Skip to content


       Szűrés lista

Milyen szép karácsonyi ajándék!

A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá:


"A Kormány
1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztost, hogy együttesen tegyék meg a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy a Budapest, IX. kerület 38293/75 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben 1091 Budapest, Üllõi út 129. és 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 34–36. szám alatt található ingatlan nettó 5 000 000 000 forint, azaz nettó ötmilliárd forint ellenérték fejében (...) állami tulajdonba kerüljön;

3. felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy az 1. pont szerinti ingatlan megvételéhez szükséges forrás biztosításáról gondoskodjon annak érdekében, hogy az abból fedezett vételár kifizetése 2011. december 31-ig megtörténjen;

4. az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény 24. § (2) bekezdés e) pontja alapján úgy dönt, hogy az 1. pont szerint a Magyar Állam tulajdonába kerülő (...) ingatlant az alább megjelölt gazdasági társaság vagyonkezelésébe adja, és az ingatlan vagyonkezelésére a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. versenyeztetés mellőzésével 50 éves határozott időtartamra kössön vagyonkezelési szerződést a FRADIVÁROS Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársasággal." 


Két hete éppen arról írtunk, hogy 20 milliárd forintot osztottak ki a magyar focinak a társasági adó felajánlásokból, ez a pénz így a költségvetésből ugyebár eléggé hiányzik.

Most viszont 5 milliárdért az állam közpénzből megvásárolja a Fradi-pályát Kevin Mccabe-től.

Van pár kínzó kérdés:
A jelen gazdasági körülmények között kell-e az államnak közpénzt fektetni a magyar labdarúgásba? A profi labdarúgásba is, vagy csak a tömegsportba és az utánpótlásba?

A jelen gazdasági körülmények között kell-e az államnak 20 milliárd forintot költeni a Fradira? (5 milliárd most az ingatlan visszavásárlására és 15 milliárd az új stadion építésére.)

Ezzel ismét sikerült tennünk egy jó nagy lépést a boldog 70-es 80-as években, újra van állami focicsapat, a Fradi, élén a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor.
Hurrá ...

Természetesen semmi összefüggés Kubatov Gábor személye és a 20 milliárd állami forint között, amit beleöl az állam a Fradiba.
 
Fürjes Balázs kormánybiztos szerint:


"A Ferencváros a kulturális örökségünk része, nemzeti kincs. A nemrég elhunyt futballóriás, Albert Flórián is egész életében ebben a klubban játszott. Ha valaki a magyar sportkultúra-történelemnek utánanéz, akkor ebben nagyon jelentős dolgok kötődnek a Fradi és a ferencvárosi foci nevéhez. Itt történt egy súlyos hiba 2008-ban: eladták a stadion ingatlanját és a Ferencváros részvényeit.

Ha megnézi az első osztályú labdarúgást, akkor szinte minden klubnak a stadionja állami vagy önkormányzati tulajdonban van, és az adott futballklub kezeli. Magyarországon a gazdaság és a foci nem tart ott, hogy a magántőke jelentős építési költséget vállalhatna a megtérülés reményében, ahogyan, mondjuk, Németországban vagy Angliában. Ezt az állapotot kell a Fradinál is helyreállítani. Láthatóan nem vezetett sehová, zsákutca volt, hogy az angol tulajdonosnak eladták. Kötöttek vele egy olyan szerződést, amelyben van fejlesztési kötelezettség, de ennek a nem teljesítése semmilyen következménnyel nem jár. Az angol tulajdonos bizonyos fejlesztéseket, bizonyos munkákat elvégzett, de azt az igazi várt eredményt, hogy megújul a Fradi-stadion, és lesz egy új stadion, azt nem végezte el. Igazából veszteséget veszteségre halmoz, és magának sincs ereje tovább a Fradit fenntartani."


Annyi változott 1998-hoz lépest, hogy nem Torgyánnak passzolták le a Fradit, hanem a sokkal eszesebb Kubatovnak. Aki meg is kezdte a szponzorok felkutatását.

Fürjes Balázst amúgy cáfolnám:



A Győri ETO tulajdonosa nem az állam, nem az önkormányzat, hanem a Quaestor-csoport. Ezek a bolondok osztottak-szoroztak, számoltak, beruháztak és kockáztattak - a saját pénzükből.
50 milliárd forintból húzták fel az ETO-parkot, ami az új stadionból és az edzőközpontból, a klubházból, százszemélyes utánpótlás-kollégiumból, szórakoztató és kereskedelmi centrumból, a luxusirodákból, valamint egy négycsillagos konferenciahotelból áll. És a kereskedelmi egységek bevételeiből finanszírozható a focicsapat.   

ui:
Négy nap múlva, január 1-én 2600 orvos felmondása életbe lép, mert se Szócskánál, se Lázár Jánosnál nem sikerült eredményt elérni a bérrendezésük ügyében. Most utolsó lehetőségként Orbánnak írtak levelet. Két hónap felmondási idő után, március 1-én ők már nem fognak dolgozni.

De lesz állami Fradi, vadiúj stadionban.
(A 20 milliárd forintból bőven kijönne a 10 000 orvos havi plusz bruttó 100 ezer forintja.)

Címkék: fidesz fradi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr13501461

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Már nem magyar a bajnok 2011.12.30. 08:28:05

A „Ki a legtökösebb vezető” versenyben alul maradtunk. Pedig milyen szépen alakultak a dolgok! A gazdasági szabadságharc folyamán felküzdöttük magunkat a dobogó legfelső fokára. Az egész világ előtt megszégyenülten lépett lejjebb egy fokkal...

Trackback: Rogán Antal életrajza 2011.12.28. 22:21:22

Rogán egyéves pénzügyi ügyintézői gyakorlattal megy tárgyalni az IMF-hez. Tényleg az a jó az országnak, ha nem három felkészült gazdasági szakembert, hanem egy jogászt és két pártkatonát küld a Fidesz az oroszlánbarlangba? "Kihagyják Matolcsyt az...

Trackback: Matolcsy György életrajza 2011.12.28. 22:15:36

Hogyan irányíthatja egy nemzet gazdaságát az, akinek egyetlen nap munkatapasztalata sincs a versenyszférában? Nemzetgazdasági miniszterünknek soha nem volt versenyszférás állása, ám figyelemre méltó időt töltött igazgatással, elnökléssel, kurátorkodáss...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2011.12.28. 22:14:38

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán? Mihez ért ez az ember az ELTE ÁJK-n huszonnégy évvel ezelőtt szerzett diplomájával? Nézzük meg az Europass sablonba feltöltött életrajzát! Úgy értem, szép dolog az, ha valaki szervezeteket, kiadókat, szerkesztősé...

Trackback: Az államcsőd egy másik szemszögből 2011.12.28. 19:21:00

Az államcsőd kifejezés egyre gyakrabban jelenik meg a hazai közbeszédben. Több remek bejegyzést is volt szerencsém olvasni a közelmúltban amelyek az államcsőd lehetőségével, és a feltételezhető következményekkel foglalkoztak. A szerzők a legtöbb ese...

Trackback: Én vagyok... 2011.12.28. 15:05:14

Liberális voltam,de Istenné váltam,Mikor pár szövetségesemetJól bedaráltam.Tudtam mikor kellBalról jobbra átvágni,Unortodox módszerekkelÚj utat vájni.Megértettem, csak akkorLesz tiszta a kép,Ha párton belül nem riogatEllenzék.Én vagyok a vezér,Én vagyo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2011.12.28. 12:13:11

A Fradi "nemzeti kincs". Értem. A Nemzeti Múzeum az smafu, a Természettudományi Múzeum húzzon a sunyiba, a Széchenyi alapította magyar lóverseny az lófasz, stb..

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 12:14:05

Az egészségügy nem üzlet ugyebár...mondjuk a magyar foci sem az...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 12:15:56

Azért látom lelki szemeim előtt a kórházakat:
- Igen, epeköve van, 2014. január 27-én be tud feküdni?
- De hát most 2012. január 5. van! Két évig várjak? Mit csináljak addig?
- Hát...teázzon, tartsa a diétát és mondjuk kimehet minden hazai Fradi meccsre...

Homeoffice 2011.12.28. 12:17:54

Rohadjanak telibe.
Ennyi...

OÁFK 2011.12.28. 12:19:23

A baj az, hogy a Fradi nemzeti kincs, a Debrecen városi kincs, a Vidi meg a fővezér kincse, úh. lehet is rögtön egy hármas szorzót minden szám elé írni.

Gyurma Pappa 2011.12.28. 12:19:26

Gonosz cikk! A Fradi a világ egyik legjobb csapata, sorra hozzák a kiváló eredményeket, sőt a magyar bajnokságot is sorra nyerik, arról nem is beszélve, hogy kineveltek egy csomó, kiváló játékost a magyar válogatott számára az elmúlt évtizedben. Kiváló országimázs, a kulturált szurkolás, a sportszerűség mintája ez a csapat!
...ohhh várjunk csak...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 12:20:02

És akkor már kedvenc Fradi viccem:

Oviban a gyerekek körben ülnek és a feladat az hogy mindenki mondja el a többieknek mit csinál apuka. Amikor a kis Taksonyhoz érnek az feláll és jó hangosan kezdi:
-Apukám egy férfi sztriptíz-bárban táncol és kivénhedt buzikkal ha jól megfizetik elmegy egész éjszakára és aztán...
Az óvónő elsápad, félrevonja a gyereket és együtt érzően kérdezi:
-Úristen, kis drágám, apukád tényleg...?
-Áááá, dehogy...csak apukám a Fradiban focizik és ezt olyan kínos lett volna mindenki előtt bevallani...

ketroot 2011.12.28. 12:25:45

Én erre most inkább nem írok semmit...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.28. 12:26:38

Fradi szurkolóként sem tehetek mást, mint egyetérteni a zárszóval. Most az eü-helyzet rendezésére kellett volna fordítani azt a pénzt. Elhiszem, hogy a diktátor úr hobbija fontosabb és a gazdag politikusok majd tudják magukat külföldön kezeltetni ha már itthon sem lesz orvos, de ez nem így működik. Illetve demokráciában nem így kellene működnie. Első az alapfeladatok megfelelő ellátása, a többi csak utána jön.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a FRADIVÁROS Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak kik a tagjai? Tele van ültetve káderekkel? Vagy van köztük tiszta Fradi érzelmű is?

Mondjuk Zero ne vegyél be Seduxent arra, hogy 15 milliárdért épül itt új stadion, ahhoz túl közel az ÁL-LAM-CSŐD. Örülhetnek a keleti végeken, ha a Kósa-uradalomban felépül állami pénzen az ajándék stadion. Szerintem ez a maximum amit ki lehet ebből hozni.

ketroot 2011.12.28. 12:35:41

@Valahol Máshol:

jájj elképzeltem, ahogy Zero beveszi Seduxent... :D

Bocs, fárasztó, tudom...

dr. Aullah 2011.12.28. 12:36:54

Orvosokat MEG TUDOM ÉRTENI. Szar lesz, de megértem őket. Mocskos fidesz és mocskos törpekirály.

2011.12.28. 12:41:44

De hány inkubátort lehetne venni ennyi pénzből???

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.28. 12:41:48

@ketroot: Bingó, a gyakori látogatónak lejön a fórumos humor :) Megérte belecsempészni.

Jurganov 2011.12.28. 12:42:37

lehet ezt érteni. a sport (főleg a foci) "szem előtt" tartása mindig is azt a célt szolgálta, hogy az egyszerű ember arra gondoljon, azon rágódjon, ne pedig azokon a problémákon amik gondot okozhatnak a hatalomnak.

OÁFK 2011.12.28. 12:43:59

@Valahol Máshol: Ez itt a Nemzeti Melegedő?

P1sty 2011.12.28. 12:48:05

@Jurganov: Nem, nem lehet érteni. A magyar foci pont az a sport, amivel már az utca embere sem foglalkozik, mert annyira ótvar, égő, ciki, buzis, lehúzó, leköpni való...
Ha tették volna olyan sportba, ami valóban megy, akkor még csak-csak fejrázás mellett el lehetne menni.
De pont a fociba? A magyar fociba?!

Viktus 2011.12.28. 12:49:22

Telekomadó visszafizetése 200 milliárd
Végtörlesztés miatti kártérítés 170 milliárd
Malév vesztesége 2011 25 milliárd
Malév vesztesége 2012 25 milliárd
Malév vesztesége 2013 25 milliárd
MFB-céltartalékolás 2011 24 milliárd
MFB-céltartalékolás 2012 35 milliárd
MFB-céltartalékolás 2013 35 milliárd
Kiskereskedelmi különadó 200 milliárd
Sportcélú tánya-kedvezmény 2011 50 milliárd
Átvett önkormányzati intézmények 2012 20 milliárd
Átvett önkormányzati intézmények 2013 20 milliárd
Egyházaknak átadott iskolák többlettámogatása 1 milliárd
A béremelés 1 %ponttal elmarad az elvárttól 2013 70 milliárd

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/28/koltsegvetes/
-

Ketyeg itt pár bomba

ketroot 2011.12.28. 12:52:22

@Viktus:

Na majd, amikor a híg fos belecsap az arcunkba, nyami-nyami.

dr. Aullah 2011.12.28. 12:55:09

@P1sty: Magyar foci szar. Fradi még szarabb.
Akkor már úszás, vagy kajakozás... de hát a törpekirály a focit szereti.

Q-in-Law 2011.12.28. 12:55:31

A futballklubok többsége, főleg Közép- és Kelet-Európában pénzmosodaként funkcionál. Nincs ez másképp Fradinál sem. Eddig az autópályáknál vándorolt ki a lóvé, most a futballkluboknál fog. A rezidensek ellen meg indul majd a szokásos kampány, hogy ők nem része a nemzetnek, hazaárulók stb.

Kandeláber 2011.12.28. 12:56:11

Kár, hogy a poszt írója nem kérdezte meg: vajon hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni 5 milliárdból?
A "jelen gazdasági helyzetben... " kezdetű nyavalygás pedig gyakorlatilag minden állami kiadással kapcsolatban feltehető, hiszen - mint tudjuk - az emberek nem egyformák, érdekeik különbözőek, mindenki más területet preferálna, ha ő lenne döntési pozícióban.
Mindenesetre demagógiából jelest kapsz, kisfiam, leülhetsz!

Penya_ 2011.12.28. 12:56:41

Keptelen vagyok a jo izles hatarain belul kommentet megfogalmazni.

OÁFK 2011.12.28. 12:58:57

@Kandeláber: Egy érvet mondj mellette...

kifordított nagyanyó 2011.12.28. 13:03:20

Na gyerekek,megjött az első fideszbirka!

kifordított nagyanyó 2011.12.28. 13:04:35

Nézzétek!Beteg egy évben kétszer vagy maximum.Focit meg ugye minden héten néz az ember.Mit nem lehet ezen megérteni?

Viktus 2011.12.28. 13:04:53

@Kandeláber:

Narancs elvtárs minden más esetben a narancsos nagyjaid szokták ezt lökni válság van, azért nincs pénz erre meg arra csak a baromságokra. Demagógiából kitűnőre vizsgáztál.

kifordított nagyanyó 2011.12.28. 13:05:16

Mondjuk én fociról beszélek.:))

Kandeláber 2011.12.28. 13:07:05

Azért kínos, hogy nálunk milyen sokan hasonlítanak Palivec vendéglősre, aki minden második szavával az ember fenekét emlegette, vagy szarosnak titulált valakit. (Gyengébbek kedvéért: Jaroslav Hasek: Svejk)@OÁFK: Engem ez a Lendvai-féle primitív demagógia zavar, amely minden, neki nem tetsző kiadást megkérdőjelez. Ezer más, ugyancsak pénzforrást igénylő területet lehetne felsorolni, amely valóban érdemes lenne a támogatásra, de most nem került szóba. Lehet, hogy valaki igényelné teszem azt a Lepkegyűjtők Egyesületének fokozottabb támogatását, ő most nyilván meg van sértődve.
Viszont revideálnom kell a Kertész Ákossal kapcsolatos véleményemet, a magyarok(?) valóban visszataszítóan irigyek.
Rágjátok csak a gittet, eszetlenek.

Kandeláber 2011.12.28. 13:09:49

@Viktus: Emlékszel arra, mikor volt itt utoljára olyan helyzet, amikor nem volt válság?

GGG77 2011.12.28. 13:10:45

@Kandeláber: Okos gyerek vagy. Tehát az eü szerinted kevésbé fontos terület, mint a pocsék színvonalú, korrupt, bundázó magyar foci.

dr. Aullah 2011.12.28. 13:11:27

@Kandeláber: Úgy érted, hogy államcsőd közeli helyzet? Én igen... 2010 és előtte.

dr. Aullah 2011.12.28. 13:13:56

@GGG77: Nem csak a magyar foci bundázó, hanem az egész világon mindenhol. A fifa is meg mindenki. Ugyanis aki nem akarja azt, hogy egy játék tisztességes legyen, az korrupt (videóbíró).

Link Elek 2011.12.28. 13:15:12

a felcsuti foci is kapott 3milliardot. van itt penz boven midenre ami a diktatornak szemelyesen tetszik.

a pórnépet gyógyító orvosok pedig megdögölhetnek.

OÁFK 2011.12.28. 13:15:30

@Kandeláber: Mondj egy érvet a foci támogatása mellett...

uzrksghfskbuzs (törölt) 2011.12.28. 13:15:41

@OÁFK: Egy szó: Puskás!

U MAD, BRO? ;D

Viktus 2011.12.28. 13:16:57

@Kandeláber:

Jah 2008-2009 közti időszakot leszámítva volt elég sok év. Így az elmúlt húszból.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.12.28. 13:18:32

Az igazán szomorú az, hogy pár napja olvastam a hírt a zuram sportújságában, de már csak legyintettem.

Kandeláber 2011.12.28. 13:19:01

@Aullah: Atya, '95-ben Bokros papa azt harsogta az ellene tüntető egyetemistáknak, hogy itt az államcsőd, ha nem lesz csomag. Szedj Cavintont. Itt évtizedek óta permanens államcsőd közeli helyzet van.
Sztem szóljatok Vágó Bélának (vagy nem béla a bajszos elempés?) hogy láncolja magát tiltakozásképpen a Fradi-pálya kerítéséhez.

Gyurma Pappa 2011.12.28. 13:19:46

@Kandeláber: :D

Rég szórakoztatott komment ennyire. Irigység? Miről beszélsz? Ki irigykedik a Fradira? Ki mondta, hogy inkább adták volna az én csapatomnak? Kimondta, hogy inkább adták volna konkrétan neki?

Nincs ebben semmi irigység. A gond annyi, hogy szarul néz ki, hogy utasítják a NGM-t, hogy dec. 31-ig vegyék át a Fradi stadiont 5 mrd-ért, miközben felmond január 1-vel 2000+ rezidens. Hülyén néz ki a kettő egymás mellett. A lepkegyűjtőket egy lapon emlegetni a magyar rezidensekkel: ne látod, ez demagóg.

Még egy dolog: ha tényleg jobb lenne a magyar foci attól, hogy állami kézbe kerül, akkor még akár azt mondanám, oké, legyen. De sajnos, nem lesz jobb, de közben a párt érdekek (mert Kubatovról tudható, hogy jó párt katona) érvényesülnek.

Azt írod, hogy több támogatásra érett terület nem került felsorolásra. Ez igaz, de olyan, aminek a támogatása, több mint megkérdőjelezhető, amikor élő példák szerint is, önfenntartásra is képes, bizony meg lett jelölve. Ez pedig a magyar futball. Az, hogy a főnök szereti, még nem igazán jó indok.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 13:20:21

@Aullah: A bunda úgy működik hogy megveszel 3-4 játékost innen és onnan, aztán a videóbíró elmehet a sunyiba ha Ibra, Pedro, Di Maria, Rooney, Tevez, Bale, Totti"mellélövi" vagy "formán kívül" sétafikál, nem ér oda a helyzetre, pont nem tudja leszerelni az ellent, éppen "rossz megoldást választ". A videóbíró nem a bunda miatt van ellenezve.

Kandeláber 2011.12.28. 13:23:08

@Viktus: Végre egy tárgyilagos ember.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.12.28. 13:24:14

@Kandeláber:

Aham ... vagyis te támogatod ezt a beruházást?
hajlandó lennél erre többet is adózni? :-)

És mi lesz ha márciusban egy szép hétvégi napon eltöröd na lábadat, és várnod kell hétfő reggelig, hogy valaki megröntgenezze?

OÁFK 2011.12.28. 13:24:33

@tdk.112: Mi van vele? Emlékét kegyelettel megőrizzük, büszkék vagyunk rá, de feltámasztani nem tudjuk.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2011.12.28. 13:25:45

Azért megnyugtató, hogy a fidesz se másabb az mszp-nél. Pénzszórás ezerrel, amikre aztán a következő ellenzék tud ujjal mutogatni.
Kiváncsi leszek február-márciusban Szijjártó mivel magyarázza majd meg a kispénzüeknek, hogy fizetés -10e/hó, de stadion épül, lobog a ződfehér...
(egyébként ha nagyon összeesküvéselméletes lennék: ezzel a visszavétellel+stadionépitéssel fizet Orbán a 2006-os zavargásokért a keménymagnak)

Sanko13 2011.12.28. 13:25:58

@Kandeláber: A magyar foci 1986-ban Mexikóban elhunyt, "heveny tésztamérgezésben". Ezt a valamit, amit a magyar "élvonalban" művelnek focinak nevezni a sportág meggyalázása. Egyébként a focit imádom!
Egyébként ez tipikusan a "Panem et circenses" esete, csak az a baj, hogy most a kenyér sokkal fontosabb lenne! A magyar foci pedig cirkusznak is ölég sz@r....

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.12.28. 13:26:59

@Kandeláber:

Aha ... akkor szerinted az teljesen korrekt, hogy ha egy befolyásos embernek tetszik valami, akkor arra költ az állam pénzéből, csak mert megteheti. Ez így teljesen fasza?

dr. Aullah 2011.12.28. 13:27:25

@csizsikpizsik: Ja, de ezen kívül ott vannak még a műesések, vagy amikor a bíró befúj valamit, ami nem is volt. Ellene lehet valamit tenni jelenleg? SEMMIT.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.12.28. 13:28:28

@laspalmas:

ne fásulj be nekem itten az év végére, mindjárt itt a 2012, amikor minden sokkal szebb és jobb lesz, beindul a közép-európai fordítókorong, és lekörözzük Ausztriát is!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 13:31:37

@Aullah: Az tény, a bírók egészen biztosan úgy nem hibáznának, nem is lehetne megkörnyékezni őket, és nem kellene végre évekig azon marakodni hogy mi lett volna ha a bíró igenis kiállítja/nem állítja ki X.Y.-t a 12. percben. De a bunda akkor is megmaradna jó eséllyel, a 22 emberi tényező miatt...

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2011.12.28. 13:32:12

@zero:
Ma jó kedvem van, nem lehet mindig köpködni rájuk :)
(néha rugdalni is elég)

Sanko13 2011.12.28. 13:32:37

@Kőmíves Kelemen: Valahogy engem nem nyugtat meg! :-( Bár mindig tudtam, hogy az egyik 19 a másik meg eb...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 13:32:47

@zero: Minden sokkal szebb és jobb...megártott a bájgli? :))))

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.12.28. 13:33:14

@zero:

Á, csak a sok süti ülte el a hasamat, de már elmúlt :)))

Kandeláber 2011.12.28. 13:40:12

@Gyurma Pappa: Először is, semmi bajom a rezidensekkel, arcpirító, hogy egy utcaseprő többet keres, mint egy cirka 18 éven keresztül folyamatosan tanulmányokat folytató ember. De: a rezidensek és az orvosok (pedagógusok stb... ) problémája sajnos nem új keletű, gondolom te is elismered. A gond az (is) hogy a rendszerváltásnak titulált szabadrablás után egyetlen kormány sem orvosolta a helyzetüket.
Továbbra is fenntartom viszont, hogy demagógia a labdarúgás elleni8 támadás csak azért, mert úgymond Orbán is kedveli a focit. Az első Orbán-kormány idején az általam egyébként valahol respektált TGM úgy nyilatkozott, hogy a labdarúgás agresszív ösztönöket felszabadító sportág - nyilván azt hitte, hogy rúg egy nagyot.
Egyébként érdekes hogy eddig csak a Videotont és a Debrecent szidták, most már a Fradi is a hatalom csapatává vált - egyesek szerint. nem sok ez egy kicsit egy ekkora országban?
Érdekes, amikor Kisteleki kormánysugallatra kizáratta a Fradit az NB 1-ből, már előtte is zúgott a lelátón a "Gyurcsány, takarodj!" Utána még inkább.

Manatwork (törölt) 2011.12.28. 13:40:20

@Kandeláber: Vidéki meg Enrico szabin van? Akkor gondolom a pártközpontban téged jelöltek ki helyettük. Vastagbőr trollnak :) Melyik blogra vagy még beosztva?

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2011.12.28. 13:46:09

@Kandeláber:
Nem érted a lényeget, illetve nem akarod megérteni.

Annak a pár 10 milliárdnak bőven lenne helye máshol is, több problémának ki lehetne húzni a méregfogát EGYSZERRE.
Ezek a problémák a hétköznapi embereket sújtják. Mivel a focira elmegy a pénz, "természetesen" újabb adókból szedik be azt, amiből a már emlitett problémákat meg lehetne oldani.
Tehát a kisember fizessen többet, vagy szivjon, de foci legyen. Értem.
Nem vagy kicsit kabbeafaszom, Viktoroddal együtt?

(na ezekért nem fogok egy rohadt fillér adót se fizetni január 1-től itthonra)

Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi 2011.12.28. 13:46:29

@poszt: a vakmajom.hu -ról (aki egy fujjspekuláns rohadék, tudom)

"Azon túl, hogy az államnak semmi keresnivalója az üzleti alapon működő labdarúgásban, és ez nem más, mint az adófizetői pénz elherdálása, pláne olyankor, amikor az állam komoly likviditási gondokkal küzd, nincs pénze, a pontenciális hitelezők nem vagy csak igen magas kamatfelárra adnak neki pénzt (és ilyen felelőtlen manővereket látva ceteris paribus nem fog erősödni a hitelezői kedvük), jogos a kérdés, hogy ha az ingatlanárak globális összezuhanása előtt, ráadásul még befektetői hitelminősítésű országban 2008-ban 4,5 milliárdért vette az angol befektető az ingatlanegyüttest, akkor hol van ebben a vételárban a piaci árakban azóta bekövektezett jelentős értékcsökkenés? Nem véletlen, hogy piaci alapon nem tudta értékesíteni, pedig egy éve árulja."

Viktus 2011.12.28. 13:47:36

a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388750_312108805489001_104080136291870_964850_843349902_n.jpg

jól laknak a focival?

Igen. Demagóg vagyok, amíg emberek éheznek itt a szép új NER-ben addig a bőrlabda rugdosás a leglényegtelenebb ...

ketroot 2011.12.28. 13:47:43

Valaki magyarázza már el nekem, hogy a fideszéknél mi ez a foci-fetisizmus? Mivel szereti a vezér, így a híveknek is kell vagy mi?

Ironfist 2011.12.28. 13:48:37

@Kandeláber:
Te meg érvelésből egyest, leülhetsz kisfiam.

dr. Aullah 2011.12.28. 13:51:10

@ketroot: Örülj neki, hogy nem akart kis korában egyiptológusnak menni... akkor piramisokat építenénk.

Horizont 2011.12.28. 13:52:25

@Kandeláber:
Tárgyilagosság? Ajánlom ha vakbélműtétre kéne menned a kórház helyett válaszd a Fradi pályát. Valaki csak bevállal. Ha nem akkor úgy maradtál:(
Komolyra fordítva a szót. Ne menjünk messzire csak háztartási kasszádhoz? Ha valami miatt megborul a család anyagi helyzete és több a kiadásod mint a bevételed akkor nem szoktál fontossági sorrendet felállítani? Például befizeted a villanyszámlát vagy helyette elmégy wellnes hétvégére egy 5 csillagos luxus hotelbe? Na ezt hiányolja az ember a kormányoktól? Nem csak ettől. A józan paraszti észt! Te minket nevezel irigynek? És eszetlennek? Én azt tanácsolom neked, hogy vedd le a narancsszínű szemüveged, mert ha rajtad van azt hiszed süt a nap, pedig közben már megérkeztek a fekete komor viharfelhők!!

Kandeláber 2011.12.28. 13:54:31

@Manatwork: Mindig szeretek szembemenni a csordával. Tudod, volt egy Nietzsche nevű ember valamikor...
Pártközpontból pedig a hozzád hasonlók kapnak ukázt.@Kőmíves Kelemen: "Ezek a problémák a hétköznapi embereket sújtják". Igen, minden minket sújt. Minden kormány alatt. Minket sújtott a vaskefe, az időkerék, a "völgyhíd, Hunvald, a Nokiás-doboz. És most a Fradi pálya.
Ennek ellenére nem hiszem, hogy ez az ötmilliárd (ÁFA nélkül!) azonnal gyógyír lenne minden sebre.

Kandeláber 2011.12.28. 13:57:12

@Horizont: Rajtam zöld-fehér szemüveg van.

OÁFK 2011.12.28. 13:57:39

@Kandeláber: Debrecen 10 M + Fradipálya 15 M + Fradi telek 5 M + sporttámogatás adóból 30 M = 60 Milliárd. Ebből azért futná pár dolog rendbetételére.

2011.12.28. 13:58:33

@Kandeláber: Idén a szegény, rosszul fizetett parlamenti képviselők helyzetét orvosolják, akik európa legrosszabbul fizetett képviselői, ezért sürgősen emelni kell nekik, mondjuk 750.000-re. Az orvosok, tanárok stb. sajnos most nem kaphatnak még csak infláció-követő emelést sem, mert véges a keret.

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2011.12.28. 14:01:29

@Kandeláber:
"Ennek ellenére nem hiszem, hogy ez az ötmilliárd (ÁFA nélkül!) azonnal gyógyír lenne minden sebre. "
+15 milliárd Fradi-stadionra
+20 milliárd az egyéb támogatásokra (szintén foci)
+pár milliárd debreceni stadion
+pár milliárd Puskás-stadion

50 milliárd azért elég szép summa, kibaszva a semmire.

Emiatt az arrogancia miatt fogtok kb akkorát hasalni, mint az Mszp/Szdsz.
Ennyi pénzből ugyanis rengeteg embernek lehetne javitani az életkörülményein (nem segélyként, hanem pl a rezidensek fizetésnövelésén, vagy emlithetném a szakadt BKV buszokat is)
Ehelyett lesz foci, ami a felmérések szerint (magyar fociról beszélünk) pár százalék embert érdekel, mert egyszerűen FOS, és ezen nem változtat a pénz.

Légyszi ne válaszolj, mert kurvára nem érdekel a mantrád.

Horizont 2011.12.28. 14:04:03

SOK KICSI SOKRA MEGY!! A kormánybiztosoknak is jár autó és sofőr!!
"A rendelet jelenleg a miniszteri biztosokon túl Andrew G. Vajna filmügyi, Barsiné Pataky Etelka EU Duna Régió stratégiai, Budai Gyula elszámoltatási, Fellegi Tamás magyar-orosz és magyar-kínai gazdaságfejlesztési, Gál András Levente Jó Állam-fejlesztési , Ókovács Szilveszter operaházi és Vígh László sportfejlesztési kormánybiztost érinti.
Rajtuk kívül Nyitrai Zsolt kormányzati konzultációs, Selmeczi Gabriella
nyugdíjvédelmi, Garancsi István ökoturizmus-fejlesztési miniszteri biztosok jogosultak autóra és sofőrre, valamint Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő, aki szintén miniszterelnöki biztos."
index.hu/belfold/2011/12/28/kormanybiztosoknak_is_jar_auto_es_sofor/

Érdemes megnézni a névsort.
Ez meg mi? Jó Állam-fejlesztési!!??? Micsoda? Már úgy érzem én nem vagyok normális!
Kedves @Kandeláber: akármilyen színű szemüvegben, szerinted minden rendben??

Horizont 2011.12.28. 14:05:32

Tudom lemaradtam kissé, mert ez december 1-től érvényes:(

Kandeláber 2011.12.28. 14:08:05

@Hörömpő Töhötöm: Hát igen, a képviselői fizetések nem szúrták annyira a szemeket, mint ez a pálya. Nyilván megkapták a kellő instrukciókat a bértollnokok, vagyis hogy a fizetések kérdése " nem téma".
Mert ugye azt a fizetést valamennyi képviselő kapja ám, nem csak a kormánypártiak.

global001 2011.12.28. 14:08:42

Amennyi pénzt ez a hülye f*sz már beleölt a stadionokba, meg a magyar fociba abból már röhögve megvehette volna a Barceloát. Na, az tényleg jó üzlet lett volna.
És akkor már nemcsak az árfolyammal lehetne spekulálni, hanem bundázni is lehetne a nagyvilágba.
Lehetne átnevezni Felcsút FC-re vagy Fülkeforradalmi FC-re !

Kandeláber 2011.12.28. 14:14:59

@Horizont: Sosem volt itt rendben semmi, és nem is lesz soha.
A hatalom mindig hazudik, ez már csak a természetéből ered. Mindig az aktuális hatalom a legvisszataszítóbb. Ismertem egy figurát, aki elmesélte: valahogy mindig arra a pártra sikerült azavaznia '90 óta, amelyik megnyerte az aktuális választást. Egy évvel a választások után már teli torokból szidta a kormányt - mindegy, milyen színű volt.
Fogadok, hogy az itt fröcsögők legalább 10 %-a a FIDESZ-re szavazott, de ha kérdeznék, letagadná.
Pár éve a MASZOP-szavazók egy része is szégyellte magát.
Hehe, én egyik sem vagyok.
Lehet találgatni.

Homeoffice 2011.12.28. 14:16:39

@Kandeláber:

10%-a?
Olvasd vissza a 2010es kommenteket...
Szerintem van az 50-60 % is

Enrico72 2011.12.28. 14:17:34

Na már megint megy az ajvékolás. Budai Gyula visszaszerzett 100 milliárd forintot.
mandiner.hu/cikk/20111214_budai_100_milliardot_szereztunk_vissza
Ezzel az aprósággal ne is foglalkozzatok. Csak menjen a fika, hogy itt minden szar. Hogy is mondta a kedves vezetőtök? El lehet innen menni.

ketroot 2011.12.28. 14:20:10

@Kandeláber:

Ha azt nézed annak van joga legjobban kurvaanyázni, akit átbasztak. A baj akkor van, ha nem tanul belőle.

Homeoffice 2011.12.28. 14:20:41

@Enrico72:

Igen visszaszerezte.
Ok
Miért nem lehetett volna valami TÉNYLEG hasznosra költeni?
(PL... Államadósság-csökkentés?)

Kandeláber 2011.12.28. 14:24:09

@Gunther: Igazad lehet.
A legtöbb ember, ha szarba lép, a szart szidja, nem saját magát, hogy figyelmetlen volt.

Enrico72 2011.12.28. 14:24:12

@Gunther: Kap 30 milliárdot a MÁV és ugyanennyit a BKV. Van akinek ez is kevés.

OÁFK 2011.12.28. 14:27:25

@Kandeláber: Ha az Önkormányzati is számít, akkor én is szavaztam a Fideszre

OÁFK 2011.12.28. 14:28:34

@Enrico72: Ez nem is lenne rossz hír, csak ne b*sszunk el a másik oldalon kapásból 60-at belőle!

Homeoffice 2011.12.28. 14:30:21

@Enrico72:

Jah igen, persze. A MÁv meg a BKV....
Sosem értettem hogy lehet egy VESZTESÉGES cégnél prémiumot, meg jutalmat kiadni az embereknek....

Kandeláber 2011.12.28. 14:32:06

@ketroot: A második mondatodban van a lényeg.
Csak nálunk a választók 90 %-a átbaszottnak érzi magát már fél évvel a szavazás után.
Ezért káromkodik az elkövetkező három és fél évben.

ucsacsu 2011.12.28. 14:32:30

Persze,h kell,a miniszterelnökúr úri passziója foci,hát nem megér nekünk ennyit a jókedve?Kurvázhatna is,az is kerülne ennyibe.Zerro ne legyél kicsinyes,hol van ez a szőlőbányához képest?

ucsacsu 2011.12.28. 14:42:32

És még meg is magyarázzák,hát nem aranyos?

Lenry 2011.12.28. 14:49:22

csodás.
reggel olvasom, hogy valószínűleg leáll a szegedi újszülöttmentő szolgálat, mert nincs havi 4milliója az államnak.
ilyen értelmetlen baromságokra bezzeg akad 20Mrd.

gratulálok.
el kell kezdeni a háztetőkről szavazni

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 14:51:13

@global001: Az Fc Barcelonát nem lehet megvenni a legjobb tudomásom szerint.

dr. Aullah 2011.12.28. 14:54:13

@ucsacsu: Ezek mindent meg tudnak... akarom mondani mindent meg akarnak magyarázni.

Horizont 2011.12.28. 14:55:04

@Enrico72:
Hát ez kurva nagy tett! BKV + MÁV megint adtak nekik:(
És ezen kívül történik-e velük valami más? Kis rendrakás? Átvilágítás? Ja semmi? Csak a milliárdok adása? És te ezt rendben találod? Te ezért megdicséred a kormányt? Bravó neked is meg a kormánynak is! Ja és a visszaszerzett 100 milliárdot is át kéne nézni!

dr. Aullah 2011.12.28. 14:56:01

Amúgy nem azért, de ez a melegolimpia mi a faszom? Mi a baj a rendes olimpiával? Tudtommal oda nincs kizáró ok, ha az ember meleg. Paraolimpia az rendben van, mert ott fogyatékkal élők versenyeznek...
Valaki elmondhatná nekem, miért kell melegolimpia a világnak?

öreg rája · http://ezsemaz.blog.hu/ 2011.12.28. 14:59:51

"Orbán Viktor beszéde a Fidesz Jövőnk című konferenciasorozatának versenyképességről szóló rendezvényén" (2007)

..."a Fradi-leves jutott az eszembe: mindent bele."

.."Először is a kormányzati kiadásokat be kell fagyasztani, vagyis a felesleges és pazarló kiadásokat meg kell szünteti.
Például csak az egészségügyből a kormányzat 250 milliárd forintot von ki három esztendő alatt, ahogyan ezt a konvergencia programban egyébként be is vallja. Szerintünk erre semmi szükség nincsen. Ha a kormányzat felesleges kiadásait megszüntetjük, a kormányzati kiadásokat szinten tartjuk, a gazdasági növekedést pedig beindítjuk, akkor a reálértéken megtarthatók lennének a közkiadásaink, a közszolgáltatásokra fordított kiadásaink. "..

.."A demokráciában mindig politikai válságot okoz, ha a választókat lépre csalják, kiügyeskedik a szavazatukat, elorozzák a bizalmukat, majd a megszerzett hatalmat egészen más célokra használják, mint amire korábban ígéretet, vállalást tettek. Ez a politikai válság lényege Magyarországon."...

.."Vagyis a megoldás nem az, tisztelt hölgyeim és uraim, a mai helyzetben, hogy az emberektől elvesszük a hiányzó pénzt, mármint az államkasszából hiányzó pénzt elvesszük az emberektől, a megoldás az az, hogy a hiányzó pénzt közösen megtermeljük. Ezt nevezik gazdasági növekedésnek."..
.."És végezetül, tisztelt hölgyeim és uraim, természetesen csökkenteni kell az adókat...A szpáhi elven működő adórendszert meg kell változtatni, és a korrupciót kíméletlenül, radikálisan gyilkos erővel vissza kell szorítani..
Azt szerettem volna elmondani önöknek, semmi szükség az emberek életét megkeserítő, nyomorúságot és hosszabb távon szinten leküzdhetetlen gazdasági hátrányokat előidéző újabb és újabb kormányzati megszorításokra, amelyeket a kormány reformként meghirdetett, részben már be is vezetett, és amely az élet minden területén már teljes kudarcot is vallott. "

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=77143

buddha 2011.12.28. 15:01:19

Kandelábör:
az a baj,hogy kikerülöd a válaszokat és nem adsz egyenes választ.Valakire hasonlítasz...
egy sor előrébb való dolog van,mint a magyar foci,viszont az a helyzet,ami az egészségügyben ma zajlik,az több,mint elképesztő.Az ember azt gondolja,hogy direkt csinálják,az államcsőd közeli állapotról nem is beszélve

OÁFK 2011.12.28. 15:01:22

@Aullah: Mert a rendes olimpián nem indulhatnak férfiak tüllbugyis szinkronúszásban...

dr. Aullah 2011.12.28. 15:01:59

@öreg rája: Ez nem ér. Ezt még kormányzása előtt mondta és amit előtte mondott, azt mind semmisnek kell tekinteni.

csárli hárper 2011.12.28. 15:03:34

van itt pénz minden faszságra:
index.hu/belfold/2011/12/28/kormanybiztosoknak_is_jar_auto_es_sofor/

Fradi szurkoló lévén örülnöm kéne ennek a hírnek, de valahogy nem megy...
nem szeretném hogy kedvenc csapatom egy polcra kerülne a gyűlölt belügyes dózsával, mint a hatalom kedvencei.....

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.28. 15:07:16

Kinek kell, hogy a kórházban kapunk-e megfelelő ellátást, ha a tévé előtt igazi magyar focit nézhetek Magyarok Sörét szürcsölve?

Ha egy tüntetésen végre elfogjuk Orbánt, toljunk fel a seggébe egy focilabdát.

ketroot 2011.12.28. 15:09:12

@Lenry:

Most olvasom a cikket. Fasza...

belekotty 2011.12.28. 15:13:25

@csizsikpizsik: "Az egészségügy nem üzlet ugyebár...mondjuk a magyar foci sem az... " - A magyar foci tényleg nem üzlet, az biztos. :-))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.12.28. 15:14:25

@csárli hárper: ők a cucilizmusban a Mezőgazdasági Minisztérium csapata voltak, a Honvéd a Katonaságé, a Vasas meg a szekszervezeteké. Nem mindegy?

Most az UTE valami belgáké, a Honvéd Hemingway-é, a Vasas is magántulajdon - a nemzeti kincs meg Kubátov Gáboron keresztül az államé. Btw. ennyi erővel a Kispest is nemzeti kincs, Puskás révén, de hamarosan előkerülnek apokrif iratok, amelyből kiderül, hogy ő voltaképpen Felcsúton (vagy hol a faszom szegletében) született.

2011.12.28. 15:14:53

@Member: nem kell olyan sokáig élni! aki nem egészséges, annak már úgysem lehet hasznát venni a stadionépítéseknél...

Kandeláber 2011.12.28. 15:15:58

@buddha: Államcsődközeli8 állapot '89 óta egyfolytában van. Németh Miki üres kincstárt adott át Antallnak, ő Hornnak és így tovább.
Nem csipázom Bokrost, de '95-ben kerek-perec megmondta, mi a helyzet: államcsődközeli állapot. Most még pár napig 2011 van - és államcsődközeli állapot.
Lassan érettségizik az a gyerek, aki '95-ben született, aki '89-ben, annak talán már gyereke is van. És még államcsődközeli állapot is..
Arról nem sokan ugatnak, hogy az euróválságot az USA okozta, mert több állam - köztük Kína, Tajvan, Szaúd-Arábia - pár éve megszellőztette, hogy dollár helyett euró lesz a tartalékvalutája. Itt is csak az IMF-et isteníti sok barom, aki talán azt sem tudja, mi az angol rövidítés értelme.
Kádár népéből sok hülye népe lett.

belekotty 2011.12.28. 15:17:00

@Kandeláber: "Mindenesetre demagógiából jelest kapsz, kisfiam, leülhetsz! " - remélem neked nem jut majd időben MR vizsgálat és amiatt lesz áttétes rákod, mint anyámnak. Ja és pénzhiány miatt a kemoterápiás kezelés helyett nézhetsz Fradi meccset!

collateral collector (törölt) 2011.12.28. 15:17:48

erre bezzeg van pénz.. ez fontos is nagyon. a nagyfőnök kedvenc sportja.

belekotty 2011.12.28. 15:18:17

@Kandeláber: "Arról nem sokan ugatnak, hogy az euróválságot az USA okozta, mert több állam - köztük Kína, Tajvan, Szaúd-Arábia - pár éve megszellőztette, hogy dollár helyett euró lesz a tartalékvalutája. " - Hú mekkora baromságot írtál!

belekotty 2011.12.28. 15:21:01

@Kőmíves Kelemen: "(egyébként ha nagyon összeesküvéselméletes lennék: ezzel a visszavétellel+stadionépitéssel fizet Orbán a 2006-os zavargásokért a keménymagnak) " - Vagy hogy ne gyújtsák fel a tévét ismét.

zeddez 2011.12.28. 15:21:41

"Erre adott felhatalmazást a választók 2/3-s akarata" - Szijjártó Petyka

Kandeláber 2011.12.28. 15:22:12

@belekotty: Nyilván nem én találtam ki. A rákot meg kívánd magadnak és a családodnak - ahogy már az a buckalakóknál szokás.

GoVegan (törölt) 2011.12.28. 15:22:26

akkor mivel mar a 'mienk', lehetne bontani es kaphatna mindenki egy marek kovet/betont, aztan elkezdothetne a nagy nemzeti kidobos jatek. mar csak ki kell sorsolni kik kapnak eloszor, termeszetesen a torzsszurkolok es a berletesek utan.

DSityu 2011.12.28. 15:22:50

Eközben:
Tisztaszoftver program kivezetése

A Minisztérium a versenysemlegesség szem előtt tartásával, a piaci verseny elősegítése érdekében meg kívánja szüntetni az egy piaci cég által fejlesztett szoftverek bérlésének támogatását. Az NFM szakmai álláspontja szerint a köz- és felsőoktatási intézmények igényeit – néhány speciális esettől eltekintve - képesek kielégíteni az ingyenesen használható nyílt forráskódú szoftverek is. Ezért a jövő évi költségvetés költség alapú tervezése során a Tisztaszoftver program költségei nem lettek betervezve, így az érintett oktatási intézmények 2012. március 1-ig használhatják jogszerűen a program keretében a Microsofttól bérelt szoftvereket.

Amatőr 2011.12.28. 15:23:24

@Horizont: Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékre telik.

Pan Modry 2011.12.28. 15:24:36

@Enrico72:

Te, minden szar. Szlovakiaban meg minden sokkal jobban megy, Orban Viktor szar! Gyurcsany is szar volt, de Viktor szarabb.
Az aktualis szlovak miniszterelnok mindig jobb, mint az aktualis magyar, talan Bajnai volt hatareset.

arizmendi 2011.12.28. 15:25:08

a fradisták nem éppen Viktoriánusok: 5:52-nél...
www.youtube.com/watch?v=EzKpc585tcE

dr. Aullah 2011.12.28. 15:26:25

@DSityu: BAZMEG! AZ AZ INDOKLÁS...

belekotty 2011.12.28. 15:28:23

@Kandeláber: Annyit nem érdemelsz hogy egy bezárt rendelő intézet előtt dögölj meg infarktusban. Remélem egy áttétes májrákban döglesz meg lassan, úgy hogy morfium tapaszra nem fog pénz jutni neked. Akkor lesz miért üvöltened és nem a "Hajrá Fradit".

fvipera 2011.12.28. 15:29:56

etetni kell a B-középet. Az ultrák jók voltak a 2006-os ostromnál, most majd a tápos lmp-s tüntetőkre küldi őket viktor.

baloo112 2011.12.28. 15:30:39

@Hörömpő Töhötöm: mondjuk nem annyira europa legrosszabbul fizetettjei. ezt csak ök mondtak.....
összehasonlitasban pl itt Svedorszagban egy kepviseli annyit keres mint egy orvos, kap egy berlelet (kocsi söforostul CSAK A MINISZTERELNÖKNEK). Költsegterites bemondasra? Itt egy szelet csokin szeleten is bukott mar valaki...
Ugyan mar. A magyar kepviselök nagyon nagyon nagyon jol meg vannak fizetve es vesztegetve....

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.12.28. 15:30:43

Rendkivül degyszerű a dolog. a Fidesz mmost fizet a csőcseléknek, a Tv székház szétveréséért, és egyéb tömeges megjelenéséért. Mon dom ezt úgy, hogy 2010-ig, amióta az eszemet tudtam Fradi drukker voltam. No, de Kubatovból, és a csürhéből, köszönöm nem kérek.

baloo112 2011.12.28. 15:31:15

A hirröl meg annyit hogy nyilvan meg kell halalni a TV ostromot.......

Kandeláber 2011.12.28. 15:32:33

@belekotty: Vigyázz, mert felmegy a vérnyomásod, aztán egy marék gyógyszer sem viszi le.
Lovári nyelven nem tudod leírni az átkokat, more?

stikasz_1 2011.12.28. 15:32:59

DVSC-drukker vagyok, tudom, nagy gyatra a stadionunk, de én is azt mondom, lenne azért most fontosabb projekt mint egy új aréna felhúzása. Az Üllői úti stadion pedig klasszisokkal jobb állapotban van, abszolút nem gondolnám égetőnek az új felépítését. Inkább menjen a pénz olyan roppant fontos tervek megvalósítására, mint a felcsúti Puskás-múzeum...

nigel 2011.12.28. 15:33:53

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Semmi másról nincs itt szó, csak szavazat vásárlásról. Azt gondolják, hogy adunk a fradi drukkereknek egy szép új stadiont, oszt majd 2014-ben jól ránk szavaznak. Ami ijesztő ebben az egészben, hogy be fog jönni a számításuk. Mondjuk olcsóbban megúsznánk, ha az oláh jedik szavazatát vásárolgatnák élelmiszercsomagért cserébe. Szép lassan gyűlnek a lekenyerezett csoportok: határon túli magyarok (kettős állampolgárság), devizahitelesek (végtörlesztés). MÁV dolgozók (5 milliárd a MÁV Cargo eladása után) most az FTC szurkolói. nemsokára jönnek a nyugdíjasok is. Persze mindezt közpénzből. Ha a 2/3-ad nem is lesz meg, de a kormánytöbbség borítékolva. Pláne ha nem kerül elő addig valamilyen értelmes ellenzéki alternatíva.

belekotty 2011.12.28. 15:34:49

@Kandeláber: Ja hogy úgy jobban értenéd?

elkoltozott. 2011.12.28. 15:34:52

A fradi mint kúlturális örökség???? Ez a Fürjes lázas v mi a tököm?
Kulturalis örökség az amit minden egyes meccs előtt csinálnak a szurkolók? Kúlturális örökség ami a béka segge alatt van teljesítményben?
Nem követem a focit, konkrétan leszarom, ha rajtam múlna betíltanám mert ugye ami nem megy ne erőltessük.
De 20 évig laktam a Simon étterme felett... ami ott volt az nem kulturális örökség.. amit ott a szurkolók és a FOCISTÁK műveltek az nem normális embernek való...
A fradinak nincsen jövője, csak pénzmosásra jó. Ezt minden értelmes ember tudja...

Az angol befektető is abban bízott h el tudja bontani a picsába a stadiont és helyette épit vmi plázát v hasonlók., de nem jött össze neki, igy már konkrétan leszarja az egészet. Mit kell ezt szépíteni?

nigel 2011.12.28. 15:35:46

@nigel: Basszus! Az egykulcsos adó nyerteseit kifelejtettem.

tomfree 2011.12.28. 15:36:21

(A 20 milliárd forintból bőven kijönne a 10 000 orvos havi plusz bruttó 100 ezer forintja.)
Persze, pontosan két évig. És utána mi van? Egyébként meg bruttó 100ezer nettóban kicsit több, mint a fele. 60ezer nettó plusszért itthon maradnának az orvosok, amikor nyugaton 3-4000euró nettóval kezdenek? Ne legyünk demagógok. Egyébként hajrá Fradi, de ne közpénzből azért ha lehet.

elkoltozott. 2011.12.28. 15:37:30

Bocs helyesen kulturális... csak felhúztam magam:)

Kandeláber 2011.12.28. 15:37:30

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: A fradisták mindig is miépesek és jobbikosok voltak.
Hol voltál Te Frad-meccsen, Baktalórántházén egy barátságoson?

Uva 2011.12.28. 15:38:13

erre szoktam azt mondani, hogy ha majd én leszek a führer, akkor elveszem az utolsó fillérig az összes pénzt a magyar focitól és odaadom az erdei kisvasutaknak, mert én azt szeretem.
fair? nyilván nem. ez sem.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.28. 15:38:25

@Hörömpő Töhötöm: Dehát én, sőt, itt mindenki a faluban arra vágyunk, hogy egy konténervárosban éljünk és verejtékünk minden cseppjével Kósának adózzunk. Ezt nem tehetik!
Remélem a stadion falát az "egyre inkább szart sem érő" diplomákkal erősítik meg.

agyamputáltak 2011.12.28. 15:38:42

egy büdös vasat ne adjon a magyar adófizetők pénzéből az állam a fos focira, tartsák el a drukkerek b+
és igen sok minden másra se adjon, a lista hosszú, a pénz kevés

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2011.12.28. 15:39:33

Minden igaz magyar narancsban fogant testvérünk hozzáláncolja magát a felcsúti fociakadémiához! Kérték volna az orvosok szépen alázattal a pénzt, de aki követelőzni merészel a Kiválasztottal szemben, az csak azért sem kap semmit. Tanulja meg hol a helye a NER-ben. Úgyis biztos fletóisták ezek a renitensek, izé, rezidensek. Csak a Viktohooooooor! (Tapsikáljunk!)

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.12.28. 15:40:51

@Kandeláber: ..nem, hanem a Népstadionban, a kettős mérkőzéseken. Azóta nem jártam ki a meccsekre, de még maradtam drukker, egészen Kubatovig. Tudod, akkor még nem volt sem MIÉP, sem Jobbik.

agyamputáltak 2011.12.28. 15:41:20

@nigel:
ez rohadt kevés lesz a valós többséggel szemben, viszont az igaz, hogy az alternativa az jelenleg problémás

Sicc 2011.12.28. 15:41:56

Orbán! Menj el egy anyaotthonba, vagy Borsodba, és meséld el a nagyszerű hírt a Fradikáról!

Kandeláber 2011.12.28. 15:41:59

@belekotty: Nem, csak a cigók átkozódnak betegségekkel kapcsolatban. Egyszer láttam az utcán egyet, aki a rákkal kapcsolatban üvöltözött egy másiknak.
De jobb ezt a témát befejezni.

Kandeláber 2011.12.28. 15:45:05

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Ha azóta nem jártál meccsen (vagyis cirka húsz éve) akkor mit tudsz te a fradistákról? Amit a Népszabó ír, és az ATV pofázik?
Orbánt ugyanúgy szidják, mint annak idején Gyurcsányt.

belekotty 2011.12.28. 15:46:19

@Kandeláber: Nem, nem jobb befejezni, mert engem anyám révén keményen érint, látom hogy fogy el az élete, mert a szar magyar egészségügy hónapokat várt vizsgálatokkal, miközben erre a szar magyar focira milliárdok mennek el.
Amikor foci rajongók mesélik dühöngve, hogy a felcsúti foci akadémián a 13 éves gyerekeknek 50 ezer forintos karácsonyi ajándékutalványokat adtak.
Akkor elmész te a francba és remélem te is azt fogod átélni amit anyám.

csárli hárper 2011.12.28. 15:47:30

@RAMBO: Hát te még nem tudod?
Öcsi bácsi mindig is a Felcsút Fc-ben akart játszani de a gaz komcsik nem engedték hogy oda igazoljon :)
Ezért disszidált, és a Reálban is csak a Felcsútról álmodozott.
Az Olimpiakosz döntőbe jutását is nekik ajánlotta.
És különben is Orbánról magyarosított Puskásra! :)

nigel 2011.12.28. 15:50:18

@agyamputáltak: Azért azt a több százezer határon túl magyart és a végtörlesztő devizahitelesek csoportját nem nevezném kevésnek. Egy alacsonyabb részvételnél el is dönthetik a kérdést. Amiatt meg nem kell aggódni, lesz itt még egy-két érdekcsoport megkenve.

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.12.28. 15:52:58

@Kandeláber: Tudod, "Amit a Népszabó ír, és az ATV pofázik?", azzaal sem foglalkozom, mert én teljesen más elvek alapján politizálok. Az én álláspontom szerint még nem történt meg a rendszerváltás, csak az MSZMP csinált magának ellenzéket, minden népi felhatalmazás nélkül, és eljátszotta a "kerekasztalt". Majd a vagyon jelentős részét szétosztották egymás között, a többit pedig elherdálták. Mindezt egy kicsit szakszerűbben leírva, itt találhatod:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
A fradi meccseken pedig utoljára a 70-es években voltam, Albert idejében.

csárli hárper 2011.12.28. 15:53:23

@Kandeláber: én még erre is emlékszem: nem minden fradista nyilas, de minden nyilas fradista...

regress 2011.12.28. 15:56:13

@Kandeláber: a "profi"fociba milliárdokat beleölni a kormánynak,=közpénzlopás.és még finoman fogalmaztam

indapass90210 2011.12.28. 16:00:03

Most mit veri mindenki a nyálát. Gondolkodjunk EUR-ban. 20.000.000.000 HUF most durván 65.000.000 EUR. Mire ki kell fizetni, addigra csak 22.000.000 lesz :)

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2011.12.28. 16:00:37

@belekotty: ...az én barátomon életmentő szívműtétet kellene végrehajtani. Már 4 hete hitegetik a Honvéd kórházban, de valami mindig hiányzik. A jelenlegi állapot szerint január 2.-án kell érdeklődnie. Ennyit az egészségügyről.

Undortodox 2011.12.28. 16:00:52

Hajrá Lilák! Ezután meg pláne. Bár a rendszerváltás előtt a Dózsa volt a BM csapata. Na most fordult a kocka.

Kandeláber 2011.12.28. 16:01:26

@butus, a Magyar Köztársaság állampolgára: Hát, sztem tökéletesen igazad van, valóban nem volt rendszerváltás. Az annak idején létrejött "ellenzéki" pártok nagy részét az MSZMP kreálta, garantálva ezzel azt, hogy nem lesz felelősségrevonás. A GT pedig arra volt jó, hogy az állami vagyon nagyobbik és zsírosabbik részét a volt pártemberek szerezzék meg, és a gazdasági hatalom birtokában akkor is ők diktáljanak a háttérből, amikor ellenzékben vannak.@csárli hárper: Te mikor voltál fiatal, a '40-es évek elején?

gabest1 2011.12.28. 16:01:46

Ha a fradit most televásárolják a magyar átlagnál jobb focistáknál, és emiatt az ETO nem végez olyan jó helyen mint kéne, és emiatt tönkremegy a magánpénzből épített kis stadionjuk, akkor ki fizeti meg a kárukat?

2011.12.28. 16:02:53

na most már lesz indok utálni a fradit is, minden egyes meccsen a kormány ellen lehet tüntetni

belekotty 2011.12.28. 16:03:03

@Kandeláber: "Orbánt ugyanúgy szidják, mint annak idején Gyurcsányt."

- Akkor világos a stadion. Azért kell nehogy újra játsszák a Fradi B közép - MTV meccset.

tamatomi 2011.12.28. 16:03:11

@Kandeláber: De az egyik egyháznak sumákban adott 5 milliárddal együtt az már 10 milliárd ami azért sok mindenre elég lenne....

belekotty 2011.12.28. 16:04:21

@gabest1: Tényleg? Hogy is lesz az eu-s verseny semlegesség a magyar bajnokságban az államilag szponzorált Fradi és a magán ETO viszonyában?

Captain Hindsight 2011.12.28. 16:05:40

Kedves szerző!

Az index címlapján jelenleg a 20 milliárdot költ az állam a Fradira cím virít. Alapvetően nem tartom korrektnek, ha ezzel a felhajtással próbálod hajtani a klikket (és mint tudjuk a klikk pénz). Nem költ 20 milliárdot. Esetleg majd fog ennyit összesen. Ha tényleg megteszik. Nem tudom, hogy direkt avagy figyelmetlenségből nem tetted bele a cikkbe azt a tényt, hogy az FTC pályára szánt pénz nagy részét KIVETTÉK a költségvetésből, tehát ezt NEM fogják elkölteni (ami nem is 15 milliárd volt, hanem 6 vagy 7 és végül talán egy lett belőle).

A TAO-s pénzekkel meg látszik, hogy sem Te, sem a tisztelt olvasóközönség nincsen tisztában. Az, hogy megítélik a sportegyesületeknek ezt az összeget, az nem egyenlő azzal, hogy meg is kapják. Szabályok szerint bírálják el a pályázatokat (pl. egy utánpótlás játékosra lehet kérni max. 1 millió forint támogatást). Kemény munkával esetleg realizálhatják a számukra megítélt keretet, de azért nem ez a jellemző.

Arról ne is beszéljünk, hogy amikor eladták az FTC-t és az ingatlant, akkor nagyobb összegek mozdultak meg az állam felé (terület, köztartozás rendezés, stb-stb), mint amennyiért most visszaveszik. Mondhatnánk úgy is, hogy a 3-4 év alatt kerestek rajta, minden pályázati dokumentum nyilvános, elérhető, nézz utána.

Mellesleg az összes vidéki csapatot bármely sportágban időtlen idők óta az önkormányzatok tolják, vedd úgy, hogy az FTC most ezt kapta meg, egyben. És nem azt mondom, hogy ez a korrekt eljárás. Én részemről a profi sportra lófütykös adnék és nem pénzt. De most ezt beállítani világvégének, mikor a MÁV-ot meg a BKV-t a rendbetétel helyett évente mossák ki a sz*rból, a négyes metróról nem is beszélve, meg a cigánysegélyekről, akkor hadd szarjam már le, hogy az ezekhez képest jelentéktelen összeget a kedvenc csapatomra fordítják, amiben esetleg örömömet is lelem ebben az életben.

Bee-zony 2011.12.28. 16:06:08

@öreg rája: Egy idézet kimaradt:
„Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok".

gabest1 2011.12.28. 16:06:43

@belekotty: Úgy ahogy a malév és a fapadosok között, sehogy.

Kierkegaard Akciócsoport 2011.12.28. 16:09:44

@Kandeláber: "Tudod, volt egy Nietzsche nevű ember valamikor..."

Nietzsche még szifilisztől szétzabált aggyal is tudott (többé-kevésbé) logikusan érvelni, te még (feltételezhetően) normális elmeállapotban sem :)

Az a helyzet, hogy a fradit egyetlen ok miatt államosítják: jelen pillanatban az FTC labdarúgócsapata az egyik legnagyobb, és legsikeresebben működő pénzmosoda az országban.

global001 2011.12.28. 16:10:01

@csizsikpizsik: Állítólag a bérletes drukkerek kezében van a csapat.

Olvasgatva a kommenteket, - különösen az Enrico72-ét - szilárd meggyőződésem, hogy átmosták az agyát.
Most a foci a fontos vagy az orvosi ellátás ???
Először felépítjük a tetőt utána meg az alapot meg a falakat ???
Hihetetlen

csárli hárper 2011.12.28. 16:11:36

@Kandeláber: kicsit később, de még akkor is mondogatták a drukkerek.
@belekotty: sehogy, ha nagyon jól megy az ETO tulajoknak mármint anyagilag, államosítják és kész, á lá manyup....

Kandeláber 2011.12.28. 16:12:36

@belekotty: A Videotont és a Debrecent - mint ugyancsak a kormány által preferált csapatokat még ki is felejtetted.
Amúgy nyáron hallottam a Bosnyák téri piacon, amint egy zöldséges megesküdött arra: biztos forrásból tudja, hogy Orbán 2zsebből" három milliárdot adott a Vidinek.
Év végén holtversenyben három csapat i9s bajnok lesz egyszerre, módosították a bajnoki kiírást.
Biztos forrásból tudom. Legalább annyira, mint a zöldséges a Bosnyákon.

is 2011.12.28. 16:12:46

@poszt: ... másfél évig. És akkor itt a vége a posztnak. A követelés azonban nem 100e, hanem az átlagbér háromszorosáig, azaz jelenleg kb. 3-400e. Szóval valójában 1 évig sem jön ki.

Azzal egyetértek, hogy Fradit venni baromság. Csak nem pont ezt a lélegeztetőgépes indoklást kellett volna hozni.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.12.28. 16:15:23

@Horizont:

"Ez meg mi? Jó Állam-fejlesztési!!??? Micsoda?"

Ez azt jelenti, hogy máshova nem volt jó, ezért csináltak neki egy pozíciót :)

we 2011.12.28. 16:16:36

Régebben valahogy úgy éreztem a baloldaliak/liberálisok (nem az mszp-re/szdsz-re gondolok) toleránsabbak, civilizáltabbak, inkább hajlandóak észérvekkel vitatkozni, ellentétben a fröcsögő jobboldallal. Ehhez képest pl. az itteni hozzászólások már-már a kuruc infó szintjén vannak (és a szinvonal egyre zuhan). Aki a legminimálisabb ellenvéleményt fogalmazza meg az már rögtön fideszbérenc, narancsdroid, bérkommentelő stb.

További jó bégetést!

Sét 2011.12.28. 16:16:41

lassan itt az ideje a számonkérésnek és nyilvános akasztásnak.

szvsz

dr. Aullah 2011.12.28. 16:17:39

@Captain Hindsight: Tudtommal nem zero dönti el, mit írjanak oda, hanem a zindex. De köszi, hogy emiatt regelték accountot. Biztos nagyon mélyen megérintett ez az igazságtalanság. Nem az, hogy ennyit költ, hanem hogy még nem költött ennyit... és ezért rosszul írták ki.

Mundr 2011.12.28. 16:19:30

@belekotty: MR vizsgálatért célszerű fizetni sajnos, akkor előre vesznek. Ez már Bajnai alatt és Fradi pálya nélkül is így volt.

Kandeláber 2011.12.28. 16:20:07

@Kierkegaard Akciócsoport: Te csak tudod, hogy pénzmosoda.
Nyáron hallottam a Bosnyák téri piacon egy alkoholista zöldségest, aki megesküdött egy fazonnak, hogy Orbán "zsebből" három milliárdot adott a Vidinek.
Az ilyen hozzád hasonló "jólértesültek" gondoskodnak arról, hogy még akkor is jókedve legyen az embernek, ha egyébként gondjai vannak.@csárli hárper: Akkor lehetsz vagy hetven éves.

Szamiz67 2011.12.28. 16:20:30

Úgy 50 milliárd a Malév-ra is kiugrott csak az elmúlt 1,5 évben, ami = 50 millió Ft./ 1 Malév munkahely.... Nem csodálom, hogy az egészségügyi dolgozók kiadtak.

Ray2 2011.12.28. 16:23:29

Jól felépített cikk, csak a következő a probléma:
Az FTC pályát a Magyarországon egyedülálló módon 3 Mrd Forintért angol tulajdonba adták. Már itt fontos megemlíteni, hogy ugyanezért a Vasas és Kispest pályák esetében semmit nem kellett fizetni, a legtöbb vidéki önkormányzat pedig közpénzből tartja fenn az önkormányzati tulajdonú 1. osztályú pályákat.
Az angol 2008-ban CSAK csomagban vásárolhatta meg az ingatlant , a telken kívül még közel 2 mrd Ft-ot kellett fizetnie.(telekhasználatot váltott meg, részvénycsomagot vett és adósságot törlesztett) Ehhez jön még egyébként az angol befektető 2 éves üzemeltetési költsége, ami további milliárdokat tesz ki, de ez a telekügylet szempontjából most kevésbé érdekes.
Sokkal fontosabb tény azonban, hogy az FTC pálya az államosítás előtt az FTC TULAJDONÁT képezte és mint ilyenért 1990-ben a kárpótlási törvény keretében kárpótlás járt volna. Egyszerűbben mondva: az állam által ellopott telket az állam úgy adta el, hogy nem is őt illette.
A 90-es évek rablókapitalizmusa persze lezüllesztette a Fradit is a többi klubhoz hasonlóan, de sosem fogjuk megtudni hogy mi történt volna ha saját tulajdonú ingatlannal, a 48-as állapotnak megfelelően indulhat újra az egyesület.
Az ETO park esetéhez:
Az ottani telek szintén állami (vagy legalábbis köz) tulajdon volt, ezt a Tarsoly-féle Questor csoport gyanítom jelképes összegért kapta meg. Kiváncsian várom hogy működőképes lesz-e, de az elkészült stadionban nem szoktam látni a hömpölygő tömegeket, meg a dübörgő pénzügyi gépezet sem termeli az ETO körül a milliárdokat egyelőre.
Nem mondom hogy a Fradi pálya egyedi eset, mert hasonló a helyzet az Újpest, Kispest, MTK esetében is, ez főleg fővárosi probléma. Ezeket a területeket egyszerűen nem adhatná-vehetné az állam szabadon, mert egykor az egyesületek tulajdonában volt.

MLaszlo 2011.12.28. 16:24:14

A toleráns ballibek, a demokrácia letéteményesei, minden kormányt érintő cikk alatt, akasztanának. Nem baj, legalább érthető miért akar a Fidesz atombiztosan elrendezni mindent. Nem kell az új proletárdiktatúra... :)

MLaszlo 2011.12.28. 16:26:54

@Ray2: Pontosan. Ezek észérvek. De ugye azt látod, hogy erre max lenarancsozni fognak.

Harald hardrode 2011.12.28. 16:27:26

A mondanivalóval egyetértek, a hogyannal nem. Azt meg nem tudom, hogy ki írj az indexre a kis boxokat, de análisan izgassa egy sün család. Nem 20, hanem 5 milliárd, az amit most kap a Fradi, a társasági adós 20-ból egy forintot sem kapott. Igaz ez az öt is pont öttel több, mint amennyit kéne kapnia. Mondom ezt bérletes Fradistaként.

Captain Hindsight 2011.12.28. 16:28:13

@Aullah: "Két hete éppen arról írtunk, hogy 20 milliárd forintot osztottak ki a magyar focinak a társasági adó felajánlásokból, ez a pénz így a költségvetésből ugyebár eléggé hiányzik."

Ez szerepel a cikkben. Mint említettem, ha nem tudják a teljes összeget realizálni az egyesületek (ami eléggé valószínű, mert kemény munka kell hozzá), akkor a maradék pénz ott marad a költségvetésben, mert oda fogják befizetni a cégek, nem tudom ezen mit nem lehet érteni.

"5 milliárd most az ingatlan visszavásárlására és 15 milliárd az új stadion építésére."

Az a 15 milliárd az első évben lett volna 6/7, amit írtam is, hogy kivettek egy módosítóval. Lehet írni bármit, csak akkor ne csodálkozzon, ha jön valaki, aki másként gondolja.

Captain Hindsight 2011.12.28. 16:30:26

És az ETO Park is érdekes körülmények között épült meg, gondolom járt már ott a szerző és tudja, mik történtek ott. Mintapéldaként azt emlegetni, elszáll az agyam. Csak szólok, hogy ott is kőkemény mutyi ment. Saját pénz, hahaha.

csárli hárper 2011.12.28. 16:31:04

@Kandeláber: majdnem, de nem ez a lényeg, ha egy csapatnak szurkolsz akkor mindent amit az évek hosszú során hallasz, megtanulsz, megjegyzel, már ha nem vagy divat drukker......

mikethebiker 2011.12.28. 16:32:03

a kurva anyátokat görény politikusok a hüjje focitokkal együtt - ezek nem agysebészek b.zmeg csak idióta focisták akik bérét mi melósok hozzuk össze nap mint nap úgy mint a tiétek naplopók

nemjogasz 2011.12.28. 16:34:55

Ugyebár a háborús körülmények között, amikor lehet államosítani, mert "az ország túlélése a tét", és "mindenkinek ki kell venni a részét a megszorí... akarom mondani munkából", akkor kell 5 milliárdért stadiont venni az államnak. Hát gratula. Hogy rohadnának meg élve ezek az aljas szemetek.
@DSityu: Most komolya, szerinted a felsőoktatás fontosabb, mint a foci? Hát magyar ember vagy te?

Ironfist 2011.12.28. 16:51:10

@Enrico72:
Mi van narikám, két ünnep között is berendeltek dolgozni?

DSityu 2011.12.28. 16:54:08

@nemjogasz: Mentségemre szolgáljon, hogy nem csupán felsőoktatás, hanem include alap- és középfok is...

potyus 2011.12.28. 16:54:34

Jön a január, mennek az orvosok, jön február, megkezdődik a stadion program, potom milliárdokért.
Debrecen, Puskás stadion, (lebontás, majd ujj a régi helyére) Fradi stadion, azt hiszem a Vidi is kap valami nagyot. Ez Kb. 100 milliárd. Arról a 3-ról most ne beszéljünk amit Orbán küldött a saját foci sulija részére, Felcsútra, ja igaz a nagy fia is ott játszik.
Most tényleg mi van? Kubatov államosítja a Fradit? azt mondta valaki, hogy a Fradi a nemzet kincse. Ugyan mitől? Akkor már inkább a DVTK, az legalább produkált az elmúlt években. Igaz csak itthon, de nyeregette a bajnoki címeket. Mikor is nyert utoljára a Fradi? Játszunk bagjost? húúúúúúúúúúúúúú de régen.
Ebből a sok milliárdból pontosan itthon lehetne tartani az összes elmenni vágyó orvost.
Orbán a szokásos megalomániás, paranoid, kártékony......... nem írok ide több jelzőt, mert úgyis tudja mindenki mi következne.

Alamio 2011.12.28. 16:55:52

@MLaszlo: Tévedsz. Itt az észrveket figyelmen kívül hagyják. Ezzel is ez lesz.

@Captain Hindsight: :-) No igen. Amúgy engem érdekelne, művelődnék. Tudsz részleteket?

Alamio 2011.12.28. 16:58:13

@potyus: A DVTK mikor nyert utoljára bajnoki címet?

Nem a DVSC-re gondoltál?

Dinsdale Piranha 2011.12.28. 17:00:19

Mindenért Gyurcsány a hibás, remélem Viktor végre rendet vág ebben a fertőben. Egyébként meg a köznép ritkán fogja fel a forradalmi tettek jelentőségét.

hower 2011.12.28. 17:07:25

F@szom ebbe a miniputyinba...

dr. Aullah 2011.12.28. 17:09:05

@hower: Na most nem értelek. A miniputyin egyértelműen a gúny jele... a f@szom bele viszont egy hithű jobbikost ír le... akkor most melyik vagy? :DDDDD

MLaszlo 2011.12.28. 17:10:11

@CyberChild: Hát, inkább oligarcha diktatúra. Mondjuk ez csak egy paraszthajszálnyival jobb, mint ha szédült balosok szednek mindent apróra...

dr. Aullah 2011.12.28. 17:13:06

@Aullah: jobbikost? Akarom mondani fityiszest.

hower 2011.12.28. 17:19:11

@Aullah: Ezt pedig nem egy IQ-tesztnek szántam, de ezek szerint annak sikerült. Szerintem tök egyértelmű, hogy mire gondolok.

hower 2011.12.28. 17:21:54

Az a jó, hogy orvos helyett azért lesz stadion. Ez egy felvirágoztatott ország lesz semmi idő alatt.

piszok alfréd 2011.12.28. 17:22:56

a tények kedvéért:
az állam nemrégen adta el ezt a területet jóval drágábban, tehát nem 5 milliárdot költött, hanem kb 3 milliárdot keresett az angolon.
az új stadiont a telek értéktelenebb hátsó részére tervezik, az első felét, ahol most áll a pálya eladják vagy hasznosítják, tehát a stadion építési költségét is vissza akarják hozni az értékesebb terület felhasználásával.
mindezt figyelembe véve a 20 milliárd akár nullszaldósra is kifuthat, beleszámolva az eredetileg érte kapott kb 8 milliárdot.
amúgy meg nekem sem tetszik a fidess ügyködése a Fradi és más egyesületek körül. Viktátorunk építtette a dózsa pályát is és valahogy sikerült eltüntetni a videoton másfél milliárdos köztartozását is. nem beszélve a vidéki csapatokhoz irányított önkormányzati pénzekről, állami cégekről (ld. vidi,dvsc stb.) vagy a honvéd minisztériumi támogatásáról...
szóval tényszerűen, ha lehet, mert ez így olyan fideszes kommunikációra hajazósra sikerült..

dr. Aullah 2011.12.28. 17:26:44

@hower: Természetesen poénnak szántam, a smilyek ezt is jelzik.

komissarlajos 2011.12.28. 17:27:33

A(z) orbán, kósa, kötélgyártó, kövér-sovány, stb..., stb, kapja be a .....! Rohadt hazaárulók! (Hősök Voltak: Imrédy, Szombaty, Horty, stb...) Ezek szemetek!!!

komissarlajos 2011.12.28. 17:29:05

A faszomat érdekli a stadion! Az országot basszák el ezek az állatok!!!

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.12.28. 17:32:39

álljon meg azért a díszmenet!

gondoljátok hogy a a fradi béközép ingyen gyújtotta fel a várost és ingyen verette meg magát a rendőrökkel? azért nem olyan könnyű a futballhuligánokat és a fidesznagygyülis birkákat úgy mozgatni, hogy pont összetalálkozzanak. de csak sikerült, mint az ominózus telefonbeszélgetésből anno kiderült ;-)
ha nem provokálta volna ki a patkánytömeg az oszlatást, nem lett volna mire diktatúrát, kardlapozáscht és szemkilövetéscht ajvékolni, így később nem lett volna meg az áldásos kétharmados balfaszforradalom.
rossz üzenete lenne, ha ezt honorárium nélkül hagynák

villamos alóli kacaj 2011.12.28. 17:35:53

@belekotty:
" Remélem egy áttétes májrákban döglesz meg lassan, úgy hogy morfium tapaszra nem fog pénz jutni neked. Akkor lesz miért üvöltened .."

AZÉRT TE EGY NAGY BAROM VAGY!!

belekotty 2011.12.28. 17:36:33

@Mundr: Igen, de ha az állam nem Fradira költené a pénzt, akkor lehetne több MR. Egy ismerősöm most halt meg rákban, aki négy évvel ezelőtt 3 hónapot várt egy vizsgálatra. O.K. Az a Gyurcsányék bűne. Mivel addigra áttétes lett a rák, 70 - azaz HETVENMILLIÓT költöttek a kemoterápiájára, mégis meghalt. Egy magas pozícióban lévő orvos ismerősöm mondta, hogy az ezeket a műszereket működtető maffia mindent megtesz hogy a TB ne vegyen több ilyen gépet, mert akkor "a pénzért előrevesszük" biznisznek vége lenne.

A Látó 2011.12.28. 17:43:02

Akkor jövőre egy Felcsút-FTC meccsen mi lesz?
Az Állam legyőzi az Államot?
Az biztos, hogy MOL üzemanyaggal feltankolt, RÁBA tűzoltóautókkal mennek a Nagyerdei stadionba és a visszavágót a Puskás Stadionban tartják, így minden a családban marad (Öcsi vegzálja a Hugit)!

dr kíváncsivagyok 2011.12.28. 17:44:48

@zeddez:
""Erre adott felhatalmazást a választók 2/3-s akarata" - Szijjártó Petyka "

Akkor az Ország 2/3- a Fradi drukker ? Kötelező lesz ?

villamos alóli kacaj 2011.12.28. 17:45:37

@belekotty:
Semmilyen előzmény nem indokol ilyen reakciót!

Baldvogel 2011.12.28. 17:47:17

Aha, most már értem, hogy miért nincs a BKV-ra pénz. Mások a prioritásai a focistakormánynak, a csóró tömegközlekedő polgár elemi igényei le vannak szarva. A lényeg, hogy a "nemzeti" "státuszszimbólum" "Fradi" megen állami tulajdonban van. Mérhetetlen nagy öröm ez nekem.

szbszig 2011.12.28. 17:48:17

@kifordított nagyanyó: Az lehet, de magyar focit nem nézek, csak külföldit. :D

dr kíváncsivagyok 2011.12.28. 17:48:30

A Fradira költött 20 milliárddal megköszöni a Kedves Vezető , a 2006 - os csürhének a rombolást , gyújtogatást ... hiszen teljesítették az utasítását...

komissarlajos 2011.12.28. 17:48:41

De, ti barmok! Tudjátok ki volt az a Branikovics, Szőke, Kű, Karába? Az Fradi volt! Ezért meg egy fillért sem adnék. (fekete majmok, VI. oszt. agol, stb.)

komissarlajos 2011.12.28. 17:49:19

Ja, és vesszen ORBÁN!!!

hardenberg 2011.12.28. 17:53:29

Egy normális, nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormány számára mindenek előtt való az állampolgárai jóléte. Az, hogy az egészségügyet így lerohasztották, hogy rák-gyanús betegek hónapokat várnak a vizsgálatra, az, hogy nem becsülik meg az egészségügyi dolgozókat, nem jelent számomra mást, mint hogy ez a kormánynak nevezett bűnbanda gyilkos, alávaló tömeggyilkos. Pusztuljanak!

kaloz_a 2011.12.28. 17:56:04

Nem értem. Tényleg ennyire sötét az összes politikus?
Inkább a tömegsportra menne, mint ezeknek a botlábú megélhetési focistáknak és a sleppjüknek....
Miért muszáj lopni? Miért kell a dolgozót hülyére venni, átbaszni, szivatni?
Orbánnak egy kapát a kezébe és amit keres azt felajánlhatja a Felcsútnak. Egyszer az életben dolgozhatnának valamit, mert amit csinálnak az nem munka és nem közszolgálat......

komissarlajos 2011.12.28. 17:57:03

@villamos alóli kacaj: Az „alóli“ban a vessző nem túlzás?

fetyisob 2011.12.28. 17:57:36

@.Pierre Bezuhov.: ˘ez igy van! de a jobbfaszok ezt nem értik

komissarlajos 2011.12.28. 17:59:24

A hosszú ó-ra gondoltam.

sanche_ 2011.12.28. 17:59:34

AHHH Budapestnek más se kellett... nem elég az a soksok 10-100 milliárd, amivel a főváros támogatta eddig is a bohócligát, még több kell.. A város rohadtul megérdemelte volna azt a telket..iroda/bevásárlóközpont lehetett volna ott és akkor netán még bevétele is lett volna a városnak..
Erre kidobtunk húsz milliárdot! Húsz milliárdból lerobbant buszvonalak helyére trolivonalakat lehetne telepíteni! ..de minek az. Az aljarétegnek, akik a fradi meccsre járnak nem számít mivel mennek..úgyse fizetnek érte..

fetyisob 2011.12.28. 17:59:42

@piszok alfréd: kell a népnek a cirkusz (foci)
eltereli a figyelmet arrol hogy már a rezsit sem tudják fizetni!

lobaszopiatej 2011.12.28. 18:00:19

Amikor a fradidrukkerek szétverik a metrószerelvényt, vagy mikor felszálltam a vonatra (teljesárú jeggyel) és alig fértem el miközben összeokádták a fülkéket ?! EZ KULTÚRA?!
Iskolákra kellene költeni, nem focihuliganizmusra.

fetyisob 2011.12.28. 18:00:24

pénteken gyertek ki az mtv-hez szimpátia éhezésre!

gipsz1234 2011.12.28. 18:01:16

fidszes képviselők és kormány! A ku... anyátokat !!

Secnir 2011.12.28. 18:06:32

@Enrico72:
Budai visszaszerzett 100 mrd-ot?
na kezdjük.
ebből
Alstom 100mrd (amit nem ő szerzett vissza)
Omninvest 2,5 mrd (még a Bajnai indított eljárást)
IKR zrt 6,5 mrd ()
Péti Nitrogén Művek 26mrd (ezmiez? sosem hallottam az ügyről)
mindamellett elmondta, hogy hány ügyben indítottak eljárást. Tegyük hozzá - még egyben sem végeztek. Akkor hol itt a 100 mrd te féleszű?
Mindamellett -ha már Budai- először kínpadra a csávóval: atv.hu/belfold/20101114_fiktiv_szerzodesek_sorat_ellenjegyezte_budai_gyula
@Kandeláber:
"Államcsődközeli8 állapot '89 óta egyfolytában van. Németh Miki üres kincstárt adott át Antallnak, ő Hornnak és így tovább."
félkegyelmű 2.0, nézd már meg légyszíves az alábbi táblázatot, és utána hörögjél, köszi.
h2o.ingyenweb.hu/keret.cgi?/tema/71.html

lobaszopiatej 2011.12.28. 18:06:39

@nigel: egyik MÁVos ismerősöm kapott erre 19 ezer forintot, nagyot néztek hogy ez akkor most mi.

Itt Gaskóék akasztanak nagy pénzt meg a semmirekellő fejesek, akik ha nem csinálnak semmit akkor járnak jól. Áh, hagyjuk...

dhgeri113 2011.12.28. 18:07:25

Utána kéne olvasni a dolgoknak és nem ítélkezni meg leköpni a monitort rögtön ! Ugyanis arról nem ír a cikk hogy a stadion fejlesztést megvonták a Ferencvárostól és egy forintot nem kap ( ellenben azzal hogy a Debrecennek elég komoly pénzeket fognak kiadni stadion építésre ) és a Puskás stadion se fog elkészülni egy ideig ( ahol nemzetközi meccseinket játszották) Már nem egy csapat kapott uj stadiont "csak úgy" és mi még csak kölcsönt sem fogunk kapni nem hogy ingyen pénzt ! Talán ha nem csak egy ******* hinnénk aki össze vissza írogat a neten hanem utána járnál dolgoknak akkor beszélgethetnénk ! Elolvastad egy ******* egyéni véleményét és fogalmad sincsen arról hogy mi áll a háttérben és miről folynak a dolgok mostanában. www.fradimob.hu és www.focinews.com ... Itt nem kamuznak és leírják mi a helyzet ... kicsit tájékozódj mielőtt beszélsz !

aláírom ne menjen a fociba pénz mert az egészségügy sincsen toppon meg lehetne dolgokra költeni EZ IGAZ .... és az ETO-nak sem volt túl indokolt az új stadion 50 milliárdért ... De amit a fradiról ír az szó szerint hülyeség ! És fogalma nincsen hogy mikről döntöttek és miket adnak meg nekünk ... Csak hab a tortán hogy az MLSZ-től sem kapunk pénzt , sőt olyan csapat kapja aki rosszabbul is teljesít. Szóval nem kell minket szidni ....

Megfigyelo 2011.12.28. 18:09:11

Javaslom a Fradi-palya felszantasat es spenottal valo beveteset. Ez olcsobb lenne, es sokkal hasznosabb...

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2011.12.28. 18:09:15

@.Pierre Bezuhov.: Szerintem nincs igazad.

Nem gondolod komolyan, hogy 2006-ban az elég volt az ugrásra, hogy majd fél évtized múlva kap valamit a Fradi? Szerintem ezt akkor és ott rendezték. Ez szerintem a jó viszony megőrzésének biztosítása. Majd ha jön egy kormányváltás és Vitya megy ellenzékbe akkor folyt köv,

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.28. 18:10:59

@Enrico72: egy komment a hivatkozott oldalról:

"sky.net 2011. december 14. 19:08

ítélethozatallal lezárt ügyek száma :
kiszabott börtön évek:
elítélt személyek száma :
kiszabott pénzbírság:
ellopott / bíróság által visszaszerzett vagyontárgyak listája és értéke:

lehet nyilatkozni gyula ... a feljelentésekkel töröld ki ... abból van elég , de attól még nem jogállam a jogállam hogy a feljelentésekkel és a vizsgálatokkal dunát lehet rekeszteni ...ez egy nagy lófasz : következmény mi ? ja semmi SEMMI"

Ez itt a probléma. Elloptak 100 milliárdot, és visszaszerezték? Taps. A bűnösök továbbra is ugyanabban a pozícióban vannak, mint két éve? Budait egy cellába zárnám velük bűnpártolásért.
Vagy ahogy a börtönőr mondta egy klasszikusban:
"A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk!"

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.28. 18:13:50

@dhgeri113: nem is téged szidunk - én legalábbis nem -, hanem az aktuális kormányt, és annak az aktuális ellenzékét.

alfa1550 2011.12.28. 18:20:31

'Ezek a bolondok osztottak-szoroztak, számoltak, beruháztak és kockáztattak - a saját pénzükből'

Aha! ...oszt addig osztottak szoroztak,míg nem fizetik ki az alvállalkozókat...
Nem bolondok ezek, hanem szimplán csak gecik!!!!

Ringlósztár 2011.12.28. 18:23:24

@Captain Hindsight:
Honnan tudod, hogy az a 20 nem lesz 20?
Mennyi lesz?

Ringlósztár 2011.12.28. 18:28:10

@we:

Hát, régi magyar közmondás: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.

gramercy 2011.12.28. 18:28:40

@Kandeláber:

kívánom hogy a szilveszteri fidelitas bulin stohlozzál be úgy hogy lábadat töröd és a mentő ami érted megy lerobban te meg kivérzel

kívánom hogy anyád aki szívrohamot kap a hír hallatán maradjon ott a műtőasztalon mert nem volt hozzáértő ügyeletes sebész

kívánom hogy apád aki belerokkan a tudatba és elissza a máját egy nappal a várólista lejárta előtt pusztuljon a transzplanthiányba

őszintén

Dr Kangörény 2011.12.28. 18:29:30

@we: Kedves fideszes seggfej!

Talán, ha te és a magadfajták (pl. vezéred, a felcsúti bugris), kicsit is emberszámba vennétek a honfitársaitokat és nem vinnétek szándékosan csődbe az országot, a seggnyalást nem szeretők is visszatérnének az emberi hangnemhez.

Addig, amíg ez meg nem történik, ti max. annyit tehettek, hogy befogjátok a redvás pofátokat éd mélyen szégyellitek magatokat, amiért egy elmebeteget szabadítottatok az országra!!!

Mi időben szóltunk, hogy ez nem lesz jó, de ti okoskodtatok, bérrettegőknek neveztetek minden józan hangot!

Már késő, már nektek is látnotok kell az idióta vezér romoblását, hát a stílusba köttök bele, mert másba nem tudtok.

Minden fideszes kinyalhatja a seggemet, az élen orbán viktorral!

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2011.12.28. 18:31:41

@dhgeri113: "ellenben azzal hogy a Debrecennek elég komoly pénzeket fognak kiadni stadion építésre"

Ezt se vedd "készpénznek", idén is elő volt irányozva rá a pénz, aztán első adandó alkalommal zárolták. A debreceni stadion már jópár éve "épül", szóban legalábbis, mert még a régi stadiont sem kezdték el bontani, nemhogy az újat építeni a helyére. De a debreceni szurkolók minden évben megkapják, hogy "bezzeg nálatok stadiont épít az állam!", szegény lokisták meg forgatják a fejüket : "és tessék mondani, hol?" :-) Politikus megígérte, politikus nem tartja be, megszoktuk.

we 2011.12.28. 18:38:28

@Ringlósztár: értem én, de pont ezért nem hiszem már, hogy a baloldal/liberálisok akár egy fokkal is jobbak mint a fidesz szavazók.

@Kangörény_: ahogy a kommentjeidből látom, neked nincs hova visszatérni. Egyébként nem vagyok fidesz szavazó.

rosetti 2011.12.28. 18:39:26

A kubatov valami zőccséges vagy mi volt, mielőtt igazgató lett. De lehet, hogy autószerellő.
Nem a szakmájával van a baj, mert rengeteg normális zöldséges és autószerelő van a világon, sőt! De ő a bunkóbbik fajtából való. Ezért lett is nagy ember: pártigazgató. Mindenesetre jó példa minden ambíciózus ifjú munkásember előtt: még igazgató is lehet belőletek, csak legyetek nagyon agresszív, buta, sötét köcsögök. Ha olvastatok könyvet, felejtsétek el! Ha jártatok iskolába, tagadjátok le! Csak a nyelveteket polírozzátok minden nap szorgosan, és a könyékre gyúrjatok kíméletlenül. És tudjátok, mikor melyiket kell használni :)

we 2011.12.28. 18:40:16

@we: pontosítok: a bal/liberális masszára gondoltam. Az ugyanolyan mint a fideszes massza. Az egyén más, abból van ilyen is olyan is mindkét oldalon.

pokica 2011.12.28. 18:46:10

Menjenek ám a sóhivatalba!
Kilóg az ország segge,és akkor ez a legfontosabb?
Beszántani az egészet és krumplit paradicsomot vagy bármit termelni ott.....bármit csak ne magyar focit

piszok alfréd 2011.12.28. 19:02:01

Milliárdok Felcsútra
s | Focihírek | 11 hozzászólás

Az MLSZ tegnapi ülésének jegyzőkönyvéből idézünk.

405/2011 (12.13.) számú határozat
A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége felhatalmazza az MLSZ Főtitkárát, hogy a Felcsúti Utánpótlás Nevelésért Alapítvány sportfejlesztési programjára jóváhagyó határozatot adjon ki az
alábbi támogatási összegekkel:
Jogcím
Jóváhagyott program(ezer forint)/Jóváhagyott támogatás(ezer forint)
Személyi jellegű ráfordítások
137 904/ 68 952
Utánpótlás nevelés-fejlesztése
487 778/439 000
Tárgyi eszköz beruházások
3 315 326 /2 320 728
Mindösszesen:
3 941 008 / 2 828 680 Forint

piszok alfréd 2011.12.28. 19:08:11

fenti összegek, mint látható ezer(!!) forintban értendők. 4 milliárd orsós vitya szülőfalujának sportakadémiájára. hiába.... nagy hagyományai vannak a felcsúti focinak. máig emlegetik a sárközi- lakatos, bangó I, bangó II, orbán- orsós, banda, mága, orsós II- lakatos II, matiz arany(réz)csapatot...

Mérges 1234 2011.12.28. 19:09:23

Nem tudom mire ez a nagy hepáré, ha jól látom az IMF nem ad lóvét, akkor meg valami nagy durvaság nélkül beüött az álamcsőd.

Durvaság, bankbetétek begyűjtése, MNB devizatartalék zabrálása. Nos ha ezek megtörtének szintén csőd van.

Szóval ha jól látom, nem sok esély maradt, vagy megállapodunk az IMF-fel vagy bukta.

A kérdés mit ér meg a Viktornak a hatalom???,

2011.12.28. 19:10:19

Mi ez a felháborodás elvtársak?
Fradi miatt nem marad pénz a zsidó kárpótlások fizetésére meg a cigányok segélyére?
Vagy arra mindig marad, azért olyan nagy baj nincs?

Dr Kangörény 2011.12.28. 19:11:10

@we: Leszarom a véleményed, te buzi!

Ha tudnál szövegezt értelmezni, akkor értetted volna, amit írtam. Persze, akinek a feje orbán viktor seggében van, az nem vall túl sok értelemre.

Igen, persze, hirtelen a fidesz pártolói "nem fidesz szavazók"-ká váltak.

Szánalmas vagy.

Dr Kangörény 2011.12.28. 19:12:48

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Az elvtársak momentán a pártodban ücsörögnek.

De nem baj, neked ez így jó, hiszen van egy jó segg, amiben gtövig lehet a nyelved.

2011.12.28. 19:15:13

@Megfigyelo:

A holobizniszes fajtikáid perlik még a MÁV-ot?
Miért nincsenek tekintettel a rezidensek helyzetére?

Amatőr 2011.12.28. 19:16:47

Kishazánk manapság egy szarkupac közepében leledzik; miközben a hitelminősítők és az IMF prángatják a WC láncát. Normális ország felelős kormánya ilyen esetben megnézi, hogy mire ad ki pénzt; működési költségre, illetve rövid időn belül megtérülő és hasznot termelő beruházásokra. Presztízsberuházásra milliárdokat csak felelőtlen gazemberek.

Mérges 1234 2011.12.28. 19:20:28

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

De most komolyan szerinted ez rendben van????

(Persze kurvára nincs rendben a borsodi ork sereg sem, illetve a tetőhintások kárpótlása sem.)

DE az egyik szar nem metni a másikat, vagy nálad igen????

2011.12.28. 19:27:37

@Doubledecker:

Sehol nem látom a jordán-pozitív örökkárpótlás és a paraziták ész nélküli segélyezése miatti felháborodott libbant posztokat, kommenteket.
Pedig jóval régebbi téma, mint a Fradi 5 milliárdja.

Captain Hindsight 2011.12.28. 19:33:47

@Ringlósztár: Lesz egyáltalán? Gondolkozz már ember. Láttam már vagy tíz stadionmakettet az utóbbi 21 évben. Már a '60-as évek óta épül a jégkorongcsarnokunk. Tudod mi volt a húdenagyberuházás a Fradi tájékán? '95-ben a BL bevételekre kötelezettséget vállalva húztak fel egy sajtópáholyt. Meg a Torgyán felhúzta a kézilabdacsarnokot, amibe igazán nagy tumultus esetén (értsd 2x annyi jegyet adnak el, mint amennyit lehetne) beférnek 2000-2500-an. Mellékesen egyedül velünk fizettették meg a beömlesztett forintokat (Várszegi pénze nagyrészt arra ment el). Szerinted mi örülünk ennek? Én kibaszottul cidrizek a helyzettől, mert nagyobb az esély a szopóágra, ha buknak a srácok. De ez a cikk nagyon kiverte a biztosítékot. A tipikus fizetett rettegő fasz, aki okosnak akar látszani, a sok troll meg csak nyeli a gecijét, mintha valami isteni manna lenne.

peterszky 2011.12.28. 19:35:29

@DoctorMorreau: Lesz legalább olyan sikere, mint az Egymillióan a sajtószabadságért fészbuk csoportnak? :)

Mérges 1234 2011.12.28. 19:35:39

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Szerintem a népek nagy részét az is kurvára bosszantja, ha nem jobban.

Csak ez most nagyon szúrja a szemet, ráadásul jogosan.

Szerinted az országban zajló folyamatok jó irányba tartanak???????

Elég nagy a gáz sajnos, jó lenne ha a Fidesz szakemberei előtérbe kerülnének, és hozzákezdenének a valódi rendrakáshoz.

Másrészt, nekem is van orvos ismerösöm, akinek hónapok óta csak igégetnek, ő is menni készül, melyik a fontosabb nekünk a foci, vagy az orvos???

Persze az orkok is basszák meg.

2011.12.28. 19:36:22

A lényeg, hogy buzi olimpia rendezésére van pénz.
Ennek örül minden liberrált köcsög.

ork1234 2011.12.28. 19:39:06

Kérdés: Orbán beteg? Válasz: nem. Szereti a focit? Válasz: igen
Problem?

Mérges 1234 2011.12.28. 19:40:19

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Na ezt láttam én is, nem tudom mi szükség rá.

kurvára rndet kellen vágni abban a kurva költségvetésben, mert tuti legalább 1000 milliárdot költünk évente hülyeségekre.

Vidéken meg egy csomóan fagyoskodnak, és sajnos nem azok, akik rászolgáltak.

Mérges 1234 2011.12.28. 19:41:00

@ork1234:

Orbán beteg, ez tény.

HOgy mennyire az kérdés.

2011.12.28. 19:42:46

@Doubledecker:

Nagyon nem tud zavarni, hogy a Fradira költenek szaros ötmilliárdot.
Itt annyi parazita nyúlja le tőlünk a százmilliárdokban mérhető lóvét (segélyek, cigány integráció, zsidó kárpótlás, buzi olimpia, drogosok, liberrált "művészek"), hogy ez aprópénz.

piszok alfréd 2011.12.28. 19:43:05

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

a " ratyi games"- re nem ad pénzt senki, mai hír. maguknak rendezik, van pénzük...

xxyati 2011.12.28. 19:44:22

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Látom már neked e körül forognak a gondolataid. Mibe fogsz indulni? Rúdugrásban?

xxyati 2011.12.28. 19:45:10

@piszok alfréd: Haggyad má! Teljesen felizgult hogy mehet ki drukkolni és izzadt mezeket gyűjteni.

Mérges 1234 2011.12.28. 19:45:39

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Részben egyetértek veled, de a Fradi milliárdok, pont beleillenek ebbe a folyamba. Engem ez is zavar, de önmagában az 5 millárd, hanem az, hogy hülyeségre továbbra is van.

És lassan, de mostmár egyre gyorsabban beledöglünk ebbe.

Pont azt mondta ma egy ismerösömnek, hogy bassza meg, ha jól menne az országnak bánná a faszom, hogy hány stadiont építünk, de most kell ez???

Igaz van cigányintegrációra is 120 milliárd forint, pont annyi amiennyi az ÁFA emelés miatt bejön pluszban....

xxyati 2011.12.28. 19:46:35

@Doubledecker: "jó lenne ha a Fidesz szakemberei előtérbe kerülnének" - szerintem sokan örülnének annak is ha a "szakemberek" a célkeresztbe kerülnének.

piszok alfréd 2011.12.28. 19:47:27

@xxyati:
nem rúdugrás, hanem rúdra ugrás. két kategória lesz: vazelinnel vagy szárazon...

2011.12.28. 19:47:30

@Doubledecker:

Tudhatnád, hogy a buzeráns olimpia nagyon trendi és liberális, sokkal fontosabb, mint az éhezők meg a fagyoskodók. Persze utóbbiak is fontosak abban az esetben, ha cigányok.

xxyati 2011.12.28. 19:48:39

@Captain Hindsight: Hó! Fasz, meg geci. Látom elemedben vagy! Megihletett a buzi olimpia?! Már nem tudod türtőztetni magad?

xxyati 2011.12.28. 19:49:35

@piszok alfréd: Bazmeg! ijjeneket ne írjá, éppen kajáltam és majdnem +fullattam....

xxyati 2011.12.28. 19:51:07

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Már +int ez a buzi olimpia nálad a központi téma. Nem kellene ezzel pszichiáterhez menned? Mindenesetre olyan helytől eltiltanálak ahol sok fiatal fiú van.
A látens homokosok szoktak állandóan buzizni.

xxyati 2011.12.28. 19:53:00

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Nyissá posztot róla, hátha a zindeksz kiteszi a főoldalra.
itt most a fradi pénze a téma.

Andreas91 2011.12.28. 19:53:41

Kell a fasznak a Fradika. Ha nem tudja fenntartani magát a sok pesti klub akkor szünjenek meg, essenek ki, olvadjanak össze.

xxyati 2011.12.28. 19:54:23

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: "A holobizniszes fajtikáid perlik még a MÁV-ot? " - A trianonisták sírnak még a román földek miatt?

J.László 2011.12.28. 19:56:21

Olyan érdekes, ha valaki végre tesz valamit, aminek van értelme, az index és az összes többi kommunista-liberális tacskó azonnal nekimegy.

J.László 2011.12.28. 19:57:20

@xxyati:
A kurva anyádat. Tudod, miről beszélsz, te genny?

xxyati 2011.12.28. 19:57:45

@Kangörény_: "Minden fideszes kinyalhatja a seggemet, az élen orbán viktorral!" - Fúj bazmeg! És a rendes, tisztességes wécépapirnak ezek után kell törölnie a segged?

xxyati 2011.12.28. 19:58:13

@J.László: A te kurva anyádat aki nem nyelt le!

xxyati 2011.12.28. 19:59:26

@gramercy: Jé! Előtted belekotty is hasonlókat kívánt neki, szerintem is helyesen.

2011.12.28. 20:01:01

@J.László:

Persze, mivel nekik minden fillér fáj, amit nem a zsidócigányokra költenek.
Még a végén nem marad hellerék kutatásaira pénz...

J.László 2011.12.28. 20:01:44

@xxyati:
Hát, az ilyet kéne Buda főterén lenyakazni. Román földek. És ki vagytok akadva, amikor idegenszívűeknek neveznek titeket. Mocskos disznók.

Netuddki. 2011.12.28. 20:04:07

Hűtlen kezelés. Ezt is be a nagy kalapba amivel majd orbánnak el kell számolnia...

2011.12.28. 20:05:48

Végre néhány milliárd forint, amit értelmesen használnak fel.

Void Bunkoid 2011.12.28. 20:06:22

@Kandeláber: "Mindig szeretek szembemenni a csordával. Tudod, volt egy Nietzsche nevű ember valamikor..."

Nietzschéről az első dolog, ami eszembe jut, az a Holnapután című film egyik jelenete, amikor a bazi hidegben a könyvtárba szorult túlélők könyvekkel fűtenek, és az egyik könyvet a főokos megmondó hatalmas pátosszal védelmezi hogy de hát ez értékes, a világ legnagyobb embere, Nietzsche írta, akit tisztelni kell. Utána levágja a nagy szózatot, hogy ti buta primitívek , nem is tudjátok, hogy ki volt Nietzsche. Válaszként az egyik egyetemistalánynak kinéző csaj tart egy rövid félperces összefoglalót Nietzschéről, és zárszóként megjegyzi, hogy a munkássága meg az őt övező tisztelet ellenére is az ő véleménye szerint csak egy beteg perverz köcsög volt, aki lefeküdt a saját anyjával.

Na nesze, itt a példaképed. Menj aludni, de előtte rakd meg te is anyut.

Mérges 1234 2011.12.28. 20:09:41

@J.László:

Álamcsőd közeli helyzetben valóban van értelme stadiont venni?????

2011.12.28. 20:09:43

Lehet a focira költeni... kell hozzá egy doboz fűmag meg két kapu a két végére, és máris rughatják a bőrt. Esetleg még egy 50nm-es épületet oda lehet tenni, hogy öltözni is legyen hol. Esetleg egy lelátó zártszelvényből és deszkából. De stadiont? Minek? Kinek?

2011.12.28. 20:15:03

Nem bánom, ha költenek a focira, de azért maradjon lóvé gyurcsótányék börtöncellájának fenntartására is.

mh1973 2011.12.28. 20:15:45

Egy fillért se adnék ezeknek a tetveknek, anno is a politikába forgatták vissza a kapott állami pénzt, most is ezt teszik...
Melyik fejlett európai bajnokságban tömik az ország nagyon szar csapatait állami pénzen?????

J.László 2011.12.28. 20:18:20

@Doubledecker:
A románozástól, amit ez az "xxyati" kommunista tetű előadott, bedurrant az agyam.
Nem biztos, hogy van értelme. Nagyobb baj is van ennél, ebben teljesen igazad van. A Fradi viszont a nemzet csapata. Ezzel nyilván sokan nem értenek egyet, főleg itt. De én még emlékszem, amikor gyerekkoromban kimentem édesapámmal egy bajnoki meccsre a Népstadionba és világklasszis játékosok fociztak a pályán egy Fradi-Dózsa meccsen. Telt ház előtt, amikor még 90 ezres volt a Népstadion. Azt nem lehet leírni. Erre bizony kell, hogy legyen 5 milliárd. A foci ott kezdődik, hogy van hol játszani. És sokkal inkább erre legyen, mint évente 100 milliárdok tökéletesen feleslegesen az úgynevezett cigányintegrációra, aminek semmi értelme nincs. Vagy meg lehet nézni, hogy 1990 óta mennyi közpénz ment el bankkonszolidációra. Akik abból élnek, hogy ide teszem, oda teszem. Nem is folytatom, mert csak felbosszantom magam.

abandi 2011.12.28. 20:21:59

A Magyar Nemzeti Kormány tökéletesen látja a helyzetet:
A mai globalo-polip csak a nemzet földjét nem tartja a csápjai között!
Előre hát!

sivatagi n. 2011.12.28. 20:22:31

@J.László:

Nekem is egyből ez jutott eszembe.
Milyen érdekes, hogy ha a cigány integrációra kidobott százmilliárdok kerülnek szóba, akkor a libsikomcsik lapítanak mint szar a fűben.

Mérges 1234 2011.12.28. 20:22:42

@J.László:

Ok megértem, hogy fontos lehet, de az időzités tényleg nem a legszerencsésebb.

Illetve egy dolog nem annyira tetszik még nekem, van egy csomó másik sport amiben valóban sikeresek vagyunk, de azokra meg nem jut.

Mérges 1234 2011.12.28. 20:26:30

@J.László:

A cigányintegrációról még annyit, hogy tényéeg fullosan gáz, de valamit kezdeni kell mostmár velük, mert a nemzet létét veszélyezteti, az képzetlen ork sereg.

Mondjuk én nem adam volna se erre se arra. AZ a válság kellős közepén nagyon meg kellene nézni mire adunk lovét és mire nem.

Persze ehhez a Mtolcsy ehlyet kellene egy értelmes tag.

Jofiu 2011.12.28. 20:30:48

Magáért beszél a dolog.
Az orvosok helyében tanulva a vezírtől mostmár csakazértis izomból szarnék az egészbe, hadd álljanak bosszút a mérges hozzátartozók az amatőr focistán.

Elég sok fizetőképes ország van ahol értékelik annyira a jól képzett, tapasztalt, harcedzett (úgy értem nehéz körülmények között, akár alap eszközök és támogató légkör hiányában is gyógyítani képes) orvost mint a tehetségtelen buta focistát.
Talán még jobban is.

Amúgy ez a Kevin Mccabe kit szopott le a kormányból, hogy ilyen jót tesznek vele? Hogy megveszik ezt a sohase semmiresejó szarkupacot tőle.

abandi 2011.12.28. 20:35:40

A cigányitegrációrul:
Bár évszázadok- és a tehetetlen birodalmi hatalmak sem bírták a problémát kezelni, de a mi viktorunk megolgya!

Horizont 2011.12.28. 20:37:13

@Secnir: Ez az írás egy okleveles hidrogeológustól nagyon érdekes volt!!

kela-bá 2011.12.28. 20:40:54

Mindenkinek igaza van ! De "Embernek lenni minden körülmények között " . Az hasznosabb lehetne.

abandi 2011.12.28. 20:41:51

@Horizont:
Ezt a budai nevűt is megpiszkálhatnák...

abandi 2011.12.28. 20:45:00

@kela-bá:
Magának túl szép a karácsonyfája, vagy jól sikerült a mazsolás mákos- bájgli...
Egyébként nem írna ilyen sületlenséget!

2011.12.28. 20:51:08

@J.László: A Népstadion megvan még, majd szóljon a fradi, ha meg tudja tölteni! Egyelőre az egész focicsapat 1 euróra van taksálva. (Ennyiért adta vissza nekünk őket undorral Kevin McCabe 2011. március 30-án.)

J.László 2011.12.28. 20:53:27

@Hörömpő Töhötöm:
Kérem szépen, ez az a jellegzetes tempó, ami miatt ebben az országban bármit ötször olyan keserves megtenni, mint bárhol máshol. Köszönöm szépen.

abandi 2011.12.28. 21:01:20

@J.László:
Ezzel most mit akartmondani?!
Hogy maga szerint kevés a nigger a fradiban?

kela-bá 2011.12.28. 21:12:24

@abandi: " Földi életünk rövidre szabott. Élvezzük rendületlen hittel és ki nem fogyó hálával ! "
Ernest Hemingway

Önnek is Sikeres Boldog Újévet Kivánok !

xxyati 2011.12.28. 21:15:35

@J.László: A kurva anyádat bazz! A trianon legalább annyira unalmas mint a holocaust, ha nem unalmasabb. Csak szólok neked te faszkalap mélymagyar, hogy Kolozsváron sohasem volt magyar többség.

2011.12.28. 21:17:36

@J.László: Nem követelőzni! Teljesíteni! Majd ha már akkora sport lesz a foci, hogy a már meglévő stadionokba nem férnek be, akkor lehet merengeni újak építéséről. Addig tök felesleges.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2011.12.28. 21:19:56

Bazeg, legközelebb sakkozót kell megválasztani.
Vagy horgászt.

J.László 2011.12.28. 21:20:20

@xxyati:
Senki nem beszélt holokausztról te akasztani való vadbarom. Legalább ne szóld el magad te állat. Kolozsváron az 1950-es évekig magyar többségű lakosság volt. De ha már holokausztozol: szerinted mikor repülne be a konyhaablakodon egy páncéltörő rakéta, ha ezt a dumát Izraelben adnád elő? Jeruzsálemben soha nem volt zsidó többség. Nagyon unalmas már ez a holokauszt, stb. stb.

DoctorMorreau 2011.12.28. 21:21:38

@peterszky:

Nem, ez nem politikai!

Ne építsünk Fradi-stadiont állami pénzből tisztességtelen feltételekkel:

www.facebook.com/pages/Ne-%C3%A9p%C3%ADtsenek-%C3%A1llami-p%C3%A9nzb%C5%91l-Fradi-stadiont/298737930168273?sk=info

Lájkoljátok!

abandi 2011.12.28. 21:22:48

@kela-bá:
Maga egy néhai ügynök idézetével emberbarátkodik?

Horizont 2011.12.28. 21:22:52

@xxyati: Ezt nem lehetett volna k.anyázás nélkül normálisan elmondani???Neked nincs anyád????Biztos büszke a fiára.

kszabo 2011.12.28. 21:23:56

1965 szlogen - Sír a falu, sír a város, kikapott a ferencváros :)
1965 - Lángos szlogen Diósgyőr - Olcsóbb lett a krumplilángos kikapott a ferencváros!
Diósgyőr-Vasgyári Testgyakorlók Köre szarrá verte , amikor csak akarta a pesti túlszponzorált nyálasokat :)
hu.wikipedia.org/wiki/Di%C3%B3sgy%C5%91ri_VTK A focitól elvenni kéne nem adni nekik! A szerencsétlen mentőtisztek meg mellékállásban rohangásznak, hogy éhen ne haljon a családjuk.

abandi 2011.12.28. 21:27:04

@xxyati:
Bozgorkám, ez nagyon nagy faszság volt.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2011.12.28. 21:28:07

Azt nem értem, hogy hogy a picsába került ide a holokauszt?
Az nem az MTK felségterülete?

nu pagagyí 2011.12.28. 21:30:04

Vajon Budai Gyula felbecsülteti-e a stadiont, hogy ér-e 5 000 000 000 forintot? 100-200 milliót biztosan rá lehetne verni valakire, csak megfelelő értékbecslő kell hozzá.

abandi 2011.12.28. 21:42:48

@nu pagagyí:
Értékbecslési ökölszabály:
Minden ingatlan annyit ér, amennyiért végül megveszik...
Ezért lápostalaj az egész.

Jofiu 2011.12.28. 21:51:36

@kela-bá:
A kedves polgártárs a lehetséges idealizálások melyikét érti most ember alatt?
Mert ugye a valóságban élő megfigyelő esetén ez a bejegyzés meg se születhetett volna, és továbbá végtelenül fölösleges.

kela-bá 2011.12.28. 21:51:42

@abandi: " Ellenségesség szivbetegségre hajlamosit " Szendi Gábor : Boldogtalanság és evolúció. Olvassa el. Jó egészséget Önnek !

2011.12.28. 21:53:46

Gyűlölöm Orbán Viktort! Ezzel kelek, ezzel fekszek!

abandi 2011.12.28. 22:08:28

@kela-bá:
Természetesen , viszontjókívánságaim Magának!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.28. 22:13:45

Édes faszom hogy mi megy itt, a kurucinfó/mandiner bezárt vagy mi a jó nyavalya...??? Stadionépítés mikor a seggünk kivan erre buzi-zsidó-cigány sarokszavak a téma érintése nélkül természetesen...ja, meg kurvaanyázás, adjuk meg a hölgyeknek ami jár...

A lényeg azon van elvtársak a Viktorban, hogy ahol van futball Európában, ott nem az állam stafírozza a csapatokat. Az Arsenal nem állami pénzből kapott új stadiont hanem hihetetlen költséghatékony működéssel teremtette meg a lehetőséget hogy egy ékszerdoboz stadionba beköltözhessen. Vagy a Juventus, új stadion sok év alatt, mögötte pedig támogató tömeg és a Fiat család. A Barcelonának az '50es években a saját szurkolótábora húzott fel egy stadiont, stb.
Semmi értelme a múltra hivatkozni és milliárdokat a szélben szétszórni arra hivatkozva hogy futballnemzet voltunk, mert nem voltunk azok. 15 évig jók voltunk egy kivételes generációnak köszönhetően és ennyi, lemaradtunk, elmaradtunk, szakmailag, emberileg semmi közünk nincs ahhoz ami most (kb. harminc éve) Spanyolországban, Németországban, Hollandiában stb. folyik. Teljesen ostoba dolog azzal jönni hogy először infrastruktúra kell (aggyá' soksok pénzt!) aztán majd lesz újra Puskás, VB-döntő meg telt házas Népstadion.
Nem lesz. Építhetünk akkora stadiont a Fradinak/Lokinak hogy az a Holdról is látszódjon akkor sem fog az Európa Liga selejtezőcsoportján túljutni a névtelen brazil légiósok, falábú, máshová nem bejutott szerbek és portugál harmadosztályba sem kellő, vézna magyar srácok alkotta hazai gárdák. Csak amíg betegeket nem látnak el, amíg karácsonykor sosem látott sor áll ingyen vega ételért, amíg hírekben fűtetlen iskolák szerepelnek addig talán luxus egy olyan csapatot pénzzel kitömni ahol 3500 főnél többet nem láttak a lelátón 15 éve.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.28. 22:15:33

Látható a kormány milyen irányban szeretné fellendíteni az országot. A K+F pénzek nem leírhatók többé, de a sportra adományozott pénzek igen. Gondolom a jövőben a kő és bronz szobrok faragóinak bevételei is adómentesek lesznek, ha a szobrok a nagy vezért ábrázolják.

Alamio 2011.12.28. 22:24:52

@csizsikpizsik: Aha. És a San Siro sem önkormányzati tulajdonú igaz?
Pedig a Milan 7-szeres BL/BEK-győztes, az Inter meg 2010 győztese. Ők játszanak meccset ott. Ez csak egy. Kiemeltél 2-t, ahol magántulajdon a stadion. Ahol nem, azt nem firtatod. Ez a félretájékoztatás. Máskülönben egész Olaszország stadionjaival ez a helyzet, a Juvéét kivéve (csak hogy mennyire jogos amit írtál).

abandi 2011.12.28. 22:25:05

@csizsikpizsik:
Magát természetesen elvakítja a kozmopolita látásmód, ezért a véleménye nem mérvadó!
Mert kérdem én:
Hunnan fog a maga ivadéka megtanulni rüszttel 40-ről a bal ficakba bombázni?
Mert maga -mint botcsinálta sportközgazdász- biztos nem egy fotballista!
Egyébként a holnapi újságban pont ezekről a "nagynevű" csalókról lesz szó...
És akkor maga már megint jól pofára fog esni, és belerúg a szomszéd tacskójába...

Horizont 2011.12.28. 22:29:06

@csizsikpizsik:
Na én aztán nem sokat értek a focihoz, (bár anno többször voltam kettős meccsen a Népstadionban), de végre egy a témához szóló NORMÁLIS érthető, józan, reális komment!
Köszi, nem csalódtam benned:)

kela-bá 2011.12.28. 22:30:24

@Jofiu: Kedves Jofiu ! Látja már ez is emberi, hogy mi ketten, na és még egy páran e blogban normális hangvételben kommunikálunk. Nálam okosabb emberek mondják, irják, hogy a negativ gondolatok , szavak, és irások inkább ártanak mint használnak. No erre irányult a megjegyzésem. Épül majd új fradi pálya ? Minek ? Mondják sokan. Minek épül a 4-s metro ? Ezt is sokan kifogásolhatják főleg vidéken. Meg annyi minden mást is ha épitenek, vagy terveznek, vajon lehet mindenki kedvébe járni ? Persze a pénzt inkább másra lehetne... No ez az.
Köszönöm, hogy reagált a bejegyzésemre.
BUÉK Önnek !

lobaszopiatej 2011.12.28. 22:36:27

@kela-bá: közlekedni muszáj (főleg ha valaki dolgozik is, teccik érteni) - de focit nézni: NEM.

abandi 2011.12.28. 22:37:17

@kela-bá:
Ön biztos szerelmes verseket suttog a pohár víznek is-amiben a fogait áztatja-, hogy helyreálljanak a molekulaláncai...

kela-bá 2011.12.28. 22:37:43

@abandi: Köszönöm. Az a "paleokrata" még hasznára válhat ! Jó éjt !

Putyilov gyári melós 2011.12.28. 22:39:18

Kell Orbánnak a Fradista bűnözőcsürhe, alkalomadtán szétveretni tüntetéseket, agyonverni magyarokat.

Naponta tucatnyi magyar fagy meg, hal éhen vagy lesz öngyilkos mert Orbán porig rombolta a szociális államot, rájuk nincs pénz.
Párszáz alkoholista hőzöngő hobbyja fontosabb, mint több ezer magyar élet!

abandi 2011.12.28. 22:49:58

@Őrült Ló Nagyfőnök:
Bezzeg egy szavuk sem lenne, ha az emtéká pályáról lenne szó...
Ja, hogy ott meg a tom hollandi a kirakat-góré...

lobaszopiatej 2011.12.28. 22:55:30

@we: látom számodra csak 2 oldal van: Orbán Viktor és őkelme ellenségei.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2011.12.28. 22:57:56

@ketroot:
"Valaki magyarázza már el nekem, hogy a fideszéknél mi ez a foci-fetisizmus?"

A fidesz vezetősége prolikból áll. A foci meg proli sport.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2011.12.28. 23:08:44

@Kandeláber:
"Rajtam zöld-fehér szemüveg van."

Kedvenc kétballábasaid kilencedik helyezése és magyar kupából való kiesésük okán én nem verném a mellemet, mint buzi a faszát...

Napkutya 2011.12.28. 23:27:57

@ketroot: "Valaki magyarázza már el nekem, hogy a fideszéknél mi ez a foci-fetisizmus? Mivel szereti a vezér, így a híveknek is kell vagy mi?"

Szerintem egyszerűbb a dolog. Inkább a stadionban látná azokat az arcokat, akikkel 2006-ban szétverette a fél várost, mint az utcán.

Pedig, szinte biztosan fogja. Ha azt hiszi, hogy a kemény magnak fontosabb, hogy épp ő ül a hatalomban, mint a 420 forintos bezin, a negyven forintos tojás, -vagy esetleg a nagyanyjuk, anyjuk nyugdíja vagy orvosi ellátása-, nos, akkor alighanem téved.
Nem ostobák. Sok más egyéb lakos mellett, pont ez a réteg, akit rohadtul nem kellene hülyének nézniük, mert itt igen hirtelen szakad el a cérna. Fél is tőlük.
Innen a nagylelkűség, -persze a mi zsebünkből..

sumes67 2011.12.28. 23:28:12

Az egésznek semmi köze a focihoz! Minden a pénzről szól.
Csak az egyszerűség kedvéért egy magyarázat, hogy működik ez az egész ,az állam: Egy Rt nek vagyok a feje. Az aligazgatóim a haverok. A részvényesek az rt dolgozói. Termelnek valamennyit, de annyit nem, hogy a nagyratörő terveimet finanszírozni tudják. A következőt teszem. Hitelt veszek fel, sokat. Ebből veszek ingatlant az Üllői úton. A haverom, az aligazgató, tervez rá stadiont. A másik haver megépíti, a közgépes. Mindenki számláz, túlszámláz. (4x annyit, mint amennyit ért a munkája) Az Rt fizet, a haverok a pénz egy részét megtartják, a másik részéből elhitetik a részvényesekkel, hogy én vagyok a király,(rejtett pártfinanszírozás) meg persze én is jól élek.
( Ez ment-megy 4-es metró ügyben -"Kovács úr, higgye el MINDEN párt kap-kapott belőle"-mondta egy ügyfelem, aki nagyon-nagyon magasan ott volt a fúrásnál,-az alagút és állomásfúrásnál)

Lehet buzizni ,nácizni, zsidózni, cigányozni, komcsizni, libizni stb. , ami állami beruházás, állami kiadás, annak minimum a felét a haverok viszik haza. Tapsolhattok bármelyik csapatnak.......

Napkutya 2011.12.28. 23:44:57

@sumes67: "ami állami beruházás, állami kiadás, annak minimum a felét a haverok viszik haza. "

Minimum a felét? Mint köztudott, az ÖSSZES megrendelést , a haverok kapják.

Te tudsz olyan pályázatot, ahol nem cimbik, és tesók nyertek? A múltkor, valamelyik blogon, -talán Esztergom kapcsán-, láttam egy szép összesítést arról, ki kinek a kicsodája, kivel volt, vagy van közös cége, akár az érintettnek vagy valamelyik rokonának.
Állítólag, többen gyűjtik, és napról napra gyarapodik.

Basszus ha lenne olyan lenyúlni való pénz, az EU-nál, amit csak olyan tengeralattjáró parancsnoknak adhatnának oda, aki járt a világűrben, szerintem még azt is megoldanák egymás közt! :) :(

abandi 2011.12.28. 23:56:12

@sumes67:
Hát... maga sem olvasta a nenyit,hogy ilyet képes feltételezni a kétharmadosokról...
Ezeknek a csonkamagyaroknak semmi sem elég jó !

vkaresz6 2011.12.28. 23:57:29

Tisztelt miniszterelnok ur!
Sajnalattal ertesitjuk ont hogy hitelessegminosito intezetunk az on hitelesseget 3 szintel lerontva a bovli kategoria aljara sorolta. Az on hitelessege mostantol az ISO4963 nemzetkozi szabvany szerint
"1 Gyurcsany --" felhivjuk a figyelmet hogy intezetunk az on hitelesseget tovabbra is negativ kilatassal jegyzi.
Tisztelettel Joseph Horsecock
Genf
International Standard Organization
department fletological political classification scheme.

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2011.12.29. 00:00:20

Tőlem lehet meleg olimpia, ha tényleg magánemberek finanszírozzák és nem gurul el rá egy közpénz forint sem.
Focira én egy lyukas garast sem költenék. Ezekből a "presztízs" beruházásokból is látszik, hogy a vezetői réteg külön bejáratú világban él, és már le se szarja, hogy milyen az ország valódi helyzete. Látják, hogy bármit megtehetnek, mert a zemberek megosztottak, így övék minden. A fideszes brancs igazán jól érezheti magát. De jön még kutyára dér.

Viktus 2011.12.29. 00:01:17

Terjedelmes útmutatóban magyarázza el a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogyan kell 2012-től kompenzálni az adóváltozásokkal rosszul járó munkavállalókat. A munkáltatóknak drasztikusan meg kell emelniük a kötelező legkisebb béreket, és még ezen felül is kell fizetniük, ha a nettó kereset nem éri el az idei szintet. Az állam csak akkor száll be, ha minden munkavállalójukat kompenzálják. A bérek azonban a végén így is, úgy is csökkennek.

hvg.hu/gazdasag/20111228_berkompenzacio_cegek_allam

abandi 2011.12.29. 00:12:40

@Viktus:
Igen, mert a Magyar Kormány megpróbálja az egészséges életmódra szoktatni a liberál-fertőzőtt birka népet!
Jelesül: mindenféle biszbaszra, meg csippszes poppkornra bassza el a pénzét, ahelyett hogy rendesen fizetné a számláit a kibaszott népség!
A cuciológusok/orvosok már rég kimutatták: éhezve egészségesebb,boldogabb a humanoid...

sumes67 2011.12.29. 00:12:58

@Napkutya: Jó, igazad van.
Ha a vállalkozásunkat (mikro) úgy vezetném, ahogy ezek az államot, egy év alatt nekem 100millám lenne, a társamnak 110 milla adóssága, az embereink meg munkanélküliek.
Oszt mondanánk, hogy csőd, el is lehet menni.
Mondjátok, mit gondoltok rólam, ha szarul megy a bolt, már enni sincs mit. Hitelt veszek fel, a hitelből veszek új Skoda superbt, és veszek rá rendszámot :sume67. Azt mondjátok, hogy ez egy állat, dögöljön meg, ha ilyen hülye. És ha az állam teszi ezt? Mert ezt teszi: Liszt ferihegy 500 milla, 100skoda 600milla. Ja, hogy a haveroké a táblabolt,meg a skodabolt? És most ne jöjjön senki, hogy ez aprópénz, mert ebből évente van 1000. Úgy már nem apró.....
Van megtakarításod? Bankban? Szaladj érte, mert a következő az lesz.: amikor elfogy majd a lé az MNB tartalékból, és azt mondják, hogy bocs ebben az évben a lejáró állampapir névértékének 30% fizetjük ki, a maradékot meg két részletben 2 év alatt, akkor sokan csodálkozni fognak. Én nem.

abandi 2011.12.29. 00:28:57

@sumes67:
Természetesen ez a maga teóriája kimeríti a hazaárulás+rémhírterjesztés fogalmát!
Remélem elviszi a tek-telepjárós kommancsos nemzetvédelmi osztag, mielőtt bezabálná a juhbeles virstijét, tescos mustárral!

rosetti 2011.12.29. 00:33:15

Hoppá! Kitörölték a kommentemet, 3 órán át fenn volt, de most huss... melyben kubatov előző foglalkozásáról írtam. Mármint mielőtt pártigazgató lett, volt becsületes foglalkozása is. De legalább értett valamihez, nem úgy mint a legtöbb... azok csak lopni tudnak, de mondjuk ez közhely.

abandi 2011.12.29. 00:39:06

@rosetti:
Megismételné a hozzászólását? (Már, ha meri...)

Putyilov gyári melós 2011.12.29. 00:43:51

@Schindler Pistája:
Oszt menjek ki törni-zúzni, fél városrészt feldúlni az Üllői útra, ahogy a narkós-alkoholista fradista bűnözőhorda szokta?

Nem sűl le a bőr a pofátokról, 6-700 ezer magyar gyerek éhezik, nektek meg odalök a felcsúti bugris-putris milliárdokat dühöngőre?!

Magyarok vagytok ti?
NEM!

Putyilov gyári melós 2011.12.29. 00:46:23

@rosetti:
Kubatov autószerelő volt és 2000ig szoci aktivista, Schmuck Andor munkatársa, 2002ben tért meg Orbánhoz :O))))

abandi 2011.12.29. 00:53:35

@Putyilov gyári melós:
És? Megmutatta a halmazelmélet gyakorlati alkalmazását a politikában!
Ráadásul megmenti a Fradit! Éljen Kubatov úr! (remélem nem schwarchenbergerről magyarosított...)

türelmesebb 2011.12.29. 00:58:43

Egyetlen kérdésem lenne: Nem gondolják, hogy a magyar törvényhozás (országgyülés) és vezetöinek (kormány) tagjait fél évente egy nemzetközi független orvosi bizottságnak kellene megvizsgálni (pályaalkalmassági), valamint eskü letétele elöt egy IQ vizsgálatot kellene végezni, amelyeknek eredményét nyilvánossá tennék?

Putyilov gyári melós 2011.12.29. 00:58:51

@abandi:

Háááát, amit nem sikerült elérni eddig egyetlen kommunista pártfunkcinak se, azt most sikerül Orbánnak és Kubatovnak elérnie.

Gyűlölt és megvetett csapat lesz a Fradi.
Csicskacsapat.

Putyilov gyári melós 2011.12.29. 01:04:47

@abandi:
Há mer ez a Kubaszov név baromira magyar :O))))
Valahol úgy olvastam,hogy valami orosz tábornok volt az őse.

bkkzol 2011.12.29. 01:06:52

Milyen szerencs, hogy királyunk hobbija a foci és nem a magas hegyek mászása! Mennyibe kerülne a Himaláját idehozni?! Különben meg ha annyira fontos a drukkereknek, embereknek a foci klubbjuk akkor nyuljanak a zsbükbe! Tényleg borzasztó, hogy egyéb sportágakra úgy kalapozzák össze a pénzt a fennmaradáshoz a foci meg egy aranyborjú. Nem számít, hogy orvosaink itt hagynak, iskolákat nem tudnak fűteni, az a lényeg, hogy királyunk jól szórakozzon!

abandi 2011.12.29. 01:09:04

@Putyilov gyári melós:
Ha a Tatjána levele neki szól, akkor rendben a pedigréje...
Amennyiben a sztálini korszakból való akkor is!
Fasza gyerekek ezek, ne szépítsük a dolgot!

abandi 2011.12.29. 01:11:41

@Putyilov gyári melós:
Na, csak várja ki a végét!
Integrácijó!
Még a végén beás-lováriul fog szólni a fradi himnusz...
És maga lesz a főszolam!

Putyilov gyári melós 2011.12.29. 01:12:07

@abandi:

Lopni, csalni, hazudni, telt pofával hőzöngeni tényleg úgy tudnak, mint az orosz muzsikok 2 Liter vodka után:O)))

abandi 2011.12.29. 01:13:14

@bkkzol:
Maga valami női kosárlabda drukker? Ráadásul beteges?

bkkzol 2011.12.29. 01:14:56

@türelmesebb: Az valóban furcsa, hogy ha Laci Pecsenyés bódét akarok nyitni mennyiengedély és szakképesítés kell a képviselőséghez semmi. Az IQ vizsgalatokat végrehajtják a jelölés előtt! Akié nem elég mély az jelölt se lehet!

gerdo 2011.12.29. 01:18:05

Ez mar a torgyan szintje. Utoljara o elvezte ennyire a fradi tamogatasat. Termeszetesen o is a mi penzunket szorta szet, de messze nem annyit mint ez a nyomorult.

abandi 2011.12.29. 01:19:39

@Putyilov gyári melós:
Ugyan kérem!
Kettő darab harmad! Az elején mindenkit megrészegít egy kissé a totális győzelem!
Ma már a munkára koncentrálnak, maga is láthatja.
Ez az örökös kurucz ellenállás, ez taszít a sírba bennünket!
Kérdem én: miért nem öleli végre keblére a farkas a bárányt, vagy a náczivadász a volt kápóst?
(Tényleg mi van a kápósókkal miszter vizestál kösz-pont?)

abandi 2011.12.29. 01:22:06

@gerdo:
Ez természetesen aljas rágalom, esetleg csúsztatás, mert: Jóska bá' cégeket kért fel reklám szopornyicára, vagy mire...

abandi 2011.12.29. 01:36:12

@Putyilov gyári melós:
Egyébként ez lesz az új induló:
Úgy indulunk, mint zúgó vihar...
(érdekes a tecsőről le van tiltva...)

abandi 2011.12.29. 01:58:06

Ráadásul az a kétharmad, ma már háromketted szerintük...

rosetti 2011.12.29. 03:32:56

@Putyilov gyári melós: Így van! Köszi! (Bevallom bunkónak tituláltam a pártigazgató elvtársat - mert hogy az -, valószínűleg ezért törölték.)

Kandeláber 2011.12.29. 07:05:36

@Void Bunkoid: Kedves buzeráns! (és még akiket illet, mondjuk jiddisek stb...)
Most érkeztem haza egy buliról, ahol nem "anyut" - értsd olyan vén kurvát, mint a te nejed, esetleg fiút - dugtam, hanem egy jó kis nőt.
Ezért nem irkáltam éjjel, mint a hozzád hasonló libsi recskázók.
Akkor is hajrá Fradi, és nem SZDSZ!

Secnir 2011.12.29. 07:52:58

apropó foci.
nagyon szívesen kimennék egy Orbán Viktor Emlékmeccsre.

bebe tv 2011.12.29. 08:20:14

@Putyilov gyári melós: Így működik a dolog amennyiben egy járás II.-ben szocializálódott kis bugris elhiszi, hogy ő nagy játékos volt "csak hát a körülmények " és ebben az országban még valaha is lesz foci. Hja kérem egy olyan emberrel van dolgunk aki ugyebár mindenhez ért.

bebe tv 2011.12.29. 08:24:19

@Kandeláber: Most érkeztem haza egy buliról, ahol nem "anyut" - értsd olyan vén kurvát, mint a te nejed, esetleg fiút - dugtam, hanem egy jó kis nőt.
Hát a stílusod echte lázári. Nem is értem, hogy ennyi ésszel még nem vagy a parlamentben a Jani
jobbján.

citrix 2011.12.29. 08:28:15

Übü királyunknak a foci a legkedvesebb hobbija,ezért ennek korlátlan összegű állami (adófizetői) támogatása össznemzeti érdek.Ha egyszer ez a lelkem hobbija,még örülhetünk neki,hiszen akár az űrhajózás is lehetne az.Az viszont mennyivel költségesebb lenne,é hogy csilliárdokat ölnénk bele arról kétség sem merülhet fel.Így megússzuk évi százmilliárd körüli összeggel.Hadd szórakozzon az ötharmados Übü király és udvartartása.A focira mindig lesz pénz,legfeljebb 30% lesz az áfa,kivetik az ingatlanadót,egyéb ügyes jogcímeken újabb járulékokat,büntetéseket találnak ki.Übü király előbb vagy utóbb Kadhafi sorsára jut,ő is nagy vezér volt a szemétdombján.Csúnyán végezte...

Roy 2011.12.29. 08:30:13

A Fradira költendő húsz milliárdból elég sok mindenre lehetne még költeni. Egészségügyisek béreinek rendezésére, a lerobbant buszok lecserélésére.
Nem gond, majd nem lesz orvos, nővér, mindenki magát műti meg, nem lesznek buszok, metrószerelvények, majd mindenki gyalog jár. A séta különben is egészséges.
Lesz majd új stadion a Fradinak,és Kósának Debrecenben.
@Secnir: Oda én is elmennék, de minél előbb.

nu pagagyí 2011.12.29. 08:32:07

@Kandeláber: Fű is volt? Életvideteled nem egyeztethető össze a keresztény-népnemzeti férfi ideállal, mely szerint férfi ember csak gyereknemzés céljából dug meg egy "jó kis nőt". Ezzel a hozzállással nem sokra viszed a hazudozás és képmutatás centrális erőterében.

lariflari 2011.12.29. 08:57:32

Gondolom ezt is az evások refinanszírozták,meg a kkv-sek,akik meg már beledöglöttek a kormány ostoba népkínzó idióta törvényalkotásába.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.12.29. 09:00:46

@Void Bunkoid: Csak egy apróság: Ez az inceszt dolog Nitzsche esetében csak egy legenda, én úgy ismertem a sztorit, hogy a húgát dugta meg. De ha végiggondoljuk, a mélyen tisztelt Petőfi Sándor ki volt? Egy ábrándostörp alkesz csavargó, de nem ezért szeretjük.
Nitzsche munkássága ideális egy önmagát kereső lázadó fiatalnak, de miután rájöttem, hogy a negyedik könyve is ugyanarról szól otthagytam a fenébe.

zebónia 2011.12.29. 09:02:09

Mindent, amit sportra költenek támogatom. Ahhoz, hogy egészséges legyen egy társadalom a sportra szükség van. Sportesemények pénzt hoznak az országnak. remélem a mai fiatalok többet fognak adni a betegség megelőzésre, mint a gyógyszerekre. A családdal elmenni egy mérkőzésre, ahogy tettük mi is gyermekkoromban, nagyszerű lenne. Ennek az időnek is el kell jönnie. Bízom benne nagyon:) Hajrá Fradi:)

regress 2011.12.29. 09:41:50

@Kandeláber: egy jó kis nőt.mennyire volt kicsi?köcsög pedofil

Ironfist 2011.12.29. 10:16:13

@Kandeláber:
"Most érkeztem haza egy buliról, ahol nem "anyut" - értsd olyan vén kurvát, mint a te nejed, esetleg fiút - dugtam, hanem egy jó kis nőt."

Kamuszagot érzek.

@Secnir:
"apropó foci.
nagyon szívesen kimennék egy Orbán Viktor Emlékmeccsre."

Mondom én, hogy jobb a pankráció. :P Orbán Viktor vs. C.M. Punk egy létrameccsen. Oké, hogy színészkedés, de szerintem nem Punk törné ki a nyakát véletlenül .P

regress 2011.12.29. 10:24:35

@zebónia: én is támogatnám,ha ezeket a "stadion"pénzeket iskolai sport létesítményekre költenék.ahol százezrek sportolhatnak.próbálj bemenni a fradi pályára a haverokkal,hogy egy kicsit focizni akarsz

2011.12.29. 10:33:06

@mojszipupi: na jó, de hol marad a panem???

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.29. 12:28:59

@Alamio: Direkt magántulajdonú példákat emeltem ki, hogy nem kötelező állami csecsen lógni, de köszönöm a San Siro felemlegetését. Milánó KÉT sikercsapatának EGY stadionja van. Önkormányzati tulajdonban, ahol alig van nap hogy ne lenne rendezvény ugyebár, ami az önkormányzat kasszáját gazdagítja. Nálunk minden városi csapatnak külön stadion és mégis a milánóiak emlegetik gyakrabban a BL trófeát mint a pestiek...biztosan azért mert eddig nem volt a Fradi nemzeti közkincs adóforintból...

@abandi: Közgazda ez telitalálat, de nem sportközgazda. Egyébként onnan fog tudni a gyerek ahunnan én, 12 évet fociztam amíg szét nem rúgták a térdemet és mehettem bajnokság helyett egyetemre. Szóval én tudom mi megy ott és miért nem érdemelnek egy lyukas gombot sem.

@Secnir: Istenem, micsoda program, ha ma kezdenének rá árulni a jegyet már az is késő lenne :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.29. 12:44:52

Hűha, nem kicsit kínos, de ugye amíg sikerfocink van és dübörgő stadionépítkezéseink mi baj lehet:
index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/29/ujabb_bukas_az_allampapir-aukcion/

Amatőr 2011.12.29. 13:07:58

@J.László:" A foci ott kezdődik, hogy van hol játszani."

Ez bizony alapvető tévedés! A foci ott kezdődik, hogy vannak, akik tudnak és akarnak játszani!
És ezt is az alapok felépítésével kell kezdeni; az utánpótlás-neveléssel. Ahhoz pedig focipályák kellenek és NEM stadionok. A 60-as években a magyar labdarúgás a világ elitjéhez tartozott és ezt az értéket verte szét négy évtized alatt a "szakembergárda, a politika, a bűnözők és a seggnyaló sportsajtó. Nem kellene több kárt okozni; erre a profi labdarúgásra egy fillér állami pénzt sem szabad költeni, de minden mozdítható erőt az utánpótlás nevelésére kell fordítani. A politika takarodjon a környékről is, a pénzmosodákat pedig számolják fel. Na és a sajtó? Hát, a szar mindig a víz tetején úszik...
És hogy mi legyen a Magyar Franctudjaéppenhogyhívják Focibajnoksággal ?
A legpraktikusabb az egészet az MTK és a BKV Előre pályáin lebonyolítani és a vidéki nézőket buszokkal utaztatni, mert az egy-két ezer érdeklődő utaztatása ugyanis olcsóbb, mint a stadionok fenntartása. A Népstadion lebontása és egy új felépítése pedig egyenesen a bűnözés kategóriájába tartozik, mint minden nagyberuházás M.o-n; mint az autópályák és egyebek.
Persze az iskolai sport, vagy az utánpótlás-nevelés, vagy a tömegek sportoltatása: az amatőr sport csak annak a majd 10 milliónak jó, akiknek ettől lesz lehetőségük egészségesen élni, és amire az elit sz@rik.

Viktus 2011.12.29. 13:20:36

Több százmilliárd forintnyi befektetés és beruházás kínai tőkéből Magyarországon, Malév-eladás Pekingnek, állampapír-vásárlások, vasútépítés, nagyberuházások – a magyar kormányzati kommunikáció szerint „új és nagy jelentőségű szövetséget” kötöttünk Pekinggel a nyári budapesti miniszterelnöki csúcson. Gyakorlatilag szinte semmi nem történt: 3 milliárd forintnyi kötvényt vett Kína. És talán megépíti a reptéri gyorsvasutat – ha megszerzi a repteret.

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/29/nem_kellunk_mi_kinanak/
-

Az ősi szövetséges sem segít

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 13:35:54

@csizsikpizsik: A világért ki ne hagyd a barcát.Pedig enrico most nem is gyurcsányozott,bajnaizott.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 13:46:41

@Secnir: Aszittem a múlt héten volt!Basszus de türelmetlen vagyok!

Viktus 2011.12.29. 14:47:10

Felmondta a BKV az utasok biztosítását
Az intézkedéssel 50 millió forintot spórolnak meg.

-

Két vezető éves jutalmas lehet ez a nagy spórolás?

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.29. 15:06:39

@Tigeri: Miért hagynám ki? Okom van rá? :D
(egyébként az ok-okozat összefüggést nem vágom, enrico-barca-gyurcsány, nyet tiszta)

@Viktus: Azért a kínaiak nem hülyék. Nagy szavak és nagy mosoly megvolt mert ingyen mérik, másra Viktorovics nem számíthat - tőlük sem.

Viktus 2011.12.29. 15:36:55

"Olyan hajóban ülünk, amiből a kormány kidobta a GPS-t"

hvg.hu/gazdasag/20111229_romhanyi_balazs_interju

Nyuggervadász 2011.12.29. 17:59:19

@Kandeláber:
" Kedves buzeráns! (és még akiket illet, mondjuk jiddisek stb...)
Most érkeztem haza egy buliról, ahol nem "anyut" - értsd olyan vén kurvát, mint a te nejed, esetleg fiút - dugtam, hanem egy jó kis nőt.
Ezért nem irkáltam éjjel, mint a hozzád hasonló libsi recskázók.
Akkor is hajrá Fradi, és nem SZDSZ!"
Hááát, elaléltam ettől a "magas szintű" szellemi sziporkától, ... látszik, hogy igazi észlény vagy. Téged egy rezervátumban kéne mutogatni - de azt is előbb magas vaskerítéssel körbezárni (amibe előzőleg áramot vezettek),- ne hogy megfertőzd a bunkóságoddal, gonoszságoddal az emberi populációt!

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2011.12.29. 18:14:01

@nyuggervadász:
Szerintem csak egy "kamionstoppost" kúrogatott. X-DD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 20:33:54

@csizsikpizsik: Mert csak egy buta barcás-púlos vagy.:))
Arra gondoltam,hogy enrico mindig benyögi fecóékat de most kihagyta.
Te meg egy focis példába beleszövöd a barcát.Egyszer kihagyhatnád úgy mint enrico.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 20:35:58

@Kandeláber: Tudod volt egy munkatársam aki azt mondta,annak idején megdugta a tornatanárnőjét.
Aztán azon gondolkodtunk másik munkatárssal,lehet kamu,lehet hogy a tornatanár rakta őt seggbe.....:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 20:37:21

@Kandeláber: És amikor kérdezted a "csajt",hogy ki az a férfi a fényképen,annyit mndott:
-Én.A műtét előtt.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.29. 20:39:31

Idén lesz még poszt?
Ja,amiben Boldog Új Évet Kívánnak.:))
Na jóéjt!

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.29. 21:20:27

@Tigeri: Nem akarok dicsekedni, de még a diplomamunkámba is beleszőttem a Barcát (tényleg, tök komoly!), egyszerűen nincs téma ahol ne tudnám felemlíteni :))))

sztaking 2011.12.29. 21:44:21

@xxyati: Te fax,anyád is kocsog volt te hogy születtél?

spion27 2011.12.29. 23:35:22

Egyem a pici sziveteket, jó lenne ha utána néznétek mielőtt cikket raktok ki.
A Ferencvárosnak volt egy stadionja amit saját erőből hozott létre. Ezt államositották. Eddig tudtok követni?
A gengszterváltás során szinte minden csapat ingyen visszakapta az őt megillető stadiont, kivéve a Fradi. Ezt a stadiont az állam eladta az angolnak (amit ugye meg se tehetett volna, hisz nem is az államnak kellett volna a tulajdonjoggal rendelkezni), aztán most visszavásárolta.

Napkutya 2011.12.29. 23:45:52

@spion27: Jaj kedveském, hát akkor most hogy is van ez?
Szóval MEGINT államosították?
Eddig tud követni?

Mert, amit ezért fizettek, azzal azért rendbe lehetne tenni egy-két dolgot. Tessék már belátni, hogy az államnak NINCS pénze. Az van, amit tőlünk beszed. Most, épp ebből ment ez az államosítás.

Elárulok egy titkot. Az akiért háromnegyed óra késéssel megy ki a mentő vidéken, mert a másik már a kapuban lerobbant, az nagy ívben leszarja a Fradit.
Bármilyen kiváló is a focisták teljesítménye.

spion27 2011.12.30. 06:35:56

@Napkutya: Ott lett elbaszarintva, hogy amikor más csapatok megkapták bagóért a saját régi stadionjukat a Fradiét megtartotta magának az állam.
Én is azt mondom, hogy nem a legjobb ötlet most stadionokat épiteni, jobb lenne ezeknek az árából mondjuk az eltűnt grundokat visszahozni. Lehetne épiteni belőle 1000 focipályát szerte aaz országban (ha már a führer mindenképpen focibuzi)

ketroot 2011.12.30. 09:39:58

@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Annak utána kéne nézni, miért fizeti az Állam. (most nem a Holocaustra gondolok)

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.30. 09:49:01

Ha már karácsonyi "ajándék" (lusta voltam megkeresni a bölcsis posztot, amit 'palmas írt néhány hete):

babafalva.hu/harom-eves-kortol-kotelezo-ovoda-fizetos-bolcsodek/

+ a részletszabályok is megjelentek a dec 28-i Magyar Közlönyben.

ez ám a családbarát intézkedés! és soltész elvtárs megmagyarázza (hogy kefélné teherbe az is a kedves édesanyját), hogy egy olyan családban, ahol az 1 főre eső jövedelem nettó 100.000 forint, ott CSAK 25.000-t kell beperkálni HAVONTA. Eszemfaszommegáll.

2011.12.30. 10:23:01

@Seduxen: Nem sok olyan család van, ahol az egy főre eső jövedelem nettó 100e: hirszerzo.hu/velemeny/2011/12/30/Orban_Achillessarka_avagy_a_nyomor_halalrai_4SA7KP

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.30. 10:32:12

@Őrült Ló Nagyfőnök: tudom, ezt csak példaképp' hoztam fel, mert a kedves államtitkár elvtárs ezzel bírt példálózni. Megjegyzem, ha egy családban az egy főre eső nettó jövedelem 100e forint, azért azt ne akarja már jómódúnak beállítani, mert lepetézek (apa-anya-gyerek, apa-anya hazavisz fejenként 150e nettót. az már szerintük jómódú?)

Mindenesetre egy valamit el fognak ezzel érni: drasztikusan le fog csökkenni a bölcsődék kihasználtsága, gondolom 1 év múlva büszkén lobogtathatják majd a statisztikát, hogy tessék, minek ide férőhely-bővítés, hiszen 60%-os kihasználtsággal működnek a bölcsődék.

És ezek merik családbarátnak nevezni magukat.

2011.12.30. 10:41:09

@Seduxen: Szerinted kit érint? "Tavaly Magyarországon egymillióan éltek mélyszegénységben, hárommillióan a létminimum szintje alatt, további három millióan pedig létminimum közeli szinteken. (létminimum 71736 Ft)." HÉTMILLIÓ KOLDUS ORSZÁGA LETTÜNK!

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.30. 10:52:57

@Őrült Ló Nagyfőnök: ebben az a tragikus (vagy tragikomikus már nem is tudom), hogy egy olyan családdal is fizettetni fognak, ahol teszem azt az egy főre eső jövedelem 70.000.-Ft. Könyörgöm: egy ilyen anyagi helyzetben élő mi a bánatos faszból fizessen még ca 17.000.-Ft-t havonta az EDDIGI BÖLCSŐDEI TÉRÍTÉSI DÍJON FELÜL?

Értem én, hogy ezek nagy ívben leszarják a plebszet, de azért a pofátlanul gennyes cinizmusnak is van határa, és ez azon bőven túl megy...

Amúgy csak óvatosan a statisztikával (az tudod komcsi trükk), mert mindjárt befut két kedvenc narancstálibunk (enrico, és vidéki), és lesz nekünk nemulass (ha jól sejtem itt már találkoztál velük :DD nem kellemes érzés, nekem elhiheted :DDD)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.30. 11:12:57

@csizsikpizsik: Ne haragudj de én úgy hallottam te tombolán nyerted a diplomádat.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.30. 11:15:06

@Seduxen: Kábé olyan "élvezetes",mint veled társalogni.:))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.30. 11:28:45

@csizsikpizsik: Miről szólt az a diplomamunka.
Elcsalt meccsekről?
Bírói tévedésekről?
A színészetről?
Messi a Díva,Messi a primadonna?:))

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.30. 11:30:54

Részben OFF
"A miniszterelnök az interjúban kijelentette azt is, hogy a magyar jogalkotásba senki sem szólhat bele, nincs olyan a világon, aki megmondhatná "a magyar nép választott képviselőinek, milyen jogszabályt alkothatnak és milyet nem".
A külföldi kritikákat firtató felvetésre a kormányfő közölte: "A saját céljainkat kitűzzük, a saját céljainkat elérjük, és ha valaki jó tanácsokkal segít bennünket, azt megköszönjük, ha az utunktól el akar téríteni, akkor pedig udvariasan elhárítjuk." "

Ennek a hatalommániás izének végleg elgurultak a gyógyszerei, amit művel, az totál elmebaj. Építő jellegű kritikát nem ismerjük, he? Ha valaki szól, hogy az ott nem híd, hanem délibáb, attól mi megyünk tovább a szakadék felé, mi? Mert minket senki nem téríthet el az utunkról. Áhhh...

"A valutalappal kapcsolatban Orbán Viktor úgy fogalmazott: ha az IMF "ad nekünk egy biztonsági hálót, akkor nagyobb önbizalommal, nagyobb biztonságérzettel vágunk bele az előttünk álló időszakba, de ha nem jön létre ilyen megállapodás, akkor is megállunk a saját lábunkon, mivel a 2012-es magyar költségvetés egy figyelemre méltó alkotás"."
www.hir24.hu/belfold/2011/12/30/orban-tovabbra-is-kemenykedik-az-imf-fel/

Közben az ország bóvli, nem tudunk államkötvényt eladni, ami meg elmegy, magasabb kamattal megy, mint eddig bármikor. De minden rendben, az ország megáll a lábán. Ennek úgy elmentek otthonról, hogy az ajtót is behegesztették maguk után.

Többen linkelték már a videót:
www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
de azt hiszem soha ennyire nem volt még aktuális. Csak egy szót kell kicserélni benne: Atlantiszt Magyarországra.

ComLo 2011.12.30. 11:33:03

Nos először is leszögezném hogy ugyan nem kommentelek de rendszeres olvasója vagyok a blog-nak és az itt kibontakozó vitának (bár sajna ez ált. kimerül abban hogy a kommentek egy része földől elrugaszkodva érzelmek alapján anyázik egy kis rész észérveket fogalmaz meg a kormánnyal szemben (én is ezt osztom) enrico meg vidéki pedig BÁRMI történik védi a fideszt).
Ez viszont egy olyan téma amihez az átlagnál több rálátásom van ezért pár dologra felhívnám a figyelmet:
Mint azt többen meg jegezték ez nem egy egyszerű telek vásárlás és stadionépítés. A Fradi pálya helyzete elég rendezetlen volt, ráadásul az eladási- és a mostani vételi ár közötti különbség nyereség. Azt is látni kell elsősorban a fővárosnak szüksége lenne egy UEFA licenszel rendelkező stadionra. Egyszerűen most volt egy lehetőség arra hogy telek eladása révén olcsóbban építhessenek stadiont (igen itt van az első probléma a MIÉRT erre késöbb visszatérek). Késöbb ez valószínüsíthetően jóval drágább lett volna.
Kb. a fradi drukkerek és a narancsosok is eddig jutottak. Erre volt a válasz az hogy focira egy fillért se. Itt tenném hozzá a magam nézőpontját. Nevezetesen hogy nem tudom tudjátok-e de ma magyarországon a legnézettebb és legnépszerübb sportág a labdarúgás. A döglődő bohocliga meccseire pár ezres átlagnézőszám jellemző ami messze a legmagasabb a hazai sportok közül (pl ez a szám kézilabdában pár száz). Amikor nemzetközi meccs van (válogatott, Bl EL) 10 000 feletti az átlag. A Sport TV-ben bár meglepő de a magyar bajnoki meccsek átlag nézettsége volt annó a legnagyobb (megelőzve a spanyol és olasz ligát). Nem csoda hát hogy annyi pénz van a magyar fociban hisz mind a sponzoroknak mind a csapatok mögé álló politikusoknak akik állami pénzt raknak bele a sportok közül ez a legracionálisabb és legjobban jövedelmező "befektetés". (és akkor itt térnék ki arra hogy ez a magyar sport kálváriája is hisz ez az összeg nemzetközi szinten egyáltalán nem nagy komoly foci pedig csak pénzből lesz. Ha az emberek elkezdenének hirtelen foci helyett mondjuk bírkozásra vagy vivóversenyre járni a szponzorok is átpártolnának és ebből a pénzből 2-3 rétegsportban is tényleg a világ tetejére juthatnánk).
A döntés tehát politikai és gazdasági szempontból racionális és érthető. Szerintem két alapvető kérdés van csak(és kérem aki idáig elolvasta az agymenésemet az válaszoljon:-):
1.) a jelen gazdasági helyzetben szükséges-e az államnak élsportra költeni? Ez nyilván szubjektív, de szerintem erre az a válasz hogy ésszerű keretek között igen. Az élsport ugyanis egyesíti az országot (és sajnos már egyre inkább csak ez), erősíti a tömegsport bázist, és relatív kulturált szórakozást nyújt ("kenyeret, és cirkuszt").
2.) (és szerintem itt a fő probléma) Jól működik a magyar sportfinanszírozás? Kinek és milyen alapján kéne pénzt adnia egy stadionra? Sőt kinek és milyen rendszer szerint kéne pénzt adnia egyáltalán bármire a sportban?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.30. 11:47:02

@Seduxen: Enrico már volt,vidékit kandeláber helyettesítette csak te nem voltál sehol.
Mondjuk jobb is volt....:))
@ComLo: 1 IgenJó lenne ha olyan sportágakat jobban támogatnának amiben jók vagyunk.
Az okés.
2 Nem! szerintem többet kellene adni focira!:))
Amúgy jó kérdés.

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.30. 11:48:04

@Tigeri: áá, szerintem inkább ilyesmi lehetett a téma:

Műringyó a meg nem értett hisztérika
Zseléfejű a transzvesztita előadóművész
Globális felmelegedés a rinyamadrid zuhanyzójában

Seduxen (már NEM dr.) 2011.12.30. 11:50:26

@Tigeri: "vidékit kandeláber helyettesítette" - na ez már nem lehet igaz! vidéki elvtárs PÓTOLHATATLAN!!! Ő a narancstálib ELSŐ, és EGYETLEN prototípusa, minden más példány csak GYENGE utánzat :DDD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2011.12.30. 12:04:53

@Seduxen: Hát nem is volt olyan a szolgáltatás.:))

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.30. 12:39:18

@Tigeri: szerintem lószart sem kellene adni focira - vagy pontosan azt -, amíg pl. az egészségügy összeomlással fenyeget. Ez is olyan mint a Maslow-piramis: amikor minden rendben van az országban, akkor lehet adni focira, festményekre, szolgálati kocsira és saját sofőrre, stb, senkit nem izgatna. Amíg azonban nincs fűtés iskolákban, óvodákban, amíg naponta átlag három orvos menekül az országból külföldre, összeomlással fenyeget a betegellátás, és hadd ne soroljam, addig szerintem minden focira kiadott forint hazaárulás.

Sandman (Karakum) (törölt) 2011.12.30. 15:22:53

@Tigeri: Láttam, csak igyekeztem gyorsan ellenvéleményt nyilvánítani, mielőtt valamelyik fideszdroid a nép akaratára hivatkozva tényleg többet akar költeni a focira... ne adj ötleteket, ezektől minden kitelik :(

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.30. 17:32:09

@Tigeri: Zlatannal jobban focizott mint Shakirával szóval kár értük, szép pár voltak :)))

Ray2 2011.12.30. 21:58:44

@ComLo: javaslom ne is kommentelj nagyon, mert az értelmes hozzászólásoknak ilyen helyeken nincs értelme
Ami viszont a válaszom:
1:Pont a Fradi esete bizonyította be Torgyán után, hogy az államilag dotált klubfutball nem vezet sehova. Az eladósodás akkor kezdődött, amikor elkoptak az állami pénzek és a profi játékosfizetéseket fent kellett tartani. Nem egészen mellesleg ezt később az angol befektetővel fizettették ki, akinek csak erre 2 Mrd Ft-ot kellett áldoznia. Na ennyit az állami támogatásról.
2. A magyar sportfinanszírozás rákfenéje szvsz az, hogy az állam nem tudja eldönteni hogy mit akar. (ezt eddig egyik kormány sem tudta) Olimpiai aranyakat akarnak nyilván látni, csak elfelejtik hozzá pl. a női kézilabdát dotálni. Nem értem, hogy pl. a Fradi női kézilabdája hogy képes ilyen kevés állami segítséggel ekkora sikert elérni (KEK győzelem) Az állam elvileg ott ugyebár a Népligeti sportcentrum működtetésével járul hozzá, csak éppen az vele a gond, hogy 20 éve nem költenek rá semmit, rohad, szakad szét az egész. Na, ez nem állami szerepvállalás. Az állam döntse el, hogy akar-e olimpiai bajnokokat látni, és ha igen, akkor kezdje el ezerrel támogatni az esélyes csapatokat működtető klubokat, mert máshogy nem fog menni. Minden más meg mehet a tömegsportra.

Gyalázat 2012.01.02. 10:43:06

@Putyilov gyári melós:
TE nagyon el vagy tévedve! Lehet, hogy nem kéne annyi atv-t nézni, és népszavát és népszabit olvasni...

2012-re ment el az eszed?

Gyalázat 2012.01.02. 10:46:49

Kedves szerző!

HA már a Fradiról és a magyar fociról írsz, miért teszed bele az orvosokat? Talán azt szeretnéd, hogy Ők ia focizzanak? Vagy?

Eznemkutya 2012.01.02. 10:54:37

Régebben kedveltem a Vastagbőrt, de ami most itt folyik....felháborít, hogy ahelyett, hgoy végre örülnének az emberek, hogy megoldódik a Frdai sorsa, itt rinyálnak...miért a Fradit kell elővenni? Van még pár csapat: kondások, videoton...azokkal kéne inkább foglalkozni!

Fradistaként örülök annak, hogy végre valami változás állt be a Klub életében! Örülök, hogy Kubatov Gábor már elért valamit! ÉS engem nem érdekel a pártállása, engem az érdekel, hogy a Fradi végre megint a régyi fényében csillogjon!

Antizéró 2012.01.02. 11:17:37

"A Ferencváros a kulturális örökségünk része, nemzeti kincs. A nemrég elhunyt futballóriás, Albert Flórián is egész életében ebben a klubban játszott. Ha valaki a magyar sportkultúra-történelemnek utánanéz, akkor ebben nagyon jelentős dolgok kötődnek a Fradi és a ferencvárosi foci nevéhez. Itt történt egy súlyos hiba 2008-ban: eladták a stadion ingatlanját és a Ferencváros részvényeit.

Ha megnézi az első osztályú labdarúgást, akkor szinte minden klubnak a stadionja állami vagy önkormányzati tulajdonban van, és az adott futballklub kezeli. Magyarországon a gazdaság és a foci nem tart ott, hogy a magántőke jelentős építési költséget vállalhatna a megtérülés reményében, ahogyan, mondjuk, Németországban vagy Angliában. Ezt az állapotot kell a Fradinál is helyreállítani. Láthatóan nem vezetett sehová, zsákutca volt, hogy az angol tulajdonosnak eladták. Kötöttek vele egy olyan szerződést, amelyben van fejlesztési kötelezettség, de ennek a nem teljesítése semmilyen következménnyel nem jár. Az angol tulajdonos bizonyos fejlesztéseket, bizonyos munkákat elvégzett, de azt az igazi várt eredményt, hogy megújul a Fradi-stadion, és lesz egy új stadion, azt nem végezte el. Igazából veszteséget veszteségre halmoz, és magának sincs ereje tovább a Fradit fenntartani."

Egyet értek Fürjes Balázzsal!! Kell a támogatás! ÉS ha a Fradi beindul! Mert be fog! Akkor jönnek majd a befektetők!

Az előző "Fradi vezérek" nem csináltak semmit, illetve amit tettek azzal csak ártottak a Klubnak!
A hibákat ki kell küszöbölni! ÉS a mostani vezetés pont ezen van!

Antizéró 2012.01.02. 11:23:11

@OranzsDzsúz:
Te is okos "ember" lehetsz...

Ja_persze 2012.01.02. 11:41:52

Kedves Zéró?

Ahhoz mit szólnál Te és a szerkesztőtársaid, hogyha mondjuk az mtk kapna segítsget, mivel ott is vannak kapcsolatok!

Őket szeretnéd, mi?

Várom a válaszod!

Ironfist 2012.01.02. 11:51:41

@Eznemkutya:
"Régebben kedveltem a Vastagbőrt, de ami most itt folyik....felháborít," vs. "Fradistaként örülök"

Egy fradistát felháborít, ha egy rossz szót mernek mondani a fradi körüli mutyira? DÖBB!
Majd akkor örvendezz, amikor fociedzés közben pl. eltörik a lábad, és nem lesz mentő, ami bevigyen, és nem lesz orvos, aki ellásson. De kit érdekel, nem? Csak a drága-drága fradikának legyen jó. Egyébként ha ennyire nagyon imádod a fradit, tartsd el te! És a többi fradista. Nem értem, hogy szűkebb körben például az újpest drukkerek, tágabb körben akár azok, akik utálják a focit, miért kell, hogy eltartsanak egy klubot a sok közül, és miért pont ezt?

Ironfist 2012.01.02. 11:53:29

@Ironfist:
"és miért pont ezt?"

Ez úgy hangzott, mintha bármelyik másiknak örülnék, de persze akkor is feltettem volna ugyanezt a kérdésd, ha a Pecmeregi Öntöttvas CSavargyár FC.-t támogatná a mi pénzünkből, az én pénzemből az állam.

Kacagok 2012.01.02. 11:56:04

Blogtársam Zéró!

Elég összeszedett munkát hoztál létre, de kompillálni és is tudok...a kitöltő szövegek számomra azt sejtetik, hogy Neked nem sok közöd van a focihoz...inkább a politika terén vagy jártas!

Mint a többi bejegyzésadben is olvastam, szereted a kettőt összefésülni...csak kérlek nézz utána, hogy mit miért is tesznek...és Vigyázz Magadra!

Eznemkutya 2012.01.02. 12:03:38

@Ironfist:
Én már évek óta bérletes, meccsre járó ember vagyok! A válogatott meccsekre is kijárok SZURKOLNI! Nem lehet megtörni az ilyen negatív vételű hozzászólásokkal!

Mivel vannak mentős Fradista barátaim, így velük is megoldható a problémád! Ők ezért még pénzt sem kérnének!

Ironfist 2012.01.02. 12:06:28

@Kacagok:
"Mint a többi bejegyzésadben is olvastam, szereted a kettőt összefésülni."

Zero fésüli össze a kettőt? Miután állami pénzből támogatnak egy magánklubot? Kacagok ezen...

@Eznemkutya:
"Én már évek óta bérletes, meccsre járó ember vagyok! A válogatott meccsekre is kijárok SZURKOLNI! Nem lehet megtörni az ilyen negatív vételű hozzászólásokkal!

Mivel vannak mentős Fradista barátaim, így velük is megoldható a problémád! Ők ezért még pénzt sem kérnének!"

Nahát, egy fradista fenyegetőzik? DÖBB! Újra, és újra naaaagy-nagy meglepetéseket okozol.
Egyébként örülök neki, hogy kijársz SZURKOLNI, de miért is kell nekem is támogatnom emiatt a fradidat?

Sanyika027 2012.01.02. 12:09:56

@Ja_persze:

És mi lenne ha a vasaskát támogatná az állam...annak biztosan örülne a szerkesztőség pár tagja...:)

Eznemkutya 2012.01.02. 12:14:10

@Ironfist:
Miért fenyegetőznék?

Két szó (és itt most nem a MINDIG és SOHA): hanem TÁRSASÁGI ADÓ! Nézz utána, Zéró írt erről is...

Ironfist 2012.01.02. 12:28:59

@Eznemkutya:
Ja igen, az egészségügy mély válsága megoldható azzal, hogy van pár fradista mentős haverod. Ez biztató mindenesetre. De ha nem tudnál szöveget értelmezni, akkor leírom olyan egyszerűen, ahogy csak tudom:
FRADIRA ÖT+TIZENÖTMILLIÁRD = EGÉSZSÉGÜGYBEN NINCS PÉNZ = EGÉSZSÉGÜGY ÖSSZEOMLIK = MIND ITT PUSZTULUNK.

De legalább a fradika megmenekül a csődtől.

Eznemkutya 2012.01.02. 12:37:34

@Ironfist:
ja igen...nem akartam belemenni a politikába, de a Fidesz hibája lenne, hogy itt tart az egészségügy? a szocik 8 éve alatt mi történt, akkor jobb volt az ellátórendszer? köszönjük meg többek között Ágikának (Horváth)...

A Stadionnak meg nézz utána! Nem 15 milliárd lesz....ne csak ezt az oldalt olvasd...a gugli nagy barátunk!!! Sokat segít!

Ironfist 2012.01.02. 12:48:30

@Eznemkutya:
" a szocik 8 éve alatt mi történt, akkor jobb volt az ellátórendszer? "

Egy fradista érvként hozza fel azt, hogy "elmúltnyolcév"? DÖBB! :D

És igen, jobb az ellátórendszer, ha akadozik, mint most, hogyha nem tudom, hány ezer orvos mond fel egyszerre, mert nincs pénz... ERRE. De egy klubra a sok közül bezzeg van, méghozzá annyi, ami nagyot tudna lendíteni az egészségügyön. Nem akarod megérteni, mi ezzel a baj, ugye? :)

Párperc 2012.01.02. 12:55:56

@Ironfist:

HA beleszólhatnék...megértem mire gondolsz...én is sajnálom az orvosokat, de most ez van!

Mit tudnánk tenni, hogy ne így legyen? Sajnos nem csak ezen a téren van sz@rban az ország. Jnauár 1-től nagyon sok embert bocsátottak el a munkahelyéről (leépítés címszó alatt...). Itt nagy a BAJ...:(

Ironfist 2012.01.02. 13:42:26

@Párperc:
Persze, hogy bele lehet szólni, én szívesen fogadok minden értelmes reflekciót. Azonban ez most nem arról szól, hogy szegény orvosok, hanem arról, hogy míg például az egészségügy csődbe menni látszik, addig egy fradi kaphat annyi állami támogatást, az én pénzemből, a tidéből, mindenkiéből, amennyit a.) soha nem érdemelnének meg, b.)ha megérdemelnék se állami pénzből legyen kifizetve egy magánklub összes dolga. Mindezt természetesen a spórolás, és költekezésvisszafogás jegyében.

Párperc 2012.01.02. 13:46:01

@Ironfist:
Értelek én, de ha nincs befektető...és a magánklub magát nem tudja eltartani...akkor nem nagyon marad más esély...:(

Angerfist01 2012.01.02. 13:53:08

Ez kész...zéró te egy nulla vagy...mint aneved is mutatja! :D

Ironfist 2012.01.02. 14:42:24

@Párperc:
Ez egy dolog, de muszáj ennek a legfontosabbnak lennie? Másrészt muszáj, hogy az is támogassa, aki esetleg utálja a a focit? Csak azért, mert a drukkerei azt mondják, ez nemzeti kincs? Na és? Szerintem meg nem az, és nem akarom támogatni. De nem dönthetem el, nekem is mindenképpen muszáj, mert a Kedves Vezető így döntött.
Ismered a Maslow-piarmist? Ha nem, tessék, itt van:
www.ektf.hu/hefoppalyazat/pszielmal/piramis.jpg

Szóval muszáj nekünk milliárdokat ölni a legfelső szintbe, amíg a legalsó épp összedőlni készül?

Párperc 2012.01.02. 15:53:25

@Ironfist:
A magyar foci már nagyon rég óta csak az egykori, régi hírnevéből él...igaz vannak kisebb sikerek, de akkor is mesterségesen próbálják meg fenntartani, illetve felemelni a labdarúgást...

A kép meg nagyon jó, csak az a baj, hogy nehéz felérni a csúcsára...

makvirag75 2012.01.02. 16:17:57

Zero!!!!

HA ilyen okos vagy, miért nem Te vagy a Fradi elnöke? Vagy ha tudsz valami alternatívát, akkor inkább segíthetnél, és akkor az állami pénz is megmaradna...(te kis "Matolcsy")...

Eznemkutya 2012.01.02. 16:52:49

@Ironfist:
Egy picit írtál csak butaságot.... 20 milliárd ígéret... A Fradi nem tulajdonos, hanem csak "bérlő" mivel az állam nem a Fradinak vette meg a területet, hanem saját magának... Az üzlet az nullszaldós állami részről, mivel ezt az összeget megkapta 1,5 éve az állam is.. Az orvosokat meg sajnáld... lehet, hogy papíron keveset keresnek, de hálapénz az mindent visz...

Antizéró 2012.01.02. 17:20:58

@Putyilov gyári melós és barátai:
Emberek! Ti nagyon hülyék vagytok! Kezeltessék már magatokat! Tudjátok eyáltalán, hogy miről beszéltek? Vagy szokás szerint csak puffogtok? SZÁNALMAS BANDA!

Ironfist 2012.01.02. 17:27:06

@Eznemkutya:
"A Fradi nem tulajdonos, hanem csak "bérlő" mivel az állam nem a Fradinak vette meg a területet, hanem saját magának.."

Ja, az mindjárt más.

"Az orvosokat meg sajnáld... lehet, hogy papíron keveset keresnek, de hálapénz az mindent visz..."

Tényleg nem érted, mi a lényeg, ugye?

Eznemkutya 2012.01.02. 17:31:50

@Ironfist:

Orvosok voltak, vannak, lesznek! Egyél sok gyümölcsöt és akkor nem leszel beteg....ja és szedj vitamonokat is hozzá!

Eznemkutya 2012.01.02. 17:39:50

@Ironfist:

És nekem az az orvos ne sírjon, aki szó nélkül elteszi a hálapénzt, SŐT el is várja, SŐT addig meg sem vizsgál, vagy meg sem műt...szánalom...(és itt már nincs is "DÖBB")

De szerintem lassan ideje készülődnöd, az Opera előtt kérdéseid személyesen is felteheted!

Erről ennyit! Béke Veled!

Ironfist 2012.01.02. 17:54:26

@Eznemkutya:
Gúnyolódj nyugodtan, az nem változtat azon, hogy még mindig képtelen vagy felfogni, mi a baj.

zrobasé 2012.01.02. 18:31:29

@Eznemkutya: "Egyél sok gyümölcsöt és akkor nem leszel beteg....ja és szedj vitamonokat is hozzá! "
ez igen, szép volt...asszonyodnak is ezt mondod, ha terhes lesz ? a gyereknek is, ha 40 C fokos lázzal fetreng otthon fennakadt szemekkel ? magadnak is mikor belelépsz egy gödörbe, és eltörik a bokád ? szüleidnek is, ha egy rossz mozdulat miatt kificamodik a kezük, lábuk ? testvérednek is, ha valaki elüti az utcán ?

azzal meg barátkozzál meg, hogy nem minden orvos kap hálapénzt...van akinek lehetősége sincs rá, van aki el se fogadja...de ez az orvosoknak kussolás van, mert ki vannak tömve hálapénzzel annyira tipikus kádárista gondolkodásmód, hogy csak na...

na mindegy, a lényeg, hogy most már végre épül-szépül a fradi, remélem idén az állam megveszi-átveszi az újpestet, a kispestet, a vácot, a debrecent, a zalaszentgrót fc-t, a dvtk-t meg a barcelonát, és épit mindenkinek egy jó kis stadiont ! najó, a barcának nem kell...

Eznemkutya 2012.01.02. 21:38:51

@zrobasé:
Köszönöm a hozzászólását! Ez is egy vélemény! De akkor sem értek egyet ezzel az egésszel!

Nem lesz itt semmilyen orvoshiányt, azt elhiheti(te)k!

Ironfist 2012.01.03. 03:21:07

@Eznemkutya:
"Nem lesz itt semmilyen orvoshiányt, azt elhiheti(te)k!"

Végülis, ha szemantikailag nézzük, amit mondasz, igazad van, mert nem lesz, hanem VAN orvoshiány, már most.

Gyalázat 2012.01.03. 09:20:12

Zero! Hol van a válasz? Nagyon eltüntél! Vagy még írod a tegnapi puccparádéról jelentésedet?

Eznemkutya 2012.01.03. 09:24:42

@Ironfist:

Akkor talán tájékozódj!!!!!! Itt egy cikk példaként!

index.hu/belfold/2011/12/28/rezidensek/

"A fővárosi Uzsoki utcai Kórháznál ugyanakkor elmondták, az intézmény vezetésének nincs tudomása arról, hogy bárki is el akarná hagyni a kórházat. "230 orvosunk van, nincs üres állásunk, de ha bármiféle veszély vagy gond lenne januártól, egy biztos, a működést lényegesen nem fogja befolyásolni" – mondta Golub Iván, a kórház főigazgatója."

Részemről ennyi!

Gyuszika01 2012.01.03. 12:26:00

Én azt szeretném ha vagy a bundás Siófokot vagy a ZTE-t támogassák! Zero kérlek erről is hozzál már össze valamit! De az ne legyen ennyire sarkos, és több alapgondolatot is bele vihetnél már!!!!

"Ezzel ismét sikerült tennünk egy jó nagy lépést a boldog 70-es 80-as években, újra van állami focicsapat, a Fradi, élén a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor." => Zero, annak is nézz utána, hogy hány csapatot támogatnak még....meg fogsz lepődni!

Ironfist 2012.01.03. 15:37:03

@Eznemkutya:
"Részemről ennyi!"

Helyes, ha még mindig képtelen vagy felfogni, mi a probléma, akkor én sem töröm magam rajtad.

spion27 2012.01.04. 00:03:48

@Ironfist: akkor még 1x a gyengébbek kedvéért

Az üllői úti ingatlan MAGÁNTERÜLET volt. Ezt államositották, aztán ezt vette meg az angol. Igen ám, de közben az ország többi csapatánál mi volt? Némelyikük 1 forintért visszakapta '90-ben (pl Vasas), mig a vidékieket az önkormányzat támogatta a rendszerváltás óta folyamatosan. (Az önkormányzati pénz az meg ugye nem is közpénz).
Na ezt a visszatartott ingatlant vásárolta most vissza az állam saját magának és erre akar épiteni egy futballstadiont a köznek... Amit mellesleg használni fog a Ferencváros is. Ráadásul ez nem egy minusz 20 milliárdos üzlet lesz. Egyrészt a stadion árát beszedték mikor eladták. Másrészt meg egy épitkezés munkát ad embereknek, forgalmat generál, a stadion mellé gondolom üzletek is épülnek, ott is lesz forgalom. Szóval ezt nem úgy kellene nézni hogy fognak 20 milliárdot és lehúzzák a wc-n.

Azt mondjuk méginkább elfogadhatónak tartanám, ha a budapesti csapatok 1 esetleg 2 stadionba költöznének. Azért annyira nem felkapott a focink... Münchenben megtudták oldani, Milánóban meg tudták oldani. Ha lenne az újpestnek a és fradinak közös stadionja ami mondjuk 30 ezres, csúcsszuper épitmény akkor nem dőlnék a kardomba.

Eznemkutya 2012.01.04. 00:28:43

@spion27:

Nagyon igazad van! Mondjuk a lilákkal közös stadion...íjjjjjjjjjjjjjjjjj...:D

@Ironfist: -nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg az új Stadion nem csak a focimeccsek megrendezésére lenne alkalmas, hanem koncerteket és egyéb eseményeket is lehetne tartani benne (ld. Puskás Stadion)...méghogy ebből ne lenne bevétel?

spion27 2012.01.04. 01:41:53

@Eznemkutya: miért lenne baj egy közös stadion? Meg lehetne úgy oldani mint mondjuk az Allianz arénát hgoy ha kell lila ha kell zöld kivilágitás. Ráadásul akkor minden héten lenne meccs ott nem csak kéthetente. Egyszer a lilák, egyszer a zöldek játszanának ott. És igy az se lenne hogy idegenben lebontják a fél szektort, mert az idegenbeli meccs is a saját stadionban lenne :D

Nem tudom, lehet hogy máshol is igy van a környéken, de szerintem luxus ilyen nézőszámok mellett fenttartani Bp-en ennyi stadiont - honvéd, vasas, újpet, ftc
Kéne egy igazán jó stadion, egy minden igényt kielégitő, egy olyan amit igény szerint gyorsan lehet bőviteni.
Egy 20 ezres stadion kéne, ami az új Puskás lenne. Itt játszanának a fővárosi csapatok. Ha válogatott meccs lenne akkor ezt ki kéne bőviteni 35-40 ezresre és kész (persze előfordulhat hogy ezt nem lehet megvalósitani épitészetileg, de valami hasonló kompromisszumos dolog jó lenne, mert a mostani az nem állapot)
Aztán egy ilyen stadionba beszállhatna az a csapat amelyik használni akarja. Mondjuk úgy hogy értékesiti a mostani stadionját.

Ironfist 2012.01.04. 03:27:07

@spion27:
Nem ez a léneg, hanem -a gyengébbek kedvéért - ez: nem kellene most sok-sok milliárdot költenünk olyasvalamire, mint a foci, ugyanis épp a csőd felé bandukolunk.

"miért lenne baj egy közös stadion?"

Azért, mert eznemkutya fradista, és neki csak az számít, hogy végre jól megy a drága fradikának.

@Eznemkutya:
"Meg az új Stadion nem csak a focimeccsek megrendezésére lenne alkalmas, hanem koncerteket és egyéb eseményeket is lehetne tartani benne (ld. Puskás Stadion)...méghogy ebből ne lenne bevétel?"

Ja, hát ez tényleg meg fogja oldani az egészségügy, a nyugdíjak, vag, hogy mást ne mondjak, az oktatás problémáját. Hiszen mi más kellene nekünk, mint egy focicsapat, meg egy stadion, ha nincs pénzünk még a legszükségesebbekre sem, nem?

De lefordítom még egyszerűbbre a kedvedért. Adva van egy ember. Nincs munkahelye, nincs TBje, nincs mit ennije, folyamatosan felszólítások érkeznek tőle az apehtől, a vízművektől, satöbbi. Volna egy bank, aki kölcsönad neki, de ő elküldi a kurva anyjába. Az utolsó kis pénzén viszont az internetéhez, és számítógépéhez vesz egy csomó játékot, mert ha ügyesen kereskedsz például team fortress 2ben, azzal is lehet keresni. Morzsákat. Egy haverom most keresett vele cca. 800 dollárt, ami nem rossz kereset, tekintetbe véve, hogy 16 éves sincs, de a fent leírt emberkének az életét ugye te sem tennéd rá?

Remélem lassan le fog már esni, hogy mi ezzel a probléma. De ha tényleg nem, akkor tényleg menthetetlen vagy.

Eznemkutya 2012.01.04. 09:24:01

@spion27:

Megoldhatatlan...hidd el tapasztaltam...ráfizetés lenne! És a Fradi biztos nem menne ebbe bele...lehet külföldön működik, de EZ Magyarország!!!!!

Antizéró 2012.01.04. 09:27:54

újpesttel soha!!!!!!!!!!!!!! Lehetetlen!

Gyalázat 2012.01.04. 09:37:42

@spion27:

2 csapat, akik ősi riválisok....egy stadionban, és tekintsék a sajátjuknak? Mindkettő? Ez már kicsit erős!!!!!!!!!!!!!!!

Ez a bővíthetős Stadion nem rossz ötlet! De kell egy nagy nemzeti stadion! Egy új Puskás! Remélem mihamarabb megvalósul ez a projekt!

spion27 2012.01.04. 09:55:45

A közös stadionhoz - kap a csapat egy fullextrás vadiúj stadiont. Ingyééé
Nem mindegy lenne, hogy a másik héten az ellenfél játszik benne? Az Inter meg a Milan szurkolói annyira csipik egymást szerintetek? Azok ráadásul annyian vannak egy meccsen mint nálunk egy szezonban. Aztán mégis megférnek valahogy. Hozzá lehetne szokni. Az se normális hogy 3-4000 nézővel mindenki saját stadiont tart fent. Más lenne a helyzet ha lenne egy zsir új stadion ami alapból 1-2-3000 nézővel megdobná a látogatottságot és ráadásul nem kéne annyit költeni rá mint a mostanira.

@Ironfist: vele ellentétben én totál megértem amit mondasz. De ennyi erővel millió dolog miatt lehetne sirni, de valahogy mégis mindenki a Fradit találja meg.
Civil mozgalomként össze kéne szedni 10 könyvelőt és velük átnézetni a költségvetést úgy mintha csak egy sima vállalkozásé lenne. Tuti, hogy 2-3 EZER milliárd forintot össze lehetne szedni ha a felesleges kiadásokat lecsökkentenék.
Néhány apróság ami miatt nem sir mindenkinek a szája, és nem irnak róla kétnaponta cikket
veszteséges állami vállalatok vezetőinek százmilliós jutalma
rokkantnyugdijasok helyzete és az ő segélyezésük
roma kisebbség ingyenélő rétegének segélyezése
képviselői juttatások
Tehát mondom, értem én, meg magamtól is látom, hhogy nyakig ér a kaki, de egy ilyen stadionberuházás, ami ráadásul még pénzt is hoz vissza, munkahelyet is teremt, az közel nincs akkora súlyú mint bármelyik a fentiek közül.
Csak most hogy végre valami jó is történhetne a Ferencvárossal egyből mindenki hisztizni kezd.

Ja_persze 2012.01.04. 09:57:18

@spion27:

EZ válasz mindenre:
www.youtube.com/watch?v=oT1uud9QlnU

A vasököl emberke meg ...VICC! :D

Eznemkutya 2012.01.04. 10:02:44

@spion27:
Már írtam, hogy ez Magyarország! Itt nem működik ez a rendszer! Ezt nem éri meg ragozni!!!! Nem lehet hozzászokni!

"Tehát mondom, értem én, meg magamtól is látom, hhogy nyakig ér a kaki, de egy ilyen stadionberuházás, ami ráadásul még pénzt is hoz vissza, munkahelyet is teremt, az közel nincs akkora súlyú mint bármelyik a fentiek közül.
Csak most hogy végre valami jó is történhetne a Ferencvárossal egyből mindenki hisztizni kezd." - Ezzel a résszel viszont egyet tudok érteni!

Persze, hogy mindenki a Fradit találja meg, végre elindult valami a klub körl, erre kikezdik....biztos ez van parancsba kiadva...

spion27 2012.01.04. 11:22:44

@Eznemkutya: ez hülyeség. Mi az hogy nem lehet hozzászokni? Ott a szép új stadion, már csak be kell menni és szurkolni. De nem fognak menni az emberek mert jövő héten meg az újpest játszik ott? Ne röhögtess már. A két müncheni csapat vajon mennyire csipi egymást? Mégis elvannak közös stadionban.
Annak nincs értelme hogy 3-4 ezres nézőszámoknál legyen pesten ennyi félig-meddig lepusztult stadion. Akkor inkább csináljanak egy közöset. Hozzá kell szokni és kész. Honnan tudod hogy nem működne a rendszer?
Egy stadion hangulatát amúgyis a szurkolók teremtik meg, szóval simán be lehetne lakni. Majd ha lesz 30 ezer szurkoló aki minden meccsre ki akar menni akkor lesz értelme saját nagy stadionnak. De mikor egy fradi-újpest meccsen se töltik meg normálisan a stadiont akkor miről is beszélünk?

Eznemkutya 2012.01.04. 11:27:20

@spion27:
Te mikor voltál kint utoljára meccsen? Főleg egy Fradi-dózsán? Tele volt a Stadion!

Nem kell közös! Nem is lesz ! Értsd már meg! Elvesztené a régi varázsát az egész! Engem nem érdekel a külföldi foci! Nem kell ez a szar modern futball!

Viktus 2012.01.04. 11:33:50

@Eznemkutya:

Évente két meccsért, ahol szórakozik cirka 15 ezer ember megér akárhány milliárdot :D:D:D

Fociőrület 2012.01.04. 11:34:58

Micsoda? közös stadion? Persze majd a vasasos nyugerekkel, meg az mtk-sokkal (akik vannak vagy 50-en)? Ez mekkora baromság!

Eznemkutya 2012.01.04. 11:38:21

@Viktus:

Értelmesebbek, mint az ide írogató, ráérős provokátorok...:D

Nézz meg egy válogatott meccset vagy egy másik bajnokit! És ne hasonlítgassatok minket más országokhoz!

Látszik, hogy csak károgtok, és nem tudjátok mi az a MAGYAR FOCI!

spion27 2012.01.04. 13:22:06

@Eznemkutya: nekem meg kéne a szar modern futball ahol nem lepusztult stadionokban óbégat 3000 ember. Mondjuk egy szar német másodosztály...
De jó is lenne. 25000 néző, szuper fedett kis stadion, normális büfé. Egy hely ahol el lehet tölteni egy hétvégi napot, ki lehet menni haverokkal, barátnővel, kisgyerekkel.

Ha egy SAJÁT új stadionunk lenne amit csak mi használunk akkor megmaradna a varázs?
Érdekes a külföldieknél megmaradt a klub még akkor is amikor a város közepéből a 100 éve megszokott helyéről kivitték a város határába az új stadiont.
Ne gyere már a szokásos hőbörgő hádehádeháde stilussal
Amig nincs 30000 néző egy fradi meccsen és nem tud önálló lábakon állni a klub, anélkül hogy 5-10 évente a hajánál fogvak kelljen kirángatni a kakiból addig igenis megfontolandó lenne egy közös Budapesti stadion.

Eznemkutya 2012.01.04. 14:14:21

@spion27:

Menj fel egy focis vagy bármilyen sporttal foglalkozó oldalra és ott olvass a fórumokban...meg fogsz világosodni! ha modern futball kell, irány a külföld, már olcsón lehet jegyeket szerezni!

Varázs = a meccs előtti dumálás a haverokkal, akikkel csak ekkor tudsz találkozni például!!! A büfével sincs gond! Itthon is ki lehet menni a családdal! Akik meg azt fújják, hogy mindig balhé van, azok olyan provokátork, mint ezen az oldalon pár lelkes kommentelgető...
Látszik, hogy nem nagyon jársz meccsre...ha több szurkoló lenne, és modrern stadion, szerintem akkor sem járnál ki! NA ezzel vége is! Szervusz!

spion27 2012.01.04. 17:08:56

@Eznemkutya: neked tényleg agyadra ment valami.
Az NEM varázs, hogy 3000 ember megy ki egy omladozó stadionba. Szerinted egy holland, német, skót, görög bajnokinak nincs varázsa?
Ha az ilyeneken múlt volna ez a mostani stadion se épül fel...

Ha kint van 4x ennyi ember akkor már nem is tudsz találkozni a haverokkal?

Ironfist 2012.01.04. 18:19:13

@Ja_persze:

Köszönjük építő jellegű hozzászólásodat. :D

@spion27:
Hagyd már őket, elvakult fradisták, nem lehet velük értelmesen vitatkozni, csak az számít nekik, hogy a drága fradikába bele mertek kötni.

Eznemkutya 2012.01.04. 22:41:30

@spion27:
Voltál már kint meccsen? Vannak rossz állapotú stadionok...és? Ez a "mostani" Stadion sem ma épült...Elég szegényes a tudásod a foci terén! Bővítsd! De ezt már írtam Neked!

@Ironfist: Neked ment agyadra valami...Neked meg a provokáció, a puffogás és a szarakodás számít! Te nem vitatkozol! NEm is érdemes Veled!

HA ILYEN OKOSOK VAGYTOK, VÁLTSÁTOK MEG A VILÁGOT! MINDENT BELE!

Ironfist 2012.01.05. 01:00:44

@Eznemkutya:
"Te nem vitatkozol!"

Már nem is, miután képtelen voltál felfogni, mi a baj azzal, hogy a drágaságos Fradika annyit kapott, amennyiről az oktatás, és az egészségügy összesen nem is álmodhat... Ilyen beszűkült emberrel nem vitatkozom, mert még a végén lehúzol a szintedre, és legyőzöl a rutinoddal.

Eznemkutya 2012.01.05. 01:05:40

@Ironfist:

Nálad lejjebb már nehéz lenne...én már mondtam: VÁLTSD MEG A VILÁGOT!!!!!!!!

spion27 2012.01.05. 07:38:13

Na akkor még egyszer korán reggel, amig van türelmem :D

Tehát ha az összképet nézzük akkor kb. a Fradi az egyetlen aki eddig nem kapott közpénzt. Ugyanis az összes csapat önkormányzati csecsen lóg
Ez a mostani stadion a Ferencváros tulajdona volt. Ám amig a többi csapat a rendszerváltás környékén visszakapta jelképes összegért, addig a Fradinak NEM adták vissza, hanem állami tulajdonban maradt és csupán használati jogunk volt. Ez a nem mindegy...

@Eznemkutya: Akkor igy mondom - lehet hogy neked nem tetszene, de ez nem sok embert érdekel. Gazdaságilag akkkor is úgy érné meg ha lenne egy közös használatú budapesti stadion, amit 3-4-5 csapat is használna. Oké hogy ragaszkodunk a múlthoz, meg ahhoz hogy saját stadion, de ha egyszer nem képes semelyik csapat megtölteni a sajátját akkor a jobb kihasználtság érdekében közösbe kell költözni.

És akkor azoknak akik szerint másra kéne költeni - szerintem is lenne jobb helye a pénznek, de akkor miért nem sirt senki mikor Fehérvárra vittek szponzorokat pártutasitásra, vagy mikor Felcsúton akarnak 3000-es stadiont épiteni?

Ironfist 2012.01.05. 13:04:38

@Eznemkutya:

Miért, mi lesz? Megkeresel, és megversz? Húúúú, de félek! Meg amúgy is. Egy fradista úgy akar meggyőzni valakit, aki nem ért vele egyet, hogy fenyegetőzik? DÖBB! Hogy mik vannak, mi?

Ironfist 2012.01.05. 13:07:39

Na, bocs, a tiédre meg csak nem válaszoltam.
@spion27:

"Tehát ha az összképet nézzük akkor kb. a Fradi az egyetlen aki eddig nem kapott közpénzt."

Lehetséges. Nem tudom, nem is érdekel, mert itt nem ez a lényeg. Hanem hogy biztos hogy ez most időszerű volt? Ilyenkor kell a szórakozásra tengernyi pénzt kidobni (azt nem tagadhatod, hogy a magyar fociba ölt pénz csak ablakon kidobott pénz), amikor lassan már Etiópia is rajtunk röhög, hogy csődbe megyünk?

Eznemkutya 2012.01.06. 01:49:41

@Ironfist:

Provokátor! Nem fenyegettelek! Nem tudsz felhúzni! Mondd csak tovább a hülyeségeidet!

@spion27:
És Te most miért sírsz, amikor a Fradi kap támogatást? Te hol voltál akkor mikor a Vidi kapott? Itt károgtok csak...

Még jó, hogy csak itt...

Ironfist 2012.01.06. 02:27:01

@Eznemkutya:
"Mondd csak tovább a hülyeségeidet!"

Ugye hülyéknek csak hülyeség jár =)

Eznemkutya 2012.01.06. 02:38:47

@Ironfist:
"Ugye hülyéknek csak hülyeség jár =)" = TE már csak tudod! :D

Ironfist 2012.01.06. 11:40:14

@Eznemkutya:
"TE már csak tudod! :D"

A gúnyolódásod is ritka béna, tipikus fradista béközepes nyomi vagy :D Hogy jön ide, hogy én már csak tudom? Talán én csak hülyeségeket kapok? :D Elárulom, csak a hozzád hasonló senkik, akik nem tudnak érvelni, árasztanak el olyan baromságokkal, mint te, aki meg tud vitatkozni, az vitatkozik, érveket hoz fel. És képzeld el, velük én is - kapaszkodj - vitatkozom. Nahát! Meglepő, mi? Mi mindenre képes az ember, ha értelmet lát, ugye? Kár, hogy te ezt sose tudod megtapasztalni, mert az, hogy "Deakkorisnekemvanigazamésrohaggy'atokmegmind!" az nem igazán az érvek érve... ;)

Eznemkutya 2012.01.06. 14:20:07

@Ironfist:

Drága Istenem! Te milyen egy primitív "ember" vagy! :D

Te csak provokálsz! De itt legyen vége! Szép hétvégét! ;-)

Ironfist 2012.01.06. 14:34:17

@Eznemkutya:
Próbáltam veled értelmesen beszélni, de neked az egészből annyit seikrült felfognod, hogy "má megin báncsák a szegény drága fradikát, brühühüüü"...

Na most ezzel, azt hiszem lezártuk az értelmes beszélgetést - én legalábbis ott lezártam, részedről meg nem is volt ilyen soha. Onnantól mégis mit vártál? Hogy előadást tartok neked makroökonómiából? Mikor az eddigi kommentjeidből az derült ki, hogy talán azt sem tudod, mi az? Ne nevettess már...

Eznemkutya 2012.01.07. 13:38:51

@Ironfist:

Én nevetek Rajtad! :D:D:D:D (bocs, röhögök!)

Ironfist 2012.01.07. 15:10:20

@Eznemkutya:
Tedd, ez is téged jellemez, meg az IQ-dat. ;)

Eznemkutya 2012.01.07. 17:15:55

@Ironfist:

De kis cuki vagy! Pötsköszörű! :D:D:D

Ironfist 2012.01.07. 19:43:57

@Eznemkutya:
"De kis cuki vagy! "
Cuki? Fujjbazmeg, buzi vagy?

Ironfist 2012.01.07. 20:19:04

Ja, fradista kis senkiházikám, érvrendszered mélysége erőteljesen erre emlékeztet:
www.youtube.com/watch?v=vTAqyXeNSko

Eznemkutya 2012.01.07. 22:27:01

@Ironfist:

Te vagy a buzi, Te szarrágó provokátor köcsög! Sorvadj el Te kukiharapdáló kis szar! :D

Ironfist 2012.01.08. 07:32:59

@Eznemkutya:
"Te vagy a buzi, Te szarrágó provokátor köcsög! Sorvadj el Te kukiharapdáló kis szar!"

Tyűűű, ezek aztán a komoly szavak... Kb mint az ovodás, aki ismételgeti, hogy "Nem , mert te vagy a hülyeee", csak éppen életében először látott South Parkot, és azt hiszi, hogy a káromkodás vicces. Tényleg, ha ilyen szegényes a szókincsed, akkor kezdem elhinni, hogy tényleg a fradisták közt szocializálódtál...

Béla Bácsi 2012.01.08. 14:07:51

@Eznemkutya: Az nem igaz, hogy a blog szerkesztői, alapítói, üzemeltetői nem látják, hogy ez a figura egész nap itt lebzsel, és mindenkit elüldöz a hihetlen primitívségével, óvodás érvszintjével, a gyűlöletrohamaival, szitokáradataival.
Én megértem, hogy sok pszichológus azt tarja, hogy még komoly esetekben is terapeatikus hatása van annak, ha a beteget a normális külvilágba eresztjük, ahol interaktust hajthat végre a normális emberekkel, de a terápia nem mehet a normális környezet kárára. (Bár....ahogy Magyarországot most elnézem...nem is olyan kirívó talán szegény Vasököl, mióta a "demokratikus erők" újra felemelik lesújtott fejeiket a porból, hogy a zsarnoksággal szembeszálljanak....)
Ez az én szótáramban egy közelgő új "Megváltást" jelent (sajnos). Mikor közelmúlt történelmünkben ennyi hagymás birkahústól bűzölgő szájú proli meg "művész" és "értelmiségi" elkezdett nyekeregni egyszerre, nem sokat késtek már a "megváltók" : Kohn Béla és Rosenfeld Mátyás!...
Ja, és akkor mind ez a verbális atrocitáshullám tettekre lesz újra váltva valami új Andrássy úti épületben, pont az ilyen idült, fanatikus barmok által, mint Vasököl, mert ő (ugyebár) oda súlyt, ahova köll!...

Eznemkutya 2012.01.08. 18:00:10

@Béla Bácsi:

;-) Köszi! :)

De amelyik kutya ugat, az nem harap! :) Ez meg főleg nem! :)

Eznemkutya 2012.01.08. 18:07:44

@Béla Bácsi:

A vasba csak beletörik az ember foga, bár szerintem ő puhafém...:D

Ironfist 2012.01.08. 19:25:40

Eh, látom megjött Béla bácsi is... remek, megtalálta a zsák a foltját XD

Béla Bácsi 2012.01.08. 20:54:20

@Eznemkutya: Inkább fostos kutyaszar. :)

süti beállítások módosítása