Skip to content


       Szűrés lista

Lasztovicza minden nap munkát végez

Az azori kiruccanás után a megyei közgyűlési elnökök okosan lapítanak....egyet kivéve.

Lasztovicza Jenő úgy érezte, itt az ideje előbújni az ismeretlenség homályából.

A Veszprém megyei Önkormányzat honlapján ez a pozitív hír fogadja a látogatót:

 

Aztán máshol elolvashatjuk a részleteket:

"A javaslat szerint az illetményalapnak a megyei önkormányzat esetében adható legmagasabb, 2,6-szeres szorzata a Veszprém megyei képviselőknél 2-szeres szorzatra módosul, azaz 80 ezer forintra.

A közgyűlés bizottsági tagjait az alapdíjon felül havonta megillető tiszteletdíj mértéke a korábban megállapított - az alapdíj 45 százalékának megfelelő - összegről az alapdíj 23 százalékának megfelelő összegre módosul. A bizottság elnökét, valamint a tanácsnokot az alapdíjon felül havonta megillető tiszteletdíj mértéke a korábban megállapított - az alapdíj 90 százalékának megfelelő - összegről az alapdíj 85 százalékának megfelelő összegre módosul.

Az előterjesztéssel kapcsolatban Orbán Imre (Jobbik) megjegyezte: ha a képviselők tiszteletdíja csökken, akkor csökkenjen a megyei elnöké és alelnöké is.

Lasztovicza Jenő (Fidesz-KDNP) megyei elnök válaszában kifejtette: az elnök és alelnök tiszteletdíja az elmúlt hat-nyolc évben egy fillérrel sem nőtt, holott minden nap munkát végeznek, nemcsak havonta egyszer foglalkoznak a megye dolgaival. Nem vettek fel jutalmat, amit elődeik folyamatosan megtettek, és költségtérítést sem.

A közgyűlés megszavazta a tiszteletdíjak csökkentését."

Ezután megnézzük Lasztovicza adatlapját a parlament.hu-n:

És a vagyonnyilatkozatát, amiből kiderül, hogy

- egy vásárolt, és kettő örökölt ingatlana
- egy 12 éves Seat-ja
- 3,55 millió forint és 4.612 euró megtakarítása
- 5,466 millió OTP-lakáskölcsöne

van,

valamint az, hogy

- közgyűlési elnökként havi bruttó 600 ezret kap
- 94,088 %-ban tulajdonosa, és ügyvezetője a Badacsony Étterem Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-nek

Végezetül megtekintjük az önéletrajzát:


"Születési hely, idő:
1961. december 21-én született Kiskőrösön.

Végzettség:
1980-ban a budapesti Szent László Gimnáziumban érettségizett.
1986-ban szintén a fővárosban, a Kertészeti Egyetem növénytermesztő szakán szerzett diplomát.

Munkahely:
1986-tól 1988-ig a hajósi Hosszúhegyi Mezőgazdasági Kombinátnál dolgozott a palackozó üzem helyettes vezetőjeként.
1989-től 1998-ig a Badacsonyi Pinceszövetkezet borászati vezetője Badacsonytomajban.
A Vinum Vulkanum borlovagrend tagja.
A 2000-ben alakult Badacsonyi Borút Egyesület elnöke.
A Tapolcai Sportcsarnokért és Fedett Uszodáért Alapítvány alapító tagja.

Politikai életút:
1994 novemberében belépett a Fideszbe, 1998-tól pártja városi elnöke.
Az 1998. évi országgyűlési választásokon Veszprém megye 4. számú, Tapolca központú választókerületében szerzett mandátumot. 1998-2002-ben az idegenforgalmi bizottság alelnöke, de a területfejlesztési bizottságban is tagságot vállalt. 1999. július 15-től a kormányváltásig a gazdasági miniszter turisztikai tanácsadó testületének, az Országos Idegenforgalmi Bizottságnak az elnöke.
2002. április 7-én már a választások első fordulójában megvédte tapolcai választókerületi mandátumát. Az új Országgyűlés megalakulásától, 2002. május 15-től az idegenforgalmi állandó bizottság elnökeként dolgozik.
A 2006. évi országgyűlési választásokon Veszprém megye 4. választókerületében egyéni mandátumot szerzett. 2006. május 30-tól a sport- és turisztikai bizottság elnöke.
Jelenleg a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének az elnöke.
Elnöke a Közép-dunántúli Regionális Egészségügyi Tanácsnak, a Veszprém Megyei Területfejlesztési Tanácsnak, a Veszprém Megyei Védelmi Bizottságnak.
Tagja a közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanácsnak és a Magyar Olimpiai Bizottságnak.
2010. április 11-től ismét egyéni mandátumot szerzett Veszprém megye 4.-es számú, Tapolca központú választókerületében.

Egyéb
Nős, három gyermek édesapja."
 

 

Most pedig háromra együtt leborulunk.

Címkék: fidesz bizarr pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr994122599

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Parajelenség a Deák téri metroállomáson 2012.02.17. 19:31:44

Egyre inkább biztos, hogy az idegenek Magyarországon készülnek inváziós hadjáratukra, ahogy azt már lelepleztük előző posztunkban.A mai napon a Deák téren gyanútlanul a metrojáratukra váró fiatalok egyik pillanatról a másikra elveszítették a nadrágjuka...

Trackback: A 47000 Ft ürügyén 2012.02.17. 11:38:54

Újabb nagyágyú szállt be a 47000 Ft dicsőítésébe. Matolcsy György és Zsiga Marcell után ezúttal Pintér Sándor. Szerinte is jól meg lehet élni ebből az összegből, igaz ő már kicsit árnyalta a képet. Véleménye szerint akkor lehet megélni a 47000 Ft-ból, ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lyken 2012.02.17. 09:09:30

Vastagbőr, de ez legalább dolgozott egy keveset. Bár a szerzett ismeretei láthatóan kezdenek belőle kiveszni a politikai agymosás hatására.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 09:34:07

Én még mindig tartom, teljes vagyonzár amikor megválasztanak bármilyen politikai tisztségre, minden családtagod évente átvilágítva és nem vállalhatnak állami tisztséget, te pedig kapod a minimálbért és aztán elhiszem hogy értem dolgozol, nem a pénz vezérel, nem nyerészkedni akarsz hanem a közösségért cselekedni.

Egyébként ez dolgozott 2 évet is! Durva, kész csoda hogy sikerült politikussá küzdenie magát, ebben az országban a végzett munka és a politika kizárja egymást...

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.17. 09:52:26

Pártállástól függetlenül minden politikust egy az egyben fel lehetne akasztani azon egy vádpont alapján, hogy politikus. Tisztességes ember ugyanis nem jut el a politikában vezető helyre, főleg Magyarországon nem.

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.17. 09:54:08

@Jani haverja: Kiegészítés: Nemhogy tisztességes ember nem jut el oda, de még a közepesen, vagy a nagyon tisztességtelen sem. Ahhoz, hogy valaki politikus legyen Magyarországon, ahhoz különlegesen tisztességtelennek kell lennie.

Ironfist 2012.02.17. 09:56:35

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
"Én még mindig tartom, teljes vagyonzár amikor megválasztanak bármilyen politikai tisztségre, minden családtagod évente átvilágítva és nem vállalhatnak állami tisztséget, te pedig kapod a minimálbért és aztán elhiszem hogy értem dolgozol, nem a pénz vezérel, nem nyerészkedni akarsz hanem a közösségért cselekedni."

Ez így elméletben jól hangzik. Csak szerinted mennyi ideig volna korrupciómentes a parlament ilyen minimálfizu mellett? Szerinted nem virágozna fel a lobbizók aranykora pillanatok alatt?

De mondjuk ez a válasz ütött:
"az elnök és alelnök tiszteletdíja az elmúlt hat-nyolc évben egy fillérrel sem nőtt, holott minden nap munkát végeznek, nemcsak havonta egyszer foglalkoznak a megye dolgaival. Nem vettek fel jutalmat, amit elődeik folyamatosan megtettek, és költségtérítést sem."

Neee, minden nap dolgoznak, és nem nőtt szegényeknek a tiszteletdíja? És - kapaszkodni - NEM VETTEK FEL JUTALMAT! Azta, nem vettek fel jutalmat azért, mert a munkájukat végzik, és ezért kéne hálásnak lennünk? Bár, ha megnézzük a BKV-t....

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2012.02.17. 09:58:37

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Mindennel egyetértek. A képviselők semmilyen szinten ne tekintsék a közszolgálatot fejőstehénnek. Ha képviselő, politikus stb. akar lenni valaki, azt tegye elhivatottságból és ne pénzért.
A végzett munka és politikusság az ő esetében nem egymást kizáró tényezők. Az általa végzett tevékenységekhez egyik helyen sem kellett túl nagy felkészültség, sem ész.

Ironfist 2012.02.17. 10:07:48

@dr.the_lonewolf:
"Ha képviselő, politikus stb. akar lenni valaki, azt tegye elhivatottságból és ne pénzért."

Igen, és az emberek meg mondjanak le önként minden magántulajdonukról, dolgozzunk elhivatottságból, és minden legyen közös, és mindenki tudja visszafogni magát, hogy csak annyit fogyaszt, amennyi kell neki, és kár, hogy ez nem működik. Amíg ember lesz, addig korrupció, és harácsolás is fog létezni. Az elhivatottság szerintem genetikai hiba, ugaynis a többség nem elhivatott, hanem azért tesz valamit, hogy előrejusson. És aki nem jut előrébb, az lemarad, ergo a Darwinizmus szerint kihalásra van ítélve, mert eltapossák azok, akik nyomulnak egyre feljebb, egyre tökéletesedve. És ez valahol rendben is van, csak azért a politikusok elfelejtik, hogy mindenközben "EMBEREK" is vagyunk, elváltunk már az állatoktól, hogy ennyire gerinctelenül, másokkal mit sem törődve jussunk egyre előrébb. Ugyanis az ember - elvileg - tud gondolkozni, és tudja, hogy ha ma megzabál egy tehenet, akkor kurva jól lakik, de ha kibírja egy kicsit tejen, és összehozza a szomszéd bikájával, akkor hosszú távon mindketten jo9bban járnak - most azt magyaráztam virágnyelven, hogy miért léteznek - elméletileg - nemzetek.

Ironfist 2012.02.17. 10:09:29

@Ironfist:
Folyt (nem is tudom, miért küldtem el előbb :D ): a poltikusok pedig ezt nem hajlandóak felfogni (meg még néhány gusztustalanul magasra tört akasztófavirág), hogy azzal, hogy ők nagyon jól járnak, hosszú távon mindenki szopni fog - még ők is.

nagyon_buta 2012.02.17. 10:21:49

én, meg tipikus magyar gondolkodást látok, Jenő tudja, hogy kitől lehet elvenni és miért, csak ő érdemli meg a tisztelet díjat, fizetést stb.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.02.17. 10:24:40

"nem vagyunk rád méltók, ó, mester!"

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 10:27:56

@Ironfist: Ja, hát igen, mert most tényleg korrupicómentes...

Ironfist 2012.02.17. 10:31:39

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Ezt nem mondtam. De hogy onnantól kezdve mégannyira se lennének önállóak, mint most, az biztos.

morgás joga mindenkit megillet · http://morgasjoga.blog.hu/ 2012.02.17. 10:49:21

Miért baj az, ha valaki oly sok mindenhez ért? (bor, egészségügy, védelem, turisztika, településfejlesztés, olimpiai mozgalom? megyei és országos szinten is?) És mindent egyszerre, szívvel-lélekkel, teljes erőbedobással, nap mint nap csinál?

megjegyezni kívánom, hogy a szja-módosítások miatt az ugyanannyi neki nem ugyanannyi, hanem jóval több ...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.17. 11:02:52

@Ironfist: Nézd, ha most mutatsz egy becsületes, valóban csak a fizetéséből élő politikust aki minden javát az ADÓZOTT jövedelméből szerezte akkor hamut a fejemre. Most is azt és úgy korrumpálsz akit akarsz. Mr. 20% és a társai kilóra vehetők és ha kéred még díszzacskót is kapsz hozzá...

Viktus 2012.02.17. 11:09:26

Ennek is kemény élete volt-van-lesz ...

Sanyika027 2012.02.17. 11:26:33

Szép gyűjtemény, de akkor már nézd meg a többi képviselőt is...minden pártnál...végezz alaposabb munkát!

Énbagoly 2012.02.17. 11:26:47

@morgás joga mindenkit megillet: ott a pont. Három gyereke van, azután mennyi is az adókedvezmény?

Különben meg:
www.origo.hu/nagyvilag/20120217-lemondott-christian-wulff-nemetorszag-szovetsegi-elnoke.html
Remélem követőre talál kis hazánkban.

2012.02.17. 11:46:21

Rég múlt időben a politikát "úri huncutságnak " tartották.
Ma pedig már ott tartunk, hogy politikusi bünözők.
Ám a legcsodálatosabb az, hogy ha lopnak, csalnak és hozzá hazudnak, mindezt a keresztény szellemű, polgári értékrendű vezérelvként tüntetik fel.
Na olyankor azt várom, hogy mikor szakad rájuk az ég, erre a sok megélhetési képviselőre.

morgás joga mindenkit megillet · http://morgasjoga.blog.hu/ 2012.02.17. 11:50:17

@Énbagoly: és ne is számoljuk az egykulcsos adóból fakadó előnyöket ...

morgás joga mindenkit megillet · http://morgasjoga.blog.hu/ 2012.02.17. 11:58:59

@Énbagoly: egyébként én már azzal is megelégednék, ha Hoffmann Rózsa szavai indítanának lavinát, mely szerint a nemzet javát és felemelkedését "köztudottan nem jogászokkal, nem kommunikációs szakemberekkel, nem szociológusokkal lehet felgyorsítani" ...

[-_-] 2012.02.17. 12:19:17

Micsoda nagyszerű ember ez is…

Énbagoly 2012.02.17. 12:25:35

@morgás joga mindenkit megillet: Hát, a kormány, és a fidesz hány százaléka tűnne el a süllyesztőben? A vezérrel együtt? :)

morgás joga mindenkit megillet · http://morgasjoga.blog.hu/ 2012.02.17. 12:33:41

@Énbagoly: nekem mindig az az ősrégi vicc jut az eszembe:
- mi az, ötszáz jogász egyszerre a tengerfenéken?
- ígéretes kezdet ...
itt a foglalkozás tetszőlegesen behelyettesíthető ...

gondolom, egy gyorsnaszádból is kidobható az, ami nem szolgálja a küldetést (a nemzet felemelkedését).

morgás joga mindenkit megillet · http://morgasjoga.blog.hu/ 2012.02.17. 13:23:48

@sz4sz4: reneszánsz emberek minden kurzus alatt vannak, ezt már Pelikán elvtárs óta tudjuk ... max. az általuk okozott kár nagyságrendjében vannak különbségek. És ez utóbbi pártállástól független

The Ghost Wolf O1G · https://www.youtube.com/watch?v=Hy6Cf9nGNiw 2012.02.17. 13:37:00

@Ironfist: Nem azt írtam, hogy mondjanak le minden vagyonukról, hanem azt szerettem volna mondani, hogy a politikát ne tekintsék kizárólag pénzszerzési lehetőségnek. Lásd, Papcsák, Orbán, Zsiga Marcell, és a többiek, mindkét oldalon. Az nem opció, hogy mindenki csak arra gondol, ha pozícióba kerül, hogy minél gyorsabban megszedje magát, és pozícióba helyezze a retyerutyáját. Lásd Vitézy Dávidka, Zsiga Marcell és Papcsák Ferenc rokonai.

Viktus 2012.02.17. 14:21:31

Luxuslakást kapott
a miskolci vagyonkezelő vezére
2,7 milliót költött az eladósodott cég csak a bútorokra. A polgármester vizsgálatot rendelt el.

index.hu/belfold/2012/02/17/luxuslakast_kapott_a_miskolci_vagyonkezelo_vezere/

Miskolcon sem éhezik mindenki. Nekik sem 47 ezerből kell tengődni ...

Zuzu Petals 2012.02.17. 14:44:47

Nagyon jó, nagyon jó. De miért ilyen pitiáner faszságokról posztoltok mostanság? Vannak itt igazi vastagbőr témák: MALÉV, új drogstratégia (a civil szervezetek és a szakértők 10! órát kaptak a véleményezésre) stb., stb.

molaris 2012.02.17. 15:20:43

@Jani haverja:
"""Jani haverja · alfa-kontakt.info/ 2012.02.17. 09:52:26
Pártállástól függetlenül minden politikust egy az egyben fel lehetne akasztani azon egy vádpont alapján, hogy politikus. Tisztességes ember ugyanis nem jut el a politikában vezető helyre, főleg Magyarországon nem.""""
KORREKT!!!

@Ironfist:

"""Ironfist 2012.02.17. 09:56:35
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
"Én még mindig tartom, teljes vagyonzár amikor megválasztanak bármilyen politikai tisztségre, minden családtagod évente átvilágítva és nem vállalhatnak állami tisztséget, te pedig kapod a minimálbért és aztán elhiszem hogy értem dolgozol, nem a pénz vezérel, nem nyerészkedni akarsz hanem a közösségért cselekedni."

Ez így elméletben jól hangzik. Csak szerinted mennyi ideig volna korrupciómentes a parlament ilyen minimálfizu mellett? Szerinted nem virágozna fel a lobbizók aranykora pillanatok alatt?

De mondjuk ez a válasz ütött:
"az elnök és alelnök tiszteletdíja az elmúlt hat-nyolc évben egy fillérrel sem nőtt, holott minden nap munkát végeznek, nemcsak havonta egyszer foglalkoznak a megye dolgaival. Nem vettek fel jutalmat, amit elődeik folyamatosan megtettek, és költségtérítést sem."

Neee, minden nap dolgoznak, és nem nőtt szegényeknek a tiszteletdíja? És - kapaszkodni - NEM VETTEK FEL JUTALMAT! Azta, nem vettek fel jutalmat azért, mert a munkájukat végzik, és ezért kéne hálásnak lennünk? Bár, ha megnézzük a BKV-t...."""

Rövid úton megoldható: lásd a régi kínai gyakorlatot.
Fekete pízecske, bűnpártolás, vesztegetés, visszaélés, stb.:
- nyilvános lefejezés.
Az eset napvilágra kerülése után két héttel. Na, legyen három hét!!
De ne menjünk messze, csak jó Kálmán királyunk törvényeit emeljük vissza a jogrendbe.
Persze, akkor még a liberális jogvédők nem verték a nyálukat.
Most velük kellene kezdeni!!!!!!!!

molaris 2012.02.17. 15:28:10

@Viktus: Reagálnék a linkre:
(index.hu/belfold/2012/02/17/luxuslakast_kapott_a_miskolci_vagyonkezelo_vezere/?rnd=118)
Csak egy kérdés: ilyen fontos pozícióban, ahol nap, mint nap szakad bele a melóba, nem érdemli meg???XDXD
Szerintem nem csak ezt, hanem sokkal többet.
Napi háromszori étkezést, 24 órás személyi védelmet, valamint ruhaellátmányt is- bármelyik börtönben!!!!!!

molaris 2012.02.17. 15:32:09

@Zuzu Petals:
Gutaütésre vágyakozol???
Csak lassan és mértékkel. Így az arzénhez is hozzá lehet szokni.
Az egészségügy nincs abban az állapotban, hogy mint új és fiatal stroke- ost megfelelően ellásson.
A folyosó hideg, és ha a portás nem megy budira, napokig ott fekhetsz..
Hiányzik ez Neked??? Ugye nem.
Addig meg szép fokozatosan.

Viktus 2012.02.17. 15:53:38

@molaris:

Magyarországon ez max. egy ejnye-bejnye v. esetleg egy csúnya "mitkeresoszkópéterwizer"

ketroot 2012.02.17. 16:26:40

Nekem 2006 óta a nettóm ugyanannyi, kivéve, amikor nem ebben az országban dolgoztam (azt most inkább nem mondom minek nevezem magam, hogy visszajöttem ide).

Juhé.

Bee-zony 2012.02.17. 18:05:36

@Jani haverja: „Pártállástól függetlenül minden politikust egy az egyben fel lehetne akasztani azon egy vádpont alapján, hogy politikus. Tisztességes ember ugyanis nem jut el a politikában vezető helyre, főleg Magyarországon nem.”

Ha így történne, akkor nem lennének politikusok. Akkor viszont, ki, mi, és hogyan lenne? Más néven ugyanezt a tevékenységet végzők lennének? Akkor az más néven politikus, és a lényeg nem változik.
Így az elgondolás demagóg, és nem működik, ami pedig több mint bűn, hiba.
Ha nem tetszik a rendszer, csinálj másikat. De az tényleg legyen jobb és működjön!
Úgyhogy neki lehet futni másodszor is, ha valaki komolyan gondolja, és lehet tanulmányozni az ide vonatkozó dolgokat, mint pl.:

Politika
hu.wikipedia.org/wiki/Politika

Politician
en.wikipedia.org/wiki/Politician

Viktus 2012.02.17. 18:06:16

Meg lehet élni havi 47 ezer forintból, mondta egy fideszes képviselő, vagy legalábbis el lehet belőle indulni a a szerény, de biztonságos megélhetés felé, mondta Matolcsy György. Megpróbálok, elindulok. Napi 1621 forintot szánok magamra a február 17-e és március 17-e közötti időszakban, ennyiből kellene kihozni az ételt és a rezsit és a... – és máson alighanem kár gondolkodni. A minisztériumtól életvezetési tanácsot, a képviselőtől választ nem kapok, hát önerőből kezdek az egykori minimálbéresnél is nagyobb kalandomba.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/17/47000_1/

:D

Bee-zony 2012.02.17. 18:14:18

@Viktus: A hozzá tartozó stílszerű telefonszám: 127-120 (egy-két hét, egy-kettő nulla).

Viktus 2012.02.17. 18:27:34

Az állítás: „A Start-programban résztvevők 47 000 forintot kapnak, ami szerény, de biztonságos megélhetés felé vezeti azokat, akiknek korábban 28 500 forintból kellett megélni” – Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter parlamenti bizottsági meghallgatásán.

A tények: A nemzetgazdasági miniszter almát a körtével hasonlít össze. A közmunkáért, amiért most 47 029 forintot fizetnek, korábban 60 236 forint járt. 28 500 forintot a közmunkát nem végzők kaptak, nekik most 22 800 forint jár.

Az ítélet: Hamis.

index.hu/belfold/igazamiigaz/2012/02/17/47_ezer_forintot_kapnak_akik_eddig_28_5_ezret/

Bee-zony 2012.02.17. 18:28:13

Nekem ebből a hírből, és a hozzá tartozó mentalitásból az jött le, hogy a fent lévők meghúzzák az alul lévők nadrágszíját, azért mert spórolni kell.
Nehogy már a gazdagok legyenek szegényebbek, nem; a szegények legyenek még szegényebbek, az a tuti – a még szélesebb körű nyomorhoz és a polgárháborúhoz. Ez már 1514-ben is bevált, és 2014-ben az újabbkori feudalizmusban is beválik, ez tuti. 1526-ban jött a török, és a mohácsi vész. 2026-ban pedig jön a zsidó, és addigra mohácsivészviktória is visszajön a többi kártevőhöz… Ez a totálkár, nem a Trabantból lett porse.

Bee-zony 2012.02.17. 18:34:28

@Viktus: Pont olyan, mint az aranyként eladott réz. Gagyi.
Gagyizásért le kéne ültetni őket. Kár, hogy nincs aki leültesse…
Így van ez, ha ostobák az aljasok, bűnözők kezébe adják a főhatalmat.

Bee-zony 2012.02.17. 18:47:26

Melegszik a helyzet…

13:51
Tűzrakó hajléktalanok miatt állt le a metró
A Keleti pályaudvar aluljárójában gyújtottak tüzet, a füstöt a metró felé vitte a huzat.

16:22
Magára gyújtotta egy idős férfi a házát Bugyiban
Bővebb információt később ad a rendőrség.

-

József Attila: Tél

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.

Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

-

Már nem az a kérdés, hogy meglesz-e, hanem az, hogy mikor és hogyan.

Horizont 2012.02.17. 19:42:11

Lasztovicza úr! Miért hazudik?
"minden nap munkát végeznek" ??????
"Nem vettek fel jutalmat........ és költségtérítést sem" ???????
Ejnye, ejnye!
A zsenik köztünk élnek:
Elnök: Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése
Elnök: Közép-dunántúli Regionális Egészségügyi Tanács
Veszprém Megyei Területfejlesztési Tanács
Veszprém Megyei Védelmi Bizottságnak
Tagja: Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács
Magyar Olimpiai Bizottság
Országgyűlési képviselő:
bizottsági tagság 3 bizottságban
1. A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság
2. Sport- és turizmusbizottság
3. Sportlétesítmények fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó albizottság

ZSENIÁLIS!!!!! Igazad van Laspalmas, le kell borulni nincs mese! Én meg sem várom, hogy háromig elszámolj:)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.02.17. 21:19:04

És most szijjártó péter stílusban:"...Szakítottak az elmúlt nyolc év hagyományaival,jobban kivették a részüket a közteherviselésből..."

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.02.17. 22:09:06

@Horizont: Micsoda felsorolás, anyám borogass. És ez mind Lasztovicza egyszemélyben? Nesze neked álláshalmozás.

Horizont 2012.02.17. 23:16:37

@Prof. Dr. Valahol Máshol:
Isten bizony kisebbségi érzésem van ilyen "nagy" emberek mellett, hogy én csak egy állásban tudtam és tudok helytállni! Mert az ugye nem számít, hogy pluszban volt (van) 3 gyerekem (férjem is) meg egy háztartás! Pénzt ezekért nem kapok és így ugye annyit is érek....
Ha már kifejlesztettek volna egy "utálatmérő" készüléket, én már lerohasztottam volna.....

nápolyi maszti 2012.02.18. 00:04:51

vajon mikor veszi észre ez a megvezetett, békemetelő akárhányszázezer vagy millió, hogy itt qrva cinikusan át vannak b.szva, és halál gagyi emberek, zsigamarcik és hasonlók tollasodnak gátlástalanul az ő péterfilléreikből. Tisztára, mint a középkor, az ősködben tartott tömegekkel és a tejben-vajban fürdő papokkal.

Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi 2012.02.18. 18:47:23

@nápolyi maszti: Soha nem fogják észrevenni. Számomra elég bizonyíték, hogy Széles Gábor ott gyalogolhatott a menet legelején és élve megúszta.

Zuzu Petals 2012.02.18. 19:08:56

@molaris: Attól, hogy nem beszélsz róla a probléma nem szűnik meg létezni, csak belülről emészt.
Ki nem szarja le ezt a kis buzit a fizetésével?! Csepp a tengerben. Nem ezzel kellene foglalkozni, amikor sokkal durvább dolgok vannak szerintem.

molaris 2012.02.20. 08:21:27

@Zuzu Petals:
És ha beszélsz róla? Mármint a nagy dolgokról?

süti beállítások módosítása