Skip to content


       Szűrés lista

Az MTV és a szobordöntés

Úgy hiányzott ez a baloldali performansz a jobboldalnak mint a falat kenyér. Sajtótájékoztató sajtótájékoztató hátán, boldog-boldogtalan nyilatkozik, elhatárolódik, szörnyülködik, meresztik a szemeiket a döbbenettől, kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák egymást egy pöcegödörbe.

A "szobordöntés", mint politikai performasz persze egy kalap szar volt,  de ugye e területen (is) olyan messze vagyunk a Nyugattól, mint a "szerethető válogatott" a 2014-es vb-től ...

"Vasárnap ledöntöttek egy szobrot, amely valójában nem Orbán Viktoré, hanem a pontosan egy évvel ezelőtt a politikai kultúra megújításáról szónokoló Bajnai Gordoné volt. Egészen primitív, a történeti emlékezetbe is belegyalogló akció volt, ez ráadásul a Fidesz és Orbán Viktor malmára hajtja a vizet" - nyiltakozta Schiffer, pontosan összefoglalva hogy mennyire nyúlt mellé Bajnai, sokadjára.

Az MTVA pedig úgy gondolta, hogy az elmúlt hetek-hónapok botrányainak korrekt és közszolgálati tálalása után most megmutatják, hogy milyen a hiteles tájékoztatás a Kunigunda utcában

Az Este:
Kónya Péter a szobordöntésről
Hegedűs Zsuzsa aszobordöntésről
Vágó Gábor a szobordöntésről

Ma Reggel:
Alpári stílus - ellenzékiek is elítélték a szobordöntögetést (Fodor Gábor)
Egyre többen ítélik el a hétvégi szobordöntést (Kónya Péter)
Egy szobordöntés margójára - rossz emlékeket idéző, minden oldalról elítélt cselekedet volt (Wittner Mária)
Szobordöntés - túl a jó ízlés határain (Lánczi Tamás, Századvég)

Mivel az MTVA nézőszámai roppant alacsonyak, ezért szerintem többen nem néztétek, sőt, el sem tudjátok képzelni, hogy milyen egy ilyen MTVA-tudósítás.

Még a tegnapi, csütörtök esti Híradó is kiemelt terjedelemben, közel 6 percben foglalkozott a vasárnapi szobordöntéssel.

Címkék: performansz közszolgálat bajnai kónya mtva

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr805551107

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.04. 12:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Žďárský 2013.10.04. 11:12:04

Kormány, ellenzék, média, választópolgárok, remekül egymásra találtak. Pont ugyanolyan korlátolt, ötlettelen és balkáni itt minden. Kertész Ákosnak de igaza volt...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.04. 11:13:27

Ha szerintük undorító, akkor miért reklámozzák ennyit? :D

Amúgy szerintem is szánalmas volt, miért kell leereszkedni a populizmus ezen szintjére? Ezek akarnak kormányt dönteni :S

Herbert Norman Schwarzkopf, Jr. 2013.10.04. 11:17:56

Bajnaiék csináltak egy szobrot, ledöntötték, lefejezték, a levált fejet rugdosták, a szobor törzsét késsel szurkálták... Ez egy eljátszott lincselés volt. Közben Dopeman folyamatosan bazdmegelt. Schiffer Andrásnak igaza van: valójában Bajnai szobra dőlt le, nem Orbáné.

komplikato 2013.10.04. 11:21:40

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Jogos, de azért eleinte volt pátrpillanata, amikor sokan elhitték neki, hogy alkalmas.

MTVA gondosan vigyázott rá, hogy a táblákon lévő szövegeket ne lehessen elolvasni, mert kínos lett volna. :D

Gondolom ha szobor törés helyett teszem azt felekastrják és úgy mászkálnak vele, mint anno Gyurcsánynál, akkor biztos nem tultakozna senki ...

7esbusz 2013.10.04. 11:38:07

A témától függetlenül, most jól látszik, hogy mire nem képes az ellenzék. Napokig rugózni egy ilyen baromságon, felszínen tartani, sajtótájékoztatni 1 héten keresztül minden nap stb. Így kell ezt csinálni. A jó hülye Bajnai meg adja hozzá a muníciót. A fidesz az elmúlt 3 évben 100x ennyi magas labdát adott és leütötte valaki? Nem. Ennyi.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.10.04. 11:43:03

@komplikato:

Igen, jól kezdett, majd lassan leamortizálta magát. A fatális lépés szerintem az LMP-s szakadárokkal való összefogás volt, onnan kezdődött a zuhanás.

Ez a akasztós-rombolós-baszdmegezős stílus elmegy a Jobbiknak, mely eleve egy szalonképtelen párt. Szóval ha Bajnai példaképe a Jobbik (és a Fidesz szélsőjobbos része), akkor jól csinálja, de szerintem nem ez lehet a célja, csak egyszerűen egy dilettáns barom.

sanity 2013.10.04. 11:44:15

Talán eddig Schiffer fogalmazta meg legjobban ennek az alpári eseménynek a következményeit. Bajnai majd' egy év alatt a Megváltó és Szakértő titulusokból leküzdötte magát odáig, hogy egy kiégett Pityingerrel kell egy színpadon lennie, és esélye a miniszterelnökségre erősen konvergál a nullához.

Azért kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye azoknak a vér balosoknak, akik a mai napig teli szájjal csöcselékezik a 2006-os események résztvevőit.

@Свобода: Akkor nyugodtan követheted a Kertész Ákosod, aztán Ti is egymásra találhattok. Azért ne felejts el pacsizni a másik Kertésszel, meg Hellerrel sem.

Kandeláber 2013.10.04. 11:59:09

Óriási volt.
A félcigó nyóckeres bunkó, meg meg a dagadék nyugger tűzoltó, aki elmebeteg pofával vonul a hülye sisakjában.
Mindez néhány száz hulladék előtt.
Plusz ott volt még a libás.
Szánalmas.

InversioN 2013.10.04. 12:01:52

Politikai kultúra nélkül politika sincs. A szájtépés és izzadságszagú látszatkeltés nem minősül annak.

komplikato 2013.10.04. 12:13:08

@Kandeláber: "a dagadék nyugger tűzoltó"
Csak ex-nyugger tűzoltó, mint a tábláján olvasható ... többek között pont azért volt ott.
Na és többek között "véletlenűl" ezért is olvashatatlan az MTVA-bana tábla.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.04. 12:20:23

@sanity:

"Azért kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye azoknak a vér balosoknak, akik a mai napig teli szájjal csöcselékezik a 2006-os események résztvevőit"

Az alapvetéssel van a probléma, egykomám.

Hogy értsd: nem kell ahhoz "vér balosnak" lennem, hogy csöcseléknek tartsam azokat a szar (a környezetemböl tapasztalatból beszélek) munkakerülö tróger kocsmai inzultáns kalandorokat, akik 2006-ban az alkotmányos rendet eröszakkal akarták megváltoztatni orbáni sugallatra. Bár ez a "csöcselék" a fidesz-szektában kitüntetö jelzö, nálam megmarad a "Magyar értelmezö szótár" szerint ugynez pejoratívként. De ugye nincs harag...?

titan 2013.10.04. 12:23:33

@sanity: bár nem vagyok vérbalos (voltam Fidesz szavazó is, de az nem mostanában volt...), én most nem látok se égő épületeket se égő autókat, felszedett utcaköveket sem.

Žďárský 2013.10.04. 12:26:51

@sanity: Megerősítetted az igazamat, köszönöm.

Kandeláber 2013.10.04. 12:29:01

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: A söpredék oldalaktól függetlenül söpredék.

Zeppeliner 2013.10.04. 12:40:55

Végre mindenki számára világos, ha valaki még most is a szocikra,dk-ra,bajnaira,fideszre szavaz az csak az eddigi szarrágást akarja fenntartani.Jól mondta Schiffer, Bajnai szobra dőlt le, nem Orbáné.
Amúgy meg Felcsúton meg lehetett volna mutatni ki a faszagyerek. Ott iszkolt mindegyik.
És még csak most jönnek az októberi ünnepségek....na én már hányok előre.
Ennek a tahó himnuszgyalázó majomnak pedig olyan szívesen szétbasznám a pofáját egy franciakulccsal, hogy az anyukája sem ismerne rá többet.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.04. 12:46:51

@Zeppeliner:

A Jobbikot kifelejtetted... Ja, hogy tudatosan!?! Így már érthetö a "himnuszgyalázás" ///muhahahaha/// vádja... :)))))

sanity 2013.10.04. 12:57:14

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:

Itt konkrétan arra szerettem volna utalni, hogy mindkét táborra eléggé jellemző, hogy a másikban a szálkát is megtalálják, magukban meg a gerendát sem. Mert volt szerencsém máshol olyan kommenteket olvasni, hogy ez az egész rendezvény teljesen rendben volt.

@Свобода: Még mindig itt vagy ezen a balkáni blogon? Hogy bírod?

Gabe Walker 2013.10.04. 13:00:10

A fej rugdosásával csak annyi probléma volt, hogy nem az eredetivel fociztak. Stadion van hozzá.

sanity 2013.10.04. 13:01:19

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Már bocs, de az nem kevésbé volt gyomorforgató, amikor abba a bizonyos "dalába" még a Himnuszt is belekeverte.

Secnir 2013.10.04. 13:08:18

csak tájékoztató jelleggel:
az m1-féle híradóban hétfő óta vetítik. szerdán a félórás híradóban 18(!) percet foglalkoztak vele, négyszer mutatták a szoborledöntést, a felolvasó gyakornok gyakorlatilag ugyanazt ismételte el talán ötször.

tehát
aki eddig nem volt vele tisztában a nézők közül, hogy van egy elégedetlen csoport, az most már (hála a híradónak), tud róla. Bajnaiék köszönjék meg az ingyenkampányt - holott a tv-ben hétfőn például folyamatosan Együtt 2014-eztek, és csak keddtől módosították Szolidaritásra a szöveget. Ezzel a híradó (illetve a jobboldali média) nagy öntökönrúgást követett el, mert megpróbálták úgy beállítani, hogy ez elfogadhatatlan, meg különben is. Nem jött össze.
mindamellett schiffer meg a jobbik azért van felháborodva, hogy ez a performansz nem nekik jutott az eszükbe. zászlóégetés? piha. leláncolás? haha. titokban tetszett nekik, elhihetitek.
(tegnap a híradó kínjában már olyanokkal foglalkozott, hogy csak azért tudták ledönteni a szobrot, mert előtte befűrészelték a lábát! micsoda gaztett! FŰ-RÉ-SZEL-TÉK, értik kedves nézők? FŰRÉSSZEL!)
amúgy shelmeczi gabika beszólás is könyörtelen volt, nem is értem, miért nem kérdezett vissza senki sem a sajtótól, sem az ellenzéktől: "kivégezték orbán viktor szobrát". (talán a hétfői sajttájban volt). És nem kérdezte meg senki, te hülye picsa, hogy lehet kivégezni egy szobrot?

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.04. 13:12:39

@sanity:

"mindkét táborra"

Az alapvetés már megint.

A kétbitesek nézete szerint igen, két tábor létezik. De azért ugye azt megkérdezhetem, ha semelyik szektát nem támogatom, akkor hova helyezzem magamat a kettes számrendszeredben...????

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.04. 13:16:02

@Secnir: Úgy lehet kivégezni egy szobrot, ahogyan meg lehet menteni bármit.
Különben sem tudsz helyesen írni. SzelmesSZzi. Sz sz sz.

legeslegujabbkor 2013.10.04. 13:18:03

@Secnir: A helyes megoldás az lett volna, ha a szervező a szobor arcába egy kesztyűt vág, és hajnalban 2 segéd kíséretében pisztolyt fognak egymásra.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 13:20:37

@sanity:
"Szálka"?! Na és Kövér és a köteles beszéd? Az első pillanattól kezdve azt látom ebben, még a hisztérikusan túlzó reakciók is stimmelnek.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.04. 13:22:04

@sanity:

Gyomorforgató... Tegyük fel, hogy igen. Miután ezt megállapítottuk, nekünk ugye jobb lett a korrupt orbáni rendszerben? Ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy valóban az a legnagyobb problémánk ma Magyarországon, hogy egy félhülye nyolckeres hogyan "eröszakolja meg" a nemzeti értékeinket?

Másként közelítem meg a kérdést...

Tényleg annyira rendben van minden ebben a tetü országban (hála a hájpolt vezetöidnek), hogy az a legnagyobb/legégetöbb probléma, hogy megállapítsuk, "megebaszták" a himnuszunkat (már elnézést a kifejezésért, ironizáltam, ahogy a félhülye nyolckeres)???

telekkonyv (törölt) · www.olvasomozgalom.extra.hu 2013.10.04. 13:24:02

A mellényúlás a nekem nem tetszik szinonimája?

sanity 2013.10.04. 13:24:21

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:

De Te miért veszed magadra a mondataimat? Akinek nem inge....

Nem azt állítottam, hogy csak fideszes meg mszps van a világon, mint ahogy én se tartozom egyikhez sem szerencsére. Azt viszont felesleges vitatni, hogy sajnos ennek a 2 brancsnak legnagyobb a tábora(no meg a bizonytalanoké:)) Rájuk értettem az előző szálkás hasonlatot.

Secnir 2013.10.04. 13:25:07

a szobordöntésről annyit: vegyesek az érzelmeim. én -ha már figyelemfelkeltő akciót akartak csinálni- mondjuk azt csináltam volna, hogy a szobrot felállítom a parlament elé (miközben bent ülésnap van), és meghívom azerbajdzsán, türkmenisztán meg hasonló országok képviselőit, hogy avassák fel. minden külföldi stáb kint lett volna.
eleve a szobor kinézete sem volt megnyerő, én azt csináltam volna, hogy öltönyben áll, bal lába egy focilabdán nyugszik, hóna alatt egy alkotmánnyal, jobb kezében meg miniatűr stadion.

Enrico72 2013.10.04. 13:26:02

Kérnék mindenkit, hogy alaposan fontolja meg, hogy valóban érdemes-e ilyen csőcselére tenni a voksát. Az elmúlt 3 esztendőben nyugalom van Budapest utcáin. Maradjon is így.
Ne legyen kétségünk afelől, ha ez az csürhe kerül hatalomra, akkor az hova vezet. A gazdasági inkompetenciákról és a Hajdú Bét ügyről most nem beszélnék, hogy maradjunk a poszt témájánál.

Baszki, nincs már mit ellopni... 2013.10.04. 13:26:17

@ColT:

"2 biten már lehet 4 értéket ábrázolni..."

Bizony:

1. Fidesz
2. Nagykoala jobb felöl
3. Nagykoala bal felöl
4. Mszp

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.04. 13:36:06

Tényleg nem tudom mi a szánalmasabb...

Bajnaiék erőtlen performansza.
Az, hogy Bajnaiék még ettől is elhatárolódtak.
A Fidesz műfelháborodása

Persze a legszánalmasabb az, hogy Orbán még mindig miniszterelnök.

Secnir 2013.10.04. 13:41:00

@Enrico72:
" A gazdasági inkompetenciákról és a Hajdú Bét ügyről most nem beszélnék, hogy maradjunk a poszt témájánál."
-neked az mikor volt szempont, hogy a témához kell hozzászólni?

"Ne legyen kétségünk afelől, ha ez az csürhe kerül hatalomra, akkor az hova vezet. "
-és, hová vezet?

Foresty 2013.10.04. 13:41:39

@Enrico72: "A gazdasági inkompetenciákról és a Hajdú Bét ügyről most nem beszélnék, hogy maradjunk a poszt témájánál."

Aha, de azért finoman elővezeted a témát, hátha valaki ráharap, és lehet tovább terelni, ahogy szoktatok. :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 13:42:01

@Enrico72:
Ha neked 3,5 éve sikerült ez a "mutatvány", vagyis a 2006-ban randalírozó csőcselék felbujtóira szavazni, akkor másoknak is hagyd meg a lehetőséget.

Egyébként is, milyen csőcselék!? Voltak vagy 100-an és tönkretettek egy hungarocell szobrot, amit ők vittek oda, hűha! Talán lehet izléstelennek tartani a dolgot, de a túlzott hiszti is az!

Secnir 2013.10.04. 13:46:54

@TaTa86.:
"Bajnaiék erőtlen performansza.
Az, hogy Bajnaiék még ettől is elhatárolódtak."

pontosítsunk: a Szolidaritás performansza, Bajnai elhatárolódása. a fidesz felháborodása, ÉS a jobbik/lmp/mszp műfelháborodása. mert ugye nekik határolódni kell. mondjuk vicces, amikor az izraeli meg EU-s zászlót égető novák van felháborodva, de mindegy.

mildi 2013.10.04. 13:47:09

@Secnir: !
ezjó
kommentbeli dicséret

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.04. 13:49:21

@Enrico72: Rád nézek, aztán a "csőcselékedre", és egyszerűen nem látok különbséget.

Tudod miért nem fogom sajnálni, hogy a maffiád újra nyer? Mert qrvára bele fogtok sülni a tündérmesétekbe, ahogyan Gyurcsány is a együtt döglött meg a Pannon Pumájával.

Akkor aztán nem néhány száz akciónyugger fog Orbán hungarocell mására izgulni. Egy kicsit komolyabb tömeg lesz. "Kossuth tér visszatér!" ;o)

sanity 2013.10.04. 13:50:25

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
Ha Te meg nem említed, akkor én se írok a himnuszgyalázásos témáról. Egyszerűen csak nem értettem egyet azzal, amit írtál.

"Tényleg annyira rendben van minden ebben a tetü országban (hála a hájpolt vezetöidnek), hogy az a legnagyobb/legégetöbb probléma, hogy megállapítsuk, "megebaszták" a himnuszunkat (már elnézést a kifejezésért, ironizáltam, ahogy a félhülye nyolckeres)??? "

Neked lehet vannak vezetőid, én szerencsére nem szorulok rá. Nekem elegem van a mostani kormányból, de Veled ellentétben nem hiszem, hogy csak ők tehetnek a jelenlegi helyzetről. Az ellenzéknek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy jelenleg bármit megtehetnek narancsék. Valamint elég nagy baj, ha valakinek Pityinger és csürhéje az alternatíva a jelenlegi rezsimmel szemben. Bocs, de én nem fogom a kisebbik rossz elvét követni, ettől szenvedünk sajnos jó ideje, hogy mindig a kevésbé szart próbáljuk választani.

Enrico72 2013.10.04. 13:51:38

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Magyarország regnáló miniszterelnökének szobrának levágják a fejét, rugdossák és késsel szurkálják. Ilyen egyszerűen nem fordulhat elő. Csodálom, hogy nem vitték be őket a hűvösre. Nagy szerencséjük van, hogy birkatürelemmel rendelkeznek jelenlegi vezetőink.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.04. 13:52:03

@Secnir: Rendben, így pontos.

"mondjuk vicces, amikor az izraeli meg EU-s zászlót égető novák van felháborodva, de mindegy."
Novák azon van fölháborodva, hogy nem ők találták ki ezt... :P

Egyébként nagyon nem vágom most ezt az elhatárolósdit. Ennél azért mind Magyarországon, mind Európában sokkal durvább(, ez egyáltalán nem volt durva) ellenzéki akciók voltak. Ráadásul az a helyzet, hogy Orbán tényleg Rákosi babérjaira tör.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 13:52:20

@TaTa86.:
Végülis létező fogalom, lehet használni, de aki a tévészékház szétverőit, gépkocsik felgyújtóját és a környezet tönkretevőit nem tartja annak, az hitelesen pár lázadóbb hangvételű "szoborgyilkossal" sem teheti ugyanezt. Szerintem.

Enrico72 2013.10.04. 13:56:34

@Secnir: Elképzelhetőnek tartom, hogy erőszakos cselekmények is kialakulhatnak ebből.
Azért kíváncsi lennék mit szólnátok hozzá, ha a Békemeneten történne ilyen. Persze ezt nem tudjuk meg, mert érdekes módon ott normálisan tudunk vonulni, énekelni. Meg kéne tanulni valami mellett kiállni (pl a közös hazánk) és nem valami ellen.

Enrico72 2013.10.04. 13:57:39

@Secnir: Elképzelhetőnek tartom, hogy erőszakos cselekmények is kialakulhatnak ebből.
Azért kíváncsi lennék mit szólnátok hozzá, ha a Békemeneten történne ilyen. Persze ezt nem tudjuk meg, mert érdekes módon ott normálisan tudunk vonulni, énekelni. Meg kéne tanulni valami mellett kiállni (pl a közös hazánk) és nem valami ellen.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 13:58:00

@Enrico72:
Ja, mert Magyarország regnáló miniszterelnökének képét leköpni a tévében, aztán megtörölgetni, mintha csak tisztítaná (a la Fábry), az sokkal decensebb.

Ha nem tetszik, hogy nincsenek a hűvösön, ha úgy gondolod, hogy ez törvénytelen, például megvalósítja a gyilkosságra felbújtás tényállását (merthogy itt végig azt próbálja a Fidesz belemagyarázni!), akkor nosza, lehet menni Polt Péterhez, vagy a rendőrségre!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.04. 13:58:52

@Enrico72: Jujujj! Na mint csinálsz ha holnap kimegyek a Kossuth térre és elégetek egy papírorbánt?

Tudod mit hagyd a "birkatürelmet"!
Legyél férfi, ha akarsz valamit, csináld!

Na mi lenne, te is uszítanád a símaszkos, viperás "rendőröket" mi?
A csőcselékezés látom már megvan, nem kell sokat fejlődni. A Pártfőtitkár Elvtársat senki sem bánthatja!

Szerencsétlen kis komcsi vagy, abszolút csereszabados a dk-s sorstársaiddal!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.10.04. 14:02:44

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az a helyzet, hogyha nem 200 huligán lenne, hanem valóbal lenne csőcselék, akkor nem merné megtenni a kormány azt amit 2006ban, és most is megtesz.

Én alapvetően rendpárti vagyok, és inkább labanc mint kuruc, de ez már birkaszint.

InversioN 2013.10.04. 14:06:01

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
" Ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy valóban az a legnagyobb problémánk ma Magyarországon, hogy egy félhülye nyolckeres hogyan "eröszakolja meg" a nemzeti értékeinket? "
Sokan meg fognak kövezni amiért ezt most leírom, de nekem ez a tapasztalatom. A legnagyobb problémánk az, hogy a szavazó társadalom nagy része olyan intelligancia-szinten van, hogy képtelen A-t összekötni B-vel, és ezalatt a legegyszerűbb eseteket értem (logikai analfabéta). Ha mégis képes rá, akkor meg olyan szegény/kiszolgáltatott, hogy ennek ellenére a gyors megoldást választja (szavaz arra, aki pénzt ígér, magyar társadalom egyébként nagyon türelmetlen) szavazáskor és reménykedik, hogy rövid távon jobb lesz: homokba dugja a fejét és lemossa magáról a felelősséget. Amit nem látok, az nincs is.

Van egy kisebbségben lévő harmadik csoport. Ők a critical mass (nem, nem a biciklisek) csapdájába estek: nem vállalnak politikai karriert, mert mindegyikük azt gondolja, hogy nincsenek elegen hozzá és ugyanezért nem is szavaznak. Esetleg az országot is itt hagyják. Én is ide tartozom: a critical mass probléma lényege pont az, hogy egyénileg nem kifizetődő a tömeg választásától eltérni.

Enrico72 2013.10.04. 14:06:33

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egy képet törölgetni vs. Egy másolatot késsel összeszurkálni, fejét körbehordozni és rugdosni nem egy kategória. Remélem ezt nem kell magyarázni.

NextGeneration 2013.10.04. 14:07:45

mikor lesz már végre egy párt amire merek szavazni? az MKKP tűnt még mindig a legjobb választásnak a mai palettán (vagy a legkevésbé szarnak), de azokból se lesz párt soha :-(

Enrico72 2013.10.04. 14:08:49

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igazad van. Hagyni kell őket ezt csinálni végül is csak vicceskednek. Bajnai és a humor?

Szerintem inkább ez közösség elleni izgatás.

NextGeneration 2013.10.04. 14:09:39

@Enrico72: miért is nem? mert te egy elfogult vezérimádó vagy?
mindkettő egy nagy baromság volt, és te védeni akarod az egyiket.
kell egy bögre? kussolj, és veszek neked kettőt.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 14:16:17

@Enrico72:
Apropó, tőled is megkérdezem: hogy is volt azzal a Kövér Laca féle köteles beszéddel? Az nem volt valamiféle öngyilkosságra "felkérés"? Ja, de azt lehet, persze, szerinted, hiszen azt egy Fideszes csinálta.

Az is pont ennyire túl volt lihegve.

"Elképzelhetőnek tartom, hogy erőszakos cselekmények is kialakulhatnak ebből."
Na, hát ehhez mondjuk a legjobb módszer, hogy végre leszállnak a témáról a kormányközeli híradók, mert ahogy arról a poszt is szól, lehet ez egy elhibázott performansz, izléstelen vagy bármi, még be is lehet perelni a "szoborgyilkosokat", ha Orbán Viktor a személye elleni támadásnak veszi ezt, de négy napja csak ezen pörögni már kizárólag hergelésnek nevezhető, hírszolgáltatásnak semmiképpen.

Enrico72 2013.10.04. 14:17:04

@NextGeneration: Mert Gyurcsány képét nem összeszurkálták, hanem megtisztogatták. Persze abban igazad van, hogy irónia is volt a dologban.

Csigataposó 2013.10.04. 14:17:18

@Enrico72: Egyre valszaolj nekem pubi, hogy a faszba csinalod, hogy mindig kimaszol a szuro alol?

Enrico72 2013.10.04. 14:18:21

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Kövér László ezt egy magánbeszélgetésen mondta, de valaki volt olyan aljas, hogy ezt felvegye és szétküldje a sajtónak. Nem nyilvánosan történt az eset, ellentétben a Bajnai vezette csürhével.

Csigataposó 2013.10.04. 14:19:09

@Enrico72: Mert gyurcsany feliratu babut nem hordoztak korbe akaszotfan fidesz rendezvenyen? Gyurcsany fenykepet nem egettek el fidesz rendezvenyen? Avagy az mas.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.10.04. 14:19:36

@Enrico72: MIért, az előfordulhat, hogy kommentekben szidják? :D
Költözz Észak-Koreába, ott biztos jól éreznéd magad (viheted a Vityát is!)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 14:20:43

@Enrico72:
Nem mondtam, hogy hagyni kell őket.

Ha ez szerinted közösség elleni izgatás, akkor megvan a vádpont, bűncselekményről van tudomásod, irány a rendőrség.

Zeppeliner 2013.10.04. 14:21:54

@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Leszarom a jobbikot, meg téged is.
muhahahahaha

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 14:28:27

@Enrico72:
“Az idézett mondat „az olimpia kapcsán hangzott el több lakossági fórumon”. Eszerint: a Fidesz szerint az olimpia megrendezése olyan nemzeti cél, ami gazdasági fellendülést hozhat. – Ez egy olyan lelki erőt adó közös vállalkozás – magyarázta Kövér –, amellyel pótolni lehet saját elvesztett lehetőségeinket. Ugyanakkor ezt a célt ellenzik azok a politikai erők, amelyek a testi-szellemi restségre, az irigységre alapozzák politikájukat, és terjesztik az esélytelenséget és a pesszimizmust. Amennyiben ez a pesszimizmus jogos lenne, akkor nem érdemes élni, le kell menni a pincébe, fogni kell a kötelet, és fel kell akasztani magunkat – idézte Kövér (egyre bonyolultabb) önmagát.”

index.hu/belfold/hirek/86860/

A lakossági fórum mióta magánbeszélgetés?

Secnir 2013.10.04. 15:06:06

@Enrico72:
"Magyarország regnáló miniszterelnökének "
tisztában vagy a regnál kifejezéssel? elszólás vagy tudatlanság?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 15:06:44

@Enrico72:
A képen csulázás az irónia, aha...

Akkor gyere, válogass:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/20090211/ime_a_gyurcsany-_es_orban-vudubabak
fn.hir24.hu/itthon/2013/02/14/felakasztottak-csanyi-sandort/
kuruc.info/r/6/5950/

Szóval akasztani, vuduzni lehet (legalábbis én nem hallottam a Fidesz és szavazóinak tiltakozását vagy akár azon megjegyzését, hogy ezek izléstelenek lennének, de Google-özz te is egy kicsit, hátha találsz), de véletlenül pont abból az egy dologból, amit Bajnaira lehet kenni, lesz többnapos hergelőhadjárat. Nahát, de érdekes...

Marcellusca 2013.10.04. 15:08:24

HEHEHE!
Végül is a döntögetés elérte célját. :)

Majd' egy hete erről megy a nagy ajvékolás. Semmi más módon nem kapott volna ennyi időt az ellenzék a közmédiában. Megkapták. :P

Most már az ecceri szavazópógár is láthatja - hála az MTVA-nak! - , hogy nem mindenki elégedett, nem biztos, hogy olyan jól mennek a dolgok.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 15:09:16

@Secnir:
Többször hallottam már egyszerűen "hatalmon levő" értelemben használni, még ha eredendően nem is ezt jelenti, hanem tényleg azt, hogy "uralkodik".

Marcellusca 2013.10.04. 15:12:07

Ja, vo't "szerencsém" ismétlésben látni a Kónyás és a Hegedűs "riportot"(?).
Zongorázni lehet a különbséget: míg Kónya minden második szavánál közbevágott, másnap gyakorlatilag egyetlen mukk nélkül végig hallgatta Hegedűst ez a "csodálatos" Óbersovszky. :(((

Marcellusca 2013.10.04. 15:15:21

@Enrico72: Tééényleeeg .... most, hogy mondod ...
A nagy-nagy, csodálatos, mint már tudjuk mégsenem forradalmi győzelem után a Nagyvezír és Don Alessandro visszahívta csapatait.

De, mivel legkártékonyabb állat az unatkozó katona, ezért stadionokat építenek nekik, csak, hogy lekössék őket.

Marcellusca 2013.10.04. 15:21:14

@Enrico72: Sőőőt!!! Szájukra merték venni. :P
IDIÓTA!!!!!
Kérem a szobor tervezőjének/megalkotójának nevét, a szobor felállításának (kérelmek, engedélyezések), avatásának dokumentációját!
Ja, az nincs? Akkor nem is beszélhetünk valódi szobordöntésről.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 15:21:22

@Marcellusca:
Az ecceri, csak MTVA-ból tájékozódó szavazópolgár jó eséllyel kb. 0,03 másodperc alatt győzte meg magát, hogy ez csak rendbontó hőzöngés, és semmi köze az országban zajló folyamatokhoz.

Marcellusca 2013.10.04. 15:22:20

Én hüjjjje meg szóba állok ezzel az egybites, agyhalott naridroid trollal. :DDDDDDD

házelnök 2013.10.04. 16:14:35

Normális országban ennek az orbán nevűnek nem csinálnak szobrot.Max egy karóval jelzik, hogy hol lesz-van elásva.

dr. Aullah 2013.10.04. 16:15:28

Jól elcsámcsog mindenki rajta, addig is csöndesebben tudják lopni a közt. Majd akkor panaszkodjanak, ha valóban lincselés történik. Sajnos még nem vagyunk ott.

NextGeneration 2013.10.04. 16:31:12

@Enrico72: ne légy barom, ne vágd magad alatt a fát.
most komolyan el is hiszed, hogy csak megtisztította? mert akkor az arcodba küldök egy torokkaparós turhát, majd letörölgetem papírzsepivel, te meg szépen megköszönöd.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.04. 16:48:02

@sanity: Akkkor válaszd a nagyobbik rosszat. Magadnak, de ne nekünk. És ne sértődj meg, ha lehánynak azok, akik ezzel rosszul járnak. Performanszon kívül, xsak úgy maszek alapon..

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.04. 16:49:36

@Marcellusca: Lásd még: XII. kerületi turul. Csak mmost elfelejtettek szólni Pokornynak meg Wittnernek, hogy álljanak gyorsan oda védőrségbe (vagy ki volt az, aki odaállt?).

labrabbit 2013.10.04. 16:59:44

"Aki Viktort megbántja
nagykést a hasába!"
Szep is a spontan, kulturalt velemennyilvanitas. A civil kurazsi.

2013.10.04. 17:02:42

Ez a szobor, ami nem volt szobor, azt talán még le is köphették volna, sőt le is brunyálhatták volna, akkor sem történt volna semmi. Max, büdös ett volna.
Hiszen amikor Fábry a tv-ben leköpte a regnáló min. elnök képét, akkor tiltakozott valamelyik barom fideszes hogy nem szabad, meg hogy tűrhetetlen, meg satöbbi ? Nem !

Akkor amikor Csányit jelképesen felakasztották, vagy a bátor álarcos faszkalap kötelet emelget és mutogat, vagy amikor a Gyurcsány gyerekeit , családját, anyját, testvérét ,a rémhir tv még a WC-re is követte , akkor hol volt a hires jobboldal erkölcse, ami a keresztényi hitre apellál ?

Olyan gyenge erkölcsileg a jobboldal, hogy nem hogy erkölcse, de gerince sincs, mint a vezetőinek sem. Gerinctelen csúszómászók lettek, férgek .
Nem szeretem a szocikat sem, de ők még nem küldtek kötelet senkinek, bár szidják Szanyit hogy káromkodott a tv-ben, és szidják a Gyurcsány-Bajnai kormányt és a nyóc évet.
De, köteles Laci elmehet a pincébe a kötelével és felhúzhatja magát, Tarlós amikor kurvaanyázott a tv-ben, akkor hol volt a sok süket erkölcsi magasságokban élvezkődő csősz ?
Vagy amikor a Cusi 20 milláját habzó szájjal orditották, emlegették, most hol ugatnak a sok-sok 20%-ért, most miért nem ugatnak a sok-sok 100 milkáért ?

Bakker ! Nincs itt különbség, sőt a fidesz sokkal aljasabb, zsiványabb, hazugabb és gerinctelenebb, maga kőré gyűjtve a sok söpredéket, többet , gátlástalanabbul és aljasabb módon lop. Bár abban a pártban ahol valaki azért kap magas beosztást mert lehazaárulózta az akkori miniszterelnököt, az a párt ne ugasson és ne emlegesse az erkölcsöt, a tisztességet ,abecsületet , a keresztényi hitet és szeretetet mert az ilyenektől hányingerem van.

A szocik ezekhez képest piskóták voltak ! Mert ezek igazából --mint a hangfelvételen is elhangzott--patkányok !

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.10.04. 17:52:05

@Marcellusca:
Na jó, ne győzze meg magát 0,03 másodperc alatt, de amikor itt a környékbeli városban elmegy a városháza előtt, és azt látja, hogy 1,8 milliárdból újul meg a főtér funkcióbővítőleg, teljesen véletlenül igazítva az országgyűlési és az önkori választások közé az átadást, akkor már tuti nem lesz ez neki kérdés :).

Himpellér · http://5percszerelem.blog.hu/ 2013.10.04. 17:53:24

Amikor a TV székháznál verte a csörhe a rendőröket azok meg erkölcsös forradalmárok voltak ugyebár... hagyjatok már békén, arról beszéljünk mi van a válsztási csalással meg a Közgép milliárdjaival! Trafikmutyi? Közterületi pénzosztás? A fidesz közeli médiabirodalom? Tök érdekes témák,.

Dr. Verőköltő 2013.10.04. 18:13:29

A rémHÍr TV-n valami okos megmondó ember aszongya: Bajnai nemzetbiztonsági kockázatot jelent mert bla...bla...Szerintem meg Orbán jelent nemzetbiztonsági kockázatot, mert a zsidó Soros pénzéből tanult Angliában. Most azért olyan szar a gazdaságpolitika mert tudatosan tönkreteszi az országot, hogy felvásárolják a zsidók!!

toportyánzsóti 2013.10.04. 19:10:15

Narancs bértollnokok és hírhamisítók vért izzadnak és hánynak az idegtől,az hogy valójában mi is történt az másodlagos.Azzal hogy verik a habot csak Bajnai szekerét tolják,akkora erőfölényben vannak amivel már magukat rongálják,mindig a kicsit támogatják a jóérzésű emberek.Viktorbán már akkora seggszáj,hogy arra sem emlékezik sokszor amit előző nap mondott,Kövértahó másnap azért birságol amit előző nap a csuti dolomitbányász tolt az arcunba?!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.10.04. 20:04:03

Anno mikor Gyurcsányt felakasztották és utána elégették, a magyar jobboldal nem volt ennyire felháborodva.
hvg.hu/itthon/20080315_molotov_koktel

Meridian74 2013.10.04. 20:23:01

OFF: már előre látom, hogy megjenik Lencséske és közli: nincs olyan, hogy Magyar Kommunista Munkáspárt, ez tény. Nekem csak tényeim vannak...
index.hu/belfold/2013/10/04/orulet_milyen_neven_folytatja_a_munkaspart/
ROFLMAO!

Meridian74 2013.10.04. 20:31:15

egyébként meg a poszthoz, adódik egy kérdés: na, ki a szélsőséges párt, vagy csoportosulás? a PM és a sleppje. Ebből a performanszból már látszik, hogy a Jobbik ehhez képest kutyafasza. És még őket szélsőségezitek le. Holott, ez a szobordöntés, majd késsel szúrkálás, majd fejrugdosás inkább az, mint a Jobbik megnyilvánulásai.
Az egész művelet nagyban hasonlított a törzsi időkre, amikor körbeugrálták a tűzet a vademberek egy-egy vadászat előtt, és jelképesen előre leölték a zsákmányt, amelyet mondjuk pár csont meg bőrdarab szimbolizált... vagy az arab terroristák, akik viaszbábuból megformált ellenséges ország vezetőit szaggatnak szét, meg gyújtják fel...

Virág et. 2013.10.04. 20:40:43

A szobordöntés a Szolidaritás műsora volt. A Szolidaritás pedig fegyveres és rendvédelmi szakszervezetekből nőtte ki magát, azaz tagjai volt és jelenlegi rendőrök, tűzoltók, katonák. Ezek az emberek így fejezik ki az indulataikat, nincs ebben semmi meglepő, a bohóc felvonulás és a tűzcsap-nyitogatás után ez is bőven belefért nekik. Nekem sem tetszenek az ilyen performanszok, de még mindig inkább ez, mint egy fidesz-inspirált és levezényelt puccs-kísérlet, aminek a végén felgyújtják a fél Szabadság-teret és 100+ rendőr megy a traumára.
Az erőszak, ez max. ízléstelen. Enrico meg marha. Ezek olyan tények, amelyeket Lencsés Pista sem tud megkérdőjelezni.

Schiffer pedig langyos víz, örülhet ha bejut jövőre. Az ilyen se ide, se oda, se színű/szagú akárkik eddig mindig odakerültek, ahová valók: a parlamenten kívülre.

Meridian74 2013.10.04. 20:42:21

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: "Bajnai szobra dőlt le, nem Orbáné"

Bajnai ismét megmutatta, hogy mi az amihez NEM ért; egy újabb dolog a sorban, a politikához.

Meridian74 2013.10.04. 20:55:07

@Enrico72: " Magyarország regnáló miniszterelnökének szobrának levágják a fejét, rugdossák és késsel szurkálják. Ilyen egyszerűen nem..."

Lám-lám, olyan fene nagy diktatúrikus rendszer van, hogy erre még a TEK sem szállt ki...

nemhívő 2013.10.04. 21:04:45

..arról kéne inkább beszélni,...hogy tegnap este az egyik Szolidaritás aktivista azt mondta egy gyűlésen,.... hogy 11 év folyamatos munkaviszony után azért b.szták ki a Statisztikai Hivataltól (ahol informatikus volt),...mert a Hír Tv-s beszámolóból felismerték a főnökei, hogy ott volt a "szobordöntésen"!!

...na, ..ha ez igaz,...akkor EZ AZ IGAZI probléma!

dobzse.laci 2013.10.04. 21:29:36

@ColT: Úgy látszik, valamit összekevertek: nem a fidesz a cél, hanem a kormányzás.
De valahogy mindig sikerül a fidesz-módszereket smittelni.

Mitzimackó 2013.10.04. 21:53:24

teljesen fölösleges, hogy bárki, aki itt baszogatja az ellenzéket, az azt mondja, hogy ellenzéki. azok mind a zsebnéró seggét nyalják. különben leváltani akarnák, nem minden lehetséges módon elkaszálni az ellenzéket. nincs ilyen meg olyan ellenzék: ELLENZÉK van, amelyiknek le kell váltania ezt az őrült majmot. mielőtt valaki azzal jönne: a jobbik NEM ellenzék, ők őfelsége udvari ellenzéke, mint ahogy van díszcigánya is.

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2013.10.05. 00:23:42

Basszátok meg! De sok lett hirtelen az érzékeny lelkű ember ember, akinek báncsa az érzékeny lelkét hogy ha egy rakás szarról készített hungarocell szobrot szétaláznak.
Amikor nem is olyan régen a Magyar Köztársaság volt miniszterelnökét a független magyar bíróságon leköpték és megütötték az nem bántotta a kibaszott érzékeny lelküket.
NA BASSZÁTOK MEG AZ ANYÁTOKAT EGYMÁS HÁTÁN!

Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !) ( · http://opensuse.org 2013.10.05. 00:25:19

@Meridian74: Anyabaszó fideszgeci , a gazdád a hazudozáson és lopáson kívül mihez is ért?

Rodolfo63 2013.10.05. 01:27:43

a legelején viccesnek találtam a szobordöntés ötletét - a megvalósítása már annyira nem jött be - de hogy ennyit fikázzák a dolgot, egyre jobban tetszik utólag :)

Rodolfo63 2013.10.05. 01:29:17

@Enrico72: gazdasági inkompetenciáról tényleg jobb nem beszélni, a fidesz cselekedeteit és a gazdaság szenvedését mindenki látja :)

nyuggernyúzó 2013.10.05. 01:58:41

Rezsicsöki, nyugdíjemelés, szobordöntés. Megvan a téma a buta magyar pórnépnek. Az meg kit érdekel, hogy az államadósság nem csökken, a gazdaság teljesítménye nem nő, a születésszám esik, a fiatalok nagy része kivándorolna. Ennek az ostoba magyar társadalomnak van maximum 2-3 évtizede. Utána marad majd egy öreg-cigány-lumpen massza.

Libatolvaj takarodj 2013.10.05. 02:20:48

A közszolgálati adó elfogult, hisz foglalkozik a szobordöntéssel...

A szobordöntés amely az ellenzék akciója... Amivel az ATV még péntek este is foglalkozik, külön vendéget hív be Karácsony Gergelyt, a szobordöntés témájával kapcsolatban...

De persze a közszolgálati elfogultságára ez a bizonyíték... Hogy tudósít arról a hírről amit az ellenzék KREÁLT baszdmeg, kreált, és az összes baloldali orgánum naphosszat foglalkozik vele. Köztük a nyilván kormány felé elfogult ATV... azt is belinkeled hogy ott hányszor volt szó erről a héten? 10x? 15x?

Zero zero csak nem kiderül hogy mindenki elfogult, még az ATV is a baloldal ellen harcol, csak te vagy az a nem elfogult aki a névsort olvassa? Az egyetlen hithű propaganda harcos aki nem hajlandó a szobordöntéssel foglalkozni? ja hogy most írtál posztot belőle? :DDDDDd

Niebur 2013.10.05. 04:53:32

Nem értitek az egészet. A fidesz azért van felháborodva, mert nem gránitból készült a szobor. Hungarocell... Ilyen szégyent!

roka 2013.10.05. 05:50:17

Vudu szertartás? Azért rettegnek, mert szobor fűrészelés után meg kellet műteni a vezér lábát, utána pofára esett a szobor… Kapott két levelet, egyet a Horvátoktól MOL, egyet az Eu-tól árvíz. Ez betett neki. Amit ledöntöttek az Viktorunk gőgje.

nu pagagyí 2013.10.05. 06:01:48

Semmi probléma nem volt a szobordöntéssel. Várom a folytatást. Az esemény alulról súrolta a jobboldali szennymédia által felállított minőséget. Fülkeforradalom után fülkepolgárháború szokott következni, nincs ok meglepődésre.

CSENDES 2013.10.05. 07:30:10

@nu pagagyí: Te még nem tudod, hogy nem volt fülkeforradalom? Így azután a fülkepolgárháború-program is törölve.

regress 2013.10.05. 07:32:22

@Meridian74: elmész te a jó anyádba ,a szelektív emlékezeteddel.ha így folytatja a felcsuti csauseszku,a fejével fognak kétkapuzni.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.10.05. 07:43:07

vicces, amikor a libbantak kicsit ráébrednek arra, hogyan működik a valóság

midnight coder 2013.10.05. 07:43:59

@nyuggernyúzó: Ebben van valami. És addigra jó eséllyel te is az öregek közt leszel majd.
Sajna, a lapokat 2002 után eléggé leosztották. Abból ami itt 2010-re lett, elég nehéz várat építeni de még korbácsot fonni is. És az ellen, hogy nyugaton 4x annyit keres a polgár mint itt, nem túl sokat lehet tenni. Tetszettek volna 40 éven át nem cuculizmust építeni, akkor nem lettek volna versenyképtelen, ipari hulladékot termelő gyárak, akkor a nyugati tőkések akik megvették talán nem ezeket rombolják le és vesznek piacot, hanem az eddigi gyáraikat és termelnek a miénkkel - és a hazai munkaerővel. Tetszettek volna nem szétlopni a gengszterváltás után (és előtt) a még használható állami javakat. Tetszettek volna nem elindítani a több pénzt az embereknek demagóg kampányt 2000 után. Tetszettek volna nem elkúrni 2002 után. A többi dologról (szovjet államadósság, 3x-os áron épült autópályák, stadionok, tornacsarnokokok minden zsákfaluba, és egyéb pénzkidobások) már nem is beszélek.

sanity 2013.10.05. 07:53:57

@Kuviklacz: Elmész Te a jó anyádba, kinek képzeled magad, hogy rám hárítod a felelősséget? Ilyen tempót maximum azoknak toljál, akik 2010-ben ész nélkül megszavazták a felcsútit, és jövőre is rá ikszelnek!

Meridian74 2013.10.05. 08:08:15

@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): te meg apádat telibefosó, mióta vagyok én fideszes? Felvilágosítalak, te nagyon sötét, Jobbikos vagyok.

Meridian74 2013.10.05. 08:11:31

@regress: lohohohol... nagy a pofátok. Már megint álmodik a nyomor? Mikor fogsz te focizni orbán fejével? csak akkor mersz, amikor hungarocellből van? Ne itt legyen nagy a pofád, tudod hol lakik orbán, miért nem szarsz a kapujában minimum, he? Vagy legalább zacskóba előkészítve vinnéd oda, és csak be kellene hajítanod... (én ismertem olyan embert, aki az mszp-s Jánosi kertjébe rendszeresen dobálta zacskóban a szart, hogy ne példa nélkül legyen ez megemlítve)

Bell a Donna 2013.10.05. 08:24:51

@sanity:
"Azért kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye azoknak a vér balosoknak, akik a mai napig teli szájjal csöcselékezik a 2006-os események résztvevőit."

Olvasd végig a demokrata ellenzékiek/függetlenek mértékadó kommentjeit:
jól tették, az igazi fejjel kellene,
nem volt ezzel semmi probléma, csak a mocsokfidesz csinál belőle ügyet,
bezzeg, amikor ...,
a nép a hüjje,
és az ultimate, mindent verő érv: dejazorbán (megakövér)...

Szánalom.

sanity 2013.10.05. 08:25:07

@midnight coder: A "tetszetek volna forradalmat csinálni" kimaradt:) Egyébként egyetértek.

poor 2013.10.05. 08:25:41

Libatolvaj takarodj
Úgy fogalmaznám át, hogy baltás viktor takarodj. Te pedig mehetsz utána baromarcú. Tudod mikor elraboltok mindent az adókat az égig emelitek akkor nem kicsit vagy pofátlan. ORBÁN és Bandája TAKARODJ.

ob.szerver 2013.10.05. 08:27:34

Az esemény ismét felhívta a figyelmet egy különös jelenségre, nevezetesen arra, hogy a ballib média, blogszféra, hangadó értelmiség - tisztelet a kivételnek - milyen készséggel sodródik a fidesz agitprop uszályába.

A fenti csoportok ellenvetés nélkül, sőt sok esetben cinkos kárörömmel nézték végig az SZDSZ legalpáribb mocskolását, Gyurcsány éveken át - és a mai napig tartó - karaktergyilkolását, Szárszó kapcsán a lakájmédiát megszégyenítő módon fikázták azokat a résztvevőket, akik többségének köszönhetően még maradt valami ebben az országban, ami Európára emlékeztet. Most meg, amikor ledöntötték a magyar történelem egyik legaljasabb, legkorruptabb és legkártékonyabb alakjának jelképes szobrát, egymással versengve határolódnak el. Azok után, ahogy a lakájmédia és finanszírozói az ellenzékkel, ellenzékiekkel kapcsolatban megengednek maguknak, vajon mégis mi a lófasztól?

Ha a ballib továbbra is a maffidesz kottájából játszik, nehéz lesz nyerni 2014-ben.

poor 2013.10.05. 08:27:40

wmiki
Másik baromarcú libbant. Ráébredtem a valóságra. ORBÁN és Bandája takarodj wmikit is vigyétek. A fidesz LOP, CSAL, HAZUDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

sanity 2013.10.05. 08:32:34

@Bell a Donna: Már megszoktam, hogy a demokráciát féltő, mérsékelt, européer népség is mennyire a kettős mérce bűvöletében él. Szépen eltanulták az SZDSZ-től.

shinny bayaar (törölt) 2013.10.05. 08:42:56

" kibaszott színjáték az egész, miközben belefojtanák egymást egy pöcegödörbe "

Igen, ez is egy olyan tipikus primitív proli gondolat, mert a proli csőcselék - bár mostanra hellyel-közzel írástudó lett - még mindig csak a saját förtelmes lelki nyomorából tud kiindulni.

Kelly és a szexi dög 2013.10.05. 08:43:23

ha meg nem mutatták volna, akkor meg elhallgatja a lakájmédia-- vastagbőr?

vénkujon 2013.10.05. 08:47:56

jános ötizenöt: korrekt.
nem tudom miről beszél schiffer atya, de én úgy láttam, hogy viktor hungarocellszobra volt az. frankón szét is baszták. fasza kis politikai performansz keretében. ha jól tudom nem hullott a forgács közben, tehát sem autók, sem székházak nem égtek. kukák, tüntetők, rendőrök sem borultak. a jobbódali ájtatos nyafogás meg borítékolható volt. úgy döntöttem-látva ezt a remek kis tüntit-hogy csakis az ellenzékre szavazok. nagyon szimpatikusak lettek hirtelen nekem.:D

vénkujon 2013.10.05. 08:47:56

jános ötizenöt: korrekt.
nem tudom miről beszél schiffer atya, de én úgy láttam, hogy viktor hungarocellszobra volt az. frankón szét is baszták. fasza kis politikai performansz keretében. ha jól tudom nem hullott a forgács közben, tehát sem autók, sem székházak nem égtek. kukák, tüntetők, rendőrök sem borultak. a jobbódali ájtatos nyafogás meg borítékolható volt. úgy döntöttem-látva ezt a remek kis tüntit-hogy csakis az ellenzékre szavazok. nagyon szimpatikusak lettek hirtelen nekem.:D

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.10.05. 08:49:09

xd
sok sikert 2014-hez elvtársak
.... vagy 2048-hoz...

CSENDES 2013.10.05. 08:54:39

@Kelly és a szexi dög: Remélem volt 18-as karika a vetítés előtt, mert akkor az NMHH megbünteti az MTVA-t. Ja, nem, mert nem tartozik a hatálya alá.

Mate Toth 2013.10.05. 09:04:18

@Enrico72: Pont te beszélsz csőcselékről?A tv székháznál baba zsúr volt?

vénkujon 2013.10.05. 09:07:08

@wmiki: ne hagyd, hogy átverjenek, üldözzenek

bgp 2013.10.05. 09:08:08

@TaTa86.: Kitalálták, de mivel a fidesszel kerülhetnek csak kormányra, nem fogják a fideszt basztatni.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.05. 09:10:47

Nyilván az a kutyatekintetű hogyishívják, valami Máté, meg a csapata kitalálta, hogy a szobordöntésből itten politikai tőkét lehet kovácsolni. Valahogy így: "a rezsiadó növelő bukott baloldal nem tudta visszafogni barbár erőszakosságát." Szerintem egész a választásokig minden "közszolgálati", bocs fidesszolgálati híradóban megemlékeznek róla.
Egyébként becsülöm ezt a Mátét. Tehetségesebb, mint a nagy elődök (Rogán, Szíjjártó). A legeslegnagyobb bullshitet (pl rezsiadó szókapcsolat) is képes egy mondatban háromszor szemrebbenés nélkül belemondani a kamerába. Ezzel pedig elérkeztünk a végponthoz. A fidesz kommunikációja már tényleg csak ahhoz az egymillió gyengeelméjűhöz szól, akikkel majd meglesz a kétharmad.

bgp 2013.10.05. 09:11:04

@wmiki: Neked is, már nem kell sokat írogatnod, hogy hotdog árus lehess a felcsúti stadionban.
Esetleg a kisvasúton jegyszedő.

regress 2013.10.05. 09:13:12

@Meridian74: te köcsög turulagyú rúdtáncos,ti még rosszabbak vagytok.más kertjébe dobáljátok a szart?primitív bunkó, nem a w.miki volt?@wmiki: te oxigén hiányos,csak ezt a fél mondatot tudod leírni? bővíthetnéd, ez már unalmas..

elizon pucsnik 2013.10.05. 09:23:09

Csupán a címre reagálva,eltekintve a történettől:
Pl. az átévé is hosszú perceken át rágódott ezen.Most mi a f@sz ebben a hír?Ugrasszuk öszze a népet mégjobban !

genyamagyar 2013.10.05. 09:27:23

@ob.szerver: Tökéletesen igazad van!
(És még Fodor Gábor is azok közé állt, akik őt rendszeresen lebuzizzák. Ha ez jó neki...?)

genyamagyar 2013.10.05. 09:37:37

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "hogy 1,8 milliárdból újul meg a főtér "

EU-s pénzből.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.10.05. 09:39:40

lol
elnézést kérek, hogy eretnek gondolataimmal megzavartam a szent áhítatot

természetesen 4/4-el nyeritek a 2014 választásokat, a több imf hitel, magasabb szja, magasabb rezsi, több hajléktalan az utcán program mindenkit meggyőz

további kellemes ördögűzést, remélhetőleg még jó néhány évtizedig átkozódhattok
xd

genyamagyar 2013.10.05. 09:44:51

@Meridian74: "aki az mszp-s Jánosi kertjébe rendszeresen dobálta zacskóban a szart,"

Hát igen. A jobbikosok így szocializálódtak.

Meridian74 2013.10.05. 09:46:54

@regress: az még 2002-ben volt, te igen sötét. Akkor még a Jobbik nem is létezett, te igen sötét.

Karipapa01 2013.10.05. 09:51:29

@wmiki: "sok sikert 2014-hez elvtársak"

Neked is Elvtárs !!!

genyamagyar 2013.10.05. 09:52:47

@Meridian74: "Ne itt legyen nagy a pofád, tudod hol lakik orbán, miért nem szarsz a kapujában minimum, he?"

Most azt mondd meg, hogy attól mi változna?
Vagy szerinted Orbán azt mondaná reggel Anikónak, hogy:

- Édesem, ma valaki reggel a kiskapunkba szart. Azt hiszem, hogy át kell gondolnom a belpolitikánkat...
- Viki, és milyet szart? Puhát vagy keményet?
- Hát olyan... inkább közepeset. Volt benne bab is.
- Hm hm.
- Ez így komolynak tűnik, nem gondolod?
- Beszélj azzal a Szargyártó... jaj bocs, a Szijjártóval. Bocs, csak úgy a téma miatt jött a számra. Hihihi!
- Igen, ezek után ez a politikai fősodor nem mehet tovább. Ha Lázár ezt megtudja...
- Na csak okosan drágám. Indulj, itt a sofőr. Puszi nyuszi!

Karipapa01 2013.10.05. 09:55:26

@Meridian74: "az még 2002-ben volt, te igen sötét. Akkor még a Jobbik nem is létezett, te igen sötét. "

Így igaz! Fidesz ifjúsági tagozatnak hívták.

Meridian74 2013.10.05. 09:55:26

@genyamagyar: ez nem szocializáció kérdése... ezt annak kapcsán vetettem fel, hogy itt hörög nagy pofával orbán ellen (verbálisan mindenféle módon legyilkolva), de tenni azt már nem mer semmit, sunyogi és pislogi módon kussol. Még azt sem merné megtenni, mint az az ismerősöm (pontosabban szólva akkori munkahelyi kollégám), aki szívből gyűlölte Jánosit, aki egy mocsok őskomcsi volt. Azt mondta, szar alakhoz a szar passzol. Rendszeresen megajándékozta vele. (jah, jánosi is elintézte azt, hogy amikor ifjúsági és sportminiszter lett, egyszercsak rögtön sima aszfaltot kapott az utca a házáig, Érden/Diósdon...)

Meridian74 2013.10.05. 09:58:11

@Karipapa01: És? akkor mi van...? Én is fidesz szimpatizáns voltam, én is csalódtam bennük, de ezért nem váltottam a másik szarkavaró bandára (MSZP/SZDSZ és kiszakadó mutációi), hanem igazi változást akarok, ezért lettem Jobbikos.

genyamagyar 2013.10.05. 09:58:18

@Meridian74: Majd azt teszi, hogy elmegy szavazni. Miért kéne bármit is tennie ezen kívül?
Jánosi egyáltalán nem volt sem ős, sem komcsi. (Magyarországon egyébként sem voltak komcsik, bár Orbánék most jó úton haladnak.)

♔batyu♔ 2013.10.05. 09:58:36

Már ez is baj? Szégyenlitek mi, Kínos. Elhiszem.

genyamagyar 2013.10.05. 09:59:09

@Meridian74: "hogy amikor ifjúsági és sportminiszter lett, egyszercsak rögtön sima aszfaltot kapott az utca a házáig,"

Ezt most a fidesznél divat. Tehát ők is ős komcsik?

genyamagyar 2013.10.05. 09:59:56

@Meridian74: Mit értesz igazi változás alatt?

Meridian74 2013.10.05. 10:07:55

@genyamagyar: most a fidesznél a divat, rokonlelkek ami a mentalitást illeti. Mindkét társaság szar, tolvajok. Változás alatt azt értem, hogy lesz tényleges elszámoltatás és feleősségrevonás, nemcsak dumálnak róla, meg több milliárdot elköltenek rá semmi (nulla) eredménnyel.

rеgress 2013.10.05. 10:11:05

Bocsesz, hogy már reggel mocskos a szám, de amíg ti tanultatok, addig én beálltam munkásőrnek, mert ez az egy szakma volt az, amelyhez nem kellett ész, de mégis biztosított valami előrelépést.

Aztán liberálisnak kellett lennem, szerencsére hamar megértettem, hogy itt érvek helyett csak antiszemitázni kell, a sötétségem itt nem hátrány, hanem előny, a többi sem egy professzor. Persze ugyan milyen érveket tudtam volna felhozni az SZDSZ-ben garázdálkodó zsidók mellett, akik miközben oktatták a népet kurva nagy arccal, egymással tülekedve teljesítették külföldi gazdáik óhajait.

Sajnos persze mindenbe belebuktunk, így utólag belegondolva, a magamfajta mocskos szájú, elvtelen és ostoba opportunista alakoknak nem kis szerepe lehetett ebben, érvek helyett a nagy arcomat toltam mindenhová, ma utálnak is rendesen.

Ma ideggyógyszereket szedek, orbánfóbiával kezelésre járok az elmére, de nyilván ez nem újság, kitalálhatjátok.

Karipapa01 2013.10.05. 10:19:57

@Meridian74: " És? akkor mi van...?..."

Ne csúsztass! Te azt írtad, hogy a Jobbik még nem is létezett 2002.-ben, pedig 1999-ben alakult akkor még Jobboldali Ifjúsági Közösség néven. Tehát a két szervezet ugyanaz, csak a nevét változtatták meg. Az pedig, hogy milyen pártszimpatizáns voltál és vagy, a te magánügyed, nem óhajtok beleszólni.

luis5 2013.10.05. 10:25:57

Csak felhívnám a posztíró figyelmét hogy a felsorolásból kimaradt az ATV műsorfolyama, ahol szintén nagy terjedelemben foglalkoztak a szobordöntögetéssel
Szóval a "politikailag elfogult MTV báncsa szegény Bajnait meg a baloldalt" c projektből vissza lehet venni :-)

Vágó Gábor (LMP): "Bajnai fölült a gázsütőre és szénné égett!" :-DDDDD

Netuddki. 2013.10.05. 10:38:28

Ez van. Újra bebizonyosodott, hogy ha az "ellenzék" lesüllyed a fidesz színvonalára, a fidesz félkézzel elbánik velük.

Ha a balfasz szolidaritásosok nem lettek volna az mr1 ütközőben, hajlottam volna arra, hogy ezt az egészet megint az orbánék találták ki a bajnai lejáratására. Szinte annyira zseniálisan volt ez megszervezve. Ehhez meg a fidesz ért, nem kicsit, nagyon. Persze sajnos máshoz meg nem...

Meridian74 2013.10.05. 10:40:00

@Karipapa01: nem csúsztatok. Hivatalos doksi:
"A Jobbik Magyarországért Mozgalom egyetemisták és főiskolások által alapított ifjúsági szervezetből nőtt ki. Politikai érdeklődésünk kialakulása egybeesett a csonka rendszerváltozással. Kezdetektől fogva a nemzeti-keresztény politizálást tekintettük sajátunknak, abban szocializálódtunk. Csalódottsággal figyeltük az 1990 után alakult pártok gyors elhasználódását, világnézeti vargabetűit, köpönyegforgatását, korrumpálódását, kiüresedését. A nemzetstratégiai kérdésekben a politikai garnitúra a magyar érdek ellenében rendre együttszavazott. 2002 szeptemberében ezért döntöttünk úgy, hogy a nagypolitika színpadára lépünk, és az ifjúsági keretekből kilépve, korosztálytól függetlenül szólítjuk meg az embereket."
jobbik.hu/jobbikrol/alapito-nyilatkozat

Azt, hogy ezek az emeberek korábban hol és mit csináltak nem annyira érdekes ebből a szempontból. Pl Balczó (a Kandón docens) korábban MIÉP-es volt.
Jobbik 2002 után alapult meg.

Meridian74 2013.10.05. 10:45:37

@genyamagyar: de Jánosi komcsi volt, és az is maradt.
" 1984-ben a Magyar Szocialista Munkáspárt tagja lett, ezt megelõzõen három felkérésre - érettségi után, katonaság közben, majd egyetemista korában - nemet mondott. 1988-ban bekerült az MSZMP
reformszellemû Tolna megyei bizottságába, ..."
www.parlament.hu/kepviselo/elet/j368.htm

Karipapa01 2013.10.05. 10:54:55

@Meridian74: Na jó, akkor visszakérdezek!
Az 1988.-ban alakult Fidesz nem ugyanaz a Fidesz, amelyik 1990.-ben párt lett? Vagy a Jobbik nem a Jobboldali Ifjúsági Közösség által elfogadott értékeket képviseli, ugyanazokkal az alapítótagokkal? Az alapító nyilatkozat pedig mindenki számára közismert, aki rendszeresen foglalkozik a politikával.

Meridian74 2013.10.05. 11:08:50

@Karipapa01: a válasz. Nem. A fidesz az fidesz maradt, a Jobbik meg mint láthattad, azért jött létre, mert csalódtak még a fideszben is. Ahogyan én is. Ez a nem mindegy.

Hertelendi 2013.10.05. 11:10:20

Azok az orbánseggnyalók, akik most erkölcsről akarnak papolni nézzék végig azt az ámokfutást, amit a fidesz csinált ez alatt a 3 év alatt orbán vezényletével. Bőven rászolgált a kis cigány a szobordöntésre. Arról nem is beszélve, hogy hogy vélekedtek/nek egyes balos politikusokról, mert nem úgy viselkedtek, ahogy a kis cigány szerette volna. Örüljön annak, hogy nem igaziból kapták le a fejét és fociztak vele...

Hertelendi 2013.10.05. 11:16:20

@Meridian74: "Azt, hogy ezek az emeberek korábban hol és mit csináltak nem annyira érdekes ebből a szempontból."
Ja értem! Csak az MSZP politikusainál érdekes, hogy korábban hol és mit csináltak.
A Jobbiknál nem!
Hm....kettős mérce?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.05. 11:24:01

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: Látom Mátén kívül neked is kiadták a mantrát, hogy ezt kell ismételgetni beszarásig. Mondjuk ehhez ért a fidesz. A kommunikációs igazgatótól az utolsó csicska csinovnyikig mindenki ezt nyomja most majd fél évig.

Virág et. 2013.10.05. 11:26:01

@Enrico72: Azért volt béke, mert azok, akik a "spontán szurkolókat" szervezték az utcákra VALÓBAN erőszakos megmozdulásokra, azok most kormányon vannak. Már nem érdekük a puccs.

Tudod, ha a junta győz, akkor a hadsereg már nem lő tovább. Ettől még nem a banánköztársaság a legtutibb államforma a világon. Bár ez gondolom neked magas, úgyhogy húzzál vissza a birkamenetbe, ott nem kell ilyen komplex kérdésekkel foglalkozni.

sanity 2013.10.05. 11:26:55

@ob.szerver:
"A fenti csoportok ellenvetés nélkül, sőt sok esetben cinkos kárörömmel nézték végig az SZDSZ legalpáribb mocskolását, Gyurcsány éveken át - és a mai napig tartó - karaktergyilkolását"

Őszintén szólva utánuk kb. annyi könnycseppet morzsolnék el, mint Orbánért. SZDSZ is, Fletó is oda került, ahová való. Ha szerencsénk van, akkor Viktórió is követi őket.

Btw, Neked a szárszói Panoptikum jelenti Európát?? Fene egy ízlésvilágod lehet Neked is.

labrabbit 2013.10.05. 11:29:21

@Meridian74: Ismerek jónéhány Jobbik szimpatizánst (szavazót) meg pár helyi politikust, aktivistát. Figyelem a pártot is. Nyugi, kormányon lesztek hamarosan. Igazi változások lesznek, bár nincs új a nap alatt. A jobbik kormany oktatas- es kultúrpolitikája egészen sokkoló lesz a maga konzervatív újszerűségével.
Kíváncsian várom az emberjogi munkacsoport beterjeszteset egyes bűncselekmények áldozatainak szigorú büntetéséről. Turul-sarija tanszek, pl.
Mérnökeitek ontják a korszerű kapákat, kaszákat...

A bakancsos, karlendítős csávók élvezni fogják az 'elszámoltatást', emellett a szervezett fajnemesítésben is szívesen részt vesznek.

E.nnyit most az amputációról.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.05. 11:29:55

Egyébként a szobordöntés szerintem is nagyon gáz és káros performansz volt.

Viszont az érdekes nézni, ahogy a 2006-ban a rendőrök molotov koktéllal való dobálása felett gyermeki örömmel éljenző fidesz szimpetizánsok most mélységes megrettenésüknek adnak hangot a végtelen erőszak láttán amit egy papírszobor ledöntése jelent. Az emberi hülyeség végtelen. A fidesz szimpatizánsé pedig duplán végtelen. :-)

genyamagyar 2013.10.05. 12:02:48

@rеgress: Helyesen: "Ma ideggyógyszereket szedek, orbánfóbiával kezelésre járok az elmére, de nyilván ez nem újság, kitalálhatjátok. És most fidesz tag vagyok. Itt megbecsülnek. Kaptam egy trafikot."

genyamagyar 2013.10.05. 12:03:31

@Meridian74: Nem, nem volt komcsi. Magyarországon sosem voltak komcsik.

Meridian74 2013.10.05. 14:31:00

@Hertelendi: próbálj meg egy kicsit gondolkodni. Az MSZP azért jött létre, hogy az MSZMP hatalmát és vagyonát átmentse, és magánkézre játsza. Ugyanazok az emberek, semmit nem változott gondolkodással.
A Fidesz dettó.

Az igaz, hogy Jobbikosok is eredetileg fideszesek (vagy MIÉP-esek - tehát mégcsak nem is homogén a politikai attitűd) voltak, de csak azért mert bennük látták azt hogy végrehajtják a rendszerváltást. Miután ez nem történt meg, a csalódás után kiléptek és új pártot hoztak létre. Kapische?

Meridian74 2013.10.05. 14:31:34

@genyamagyar: na, ne beszélj! Csakugyan...? MUHAHAHAHA!

Meridian74 2013.10.05. 14:33:13

@genyamagyar: amúgy meg Thürmer Gyula neve mond neked valamit?

Bell a Donna 2013.10.05. 14:50:14

@mutymurutty:
Viszont azt érdekes nézni, ahogy a 2006-os (eltúlzott) rendőrakción örömködő "demokrata" (és természetesen független) arcok hogyan próbálják ezt a kínos szoborakciót relativizálni.
:P

Csumpitáz Béla 2013.10.05. 16:00:49

@Meridian74:
" Meridian74 · www.taxierden.hu 2013.10.04. 20:55:07
@Enrico72: " Magyarország regnáló miniszterelnökének szobrának levágják a fejét, rugdossák és késsel szurkálják. Ilyen egyszerűen nem..."

Lám-lám, olyan fene nagy diktatúrikus rendszer van, hogy erre még a TEK sem szállt ki..."

Meséld már el te f@sz, hogy hol állt múlt hét vasárnapig a "regnáló miniszterelnök" szobra? Amit ledöntöttek az egy JELKÉPES szobor volt hungarocellből. Erre kellett volna kivonulnia a TEK-nek?
Igazi barom...

Meridian74 2013.10.05. 16:09:31

@Csumpitáz Béla: azért kellett volna kivonulnia, mert szerintetek DIKTATÚRA VAN. Amit "viktátor" vezet. Oh, wait! Mégse? Mert sehol nem láttam a nagy hirtelen feltűnő fekete kocsikat, vijjogó kék fényű szirénákat, bilincsbe verve elhurcolt dopemant, aki nem mellesleg meggyalázta a nemzeti himnuszt is, stb.

Hát ilyen nagy diktatúra van itt? Hát ilyen NAGY SEMMILYEN DIKTATÚRA VAN ITT? Tehát nincs is diktatúra? Akkor mire fel volt AZ EGÉSZ performansz, elmagyaráznád, hülyegyerek...?!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.05. 16:32:18

@Bell a Donna: Általánosságban jogos és arányos rendőrakció volt. És tudod mit, ha a fideszcsürhe rendőrként engem akart volna molotov koktéllal halálra égetni, akkor ,bizony nem gumilövedékkel védtem volna magam. Menj te a picsába. Ne mossuk már össze ilyen módon a rendőrökre felfegyverkezve való rátámadást egy hungarocell szobor ledöntésével, még ha a szobor az imádott vezírt is ábrázolta. Amúgy én is nagyon gáz akciónak tartom ezt a szobosdit, de ettől függetlenül hülye vagy.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.05. 16:38:05

@wmiki: Nos, elhatároztam korábban, hogy nem szavazok az mszp-re 2014-ben. De az aljas mocskos undorító narancs propagandista pofátokkal annyira fel fogtok bosszantani, hogy lehet, hogy meggondolom magam. Egyébként szerintem te és az elvtársaid rengeteget ártotok a fidesznek.

dr. Aullah 2013.10.05. 17:25:52

OFF:

Amikor sírnak a tolvajok, hogy lopnak tőlük :D

hvg.hu/kultura/20131004_Johet_a_jogdijmutyi

feketeesfeher 2013.10.05. 18:58:26

@Bell a Donna:

Semmi kínos nem volt a szobordöntésben.

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.10.05. 21:12:04

Amikor a Gyurcsány bábút égették el , akasztották fel, szúrták át , köpte le a tévében a fingós Fábry nem volt ekkora hiszti. A szokásos persze, nekik lehet, másnak nem! Kocsis Máté nagy szarházi!

Készül az Orbán stadion a felcsúti háza mellett, jövőre választás! Az nem lehet , hogy a teljesen felesleges stadion megépül és szégyenszemre nem NB 1-es a csapat. Ezért venni kell a pontokat.
Most a Pécs kapott 1 milliárdot stadionra, ezért otthon szépen kikapott!

A listás Kubatov a Fradi elnöke, leadták a 3 pontot a múlt héten.

Bóvli kormány, bóvli ország, bóvli foci.

Ilyen sunyi, aljas, szemét az orbáni diktatúra és kormánya.

Hogy mit csinálnak most Baján az elcsalt választás után, azt mindenkinek látnia kéne! A szemétségüknek nincs határa, a választók házaik előtt hangszórós autókkal zavarják és félemlítik a népet. Szidják, ekézik az ellenzéket!

Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen! 2013.10.05. 21:19:05

Készül az Orbán stadion a felcsúti háza mellett, jövőre választás! Az nem lehet , hogy a teljesen felesleges stadion megépül és szégyenszemre nem NB 1-es a csapat. Ezért venni kell a pontokat.
Most a Pécs kapott 1 milliárdot stadionra, ezért otthon szépen kikapott!

A listás Kubatov a Fradi elnöke, leadták a 3 pontot a múlt héten.

Bóvli kormány, bóvli ország, bóvli foci.

Ilyen sunyi, aljas, szemét az orbáni diktatúra és kormánya.

Hogy mit csinálnak most Baján az elcsalt választás után, azt mindenkinek látnia kéne! A szemétségüknek nincs határa, a választók házaik előtt hangszórós autókkal zavarják és félemlítik a népet. Szidják, ekézik az ellenzéket!

Vidéki 2013.10.06. 07:39:24

Vastagbőrnek nem tetszik, ha az MTVA újságíróinak nem tetszik az Együtt 2014 híveinek performansza, ami hasonlított egy Vudu varázslat szertartására.

A vudu vallás gyakorlásának

elengedhetetlen kellékei a babák,melyek majdnem olyan fontosak mint a tyúkok a szertartáson.

Csak saját készítésű babával lehet a vágyott célt elérni.

Az elkészült babába gombostűket vagy kaktusztüskéket szúrnak. Az áldozat ezeken a helyeken erős fájdalmat fog érezni és meg is halhat, ha a tű áthatol a szívén, vagy az agyán.

A baba nyaka köre fekete zsinórt is tekerhetnek, amit ha megfeszítenek, az áldozat fulladást érez és meg is halhat, ha a halálát kívánják.

ha a tűvel átszúrt babát fekete kereszttel, vagy égő fekete gyertyával az áldozat ajtaja elé teszik, a rontás még hatékonyabb lesz.

A baba az áldozatra hasonlító alakot is ölthet.

Ilyenkor, hogy könnyebb legyen formázni, viaszból, zsírból vagy vízbe áztatott kenyérmorzsából készül, de papírból is készíthető.

Ebben az esetben teliholdkor hét papírbabát kell készíteni. Ezután gombostűvel át kell szúrni, majd be kell tenni egy dobozba és napnyugtakor el kell égetni.

Ezt a rítust Wangának nevezik és következményeként az áldozat rövid időn belül meghal.

A babát senki se használhatja csak úgy magától, hogy rontást hozzon bárkire is.

Ehhez pap közreműködése is szükséges, akinek tisztába kell lennie az okokkal.

Bajnai játszotta el náluk a pap szerepét!

Ezek a gyűlölettől majdnem szétpukkadó perverz alakok „Demokratikus Ellenzék” álruhájában tetszelegnek!

Mire lehetne számítani, ha hatalom kerülne a kezükbe?

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.10.06. 08:20:06

@mutymurutty: hát... lehet, hogy én sokat ártok a fidesznek, de te, és az elvtársaid gyűlölettől fröcsögő blogjai, és kommentjei viszont sokat segítetek nekik **

labrabbit 2013.10.06. 09:08:34

@Vidéki:
Szép hosszú komment.

Nem bábu volt, jelképes bronzszobor. Így nem OV. személyét szimbolizálta elsõsorbanhanem az életmûvét, ezt a romlott rendszert.

Az üzenet: nem megdönthetetlen, van remény.Igen, akadnak akiknek ez a kis pszicho-mankó jól jön mert igen el vannak keseredve.

A vudutól amúgy se kell félteni a vezért, mély keresztény hite megvédi.

kifordított nagyanyó 2013.10.06. 11:51:25

Mi a faszt rugóznak ezen vikiék,hogy ledöntöttek egy ilyen "szobrot"?!
Ki nem szarja le?

zsoltix 2013.10.06. 15:09:21

A rádió se maradt alul. Nem volt nap a héten, hogy ne lett volna téma a Kossuthon. Ma reggel ugyan nem hallgattam bele, de csodálkoznék, ha a Vasárnapi Újságból kihagyták volna.

Csumpitáz Béla 2013.10.06. 15:47:06

@Meridian74: "Hát ilyen nagy diktatúra van itt? Hát ilyen NAGY SEMMILYEN DIKTATÚRA VAN ITT? Tehát nincs is diktatúra? Akkor mire fel volt AZ EGÉSZ performansz, elmagyaráznád, hülyegyerek...?! "

Ezek szerint politikai performanszok csak diktatúrában lehetnek? LOL És ezt tudják tőlünk nyugatabbra is? És hány performansz volt az elmúlt időszakban Észak-Koréában?

Istenem, én vagyok a hülye, hogy egy ilyen szerencsétlennel leállok...

Meridian74 2013.10.06. 18:32:20

@Csumpitáz Béla: ne játszd már itt az értelmi fogyatékost! De a kedvedért leegyszerűsítem: kiszállt a TEK vagy nem? Nem?! Akkor nincs itt semmiféle diktatúra.

Meridian74 2013.10.06. 18:44:06

@Puskás forog a sírjában a felcsúti bundák miatt!: "Amikor a Gyurcsány bábút égették el , akasztották fel, szúrták át , köpte le a tévében a fingós Fábry nem volt ekkora hiszti."

Nem láttam az esemény, bár én úgy tudom csak leköpte. De mindegy is, mivel más egy rendszeres politikai kabaréműsor, és más amikor az utcán összeverődik a csőcselék és az tombol.

A műsorban Fábry egy kabarét művelt, nem pedig forradalomra, lázadásra buzdított. A nézők sem mind biztosan értett egyet vele, ráadásul ott ezen röhögtek. Ha röhögtek.
Bajnai féle verzión pedig lefejezték a politikai ellenségüket, képletesen legyilkolták, levágták a kezét, megszúrkálták, miközben őrjöngve ordítottak, hogy takarodj orbán. És persze dopeman is hozta a szelelmi nyomor színvonalát, amikor a nemzet himnuszát elferdített módon adta elő.

A kettő között azért érzed a különbséget, ugye?

Virág et. 2013.10.07. 07:43:55

@Vidéki: Ha te ezekben a hülyeségekben hiszel is (ahogy az a soraidból kiderül), akkor az azért elég szomorú, de részben magyarázatot is ad a mai jobboldal működésére.

@Meridian74: Nem Fábry égette a babát, hanem ugyanilyen csőcselék csak épp Körmenden, pár nappal a TV-ostrom után, közben vidáman énekelték hogy ég a Gyurcsány, hogy senki ne értse félre az akciót, ha a lángoktól a baba már nem is kivehető. Az akasztott Gyurcsány pedig kb. minden tavaszig tartó szabadtéri spontán (muhaha) performansz elengedhetetlen kelléke volt, bár ezek általában méretben kisebbek voltak, mint a felgyújtott bábú.

A szolidaritás szobordöntése a Sztálin-szobor döntésének szimbolikája mentén ment végbe, arról másolták az Orbán-szobrot, ott gyengítették meg a szobrot, ahol anno az is eltörött. Ahogy leírták, ez nem Orbán személye, hanem a rendszere ellen szólt, ahogy a Sztálin-szobor döntése sem Sztálin személye, hanem sokkal inkább a rendszer és annak helyi emberei ellen szólt. Érti ezt mindenki, csak jól esik mellébeszélni, Addig se kell pl. a bajai csalásról beszélni.

Ellentétben mondjuk a felgyújtott Gyurcsánnyal, a felakasztott Gyurcsánnyal és a koporsókkal, amikkel az elvtársaid látogatták az ÖSSZES kormányzati rendezvényt 2006 és 2010 között. Ott nehéz történelmi szimbolikát találni. A rigmusokban is nehéz ("Gyurcsányt a Dunába, a többieket utána!" - még a tévéből is hallattuk ezt, ahogy a békés spontán tüntetők mantrázták üvöltve, nyilván keresztényi szeretetből.)

Meridian74 2013.10.07. 10:04:59

@Virág et.: azért Orbánt összemosni egy 100milliós embergyilkossal nagyon durva. Amúgy is a ballibek állandóan fasisztáznk, náciznak, antiszemitáznak, rasszistáznak mindenkit, aki nem ért velük egyet, vagy velük szembe megy. Mert ezt könnyű. De volt 8 évük. Látuk mit csináltak. Már az első 4 év után megbuktak volna, ha nem csaltak volna. Elcsalták a költségvetést, az embereket meg megvezették adókedvezményekkel, amit a választásuk után közvetlenül rögtön visszavontak. És ezt ezután - ha eleinte nem is túl büszkén, de mára már melldöngetve - egy országot lekurvázó beszédben kiszivárogtatva bevallották. Ezek után nem csoda hogy a csőcselék a Kossuth térről (ahol nem csak az aljanép volt) átvonult balhézni a TV székházhoz, majd később Gyurcsányt égettek. Ugyanis normális helyen egy ilyen sorozatos aljas húzások után önként lemond. De nem felajánlja azt, hoyg akkor a többség ami mögötte áll, hogy szavazzák meg hogy most lemondjon vagy sem, hanem új választásokat írnak ki.

Azért emlékezzünk már pontosan mi is volt 2006-ban. Januárban az ÁFA 25%-ról 20%-ra lett csökkentve. Az adósávok és %-ok is kedvezőbbek lettek. Ez mindenkit kedvezően érintett, igaz volt morgás, hoyg sok kereskedés az 5% ÁFAcsökkentést egyszerűen saját hasznára benyelte, a munkaadó cégek meg nem emeltek béreket, mondván csökkentek az adók, íga a nettó bér emelkedett.
Aztán 2006 júniusa környékén az egészet visszavonták. Szőröstűl-bőröstűl! Az árak amelyeknek csökkenie kellett volna, de nem csökkentek, azok persze megemelkedtek. A bérek, ahol nem volt bérrendezés, ott továbbra sem lett bérrendezés. Stb. ÉS ezek után akinek ez köszönhető volt, az meg mindenki pofájába röhögött, meg lekurva anyázta az egészet pökhendien?
Ezek után érthető ha komolyan fel akarták gyújtani még a parlamentet is? Csak azért nem tették, mert gyávák vagyunk.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.10.07. 10:38:02

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.:
"Ez egy eljátszott lincselés volt."

Igen, és 1956-ban a 3 éve halott zsugásvilit lincselték... 8-o
Látott mostanában orvos, dummkopf? X-DDD

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2013.10.07. 10:46:06

@Virág et.:
Szánalmas, ahogy az összes szektás fidióta picsog egy szaros nikecell szobor miatt.
Ugyanolyan szánalmas, mint a fábry képköpködős performanszára adott coci nyivákolás.
Vihar a biliben.

vakapad 2013.10.07. 11:11:18

@Meridian74:

Úgy hallottam, hogy a./ nem 2006 júniusa környékén, hanem 2006. szeptember elsejével, b./ nem "szőröstül-bőrőstül visszavonták", hanem az addig 15 %-os ÁFA kulcsú termékek ÁFÁ-ját emelték 20 %-ra. Ami 20 %-on volt, az ott is maradt.

Jelenleg az ÁFA 27 %. Egyharmadával több, mint a Gonosz regnálásának csúcspontján (öszödi beszéd napvilágra kerülése). Csodálom, hogy ekkora pofátlanság láttán nem tetszettek szétverni az egész országot. Mi ez a lustaság, kérem?

Meridian74 2013.10.07. 11:27:28

@vakapad: ja igen, erre nem jól emlékeztem. a 15% változott 20-ra, majd 2009-ben a 20% változott 25-re.
A 27%-ot meg 2012-ben azzel magyarázták, csökken a bér adótartama, hoyg fehéredjen a gazdaság, és ezt ott szedik be, ahol nehezebb elkerülni, azaz a fogyasztáson. Mivel jellemző módon voltak olyan ügyeskedő milliomosok akik 0 SZJA-val éltek. Amikor a 20millás autójukba üzemanyagot kell tankolniuk, akkro ott már nem tudják elkerülni az ÁFA fizetést. Az is isgaz, hogy talán az élemiszerekre nem kellene 27%, mivel az mindenkit sújt, akinek kevesebb van, annak ez sokkal megterhelőbb, pláne hogy még az adójóváírást is bukták. (viszont sokan vannak minimálbér + a többi zsebbe módon alkalmazva, itt nem ér a sírás! Pont ez utóbbi miatt is ment feljebb az ÁFA)

kifordított nagyanyó 2013.10.07. 16:29:02

@Meridian74: Basszus,te nem fideszbirka vagy ha jól emlékszem!

Meridian74 2013.10.07. 17:40:53

@kifordított nagyanyó: nyugalom, nyuuugalom...! Nem vagyok az.
De ettől függetlenül a MSZP/SZDSZ és mutációik ez ügyben inkább jobb ha meg sem szólalnak... nem mellesleg, az amiért hőbörögnek, az pont hogy nekik köszönhetjük. Maguknak főzték ki orbán "túl" hatalmát... mert ha nem balfaszkodtak volna "a 8 év"-ük alatt, hanem ténylegesen szakértettek volna (amit fennen hangoztatnak magukról, ők szakértők, vagy szakértői kormányt akarnának), akkor orbán még mindig ellenzékben lenne... a Jobbik meg feloszlott volna.

8 év sok idő. Horthy pl ezt a megnyomorított országot 5(!) év alatt rakta rendbe. Lehet hogy nem tökéletesen, de ha feleannyira sikerült volna ezeknek, már szvsz annak is nagyon örülnénk...
(jah, és ő is a komcsik után takarított... neki sikerült. ezeknek nem.)

De mint tudjuk nem így történt. Sőt, a fidesz amit ígért azt nem tartotta be, így hát igazából számomra nincs más választás, mint a Jobbik.

Zeppeliner 2013.10.07. 17:51:57

@Meridian74: 2002-ben kezdődött az orrba szájba ígérgetés amit pont a fidesz kezdett. Nyugdíjemelés,béremelés meg egy halom kibaszott populista néphülyítő marhaság. Gázár,14. havi nyugdíj, lakástámogatás a központi költségvetésből stb.
Tessék most mindenki boldog lehet a havi 2-3 ezer forintos "megtakarításával"
Megéri a harc. Tegnap bekapcsolom a tv-t mit látok?
Mesterházy Atika: Stadionépítés helyett béremelés kellene.
A szar nem változik, még csak át sem alakul.
Csak egyszer pusztulna ki ez a komcsi proli gondolkodás az országból!

kifordított nagyanyó 2013.10.08. 16:44:51

@Meridian74: Azért ahol a fidesz tudott keresztbe tett nekik.
Akkor úgy voltam,ezeknél a fidesz is jobb lesz.
Most úgy vagyok hogy ennél azok is jobbak voltak.
A jobbik az oké.:))
De a fideszt már a szociknál is jobban rühellem.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.10.08. 19:42:42

@sanity: Sajnálatos módon aki nem szavaz, az is a felcsútit segíti hatalomra. Az anyádba meg küldjed azt, ami egyidős veled.

süti beállítások módosítása