :)))
Lépek én is. :D

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 21:20:16

@neccharisnyás útonálló: a tervhez:
1ees ponthú vmi illesfelee kellene:

www.youtube.com/watch?v=BYLpAH2r138

csak nem térben, hanem időben és majnem kész a vaku kóla

------------------------
"Öléggé tudnak hebegni, mikor azt tudakolom, mikor megy ő - az úttorlasz - személyesen"
igen ezek a mai úttorlaszok teljesen elkorcsosultak az aranykorbeli úttorlaszokhoz képest...
csak hebegnek habognak isznak kábítóznak promiszquauauau-nak
szóval züllenek .

és még egy eccerű tudakolásokra sem tudnak rendes választ adni....
pffffffffff

lesz ez még rosszabb
pl ha a hegyek sem vajúdnak már úttorlaszokat...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.12. 21:22:55

piha
még egy eccerű tudakolásokra sem
sőőt
még egy tudakolásokra se nem

Pajtás 2010.07.13. 09:13:20

nem csak a celebek ilyen sutyerákok. főnököm is felveszi az összes létező segélyt, támogatást a havi 500 bruttója mellé.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.13. 11:51:14

@szorokin: Durván jó az a videó!!! o.O
Bár az idővel szerintem könnyebb dolgunk lenne. Ugye a tér feltételez dimenziókat, párhuzamos világokat. Az idő viszont lineáris. Másik dimenzióban max. alváltozata található, de ugyanúgy halad előre.
Ez viszont felveti a problémát, hogy tudnunk kell, pontosan mit is eredményez az a gemkapocs, mert ha elcsesszük, akkor visszafelé az adott, megváltozott világ idejében tudunk menni.... és felzabál egy gemkapocs-fejű megalodon.

Megjegyzem, inni én is iszok, ha jólesik, illetve nem csupán fajfenntartás ürügyén engedek az ösztöneimnek.

BTW csak a zotépé csiga, vagy maguk se kaptak még semmit áldásos tevékenységükért? Linduska, nem ebben egyeztünk meg. Főleg, hogy tegnap az egész ország hallhatta, mire NEM költöd azt a segélyt. Felment a tarifa. 13 ropi, értem? XDDDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.13. 13:14:03

@neccharisnyás útonálló:

"Megjegyzem, inni én is iszok, ha jólesik, illetve nem csupán fajfenntartás ürügyén engedek az ösztöneimnek. "

elképppesztő dekadencia.
borzalmas.
egy világ omlott össze bennem. :DDD

derelyegrádi szellem 2010.07.13. 14:11:31

A töménytelen hülyepicsa dumából nekem ez a kedvencem:

"Nagyon drága ügyvédem van, Magyarország legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindenki felkötheti a gatyáját, és ezt lehet fenyegetésnek venni!"

Ez tényleg egy igazi gyökér...

Ha én lenneék az ügyvédje akkor ekként "egyenlítenék" Lindácskának.

" Kéretik vigyázni, az én ügyfelem egy nagyon drága kurva, Magyarország és Dubaj legjobbjai között szerepel, úgyhogy mindeki megoldhatja a gatyáját, de ez - és ezt vehetik fenyegetésnek is - a spermád izéből megmondja mennyi van a számládon, de ezer forintra"

Gondolom nézne egy nagyot Lindácska, és nem értené...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.13. 14:34:09

@derelyegrádi szellem: XD

@szorokin: Most mér? Legalább nem fog álszent hazugnak tartani, ha netalántán összefutnánk a korcsmahivatalban. :DDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.13. 14:41:20

@neccharisnyás útonálló:

"és felzabál egy gemkapocs-fejű megalodon"

ez komoly kockázat, de ezekkel is mint a sejttársak véreveritékével és életével is számolni köll.

a megalodonok mostanság különösen rémesek a szekszárdi ózonlyukak miatt.....
kemény.. nagyon kemény időket élünk.

lehet h el kellene bújni egypár gemkapocsban, akár egy megalodon fejiben...
az menedék lenne.
így közvetlenül az ellen víz- ill gemkapcs-fejiben lenne a trockista métely...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.13. 14:51:56

@szorokin: Zsugorítógépet feltalálta már? Mert anélkül bajosan férek bele egy gemkapocsba. Tudja, sokat ácsorogtam kicsiként az esőben.

Viszont egy megalodonba beleférek! :)
hu.wikipedia.org/wiki/Megalodon
Javaslom, sátorozzunk abban, ha eljönnek a medmex idők.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.13. 15:16:09

@neccharisnyás útonálló:

a video szerinti időmódszerrel egy bizonyos időben az idő behurkolódna
(ld hurkológusok és hurka szakértők és wurst koffer tulajdonosok

n8adata.net/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=56&g2_serialNumber=2
)
ez lehet h a többi népséget a földön szintén meghurkolná...

szóval lehet h szűkíteni kellene a hurkázás helyét, hogy csak egy picike területen mehessen és menjen végbe a hurkatőttés.. ;)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.13. 15:25:10

@szorokin: Véres hurka, májas hurka, hurka, hurka, hurkagyurka!

Kellene valami védőfelszerelés. Vagy plexifalú kabin. Nem akarom, hogy a fülemből is májasrizs jöjjön.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.13. 15:26:29

Ennyi volt a móka mára
zárul Miki mókatára!

Elléptem. Csók-csók!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.13. 16:15:58

@neccharisnyás útonálló:

egyébként a korcsmács argumented teljesen jogos.
lehet h figyelni kellene erre a szempontra is... ;)))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 20:14:18

Jáj! Hát lindabébi most fogja mosdatni a szerecsent retekklubon!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 22:16:36

@szorokin: Ne sértegess még a gyanújával sem annak, hogy hiányzom! Maga szíriuszi!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 22:27:58

@neccharisnyás útonálló:

aszittemmá h színuszi v színiusz :))

"agy plexifalú kabin." igen ollan mint ami kört russelnek vót a deathproofban ...... :P:P
ott mellette minden lány hatalmas biztonságban vuót ..

kört amúgy nagy mester, az énekes halott egyén is ..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 22:49:21

@szorokin:
énekes halott egyént ne emlegesd. Miatta lettek cikik a kedvenc zenéim. Behozta ezt az öngyi "szomorúvasárnap" stílust, azt csodálkoznak, hogy pusztul a világ. Előtte meg ott volt a sok szíp szánsájn endorfin termelő dallam. Vigyorgott is mindenki a 32 fogával.

defprúfot szeressem. Jól megcsinálta a tarantino. Tisztára ósdi hangulata van.

belinkelem linducit, hogy ONTOPIC legyek....
rtlklub.hu/hirek/fokusz/video/95603

a kis szemét! mostmár tutira nem kapjuk meg az apanázst a bérkommentekért. ráfogta, hogy csariti.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 22:59:42

@neccharisnyás útonálló:

jaa meg a hímszemeknek csupa blokkable csajt gyűjtött össze...
ebből a szptbúl Sin City is rembe vuót :P
all in all van stílusa az egésznek.

ONTOPIC legyen nekem is
az lindácskák szociológiájárul:

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2010/07/02/lenkei_viktoria_a_playmate-ek_90_-a_kurva/

asszem ez reális, és ezé Lenkeivikinek riiszpekt, amellett h ő is blokkable :PP

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 23:03:17

@neccharisnyás útonálló:

ezzel a megalodonnal jóól átvertéé .. aszittem h te is csak lököd a kreténséget ,.... erre egy pár millió éve kihalt eleven élő rémet húztál ki a varázsdobozodbúú ... ;))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 23:22:20

@szorokin:
Jujj! Félelem és reszketés! Még a végén kiderül, hogy ismeretekre alapozva lököm a kreténséget... gyors, gyújts alám a máglyán, mielőtt mások is megtudják!!!!
Különben sem él már. A természet volt olyan jófej, hogy az összes autónál nagyobb dögöt meghalasztotta, mielőtt én meg te megszülettünk. :))

Szinciti -tiszta egérmúvi, nem? - is bejövős. Látvány ottvan. Meg a két csaj is szíp. Tarantino filmben nem emlékszem hogy hívták azt a latin csajt, aki játszott 24-ben is, meg a nyújórki helyszínelésben tűnt fel. Na, Ő nagyon szíp. Igazából irigylem ezeket a délamerikaiakat. Olyan kisugárzásuk van. Ja, meg ott 5 kiló plusztól nincsenek disznónak kikiáltva otthonülő, nagyszájú kismamák által.
Embereimmel is mindig megegyezünk, hogy lehet, hogy van rajtam némi plusz, de még igazán lehetne több, mert néhol még ölég csontos vagyok. Az meg engem is zavar, pedig ő fog.

De miért új, hogy a pléhbabák k-k? Rá van varrva a homlokukra neonföstékkel. Vagy ezt megint csak a nők látják?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 23:25:03

@neccharisnyás útonálló:

biza, egy igazi kihalt eleven élő rémsááág ;D

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 23:27:22

@neccharisnyás útonálló:

szép csajok .. csakhh az a baj velük h nem vaad leszbika :PP
vaad igeen ? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 23:39:30

@szorokin: Jelentem, hisztoricsenelen beindult a pornó. Travelcsenelen detto. Plusz az egyik román zeneadón. Úgyhogy hagyjon a leszbikkel, mikó normális műsör keresése közben egyfolytában egymást vagy pévécécsövet szopkodó bányarémekbe botlok. Agyam elszáll.

Viszont már értem, miért hivatkoznak olyan előszeretettel a férfiak arra, hogy ők tévét nem, max. term.tud. adókat néznek. Azt senkise kérdi tőlük, melyik napszakban.

Ésw igen. Ferlito kisasszony az. Csudaszép volt azokban a hosszú ruhákban, mikor 24-ben jáccotta a drogdíler nőjét.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 23:54:02

Hív a jó meleg ágyikó...... plusz 65 fokban. :S

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.14. 23:54:08

@Conv:
őőőőő... az ilyen pornós adókra nem külön csomagban kell előfizetni? véletlenül nem kerülnek azok bele a csatornakiosztásba a végponton :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.14. 23:58:23

@neccharisnyás útonálló:

óó, nekem illenek nem vannak :((((
érthetetlen h h lehetek életben ezek nélkül....
ááááá.
kénytelen leszek netrű tőtteni valami betevőt ...
vagy addig is itt van szípsígess lindácska nekömm :)))

egyébkint a párosodást bemutató adók is .. természetfilm/tt. adók
természetfilmek. a homo sapiens s. faj párosodási szokásairól.

így tulképp nem is számít h nappal mi megy, akár pornyó akár mese,
éjjel a tudományos dokumentációjáé az időő

24 jó sorozat. télleg csípázom.
jack meg keményebb mint csáknorrisz.
mindenkit helyre tesz/elintéz.
az igazi ffi... háát az ő szintjét nehéz még csak közelítteni isss..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.14. 23:59:23

@Conv:Na, kimondtam a hívószót? :DDDD

Mivan? Irigykedik? Nem, kérem ez olyan este 11-kor átvált a csatorna reggelig stílus. Nem 24 órás, hálég. Egyébként digi szolgáltat. Csodálkozom is, hogy sehol egy tenyeres-talpas vlach. Pedig nagyon mondják, hogy román cég.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.15. 00:03:57

@szorokin: EZT mondom! Jack simán lenyomja csákh-ot. Pedig nem bírom a szőkéket. De Jack a hősöm.

Azt mesélje el, hogyan is párosodik két ribi egy pévécérúddal (vagy kettővel) mert a gólya szerintem frászt kap, mikor a raktárban pakolja össze a motyót a batyuba. :DDDD

Node nekem mostmár tényleg mennem kell.
Maguk ketten meg rágják csak itt a kefét az élet igazságtalanságán, hogy mindig annak utalja ki azt, amire vágynak, akinek fabatkát sem ér.

Rwindx 2010.07.15. 00:04:00

@neccharisnyás útonálló:
Digi magyar tulajdonban van. Romániában. :P

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.15. 00:24:28

@neccharisnyás útonálló:

így alvás előttre, csakhogy szípeket áámodhassék:
kedvenc illen párosodósamat említem:
requiem for a dreamban egy ollan 60centis double műbránert iktatnak 2 nőnemű
egyed hátsója közé.

naddon romantikus vuót, csak úgy áradt a szerelem.
de roppant meglepő módon gyerek és góla nem volt semerre se ..

na ezzel én is zárom mára soraimat (betüimet).
és ezzel kívánok mindenkinek síp ámokfutást !

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.15. 15:10:06

@neccharisnyás útonálló:

requiem for a dreamBAN helyett requiem for a dreamBEN
:))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.15. 17:05:05

@neccharisnyás útonálló:

kegyed látja lelki szemei előtt ezt a romantikus, szerelmetes jelenetet a 60centis.... -al és a 2 nőnemű egyeddel ?
:PP :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.15. 20:51:27

@szorokin:
Édes istenem, mit művelt maga ezzel a topikkal.... remélem kihajintják.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.15. 22:33:08

Tessék, előszedtem. Ha hudínizni kezdesz, felnégyellek, mint Koppányt!... csak te előtte nem énekelhetsz valami tökös rocknótát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.15. 22:43:47

Á, úgy magam alatt vagyok. Nincs itt valami férfiember kicsit besörözve, hogy marháskodjon nékem egy kicsit? :(

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.15. 23:01:52

@neccharisnyás útonálló:
asszem eltévedtél, ez nem a chat.hu :)

Én csodálkozom, hogy laspalmas, vagy zero még nem gyomlálta ki a kommentjeiteket :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.15. 23:05:25

@Conv: Szerintem le is lépek. Úgyis kidobnak innen. :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.15. 23:21:28

@neccharisnyás útonálló:

nincs ezzel semmi baj, csak lindácskáról és a celebekrű is beszélni köll... ;))

pl
nehéz a pléjmétek élete helyenkint ......

velvet.hu/sztori/2010/01/08/a_kukaban_talaltak_ra_a_felismerhetetlensegig_osszeegett_explaymate-re/

Marcellusca 2010.07.16. 10:21:57

@Conv: Amíg nem csinálnak Zero-ék egy "off topic"-ot, addig ne várj mást. :)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 10:32:58

eszembe sem jutott mást várni, meg igazából nem is szokott zavarni a dolog, de a jöjjön már ide valaki offolni, csetelni, mert unatkozok felhívás, már húzós volt :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 13:16:37

@Conv:
Jóvanna. Bocs. Tegnap rámtört egy iszonyat erős depresszió-hullám. Ilyenkor furcsa vagyok.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 13:18:43

@neccharisnyás útonálló:

ilyenkor hívj fel, és megvigasztallak :)))
kedvelek neccharisnyásokat vigasztalni :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 13:20:10

@Conv:
Ilyenkor szokom lemászni a kocsmába. Csak az nem ebben a városban van.
De aranyos vagy. :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 13:24:48

@neccharisnyás útonálló:
az azért durva függőség, ha kocsmába hajlandó vagy másik városig elmenni :))))))))

na off vége, lezártnak tekintem a dolgot, alkesz vagy oszt jónapot :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 13:34:24

@Conv:
Kétlaki vagyok. És mindenhol vannak kedves zugaim. Ennyi.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.16. 13:52:33

lindácska és a munkanélküliséééége.
itt van a lényeg.
ez a lényeg.
ez fontosabb minden egyéb kérdésnél.
ha ez a kérdés van nem megoldva, a hazánk elkárhozik pillanatokon belül.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 14:10:47

@szorokin: röhögni fogsz, de valóban ez a témakör lenne az alapja mindennek.

míg nincs megoldva ezen a szinten, hogy a jogosultság ne legyen kihasználható, míg a támogatás arra ösztönöz, hogy ne dolgozz, addig az egész gazdaság alapja egy rakás szar, amire nem lehet építkezni. bizony elég gyorsan meg kellene oldani ezeket a dolgokat, és helyre tenni, mert egyébként valóban elsüllyedünk.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.16. 14:15:28

@Conv:

egyébként nem téged akartalak ezzel baszogatni, vagy azokat akik itt kommenteltek.
vagy tegyük fel h volt illen szándékom,
ekkor magamat is baszogatom ezzel, hiszen
én is lecsaptam erre hatalmas örömmel, mint gyöngytyúk a takonyra
;)))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 14:19:27

@szorokin:

eszembe sem jutott, hogy ilyen szándékod lett volna.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 14:34:59

@Conv:
Szerinted az változtat valamit, ha ennél gázabb helyre költözik az egyed? Ott él egy ideig, megszokja, aztán visszaköltözik ide... nemtom. Talán....
Alkeszre megsértődtem. Korcsmában nemcsak inni lehet. :/

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 14:58:34

@neccharisnyás útonálló:

no, akkor most fogsz igazán megsértődni :)

lófasz neked a seggedbe, ha komolyan vetted az alkeszos dumát és megsértődtél.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 15:04:57

Maga tényleg nagyon jól tud vigasztalni. :))

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.16. 15:08:06

@neccharisnyás útonálló:

no ugye, már is mosoly van a kicsi pofiján, pedig még csak megígértem :))))))))))))))))

asszem tényleg nem kéne velem beszélned, ha félreértős vagy :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 15:26:17

Deniblú súgta a focitippeket Paulnak. Hallod, zero?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 15:36:44

@Conv:
Semmi gáz. Sifrézek én prímán.
Csak az alkesz-témára harapok. Túl sok a környezetemben az értetlen kis &@*, akiknél az ivókultúra="bebachunk, mint állat", és nem is tud más dimenzióban gondolkodni, ergo maga is erősen címkézi a többieket. Én meg idővel meguntam, és roppan morcossá tesz.

Marcellusca 2010.07.16. 15:37:09

@Conv: Na, maga mán aztán egy úriembör. :))))

@neccharisnyás útonálló: Megvígasztaljam én, Kisnaccsád? :)
Nem biztos, hogy sikerül. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.16. 15:57:07

Ááá, már megint mi van itt! Zero tényleg kidobat a tanácsháza ablakán! 8o

@Marcellusca:
Köszönöm, kedves uram. Mint említettem, sikerült kialudnom reggelre. :))

2010.07.17. 15:52:36

@szorokin: vagy alkotmánybíró, mint Pista de stumf a'la horváth! :)

Istenem, de egy liba ez...Ez a Dini egy köcsög smucig disznó lehet, hogy nem eteti meg öltözteti, hiába él vele a Linduska....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.17. 16:55:43

@Letícia:

szükség van a felkészült válogatott AB bírókra, hamarosan kezdődik a nemzeti (foci) vágta ..
és így az oly jó lovasokra is mint mindenki Pali bácsija
ld:

subba.blog.hu/2010/06/24/a_het_kepe_kukucs

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.18. 19:59:13

@szorokin:
Kicsit olyan, mint Chatter a Hellraiserből....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.18. 21:45:42

@neccharisnyás útonálló:

az a fím amiben ollan szöges fejű lények vannak ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.18. 22:13:44

@szorokin:
Csak Pinhead volt szögfejű. A többiek mást tudtak.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.19. 20:02:16

@neccharisnyás útonálló:

hellraiser nekem kimaratt ...
ajánlott a sürgős pótlás ??

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.19. 20:22:02

@szorokin:
Klasszikus. De lehet, hogy a mostani horrorokhoz szokott ingerküszöböddel gyerekesnek fog tűnni. Főleg az effektek.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 12:59:49

@neccharisnyás útonálló:

nem vagyok annyira kiművelt...
nemrég láttam pl a suspiriát, az jó vót (3 anya trilógia)

persze láttam pár frisebbet amik jók voltak
de pl én nem lettem fűrész fanatikus, ahogy sokan...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 17:54:37

@szorokin:
Suspiria nemtommi. Buta vagyok. :I
Fűrészben is nagy igazságok vannak (nomeg sok vágókép az emberi anatómiáról)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 17:58:56

@szorokin:
Hétfőn arra kóvályogtam. Valahogy lehet valami "izém" mert folyton külföldinek néznek, meg úgy bánnak velem, mint egy naccságos asszonnyal. Mindegy. Egyik kirakatban láttam egy pár jó holmit. Pedig luxusbutikokban sosincs semmi jó, csak magas árak. Ezt Bécsben meg a Váci utcán már kitapasztaltam. De találtam! Filóztam is rajta, hogy varrónővel csináltatok magamnak egy hasonlót.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:20:33

éés ja anatómiai és rejtvényfejtési, meg kiélezett helyzetek (döntési helyzetek) kreálása szptjábúú fírísz odabassssz.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:22:21

Suspiria illen boszorkányos dolog, de nagyon eredetien néz ki ... színek, kellékek, kulisszák.

@neccharisnyás útonálló:

itt vagy ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:23:15

@szorokin:
"szptjábúú fírísz " Ez mi?????

2. rész. Jigsaw öngyilkossági kísérletéből a levont tanulság. Na AZ bax oda!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:25:38

szem ponty-ából
fírísz meg illen cigánynak nevezett lények szava hellenkint a fűrészre :)))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:27:35

@neccharisnyás útonálló:

röviden leírnád!
mán rég láttam, talán nem is láttam .... / elsőt tuti láttam, de most nincs előttem a szitu /
talán meg se születem ....hihi

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:28:26

@szorokin:
Ne szlengeskeggyé má báááááke! Nöm vágy té Nyílviszjózsi!

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:30:32

@neccharisnyás útonálló:

"úgy bánnak velem, mint egy naccságos asszonnyal. "
itt a magaslabda ... naccsád :DDD
v esetleg naccságos hőgyem ;D

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:35:25

@neccharisnyás útonálló:

varrónő is tud drága lenni, sőőőt, az igazi ariszto-cat angolszászoknak saját szabójuk van, afféle udvari szabó
azokho képest a gucci óccsó bóvli
meg aa Duce és Gabona

turulcsirip.hu/perma/13423095242

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:40:00

@szorokin:
Te baba vagy! Decukiii! Tudsz nyálbubit fújni a száddal?

No, szal Jigsaw -mittomén mi a neve a vén trottynak - megtudja hogy rákos. Kórházban mondják. Mivel elég tartaléklángon tolja a személyisége, elhatározza, hogy inkább öngyi lesz. Nem fog évekig vegetálni a biztos tudattal, hogy úgyis meghal. No, kórházból jövet belehajt a szakadékba. Kocsi bucskázik fejre, csóka fél csontos vázrendszere ripityára törik, ha nem az egész. És EKKOR jön a szikra - a lelke meg akart halni, viszont a fizikai valója nem. És életben maradt. És ettől bódog. És megváltozik az élete.

--- halálközeli élményt átélt, halálból visszajött embereknél orvosok is leírtak ilyen mentális változást, teljesen más lesz a személyiségük, mint előtte
Csak Jigsaw hülye! Jót akar azzal, hogy életüket pocsékoló embereke olyan szituba keveri, ahol ők is átmennek ezen. Csak istennek képzeli magát. Pedig nem az. És nem mindenkinek ez az útja. És másképp is lehet, nem csak gyilkossággal. Meg járulékos veszteségnek tekinti az alanyok által túlélés ürügyén felboncolt ártatlan egyedeket. Szal hülye. Szerintem.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:42:22

@neccharisnyás útonálló:

pónialakú vagy hello kittys nyálbubit ??
nagyonnemmindegy.
grrrrrrrrrrrrr.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:42:37

@szorokin:
Neeeeee! :DDDDDDDDDDD
Jóvan. Lehet nem is lesz olyan rucim. Nem tudnám hova felvenni. Színházban már vagy 5 éve nem voltam. Koktélpartira be se mennék a sok öntelt hájfej miatt. Rockkoncertre meg széttépek egy pólót, azt muksók már nyáladzanak is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:43:51

@szorokin:
:D
Hívhatsz úgy. Nem zavar. Kicsit "turayidásan" érzem akkor legalább magam. Ha már annyira bolondulok azért a korért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 18:44:36

@szorokin:
Fiú vagy lánypóni? Több lábat nehezebb. :DDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:53:46

@neccharisnyás útonálló:

jajaa p ár tucat hulla ...collateral damage
de filmtémának kiváló.

egyébként épp a FC azaz harcosok klubja is szól ilyesmirű is
ott is van az a sárga bűrű gyerök ...
na az is egy ilyesmi módszer, bár fírísz hellett csak egy pisztolyt tolnak az arcába

halálközeli az ilyen szok lenni soxor, igen
tipikusan megszűnik a haláltól való félelem, ami nagyonnem kis dolog.

"a lelke meg akart halni, viszont a fizikai valója nem. " ez meg naddon szííííp dolog, nem is fér a fejembe - szó szerint - h h lehet illet /így...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 18:58:47

@neccharisnyás útonálló:

színházba meglepő módon szorokinra mennék ...
kimaradt sajna .. a klasszikus jég előadás amit a gellért hegyi sziklakórházban vuót
meg nemrég készült egy filmverzió a máá kilakoltatott lipótban... :DDDD

az a telek egyébként (úgy hallottam) buda és bp legdrágább telke vót/van..
nem véletlen h biznisz/mutyi lett belőle...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:03:59

@neccharisnyás útonálló:

szóval az e érdekel h nunija v kukija van e az általam fújható nyálbubinak
vagy inkább csak a színe érdekel:
azaz h világoskék v bugyirózsaszín e ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:08:16

@szorokin:
Nemcsak a haláltól. Csak eltolódik a fontosság. Jobban tudja értékelni, mik azok, amiktől félni kell, és mik amiktől nem.
Nicknevednek utána kell néznem. Restellem,sok mindent nem tudok. Még. Mert fiatal vagyok.

"a lelke meg akart halni, viszont a fizikai valója nem. " ez meg naddon szííííp dolog, nem is fér a fejembe - szó szerint - h h lehet illet /így...
Rohadt egyszerű. A tudatalatti=kisagya -primitív hüllőagy, ami tulképp az életbentartásodat végzi, valahogy felülírta a nagyobb -hipotalamusz=tudat, lelke intézkedéseit. Bekapcsolt az önvédelmi ösztön, mert a főnök úgy értékelte veszélyben van az élete. Így visszavette a komplett hatalmat a megbízhatatlannak ítélt tudatos irányítóközponttól. RESETELT az agya, vazze! :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:10:27

@szorokin:
Ha lábról beszélek, az szerinted mit jelent?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:11:25

@neccharisnyás útonálló:

"Restellem,sok mindent nem tudok. Még. Mert fiatal vagyok."
ez igaz rám is :))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:17:02

@neccharisnyás útonálló:

jajaa van ez a felosztás h
hüllőagy - emlősagy - prefront ..

és ekkó máá lehessen mondani azt h:
fizikai valóm - testem + vegetatív agyi irányításom (hüllőagyam)
lelkem - agyam
1. nem hüllőagyi része v
2. emlősagy része

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:21:15

@neccharisnyás útonálló:

a bene gesserit boszik és a késöbbi ellenboszik teste is ilyen ösztönös/hüllőagyas/zsigeri szinten reagáltak a helyzetekre.
pl egy apró rezdülés történik, szem, látókéreg .. és hüllóagy/stb
-- sehol semmi nem tudatosult, ugyee --
és a bosziknak már lendült is a lába halálos rugásra...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:23:12

@szorokin:

javít ... reagáltak helyett reagált

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:26:00

@neccharisnyás útonálló:

"Ha lábról beszélek, az szerinted mit jelent? " húúú nehééézzz
mórickásan gondolkodva
az a kérdés h van e 5. lába ?? :PP :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:27:41

@szorokin:
Ja, ezeket a címkéket én használom, mert nem tudok jobbat.
Agyamról nem beszélek, mert ugye amit nem látunk, az nincs. :DDDD Az agysebészek meg illuzionisták.

Lelkem vs. fizikai lényem.
Ez meg a meditálás közbeni tapasztalataimból jön. Mivel az agy nincs kéznél, azt tudtam csak vizsgálni, ami KÉZnél volt. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:32:23

@szorokin:
Náccerű! Akkor most kapsz tanítónénitől egy szem savanyúcukrot, amiért ilyen okos vagy. *buksisimi* :DDDDD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:39:17

@neccharisnyás útonálló:

most ide nekem savanyúcukor. én enni most cukor. nyamm.

"Agyamról nem beszélek, mert ugye amit nem látunk, az nincs. "

régen így voltam a belső szevekkel, h minek azt tudni, kit érdekel h mi van belül...
még az se érdekelt vóna ha cyborg lettem volna - az is csak belül láccik, ha jó a kiborhgg

éés ugyanez a klasszikus istenellenes érve sok ateistának...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 19:41:16

@neccharisnyás útonálló:

jaaa és újabb magaslabda lecsap ... ;)))
akkó naccsádnak van nem agyaa ??

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:47:41

Az ész megáll! Aszongya "KÖTELEZŐ lesz határontúlra menni osztálykirándulásra"!!!!! Végre egy értelmes lépés, hogy próbáljuk szélesíteni a felcseperedő nemzedékek látókörét, hogy tudják kik ők, kik veszik körül őket. Hogy végre elkezdjük levetkőzni a kádári mentalitást. Hogy tán egyszer újra olyan értelmes, okos, művelt és identitásukban biztos, büszke emberek lakják ezt a nyamvadt országot, akik tudnak felszegett fejjel járni... Erre ilyen címmel jelentetnek meg szövegeket. Sírok, baszki!
Én konkrétan cseszettül irigyelem majd a kölköket, akik ezzel nőnek fel, és nem azzal a beszűkült, "körülöttem nincs senki, én megkaptam a kolbászadagom, akkor mindenki más is, meg különben is okosnak lenni = ciki" észjárással, mint a szüleim generációja, amivel jómagam mocskosul kűzdök, hogy legyőzzek.
Hol vannak már a mesék a nagypapáról, aki elment a Nagy Háborúba, végigharcolt 3 frontot, visszajött 3 idegen nyelvvel gazdagabban (a már előtte is tudott 3 mellé)

De butának lenni presztizs. Egy nagy ARC jól helyettesíti a józan eszet és palástolja a tyúkeszűséget.... vagy mégse?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 19:55:41

@szorokin:
Nemtom van-e. VÁRJ! Csináltak MRI-t róla, szal állítólag van. Egy egész CDnyi fotográfia a 3 kilós cuccról meg a két szememről. Ritka bizarr.
Mindenesetre, mivel a lelkem-tudatom gondolkodik, szerinte nincs. Tudatalattija van meg tudata. Szerinte. Mindez belecsomagolva egy colos testbe. Mert azt látom.

Én pl. már ott elakadtam, hogy állítólag a felső bőrréteg alatti irha piszok vastag. Hát... rólam rendesen kopik a bőr. Meg azért pl. ott a kisujjad. Abba ugye benne van a csont, az izmok, idegek, a KOSZ, mindez a vastag BŰR alatt???? Nem fogom kettőbe vágni, hogy lássam a rétegeket, pedig jó lenne. Mer nem hiszem el.
Meg most a tetoválócsóka is honnan tudja egy először látott egyedről, hogy mennyire vastag a bűre, milyen mélyre kell tolni a tűket? Á, kész.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:00:00

@neccharisnyás útonálló:

asszem van ott naccsádagy, azaz még az is elképzelhető h ott is van valami, amit közvetlenül nem látni ;)))

nekem ehelyett jutott a kötelező Honfoglalás nézés ....a zseniális koltay gábortól és nemeskürty
(tyé-vel ejtve)-től

traktornyommal, kondenzcsíkkal, karórával, fémkerítéssel
a kékszemű ősmagyar Franco Nero Árpád vezérrel ...

pfffff

naa az ilyenektől válik az ember elébb utóbb hazaárulóvá v antimagyaristávááá

rühelltem a fidesz szimbolikus dolgait ...
a koronaúsztatást, meg az országimázsközpontot, stb ...
meg a Milleniumi Országjáró című nemzeti agit-prop újságot ..
ami mily jellemző a fidesz nőpártiságára...
a 4 tagú családunk 2 hímtagja ....igen családunk hímrésze kapott névre szóloan, az asszonyállat meg ne művelődjön nemzetileg ... úgy se tud olvasni stb ...

így persze qrvára tele lett a tököm tőlük...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:04:36

@szorokin:
Honfoglalással kínzatod magad?:DDDDD
Engem választáskor akartak kisebbséginek nézni. Küldtek levelet, hogy ikszeljem be, mert ha sok lesz, jelöltet állítanak. Tót nem vót, így üresen hagytam.
Pedig kidekorálhattam volna, azt visszaküldöm nekik anyumékét is. Nztek volna. Haha!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:07:45

@szorokin:
De még mennyire. Nagy tömegekben jól tud jönni.... csak ne szívnák el a zoxigént alant az aprótalpúak.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:08:59

@neccharisnyás útonálló:

"Honfoglalással kínzatod magad ?"
kötelező vóóót, de fizetni is kellett érte ....
az ilyen eleve hányingert vált ki belűllem,
hazafinevelési célzatú betervezett nemzeti ősmagyar profit ...

pfujjjjjj

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:12:47

@neccharisnyás útonálló:

"mivel a lelkem-tudatom gondolkodik"
nekem múltkó a combizmom egy része kezdett el gondolkodni, van néha h egy egy rész fellázad :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:15:13

@szorokin:
Jujj. Olyan nekünk is volt!!!!

Én a "Te rongyos élet"-en hánytam. Kern meg a ripacskodása. Ő rendezte. Elvileg a rákosista kitelepítésekről kellett volna szólnia - kommunista áldozatok emléknap ugyebár. Feszt csak dugtak.

Bár ált.suliban jobban néztek a tanárok, mikor elvitték brancsot Shakespeare Viharjára. Alföldi stílusában ment a játék. Drogosok, diszkó, leányzó belibben meztelenül, lenyom egy monológot egy meztelen csókával... Mindez tizensok éve. Tanárok egy mozdulattal köpték le az előttük lévőket. :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:17:46

@szorokin:
És micsinált? Brékelt?
Én a kezemmel kűzdök mindég. Folyton le akar keverni egy óriási frászt a xarházi alakoknak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.20. 20:21:17

No, valaki olvassa a V'bűrt! Most mondták a TVben, hogy a kis értékű lopást elkövetőket közmunkával büntetik. Gyömrőn már az elzárást is kiválthatják műkő lerakással. Mik vannak! 8o

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:23:36

@neccharisnyás útonálló:

semmi különöst.. csak a 4 dimenziós sokaságokon gondolkodott ;))

egyébkint háuzt szeressem még, mer jó arc.
abban vuót egy gyerek akinek az egyik keze elszabadult .... vitzes vót

"meztelen csókával" legalább a kis tinilányoknak jó lehetett, ha a csóka kockahasú vót ...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 20:25:17

@neccharisnyás útonálló:

bocs mos mennem kőőő, maj még este/koraéjjel igyekszem levni ..

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 22:40:17

Miből maradtam ki! No, minnyá elolvasom a szövegeteket :-P

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 22:47:06

@neccharisnyás útonálló:

"Egy egész CDnyi fotográfia a 3 kilós cuccról meg a két szememről. Ritka bizarr."

hűű most esett le. csak nem migrénes vagy/voltál ?

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 22:52:42

Nekem a halálról mindig ez a kisfilm jut eszembe :-D
www.youtube.com/watch?v=XJM8DlbT9dk
Mellesleg colos vagy? Az mennyi cm?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 22:59:06

@neccharisnyás útonálló:

"Én pl. már ott elakadtam, hogy állítólag a felső bőrréteg alatti irha piszok vastag. Hát... rólam rendesen kopik a bőr. Meg azért pl. ott a kisujjad. Abba ugye benne van a csont, az izmok, idegek, a KOSZ, mindez a vastag BŰR alatt???? Nem fogom kettőbe vágni, hogy lássam a rétegeket, pedig jó lenne. Mer nem hiszem el."

igen az emberr nem bizhasson az ilyen bóröm alatt is péz van dógokban.
nem elég h péz is van vagy nem van még irha és csont stb is van.
roppant gyanús.
a z.... műve. a moszad és a kgb és az nsa machinacijja .. hidralika

és átitatnak a nanobitekkel (ld a klasszikus Paranoia 1.0. című örökbecsű parafilmet ...:DD ), meg beoltanak a chipes H1N1 disznóflú vakcinával....
és a véredbe bogarakat ültetnek (a másik nad kedvenc parafilmem: the Bug c. will friedkin mű ../ld még ördögűző / )

az egész bőröd alatti rész gonosz manipulációk eredménye, egy hamisítvány, sose bízz magadban a bőröd alatt !!!
--don't trust yoseef under your skin ! --
grrrrrrrrrrr....
csak a bőrödben bízhatsz !! a bőröd nem ver át !!
a bőr igaz, a bőr jó .a bőr önd. a bőr tön.

csak semmi smiley, ez komoly dolog kérem .

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:00:53

@Ásómaci: 2,54, szóval hatalmasra nőtt necc-naccsága :)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 23:05:12

@szorokin: Hááát, az már kosarasból is sok :-D
A 2,54 az hüvelyk, láb, esetleg deciméter? :-P

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.20. 23:19:13

Megjöttem, és mindenkit elűztem?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:24:49

@Ásómaci:

itt vok, csak a reformoshu írtam egy privatizációs kommentet

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.20. 23:31:05

@Ásómaci:

jó ez a merdztsó reklám...
másik jó halálos reklámság a Johnnie vóker féle..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 15:28:04

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mit műveltetek itt tegnap!:DDDDDDDDDDDDDD

@szorokin:
Vagyok még mindég. Mert nem találtak semmit, csak hogy a kisagyam asszimmetrikus. Hát valszeg nem a bénakacsa kisagyamtól tisztelem végig a körletet egy egy váratlanabb front idején.

@Ásómaci:
Yardban mérjük felénk....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 15:33:28

@szorokin:
Az. Belédraknak egy csipet, amiről nem is tudsz. Aztán egyszer megnyomnak egy gombot, te meg bokánrúgod a veled szemben ülőt. Durva dolog ez a tudomány.

@Ásómaci:
MR-en nem láccik a koponya, csak a lágyszövetek. Marha baró, ahogy egy félbevágott agy lebeg a nagy fekete semmiben. Csak a srác tolhatott volna jobb zenét alatta: abszolút ígéretes volt, erre holmi technoval akart leverni a lábamról.

mokas_gizi 2010.07.21. 16:13:46

Nem értem mi a baj, neki legalább volt esze jól leszopott valakit és ennyi...
Más hétvégenként teszi 2500Ft-os koktélokért...

mokas_gizi 2010.07.21. 16:14:32

@mokas_gizi:

Munkanélkülit meg max majd vissza fizeti, ez a húzása nem jött be,de azért legalább volt annyi esze hogy megpróbálta...

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:38:21

@neccharisnyás útonálló:

"tisztelem végig a körletet egy egy váratlanabb front idején."

szóval a migrén talált. süllyedt. ???

ismerem az fílinget :S :// :S

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:40:04

@neccharisnyás útonálló:

"e meg bokánrúgod a veled szemben ülőt" v csak óriási frászokat a xarházi alakoknak kever le ;DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 16:44:33

@szorokin:
Az nem gombnyomás. Gondosan megalapozott, hosszú, idegőrlő folyamat eredménye.

Szintén fejfájós? :( Van valami halálbiztos módszered?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 16:57:36

@neccharisnyás útonálló:

hááát nincs még panacea
egy jóbarátom javasolta, h huzassam ki
/ ld ugye fogorvosi praktisz /

a másik kedvencem: a pi c film (ami régi szívem csücske darab) vége
amikó fúrót ereszt a fejébe a hősünk .......

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:00:44

@neccharisnyás útonálló:

egyébként az ilyen csipes parás dolgok naddon mókásak fímben v sorozatban
(Azaz ha épp nem veled esik meg ... :PP)
illenek miatt szerettem anno az Xaktákat, mög a máá említett fringe-et ..
mög pár nad kedvenc ilyenemet:Paranoia 1.0 és a the Bug-ot
/ tudom h máá említettem.. /

néha qva nagyokat is tok illenkó röhögni ..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:24:12

@szorokin:
Gyertyát gyújtottam Modor Tibinek. Megölték a szemetek!
Bogarakat nem szeressem.
Amikor darabokra akar robbanni, akkor miért jó, ha megfúrod? Én a falon akarom szétcsapni, csak van egy ilyen defaultom, hogy fölöslegesen nem tudok kárt tenni magamban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:32:58

@neccharisnyás útonálló:

egyébként a kihúzós és a fúrós halálbiztos ...deathproof :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:40:10

@szorokin:
KBM a blogmoci becézése. Valamelyik itteni arc tanította (nevet nem mondok, mert ha tévedek sértődés lesz)
Hangoktól instant jön a savam. Fényektől meg elvonulok.
Fúrás ok, csak ne mozgassa közben a koponyám, mert tőből tépem ki a csóka karját, miután csuklóban lerágtam a kezét.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:47:17

@neccharisnyás útonálló:

sav nmint gyomorsav ??
ajjj
és a torkodban is érzed /reflux / ?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 17:49:22

@neccharisnyás útonálló:

"Fúrás ok, csak ne mozgassa közben a koponyám, mert tőből tépem ki a csóka karját, miután csuklóban lerágtam a kezét."
satu kell, abba kell belefogni a fejet fúrás előtt

ld kr.e/kr.u. v b.c/a.c

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 17:55:15

@szorokin:
Á, nem. Savammal ált. nincs gond, ha kicsit sok, lekötöm házilag.
Csak migrénkor DIREKT nem eszek, mert valami ótvar getvadék ízű a savas finomfőzelék a számban. Így aztán volt már, hogy reggel 8kor (szombat) fuldokolva köptem a savat a fajanszba, válogatott káromkodások közepette. Utána meg szívtam, míg újratermelődött.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:08:33

@neccharisnyás útonálló:

ááááá...
és olyan vuót h leáll az emésztésed ..
magyarul a kaja a gyomrodban forgolódik ?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:12:53

@neccharisnyás útonálló:

mingyáá nem leszek, előkészületek ,... talán még ma este/éjjel
+ pár napig se ..

illen családi előkészületek ... pár nap csopak/füred környéke
és én onnan menek tovább a barátomhú kapolcsra 1-2 napra

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 18:20:14

@szorokin:
Az jó program. Hajsütővasat otthon ne hagyd!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.21. 18:29:30

@szorokin:
Hú, akkor még egy jótanács (apámtól)
-Gyerek! Úgy gyere haza, ahogy elmentél! Van már két leányanya a családban.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:31:31

@neccharisnyás útonálló:

nincs véletlenül jó horrorfím hiányod ?
van ee torrented ?
mee akkó lenne pár ajánlott azokra a napokra (nem azokra, hanem azokra :DD )
míg nem leszek erre felee..

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 18:48:09

@neccharisnyás útonálló:

mos lépnem kee, örülnék, ha este előkerűné :))))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.21. 20:32:20

Hello mindenkinek!

Még egy jó kis "haláli" reklám:

videa.hu/videok/vicces/a-sor-es-halal-poen-reklam-1rd8aN6b2vDPqy44

@neccharisnyás útonálló: Scotland? (Jó, hüje poén vót :-D)

@szorokin: Vasárnap volt a Fekete Dália az m1-en. Ott rakták bele a csaj fejét a satuba, csak ott nem fúrtak bele, hanem szépen felszeletelték.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 22:40:55

@Ásómaci:

saturomantikaaaa :DDD
Fekete Dália ... úgy hallottam h gyó fím.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 23:04:53

@neccharisnyás útonálló:

"mert valami ótvar getvadék ízű a savas finomfőzelék a számban. Így aztán volt már, hogy reggel 8kor (szombat) fuldokolva köptem a savat a fajanszba, válogatott káromkodások közepette. Utána meg szívtam, míg újratermelődött."

la vita bella ... szóval ilyenek miatt érdemes élni :))

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.07.21. 23:45:54

jó éccak az népeknek és naccsádoknak !

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.07.22. 13:48:55

@szorokin:
Tegnap néztem valami texasi láncfűrészes ökörködést. Matthew Mccounaghy (spelling?) baromkodott. Rém béna volt.
Heti horror meg megvan a Criminal Minds-al, köszke.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.03. 21:49:13

@neccharisnyás útonálló:

szóval mevvót a csopakkapolcs.
meg az év koncertye is, bizaaa. :)) ...sőőőt életem egyik leggyobb koncertye

naccsád megyen e mostanság merre marra ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 19:33:01

@szorokin: Sorry. Töröltem radarról, azé nem láttam. :/
Milyen év koncertje. Kik?

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:11:59

@neccharisnyás útonálló:

kapolcs napok
muzsikás, bartók estje egy templomban..
azok a bartók darabok, amik miatt anno aszonták a mesterre h
elment a józen esze/ elmebajos / őrült ...

meg ilyen improvizatív (azaz, ahogy régen létezett a zene ("népzene"), kotta nem volt, voltak emberek, népek, hegedősök, és fülek .... -- ld ugye szájhagyomány - szájrul szájra ) cuccos
amit imádok.. (ellentétben a tiszta, entellektüell dzsesszel, amihez sosem voltam elég jó/rossz ......)
lajkó félix ugrik be erről, akit amikó először láttam, győrben mediawaven 96/97 körül
-- háát ott elvesztettem az állam az első hangok körül és a végéig meg se taltam ... bizaaa --
no szóval ez a rész ilyen szintű vuóót ..

szóval életem top 10 koncertyébe tuti benn van

émmeg (és pár barátom) megnyaltam mind a 10 újjamat virtuálissssan utána
tyühajj + nyammnyammmm....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:28:40

@neccharisnyás útonálló:

semmi megjezzzés ? pl utálom a népzenét v vmi ?
hihi

amúgy nem vagyok egy népzene/komolyzene mániákus, se szakértő...
semenyire se

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 22:31:05

@neccharisnyás útonálló:

szóva..naccsád megyen e mostanság merre marra ?
olvastam arréébb h szöged lesz eg ycél, meg emléxem eg yrégebbi kommentjéére
h vmi erdélyi útról ahóvá az ígéretes példánykat akarja vinni magávaa

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:33:40

Vagyok, csak gyagya emberek körülöttem pofáznak és elszállt a cuccom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:34:40

No, szal nemvágom, miért gondolod, hogy utálom a népzenét. Tán mert divat nemszeretni? Vagy mert fiatalocska vagyok?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:36:20

@szorokin:
Áá, Erdély egy nagyon távoli cél. Meg ott az egyedeket begyűjtöm, nem kiviszem. Operation Paperclip. Lepkehálóval befogom, gombostűre tűzöm és hazahozom a zsebemben. :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:37:50

@szorokin:
Érdemben nem tudok más zenére reagálni, miközben kalapácsjózsi duruzsol a fülembe. Nézd el nékem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 22:42:14

No, verdiktem a népzenéről:
ahogy öregszem, egyre inkább kedvelem. Meg a táncokat is. Múltkor is egy könnyet elmorzsoltam, mikor láttam egy összeállítást, ahogy élemedett korú urak és hölgyek táncoltak. Valami megmoccan bennem. És örülök neki, hogy nekünk ilyenünk van, hiába is én ilyet nem tudok.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:03:45

@neccharisnyás útonálló:

"No, szal nemvágom, miért gondolod, hogy utálom a népzenét. Tán mert divat nemszeretni? Vagy mert fiatalocska vagyok? "

neeeeem. nem gondoltam, csak provokáltalak :DD
"semmi megjezzzés ? pl utálom a népzenét v vmi ?
hihi" ...még hihi-t is pakútam az végire .

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:06:35

@neccharisnyás útonálló:

"Vagy mert fiatalocska vagyok?" az még én is vagyok kb ... nem lehetek sokkal öregebb nálad.
pl tesz-vesz nevű kommentelő társunk szerint én max tinédzser vadok :D
de amúgy is privibe szívesen írok magamról, paramétereimről, koromról stb ....

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:10:00

@neccharisnyás útonálló:

"Lepkehálóval befogom, gombostűre tűzöm és hazahozom a zsebemben. :DD "

óóóóóóó, a fekete özvegy, csak nem falod fel a példányokat, csak gombostűvel gondosan rögzíted űket :PP
ez a gyakorlat jobb mint a kötözős szex .... és morbidabb (szó szerint: halálos)
:DD
talán david carradine szekrényes akasztós produkciója közelíti, de azé a gombostű és a tömeges begyűjtés übereli a mestert :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:16:40

@szorokin: Nonémá, nem ismerkedünk!
Megint homonak néztek. Ezt sose vágom: magukat erősen heteronak reklámozó urak meglátva a nickemet, AZONNAL a buzikra asszociálnak. Mertha még k..váznának. Denem! Szembesítem őket a látens homokexualitásukkal, vagy mivan? :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:18:05

@szorokin:
Tudod, lepkeháló - rovar - gombostű.
Tudok vad is lenni (lsd. útonálló) de azért arany élete van az uraknak mellettem, hidd el. :)

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:19:18

@neccharisnyás útonálló:

neeeem. semmi ilyesmi.
én a lányokat, te a fiúkat szereted.
ennyi. :))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:22:27

@szorokin: Neem te, butus!
Itt már tudják a népek, mi van. Csak mániám új helyekre betolni a képem.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.04. 23:31:18

@neccharisnyás útonálló:

"Megint homonak néztek. Ezt sose vágom: magukat erősen heteronak reklámozó urak meglátva a nickemet, AZONNAL a buzikra asszociálnak. Mertha még k..váznának. Denem! Szembesítem őket a látens homokexualitásukkal, vagy mivan? :DD"

de várgyáá, lehet h jogos a butus, mee én vágni nem , hogy eztetetet az én dolgaimra (kommentyeimre) reagáltad; azazhogy mit írtam, amiből ezt olvashattad ki ???

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.04. 23:43:43

@szorokin: Nálad az alvás jogos, ahogy így nézem!
Nem. Benéztem valahová, ahol a jelenlévő urak azonnal lecsaptak rám. Merthogy ők elsőként nem nőre asszociálnak a nickemből. De az nem itt volt. Ahol ismernek, ott tudják.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.07. 23:56:34

egoyantú pl nagy kedvencem még a sweet hereafter - eljövendő szép napok

süti beállítások módosítása