Skip to content


       Szűrés lista

Jaj, úgy élvezte ő a strandot

Nyár van, pár nap kivételével tombol a hőség, mindenki vízpartra vágyik. Az is, akiről azt hittük, minden energiáját lefoglalja a tárgyalásokra készülés.

2008-ban kapta meg haszonbérletbe az államtól a csaknem 1 milliárd forint értékű, másfél hektáros balatonlellei üdülőt az OCÖ, akiknek fel kellett volna azt újítaniuk. Ez valahogy nem történt meg, sőt a Magyar Nemzet információi szerint ezzel kapcsolatban fél éve nyomoz a vám- és pénzügyőrség.

2010. június 11-én az OCÖ rendkívüli közgyűlésen Kolompár Orbán elnök a nyomozással kapcsolatban nem tudott az újságírói kérdésre válaszolni, mint mondta: "Esküszöm, nem tudok róla, semmit. Eddig engem nem kerestek meg."

Kolompárék felnőttképzési központ létrehozását is ígérték az ingatlanon, de valami miatt ez sem valósult meg, a felnőttek inkább csak csobbanni jártak az üdülőbe. Egyes hírek szerint időnként több felnőtt volt Baltonlellén ÖCO-színekben, mint gyermek, pedig elvileg az elsődleges cél a hátrányos helyzetű kiskorúak nyaraltatása lett volna. A felnőtt táborozók miatt egyébként többször ki kellett szállnia a rendőrségnek, mivel a lelleiek bejelentést tettek, hogy a hajnalig tartó zajongás, dorbézolás zavarja a nyugalmukat.

Ez év tavaszán ipari méreteket öltött a kutyakomédia: az ÖCO először feljelentést tett, mert harmincöt ágy és három bojler tűnt el a balatonlellei táborban, miközben behatolásnak nyoma nem volt. Kiss Ferenc fonyódi rendőrfőkapitány akkor a nyomozás adataira hivatkozva azt közölte, hogy harmincöt ágy és három 80 literes bojler tűnt el, amelyek becsült összértéke 585 ezer forint. Nemsokkal ezután viszont Kolompárék azt közölték, hogy nem hiányzik semmi, és a gondnok a hibás.


"Az OCÖ elnöke, Kolompár Orbán által elrendelt rendkívüli leltár alapján azonban kiderült, hogy a gondnok által készített adatok nem a valóságnak megfelelő készletet tartalmazták, így a hiányzónak vélt fekhelyek hiánytalanul megtalálhatóak.
"Az Országos Cigány Önkormányzat a súlyos tévedés miatt a téves leltárt elkészítő gondnokot azonnali hatállyal elbocsájtotta" - tudatta a roma érdekképviseleti szervezet, hozzátéve, a lopás miatt tett feljelentést pedig visszavonják."

 

Átlag ember ennyi "furcsaság" után, és két-három büntetőügy fenyegető árnyékában erősen lapítana, de mint a mondás is tartja, az erős fát a szél nem töri el, csak meghajlítja.

Kolompár Orbán önbizalma és magabiztossága is töretlen.

Idén is elindította a táboroztatást, annak ellenére, hogy a gaz Lungo Drum és EURIFE (Európai Unió Roma Ifjúságáért Egyesület, akik az MCF színeiben képviselői mandátumhoz jutottak) nem szavazták meg a 20,8 millió forintnyi étkezési támogatást, amelyet az előző kormány Miniszterelnöki Hivatala már áprilisban megítélt.

(ajánlom figyelmetekbe az ingatlan kimondottan előnyös tulajdonságait, és Kolor szolidan bánatos arcát)

 

 

És egy másik videó a táborról, immár kötetetlenebb hangulatban:

 

 

Júniusban az újdonsült Fidesz-kormány hírül adta, hogy visszaveszik az OCÖ-től az üdülőt, na ezen felháborodva Kolor rittyentett egy nyílt levelet, amit szerintem valami vicclapba szánt eredetileg.

 


"Tisztelt Államtitkár Úr!

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnökeként furcsának tartom, hogy ismét a médiából kellett értesülnöm, hogy az államtitkár úr megvonta a kormány által korábban megítélt az OCÖ balatonlellei üdülőben táborozó gyermekek étkeztetését biztosító közel 20 millió forintos támogatást.
Szintén felettébb furcsának tartom, hogy az államtitkárság a „megvont” 20 millió forint étkeztetési támogatás terhére mintegy 700 hátrányos helyzetű gyermek táboroztatását kívánja megvalósítani Zánkán.
Ha forintra átszámítjuk, akkor az államtitkárság egy gyermek egy hetes üdültetését közel 30.000.-Ft-ból oldja meg, amíg az OCÖ szintén a Balatonon, egy gyermek egy hetes üdültetését teljes ellátással mindösszesen 10 000.-Ft-ból valósítja meg. Tehát a számok figyelembe vételével, míg az államtitkárság a 20 millió forintból 700 gyermeket üdültet, addig az OCÖ ugyanennyi pénzből közel 2500 gyermeket üdültet. Hogy is van ez?

Az államtitkárság döntésével mintegy 1800 hátrányos helyzetű cigány gyermek üdültetését lehetetlenítette volna el, ha az OCÖ legutóbbi közgyűlése nem lett volna előrelátó és a támogatás meghiúsulására is gondolva költségvetési tartaléka terhére nem biztosította volna a Balatonlellén üdülő több ezer cigány gyermek táboroztatásához szükséges forrásokat.

Tisztelt Államtitkár Úr!

A 20 millió forint megvonásának ténye ellentmondásban van azzal, hogy egy hónappal ezelőtt az Ön helyettes államtitkárával és a Lungo Drom képviselőjével aláírtunk egy megállapodást, mely szerint biztosítják a cigány gyermekek étkeztetésére a fent nevezett forrást.
Örömmel fogadjuk viszont, hogy a megvont 20 milliót továbbra is a hátrányos helyzetű gyermekek táborozására kívánják fordítani.
Az OCÖ támogatja, és a jövőben is kiemelt és fontos feladatnak tartja, hogy a kormány teremtse meg annak pénzügyi hátterét, akár az OCÖ közreműködésével, akár anélkül, hogy ne csak 700, hanem akár 70 000 hátrányos helyzetű gyermek nyaralhasson az állami üdülőkben.
Összegezve: az OCÖ gyermekenként 10.000.-Ft-ból tudja megvalósítani a hátrányos helyzetű cigány vagy nem cigány gyermekek üdültetését, ami háromszor hatékonyabb, mint a Miniszterelnöki Hivatal által tervezett pénzfelhasználás. Engedje meg, hogy mi is a médián keresztül üzenjük meg Önnek, hogy - a számok alapján - mi háromszor hatékonyabban és racionálisabban használjuk fel az adófizetők pénzét.
Bízom abban, hogy a miniszterelnök úr által meghirdetett Nemzeti Együttműködés Rendszerét Ön is párbeszédként értelmezi. Remélem, hogy a hazai cigányság választott legitim képviseletét ebben a párbeszédben egyenlő félnek és partnernek tekinti.

Budapest, 2010. július 29.

Kolompár Orbán s.k.
OCÖ elnök"

 

Ezután egy interjúban is panaszkodott, hogy micsoda dolog ez, majd ezzel zárta szavait:

"Az önkormányzati választások közeledtével mindenre rátelepszik a politika. Tisztában vagyunk azzal, hogy szeptember 15-ével vissza kell adnunk a balatonlellei tábort. A kormány megvonta tőlünk a vagyonkezelési jogot. Sajnálatos módon minden átpolitizálódik. Ha érdekről van szó, még a gyerekek sem számítanak."

Ezt én az ügyész helyében belefogalmaznám a vádbeszédbe, egyszerűen gyönyörű!

Dr. Latorcai Csaba, a nemzetiségekért felelős helyettes államtitkár szintén interjúban reagált Kolompár felvetéseire, kifejezetten udvariasan:


"Hogyan lehetséges az, hogy míg a kormány húsz millióból hétszáz gyereket táboroztat, addig az önkormányzat szerint ők ugyanennyi pénzből kétezer-ötszázat?

Kérdéses, hogy ténylegesen hány gyereket tudtak táboroztatni. A sajtó is cikkezett arról, hogy valóban gyerekek üdültek-e ott. Ezzel kapcsolatban még az országgyűlésben is felszólalások voltak. A feltevésekről fényképek is megjelentek, amiről nem kívánok állást foglalni."

 

Remélem nem felejtik el azért az ügyet, illetve abban is nagyon bízom, hogy nem azért szervezi a kormány Zánkára az ő táborát, mert valami haver fogja megvenni a visszaszerzett balatonlellei nyaralót...

Címkék: napi kolompár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr442193704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.06. 09:52:55

Nem tudom eldönteni, hogy Kolornak TÉNYLEG ennyire vastag kitinpáncél borítja -e az orcáját, vagy ilyen jó a humorérzéke!? Ha utóbbi, akkor REMÉLEM az elkövetkezendő 7-8 évben sikerrel tudja majd ezt kamatoztatni a D-blokkban tartandó sztendápkámediken :))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.08.06. 09:58:10

@Seduxen:

Ha megnézted a bociszemű nyilatkozatát, akkor nem lehet kétséged afelől, hogy ő ezt teljesen komolyan gondolja :)

Énbagoly 2010.08.06. 10:02:10

Heti tízezerből lehetetlen megoldani egy heti szállást, rezsit, kaját, szerintem. Ha ők mégis megoldották, akkor kérem a receptet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.06. 10:03:20

@laspalmas: nézte a bánat. Elég ezt nyomtatásban :)

Kicsit Karcos 2010.08.06. 10:03:33

"a táborozók sündisznó-sütögetéssel vívták ki a környék nemtetszését"

sonline.hu/somogy/kozelet/sun-balazs-a-tabortuzon-dorbezolva-nyaraltak-a-roma-vezetok-284912

Így kell ezt csinálni, minek olyanra herdálni az adófizetők pénzét, amit megád a természet is?

Reggelire csiga gombával, ebédre sün, vacsorára bogyók a fáról a gyerekeknek, közben a gyerektáboroztatási szakemberek meg részegen ugrálnak seggest a vízbe. Ebből egyedül a pia kerül pénzbe. Nem csoda, ha a gádzsóknál elszállnak az árak. Én kinevezném iskolaigazgatónak is Kolompárt, vagy miniszternek.

Jim Raynor 2010.08.06. 10:10:02

lol, ha ott 2500 cigánygyerek táborozott volna, Lelle most olyan lenne, mint a Stalkerben a Zóna.

Homeoffice 2010.08.06. 10:10:39

@Kicsit Karcos:

OK cserébe nem lehet vadászatokat tartani rájuk? Délutáni Survivor:)

reKorrekt 2010.08.06. 10:12:17

@Énbagoly: A szállást és a rezsit szerintem nem ők fizetik, hanem az állam. Így nézve viszont elég az 1400 Ft/nap/fő a kajára. Sőt...

Homeoffice 2010.08.06. 10:13:35

@reKorrekt:

De igényes valaki...
Napi 3-400 Ftból is meg lehet oldani.
Sőt.. ha kikérdezünk néhány Gulag veteránt..(Elnézést..)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.08.06. 10:13:47

Komolyan mondom,kolor olyan meggyőző volt!Oscar-díjas alakítás!Egyszerűen zseniális!

Jim Raynor 2010.08.06. 10:14:06

@Kicsit Karcos: mennyivel szívesebben olvasná az ember fordítva:

"A sünök cigánysütögetéssel vívták ki a környék tetszését"

Homeoffice 2010.08.06. 10:17:38

@Jim Raynor:

LOL
A tábor elé egy táblát..
Cigánypecsenye (frissen) 650 ft.:))))))

dr. Aullah 2010.08.06. 10:24:00

Na végre egy jó cigányozós poszt. A kolompárnak meg a barátainak fejlövés.

Hallottam rádióban, hogy nemsokára 700 roma gyereket fognak táboroztatni az állam pénzén. Olyat miért nem hallok soha, hogy "magyar" gyereket? Rohadt életbe már jól felforrt az agyvizem most...

arlequin 2010.08.06. 10:28:51

@Jim Raynor: @Seduxen: @Gunther:

értem én, értem én, de a viccnek is van valami, hogyishíjjákja, izé, ketrece? kerítése? kordonja?
ja! megvan! határa...

Homeoffice 2010.08.06. 10:29:50

@Aullah:

Egyébként a zömüknek szüksége is van egy jó hosszú táborozásra.
Kiverni a fejükből a szüleik által beléjük "nevelt" dolgokat.
Igen erre valóban szükség lenne. Szigorú keretek között megtanitani őket olyan dolgokra, ami a normális élethez szükséges.

Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2010.08.06. 10:34:16

Most színtől függetlenül: ennél azért még Michael Jackson is több jót tett a gyerekekkel. Ó Uram, mondd, nem lehetne cserélni?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.06. 10:36:38

@arlequin: most azzal a 2 eszközzel mi volt a baj, amit linkeltem? A hőőőőős ámerikájjji hadsereg használja. Igaz, nem cigókra lövöldöznek vele, hanem arabokra.

greybull 2010.08.06. 10:47:04

Hát, a táboroztatás - az nem is rossz kiindulás, csak nem itt kéne, és nem gyerekekkel, hanem az EGÉSZ előző bagázzsal bőrszíntől függetlenül, valahol északkeleten...megbeszélve Putyinnal-Medvegyevvel, hogy vegyék már át ezt a csürhét egy "kis" időre, napi 300.-Ft-al mi is hozzájárulunk a kajájukhoz....

Marcellusca 2010.08.06. 10:50:07

@eloszto:
@volánrulz:
Ajánlom figyelmetekbe, tegnapi kommentemre ("Mondhatjátok, hogy irígység, de ...

Bazzeg, én (a kiccsaládommal) meg a Velencei-tóra nem jutok le, még egy hosszú hétvégére sem.
Balcsiról meg nem is álmodom!") kapott reakciót: " LiberGon 2010.08.05. 12:06:41
@Marcellusca: Azért ez a másik véglet, ha nem tudod elvinni a családodat még a Balatonra sem akkor én elgondolkoznék a helyedben az életemen. No offense."
xDxDxD

loláb 2010.08.06. 10:52:21

Kolompárék adják meg azoknak a gyerekeknek a listáját, akik ott üdültek, az ügyészség pedig keresse fel őket (illetve a szüleiket), és irasson velük egy papírt, amiben büntetőjogi felelősségük tudtában kijelentik, hogy a jelzett időban ott nyaraltak a kölkök.
Persze érdemes felhívni a figyelmüket arra, hogy a magánokirat hamisítás büncselekmény, és mekkora büntetési tétellel szankcionálható.
Kiváncsi lennék, a 2500 gyerek szülei közül hányan írnák ezt alá.

arlequin 2010.08.06. 10:55:12

@Seduxen:

tudod ezzel csak az a gáz, hogy ott rohangál a videón az a pár ember, akiről csak annyi van megemlítve "feltételezett talibánok". ennyi erővel a nagynéném is lehetne aki arrafelé él...

igen. a halál szaga csapott meg belőle, mégha nézve is, de elszomorodtam.

Horizont 2010.08.06. 10:59:26

@laspalmas: "ajánlom figyelmetekbe az ingatlan kimondottan előnyös tulajdonságait"
Na mit fedeztem fel? Ez a tábor a '60-as években a Honvédség Petőfi Sándor úttörőtábora volt, és én minden évben 2 hetet ott nyaraltam ingyen:) (tudom ezért halt meg a szocializmus:D)
Szuper egy tábor volt, nem így nézett ki persze.

Kolor elképesztő színész lenne, szerintem ő hiszi is amit mond:(
A gyerek meg gyerek ha cigány is. Kár, hogy nem lesz jó felnőtt belőlük.

Homeoffice 2010.08.06. 11:00:55

@arlequin:

Szerintem az itt kommentelők közül senki sem ért egyet az USA katonapolitikájával....
Ezen megoldások, amelyekkel védik a világ demokráciáját, némileg egyeznek a náci Németország katonai megoldásaival.
Mondjuk felmerül a kérdés, hogy hogyan lehet megakadályozni a partizán (terrorista) cselekményeket, illetve hogyan lehet az ilyen tipusu harcászat ellen eredményesen és polgári áldozatok nélkül felvenni a küzdelmet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.08.06. 11:01:26

@arlequin: ritka nagy náczi vagy, ugye tudod? a "team usa" ott véletlnül sem megszálló hadseregként van jelen, hanem egyrészt a terrorizmus ellen harcol, másrészt a demokráciát védi, és nem utolsósorban békefenntartó is. de ebbe ne menjünk bele. attól még, hogy nem veszünk tudomást arról, hogy ilyen fegyverek léteznek, és BE IS VETIK őket, attól még vannak.

Marcellusca 2010.08.06. 11:02:31

@Gunther: Az a baj, hogy ahhoz nagggyon kevés az egy hét.
Egy élet kellene hozzá!!!

Homeoffice 2010.08.06. 11:04:00

@Seduxen:

Ugye Ezt nem komolyan írtad?:)

spájdernecc 2010.08.06. 11:12:53

@Marcellusca:
kevés
két-három generáció

Dimitrij022 2010.08.06. 11:23:39

@laspalmas:
XD Bocszemű nyilatkozat :D Már majdnem megsajnáltam...de nem... -.-

Marcellusca 2010.08.06. 11:41:35

@Horizont: Bezzeg, amíg én ht. voltam, nem sikerült eljutnom oda. :)))
Csak a kiszolgáló sorállományt adtam az üdülőnek. :D

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.08.06. 11:51:24

Engem mindig bant a kettosmerce, barmilyen formaban jelenjen is meg. Ha bunozo, ha megelhetesi segelyes, akkor ugye siman magyar. Mert ha kimondod, hogy cigany, akkor a rasszizmus metelyet terjeszted.

Bezzeg segelyezni, adomanyt osztani, udultetni csak hatranyos helyzetu roma gyerekeket kotelezo. Rohadt egy diszkriminacio. Vagy mukodhessen mindket iranyba, vagy egyikbe sem. Mi a tokert nem lehet siman hatranyos helyzet gyerekeket udultetni? Itt bezzeg valogatjak a ciganyt.

Nincs is ezzel semmi baj, ha mondjuk a cigany kozossegek (muhahahaha!) dobnak ossze a penzt, es kikotnek, hogy csak ciganyoknak szeretnek adni. Igy lenne rendjen, elvegre az o penzuk, az o gyujtesuk. Vagy megsem? Emlekeztek ra, amikor a garda adomanyt osztott az arviz utan (sokadjara, vagy hat kamionnyit), es azt mondtak, hogy ez most a magyaroknak megy, mert az onkormanyzattol a ciganyok mar eleget kaptak. Indult is a vonyitas a bertolnokoktol, hogy "nem a ciganyoknak adjak!!! Itt tombol a fasizmus, a kirekesztes es a fajgyulolet az orszag kozepepen!". Mentek is nyomban a feljelentesek az egyenlo banasmod hatosaghoz, a tarsasag a szabadsag jogokert egysulethez, a helszinki bizottsaghoz, meg hasonlo 4-5 tagu gittegyletekgez es onjelolt liberalis megmondoemberekhez.

(Egyszer vegigkerestem ezeket "vilagszervezeteket". Hat, atlag egy tucat tajgetosz pozitiv, genhibas, antropomorf sejttelepet tartalmaznak. Csupa onjelolt vilagmegvalto es megmondoember. Akiknek a semmit nem ero es meg annal is kevesebbet jelento velemenyet ugy hozzak le a liberalis ujsagok, mintha szamilliokat tomorito nemzetkozi szervezeteket kepviselnenek. Ott a hangzatos nev, ott a dorgedelmes nyilatkozat, a sajto napokig sapadozik, hogy jajmostmilesz, a tajekozatlan ember vajpuha velemenye maris mas iranyba fordul, pedig az ot befolyasolok osszesen nincsenek otvenen. Es mennyien bekajaljak ezt az egyszeru trukkot! Igazi Vastagbor.)

Osszefoglalva tehat:
1. Ha a magyarok gyujtest rendeznek, es nem a ciganyoknak adjak, akkor rasszistak.
2. Ha a ciganyok kapnak penzt (a magyaroktol), es a magyarok megkerdik, hogy miert csak a ciganyoknak adjak, akkor rasszistak.

Horizont 2010.08.06. 11:52:10

@Marcellusca:
Aki ennyire fiatal (hozzám képest) az mire odaért ...:) Én 1961-69 -ig jártam oda:)
Az a régi táborozás de jó is lenne sok mai kisgyereknek:)
Na nem a Kolor féle:((

@laspalmas: Kicsi ez az ország. A múltkoriban jutott pont eszembe, hogy vajon ezt is eladták?? És tessék meg is kaptam a választ:) Köszi.

Lone Wolf 2010.08.06. 11:58:20

@Horizont: "ajánlom figyelmetekbe az ingatlan kimondottan előnyös tulajdonságait"
Na mit fedeztem fel? Ez a tábor a '60-as években a Honvédség Petőfi Sándor úttörőtábora volt, és én minden évben 2 hetet ott nyaraltam ingyen:)"

Pfff! Én meg itt élek és Őrködök.

Kezd már elegem lenni az etnikumból. Amiből a purdékategóriát erre nem nagyon látni. A kigyúrt/elhájasodott kancigány, meg a beb*szott cigány nőkből annál többet. Kezd már halálosan elegem lenni belőlük. Azt ahogy viselkednek hadd ne minősítsem!
A vicc az, hogy ennek ellenére, csak egyszer volt velük gond pont az orrom előtt nekiálltak balhézni. Beszólt egy 4 (kancigány)+4(k*rvák) fős cigánycsoportnak, két "intelligens" mélymagyar. (belőlük is nagyon elegem van!)A végeredményt sejthetitek. Szép kis pankráció volt.

A kékfény kb 20 perccel később ért ki. De akkor már minek?

Csak a gondnak van mindkét banda.

Ja, ma meg EDDA koncert lesz nálunk... Lesz is gondom éppen elég! Rohamsisakot lángszórót vízágyút, rakétavetőt, és karasnyikovot kérek ASAP!

Homeoffice 2010.08.06. 12:03:08

@Lone Wolf:

Ajánlanék egy Btr80ast..
Ez a kis drága megoldaná minden egyes problémádat...

Horizont 2010.08.06. 12:11:25

@Lone Wolf: Nem unalmas az életed:DDDDD
Balatonlelle kedves helye lelkemnek:))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:12:25

az öco nem tud felújítani semmit. semmilyen ingatlant, inkább ősi cigány szokás szerint bekeni a falakat egy speciális anyaggal, és lelakja azt.

Lone Wolf 2010.08.06. 12:14:45

Jöhet! Ma este kelleni is fog. :)

Most is kész diliház volt. Hülyegyerek lenyúlta a szomszédomból a széklet, az ottani őr meg nem vette észre. (2 helyre figyel, és nem jó az átlátás) Én meg ugye, oda mindig nem látok be. Kicsit később észrevette, keresi, nem találja! rá 10 percre arra vonul megint ugyanaz a társaság, az egyik hátán a székkel. A kollégám letépi róla. Erre a kölyök meg neki áll háborogni, hogy ez hogyan meri, meg milyen jogon... A másik meg kamerázta hogy veszem! Veszem! Lesz ebből szép kis ügy. Mondom vegyed csak! Jól fog jönni a fonyódi rendőrkapitányságnak, amikor kiutalnak nektek egy zárkát garázdaságért...

Másik ügy ezelőtt... 2 tesztoszteronagyú kigyúrt vadbarom nekiállt ott balhézni a néger kongással, mert az állítólag megverte a haverjukat. Lebaszom őket, meg elküldöm a picsába ezek meg nekiállnak pattogni nekem hogy mi közöm van nekem ahhoz, az már nem az én területem, 5 méterrel odébb voltak. a Haverjuk apartmanblokkja előtt... Mondom én SEHOL NINCS JOGUK BALHÉZNI! Meg hogy mit avatkozok bele, nekem ahhoz semmi közöm, vagy jogom. Mondom van, ha úgy döntök. (érdekelne, hogy hallottak-e az önhatalom jogáról) Erre meg, hogy nekik ennyi meg annyi diplomájuk van, nekik ezt ne magyarázzam, meg így meg úgy-amúgy. Ezek is felvették, a hülye őr címszóval.

Élek a gyanúval hogy ezt fel is rakják a netre. Jóvan! Tegyék csak. :) MAGUKAT fogják vele égetni. XD

Front van vagy mi a szösz?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:15:48

balatonlellét is elkerüljük majd ezek után, mint a pestist

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:16:54

@Lone Wolf: mármint SZÉKET. nem?

pár a cigánygyerekből kinézem, hogy az előbbit is ellopja.
a kis picasso

Marcellusca 2010.08.06. 12:17:05

@Meleardil Eressea Iluvadan: Pontosan.

Mert legyünk őszinték! Ezen romagyerekek táboroztatására (is) a magyarok dobták össze a lóvét, adók formájában.
Mert, ugyi, a romákok nem túl sok adót fizetnek.
Sőt!
Inkább csak kivesznek a közösből.

És felmerül bennem a kérdés: Miért nem szerveznek KÖZÖS, VEGYES tábort roma és nemroma gyerekeknek?
Ha már állandóan a szegregációról meg a megismerésről és elfogadásról beszélnek.
Tessék! Itt (is) lenne a lehetőség, hogy megismertessék magukat, nagy-nagy kultúrájukat a cigányok.

Lone Wolf 2010.08.06. 12:21:30

@tesz-vesz:
"balatonlellét is elkerüljük majd ezek után, mint a pestist"
Az éjszaka MINDEN szórakozóhely környékén ilyen. ;)
Az etnikum meg hál' istennek! jövőre már nem fogja itt rontani a levegőt.

"mármint SZÉKET. nem?"

Igen azt. :)
BTW nézd meg a billentyűzeted. Véletlenül mind2 gombot benyomtam.

Marcellusca 2010.08.06. 12:22:41

@Lone Wolf:
"Front van vagy mi a szösz?" - Az, vaze! :D

Nem irigyellek. :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:22:54

@Marcellusca: MAgyarországon nincsenek magyar jogvédők. itt csak hápogó cigány jogvédők vannak *

az is rasszizmus meg kirekesztés, amikor csak és kizárólag cigányok kapnak pénzt, eutól, államtól, a félzárkóztatásra
www.youtube.com/watch?v=tenxzoqP2dM

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:24:43

Jó, hogy utánanéztetek. Én már akkor kezdtem vihogni, mikor megtudtam, hogy idén az OCÖ helyett a Miniszterelnöki Hivatal intézi SZEMÉLYESEN a ciguspurdék balatoni nyaraltatását. Kolor munkásságát tekintve nem is meglepő.

Á, istenem, nyekeregnek itt a sárosak, hogy ne legyünk gonoszak és előítéletesek, miközben képtelenek meglepetést okozni, mondjuk azzal, hogy szembemennek az előítéletekkel és valami gyökeresen váratlant csinálnak.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:25:51

@Lone Wolf: tudom : k l

de az a baj, ha onnan elmennek a cigányok, mennek máshová.
kár h ők nem szoktak disszidálni. be kéne fizetni az összeset egy haitis nyaralásra. csak oda vesszük a jegyet.
aztán ezután a segélyből nyert pénzen a magyarokat is utaztatjuk, de nekik már retúrjegyet veszünk

Lone Wolf 2010.08.06. 12:26:15

@tesz-vesz: "az is rasszizmus meg kirekesztés, amikor csak és kizárólag cigányok kapnak pénzt, eutól, államtól, a félzárkóztatásra"

Valóban. A pozitív diszkrimináció, is diszkrimináció.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:27:38

@neccharisnyás útonálló: orbánnak gondja van a fajtájára. nem hittem én se h cigány, de láttam az apjáról képet, és eléggé vónos.

Pelczné Dr. Gáll Ildikó meg szeretné támogatni a cigány családokat. jó neki.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:28:51

@Seduxen:
Erre szokom mondani, hogy Dr. Martens kiváló lábbelit tudna csinálni a bűrből, amit az Élet csorba bicskával lefejt a képedről, koma!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:30:59

@tesz-vesz:
Á, én ehhez nem értek. Zsidót se ismerem fel, max. az ortodoxot, mert vidékiként, 60 éve nem láttunk egyet se. Szociorasszistaként egy nyeretlen kétéves szintjén mozgok.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:31:10

orbán GYŐZŐ

viki fia GÁSPÁR
tipikus cigányvirtus: www.origo.hu/itthon/20020517orban.html

Újságíróra támadt Orbán apja
Nagyvilág Üzleti Negyed cigányság korrupció kékfény Orbán-kormány választás 2010
Címkék:Orbán Győző,Orbán Viktor,rongálás,bányászat,fényképezőgép,Magyar Hírlap
Újságíróra támadt Orbán apja
[origo]|2002. 05. 17., 13:39|Utolsó módosítás: 2002. 05. 17., 15:17|
Címkék:Orbán Győző, Orbán Viktor, rongálás, bányászat, fényképezőgép, Magyar Hírlap
Ez a cikk 8 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
eszközök:
Megosztás - Mi ez?

*
* Facebook
* Startlap
* Tumblr
* Twitter
* Google

* MySpace

A távozó miniszterelnök apja, Orbán Győző széttörte a Magyar Hírlap fotósának fényképezőgépét. Orbán Viktor édesapja így akadályozta meg, hogy képek készüljenek gánti bányájáról. Az újságíró rongálásért feljelenti idősebb Orbán Győzőt, aki azt üzente, nem hajlandó nyilatkozni az ügyről.

A Magyar Hírlap munkatársaitól megtudtuk, hogy Orbán Viktor édesapja elvette és a földhöz vágta a Magyar Hírlap fotóriporterének fényképezőgépét. A Hírlap munkatársa Orbán Győző gánti bányájának telephelyét fotózta. Dezső Tamás fotóriporter a kerítésen kívülről fényképezte az épületet, amikor Orbán felháborodva a kerítés túloldaláról hozzá lépett, és erélyesen tiltakozni kezdett. Dezső kijelentette, hogy közterületen tartózkodik, ezért joga van fényképek készítésére. A vita Orbán Győző váratlan tettével végződött: kikapta a gépet a fotóriporter kezéből, és a földhöz vágta. A Nikon F 100-as típusú, egymillió forint értékű készülék menthetetlenül megrongálódott.

Az újságírók kihívták a rendőrséget, majd elindultak a bicskei kapitányságra feljelentést tenni. Orbán Győző munkatársán keresztül azt üzente: nem hajlandó nyilatkozni az ügyről. Orbán Győző korábban sem vette szívesen a sajtó közeledését. Másfél éve kijelentette, csak akkor nyilatkozik, ha az újságíró előtte nagyobb összeget utal át jótékonysági célokra.

Orbán Viktor édesapja a család bányavállalkozásai kapcsán került a figyelem középpontjába. A család érdekeltségébe tartozó, gánti székhelyű Dolomit Kft. jelentős megrendeléseket kapott a Dunaferrtől, miközben a dunaújvárosi vállalatnak már volt szerződése egy másik céggel a munka elvégzésére. Több, gazdasági visszaélésekre utaló vád is elhangzott az utóbbi években a Dolomit Kft.-vel kapcsolatban, de bíróság előtt senki sem bizonyította ezeket.

A hírlapos újságírók cikksorozatukat akarták folytatni, amely szerint Orbán Győző bányájából viszik a követ Székesfehervár környéki útépítésekhez, holott közelebb is vannak dolomitbányák, ahonnan sokkal olcsóbban lehetne venni a dolomit.

Kis Zoltántól, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettesétől megtudtuk, hogy a szerkesztőség tagjai megdöbbentek az eset hallatán, de nem kommentálják a történteket, hogy ne befolyásolják a rendőrség munkáját. Ha Dezső Tamás kártérítési igénnyel lép fel, jogi képviseletét ellátja a szerkesztőség.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:38:14

@Lone Wolf: Mé, megint vonulnak a népek rekeszes paradicsomokkal, hogy vörösre fössék a pálesszel felkent Táltos-Ufót (gyengébbeknek: Pataki) ?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:40:51

@Lone Wolf:
Szerezned kellene egy jó kiállású kutyát, ami nem egy 20 dekás egérutánzat. Kevesebbet kellene tépned a szádat.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 12:44:15

@tesz-vesz:
Gánt, vazze! Téééényleg! Gánti ismerősök mesélték, hogy apukának van ott "telepe" meg hogy látták arrafelé néhányszor.

Lone Wolf 2010.08.06. 12:52:39

@neccharisnyás útonálló: "Mé, megint vonulnak a népek rekeszes paradicsomokkal, hogy vörösre fössék a pálesszel felkent Táltos-Ufót "

Áá nem! Csak éppen egész éjjel vonulgatni fognak a sárga ződig betintázott, meg fűtől eljamaikaisodott koncerttől felhúzott rokker állatok... Üvöltözve, törve-zúzva minden útjukba kerülő tárgyba belerúgva. Tök jó nem? Komolyan mondom, majdnem annyira gáz tud lenni a helyzet egy ilyen koncert után, mintha fradi-ute rangadó lenne.

Marcellusca 2010.08.06. 12:53:56

@neccharisnyás útonálló: Hehe!
Láccik, hogy fijatalka még, Magácska. :))))))
Vagy csak nemrég figyel a politikára. :D

Vót botrány, rendesen (aztán be lett fogva a szája mindenkinek), mikor kiderűlt, hogy Orbán papa kigolyózta a konkurenciát, úgy, hogy az övé vót a sz@rabb opció.
Neeeem, neeeem amijatt, mer' a Miniszterelnök Úr papája, neeeeem ááááám. :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.08.06. 12:55:27

nem mégse cigány az apja.
az a kép akkor egy nagyon ügyes hamisítvány volt, nem találom most sehol, de ezeken a képeken fehér a fater

observer.nolblog.hu/archives/2010/02/

Meleardil Eressea Iluvadan 2010.08.06. 12:57:11

@Lone Wolf: Pozitiv diszkriminacio nem letezik. Ha valakit elonyhoz juttatsz, azzal mast hatranyba hozol. Csak diszkriminacio van, es annak a ket oldala. Mindennemu roma felzarkoztatas, segelyezes es adomanyozas a tobbiek hatranyos megkulonboztetese. Itt nem a szegenyek segiteserol van szo. Nem eszerint osztjak szet a penzunk. Kifejezetten a ciganyok kapjak. Igy, kimondva. Rasszizmus ez a javabol! :)

Ahogyan fennebb mondtam, nincs is ezzel baj. Ha egy szervezet kepvisel egy csoportot, akkor ertelemszeruen azoknak az erdekeit kell eloterbe helyeznie. Elvegre azert van. A felhaborito az, hogy ezt csak a ciganyoknak szabad. Ha magyar teszi, az meg a legenyhebb esetben is rasszista.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 13:20:18

@Marcellusca:
Ne bánccson mert fiatal vagyok. Leszek egyszer öreg is. Csak lassan megy.

@Lone Wolf:
Gandzsáznaaak??? Én olyat az Erzsébet téren láttam utoljára, de azok a deszkahátú giliszták messzire kerülik az ilyen helyeket, tudván tudva, hogy még én is legyakom a nyomiját. Vihihi!!!

Lezudius 2010.08.06. 13:27:12

2500 cigánygyerek egy táborban?
emlékeztet valamire...
természetesen elhatárolódom

arlequin 2010.08.06. 14:10:08

@Meleardil Eressea Iluvadan:
"Pozitiv diszkriminacio nem letezik. Ha valakit elonyhoz juttatsz, azzal mast hatranyba hozol. Csak diszkriminacio van, es annak a ket oldala."

ezt tanítani kellene az iskolákban elsőtől fogva...

Horizont 2010.08.06. 14:39:21

@neccharisnyás útonálló:
"Leszek egyszer öreg is. Csak lassan megy." Biztos vagy te ebben?? Hahahahaha. Tudnék mesélni:)

@Lezudius: Nem egyszerre volt annyi...

Marcellusca 2010.08.06. 14:45:20

@Horizont: Hehe.
Úgy gondolod, tesz "érte"? :)))

" neccharisnyás útonálló 2010.08.06. 14:25:41
@exonka:
Há mé mit gondusz, min dógozok má 15 éves korom óta? Tudok úgy inni, mint egy háromlábú-ha kedvem tartja, füstös lebujokban csevegek fura figurákkal (jómunkásemberek diploma nélkül) 5-6 évvel fiatalabb hapsikák már ámulva néznek fel rám. Vagy csak álmodoznak egy ilyen nőrül. LOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD "

Horizont 2010.08.06. 14:59:39

@Marcellusca: nem erre nem gondoltam, de olyan aranyos volt, hogy azt írta lassan megy az öregedés:) Fiatalon én is azt hittem:)

@neccharisnyás útonálló: Nemá. El ne menj, te egy üde színfolt vagy itt a sok pasi között:DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 15:12:15

@Horizont:
Hát tudod, figyelem magam már egy ideje, de úgy néz ki, csak nekem tűnik fel, hogy öregszem. Környezetem frankón 5 évet minimum, de van, aki 10-et is kispórol belőlem. Belül meg má olyan konzervatív kóró vagyok, hogy na.

Marcellusca 2010.08.06. 15:24:29

@neccharisnyás útonálló: Hát, én nem úgy vettem észre. :)

Mánmint, hogy kóró lenne, Kisnaccsád, mer' külsejirűl (még) nem tudok nyalat....őőő, izé, nyilatkozni. :D

spájdernecc 2010.08.06. 15:35:55

@Marcellusca:
ez mondjuk tényszerűen sántít egy kicsit
ha nem Zarándok elftárs lábára lépnek rá, aki addig a megyei maszop egyik szponzora volt, a kutyát nem érdekli a dolog.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 15:38:22

@Marcellusca:
Ejj, mit tud maga! A nők a megtévesztés mesterei, különben is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 15:39:36

@Marcellusca:
És NEM nem is fog nyilatkozni a pléhboj tívínek a külselyemről.

Marcellusca 2010.08.06. 16:07:48

@neccharisnyás útonálló: Há', pedig gondúttam, hátha beajállhatom a következő válogatásba. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 16:14:20

@Marcellusca:
Á, bennem nincs elég műanyag. És világbékét akarnék, nem kapcsolatokat a fotósommal.

Marcellusca 2010.08.06. 16:22:39

@neccharisnyás útonálló: Hát, jóvan. :)
Csak gondútam legyen közöttük egy természetes szépség is, akinek (éhező agyrágóbogáron kívül) van valami a fejében. :DDDD
De, ha nem, hát nem. :))))
Nem erőszak a disznótor. :DD

Kurt S. Earp 2010.08.06. 16:30:33

Hozzászólnék. Nem tudom odaért-e már, de egy KNF (Kibaszott Nagy Felhőszakadás) halad Budapest felé Nagykovácsi felől. Cigánygyerekek fognak potyogni az égből. Meneküljetek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 16:30:57

@Marcellusca:
Mert maga szerint van valami a fejemben? Csalódást kell okoznom. Huszonsok éve figyelem, vizsgálom, analizálom magam mikroszkóp alatt, de még semmi, zero, nulla rendszert nem sikerült felfedeznem a környezetre adott reakcióimban.
Egyesek szerint ez jó.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 16:32:06

@Kurt S. Earp:
Komárom megye megvolt. Egész nap OLYAN sztárfotókat csináltak! o.0

Kartal (rezervált) 2010.08.06. 17:05:13

@Jim Raynor: :DDDDDD ez a nap kommentje :))))))))

zala 2010.08.06. 17:05:45

Kolor: "... az OCÖ gyermekenként 10.000.-Ft-ból tudja megvalósítani a hátrányos helyzetű cigány vagy nem cigány gyermekek üdültetését, ..."

az OCÖ kimutatásaiban vajon hány hátrányos helyzetű, nem cigány származású gyermek 10.000 Ft-ból megvalósított üdültetését lehet fellelni?

Marcellusca 2010.08.06. 17:09:30

@neccharisnyás útonálló: Hát, el kell, hogy keserítsem. :)))
Az ide írogatott kommentyei alapján min 5 évadnyi élményhostess-verseny teljes agykapacitásán túltesz egyedűl. És nem hülyeségben, butaságban. :D
Kiindúlva a tegnap látott, igggen magasröptű riportvidijóból. :DDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 17:14:51

@Marcellusca:
Á, szóval ezért nem lesz sose bömös kokógengszterem, aki a Coronitába cipel. Dekár!
Különbemeg ne hazudozzon. Maga mondta, hogy a mellehusa elvonta a figyelmit. Frászt se hallott abból, amit a csirkeaprólékok kotkodáltak.

Marcellusca 2010.08.06. 17:24:49

@neccharisnyás útonálló: Jajjjj, dehonnem, Kisnaccsád. :)))
Csak nem kell mindig, mindenre reagálni, mer' akko' fejire nő a fehérnép a férfiembörnek. :D
Időnként el kell bizonytalanítani űket, hogy aztán annál nagyobb legyen az öröm. :)

De, kérdezze csak meg Horizont vagy Donna Kislyányokat, hogy miként bánok én a hárememmel! :DDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 17:31:35

@Marcellusca:
Ezek úgyis bambák meg impotensek a kokótól, könnyű lesz átcseszni a fejüket. Csak nem szeretem, ha vernek.
Érdekel is engem, hogy bánik a háremivel. Donna meg Horizont tűlem úgy visong jódolgában, ahogy nékik teccik. :P

Marcellusca 2010.08.06. 17:37:39

@neccharisnyás útonálló: Némi keserű irígységet vélek a hangjában. :)))))))))))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 17:40:31

@Marcellusca:
Az enyimben ugyan nincs. Max. maga képzeli önmagát jóval nagyobb wasistdas-nak a kelleténél. :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Marcellusca 2010.08.06. 17:45:37

@neccharisnyás útonálló: Aha.
2. lépés: elutasítás. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 19:04:23

@Marcellusca:
Jaj, kedves! Még szerencse, hogy az ember jóval bonyolultabb annál, minthogy egyetlen oldalról látva fel lehessen mérni ki is valójában. Nem beszélve arról, ki tudja mi igaz a felvezetett nagy humbugból, esetleg milyen szándékkal láttatják magával azt, amit.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Marcellusca 2010.08.06. 19:39:26

@neccharisnyás útonálló: Óóóóó, Drága, tudom én, hogy a Nők nagy játékosok. :)))
Csak sosem tudom, hogy mire megy ki a játék. :DDDD
Nem lehet kiismerni őket. :)

Egyébként meg: ja.
Sosem volt kedvencem a piszológia. Egy áltudománynak tartom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2010.08.06. 19:48:09

@Marcellusca:
Nem kell ehhez piszológia! Ha az ember jól magába néz, le az alapokig, nemcsak magát, de másokat is sokkal jobban fog érteni.

Megjegyzés: szakmából kifolyólag, akárhány piszológussal találkoztam, mindegyik zakkant volt. Frankón hoztak egy-egy személyiségzavart, kényszerbetegséget azok közül, amik felismerésére/hatékony ellensúlyozására állítólag tanítaniuk kellett volna a népet. És akkor itt elgondolkodik a nép egyszerű gyermeke, hogy ha nagy gebasz van a fejedben, akkor ezek fognak neked segíteni visszatalálni önmagadhoz? EZEK???? Marha jó vicc.

Pedig egyszer egy idős néni mondta, hogy a 20. század legnagyobb találmánya a pszichoterápia, amivel a hatalmas lelki-érzelmi traumát (háború, katonáknál poszttraumás stressz, bántalmazás) átélt embereket jóval könnyebben lehet visszaintegrálni a társadalomba, mint a megelőző századokban, amikor jó részük bezony öngyilkos lett, feladva a démonjaival a harcot.

Marcellusca 2010.08.06. 19:55:57

@neccharisnyás útonálló:
Honnan lehet megkülönböztetni a rendelőben a pácienst a pszichológustól/pszichiátertől?
.
.
.
A pszichológus/pszichiáter felől nyílnak a fiókok.
xD

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.06. 21:15:01

@neccharisnyás útonálló:

sokan azé lesznek pszichomókusok mee saját magukat szeretnék meggyógyítani/ többjobbítanii /stb

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2010.08.06. 21:18:11

zsák a foltját
vagy csak pl:
aki pszichó(mók) akar lenni pszichónak köll annak lenni ....

semmi dudás semerre see.... éés szegény JA meg forog a sírjában :DD

nemkellesz 2010.08.07. 20:31:02

Eddig senki sem írta: sajnálom a kölyköket! Cigány (roma?) és magyar gyerekeket, akikre hivatkozva valami ezervezet egyesület, mittoménmi pénzt vasal ki az államtól, cégektől, magánszemélyektől, majd lenyúlva azt a kicsiknek 8a górék gyermekeinek + 1-2 reklámarcnak) dob némi koncot. Mocskos állatok!

LastScout 2010.08.13. 05:11:46

Wazze... felettébb furcsának találja. Én meg ezt találom felettébb furcsának, hogy abban az esetben lehet cigányokról, meg nem cigányokról beszélni, amikor a cigány pénzt kap. Akkor persze nem, amikor lop.

süti beállítások módosítása