Skip to content


       Szűrés lista

Könyvkiadásba kezdett a főideológus

Kerényi Imre páratlan (kormányzati) munkásságát már egy jó ideje nyomon követjük: minden az Alaptörvény Asztalával kezdődött, majd jött a rajzpályázat és a Nemzeti Hitvallás, és az elhíresült festmények. Karrierje - és ezzel nincs egyedül - töretlenül ível az MSZMP-tag moszkvai magyar nagykövetségi munkájától a jelenlegi kormányzati állásáig. Ugyanis nehogy azt higgyük, hogy Kerényi a saját őrülteit valósítsa meg, nem, őt személyesen Orbán Viktor kérte fel és nevezte ki erre a feladatra, Kerényi Imre titulusa: "az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért, végrehajtásának irányításáért felelős miniszterelnöki megbízott". És amíg nyáron több miniszterelnöki megbízottnak "lejárt a megbízatása", Kerényi töretlenül dolgozik tovább.

Mivel külön oldalt kapott a kormányzati portálon, így láthatjuk, milyen projekteken dolgozik:

1. Az Alaptörvény népszerűsítése
2. Alaptörvény illusztrációi - vándorkiállítás: 2014-es választásokig körbeutaztatja a festményeket az országban.
3. Szobrok, közterek - Trianon tanúi
"Öt könyv hirdesse nagyságukat, öt esszé emlékezzen, öt konferencia tisztelegjen, öt televíziós műsor készüljön, öt szobor szülessen, öt közterület viselje nevüket." Ezek szerint szobrot meg még ki tudja mit kap Tormay Cécile, gróf Esterházy János, gróf Bethlen István, Kós Károly, gróf Bánffy Miklós. Természetesen napokra lebontott ütemterv van, amit pontosan be is tartanak.
4. A Nemzeti Könyvtár
Ez a legújabb Kerényi-projekt, 2013 decemberéig 24 könyvet terveznek kiadni, után pedig még százat.

nk_1-7_600px.jpgKerényi nem köntörfalaz, őszinte egy ember:
"Azokat a műveket választották ki, amelyeket a kormány ajánl hívei és leendő hívei számára, a békemenet résztvevőinek. A könyvsorozat arra tesz kísérletet, hogy megfogalmazza a nemzeti oldal saját kánonát. Ez egy kultuszkönyvtár. minden politikai rendszer törekszik és törekedjen is arra, hogy filozófiáját megjelenítse épületekben, szobrokban, könyvsorozatokban."

Az öreg komcsi ideológus nem váli vízzé, számtalan példa van arra a múltban, amikor egy kormány a hívei számára biztosítsa a szellemi-kulturális táplálékot, nagyon szép gesztus, hogy a békemenet résztvevőiről nem feledkeznek meg. 
Csakhogy.
A könyveket nem Széles Gábor fizeti zsebből, hanem a Magyar Állam. Ami ugyebár elméletileg semleges, és nem azért tarjuk fent az adónkból, hogy holmi jobbos-balos-liberális kánonokat erősítsen - közpénzből.

 "A könyvtár köteteit a 100 százalékban állami tulajdonú Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó adja ki. A kötetek tízezer példányban jelennek meg, ebből ötezer a tiszteletpéldány. A könyveket eljuttatják valamennyi közkönyvtárnak, valamennyi iskolai könyvtár számára, és azzal a feltétellel, hogy "berendezési tárgyak legyenek" iskolaigazgatóknak, valamint a jelentősebb települések polgármestereinek. A könyvek eladási ára 2500 forint.
Nem kíván az állam extraprofitot termelni, piacbefolyásoló szerepet nem szánnak neki, szellemi innovációt szeretnének megvalósítani. Ha a kötetek zömét megvásárolják, akkor a program nullszaldós lehet." - nyilatkozta Kerényi.

24 kötet, kötetenként 10 ezer példányban az 240 ezer kötet - nyilván nem piacbefolyásoló mennyiség. Ezek szerint, ha a nem tiszteletpéldányok zömét megvásárolják 2500 forintért, akkor nullszaldós lesz a projekt. Számolgatva egy kicsit kb. 250 millió forintba kerül, hogy az állam könyvkiadásba fog a "hívei számára". 

Az utóbbi idők egyik legjobb interjújában, ahol a két szellemi sasmadár, Bolgár György és Kerényi Imre beszélgetett, Bolgár Gyuri bácsi megpróbálta megkérdezni, hogy ugyan miért kellene az államnak könyvkiadásba fognia?


- Kerényi: ...  azt gondolom, hogy ne fogjuk rá a szocialista kormányokra azt, hogy ízlésterrort gyakoroltak meg tűrtek, támogattak. Ugyanis ez egy nagyon ősi dolog. Énszerintem minden politikai hatalomnak van két alapvető kötelezettsége a politika síkján. Az egyik az, hogy a törvényeit megismertesse az alattvalókkal. Hát a fáraónak a papjai, Szent Istvánnak a dekrétumai stb., és abban a pillanatban, ahogy leírták, lefordították mindenféle nyelvre, és akkor a futárok elindultak a négy égtáj felé. Tehát a törvények megismertetése állami feladat. Egy. Kettő. Minden politikai formáció és politikai hatalom hirdeti a saját filozófiáját. Ennek vannak gusztustalan és vannak elviselhető formái, de ez az államhatalomnak kötelező megfogalmazni önmagát, és erre törekszik a jó állam és a rossz állam is, erre törekszik a királyság, erre törekszik a diktatúra, a köztársaság különböző módszerekkel. A lényege ennek az, hogy minden kormány középületekben, szobrokban, intézetekben, könyvekben, könyvsorozatokban, filmeken stb. igyekszik megnyilvánulni, és hirdetnie kell a saját maga filozófiáját. Ez összefügg az eredményességével, a választási eredményeivel, a népszerűségével. Ez nem az ördögtől való. (...)

- Bolgár György: 
De miért gondolja, hogy a nemzeti könyvtárat majd megfelelő áhítattal, reverenciával fogja a nép a kezébe venni, miközben elmehet a könyvesboltokba, és tízezrével más és más könyveket fog olvasni és más lesz a sikerlistákon és választhat szabadon, kivéve, ha megvonják tőle a választás szabadságát itt is.

- Kerényi: Ez nagyon tiszteletreméltó, amit a könyvekről mond, de például a békemenet szereplői nem így gondolják. Hanem a békemenet szereplői nincsenek megelégedve a Magyarországon uralkodó tradicionális balliberális kánonnal.

- Bolgár György: Hát megvehetik a Wass Albert könyveket százszámra. És ezerszámra.

Kerényi: Megvehetik ezeket is, ha akarják. És képzelje el, meg fogják venni. Mert igény van rá. Igény van Tormay Cécile-re, Herczeg Ferencre, Wass Albertre és egy csomó mindenkire igény van. (...)

- Bolgár György:
De senki nem tiltja a kiadásukat, Kerényi úr, senki nem tiltja.

- Kerényi: Hát ezért adom ki, mert fontosnak tartom, hogy ezek ki legyenek adva, és később kiadjuk Herczeg Ferenceit is, Rákosi Viktort is. Mindazokat, akikről mi azt gondoljuk, fontos, hogy a mi híveink és a leendő híveink olvassák. (...)

- Bolgár György:
De ez állami előnnyel indul. Anyagi előnnyel. És ráadásul politikai propagandaelőnnyel.

- Kerényi: Az államnak az a dolga, hogy a saját eszméit hirdesse, a saját törvényeit hirdesse és erre bizony neki valamennyi közpénzt kell áldoznia. A közpénz fölötti uralomra pedig a választók felhatalmazták. (...) De nem a könyvkiadókról van szó, hanem a politikai életről és az eszmék kiegyensúlyozásáról. A balliberális kánon és a nemzeti kánon összefésüléséről ha úgy tetszik." 


Ha netán egyszer kiderül, hogy Kerényit a 80-as évek óta folyamatosan a komcsik/szocik pénzelik én már azon sem lepődnék meg. Teljesen neki elmagyarázni az "állam" és a "közpénz" fogalmát. Végül is a szocializmusban és most is ugyanúgy mennek a dolgok, állam=hatalom=ideológia, közpénzből.
 
És a végén három tényleg csodálatos Kerényi-videó, nem is tudtam, hogy a "híres" Echo TV-s Demokrata Kör már színpadokon is haknizik, tényleg érdemes megnézni, ne felejtsük el, hogy ez az ember egy szürke állami köztisztviselő, miniszterelnöki különmegbízott.

Kerényi a regisztrációról:


Kerényi a családon belüli erőszakról:


Kerényi a három csodáról:

 

Címkék: állam közpénz kerényi

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr374848495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mdavid89 · http://iranynewyork.hu 2012.10.15. 09:27:36

Az ember azt hinné, hogy már nem találnak értelmetlenebb eszközt a közpénz elköltésére/ellopására, erre itt ez a majom Kerényi, meg a suttyó könyvei...

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2012.10.15. 09:29:13

Komolyan elmebeteg az egész fideszes vezérkar.
Normális helyen az ilyeneket azonnal eltávolitják, mert nem akarják magukat égetni vele...

kenájkikit 2012.10.15. 09:29:57

ez a mondat mindent elmond: "Az egyik az, hogy a törvényeit megismertesse az alattvalókkal"

kenájkikit 2012.10.15. 09:33:09

egyébiránt most már egészen biztos vagyok, hogy van valami nyomdász span

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.15. 09:42:10

@kenájkikit: pontosan ezt akartam linkelni, ez mondhatni erotikus hatással van a retinámra! (=bassza a szememet...).

Te Jimmy! Alattvaló a te kedves édesanyád maximum, az...

hulyeinformatikus 2012.10.15. 09:42:58

@Kőmíves Kelemen: Vedd figyelembe, hogy a Fidesz nem párt, hanem vallás.

ketroot 2012.10.15. 09:50:52

Komolyan, aki bárminemű kritika nélkül még ezekre képes szavazni, az nem komplett.

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.15. 09:52:23

@kenájkikit: ott van a postban: Magyar Hivatalos Közlöny- és Lapkiadó. Őket kb 1 évvel ezelőtt elkezdték durván kitömni közpénzzel, a cél elég egyértelműen látható: a jogi adatbázisok kiadásával foglalkozó cégek (Complex, Opten, HVG-Orac, stb.) kicsinálása azzal a maszlaggal, hogy a "nemzeti jogszabálytár" ingyenes hozzáférést ad majd a teljes hatályos magyar joganyaghoz. (Gondolom a kövér DE! az akkor jön, amikor a piaci szereplők már megdöglöttek, és megvalósul itt is az állami monopólium...)

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2012.10.15. 09:52:40

@Kőmíves Kelemen: Teljesen igazad van. Tegnap ez: hvg.hu/itthon/20121005_Revesz_Mariusz_egy_gyermek_felnevelese_le
ma meg az a Kerényi. JA, és 6 év múlva minden külföldre szakadt fiatal haza akar rohanni, annyira jó lesz. És még csak most kezdődik a hét. Mi lesz még itt péntekig?

Transylvanianmixedgrill 2012.10.15. 10:07:22

Kedves Zero! Van jó pár helyesírási hiba a cikkben, szerintem nézd át még egyszer. ;)

Ami a tartalmat illeti. Bolgár Györgyöt lehet nem szeretni, meg elvhű balliberálisnak titulálni, de hogy egy szinten állna ezzel a sárgakártyás Kerényivel, azt én kérem ki drága Bolgár nevében. És egyébként is, ha ezt, és csak is ezt az interjút nézzük, akkor mi is ezzel a gond nem Bolgár Györgyileg, hanem újságírói szempontból? Szerintem semmi, szóval kár volt Bolgár Györgyöt és Kerényit rögtön "píszí" egy szinten kezelni. Nem egy szint.

Na és ugye Kerényi. Fejtsük meg végre egyszer és mindenkorra ennek a futóbolondnak a ténykedését. Nos, Kerényi egy Wittner Máriához hasonló Michelin-figura, mégpedig a Fidesz nyálcsorgató, félművelt, totál idióta, magyarkodó, nemzetisekedő, hortyskodó, erdélyező, cselédkorszak nosztaligázó nyugger kasztjának sámán figurája, akire azért van szükség, mert benne és ténykedésében magukra ismernek ezek a sárgakártyás idióták, és mivel Orbán Viktor láthatóan e mellé a baromarc mellé áll, így ezeknek a nyálcsorgatóknak ez azt jelenti, hogy Kerényi és az ő eszményei a fősodorhoz tartoznak, tehát illendő, komilfó.
Ez tehát jól jön OV-nek a nyáj összetartásában, amit ugye már többször leszögeztünk, hogy első számú kommunikációs szempont.
Másrészt: nem csak jó, de valójában rossz is, hogy hallgatnak rá a nyálcsorgatók. Ugyanis nyilván OV-nak és csapatának vérciki ez a gyakorló elmebeteg, de ha parkolópályára tették volna, akkor van akkora befolyása a fideszes, szintén nyálcsorgató értelmiség körében, hogy rosszul sült volna el a dolog, és szavazókat vesztettek volna. Így aztán természetesen megegyeztek a Habonyárpiék, hogy "adjuk meg a királynak, ami a királyé", szóval ennek a több százezer futóbolondnak, akinek Kerényi a voodoo sámánja, ne rontsuk el az örömét, mer még megsértődnek és mennek a Jobbikhoz vagy bizonytalannak. No de mit lehet tenni egy túlmozgásos gyakorló elmebeteggel, ha már az erős nyugtatónak szánt parkolópályára helyezés nem alkalmazható? Nos, az ilyen energiától duzzadó embert egyféleképpen lehet lenyugtatni: munkaterápiával! Szóval kitalálunk neki valami nagyon fontosnak, bonyolultnak és történelmi távlatokban is nagy durranásnak TŰNŐ munkát, adunk neki pénzt, paripát, fegyvert is, dolgozgasson csak az Imike, mint amikor a logikai játékot leteszik az elmeosztályon a benyugtatózott páciens elé, az meg nézegeti, eljátszogat, addig se tör zúz. Persze néha napján megsimogatjuk a fejét, jól van, ügyes vagy, sokat fejlődtél, ő persze elmosolyodik, élvezi, hogy dicsérik, ezért aztán még nagyobb elánnal csinálja tovább az álfeladatokat.
Ennyi tehát a nagy titok: Kerényi Imre ténykedése valójában egy az adófizetők pénzén a nagy nyilvánosság előtt folyó pszichiátriai terápia, aminek haszna, hogy a páciens által megoldott álfeladatok eredményei lenyugtatják őt is és a többi beteget is, ők is fakockáznak egy picit, és persze 2014-ben megköszönik a törődést a "doktorbácsinak"...

crey7 2012.10.15. 10:18:07

Látom nem én vagyokaz egyetlen, akit Kerényi elvtárs kakasztott az alatvalózással...

kenájkikit 2012.10.15. 10:18:28

@Seduxen (már NEM dr.): igen a kiadót láttam, megnéztem a honlapjukat, nyomdájuk is van az elérhetőségeknél vannak nevek is:D

NextGeneration 2012.10.15. 10:30:21

"Az államnak az a dolga, hogy a saját eszméit hirdesse, a saját törvényeit hirdesse és erre bizony neki valamennyi közpénzt kell áldoznia. A közpénz fölötti uralomra pedig a választók felhatalmazták."

Közpénz felett nincs uralom te RETEKEGÉR (Még szinkronizálni se kell, ez olyan sötét)

IP gyűjtögető 2012.10.15. 10:30:30

Muszáj mindig előcsalogatni valamelyik bohócot, hogy a bolgárgyörgyi mélységekre emlékeztessük az attól egyébként irtózókat? Ezúttal nem lehetne maszopos módszerek szerint valami önkormányzatnál valami kultúros munkát adni neki ? Na, ez tényleg el lett qrwa.

Agyalap 2012.10.15. 10:34:00

Mi a f@sz?
Lehet Bolgárt komcsizni, szerintem túléli. De ha már valaki ennyire hiteles mint Kerényi, az mit mond a több évtizednyi komcsi seggnyalásáról?
Egyébként kicsit meglágyulhatott már a szürkeállomány a fejében, mert nem látom az összefüggéseket a beszédében.
Pláne a család harmada külföldről... Nem nekik kéne máris rohanni haza a feltámadásba? Inkább kintről osztanák az észt nekünk, ki tetszene kormányzati szerepben.
Tényleg fordítva ülünk a lovon...

jpmjpm 2012.10.15. 10:43:05

pfúúúú, ez a 3 videó nagyon kemény.

csókolom!

sóskatáska 2012.10.15. 10:45:14

Öt könyv hirdesse nagyságukat, öt esszé emlékezzen, öt konferencia tisztelegjen, öt televíziós műsor készüljön, öt szobor szülessen, öt közterület viselje nevüket."

Három Gyűrű ragyogjon a tünde-királyok kezén,
Hét a nemes törpök jussa, kiknek háza cifra kő,
Kilencet halandó ember ujján csillantson a fény,
Egyet hordjon a Sötét Úr, szolganyájat terelő,
Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején.
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Mordor éjfeket földjén, sűrű árnyak mezején.

a végét tudjuk

P.mester 2012.10.15. 10:47:27

remek poszt!

ezt a galamus-interjút nem ismertem, de most mentem, mert szépen kiviláglik belőle, hogy a NER hogyan gondolkodik, különösképp rólunk, "alattvalókról".

jpmjpm 2012.10.15. 10:47:32

szóval nekem a birminghami ortopédorvos (aki 6) miatt kell elmennem külön regisztrálni, annak ellenére, hogy rendelkezem állandó lakcímmel? tök fasza.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.10.15. 10:51:07

Te Zero, valami gixer lehet a word-ös "helyesírási hiba javító" funkcióddal.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.15. 10:52:45

Nézzük pozitívan (csokis fánkkal és sok vaníliás pudinggal nyitottam, igen kiegyensúlyozottnak és békésnek érzem magam a csillió gramm szénhidrától), KÖNYVET nyomtatnak, hogy milyen égisz alatt milyen szerzőket az egy dolog, de ha egy értelmes kötet van köztük és azt elolvassa egy ember akiben akár egy új gondolat is megfogan bármilyen témában máris többet ért mintha a 250 millából vagy mennyiből újabb tucat Blikk szobrot avatna Tóni és Zsuzsi kapna még egy sofőrt meg Audit, hogy ünnepnapra is legyen egy.

Egyébként pedig én imádom ahogy a Fidesz bezsákolt ezekből az avítt, elhasználódott őskomcsikból és a HÍVEIvel (ki látta a South Park idevágó részét a HIVekről?) ezek aszott seggét védeti kommentekben, beszélegetésekben hogy neeem, Pozsgay elvtárs igazából ellenálló volt, Kerényi meg maga a nemzeti polgárosodás élő szobra...:))))))

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 10:53:23

Tudom nem ide tartozik de:
index.hu/belfold/2012/10/14/orban_szerint_majd_hazaternek_a_magyar_fiatalok/

Bazd meg viki!Ha ti nyertek legközelebb,akkor biztos hogy nem fognak hazatérni a fiatalok!
Sőt.Még többen mennek el!

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.10.15. 10:59:32

Ha valakí a HírTV indulásától kezdve figyeli ezt a féreg Kerényit, akkor tudja, hogy a Vastagbőr-díj szobrát simán róla lehetne mintázni.

Nem is értem, hogy eddig még nem szaladt bele az utcán, villamoson, közúti forgalomban, vagy bárhol az országban egy kurva nagy pofánbaszásba. Na igen, ami késik, az nem jön időben...

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.15. 11:00:23

@kifordított nagyanyó: ...illetve ha mégsem akkor majd 2018ban nyernek és aztán pláne, Münchenig fog érni a kocsisor a hazaköltözők okozta dugók miatt...a MAJD jobb lesz elvtársak elég régi játék ebben az országban...

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:00:56

Amúgy az alattvalós dolog nekem is feltűnt.
Milyen kedves.,hogy nem pórnépet mondott.:))
kerényi egy idióta.
Egy pénzbe kerülő idióta.
matolcsi azért többe kerül.

Enrico?Vidéki? Vélemény?

Kutchek (törölt) 2012.10.15. 11:03:37

@jpmjpm: Igazából aki innen kiment Birminghamba, Berlinbe, Seattle-be az már kurávra leszarja, hogy mivel akarják ezek vagy azok etetni itthon.

Az ifjú kdnp-sek Túró Rudis szöszenetén kivül gyakorlatilag leszarjuk azokat, aki nyugatra mennek ki dolgozni, élni. Ellenben hetente esik szó a határontúli magyarságról, meg szavazati jogukról. Pedig számarányukat tekintve az előbbiek sem elhanyagolhatók, sőt.
Utóbbiakat viszont még át lehet baszni, szemben az előzőekkel, akiknek már bőven kijárt a lófasz.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.10.15. 11:09:11

@csizsikpizsik - pique takarodj!:

Magyarországon a következő szakmáknak van/lesz perspektívája:
-felszopólegény
-felszopóleány

Tehát ne legyenek illúzióink azzal kapcsolatban, hogy egyetlen tisztességes magyar SZÁRMAZÁSÚ vílágpolgár is haza szeretne jönni Trógerisztánba.

NYJetsTD 2012.10.15. 11:09:25

@kifordított nagyanyó:
én is azt gondolom amit ovi.... hat év....letöltendő....

dallas .... hümmm : ) bocsi : )))

@NextGeneration: "Közpénz felett nincs uralom"

de látod hogy van....

Aki ezeket hajlandó seggbekúrni (mondjuk ennek kerényi még örülne is) számíthat a szavazatomra...

lomposfarkas 2012.10.15. 11:17:04

Először én is ezt mondtam: alattvaló neked a retkes kurvaanyád Kerényi... aztán rájöttem, hogy ezt a riportot meg kell becsülni, végre őszintén bemutatja a helytartók világnézetét.

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:17:06

@NYJetsTD: Ne akard hogy úgy beszéljek veled,mint a másik két köcsöggel!:))
Véletlenül nyertetek és most nagy a szád.Hét végén mentek Bostonba,bocsi.:))
A 49-ers meg lebőgött pont a Giants ellen.
Amúgy meg Dallas ügyben pozitívan gondolkodom.
Ha Baltimore-ban tudunk úgy játszani hogy kikapunk 31-29 re az rossz nem lehet.
Ha mindig így játszanánk akkor sok elenfelünk nem lehetne.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.15. 11:20:18

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
Bevallom én szeretnék, de ami most van akkor inkább a csatornaparton fogom a seggem árulni bárhol máshol minthogy ide vissza és elég heti egyszer jönni ami azért kurva gáz...:/

lomposfarkas 2012.10.15. 11:21:05

De ez, hogy tényleg volt egy Rákosi Viktor nevű pali, hát ez telitalálat :)

Kutchek (törölt) 2012.10.15. 11:23:58

@kifordított nagyanyó: Honnan tudod, hogy mire gondolt pontosan?

Konkrétan ezt mondta:
"Ha a következő választáson kapunk még négy évre lehetőséget, akkor itt hat év múlva olyan ország lesz, hogy mindenki haza akar jönni"

Több mindenre is gondolhatott:
Ha lesztek olyan marhák, hogy 2 év múlva is rám szavaztok, akkor utána úgy belehomorítunk, hogy
- hazajöttök röhögni
-hazajöttök hálaimára, hogy annak idején tipliztetek
-hazajöttök kivinni az itthon maradtakat
-hazajöttök, mert kint vérciki lesz az életetek miattam

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:32:25

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Olyan sportot ahol nem menő a színészkedés (a la barca) :))

NYJetsTD 2012.10.15. 11:35:41

@Kutchek: jó pár figurának a temetésére hazamennék...

@kifordított nagyanyó: Nézd meg a csoportunkat... mind a négyen u.a. persze hogy lubickolok...
Ha a Dallas tőlünk is mindig csak 31-29-re kap ki, nekem oké... : )))

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.10.15. 11:36:13

@csizsikpizsik - pique takarodj!:

A "kivándorlók" közül ENGEM a saját álláspontomról nem kérdez senki:

Pedig:

1. kijelenthetem, hogy eszem ágában sincsen hazamenni Trógerisztánba. Most már hét éve vagyok külföldön.

2. tovább megyek, ha végképp bepipulok a TRÓGERISZTÁNI NEMOLIGARCHIKUS KORRUPTOKRÁCIÁRA (nem kell sok), a trógerisztáni házamat IS eladom, és a külföldre vezető utat magam mögött BESÒZOM. Feleséggel, három gyermekkel.

NextGeneration 2012.10.15. 11:38:36

@NYJetsTD:
Csak egy ideig türnek az alattvalók, kivéve itthon...
Retekegér meg a bandája uralkodni próbál, due ahhoz nem elég a terror, hanem ész is kellene. Ezek az elbaszott komcsik ezt nem tanulták meg Kádártól. Az öreg csótány legalább ehhez értett, a túléléshez, meg high tudta mikor kill meghalnia...

NextGeneration 2012.10.15. 11:40:07

@NextGeneration:
Off: Köcsög telefon az autokiegészítésével...

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:40:42

@NYJetsTD: Nem tanultatok matematikát és arányokat?:))
Ha Baltimore -Dallas 31-29,akkor Dallas-NyJ Jets 35-17. :))))

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.15. 11:41:59

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:
Én még romantikus vagyok, úgy gondolom hazamennék asszonnyal, gyerekkel, kutyával ha jobb lett a helyzet vagy ha koszorúzhatom pár tucat ember sírját. Ha rosszabb lesz jönnek anyámék és jónapot, így heti egyszer sem kell hazamenni.

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:43:07

@Kutchek: Vagy:Hazajöttök,mert az itthon maradt családtagjaitok fejéhez pisztolyt tartunk.
Náluk ez még valószínű is.:((

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 11:44:23

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Hoki az nálad van otthona kisszobában hülyegyerek!XD

NYJetsTD 2012.10.15. 11:51:12

@kifordított nagyanyó: Ja, aki az ortodox matematikát tanulta.... : )))

NYJetsTD 2012.10.15. 11:52:14

@csizsikpizsik - pique takarodj!: Már agyon hokiztátok a képernyőmet... : )

NYJetsTD 2012.10.15. 11:54:39

Jut eszembe: ezeket a kerényis mázolmányokat meg is lehet venni? Mert nekem nagyon kéne a wc-be a NER mellé...

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.15. 12:02:02

fn.hir24.hu/gazdasag/2012/10/15/gki-100-milliarddal-elszamoltak-a-matolcsy-csomagot/

"A költségvetési kiigazításról azt mondja a kormány, hogy az nem megszorítás. A GKI tételesen végigvette a tervezett lépéseket, és szerinte az intézkedések 80 százaléka negatívan hat a lakosságra. Még így is 100 milliárd forinttal kevesebb lehet a költségvetési megtakarítás, mint amennyit meghirdettek."

Dr. GGG77 2012.10.15. 12:14:30

Papír fronton lehet valami nagyon komoly span. Könyvek ezerszámra, levelek milliószámra...

Istenem, csak megérném, hogy a sitten látom merohadni az összeset.

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 12:17:22

@Dr. GGG77: Ahhoz egy igazi forradalom kellene.
De akkor meg elakadnának az első lámpavasnál....

Seduxen (már NEM dr.) 2012.10.15. 12:20:23

@kifordított nagyanyó: majd jön valami "szaki", és megmagyarázza, hogy unortodoxul értve ez kifejezett SIKER (lehetett volna 300md is a tévedés), illetve tudjuk, hogy erről is a libásgyerek, böszmeferi, illetve az elmúltNEMFIDESZESnyóóóócév tehet.

Plagizáló+Asszonyverő+Gyilkos+Garázda=FideszMaffia 2012.10.15. 12:27:20

Ez a hír csak arra szolgált, hogy következő hírt ne vegyük észre:

-Széles Gábor sikeres 150 darabos Mercedes (bkv) buszbeszerzése.
(Széles = Ikarus hóhér / 90-es évek privatizátora / kormányközeli-nemoligarcha).

-a 150 darab buszt ki fogják szervezni alvállakozóknak. Igen. Az új buszokat gyorsan adjuk oda haveri cégeknek, hadd üzemeltessék azok. Nem ám (esetleg) a régi ikaruszokat, vagy neadjisten saját buszpark fenntartása. Nem. 150 darab Mercit. Azonnal.

Trógerisztáni nemoligarchikus korruptokrácia. Áj láv jú.

jpmjpm 2012.10.15. 12:31:00

"...ez azt jelenti, hogy a békement tagjai finanszírozzák..."

wtf????

akkor ezek szerint ha mostantól bármi történik magyarországon, akkor azt a békement tagjai csinálják?

csókolom.

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 12:53:59

@Seduxen (már NEM dr.): ...és enrikó meg vidéki még mindig sehol.....
Tart még az eligazítás vagy ez nem olyan horderejű téma.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2012.10.15. 12:57:21

hehe
még a végén olvasó nemzet leszünk
(ps.
t. szerki, kimaradt egy szó: >Teljesen neki elmagyarázni az "állam" és a "közpénz" fogalmát.<)

Ironfist 2012.10.15. 13:08:41

@Kutchek:
"Több mindenre is gondolhatott:
Ha lesztek olyan marhák, hogy 2 év múlva is rám szavaztok, akkor utána úgy belehomorítunk, hogy
- hazajöttök röhögni
-hazajöttök hálaimára, hogy annak idején tipliztetek
-hazajöttök kivinni az itthon maradtakat
-hazajöttök, mert kint vérciki lesz az életetek miattam"

Hazajöttök, mert az itthon maradtak végre elkaparnak addigra minket a föld alá.

@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!:

"A "kivándorlók" közül ENGEM a saját álláspontomról nem kérdez senki:"

Mert nem tudsz te semmit! Igenis jó nekünk itthon, és ha az ellenkezőjét állítod, büdösmocskosrohatt'komcsilibsibolsihazaárulóantifülkeforradalmár vagy! PFEJJ!

@kifordított nagyanyó:
"és enrikó meg vidéki még mindig sehol.....
Tart még az eligazítás vagy ez nem olyan horderejű téma."

Szerinted? Csak azokba kötnek bele, amit a 60IQ alattiak még akár kétértelmű dolognak is felfoghatnak, abba, ami már az egysejtűeknek is nyilvánvaló, azt messziről kerülik. Az ilyen típusú kutyák ugyanis nem vitatkozni akarnak, hanem kvázi hirdetni az igét. És ha a logika megcáfolja az igéjülket, akkor bizony azt figyelmen kívül hagyják, csak, hogy továbbra is igazuk lehessen - szerintük igazuk.

"wtf????

akkor ezek szerint ha mostantól bármi történik magyarországon, akkor azt a békement tagjai csinálják?"

Hát, ha valaki a saját politikai nézeteit akarja a saját híveinek, kutyáinak, vagy ugye legújabb kifejezés: alattvalóinak terjeszteni, azt igenis csinálja ő, meg dobják össze a saját kutyái a pénzt, de ne nekem kelljen már ezért IS fizetnem!

Thasaidon · http://zothique.blog.hu 2012.10.15. 13:10:40

"két szellemi sasmadár", ez nagyon nagy szöveg. :-D

A családon belüli erőszakos szöveg zseniális, az ipse láthatóan akkor sem ismerne fel egy bűnügyi statisztikát, ha orra bukna benne.

Egyébként pedig a jóérzésű ember legszívesebben elmorzsolna egy könnycseppet, amikor olyan vitát lát, amelyben Bolgár Györgynek kénytelen igazat adni.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.10.15. 13:32:47

Mindeközben lengyel testvéreink és barátainknál a könyvkiadás már eggyel feljebb lépett a kultusz templomában:

hvg.hu/vilag/20121015_igor_janke_orban_konyv

Agyalap 2012.10.15. 14:25:19

@Thasaidon: "Egyébként pedig a jóérzésű ember legszívesebben elmorzsolna egy könnycseppet, amikor olyan vitát lát, amelyben Bolgár Györgynek kénytelen igazat adni."

:D

Na erre sem gondoltam volna két éve...

NYJetsTD 2012.10.15. 14:26:48

A nap cikke a "fekete macskáról"... ahol ez megjelent, mindenkit kinyiffantott...sajnos a legtöbb időt Magyarországon tölti... : )

index.hu/belfold/2012/10/15/a_fidesz-atok_miatt_bukott_a_litvan_miniszterelnok/

Virt02 2012.10.15. 14:59:47

Az a vicc, hogy pl. a Tormay Cecile (aki mint tudjuk leszbikus volt) A régi ház című könyve elég jó... de hát nekik ki kell adni, mert Celicke rühellte a tanácsköztársaságot... Mondjuk megjelenik itt Kós Károly, aki viszont nem rühellte annyira ezt a 133 napot, sőt, a cocilista Romániában is éldegélt...

Nem vesznek ők ketten össze ebben a könyvsorozatban? :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.10.15. 15:32:55

A második videóban elszólta magát a tetvedék komcsi: "pártunk és kormányunk".

Hiába, a kommunista csak kommunista marad.

Tipikus fideszes karrier.

Thasaidon · http://zothique.blog.hu 2012.10.15. 15:56:06

@Agyalap: Úgy is mondhatnám: bizsereg az agyalapom ilyenkor. :-D

Sváb 2012.10.15. 16:14:57

"Az államnak az a dolga, hogy a saját eszméit hirdesse"

Erre nem jut ár más az eszembe, mint az, hogy z anyád picsáját.

Az lenne a dolga, hogy egy normális, élhető országot hozzon létre, köcsög banda!

titan 2012.10.15. 17:15:25

Nem úgy van, hogy ha egy cégvezető saját céljai megvalósítására elkölti az általa vezetett cég pénzét, akkor lecsukják hűtlen kezelésért és/vagy sikkasztásért?

Le_Penseur 2012.10.15. 17:33:38

A jelenlegi kormánypártok talán legnagyobb vétkének tartom, hogy akárcsak annak idején a szocializmusban, most is fontosnak tartják az ideológiai nevelést. Ideológiai nevelésünkre pedig ránk szabadítják Kerényit, Hoffmannt és a többi szocializmusban szocializálódott rémséget.

titan 2012.10.15. 17:39:25

@Sváb: mit vársz attól, aki alapból összekeveri a kormányt az állammal?

Morcos Kartal (törölt) 2012.10.15. 18:01:19

Az index.hu írja:
"Az unalomtól csak Vadai Ágnes mentett meg minket, ő viszont kihasználta a kínálkozó lehetőséget, és konkrétan lefasisztázta a miniszterelnököt."

Pedig nem is. Tanult ő Sztálintól és Hitlertől is, nem csak Mussolinitől. Ez a cikk konkrétan Hitler államilag terjesztett ideológiáját juttatta eszembe.

Rémisztő, milyen téveszmékben élnek ezek "ott fent". Az állam dolga - KÖTELESSÉGE - az, hogy működtesse az országot, nem pedig az, hogy ideológiákat terjesszen közpénzen. Ők ott csak kiszolgálószemélyzet, akiket mi fizetünk. És ahogy rühellem, ha egy pincér kioktat ételekből vagy italokból, ugyanúgy rühellem, ha egy miniszterelnök, vagy esetleg a megbízottja oktat ki mondjuk erkölcsi kérdésekben. Magánemberként lehet véleményük, el is mondhatják, de mint miniszterelnök NEM KÉNYSZERÍTHET RÁM EGY ÁLTALA JÓNAK ÍTÉLT IDEOLÓGIÁT! Mert onnantól kezdve az már nem demokrácia, hanem diktatúra, jobb esetben csak fasizmus. Rosszabb esetről ne is beszéljünk.
Szóval utálom Vadait, utálom az egész pereputtyát, de a kurva életbe, igaza van.
És ami külön vicc, hogy a fidesz hatalomra kerülésekor a külföldi lapokon kiakadtam, amikor azt írták, hogy Magyarországon egy fasiszta párt nyert. Rohadjanak meg, ők onnan kintről többet tudtak mint én.

És figyeltétek ennek a véglénynek a szóhasználatát? Aszongya, hogy "Az egyik az, hogy a törvényeit megismertesse az alattvalókkal." ALATTVALÓKKAL, bazmeg! Nem állampolgárok vagyunk, hanem ALATTVALÓK! Révész pont a minap haszonállatként aposztrofált minket, ez a darab szar meg alattvalónak nevez.

Hát üzenem innen a mélyből: NEM A KÖZÉPKORBAN ÉLÜNK KÖCSÖGÖK! Bár az értelmi színvonalatokat - már ha ez annak tekinthető egyáltalán - elnézve biztos vagyok benne, hogy ennek nem vagytok tudatában.

@Ironfist: egy lehetőséget kihagytál: hazajönnek, mert a hobbitduce és debil kis háziállatai miatt kibasznak minket az EU-ból. Akkor pedig, aki nem ottani állampolgár, azt kitoloncolják...

@ketroot: van egy pár munkatársam, továbbítom a véleményed feléjük. Nekem nem hisznek.

@Seduxen (már NEM dr.): na, látom Te is ezen akadtál ki. Nekem most a vérnyomásom rendben lesz pár hónapig kávé nélkül is.

kacsa! 2012.10.15. 18:50:39

A legjobb társasjáték a kövezés.

kifordított nagyanyó 2012.10.15. 19:02:42

@zero: Én is néztem a helyesírási hibákat,mintha siettél volna a poszttal.Kettőt legalább találtam.
Öt év blogolás után többet várna az ember.:))
Hiába no,senkiháziak kezében vanm a blogszakma.:))
Nekem most speciel ez a program mindent aláhúz.A jó szavakat is.:((
Amúgy jó a poszt erről a futóbolondról.

Ironfist 2012.10.15. 19:06:53

@zero:
"Chrome-ban nincs, csak a FF-ban."

Cáfolnám, Operában is van :D

nemjogasz 2012.10.15. 19:51:35

Hát ugye válság van, és nem lehet mindenféle felesleges dolgokra költeni, mint pl. felsőoktatás vagy tanárok bérelemelése, esetleg orvosok béremelése. Nem, kérem szépen, ide bizony egy hiánypótló jobboldali propagandakönyvsorozat kell. (kinek van nyomdája arrafelé? mert könyvkiadás, alaptörvény díszkötésben, 25 nemzeti konzultáció..)

vomit 2012.10.15. 21:00:31

ezekbol a szep konyvekbol lehet egymasnak felolvasni, amikor idaig epul a helyzet:
To Fight Hyperstagflation, Greece Will Allow Sale Of Expired Food Products
www.zerohedge.com/news/2012-10-15/fight-hyperstagflation-greece-will-allow-sale-expired-food-products

Geza 2012.10.16. 09:36:27

"Kerényi", honnan ismerős ez nekem?
Megvan: "... Kerényi András, a Budapesti Zsidó Hitközség dél-pesti körzetének 62 éves elnökének.."

Nem tudja-e valaki, hogy rokonok-e, vagy csak véletlen névegyezésről van-e szó?

2012.10.16. 15:31:32

Ez egy gerinctelen csúszómászó , nem egyéb.
Mindegy hogy kinek kell fényesre nyalni a seggét, ha megfizetik, ő megteszi.
De alattvaló a jó k.r.a anyád , te kézzel készített és narancssárgára festett , kétfüles népművészeti agyagedény-- azaz te nyálas büdös köcsög!

Morcos Kartal (törölt) 2012.10.18. 09:19:50

És egy kis adalék Kerényi elvtárs személyiségéhez. Azt mondja magáról, hogy
"Aczél behívatott a parlamenti dolgozószobájába, és a beszélgetés végén a folyosóra ordította utánam, hogy vegyem tudomásul, hogy ebben a hazában csak kormánypárti művésznek érdemes lenni."
Ezt a tanácsot legalább betartotta.

süti beállítások módosítása