Skip to content


       Szűrés lista

A közszolgálati MTVA a melegfelvonulásról tudósít

Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval.
Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?

Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy hosszan elemzték a Tavaras-jelentést, hogy az mennyire elfogult. Másodiknak egyből Vona Gábor és a Jobbik jelentkezett a Deák térrel. Harmadiknak Kocsis Máté Fidesz-kommunikációs igazgató forgatta a szemeit Szilvásy és a maffiabaloldal miatt. Ezek után sorban jöttek a riportok: Schiffer az aktanyilvánosságért, jobb gabonatermésre számítani a gazdák, helyszíni riport Lipcséből, a szakmák világbajnokságáról, itt Czomba államtitkár úr nyilatkozik, majd újra jön Kocsi Máté, de mint Józsefváros polgármester, mivel őstermelő piac nyílt Józsefvárosban. Unbelievable!

És a 17-18. perc táján jött ez:


A 3:47 perces riportban a 30 másodperces felkonf után 1:10-ben foglalkozott magával a felvonulással.

A többi 2 percben pedig:
- A Jobbik hatalomrakerülése után az ilyet betiltják - nyilatkozott a Jobbik-frakció szóvivője
- A KDNP közleménye
- Az előző nap Bajnai végignézte a “Buzi-e vagy?" c. számra történő vetkőzősszámot Juhász Péterrel
- Hosszan mutatják Bajnait

- Ötször is elhangzik Bajnai neve
- Kevés volt a "buzis-jelenet" így a nadrágletolást kétszer is megmutatják

- Tavaras és az EP a melegeket támogatja, de Orbán megvédte a 4000 éves keresztény családmodellt.

Kérem vissza Vígh Andrást!

Bajnai, Bajnai, Bajnai, Bajnai-gárda, Bajnai, Bajnai, Hajdú-Bét, Bajnai, Bajnai, maffiabaloldal, Bajnai, Bajnai  ...

ketto.gif

Címkék: mtva

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr335394007

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Immunrendszer 2013.07.07. 17:22:47

Itt a türelmes nyugodtak egyszerűen kiszervezik magukat a militáns kisebbség uralta terrénumból, onnan, ahol az viszi a szót, akinek a filozófiája katonai természetű....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meridian74 2013.07.07. 12:22:09

@BKV reszelő: a zsidók is tanulták ezt, lehet ragozni még...

GatyaPityu 2013.07.07. 12:24:40

Most ez komoly, ez fáj ennyire a blog szerkesztőinek, hogy a híradó nem jelentkezett fél órás különkiadással, breaking news spotokkal néhány száz (fél ezer) magamutogató, exhibicionista szándékosan provokatív és nyugalmat megzavaró rendezvényről amely mögött szinte már nyíltan a politikai haszonszerzés célja húzódik meg??
Javaslom a blog kedves szerkesztőinek és szimpatizánsainak a www.index.hu oldalt, amelyen péntek óta már szinte csak a buzis cikkek voltak napirenden, mindenféle kontextusban.
Szerintem a közmédiában nagyon is helyes, hogy nem ennek van fő prioritása. És ahogy olvastam a kommenteket pld. az origo.hu-n, bizony az emberek többsége sem igazán kíváncsi erre a felvonulásra és értelmetlennek, felesleges provokációnak tartják -. még akkor is, ha néhány ballib média megpróbálja úgy beállítani ennek ellenkezőjét.

windex 2013.07.07. 12:28:56

@Booksi: buksi, buksi, nagyon kicsi vagy még :-) nem ismered fel, hogy egy hírrel mi a probléma. és azt sem, hogy nem is hír, hanem a hír ürügyén folytatott kampányelem volt. azt sem, hogy az ilyen manipuláció pártsemlegesen mindenkinek árt, annak is, aki nem veszi észre, mint te. ezzel a hírrel nem az a gond, hogy a homárokról szólt. az se, hogy a 3:37-ből 1:10 volt a tudósítás maga, mert ha ennyit szántak rá, akkor lehetett volna 1:10 és kész. a probléma az, hogy volt egy 1:10-es hír, ezt fogták, és hírnek álcázott 3:37-nyi kampányolás lett belőle. tehát mindegy, mi a hír - vagyis mindegy, hogy a homárokról szólt-e, vagy sem, a lényeg, hogy átvernek, hazudnak, ámítanak, parasztvakítanak stb. és aki ezt nem veszi észre és homározik, meg az időarányokkal törődik, az benyalta a fagyit, fogalma sincs, hogy éppen őt magát is átverik, viszont állsát foglal valamelyik szemét banda mellett. de remélem, hogy a következő - 2018-as - szavazások idejére már felnősz, és tudod majd értelmezni, amit eléd tálalnak :-)

GatyaPityu 2013.07.07. 12:30:12

Amúgy meg már sok helyen, sokszor leírtam, hogy ez az egész felesleges.
Egyrészt a melegeket senki, ismétlem senki sem üldözi. Vannak meleg bárok, az interneten meleg társkeresők, legális a melegek regisztrált, azaz jogilag is szentesített élettársi kapcsolata. Felesleges ez a bohóckodás az üldözésről és elnyomásról. Aki pedig nem szimpatizál a melegekkel, azokat ez a rendezvény nem hogy "közelebb hozza", hanem sokkal inkább elriasztja és ellenérzéseket kelt benne. Olvastam kommentet más oldalon egy magát melegnek valló hozzászólótól, aki szerint szintén felesleges és inkább káros ez a fajta parádézás.
Arról nem is beszélve, hogy micsoda rendőri készültség, felfordulás van miatta, olvastam a neten, hogy még gyalog sem lehetett átkelni az Andrássy úton, a metrót korlátozták, stb... Mibe került ez az adófizetőknek?

Lent es fent (törölt) 2013.07.07. 12:30:30

Szeretted volna hogy eloben kozvetitsek, buzikam?

windex 2013.07.07. 12:32:05

@Atro: értelmezési problémád van?

"nem ismered fel, hogy egy hírrel mi a probléma. és azt sem, hogy nem is hír, hanem a hír ürügyén folytatott kampányelem volt. azt sem, hogy az ilyen manipuláció pártsemlegesen mindenkinek árt, annak is, aki nem veszi észre, mint te. ezzel a hírrel nem az a gond, hogy a homárokról szólt. az se, hogy a 3:37-ből 1:10 volt a tudósítás maga, mert ha ennyit szántak rá, akkor lehetett volna 1:10 és kész. a probléma az, hogy volt egy 1:10-es hír, ezt fogták, és hírnek álcázott 3:37-nyi kampányolás lett belőle. tehát mindegy, mi a hír - vagyis mindegy, hogy a homárokról szólt-e, vagy sem, a lényeg, hogy átvernek, hazudnak, ámítanak, parasztvakítanak stb. és aki ezt nem veszi észre és homározik, meg az időarányokkal törődik, az benyalta a fagyit, fogalma sincs, hogy éppen őt magát is átverik, viszont állsát foglal valamelyik szemét banda mellett."

gondolkozz :-) ne hagyd, hogy a "homár, buzi, meleg, homo, stb" szó eltérítsen a lénnyeg felismerésétől és a gondolkozástól :-)

Attilajukkaja 2013.07.07. 12:33:13

@windex:
Ez utobbi hozzaszolasoddal nagyon egyetertek!!!!!

GatyaPityu 2013.07.07. 12:39:00

@windex:
Felfogom amit írsz, de nem tudok veled egyet érteni. Egy kicsit nekem ez hajánál fogva előrángatott magyarázat, de mindegy. Nem akarlak meggyőzni a saját igazamról (gondolom úgysem menne) :)

CSENDES 2013.07.07. 12:41:31

Még egy alvó nick

Lent es fent 0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2008.09.04. óta tag.

uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.07. 12:49:00

@bioLarzen: Az, hogy hány éve vagy angoltanár, semmit nem jelent. Volt nekem olyan angoltanárom középiskolában, akinél (bár ezt így butaság kifejezni, de) nagyságrendekkel többet tudtam. Valami noname főiskolán végzett.

Persze, lehet nézni néhány műsort eredeti nyelven is a tévében, de ezért nem éri meg előfizetést tartani. Egyébként meg sokan állítják, hogy tudnak angolul, de filmeket nem tudnak megnézni, mert nem értik. Az én szememben ők nem tudna angolul. Az nem angoltudás, hogy a munkafüzetben ki tudod tölteni a helyes megoldást, ami nyelvtanilag akár helyes is lehet, de a legtöbb esetben egy natív beszélő sohasem mondana olyat. A közoktatásban egy mesterséges, nem létező angol nyelvet oktatnak. Bár ez nem a te hibád, nem is azért mondom, csak elkalandoztam...

windex 2013.07.07. 12:52:30

@Booksi: hülyeségekkel vagdalkozol, kicsi buksi :-) a meddők nem vonulnak fel, mert a meddőség többnyire fájdalommal jár, ti. ha valaki gyereket szeretne, de nem lehet neki, az fáj, és igyekszik magában elrendezni a dolgot, és aztán minél kevesebbet foglalkozni vele. továbbá a meddőket nem basztatják a primitív emberformájú organizmusok, a homokat viszont igen, pedig az, hogy ki, kivel és mit csinál a hálószobájában abszolút magánügy. téged se szekál senki, hogy análozol-e csajokkal, vagy fiúkkal, vagy kiskorúakkal, vagy öregekkel, vagy szamarakkal, vagy csirkékkel, vagy vetsz-e hurkot a nyakadra közben, vagy kedveled-e a pisi-kaki cuccost, vagy 100 évig csak egy nővel tolod csak misszionárius pózban heti egyszer, ha esik, ha fúj. a te dolgod, csak rád tartozik. viszont ha repülésirányítóként 1 pillanatig figyelmetlen vagy, akkor jöjjön a bünti, pláne, ha belehalnak emberek. érted, mire gondolok? tehát a homároknak is magánügye a hálójuk, viszont felvonulnak, tiltakozásul, mert állandóan olyasmivel szekálják őket, sőt, fizikailag bántalmazzák a primitív tahók, ami magánügy.

a föld népessége meg olyan szinten gyarapszik, hogy indifferens, hogy a homók nem a szaporodást szolgálják. tehát amit írtál, nem érv, nem számít, 10 éve 4 és fél milliárdnyian voltunk, most meg már közel 7 milliárdnyian.

mellesleg, ha ezt hánytorgatod fel, remélem, te se fekszel le nővel, csak ha gyereket csinálsz, különben mi lesz a szaporulattal :-) na persze ez már csak vicc, de tényleg, szedd össze magad :-)

windex 2013.07.07. 12:58:09

@Atro: nem magyarázat, felismerés. és nem hajánál fogva előrángatott :-) ha neked annak tűnik, akkor vagy nem vagy elég figyelmes, vagy naiv vagy. egyetérteni nem kell, így is tisztellek, de gondolkozz el a hírek tálalásának természetén, a saját érdekedben, ne miattam, nem igénylem az elismerést :-) a bejegyzés pedig erről szól, nem arról, hogy kevés-e, vagy sok a homárokra szánt műsoridő.

windex 2013.07.07. 13:00:46

@Lent es fent: látom, nem sikerült felfogni, miről szól a bejegyzés :-) és ellentétben veled - idézlek: "buzikám" - nem nevezlek sehogy, pedig tehetném, ha ilyen éleslátásról tesz tanúbizonyságot a hozzászólásod :-)

segítek:

nem ismered fel, hogy egy hírrel mi a probléma. és azt sem, hogy nem is hír, hanem a hír ürügyén folytatott kampányelem volt. azt sem, hogy az ilyen manipuláció pártsemlegesen mindenkinek árt, annak is, aki nem veszi észre, mint te. ezzel a hírrel nem az a gond, hogy a homárokról szólt. az se, hogy a 3:37-ből 1:10 volt a tudósítás maga, mert ha ennyit szántak rá, akkor lehetett volna 1:10 és kész. a probléma az, hogy volt egy 1:10-es hír, ezt fogták, és hírnek álcázott 3:37-nyi kampányolás lett belőle. tehát mindegy, mi a hír - vagyis mindegy, hogy a homárokról szólt-e, vagy sem, a lényeg, hogy átvernek, hazudnak, ámítanak, parasztvakítanak stb. és aki ezt nem veszi észre és homározik, meg az időarányokkal törődik, az benyalta a fagyit, fogalma sincs, hogy éppen őt magát is átverik, viszont állsát foglal valamelyik szemét banda mellett.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.07. 13:03:48

@Vigyázz autókihajtás!: Nemtom honnan szeded, hogy nem volt az. 2010 előtt is kiakadtam, ha a köztévé elhallgatott valamit, mert akkor is volt ilyen.

Meridian74 2013.07.07. 13:07:01

@sparklie: "Bajnai meg szepen lassan kiiratkozik a komolyan veheto politikusok sorabol"

Mi az hogy szép lassan? Sosem volt komolyan vehető, az aki a komcsi időkben kezdte apja által összelopott céges vagyonokból a pályafutását... ez sosem volt más, mint egy sunnyadék.
ja, amúyg az apja köztörvényes bűnöző...

Ezt is érdekes egy dolog - bár a forrásnak most nem néztem részletesebebn utána:
"„Bajnai Gordon apjának a cége, az International FOOD Kft. búzát vásárolt fel, és sok gazdának csak a felét fizették ki. Aztán hirtelen csődbe ment. Pontosan ezt csinálta, a fia később a Hajdú-Bétnél.
Pontosan azt csinálta a libásokkal amit, az apja a búzásokkal,
„bajnai gordon is magas felvásárlási árat ígért a libatenyésztőknek”, aztán azt olcsóbban gyorsan eladták,
bezsebelték a milliókat, milliárdokat, a gazdákat pedig csak részben, vagy egyáltalán nem fizettek ki semmit. " - Karsai, MSZP"

Booksi 2013.07.07. 13:23:44

@windex: kicsit túl ragálod ezt az egészet. Senkit sem érdekel, hogy magánéletében mit csinál. (Legalábbis a normálisabb részét)
Az intim részetességet megtarthattad volna magadnak. Én még kicsi vagyok. ;)
Azonban a mássággal nem kell kérkedni, és ez itt a probléma.

A szerinted hiradós agymosással csak az a baj, hogy bemutatta a lényeget, tömören. Gondolom sokan ujjongtak volna, ha a másik oldalról is csillogó szemmel figyelik ezeknek a szerencsétleneknek a vonaglását. Ez nem jött össze, és ez itt a baj.

Ha szabadság van akkor ugye nem kötelező szeretni is azt ami nem tetszik. Persze gyűlölni sem, és azzal egyetértek, hogy bántani sem szabad ilyenekért senkit, ha nem zaklat.

A jelenlegi diktatúrában egyébként mégis szabadon vonulhatnak a melegek, nincsenek kordonok mögé zárva az ünnepek az ürességtől kongó utcákon, mint a korábbi demokratikus kormány idején, ahol ténylegesen kockázattal járt, hogy ha közel merészkedsz ( 3-500 méter) valamelyik legitim vezetőhöz, kaphatsz egy jó verést a polkorrekt redőrségtől.

Meridian74 2013.07.07. 13:38:38

A Dataplex ügye sem semmi...
"...Gyurcsánnyal vagy Simorral ellentétben őt nem vonta senki kérdőre, senki sem késztette átláthatóságra amiatt, hogy kire bízta, hogyan, milyen elvek mentén kezeltette és egyáltalán miben tartotta állami vezetőként vagyonát, hogy milyen kapcsolatban van évtizedek óta külföldön élő szüleinek ciprusi cégével, amelynek ügyeit saját bevallása szerint is élettársa intézi, hogy milyen szerepe volt a sávolyi motorpálya beruházás támogatásában, és főleg, hogy mi történt pontosan a messziről büdös Dataplex-botrányban, amelyben továbbra is csak csordogál a magyar rendőrség nyomozása, és amelyben a vádakat az ügyészség és a rendőrség kormányváltás utáni helyzete miatt immár végképp könnyű azzal leverni, hogy politikailag motivált nyomozásról van szó.

(A Dataplex-ügy lényege, hogy a döglődő informatikai vállalkozást 2005-ben offshore-nak látszó ciprusi társaságok vették meg, amelyek közül az egyik a Wallishoz volt köthető. Szeptemberben 2,2 milliárdért kelt el a cég, decemberben pedig hirtelen már az államhoz ezer szálon kötődő Magyar Telekom látott benne óriási fantáziát és fizetett érte 5,1 milliárd forintot a “ciprusiaknak”. )"

forrás: atlatszo.hu/2012/10/15/kis-oligarchatarozo-bajnai-gordon/

Szóval nem kell csodálkozni, ha a MTVA többet foglalkozik bajnaival mint a buzikkal. A buzik ehhez képest nem sok vizet kavarnak.

DR. Smit Pal 2013.07.07. 13:41:26

Orban Viktor sikeresen megvedte hazankat az Europa unio diktaturajatol, erre valaszcsapaskent az Unio, Bajnaival, Mesterhazival az elen, megprobal mindenkit buziva tenni. Hogy igy pusztitsa a Magyart. HALAL AZ UNIORA !!!

bigthereal 2013.07.07. 13:46:03

ez a cigányverés úgy kellett az ellenzéknek meg a jogvédőknek, mint egy falat kenyér...

inside job?

toroloco 2013.07.07. 13:54:42

@Booksi:" természet rendjével szembeforduló". ?
ez a fajta érvelés (témától függetlenül) mindíg ámulatba ejt. olyan lehengerlően ostsoba, hogy szinte már a természet rendjével szembefordulónak tűnhet.
a természet rendje, törvényei determinisztikusak és ami a természetben van az éppen a törvények okán létezik és nem ellenükben.
külön vicces, hogy ezen logika szerint perverz (?) heterók önszántukból elbuzulnak és szarnak a természet rendjére mitöbb a világegyetem törvényet kényükre kedvükre változtatják. ez mintha eddig isteni monopólium lett volna.
természetesen a megoldás, hogy a buzikat saját fegyverükkel győzöd le és igényed szerint újraírod a természet rendjét amitől ők a természet rendjje szerinti individumokká változnak te meg aludhatsz nyugodtan orvul seggbeszeretés veszéjeztetésétől megmenekülve.
ha ez az univerzum manipulálás nem menne akkor esetleg jövőre szervezhetnél egy Retard Prideot. mielőtt elfolyna az agyvizet csak jelzem, ez most nem a melegekről szólt.

zobod 2013.07.07. 14:02:05

@ob.szerver: Nekem nem tűnik nagy sikernek. Amik a tények: egy kétmilliós világváros teljes és totális közönye/elutasítása az óriási kampány ellenére; a Budapesten kívüli Magyarország számára még az ingerküszöböt sem érte el; a meghatározó politikai körök teljes elhatárolódása. Ami nekem a leginkább meglepő volt, hogy már a radikálisak sem kíváncsiak az egészre, már őket sem mozgatja meg. Ha nincs az a pár ostoba alak, aki megverte a Körúton a buddhistákat, akkor fiókban maradt volna a sok előre megírt ellenzéki kommüniké a felvonulókat érő atrocitások elítéléséről. Ha mindezek sikernek tekinthetők, hát akkor valóban siker volt, méghozzá hatalmas.

Apeiron (törölt) 2013.07.07. 14:05:09

@Vidéki: Radnóti szavait így, kiforgatva még senki sem tálalta.

laci_52 2013.07.07. 14:37:31

Nem értem a cikk íróját, miért kellett volna többet foglalkozni a melegfelvonulással? Nem olyan fontos hír az, illetve csak az a lényeges, hogy mennyibe került mindez az adófizetőknek?

Annak idején Belgrádban ezt jobban csinálták: megmondta a rendőrfőnök, hogy nem védik meg a buzikat, nem is vonultak. Mennyivel egyszerűbb!

tistedur 2013.07.07. 14:47:30

@laci_52: tényleg nem érted a cikk íróját, sőt magát a blogbejegyzést sem.

pekmester 2013.07.07. 14:55:15

Tehat a hirado nem propagalta buzik meneteleset. Ez borzalmas. Soha tobbet hiradot.

Foxtrotty 2013.07.07. 14:57:11

@tistedur
" ha nem tudok neked 1962 előtti bírósági ítéleteket hozni ügyiratszámmal együtt, akkor az jön ki, hogy nem is bűntették mo-n a homoszexualitást?! (hoztak egy törvényt random módon, csak azért hogy legyen?) ":

ha nem tudsz akármikori bírósági ítéleteket hozni ügyiratszámmal együtt, akkor az jön ki, hogy nem is tudod miért tűntetnek mo-n a homoszexuálisok

"hoztak egy törvényt random módon, csak azért hogy legyen?) "

A régi világban a magyar igazságszolgáltatás nagyon körültekintően mérlegelt, és alapjában jellemző volt rá a liberális szemlélet. A törvényt nyilván átvették az osztrák/német jogrendszerből, de a hozzátartozó szigort már nem

Foxtrotty 2013.07.07. 15:02:38

@zobod:
"Ha nincs az a pár ostoba alak, aki megverte a Körúton a buddhistákat"

Helyesen: Ha nincs az a pár ostoba alak, aki megverte a Körúton a buzistákat - feltéve ha igaz ez az egész

Nehogy az legyen a végén, mint amikor "rasszisták támadtak meg szamurájkarddal a Moszkva téren egy cigánygyereket", ment is tüntizni az összes jovédő, aztán kiderült hogy két bűnöző cigány ifjúbanda tagjai kaptak össze valamin

windex 2013.07.07. 15:03:22

@bigthereal: nem inside job, primitív, tahó, agresszív feketepolós-bakancsosok voltak :-)

taga20 2013.07.07. 15:12:52

@Foxtrotty: bazdmeg a családoddal ezt csinálnák akkor is itt basznád az eget, te faszkalap!!!

zobod 2013.07.07. 15:22:11

@Foxtrotty: ez igaz, érdemes kivárni a vizsgálat végét. Nem volt semmi incidens, lehet hogy csinálni kellett egyet...

windex 2013.07.07. 15:25:07

@Booksi: soha, egyáltalán nem kötelező szeretni semmit, pláne azt nem, ami nem tetszik. ebben maximálisan egyetértünk. én sem szeretem a homoszexualitást. de nem is reagálom túl a dolgot - a szex valóban magánügy, egyesek pedig a homárokkal szemben olyan magatartást, modort, tettlegességet és szöveget engednek meg maguknak, ami bőven sérti a magánszféra határait. konkrét példa: bármiben hátrányosan megkülönböztetni a homárokat, vagy beszólni nekik, gyalázni őket, stb - a magánügyük miatt. mintha minket azért kezelnének így, mert villamossal járunk, vagy rendszeresen viszünk ebédet a nagymamánknak :-) a probléma az, hogy már alapjában eltéveszted a dolgot: a felvonulás nem kérkedés azzal, hogy mások a szexuális szokásai. a felvonulás arról szól, hogy tüntetnek az általam fent említett bánásmóddal és megkülönböztetéssel szemben. viszont a felvonulás szexzsibvásárrá tétele szerintem többszörösen is hiba. egyrészt senki ne kényszerítsen látványos szexbulit senkire az utcán. attól a melegeknek nem lesz jobb, csak a primitív meleg hiszi majd azt, hogy végre kitombolta magát. másrészt a primitív homofóbokat provokálja, akik nem átallanak ütni. harmadrészt az egészet, bármely oknál fogva - adófizetők, zaj, szemét, dugó, buzik, leszbik, szex, stb - ellenzők alá olyan lovat adnak, amibe tényleg bele lehet kötni. de mindez már a múlté, évről évre változott a dolog karaktere, ma már inkább egy színes karnevál, erre már azt se érdemes mondani, hogy minek kérkednek vele, hogy buzik. a lényeg, nem azzal kérkednek, hanem arra hívják fel a figyelmet, hogy ha buzik, ha nem, ugyanazok a jogok illetik meg őket is, mint bárkit. dolgoznak, adóznak, passz, a többi nem tartozik senkire.

a hír kampányelemként való felhasználását pedig nem nevezném agymosásnak. csak egyszerű kampányelemnek. más kérdés, hogy mennyire gusztustalan szándék megtéveszteni az olyan jóhiszemű embereket, mint te vagy. aztán azért sem agymosás, mert aki meg felismeri benne a manipulatív szándékot - és ez nem nehéz - annak nem tudják átmosni az agyát :-)

windex 2013.07.07. 15:30:30

@Foxtrotty: nem az lesz, mert nem az volt. tahó állatok összevertek ártalmatlan gondolkodó lényeket, akiknek feltehetőleg - lévén olyan rendezvényen jártak, bár ez sem garancia a más szokásokra - más szexuális szokásaik vannak, mint a tahóknak - bár ez nem tartozik senkire. remélem eloszlattam az aggodalmadat :-)

tistedur 2013.07.07. 15:40:47

@Foxtrotty: nem, nem az jön ki. ma (2013-ban) a homoszexuálisok nem azért "tüntetnek", hogy dekriminalizálják a homoszexuális aktust( ezt megtették 1962-ben), nem azért tüntetnek, hogy a belegyezési korhatár annyi legyen, mint a heteroszexuális aktusnál, mert 2002 óta ez is így van.
max azért tüntethetnek, hogy polgári házasságot köthessenek és adott esetben örökbe is fogadhassanak.
egyébként arra a kérdésre nem válaszoltál, hogy tényleg azt gondolod, hogy csak azért hoztak valamiről egy törvényt, hogy utána ne tartsák be/ ne alkalmazzák?!

bigthereal 2013.07.07. 15:48:43

@windex: legalábbis neked ezt mondják...

The brain 2013.07.07. 15:51:26

Meg is hasadtam volna,ha többet foglalkoznak a ratyikkal mint a politikával.A híradó nem arra való.

The brain 2013.07.07. 15:53:52

@windex: Összevertek?Sztem kaptam pár pofont oszt jónapot.Amúgy meg tuti kiprovokálták,hogy utána meg lehessen ájvékolni.

órarugógerincű felpattanó 2013.07.07. 15:58:15

Szerintem még ennyit is kár volt rászánni.

órarugógerincű felpattanó 2013.07.07. 16:00:15

@windex: érdekes amikor szar tahók vidéken összevernek, megerőszakolnak, meggyilkolnak gondolkodó, érző lényeket egy zsák krumpliért, nem nagyon látom a liberális sírást. Pedig sűrűbben előfordul, mint az hogy néhány homi beleszalad egy-egy tasliba.

Attilajukkaja 2013.07.07. 16:00:44

@Booksi:
"a mássággal nem kell kérkedni, és ez itt a probléma."
Es szerinted mivel erdemes "kerkedni"? Pl. egy nemzetiseghez vagy egy vallashoz valo tartozassal erdemes? Mert ilyen fesztivalok es felvonulasok is leteznek. Azok is problemat jelentenek szamodra? Vagy a pedagogusok, tuzoltok, egeszsegugyisek felvonulasai, ha sertve erzik az erdekeiket, a jogaikat. Biztosan ok is csupan kerkedni akarnak a szakmajukkal. Es meg sorolhatnam...

SzJ1982 2013.07.07. 16:36:16

@Secnir: Kussolsz, ratyi. Ki a halál szemében számít a szexualitás? Senki nem kérdezi. Ha nem kérdezik, ne mondd el. Fasznak kérkedsz vele? Gecinek vonulgatsz? De legfőképp, a rákért provokálsz? Nem is az idegesít a buzikban (nem a melegekben, a buzikban, mert a melegek otthonmaradtak, és a fejüket csóválták rosszallóan - tudom, van pár meleg ismerősöm), hogy olyanok, amilyenek, hanem az, hogy ezt mindenkinek a pofájába dörgölik.
Egyébként meg, szeretnéd, ha látens lennék... A köcsögök szerint, aki undorodik tőlük, az biztos azért teszi, mert titokban ő is faszt szeretne szopogatni. Köcsög-tévhit...
Végül pedig, foglalkozz inkább azzal, hogy az áltámadásotok megint bebukott...Szarházi férgek.

politologus · http://politologus.blog.hu 2013.07.07. 16:37:51

@The brain: Félreértettél valamit, vagy nem nézted meg figyelmesen a mellékelt videót. Nem keveset foglalkozott a híradó a dologgal, hanem sokat, csak nem magával a felvonulással. Szinte az egész időkeretet arra használta fel, hogy ezt az egyszerű üzenetet átvigye: BAJNAIÉK=ERKÖLCSI FERTŐ, ORBÁNÉK=EGÉSZSÉGES CSALÁDMODELL.

Hoppá! 2013.07.07. 16:40:58

Bárhova kattintok mindenhol a ratyikkal foglalkoznak. A tolerancia küszöböm pedig egyre kisebb. Most már tényleg kurva unalmas!

regress 2013.07.07. 16:48:58

@politologus: orbán meg az egészséges családmodell. szaporodni mint a fehéregér?kellenek a rabszolgák az új földesuraknak?

windex 2013.07.07. 16:59:58

@Sir Galahad: nem jól érted, a bejegyzés szerzőjének nem az általad megfogalmazott baja van, ezt olvasás után világosan meg is lehet érteni. a baj a következő:

"nem ismered fel, hogy egy hírrel mi a probléma. és azt sem, hogy nem is hír, hanem a hír ürügyén folytatott kampányelem volt. azt sem, hogy az ilyen manipuláció pártsemlegesen mindenkinek árt, annak is, aki nem veszi észre, mint te. ezzel a hírrel nem az a gond, hogy a homárokról szólt. az se, hogy a 3:37-ből 1:10 volt a tudósítás maga, mert ha ennyit szántak rá, akkor lehetett volna 1:10 és kész. a probléma az, hogy volt egy 1:10-es hír, ezt fogták, és hírnek álcázott 3:37-nyi kampányolás lett belőle. tehát mindegy, mi a hír - vagyis mindegy, hogy a homárokról szólt-e, vagy sem, a lényeg, hogy átvernek, hazudnak, ámítanak, parasztvakítanak stb. és aki ezt nem veszi észre és homározik, meg az időarányokkal törődik, az benyalta a fagyit, fogalma sincs, hogy éppen őt magát is átverik, viszont állást foglal valamelyik szemét banda mellett."

2013.07.07. 17:02:07

@Vidéki: Vidéki fiam, te hülyébb vagy a sokévi átlagnál.

Azt sem értem, hogy miért írsz mindent külön sorba.

A Vastagbőr nem a terjedelmét vitatja, hanem:

1) egyrészt a hírek sorrendjét, amelyben még az őstermelői piac is megelőzi egy 10 000 ember részvételével tartott felvonulást

2) és a beszámolónak a tartalmi összetételét, amely minden szarral foglalkozik, csak nem a felvonulásról szóló beszámolóval.

Egyébként meg: Bajnai Gordon!

BKV reszelő 2013.07.07. 17:07:57

@Hoppá!: Hát ne kattogtass! Nincs csajod?

bioLarzen 2013.07.07. 17:13:44

@GeoCracker: Ja, lehet...

Mentségére szolgáljon, hogy ő ezt még valamikor a bűnös, sötét liberálbiolsevik időkben csinálta, ha jól emlékszem.

Annyira antidemokratikus és mezőgazdaságellenes időszakl volt az, hogy még az uborkáról sem szabadott beszélni...

bio

bioLarzen 2013.07.07. 17:16:11

@tdk.112: Szerintem te nem feltétlenül tudod megítélni, hogy másnak mi mit ér meg. Neked nem éri meg az előfizetés - nem fizetsz elő. Másnak megéri - előfizet. Te is jól jársz, ő is jól jár.

Boldog a világ ;)

bio

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.07.07. 17:24:25

@iiibphun: Már 10ezer? Reggel még nyolcezer volt erős túlzással... :)

IgazMagyar 2013.07.07. 17:59:29

Undorodom attól hogy a MAGYAR televízió mocskos zsidókról és buzeránsokról ad tudósítást!
Ha végre kilépünk a szemét zsidó állatok által pénzelt eu-ból, akkor megtisztítjuk a társadalmat ezektől az alsóbbrendű genetikai hulladékoktól!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.07. 18:02:42

@Meridian74: Ezzel talán nem az MTVA-nak, hanem az ügyészségnek, meg az elszámoltatási kormánybiztosnak kéne foglalkoznia...

Hoppá! 2013.07.07. 18:30:01

@BKV reszelő: Összefüggés? Ha van csajom, akkor nem olvasok híreket? Tudod a heteróknál ez úgy van, hogy mind a kettő belefér egy napba. Őőőő... eszerint a buziknál ez nem fér össze?

Éhes_ló 2013.07.07. 18:30:50

Két hete erőlködtök itt a zindexen, hogy a ratyiparádétok vezető hír legyen.
Nem az.
Szar ügy.
Elvertek pár ratyit akik miatt le volt zárva az egész város és akik miatt pártucat cigány ma kockázat nélkül fosztogathatott és gyilkolhatott magyarokat szerte a kies hazában, mivel minden sün ratyivédelemre lett beállítva ezen a forró napon.
Szar ügy.
A sünök hócipóje is tele lett a ratyikkal, tesznek a bánatukra, ami 2006 ősze után csak az elkényeztetett ratyiknak újdonság..
Szar ügy.
Nem az utolsó.
Nem a ratyik világa jön.
Az szdsz már évek óta a kukában, megy utána a dk és az lmp is hamarost.
A ratyik pártjainak szépen lassan vége és a ratyik szépen lassan visszakerülnek oda az utcáinkról, ahová valók: saját hálószobáikba egymás karjaiba, békébe, szeretetbe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.07. 18:36:06

Na, most tudósítottak. Milyen érdekes, hogy csak és kizárólag 3 embert vertek meg, akik nem kértek további rendőri intézkedést... És mesélték, hogy a rendőröknek mutatta, hogy ott a támadó. Na most akkor?
Illetve ha a földön rugdosnak valakit, akkor másnap nem fog lazán sztorizni a tv-nek...

CSENDES 2013.07.07. 18:46:23

@Éhes_ló: Te nem éhes óv agy, hanem egy disznó, és makkal álmodsz. De csak egy disznó maradsz.

Foxtrotty 2013.07.07. 18:50:22

@tistedur:
Magyarán egy több mint fél évszázaddal ezelőtt eltörölt törvény elleni tiltakozás mitt zárják le a város legfontosabb útvonalait, sokkolják a szerencsétlenségükre azon a környéken lakókat. Meg azért, hogy a heteró házaspárokkal egyenlő elbírálással kapjanak támogatást a buzuláshoz, fiatal korosztályok megrontásához. Szodoma és Gomorrha jogokat követel magának

BKV reszelő 2013.07.07. 18:54:56

@Hoppá!: Van összefüggés, de nem vártam, hogy kihámozd. :) Nálam belefér a hírek olvasása és ha a csajom is mosolyog és a hírek is bosszantanak, akkor nem itt panaszkodom, hanem jöhetnek a haverok, a könyvek, filmek....stb.

tistedur 2013.07.07. 19:00:21

@Foxtrotty: hát nem, de ez azt hiszem, neked nem számít. egyébként ez: " Meg azért, hogy a heteró házaspárokkal egyenlő elbírálással kapjanak támogatást a buzuláshoz, fiatal korosztályok megrontásához" tényleg azt jelenti ami le van írva?! mármint azt, hogy a heteró házaspárok támogatást kapnak a buzuláshoz és a fiatal korosztályok megrontásához?!

Foxtrotty 2013.07.07. 19:01:29

@windex:
A sajókazai buddhisták valójában egytől egyig cigányok, akiket betanítottak néhány libsi szlogenre, és azt hiszik szerencsétlenek hogy ennek bármi köze a buddhizmushoz

Gautama Sziddhártha nem volt buzi, felesége és egyéb női voltak, akiket otthagyott a palotában hogy a távol a világ zajától és az asszonyi zsivajtól elmélkedjen az örökkévalóságon. Ezeket a bebugázott álbuddhistákat meg aberrált szexpropagandára használják az irányítóik, ami mérhetetlenül távol áll Buddha világától

IgazMagyar 2013.07.07. 19:14:51

@iiibphun: Első kérdésem. Te zsidó vagy?

Foxtrotty 2013.07.07. 19:18:26

@tistedur:
Lehet hogy neked ez újdonság, de a humán reprodukciós folyamat beindításához leginkább egy heteró kapcsolatra van szükség. Úgyszintén az utódgeneráció felneveléséhez is a heterő család bizonyult alkalmasnak ameddig a szem ellát. Ebbe a képbe akarnak betolakodni a buzik, mintha bármit is hozzá tudnának vakkantani a témához

tistedur 2013.07.07. 19:31:07

@Foxtrotty: nem, a humán reprodukciós folyamat beindulásához egy megtermékenyített petesejtre van szükség. az utód felnevelésére pedig a (nagy)család bizonyult legalkalmasabbnak. ilyenkor egy homoszexuális családtag még előnyt is jelent :)
(diszkréten felhívom a figyelmedet arra, hogy a homoszexuálisok is tudnak gyereket nemzeni/szülni. sokuknak van saját gyermeke.)

Éhes_ló 2013.07.07. 19:42:21

@CSENDES: tévedsz.
Többségi, bibliai, demokratikus, álláspontot képviselek sokszázmilliónyi európai polgártársammal együtt:
mek.oszk.hu/10400/10446/10446.pdf
epa.oszk.hu/02000/02051/00027/pdf/EPA02051_Tudomanyos_Kozlemenyek_27_2012_aprilis_073-084.pdf
Olvasgass és békélj meg, hogy még saját köcsög bandátokban is deviáns kisebbség vagytok a vonulgatásotokkal együtt.

A többség undorodik tőletek, még akkor is, ha nem kíváncsi kit öleltek otthon, a saját magánéletetekben és nem érdekli a betegségetek, devianciátok (válassz tetszésed szerint).

windex 2013.07.07. 19:44:14

@IgazMagyar: ennek nincs realitása. persze vágyakozni mindig lehet. sóhajtozz :-)

windex 2013.07.07. 19:47:24

@Foxtrotty: amit írsz, fennhéjázó koncepciózus duma, minimum ismeretlen igazságtartalommal - és jóindulatú voltam veled. különbenis, nehéz bármit elhinni egy érzelem és indulatvezérelt embernek, ti. távolról se tűnik objektívnek. nem mellesleg ennek semmi köze a bejegyzéshez, a híradó propaganda-álhíréhez, se ahhoz, amit előzőleg írtam neked. szia, végeztünk :-)

windex 2013.07.07. 19:56:17

@Éhes_ló: a lényeg az, hogy szabad viszolyogni, utálni, bármit. de az ugyanolyan magánügy, mint más bármilyen szexuális szokása. tehát ha egy homoszexuális nem zaklat téged, te se zaklasd őt, csak mert nem tetszenek a szokásai. és ebbe beletartozik a modor és a hangnem, ahogy nyilatkozol (itt is). és ez rád nem vet jó fényt :-) és még mielőtt azzal jönnél, a felvonulás maga nem zaklatás, a felvonulás arról szól, hogy ne zaklassák őket. és most már azt se mondhatod, hogy ízléstelen szexuális zsibvásárt csinálnak a felvonulásból, mert nem így van. az pedig, hogy az, ami a fejedben van - hogy ti. megtudva valakiről, hogy homár, már rosszul leszel - ilyen rossz hatással van rád, pedig a létezésen kívül nem tett semmit, azt csak magadnak köszönheted: az utálkozás és az intolerancia öngerjesztő és árt annak, aki ettől szenved

IgazMagyar 2013.07.07. 19:58:38

@windex: Ahogy végre kilépünk a szaros eu-ból, egy egészen másvilág lesz itt ;-)

Foxtrotty 2013.07.07. 20:02:54

@windex:
Elég frusztráltnak látszol! Mi van, nem sikerült senkit találnod az Andrássy úton egy közös melegedéshez?

Éhes_ló 2013.07.07. 20:07:47

@windex: a normalitás a deviánsok számára kétségtelenül abszurd kaland lenne.
A baj az, nem is próbálkoztok vele.
Ezért nem gondolom, hogy szodomitákkal és lelkes pártolóikkal kellene arról vitáznom, hogy a betegségüket, devianciájukat miként lenne jobb viselniük, ha már a sors (Isten, vagy a sátán) ezt mérte rájuk.
Nekem ők nem különbek szemernyivel sem a pedofiloknál, nekrofiloknál és hasonló sorsüldözötteknél.
Engem és még sok sok százmillió hozzám hasonlóan nyilván szintén nem teljesen százas embert nem érdekelnek a többiek szexuális deformitásai, démonai, problémái amíg nem tolják a képembe, nem sértik a szabadságomat.
De sértik és ez zavar.
Sajnos még teheti, mert egy a saját keresztény gyökereit eldobó abnormális rendszer ezt mostanra már megengedi.
De nem volt mindig így még a "fejlett nyugaton" sem és nem is lesz az nemsokára.
Az inga szépen kilengett, de már megy visszafelé.
A ratyik is visszabújnak a magánéletük védősáncai mögé.
Ott pedig senkit nem zavarnak.
Engem sem.

alex4 2013.07.07. 20:12:37

@Éhes_ló:
.
(1) „többségi" - az EP is többségi álláspontot képviselt a szavazásnál, de nem ezért volt igaza... + a bibliai-t nem nevezném „többséginek", hiszen az hétmilliárdos emberiség jó, ha egy(!)harmada követi (azok közül is legtöbb, persze, szelektíven) a jézuskás mesét...
.
(2) a „bibliai" és „demokratikus" szavakat nem nagyon használnám szinonimaként...

Hoppá! 2013.07.07. 20:15:16

@BKV reszelő: ", akkor nem itt panaszkodom, hanem jöhetnek a haverok, a könyvek, filmek....stb. "
lám, mégis itt vagy.

random guy 2013.07.07. 20:19:22

@Kék az ég: Tehát csak mert itthon működik a pornóipar, mindenki maradjon csendben a témában, mert álszentség. Nagy szerencse, hogy ilyen intelligens érvelésed van, majdnem hülyének néztelek. :)

dr. Aullah 2013.07.07. 20:24:53

"A rendőrségi közlemény szerint "2013. július 6-án a három férfi egybehangzóan közölte a Budapest V., Szent István körúton a rendezvény biztosításában résztvevő rendőrökkel, hogy támadóik nincsenek a helyszínen, róluk személyleírást adni nem tudnak, orvosi ellátásra nem tartanak igényt (a rendőrök a három közül az egyik férfin láttak sérülést, a felső ajkán halvány bőrpírt)". A rendőrség szerint a támadókat nem tudták igazoltatni, nem tudták előállítani."

Micsoda támadás volt.

Éhes_ló 2013.07.07. 20:37:34

@alex4:
1 sehol nem értekeztem a szodomiták kapcsán holmi "igazságról". Ez a magadfajták számára egyébként sem jelenten semmit.
Szimplán többségi álláspontról írtam, olyan százmilliókról akik megvetik a deviáns kisebbségként tomboló köcsögöket, olyan többségként, akiknek demokratikus joguk van a köcsögöket megvető álláspontjukhoz és ennek a társadalmon belüli érvényesítéséhez.

2 nem szinonimaként, hanem a köcsögök kapcsán évszázadokon át érvényesülő társadalmi álláspontot meghatározó forrásként írtam, mely kiegészíti és alátámasztja a demokratikus többség köcsögöket megvető és elítélő véleményét.

neoteny · http://word.blog.hu 2013.07.07. 20:41:50

@windex:

"nehéz bármit elhinni egy érzelem és indulatvezérelt embernek"

Amikor a máltai étteremben dolgozó magyar fiatal gazdaságpolitikai nézetei kapcsán vitáztunk, te teljesen érzelem- és indulatvezértelten elkezdted a szememre vetni hogy én érezelem- és indulatmentesen írok.

Hol szerezted be ezt a csili-vili kettős mércét amit oly nagy előszeretettel használsz?

Secnir 2013.07.07. 21:36:32

@SzJ1982:
"Kussolsz, ratyi"
szorítsd össze a szád, mert a kapanyél mellett kicsúszott a kultúra.

"Nem is az idegesít a buzikban[...] hogy olyanok, amilyenek, hanem az, hogy ezt mindenkinek a pofájába dörgölik."
-nem volna ezzel gond, ha a másik oldal nem dörgölné nap mint nap MINDENKI pofájába azt, hogy mennyire utálatos melegnek lennie, vagy azt, hogy ez elítélendő.

"Egyébként meg, szeretnéd, ha látens lennék..."
-szeretné az elton john.

"Végül pedig, foglalkozz inkább azzal, hogy az áltámadásotok megint bebukott..."
-nem az én támadásom volt. hétvégén betonoztam, keversz valakivel.

"Szarházi férgek."
-ugye, ugye, a troll tolerancia...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.07.07. 21:53:58

@dr. Aullah: Ezt írtam fentebb :D
Kemény gyerek lehetett, ha megrugdalták, de nem lett kék-zöld.

BKV reszelő 2013.07.07. 21:58:50

@Hoppá!: LÁM, SZÖVEGÉRTÉS....VAGY MI A FENE.

Sir Galahad 2013.07.08. 07:15:03

@windex: Ha ez a baja, akkor álproblémáról van szó. A tévének ugyanis van távkapcsolója, s ha az embernek nem tetszik, ahogyan az egyik csatorna híradója manipulál, át lehet kapcsolni több másikra, hátha valamelyik jobban bejön (mindegyik manipulál, némelyik ügyesebben, némelyik direktebben). Sőt, van egy olyan gomb is, amivel ki lehet kapcsolni a tévét. Jöhet még az a szokásos kifogás, hogy mégiscsak felháborító, hogy a köztévé közpénzből készít manipulatív műsorokat... ami megint egy álprobléma, mert a köztévé mindig is az aktuális kormány marionettbábja volt. Ezen lehet keseregni, de fölösleges - ez volt, ez van, ez lesz. Utoljára ez az egész kérdéskör nagyjából az Antall-kormány idején volt valós probléma, mert akkoriban még nem voltak kereskedelmi tévék. Ébresztő....

Virág et. 2013.07.08. 07:22:50

@neoteny: "A jogegyenlőségben mi vitás?"

Ez a kérdés nem ennyire egyszerű. Mint a legtöbb problémás esetben, itt is alapjogok ütköznek: a melegek emberi joga a normális élethez, családhoz és pl. gyermekvállalásnál a gyermekek joga ugyanehhez, a normális élethez. Itt a vélemények (és itt szakértőkre gondolok, nem a mocskosbuzizó idiótákra) megoszlanak.

"Arra vannak a törvények a testi sértésről, a garázdaságról stb,"

Aha. És mi a jobb, ha majd kap a szerencsétlen egy pénzbüntetést (talán) vagy ha meg sem történik a bcs? Az emberölés is oké, mert majd megbüntetik az elkövetőt? Nem a megelőzés lenne a jobb?

"Magyarán propaganda. Az azáltal megváltoztatott gondolkodás a legritkább esetben tartós... "

Nem szeretek személyeskedni, de ezzel konkrétan magad hülyézed le. A gondolkodás megváltoztatása az propaganda neked? Akkor propaganda a nevelés pl., vagy kulturális fejlődés, hogy mi már nem kövezzük meg a boszorkánynak hitt nőket? Az is propaganda, hogy valaki látja a jó példát és követi? Nagyon kényelmes dolog a politikusoknak olyan események mögé beállni, amelyek közel állnak hozzá vagy a többségi társadalom tetszéséhez. Lóháton vadászsipkában a htm-ek közé ügetni, ugye. A sz.r megélhetési senkit az államférfitól többek között az különbözteti meg, hogy olyan dolgok mellé is odaáll, amely neki nem tetszik, de mint vezető kötelessége a szolidaritásáról biztosítani az ott résztvevőket is. Mert az ő vezetőjük is. Ha erre képtelen, akkor takarodjon vissza ahonnan előbújt, mert alkalmatlan.

Egyébként meg a hazai jobboldal olyan szinten igénytelen, hogy ha Viktor bármire azt mondja az jó, akkor az el van fogadva és kérdés nincs. Örülnék, ha nem így lenne, de így van.

@WhyCantITouchIt?: Nem érdekelnek a térség országai, nem Szlovákia vagy Ukrajna viszonylatában szeretném meghatározni az országot, ahol élek. Igenis a nyugathoz hasonlítom, mert az a világ boldogabbik fele és azt kéne belőni itt is. Lehet hanyatló nyugatozni, de egyelőre még a mesés keletről menekülnek százezrével az emberek a dekadens, liberális nyugatra és nem fordítva. Egyelőre ott keresnek annyit az emberek, hogy kényelmesen, keletről nézve soha nem tapasztalt luxusban éljenek és nem fordítva. Persze, olajsejknek lenni nyilván jobb, mint svéd asztalosnak, de svéd asztalos kategóriából picit több van Svédországban, mint olajsejkből az arab világban.

kifordított nagyanyó 2013.07.08. 07:36:05

bajnai faszér megy el ilyenekre?!

kifordított nagyanyó 2013.07.08. 07:36:05

bajnai faszér megy el ilyenekre?!

Vidéki 2013.07.08. 08:15:08

@Virág et.:

Dalra dalosok, dagadjon dalotok árja,

Dalt zengve a Meleg Büszkeség Napjára.

Így száll győzelemre,

Így hódít a Földön,

Míg mindenki zengi

A Melegek dalát!

neoteny · http://word.blog.hu 2013.07.08. 08:37:19

@Virág et.:

"alapjogok ütköznek: a melegek emberi joga a normális élethez, családhoz és pl. gyermekvállalásnál a gyermekek joga ugyanehhez, a normális élethez"

Nem; a törvény előtti egyenlőség a kérdés. Ha az állam (mindenkori kormányzat) nyújt valamilyen "szolgáltatást" (házasságkötés/örökbefogadás anyakönyvezése és az ezekből fakadó jogok érvényesítése), akkor azt minden polgár számára nyújtania kell. Ennek semmi köze a "normális élethez"; azt nem az állam (mindenkori kormányzat) biztosítja.

"Nem a megelőzés lenne a jobb?"

Egyrészt soha nem lehet tudni hogy mi került "megelőzésre", hiszen a be nem következett események előfordulásáról nem tudunk semmit. Másrész pedig: mi az ára a "megelőzésnek"? Az is lehet "megelőzés" hogy nem engedélyezik a felvonulást; mégsem egy elfogadható ár.

"A gondolkodás megváltoztatása az propaganda neked?"

Amikor az állam (a mindenkori kormányzat) teszi azt, igen.

"Mert az ő vezetőjük is."

Pontosan erről szól a jogegyenlőség melletti közvetkezetes kiállás; hogy nem használja a hatalmát arra hogy megkülönböztessen a polgárok között. _Ez_ a kötelessége, nem a "szolidaritásról biztosítás". Azt megteheti magánemberként, de nem mint vezetőként -- ha mindenki vezetője kíván lenni.

Virág et. 2013.07.08. 11:03:52

@neoteny: "Ha az állam (mindenkori kormányzat) nyújt valamilyen "szolgáltatást" (házasságkötés/örökbefogadás anyakönyvezése és az ezekből fakadó jogok érvényesítése), akkor azt minden polgár számára nyújtania kell. "

Ez praktikusan nem igaz. Az állam temérdek szolgáltatást nyújt, mégsem fér mindenhez minden ember, sokból sokan eleve ki vannak zárva. És ez nem feltétlen baj. Gyermekvédelmi ellátásban nyilván a gyermektelenek nem részesülnek, építési engedélyt is csak az építkezni szándékozók kaphatnak és letelepedési engedély sem jár belföldinek. A házasság férfi és nő között jön létre. Ez szóló jelentkezőknek vagy két azonos neműnek ma nem jár. Szerintem ez nem diszkriminatív. Ami viszont az: az élettársi kapcsolat kiürítése. Én azt támogatom, hogy ugyanazon jogkövetkezmények kötődjenek a regisztrált (akár egynemű) élettársi kapcsolathoz, mint a házassághoz. Azaz: majdnem ugyanazok, mert névviselés és örökbefogadás nem. Öröklés, Ptk szerinit hozzátartozói státusz, illetékkedvezmények stb. mind igen.

"Egyrészt soha nem lehet tudni hogy mi került "megelőzésre", hiszen a be nem következett események előfordulásáról nem tudunk semmit."

A bűnmegelőzés létező szakterület, javaslom nézz utána. Nyilván úgy is meg lehet előzni a lopást, hogy nem tartunk semmi értékeset sehol, de esetleg úgy is, hogy mondjuk bezárjuk az autót vagy nem tesszük az értéket látható helyre, esetleg - hosszútávon - a környéket felemeljük, a szegénységet csökkentjük és akkor mindjárt csökken a lopások száma is.

"Amikor az állam (a mindenkori kormányzat) teszi azt, igen."

Nem értek egyet. Egyrészt propagandát lehet ellenzékből is folytatni, másrészt az államnak igenis feladata lenne az emberek gondolkodásmódjának jó irányba terelése. Ez amolyan felnőtt-nevelés, jogkövetésre elsősorban, de nem kizárólag. Az állam kampányol temérdek jó cél érdekében, pl. az árvízkárosultak megsegítése miatt is mentek reklámok a médiában. Ettől ez nem lesz propaganda.

"Pontosan erről szól a jogegyenlőség melletti közvetkezetes kiállás; hogy nem használja a hatalmát arra hogy megkülönböztessen a polgárok között."

Még mindig nem értek egyet veled. A jogegyenlőségről már beszélt, a szimbolikus tettek viszont igenis fontosak. Ma Magyarországon nem hiszem, hogy a melegek legfontosabb problémája a házasodás meg az örökbefogadás lenne. Ennél fontosabb lenne, hogy ne verjék őket laposra félanalfabéta jobbosok az út szélén, akik aztán szemrebbenés nélkül hazudnak a rendőrnek. Kamera előtt. Ez égetőbb. Ez nem azt jelenti, hogy szeretni kell a melegeket, hanem azt hogy nem kell őket összeverni, ha látunk egyet. Mi még itt sem tartunk. Ha Viktor kiment volna (ahogy az nyugaton szokás), akkor ide a bökőt, hogy a fórumokon is mély lenne a csend a mostani buzizás helyett. Az életembe le merem fogadni, hogy a Jobbik 15%-án kívül, minden jobbos szépen csöndben maradt volna.

neoteny · http://word.blog.hu 2013.07.08. 12:16:18

@Virág et.:

"Gyermekvédelmi ellátásban nyilván a gyermektelenek nem részesülnek, építési engedélyt is csak az építkezni szándékozók kaphatnak és letelepedési engedély sem jár belföldinek."

Viszont minden gyermekesnek egyformán jár a "gyermekvédelmi ellátás" (bármi legyen is az), minden építkezni szándékozónak adni kell építési engedélyt -- mindaddig amíg teljesíti azok kiadásának feltételeit amiknek azonosnak kell lenniük minden kérvényező számára -- és minden letelepedni kívánónak meg kell adni a letelepedési engedélyt -- mindaddig amíg teljesíti azok kiadásának feltételeit amiknek azonosnak kell lenniük minden kérvényező számára.

"A házasság férfi és nő között jön létre."

Ez nem igaz; bárki összeköltözhet és élhet gazdasági és érzelmi életközösségben. Az anyakönyvbe történő bejegyzés biztosít bizonyos jogokat _az államhatalommal_ szemben; ezek megtagadása pusztán az életközösségben élők neme alapján _prima facie_ diszkrimináció.

"esetleg - hosszútávon - a környéket felemeljük, a szegénységet csökkentjük és akkor mindjárt csökken a lopások száma is"

Mivel a "szegénység" relatív fogalom, közel sem bizonyított hogy annak csökkentése a lopások számának csökkenésével jár. Továbbá ha "a környék felemelése" önmaga az intézményesített rablásból -- adók -- van finanszírozva, akkor még az is kérdéses hogy összességében csökken-e a polgárok vesztesége feltételezve azt hogy "a környék felemelése" ténylegesen a polgárok közötti lopások csökkenéséhez vezet.

"az államnak igenis feladata lenne az emberek gondolkodásmódjának jó irányba terelése"

Ez feltételezi hogy az állam (a mindenkori kormányzat) birtokában van a "jó iránynak". Továbbá az állam (a mindenkori kormányzat) birtokolja az erőszakmonopóliumot; neki(k) nem szükséges meggyőzni az embereket arról hogy mi a "jó irány"... egyszerűen kényszerítheti(k) őket. Az pedig triviális hogy a kényszerítés nem teszi az "irányt jóvá", sőt annak a gyakorlati bevallása hogy nincs elég érv a meggyőzéshez (a konszenzus kialakításához).

"Az állam kampányol temérdek jó cél érdekében, pl. az árvízkárosultak megsegítése miatt is mentek reklámok a médiában."

Miért szükséges az állam (a mindenkori kormányzat) médiakampánya az adakozásra? Ezt a feladatot teljesen jól elláthatják a polgárok önszerveződései (civil szervezetek/alapítványok).

"Ma Magyarországon nem hiszem, hogy a melegek legfontosabb problémája a házasodás meg az örökbefogadás lenne."

Hogyne lenne az állam (mindenkori kormányzat) által történő _törvényes_ megkülönböztetés a legfontosabb problémájuk? Még ha találnának is olyanokat akik hajlandóak lennének a gyermeküket örökbe adni egynemű pároknak (márpedig olyanok nyilvánvalóan akadnak), akkor sem fogadhatják törvényesen örökbe azokat a gyerekeket -- mert az állam (mindenkori kormányzat) törvény által diszkriminálja őket.

Ironfist 2013.07.08. 12:28:18

@Virág et.:
"Ez nem azt jelenti, hogy szeretni kell a melegeket, hanem azt hogy nem kell őket összeverni, ha látunk egyet."

Azért tegyük hozzá, hogy van a lónak egy másik oldala is, akik szerint meg igenis kötelező szeretni őket. A South Parknak volt erről egy zseniális epizódja, mikor Mr. Garrison mindent megtett azért, hogy kirúgják, mert meleg, hogy aztán óriási kártérítést perelhessen ki magának - de nem sikerült neki, mert b amikor a gyerekek előtt dugott a buzi szeretőjével, és a beszédre egy rioi fesztiválos női ruhában ment, csak, hogy megmutassa, milyen ratyi, még akkor is megtapsolták őt az emberek a bátorságáért. Utána a tanulságot elmondta: a tolerancia nem azt jelenti, hogy kötelezően szeretni valamit, hanem azt, hogy ELVISELEM az adott dolgot, nem teszek ellene. És pont.
Én, megmondom őszintén, nem érdekelnek a melegek, csak rám ne akarjon egyik se mászni, meg ne tolja a pofámba kötelezően, hogy ő mi, mert én se kekeckedek a nyílt utcán heteroszexualitásomat fitogtatva azzal, hogy egy kamionon dugom a barátnőmet. Viszont az kifejezetten zavar, ha ilyen gyökerek szétvernek valakit csak azért, mert ő nem nővel hál, hanem férfival. Ettől már csak egy lépés a kötelező vallás...

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.07.08. 12:58:33

Nagyon ügyes hírösszeállítás. Jól látszik, hogy a melegvonulás az utóbbi évek színes politikai díszletévé vált. Így lehet eladni azt az "életképet", hogy Bajnao Gordon homoerotikus előadáson ücsörög, miközben Orbán Viktor a nemzet érdekeiért küzd hősiesen egy morcos képű portugál jelentése ellen az EU parlamentben.
Valahol az MTVA legsötétettebb folyosóin valaki elégedetten dörzsöli a tenyerét: "így kell híreket szerkeszteni... muhahahaha"

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.07.08. 13:10:51

@Ironfist:
Ha létezne értelmes politikai párt/szervezet, akkor a melegfelvonulás kapcsán csak annyit mondanának: "Minket ez a téma nagyon nem érdkel!!!"
Sajnos ezt a szintet egyik párt sem érte el.
- A Jobbik, hőbörög.
- Bajnai bátyó pedig "kötelező jelleggel" pózol a kameráknak. Mivel ez a melegparádé valami oknál fogva olyan "baloldali" sajátosság.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.07.08. 13:17:18

@kifordított nagyanyó:

"bajnai faszér megy el ilyenekre?!"

Mindenestre látszik rajta, hogy nem egészen erre számított.

Megjegyzem a "kendermagos" hülyegyerek társaságát sem egészen értem a Bajnai köreiben, milla ide vagy oda. Ugyanis szerintem ez csak egy hülyegyerek a Bajnaihoz képest.

Kovács Terpentin 2013.07.08. 15:28:33

@Vidéki: nem meg mondtam már neked, hogy TAKARODJ INNEN?

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.07.08. 21:32:58

Jól elvan itt mindenki a melegekkel meg egyesek a többi kisebbséggel.
A baj az, hogy ha aznap nem lett volna melegfelvonulás, a híradó akkor is a Rákosi-korszakot megszégyenítő módon torz képet adott volna (és ad folyamatosan) az országról. És aki csak ezt nézi, az azt hiszi, hogy milyen faszán mennek itt a dolgok és a kormány milyen hősiesen védelmezi őket. Na ez a tragédia.

BPO654 2013.07.08. 23:47:21

80 Mrd az MTVA ktgvetése.... .
Szép, abból pont lehet venni 1000 db új buszt.:D

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.07.09. 09:03:14

@kifordított nagyanyó:
Sajnos az ilyen megjelenések fogják Bajnait szép lassan komolytalanná tenni. Mert ha tényleg érdekelné őt a melegek ügye, akkor már 8 éve is ott lett volna. De ez így csak "balos pózolás". Ami azt is sugallja, hogy a homoszexuálisok rendezvényei tipikusan "baloldali hóbort", amit jól oda lehet dörgölni a Fidesz és Jobbik orra alá... hogy "igen, mi nem félünk kiállni a melegek mellett és hogy ez mennyire nyugateurópai... sőt ez már nyugatamerikai".

És Bajnai ahelyett, hogy felülemelkedne az ilyen kisstílű politikai cirkuszoláson, inkább lepacsizik a bohócokkal. Csak a pénz és a kapcsolati tőke nagy úr...

VT Man 2013.07.09. 15:23:56

Megnéztem a videót, nem látok problémát. Ok, a Bajnaizás valóban nagyon ment, de ha nem akarta a nevét szerepeltetni, akkor miért ment el Bajnai?

Volt bevágás a menetről, nyilatkozott a szervező is, a célokat is elmondták, nem érzem problémásnak.

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.07.09. 16:11:00

@VT Man:
Az egész összeállítást arra akarták kihegyezni, hogy amíg Bajnai Gordon a melegek rendezvényén vesz részt, addig Orbán Viktor az EU parlamentben "vív heorikus csatát", hogy megvédje az ország érdekeit a Tavares-jelentéssel szemben.
A droidoknak ezt a programot akarták betáplálni:
Bajnai = Buzi
Orbán = Nemzetvédő Hős
Amúgy "probléma" tényleg csak annyi van ezzel, hogy ez ma Magyarországon a tudatosan kidolgozott hírszerkesztés. Hasonlóan kifinomult bejátszások mehetnek az ATV-n, Hír TV-n...stb.

süti beállítások módosítása