Skip to content


       Szűrés lista

A Legfelsőbb Bíróság döntött a Jobbik-videó ügyében

Ekkora a balfaszokat ...

A Magyar Televízió és a Magyar Rádió ugye nem adta le a Jobbik kampányfilmjét, a Magyar Rádió a személyhez fűződő jogok és egy államalkotó kisebbség méltóságának megsértésére miatt, a Magyar Televízió pedig a médiatörvényre hivatkozott. Ahogy a Véleményvezér írta, nem hinnénk, hogy ezt így önállóan találták ki, és a Fidesz semmit sem tudott az egészről ...

Mit értek el a tiltással?

Azt, hogy az is megnézte a neten ezt a kurva videót (csak ez az egy feltöltés jár 157 ezernél), aki nem is akarta, most meg még a Legfelsőbb Bíróság is feltörölte velük a padlót.

Így most két nap alatt kell leadniuk megfelelő számban a kampányhirdetést, gondolom óránként - kétóránként. Az MTV-nek 58-szor, a rádiónak 18 kell(ene) leadni a spot-ot. 

Bivalyerős Jobbikos kampányhajrá sponsored by M1 & MR. Gratulálunk, nagyon ügyes! 


Megérte?

A hab a tortán, hogy van két szervezet, akik nem tudta megállni, hogy ne nyilvánítsák ki az álláspontjukat az esetről. Mivel a jog a fő területük, így 50%-50% volt az esélyük, hogy ugyanaz lesz az álláspontjuk, mint a Legfelső Bíróságnak.

Hát nem jött be. Időrendi sorrendben:

TASZ:


"Ahogyan azt az Alkotmánybíróság 2004-ben megfogalmazta: a faji, etnikai, nemzeti vagy vallási közösségekkel és tagjaikkal szembeni uszító, gyalázkodó, gyűlölet- és hisztériakeltő megnyilvánulások ugyanis az emberi civilizáció ellen hatnak. Az ilyen jelenségekkel szembeni határozott fellépés mindenkitől, és különösen a közélet szereplőitől elvárható. 

Az Alkotmánybíróság 2001-ben és 2007-ben is vizsgálta és alkotmányosnak ítélte a műsorszolgáltatókra vonatkozó szigorúbb szólásszabadság-korlátokat. Indokolt, hogy a közszolgálati műsorszolgáltatókra szigorúbb szabályok vonatkoznak, mint a kereskedelmi műsorszolgáltatókra. A közszolgálati műsorszolgáltató és a közműsor-szolgáltató különösen köteles a nemzet, a nemzeti, az etnikai, a nyelvi és más kisebbségek méltóságát és alapvető érdekeit tiszteletben tartani, nem sértheti más nemzetek méltóságát. (Médiatörvény 23. §)

A kérdést tehát olyan szempontból kell megközelíteni, hogy vajon a közszolgálati műsorszolgáltatók támogathatják-e a kirekesztő beszédek elhangzását azzal, hogy ilyen tartalmú politikai hirdetést tesznek közzé. A műsorszolgáltatónak, mint minden jogalanynak tiszteletben kell tartania az alkotmányos rendet.
Ezért a TASZ álláspontja szerint az ilyen értékkel szemben álló politikai hirdetés műsorra tűzését jogszerűen tagadták meg a műsorszolgáltatók."


Helsinki Bizottság:


"A Magyar Helsinki Bizottság szerint a közszolgálati médiumok jogszerűen tagadták meg a Jobbik kampányvideójának leadását, mert az etnikai hovatartozás és a bűnelkövetés között szoros összefüggést sugalló "cigánybűnözés" kifejezés több százezer ember méltóságát sérti, és alkalmas a gyűlöletkeltésre.
(...)
Az OVB figyelmen kívül hagyta az Alkotmánybíróság egyik, 1992-ben született határozatát, amely szerint a közösségek méltósága a véleménynyilvánítási szabadság alkotmányos korlátja lehet, és "a közösségek méltóságának hatékony védelmére azonban más (...) a büntetőjogitól eltérő jogi eszköz, (...) is alkalmas" lehet.

Úgyszintén nem vette figyelembe az OVB a 2007-es illetve 2001-es AB-határozatokat sem, amelyek a egyértelművé teszik, hogy az Alkotmánybíróság szerint a szólásszabadság határai szűkebbek a közszolgálati médiában, mint az egyéb fórumokon elhangzó közlések esetében."

 

 Legfelsőbb Bíróság:


"A választási eljárásról szóló törvény szerint választási kampányban a jelölőszervezetek és személyek azonos feltételek mentén tehetnek közzé politikai hirdetést, a rádiózásról és televíziózásról szóló törvény pedig arról rendelkezik, hogy a politikai hirdetés tartalmáért a műsorszolgáltató felelősséggel nem tartozik.

Mint az LB szóvivője, Szűcs Péter közleményében írta, az LB szerint e rendelkezések alapján - és olyan törvényi előírás hiányában, amely felhatalmazza a médiumot a közzététel előtt a politikai hirdetés tartalmának felülvizsgálatára, ezáltal szűrésére - az érintett közszolgálati műsorszolgáltatók nem tagadhatták volna meg a kampányfilm, illetve hanganyag közzétételét, ezért az OVB helyesen állapította meg a törvénysértést."


A határozat teljes szövegéből kiderül pontosan, mire is gondol a LB:


"A politikai hirdetésekről az Rttv. 12. § /2/ bekezdése tartalmaz jelen ügyre vonatkozóan rendelkezést. Eszerint a műsorszolgáltató a közérdekű közlemény, a jótékonysági felhívás és a politikai hirdetés tartalmáért e törvény szerint felelősséggel nem tartozik.

Ehhez képest az MR kifogásának egésze közvetve vagy közvetlenül azzal foglalkozik, hogy különböző okokból kötelességei vannak a hirdetés tartalmát illetően. Erre vonatkozóan az Rttv. általános és speciális rendelkezéseit, az Alkotmányt, az Alkotmánybíróság határozatát, a véleménynyilvánítás szabadságának korlátait és más hasonló érdekeket hoz fel. Ennek egyike sem alkalmas azonban az MR álláspontjának alátámasztására, hiszen a kifogás mindegyik érve abból indul ki, mintha az MR jogosult lenne a politikai hirdetés tartalmának vizsgálatára. Az Rttv. 12. § /2/ bekezdéséből azonban éppen az következik, hogy a műsorszolgáltató erre a vizsgálatra nem jogosult. A politikai hirdetések tartalmáért a közzétevő felel, és adott esetben a sérelmet szenvedő kérelmére tehető felelőssé meghatározott szerv előtt lefolytatandó meghatározott eljárásban, melyben az eljáró szerv nem az MR."


A videó amúgy gyengébb, mint a tavaszi, de köszöni szépen az ingyencirkuszt ... 

Címkék: választás jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr122335063

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: JOBBIK egy mozdulattal söpri be az összes közlekedőt? 2010.10.01. 12:36:20

A Jobbik is beáll az ígéret-cunami sorba? A motorosok lettek a közlekedés új “szent tehenei” – valljuk meg, kijárt már az eddig csak....

Trackback: Amiről hallgatnak: a Fidesz és a cigányok 2010.10.01. 11:18:47

A Fideszt burkoltan rasszizmussal vádolók zavartan hallgatnak, jobboldali hangadók köpni-nyelni nem tudnak, a Jobbik pedig Fidesz-Lungodrom kormányt emleget. Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a cigánysággal kapcsolatos bármilyen esemény vagy megs...

Trackback: Szavazófülke 2010.10.01. 09:06:13

Most, hogy a hétvégén újra az urnákhoz járulunk, itt az ideje felfrissíteni az ismereteinket egy tavasszal készült "oktatófilm" segítségével. Mit is kell tenni egy szavazófülkében? :) [A böngésződ nem támogatja az ún. IFRAME-et. Telepíts eg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jim Raynor 2010.10.01. 08:50:32

"államalkotó kisebbség"? lol. tőlem alkothatnak államot, csak ne itt..........

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 08:53:44

erre mondanánk, hogy EPIC FAIL???

muhahahaha, az külön hab a tortán, hogy a tasz, meg a helsinki bizottság is megcopta a púpot :))

ennél rosszabbul ne induljon a hét utolsó munkanapja :)))

wlakos 2010.10.01. 08:56:07

Ezt videót a vastagbőr is kiadhatta volna, mindennap ezek valamelyikéről írogatunk.:)

m_tron 2010.10.01. 09:03:39

Szép reggel, Szebb Jövő!

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.10.01. 09:04:30

@Seduxen: a tasz-nak meg a helsinki bizottságnak általában igaza van, de ezek a szép elvek csak akkor érvényesíthetők, ha úgy általában nyugisan mennek a dolgok

Ahogy durvul a helyzet, úgy egyre inkább tarthatatlanabb lesz a liberális megközelítés.

m.logic 2010.10.01. 09:11:56

Jó lenne, ha a t(f)asz meg a helsinki bizottság végre magyar emberek mellett is kiállna.

gpetersz 2010.10.01. 09:14:12

@m.logic: Pont ezt akartam mondani. A tökömbe velük.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 09:19:58

@agyvihar: ha pusztán JOGILAG közelítjük meg, akkor NINCS igaza - és ezt nem azért mondom, mert az LB is ezt mondta ki -, elég megnézni a vonatkozó jogszabályokat. Ellenőrizheti - és szűrheti - tartalom szerint a reklámokat? NEM. Ennyi... Ugyan a közszolgálati tv, és rádió is próbálkozott "liberálisan" értelmezni a jogszabályokat, de ez "sajnoooooos" nem jött be :)))

jozicsenko 2010.10.01. 09:20:43

a tasz menjen tarhonyát kapálni...

jól értem, az mtv 58ször adja le???? hehehehehe :-)))))))))

öcsém, helybe jöttetek a lóf.szért :-)))

Talon 2010.10.01. 09:21:03

Botrányos az LB döntése. Az, hogy a műsorszolgáltató nem tartozik felelősséggel a kampányfilm tartalmáért, még nem jelenti azt, hogy nem kell vizsgálnia, hogy egyébként a jogszabályoknak megfelel. A döntésük következménye az, hogy kampányfilm megjelöléssel szerintük bármit köteles lenne a műsorszolgáltató leadni. Biztos más eredményre jutottak volna, ha a kampányfilm arról szólna, hogy dr. Bauer Jánosnét és dr. Kovács Ákost és Andrást milyen módon kell lemészárolni. Pedig az érvelésük szerint akkor ez is mehet.

Harald Blåtand 2010.10.01. 09:21:09

"Ezt videót a vastagbőr is kiadhatta volna"
Igen, a videó pontosan a vastagbőr-féle kocsmaszagú "nagy igazságok" szellemi szintjén mozog.
A bank csalik, cigány lopik, politikus bűnözik, szittyakuttyatisztatekintetűrendesendolgozókeménycsávóavégénjólodacsapik, röndnek köll lönni, hö.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.10.01. 09:22:13

Amúgy meg a kisebbségek (jelen esetben a cigók) több jogot élveznek mint mi!
Ja, hogy kirekesztik mindenhonnan a fajtájukat?? Nem kellene emiatt maguk között körülnézni???
Nem lehet, hogy mindent megtesznek a kirekesztésért? Aztán jöhet a sírás??
A büdös faszba!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 09:22:31

Gyerekek! Öveket becsatolni, megint címlap :)

BKV reszelő 2010.10.01. 09:27:58

Történt valami érdemleges? Igen. A jobbik ügyesen elintézte, hogy olcsón olyan kampánya legyen, amilyen egyik magyarországi nagy és pc pártnak sem lesz. Ez történt. Ügyesek voltak, el kell ismerni akkor is, ha nem szimpatikusak nekem.

Megfigyelo 2010.10.01. 09:28:23

A LB döntése a magyar bíróságok történetének legszégyenteljesebb fejezetébe tartozik.

eszkep 2010.10.01. 09:30:05

@Talon: Okfejtéseddel az a gond, hogy a Jobbik felajánlotta a kisípolt változatot is, amit az MTV szintén nem fogadott el. Vagyis itt inkább "nemakarásról" van szó, aminek nyögés lett a vége.

minimalista 2010.10.01. 09:31:51

Mindenki csak a sokat támadott "cigány bűnözés" kifejezés használata miatt és mentén határolódik el a videótól. Ez kérem skandallum!
Ki áll ki végre szegény politikusaink jogaiért a sértő "politikus bűnözés" kifejezés miatt?!
Hát minden politikus bűnöző??? (!!!)

eszkep 2010.10.01. 09:32:16

@agyvihar: a tasz-nak meg a helsinki bizottság egy vicc. Főleg azután nagyon be kellene fogni a szájukat, miután szerintük ez:
www.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=2136
belefért a "véleménnyilvánnítás szabadságába".

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 09:32:25

@eszkep: nem csak ez a gond vele szerintem.

"ha a kampányfilm arról szólna, hogy dr. Bauer Jánosnét és dr. Kovács Ákost és Andrást milyen módon kell lemészárolni. Pedig az érvelésük szerint akkor ez is mehet." - többször is megnéztem a filmet, de nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy akár NÉV szerint valaki(ke)t, vagy akár egy "jól körülhatárolható csoportot" akarna bármilyen módon "lemészárolni" a Jobbik. Ha a "véget vetünk az élősködésnek" kifejezést valaki eképpen értékeli, nos az legyen a saját baja.

sanyisanyi 2010.10.01. 09:35:19

Valaki mondja már meg mi a baj ezzel a videóval?
Félelmet kelt a cigánybűnözőkben?

Walter Melone (törölt) 2010.10.01. 09:37:16

Nocsak, nocsak.

Nem csodálkoznék, ha szeretett kormányunk hamarosan megteremtené a törvényi feltételeit egy cenzori hivatal felállításának.
Az mégsem járja, h a királyi TV köteles bemondani azt is, h "hurka" ha ezért megfizetik.... :-)))

Vitéz Kőbányai Világos 2010.10.01. 09:37:19

Azért a jobbik is elkezdhetné betartani a békés egymásmellett élés szabályait. Az pl. elég rohadékság, hogy nem tudok úgy végigmenni a körtéren, hogy ne Orbán Viktort üvöltessék a fülembe. Értem én, hogy kéne legalább egy-két képviselői hely a fővárosban is, de ez akkor is túlzás.
Egyébként köszönöm nekik, hogy OVi-ból kihozták a 20 évvel ezelőtti önmagát, hacsak 10 percre is, de akkor sem halgatnám éjjel nappal.
Úgyegyébként meg: aki utálni akarja a cigányokat, és elégedetlen a saját életével, az ettől függetlenül is jobbikos lesz, meg az is volt.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.10.01. 09:37:56

Hm, miután a gárdát feloszlatták, az összes PC geci azt sipítozta ha a gárda szóba jött, hogy el kell fogadni a bíróság ítéletét, mert jogállamban így meg úgy.

Most milyen alapon kérdőjelezik meg a LB döntését?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 09:38:21

@jozicsenko:

Ha jól számolok, akkor csütörtök 18-től szombat 23:59 percig kell leadniuk 58-szor :-)

Várom a trükköt, hogy hajnal 2 és 4 óra között leadják mind az 58-at egyhuzamban ....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 09:38:34

@sanyisanyi:

Semmi az egész, mindössze csak gyűlöletkeltés.
Azonkívül nettó hazugság is, de ez mindegy, mert a többi párté is, csak ők legalább nem ilyen ostoba hazudozók.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 09:39:48

@Talon:

Az LB döntése a hatályos jogszabályokon alakul ... ha nem jogosult, akkor nem jogosult.
Tetszettek volna a törvényt módosítani ....

Vitéz Kőbányai Világos 2010.10.01. 09:40:15

@anti_troll: Mármint ki??? Hol olvastad, hogy az LB ítélet után bárki arra utasította/buzdította volna a köztévét, hogy ne tegyen eleget az ítéletben foglaltaknak?

baliquez 2010.10.01. 09:40:43

@eszkep: a Helsinki Bizottság tövig beveheti a Taszomat, egyébként hajrá lobbik, szebb lövőt! Ja és első, valamint inbeforethetrolls.

Sztyopabá 2010.10.01. 09:41:04

A fagylalt visszanyal klasszikus esete.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.10.01. 09:43:09

@Vitéz Kőbányai Világos:
Helsinki Bizottság közleménye, fenn, első mondat,poszt által kiemelve, jó reggelt kívánok.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 09:43:25

@El Topo (Sgt. Elias):

LB:

"A politikai hirdetések tartalmáért a közzétevő felel, és adott esetben a sérelmet szenvedő kérelmére tehető felelőssé meghatározott szerv előtt lefolytatandó meghatározott eljárásban, melyben az eljáró szerv nem az MR."

Ha jól értem, akkor lehet pereskedni, csak ebben az Magyar Rádiónak / Magyar Televíziónak nincs szerepe.

Vitéz Kőbányai Világos 2010.10.01. 09:44:31

@anti_troll: Ez LB ítélet előtt, vagy után született??? Súgok: előtt. Továbbá utasítja-e a közmédiumot. Amúgy neked max jóéjt.

andrush 2010.10.01. 09:45:49

Hát igen, ha az embereknek tetsző ítéletet hoz az LB, akkor mindenki "jogállamiság"-ot szajkózza. Sztem az MTV-nek volt igaza, az LB pedig szarjon sünt...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 09:46:03

@zero:

Ez jogi csűrcsavar, sajnálom.

wlakos 2010.10.01. 09:46:50

@sanyisanyi: Lehet a politikus bűnözőket jobban zavarja.

Éhesló 2010.10.01. 09:47:47

Ennyi.
A ballib többségellenesség megbukott sokadszorra is a demokrácia vizsgáján.

Alaposan tettenérhető volt a "jogvédők" és a (média) hatalmat gyakorlók hozzáállása a többségi jogokhoz, a törvények tiszteletéhez.
Ez a kedvező üzenetet hordozó ítélet ellenére sem örömre okot adó.

A hirdetést sem adták még le eddig a reggeli hírműsorok között.
Ideje lenne őket minden létező helyről kitakarítani, mert természetesen egyetlen hírműsor sem számolt be a LB ítéletéről.

Homeoffice 2010.10.01. 09:47:57

Nem tudom miért de ez most eszembe juott...

"2. § (1) A Magyar Köztársaság független, demokratikus jogállam."
:D

währenßhöhleigkeitigchen 2010.10.01. 09:48:22

@Megfigyelo:

Elmagyarázom:

A magyar közszolgálati média választási kampányban politikai tartalmat cenzúrázott (!) törvényi felhatalmazás nélkül. Ezt állapította meg a Legfelsőbb B.

Hogy a politikai tartalom milyen alkotmányos és emberi jogokat sért (erről szól a TASZ és a HB állásfoglalása) nem volt, és nem lehetett a döntés tárgya. Miután (de csak azután) a spot lement, el lehet indítani a megfelelő jogi lépéseket, a megfelelő törvényi helyekre hivatkozva, ha valaki úgy érzi, a spot törvényt sért. (A gárdát is csak azután lehetett betiltani, hogy megalakult, és úgy járt el, ahogy, olyan szabályzattal, amilyennel.) Befogni valakinek a száját, mielőtt megszólalt volna, a hatályos törvényeink szerint tilos.

Úgyhogy rajtad áll. Ha még nagyobb felhajtást akarsz, a közlés után indíthatod a feljelentést a hirdető ellen, és vagy megáll, vagy nem. De az önjelölt cenzorkodásra mindenképpen nemet kell mondani. Az Alkotmány szerint is (azon alapul a törvény).

Énbagoly 2010.10.01. 09:49:27

Nem szoktam politikai hirdetéseket nézni. Nagyon jól kezelem a távirányítót.
De ez az ingyenreklám biztos jót tett a jobbiknak, és ezt szerintem mindenki tudta előre.

wlakos 2010.10.01. 09:50:02

@Gunther: Lehet a mondat végét javítani kellene valami más államformára.

Talon 2010.10.01. 09:50:40

Én annyit jegyeztem meg, hogy az LB döntése logikailag helytelen. "(2) A műsorszolgáltató a közérdekű közlemény, a jótékonysági felhívás és a politikai hirdetés tartalmáért e törvény szerint felelősséggel nem tartozik." Ebből nem következik, hogy közérdekű közlemény, jótékonysági felhívás és politikai hirdetésként BÁRMIT le lehet adni, hiszen ugyanezen törvény 3 §-a így szól:

"(2) A műsorszolgáltató köteles tiszteletben tartani a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét, tevékenysége nem sértheti az emberi jogokat, és nem lehet alkalmas a személyek, nemek, népek, nemzetek, a nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyűlölet keltésére.

(3) A műsorszolgáltatás nem irányulhat semmilyen kisebbség, sem bármely többség nyílt vagy burkolt megsértésére, kirekesztésére, annak faji szempontokon alapuló bemutatására, elítélésére."

Tehát szerintem helytelen a logika, ami bírósági döntésből kiolvasható. Amit példát hoztam, azért, hogy nyilvánvalóan BTK-ba ütköző politikai hirdetés sem mehet(ne) le közérdekű közleménynek, jótékonysági felhívásnak vagy politikai hirdetésnek álcázva.

És most nem arról beszélek, hogy az adott Jobbikos film fasiszta, nem fasiszta, van cigánybűnözés vagy nincs, ez egyáltalán nem izgat. Arról beszélek, hogy az adott ügyben eljáró Lb botrányos, gyenge színvonalú döntést hozott egy ilyen kérdésben.

trojka 2010.10.01. 09:51:23

Nem ertem az egeszet. ezek ugy gondolják, ha nem adjak le, akkor nincs ciganybunözés...vagy talan nem elegge utáljuk már ezeket a vérszivokat...még most sem jöttek rá, hogy ha valamit agyonhallgatnak, arrol az emberek mégjobban beszélnek és még nagyobb ellenállást vált ki...
Hajra Jobbik, csak igy tovább.

LuciFerko 2010.10.01. 09:52:06

Most akkor EDDIG hol adták le?

Kiráj vagyok bazmeg 2010.10.01. 09:52:09

Bazzeg, hogy visít a sok libsi szarláda. :D

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.10.01. 09:53:21

Ez nem csak itt megy így: a Super Bowl döntőnél is voltak betiltott reklámok, amiket viszont föltettek videómegosztókra, és ott milliós nézettséget értek el - ráadásul úgy, hogy nem kellett a reklámozónak fizetnie a leadásért (tudom, az nem politika volt...)

Amúgy meg oké, hogy ennyiszer kell leadniuk a reklámfilmet, de egyéb részleteket is meghatároztak? Mert akkor a TV simán megteheti, hogy az éjszakai sávra időzíti az egészet, és pl. egy reklámszekcióban 2-3-szor is lemegy a filmecske.
Így teljesítik a kiszabott feltételeket, valamint azzal is elégedettek lehetnek, hogy nem sok emberhez jut el az üzenet...

andrush 2010.10.01. 09:53:46

Ballib a mostani MTV? Rezervátumban éltek?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 09:54:15

@trojka:

És a jobbik miért gondolja, hogy ha azt hazudja, hogy nincs magyar áru a polcokon, az neki plusz szavazatokat hoz? Aki olyan hülye, hogy ezt beveszi, az eddig is a jobbikra szavazott, aki meg nem az ez után sem fog.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.10.01. 09:54:23

@Talon: De fentebb írták, hogy egy olyan spotról döntött a médium ami még meg sem jelent.
Bezzeg a csöcsök meg a baszás lemehet! Azt nem cenzúrázzák előre. Max utánna sötétítenek.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 09:55:53

@Kiráj vagyok bazmeg:

Így megy ez, amíg nem adták le ezt a faszom reklámot, addig meg a vonacigány csürhe visított.

$pi$ 2010.10.01. 09:56:04

Azt azért elég perverznek tartom, hogy magukat demokratikusnak tartó pártok és kormányok szavakat próbálnak betiltani. Nagyon emlékeztet engem mindenféle totalitárius rendszerekre...

Nem beszélve arról, hogy valakiknek sikerült elérni, hogy széles tömegek törvényen kívülinek, betilthatónak, üldözendőnek tartanak pártokat és választókat azért, mert azok véleménye nem egyezik a hivatalos véleménnyel. Törvényeket hoznak (akarnak hozni) arra, hogy ne lehessen úgy öltözödni, úgy beszélni és úgy érvelni, ahogyan bizonyos emberek, mégpedig azért, mert őket nem tekintjük szalonképesnek. Már a második kormány ez, amelyik folyamatosan azon töri a fejét hogyan lehetne olyan szabályokat hozni, amibe 'mi' beleférünk, de 'ők' nem.

Ez az egész 'rekesszük ki a kirekesztőket' roppant mód ostoba, arrogáns és antidemokratikus, a modern társadalom rákfenéje.

Vitéz Kőbányai Világos 2010.10.01. 09:56:30

@anti_troll: Frenetikus érvelés, csatlakozz a többi trollhoz!

LiberGon 2010.10.01. 09:56:45

Igaza van zeronak, ez a szarakodás az mtv részéről többet segített a Jobbiknak a kampányában mintha simán leadják a hirdetést.

getva 2010.10.01. 09:56:46

gyönyörű!!!!! :))))

Kiráj vagyok bazmeg 2010.10.01. 09:57:24

@El Topo (Sgt. Elias): Tulajdonképpen téged mi zavar a reklámban?

währenßhöhleigkeitigchen 2010.10.01. 09:58:10

@Talon: A (2) megfontolandó. Erre hivatkozott a TV? Mert mintha az indoklásban az lenne, hogy nem.

A (3) szvsz a műsorszolgáltatás alatt a szolgáltató saját tartalmait érti. És jelen helyzetben - politikai kampány - a hirdetés tartalma nem a szolgáltatóé. De itt tényleg ellenmondás van, mert miközben folyamatosan adja, ha törvénysértőnek tartja, fel kell jelentenie. Ilyenkor a bíróság nem rendelhet el adásszünetet az ítéletig?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 09:58:37

@Éhesló:
Sajnos ez a rohadt kommunista szellem még mindig jelen van az országban még 20 év elteltével is egy magánt kommunistaellenesnek valló párt kormányzása alatt:
Ami a felszín alatt égető probléma azt próbálják is ott tartani és közben kifelé hangosan vigyorogni, hogy minden rendben van. Demorácija van, meg népszabaccság kéremszépen... tecciké'teni !?

moncayo 2010.10.01. 09:58:45

Mi itt a baj ezzel a spot-tal? Nézzük sorba. Van politikus bűnözés? Van! (Lásd Zuschlag és tsi.). Van cigánybűnözés? Van. Lásd hivatalos statisztikák. Vannak gondok a multik erőfölény visszaélésével? Vannak. (Lásd Versenyhivatali adatok). Jogosan csak nagyon állatvédők kritizálhatják, hogy V.Gábor saját kezűleg agyoncsap egy szúnyogot.
Amúgy ezek is pont olyanok, mint a többi pártpolitikus. Szánalmasak és borzalmasak.

plephyl 2010.10.01. 09:58:53

jobbikra fogok most is szavazni, de nekem nem a cigánybűnözésből van elegem, hanem a bűnözésből. (politikusi, cigány, fehérgalléros, stb.)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 10:02:28

@$pi$:
És sosem feledem lendvai ildikó parlamenti kirohanását 2006 őszén, amiben a következő szöveg hagyta el száját: "... szerintem a Magyar demokráciának arra van szüksége..."
Vagyis demokrácia van, de a politikusok és az ilyen jogvédő szarszemetek mondják meg, hogy milyen is legyen az a demokrácia. Ilyenkor kezdem azt hinni, hogy a demokrácia is kb.: olyan utópia, mint a kommunizmus.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:03:08

@Kiráj vagyok bazmeg:

Tulajdonképpen a legjobban az igénytelenség zavar. Mindig mondom: nácinak is én lennék jó, mert nekem az eszem is megvan hozzá.
Ócska arcok, ócska hangok szerepelnek a filmben, igénytelen szekrénysor, üres könyvespolc, satöbbi. Hatalmas, félelmetes fekete kereszt, ami a normálisan gondolkodó híveknek is inkább rémisztő, mint vonzó.
És az ostoba hazugságok.
Például: nincs magyar áru a polcokon.
Ha én hazudni akarnék, azt mondanám, hogy Orbán Viktor májusban éjjelenként kismacskákat fojtott a fürdőkádba, aztán bizonyítsa be, hogy nem!
De aki jár boltba az tudja, hogy a multik polcain is a termékek jó része magyar. Hát ilyet nem hazudik az ember, amit bárki könnyen leellenőrizhet!

ca2 2010.10.01. 10:03:39

@andrush: Az hogy "igaza van" valakinek meg hogy jogszerűen jár-e az két külön dolog.
Aki a kerítésébe áramot vezet, hogy ne tudják meglopni annak is igaza van, csak éppen nem jogszerű amit csinál, ezért értelemszerűen felelősségre vonják a tettéért.
Az MTV-nek nem az a dolga, hogy "igaza legyen", meg moralizáljon, hanem az, hogy közmédiumtól elvárható törvényességgel járjon el.

$pi$ 2010.10.01. 10:03:46

@csabapayne: A modern világban nincs egyetlen kormány sem, amelyik ne azt állítaná, hogy 'nálunk demokrácia van'. Nyilvánvaló, hogy nem a hatalomnak, hanem a kívülállóknak kell eldöntenie, hogy egy adott kormány demokratikus -e.

Ezen persze bukik OV azon érve, miszerint a Kádár rendszer ellen ők is hasonló eszközöket használtak mint most a Jobbik, ellenben ezeket az eszközöket már tilos használni, mert most már demokrácia van. Hú, hogy ezen hogy kiakadtam, tisztára hülyének néznek?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 10:04:52

@währenßhöhleigkeitigchen: nálad a pont!

1996. évi I. törvény 2. § 30. pont:
'Műsorszolgáltatás: a nyilvánosság számára vételre szánt rádió-, illetve televízió-műsornak a műsorszolgáltató általi előállítása, elektronikus jelek formájában történő megjelenítése.'

és itt a hangsúly a MŰSORSZOLGÁLTATÓ ÁLTALI ELŐÁLLÍTÁSON van.

Margit bácsi 2010.10.01. 10:06:16

az MTV és az MR üvöltve, tátott szájjal belerohant a faxba. :D

egyébként szerintem nem fogják leadni a hirdetéseket, és utólag "vállalják" ennek a "következményeit".

a magyar jogászok meg ismét kiállnak a hordóra, és jó hangosan kiabálják, hogy "hülyék vagyunk, sokan vagyunk, nem értünk semmihez, de legalább szar a jogrendünk, amit MI alkottunk!"

én komolyan jól szórakozom. :D

Kiráj vagyok bazmeg 2010.10.01. 10:07:37

@El Topo (Sgt. Elias): Mert ugye a többi kampányvideóban mindig igazat mondanak ugye? A kampányvideóban nem kell, sőt nem is szabad igazat mondani.
Amúgy meg nem tudom minek ugrálsz ha csak a minőségével van bajod (amiben egyébként igazad van), jelenleg itt arról volt szó, hogy nem lehet (illetve hát mégis) a cigánybűnözés szót kimondani.

gauche caviar 2010.10.01. 10:07:50

tehát az LB döntése alapján ha a Jobbik nem ilyen kis beszari buzi, hanem tényleg olyan tökös, mint amilyennek hirdeti magát, akkor azt is le kéne adni kampányfilmként, hogy A zsidók tehetnek a gazdasági válságról, tulajdonképpen egy holokauszt tagadás is beleférene mert nem is voltak gázkamrák meg nem is irtottak ki emberek millióit. Sőt, meg se álljunk már itt, azt is le lehetne nyomni, hogy minden cigányt fejbe és árokba kéne lőni, hiszen nem lehet kiválogatni bizonyossággal, hogy melyik a becsületes és melyik a bűnöző.
Aztán lehetne kicsit arról is beszélni végre, hogy a szellemifogyatékosok, rokkantakat illene méreginjekcióval kinyírni, hogy ne élősködjenek az egészséges társadalmon. A buzikat, szingliket, meddő asszonyokat is ki kéne végezni hiszen nem fogják teleszülni az országot.
Meg a nyuggereket és inaktívakat is lehetne kollektíve komcsinak minősíteni (hiszen közülük sem lehet kiválogatni, hogy a komcsi rendszerben ki mit csináélt) úgyhogy óriasi megtakarítás lenne az államkasszának ha ezeket az élősködőket is kinyírnánk végre.
Aztán jöhetnek a liberális másképp gondolkodók akik idegenszívűek és a nemzeti felemelkedés kerékkötői.
Ezekről mindről lehetne beszélni.
Na jó, esetleg a cigányok fejbelövése előtt még ki lehetne operálni a szerveiket és eladni ezeket gazdag izraeli zsidóknak.
Ezekről is kéne akkor beszélni, és az LB döntése szerint, kötelezően leadni az állami televízióban és rádióban.

Ha van esze az M1-nek meg a rádiónak, akkor még 2 napig fellebez, nem adja le, aztán ki nem szarja le hogy milyen sajtóbírságot akarnak majd a nyakukba varrni, a fidesz úgyis elsikál majd mindent. A legfelsőbb bíróságnál pedig elgondolkozhatnánk a nagy tekintélyű bírák, hogy akkor most demokráciát akarnak mo-n vagy nyilasterrort, uszítással.

(a gyengébb képességű jobbik fanoknak pedig: a cigánybűnözés kifejezés ugye arra vonatkozik, hogy bizonyos bűneseteknről feltételezhető, hogy cigány kulturkörből volt az elkövető, pl amikor betörés után oda van szarva a szoba közepére, mint a megtisztulás vágya, stb. Ez pedig kurvára nem azt jelenti amire folyamatosan utalgatni akarnak ezek a sunyi kis nyilasgecik, hogy a cigányok alapvetően bűnözők. Elegünk van már a magyarbűnözésből is, amikor a családtagok ölik meg egymást, darabolják fel rokonaikat, pisztollyal mennek be lövöldözni az egyetemekre, kukába dobják a csecsemőjüket, vagy milliárdos áfacsalásokat és ingatlan panamákat követnek el.)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.10.01. 10:08:11

Akkor ugye én most forgathatok egy videót, ami a cigányok és zsidók kiirtását követeli, és azt minden média köteles leadni?

2010.10.01. 10:08:24

@Noname Cowboy: több jogot élveznek, mint mi? Ezt kifejtenéd?

Goompah 2010.10.01. 10:08:31

@Talon: "Az, hogy a műsorszolgáltató nem tartozik felelősséggel a kampányfilm tartalmáért, még nem jelenti azt, hogy nem kell vizsgálnia, hogy egyébként a jogszabályoknak megfelel."

Olvastad a LB határozatát? Aszerint a műsorszolgáltatónak NINCS JOGA vizsgálni a politikai hirdetést.

$pi$ 2010.10.01. 10:09:28

@csabapayne: Azt éneklik, hogy 'ez a harc lessz a végső', meg 'a múltat végképp eltörölni' és közben arról beszélnek, hogy ők egy demokratikus párt. Ne má!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:10:48

@Kiráj vagyok bazmeg:

Ostoba paraszt, legalább olvasni megtanulnál! Néhánnyal feljebb nem azt írtam, hogy mind hazudik?
Egyébként meg undorító hozzáállás, hogy nem szabad igazat mondani.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.10.01. 10:10:56

Jelzem, M1-en már lement ma reggel.

PuruttyaIrto (törölt) 2010.10.01. 10:10:57

A sok kibaszott vérszívó nyugger nem nézte meg a youtube-on. Azok otthon TV-znek, nézik a Dallas, meg az Izaura ismétlést a pamlagon, miközben chipset zabálnak és tömik a fejüket.

Kiráj vagyok bazmeg 2010.10.01. 10:11:27

@gauche caviar: "nyilasterrort, uszítással" ezaz végre kimondta valaki mi készül basszameg!

Kiráj vagyok bazmeg 2010.10.01. 10:12:12

@El Topo (Sgt. Elias): Lehet, de senki sem mondta, hogy a politika nem undorító.

Escobar888 2010.10.01. 10:12:30

A jobbik nem akar ördögtől való dolgokat. A kommunikáció és nehány faszén a soraikban az ami lehúzza őket. Na meg az összes politikai erő fel tőlük. Ezért nem jelenhet meg róluk pozitív dolog a médiákban. Ez a visszájára fog elsulni előbb utobb.

gauche caviar 2010.10.01. 10:12:46

@El Topo (Sgt. Elias): A boltokban nincsen magyar áru. Máskor meg az a sirám, hogy a gonosz multik kizsigerelik a magyar beszállítókat.
Akkor most mi a fasz van?

Megmondom mi van: a jobbiknak halovány fingja nincs a megoldásokról, csak nyomják a médiabulvár nyálverést, hogy róluk beszéljenek. Fekete Pákó és Kiszel Tünde kategóriák.

Akinek esetleg még lennének reményei, annak tessék egy jobbikos képviselőjelölt, az Emberi Parkolásért Mozgalom derék képviselője. EMPAMO néven futottak anno.
erzsebetvaros.jobbik.hu/content/ap%C3%A1thy-istv%C3%A1n-az-erzs%C3%A9betv%C3%A1rosi-tv-ben

Ők voltak akik fasiztázták a bicikliseket, meg ráparkolós tüntetéssel gondolták megoldani a parkolási dolgokat. Na, ilyen intelligenciájú arcokból áll a jobbik.
www.youtube.com/watch?v=7dKTWOCeQXA

Dorian 2010.10.01. 10:13:13

Nem a liberálisok miatt van az egész (hol vannak már...) hanem a Fidesz próbálja bedarálni a Jobbikot.

blah 2010.10.01. 10:14:59

Nem csípem a Jobbikot de azért ez a demokrácia megcsúfolása amit az M1 meg az MR1 csinált. Ezzel az erővel a többi reklámot is betilthatnák mert 90%-uk 99%-ban hazudik. És most nem csak politikai hírdetésekről beszélek...

2010.10.01. 10:15:01

@$pi$: Szerinted a demokrácia azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, amit akar?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:15:23

@gauche caviar:

Én ismerem őket, olyanok, mint a faszom, csak kevesebb eszük van.
Ezt a Staudt Gábort is azért kellett Vona íróasztala mellett lefilmezni, hogy a jobbikos söpredék legalább tudja valamihez kötni ezt a nagyformátumú embert.

z666 2010.10.01. 10:15:41

"...faji, etnikai, nemzeti vagy vallási közösségekkel és tagjaikkal szembeni uszító, gyalázkodó, gyűlölet- és hisztériakeltő megnyilvánulások ugyanis az emberi civilizáció ellen hatnak."

Civilizált helyeken az ilyen TASZ-szerű lényeket pillanatok alatt agyonverték.......(mint pl. egy csótányt)

gauche caviar 2010.10.01. 10:16:11

@mavo: naná, hogy köteles (érted, KÖTELes, háhá)
mert mo-n azt hiszik az arcok, hogy a demokrácia attól jó ha mindenki mindenféle faszságot és uszítást szabadon telibe fröcsöghet a világba.
ráadásul, mindezt AZ ÉN ADÓMBÓL.

Na, ez az élősködés.

(a seggbebaszós-folyosónmegbeszélős-karikásostoros ügyeken kívül milyen "eredményeket" is tud felmutatni a jobbik? esetleg brüsszelből? mert ugye Krisztike is nagyon eltűnt, sehol sem lobog már az a nagy szopós szája /ez kampánykellék, tehát lehet így nevezni/)

Talon 2010.10.01. 10:16:55

@währenßhöhleigkeitigchen: Igen, az indokolás elején benne van, hogy erre hivatkozott a Rádió. Egyébként szerintem a helyes eljárás az lett volna, ha az OVB és az LB is érdemben dönt arról, hogy a (2) bekezdésbe ütközik vagy sem a videó. Ha úgy döntenek, hogy nem, akkor meg kell állapítani a jogsértést, és megtiltják a további jogsértést (azaz a "nem leadást).

A logikai bakugrásra azért volt szükség, hogy érdemben ne kelljen döntenie az LB-nek.

Egyébként nevetséges, mert azt gondolja az LB, hogy majd a valaki beperli a Jobbikot a kampány után, mert szerinte sérti az alkotmányos jogait a cigánybűnözés kifejezés, hogy 8 év múlva legyen egy ítélet belőle? Minek?

De nincs gond, mert forradalmi pártunk egy forradalmi képviselője beterjesztése alapján a forradalmi parlamentünk majd hoz egy visszaható hatályú jogszabályt, amivel kiveszik az Rttv 12. § (2.) bekezdést, és a dolog rendben is van

Ps. Az MTV nem peres fél. Miért nem adják le a Jobbikos hirdetést?

gauche caviar 2010.10.01. 10:17:38

@z666: ja, azok kurva civilizált helyek. bár, lehet nálatok a barlangban biztos így működnek a dolgok.
szebb jövőt neked.
szerintem érettségi után majd te is másképp fogod látni a dolgokat.

LiberGon 2010.10.01. 10:18:03

@El Topo (Sgt. Elias): Nem vagyok jobbikos, sőt... de te itt folyamatosan söpredékezel, parasztozol, csürhézel etc. Hol van meg akkor az a kulturális fölény ami neked erkölcsi jogot adna erre?

dekoltazs 2010.10.01. 10:18:05

@Talon: A döntés csak annyit mondott, hogy a tévé, rádió nem vizsgálhatja a kampányfilmek tartalmát. Ha abban általad írt dolog lenne, ad absurdum azt is le kellene adnia: egyszer. Ebben az esetben ugyanis eljárás indulna az érintett jelölőszervezet ellen. Ők követnének el ugyanis bűncselekmény elkövetésére buzdítást. Akkor a hatóság lép, a média pedig nem felel. Hát az a helyzet, hogy ilyenek a szabályok. A bíróság meg kizárólag az alapján járhat el.

$pi$ 2010.10.01. 10:18:09

@Escobar888: Pontosan. Szerintem egyre többen vannak úgy, hogy csak azért is a Jobbikra szavaz, mert látja, hogy megpróbálják őket minden eszközzel elhalgattatni. Az ellenségem ellensége a barátom, aztán már megy is a szavazat.

Ráadásul az emberek azonosulnak az elnyomottakkal és a nyomásra agresszívan reagálnak. Nagyon-nagyon rosszul mérik fel egyesek a tömegek hangulatát és ez szerintem kimondottan veszélyes.

arlequin 2010.10.01. 10:18:30

hihihi ;-D

gratulálok! próbáltak igazodni szegénykémek... ha a dzsobbikosok bekerülnek a fővárosi közgy-be akkor nem mehet tovább a mutyi-tutyi. kissé be lehetnek tojva...

$pi$ 2010.10.01. 10:19:34

@A csótány is ember: "Szerinted a demokrácia azt jelenti, hogy mindenki azt csinál, amit akar?" Várjá má', értem én, hogy ez egy beugratós kérdés, de nem tudom hol a beugratás... Ennyire hülyének nézek ki? ;)

Goompah 2010.10.01. 10:19:44

@gauche caviar: "Ez pedig kurvára nem azt jelenti amire folyamatosan utalgatni akarnak ezek a sunyi kis nyilasgecik, hogy a cigányok alapvetően bűnözők. "

Hol is teszik ezt? Ráadásul folyamatosan?

dekoltazs 2010.10.01. 10:20:21

@Talon: És még egy. A médiatörvény sokak által hivatkozott része a műsorszolgáltatásra vonatkozik. Magyarul az adott médium által készített műsorokra, nem pedig a fizetett hirdetésekre.

sajto@ - sajtokukac.blog.hu 2010.10.01. 10:20:33

A Sajto@ szerkesztősége ezúton hajt főt az MR1/M1 vezetés médiajogértelmezési jártassága előtt.
Tevékenységüket szabályozó törvényhez éppen úgy értenek, mint a műsorkészítéshez.

vazallus 2010.10.01. 10:21:21

@El Topo (Sgt. Elias): Ember te hol élsz? Nyílván túlzás a "nincs magyar áru a polcokon" megfogalmazás, de azért nézzük már meg 89-ben honnan indultunk, és hol tartunk most? (magyar áruk terén). Magyar építőipar eltűnt, gépgyártás eltűnt, gyakorlatilag az ipar mint olyan úgy ahogy van eltűnt. A mezőgazdasági feldolgozóipar eltűnt, olyan hagyományosan magyar termékeket kell importálnunk amelyet korábban elképzelhetetlennek tartottunk volna (étolaj, fokhagyma, paprika stb...) Te nem látod, hogy az Ikarus-okat Volvo-kra cseréljük, a Ganzokat Combino-kra, a Videotont Sony-ra. Nézz körül és számold meg mennyi magyar terméket tudsz felmutatni? És azok pedig rendszerint a letört árú mezőgazdasági cikkek, amiknek a termelése a tönk szélén áll a feldolgozóipar ellehetetlenítése miatt. Ennek semmi köze a nácikhoz, vagy a komcsikhoz. Ezek tények ember! A magyar gazdaság a megszűnés szélén tántorog, és te ennek tapsolsz, és közben az a legnagyobb bajod, hogy dehát van magyar árú a polcon. Az arányokra azért lehet figyelni. Egy reklám óhatatlanul túloz. Ez a dolga.
Amikor bemész egy kocsmába ahol felvizezik a söröd, akkor azt mondod, hogy ez a sör csupa víz. Pedig legfeljebb a fele az, szóval hazudsz. Na de lehetne az egész is. Sőt az lenne a normális. Mit szólnál ha pincér ilyen helyzetben leállna veled vitatkozni, hogy dehát nem "csupa víz" hisz van benne sör is?

z666 2010.10.01. 10:22:10

@Megfigyelo: "A LB döntése a magyar bíróságok történetének legszégyenteljesebb fejezetébe tartozik. "

Ja persze, mert a nácziknak (=tisztességes fehér ember) semmit nem szabad megengedni. Sőt, el kell őket pusztítani! (Viszont akkor ki tartja el a sok parazitát?) Éberség, elvtársak!

mafos 2010.10.01. 10:22:27

Hát, ebből egy elég nagy félpályás Fidesz öngól lett, de nembaj, kiharcolták maguknak. Amúgy is, jó lenne eltakarítani egy jópár fideszes önkormányzatot/polgármestert. Nálunk az mszp-s 2006os 2mrd-s hiányból csináltak 6mrd-ot, 4 év alatt, és még büszkék is rá. Mindezt bele 15ezer ember nyakába, csak mindezt nem látják, mert alvóváros, nem érdekli őket, úgyhogy valszeg újra fidesz lesz. Ez a narancssárga párt nem akar szintet lépni, bele vannak szorulva az elmúlt évek hangulatába, és még mindig nem akarják tudomásul venni mi a tét. Nem csak az országos, hanem a globális "helyzet" is fokozódik, ezért illenék ezekhez alkalmazkodni, és nem maszatolni. És nem szabad elfelejtetni, ez egy libeláris párt, ami jobboldali, az a KDNP(elvileg). Csak ez is egy olyan megtévesztés, amit belevertek az emberek fejébe, hogy baloldalon az mszp, akkor jobboldalt a fidesz....

Éhesló 2010.10.01. 10:26:31

Nagy az ajvékolás minden hullámhosszon....
Ez jó jel. :)

z666 2010.10.01. 10:27:00

@Vitéz Kőbányai Világos: "Úgyegyébként meg: aki utálni akarja a cigányokat, és elégedetlen a saját életével, az ettől függetlenül is jobbikos lesz, meg az is volt."

Meglepődnél, ha látnád, hogy mennyi - a saját életével elégedett és sikeres - ember gondolkodik radikálisan. De hát egy Kunczián gondolkodású demokrata számára ez felfoghatatlan......

2010.10.01. 10:27:29

@Noname Cowboy: erről az jut eszembe, amikor annó Romániában ilyeneket kértünk, hogy nyelvhasználat hivatalos intézményekben, kétnyelvű helységtáblák stb. a románok is mindig ezt mondták. Hogy nekik semmi bajuk velünk, de mi folyton több jogot akarunk, mint ők.
Hát ugyanolyan fasiszta nép mint a magyarok egy része... ha magyaráznom kell, hogy megalapozatlan, akkor már rég gáz. Ha a cigányokat egyformán kezelnénk, akkor nem diszkriminálnánk őket rendszeresen. Többnyire hátrányosan meg vannak különböztetve, ami csak elmélyíti a szakadékot, pedig rájuk is szükség lenne, mint adófizetőkre. De ez megbélyegzéssel nem fog menni...

dombovarivanda 2010.10.01. 10:28:11

@Kiráj vagyok bazmeg: boldogok a mentálisan szegények, mert övék lesz a lopótök.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:28:12

@LiberGon:

Kurva egyszerű, ez a véleményem. Hol jön ez bármiféle kulturális fölényhez, vagy bármihez?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.10.01. 10:28:36

Újra van tengerünk.Magyar libsinek, magyar szivacs! :D

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.10.01. 10:28:58

"Ahogyan azt az Alkotmánybíróság 2004-ben megfogalmazta: a faji, etnikai, nemzeti vagy vallási közösségekkel és tagjaikkal szembeni uszító, gyalázkodó, gyűlölet- és hisztériakeltő megnyilvánulások ugyanis az emberi civilizáció ellen hatnak. Az ilyen jelenségekkel szembeni határozott fellépés mindenkitől, és különösen a közélet szereplőitől elvárható. "
Ha nem fogalmazza meg, akkor nem? Már csak azért, mert egyes "faji, etnikai, nemzeti vagy vallási közösségek" is a civilizáció ellen hatnak, de ezt az Alkotmánybíróság nem fogalmazta meg. Tehát ezek nem hatnak a civilizáció ellen. És nekünk tűzzel-vassal védenünk kell az általunk oly nagyrabecsült és Istenített civilizációnkat. Ami, nem mellesleg, pontosan a felépítéséből adódva nagy valószínűséggel emberi civilizációellenes.

Ballagator 2010.10.01. 10:29:26

Boldogtalanok azok a szellemi szegények, akik rendelkeznek tévékészülékkel.

Talon 2010.10.01. 10:30:42

@Goompah: Így van, ez a döntés lényege. "Az Rttv. 12. § /2/ bekezdéséből azonban éppen az következik, hogy a műsorszolgáltató erre a vizsgálatra nem jogosult. A politikai hirdetések tartalmáért a közzétevő felel, és adott esetben a sérelmet szenvedő kérelmére tehető felelőssé meghatározott szerv előtt lefolytatandó meghatározott eljárásban, melyben az eljáró szerv nem az MR."

Ezt kellett volna megindokolni. El kellett volna mondani, hogy az Rttv alapelvek, a véleménynyilvánítás alkotmányos korlátai mit jelentenek akkor ebben a konkrét esetben, és miért erősebb szerintük az Rttv 12 § (2), a többi jogszabályi rendelkezéshez képest. Mert az már látszik, hogy ez egyáltalán nem egyértelmű, sőt. De ezt a részt az LB egyszerűen kinyilatkoztatta, mert ez így volt egyszerű, otthon várt a meleg vacsi.... Pedig ugye azért megy az ember a bíróságra, hogy megtudja mit kell tennie és miért. (A döntés részletes indokolása egyénként jogszabályi kötelezettség)

LiberGon 2010.10.01. 10:31:05

@El Topo (Sgt. Elias): Érdekes hozzáállás. Mindegy.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.01. 10:31:08

Eme ítélet alapján a minimum elvárás az lenne, hogy a királyi tévé vezetősége szépen felálljon a helyéről és átadja a székét a náciknak.

pszicho pete · http://elitklub.blog.hu/ 2010.10.01. 10:31:12

Ezek komolyan ennyire hülyék? Miért van az, hogy mindig valami hülyeséggel hozakodnak elő, miért tiltották meg az adott dolgot, amikor lehetne jogszerűen is. Sok idióta fasz, már csak emiatt is alkalmatlanok a feladatuk ellátására. Nem hiszem el, hogy ennyire le kell szarni a jogállamiságot, csak azért, mert néhány faszparasztnak nem tetszik a méltóságos hivatalban a dolog. Ha meg mégis jogos, de nem tetszik, hogy valaki jogszerűen jár el, tessék módosítani a jogszabályt, úgyis pozícióban vannak.

hakapeszi. 2010.10.01. 10:31:58

büdösbogár liberálisok!

mi a baj ezzel a filmmel? nektek jók az élősködők ittléte? gratulálok. vagy esetleg a "cigánybűnözéssel" van a gond?

ezek szerint a fiatalkorú bűnözés azt jelenti hogy minden fiatal bűnöző? értem...
az a nagy baj, hogy ti libsik mindig megmondjátok hogy kinek mit szabad megmondania, de ennek vége. sajnos...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:32:21

@vazallus:

Várjál, várjál, a reklámban az van, hogy nincs magyar áru a polcokon.
Van magyar áru a polcokon, tele van a teszkó magyar sajttal, tejjel, borral, kenyérrel, mindennel. Jó, a tőkehal nyilván nem magyar.
Minap vettem egy lapostévét. Képzeld, magyar!
Azonkívül a cégnél a dolgozók fele magyar kocsival jár.
Magam is árulok magyar gépeket.

2010.10.01. 10:33:14

@$pi$: hát bocs, a pár kommented alapján, eléggé...:)
Mindig lesznek tiltott dolgok, hogy pontosan mi az részleteiben változhat, és ugyanígy minden vita tárgya. Itt mindössze arról van szó, hogy az országban, eu-ban stb. az emberi jogok elég nagy jelentőséggel bírnak, és irtani próbálják a hátrányos megkülönböztetést, mert vélhetően destruktív hatása lehet (gondolom én). Magyarán ne arra neveljük a gyerekeket, hogy "a cigányok lopnak" mert akkor mikor cigányt lát mindig ez jut eszébe, pedig nem is biztos, hisz cigánytól függ...
Persze aki olyan helyen lakik az megtanulja saját meg mások tapasztalatából, hogy óvatos legyen, csak szerintem sem helyes ipari mennyiségben propagandát gyártani mellé. Szociális probléma és nem etnikai, vagy politikai. Legalábbis így kellene hozzáállni, akkor talán lehet tenni róla.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 10:33:21

@LiberGon:

Miért, mit kéne rájuk mondanom? Te ismersz amúgy jobbikosokat, vagy csak úgy beszélsz a levegőbe?

zizizuzu 2010.10.01. 10:33:51

@El Topo (Sgt. Elias): Néhány dologban igazad vagyon, de a multik polcán elég ritka a tényleg magyar áru. Esetleg a csomagolás nálunk történt, de a termék kitudja honnan jött. Ez persze megint a hülye magyar/eu-s szabályozás átka, hogy amihez itthon hozzányúlnak, az már magyar termék lesz........
A cigánybűnözést meg tényleg el lehetne felejteni végre. Használjuk helyette a pirézbűnözést. A tartalom megmarad, a szóba meg nem lehet belekötni :)

LiberGon 2010.10.01. 10:34:31

@El Topo (Sgt. Elias): Ismerek ilyet is olyat is közülük. Szerintem felületesség a politikai nézetük alapján kategorizálnod az embereket.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.01. 10:34:42

@A csótány is ember: tegnap valami rendőrségi műsorban mutogattak fotókat körözés alatt álló egyénekről. 10-ből három volt egyértelműen cigány... A többiről vajon miért hallgat mélyen a tisztelt náci csürhe?

2010.10.01. 10:36:11

@hakapeszi.: ha fiatalt látsz nem a fiatalkorú bűnözés jut eszedbe és nem kezeled mindegyiket bűnözőként. Vagyis ebben az esetben nem áll fenn a hátrányos megkülönböztetés esete. Szerintem ez a különbség :)

$pi$ 2010.10.01. 10:36:15

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Nem halgat, emlegetik a politikusbűnözőket is. ;)

Talon 2010.10.01. 10:37:27

@dekoltazs: Nem, pl az (2) bekezdés, amit már idéztem a Műsorszolgáltató tevékenységére utal, ami nem csak saját maga által gyártott műsort jelent.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.10.01. 10:38:16

@A csótány is ember: De törvény szerint ugyanolyan jogaik vannak. De jobban kinyalja az állam a seggüket mint a mienket! Menj Te segélyért! Majd megtudod! Az, hogy diszkriminálva vannak nem törvényben rögzített. Ezt a cigányság kivívta magának!

Suum Cuique · http://magyarkodo.blog.hu 2010.10.01. 10:38:49

"Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra való tekintet nélkül kutathasson, átvihessen és terjeszthessen híreket és eszméket bármilyen kifejezési módon."
(Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata)

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.01. 10:41:41

@$pi$: tízből hét nemcigány... mikor kezdenek végre magyarbűnözésről beszélni? :D

2010.10.01. 10:42:52

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: megintcsak tapasztalat, Romániában azt hiszem valami 2000 környékén terjedt el a nacionalizmus, nagyrománia párt 30% + -t kapott elnökválasztáson, hivatalos programot nem tudom de magyarellenes megjegyzések mindig voltak, vagyis világos volt). Ez rég volt és többnyire elmúlt.
De a tanulság szerintem az, hogy egyrészt akkor fogékonyak voltak az emberek, mert ki voltak kicsit ábrándulva a "nagy" pártokból (kaptak esélyt, több is, mégse lett semmi). Kerestek alternatívát. Bűnbakot kerestek. És ezt a politikusok egy része ki tudta használni, tőkét tudott kovácsolni belőle.

Nem mondom, hogy a sötétbőrű polgártársainkkal nincs több baj, mint a fehérekkel, mert nekem is ez a tapasztalatom, ill. egyes ismerőseim, rokonaim is ezt tapasztalják. Csak megbélyegezni egy kisebbségi csoportot, szerintem nincs pozitív hatása hosszú távon. De politikai célokra, propagandaként biztosan hatásos lehet, hoz jópár szavazatot. És végeredményben csak ez a lényeg.

CD-R80 2010.10.01. 10:43:08

Amelyik itt nácizik folyton nézzen már körül otthon kicsit.. A kurva anyátok a náci, büdös rohadt faszfejek. Komolyan kezdek oda jutni hogy a következő ilyen tudatlan ökröt pofánverem akárhol futok össze vele, már minden hülye csak ezzel tud jönni? Érvek kellenének nem jelzők. Jó lenne kicsit észhez térnének a narancsbirodalom kicsiny agyú lakói. Mellesleg nem a jobbikot védem mielőtt ezt kapom. De ez már undorító. Ugyanaz megy mindenhol csak a színek lettek mások. De halleluja,halleluja..

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 10:45:54

Én most hétvégén nem szavazok, mert már nem érdekel!
fidesz? : 8 év masszív szájkarate és eszme-kung-fu.
lmp? : szdsz 2... kell ennél több ?
mszp? : no comment
jobbik: ha nagyon muszáj lenne szavazni, akkor csak rájuk.

Pedig a Jobbiknak is rengeteg hibája van leginkább az, hogy fejjel mennek a falnak és kollektívan. Sajnos egy olyan szavazóbázisra építenek, amik nagyon egysíkúan gondolkodnak. És elég zárkózottak, ami egy nagyravágyó pártnál igen csak "epic fail".

Sajnos a politikai életből nagyon hiányzik egy jobbikhoz hasonló, de sokkal nyugodtabb és nyitottabb politikai szervezet.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 10:46:37

@dekoltazs: köszönöm, hogy Te is leírtad, mert én már fentebb jogszabályi hely megjelölésével megtettem UGYANEZT, pontosan amiatt, hogy a műsorszolgáltató csak a saját maga által ELKÉSZÍTETT tartalmak esetében köteles betartani azt, amin itt megy a nyekegés.

hakapeszi. 2010.10.01. 10:47:29

@El Topo (Sgt. Elias): okos fiú vagy... azok amik magyar árunak vannak feltüntetve, javarészt külföldi multik termékei (pl unilever), amelyek alapanyagai külföldiek, a magyar gyümölcsök meg ott rohadnak meg a fán, a dinnyét az áruház elé öntik a gazdák mert nem éri meg eladni. te meg megveszed a 80% mérget tartalmazó E lekvárt, amiben alig van gyümölcs. becézgessük csak a szart kakinak, attól valóban jobb lesz. gratulálok. és akkor még nem is beszéltünk a 90 napos fizetési határidőkről, meg polcpénzről, ami egyértelműen kizárja a gazdálkodókat a versenyből, helyette az élősködő felvásárlóké a terep. ja, és a fuvarozók is mesélhetnének a nyomott fuvardíjakról, meg az átlag 5 órás várakozási időkről a tesco mögött. se wc, se semmi...

nyisd már ki a szemed egy kicsit!
ja és fogd be a pofádat, mert manapság már senki sem kíváncsi a liberális picsogásra...

wlakos 2010.10.01. 10:48:51

@A csótány is ember: De kurva jó helyen lakhattok, irigyellek.

2010.10.01. 10:49:52

@Noname Cowboy: érdekes a téma, sajna rohannom kell de még annyit... azért védik őket folyton, mert szükségük van rá. Mármint a diszkriminációval szemben.
Én erősen kétleném, hogy ha lenne 5 gyerekem és nem lenne munkám, nem kapnék valamiféle pénzeket. Csak nem vagyok tisztában a témával, őszintén remélem nem is leszek, mert én nem szeretnék olyan körülmények közt élni, mint az ilyenek :) nem mindenkinek ugyanazok az igényei, a baj inkább csak az, hogy vannak olyan emberek akik annyira igénytelenek, hogy az elég nekik... ez gond és neg kéne oldani, javítani a körülményeken, de ez nem 4 éves program lenne, hanem inkább 10-20.
De amíg csak szimplán utáljuk őket addig ők sem fognak szeretni, pontosabban amíg van "mi" meg "ők", addig bizony nagyon sokan közülük nem fognak adót fizetni. :) pedig szerintem a legnagyobb eredmény az lenne, ha kb ugyanolyan százalékban dolgoznának és ugyanannyi adót fizetnének, mint más (nincs statisztikám csak tippelem, hogy ezek a számok rosszabbak náluk, részben a megkülönböztetés miatt.. sok helyen nem alkalmaznak cigányt, vagy ahol igen ott meg modern rabszolgatartás formájában, hisz minek sokat fizetni neki, úgyis alig talál munkahelyet). Tudom, hogy elszállt ötlet, de lehetőségnek is fel lehetne ezt fogni, és nem feladni...

neeskens 2010.10.01. 10:51:24

A szomszédom cigány, tisztességes, becsületes ember. Rá bízom a lakást, ha elutazom. Biztos jólesik neki, ha bekapcsolja a közszolgálati tévét és ezt kapja az arcába. Persze ezek a turbomagyarok ezeknek az emberekre szarnak nagyívben, mert kurva egyszerű a világot így megmagyarázni.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.01. 10:51:57

@CD-R80: mi van nácikám? Érzékenyen érintette a kitinvázadat a jelző? Hát van az úgy...
És persze jellemző az ilyen férgekre, hogy mennyire szégyellik a szellemi elődeiket és hogy milyen erőszakosak. Már megint egy verekedős... miért nem az általad annyira gyűlölt cigányokon próbálgatod az erődet? He, kurafi?

vazallus 2010.10.01. 10:53:11

@El Topo (Sgt. Elias): egy 30 mp-es spot negyedében ezt nem lehet kifejteni. Szerintem mindenki tudja is miről van szó. Gondolj bele, ha tök hülyeséget állítanának, ami nyilvánvalóan nem igaz, akkor a kutya se szavazna rájuk. Csakhogy ezeknek a dolgoknak van alapja. Nem is kicsi. Nem kell minden árunak magyarnak lenni (nem is lehetne), de amit meg tudnánk termelni, azt miért nem tesszük? Van még magyar buszgyártás, de az önkormányzatok volvokat, mercedeseket vásárolnak. Ez abszurd dolog. Igenis ami magyarországon megtermelhettő ott élvezzen előnyt a magyar áru. Ez jelenleg nincs így. Mond egy németnek az audidra, hogy magyar kocsid van. Kiröhög. Joggal. Itt olcsó a jó minőségű munkaerő. De nem lesz ez sokáig így, az oktatás minősége esik, aztán egyszercsak lehet, hogy indiában olcsóbban jön ki, és az audi fél év alatt átköltözik, mi meg csak pislogunk. Egy videoton nem fog elköltözni (ez a cég legalább megmaradt valamilyen szinten), de nézd meg pl a tungsram-ból mit csinált a GE. Meg sok más céggel mit csináltak (győri keksz, napraforgóipar, cementipar stb...) Piacot vettek. Nagyon messze állunk egymástól, meggyőzni nem is fogjuk egymást. Vigasztaljon (vagy inkább bosszantson :) az a tudat, hogy 10 éve még liberális voltam. De hát öregszik az ember, elmegy az esze stb. Majd a tied is el fog :)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 10:56:19

@neeskens: "Biztos jólesik neki, ha bekapcsolja a közszolgálati tévét és ezt kapja az arcába" - miután tisztességes, és becsületes ember, gondolom nagy ívben leszarja ezt a reklámot, már csak azért is, mert TUDJA, hogy ez NEM RÓLA szól.

Megjegyzem adott esetben a néhai szadesz által képviselt "liberalizmus" általánosítása is sokaknak csípte a szemét. (Nekem személy szerint sok választási reklámjuk is, de ez legyen az én bajom).

jágör68 2010.10.01. 10:56:35

Teljesen mindegy ez a Jobbik- téma.
A Bankadó miatt a Fidesz tarolni fog. Meg sok egyéb más miatt is.
Úgyhogy ez nem oszt, nem szoroz.
Csak a 2. hely kérdéses, azt még megszerezhetik

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 10:57:59

@vazallus: "De hát öregszik az ember, elmegy az esze" - avagy éppen megjön :))))

Aki 20 évesen nem baloldali, annak nincs szíve. Aki 30 évesen baloldali, annak nincs esze.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.10.01. 10:58:06

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: de hát a cigányok nem tudják megvédeni magukat,
jóra való becsületes emberek, akik minden nap keményen dolgoznak

CD-R80 2010.10.01. 10:58:30

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Te hülye vagy:)
Anyádat is nácinak hívod?:D

MagyarZizzi (törölt) 2010.10.01. 10:59:35

Tegye fel a kezét, aki mást várt a Helsinki Bizottságtól! Senki? Helyes! (Mondjuk én sem engedtem volna leadni a spotot, de nem azért, mert cigánybűnözőket emlegetnek benne. Hanem mert rettenetes igénytelenül van megrendezve.)

tkgabor 2010.10.01. 11:02:01

Én már csak egy pohár bort kérek! Ilyen jó mozit ritkán látni :)

hakapeszi. 2010.10.01. 11:03:49

@A csótány is ember: igen igen, de itt pont erről van szó, hogy ők nem azt mondják hogy minden cigány bűnöző, hanem azt, hogy vannak elkövetési formák, régiók, stb ahol ez a túlnyomórészt jellemző. pont ezért hoztam a fiatalkorú példát, mert ott is az a lényeg hogy van egy társadalmi csoport, akikre ezt rá lehet húzni, és nem azt jelenti hogy minden fiatal bűnöző.

ja, és pont itt a csavar, hogy vannak akik azt akarják elhitetni hogy a jobbik azt akarja mondani hogy minden cigány bűnöző, pedig ők is csak ezt mondják amit én.

a kábellopást amúgy kik csinálják? az pl tipikus cigánybűnözés, meg bemenni egy portára és mindent elvinni az is. na ezeknek kell véget vetni, de sürgősen.

Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2010.10.01. 11:03:51

mi a szar az a tasz? tajgetoszpozitivak abnormális szervezete?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 11:03:56

@tkgabor: fehéret, vagy vöröset? esetleg rose-t? szárazat, vagy édeset? nyomasztó kérdések ezek, nagyon nem mindegy :)))))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 11:04:25

@A csótány is ember:
A probléma ott gyökerezik, hogy 1989 után a cigányok le voltak szarva... aztán a probléma szépen lassan elkezdődött és ahelyett, hogy a cigányoknak valaki is elmagyarázta volna (nagy jogvégő, állami, civilszervezeti... stb szinten), hogy :
- Idefigyelj cigány, ahhoz hogy az új rendszerben boldogulni tudjál, ahhoz az életviteleden változtatni kell, mi segítünk, ha te is változol.

NA EZZEL SZEMBEN AZ TÖRTÉNT:

Anno kuncze gabi bácsi bevezette a "megélhetési bűnözés" fogalmát. Ez aztán a tyúklopástól az utcai késelős rablásig mindent lefedhetett a cigányok szemében. Kitalálták, hogy a cigány egy szegény elnyomott kisebbség, akiket a csúnya rasszisták csak bántanak egész nap és folyton hátrányok érik az életben... az már senkit sem érdekelt, hogy az ominózus cigány nem fürdik, üvöltve káromkodik, ha bármi (jogos/JOGTALAN) sérelem éri.

Aztán jött a TASZ, HB, és még rosseb tudja hány cigány szervezet, akik feltétel nélkül tutujgatták a segélyekből tengődő sokgyerekes családokat. Az életmódváltásra való figyelmeztetés nélkül:

Majd jött Olaszliszka, ami ugyanúgy lehetett volna Zalakomár, Pásztó, Püspökladány... stb. De a cigányoknak ekkor sem hívta fel senki a figyelmét, hogy jó lenne változtatni.
Az enyingi cigánymaffia kivégezte Marian Cozmát, semmi érdemi nem történt.
Jöttek a cigánygyilkosságok, akkor meg pláne nem, sőt, akkor hirtelen hű de sokan elmentek a temetéseikre és naphosszat sírtak a szerencsétlen, hátrányos helyzetű áldozatok felett. Figyelmeztetés semmi... és akkor nap mint nap lehet a hírekben hallani a cigánybűnözésről, kimondatlanul.

NA EZ A PROBLÉMA !

MacChicken (törölt) 2010.10.01. 11:04:35

Tegye fel a kezét az, aki a szíve mélyén nem érzi, hogy ez a reklám az igazságot tartalmazza. Nos, akinek fent van a keze, annak felajánlok a Tiszánál található nyaralómat karbantartó cigányember cigánysoron található házában egy hét ingyen üdülést. A "kikapcsolódás" után ismét megkérdezzük majd a véleményüket...
Én nem gyűlölöm őket, illetve nem azt gyűlölöm ha valaki cigány - ld. feljebb, dolgoznak is nekem. Rendes fickó, aki sokmindent elmondott a saját fajtájáról, akiket ő is szívből utál. A napra pontosan terhesség alatt bevett nagy adag nyugtatóktól - amitől beteg gyerek lesz, és nagyobb bevétel állambácsitól -, falu házainak fosztogatásán keresztül, egészen a saját rokonságát meglopó, hazudozó gyilkos hajlamú többségig. Aki ezt nem látja, aki csak szajkózza a bársonyfotel kényelméből a fajvédő dumát, annak ajálom, hogy tapasztalja meg az életet köztük, próbálja őket integrálni személyesen. Nagy igazság az, hogy Dél-Afrikában a fajgyűlölő és a turista között csak két hét a különbség. Nálunk is igaz ez pl. Borsdora, és azokra a helyekre, ahol az "államalapító kisebbség" már a többség.
Kezdeni kell a problémával valamit, mert attól, hogy hallgatunk róla, még létezik. A Jobbik az egyetlen párt, aki kimondja a tényeket. Pl. tegnap a híradóban 3 tinédzser bűncselekményről is volt hír. Tipikus kisebbség által elkövetett bűncselekményekről. Ha valaki cigány, miért csak akkor lehet büszkén kimondani, amikor valami (igen ritkán) pozitív dologról beszélnek velük kapcsolatban? Nem akarok én népirtást, stb. Csak megoldást a problémákra, nem folyamatos szociális hálófeszítést a semmittevők alá. Valamivel kényszeríteni kell őket - keményen -, hogy változzanak meg. Ha nem, akkor meg tűnjenek el innen (már azok, akik nem akarnak az asztalra letenni, csak onnan elvenni).
A másik dolog amit kimondtak, hogy a politikusok lopnak, szívják a vérünket. A tanácsadói számlákon eltüntetett milliárdok, végkielégítések, stb. hol vannak? Kínában ilyen bűncselekményekért főbelövés jár. Nálunk is ezt kellene. Felvettél jogtalanul BKV-tól 100 millát? Akkor térdre. Ki lesz a következő aki el meri lopni? Meddig kell még geccsolnom nekem, meg azoknak akik a piacról élnek, hogy ezeknek a féktelen kapzsiságát kielégítsük?
Uff, felment a vérnyomásom. :)

neeskens 2010.10.01. 11:07:22

@Seduxen: ", mert TUDJA, hogy ez NEM RÓLA szól." Ja, az más, nyilván nem sérti, te már csak tudod, hogy ő mit gondol. Meg lehet nézni a BBC hogyan viszonyult a BNP-hez az ottani kampányban, meg hogyan viszonyultak a nézők.

CD-R80 2010.10.01. 11:07:37

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Amúgy mielőtt magadba gázoltál volna szellemi felsőbbrendűséged tudatában gondolkodhatnál:)
Ki is általánosít? Ki a kirekesztő? Neked nem fogom magyarázni meg kliséket sem fogok ide írni hogy van cigány ismerősöm meg stb. stb. Pont leszarom mit gondolsz. Csak ti ugyanolyan hülyék vagytok mint aki gulyáskrémmel mos fogat. Ez a szélsőséges tolerancia országa. Kurafikról meg kérdezgesd a ...:)

z666 2010.10.01. 11:08:28

@neeskens: "A szomszédom cigány, tisztességes, becsületes ember. Rá bízom a lakást, ha elutazom. Biztos jólesik neki, ha bekapcsolja a közszolgálati tévét és ezt kapja az arcába."

Mi kb. 65 éve kapjuk azt kapjuk az arcunkba, hogy alsóbbrendű, primitív, fejletlen, stb... nép vagyunk, Akik csak innen-onnan összelopkodták a nyelvüket, kultúrájukat, tudásukat, hazájukat, népüket...
Én mégsem veszem magamra...

arlequin 2010.10.01. 11:09:09

@MagyarZizzi: @El Topo (Sgt. Elias):
igen igénytelen.
gondolom ti is rájöttetek már, hogy a 2milliós budapesti lakosság csupa-csupa kiművelt, értő, több nyelven beszélő emberekből áll.
nyilván a nekik megfelelő színvonalon kell megcsinálni a spotot.
látjátok ezt a dzsobbik tényleg elrontotta.
örüljünk neki. buta nácik.

pyromaster 2010.10.01. 11:12:11

@gauche caviar: "Maga nem egy tehetségtelen ember"

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.10.01. 11:12:34

@neeskens: Ne hasonlíts már almához körtét,ott nem volt 40 év kammenyizmus,meg 15 év
vad-"liberalizmus".Maffia,"politikus bűnözés",futball huliganizmus(még most...de nem annyira),etnikai konfliktus stb. viszont igen,igaz nem most 30-40-50 éve...milyen érdekes...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 11:13:54

@neeskens: nem, nem tudom bazze, de van egy találó mondás: akinek nem inge, nem veszi magára.

arlequin 2010.10.01. 11:14:58

@Seduxen: gyün a hideg. vereset kell inni, mint a veres jani vére. felszámoltatást akarunk!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.10.01. 11:14:59

Bocsi elnézést a rosszindulatért.Nem ismerem a közvéleménykutatási adatokat.Nem lehet,hogy a fidesznél látják,hogy a jobbik nem sok vizet zavar,és ezért születhetett meg ez a döntés a-természetesen független- LB részéről?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.10.01. 11:16:19

Amúgy ez a NÁCZIZÁS UNALMAS! Észre kéne venni.A többit a netkávézóban.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 11:16:58

@El Topo (Sgt. Elias):

Rengeteg Magyar Termékként feltüntetett áru csak nevében magyar... igen, mert tényleg igény van a hazai termékekre. De ezen termékek többsége csak csomagolásban magyar. (Pl.: vettem mátr szlovákiában is olyan szlovák sört, amit Kőbányán főztek). Vagyis sok "magyar termék" külföldi alapanyagokat használ, itthon pedig csak elkészítik.

Másrészt: A hazai boltok polcain a marhahús 90% selejtes tejelő tehén szépen csomagolt húsa. Ettem már szürkemarha pörit és sokkal jobb, mint a bolti, pedig az még csak nem is húsmarha. Életem legjobb marhasültjét is Horvátországban ettem !
Más...
Magyarországon a boltokban nincs se juh, se nyúlhús (csak ritkán) , pedig megfelelő marketing és árak mellett igen is volna rá igény. Ezzel szemben a hazai nyúl és juhhús kb.: 95%-át külföldi piacra termelik.

De ugyanez van a takarmánnyal is, azt is jó áron eladják külföldön a silányabbat pedig megkapják a hazai állatok.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.10.01. 11:19:00

tudtátok, hogy a nácik okozták a válságot?
a sok náculás tönkre baszta a világot :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 11:19:09

@arlequin: én inkább maradnék valami testes villányi vörösnél.

Démonmac1 2010.10.01. 11:20:27

Lehet hogy unalmas a nácizás, de megint beóvakodtak a hátsókertbe.
És ha valamit nagyon utálok, az az.

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2010.10.01. 11:21:43

@csabapayne: a nyúl a juhúst a béka segge alá nyomták le szaré húgyé veszi meg a külföldi

neeskens 2010.10.01. 11:23:25

@z666: Akkor üvöltsed hangosan: CIGÁNYBŰNÖZÉS!!!!

@Seduxen: Szarul esik neki, értem miért. Lehet hőbörögni, csak néha azoknak a helyzetébe is bele kéne képzelni a Jobbikosoknak magukat, akiknek ez rosszul esik.

RonIQa 2010.10.01. 11:25:50

A kis "porbaszellentő" Jobbiknak nem oszt, nem szoroz ez a malőr, nekik egyszerűen nincs helyük ezen a politikai palettán, kultúrember nem szavaz rájuk. A Fidesz úgyis túlnyeri magát, ezért a kampánya teljesen érdektelen. Gondolom, inkább az lehetett a cél, hogy teljességgel elterelje a figyelmet az MSZP kampányáról. Ez sikerült is.
Azért a Legfelső Bíróság szégyellje magát!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 11:26:22

@neeskens:
"A szomszédom cigány, tisztességes, becsületes ember. Rá bízom a lakást, ha elutazom. Biztos jólesik neki, ha bekapcsolja a közszolgálati tévét és ezt kapja az arcába."
------------
Szerintem az általad említett tisztességes cigány jól tudja, hogy miért alakult ki a cigánybűnözés kifejezés és miért probléma. És ha tisztességes, akkor van annyi esze, hogy helyén kezelje.
...
"Persze ezek a turbomagyarok ezeknek az emberekre szarnak nagyívben, mert kurva egyszerű a világot így megmagyarázni."
---------------------------------------------------------
Sajnos ez a jobbik egyik nagy hibája, hogy a "turbómagyarokra" épít,

Flaggx 2010.10.01. 11:26:26

Dezsír, itt demokrácia van:
értsd.: csak olyan ruhát hordhatsz amit mi engedélyezünk, csak olyan szavakat használhatsz, amit mi engedélyezünk, csak olyan műsort nézhetsz a tv-ben amit mi engedélyezünk, csak olyan történelmi eseményt kérdőjelezhetsz meg, amit mi engedélyezünk...

Öhm... 21 évvel ezelőttig nem ugyanez volt? Mi is változott attól, hogy nem szocializmusnak/kommunizmusnak, hanem demokráciának hívjuk?

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 11:28:14

@derelye vágó:
Na de a hazai tenyésztőnek még így is megéri oda termelni. Itthon pedig iszonyat drága, pedig lenne rá kereslet.

arlequin 2010.10.01. 11:29:10

@Seduxen: azaza! de a szexárdi se rossz, hamár vörös, legyen dögös ;-D

@derelye vágó: az, meg a tv-maci. minden este köpött ránk csíkos rabruhában.

Démonmac1 2010.10.01. 11:29:18

@Flaggx: Az igazság elferítését sehol sem szeretik, pl Németországban egész jól kezelik a náci problémát, csak nálunk ilyen tehetetlen a népesség.

blah 2010.10.01. 11:30:35

Emberek, mit libsiztek meg náciztok itt? Tapasztalatom szerint (meg saját példámból is kiindulva) ebben az országban az emberek 90%-a liberális rasszista. Ha betiltanak valamit, vagy ha a rendőr kúr segbe gumibottal akkor a legkonzervatívabb seggfejből is iszonyatos liberális jogvédő lesz, ha meg kirabol a cigány vagy megkergetnek akkor a vér liberálisból is előbújik a rasszista. Na most akkor miről beszélünk? Hogy a politikai pártok milyen kategóriába akarnak besorolni minket? Nem tűnik fel senkinek a célzott megosztás?
Hogy egy kicsit ON is legyek, nem árt ha a Jobbik beszél ezekről a dolgokról, az EU-nak nincs sok fogalma ezekről a viszonyokról ami Magyarországon van, szóval kár is felemlegetni itt az emberi jogokat, szép példa, hogy a bevándorlókkal teli franciáknál és az olaszoknál is kiverték a biztosítékot a cigányok. Attól függetlenül, hogy nem szavaznék a Jobbikra kell néhány ilyen faszfej is abba a cirkuszba amit itthon kormányzásnak hívnak...

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 11:31:20

csak részben off:

A stop.hu-n így írnak újságot. Erre még a Szabad Népnél is csettintettek volna, mint ahogy a még élő Szabad Népesek (pl Várkonyi elvtárs) csettintenek is. A hőskort idézheti számukra:

"Horváth Csaba is Tarlós Istvánra vonatkozó kijelentéssel kezdte mondandóját, emlékeztetve az egybegyűlteket, hogy a Fidesz jelöltjét 2006-ban a vele szemben jelöltet nem állító Jobbik is támogatta, továbbá azt is megemlítette, hogy egy közelmúltban tartott gyűlésen Tarlós "Szebb jövőt!" kiáltással köszönt el hallgatóságától (állítólag nem tudta, hogy ez nyilas köszönés).

A szocialista politikus ugyan reménybeli főpolgármesterként nem zárja ki a majdani együttműködést Tarlóssal, ám ellenlábasa homofóbiája, kulturális kérdésekben tanúsított kirekesztő állásfoglalásai miatt nem tervezi, hogy főpolgármester-helyettesként számítson rá."

Érdemes végig elemezni:

Az csak zárójelben, mivel mással kezdte volna, a saját eddigi főplogármesteri tevékenységégvel? A haverjával és kollégájával Hagyóval?

1/ A jobbik is támogatta 2006-ban. A jobbik ugyanúgy az MSZP ellen se állított jelöltet, tehát akkor őket is támogatta? Meg Demszkyt is?

2./ Szebb jövőt!

a.) Kinek van előtte, ahogy Tarlós szebb jövőt "kiáltással" köszön el....őszintén..
b.) Olyan nyilas köszöntést, hogy "szebb jövőt" én még nem hallottam, az ö köszöntésük a "kitartás" volt. Ráadásul akkor nem hallottam Horváth elvtársat (vagy a stop.hu-t) tiltakozni, amikor a Napkeltében valamelyik komcsi (talán szovjet józsi) "kitartással" köszönt el vendégétől :-)

3.) ez a legszebb, idézem még egyszer: "ellenlábasa homofóbiája, kulturális kérdésekben tanúsított kirekesztő állásfoglalásai miatt nem tervezi, hogy főpolgármester-helyettesként számítson rá."

az ellenlábasa homofób, kirekesztő ez a szokásos mantra, említésre sem lenne érdemes, de az, hogy Ő NEM TERVEZI, hogy Tarlósnál alpolgármester lesz, azért elviszi a pálmát. Te Csabi, szerinted ki a fasz számít rád ott, mint alpolgármester? Ki bazmeg? A zemberek túlnyomó többsége csak azért szavaz a tarlósra, hogy tőled, meg hozzád hasonló tolvaj, semmihez nem értő haverjaidtól megszabaduljanak.

Csabi: Muhhahhhhha!

Mindez két mondtaban. Őrület.

arlequin 2010.10.01. 11:31:52

@Flaggx: buta vagy tezsvír.
az is demokrácia volt. csak az népi demokrácia, ez pedig pógári demokrácia.
érted már a különbséget?
legyél jó demokrata, igazi polgártárs a NER-ben és nem kell félned semmitől.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 11:32:50

@derelyegrádi szellem:
bocsánat: alpolgármesteri tevékenységével..

f.domino 2010.10.01. 11:33:18

Bevallom, nem olvastam végig 174 kommentet, csak belenéztem. De azt tudja valaki, hogy a Legfelsőbb Bíróság minden ügyben 3 nap alatt döntést hoz? Ha meg netán mégsem, akkor mi alapján választódnak ki azok a kiemelten fontos ügyek, amelyekben mégis?

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 11:34:50

@Seduxen:

Én is. Nem akarsz fogadni? :-))

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 11:37:05

@f.domino:

Nem hoz minden ügyben 3 nap alatt döntést, csak azokban, amikben a törvény ezt kötelezően előírja számukra. Ez ilyen ügy.

Szar mi?

CD-R80 2010.10.01. 11:39:41

@Tigeri: http://hu.wikipedia.org/wiki/Náci_kártya

Hát igen..

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 11:40:24

@blah: Ez egy jó megfogalmazás! A rendőrös példa a 40 év kommunizmus miatt olyan amilyen. Tőlünk nyugatabbra is kemények a rendőrök, sőt... de előtte mégis udvariasak de határozottak. Itt azért a múlt rendszer szelleme még erősen kísért.
Másrészt pedig az emberek rendre vágynak az országba és ha szóvá teszik, akkor már hirtelen antidemokratikus nácifasiszta lesz belőle. De csak azért mert az elmúlt 20 évben rendre ez volt a válaszreakció a rendre való vágyra.

Az olaszok, franciák, angolok pedig alaposan megszívták a bevándorlóikkal. Ott egy nagy adag emberi ostobaság is kellett a helyzet kialakulásához.
Onnan csak is azért tudják olyan könnyen kitoloncolni a cigányokat, mert azok román, bolgár állampolgárok. De hamarosan románia, bulgária is csatlakozik a schengeni övezethez.

Powerklein 2010.10.01. 11:43:02

Az lemehet a Tv-ben hogy emberek, de-t vagy kora du-án anyáznak, dugnak, szarnak, fosnak, hánynak, egymást csinálják a TV-ben. A fizetett politikai hírdetés nem mehet le, mert szerepel benne a cigánybűnözés mint fogalom. (lássuk be ha nincs is ilyen szó, vagy ez sértő, azért még létező dolog!) Extrém példa, de engem nem zavar sőt büszkévé tenne ha vki úgy akarna alázni hogy Teee katolikus, vagy Tee nagymagyar... de ha vkire azt mondom hogy zsidó!! vagy cigány, annak sértem a jogait!! diszkriminálom a fajátjukat!!! EZ NONSZENSZ!!! (ha mögé teszem a büdös, vagy mocskos kifejezést, azért akkor már közelebb járok az igazsághoz minden téren...) és mi az hogy FEL KELL VENNI A KÖZSZFÉRÁBA TÖBB 100 cigány, bocsánat!! roma származású embert... EZ NEM DISZKRIMINÁCIÓ???? bassza meg! de az!!! mert kizárólag a fajtája miatt veszik fel, nem a szaktudása, képesítése, hozzáértése miatt!!
(azt hiszem amiért ezek a kifejezések, illetve általánosítások elterjedtek, mint büdös, mocskos, lopós, stb nem magától, és nem most alakúlt ki, ezért durván sokat kellett tenni az érintett etnikai rétegnek... és ez a baj, hogy ezt nem látják az emberek be. Illetve dolgozniuk kellene az ellen hogy ezek eltűnjenek, és nem arra gondolok, hogy agyonverni a gyereket majd elvenni a mobilját, segély után kuncsorogni, meg sírni hogy nincs segély, csinálni 15 gyereket, azt beadni állami gondozásba, illetve ellopni a régi zsidónegyed ingatlanjait, vagy mint a főrabbi úr, ellopni a pénztárcát a benzinkúton, stb...) dolgozni kéne dolgozni amíg meg nem szakadtok hogy lássák az emberek tévedtek... de mint a vicc is mondja, roma magyar szótárban nem található a munka kifejezés... (NAGYON NAGY TISZTELETEM, ÉS ELNÉZÉSEM A KIVÉTELEKNEK!!!)

2010.10.01. 11:45:09

@Flaggx: Te választod a vezetőid. Valamint szólásszabadság, amit ide beírtál azért nem fog senki felkeresni. És akár náci blogot is indíthatsz, ha elég finom vagy és nem akarsz senkit kiirtani vagy hasonló extrém dolgok, akkor békén hagyanak vele.
Ha ezt kérded akkor túl fiatal vagy és nem tudod, milyen volt 3 évtizeddel ezelőtt. Hát, szar.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 11:45:28

@neeskens: és azzal meg is oldódik a probléma, hogy pc módon - ahogy az elmúlt X évben - 'nem beszélünk' róla. értem.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 11:46:05

@derelyegrádi szellem: mi vagyok én baszod Rotschild, hogy minden borozásodat én finanszírozzam? :))))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2010.10.01. 11:48:33

@f.domino:

OVB határozat ellen a LB-nál lehet fellebbezni, és nekik 48 órán belül el kell bírálni.
Különben nem lenne határozat, döntés, ítélet a választásig.

roxxtar 2010.10.01. 11:50:48

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: Juj, itt is ittvagy?:DDDD Király.. Mutasd azt a műsort, neten biztos fentvan..

arlequin 2010.10.01. 11:55:59

@Seduxen: aki kérem szerencsejátékot játszik... és ráérez az ízére... ;-D

Marcellusca 2010.10.01. 11:59:36

@Seduxen: Pedig jó lenne, ha ellenőröznének minden reklám valóságtartalmát! :)
Hogy a fogyasztó szerek valóban fogyasztanak-e, az intimbetét/tampon valóban felszívja a kék vért, stb, stb. :D
Hogy a proszatás és hüvelygombás reklámokat ne is említsük! :DDDD

De, most komolyan: gondolta azt valaki is, hogy konkrétan a tartalma miatt nem adták le?
Az csak ok/ürügy volt, hogy ne kelljen vetíteni.

És egy szóval sem utaltam arra, hogy erre az utasítást a ME-hivatalból, Fityisz pártházból adták. :)
Áááááá.
Az nem férne bele a NER és a NENYI szellemiségébe. :DDDDDDDD

driopios 2010.10.01. 12:06:02

Én már csak az Első Cigánytörvényre leszek kiváncsi. Szerintem választott vezetőinktől hamarosan megkapjuk azt is. (Persze, nem így fogják hívni, majd lesz neki valami szép, demokratikus, európai neve is.)

Joe84 2010.10.01. 12:07:53

Inkább a cigánybűnözés hat az emberi civilizáció ellen, nem pedig a kimondása.
Az meg, hogy a cigánybűnözés több százezer ember méltóságát sérti IGAZ. Több százezer ember, akik a cigánybűnözők áldozatai, az ő méltóságukkal kéne foglalkozni nem pedig a bűnözőkével.

A TASZ inkább foglalkozzon a drogosokkal, azt már majdnem megszoktuk, hogy drogos bűnözők bebörtönzése miatt sírnak... sírjanak csak nyugodtan.
A Helsinki Bizottság meg takarodjon Helsinkibe, ott védje a cigányokat.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 12:15:45

@hakapeszi.:

Oh, milyen szubtilis jobber vélemény! Nem fogom be a pofámat. Ha nem teszik, nem olvasod amit írok, majom.
Egyébként hazudsz, mintha könyvből olvasnád. Az unilever -mit ad isten- hazai paradicsomból gyártja a ketchupot. Jártam a dunakeszi gyárukban, a saját szememmel láttam, nem vagyok rászorulva a kurucinfós tájékoztatásra.
Jártam a Stollvercknél is. Magyar meggyből csinálják a konyakosmeggyet, bár a kakaóbabot gondolom nek itthon termesztik hozzá ezek a geci multik.
És én is árulok hazai gépeket, mindenek a gyártásával tisztában vagyok. Itthon készül, magyar emberek csinálják, magyar a cégtulaj, mi kell még? A vasat is magyarországon bányásszák hozzá, te idióta?

2010.10.01. 12:16:30

@m.logic: "Jó lenne, ha a t(f)asz meg a helsinki bizottság végre magyar emberek mellett is kiállna."

A tasz és helsinki bizottság a többi cionista szervezethez hasonlóan a zsidók és cigányok védelmére jött létre.

kamasuka 2010.10.01. 12:18:47

Kiváncsi lennék, ha "MSZPs zsidók bűnözése szerepelt volna a spotban", akkor az alkotmánybíróság miként reagált volna?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 12:19:46

@csabapayne:

Te most tudod milyen posztnál vagyunk?
Mert ha nem érdekes, akor persze, sírjunk együtt a hazai válságon! Sőt, vesszen trianon is!

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 12:22:09

www.budavar.jobbik.hu/

inkább ezt kéne leadni.

a hülye tomcat is inkább ilyenekkel foglalkozna kisdobosok lepofozása helyett...
vajon mennek-e szalayné meg hagyó után a fideszes bűnözők?

delano 2010.10.01. 12:25:53

@Powerklein: " illetve ellopni a régi zsidónegyed ingatlanjait, vagy mint a főrabbi úr, ellopni a pénztárcát a benzinkúton, stb...) dolgozni kéne dolgozni amíg meg nem szakadtok hogy lássák az emberek tévedtek..."

1. Nem főrabbi volt, hanem hitközségi elnök. Lehet, hogy neked mindegy, pedig nem az.
2. Eléggé gusztustalan az, hogy a zsidóság tagjai közül pont azokat emeled ki, akiket a zsidóság döntő többsége is elítél. Kb, mintha én a katolikusokat a pedofil papokkal tenném egyenlővé.
3. A zsidók döntő többsége beleszakad, annyit dolgozik. Pl. tetszőleges budapesti kórház orvosai között nagy számban találhatók zsidók, de ha a gyereked életét megmentik, a hozzád hasonlók, akkor is csak a pénztárcát ellopót tekintik zsidónak, és nem az életmentő dokit.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 12:26:34

@El Topo (Sgt. Elias):

Annak ténye, hogy te a kechup gyártásában is otthon vagy, nem csak a vödörduzzasztó gépek telefonos gyógyításában, ez végletesen megnyugtat.

A "mindenek gyártásánál" - bevallom - egy nagyon kicsit hitetlen voltam, de már az is eloszlott. MESTER....

☉ ☾ 2010.10.01. 12:27:33

Ez a reklám majdnem olyan primitív mint a fidesz, és pont olyan aljas, tehetségtelen, gondolkodásra képtelen embereknek készült mint a magyarkodó parasztok.

LuciFerko 2010.10.01. 12:29:05

háhááá Kossuthon most ment le :D

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 12:29:25

@El Topo (Sgt. Elias):
Ha nem vennéd észre, szinte minden posztnál ez megy. Mert ezek a legégetőbb problémáink jelenleg, bármit is mondanak az "agyondemokratizált" pártok.
És amúgy a mezőgazdaság problémája a multik hibája is... és a begyepesedett gazdáké és fogyasztóké.

2010.10.01. 12:29:42

@Joe84: már ott lehetett látni, hogy a cigányok és liberális pajtásaik átestek a ló túloldalára, amikor Szögi agyonverése után az egyik gyilkoscigánynak volt pofája kártérítést követelni a "lincselés" kifejezés miatt. Ezeknek a lincselő, primitív tetveknek ugyanis "emberi méltóságuk" van. Igaz, nem tudják mit jelent, de a kampósorrú bácsi a tasztól odament és megmondta nekik.

trojka 2010.10.01. 12:29:53

Valaki világositson már fel, hogy MAGYARORSZÁGON mit jelent az, hogy valaki "Elkötelezett polgárjogi harcos"...ugyanis, FIDESZ-KDMP szineiben indulo (nem magyar) jelöltek igy reklámozzák magukat (többek között)...en hallottam és olvastam is néger polgárjogi harcosokrol, igaz, tönkre is vágták országaikat, de OK., harcoltak állitolag az elnyomok ellen(akiknek mi most kinyaljuk...) ...tessék már nekem megmondani, ez a fogalom nálunk azt jelenti, hogy ezek harcolnak ellenunk...azok ellen, akik megprobálják kikaparni öket a sz...bol, akikeken évtizedek ota élösködnek...ha a Jobbik választási szövegét nem lehet leadni, ezt akkor miert...ez, ha jol megnezzuk, burkolt haduzenet..."polgárjogi harcosok"...ezek után minden jogot el kéne venni töluk...(vagy lehet, hogy azt sem tudják, mit jelent - csak jol hangzik)...

arlequin 2010.10.01. 12:37:31

@delano: emléxem, még pesten éltem, beütött a krach a vesémbe kő formájában. fiatal rendes zsidógyerek volt a doki. tök jót beszélgettünk miután beadta a nospa injekciót. elég komoly érdeklődésére odaajándékoztam neki egy jó kis kötetet: Regulus Kollekció V. lensi orlandi cardini:
A templomosok baphometje Firenzében (72 old., 590 Ft. A vallás vallásfeletti arcai stúdium). igaz nem volt drága, csak nehéz beszerezni. azóta is imába foglalom. nem a nevét, mert azt elfelejtettem. ;-D

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 12:39:41

@derelyegrádi szellem:

Nyilván nem tudnék a saját kútfőmből ipari szinten Ketchupot gyártani. Viszont képzeld el, hogy valamivel több, mint 1500 céggel vagyok rendszeres kapcsolatban és még kb 4000-el kevésbé rendszeresben. Gyakran járok különböző partnercégekhez, egyrészt mert érdekel, hogy mégis mit csinálnak, másrészt hozzátartozik az üzletpolitikámhoz, hogy tudjam, mit csinálnak az ügyfeleim.

arlequin 2010.10.01. 12:40:33

@trojka: azt jelenti hogy "mindenbe belekötő semmittevő"

sivatagi n. 2010.10.01. 12:41:52

A videó cigánybűnözős része teljesen helytálló, ezt a jelenséget csak a Dohány utcából és Újlipótból nem tudják felfogni.

A tasz és a helsinki zsidóbanda meg nyalja ki a cigányok seggét.

arlequin 2010.10.01. 12:41:55

davidOFF
www.energiaital.nkara.hu/
hű de gáz...
ONdórémifásiszta

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 12:42:06

@csabapayne:

Rajtam nem múlik semmi. Két hete voltam Szokolyán, magyar gazda farmján szedtem szilvát, természetesen fizettem is érte.:) Aztán hazahoztam és csináltam belőle lekvárt, úgyhogy legalább multis lekvárt nem eszünk. Viszont télen fogok főzni narancslekvárt is, de ahhoz külföldi alapanyagot fogok használni. Baj?

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 12:43:00

@.ılı.ılı.:

nem baj, a következő majd a dolgos, adófizető, büncselekményeket hírből sem ismerő, rendszeresen tisztálkodó, gyerekét iskolába járató, azok tanárait tisztelő cigányoknak készül, de egyelőre ilyenből csak kevés van, így nem éri meg.

Várúr 2010.10.01. 12:45:01

Vicces a blog: "...nem hinnénk, hogy a fidesz semmit sem tud az egészről". Dönt a Legfelső Bíróság, ám ebben is a fidesz szőrös mancsa fedezhető fel. Vicces a "nem hinnénk" királyi többese is. Nyilván százezres tömegek állnak Vastagbőr mögött. Végül vicces, hogy a demokrácia annak a jobbiknak szolgáltat demokratikus döntést, mely a jogállamot kampányfilmjeiben is látványosan és vastagon leszarja. Biztos vagyok benne, hogy a fidesznek sem a tiltó, sem az engedélyező döntéshez köze nincs, míg az LB ezúttal jogilag is vastagon elbaszta. Kiderült, hogy adóból fenntartott tévében-rádióban derűsen kampányolhatnak totálisan demagóg uszító zsebnyilas spotokkal is. Sőt az elmaradt adásokkal egy kártérítési per során vastagon keresni is lehet.

delano 2010.10.01. 12:46:04

@arlequin: Azt szeretem, hogy bármit írok, Te mesélsz hozzá egy story-t. :)

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2010.10.01. 12:48:57

Az európai norma alapja a következő:
Az európai ember nap mint nap a MEGBECSÜLÈSÈRT küzd. Nagyon helyesen.

Abból, hogy a cigányag nap mint nap a megkülönböztetés tényét hangoztatja, következik hogy nem érzi magát MEGBECSÜLTNEK.

Az európai norma szerint, ha valaki nem érzi magát megbecsültnek, akkor az tesz azért hogy MEGBECSÜLT legyen, máskülönben a normarendszerbe nem fér bele.

Ha a cigányság tehát nem érzi magát megbecsültnek, akkor tegyen azért, hogy MEGBECSÜLT legyen!

arlequin 2010.10.01. 12:49:08

@delano: arról nem is beszélve amikor drága, régi, szeretett családi barátnőnk az arany tóratekercset és a mógendóvidot levette a nyakából csíksomlyón, hogy érintsék oda a boldogasszony - babba mária - szoborhoz. a székely menyecske szó nélkül meg is tette. ;-)

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 12:50:41

@El Topo (Sgt. Elias):

Rendes gyerek lehetsz, így még megmagyarázhatatlanabb, miért tűnsz egy nagyképű, arrogáns, félművelt fasznak az írásaid alapján.

Párral lejebb látom lekvárt is tudsz főzni. Azt én is szoktam, mert a bolti ehetetlen. El sem tudom képzelni miből lehet. (te tudod?). Nemtudom szilvából főzted? Bár az penyigei....

xboxer 2010.10.01. 12:51:44

nekem ezzel az a bajom, hogy ha a politikusbűnözés és a cigánybűnözés nevesítve van a filmben akkor a magyarbűnözés miért nincs?
talán azért mert a derék megyar ember nem bűnözik?
egy 10milliós országban csak nem egész 2 millió ember fizet adót akkor az számomra azt jelenti, hogy a társadalom nagyrésze adóbűnöző és ebben mi magyarok is vastagon érintve vagyunk, nemdebár köcsög nácikáim?

Várúr 2010.10.01. 12:52:29

@delano:
Fiam életét szüléskor egy zsidó nőgyógyász mentette meg. Fogalmam se volt róla, hogy zsidó, abszolút nem is érdekelt. Szülést követő beszélgetésünk során közölte mosolyogva, mikor megtudta, hogy jobbos vagyok. Ők akkor masszív szdsz-szavazó. Sikerült meggyőznöm, micsoda idegenszívű tolvajbandát támogat, miközben napi 12-14 órákat dolgozik. Hááát igen - mondja a jókezű doki - ha zsidókról van szó, sajnos nem Radnóti Miklós, Teller Ede, stb, jut az emberek eszébe, hanem valami Pető Iván, HungaroBálint és így tovább... termetményükről, Qrcsányról nem is beszélve.

kej 2010.10.01. 12:52:54

várható volt, hogy meg kell hátrálnia a közszolgálati médiáknak. persze ez így önmagában mit sem ér. bárhányszor leadhatják a reklámot, ha nem lesznek érdemi intézkedések a cigánybűnözés (értsd: zömében cigányok által, hasonló módon elkövetett bűncselekmények) ellen. mert - szerintem - még akkor is keményen fel kell lépni a cigánybűnözés ellen, ha elfogadom, hogy sok tekintetben az szociális, netán kulturális kérdés is. (természetesen az összes bűnözési forma ellen kutya keményen és a törvényeket maximálisan betartva fel kell az államnak lépnie.

s bár sokan ki szoktak kelni a cigánybűnözés kifejezés ellen azt azért jó lenne észben tartani, hogy egészen a rendszer, vagy gengszterváltásig gyakorlatilag az RTF-en tananyag volt. Példaként említhető, hogy maga az egykori Belügyi Könyvkiadó jelentette meg 1988-ban Tauber istván: Cigányság és bűnözés című könyvét. Sőt. A rendőrségen belül külön csoport működött a cigányok által elkövetett bűncselekmények felderítésére. Az itt dolgozók "vitték" az úgynevezett cigányvonalat. Ennek volt egy kiemelt nyomozója Tonhauser István. egy idézet tőle: „…egy olyan etnikumról van szó, amely mind módszerbelileg, mind taktikailag specializálódott bizonyos bűncselekményekre. Ilyennek számított a "gagyizás", rézből készült ékszerek aranyként értékesítése, trükkös lopások, besurranásos lopások, zseblopások és így tovább. Nem az egész cigányságról volt szó, csak egy bizonyos rétegről, bizonyos családokról, akik a nagy bűnelkövetői hányadnál jóval gyakrabban hajtották végre cselekményeiket, és az elkövetéssel párosult erőszak sokkal inkább irritálta a környezetet, mint más elkövetők esetén. Ha egy etnikum elkövetőként számba jöhet, és ehhez járul a speciális, egyedi jellemzőket mutató módszer, akkor a bűnüldözésnek is szakosodnia kell. Eredményes felderítést végrehajtani speciális ismeretek nélkül képtelenség. Nem volt itt szó semmiféle fajgyűlöletről, rasszizmusról a rendőrség részéről. A bajok akkor kezdődtek, amikor a politika olyan feladatok végrehajtását is a rendőrségen kérte számon, amihez annak semmi köze nem volt.

még valami: 1974. és 1989. között a rendőrségi statisztikákban külön jelölték, ha a bűnelkövető cigány volt. csak az utóbbi időben lett ennyire finnyás kicsiny országunk összes döntéshozója.

CD-R80 2010.10.01. 12:53:01

@Várúr: totálisan demagóg uszító

Ezt indokold meg kérlek:) Mi is a demagóg benne? S mi az uszító?
Mindegy, nem gondoltam komolyan.

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 12:55:43

@Megfigyelo: micsoda szégyen tényleg. az LB-nek volt pofája kimondania, hogy a törvény előtt még a jobbik is egyenlő, nem csak ti.

a véleménynyilvánítás szabadságának korlátja csakis az olyan tevékeny gyűlöletre uszítás, amelyik konkrétan fenyegeti a társadalmi békét. mehetsz szopni, cigánybűnözés pedig létezik, és az nem azt jelenti, hogy minden cigány bünöző. akkor sem, ha a valóságban ez majdnem igaz.

ahogy a fiatalkorú bűnözés sem jelenti azt, hogy minden fiatalkorú bűnöző, és a gyermekszegénység sem, hogy minden gyermek szegény.
vagy esetleg a nagycsaládosok kifejezés azt jelenti, hogy minden család nagy? a mogyorós csoki, hogy minden csoki mogyorós?

elmebetegnek kell lenni ahhoz, hogy egy jelzős szerkezetről valaki be akarja bizonyítani, hogy a használt jelző egyetemlegesen érvényes a jelzett szóra. ha így lenne, akkor nem lenne szükség jelzős szerkezetre.
a szaros gatya nem jelenti azt, hogy minden gatya szaros. ha így volna, akkor elég lenne annyit mondani, hogy gatya, mindenki tudná, hogy az valami szaros dolog.

ugyanígy ha a cigánybűnözés azt jelentené, hogy minden cigány bűnöző, akkor értelmetlen lenne ezt a szóthasználni, hiszen a cigány szó önmagában is elég lenne arra, hogy a bűnözőkre utaljunk.

a direkt demagóg hazudozó fajvédők megtanulhatnák végre: a cigánybűnözés azt jelenti, hogy vannak olyan elkövetési módok, és bűncselekmény fajták, amiket szinte csak cigányok követnek el. ha azt olvasod, hogy a buszmegállóban 2 14 éves késsel az értékei átadására kényszerített egy másik gyereket, vagy azt, hogy 2 család 30-30 tagja szamurájkardokkal esett egymásnak piripócs főterén, akkor 99,99%, hogy ciányról van szó, és ezt mindeki tudja. ez a cigánybűnözés.

arlequin 2010.10.01. 12:57:23

@derelyegrádi szellem: már régebben is mondtam a zittenieknek, hogy a durva külSSő, érző szüvet takar. elég rendesen takarja, dehát...

verbatim23 2010.10.01. 12:58:00

@A csótány is ember: "Ha a cigányokat egyformán kezelnénk, akkor nem diszkriminálnánk őket rendszeresen. Többnyire hátrányosan meg vannak különböztetve, ami csak elmélyíti a szakadékot, pedig rájuk is szükség lenne, mint adófizetőkre. De ez megbélyegzéssel nem fog menni... "

Hogy oda ne rohanjak... Barátom, költözz már el Borsodba egy pár hétre, csak úgy a tisztánlátás kedvéért. Aztán mondjuk ha Miskolcon az Avason, vagy a Búza téren feltörlik veled a padlót a cigányhordák, akkor majd igyekezz őket ne hátrányosan megkükönböztetni, jó? Bizonyára meghatná őket, hogy itt mennyire kiállsz mellettük.

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 12:58:46

de a mentősre, rendőrre, ápolóra, tanárra támadó hozzátartozó is egészen biztosan cigányt takar. ez is cigánybűnözés. létező, legitim fogalom.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 12:59:34

@xboxer:

Ezen ne múljon: én téged simán köcsög magyarbűnőzőnek nevezlek. Így rendben?

trojka 2010.10.01. 13:00:18

@El Topo (Sgt. Elias):
Szerinem várd meg, mig ujra kezdik termeszteni a Magyar Narancsot...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:00:21

@derelyegrádi szellem:

A bolti lekvár attól függ, ki gyártja.
Aki becsületes technológiával állítja elő, annál lehet jó is, de láttam olyat is, ahol a barackot rekeszestől tették a kolloid malomba. Na most képzelheted, az milyen!
Én meg nem tudom, milyen szilvából főztem, mert elfelejtettem a nevét. A gazda mondta, de nem jegyeztem meg. Két félét termel, azt mondta, ez jobb lekvárnak.

CD-R80 2010.10.01. 13:00:29

@xboxer: Látod, ennyit tudtok csak felhozni. Meg elhallgatni. Hiábavaló itt úgyis minden. Érdemben nem tudtok semmi másba belekötni csak az ősi mantrát ismételni. Akkor nyilván nincs cigánybűnözés, nincs semmilyen bűnözés. Továbbléphetnétek ezen. Érdekes módon sokan értik miről van szó, s nem gyilkolásznak utána cigánygyerekeket mégsem.Pedig naponta találkoznak nem eggyel-kettővel. De hiába, nektek náci mindenki, aki nem veletek ért egyet. Bár eddig még nem mutattad meg miben is kellene egyet érteni. Vagy mellédállva kellene szajkózni hogy náci-náci. Akkor minden hepi lenne s eljönne a Kánaán.

arlequin 2010.10.01. 13:05:03

@derelyegrádi szellem: köszi! már éppen hozzáláttam volna, de kedves hogy megtetted helyettem :-)

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:06:08

@xboxer: "akkor a magyarbűnözés miért nincs?"
azért mert nincs olyan bűnelkövetési mód, vagy bűncselekmény fajta, ami kizárólag ránk lenne jellemző.1

2. a magyarság nem kisebbség, így nincs értelme ilyen megkülönböztetésnek. a megkülönböztetésnek csak a vizsgálat szempontjából kiragadott szegmensek esetében van értelme: pl cigányok, fiatalkorúak, fehérgalléros stb stb.

ha mondjuk globálisan, vagy európai szinten vizsgálódnánk, és lenne olyan jellemző, ami csak ránk jellemző, akkor lenne értelme ilyen megkülönböztetésnek, de Maygarországon mi a fasz értelme lenne a magyarokból kiragadni a magyarokat? és mégis milyen tulajdonság alapján? te IQtraktor...

Hámozott Szőlő 2010.10.01. 13:06:36

"ingenium rusticus
11:00:13
OFF:
Ha Pintér jön, Tasnádi börtönbe megy.:)
On. "

Igen, ez köztudott tény. Két szemben álló maffiavezér. Mindenki tudja.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:07:30

@órás-mester:

"micsoda szégyen tényleg. az LB-nek volt pofája kimondania, hogy a törvény előtt még a jobbik is egyenlő, nem csak ti."

meg az is, hogy a Magyar Köztársaság törvényei a közszolgálati (közpénzből fenntartott) Tv-re meg rádióra is vonatkoznak. Meg magára a Legfelsőbb Bíróságra is. Mert itt többen már azt is kifogásolták, hogy merészelt 2 nap alatt dönteni, miközben ezt KÖTELEZŐEN előírja számára a törvény!

Nincs ezekre mit mondani. Liberálisok. Dehogy liberálisok. szadeszes liberálisok. Mert ők úgy liberálisok, hogy csak azt szabad, amit ők szeretnek. De azt te, meg én, meg midneki a végtelenségig tolerálni, mint tolerálni SZERETNI vagyunk kötelesek.

Ezek ilyenek bazmeg, nincs velük mit kezdeni. Majd kihalnak...

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:10:17

@El Topo (Sgt. Elias):

Akkor az nem "nemtudom" szilva lesz, mert abból inkább pálinkát főznek. kurvajót....

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 13:10:28

@xboxer: Gondolom elfelejted, hogy a 10 millióból (ami már csak, 9.x) kb a harmada aktív. Vagy ön az óvodásokkal és a nyugdíjasokkal is fizettetne adót, Sztahanov elvtárs? Hála istennek a magad fajta vérkommunisták csak a nyugdíjasok munkába kényszerítéséig jutottak, a gyerekmunkával csak kísérletezgettek (diákmunka programok) amikor lapátra kerültek...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:11:11

@derelyegrádi szellem:

Másrészt az érdeklődésem nem teljesen önzetlen: ebből élek. Az iparosok, termelők a mai napig kibaszottul képzetlenek. Nem tartanak lépést a technika fejlődésével és spúrok is a végtelenségig.
Múltkor voltam egy cégnél Újpesten, ahol ilyen bazi nagy vasbárkákat foltoznak. Már eleve undorító munka.
Na és nézem, hogy a műhelyben egy pali 230-as sarokköszörűvel iszonyatosan csiszol. Tehénkedik mint az állat, nyeli a port, borzalom. Kérdezem, mit csinál? Hát, ezek 25-ös lemezek, le kell gyökölni őket. És mennyi idő egy ilyen? Hát, négy-öt óra.
Hazamentem, terveztem egy vágókocsit, a kollégám legyártotta, másnap visszamentem a vágókocsival, meg egy plazmavágóval és negyed óra alatt legyököltem neki a lemezt, úgy, hogy az egyik kezem a zsebemben volt közben.
Csont nélkül megvették az egész hóbelevancot. Addig nem is tudták, hogy létezik ilyesmi.

arlequin 2010.10.01. 13:13:01

@El Topo (Sgt. Elias): mi is szokunk főzni, meg befőzni kompótot, meg amit lehet. háztól beszerez. otthon megcsinál. egész télen mindenjó... no, nem csak szilvát. hanem barackot, meggyet miegymást.

CD-R80 2010.10.01. 13:13:28

@newtehen: Az a magyar nyugdíjas és gyermek aki nem dolgozik az magyarbűnöző..
Ezt akarta mondani, csak pont nem tudta kifejezni annyira elöntötte az agyát a tolerancia valakik iránt.

Falusi (törölt) 2010.10.01. 13:13:56

EASTERN EUROPEANS GO HOME! LEAVE ENGLAND NOW!

ABBEYFEALE councillor Liam Galvin has called for unemployed Eastern Europeans claiming unemployment benefit to be sent home, stating that a week's social welfare money could cover their airfares.
Cllr Galvin said that 20 houses in an Abbeyfeale estate of 80 houses which he canvassed had Eastern Europeans as residents.

"I am by no means racist, and I would like to help everyone, but I say that the time has come to take people aside and tel
ADVERTISEMENTl them that they had been very welcome here when the good times meant that work was plentiful," said Cllr Galvin.

EASTERN EUROPEANS ARE EATING RATS!!!
Homeless Eastern Europeans in London Dining on BBQ Rat
donkey dong said : If I was eating rats in any area of eastern Europe I would walk back to my place of birth. If an Eastern European works in the UK for two years he/she gets the same housing and handouts as a born and bred Brit.
They also eat swans,carp and wild geese they don't eat these for need rather for enjoyment.
If you were in London and see a Thai person eating toads, squirrels,lizards, insects don't worry they fooking love em.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:14:02

@derelyegrádi szellem:
Na, megkerestem neked. President-nek hívják.

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:15:35

@Várúr: te idióta. hol láttál te uszítást? tisztában vagy a fogalom jelentésével?

amúgy meg a pofátlanság netovábja, hogy ez a TASZ volt az, aki kardkikard kardoskodott Sickratman felmentéséért, mert hát ez nem uszítás, ez művészi szabadság

Sickratman : Mi a szar ezen a magyar ugaron?

Egy kérdéssel kezdem, figyelj nagyon:
Mi a szar ezen a magyar ugaron,
mi a szar ezen a magyar ugaron?
Hogy mindenki hülye a jobboldalon.
Az Orbán Viktor itt a pápa,
az apjának meg elég a bánya,
a Pokorni Zozi aki folyton hazudik,
az édesapja meg csendben besúgik.

A rusnya bajszú, a Kövér a köteles,
a szocikat segítette győzelemre, röhejes.
Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye,
miért nincs a szívén még a sírhant göröngye?
Vagy a Csurka István, a zsírsámán,
a szívében miért nem pihen a jégcsákány?

Vagy a Bencsik András, a kommunista múltú,
az ítéletem kés általi búcsú.
Vagy az a féleszű Grespik László,
zsinórt a nyakába azt' lógjon a tapló.
A k*rva apjukat vagy k*rva anyjukat,
II: a k*rva anyjukat a k*rva anyjukat. :II

Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek,
és az ítéletvégrehajtásra mindenkit felkérek.
Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek,
az ítéletem rájuk ezek lesznek.
Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kiherélni, kibelezni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni.
Mit tettek a parasztok, hogy így beszélek?
Na, találomra, gyorsan egy példát nézek.
Legyen a Lovas, az a magyar parazita,
ez a skizó zsidó, antiszemita,
aki a kutyáját a lányára úszította,
és a dög a kislány arcát szétcincálta.
De előtte még tinédzserként nőt is erőszakolt,
a haverokkal, faszával véres pinát kamatyolt.
Aztán a többiek szépen mentek a dutyiba,
ő meg árulás árán, szabadon a tutiba.
Feleségét többször pofán verte,
aztán gyorsan letelepedett Izraelbe'.

Aztán hazajött a tahó, a szart kavarni,
a zsidókat folyton basztatni.
Ez egy zsidó fajú megélhetési magyar,
egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar.
Hát, ilyenekből áll a jobboldal,
menjen a picsába de mind, azonnal!

Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad!
Élve ne hagyjad! Figyelj, én tőled csak egyet kérek,
tisztítsd meg tőlük az emberiséget,
balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!
balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!
balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!

ezt lehet, de a valós, legitim cigánybűnözés nevű fogalmat kimondani nem.
fel is mentették harmadfokon a mocsadékot.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:16:55

@arlequin:
Tavaly főztem fekete ribizlit is. Azt egy haverom hozta ajándékba, de idén nem termett rendesen, úgyhogy azt nem kaptam. Barackot annyit főztem tavaly, hogy kitart idén is.
Úgyhogy eddig csak a szilvát főztem be. Csináltam pár üveg rumosat is.

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 13:17:51

Kíváncsi leszek, vajon a gyakorlattól eltérően ezúttal lesz-e felelősségrevonás Abszurdisztánban, vagy csak rándítanak egyet a vállukon az MTV és MR önbíráskodó, törvényt nem ismerő és nem tisztelő náci döntéshozói, és élik tovább napjaikat zavartalanul, mintha mi sem történt volna, ahogy az lenni szokott kishazánkban.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 13:18:11

@CD-R80: Értem én! A tolerancia a másik iránt azt jelenti, hogy mindenki, aki nem az én véleményem osztja, az szélsőséges és felforgató. Értem én...

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:21:45

@RonIQa: miért is? mert kiállt a törvény előtti egyenlőség és az alkotmányos jogok védelme mellett, ami szerinted másokat csak azért nem illet meg, mert (elmebetegségedből vagy számazásodból adódóan) neked nem tetsző politikai pártot támogatnak? hülye k...

arlequin 2010.10.01. 13:22:08

@El Topo (Sgt. Elias): hű. nagyanyám -isten nyugosztalja- rumos szilvája! na az volt kérem, hajjaj ;-(

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:22:08

@arlequin:

Most már főzhetsz 50 liter pálinkát is? elég lesz? :-)

@El Topo (Sgt. Elias):

a 230-as sarokköszörűnél elvesztettem a fonalat...

Falusi (törölt) 2010.10.01. 13:22:48

"A COURT has handed down a 10-year prison term to
a Hungarian man for the 2008 axe murder of British
former model Eva Rhodes over a pay dispute."

www.news.com.au/breaking-news/man-who-
murdered-model-eva-rhodes-with-axe-jailed-for-10-
years/story-e6frfku0-1225918047735

Was this man Roma?

I GUESS ALL HUNGARIANS ARE MURDERERS, THEN?

Case closed.

(End sarcasm).

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:24:56

@derelyegrádi szellem: a francia himnusz is nyilas :D abban is van "szebb jövőt"

Nem ül a zsarnok kénye rajtunk,
pokolra mind, a hitszegőt!
Boldog országot vív a harcunk,
boldog országban a jövőt,
Boldog országban a szebb jövőt!!!!!!!!!

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 13:25:12

@Várúr: Aki szerint ebben uszítást vél felfedezni az legalább annyira klinikai eset, mint a tömeggyilkos, akinek a "hangok " mondták, hogy irtson ki egy rakás embert...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 13:26:19

@derelyegrádi szellem: akinek egy csöpp esze van, az a MÁSIK szilvából is azt főz.

Megboldogult nagyapám kedvenc mondása volt, hogy "Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is". Okos volt az öreg. Szegényt - ki tudja miért - a mája vitte el...

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:26:27

@RonIQa:

melyik részéről? Arról, hogy horvát csaba lazán denszel Bp különböző terülteien? Kurva informatív, kár hogy nem tudtak koncentrálni rá az emberek, mert mindeki feszt az LB-ot figyelte..

te tiszta hülye vagy...

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:26:40

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": jól beilleszkedtek :) ha amerikában is ennyire illeszkednének be az emberek, akkor a kutya nem szurkolna az amerikai csapatoknak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:27:35

@derelyegrádi szellem:

Na mindegy, az a lényeg, hogy vett tőlem egy gépet, amivel tizedannyi idő alatt, nagyon kényelmesen el lehet végezni azt a munkát, ami előtte halálos szopás volt. De ha nem megyek oda, nem tudom, hogy neki kell egy ilyen.

Az az ötven liter inkább száz.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 13:28:53

@derelyegrádi szellem: "a 230-as sarokköszörűnél elvesztettem a fonalat... " - tuskó! :))))

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2010.10.01. 13:31:03

@órás-mester: Erről jut eszembe, a nemzeti sport szerintem kirekesztő és félelemkeltő, mert ugye "nemzeti!"

Véraláfutás2 2010.10.01. 13:31:26

A Demokrácia pillére a szólásszabadság, és tolerancia. Függetlenül attól, hogy ki mekkora faszságokat képes kiböfögni magából, azt egy normálisabb többség képes kontraszelektálni, ez által tolerálni, ergo nem lehet félelemforrás, mert nem lehet nagy tábora.
Valjuk be, nálunk a Demokrácia kerékkötője a sok hülye. Sokan beszélnek faszságokat, és sokan vevők is rá (bizonyíték erre az elmúlt 20 év), és emiatt sokan paráznak is. Van egy Demokráciának nevezett valami, de jobb lesz, ha nem esik le a ruhája. (igen, ez szándékos képzavarm, ha ez zavar)

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 13:31:50

@órás-mester: És íme lám, a franciák valóban nácik. Élükön a mazo-náci Nicolas Sarkozy-vel... :))))

ubu1 2010.10.01. 13:33:50

Nem olvastam végig a kommenteket, túl hosszú már... De általános érv a "cigánybűnözés" szó ellen, hogy az megalázó általánosítás a benne foglalt kisebbségre. Még a Firefox helyesírás ellenőrzője is aláhúzta... :-)
Miért? Azért, mert belemagyarázzák egyesek, hogy utána beleköthessenek. Egy összetett szó nem jelenti szükségszerűen azt, amit szó szerint jelentene. Kialakul, hogy mire használjuk, és aztán azt jelenti. Utána meg jönnek egyesek (ezúttal balról), akik megmagyarázzák, hogy mégsem. De ettől még nincs igazuk.
Mit jelent a "felvonó"? Lefelé nem lehet vele semmit szállítani?
És a "babavíz"? Babák préselésével készül, mint a szőlőlé?
A "tűzcsapból" pedig tűz jön? Szerintem víz.
Bizonyára lehetne még folytatni. Ugyanígy a "cigánybűnözés" sem azt jelenti, hogy minden bűnöző cigány vagy minden cigány bűnöző. Hanem azt jelenti, hogy vannak tipikusan olyan bűnelkövetési formák, amik a cigányokra jellemzők. Ezen nyilván kívül vannak olyan cigányok, akik más (nem jellemző) bűncselekményeket követnek el; és bizonyára olyanok is, akik semmilyent. Reméljük, ez utóbbiak lesznek egyre többen. Meg vannak nyilván nem cigányok is, akik elkövetnek cigányokra jellemző, egyéb vagy semmilyen bűncselekményt ugyanígy. Csak éppen a statisztika feltárt egyfajta korrelációt, az így tapasztalt összefüggés meg kapott egy nevet, amit mások félremagyaráznak, aztán ezen rugóznak. Ennyi.

karloszky 2010.10.01. 13:34:25

Őszintén szólva nem értem a Jobbikot. Ha ebben a kampányfilmben minden ugyanígy maradna, kivéve, hogy az "a cigánybűnözőknek mindent szabad?" mondat simán csak "a bűnözőknek mindent szabad?" formában szerepelne, attól kevesebb lenne ez a kampányfilm ?
Ezzel csak felesleges támadási felületet adnak az ellenfeleiknek.
Mert hát az embereket a BŰNÖZÉS zavarja, és nem az, hogy őt teszem azt cigányok rabolták ki. Ha nekem holnap ellopja a táskámat két cigány, biztos nem fogom azt mondani, hogy "magyaroktól még csak elviselem ha meglopnak, na de hogy cigány tegyen ilyet, ez felháborító!"...
Ugyanakkor nem lehet tagadni azt sem, hogy a cigányság egy jelentős részével bizony komoly problémák vannak. Tisztelet a kivételnek, akik őszintén remélem és kívánom hogy még jelentősebb arányban vannak! Hiszen elég csak a mindennapok valóságában élni! A bolti tolvajok, az állomásokon/piacokon zsebelők, a krumpli/csirketolvajok, az illegális fakivágók, a színesfémtolvajok, a tanárra/mentősre támadók nagy része mind mind bizony a cigány kisebbséghez tartozik. És ez nem lehet véletlen! Ennek nagyon komoly szociális/kulturális/törvényi/rendvédelmi/stb. okai vannak!
DE: mindez ez a probléma háttere, maga a probléma a bűnözés.
A cigányozás és a liberális "nem beszélünk róla és akkor nem is létezik" meg kellen találni az arany középutat...

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:34:27

@El Topo (Sgt. Elias):

a skizofréneknek lehet....:-)

@Seduxen:

na akkor most tőled meghallgatjuk, hogy is van azzal a gyököléssel, meg minden....:-)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:35:00

@derelyegrádi szellem:

A szilvát.

Majdnem oda is költöztem, basszus, mert nem terepjáróval mentem, és egy kicsit marasztalós volt az agyag.

Várúr 2010.10.01. 13:35:07

@newtehen:
Máris futok a klinikára, mint "klinikai eset". Udvariasan magam elé engedve téged és a jobbikot, mely amióta létezik, úgy uszítja a társadalmat, mint vadőr a kutyáját. Erőlködésük ugyan röhejes, de elég kártékony ahhoz, hogy emberektől (továbbá vadaktól és háziállatoktól egyaránt) távol tartsuk őket.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 13:37:24

@Várúr: Ezt a hangok mondták, vagy valamelyik betiltandó műsor uszított rá?

a budai paraszt 2010.10.01. 13:37:30

nem baj gyerekek, várjatok még 10 évet, és amikor a kölkeiteket összeverik az iskolában a cigánypurgyék (mert ők lesznek többen), titeket mag a kancigány apjuk, mert szólni merészeltetek, majd akkor nácizzatok meg turbómagyarozzatok.
szuperliberális seggfejek

órás-mester (törölt) 2010.10.01. 13:38:00

@Várúr: nem kell futnod, az ilyenért hivatalból mennek ki a fehérköpenyesek.

"a jobbikot, mely amióta létezik, úgy uszítja a társadalmat, mint vadőr a kutyáját."
fröcsögésnek jó, de ez szimpla hazugság.
kit, mivel, mikor, hol, hogyan? egyikre sem tudsz érdemben válaszolni, te 'jobbos' :D

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 13:39:48

@derelyegrádi szellem: "a skizofréneknek lehet....:-)" - tényleg 100 lityi a max adómentesen. ha 50 százalékost főzetsz.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:40:28

@Seduxen:

Így világos az egész. köszi. :-)

@newtehen:

:-)))

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 13:41:21

@derelyegrádi szellem:

Nem kimondottan, hanem azoknak, akik nem isszák a 86 %-os párlatot. Az ugyanis majdnem tiszta szesz.
50l 86% az pedig egyenlő 100 l 43%-ossal.

karloszky 2010.10.01. 13:41:44

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: Egy icipici különbség azért van: Sarkozy nem beszél "cigányillegálisbevándorlókról", illegálisan ott tartózkodókról beszél, meg illegális telepekről.
Van jogod itt lenni ? Nincs. Akkor viszlát!
Ebbe már tényleg csak a legelborultabb libsik képesek rasszizmust beleszőni...

CD-R80 2010.10.01. 13:43:54

@Várúr: ki kell ábrándítsalak, nem a jobbik uszít hanem csak feltár olyan dolgokat melyektől az emberek egy része dühös lesz. De igazad van vigyázni kell mert bevonul a 3. birodalom összes zombi szörnye. Akkor aztán lesz itt minden. Ordas eszmék blablabla... Unalmas vagy.
Amúgy melyik vadőr uszítja a kutyáját? S kire?

Mellesleg te ne döntsd el kitől mit tartasz távol. Igazi libero vagy.. Sajnos ezt a szót is hogy liberális, ezt is tönkretettétek.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 13:49:22

@karloszky: Ez sem jött be. Konkrétan a romákat paterolták haza. és CSAK a romákat, célzottan... Hörögnek is rájuk.
Leülhet, egyes.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 13:52:17

@a budai paraszt:

tanuld már meg, hogy ezek nem liberálisok.

A valódi liberálisok kifeküdtek volna tv meg a rádió székháza elé, meg összeverekedtek volna rendőrökkel azt követelve, hogy adják le spotot, mert a szólásszabdságot nem lehet hatalmi szóval korlátozni.

Itt a "liberálisok" azért hőbörögnek, mert az LB nem engedte a cenzúrát. Meg kimondta, hogy mindegyik politikai párot egyenlő jogok illetnek, függetlenül attól, hogy ez bárkinek tetszik-e, vagy sem. Meg azért is mert az LB betartotta a tövényt, és az abban rögzített határidőn belül döntött !!!!!. Hihetetlen, de így van.

Ezeknek az égvilágon semmi közük a liberalizmushoz, meg a liberálisokhoz.

@Seduxen:

ahha tehát 50 liter tisztaszesznek megfelő páleszt.. Jól értem?

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 13:52:22

@El Topo (Sgt. Elias): "Nem kimondottan, hanem azoknak, akik nem isszák a 86 %-os párlatot". Te is ittál még "nyugdíjas-koktélt" :))))

egyik kolléga mesélte anno, hogy vidéki kocsmában volt csapos, és ott konkrétan reggel a fenti receptúra alapján "készülő" nyugdíjas-koktél felszolgálása úgy történt, hogy az első felest még vizespohárban, a másodikat kávéspohárban tette az asztalra, de a harmadikra megszűnt a delikvens kézremegése, és a csurig töltött felespoharat fel bírta úgy emelni, hogy egy csepp se menjen mellé...

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 13:53:20

@derelyegrádi szellem: jól :))

tudod, kérdezd a SZAKÉRTŐŐŐŐŐŐŐT :))))

Várúr 2010.10.01. 13:54:20

@CD-R80:
Ebadta fasz jóembör, úgy vagyok én liberális, ahogy te cigány bruhaha .-))

Várúr 2010.10.01. 13:58:07

@órás-mester:
Válaszolok neked, de nem érdemben. Érveket kér két feles közt minden nyilas viceházmester. Ha drága, jó neki a kisfröccs. Te is inkább fröccsöt igyál, koccintások közt rezesen kiáltva: Cigááááánybűűűnözés! (Ezzel helyi szinten máris megoldódott a probléma).

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:03:21

@karloszky: Egészen konkrétan romániai és bulgáriai cigányokat paterolt haza. A magyar származású, államfővé avanzsált cigányokat nem. :) És valóban orrol is rájuk a libsi Európa. De Sarkozy leszarja az egészet. Neki Franciaország államfőjeként kutya kötelessége a francia állampolgárok érdekében eljárni. És ha ez az érdek a libsi világtrenddel szembe megy, akkor a libsi világtrend mehet a pi***ba. Ez így egészséges. Nálunk is ez kéne, csak egy ilyen magyar államfőt azonnal kicsinálnának.

Powerklein 2010.10.01. 14:04:11

delano
- igaz, ez az Én szegénységem, idézni csak pontosan! Sorry. Hitközségi elnök!
- Érdekes módon pont az van amit állítasz, keveset (vagy semmit) nem hallani az egyház nevelő, építő dolgairól, mint pl a pedofilügyek. Csak ez van terítéken semmi más, helyén való hogy lecsukni, felnégyelni az ilyen egyházi embert de nem is védem őket...
- Szívesen említenék pozitív eseteket, de sajnos nem tudok... pl x y izraelita kolléga ezt is ezt építette, vagy csinálta, tette stb de nem tudok ilyenről a közelmúltból. (azt gondolom ez nem csak az Én szegénységem, az orvos részt Hál Istennek megoldjuk családon belül ez a része nem érint)
- de sajnos pl Sukoróról elég sokat hallani és Joachim úr, (kérlek nézd el ha nem tudom a pontos nevét) mily érdekes éppen izraeli állampolgár, vallására nem tudok pontos utalást, és érdekes hogy szintén egy TÖBB 100 milliós csalásba, rablásba van benne...
Kicsit úgy érzem hogy a roma kollégák kisebb, vagy emberellenes, életellenes bűncselekményeket követik el, míg a másik oldalon az izraelita kollégák a nagy volumenű gazdasági büncselekményeket, adófizetői pénzek ellopását! Mindkét dolog elfogadhatatlan, vérlázító, undorító, és büntetendő! (nem is beszélve a telepekben, lakóparkokban 100-1000 számra betelepülni vágyó emberekről) Ez számomra visszataszító, és elfogadhatatlan.

Ha ezek miatt nem vagyok liberális, vagy kirekesztő vagyok, szélsőséges ezt vállalom, de számomra fontosabb (nem megbántásból) pl hogy egy állatmenhely épüljön közpénzből, vagy magyar embereknek legyen munkája, stb stb. minhogy 100-1000 ember települjön be, vagy ellopják a közvagyont gazd-i bűncselemények sorozatával. Nem is beszélve arról hogy Mo-on büszkén szeretném vállalni a magyarságomat, bátran szeretném, (teszem is) kirakni a Magyar zászlót a házamra, autómra, bárhova, mert büszek vagyok, és akarok lenni rá. Nem úgy mint a kedves szdsz és mszp harsogta, hogy ez kireksztő, antiszemita, rasszista, fasiszta... hát az ilyen embereknek a ...va anyját.
(USA-ban gyakori családoknál a ház elötti, minden reggeli zászlófelvonás csak egy gyenge példa, és beszélgessetek, vagy menjteke ki megnézni hogy milyen büszkék a hazájukra, és milyen hazaszeretet van bennünk ez az eltanulandó!!! )

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:04:32

@derelyegrádi szellem: "A valódi liberálisok kifeküdtek volna tv meg a rádió székháza elé, meg összeverekedtek volna rendőrökkel azt követelve, hogy adják le spotot, mert a szólásszabdságot nem lehet hatalmi szóval korlátozni."

Mennyire igaz! Isten hozott Abszurdisztánban! :)

CD-R80 2010.10.01. 14:06:43

@Várúr: 2010.10.01. 13:54:20 no komment
2010.10.01. 13:58:07 no komment

Esetleg háborodj fel azon is hogy a Jobbik parlamenti bejutása óta több II.vh-s bomba is a felszínre került, zömében német gyártmányúak. Ez is biztos az uszítás eredménye. S ez még csak a kezdet..

Homeoffice 2010.10.01. 14:06:44

@Seduxen:

Már megint ez az átkozott pia!
Alkoholisták!:))))

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:07:17

@Powerklein: "(USA-ban gyakori családoknál a ház elötti, minden reggeli zászlófelvonás csak egy gyenge példa, és beszélgessetek, vagy menjteke ki megnézni hogy milyen büszkék a hazájukra, és milyen hazaszeretet van bennünk ez az eltanulandó!!! )"

Pedig olyan, hogy "amerikai egyesült nép", ami mondjuk egy "Amerikai Egyesült Államok" nevű országot tekintene őshazájának, nem is létezik. :)

karloszky 2010.10.01. 14:09:07

@newtehen: Illegális telepeket számoltak fel és az illegálisan ott tartózkodókat utasították ki. Az, hogy ezek mind romák voltak, egy huszadrangú kérdés - a normálisok számára, természetesen, a szélsőségesek egyik oldalról tapsolnak neki, mert a kitelepítettek CIGÁNYOK, a másik oldali szélsőségesek meg szörnyülködnek mert a kitelepítettek CIGÁNYOK. Mondom, normálisnak kéne maradni :))
Amúgy meg Sarkozyt ne nagyon válasszátok ki a hősötöknek, nemrég egy melegmagazinban beszélt a tolerancia fontosságáról, nem mellékesen zsidó is ;)

CD-R80 2010.10.01. 14:09:44

@Powerklein: Csatlakozom hozzád s be is fejeztem itt a további eszméletlen eszmecserét..

czejp (törölt) 2010.10.01. 14:10:26

Most akkor piaci vagy bírósági alapon működnek a TV-k ?

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:11:17

...nem mellesleg: az USÁ-ban a szólás- és véleményszabadság olyan szinten előtte jár minden más emberi alapjognak, hogy pl. nincs olyan, hogy "tiltott önkényuralmi jelkép", és így még a horogkereszt használata is megengedett. Ilyenek ezek a büdös fasziszta amerikaiak!

karloszky 2010.10.01. 14:13:20

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: így igaz, de nem azért mert cigányok, hanem mert illegálisan éltek ott. Azért ez nem mindegy! Az a baj, hogy a hülyelibsik (akik ugyanolyan károsak mint a hülyeszélsőjobbosok - sőt jobban, mert több eszköz van a kezükben) mára eljutottak oda, hogy ha egy kisebbségin alkamaznak bármilyen törvényes kényszerítő eszközt, az már csak rasszizmus lehet, hiszen kisebbségről van szó. Kisebbséget bántani = rasszizmus, ez a legfőbb, mindenek felett álló szabályuk.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 14:13:26

@Gunther: lófaszt! tudod az az alkoholista, aki ugyanannyit iszik, mint MI, csak valamiért ellenszenves.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 14:15:07

@karloszky: "Az, hogy ezek mind romák voltak, egy huszadrangú kérdés" Mintegy véletlenül. Pont. Mi? Amúgy iszonyat gyorsan felejt az ember, mi a helyzet a rendőr által lelőtt cigóval, majd a cigó-rendőr összecsapással, ahol a katonaságot kellett bevetni, és amire ez volt a megtorlás???
Mert erről már semmi infó, csak megy a szerecsenmosdatás.
Amúgy Sárközit nem isteníti senki. De bár csak a magyar vezetők fele annyira néznék a saját országuk érdekeit...

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:16:33

@karloszky: Akkor Sarkozy egy többszörösen hátrányos helyzetű ember. Zsidó származású buzi cigány. :)))) Sarkozy-nek nem az illegális telepekből lett elege, hanem a cigánybűnözésből, ami náluk nem megszokott. Egyszerűen normális. Az egyén felelősségének kizárólagossága a jog előtt csődöt mond a bűnözőcsoportokkal szemben, ahol nem megállapítható hogy ki is az elkövető. Ugyanakkor az sem tartható, hogy ezért a bűnösök megússzák. Nyilvánvaló, hogy ha 5 ember egymásra körbemutogatva hazudik, akkor csak annyit lehet kideríteni a józan logikával, hogy az az 5 közül valamelyik az elkövető. Ha pedig ők maguk akadályozzák meg az elkövető leleplezését, akkor evidens, hogy mind az 5-öt büntetni kell. Máshogy nem lehet.

Várúr 2010.10.01. 14:18:42

@CD-R80:
Dehogy háborodok fel a jobbikon. Valós társadalmi igényt elégítenek ki. Más kérdés, hogy többen nézik a tévében Győzikét, Maóóónika show-t, stb. mint ahány jobbik-szavazó van. Továbbá szerény véleményem szerint a Cigánybűűűnözéééés! örökös vakkantásával a világon semmi nem oldódik meg. Ami megoldás például, az a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötése, a törvények kemény szigorítása (megtörtént), közmunkára kötelezés (meg fog történni) és így tovább .

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:19:26

@karloszky: tetszik vagy sem, de az a vágy, hogy "minden bűnözőt büntessünk meg", és az a vágy, hogy "minden cigányt büntessünk meg", ma, Magyarországon 95%-os átfedést mutat. Lehet ezért fújolni meg rasszistázni, de ez rendőrségi statisztikából eredő tény. Így nekem teljesen mindegy hogy hogy fogalmazod meg, a cél ugyanaz.

yeahbaby 2010.10.01. 14:20:02

@xboxer:

Tudod mi a különbség a magyarok és a cigányok között? A magyarok NEM ölnek embert csak úgy jókedvből, NEM ölnek embert 20 forintért, NEM szorul össze a gyomrod ha szembe jönnek veled éjszaka. Az egy dolog, hogy ezen kívül van ilyen-olyan sikkasztás, brókerbotrány, rablások, stb. stb. amit magyarok követnek el, de ez nem veszélyezteti közvetlenül az emberek életét és messze eltörpül a mindennapos cigánybűnözéssel szemben, aminek nagyrésze nem derül ki, ha mégis, akkor sem mondják meg, hogy cigányok az elkövetők.

Egyet mondok: A rendőröknek Miskolcon, az Avas városrészen 10 esetből 10-szer cigányokhoz kell kimenniük!!! Ezt nem én találtam ki, hanem az avasi rendőrőrsön dolgozó rendőr ismerősöm mondta. Magyar ember nem balhézik, nem öl, nem lop, nem veri a másikat, csak a cigány! Ezt kell megérteni, ez a cigánybűnözés.

Ajánlom minden szemellenzős liberális geci figyelmébe: kuruc.info/r/22/64112/

Kíváncsi vagyok hányan "nem rasszisták"...

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:22:49

A cigánybűnözés akármennyire egy létező dolog, én is azon az állásponton vagyok, hogy ezzel már nem tud a Jobbik meggyőzni senkit. Nyugodtan alkalmazhatná a 95%-os átfedés alapján a libsik által is elfogadott, "minden bűnözőt büntessünk meg" féle retorikát. Szalonképesebb is lenne, kevesebb támadási felületet adni az anti-fáknak, és több szimpatizánst is szerezne. Akár még a cigányság köreiből is komoly szavazó bázist össze tudna hozni, feltéve, hogy a cigányság nagy része valóban nem bűnöző. Ezzel pl. ezt a cigányság kitűnően tudná bizonyítani.

blah 2010.10.01. 14:22:49

@karloszky: na egy kicsit azért el vagy tévedve. Azért baszták ki őket mert cigányok és hozták a formájukat (különben nem szúrt volna szemet senkinek, hogy ott vannak) és azzal magyarázták, hogy illegálisan vannak ott.

Elcseszett nick 2010.10.01. 14:26:16

Ez érdekes volt.

Én egy kicsit más megközelítésből (nem politikai) nézem az egészet.
Ha a tartalomszolgáltató kötelessége a tartalmat szűrni (ez gyakorlatilag cenzúra), és felelőséget vállalni azért, akkor az összes szerzői jogvédő csoport ráugrana az internetszolgáltatókra, hogy szűrjék a tartalmat, vagy fizzessenek, ha huncutkodnak az ügyfeleik. A blogok, fórumok, stb üzemeltetőire szintén áll, hogy felelőséget kell vállalniuk a hozzászólásokért, előzetesen szűrniük kell azokat (ami jónéhány blog halálához vezetne, ahol nincs kapacitás napi 24 órás szűrésre, így a látogatói elpártolnának, mert több órát kellene várni a hsz-ük megjelenésére). Sőt, tulajdonképpen egy interjú is ide tartozik, mert mi van akkor, ha az alanya jogsértő dolgokat mond.
A kisebb tartalomszolgáltatók is bajba kerülnének, hiszen, képzett jogásznak kéne lenniük, vagy alkalmazni egyet (ami nem kevés pénz).
És mi a helyzet a weboldalakon lévő chatekkel?

@derelyegrádi szellem: Igaz. Én liberális vagyok, azért gondolom, hogy le kellett volna adni.
Sőt, liberálisként nem a pártpreferenciája alapján ítélem meg embertársaimat. ;)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:26:55

@yeahbaby:

Olyan hülyeségeket beszélsz, hogy az elképesztő. Itt ahol lakom, jellemzően nem laknak cigányok.
De lakik olyan, aki naponta végigveri a családját, úgy jár hozzájuk a rendőr, mint haza. egy hónapja sincs még, hogy az egyik szomszédasszony (közel sem cigány), úgy szúrta le a férjét konyhakéssel, hogy a szerencsétlen kurafi még kisétált a sarokig meghalni.

Marcellusca 2010.10.01. 14:27:04

@arlequin:
@El Topo (Sgt. Elias):
Ti millen rásszistákok vagyokoltok. :)))
Meg kannibálokok. :D

Befőzni a zObamát, vazzzzz! :DDDDDDDDD

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 14:27:33

@El Topo (Sgt. Elias):

Igen baj :P :D ! Nem kell sík ostoba "turbómagyarnak" tekinteni mindenkit, akinek szimpatikus az, hogy a jobbik beszél olyan problémákról is, amikről más pártok kussolnak.
Sok mezőgazdasági termékből képes lenne az ország ellátni saját magát, de sajnos ennek a feltételei szűkösek. Arra senkit sem lehet (ostobaság is lenne) arra kényszeríteni, hogy csak magyar terméket vegyen. De több teret kellene nekik adni.

karloszky 2010.10.01. 14:28:03

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: nézd, nem követem napi rendszerességgel a francia a sajtót, de nagy tételbe mernék fogadni, hogy Sarkozy száját a cigánybűnözés ("criminalité tzigane" - éljen a gugli fordító :D) szó nyilvánosan az életben el nem hagyta.
A másik meg az, hogy ebben az esetben volt jogi alapja a kioloncolásnak így meg is tehette. Sarkozynek biztosan elege van amúgy pl. a Marseille külvárosaiban ténykedő bűnözőkből is, akik köztudottan nagyrész észak-afrikai bevándorlók vagy azok leszármazottai, de 1. nem beszél(het) arabbűnözésről, 2. ki sem toloncolhatja őket, mert ők francia állampolgárok. Hogy miként lettek azzá, kölön történet - ez ellen is lépéseket tervez amúgy Sarkozy, mert az sem normális dolog, hogy egy terhes algériai nő szülés előtt átmegy szülni francia földre, aztán meg a kölke automatice francia állampolgár lesz, az anyja maradhat, meg jöhet a 20 tagú család is, az állam meg eltartja majd őket.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 14:29:13

@derelyegrádi szellem: határeset, mert én RÁD gondoltam, de elfogadom (na jó, amúgy Toplákra gondoltam :))))) ).

karloszky 2010.10.01. 14:30:12

@blah: tényleg? akkor a többi min. 1 millió franciaországi cigányt miért nem baszták ki ?

yeahbaby 2010.10.01. 14:30:22

@El Topo (Sgt. Elias):

Baszod', akkor te ritka szar helyen laksz.

Marcellusca 2010.10.01. 14:30:58

@derelyegrádi szellem: Me', nem vo't előtte, hogy BTK/PTK ...xy számú törvény meg utána §, mingyá tanácstalan letté', mi? :)))))))))))

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:31:10

Valóban, az alapvető ok, ami miatt berágtak rájuk, az az, hogy Franciaországban is elkezdtek eltűnni a sínek. Az ilyen esetek környékén élők egyöntetű véleménye alapján ez azóta van a környékükön, amióta megjelent a határban a cigánytelep. És mivel az egyéni felelősség megállapíthatatlan, maradt a kollektív bűnösség elve, az "illegális cigánytelepek felszámolása" demagógiája alatt. Nincs mese, rendet kellett vágni, és máshogy nem ment. Amelyik anti-fának nem tetszik, az fogadja meg Szegedi Csanád Orbán Viktornak írott ajánlását, és fogadjon be a "szegény, szerencsétlen sorsú, cigány-holokauszt-áldozatok" közül egy kissebb családot (értsd: 15-20 fő). Vegye komolyan már minden Istenverte liberátor legalább a saját szavát, és ne csak ugasson, hanem cselekedjen! Ha annyira szívén érzi a cigányság "megpróbáltatásait", akkor segítsen rajtuk ezzel aktívan!

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.10.01. 14:31:42

Az új kormány mindenhová a saját embereit állítja:
- a Köztársaság elnöke egy báb, aki minden rendszert kiszolgál
(ha kell, még lecsót is főzne),
- a Számvevőszék élén pártpoiitikus áll, itt már a látszat sem volt fontos
(Domokos László, megyei Fidesz-elnök),
- az új alkotmánybírók jelölésénél a képzettség sem számított
(Stumpf István, régi harcos még a kollégiumból),
- a mádiát új, szupertestület fogja regulázni
(amit a Fidesz delegál).
Tovább is van mndjam még?.

Vannak választások, de figyelmeztető jelekkel
- a frissen kinevezett Választási Bizottság mindig jól dönt
(ld.: ki hol kampányolhat),
- ha egymás plakátját leragasztják, akkor fideszest nem kapnak el,
mást már le is tartóztatnak (Bp. VII. ker.).
- Eközben Kubatovék mindent tudnak,
- de az ügyészség szerint
Kubatov dicsekvő szavai nem elegendőek egy nyomozás indításához sem.
S az ajánlószelvények szigorításával (meg a Kubatov-brigádokkal) máris kilőtték a versenyből a kis pártok és függetlenek jelentős részét.

karloszky 2010.10.01. 14:32:59

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: egyébként meg, ha beütöd a google-ba hogy criminalité tzigane, az első találat: "Le parti radical de droite Jobbik a récemment avancé l'idée de pénaliser la négation de la 'criminalité tzigane', au même ..." szal ez a kifejezés nem nagyon használatos arrafelé...

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:33:14

@csabapayne:

Marhaság amit beszélsz, meg az is, amit a jobbik. A cigányozáshoz értenek, nem a mezőgazdasághoz!
Figyelj, nekem van két kiváló ismerősöm, akik mezőgazdasággal foglalkoznak. Szinte nulláról indultak mind a ketten, és kurva magasra jutottak. Csak ők nem maradtak meg a búza-kukorica-olajosnövény háromszögben, hanem eljártak tanulni Hollandiába, meg az egyik Izraelben is volt. És most betakarításkor ott állnak a cégénél a francia kamionok és könyörögnek az árujáért.
Nála nincs válság. Nem is jobbikos.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 14:33:37

@El Topo (Sgt. Elias):

Látod ez is bizonyítja, a magyarok nem olyanok, mint a cigányok, vigyáznak a rendre és tisztaságra. Ő is inkább kiment elvérezni a sarokra, mint összerondítsa az udvarukat.

Marcellusca 2010.10.01. 14:33:51

@Seduxen: LOL

Székely meg a fia szedegeti a kertben a szilvát:
- Idösapám, mi leszen ebbű'?
- Hát, ha Anyád időben hazaér lekvár, ha nem pájinka.
xD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:35:28

@yeahbaby:

Tévedsz. Én még elég jó helyen lakom.
Aki leszúrta a férjét, az sem valami piás lumpenproli ribanc ám. Tisztes középosztály.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 14:35:55

@Legyen ellenzék, kell a kontroll minden helyen!!!:

Köszönjük Csaba!

Siess, van még kb 200 blog ahova ezt be kell szúrnod vasárnapig, függetlenül a posztok témjától. Uzsgyi!

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:36:05

@karloszky: Arabbűnözésről ő valószínűleg azért nem beszélhet, mert nincs ilyen fogalom. Mi pedig cigánybűnözésről valószínűleg azért beszélhetünk, mert ilyen fogalom viszont van. Ajánlom szíves figyelmedbe a kriminológiai szakszótárt.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:37:11

@derelyegrádi szellem:

Ja. Aztán most esténként a szomszédok ott mécseseznek.
Állítsuk meg a magyarbűnözést!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 14:38:02

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán:

Nem ilyen egyszerű, ott a bevándorlók és leszármazottaik nagyobb balhékat is elkövetnek, mint az itteni cigányok. A Franciaországban tanyázó cigányokkal azért tudtak így elbánni, mert nem helyi állampolgárok, hanem pl.: románok. Itt sajnos ezt nem lehet eljátszani.

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.01. 14:38:49

@karloszky: nyilván nem használatos, hiszen Franciaországban nincsenek többszáz éve jelen a cigányok, mint nálunk. A cigánybűnözés a megélhetési bűnözésnek egy jellegzetesen etnikumi csoporthoz köthető, sokszor csoportosan elkövetett formája. De ne vitázzunk már ilyen baromságokon! Ha én azt mondom "fiatalkorú bűnözés", akkor azért fogsz rám orrolni, mert "én minden fiatalt gyűlölök"? Agyrém ez, komolyan. Nőjj ki Abszurdisztánból!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:39:34

@El Topo (Sgt Elias):

Mi az isten fasza? Ezt a hozzászólást nem én írtam, az biztos!

Marcellusca 2010.10.01. 14:39:41

@Seduxen: Ez magas labda (volt). :)))
És @derelyegrádi szellem: le is csapta rendesen. :DDDD

Egyéves Önkéntes 2010.10.01. 14:41:02

@neeskens: :) igen, ez egy tipikus magyar élethelyzet. rábízzuk a szomszéd cigányra a házat, miközben a pedagógusi fizetésből a karib tengeren búvárkodunk. a gyerekre addig vigyáznak a papok, a kolbászt Hektor felügyeli a kutyaházban, stb., stb.

muhaha

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 14:41:29

@Marcellusca: ennek a párja, amikor az egyetemista hazamegy, és kérdezi az anyja:
- Kisfiam! Levágtam 2 csirkét, mit főzzek belőle?!
- Pálinkát, Édesanyám!

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 14:41:40

@karloszky:

Sajnos a francia helyzetet egy elég ostoba és átgondolatlan bevándorlási politika előzte meg. Hollandiában mér min. 5 évig kell ott élnie megszakítás nélkül egy gyereknek, hogy állampolgárságot kaphasson.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 14:42:57

@El Topo (Sgt. Elias): persze, a gonosz ikertestvéred, mi!? :))))

"Isten nevét szádra hiába ne vedd! " - szerencséd, hogy ezt leírtad, mert arlekíííín-bohóc átalharapta volna a torkodat! :))

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.10.01. 14:43:21

@El Topo (Sgt. Elias): "úgy jár hozzájuk a rendőr, mint haza"
Látod, ha cigó lenne, nem is menne ki hozzájuk a rendőr, hanem Hozzád menne, és Téged vinne be, mert mittomén elálltad a fényt előlük, vagy bármi. Ez itt a különbség.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 14:49:34

@Seduxen:

Valaki ügyesen regisztrált a nickemmel. Csak kitiltják előbb utóbb.

karloszky 2010.10.01. 14:51:04

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: Nézd, én jóhiszemű ember vagyok, elhiszem, hogy te is, meg a Jobbik is a "cigánybűnözést" kizárólag kriminológiai kifejezésként és egy szociokulturális jelenség körülírásaként használja. Oké. Mindenki tudja, hogy a jelenség létezik, és valóban, nem ezen kéne vitatkozni. DE: 1.) ha a Jobbiknak valóban célja hogy ne nyelvtani megfogalmazásokról szóljon a vita, hanem a valós problémákról, akkor ne adja fel erre a magas labdát, és ne beszéljen cigánybűnözésről, hanem bűnözésről beszéljen, még akkor is, ha mindannyian tudjuk, hogy mi a helyzet. 2.) ha a Jobbik tényleg nem náci/fasiszta/szélsőjobbos/rasszista (megfelelő aláhúzandó) gyülekezet, akkor basszák meg, ne könnyítsék már meg az őket ilyen színben feltüntetni akarók dolgát!

blah 2010.10.01. 14:51:57

@karloszky: Gondolom aki be tud illeszkedni az nem fáj az államnak. Meg ha nincs jogalapjuk rá hogyan basszák ki őket? Itthon miért nem basszuk ki a cigányokat az országból? Csak nem azért mert nem tudjuk megtenni?

karloszky 2010.10.01. 14:53:01

@csabapayne: így igaz, egyszerűen a fejükre nőtt a saját fene nagy liberalizmusuk (ami egy bizonyos pontik szükséges, de ha túlzásba viszik az idióták, akkor a társadalom ellen fordul)

AndOr01 2010.10.01. 14:55:24

„Az állam [...] pusztán azok tartalma alapján nem tilthatja be bizonyos nézetek kinyilvánítását, terjesztését, és nem nyilváníthat egyes álláspontokat más álláspontoknál értékesebbnek, azzal ugyanis sértené az egyének egyenlő méltóságú személyekként kezelésének követelményét (egy ilyen tilalom azt eredményezné, hogy az emberek bizonyos csoportjai nem adhatnak hangot személyes meggyőződésüknek), illetve az egyes nézetek kizárásával még a politikai diskurzus kialakulása előtt lehetetlenné tenné a minden releváns véleményt megjelenít , szabad, eleven és nyitott vita létrejöttét.” [18/2004. (V. 25.) AB hat.]

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 14:55:42

@El Topo (Sgt. Elias):
De az azért te is látod, hogy az itthon megtermelt minőségi árunak külföldön van piaca, itthon meg kevésbé. Miből gondolod, hogy szerintem egy magyar gazdának begyepesedett bajszos-gumicsizmás földtúrónak kell lenni?!
Én is ezt ugatom, hogy a problémák mellett a gazdák is hibásak és tanulni kell, nem csak azt nézni, hogy épp mi nő ki a földből és mennyi támogatást kap rá. És a jobbiknak is van olyan pontja a mezőgazdaság terén, amivel egyet tudok érteni. Nem mindennel, mert nem ez a legjobb párt a legjobb programmal, de azért van egy két ésszerű gondolata is.

karloszky 2010.10.01. 14:58:20

@blah: oké, a lényeg: senkit nem basztak ki Franciaországból AZÉRT mert cigány. Ilyen nem történt.

derelyegrádi szellem 2010.10.01. 15:01:04

@El Topo (Sgt. Elias):

Látod bazmeg így már 200 literrel főzhetsz....:-)

(de nem én voltam esküszöm)

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 15:03:37

@derelyegrádi szellem: "(de nem én voltam esküszöm)"

ezt nem úgy "szoktátok" kezdeni, hogy "Tisztelt Bíróság!" ??? :)))

blah 2010.10.01. 15:06:11

@karloszky: úgy érted ez lett hivatalosan kommunikálva...

Daihelyon 2010.10.01. 15:06:40

@El Topo (Sgt. Elias):

Egyetlen "." a különbség a két nick között.

arlequin 2010.10.01. 15:07:46

@Seduxen: már éppen készítettem a gyémántprotkót basszus...
@derelyegrádi szellem: na topo koma elkapta a szent betegséget. ;-D

a budai paraszt 2010.10.01. 15:09:25

@derelyegrádi szellem: oké, rendben :) igazad lehet. de nem a liberálison volt a hangsúly, hanem a cigányon

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2010.10.01. 15:11:11

www.hirtv.hu/belfold/kek_hirek/?article_hid=341394

Egyértelműen cigánybűnözés, bandába verődve lopkodni. De nem is ez a legnagyobb probléma, hanem hogy 3-an szabadlábon védekezhetnek és ha kiszabnak rájuk pár év börtönt... utána kijönnek és folytatják ott ahol elkezdték.

AndOr01 2010.10.01. 15:13:01

"mert az etnikai hovatartozás és a bűnelkövetés között szoros összefüggést sugalló "cigánybűnözés" kifejezés több százezer ember méltóságát sérti, és alkalmas a gyűlöletkeltésre."

Drága, kedves, együgyű Helsinki bizottság!!!

Legyenek szívesek akkor ilyen alapon fellépni a médiumokban nagyon sokszor elhangzott "gyerekbűnözés" elleni kifejezés miatt is, hiszen az nemcsak több százezer, hanem több millió Magyarországon élő (kis)ember méltóságát sértené, és több millió (kis)ember elleni gyűlöletkeltésre alkalmas kifejezés ... lenne, ha azt jelentené amit Önök gondolnak.

Tanuljanak már meg vége magyarul!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.10.01. 15:13:04

@Seduxen:

Vannak egy páran.:) Majd osztogatok sorszámot.

Seduxen (már NEM dr.) 2010.10.01. 15:13:21

nu dikkmáshalom mindenkinek, jó hétvégét!

valami azt súgja, hogy "hétfőn reggel ismét egy új országban ébredünk" :)))))

arlequin 2010.10.01. 15:14:24

@Seduxen: setét énje ellene fordult. rekesszük ki a kirekesztőket!

nyekk 2010.10.01. 15:16:26

Most, hogy a két "közmédium" vezetése pofátlanul, cinikusan megsértette a demokrácia minden szabályát azzal, hogy egy demokratikus parlamenti párt kampányfilmjét önhatalmúlag elutasította, akkor a dolog el van intézve?!
Normális országban az ilyen vezetők bőre már aznap a kerítésen száradna.

karloszky 2010.10.01. 15:23:08

@blah: Ja. Egy melegeket toleráló zsidó az államfő, közben meg a lelke mélyén cigánygyűlölő rasszista? Ezt te sem hiszed el.

Beer Ninja 2010.10.01. 15:23:55

Akkor most döntsük már el, hogy mekkora a diktatúra Magyarországon. Egy kollégám épp ma siránkozott azon, hogy a Fidesz mindenhová a saját embereit ültette, mi lesz a 3 hatalmi ággal stb. stb.
A Legfelsőbb Bíróságot ezek szerint kihagyták (még) a szórásból?
A közmédiumok sajnos alapból segget nyalnak, önmagukat cenzúrázzák. :( De biztos rakott is be a Fidesz pár emberkét ezekhez....

No de a legfölsőbb bírákat kihagyni? Így nem igazi az autokrácia, Viktor! A népszabin nevelkedettek még nem retteghetnek eléggé! :)

blah 2010.10.01. 15:29:21

@karloszky: te most direkt nem érted amit mondok? Ki beszélt rasszizmusról? Mekkora egy pöcs vagy... Inkább csak magyarázd meg magadnak.

2010.10.01. 15:33:19

Sőt , most már az is megnézi, mit nézi? Várja, hogy sorra kerüljön, oda ragad a képernyő elé, aki egyébként a film meg a mélymosó hatás között aműgy kimenne a slozira.

Anti Anyag (törölt) 2010.10.01. 15:37:20

Mellékesen még kártérítés ls járna a Jobbiknak, amelyet azoknak a kurátoroknak a fizujából kellene levonni, akik betiltották a reklámot.

Szokja a ballib, hogy nem ők hozzák a törvényeket, ahogy idáig

hoplita 2010.10.01. 16:07:50

@Harald Blåtand:
Anyád meg egy kurva......asszem dugtam, de remélem nem én csináltalak.....de tényleg, őszintén..:)

karloszky 2010.10.01. 16:12:08

@blah:

" blah 2010.10.01. 14:22:49
@karloszky: na egy kicsit azért el vagy tévedve. Azért baszták ki őket mert cigányok ..."

te írtad. és ha valakit AZÉRT basznak ki bárhonnan, mert cigány, az rasszizmus, ergo a francia kormány(fő) szerinted rasszista. ééérted ???

Glossator 2010.10.01. 16:15:25

@Talon: Igen botrányos a döntés, jogilag teljesen hibás.
Az elemzést l. itt: obiterdicta.blog.hu/2010/09/30/lb_1

hoplita 2010.10.01. 16:19:04

@El Topo (Sgt. Elias):
Éliástóbiás.......ollan ríg láttalak mán...a fasz üsse meg azt a jobb sorsra érdemes fejed.:))))
Látom nem fejlődtél.....max vissza.:)))

Karipapa01 2010.10.01. 16:19:25

@Anti Anyag: Honnan tudod, hogy ballib? Lehetne esetleg a FIDESZ ! Az eddigi töketlenkedésük miatt is, meg különben is számukra veszélyesen nyomul a JOBBIK ( lásd: hirtelen a parlamentbe is bekerültek nem kis létszámmal). Lehet, hogy beijedtek azon, hogy a JOBBIK nagyobb teret nyerhet az önkormányzatokban, mint a FIDESZ szeretné. Nem szabad sablonokban gondolkodni!

hoplita 2010.10.01. 16:24:02

@Elcseszett nick:

Na, te vagy az az liberális, akivel szívesen leülnék egy sörrel beszélgetni.
Szerintem a végén sem esnénk egymásnak.......:)))

hoplita 2010.10.01. 16:29:02

@El Topo (Sgt. Elias):
Hű...vazzeg...
Eddig aszittem csak a ziparban vagy otthon.
De látom nagy mezőgarázda is lennél........

Hihetetlen egy fasz vagy.
Komolyan.....ki kéne itt találni, ha nem lennél.:)))

anchor 2010.10.01. 16:35:58

@arlequin: "gyün a hideg. vereset kell inni" Ja-ja sokat. Nem baj, ha hull a hó, bennünk van a fagyálló.

z666 2010.10.01. 16:53:19

@xboxer: "egy 10milliós országban csak nem egész 2 millió ember fizet adót akkor az számomra azt jelenti, hogy a társadalom nagyrésze adóbűnöző és ebben mi magyarok is vastagon érintve vagyunk, nemdebár köcsög nácikáim?"

Tulajdonképpen a cigánybűnöző jogosan veri agyon és rabolja ki a mocskos adócsaló, illegális zene- és szoftverletöltő magyart? Sőt, sokaknak még az izzókészlete sem előírásszerű!!!

Kartal (rezervált) 2010.10.01. 18:03:39

@newtehen: hazudsz. nem CSAK romákat, hanem a nomádokat, de volt egy titkos utasítás az ottani BM részére, hogy vegyék előre a cigányokat. ami egy demokráciában nem elfogadható. meg kell vizsgálni, ki tartózkodik ott illegálisan, ki szerezte a több milliós kocsiját illegális tevékenységből, ki követ el nap mint nap bűncselekményeket, és csak azután kizavarni a cigányokat...

@Seduxen: neeeeeeeeeeee!!! :DDD

@AndOr01: fehérgalléros bűnözés, oroszkrém torta, német precizitás... egy halom dolgot be kell tiltani, mert általánosításra adhat okot...

Kartal (rezervált) 2010.10.01. 18:08:21

@xboxer: igazad van annyiban, hogy itt nem csak és kizárólag a cigányok bűnösök. Ahhoz, hogy idáig jussunk, kellett egy halom nem cigány ember segítsége is, bár nem vagyok mindegyikük magyarságáról teljesen meggyőződve. Itt már nem csak a hal feje büdös, itt már rohad minden.
Mondom, ennyiben igazat adok neked, de náci ám az anyád valaga!

Kartal (rezervált) 2010.10.01. 18:13:47

@Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán: csak úgy szólok, olvasd már el Sarkozy életrajzát! Köze nincs a cigánysághoz, de egy másik kisebbséghez annál több.

@Elcseszett nick: kifejezetten rokonszenves hozzáállás :)

jani888 2010.10.01. 18:21:19

A TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság még soha a büdös életben nem szólalt meg Magyrország,a magyar emberek érdekében, de mindig ,ha ártani ,kártékonykodni, a magyar érdekek ellen tenni lehetett .Nálam ez (többek között )bizonyítja az alapállásukat.

trojka 2010.10.01. 18:27:31

a fenébe is, irtam egy kommentet az "elkötelezett emberjogi harcosokrol". Mi a fenéért kellet innen kidobni. Vagy talán igazam volt...

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.10.01. 18:29:05

Egy, csak egy polihisztor van talpon a vidéken
El Topo (Sgt. Elias) pont nélkül(!) keményen.

karloszky 2010.10.01. 18:32:49

@Kartal (fekete mellényben): Tökéletesen igaz. Ha szándékosan akarták voltna ide juttatni a cigányságot, akkor sem csinálhatták volna ennél hatékonyabban. Két lépésben történt a dolog: 1. a kádár rendszerben felszámolták a cigányság évszázados társadalmi struktúráját, erővel be akarták őket suvasztani a társadalomba - olyan is lett az eredménye 2. 1989 után a cigányság is egyre rosszabb körülmények közé került, ami már önmagában is melegágya a bűnözés terjedésének, ezt tetézte a "megélhetési bűnözés" mint mentő körülmény bevezetése by Kuncze 1994ben, na meg a teljes liberális(?) értelmiség(???) hozzáállása és véleményformáló szerepe (lásd pl. a zámolyi romák esete,stb.), a problémára rámutatók és megoldását sürgetők rassziztázása, stb. Mondom, ha szándékosan akarták volna létrehozni a mostani helyzetet, akkor se érhettek volna el ennél "jobb" eredményt.

jandera9 2010.10.02. 16:22:02

Miskolcon meg állítólag kirúgtag egy jobbikos tanárt a párthovatartozása miatt.
Nem tudom, hogy igaz-e a sajtóban olvastam.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.10.02. 16:26:47

@jandera9:
Ráadásul a cigány szakközép iskola tanárát, akit az összes romagyerek szeretett, és a szülők is mellette álltak :)

zsoltix 2010.10.02. 17:37:02

Iment adtak le a Kossuthon a Magyar Kommunista/!/ Munkaspart tobb perces/!/ reklamspotjat. Ezelott valahogy nem adtak le a megemlekezest, hogy igy meg ugy nem akartuk, csak a gonosz LB kenyszeritett ra minket, ahogy a Jobbikos hirdetes elott szoktak minden alkalommal. A kommunistak hirdetesevel nem volt ilyen hercehurca, ugy leadtak, mint a sicc. Eselyegyenloseg, az merre van ilyenkor? Vagy vannak egyenlobbek?

trojka 2010.10.02. 18:44:13

Nemregen (talan tegnapelött) szoltam hozzá, hogy a Jobbik választasi hirdeteset nem adjak le a "közteleviziok". Akkor leirtam azt is, hogy van, ahol a helyhatosági választásokra a kisebbség egy csoportja "elkötelezett polgárjogi harcos"-ként reklámozza magat, magyarellenességet szít, ezt viszont rögtön leadták. Leirtam azt is, hogy hallottam polgárjogi harcosokrol, de azok elnyomott országok (gyarmatok) szabadságáért harcoltak, hogy az eredmény mi lett, mindenki döntse el ismeretei szerint. azt is megkerdeztem, hogy Magyarországon tulajdonképpen milyen polgárjogi harc folyik, mert nem tudok elnyomott öslakosokrol, bár már kezdödik a valodi öslakosság (magyar) elnyomása és irtása. nos, ezt a kommentemet ugy kidobták innen, mintha nem is lett volna. Eddig azt hittem, hogy ez a blog teljesen politikamentes, az "igazság" oldala. Lehet, hogy tévedtem...

turcsány karcsi elvtárs 2010.10.02. 22:14:14

@trojka: valszeg a blog.hu sara. néha nem jelenik meg a komment, ilyenkor érdemes mégegy kommentet lőni és megjelenik mind2. (és ez az összes blog.hu-s blogon tapasztalható jelenség)
ha látod h valaki a blogmotort szidja v csak egy írásjelet posztol, az ezért van.

trojka 2010.10.03. 07:01:04

@turcsány karcsi elvtárs:
köszi, de a komment megjelent, késöbb tunt el...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.10.03. 13:51:49

@trojka:

ott van az most is, nem kell sejtelmeskedni

Irish whiskey 2010.10.03. 13:52:42

@El Topo (Sgt. Elias): Te beteg vagy.

Akkor a börtönben levők 80%-a miért cigó ? Ők hajlamosabbak a bűnözésre, van ilyen..
Ez nem is csoda.
Ilyen rossz rendszerben, hogy semmit se kell csinálniuk csak szarni ki a pujákat és már kapják is zsebbe a segílykét..
Ugye a meló büdös, kinek van kedve egész nap az építkezésen rohadni ?! Inkább elmennek lopni, bűnözni. Nem csak ők a hibásak, a rendszer is.

Mivel elég nagy arányokról beszélünk ezért nyugodtan kilehet jelenteni, hogy márpedig van cigánybűnözés!
Jól pofán kellene verni őket aztán nem lenne itt gond.
Úgy ahogy a franciák vagy az olaszok tették.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.10.03. 14:50:38

@trojka: nem volt a nicknevedben valami "liberté" féle? palmasék csak az olyat szokták moderálni, náluk csak az üti meg a küszöböt :)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.10.03. 14:52:36

@Irish whiskey: eeezek a csúúúúnya tények, ugye !? ignorálni kell őket, oszt lájf. utána már nyugodtan lehet menni kukátborogatni :))

trojka 2010.10.03. 15:02:16

@laspalmas:
sejtelmeskedik a halal...egyebkent is, ez a szo hogy jön ide...én nem a "szellemekkel suttogo" vagyok...

süti beállítások módosítása