Skip to content


       Szűrés lista

Van itt pénz

A szokásos hurrápéntek-hangulatot elrontó, holnapi munkanap okozta rosszkedvet szeretnénk enyhíteni két jóhírrel.

Először is: Jól áll a korrupció elleni harc.

Simon Gábor (MSZP) megkérdezte, Navracsics válaszolt.

 

Újabb társadalmi egyeztetés (= levél és kérdőív a miniszterelnök úrtól a postaládánkba), hurrá!

A másik jóhír az, hogy az Ikon gondos számításainak köszönhetően nem csak a sokadik offline spamre jut pénz idén, hanem Kerényinek sem kellett lemondania nagyszabású terveiről.

Elvileg tegnap minden megbízott művész beadta a festményt, amit rendelt tőle a KIM az Alaptörvény díszkiadásához.

 

Igen, az utolsó kakukktojás, de nem véletlenül tettem be, dr.Kőszegi Géza László, aki tavaly még a Birtokpolitikai Tanács tagja (ez egy álomállás: havi 750 ezerért, mellékállásban is végezhető) volt, ma már nem az, de szerencséje nem hagyta el, ahogy látjuk.

A koncepció lényegének megértéséhez Kerényi Imre elmondta a Népszabadságnak, hogy az 1896-os millenniumi ünnepségekre a kor legnevesebb festői – köztük Munkácsy Mihály és Benczúr Gyula – 50 festményen ábrázolta a magyar történelem fényes és rettenetes korszakait a honfoglalástól az 1800-as évek végéig. A magyar történelmi festménysorozat kiegészítéseként az általa felkért 15 művész megfesti az elmúlt 150 év legfontosabb eseményeit.

Arra a kérdésre, hogy a minisztériumi szerződések között 13, nem pedig 15 alkotás szerepel, Kerényi azt mondta, további két festőművész is megbízást kapott, Rényi Krisztina Kádár János korát, Szkok Iván pedig az idén elfogadott új alkotmány megszületésének pillanatát örökíti meg. A millenniumra készült 50 és a most elkészülő 15 festmény fogja illusztrálni az új alaptörvény díszkiadásait, úgy, hogy bal oldalon lesznek a képek, jobb oldalon pedig a szöveg, az utolsó oldalon pedig a Magyarország jövője címmel kiírt gyermekrajzpályázat nyertesének alkotása.

A tervek szerint a 65 festményt 2012 januárjától nyolc hónapon át a Nemzeti Galériában vagy egy másik múzeumban lehet majd megtekinteni, utána a most készülő 15 alkotást a Parlament épületében vagy a Sándor-palotában helyezik el. Arra a kérdésre, hogy a 2006. október 23-i események miért tartoznak a magyarság elmúlt 150 éves történelmének legfontosabb eseményei közé, Kerényi Imre azt válaszolta, nagyon sokan, köztük ő is, úgy gondolják, hogy ez egy nagyon fontos történelmi pillanat, sőt „történelmi metszéspont” volt.

Mivel 24 milliót enyhén szólva is sokallok bármelyik kormány önfényező erőlködésére -pláne, hogy lassan már csak levegőadó nem lesz-, szeretném megmutatni, hogy lehetett volna ezt a festményesdit (ha már egyszer nem bírják ki nélküle) sokkal-sokkal olcsóbban megcsinálni, például a történelmi metszéspontról:

Némi guglizás után előjön az Origo galériája, kiválasztjuk a képet :

Ezután megnyitjuk a netről ingyenesen letöltött képszerkesztőt, és kattintgatunk párat.

Impresszionista stílus:

Tollrajz:

Olajfesték:

Metszet:

 

Frissítés: Az fn24-en szavazhattok, mit kéne inkább megfestetnie a kormánynak. Szavazzatok! :-)

Címkék: fidesz alkotmány abszurd kerényi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr713349857

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szürreális idiótizmus: stadionok, festmények, fotósok és tanácsadók 2011.11.05. 08:24:22

Úgy tűnik, lassan minden a helyére kerül: több tízmilliárdért épülnek majd stadionok, devizahiteles-mintatelepek, százmilliókért adnak tanácsot, fotózzák Orbán Viktort, ugyancsak százmilliókért készülnek a kormány propagandaanyagok, festmények, beszéde...

Trackback: Jószolgálati poszt 2011.11.04. 11:57:20

A kormány nagy költségekbe verte magát, hogy méltóképpen díszithessék az új Alaptörvényt, ezért arra gondoltam segítek nekik. Időt és pénzt nem kímélve összeszedtem a kortárs művészektől a közelmúlt jelentős, történelmi eseményeiről készített műveiket,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ketroot 2011.11.04. 19:15:38

@hardenberg:

Most komolyan kérdezem, de ebben a hírben mégis mi a pozitívum?

Horizont 2011.11.04. 19:16:13

@hoplita: Nem hiszem, hogy lehet igazságot tenni ebben az ügyben. Én nem voltam ott,tehát mondhatod minek pofázok bele. Csak a hírekből értesültem mindenből. Az nem ugyanaz tudom. De talán mindenkinek el kellene ismerni, hogy mind a két oldalon voltak túlkapások. Ahogy elítélhető, hogy a földön fekvőt akit körbevettek a rendőrök még(!) ütötték, verték, ugyanúgy el kell ítélni azokat is akik rendőrt vertek. Én arra a felvételre emlékszem ma is elborzadva, amikor a Rákóczi úton egy tüntető a közlekedési jelzőtáblát a betongyűrűvel az alján megforgatta és hozzávágta rendőrökhöz akik ott csak álltak és el is talált egy rendőrt aki súlyosan megsérült. Az erőszak erőszakot szül, hogy bölcselkedjek. Az meg sehová nem visz. Előre tuti nem! Hülye volt Gyurcsány és hülye volt Orbán is akiknek ez nagyon jól jött, még most 5 év után ezen rugózva próbálnak valami számukra jót kipréselni.

hoplita 2011.11.04. 19:23:31

@Thresher:
Tudod, utólag már kurva okos a zember....ezért mondom, hogy van igazad.
De vannak forrófejűbbek is, tény, én sem a hideg fejemről híresedtem el. De énrám is vetheti az az első követ, aki biztosra mondja, hogy hasonló helyzetben nem azt cselekszi, amit én.....a gyáva, fotelből kalimpáló szaralakokat nem számítva.

hoplita 2011.11.04. 19:30:06

@Horizont:
Az az ominózus, sokat mutatott jelenet szeptember 19.-ének éjszakáján volt a körúton, nem messze a Blahától....ott voltam.
Azt a punk kölyköt akkor láttam először, meg utoljára.
Egyébként akkor éjszaka már szabályos embervadászat volt, nagyon sok embert bekaszliztak, 90%-ban már akkor is olyanokat, akik semmit sem csináltak...még az éjszakai buszról is szedtek össze embereket...de ez most mellékszál.

Tudod, én mindig adok a te véleményedre és részben most is akceptálom amit mondasz, de mint fentebb írtam, az vesse az első követ, akinek nem lódítja meg a vérét az adrenalin löket.:)
Főként ha férfinak is tartja magát..:)))

Mellesleg...gondoljuk tovább....ha ötvenhatban este mindenki hazamegy és 300 szélsőséges lázadó nem ostromolja meg a rádiót, akkor mi van??? Hm...,???

hoplita 2011.11.04. 19:33:57

@Ironfist:
A törvény nem egyértelmű és az kampányidőszakra esett, amikor nincs bejelentési kötelezettség....plusz most sem oszlathat, csak ha a demonstráció elveszíti békés jellegét.

Ugye, ugacc, de nem tudod mit???

kennyking 2011.11.04. 19:34:07

@ketroot: Igen emlékszem erre az épületre.De ez krematórium és nem gázkamra.Sok ember meghalt ott, kb. 320 ezren tifuszban, őket égették el.A téglarakás a kinti táborban volt a tó mellett.Állítólag abba a kis tóba öntötték a hamvakat.De nem voltam ott, amikor üzemelt tábor, ezért nem esküszöm meg semmire sem.Egyébként a háború után nem zárták be a tábort, még ha jól tudom 48-ig üzemelt.( De lehet, hogy csk 47-ig,) 1,2 millió németet semmisítetek meg.Hogy ezért volt -e a " gázkamra"? Tényleg nem tudom.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.04. 19:35:12

@ketroot: És milyen minőségben voltál?:)) Kárpótlást igényelsz e?:))
Az én nagyapám ott halt meg.Tudod kiesett az őrtoronyból.:))

hoplita 2011.11.04. 19:36:16

@ketroot:
Bazmeg, ha abba' a két teatűzhelyben eltüzeltek egymilla bibsit, akkor én a nagy kandallómmal egy potenciális tömeggyilkos vagyok.:)))

Ironfist 2011.11.04. 19:36:33

@hoplita:

Te most komolyan. Szóltam neked egy rossz szót is? Azt mondom, ami a törvénykönyvben van, aszerint meg te bűnöző vagy. És azt mondom, amit láttam, az alapján meg csőcselék vagy. És ezért kell ennyire trágár módon, anyázva visszaszólni?

kennyking 2011.11.04. 19:37:05

@hoplita: 56-ban is csőcseléknek hívták a felkelőket.A liberálisok nem változnak, csak időnként másképp hívják őket.Hol bolsevikok, hol demokraták, de a dolgokon ez nem változtat semmit.

ketroot 2011.11.04. 19:40:45

@Tigeri:

Ott fogantam bazzeg...

Nem, egyszerű turista voltam Lengyelország azon részén és megnéztem azt is.

hoplita 2011.11.04. 19:42:35

@kennyking:
Ez bizony így van.
Módosíthatom úgy a szólást, hogy mondj véleményt, megmondom kiféle-miféle vagy.:(((

@Ironfist:
Tudod, 2009 őszén volt egy tárgyalásom....csoportosan, felfegyverkezve etc., a szokásos.
Már az új eljárásjog szerint ment a móka, kaptunk negyedórát a folyosón az ügyésszel, meg a védőmmel...alkudozni.
Ott 2 perc alatt összevesztem a 30 éves, kis nyikhaj ügyésszel és azt mondtam neki, hogy leülöm bazmeg, amit rám kérsz, de ültesd mellém az ávós keretlegényeket is és egy zokszavam se lesz.
Ha én bűnöző vagyok, akkor a védtelen embereket kínzók vajon mik??????

bucbuc 2011.11.04. 19:47:20

@Marcellusca: Inkább a népstadionra legyen mint 16. havi nyugdijra.

kennyking 2011.11.04. 19:50:21

@hoplita: Én is kint voltam akkor az utcán.Speciel nem dobáltam, nem vertem össze egy század rendőrt, pusztán nem tettszett a rendszer.Csak mos t ezt a rendszert divat nem szeretni, pedig ez ugyanaz a rendszer, mint ami akkor volt.Ennyit a demokratákról, akiknek az a rendszer tettszett.Izlések és pofonok....A sok agymosott demokrata a retek meg az aviv manipulatív összevágott híradói alapján mond véleményt az akkori tüntetésekről, ezért nem izgatom fel magam , amikor a toleranciabajnokok és nem kirekesztők csőcselékeznek.Tüntessenek akár egymillióan is orbán ellen.Én csak hátradőlök a fotelben és csak egy sört kérek.Nincs szebb annál, amikor az egyik liberális oligarcha nyírja a másikat.

Marcellusca 2011.11.04. 19:51:21

http://fn.hir24.hu/itthon/2011/11/04/fessunk-a-kormanynak-masfel-millaert!/

Ironfist 2011.11.04. 19:56:38

@kennyking:
Csak épp '56ban egy diktatúra ellen mentek, most meg egy demokratikus társadalom ellen, mert Orbán Viktor feltüzelte őket. Akár közvetlenül, akár közvetetten. Szóval itt igen, tényleg csőcselék voltak. Mellesleg nem tudom, miből veszi "mindenki", hogy liberális volnék.

@hoplita:
"de ültesd mellém az ávós keretlegényeket is és egy zokszavam se lesz."
Az ávó már nagyon régóta nem létezik. Akikről te beszélsz, feltételezem, a RENDőrök. Akiknek az volt a dolga, hogy őrizzék az általad, és társaid által megzavart rendet. Ne csodálkozz, hogy ha ilyen esetben azt kapod, amit kaptál. Normális országban nem is hagyták volna elfajulni ennyire a dolgot, hanem a lázongás első jelére bevetettek volna mindent. Normális ország alatt nem a jelenlegi legjobb barátunk kínát, meg arábiát gondolom, hanem mondjuk az usát, meg angliát.

És továbbra sem értem, miért kezdtél el újfent anyázni, meg köpködni rám, mikor én csak az igazat mondom, semmi többet.

kennyking 2011.11.04. 20:09:43

@Ironfist: Most is felépülőben lévő diktatúra ellen mentünk.A diktatúra nem úgy lesz, hogy reggel felébredsz és diktatúra van.Az szépen , lassan épül.Mint ahogy most is.De te csak csőcselékezzél, söpredékezzél, attól még nem fog a föld másik irányba forogni.56-ban a forradalom után még évtizedekig ( sőt még van aki ma is) csőcselékezik.Azt mondták, szóval itt igen, tényleg csőcselék voltak.Ám legyen !
Békés egymillión a sajtószabadságért kívánok neked ! Már, feltéve, ha most nagyobb veszélyben van a sajtószabadság, mint amikor a pénzügyminiszer utasítására narkót rejtenek el az ellenzéki újságírók autójába, amit a haveri kutyák megtalálnak.( Tényleg, a haveri kutyák azok a rendőrök?)

hoplita 2011.11.04. 20:14:27

@Ironfist:
Nem érted...?

Hát fijam akkor te nagyon hülye vagy...sajnálom.
Mit is vetettek be a pudingfejűek most, pár hete, amikor aztán tényleg a csőcselék nem tüntetett, hanem nyíltan fosztogatott...?
Ülj le fijam, egyes....nemigen van nekünk miről vitázni.

@kennyking:
Először én is finom voltam és nőies....utána már nem annyira, de mondom, ez vérmérséklet kérdése.

hoplita 2011.11.04. 20:15:47

@Ironfist:
"..... Szóval itt igen, tényleg csőcselék voltak...."

Ja, a kurvanyád a csőcselék, ezért kiverném a fogaidat te majom.:(

hoplita 2011.11.04. 20:17:05

@kennyking:
Haggyad mán, gőze nincs mit ugat.

¦卍®Ξ™ 2011.11.04. 20:28:11

@kennyking:
az volt a demokrácia amikor az igazságügy miniszter bombarobbantás videót hamisított a magyarok nyilai ellen
az volt a hazaszerető demokrácia amikor a kormány képviseletében kukluxklánt és náci magyarokat nyilatkozott az europa parlamenti képviselő
az volt a hazaszerető és felelős demokrácia, amikor a miniszterelnök, a gazdasági és a pénzügyminiszter együtt lobbizik, hogy minél olcsóbban tudják megvetnni a magyar ingatlanokat külföldi érdekeltségek, és azon dolgoztak, hogy a földvásárlási moratórium ne legyen megújítva.
és leginkább az volt a leghazafiasabb tett amikor a kormány hazudott reggel, hazudott délben, hazudott este az állampolgároknak és európának, hogy el ne veszítsék a kormányzást.

jelenleg pedig az a demokrácia, hogy elmebajos dilettáns idióták döntenek mindenben :)

nekem aztán oly mindegy , hogy tudatos rosszindulat, vagy öntelt ostobaság miatt megy tönkre az ország (igazából nem is sajnálom ezt a népet akik képesek voltak ismét megválasztani az mszp-t aztán a fideszt).

kennyking 2011.11.04. 20:29:19

@hoplita: Feleslegesen hergeled magad! Egy liberálistól a csőcselék és a söpredék szavak dicséretnek számítanak.Én csak elnézően mosolygok, amikor csőcselékeznek.Valahogy, mint apa a hülye fiára.Csőcselékezik egyet, rágyújt egy spanglira és jól eső érzés önti el, hogy most jól megmondta a náciknak.Ilyen kevéssel is örömet lehet okozni egy egyszerű léleknek.Hát most miért ne örüljön? Nem kerül ez nekünk semmibe.
Amúgy is , azért olyan humoros, amikor azt olvasom, hogy orbán beszart a félelemtől, mert a fészbúk nemzedék kiment az utcára heppeningezni.Aztán hazamentek.Nem volt semmi atrocitás, dobálás, trágárkodás, a nap is sütött, tettek is a demokráciáért, minden fasza, a hatalom meg berittyentett ettől a gatyába. Lehet ezt intelligensen is csinálni, nem kell egyből megverni egy felfegyverzett rendőrezredet.Mert az eredmény ugyanaz.A semmi.

Ironfist 2011.11.04. 20:29:50

Tényleg nem értem, miért kell flémelni. Anyázni, meg veréssel fenyegetni. Mintha megijednék, vagy mintha bármi értelme volna.

kennyking 2011.11.04. 20:32:25

@¦卍®Ξ™: Nagyon nincs mit hozzáfűznöm ahhoz amit írtál.Ez a kis magyar demokrácia.Ezt élvezzük ( ????) húsz éve.Meg még egy darabig, mert nincs alternatíva.( Ez a kedvenc frázisom.Természetesen ez nem a diktatúra felé mutat, pusztán ez egy hungarikum.Itt senkinek nincs alternatívája, de mindenki demokrata.)

Marcellusca 2011.11.04. 20:40:23

Látom, ismét megy a kulturált vélemény csere a 2006-os, őszi eseményekről. :(((

hoplita 2011.11.04. 20:42:17

@kennyking:
Nem hergelem én, csak reflexből teszem, amit teszek.
Egyébként valóban dicséret egy ilyen szarjankótól hallani.:)

Ironfist 2011.11.04. 20:44:47

@hoplita:
Látod? Már megint. Egy rossz szót nem szóltam, te meg oltasz folyamatosan. Jellemző.

Viktus 2011.11.04. 21:12:57

Szegedi szoláriumot büntetett az Artisjus
A tulajdonos állítása szerint nem tudta,
hogy rádiózásért fizetni kell.
-

Kemény is ez a feketegazdaság elleni harc még szerencse, hogy van ilyen nagy fogások.

Secnir 2011.11.04. 21:56:34

@hoplita:
szánalmasak a történelmi ismereteid. Gondolom ez igaz '56-ra is.
az egymillió zsidót nem abban a két kemencében 'tüzelték' el. Franciaországtól Lengyelországig több mint száz koncentrációs tábor volt, ahová gyakorlatilag csak befelé mentek a vonatok. Dachau és Auschwitz csak a két leghírhedtebb volt. Akik általánosban történelemből csak át lettek rugdosva (vagy kurucinfon nőtt föl), azok ezt a kettőt jegyezték meg. Oroszországban volt olyan hely, ahol a németek minden további nélkül az erdőben lőtték halomra az orosz zsidókat, mintegy gyakorlásképp. El sem temették őket, mert minek.

Ami pedig a 2006-os 'dicső tetteid'-et illeti, háááát...
...szánalmas. Dicsekedj vele a kocsmában a többi trógernek, azok talán felnéznek rád. A rendőrség a mindenkori kormány erőszakszervezete, az állam elsődleges végrehajtó hatalma (társadalomtudományok tantárgy főiskolán vagy történelem középiskolában vagy történelem 8. osztályban. ha kimaradt neked mind, ez minősít). Annyit azonban tudni kell, hogyha a rendőr felszólít valamire, azt az állampolgárnak végre KELL hajtania. Értelemszerű, hogy törvénytelen cselekedetre nem szólíthat fel (kivéve pl. autópályán tolass vissza baleset miatt stb.). Ha ellenállsz, akkor felléphet erővel.
namármost.
ha te utcakövet dobálsz stb., és még a rendőrt is megtámadod, akkor te kinyilvánítod azt, hogy a jelenlegi törvényes államforma ellen hajtasz végre erőszakos cselekedetet. NEM a kormány ellen, hanem az ÁLLAMFORMA ellen. Sajnos te fasz, ezt a kis csökött agyaddal nem értheted meg.
Ezért volt a 2006-os csőcselék lázadó.
És ezért nem volt helyes elítélni a rendőröket, és azok, akik akkor a 'lázadókat' vezették -bocsánat, megvezették-, azoknak is sitten a helye. Mert te a gyönge elméddel csak azt fogtad fel (és szajkózod a mai napig), hogy szemkilővés meg terror, azonban azok, akik ezt a 'vak' tömeget irányították, pártmegrendelésre (találd ki, melyik volt), azok a tűzfészek közelében sem voltak. Ne aggódj, a tárgyalást is a TV-ből nézték.
Te csak egy báb voltál, a fidesz bábja. Orbán megpróbált puccsot végrehajtatni, megtalálta azt a néhány, erre fogékony embert, aki akkor nekiállt petíciót beolvastatni, meg tv-székházat gyújtogatott, hátha sikerre megy a dolog, Gyurcsány megbukik, ő meg az elbukott (számoljuk újra, számoljuk, lécciléccilécci) választá után kvázi úgy térhet vissza, hogy a nép akarata győzött. Beszopatta a népet, ti meg benyeltétek.
Nem véletlen, hogy Torockayt, Budaházyt azonnal elfogták, és gyűjtögették a bizonyítékokat, tanúkat hallgattak ki stb. A fidesz halkan, míg a jobbik hangosan erre építette a kampányát.
Aztán a fidesz hatalomra kerülése után azonnal szabadon eresztették Budaházyt?
Lófaszt.
Nem véletlenül volt majd két évig börtönben utána - a semmiért. Tanulja meg, ha pofázik, akkor a csunya nézésér' is ott lesz.
ja, vádak nagyjából ejtve Polt Péter által.
Persze, mert akkor magára és Pintér úrra kellene mutogatnia a bíróságon.

Ha ebből semmit nem fogsz fel, akkor menj ki legközelebb is, ott a helyed b+.

ZBR 2011.11.04. 22:09:32

@hoplita:
"Hogy lettél volna, te nagydarab szar, ahhoz kellene egy kis kurázsi, köcsög....de az benned nincs, a tefajtádnak csak a hátát lehet látni, meg a hangját hallani.:))"
Nekem agyam van. Nem megyek FIDESZ tüntikére, mert még a végén behazudják, hogy én voltam a kétmilliomodik :)
Végképp nem megyek olyan idióták közé, mint te, sajnos fizikai fájdalmat okozna, ha tudatosulnia kéne annak, hogy hús-vér ember, szavazati joggal, ráadásul választhatóként olyan egybites, mint te.

"Ja, annyi gázkamra a rádió udvarán is volt, mint a holokamutáborokban."
Lásd lentebb. :)

"Amúgy te vagy ávós, vagy valamelyik köcsög rokonod baszott rá arra a hónapra?:DDD"
ávós? Mióta hosszú az ó? Mióta kisbetű? Te megtanultad, hogy aki neked nem szimpi, nem Jobbtaxival jár, nem a hazafias webshopban veszi a polóit az ún. "ávós"?

@kennyking: Ehe... Nagyon gyenge a szinted. Én csak elnézően mosolygok, amikor holokauszttagadnak.Valahogy, mint apa a hülye fiára. Holokauszttagadik egyet, rágyújt egy Egészséges fejbőr nótára és jól eső érzés önti el, hogy most jól megmondta a cionistáknak. Látogass el más táborokba is, nyugodtan. Sztutowóban még áll a gázkamra például. De Dachauban is. Nehogy kimaradjon már az életedből. Mert ugye, amit te nem látsz az nincs is. Gondolom az agysejtekkel is így vagy.

@Viktus:
Az Artisjust, ha a kétharmados többséggel alkotmányellenesnek nyilvánítanák, akkor az sokat lendítene a közhangulaton. Megkockáztatom, hogy pl. az adathordozók vásárlási kedve is megnőne, gazdaságélénkítő hatása kétségtelen lenne. :)

@Tigeri:
Törvényszerű volt sajnos. De én élvezem, ahogy felkapják a vizet. Na, ők azok, akik azt hiszik, hogy ez történelmi dolog volt. Pedig nem. A törvénysértő rendőröket felelősségre kell vonni, de a tüntetőket ugyanígy. Egy jogállamban így kéne mennie. Aztán szépen elfelejteni az egészet. Volt már más tüntetés is a világon, amit szétvertek. Pl. Kanada, G20 elleni tünti. És érdekes mód senkinek nem jut eszébe öt múlva rendőrállatozni, meg ávósozni, meg ilyenek.

¦卍®Ξ™ 2011.11.04. 22:12:04

@Secnir:
"az egymillió zsidót nem abban a két kemencében 'tüzelték' el."
nem akarlak összezavarni, de több mint egymilla zsidót a jelen hivatalos áll(ít)ás szerint ott, auscwitz-birkenauban égettek el.
szóval ne ess a holokauszttagadás bűnébe az idézett kijelentéseddel :)

Secnir 2011.11.04. 22:12:12

és akkor ne beszéljünk a kordonbontásról, ahol ugyanez történt - egy törvényesen megválasztott képviselő ellenáll a rendőrségnek - ergo nem ismeri el az államformát! A rendőröknek azonnal bilincsben kellett volna elcipelni, csak egyrészt nem volt bátorságuk (mégiscsak ő Orbán) másrészt nem volt erre utasításuk, harmadrészt mint képviselőt megillette a mentelmi jog.
Szerinted Viktor, mint JOGÁSZ ezt nem tudta?
Ha bármelyik rendőr akkor és ott lekapcsolja, akkor ellenállt volna, ne aggódj és könnyen belevihette volna a 'népet' egy újabb 2006-os gyújtogatásba.
Mindent a hatalomért. Ez Viktor mottója. Nem érdekes, hogy ki hal meg, és ki milyen körülmények között él - a hatalom az övé legyen.
Ezt lovagolják meg a fideszből is sokan -Lázár, Rogán, Deutsch pölö, de ők anyagi érdekek miatt-, míg a régi tagoknak -Navracsics, Kövér, Áder- ez kurvára nem tetszik. Lesz is miatta belharc keményen egy éven belül.
De lehet már a költségvetés kapcsán, illetve amikor Áder benyújtja az új választási rendszerről szóló végleges tervet, és a megélhetési politikusoknak távoznia kell a hatalomból...

hoplita 2011.11.04. 22:15:45

@Secnir:
Kabbe.
Kurva okos gyerek vagy, de ne pazarolj rám ennyi karakter, mert leszarom a dumád.
A szánalmas történelmi ismereteket meg hagyjuk....ahogy a legendákat is.
Tudom mik voltak az einsatzgruppék, Hatynt sem keverem Katynnal, de unom a holokamut, mint anno a menzán a grízestésztát. Az ilyen legendák beszopását meghagyom neked, nagyon okos kisfaszom.:)
Nekem ne tarts itt kiselőadást, én cselekszem a meggyőződésem szerint, te meg pofázhatsz amit csak akarsz...amúgy is jól ismerem a fajtád.
Államforma ellen?
Hát te hülye vagy, még meg nem is akármekkora.:)))) Nem emlékszem, hogy a monarchia visszaállítását követeltem vóna két kockakő elküldése között.:))
Igazából tudod kit irányítanak itt...?
A hozzád hasonló, okoskodó faszfejeket...aki azt hiszik, hogy képesek 3 értelmes mondatot megfogalmazni és máris ők a zokostojások.
Gondolom ezt a sok tuti tudást és infót a hozzád hasonló seggfejek társaságában gyűjtötted be...valamelyik észkombájn tanyán...lila sállal, két pohár divatos lötty között.
Ja, ne is ítéld el a szadista, retek zsernyákot...inkább szopd le, az méltó lehet hozzád.

És ha ebből te azt szűrted le, hogy én vaalkiért, valakikért tettem amit tettem és nem a saját elhatározásomból, a saját lelkiismeretem parancsára, akkor még hülyébb vagy, mint hittelek.
Azért tettem amit tettem, hogy majd az unokáimnak elmondhassam ha megkérdezik, nem rajtam múlt....patetikusan hangzik és sután, de igaz.
Ja és mégeccer, kabbe, duplán és keresztbe, köcsög.

hoplita 2011.11.04. 22:19:40

@ZBR:
"...."Amúgy te vagy ávós, vagy valamelyik köcsög rokonod baszott rá arra a hónapra?:DDD"
ávós? Mióta hosszú az ó? Mióta kisbetű? Te megtanultad, hogy aki neked nem szimpi, nem Jobbtaxival jár, nem a hazafias webshopban veszi a polóit az ún. "ávós"?..."

Nézz utána, faszfej, mielőtt okoskodsz.
Ejtés szerint írjuk és kisbetűvel.
Egyébként meg hanyagolj, köcsög.

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2011.11.04. 22:24:19

Amikor az unokám nézi majd ezeket a csodálatos festményeket és megkérdezi, hogy kik voltak azok a bácsik akik felgyújtják a TV előtt a skodákat és ütlegelik a rendőröket azt kell majd mondanom, hogy dicső forradalmárok?

¦卍®Ξ™ 2011.11.04. 22:26:35

@ZBR:
"Sztutowóban még áll a gázkamra például. De Dachauban is."
a hivatalos holokauszt verzió szerint jelenleg, az az álláspont, hogy a reich területén egyetlen lágerben sem voltak gázkamrák amikben bárkit is kivégeztek. (tehát pl dachazuban sem).

azonban valóban van gázkamra dachauban és sztutowoban (stutthof-i láger) is.
ruha és tetvetlenítő fertőtlenítéseket végeztek benne. egyébként a holokausztmítosz legnagyobb legendája (és ez bukott a legnagyobbat is végül,) a szappangyártás a zsidózsírból is a stutthof-i lágerhez kötődik. nagyjából a szappanlegenda elvetésével egy időben adták fel az ottani elgázosítások valódiságát a holokauszt történet hivatalos verziója. miként a lámpaernyő és a kesztyű mítoszát is.

értem én, hogy olyan jó nácizni a gaz ellent, de hülyének miért kell hozzá lenni?
én úgy nézem semmivel nem vagy jobban képben a valósággal kapcsolatban mint akit cinkelnél.

Secnir 2011.11.04. 22:29:11

@¦卍®Ξ™:
valóban, cca 4 millió az összlétszám.
viszont Auschwitz nem egy, hanem kb 40 tábor gyűjtőneve volt. (értsd: Pest megyei gyűjtőtábor, ami valójában gyáli, vecsési, alsónémedi stb. táborokat foglal magába). Mivel az oroszok módszeresen ledózerolták őket, és csak mutatóba hagyták meg mementónak az egyszem auschwitzit, ezért az avatatlan csak felkiált: -ebben az egyben 1 milliót? hogyan lehet ez? haha!

Secnir 2011.11.04. 22:35:38

@hoplita:
"És ha ebből te azt szűrted le, hogy én vaalkiért, valakikért tettem amit tettem és nem a saját elhatározásomból, a saját lelkiismeretem parancsára, akkor még hülyébb vagy, mint hittelek."

ez a szép az irányításban, amikor valaki úgy irányítja az engedelmes vak tömeget, hogy azok azt hiszik, hogy saját akaratuk van. lényege, hogy ott és akkor nem ismered fel. 30-as IQ alatt utána sem öt évvel, ha szádba rágják.

"ávós? Mióta hosszú az ó?"
magyar helyesírási szótár vagy általános iskola 5. osztály hiányzik. szóval még ezt a szintet sem ütöd meg. értjük, köszönjük a tartalmas hozzászólásaidat.
jóccakát.

Ironfist 2011.11.04. 22:41:17

@Secnir:
KÖSZÖNÖM. Végre valaki el tudja magyarázni az ilyen "RENDŐRÁLLAAAAAM!!"-féle embereknek, hogy mi is a valóság.

2011.11.04. 22:43:58

@Himpellér: Vannak ők is olyan dicső forradalmárok, mint az 56-os csőcselék.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.11.04. 22:44:14

@hoplita: kompenzálsz valamit? Elhagyott a csajod? Kicsi a szerszám? Mi a baj? Beszélj róla. Engedd ki a frusztráltságod. Érezd jól magad. Lazíts.

¦卍®Ξ™ 2011.11.04. 22:50:42

@Secnir:

ne olts már te :))))))))))

a három főtábor, (auschwitz I, auschwitz II (birkaneu) auschwitz III) mellet volt ugyan 40-50 kisebb tábor, de ezekben még csak ruhafertőtlenítő sem volt, nemhogy krema, ezek csakúgy mint az auschwitz III főként munkatáborok voltak, pár helyen még csak ott sem éjszakáztak a rabok bazzeg.
birkenauban (auschwitz II) történtek a jelenleg elfogadott holokauszt adatok szerint a szóban forgó kivégzések, és hamvasztások, itt jelenleg hivatalosan 1,2 millió emberről van szó ezzel kapcsolatban. ezt a tábort nevezi a köznyelv auschwitz-nak.
az auschwitz I táborban volt az adminisztratív központ, a börtön (a börtönön belül) és a bordély, a tábori kórház, a deportáltak fogadóhelye, átmeneti szállásai.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.04. 22:56:22

@hoplita: Héló azért nem kell mindenkit elküldeni az anyjába!Jójó tudom,most a kurva anyám de akkor se.:))

Ironfist 2011.11.04. 22:57:43

Egyébként a rendőrállatozással, meg ávósozással kapcsolatban még annyit tudok mondani, hogy amerikában nem az van, hogy órákig szajkózzák, hogy hamarosan cselekedni fogunk, ha nem hagyják abba maguktól a törvényszegést, neeem. Ott, ha törvényt szegsz első körben letepernek, ha ellenállást tanusítasz, fejbebasznak párszor gumibottal, hogy megtanuld, rendőrökkel együtt kell működni. Ha meg megtámadod a rendőrt, akkor lelő a picsába, méghozzá teljesen jogosan, és nem hogy meghurcolják érte, de talán ki is tüntetik. És nem rendőrállam, hanem teljesen jogos, és igazságos, hogy aki a rend ellen támad, azt kivágják a társadalomból, mint a rákos burjánzást a testből. Én elhiszem, hogy az ottani csőcselék nagy hősnek gondolja magát, akik a demokráciáért, meg a magyarságérthoppábocsánatMagyarságért mentek forradalmaskodni, de a magyar nép én vagyok (például), és nekem az ilyen alpári emberek, akiknek az az ellenérve mindenre, hogy "szájbabaszlak, köccsööög!" azok nekem ne tegyenek szívességet. Szóval ahelyett, hogy lejáratjátok magatokat azzal, hogy még tízszer elismétlitek, hogy aki csőcseléknek tekinti a csőcseléket, az biztos ávós, meg komcsi/libsi/bolsi, inkább el kéne gondolkozni az érveken is.

És szeretném hozzátenni, hogy újfent nem mondtam ezzel semmi bántót, vagy - normális ember számára - idegesítőt, így ha megint azzal jössz, hogy szájbabasznál (kemény vagy ám, neten keresztül is szájba tudnál, tudom), meg köcsög, meg ávós, meg komcsi, és más értelem nem lesz a mondandódban, akkor ezzel megintcsak magadat fogod jellemezni.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.11.04. 22:59:50

Felhívom figyelmeteket,hogy aki vitatja a számokat (minimum 6 millió) az elköveti a tagadás szörnyű bűntettét!:))

Ironfist 2011.11.04. 23:02:07

@Tigeri:
Az nem hatmillió, hanem legalább hatmilliárd :D

Egyébként meg: holokauszttagadás? Dehogy tagadom! Sőt, helyeslem! :D

Elhatárolódom magamtól ^^

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.11.04. 23:12:58

@kennyking: a faszt, mindenki a hírtv-t leste, meg kiszaladt az utcára, hogy hinnye, bazze én is belebaszok egy vasrudat valami rendőr fejébe, meg hinnye mi van itt, afrika élőbe, geciasszék. ettől még csőcselék maradtok, és én is kinn voltam a rohadt utcán. attól hogy a.c.a.b., a csőcselékből még nem lesz forradalmár.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.11.04. 23:17:26

@hoplita: akkor hova a faszba tűntek a zsidók? pl. lengyelbe hogy lett 3,3 millióból háromszázezer? emigráltak a holdra, faszikám?

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.11.04. 23:23:35

@hoplita: ja meg hogyapicsába van már, hogy mostanság cigányok lakják körbe a zsinagógákat meg a honvédosok vívnak bennük, baszod, odaadták a zsidrákok? ingyé? komolyan?

SvenH. (törölt) 2011.11.05. 00:54:40

@Secnir: volt amugy valami disznolkodas hogy miert ne alapon rairtak egy nagyobb szamot a tabor ajtajara
es akkor abbol kovetkeztettek vissza az egesz tomegre nagyokosok(holo tagadok)...
mar azt hiszem at is irtak a rendes szamra az elhunytak szamait

azert a holo tagadasnak is van nemi alapja de egy komolyabb tortenelmi konyvet elolvasva inkabb olyan ovis szintnek tunik
de hat elmeletileg szolasszabaccsag van vagy mia szosz

SvenH. (törölt) 2011.11.05. 00:59:42

@hoplita: kedves barom...
amikor az idiota buda/szarhazid felhergelte a tomeget ott voltam otoval...

tudod amikor jo poennak gondolja a nagy csurhe hogy milyen erosek meg egyebek...
es akkor csak egyszer kell utni de gyorsan az elsot elkapni... pont mint a kutyaknal, a legnagyobb pofajut aki valoszinuleg kis testalkatu azt kell elintezni...
tudod onvedelem az alkotmanyos alapjog... oszt ha agyon is uti az ember akkor is jo esellyel felmentik, csak pl. a targyalason udvariasn kell eloadni a dolgot :)))

szoval menjetek balhezzatok hulyegyerekek, es hidd el nem csak a rendoroktol kell am felni...

Viktus 2011.11.05. 01:47:50

@SvenH.:

Te autóval? mit képzelsz szarházi szennyezed Budapest levegőjét. Pfej.

Viktus 2011.11.05. 01:49:41

@Himpellér:

Jah nagyanyád is ilyesmit kérdezhetett 1957. május 1-én mikor szaladt ki felvonulni :D

Megdobbent 2011.11.05. 03:29:00

Bazdmeg, ezeknek mar a bullshit generatora is beszart.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 04:46:36

@hoplita:

Anyázás nincs, még neked sem.
Viszlát 1 hét múlva, ha te is akarod.

Üdv: egy édesanya

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 05:50:30

@mcs:

Mindent meg lehet oldani, pláne ha van nyomdász haver. Beszélek vele, aztán olcsón megszámítjuk neked. De ha több vörös háttérszínt, a menekülők kezébe fideszes pártagkönyvet, esetleg a bal sarokba egy vicsorgó Gyurcsány-fejet szeretnél, még most szólj.

Ha a minisztériumból tetszik érdeklődni, telefont is adok mellé ajándékba, és üdvözlöm a kedves feleségét.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 05:51:21

@immortalis:

Nem, esküszöm, hogy még véletlenül sem! De most, hogy mondod.......:)))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 06:22:59

@zero:

Nem igaz, hogy nem tanultad még meg, hogy
1, nem ettől a 24 milliótól megy csődbe az ország
2, Gyurcsányék sokkal többet loptak
3, az elmútnyócév

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 06:33:32

@Valahol Máshol:

Mér', nem lenne szép?
Közmunkában megépíteni? :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 06:38:39

@Hörömpő Töhötöm:

nagyon gyenge provokációs próbálkozás volt, csernaja bácsi...

2011.11.05. 07:36:02

@laspalmas: Pedig én nagyon sok közös vonást látok a kettő között. A szervezetlenség, a destruktivitás. a fasiszta eszmék elővétele stb stb. Én pontosan valami ilyesminek képzelem 56-ot is, mint ami 2006-ban történt, azzal a kis különbséggel, hogy az akkori "dicsőségesek" nem csak utcaköveket dobáltak, hanem éles fegyverekkel lűdöztek.

ROA 2011.11.05. 08:11:42

@laspalmas:
Aha.
Seprűdékezni, meg csőcselékezni azt lehet, anyázni nem. Gondolom mehet az apád fasza is....mert annak nincs az előbbivel felérő misztériuma.
Inkább nem mondok többet....nem áll szándékomban a hiperérzékenységed baszkurálni
Üdv; hoplita

ROA 2011.11.05. 08:14:43

@Ironfist:
Ugyan, dobjál mán egy elérhetőséget, letárgyalhatjuk személyesen is...de az fájni fog.
Asszem van köztönk vagy 20 év diffi, de tudod mit, legyen ez a hendikeped, kis netcigány.:)

ROA 2011.11.05. 08:27:12

@immortalis:
Csak te hiányoztál...jó a dumád,seggfej.

@Tigeri:
Tudom, de ez mán nem az első eset ezzel a nagyonokos kispöccsel.

@Kusics Iván:
Számolgassál...csak a zusában van vagy 7 millió, Izraelben dettó....szerteszét Európában vagy másfél.....a világ többi részét nem is tekintem.
Ez biztosan csoda lehet, mert én úgy tudtam, hogy a kiirtott zsidó nem szaporodik...de be kell látnom, tévedtem.:)
Főleg akkor, ha egy ilyen nagy elme hívja fel rá a figyelmem.:)

@SvenH.:
Kedves ékezet nélküli faszfej.
Miért nem próbálod ki az alkotmányos alapjogodat? Tán csak nem azért, mert te is csak egy másik büdös kis netcigány vagy?:) Válts nicket.....Sven Hedin valaki volt, de te csak egy csótány vagy.

¦卍®Ξ™ 2011.11.05. 08:39:22

@ROA: nem az a fajta lény ő, aki kiállna véleményéért személyesen, vagy akár csak felvállalná azt, esetleg fésztufész is ezt a stílust merné előadni.
ő az a generáció aki szerint a net arra való, hogy arc és következmény nélkül be lehessen szólni azoknak akik a való életben mindig felette állnak. ők nem értik, hogy bármit csak akkor mondjon az ember, ha annak következményét vállalja, illetve csak akkor mondja, ha azt komolyan gondolja ezért fel is vállalja.

mondom mindezt úgy, hogy én sem tartom hősöknek a 2006-os térkő hajigálókat.
viszont értem a viselkedésüket, megértem az indítékaikat, (még ha valóban erősen a háttérből generálták azokat) azonban az ostoba kifejezést találóbbnak érzem rájuk, mint a hőst, vagy a szabadságharcost, szóval nem igazán egyezik a véleményünk.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.11.05. 09:34:43

én ezt akarom megrendelni: index.hu/cikkepek/0405/belfold/kep.jpg

minden családban ott a helye a budiban is

ROA 2011.11.05. 09:44:10

@¦卍®Ξ™:
Hősnek én sem, amúgy is, mivel volt részem benne igencsak nagyfokú szerénytelenségnek tűnne.:)
Azt azonban rühellem, sőt, roppant berágat, amikor olyanok csőcselékeznek, akik még a bokájukig sem érnek fel.
Viszont meggyőződésem, a súgott-generált dehonesztálások, sejtetések, fikázások meg is erősítenek ebbéli hitemben, nem volt hiábavaló 2006 ősze..
Egyfajta össztársadalmi teszt is volt ez a hatalom részéről, lezajlott és felemás eredményekkel.
Ha nincs az a felháborodás, ami oly sokakat kivitt azér' az utcára, akkor máshogyan zajlanak a következő évek. Tanulságos volt mindenki számára....ennyi gyakorlati haszna azért volt.
Nem profitált belőle egyébként maradéktalanul senki...sem a hatalom, sem a potyaleső műellenzék, sem az utcán lévők, tanulságai viszont leszűrhetőek, igaz az én tisztem, nem is itt, nem is most.
Üdv; hoplita

ROA 2011.11.05. 09:53:18

@ROA:
Helyesen....."nem az én tisztem...":)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.11.05. 10:24:29

@ROA:

Lenyűgöző a szókincsed.
Azért ezt ajánlom figyelmedbe, 3 napja írtam:

"Először egy jótanács: Ha valakit nagyon utálsz, válasz helyett a szűrés gombra kattints. Ha annak 3-nál többször érzed szükségét megnyomni, válaszd helyette a jobb felső szürke X-et.

Aztán: Aki ocsmányságot okádva, és/vagy "én szartam a spanyolviaszt, akinek más a véleménye valamiről, az rohagggyonmegazannnyába"-stílusban akar, ill. képes csak kommentelni, az inkább neki se álljon. Idő és kedv hiányában random idenézés alapján, azonnal, mérlegelés nélkül tiltjuk ki, aki nem hoz egy bizonyos szintet. Ne kelljen már IQ-hoz kötni a kommentelést..... "

ROA 2011.11.05. 11:23:27

@Secnir:
"...."ávós? Mióta hosszú az ó?"
magyar helyesírási szótár vagy általános iskola 5. osztály hiányzik. szóval még ezt a szintet sem ütöd meg. értjük, köszönjük a tartalmas hozzászólásaidat..."

Kellett kis idő, míg rájöttem, hogy valszeg szövegértelmezési problémád van, vagy slendrián módra válaszolsz.
Én tudom, hogy az ávós hosszú ó.
Ez a vastököm viszont nem...tehát őt oktasd az ötödikes helyesírási követelményszintről.

@laspalmas:
Tényleg lenyűgöz?
Csekély térítés ellenében szívesen adok különórát....tényleg csekély, mert én tudom, hogy húzós a pelenka.:)

Na, majd a jövő hónapban....most elment a kedvem.

Ironfist 2011.11.05. 11:26:45

@ROA:
"Ugyan, dobjál mán egy elérhetőséget, letárgyalhatjuk személyesen is...de az fájni fog.
Asszem van köztönk vagy 20 év diffi, de tudod mit, legyen ez a hendikeped, kis netcigány.:)"

Mikor tanulják már meg az emberek, hogy neten keresztül veréssel fenyegetni valakit elég szánalmassá tesz? :D

Ironfist 2011.11.05. 11:27:56

@laspalmas:

Asszem, ha bannolsz valakit, mert útszéli a stílusa, és az visszajön másik névvel ugyanúgy anyázni, akkor az elég nagy bunkóságnak számít, nem?

Monçada bíboros 2011.11.05. 11:34:56

Még hogy a történelem nem ismétli önmagát.
A fidesz most azt csinálja, mint a komcsik a noszf-al. Ugye az sem úgy történt meg teljesen, mint ahogy tanították... Ott is a politika által irányított tudatlan prolik balhéztak , nálunk 2006-ban sem volt ez másképp (itt most nem sima bámészkodókra gondolok, hanem azokra, akit autókat borogattak/gyujtogattak...stb). A Téli Palota ostroma is inkább szimpla fosztogatás volt, mint forradalmi cselekmény, ugyanúgy mint nálunk a TV székház ostroma.

Igazi vérbeli komcsik ezeke a fideszes srácok. De sajnos nálunk erre van igény. Egy közvéleménykutatás szerint a magyarok 65%-a feladná a demokráciát a gazdasági növekedésért.
www.origo.hu/itthon/20111025-nezopont-az-emberek-kozel-harmada-felvaltana-a-demokraciat-a-gyors.html

Ez a kibaszott szomorú...

Ironfist 2011.11.05. 11:39:12

@ROA:
"Ez a vastököm viszont nem...tehát őt oktasd az ötödikes helyesírási követelményszintről."

Kellett kis idő, míg rájöttem, hogy valszeg szövegértelmezési problémád van, vagy slendrián módra válaszolsz. Nem értem, most mi bajod van velem, ugyanis ha nem tűnt volna fel, nem én kötöttem beléd. Most sem.

VT Man 2011.11.05. 11:54:33

Az fn-es linken az első üt :-)

"1. Halálsoron – Gyurcsány Ferenc bilincsben. 200X200-as olaj lenvásznon. A művésznek azt a pillanatot kell ábrázolnia, amikor a volt kormányfő szembesül összes bűnével, amit a nép, a nemzet, a haza és a többiek ellen követett el. Sötét tónusok, kevés szín, sok depresszió."

Ha ez valós eseményt festene meg, még a pénzt is összedobnám a festményre!

(Mondjuk utána a Ferit követhetné jópár más politikus is a dutyiba, mindkét oldalról!)

Monçada bíboros 2011.11.05. 12:00:56

@STX Joe: "(Mondjuk utána a Ferit követhetné jópár más politikus is a dutyiba, mindkét oldalról!)" No igen:)
Mondjuk én is szívesen leforgatnám OV életét bemutató filmet, ha kapnék rá támogatást. A címe lehetne: "Óvakodj a törpétől":))) Csak kár, hogy az már foglalt...

Jurganov 2011.11.05. 12:22:55

@Monçada bíboros: meg tudnád határozni mi is az a demokrácia? elméletben és gyakorlatban. annyi a különbség a diktatúrákkal szemben, hogy egyikben ezt szabad szidni a másikban meg azt. de mélyen legbelül ez a mai, demokráciának csúfolt valami ugyanaz mint volt pl a kommunizmus. tehát ezt feladni valami kézzelfoghatóért nem akkora áldozat. a valódi szabadságnál már más lenne a helyzet, de így...

Ironfist 2011.11.05. 13:03:35

@thehandsomest:
A Fidesz pár éve mindent feláldozott, hogy lemondjon az, akiről kiderült, hogy hazudott. Ha most nem basszák ki Hoffman Rózsát úgy, hogy a seggéből kell kioperálni a bakancsot, akkor ennyi volt. Senki nem tagadhatja többet, hogy MINDEN, amit a fidesz csinál, és/vagy mond (főleg csak mond, mert ugye csinálni nem sok dolgot szokott...) az nem más, mint közönséges hazugság, ami csak arra irányult, hogy Orb án Viktor hatalmat szerezzen.

Erre kérnék magyarázatot, fideszdroid senkiháziak.

Monçada bíboros 2011.11.05. 13:22:18

@Ironfist: Rózsikát nem fogják kirúgni, erről ne is álmodjál. Gloviczki Zoltánt viszont repülni fog gondolom, mert "megingott a belé vetett bizalom".:)) Magyarul: nem tudta elkendőzni a főnöke hazugságait.

Ironfist 2011.11.05. 13:28:20

@Monçada bíboros:
"Rózsikát nem fogják kirúgni, erről ne is álmodjál."

Tudom. Csak felhívtam a figyelmet arra, hogy innentől bárki, aki a fidesz védelmére kel, az automatikusan nevetségessé teszi magát.

Monçada bíboros 2011.11.05. 13:38:07

@Ironfist: "bárki, aki a fidesz védelmére kel, az automatikusan nevetségessé teszi magát."
Ez már egy ideje így van.:))

Ironfist 2011.11.05. 13:47:35

@Monçada bíboros:
Hát, nem tudom, eddig azért érveket kellett felhozni, hogy nevetségessé tegyük őket. Nem kellett nagyon erőlködni, de azért érvelni kellett. Innentől viszont ez teljesen automatikus. Innentől az az érv, hogy a fidesz védelmére kelt ember szánalmas, hogy a fidesz védelmére kel.

Monçada bíboros 2011.11.05. 13:55:12

@Jurganov: ok, de akkor nem kéne azon csodálkozni, ha valaki genetikailag szolgalelkűnek tart minket...

Bloodscalp 2011.11.05. 14:35:11

@hoplita: azt már ezerszer leírtad hogy -büszkén!- hogy ott voltál rendőröket dobáltál, csak még azt nem mesélted el hogy hogy ezért nem zártak börtönbe, hogy lehet hogy nem kaptak el stb stb, a nem mellékes egyéb részeket hagyod le mindig

ma ha egy cigány rámozdul egy rendőrre, akkor megy a koricálás hogy a védett fajnak mindent lehet, téged szintén úgyanigy be kellett volna zárni kicsit öregem, ott aztán senkit nem érdekelt volna milyen heves természeted van

Ironfist 2011.11.05. 14:48:38

@Bloodscalp:
"ott aztán senkit nem érdekelt volna milyen heves természeted van"

De, a kemény fiúk ott biztos szeretik a tüzes csajokat :D
Mellesleg per pill bannolva van, szóval nem fair beszólni neki, ha nem tud válaszolni.

Bloodscalp 2011.11.05. 17:49:46

@Ironfist: szted elmondaná,főleg ha eddig nem tette? nem nagyon érdekel, ágál a szájhősök ellen, de meglehet nézni egy eszes tamás hova jutott

ROA 2011.11.05. 18:40:57

@Bloodscalp:
Kíváncsi vagy, baszki?
Majd átmegyek az agyonlátogatott posztjaidhoz és mesélek.
Elévülésről hallottál már? Meg arról, hogy rossz ómen felfüggesztettel a nyakadban lebukni?
Gondolkozz, mielőtt ugacc....ha nehéz is.

Ironfist 2011.11.05. 18:47:52

@ROA:
Nem úgy volt, hogy te most pár hétig pihensz? Csak kérdem, mert ehhez képest nagyon aktív vagy.

Bloodscalp 2011.11.05. 21:35:31

@ROA: probálok...és hogy jön ide felfüggesztett???azt is köztörvényes bűnökért kapta?
EZ A SZÉGYEN te nagyon gondolkodó hogy elévülhetett...annyi eszed hogy nyilván a sokat olvasott blog a minőségi, brávó te szittya, indulj te is polgármesternek, hoplita haver vagy, vagy csak egy másik név?

Ironfist 2011.11.05. 22:51:54

@Bloodscalp:
Másik néven visszajött, mert a hoplitát bannolták a pontosan ugyanilyen viselkedésért, amit most is csinál.

öreg rája · http://ezsemaz.blog.hu/ 2011.11.07. 07:15:14

+1 javaslat a festményekhez.
Az igazmondó juhász,ki tereli nyáját.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.11.07. 15:45:26

@ROA: köszi a dicséretet, attól nemesb a lélek, ha dicsérik. vagy nem.

ha már ekkora matekos vagy, tudhatnád, hogy minden zsidó nem lett legyilkolva, aki pedig nem lett legyilkolva - no lám, mily abszurd a logika - és Mengele doktor sem vágta ki mindkét heréjét, ráadásul asszonypajtásra is lelt, az szaporodni is tudott.

a közel 9-ből 6-ot legyilkoltak, ebből maradt 3. Izraelben 5,7 millió zsidó van. Európában 1,4 millió. az izraeli adatban benne van a kb. 600 e orosz zsidó is, 200 e helyben maradt. tehát több, mint 2 millió zsidónak plusz etióp, marokkói, egyiptomi, jemeni stb. zsidónak, no meg az átköltöző amcsi zsidóknak kell kiadnia az 5,7 milliót kb. 66 év alatt. szerintem nem lehetetlen na, de szerinted bizonyára.

de azt érzed, hogy ha a világháború óta egyetlen zsidó egyszer sem szaporodott, akkor is hibádzik egy pár millió, mondom, biztos emigráltak a Holdra, vagy a Titánra.

ROA 2011.11.08. 17:30:07

@Kusics Iván:
Ezek után már csak annyit, hogy ha nehezen alszol el, akkor számolj zsidót.

Kusics Iván · http://pinguinekszigete.blog.hu 2011.11.10. 13:29:12

@ROA: na ez végre elmés reakció volt, megfogadom.

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.11.15. 23:37:38

Na, ma hallottam ezt a kerényit beszélni a rádióban. Ekkora egy felfújt hólyagot, basszus, még nem láttam. Beszélgetőtársa folyamatosan ki kellett javítsa történelemből, mert baromságokat beszélt, aztán a végén kínjában már azt mondta kerényinek: te víziókban élsz, hát vizsgáltasd meg magad egy orvossal!
Legalább jót röhögtem, mert egyébként siralmas az egész.

süti beállítások módosítása