Skip to content


       Szűrés lista

6500 forintnyi elfolyt víz

2011. április 16-án a rendvédelmi dolgozók tüntetésén több tűzcsapot is megnyitottak.  Hallatlan ... nemhogy örülnének, hogy egyáltalán tüntethettek!



A rendőrség akkor megígérte, hogy fel fogja kutatni a bűnösöket, mert ez a gaztett nem maradhat büntetlenül.

Az atlatszo.hu megszerezte a rendőrségi jegyzőkönyveket, és igen, megvannak a "bűnösök"!
Több hónapnyi feszült nyomozás után, melyet a korrupciós bűnözés elleni osztály folytatott, elkapták például Fegyverneki Ferenc nyugdíjas tűzoltót! Szerencsére egész nyáron nem volt sehol semmilyen korrupciós ügy az országban, így nagyon ráért a  korrupciós bűnözés elleni osztály ...

" ... több tűzcsapot, egymással szándékegységben, indok nélkül (nem rendeltetésszerűen) kinyitottak, melynek következtében nagy mennyiségű víz megsemmisülve az utcára ömlött. Ön a rendelkezésre álló adatok szerint részt vett a fent jelzett cselekményben olyan módon, hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott." - részlet a rendőrségi jegyzőkönyvből.

Fegyverneki urat rabosították, fénykép, ujjlenyomat ... Fegyvernekit amúgy nem gyanúsították meg azzal, hogy ő nyitotta volna ki a tűzcsapot, de "bűnsegédként elkövetett rongálás vétsége" miatt a vádemelést továbbították az ügyészségre.

A nyomozás során adatgyűjtést folytattak a katasztrófavédelemnél és a tűzoltóságoknál is, sőt még a cellainformációkat is megvizsgálták, így 8 ember ellen emeltek vádat. Sajnos többen közülük akkor éppen szolgálatban voltak, így nem állt módjukban tüntetni, de ez csak aprócska homokszem lehet csak a gépezetben ...

A legviccesebb az egészben, hogy a kárérték csak 6500 forint volt, de a vízművek feltolta 20 ezer forint fölé, hogy büntetőeljárás indulhasson ... no komment.

Vajon 1 ember 1 óra alatt hány forintért zárja el a tűzcsapokat?



Kár, hogy a rendőrség nem volt ilyen agilis a 2006. szeptember-októberi rendőri bűncselekmények kivizsgálásakor, mivel azok éppen most évülnek el ...

Címkék: rendőrség abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr963257366

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mégis mi a dolga egy képviselőnek? 2011.09.26. 18:49:17

A parlamentbe a legtöbbjük csak vendégségbe jár, hisz a közvetítésekből látszik, hogy szinte mindig üresen tátong a patkó nagy része. Mást meg nem nagyon csinálnak, mint ahogy az alábbiakból kiderül: Győr, 2011.08.10.Három győri szakszervezet szer...

Trackback: A Remény Lankái 2011.09.26. 15:50:14

Magyarország a remény lejtőjére került "A kormány elmúlt hónapban megtett intézkedései és a romló világgazdasági környezet nyomán elvesztettük azt a kétes reményünket is, ami eddig megvolt a szakemberek szerint. Eddig ugyanis legalább a kil...

Trackback: A Remény Lankái 2011.09.26. 15:49:55

Magyarország a remény lejtőjére került "A kormány elmúlt hónapban megtett intézkedései és a romló világgazdasági környezet nyomán elvesztettük azt a kétes reményünket is, ami eddig megvolt a szakemberek szerint. Eddig ugyanis legalább a kil...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.26. 11:56:07

"Kár, hogy a rendőrség nem volt ilyen agilis a 2006. szeptember-októberi rendőri bűncselekmények kivizsgálásakor, mivel azok éppen most évülnek el..."

Ezek a pofátlan állatok nagyon sokat köszönhetnek a zavargásoknak. Akkor nem egy kis víz folyt ki, hanem autókat gyújtottak föl az ún. békés tüntetők. Máig nem nagyon tudom, miért is.

Ezek az emberek - akik nem mellesleg tényleg bennünket szolgáltak életveszélynek kitéve magukat - csak a saját érdekükért vonultak ki. Teljesen érthető, hogy demonstrálnak. Ebből a kicsinyes, gyermeteg ügyből is jól látszik, hogy semmilyen rendbontás nem történt. Az a tüntetés törvényesen és tényleg békésen zajlott.

Az egész államapparátusra átragad a Fidesz rövidlátó, nevetséges, szégyellnivaló kritikátlansága.

fogash 2011.09.26. 11:57:10

ezek szerint a komolyabb problémákat már mind megoldották...

Virág et. 2011.09.26. 12:00:18

Példás gyorsasággal sikerült lecsapni erre a kiemelt jelentőségű bcs-re, örülök, hogy a hangsúlyok azért megvannak Pintéréknél. Tudják mire kell figyelni, na.
Párba állítható a nem engedélyezett szakszervezetis tüntetésekkel (amely közül egyet időközben már a bíróság engedélyezett - ennyit a szakmai munkáról) és a teljesen következmény nélküli tibeti-szivatással (BÁH-nál, rendőrségen mindenki még a helyén, gondolom maradnak is).

Seduxen (már NEM dr.) 2011.09.26. 12:02:06

Nagyon helyes! Pintér Úr "két alatt rend"et ígért, és tessék: rend lett! Mára csak ilyen jelentőségű ügyek maradtak...

öö bocsánat, most kimegyek hányni, úgy látszik az én harcedzett gyomrom sem bír már ki bármit...

Virág et. 2011.09.26. 12:03:04

@Reckl_Amál: "hanem autókat gyújtottak föl"

Ez annyira elmúltnyolcéves gondolkodás. Ma már tudjuk, hogy azok a békés tüntetők csak megemlékezni mentek ki pl. a TV székház elé is, mire a terrorista rendőrök rájuk rontottak. Az autókban keletkezett tűz pedig vagy provokáció (ez a varázszsó) vagy spontán öngyulladás eredménye.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.09.26. 12:05:32

@Reckl_Amál:

Mit csinálnának egy olyan szakszervezetis tüntetéssel, mint ami Rómában vagy Párizsban szokott lenni? :-)

snorbi 2011.09.26. 12:06:03

Gondolom, az ügy gyors és sikeres felderítése miatt többen kitüntetésben fognak részesülni...

ketroot 2011.09.26. 12:10:53

Nagyon megérte ezt a szarságot kinyomozni... Ha élne Hofi lenne neki téma rendesen.

Dan_W_Smith (törölt) 2011.09.26. 12:11:47

Hadd számoljak egy picit, légyszi-légysziiiiii...
szóval aszongya a vízmű, hogy 6500 forintnyi víz folyt el. Legyen ez az összeg bruttó, ha voltak olyan jó fejek, hogy azt is megadták. A br/perc/tűzcsap számítás tetszik, az ugye legyen 212, mert osztani fogunk, kerekítsünk felfelé, tehát 6500 / 212 = 31 m3 (felfelé kerekítve). Szóval MAXIMUM 31 köbméter víz folyt el. Ugye ők a nyitott állapot időtartamát nem ismerik, ezt le is írják, tehát ők is saccolnak. Biztosra vehetjük, hogy már ők is felfelé kerekítettek sok helyen, illetve, hogy ebben a 31 köbméterben egy-két csőtörés apró vízhozama is benne van - gondolom a központi vízórák alapján mért különbözetről saccolták vissza, hogy mennyi víz is folyhatott el.
Namost, 31 köbméter folyt el. 0.9 m3 / perc / tűzcsap. Tfh. egyetlen tűzcsap volt nyitva, ekkor az 31 / 0.9 = 35 (felfelé kerekítve) percig volt nyitva! Két tűzcsap 17,5 percig, stb. Hasraütésből írva: legyen mondjuk az, hogy megnyitottak 5 tűzcsapot, ekkor egy tűzcsap átlagosan 7 percig volt megnyitva.
Vagyis: a tűzcsapot megnyitották, a vízműkommandó 7 perc alatt kiért és elzárta a tűzcsapot. Akkor kinyitották a következőt, oda is odaértek, stb. Mindezt ketten ugye, mert hátha az egyiket leütik, izé, rosszul lesz.
Kérdés: hogy jön ki ebből a három óra munka?

Virág et. 2011.09.26. 12:22:32

@Dan_W_Smith: Egyszerű, biztos Miskolcról vagy Debrecenből indultak vonattal.

dr. Aullah 2011.09.26. 12:25:26

Mennyire elkeseredettek lehetnek azok az emberek, akik időt feláldozva, elintézték ezt. Sajnálnám is őket, ha nem tudnám, hogy ebben a percben is épp a mi pénzünket lopják.

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.09.26. 12:25:48

"..nagy mennyiségű víz megsemmisülve az utcára ömlött." LOL!!
Még a víz is szégyellte magát, hogy ilyen rendezvényen kell részt vennie.. :)

Megvan az új szakmám: tűzcsap elzáró akarok lenni!

ámbátor 2011.09.26. 12:31:17

@Dan_W_Smith: Ó, egy ilyen elzárással rengeteg adminisztráció jár. A csapot elzárni csak pár perc, de utána egyrészt 7 oldalas jegyzőkönyvet kell írni róla, másrészt ugye jött ez a felkérés a rendőrségtől, hogy számolják ki a károk összegét és ezt is valakinek ki kellett számolni, ellenőrizni, jóváhagyni, elvszíteni, tőzeg alá ásni, előkeríteni, iktatni, továbbítani, visszavonni, újraszámolni, jóváhagyatni, jóváhagyni, iktatni, újraküldeni. Ha erre csak három órát számoltak, akkor valójában ezek mocskos bűnpártolók, akik az elfolyt (megsemmisült) vízzel szerecsenmosdatnak.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.09.26. 12:32:56

És ezért a fosért fizetjük a brutális mértékű adót! Kurva anyjukat!

Csééé 2011.09.26. 12:34:58

1 ember vezeti az autót, 1 ember zárja el a vizet, 1 ember pedig papírra rögzíti az eseményt.
Így lesz hamarosan 1.000.000 munkahely:)

csárli hárper 2011.09.26. 12:36:41

"hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott." - részlet a rendőrségi jegyzőkönyvből."
azért ez gyönyörű....

Secnir 2011.09.26. 12:42:35

már bocsánat, de a Vízműveket nem lehetne beperelni mondjuk
-hamis tanúzásért
-jogtalan haszonszerzésért

illetve az APEH(NAV)-nál feljelenteni a számlázás miatt?

ennek egy oka van: amikor a tűzoltók vonultak, s nyitogatták ellenőrzés oka végett a csapokat, (minden híradóban benne volt !) a RENDŐRÖK zárták el, gumicsizmában baktattak mögöttük.
Kérdem én, akkor mit számláz a Vízművek? Ki volt ott náluk?
Megtoldanám azzal, hogy a tűzoltók ugye azért nyitogatták, hogy ellenőzrizzék, van-e benne víz. Erre a 'Vízművek elzárta'? Akadályozták egy hivatalos szerv munkáját?
Nem tudják pontosan mennyi víz folyt el? Nem működtek a mérőórák?
más:
jól értelmezem, hogy annyit számolt fel 1 m3 vízért, mintha az 99%-os tisztaságú ivóvíz lenne? a tűzcsapban nem véletlenül vmi kevésbé tisztított víz folyik véletlenül?

szóval egy kezdő bojtár kb. öt perc alatt rá tudja húzni a vizeslepedőt a Vízművekre, csak hajrá.
ebből eredően a rendőrség többi megállapítása is bukik.

teefau 2011.09.26. 12:54:59

Fideszes kolléga amikor meghallotta hogy ebéd felett miről dumálunk odaült hozzánk és ecsetelni kezdte, a büntető eljárás a legkevesebb, ha ezt nem teszik a mocskos munkakerülő tüntetők máris 20 ezer forinttal csökkenthető lett volna az államadósság...eszemfaszom...

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2011.09.26. 13:08:23

@ketroot: Nem kell Hofi, ma is remek homoristák vannak.

(Magánvélemény, de Hofinál sokkal jobbak is.)

Virág et. 2011.09.26. 13:13:15

@teefau: Nyugtasd meg, hogy a bcs-nyel okozott kárt megtéríttetik az elkövetővel, tehát az államadósság elleni harc nincs veszélyben.

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.26. 13:17:05

Csodálom, hogy a bibsi zászló hamuja nem okozott 20137 forint kárt.

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · http://tiny.cc/z9ur9x 2011.09.26. 13:17:08

@teefau: ó te szegény, nem irigyellek, micsoda gondolati magasságokat láthatsz, nap mint nap :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.09.26. 13:21:05

A rabosított nyugdíjas tűzoltó legközelebb óvatosabb lesz a pszichikai bűnsegély nyújtásakor ...

hoplita 2011.09.26. 13:21:09

@teefau:
Fasza kollégáid lehetnek.
Én az ilyeneket megszoktam nevelni....a minimum, hogy a retkes annyába kűdöm, ha kicsit morózusabb hangulatom van, akkor még meg is nyakalom.
Micsoda egy állat...!!!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.09.26. 13:28:37

Beleolvasok ebbe a jelentésbe,mintha szülészeten lennék.Elfolyt víz.Ez röhejes.
Amúgy volt egyáltalán kormányváltás?Ezek ugyanolyan hülyék,mint a szocik.És még vannak akik azt mondják sokkal jobbak.

teefau 2011.09.26. 13:32:56

@hoplita: Csak egy van, és teljesen reménytelen, kár belé az energia. Még a fizujából utalt is az államadósság alapba, sőt az asszonyéból és a családi pótlékból is, merthogy minden magyar állampolgár kötelessége a harc. Mi meg hoztunk neki csokit a kűfődi nyaralásokból amiknek az árát ledolgoztunk és nem utaltuk az alapba...Ha olvasnám nem hinném hogy van ekkora balfasz, de mióta belépett tudom hogy jé, tényleg vannak ilyenek...

Terniak 2011.09.26. 13:41:43

csak annyi, hogy az elfolyt víz ára nem kár, hanem elmaradt haszon, ami büntetőjogi értelemben nem kár.

Ez max egy garázdaság szabsértés, illetve, ha a tűzcsapot megrongálták, és azzal bekövetkezett valamilyen kár, akkor aszerint minősül.

EZ így koholt vád.

dr. Aullah 2011.09.26. 13:52:29

OFF:

És folytatódik:
index.hu/belfold/2011/09/26/ujabb_nevvaltoztatasok_lesznek_a_koztereken/

Ezek, meg a vízcsap randalírozók keresése az igazán fontos dolgok.

yoda-jedi 2011.09.26. 14:07:01

mitől rongálás a vízcsap megnyitása????? szerintem az rendeltetés szerű használat...
vagy a vizet koszosan tudták visszatuszkolni?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 14:07:49

Fegyverneki halálos veszélyt jelent a Nemzeti Együttműködés Rendszerére. Remélem még ebben az évben láthatom a nyilvános akasztását! Senki nem locsolhat ki 7000 forint értékű vizet, miközben a Kedves Vezető ellen tüntet!

@Reckl_Amál: Voltak vandálok, akik autókat gyújtottak fel. Kb 100 ember, szeptemberben.
Volt kint az utcán 200.000 ember okt 23án, akiket bántalmaztak, megaláztak, megcsonkítottak, megfélemlítettek.

De nyomjad csak tovább az ostoba demagógiádat te pribék-fan. :o)

Illúzióromboló kockacukor 2011.09.26. 14:08:08

"a nyomozás során több száz oldal irat keletkezett, és még a gyanúsítottak cellainformációit is beszerezte a rendőrség a mobilszolgáltatóktól."
Tudnám mi a fasznak találták fel a GPS-t, ha cellainformációkból ilyen pontosan meg lehet mondani, hogy nem csak elment a tűzcsap mellett (környékén, utcájában) a többiekkel együtt, hanem ott állt közvetlen mellette egy darabig.

yoda-jedi 2011.09.26. 14:08:48

ami itt folyik az már tragikomédia...
akkor a vik torkának azért esnek majd a zemberek mert a kocsija mozgássérült helyen állt... szval nem kell idegeskednie nem a hazaárulás és bűnszervezetben ország kasszájának fosztogatása "ügyben"

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 14:10:03

@Aullah: .Ne zavarjon, hogy ezek mindegyikbe benne volt az előző posztban.
Viszont praktikus, mert úgy ugyanazon az apróságon naponta tudsz felháborodni.

Nem vagyok fideszes 2011.09.26. 14:10:49

Tehát MTV székházat ostromolni/felgyújtani szabad, széjjelb*szni a várost szabad, hídat lezárni szabad, sőt, ezek mindegyike dicsőségteljes dolog, aminek elkövetőit egy direkt erre hozott jogszabállyal kell mindenáron kimosdatni, de két tűzcsapot megnyitni fúj-fúj, az ilyet rabosítani, börtönbe vetni.

Értem.

Jaffar 2011.09.26. 14:14:12

@Lófasz Hadnagy:

Látom kezded érteni a lényeget. Így tovább elvtársak, elöre a narancsköztársaság útján! :D

NYJetsTD 2011.09.26. 14:14:45

Ha ezt egy banánköztársaságról szóló könyvben olvasom, örülnék hogy itt élek.
Így csak nagyon-nagyon szégyellem...

ketroot 2011.09.26. 14:15:30

@molnibalage:

Vannak ma is persze, ezen nem fogunk összeveszni.

Nem vagyok fideszes 2011.09.26. 14:19:14

@Jaffar:

Annyira, de annyira megnézném, hogy vajh' mi volna, ha ugyanazok a felheccelődött, B-közepes kuruttyok most Don Pintér rendőrségének esnének neki pont ugyanúgy, mint 2006-ban...

bucbuc 2011.09.26. 14:19:25

Ja értem, tehát tök jó, hogy megnyitották, rendvédelmi dolgozóhoz méltó.

Még több nyugdíjat nekik és a rendőrszakközép elvégzése tán járjon.

Ja és ne duplázzák meg a kamatmentesen felvehető hitelkeretüket is!

Megérdemlik.

bucbuc 2011.09.26. 14:20:28

@zero: Mer az a normális, nem? A szerzett jogok mindenek felett.

szmoker (Homo Trollicus) 2011.09.26. 14:20:53

@Virág et.: drága Virág elvtárs, Ön szerint is érdemes lenne halálbüntetést kérni ezekre a lázongó tűzoltókra?

.... a statuálás a lényeg :)

NYJetsTD 2011.09.26. 14:21:53

@bucbuc: a mai narancsbögrét megnyerted... idióta droid

bucbuc 2011.09.26. 14:23:48

@NYJetsTD: te meg a pirosat, kedves elvtársam.

Miből derült is ki hogy fitsizfan vagyok?

szmoker (Homo Trollicus) 2011.09.26. 14:24:34

@Csééé: hmh, hány naridroid kell egy villanykörte kicseréléséhez? :)

NoNight · http://anothernonight.blog.hu/ 2011.09.26. 14:25:06

Megsemmisült víz? Ezeket az embereket vissza kéne utalni általános iskola alsó tagozatba, környezetismeret órára. Még ha esetleg ivóvíz lenne (de ugye a tűzcsapokban nem az van, sőt, már láttam olyan tűzcsapot, amire rá is írták, hogy ne igyál belőle, mert még legionellabacit is kaphatsz - igaz, ez Hollandiában volt), akkor érteném... de még a rongálás sem állhat fenn, hisz a tűzcsapban nem esett kár.

Tehát marad némi elpacsált víz, ami viszont polgári jogi kárigényt jelent, ehhez jöhet még a kárelhárítás költsége. De az meg egy kicsit arra a viccre emlékeztet, hogy "a három kalapácsütés csak 300 Ft, a többit azért kérem, mert tudtam, hogy hova kell ütni".

Puszta jelenléttel buzdítani valakit még nem pszichikai bűnsegély. Az az, mint például az öngyilkosságra rábírás bűcselekményénél az "igazad van, szart se ér az életed, akaszd csak fel magad", ahogy kedvenc profom mondá...

...hogy én hogy utálom ezt a "barátok közt" színvonalú jogászkodást, pláne ha nem jogban járatlan emberek teszik...

l.x. 2011.09.26. 14:25:31

De kérem, a 27500 forint, csak a víz... tessék ehhez hozzáadni, hogy a nyomozó hatóság négyhavi munkájába került a gyanúsított/tettes kézre kerítése! Napokon, heteken át csak miatta kellett üzemeltetni a Teve utcai hedkvótör infrastruktúráját.
Költséges felvonulás lesz ez a végére.

yoda-jedi 2011.09.26. 14:25:39

@bucbuc: most komolyan? ebből az jön le neked hogy minden tűzoltó bűnöző???

pont róluk van a legjobb véleményem a hivatalok közül...

a szerzett jogról meg anynit hogy a jogállam alapja... el lehet venni... de megy mindkettő...

Nem vagyok fideszes 2011.09.26. 14:26:29

@bucbuc:

Drága kisnarancs, azt az apró ellentmondást hogyan vagy képes feloldani orbáncsillagos, tyúknyi agyacskádban, hogy azok, akik annó egy törvénytelen kordonbontással "megnyitották a zemberek előtt a Kossuth teret, mert ott mindenkinek joga van kifejezni a véleményét", éppen sorba tiltatnak be ellenük irányuló tüntetéseket, akik pedig a múltban ilyenen részt vettek, azokat röhejesen átlátszó indokkal meghurcolják?

Vagy mondd ki szépen, hogy narancskodni szabad, antinarancskodni meg nem.

bucbuc 2011.09.26. 14:27:09

Rohadtul meg tudom sajnálnia rendőröket ám, igazatok van, nem elég a kamatmentesen elérhető hitelük, kell a korkedvezményes 2-5x ös átlagnyugdíjuk is 40 évesen.

Most már megértem miért volt joguk megnyitni a tűzcsapokat. Eddig fityiszdroid voltam, mert nem értettem, de köszönöm, hogy meggyőztetek.

Elfolyt víz! Hahahahaha.

Nem vagyok fideszes 2011.09.26. 14:28:21

@no-night:

"a három kalapácsütés csak 300 Ft"

Szándékos volt az áthallás a hülyenépszavazásra, vagy csak véletlenül jött ki ilyen jól? :-)

bucbuc 2011.09.26. 14:29:13

@Lófasz Hadnagy: Nincs ellentmpndás, mert nem vagoyk Orbánfan.

Na?

Csak szimplán faszságnak tartom, hogy mert a fidesz csinálta akkor az elítélendő. Igenis faszság a korkedvezményes nyugdíj és ezért nem kéne nekik sem tűzcsapokat nyitogatni.

Ja hogy orbán ellen vannak akkor már barátok?
Bakker.

csoko20 2011.09.26. 14:30:39

Nemzeti Hitvallásunkban benne van a természeti kincsek védelme! A kiváló minőségű veztékes magyar víz szándékos és gyalázatos pazarlását nem hagyhatja szó nélkül a kormány!!!

Az egyelen mentség, ha nagyon szomjasak voltak....

bucbuc 2011.09.26. 14:30:58

@bucbuc: Drága kisrendőr, belement a rendőrcsillagos tyúknyi agyacskádba? :)

bucbuc 2011.09.26. 14:32:33

@yoda-jedi: Nem, nekem az jön le, hogy kussolhatnának csendben, mert eddig igen el voltak kényeztetve.

csoko20 2011.09.26. 14:34:26

@bucbuc: Te faszkalap!

A tűzcsapot TŰZOLTÓK nyitották meg, nem rendőrök!!! Nekik pedig tágabb értelemben ez a dolguk:)

NYJetsTD 2011.09.26. 14:34:52

@bucbuc: se piros, se kék, se narancs, se barna, se zöld kedves öcsém,,,
De ha valaki nem látja, mi a gond ezzel az egész katyvasszal, azon mi már nem tudunk segíteni. Megvetőn lenézzük és megyünk tovább...

rókafogta 2011.09.26. 14:36:05

@csárli hárper: "hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott." - részlet a rendőrségi jegyzőkönyvből."
azért ez gyönyörű.... " Akkor ha legközelebb egy bizonyos valaki jelenlétében valaki azt mondja kapja be, és én helyeslően bólintok már bűnsegéd vagyok ezért hány évet lehet kapni ebben a "k.... a "országban? Múltkor is olvastam aki szakdolgozatot hamisít más helyett akár 2 év letöltendőt is kaphat. (Nem mintha nem helyeselném ha büntetik) de kérdem én bizonyos emberek büntetlenül elkövethetik a zsarolás megfélemlítés megtévesztés lopás hazudozás cselekményét? Csak azért mert valamilyen posztra emelték?

bucbuc 2011.09.26. 14:36:52

@yoda-jedi: Hát nézd, a szocialista kormányok igen bőkezűen vásárolták a szerzett jogok osztogatásával a szavazatokat.
A buta fityesz nem csinálta, nemtom miért, talán hülye volt talán volt vmi jövőképe.
2002-ben én is buktattam őket, azóta se szavaztam rájuk, de fixa ideám, hogy ha ők maradnak (utólag okos az ember), akkor 2006ban már euróval fizettünk volna.

Csak szólok, hogy kurvára hozzá kéne nyúlni a nyugdíjakhoz is meg az alanyi jogon járó családi pótlékhoz is, mert kibaszott nagy baj van. De igen, emellett a rendvédelmisek szerzett jogaihoz is.

Tudod ez vonatkozik az ott dolgozó sofőrre meg gyógytornászra is, baromi igazságos dolog.
De én vállalom akárkinek a szemébe mondom, hogy nem érdemli meg jobban egyik rendőr vagy tűzoltó sem a korkedvezményt vagy az ingyenhitelt mint mondjuk egy géplakatos, aki 65 évesen is tartani fogja ha tudja a nagyflexet. Vagy egy tanár, vagy bárki.

bucbuc 2011.09.26. 14:39:36

@NYJetsTD: Ej, most a lelkembe tiproltál.

Na jó utat bocikám. :)

nemjogasz 2011.09.26. 14:40:21

Egy hivatásos tűzcsapelzáró óránként 3500-at keres? Azaz havi 560 ezret? Nincs véletlen felvétel tűzcsapelzáró szakember munkakörbe a vízműnél? Én vállalnám, az biztos.

rókafogta 2011.09.26. 14:40:25

@bucbuc: Nem mi ígérgettünk nekik tegnap se, hanem a kis nagy ember, a zászlófelvonásos avatás után tőle kérjed számon! Bár mindenki tudja, hogy hazudott, vagyis nem azt teszi amit mond.

bucbuc 2011.09.26. 14:41:12

@csoko20: Csak nem a tüntetésen. De ez olyan apróság ami fölött el kell siklanod, ha ilyeneket akarsz írni.
Vagy azt lehet? Mit lehet még? Amit te igazságosnak gondolsz?

Te faszkalap.

NYJetsTD 2011.09.26. 14:41:23

"Ön a rendelkezésre álló adatok szerint részt vett a fent jelzett cselekményben olyan módon, hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott." - részlet a rendőrségi jegyzőkönyvből."
Egy fradi-újpest után a metrón is elvégzik ezt a vizsgálatot?

Gyömbérsör 2011.09.26. 14:42:16

Micsoda arcátlan hazugság ! A tömegben haladók által megnyitott tűzcsapokat a végén mi zártuk el, ehhez a vízműnek kurvára semmi köze nem volt, el nem végzett munkát számoltak fel. Bizonyára a megzokás.... NAV, hol vagytok????

Vidéki 2011.09.26. 14:44:37

„A legviccesebb az egészben, hogy a kárérték csak 6500 forint volt, de a vízművek feltolta 20 ezer forint fölé, hogy büntetőeljárás indulhasson ... no komment.”

Persze ez csak Vastagbőr féle matematika alapján van így.

Nem egy tűzcsapot nyitottak ki, nem néhány percre. TV felvételeken látható volt, hogy hatalmas területek úsztak a vízben.

Háztartások vízdíjat és csatornahasználati díjat fizetnek. A kettő összege 1000Ft/köbméter körül van.

Vastagbőr szándéka átlátszó: bagatellizálni a garázdaságot, támogatni a káoszt, az anarchiát.

bucbuc 2011.09.26. 14:44:50

@rókafogta: Nyilván hazudott, és?

Ha megmondaná mit kell tenni a következő héten -1millió szavazata lenne.
Ezért lett megalkuvó és hazaáruló Gyurcsi példaképetek is (akinek nem inge).

És ezért lennétek ti is hazugok, fikkancsok (akinek nem inge).

Hazudik Orbán, igen ok. Akkor máris jogos a korkedvezmény, lehet nyitogatni a tűzcspokat?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 14:45:14

@NYJetsTD: Ez most komoly, nem vitz?
"jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította"

Húvazz, mindjárt törlöm az írásomat, nehogy jelenlétemmel olyan cselekmény elkövetésére buzdítsak, mely ellentétes a NER szellentésivel..:-(

Emiksz 2011.09.26. 14:46:53

2006-ban a TV székház újjáépítése kijött húszezerből?

berczy04 2011.09.26. 14:47:18

@bucbuc: Bocs, hogy beleugatok, de szerinted nem érdemlik meg???
Csak három kérdés, és ha mindre igen a válasz, akkor relevánsnak fogom tekinteni a véleményedet:
1, Mentettél már kis tűzből, lángokból embert a hátadon, létrán, hatodikról?
2, Álltál már szemben szamurájkarddal, lőfegyverrel, késsel vagy Ő vagy én helyzetben?
3, Próbáltál már újraéleszteni egy balesetes embert mögötted a feleségével, gyerekével? Közölted már utána a halálhírét a hozzátartozókkal?

NEEEEM? Ja, pardon.
Akkor mit ugatsz, faszkalap?

yoda-jedi 2011.09.26. 14:48:08

@Vidéki: po:cs vagy

a tűzivízről nincs rendszeres fogyasztás, az hogyan jön a qva csatorna-víz díjadhoz??? agyatlan

az összeset ez a nyugger nyitotta meg????

Németh András 2011.09.26. 14:48:11

@Secnir: a tűzcsapban tényleg nem 99% tisztaságú víz van hanem 100%-os. Szerinted van egy külön rendszer építve a tűzcsapokhoz?

Egyébként van létjogosultsága hogy két vízrendszert építsenek ki, ha jól tudom van erre egy németországi példa, de nem túl elterjedt.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 14:48:16

@bucbuc: Hazudott Gyurcsány, igen, ok. Eszerint lehet jogos felháborodásban autókat gyújtogatni, kukákat borogatni?
Na jó, ez utóbbit a nyóckerben lassan már nem (ha hajléktalan az elkövető és ezt igazolják is:-), előrehaladás ez is, mi?

spinat 2011.09.26. 14:48:29

azért arra kíváncsi lennék, hogy a kifolyt vizet hogyan semmisítették meg a tüntetök.

bucbuc 2011.09.26. 14:48:52

@namitirok: Hát ennek tényleg nincs alapja, ha tudnád mennyi de mennyi vádiraton tudnál nevetni, kár hogy azokba nem olvasol bele.
Nade mindegy. Már késő bazmeg, ezek elvisznek, mer kommentelsz, olyanok!
Ezt elbasztad neked annyi.

A maradék meg így viccelődjön tovább, tessék rettegtetni.

pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2011.09.26. 14:49:19

@Vidéki: igazad van, mindenki kapja meg a melto bunteteset. ha a tuzcsap nyitogatasert bunti jar, akkor remelem azok kozott is kosztanak majd 20-30 evet akik az elozo ciklusban tortek zuztak es ossze szartak-hugyoztak a kossuth teret.

bucbuc 2011.09.26. 14:49:23

@namitirok: Nem jogos!
Kérem a többi kérdést.

Németh András 2011.09.26. 14:49:45

@teefau: létezik még fideszes kolléga?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.09.26. 14:49:48

@TaTa86.:
200 000 embert csonkítottak meg? :O Látod, ez nekem teljesen új információ. Azt mondanám, hogy az arány fordított, csak éppen ez a 200 000 nem stimmelne sehogy sem.

A Fidesz meg a tőle jobbra állók éveken át zilálták szét a közéletet az áldozatokra hivatkozva.(és most már titokban biztos fogják is a felelőssebben gondolkodók közülük, hogy talán hagyni kellett volna kicsit dolgozni a másik oldalt, talán nem növekedett volna ekkorára a szar. Az már más kérdés, hogy viszonylag hamar el is ment a kedve Gyurcsányéknak a szakszerű kormányzástól. Viszont hivatkozhatta a csürhére végig mint ellenpontra.)

A fene sem támogatja a túlkapásokat. De ha a randalírozókelőléphet szabadságharcossá, mert pár rendőr elvesztette az eszét, akkor a kiabáló nyugdíjas tűzoltó se legyen már "pszichikai segéd" rongálásban!

Érted már, csőcselék-pártikám? (Nyilván nem. :) )

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 14:50:41

@bucbuc: Bocs, most mennem kell, vár az illegalitás, majd szamizdat írok tovább!:-P

bucbuc 2011.09.26. 14:50:50

@berczy04: Ok, egy emberi hang.

Aki ilyet tesz kapjon vmi szorzót és/vagy jutalmat.

Aki nem, az nem! A gyógytornász BM dolgozó, meg a sofőr ne. Meg az se akinek a legnagyobb hőstette a bokorból lézerezés.
Szerinted?

yoda-jedi 2011.09.26. 14:51:29

@spinat: elégették... azért hívják: TÜZIVÍZ nek

@Emiksz: " 2006-ban a TV székház újjáépítése kijött húszezerből? "

az szumma 5650 FT volt (8 üdítő, pár sütemény és 12 túrórudi), jaaa plusz az autómata zárja... de az is benne van azt egy szaki majdnem ingyé...

NYJetsTD 2011.09.26. 14:51:32

@Vidéki: "bagatellizálni a garázdaságot, támogatni a káoszt, az anarchiát."

Akkor a Kedves Vezéred és bajtársai nagyon nagy bajban vannak, mert a net megőrzi az összes felszólalásukat, a vekkeres tüntesétektől a kordonbontásokig...

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.26. 14:52:21

@no-night:

"Tehát marad némi elpacsált víz, ami viszont polgári jogi kárigényt jelent"

Az igaz, hogy elegáns (mondhatni, elvárható) lett volna, ha a szakszi az akció után elmegy a tűzoltóság pénztárába befizetni 6500 jó magyar forintot. Így egy szava nem lehetne senkinek, főleg nem az ÁVH-nak.

bucbuc 2011.09.26. 14:52:25

@namitirok: Lehetőleg olyat írj, ami a magyarok eredendő bűnösségére vezet vissza mindenben, akkor kapsz egy csomó "támogatót" külföldről és elsőbbséget nagy újságokban. Feltétlenül említsd meg a diktatúra és és a náci szavakat is.

¦卍®Ξ™ 2011.09.26. 14:54:26

@Vidéki:

ha megnézed azt a vízműves papírt, az összes elfolyt víz volt 6 400 forint, a csapok lezárásának költsége volrt 21 000 forint a két vízműdolgozónak .
nem csaponként te nagyon hülye.

persze a csapokat nem ők zárták el, hanem a rendőrök akik a menetet biztosították és ez látható a készült videókon is, de ez se zavarjon a fityisz seggének nyalásában:)

berczy04 2011.09.26. 14:54:33

@bucbuc: Jé, emberi hang tőled is.
Pont ezt ugatom már régóta, hogy diferenciálni kell. Igazad van. Sofőr, diszpécser, előadó (vagy tököm tudja hogy hívják), adminisztrátor NE! De aki bevetésre jár, elfogásokra jár, vonulós tűzoltók, rohammentők igenis kapják meg.

Csak hát ugye sokkal egyszerűbb mindent elvenni, s ezzel olyan társadalmi feszkót gerjeszteni a népben, mint ami itt fröcsög sokak száján.
az "Oszt meg és uralkodj" elve mond valakinek itt valamit?
Csak, mert pont ebben van a kulcs, véleménym szerint!

Németh András 2011.09.26. 14:55:13

@no-night: milyen mókás, te már a második vagy aki szerint a tűzcsapban nem ivóvíz van, akkor mégis mi a fene (minden tűzcsapot el elfojtott forrásra telepítettek?)

A Holland példád esetén meg lehet hogy tűzívíztározóról volt szó nem tűzcsapról.

NYJetsTD 2011.09.26. 14:55:56

@bucbuc: "Hazudik Orbán, igen ok. Akkor máris jogos a korkedvezmény, lehet nyitogatni a tűzcspokat?"

Te kis géniusz, ha észreveszik, hogy beszöktél az ápolók irodájába, megint lefognak szedálni...

nemecsek ernő áruló 2011.09.26. 14:57:03

@bucbuc: Remélem benn égsz egy lakásban, amikor a szolgálatba visszakényszerített 60 éves ízületi-gyulladástól szenvedő tűzoltó nem bír felmászni a létrán, hogy megmentse a te kádárista kommunista patkány seggedet, te gyökér!

Németh András 2011.09.26. 14:57:39

@nemjogasz: de évente 3 óra a meló, a készenlét alatt meg nem fizetnek :)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 14:58:01

@bucbuc: A hülyeség nem bűn és ebben nem minden magyar felelős.
Bár:
"De böjt s jámborság néked mint a pélva,
mert vétkesek közt cinkos aki néma.
Atyjafiáért számot ad a testvér:
nincs mód nem menni ahova te küldtél."

Babits Mihály: Jónás könyve

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.26. 14:58:48

@Vidéki: elvtárs, a politika más terep, mint a hétköznapok. Ha a kertedben üvöltesz, akkor hülyének néz mindkét szomszédod, ha egy tüntetésen, akkor csak az egyik, a másik büszke lesz rád. Néha becsúszik egy kis durrantás, koktélozás is, a politika az egy ilyen bicikli, ez még nem anarchia, sőt. Az anarchista buliból nyitja meg a tűzcsapot, nem azért, hogy nyomatékot adjon bárminek is.

csoko20 2011.09.26. 14:59:35

@bucbuc: Na, édes egy pucám!
Ha zavar pár tűzcsap, mert ILLEGÁLISan megnyitották, akkor kérlek mószerold be Lázárt, meg a többieket is a lézerblokkoló miatt, Szíjjártót a pofátlan 2 milla feletti keresetéért, Selmeczi Gabit a manyup pénzek lenyúlásáért. Orbánt az engedély nélküli kordonbontásáért.

Ha ezzel meg vagy, gyere vissza!

Németh András 2011.09.26. 14:59:54

@spinat: zoxigénre és hidrogénre bontották :D

crashdummy 2011.09.26. 15:03:15

Hú, de jó munkahely lehet a Vízművek. 3500 Ft óradíj, napi 8 órával, havi átlag 23 munkanappal számolva 644,000 Ft fizetésnek felel meg, Ha ennyit kap egy csapelzáró, akkor mennyit kereshet egy vezető? Wow.

szivatnakanyám 2011.09.26. 15:03:26

@bucbuc: 239e emberről beszélsz kik előrehozott nyugdíjasok. Innen nézve nem valahol máshol kellene keresgetni? Nem vitatják ha szükséges változtassanak, hanem azt hogy visszamenőleg ne tegyék te barom.

yoda-jedi 2011.09.26. 15:04:24

@crashdummy: +hogy ott se volt és nem is csinált semmit,....

lényeg hogy lepapírozzuk... osztjónapot!

akimellon 2011.09.26. 15:05:05

@TaTa86.: 200 000 megcsonkított ember..... ja, mindnek kilőtték a szemét.....

szóval: látom már nem rajongsz viktorért, ezért talán most már meghallod, hogy akkor A RENDŐRSÉG SZÓLT A SZERVEZŐKNEK? CSAK ŐK TOJTAK RÁ! vagyishát viktorka azért elhúzott időben......
/az meg,hogy a rendőrök köcsögök az hosszú ideje pártsemleges, egyszerűen a aki rendőrnek megy, az nagyrészt erőszakos személyiség, fingjuk sincs a politikáról./

berczy04 2011.09.26. 15:06:06

@szivatnakanyám: No igen, ez is elég fontos momentum. Tegyék, ha kell, a következő rendőr/mentős/tűzoltó stb. már ezen ismeretek alapján választja a pályát. De visszamenőleg??? Hejj, hun élünk kérem szépen?
Ha tegnap még vettem cigit, ma meg már tiltott lesz, akkor lesittelnek, mert előtte 6 évig bagóztam? Ne már!!!

potyus 2011.09.26. 15:06:48

"fejétől bűzlik a hal" mondja a közmondás, és ez igaz a jelenlegi rendőrségre, egyáltalán a Belügyminisztériumra.
Tudja mindenki, hogy a belügyminiszter tulajdonképen egy bűnöző!
Csupán bűnszövetkezetet működtet, adót csal, és az ellenfeleit likvidálja, mint például Tasnádi Pétert, akiért nem nagy a kár, de azért mégis.....
Tudvalevő, hogy közöttük a harc a végtelenül "legális" sé teljesen az európai normáknak megfelelően működő kinai piac felügyeletéért, és működtetéséért ment. Azért ment, mert Tasnádi kiiktatva, és a T. belügyminiszter úr már kiszállt az ügyletből, tavaly év vége felé eladta potom 1.5 milliárd forintér a hobelevancot úgy ahogy van. Mert szólt neki a főnöke: ugyan Sanyi, nehogy támadási felületet adjál, mint B.miniszter. Ez meg szót fogadott, oszt eladta. Be is vallotta, volt is röhögés a padsorokban. Lássuk be azért másfél milliárdnak a napi kamata 410.000 Ft + belügyminiszteri fizetés, csak kijönnek ketten az asszonnyal..........

berczy04 2011.09.26. 15:08:02

@akimellon: Nagyrészt erőszakos személyiség? Jajajj, ingoványos talaj...
Én utálom a rendőröket, mint a szart, de az általánosítást még jobban!

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.09.26. 15:08:22

@bucbuc:

Igazad van részben a korengedménnyel. De amúgy átlátszó a szöveged, te is egy naridroid vagy csak már nem mered vállalni teljes mellszéllességgel. Tudod te azt mondod nem szavaztál rájuk 1998-ban, 2002-ben. Igen sőt 2006-ban sőt 2010-ben is. Engem átvertek bevallom őszintén, megvezetek éveken keresztül mert azt hittem a normalitás talaján állnak és tényleg tenni akarnak az országért. De nem sajnos ezek komplett klinikai esetek, sült bolondok, de te éltesd csak az elmegyógyintézet szökevényeit nyugodtan....

Mondj egyetlen egy intézkedést az Orbánéktól a második kormányzásuk alatt aminek volt értelem ami jó. Nincs ilyen, mert amivel elviekben egyetért az ember pl. túlságosan is engedékeny korengedményes lehetőségek még az is úgy csinálják meg mint egy komplett idióta aláásva a meglévő jogrend alapját a jogbiztonságot. De nem kezdem ragozni.

Az meg, hogy egy ilyen idiótaságra költik a pénzünket, hogy egy nyomorult tűzcsap kinyitását nyomozgassák meg vérlázító. Tudod te mennyibe került ez a 6500 Ft neked, nekem, az államnak...Vagy 800.000 Forintba. De örömködj csak neki, és élvezed amint a narancskommandó hazavágja ezt a nyomorult országot....

Nikosi · http://ius-murmurandi.blog.hu 2011.09.26. 15:10:38

@Vidéki: Mi is volt 2006-ban. Mi is volta kordonbontás....

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 15:11:00

@berczy04: De, már!
Még a végén Tótawé-nek lesz igaza, maikor már majd' minősíthetetlenül minősít??

Girhes Joe 2011.09.26. 15:12:03

Nem büntetést érdemelnek hanem fizikai Nobel-díjat!!! A világon nekik sikerült elsőként kísérletileg is igazolva cáfolniuk az anyagmegmaradás törvényét, a víz megsemmisítésével. :)))))))

szivatnakanyám 2011.09.26. 15:13:55

@berczy04: Hát erről szól a fáma ezért tüntetnek mert ma ők holnap meg mi. De mit nem írok itt! az államosított manyupot is szó nélkül tűrte mindenki. Mit is foglalkozik valaki is a jogbiztonsággal?
Ki az, mi az, a lényeg az hogy lyuk van aztán még egyenlőre szelel is.

csoko20 2011.09.26. 15:16:14

@berczy04: "Ha tegnap még vettem cigit, ma meg már tiltott lesz, akkor lesittelnek, mert előtte 6 évig bagóztam? Ne már!!! "

Nyugi! egy dolog erősebb a 2/3-os kormánynál és az a dohánylobbi! Max. rádbasznak valami ideiglenes jellegű egészségügyi kockázati járulékot. Mondjuk a béred 98%, visszamenőleg...

vernon 2011.09.26. 15:16:33

Lehet hogy off, de erről eszembe jutott, hogy például amikor az épitkezéseken a betonkeverőt a tűzcsapra kötik az talán szabályos? Azért a vízért ki fizet? Sosem olvastam még olyanról hogy emiatt megbüntettek volna bárkit is.

berczy04 2011.09.26. 15:21:05

@szivatnakanyám: Na, valaki tán' még észre is veszi, hogy közvetve mellettünk is tüntetnek. Csak tudnám, hogy a legtöbbeknek miért olyan baromi nehéz felfogniuk?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 15:23:33

@Nikosi: Mi lett volna, jogos felháborogatás, miként a Független Magyar Bíróság is ítélte:
"a feljelentésben sérelmezett cselekmény nem valósítja meg a rendzavarás szabálysértését, továbbá a cselekményt megvalósító személyeknek szándéka nem a rendőri intézkedés tényleges megakadályozására vagy ellehetetlenítésére irányult, hanem pusztán azzal való egyet nem értésüket jelképezte cselekményük, valamint a demonstrációnak szánt esemény kifejezetten békés volt és az abban részt vevők törekedtek a károkozás elkerülésére is. "

Na, ígyen ,ellentétben a mostani, "bűnsegédként elkövetett rongálás vétsége" tényálladékkal, mi fennen forog !

Secnir 2011.09.26. 15:26:37

ööö...
...."A tűzcsapról vételezett egyidejű oltóvíz mennyiségének tűzcsap vízhozam-méréssel történő igazolását a tűzoltóság írhatja elő. A tűzcsap vízhozam-mérésről készült jegyzőkönyvet a tűzoltóság számára be kell nyújtani." forrás: vizmuvek.hu/hu/fovarosi-vizmuvek/kozos-kepviselok/vizvetelezes_engedelyek/hasznalatbaveteli_engedely/tuzcsap_vizhozam_meres

igazolta ezt valaki a Vízműveknek? Mert az én olvasatomban nem, tehát hasraütésre ment.
csalás vádja megáll-é?

akimellon 2011.09.26. 15:28:40

@berczy04:
tudod, úgy hívják ezeket hivatalosan=erőszakszervezetek
meg amit birtokolnak = erőszakmonopólium
de, ha akarod fogalmazhatunk úgy: hogy "kiafaszagyerek" meló
ez kb olyan,hogy ápólónak pl. segítő, caritatív személyiségek mennek

Alterix 2011.09.26. 15:30:48

Nem lehetne azt mondani, hogy csak légtelenítették a vízveztékrendszeret?
Próbaüzem, mivel volt hogy tüntetéseken autók gyulaldtak ki...

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 15:32:58

@Secnir: Megvan a hunyó! A speciálisan kialakított mérőautó óradíja nincs is benne!
"Szakképzett kollégáink speciálisan e célra kialakított mérőautónk segítségével mérik, és igazolják az adott tűzcsapokon az oltóvíz mennyiségét. A Fővárosi Vízművek csak épületen kívüli szabvány altalaji, vagy feltalaji tűzcsapokon végez vízhozam mérést."

Rögtön az idézett alatt! Lehet, vita lesz még ebből, altalaji vagy feltalaji volt a szemét Tűzi)vízcsap?
Mondjuk egykutya, a neve elárújja: al(csút)talaj, fel(csút)talaj!

szivatnakanyám 2011.09.26. 15:35:36

@berczy04: Mert egy taho embercsoport. Mindegyik a saját farkát félti, és közben észre sem veszi hogy öket is kiherélték menet közben.

Bakter 2011.09.26. 15:36:16

- Tűzoltóság, miben segíthetek?
- LÉZER JÁNOS VAGYOK, ÉG A HÁZAM, BENNE A ZAUDIVAL, KŰGGYE A TŰZOLTÓKAT GYORSAN!!!!
- Sajnos nem tudom küldeni őket.
- MÉR? HOL A FRANCBA VANNAK????!!!!
- Börtönben, tűzcsap nyitogatásért kaptak két évet. Én a büfés vagyok.

Llew 2011.09.26. 15:36:42

Teljesen érthető az alapos nyomozás, hiszen terrorcselekmény volt készülőbe, melynek feltehetően a nyugdíjas tűzoltó volt a szellemi atyja. A tüntetők célja nyilvánvalóan az volt, hogy a helyszínen rendelkezésre álló, vagyis feltűnés nélkül használható víz "megsemmisítésével" robbanásveszélyes durranógázt állítanak elő. Az már csak mellékes, hogy a kifolyt vízből egyesek lophattak is, ha volt náluk egy üres palack. Remélem erre is kitértek az ügy felgöngyölítése során.

A jegyzőkönyv igazán rendőrösre sikerült ezzel a "víz megsemmisülve az utcára ömlött" szöveggel. Most akkor melyik? Ha megsemmisült, akkor megszűnt víz lenni, vagyis nem ömlött.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 15:39:31

@akimellon: @Reckl_Amál: Szövegértés, szövegértés.

"akiket bántalmaztak, megaláztak, megcsonkítottak, megfélemlítettek. "
Szerintem elég világosan kiderül a szövegkörnyezetből, hogy itt diszjunkcióról (vagy) és nem konjunkcióról (és) van szó.

"hogy akkor A RENDŐRSÉG SZÓLT A SZERVEZŐKNEK? CSAK ŐK TOJTAK RÁ! vagyishát viktorka azért elhúzott időben......"
Ö izé... és ha a rendőrség szól a szervezőnek, akkor szabadon rendezhetnek pogromot?

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 15:41:12

@Llew: Non, kámiaórán úgy tanultuk, hogy a zoxigén és a hidrogén gáz!
Namármost, ha gázzá változtatták,
(kitérő-
"- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- ...már elmúlt.-)
akkor bezony ömlik, miként az népi mondásban is benne vagyon: Gázömlés!
Ígyen!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 15:41:59

@Reckl_Amál: "Érted már, csőcselék-pártikám? (Nyilván nem. :) ) "

Lol! Az a csőcselék értelmiségiekből, diákokból, nyugdíjasokból úgy általában polgárokból állt.
Úgyhogy nézz szembe a tényekkel és felejtsd el a hülyeségedet.

Te viszont nem ellenkezdtél, büszkén nyalod a pribékek seggét, és tagadod a valóságot.
Gratula.

notib 2011.09.26. 15:42:11

zero Te tényleg zéró=0 vagy....

mielőtt írsz valamiről, tájékozódj...

a 20.000.- Ft értékhatár megszűnt, a tulajdon elleni szabálysértések értékhatártól függetlenül a bíróságokhoz kerültek, mivel elzárással is büntethetők....

az elfolyt vizet, ami köztudottan kincs, valakinek meg kell fizetnie, 3 találgathatsz, hogy kinek, nekünk a többi fogyasztónak....

legközelebb, ha a benzinkutasok fognak tüntetni, Ők a benzint fogják kiereszteni ????

gondolkodj, mielőtt írsz, tüntessen bárki, de ne a mások bőrére, a tüntetések során történt rongálások árát, az adófizetők fogják megfizetni, ennyivel kevesebb jut pl. szociális ellátásra,
6.300 Ft-ból elég sok éhes gyerek lakhatna jól...

Nurrddin 2011.09.26. 15:45:56

@Vidéki: a faxér jössz ide ilyen posztokhoz égetni magad? ostobább vagy mint eddig hittem

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.09.26. 15:46:01

@Vidéki:

Ismét király komment, Vidéki! :-)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.09.26. 15:49:15

@notib:

"a 20.000.- Ft értékhatár megszűnt, a tulajdon elleni szabálysértések értékhatártól függetlenül a bíróságokhoz kerültek, mivel elzárással is büntethetők...."

ez nem szabálysértés, hanem büntetőfeljelentés.

is 2011.09.26. 15:50:12

nem értem. 6500Ft az 30 perc, ha visszaosztom. mondjuk 5 tűzcsap volt nyitva, akkor fejenként 6 percig voltak nyitva? ez lehetetlen, két irányból is. egyrészt a vízművek reakcióideje több, mint 6 perc, azok a csapok legalább fél órára nyitva kellettek, hogy legyenek egyenként (itt hiányzik tehát egy szorzó a 6500 mellől, a csapok száma). de ha fél óra alatt kiértek, és elzárták, akkor nem lehettek 3 óráig ott, legfeljebb másfél órát. tehát kevesebb munkadíj, viszont több víz.

ez a papír nagyon gyenge érv lesz egy bírósági tárgyaláson.

elprotector33 2011.09.26. 15:50:50

@Vidéki: OMG... ezen mekkorát röhögtem!!!! :D:D:D:D Nagyon mélyen belelátsz a dolgok lényegébe. Kongratulésöönn!!! :D

sulcus (törölt) 2011.09.26. 15:51:36

Tűzcsapot megnyitni súlyos bűn!
Tankot elindítani viszont nem,mert azt a fidesznyik tüntetők csinálták.Azt is csak azért,hogy megvédjék az éppen véletlenül arra járó,nyugdíjasokat,terhesanyákat,rokkantakat gyerekeket,a rendőri brutalitástól!
Az MTV székházat meg a kommunista,zsoldosok gyújtották fel(a rémHÍR tv szerint forradalmi ifjak) és rabolták szét az ott álló autókkal együtt szintén jogszerűen és törvényesen!

Alterix 2011.09.26. 15:51:44

@notib: "6.300 Ft-ból elég sok éhes gyerek lakhatna jól... "

Szerintem inkább Lézer Jani nyomna be két kaszinótojást és egy sört a parlament büféjében!

Bakter 2011.09.26. 15:52:03

@Vidéki:
"Háztartások vízdíjat és csatornahasználati díjat fizetnek. A kettő összege 1000Ft/köbméter körül van."

Remélem a Tűzoltóság felszámolja neked, ha ég a házad, és oltani kell. Ott is pocsékba megy, hiszen minden tűz elalszik magától egy idő után.

Nurrddin 2011.09.26. 15:52:46

@spinat:
"azért arra kíváncsi lennék, hogy a kifolyt vizet hogyan semmisítették meg a tüntetök. "

elektrolízissel oxigénre és hidrogénre bontották, nem láttad a hátukon a nagy akkumulátorokat, generátorokat?
ami egyébként felveti egy újabb bűncselekmény gyanúját is, mégpedig a terrorizmusét, mert hát a kettő elegye robbanásveszélyes!
szinte biztos vagyok benne, hogy az így kinyert rengeteg oxigénnel és hidrogénnel robbantani akartak fideszes képviselők házainál

Homeoffice 2011.09.26. 15:52:53

Egy kis off:)

Nap kérdése :)
Ki mondta:)

"Mesterházy Attilát egy jó szándékú, rendes embernek ismertem meg, törekedtem is arra, hogy jó személyes viszonyt alakítsunk ki, ezért is nem akarom többször ilyen, számára is kellemetlen helyzetbe hozni."

drover(fanyul társa) 2011.09.26. 15:53:14

Szarrágó ország szaarágó fővárosa.
New York-ban a nagy kánikulai napokon a tüzoltók kinyitják az utcai tűzcsapokat hogy a gyerekek lubickolhassanak.
Ehhh...

is 2011.09.26. 15:55:16

@bucbuc: és viszont: ha Gyurcsány hazudott, akkor már rögtön jogos az országot megbaszatni a 2008-as hülyenépszavazással? meg akkor rögtön jogos felgyújtani autókat meg épületeket? meg szegény békés tüntetőnek nevezni azokat, akik ezen a videon vannak: www.youtube.com/watch?v=krI_r0LSyZ8 (ne a tankot nézd, hanem az égő aluljárót, meg a szájmaszkos embereket)?

Seduxen (már NEM dr.) 2011.09.26. 15:57:32

Öveket becsatolni!

Címlap! :DDDD

Bakter 2011.09.26. 15:57:41

@Llew:
viktorpedia.terrorelharitas.gov:

"A tűzcsap a polgárok számára előkészített ivóvíz megsemmisítésére szolgáló készülék. Terrorista csoportok gyakran használják az eszközt , hogy a társadalom pszichikai lélekegyesúlyát amortizálják.
Lásd még: nyomáspróba-szabotázs."

Llew 2011.09.26. 15:59:03

@namitirok:
Nono, nem varázslók voltak ott, hogy átváltoztassák a vizet. Az okfejtés egyébként helyes lenne, de a csapból még a víz ömlött, a zoxigén, és a hidrogén amit a vízbül vettek ki, már csak komótosan áramlott a légtérbe.

VT Man 2011.09.26. 15:59:16

Ha a tűzoltók randalíroznak: az jó, mert őket szeretjük.

Ha a "csőcselék" jobboldal randalírozik, akkor az rossz, mert őket nem szeretjük.

Értem.

VT Man 2011.09.26. 16:00:27

@is:
"és viszont: ha Gyurcsány hazudott, akkor már rögtön jogos az országot megbaszatni a 2008-as hülyenépszavazással?"

És ha valaki havonta többtízezer Forintot fizet járulékot, azt jogos azzal basztatni, hogy fizessen MÉG 300 Forint vizitdíjat?
Aki pedig segélyes, vagy csaló, annak ingyen van, mert rászoruló?

Seduxen (már NEM dr.) 2011.09.26. 16:02:18

@namitirok: @Llew: ne legyetek már ilyen korlátoltak!

nem látjátok a fényképen, hogy annak a tűzcsapnak 2 ága van basszátok meg? A jobboldalin ömlött ki a zoxigéééén, a baloldalin meg a hidrogéééén, csak a fénykép készítője fotóboltolta a képet, hogy:
1: az ilyen kémiai analfabéták láthassák a lényeget
2: legyen bizonyíték a koncep... ööö akarom mondani a bírósági tárgyaláshoz!

Remélem segítettem :DDDD

trazz 2011.09.26. 16:03:44

"spinat 2011.09.26. 14:48:29
azért arra kíváncsi lennék, hogy a kifolyt vizet hogyan semmisítették meg a tüntetök. "

Ez nagyon egyszerű kérdés. A válasz pediglen az hogy KIVONTÁK BELŐLE A ZOKSZIGÉNT!

yoda-jedi 2011.09.26. 16:05:53

@trazz: vagy széttaposták... vagy elégették... (tűzivíz)

legközelebbi tüntetéseken ha égni fog a parlament akkor nem merik majd kinyitni a tűzcsapokat a tűzoltók....

hihihihi

akimellon 2011.09.26. 16:08:04

@TaTa86.:
a rendőrség nem rendezhet pogromokat, de azért ha szól,hogy pogromot fog rendezni 1 óra múlva, akkor azért csak elmegyek...... ja,hogy a fidesz fő szevezői nem szóltak a "rajongóiknak"?
KIÉ IS A FELELŐSSÉG?

akimellon 2011.09.26. 16:14:09

@STX Joe: ne is fizess 300 Ft-ot vizitdíjnak, akkor amikor orvoshoz mész évente,vagy kétévente, mert szerinted az jobb, hogy 1,5%-al megemelik az E.Ü. hozzájárulásodat, AMIT MINDEN HÓNAPBAN FIZETSZ /Min bér: 78e osztva 100= 780X1.5= kb 1000 Ft/
Tehát éves 300-600 Ft neked sokkal több mint 12000 Ft

groggil 2011.09.26. 16:16:58

@Vidéki:
"Vastagbőr szándéka átlátszó: bagatellizálni a garázdaságot, támogatni a káoszt, az anarchiát."

Erre már csak annyit tudok mondani: Azt az álszent kurva anyádat, te cinikus nyomorult narancsbunkó! Hogy rohadnál meg: amikor a vezéred kordont bontott, az mi volt, te húgyagyú fideszes narancsgyökér? Ja, akkor az szabadságharc, talpnylókám? Nem csokis még a szád széle?

bbandi 2011.09.26. 16:18:26

Külön érdekes, hogy ha a vízművek becslését visszaszámoljuk, akkor: 6500/212,29=30,52, tehát fél óráig folyt egy csap, vagy 15 percig kettő, stb. Tehát a 3 óra jelentős része a kiszállás és az elzárás utáni munkákból (plombázás?) állt.

Bakter 2011.09.26. 16:26:12

Remélem holnap nem jön egy olyan hír, hogy a szóbanforgó galád személyek nem csak megsemmisítették a tűzcsapból folyó vizet, hanem a cipőtalpuk segítségével el is lopták azt a vízművektől. Van itt egy-két jogkövető, felháborodott polgár, aki ki is számolná, hogy a 40-s bakancsú és a 45-s bakancsú tűzoltó mennyi vizet lopott haza a medencéjébe. Wazze.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 16:28:57

@akimellon: Igen, mert a diktatúra zombija vagy. Ha a rendőrség azt mondja, hogy análisan megerőszakol holnap mindenkit, aki az utcán van, mert csak, akkor te engedelmesen otthon maradsz.

Abszolút megértem, hiszen erre nevelt a rendszer.

Egyébként a Fidesz rendezvényén senki nem viselkedett jogsértő módon, semmi olyan nem történt, ami miatt be kellett volna avatkozni. Persze jogos, "minek ment oda"?

I.C.ram 2011.09.26. 16:37:29

@Teremszolga: Hát nem egészen. Elmaradt haszon csak az egyik része. Ugyanúgy érte anyagi kár is. Mint ahogy a boltban lopsz egy csokit, akkor nem csak a csoki után járó haszontól, de annak beszerzési értékétől is megfosztod.

histar007 2011.09.26. 16:40:08

Ha hatóságnak mindent szabad, akkor nekünk is? Lehet gumilövedékkel emberre lőni, meg tűzcsapot nyitogatni. Csak azért nem gyújtogattak, mert senkinek sem volt kedve dolgozni...

Llew 2011.09.26. 16:41:50

@Seduxen: Bakker tényleg, hisz a H2O-ban is a bal oldalon van a H, a jobbon meg az O. Kösz.
Ha ezt Öveges professzor megélhette volna. Milyen látványos kísérletet csinálhatott volna egy ilyen vízbontó tűzcsappal. Egyébként ez esetben akkor ezt már nem zoxigén-hidrogén csapnak kéne hívni? És akkor a vízműnek semmi köze hozzá.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2011.09.26. 16:42:27

Tehát van kár: 27 500 Ft hivatalosan. A bűnösöket meg e kő iténi, ezt már Gino is megmondta a majálison. Nyilván ebben az országban a bűn, amit Fegyverneki Ferenc nyugdíjas tűzoltó elkövetett mélységesen felháborító.

Remélem a nyomozás, melynek során a bumburnyákok a korrupció ellenes izémizé hivatalban erre az eredményre jutottak sem került sokkal többe az adófizetőknek.

ketroot 2011.09.26. 16:45:02

@STX Joe:

Tűzcsap kinyitás= csőcselék randalírozása?

Link Elek 2011.09.26. 16:48:44

undorito diktaturat epitenek ezek a narancsszinu patkanyok

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.09.26. 16:49:56

@akimellon: nem a szemüket lőtték ki, hanem az agyukat szippantották ki és most itt kommentelgetnek a weben :D

Gera 2011.09.26. 16:55:11

Kár, hogy a rendőrség a gyilkosságok kivételével nagyjából semmit nem vizsgál ilyen alapossággal...

groggil 2011.09.26. 17:02:52

Remélem, miután megbukik ez a kormány (remélhetőleg még bőven 2014 előtt elkergeti a nép), az lesz az itt kárörvendő, álszenteskedő fideszes faszkalapok osztályrésze, hogy amikor tüntetni akarnak az új kormány alatt (nem, nem betiltani az ő tüntetésüket jó brfk módra, nem...én valóban demokrataként gondolkozom), minden fideszes tüntetőt, aki csak eldob egy csikket, papírzsebkendőt, tiltott helyen megy át a zebrán, stb...rommá fogják büntetni még a helyszínen. Oszt jónapot!

groggil 2011.09.26. 17:03:35

Csak hogy érezzék a törődést a mocskok!

NYJetsTD 2011.09.26. 17:07:21

@notib: "6.300 Ft-ból elég sok éhes gyerek lakhatna jól..."

A svédek már vésik is rá a demagógia Nobel-díjára a neved...
A kétmilliónál többet felvevő képviselőknél miért nem szaporáztad ugyanezt a kommentedet beírni?

igényes 2011.09.26. 17:07:53

Hogyan lehet bünügyi számot adni egy olyan iratnak, amelyben kérdik, hogy vajon mennyi volt a kár?

A kárt a főkapitány-helyettes okozta, aki megkérdezte az egészet, honnan a picsából tudta, hogy ez egy bűntett?

Trejo 2011.09.26. 17:11:22

Hogy jönnek a tűzoltók ahhoz, hogy elégedetlenkedjenek? Szabotázst hajtsanak végre?

A mi Szeretett Vezetőnk jobban tudja, hogy mi kell a népnek.

A kommunisták által félrevezetett rendvédelmi dolgozóknak csak ennyit:
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."

Éljen soká a mi Szeretett Vezetőnk! Éljen Orbán Viktor!

majomkutya 2011.09.26. 17:18:18

Én azt hittem, hogy lesz annyi eszük, hogy hagyják ezt az ügyet szép lassan elsikkadni. De nem, nincs, ezek még ahhoz is ostobák, hogy felmérjék, hogy milyen kárt okozhatnak saját maguknak.
Ez a 20 ezer fölé felspekulálás pedig hab a tortán. Ilyenkor aztán nagyon kreatívak, de arra pl. nem voltak képesek, hogy azt kiderítsék, h 2006-ban ki verte meg Révész Máriusz parlamenti képviselőt. Ha ezt nem tudják kideríteni, akkor mit várhat tőlük egy egyszerű állampolgár? Pl. nem 1 és nem 2 sztorit ismerünk arról, hogy a rendőr úgy számítja meg a meglopott sértettnél a kárértéket, hogy 20 ezer alatt maradjon, vagy szimplán számítgatás nélkül is lebeszéli a feljelentésről, mert úgysem lesz meg a tettes.
Gratulálok!

VT Man 2011.09.26. 17:22:28

@Vidéki:
"Vastagbőr szándéka átlátszó: bagatellizálni a garázdaságot, támogatni a káoszt, az anarchiát. "

Az a furcsa, hogy amikor a "csőcselék" tombolt a Kossuth téren, az rossz volt.

Most, hogy a tűzoltók csőcselékeskednek, az jó.

A cselekmények hasonlóak, csak az egyiket szereti a Vastagbőr, a másikat nem.

"Sajnálom", hogy nem gyújtottak fel 1-2 autót a tűzoltók. Akkor most arról olvashatnánk posztot, hogy azok az autók már úgyis régi autók voltak, nem értek már szinte semmit, meg hogy a tűzoltók nagyon mérgesek, ezért jogos volt a felgyújtás.

sulcus (törölt) 2011.09.26. 17:22:29

@Trejo: Csatlakozom,éljen népünk megmentője a Kedves Vezér aki sohasem hazudott,ne azt nézzük amit mond,hanem amit csinál!
Idevág Rodolfó örök érvényű mondása:" csak a kezemet figyeljék,mert csalok"

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 17:22:33

"A felvételt megtekintettem, de nem én vagyok rajta'"
Még tagad is! életfogytot nekije!

igényes 2011.09.26. 17:24:24

Hát itt ezek itt kiértek időben, kinyitottták a csapot, oltottak, elzárták a csapot. Lényeg, hogy egy csapot egy ember nyitott, a többi oltott, majd egy ember zárt. Ez a titok! Én még soha nem kértem meg a feleségemet segítsen csapot nyítni, zárni. Nem kell, hozzá iskola. Akár a kordon bontásához sem.

A fővárosi tűzoltók egy órával a bejelentést követően, pénteken hajnali öt órakor eloltották az V. kerületi Kossuth Lajos utca egyik ötemeletes házának negyedik emeletén keletkezett tüzet.Hajnali négy óra után néhány perccel jelentették be a tüzet, amelynek oltására négy tűzoltóautóval és több emelőszerkezetű daruskocsival vonult a helyszínre 23 tűzoltó. A tűz a negyedik emelet egyik lakásának 20 négyzetméteres alapterületű szobájában keletkezett, és a lángok átterjedtek a kátránypapírral szigetelt tetőszerkezetre is.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően csak a lakás szobája és a fölötte lévő tetőszerkezet égett ki, a lángok továbbterjedését sikerült megakadályozni. Személyi sérülés nem történt.
Az oltás idejére a rendőrség a Kossuth Lajos utcában a városközpont felé vezető útpálya szélső sávját lezárta a forgalom elől.

A rendőrség szakértők bevonásával megkezdte a tűz keletkezésének vizsgálatát. Az előzetes vélemények szerint a tűz több millió forint értékű kárt okozott.

Halál Bika 2011.09.26. 17:24:30

A kurva istenit!
Meggyalázták a Csendőrséget!

www.youtube.com/watch?v=UUQgH3fU4Uc

majomkutya 2011.09.26. 17:24:39

@notib: Csak finoman jelzem meg, hogy mielőtt 0-nak minősíted zerot, azelőtt nézz utána.
A 20000 Ft értékhatár nem szűnt meg. Az még ugyanúgy szabálysértés és nem bűncselekmény.
Ellopsz valahonnan 19000 Ft-ot érő dolgot, akkor rövid szabálysértési elzárást kapsz, vagy pénzbírságot, rövid időn belül és nem indul ellened büntetőeljárás, nincs rabosítás stb. Ez teljesen független attól, hogy tényleg bíróságra kerül az ügy és a rendőrség hatáskörébe tartozik és nem a jegyzőébe mint régen.

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.26. 17:27:51

@sulcus: Mit csinál a kezivel?!
Orbán Viktor is bontotta a kordont (Fotó: MTI) Nézze meg képeinket!
www.fn.hu/belfold/20070202/kordonbontas_percrol_percre/
"Hangsúlyozta, vállalják, amit tettek"

Melyik is a rongálás. kérem szépen?

NYJetsTD 2011.09.26. 17:30:51

@STX Joe: Hülyegyerek! Pont ez a lényeg, nem gyújtogattak, nem verték szét a várost, te meg itt izzadsz a 6 ezer forintért. Az hogy a három hétig tartó húgyos forradalmat összehasonlítod ezzel a fél napos demonstrációval pedig egyenesen szánalmas. De nyomjad, lehet, lesz majd hely girosz vagy szájjártó mellett...

Jackni Konzol 2011.09.26. 17:32:54

aztamindenit! ez mind hülye!

akimellon 2011.09.26. 17:33:02

@TaTa86.: hááát. ha rendőrség azt mondja, hogy holnap mindenkit seggbe kúr az utcán, akkor én nem megyek ki aznap.
sokszor mondtam,hogy a jobbos erőszakoskodók látens melegek, és tessék, magad vallod be!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.26. 17:34:36

Lehet azt gondolni, hogy az előrehozott nyugdíjat megérdemli X.Y de azt kéne felfogni hogy nincs rá keret.
Teszem azt a VPOP-nél, rendőröknél, tűzoltóknálk dolgozó számítógépet birizgáló titkárnő, programozó, szervező, tervező, ... nem érdemli meg jobban az hótziher, mit Marika néni a zölségesnél.
Az is kérdés mennyit érdemelnek meg? Tényleg 65 éves koromban tartsak el 40 éves életerős fiatalembereket és családjukat, mert eloltottak 2 tüzet, és háromszor életveszélybe volt ezek maximum 5-6%-a ?

Aztán meg miből fizessem, miből tartsam el őket ?
A fizetésem több mint felét levonják, munkáltatói, munkavállalói járulékok formájában.
Egyre többen nem dolgoznak, viszont egyre kevesebb gyerek születik, viszont a közalkalmazottak rendvédelmisek száma alig változik mindeközben. Azaz egyre több lesz az adók, egyre tovább dolgozhatok, hogy ugyanennyien jól elmehessenek 40 évesen feketén dolgozni máshova.

Szerintem ez nem járható út.

igényes 2011.09.26. 17:37:04

@namitirok: Azt azért tudni kell, hogy ez a 6500Ft-os kár, is kár. Befizetem akár én is. A nagyobb kár, hogy Orbán dezertált a Parlamentből, választókörzetéből és a Totózóból is, majd a zsíros kezével összefogdosta a kordont a szerencsétlen szakszerűtlenűl, szakszereütlenül a barma.

ZBR 2011.09.26. 17:41:37

@notib:

"6.300 Ft-ból elég sok éhes gyerek lakhatna jól... "

Te meg ne hasznalj populista maszlagot, mielott irsz, mert hulyenek fognak nezni. Mint most pl. en teged.

Itt van elottem nehany nyomozast megszunteto hatarozat, valtozatos buncselekmenyekrol. Nem, nem rongalas, hanem mondjuk nezzuk csak.... Ahhh, vasuti fenyjelzo optikajanak eltulajdonitasa, nagyon jo, hat ez helybol kozlekedes biztonsaga ellen elkovetett bcs. Kerlek szepen, az elkovetok szabadlabon, a cselekmenyt barmikor megismetelhetik, akkor emberek halhatnak meg. VISZONT, a korrupcioellenes osztaly tobb honap alatt, cellainformaciokkal, meg mindennel kinyomozta, hogy ki a felelos egy 6500 Ft-os kerdojeles rongalasert (egyesek emlitettek ugye, hogy csak elmaradt haszon). Szerintem az, hogy emberek halhatnak meg amiatt, mert a Rendorseg keptelen prioritasokat felallitani sokkal gazabb, mintha a 6500 forintból rajuk eso reszt nem kapjak meg a gyerekek (miutan az allami kiadasok egyik legnagyobb tetele a nyugdij, igy elobb kapja meg azt a lovet ozv. Kovacs Jozsefne amugy). Azt csak a hulye fejeddel vegig kene gondolni, hogy vajon a korrupcioellenes osztaly, ha tenyleg korrupcios esetekkel foglalkozna es oldana meg, vajon hany adoforintot tudnanak igy-ugy visszaszerezni?!

igényes 2011.09.26. 17:41:47

Állítólag Orbán utálja a 20 000Ft-os bankjegyet, nem az értékét, de magát a bankjegyet igen.
Valamelyik Fideszes ismerősöm mondta, hogy Deák miatt. Ti. Nem ő van rajta, hanem Deák Ferenc. Nem hiszem el!

Trejo 2011.09.26. 17:42:45

@namitirok: Orbán Atyuskának a nemzet adott felhatalmazást, hogy a bolsevikok által épített bűnös kordont az ő mennyei erejével szétszedje. Ő csak igazságot tett, ez nem bűn.

A Nemzet Géniuszának cselekedeteit hogyan értelmezhetnénk? Mi őhozzá képest csak porszemek vagyunk. Egy hangya intelligenciája a mienk, az ő mérhetetlen zsenialitásához képest.

A saját szülését is Ő vezette le!

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.26. 17:45:50

@akimellon: Tehát az a demokrácia szerinted, mikor betiltják a tüntetést, vagy ha nem akkor szétverik,, de előre szólnak ?

Szerintem 2006 okt 23-a örök szégyenfolt a történelmünkben.

Megjegyzem minden betiltott tüntetés is az (a demokrácia szégyene), csak abból olyan sok van, volt és lesz, hogy szinte természetesnek hat mind az MSZP, mind a Fidesz részéről ma már.

De az eddig nem gyakran volt, hogy karhatalommal verettek szét az utcán politikai hovatartozás okán embereket.
Itt konkrétan arra gondolok, hogy a Fidesz rendezvény vége után 3-5 perccel az Astóriára lovas roham indult majd könnygát gumibot, ...
Mindeközben az Astórián ahol 40 ezer ember tartózkodott nem állt meg se busz, se metró, se villamos se közel se távol.
Tünj el 5 perc alatt ha bírsz, 40 ezred magaddal.

Ezek hülye indokok. Nyílván az orszok is mondhatnák 56-ról, hogy látta a barom hogy jön a tank, minek állt ott.
De ez érvnek szar, ha demokratikus keretek között gondolkodunk.

NYJetsTD 2011.09.26. 17:46:20

@Trompf: Ha nyolc éven át azt hajtod a kölyködnek, hogy veszel neki új bringát, legót, terepasztalt és te tudod hogy miből, megvéded őt a suliban, megvéded a szerető nagymamája nyugdíját, miért csodálkozol, ha nem teszed, felháborodik és azt mondja : apa te hülye vagy?

ketroot 2011.09.26. 17:47:34

Na akkor a kolléga csak megválaszolta a kérdésemet, igaz nem közvetlenül. Szóval pár szaros tűzcsap kinyitása már-már egyenlő a 2006-ban történt zavargásokkal.

Szép.

sulcus (törölt) 2011.09.26. 17:47:51

@STX Joe: Tűzcsapot megnyitni súlyos bűn?
Tankot elindítani viszont nem,mert azt a fidesznyik tüntetők csinálták.Azt is csak azért,hogy megvédjék az éppen véletlenül arra járó,nyugdíjasokat,terhesanyákat,rokkantakat gyerekeket,a rendőri brutalitástól!
Az MTV székházat meg a kommunista,zsoldosok gyújtották fel(a rémHÍR tv szerint forradalmi ifjak mert őket szeretjük) és rabolták szét az ott álló autókkal együtt szintén jogszerűen és törvényesen?!

Uzi 2011.09.26. 17:49:00

A tűzoltók valójában spóroltak az államnak, mert csökkentették a szálló por és pollen okozta megbetegedések számát az úttest fellocsolásával. Nemzetgazdasági szinten mérhetően kevesebb munkaóra esett ki és a TB kasszát sem terhelték annyira az asztmások :)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 17:49:35

@akimellon: Neked ennyit ér a demokrácia és a jogállam, nekem többet. Ez van.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.26. 17:52:01

@NYJetsTD: Tudtommal nem mondták hogy a rendvédelmisek előrehozott nyugdíját megvédik.
Mitöbb azt mondták, hogy a pazarlásokat megszüntetik. Az előrehozott nyugdíj pedig pl analógiád kapcsán is meglehetősen nagy pazarlás, amit nem bírunk kifizetni.

Annyi elbaszott dolga van Orbánéknak gyerekek. Az előrehozott nyugdíj megszüntetése viszont épp az egyik legjobb azok közül amit tettek vegyük már észre.

sulcus (törölt) 2011.09.26. 17:55:03

@ketroot: Tudod az jogszerű volt,meg a nép akarata,meg kommunista provokáció,meg véletlen arra járó ártatlan gyermekek,terhes asszonyok,nyugdíjasok,rokkantak,akiket brutális rendőr attakkal,gyilkotak,oszlattak,jogtalanul!

lutria 2011.09.26. 17:56:31

Azokat,akik tanusítják hogy több gyanusított is szolgálatban volt és nem tüntetni,fel fogják jelenteni hamistanuzásért mert olyan nem létezik hogy a rendőrök tévednek a nyomozás alatt.

2 kivizsgálónak 3 órájába tellett elzárni néhány tűzcspot?Vajon mivel,mert kétlem hogy zsaruk olyan speciális kulcsal a kocsijukban járnának,inkább szóltak a szolgálatban lévő tűzoltóknak vag vízműveseknek ők meg elszámolták maguknak a óradijjukat.

ZBR 2011.09.26. 17:56:34

@Trompf:

Szerintem sem. Egyet is lehetne veled erteni, ha lenne barmilyen, marginalis, kepzeletbeli fogalmad arrol a munkarol es kicsit is torekednel arra, hogy realisabban szemleld a kerdest. En sem vagyok tuzolto, de biztos, hogy a leirtak alapjan te lazan, minden gond nelkul kihoztad volna a halott tarsadat mondjuk a muegyetemi tuznel. Ha 2 tuzhoz vonultak palyafutasuk soran (nem), abból a kettobol eleg egynek lelkileg, vag fizikailag kelloen megterhelonek lenni, es utana 40 evesen mar biztos nem lesznek teljeserteku emberek. Plane azt a munkat nem tudnad folytatni, illetve az allampolgarok nem jarnanak jol, ha folytatnad (lasd: panikrohamos tuzolto menne kimenteni teged).

Menjunk tovabb: rengeteg tuzolto dolgozik masodallasban, mert az a rohadt nagy fizetes, amivel elkenyeztetik oket, az nem eleg a csalad fenntartasara. Ez egyreszt plusz egy indok a korengedmenyes nyugdijhoz (ha ugye fizetesemelesre nem futja), masreszt pedig azert fontos, mert idealis esetben bejelentve es adozva csinaljak a masodallasukat (ha nem adoznak, akkor sem ok a hibasak, tessek korulnezni a magyar gazdasagban), aminek az a kovetkezmenye, hogy ugyanugy beletesznek a kozosbe is... Aztan a 40 eves tuzoltok, rendorok sem dolnek altalaban hatra, aki tud, szinten dolgozik tovabb valamit a csaladja megelhetese erdekeben. Akar meg ezutan is adozhatnak, amivel a te csaladi potlekodhoz, vagy akarmidhez tesznek hozza.
Ami meg a csokkeno nepesseg es valtozatlan kozigazgatasi letszamokat illeti, nem lennek benne biztos, hogy igazad van. Peldaul a tuzoltoknak, rendoroknek ugyanugy le kell fedni az orszag teruletet....

Tehat maradjunk annyiban, hogy a NEM VONULO allomanyban dolgozok NE kapjank korengedmenyes nyugdijat.

csoko20 2011.09.26. 18:00:04

@STX Joe: "És ha valaki havonta többtízezer Forintot fizet járulékot, azt jogos azzal basztatni, hogy fizessen MÉG 300 Forint vizitdíjat?"

Ez azokra is áll, akiket Selmeczi Gabikáék "kiírtak" a nyugdíjrendszerből?
Mert a 24%-ot utánuk is zsebre teszi az állam! De nyugdíjat már nem ad.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.26. 18:04:28

@ZBR: Látom közelítünk. Tehát maradjunk azoknál akik utcán dolgoznak. Ez kb az alap, nem a cél. Mert a többiek semmivel nem veszélyeztettebbek munkájuk során, mint én vagy te.

A 40 év meg túlzás. Legyen 65 év, és egyéni elbírálás alapján előrehozott leszerelés. Mert az esetek amit említessz, paranoia, teherbírás, ... minden esetben egyéntől függnek. Azaz lehet hogy olyan trauma éri, hogy 30 évesen se tud tovább dolgozni, de lehet hogy életében egy vészhelyzettel se találkozik.
Nyílván 40 év után lehetne értelmes elfoglaltságot adni nekik, nem kell létrán egyensúlyozni fél kézzel. Viszont lehet a fiatalokat oktatni, külső segítséget nyújtani, koordinálni, irányítani.
rendőrök esetén lehet segíteni a polgárőröknek stb..
Ezekre szerintem igen nagy szükség van.

Az hogy előrehozott nyugdíj után bejelentett fizetésre tesznek szert, az nem életszerű. Ugyanis ha rendes 8 órás foglalkoztatásban dolgoznak elveszítik a nyugdíjukat. Ugyanúgy mint a rokkantnyugdíjasok.
Azaz feketéznek. Nem tehetnek mást. Ezzel viszont engem lopnak meg, akitől 65 éves koráig levonják azt a pénzt amiből kifizetik a 40 éves előrehozott nyugdíját.

komment2010 2011.09.26. 18:13:29

Elképedve tapasztalom, hogy vannak még olyan (bocsánat, de ide már más szó nem jó...) IDIÓTÁK, akik a ftyisz mellet kardoskodnak ebben a dologban (is) és vérre menően bizonygatják hogy ez mennyire tuti és helyes.Ez már tény és nem statisztika, hogy kis hazánban a legnagyobb a hülyék koncentrációja!!
Komolyan, annyira beállt az agyam hogy nem is tudom mit írjak! Nem hiszem el hogy ezeket a fickókat ezért nem fizetik....!!! Ennyire hülye hogy lehet valaki?? De most frankón?? :(

gyilkos fűegér 2011.09.26. 18:15:47

A Vastagbőr valójában a tűzoltó-üggyel akarja elterelni a figyelmet Dániel Péter, Az Alaptörvény Asztalának Fekete Ellenségének ügyéről!
Legyetek résen!

gyilkos fűegér 2011.09.26. 18:18:36

@komment2010:

"Még ha egy őrültekháza lenne az ország, de hát egy elfekvő!" (T. Bernhard: Régi Mesterek)

Trejo 2011.09.26. 18:19:31

@gyilkos fűegér: "Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség."

Trejo 2011.09.26. 18:22:38

@komment2010: Én meg azon csodálkozom, hogy vannak még emberek ebben az országban, akik nem a Szeretett Vezető nevét skandálják vallásos révületben!

Ezek szerint a kommunisták még mindig butítják a népet.
De nyugalom elvtársak, jön még kutyára dér!

NYJetsTD 2011.09.26. 18:25:40

@Trejo: Hol büdös van, ott meleg is...

Virág et. 2011.09.26. 18:32:59

@notib: Aha. Ha már ilyen nagyon okos vagy, hogy másokat hülyézel, akkor vedd már a fáradságot és nézd meg, hogy a rongálásnak van-e esetleg olyan minősített esete, ami a rongálási kárértéktől függ. Vagy úgy általában mindegy-e, hogy a szabálysértési értékhatár (amely még mindig van, barátom) jelentős körülmény-e vagy sem.
(Elárulom: igen.)

Tanulság: mielőtt másokat lehülyézek, meggyőződni róla, hogy nem én vagyok-e a hülyébb. Valahova írd fel.

komment2010 2011.09.26. 18:36:03

@Trejo: Tudom-tudom. Én most ezzel a mondttal a születésem elöttig visszamenőleg (mert ma ez a divat...) kiírtam magam a Nemzeti Együttműkődés Rendszeréből... vagy a mi a tökből!
És egy antiszociális b@romarc vagyok, ja és persze mocskos komcsi. Kihagytam valamit??? Ha igen akkor még szenilis is vagyok... :)
Ja igen és "ahol gyalulnak ott hullik a forgács...". De ez most hogy jön ide? :)

Captain Kloss 2011.09.26. 18:36:34

@Trompf: mutatsz nekem , csak egy kapitányságot vámhivatalt stb, ahol hajlandóak akár egy volt kollégát visszafoglakoztatni? teljes létszámstopp van ugyanis....

2011.09.26. 18:37:12

Én is kivagyok idegileg, mégsem mehetek korkedvezményes nyugdíjba. Isten látja lelkem, nem sajnálom tőlük, de ez azért valahol mégis igazságtalanság, hogy amiért őket lerokizzák, arra én kapok egy doboz cymbaltát és fogjam be a pofámat, mehetek vissza dolgozni, és a lőtéri kutyát nem érdekli a problémám amíg föl nem kötöm magam vagy nem rendezek egy ámokfutást. És ezzel nagyon tele van a faszom!

SvenH. (törölt) 2011.09.26. 18:42:08

@groggil: "minden fideszes tüntetőt, aki csak eldob egy csikket, "

elvegre egy DNS teszt van olyan 50 ropi nem? es el kell azt vegezni hogy a gaztettre feny deruljon!!!

Trejo 2011.09.26. 18:48:13

@komment2010: Ne sanyargasd magad barátom! A múlt, a jelen és a jövő összes bűnéért Gyurcsány a hibás, (aki a sötétség hercegének a kegyence)!
Már abba is beleborzongtam, hogy leírtam a nevét! :-)

Vannak ám jó kommunisták is. Nekik még Szeretett Vezetőnk is megbocsájtott.
Élen Pozsgay! Éljen Szűrös! Éljen Schmitt!

NYJetsTD 2011.09.26. 18:58:30

@Trejo: Már abba is beleborzongtam, hogy leírtam a nevét! :-)

Állat : ))))

SvenH. (törölt) 2011.09.26. 18:59:36

@komment2010: "Elképedve tapasztalom, hogy vannak még olyan (bocsánat, de ide már más szó nem jó...) IDIÓTÁK, akik a ftyisz mellet kardoskodnak ebben a dologban (is) és vérre menően bizonygatják hogy ez mennyire tuti és helyes."

na vegyunk peldaul engem...
szerintem helyes a felallas!!!

AZONNAL vagjak racs moge Kordonbonto Lákátos Orbánt!!!
es Revesz Martiriusszal fizettessek meg a sajat hulyesege altal bekovetkezett cselekmeny miatti TB ellatas koltseget ANGOL vagy NORVEG orvosi oraberrel szamolva!!!

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.09.26. 19:06:30

@TaTa86.: Több volt az, mint száz, azért a Green Monsters meg az Ultra Viola Bulldogs összességében több főt tesz ki. legalábbis nekem ők a tippjeim, Urbán Flóri is ott nyomta, meg más prominensek is. Legyen 1000 militáns zavargó, sok ezer békés tüntető, katasztrófaturisták, viccből zavargók, meg még sokkal több ezer baszok rá az egészre sétálgató, mint én. Én is futottam, nem a huligánok elől. De azért ne bagatellizáljuk már el, hogy a két fővárosi faszfejgyűjtő fociklub militáns idiótái büntetlenül törték szét a belvárost, csak azért, mert az idióta rendőrségünk nem tudott különbséget tenni egy zavargó és egy tüntető között. Hallottam rendőröket beszélgetni akkor, kb. arról ment a diskurzus, hogy ezek a kurva fiatalok, mit képzelnek, kapnak a pofájukra. Ennyi jutott el az agyukig.

hardenberg 2011.09.26. 19:08:01

Jól tették hogy kifizettetik vele és elkapták!!!! Bunkó, tahó, provokatív cselekedet volt. Most már akár foglalkzhatnának a valódi bűnözők lekapcsolásával is!

Enrico72 2011.09.26. 19:08:37

Talán NEM KELLETT VOLNA tűzcsapokat nyitogatni. Ennyi!!!

troll ellenpólus · http://trollhitvallas.blog.hu/ 2011.09.26. 19:09:46

Nehéz tudomásul venni, elvtársak, tudom, de ebben az országban végre rendnek kell lennie ahhoz, hogy előreléphessünk. És a törvények a rendvédelmi dolgozókra ugyanúgy vonatkoznak, mint mindenki másra.

Virág et. 2011.09.26. 19:16:56

@Enrico72: Na igen. Csak amíg, tudod azokat, akik szétverték az egész várost, azokat épp ez a nagyszerű elme (Balsai) törvényjavaslata alapján mentenek fel (akár visszamenőlegesen), nyilvánítanak ártatlanná, addig tudod az ember igazságérzete egy picit kiabál.

Főleg, ha tűzoltók meghurcolásáról van szó. Akik tűzbe mennek egy marék rizsért. A szó szoros értelmében.

Cateran 2011.09.26. 19:17:23

Enrico72, troll ellenpolus:
Ugyan ti hivatasosok vagytok (troll es fidesz), en meg alapbol pont leszarom, nyitogattak-e csapokat vagy sem, de azt azert tisztazzuk: EZUTAN ilyen erovel es lelkesedessel nyomozni olyan magas szintu pitianerseg es szarragas, ami nem kicsit ciki (ahogy valaki emlitette korabban: A zusaban, ha nagy a meleg, kinyitjak a csapokat a zembereknek...)
Ugyan csinaljanak mar 1 kibebaszott prioritasi listat....akinek legalabb 1 mukodo agysejtje van, kapasbol latja, hogy EZ a lista legaljan foglalna helyet es nem a legtetejen..az meg az ironia magasiskoilaja, hogy ez az egesz "nyomozas" kerult vaghyu felmillio forintba (vagy tobbe)...tenyleg megerte?

NYJetsTD 2011.09.26. 19:19:28

@Enrico72: @troll ellenpólus: Na végre hogy megjöttetek, ma nagyon lassan ment az eligazítás...

Jurganov 2011.09.26. 19:30:56

@csárli hárper: jól rémlik, hogy pl a Cosma ügyben nem voltak bűnsegédek? ott a többiek épp csak arra jártak.
@bucbuc: te nem fityiszfan vagy. te egy pöcs vagy :) olvasok tovább, azt hiszem szűrlek is.:)
@is:
fityisz bíróság :) tudod: "Nem láthatott engem, mert én nem láttam őt" :)

Enrico72 2011.09.26. 19:34:01

@Virág et.: Nem tudom te hogy vagy vele, de engem a 40 éves nyugdíjasok is zavarnak. Nem mondom, hogy nem jár nekik semmi. Kapnak majd KÖNNYÍTETT munkát, ezzel is hasznára válnak az ORSZÁGNAK

torró 2011.09.26. 19:36:32

A tűzoltók a vízművek azirányú tevékenységét pótolták miszerint! A vízművek elhanyagolták a csőrendszer időnkénti csőmosási kötelességét.Ezt időnként a tűzcsapok megnyitásával kell elvégezni hogy a pangó csőszakaszokat átmosassák.De mivel ez veszteséget indukál a vízművek /országosan /szépen elsummantja!
A megsemmisítés viszont helytálló mivel az addig ivóvíz, ha kifolyik a földre ,már senki nem kanalazza fel!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 19:38:14

@Kusics Iván: Én a 100at Szekeres Imre jelentéséből vettem. Nem hinném, hogy neki érdekében állt kisebbíteni a dolgot.
Abban az áll, hogy 80-100 rendbontó.

Ezért kellett szétverni a több százezres tömeget.

NYJetsTD 2011.09.26. 19:38:52

@Enrico72: Hidd el, mindenkit zavarnak. De akkor vizsgálják felül őket, ne a 60 évest basztassák...
Az egész cécó a szokásos fityisz játék, valamelyik csoportból ellenséget csinálni. Lassanként az egész ország úgy utálja a egymást, mint még soha...

JohnHenry 2011.09.26. 19:41:04

Az a csoda, hogy a 2006. októberi eseményeket vizsgáló Balsai-jelentés nem azt állapította meg, hogy a hétvégén tüntetni szándékozó szakszervezeti vezetők a bűnösök.
Bár messze még a hétvége.

Virág et. 2011.09.26. 19:47:31

@Enrico72: Neked még mindig nem világos? Semmilyen munkát nem fognak kapni, mert nincs hely, sem pedig munka a számukra. Egy fizikailag nem fitt tűzoltó nem kell már vissza, mert nem tudja ellátni a munkát, adminisztrációra meg vannak olyan emberek, akik erre alkalmasak.
Az egész hiszti arra ment, megy ki, hogy (1) átnevezzék a nyugdíjukat valami másnak, amit nem kell évente növelni, ami után nem járnak egyéb juttatások és ami adóztatható, (2) csökkenthessék a nyugdíjukat.
A többi ugyanaz a porhintés volt, mint az AB kiherélésekor a 98%-os különadó. Hogy a hülyék szimpátiáját elnyerjék.

Virág et. 2011.09.26. 19:49:24

@JohnHenry: Még lehet azt módosítani.

Azért megnyugtató, hogy ilyen engesztelhetetlenül pártatlan, már-már szemtelenül önálló gondolkodó gazdagítja az AB-t. Jó kezekben a haza!

dobzse.laci 2011.09.26. 19:51:13

@notib: "gondolkodj, mielőtt írsz, tüntessen bárki, de ne a mások bőrére, a tüntetések során történt rongálások árát, az adófizetők fogják megfizetni, ennyivel kevesebb jut pl. szociális ellátásra,
6.300 Ft-ból elég sok éhes gyerek lakhatna jól... "

Bearanyoztad a napom.
Ugye Te instruálod Szíjjártót?
Tudtam, hogy egyedül nem lehet annyira hülye...

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.09.26. 19:52:22

@Trompf: És mi lenne ha mindenki akkor menne nyugdíjba, amikor akar? A nyugdíjszámítás alapja nem a ledolgozott idő, hanem a befizetett járulék lenne, lehetne pénzesített szolidaritási elem is rendszerben, Kiss Pista tudná, hogy az ő mondjuk 10 év alatt befizetett x járulékot, utolsó y évi átlagbére alapján jogosult szolidaritási kiegészítésre, ezért z évig kap zs forintot, vagy z+w évig zs-v forintot. Persze kezelni kell a '83 előtti dolgozókat, akiknek nem volt nevesített járuléka, meg azt a tömeget, aki a bevezetés előtt már dolgozott, tehát a járuléka a levesben van, de ha már nekiáll az ember a reformnak, akkor legyen esze is hozzá. Mondhatnám azt is, hogy ha már jobbra fordul a diskurzus, akkor ne álljon meg valami félkommunista öszvérnél, mert az öszvérek tudvalevőleg utód nélkül döglenek meg.

dr. Aullah 2011.09.26. 19:54:24

@Enrico72: Ez a cikk nem arról szól. Ne terelj.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.09.26. 20:00:12

@TaTa86.: Azért azt tegyük hozzá, hogy Szekeres lehet akar valamit, de róla aztán minden további nélkül el tudom hinni, hogy képtelen megvalósítani. Nekem nem életszerű a 100 rendbontó, mindenesetre ha annyian voltak, akkor szép teljesítmény, ilyen erőbedobással a komlói szénbányát is öt perc alatt rehabilitálná ez a 100 legény.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2011.09.26. 20:07:54

@Kusics Iván: Ezt adom. Szekeres tényleg egy majom.

(Meg ugye nem mindegy kit nevezünk rendbontónak... Pl sokan visszadobáltak.)

gyilkos fűegér 2011.09.26. 20:11:47

@Virág et.:

Eddig, ha jól tudom, a 300 ezerből "sikerült" valami 2 ezret felülvizsgálni, úgyhogy fog ez menni, mint a 7%-os gazdasági növekedés, no meg az 1 millió új munkahely.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.09.26. 20:17:43

Új mobilszolgáltató állami hátszéllel? Melyik narancshaver lesz a befutó? Közgéptel? Lázárfon?

www.hwsw.hu/hirek/47410/nmhh-hatosag-aukcio-frekvencia-palyazat-magyar-posta-villamos-muvek.html

nemstatikus 2011.09.26. 20:22:20

Gyerekek! Én kész vagyok.
Besz@rás, hogy ezen mondat után -
"Ön a rendelkezésre álló adatok szerint részt vett a fent jelzett cselekményben olyan módon, hogy jelenlétével a tűzcsapot megnyitó demonstrálókat a cselekmény elkövetésére buzdította, mellyel az elkövetők szándékerősítő hatását eredményező pszichikai bűnsegélyt nyújtott."
- ti azon vitatkoztok, hogy a tűzcsapok megnyitása, a tanklopás, kordonbontás vagy a tv-székház feldúlása volt a komolyabb bűntett.
Meg -
"...8 ember ellen emeltek vádat. Sajnos többen közülük akkor éppen szolgálatban voltak, így nem állt módjukban tüntetni..."
Eszeteknél vagytok ti?

Enrico72 2011.09.26. 20:25:17

@Virág et.: Nyugodj meg, fognak kapni. Ez csak libsi rémhír keltés

szmoker (Homo Trollicus) 2011.09.26. 20:32:18

@Aullah: "Volt már olyan, amit nem írt alá?" öh, a foglalkozását, helyesen? :)

gyilkos fűegér 2011.09.26. 20:32:29

@Monçada bíboros: "Alaptörvényre való verbális hivatkozások során spiritualizálódik."

Vagyis? Átalakul egy ampulla Diana sósborszesszé, meg egy kockacukorrá?

Monçada bíboros 2011.09.26. 20:35:02

@Virág et.: "Párba állítható a nem engedélyezett szakszervezetis tüntetésekkel"
Ja, bosszankodtam is miatt rendesen, mert már készültem, hogy kimegyek fotózni... Gyakorolnom kéne a riportfotó órán tanultakat:))

Amúgy meg hülyék, hiszen a tüntetések jórészt a társadalom feszültséglevezető szelepeként funkcionálnak. Legtöbbször nem érik el a céljukat. Ha ezeket a szelepeket elzárják, akkor az robbanáshoz fog vezetni...
Csak nekem tűnik úgy, hogy az eberek a hétköznapokban is sokkal feszültebbek?

McDobbent 2011.09.26. 20:41:29

Tankvezeto forradalmart meg kell buntetni - meg is buntettek.
Vizetlocsolo tuzoltokat detto.
Kicsit ketbites a gondolkodas. Mondjuk a 40. eletevet betoltott tuzolto legyen oktato, vagy diszpecser, vagy iskolaban tanitson tuzvedelmet. NE menjen el nyugdijba amit MI adofizetok fizetunk meg, majd menjen el maszekban tuzvedelmeskedni. Mert ha megrokkan a tuzoltasban, akkor kapjon kiemelt nyugdijat es kezcsokokat, mert hos.

ketroot 2011.09.26. 20:48:17

@sulcus:

Igen, a terroriták (ezt a szót ma olvastam) gaztettei! :D

nemstatikus 2011.09.26. 20:51:33

@McDobbent:
- oktató - már van
- diszpécser - már van
- iskolában tanítson - heti hány órában és egy osztályban egyszerre mennyien?
És ezt ki fizeti?
Maszek tűzvédelmisre is rohadt nagy igénye van az országnak, gondolom.

nemstatikus 2011.09.26. 20:52:28

@nemstatikus: Francba! Én is beszálltam az idiotizmusba.

DonVittorio 2011.09.26. 20:54:53

"Kár, hogy a rendőrség nem volt ilyen agilis a 2006. szeptember-októberi rendőri bűncselekmények kivizsgálásakor, mivel azok éppen most évülnek el ..." ebből megtudtuk ki vagy te majom...

ketroot 2011.09.26. 20:55:08

@Aullah:

Lehet elküldök már neki egy jó kis adás-vételit...

sulcus (törölt) 2011.09.26. 20:59:50

@ketroot: Még fogjuk egy párszor olvasni,ez kell a forradalmi 2/3-nak,addíg sem a megszorításokkal foglalkozik,az" Isten adta nép"!

Virág et. 2011.09.26. 21:05:25

@Enrico72: A hit ereje csodákra képes ... :)

Ayuamarca 2011.09.26. 21:12:28

MIVAN??? 3500 Ft-os órabérben zárják el a csapokat??? A jó kurva életbe! Ez már tényleg európai bérszínvonal, nem is értem mit panaszkodnak egyesek.

Rodeo36 2011.09.26. 21:20:04

@Trompf: te hülye te nem fizetsz semmit, tőled akkor is levonják = SARC ha azt a képviselő urak 750000+számlabemutatási kötelezettség nélküli költségtérítés+ingyen lakás+ingyen szolgálati autó sofőrrel, soroljam? na ezt is te fizeted ha akarod ha nem a tűzoltó legalább eloltja a hajadat a fejeden amikor lángrakap az ilyen forró gondolatoktól, seggfej!

jágör68 2011.09.26. 21:25:17

Eszem megáll a kétbites reflexeken...
Már megint egymásnak estek az- állítólag- nem kamu- minimálbéres- nem- feketéző- nem szürkéző- nem kamu- számlagyáros- számla nem adó- ADÓFIZETŐK.
A valódi ellenségnek neve pedig kettő, ameddig számolsz az pedig háromig legyen:
1) bodzás élősködő
2) milliárdos élősködő
- multi
- állami nagyvállalatnak csúfolt pénzlenyúldák: MÁV, BKV, MVM, MTV, Posta, stb
- rendszerváltónak nevezett privatizátorok rablócégei: Trigránit, MAL, OTP, MOL, stb
- és persze a (tisztelet a kivételnek) feketéző magyar KKV- szektor

ketroot 2011.09.26. 21:26:47

@Monçada bíboros:

"Ez a példány mindig csukva van. Magas rangú vendégek látogatásakor lapozható.
A második példány a Sándor palotában lakik, tervezett pulpituson. Ez a példány mindig nyitva van, a naptár szerint aktuális oldalon. Augusztus 20.-án a nyitott könyv baloldalán Lotz Károly Szent István kora című alkotása látható, október 23.-án a pályázat egyik leendő győztesének 1956 című festménye, és így tovább."

Bassza meg és ezért ez a félkegyelmű barom még pénzt is kap! Jobb helyeken be lenne zárva egy pár m2-es gumiszobába. Itt meg magasztalják. Tényleg nem semmi volt a szoci-kormány, de ez, ami most megy, hihetetlen.

Dr.Bio74 2011.09.26. 21:38:34

Azt hittem az írás lényege a rámutatás arra, hogy a jelenlegi hatalom tizedannyit sem kíván megengedni az ellene szólóknak, mint amennyit keveselt az annak idején vandálkodók esetén.
Az sokkal nagyobb károkat okozott az országnak (pl. frankó volt a turizmusnak, amit a külföldi adók mutattak), de az szabadságharc és jogos felháborodás volt. A kordon bontással meg egyenest felszabadító nagy királyunkat üdvözölhettük.

Más, én sem adnék mindenkinek korkedvezményes nyugdíjat, mert nem jár (ami nem azonos a nem jut -tal). De az osztogatást egy átgondolt rendszerrel kellett volna felváltani, nem egy ilyen mossunk mindenkit egy kalap alá, és szarjunk azok fejére akiktől esetlegesen az életük kockáztatását várjuk el. Ez egy fűnyíró elv, amit annyira tudott kárhoztatni a fidesz mikor még büntetlenül onthatta a hülyeségeket a kedves választópolgárokra. Másrészről visszamenőlegesen, szarjunk a következményekre, és a jogszabályokra épített életutakra nagyon fasza, pláne ha elnézem azon korkedvezményes melósainkat, akik munkahelyükön vállalva a körülményeket, bizony zakkant egészségi állapottal pislognak most a jövőbe, hogy a lassan csorgó korkedvezményük, és ezzel a lehetőség, néhány évet nyugodt nyugdíjasként tölthetnek talán még el, az enyészeté. Persze mikor vállalták a munkát akkor még annak tudatában tették, hogy ezért ennyi jár. Hát nem jár, mert valakik akik munka közelében nem jártak soha, akik azok pénzéből élnek királyul mióta nehezen kikecmeregtek vagy az átkos rendszer egyetemeiből, vagy az átkos egy pártjának nyomasztó szervezeteiből, most idióta embereket megrokkantó módon hajtanak olyan célokért, melyek utáni tekerésben érdekes, de ők gazdagodnak.

Trompf · http://trompf.blog.hu 2011.09.26. 21:42:34

@Rodeo36: Ha még kétszer leírtad volna a segget a picsát, meg a faszt, akkor sokkal hitelesebb lennél hidd el.

na de vegyük sorra segítek.
Minden ami csökkenti az állam kiadásait, az jó, minden ami növeli az rossz.
Különösen akkor ha a munkaképesek 1/4-e dolgozik.

Ha nem mehetnek 40 évesen előrehozott nyugdíjba a rendvédelmisek azok pénzén akik 65 éves korokig dolgoznak és adóznak az jó.
Ezt meglépték.

Ha a képviselők nem lopnak annyit az is jó. Ez viszontpatt helyzet, mert max azon vitatkozhatunk hogy ki lop, lopott többet.

Az viszont hogy valaki nem ismeri fel az MSZP helyes lépéseit, vagy a Fidesz helyes lépéseit puszta elvakult gyűlöletből, na azt hívják ostobaságnak, és az ilyenekkel etetnek meg bármit csak éppen a másik oldal politikusai.
Elhitetve vele hogy ő a szakértelem, a másik meg a mumus.

Tudomásul kéne venni végre, hogy vannak rossz és jó döntések minden oldalon.
Ha ezeket egyként ismerné fel a társadalom, akkor nem lehetne megetetni senkit azzal, hogy teszem azt 40 évesen fasza dolog az előrehozott nyugdíj a rendvédelmiseknek (mert ez baromság), vagy éppen azt hogy a 6500 Ft-os víz kifröcskölése az égbekiáltó bűn, és bírósági eljárásért kiállt (mert ez is baromság).

Mert baromságok mindenhol vannak, és mindenki megeszi aki elvakult csak épp a másik oldal baromságát.
Jobb lenne IQ-t növeszteni, gondolkodni, és nem dühből érvelni.

Monçada bíboros 2011.09.26. 21:47:59

@ketroot: hát igen, sajnos itt mindíg az ilyen kontraszelektált elmeroggyantaknak áll a világ.

Monçada bíboros 2011.09.26. 22:00:05

@Trompf: az ugye megvan, hogy a rendvédelmiseknek sem a korengedményes nyugdíj megszüntetésével van gondjuk, hanem a VISSZAMENŐLEGESSÉGGEL! Tényleg olyan nehéz ezt felfogni?

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2011.09.26. 22:10:04

amúgy már nem azért de ebből is látszik hogy azért itt tényleg egy más világ van a mocskosrohadtmocskosrohadt gyúrcsány után. Mert abban az időben a békés tüntetők felgyújtották a fél fővárost. Most meg ezek a mocskoskommunistabünözők fellocsolták vízzel a betont. Én igazság szerint a dunába lövetném őket ezért...

Egri Ámpír · http://helloeger.blog.hu/ 2011.09.26. 22:43:30

ha III. Béla 3 év alatt 8 dekrétumot hoz meg, akkor IV. Béla 2 év alatt hány dekrétumot hoz meg?

NYJetsTD 2011.09.26. 22:44:52

Van valakinek korrekt statisztikája arról mennyi rendőr, tűzoltó stb. ment el korkedvezményes nyugdíjba? Szakma, ok és korosztály bontásban? Ötven alatt lehet hogy csak pár száz emberről beszélünk. Már lassanként csak urban legends lesz ez az egész történet. Más a gyerek fekvése, ha komoly sérülést szenvedett és más ha csak pár év testőrködés után, éppen és egészségesen ment pihire. Ennyi. A felesleges baszogatásuk meg gusztustalan. Ugyanezt csinálják a diplomásokkal, rezidensekkel, munkanélküliekkel és méghozzá elképesztően eredményesen. Itt is csak megy rájuk a fröcsögés, attól függetlenül hogy többségük egész életét szarrá dolgozta. De most ez az ukáz, nyomni kell a mantrát. Azután ha a fröcsögök jönnek soron, csak néznek ki a fejükből, mert a társadalom tőlük is ugyanúgy elfordul...

Rodeo36 2011.09.26. 23:10:34

@Trompf:

Ha még kétszer leírtad volna a segget a picsát, meg a faszt, akkor sokkal hitelesebb lennél hidd el.

1.27picsax10^25
2.71faszx10^34
4.217seggx10^-17

Mindez hitelben

na de vegyük sorra segítek. Mankóval nem élek, kösz azért végig sétálok rajtad...

Minden ami csökkenti az állam kiadásait, az jó, minden ami növeli az rossz.
Ez így ahogy írva van egy baromság, az államnak nem lehetnek bevételei csak újrafelosztási kötelezettségei és bevételeinek folyamatosan 0 szaldót kell mutatniuk, vagy lopnak, csalnak hazudnak

Különösen akkor ha a munkaképesek 1/4-e dolgozik. Ha a munkaképesek ¼-e dolgozik az a kormány 1.0seggfejx10^75 munkájának “-eredménye” a rossz adórendszer vagy a nemlétező adórendszer ami egy söralátéten meg 40000 oldalon elfér számok nélkül, a kormány szakértelmének teljes hiánya és a magánszféra érdektelensége mindezek alapján...

Ha nem mehetnek 40 évesen előrehozott nyugdíjba a rendvédelmisek azok pénzén akik 65 éves korokig dolgoznak és adóznak az jó. Ezt mintha nem értenéd teljesen kristály tisztán? Bárki, aki veszélyes üzemben dolgozik: röntgenorvos és a teljes személyzet, és a többiek is beleértve a rendvédelmiseket is, ha szükségünk van rájuk mint társadalomnak (nem a kormány az menjen a picsába) akkor meg kell őket fizetni és ez az egyik része az anyagi megbecsülésnek, az a tény, hogy te sírsz mert tőled lesarcolják azt amit nem akarnak neked odaadni az azt jelenti rossz a jövedelmi rendszer és a munka értéke eltűnik vagy nem értékén van fizetve amibő gond nélkűl ki tudnád nyögni, azt hogy megvédtek és megsugaraztak X sugárral...
Ezt meglépték. Nagy kár volt az olcsó populista segg politikai lépés!

Ha a képviselők nem lopnak annyit az is jó. Ez viszont patt helyzet, mert max azon vitatkozhatunk hogy ki lop, lopott többet. NEM PATT HELYZET EL KELL VENNI A KÉPVISELŐ ELVTÁRSAKTÓL A MAGAS FIZETÉST MINDEN JUTTATÁST ÉS TELJESíTMÉNYBÉRBEN DOLGOZTATNI ŐKET MINT KÖZSZOLGÁKAT MERT AZOK ÉS NEM AZ ORSZÁG URAI MÉG HA EZ A ZALCSÚTBASZNÁDIDISZÓPÁSZTORNAK NEM IS TETSZIK, A KURVA ANYJÁT!

Az viszont hogy valaki nem ismeri fel az MSZP helyes lépéseit, vagy a Fidesz helyes lépéseit puszta elvakult gyűlöletből, na azt hívják ostobaságnak, és az ilyenekkel etetnek meg bármit csak éppen a másik oldal politikusai.
Elhitetve vele hogy ő a szakértelem, a másik meg a mumus.

Populista fidesz poltika mióta megalakúltak ezek a seggfejek mint gittegylet önvédelmi és sajátrablási hivatal vagy teljesen az ALI BABA ÉS A 40 RABLÓRA HAJAZNAK nem csinálnak mást mint bomlasztanak és tönkretesznek az utóbbi 17 hónapban csak törvényeket gyértottak munka helyett azokat csakis saját előnyeikre, a költségvetés megint nincs kész jövőre meg sem lehet vitatni mert nincsenek számok benne, a gazdaság nem azért szar mert világválság van az -USA-ban sem ott is seggfejek irányítanak az eredménye látszik- hanem mert gazdasági és mindenirányú szakmai analfabéták akiknek vissza kellene fizetniük az összes fakaurit amit kizsigereltek a magyar népből a
1.27kurva anyjukatx10^89

Ne számold meg a seggeket faszokat és picsákat csak a pénzt amit nem kapsz meg...fel vörösök proletárok...

Rodeo36 2011.09.26. 23:15:47

@NYJetsTD: ha még marad a társadalomnak másik fele amelyik el tud fordulni? aljas ribancok ezek a valaha fiatal semmirekellők vén trottyos lankadt faszik lettek már régen korkedvezménnyel le kellett volna őket százalékolni 0 %-ra és bebetonozni a kriptáikba...amit utána behintünk sóval

NYJetsTD 2011.09.26. 23:39:53

@Rodeo36: ááá, már a sót is elvitték a chipsadóval...

ZBR 2011.09.26. 23:51:35

@Trompf:

Tobb problémát is látok (még mindig full kivulallokent is) ezzel az orvosos rendszerrel:
1. Ahogy a rokkantnyugdíjnál is van, komoly visszaélések táptalaja lenne ez. Itt még durvább lenne, mert lenne olyan is, aki a másik irányba próbálna játszani (ti. maradni akar)... Asszem ebben már megvan az a kockázat, amit te sem akarsz átélni.
2. JELENLEG is szigorú elso csoportos alkalmasság kell ezen munkakorokhoz. Igy - bar tenyleges gyakorlati tapasztalatom nincs - a logika azt diktalja, hogy a korengedmenyes nyugdij oka alapvetoen az, hogy egy adott kor folott mar nem igazan felelnek meg azoknak a kriteriumoknak, meghozza tomegesen.
3. az "ertelmes elfoglaltsag" is csak nehezkesen megy. Egyreszt nem mindenkinek van meg a megfelelo kepessege bizonyos feladatokhoz (pl. oktatas), masreszt 40-45-50 evesen sokan nem nagyon tudnak beletanulni egy meroben mas kompetenciakat igenylo feladatba. Bizonyos feladatok (pl. iranyitas) pedig lehet, hogy komolyan magasabb szakmai ismereteket, vegzettseget, stb. felteteleznek. Igy lehet, hogy tobbet vesztesz a reven, mint nyersz a vamon. Gondold vegig, hogy mondjuk Kovacs Ostoba fotorzs korzeti megbizott Pusztakettoson, majd ugye miutan a tyuklopas volt elete legnagyobb akcioja, leszereled es a fel megye iranyitasaert o feleljen?! Arrol nem is beszelve, hogy akkor ezekben a munkakorokben (pl. oktatas) is biztositani kell a folyamatos utanpotlast, ami viszont rapszodikus, attol fugg, hogy az adott evben leszerelok kozul hanyan allnak ugy, hogy tovabb lehet oket foglalkoztatni.... Rendoroket kepezni is egy szakma, amihez - en alairom - kellhet az utcai gyakorlat, rutin, szaktudas. De nem csak az...
4. Meg valami... Ugye, ha a jogi lehetoseget megteremetetted, hogy orvosi engedellyel tovabbfoglalkoztassad oket, akkor mar nagyon konnyu nehany BM-rendelettel szabalyozni, hogy konkret kriteriumok szintjen mit engedsz meg. Leirod, hogy holnaptol az is alkalmasnak tekintheto, aki... Es ezt mindig attol fuggoen, hogy mennyire latsz ellenseget abban a tarsadalmi csoportban, mennyire rajtuk akarsz sporolni, mennyi tulkorost akarsz, stb... Az eredemenye ennek valoszinuleg visszamegy az 1. pontra. Minel nagyobbak a lukak a szitan, annal inkabb az is atmegy rajta, aminek nem kene.

"Az hogy előrehozott nyugdíj után bejelentett fizetésre tesznek szert, az nem életszerű. Ugyanis ha rendes 8 órás foglalkoztatásban dolgoznak elveszítik a nyugdíjukat."
Van reszfoglalkoztatas is, sokan csaladi okok miatt (onokak, kolkok), nomeg mert kapnak nyugdijat is, azert eleve azt valasztjak, vagy mar munka mellett is (ugyan)azt csinaltak, csak utana is folytatjak. De el tudom kepzelni, hogy nehanyan megfogjak az isten labat es magancegnel foallasban vannak, akar a nyugdijuk feladasa aran is (pl. rendor vagyonvedelmi ceg tanacsadojakent, testorkent, stb.). Hogy legalisan, vagy sem.... Te is elismered, hogy nem tehetnek mast. Az, hogy az allamnak szandekaban sincs kifeheriteni ezt a jovedelmet (vagy inkabb altalanosan a gazdasagrol beszeljunk, pl. az epitoipar volumeneben is sokkal nagyobb es sokal kevesbe adoznak), inkabb az a meglopasod. Nem az, hogy kenyszerbol - akar nemileg rozzant egeszseggel - dolgoznak a szakmajukon kivul is akar....

yoda-jedi 2011.09.27. 08:30:09

@troll ellenpólus: és " A jó, a rossz és a csúf " (orbán-matolcsi-pintér) fog rendet rakni a disznóólban??? ők a disznók... nem tűnt fel neked?

rókafogta 2011.09.27. 09:21:53

@bucbuc: Az általad felsoroltak egyik se ingem! A másik dolog nem azt kérdezték tőlem, hogy egyetértek - e korkedvezményes nyugdíjjal.(Nem! És jó nagy barom voltam, hogy nem mentem vissza katonának , most nem kéne máról holnapra küzdenem, hanem tíz éve nyugdíjba lennék) Viszont azt se mondtam , hogy tűzcsapot kell nyitni, de nem tartom akkora bűnnek. És még valami Tv székházat és autót sem gyújtottam fel (eddig) holott bőven lenne rá okom.. Viszont zsaroló hazudozó és megfélemlítő minisztert egyet se szeretek , számomra teljesen mindegy, hogy szoci vagy Fideszes. És a szar az szar akármibe csomagoljuk!

Vidéki 2011.09.27. 10:20:14

@Bakter:

Írod: "Háztartások vízdíjat és csatornahasználati díjat fizetnek. A kettő összege 1000Ft/köbméter körül van."

Remélem a Tűzoltóság felszámolja neked, ha ég a házad, és oltani kell."

Erőltesd meg az agyadat és próbáld érzékelni a különbséget a tűzoltás és a garázdák tűzcsapnyitogatásai között.

Egyébként derék „rendvédelmiek” egy kukát is felgyújtottak és egy izraeli zászlót is elégettek.
Ezek a „rendvédelmi dolgozók nem úgy viselkedtek, mintha tisztában lennének a „rend” fogalmával, amit ők állítólag védelmeznek (nem ingyen).

Inkább úgy viselkedtek, mint az anarchista „provók” egy nyugat-európai tüntetésen, akik mindenáron balhét kevernek.

Mi szükség volt arra, hogy miként a „provók” az úgy nevezett „rendvédelmi dolgozók” is álarcban randalírozzanak az utcákon?

Az álarc viselése arra utal, hogy tisztában voltak azzal , hogy törvénysértést követnek el, viszont az álarc viselésével a felelősségre vonás alól akartak kibújni.

Az ilyen „rendvédelminek” hazudott alakok nem a rendet, hanem az anarchiát szolgálják.

Mi szükség volt arra, hogy utcákat árasszanak el vízzel, olyan területre hatoljanak be, ahova nem lett volna szabad, miért kellett jelzőgránátokat robbantani, kukát gyújtani és izraeli zászlót égetni?

„”Az egyik tüntető pénteken, a rendvédelmi demonstráció alatt lobbantott lángra egy Dávid-csillagos, az izraelire emlékeztető textilt.”

Ez a „textil” valójában az izraeli zászló volt.

Egy tűzoltó gyújtotta meg. Eleinte nem elég jól égett ezért több tűzoltó segített éleszteni a tüzet, más tűzoltók nagy szimpátiával nézték az „aktust”. Egyetlen tüntetőnek, egyetlen szervezőnek nem jutott eszébe, hogy megakadályozza a provokációt.

A rendvédelmi dolgozók állítólagos krémje szervezte a „ demonstrációt”.

Ha halvány lövésük lett volna a rend fogalmáról, a szervező bizottságnak csírájában el kellett volna fojtani a provokációkat, nem pedig szabadjára engedni azokat.

Ezek a provokációk előkészítést igényeltek, nem spontán módon, a hely szelleme robbantotta ki őket.

Di622 · http://www.microglobe.co.uk/nissin-di622-digital-flash-for-canon-eos-ttl-ii-camera-p-5535.html 2011.09.27. 10:30:05

@Vidéki:
Komám annyira vagy hiteles mint szíjjártó petya.
Ha le garázdázzuk a tűzoltókat akkor a kődobáló kordonbontó autó gyújtogató haverok mik?
Ha arányosan akarom nézni akkor minimum terroristák.

sz4sz4 2011.09.27. 10:53:03

@Vidéki: te egy idióta vagy bazdmeg.

bucbuc 2011.09.27. 11:17:59

@igényes: Háppedig, hiddcsake'. Ígyvana.

Orbán ilyen.

Mondom, nagy a felelősségetek vastagbőrösök. Már írtam a múltkor is: melóhelyemen szabályosan terjesztik hogy nincs is Széll Kálmán, azt is a fidesz találta ki, ekkora köcsögök.
Mindezt azért mer az indexen ki volt rakva blogketrecbe egy hírcsárdás hír 2 mondata erről.

Úgyhogy biztos igaza van az ismerősödnek meg neked is. Orbán bazmeg ekkora diktátor és idióta szemét. MÁst se lehet olvasni, mindenrossz amit csinál. És antidemokratikus is. Deju Vu bazmeg. 2002 ben bedőltem én is ennek.

(Te viszont milyen intelligens vagy.)

bucbuc 2011.09.27. 11:21:39

@Vidéki: Megmutatták, hogy milyenek, szimpla csőcselék, aki ha bajban érzi a szerzett jogait bármit megengedhet magának.
Nemtom a nagy demokraták hogy tudnak azonosulni azzal, hogy a demonstrálók azt sugallják, ha nem kap az ingyenhitele mellé ingyen eltartást is, akkor figyelmeztetésül kicsit rendet bont. Mintegy érzékeltetve, hogy mi várható még.
Az ilyenek aztán megérdemlik a társadalmi megbecsülést. Meg a 60 éves géplakatos járulékait.

Vidéki 2011.09.27. 11:21:57

@sz4sz4:

Szerinted a jelzőgránát fán terem?

Honnan szerezték be a robbantgatók?

hoplita 2011.09.27. 12:34:29

@Vidéki:
Szerintem az alkaloidától....vagy az alkaidától...?
Tököm se tuggya mán.

De te majd megmondod, faszfej.:)

elektromotor 2011.09.27. 12:49:44

B+!
Van 2000 milliárd be nem fizetett adó!
És mit vizsgálnak?!
Elfolyt 6 köbméter víz!
Ennél lejjebb!?

Nyuggervadász 2011.09.27. 14:13:16

Kérem Balsai elvtárs /urat megbízni egy parlamenti vizsgálóbizottság vezetésével. A szóban forgó
ügy elfogulatlan , teljes körű kivizsgálását kérem. Fegyverneki Ferenc nyugdíjas tűzoltó maradhat továbbra is "bűnrészes, rongálás vétségében", de azt a másik Ferit minimum, terrorizmus vádjával kell illetni /ellenkező esetben Balsait meg kell fosztani az alkotmánybírói titulusától! /

Horizont 2011.09.27. 17:15:49

6500 ft. vízdíj? Nálunk 2 havonta olvassák le a vízórát. És egyszer volt egy rejtett csőtörésünk, mire kijött a leolvasó 60 000 ft. lett a vízszámlánk. A munkálatok szintén annyiba volt. A biztosító adott 60 ezret a házbiztosításra. De a vízdíjat ki kellett fizetnünk! ... mert azért a víz az úr:) Vagy a Vízművek!

Cateran 2011.09.27. 18:23:03

@Vidéki:
"Inkább úgy viselkedtek, mint az anarchista „provók” egy nyugat-európai tüntetésen, akik mindenáron balhét kevernek."

Ahahaha..kozod nincs az egeszhez..nyugodtan sasolj le par nyugat-europai megmozdulast es radobbensz, hogy ezek a tuzoltok jolnevelt urilanyok voltak.....

"Mi szükség volt arra, hogy utcákat árasszanak el vízzel,"
Az biztos is...s halalos aldozatok szama? (csak megfulladt valaki azokban az elarasztott utcakban..arrol nem is beszelve, hogy hany6 meg hany epulet azott teljesen el, rongalodott meg..ismetlem, halvany lila fingod sincs a vilagrol...sem a tuntetesekrol (hogy hivatalos fidesz vedelmezo vagy az 1 dolog...de az isten szerelmere, legalabb legyel kovetkezetesebb:))

"Ha halvány lövésük lett volna a rend fogalmáról, a szervező bizottságnak csírájában el kellett volna fojtani a provokációkat, nem pedig szabadjára engedni azokat."
Be kellett vetni ellenuk karhatalmi szerveket? (vizagyu, gumilovedek, konnygaz ,stb.? Nem? Akkor a provokacio nem erte el a celjat...es tudod miert? Mert a tobbseg nem azert volt ott....hoppa....)

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · http://namivanma.blog.hu/ 2011.09.27. 18:28:59

@Cateran: A vízágyút mindenképp, azzal semmisítették meg az elfolyt vizet, ha minden igaz!

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2011.09.27. 22:32:33

Népszavazásnál valljuk meg: "Hiszek Orbán Viktorban! Hiszek Matolcsy gazdaságpolitikájában! Hiszek az egy kulcsos adóban!"

Ha vallásnál csak ennyi szerepel, talán tudatosul bennük, hogy ezt már észérvekkel alátámasztani nem lehet, marad hát a már-már vallásos vak hit. Semmibe sem kerül az ateista helyett ezt írni a kérdőívre.

El tudom képzelni ahogy a FIDESZ és a KDNP tárgyal az új vallás helyzetéről.

Nyuggervadász 2011.09.27. 23:07:13

@Vidéki:
Ha a rendvédelmisek tűzcsapos baromságairól így írsz : "Ezek a provokációk előkészítést igényeltek", akkor mi a véleményed a 2oo6-os "szabadságharcos ifjak" (nem 65oo Ft értékű!) rombolásáról? És őket ki hergelte fel? Csak nem az a Vezér, aki "gyújtóhangú" beszéde után a páncélozott autójában azonnal elszelelt a helyszínről? A birka népét ( meg a Révész Máriuszt) otthagyva, kitéve őket a rendvédelminek hazudott anarchista "provók" zaklatásainak.
Szóval vidéki kislány, milyen mércével lehet összehasonlítani a két eseményt?

Sarkalatos hozzászóló 2011.09.28. 04:01:05

@Vidéki: talán még az izgatás tényállása is kimerítésre került.

Vidéki 2011.09.28. 08:06:52

@hoplita:

Honnan szerezték be a robbantgatók a jelzőgránátokat?

Kérded: „Szerintem az alkaloidától....vagy az alkaidától...?”

Tekintettel arra, hogy az izraeli zászló égetését is beiktatták a „műsorba” én az általad megadott alternatívák közül a másodikat tartom valószínűbbnek ( „az alkaidától”).

Vidéki 2011.09.28. 08:09:29

@nyuggervadász:

Nem vagy-e rokona Bodónénak?
Bodóné is mindig másról beszélt, „mikor a bor árát kérték”.

dr. Aullah 2011.09.28. 08:17:05

@Vidéki: A tűzoltók égettek izraeli zászlót? Ez új nekem. Adsz linket ehhez?

Vidéki 2011.09.28. 08:19:17

@Cateran:

Írod: "Mi szükség volt arra, hogy utcákat árasszanak el vízzel,"
Az biztos is...s halalos aldozatok szama? (csak megfulladt valaki azokban az elarasztott utcakban..arrol nem is beszelve, hogy hany6 meg hany epulet azott teljesen el, rongalodott meg.”

Addig, amíg a helyzet nem éleződik idáig, te úgy képzeled, hogy a tűzcsapok illetéktelen nyitogatását nem szabad garázdaságnak gondolni, hanem csak derűs, jókedvű emberek ártatlan szórakozásának.

Vidéki 2011.09.28. 08:26:42

@Aullah:

TV- ben lehetett látni a jelenetet, újságok nyilvánosságra hozták hogy egy 60 évnél fiatalabb nyugdíjas tűzoltó kezdeményezte az Izraeli zászló égetését.

Ezt meg kellett tervezni, izraeli zászlót beszerezni, helyszínre vinni.

Nem gondolom, hogy az izraeli zászló véletlenül az égből pottyant volna le a helyszínre és ez pattintotta volna ki nagy hirtelen a zászlóégetés ötletét.

Ha nem hiszed, járj utána.

sulcus (törölt) 2011.09.28. 08:34:45

@nyuggervadász: Nagyon le vagy maradva,nem tudtad,hogy a város lerombolását,Gyurcsány és bandája rendelte meg külföldi zsoldosoktól?! Ott egyetlen fidesz tüntető nem volt,provokáció volt az egész! :o)
A fidesz tüntetők MINDÍG és KIZÁRÓLAG ártatlan nyuggerekből,terhes anyákból,gyerekekből,mozgáskorlátozottakból és véletlenül arra járókból áll és csak őket bántják a brutális komenista rendőrök! :o)

sz4sz4 2011.09.28. 09:10:19

@Vidéki:
"Ezt meg kellett tervezni, izraeli zászlót beszerezni, helyszínre vinni."

Anno a kordonbontást is meg kellett szervezni, szerszámokat a helyszínre vinni, a fiúkat összerántani. Arról mi a véleményed?

www.haldesign.hu/blog/images/2007/02/kossuth_ter_3_2.jpg

¦卍®Ξ™ 2011.09.28. 09:17:16

@sz4sz4: az forradalmi törvénysértés volt, nem ellenforradalmi vízpocsékolás és törölközőégetés.

elektromotor 2011.09.28. 10:26:10

@Vidéki: Semmilyen "izraeli zászló" nem volt! Egy dávid csillagot ábrázoló rongy volt!

hoplita 2011.09.28. 10:34:56

@Vidéki:
Gondoltam, mert egy betájolt faszfej vagy.:))))

Vidéki 2011.09.28. 11:31:39

@sz4sz4:

Te is rokona lehetsz Bodónénak?

Bodóné is mindig másról beszélt, „mikor a bor árát kérték”.

Vidéki 2011.09.28. 11:33:51

@hoplita:

Szerinted mi lehetett a logikája az izraeli zászló égetésével kapcsolatos "happeningnek"?

¦卍®Ξ™ 2011.09.28. 12:04:15

@Vidéki: nem égettek izraeli zászlót. egy törlőrongyra kézzel felfestett dávid csillagot égettek el.

hoplita 2011.09.28. 12:31:53

@Vidéki:
Ó, hát kék dávidcsillagos rongyot égetni trendi....nem nézel te tévét, baszki?:))

Gondolom kevéssé kódolt üzenetnek szánták a likudnyik zsidesznek.
Úgy látom átment.:D

Nyuggervadász 2011.09.28. 12:41:38

@Vidéki:
Vidéki kislány, beletrafáltál! A lánykori nevem: Bodó Juliska :)
Arra próbáltam célozni a bejegyzésemmel, hogy nem lehet a dolgokat egysíkúan megítélni. De a Bodónés-féle reakciódból rájöttem, hogy az ilyen kihypózott-agyú egyéneknél az ember semmire sem megy az észérvekkel. A narancssárga köd még most sem akar oszlani?

sz4sz4 2011.09.28. 12:43:24

@Vidéki: én beszélek másról? Ember, te vagy azon az állásponton, hogy a rendvédelmisek "anarchisták", erre reagálva kérdeztem, hogy akkor a kordonbontó haverjaidról mi a véleményed?

De tök mindegy, én vagyok fasz, hogy leállok veled, ha bérkommentelő vagy, gondolom minden válasz plusz lóvét/bögrét/kifestőkönyvet jelent, ha meg meggyőződéses akkor mondhatok én (vagyis mi, hoptilával, ¦卍®Ξ™-el(al?:D)) bármit...

Nyuggervadász 2011.09.28. 12:51:35

@sulcus:
Tényleg, le vagyok maradva! Az ilyen @vidéki-s bejegyzésekről az első olvasatkor mindig azt hiszem, hogy: á, ilyen agymosott hülyék nincsenek, csak a többiek hergelésére írják, amit írnak!
Aztán rá kell jönnöm, hogy tévedtem, vannak ilyenek...... :((((

Nyuggervadász 2011.09.28. 12:57:31

@sz4sz4:
Jó, vagy rossz értelemben zaklat fel a Tünci-Bünci?
( Csak nem szenátornak képzeled magad - rémálmodban -, akit kifizetetlen kiflicsücskök üldöznek?) :)

Cateran 2011.09.28. 13:51:40

@Vidéki:
Termeszetesen nem helyes, de azert ne allitsuk mar be, mint az orszag 10 legsulyosabb buncselekmenyenek egyiket:) (ha teszem azt letorik a csapokat es elfolyik 10000000000m3 viz, akkor en kiabalnam a leghangosabban, hogy szarjanak sunt, de sac/kb szaros 30m3 viz miatt (es foleg az miatt, hogy ennek a megallapitasa 100x annyiba fajt a zembereknek) az egesz olyan szinten felesleges es baromsag, hogy erre (is) kinyilik a bicska a zsebemben...Ismetlem..mas -nyuagt-europai- megmozdulasokhoz kepes ez a tuntetes ifi koristalanyok szuzes fatyoltanca volt.....Az anyagi kar meg..ehh....Valamelyik keoviselo csak 3 whiskey-t dob be majd es nem 5-ot es bumm,maris nullszaldos a dolog..Piti, erted? Ilyesmivel akkor illenek foglalkozni, amikor osszevonjak a gyilkossagi es a rablasi csoportot es atkepzik oket varrononek, mert egyik buncselekmeny sem tortent az orszagban evek ota....

Vidéki 2011.09.28. 21:12:32

@sz4sz4:

Ki mint él,úgy ítél!

elektromotor 2011.09.29. 01:01:28

@nyuggervadász: Te vén feslett életű retikül lóbáló!
Ne vadássz te az én anyámra, mert olyat teszek veled , hogy a tköm fogja ütögetni az álladat!

Nyuggervadász 2011.09.29. 12:08:15

@elektromotor:
Szeretném tudni, hogy kinek írtad a kommentedet?
1. Ha nekem, aki a név mögött (nyuggervadász ) rejtőzik, kikérem magamnak! Nem vagyok vén, sem feslett életű, sőt, retikülöm sincs.
2. Ha az avatáromnak szólt a magasröptű, fennkölt stílus, ám legyen! - de nem volna egyszerűbb ezt direktbe elmondani a "nyugdíjvédelmi" kormánybiztos őnagyságának?
3. Különben meg ne basztass! Csók anyukának.

Vidéki 2011.09.29. 13:45:03

@nyuggervadász:

Feltételezem, hogy amikor téged finoman "retikül lóbálónak" titulált, valójában herehimbálóra gondolt.

elektromotor 2011.09.29. 14:46:49

@nyuggervadász: Neked a nick neved eleve kiérdemesít egy lángos méretű sallerre!
Milyen alapon vadászol te az én nyugdíjas anyámra?
@Vidéki: Hímringyót akartam írni, de finom voltam!

¦卍®Ξ™ 2011.09.29. 15:34:17

@elektromotor:
milyen alapon elektromotorozod te magad? micsoda megtévesztés ez? te nem is vagy elektromotor!
neked a nickneved eleve kiérdemesít egy fejberúgásra a hazug gyurcsány haveroddal együtt!

:)

Nyuggervadász 2011.09.29. 18:27:00

@elektromotor:
Bármennyire is igyekezel, nem tudsz felhergelni! Csak sajnálni tudlak, ha annyi eszed sincs, hogy gondolkodj. Ha az ember nick nevet választ, vagy
a.) -azonosul névvel,
b.) -vagy gúnyból választja azt a nevet, mert valami ellen tiltakozni akar.
Honnét tudod, hogy én melyik verzió szerint döntöttem? Mi van, ha 1o6 éves, vén tyúk vagyok? Akkor bocsánatot kérnél? Ezt nem hiszem, mert Te a bő szókincseddel mindenkit fejbe akarsz rúgni, vagy, mint nekem, lángos méretű sallert akarsz adni. ( Csak nem a szeretett Vezértől plagizáltál? A koki kimaradt...) Pedig én nem is gúnyolódtam a nick neveden(illetve, a stílusodon) : pl. hogy olyan érzetem van, mintha már a szakmunkásképző első osztályából is kibuktál volna...Na, erre hogy reagálsz?

Horizont 2011.09.29. 18:38:42

@elektromotor: Anyákat kihagyjuk a mocskolódásból! Neked is van tán.....

¦卍®Ξ™ 2011.09.29. 19:11:09

@elektromotor:

no, mi a baj? :)
inkább válaszolj a kérdésre :)

@Horizont: neki szerelője van :)

Horizont 2011.09.29. 19:14:02

@¦卍®Ξ™: Úgy olvastam elsőre, hogy szeretője! Hahahahahahahahahaha!

elektromotor 2011.09.30. 10:44:03

@nyuggervadász: Kevés eszed van neked ahhoz , hogy bárkiről véleményt formálhass!
Amit írtam rólad, azt a hozzászólásaid miatt írtam! Például a kretén nickneved miatt!
"mi a véleményed a 2oo6-os "szabadságharcos ifjak" (nem 65oo Ft értékű!) rombolásáról? És őket ki hergelte fel? Csak nem az a Vezér, aki "gyújtóhangú" beszéde után a páncélozott autójában azonnal elszelelt a helyszínről? A birka népét ( meg a Révész Máriuszt) otthagyva, kitéve őket a rendvédelminek hazudott anarchista "provók" zaklatásainak."
"mi a véleményed a 2oo6-os "szabadságharcos ifjak" (nem 65oo Ft értékű!) rombolásáról? És őket ki hergelte fel? Csak nem az a Vezér, aki "gyújtóhangú" beszéde után a páncélozott autójában azonnal elszelelt a helyszínről? A birka népét ( meg a Révész Máriuszt) otthagyva, kitéve őket a rendvédelminek hazudott anarchista "provók" zaklatásainak."
Ezen lehet lamentálni!
Nácivadászról szökött agygép!

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 11:23:38

@elektromotor:

no, tehát egy akadó lemezjátszó elektromotorja vagy.

Zero, Laspalmas, elektromotor kommentje miért lett törölve?

Nyuggervadász 2011.09.30. 12:44:57

@elektromotor:
Ez az utolsó alkalom, hogy (ebben a témában ) reagálok az üzeneteidre. Csak értelmes, vagy értelmesnek tűnő kommentelőkre fordítok időt. Sajnos, Te nem ütöd meg ezt a kategóriát...A Te agyadban akkora a káosz, hogy egy pszichiáter is bedobná a törölközőt!
Mellesleg, mit jelenthet az a mondatod , hogy :
"Nácivadászról szökött agygép "? Bár nem vagyok nyelvész, de ne kívánd, hogy szavanként elemezgessem ezt a baromságot, mert az ismét bizonyítaná azt a szellemi nihilt, amiben szerencsétlen kis életedet tengeted!

elektromotor 2011.09.30. 13:05:47

@¦卍®Ξ™: Még néhány nicken írj!
Vitatkozhatsz is magaddal! Mind a hárman!

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 13:30:48

@elektromotor:
ez az egy nickem van, te kerge réztekercshalmaz :)

elektromotor 2011.09.30. 13:34:23

@¦卍®Ξ™: Válaszolgatsz a többire is! Miért?

elektromotor 2011.09.30. 13:39:33

"milyen alapon elektromotorozod te magad? micsoda megtévesztés ez? te nem is vagy elektromotor!
neked a nickneved eleve kiérdemesít egy fejberúgásra a hazug gyurcsány haveroddal együtt!"
Nyelvészkedni nem akarsz egy kicsit?

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 13:48:24

@elektromotor:

hát koma, neked vagy az életkorod vagy az intelligenciahányadosod 80 :)
de az biztos, hogy egy mukkot nem értesz az internet és a blogkommentek mibenlétéről, a logika pedig számodra az akvárium és a buzi relációs konzisztenciájára terjed ki :)

ugye tényleg nem érted, miért írtam ezt neked te végtelenül mérsékelt szellemi képességekkel megáldott nyomorúságos csibefasírt? :)

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 15:09:04

@elektromotor:
úgy érzem szükséged van rá, tehát egy kis továbbképzés földrajzból, biológiából, és etimológiából:

- Irónia: a golyóstollak (irónok) országa.
- Szarkazmus: a szarkák tanulmányozásának tudománya.
- Cinizmus: az egerek kommunikációtörténetének rekonstruálásával foglalkozó tudományág.

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 17:23:23

@elektromotor:

egészen pontosan erre gondoltam.

elektromotor 2011.09.30. 17:36:50

@¦卍®Ξ™:
Vedd már észre te szerencsétlen, hogy szórakozok rajtad!
A mondatot még mindig nagybetűvel kezdjük "nyelvészke"!

¦卍®Ξ™ 2011.09.30. 17:43:46

@elektromotor: nem nagyon zavar, hogy ti mivel kezditek, én akkor is értem, ha kisbetűvel van, és csak azért, hogy fiogyik is értsék, nem fogom bekapcsolni a nagybetűket.

egyébként ez a nyelvészes dolog miként is került képbe velem kapcsolatban? :)

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2011.10.01. 14:06:58

Milyen 6500Ft???

Magyarországon kb ötször ennyi tiszta ivóvizet használnak az emberek arra, hogy szép görbe, lágyfolyós sárga, vagy kőkemény barna ürüléküket leöblítsék a vécékagylóból.

Percenként.

Németh András 2011.10.01. 18:05:50

@Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi: igaz, de sajna le se szarja senki...

Komposztvécét minden tüntetőnek meg minden fülkeforradalmárnak!!!

süti beállítások módosítása