Skip to content


       Szűrés lista

Mesterházy, és te mit tettél NAV-ügyben?

Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt.
Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente.

Nézzük meg, hogy mennyi volt az állam áfabevétele 2012-ben:
A 2012. év során általános forgalmi adóból nettó 2747,4 milliárd forint bevétele keletkezett a költségvetésnek, mely a 4542,0 milliárd forintos bruttó befizetés és a 1794,6 milliárd forintos visszautalás eredménye.

Ezek szerint az összes éves áfabevétel 40% (!) százalékát ellopják, elcsalják. Az 1700 milliárd forint azt jelenti, hogy a 4 millió dolgozó munkavállalónak évente 425 ezer forinttal kevesebb adót kellene befizetni.

Melyik állam mond le önként, fülét-farkát behúzva 1700 milliárdról? Főleg hogy az a szlogen, hogy "ne a Zemberek fizessék meg" ....
 
Ha okosan, jól felépítve viszi végig Horváth András az ügyet, és fokozatosan egyre többen állnak neki nyilatkozni az ügyről (ami már el is kezdődött), akkor remélhetőleg az egész tákolmány a politikai elit nyakába zuhan, és nem fogjuk őket sajnálni ezért.

Nem akarunk még egy olajszőkítő-sorozatot, még egyszer nem lehet lenyomni az emberek torkán, hogy a politikai-gazdasági elit összevonódva, egymást segítve száz és ezermilliárdokat lopjon el.

Mit is tehet ebben a helyzetben az ellenzék? A rendőrség, ügyészség és Állami Számvevőszék az pontosan annyira "független" amennyire a Fidesz engedi, így az ellenzék az ellenőrző szerepét az Országgyűlésben képes ellátni. Már amennyiben hagyják. Ezért szeretett volna az LMP egy parlamenti vizsgálóbizottságot felállítani, de ehhez nincs meg a szükséges 78 aláírás, mert az MSZP, a DK, a Fidesz és a KDNP képviselői nem írják alá.

Az MSZP azért nem írja alá, mert nem közösködnek a Jobbikkal. Még egy aláíróíven sem. Be vannak szarva, ezt a múlt héten szépen megmutatták. Azt ugye tudják, hogy ugyanazt az oxigént szívják az ülésteremben? Durva, szerintem erre is ki kellene találni valamit, viseljenek légzőkészüléket, ami friss, trendi, balos levegővel van feltöltve.

Mesterházy ezt a Klubrádió szavazásával illusztrálta:

printscreen_2013.11.28_11h01m39s_002_.jpg

Én meg azt szeretném illusztrálni Mesterházynak, hogy viszonyul egymáshoz az 1700 milliárd forintnyi áfacsalás, valamit a beszari, demagóg, sunyi pártjának múltja + jelene + jövője:

printscreen_2013.jpg
Tegnap összeült a parlament számvevőszéki és költségvetési bizottságának ellenőrző albizottsága, hogy meghallgassa Horváth Andrást, Varga Mihályt ás Matolcsyt. A kormánypárti képviselők nem mentek el, így a bizottság nem volt határozatképes. Az ellenzék feladata a kormány ellenőrzése, de a kormánypárti képviselők nélkül csak kávét főzhetnek. Ki van ez találva.

Az ülés végül "informatív" jelleggel lett megtartva, melyre ki slasszézott be? Mesterházy Attila, aki nem tagja a bizottságnak, nem írja alá a vizsgálóbizottság felállítását szorgalmazó ívet, de odament fontoskodni a kamerák elé. 

Sőt, az origonak azt nyilatkozta, hogy:
"Azért mentem el, mert az ügyet fontosnak tartja, de a vizsgálóbizottság felállításáról szóló ívet azért nem írom alá, mert a Jobbikkal nem akarok egy listán szerepelni."

És ez az ember akarja leváltnai Orbán Viktort .... 
Bocs Attila, de selejtet nem cserélünk selejtre!

Ez az überpofátlanság teteje, ebben az évben ilyen cinikus, sunyi aljas színjátékot politikustól még nem láttam, pedig a teljes Fidesz-KDNP frakció egymást taposva igyekezett részt venni a versenyben.
Mesterházy, te utolsó szar szemét alak, remélem 2014-től a törpefrakciód élén fogod számolgatni Fidesz négyötöd mellett, hogy hányszor ment át rajtad a varsói gyors!

A Facebook-oldalára kitett tegnap egy olyan képet, amin belép a terembe és éppen elmegy Horváth András mellett, csak egy képen legyenek, ezzel is bizonyítva, hogy az MSZP aztán mennyire híve az ügy felderítésében. 

printscreen_2013.11.28_11h22m25s_005_.jpg

De még ezt képes volt fokozni! Szót kért, egy olyan ülésen, ahol semmi keresnivalója nem volt és gáncsolja az egészet.
Maximum trolling:


És még mindig nincs vége!
Tegnap még egy levelet is írt Orbán Viktornak, "Mit tett Orbán viktor NAV-ügyben?" címmel:

És te mit tettél NAV-ügyben Mesterházy Attila? 
Te, aki a pártoddal akadályozod a vizsgálóbizottság felállítását.
Elképesztő, tényleg nincsenek szavak.

ui:
Tudjátok, hogy kik az MSZP által delegált képviselők a számvevőszéki és költségvetési bizottságba?
Mutatom:
printscreen_2013.11.28_11h37m50s_006_.jpg




Közülük tegnap az ezer négyzetméteres villában élő Boldvai László, a a Tocsik-ügyben vádlott, befolyással üzérkedés miatt fogházbüntetésre és vagyonelkobzásra ítélt, de a LB által felmentett volt MSZP-pártpénztárnok kérdezgette Horváth Andrást az áfacsalásról ártatlan, érdeklődő fejjel ...

Címkék: mszp

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr645661389

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az MSZP utolsó megkísértése 2013.11.28. 22:56:10

Az LMP vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a min. évi 1700 millárdos NAV-áfacsalás botrány ügyében. Ehhez 78 aláírás kell. Az MSZP azonban nem akarja aláírni, ha a Jobbik is aláírja, mert ők nem közösködnek a Jobbikkal. Még egy vizsgálóbiz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.11.28. 12:08:38

Nálunk is van MSZP - Fidesz nagykoalíció, ugy hívják : NAV - koalíció.
Az MSZP természetesen nem akarja leváltani orbant, hiszen tudják h kormanyzás-keptelenek.
Azon felül h totál tehetségtelenek. Mesterházy egy báb a régi szocik irányítanak még most is

Algopirin 2013.11.28. 12:17:10

Most nem azért, ez egy szar szemét fos alak, ugyanolyan mint a többi. De én örülök hogy nincs bizottság. Semmi érdemlegeset nem állapítana meg, szankcionálni nem tudna, csak kapnák a bizottságosdiért a plusz lóvét, és gyártanák a többezer oldal bullshit szöveget. Hullára semmi értelme.

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 12:28:57

Nem kérdés, hogy az MSZP-től független ellenzéki pártok vagy tömörülések történelmi pillanat előtt állnak: miniszterelnök-jelöltnek fel kell kérniük Horváth Andrást. Nála hitelesebb, bátrabb, a legkevésbé megosztóbb személy nincs ma az országban. Célja tiszta és közérthető, "programja" egyértelmű, és meggyőződésem, hogy a lakosság döntő többségének elfogadható személye, minden oldal választója mellé tudna állni a közös cél érdekében. És igen: pontosan ő a nép fia, a közülünk való, aki becsületesen végzi kisemberi munkáját ebben a velejéig korrupt országban, de rácsapott az asztalra, hogy elege van a nagyurak önkényuralmából! Ő a remény pislákoló mécsese. A nagy kérdés az, hogy ezt melyik MSZP-től független ellenzéki párt vagy tömörülés ismeri fel időben, és csap le Horváth Andrásra, áll mögé, biztosít neki a kormányon erőforrásokat terve végrehajtásához, és aki így Magyarország Lech Walessája lehetne.

Algopirin 2013.11.28. 12:37:08

@Transylvanianmixedgrill: mi ez a nép fia duma? nekem ez nem jön be. Ne kérdezd akkor kit, mert nem tudom. De nem hinném hogy ez az András gyerek akkora király meg mifaszom. Benne volt ő is simán.

dr. Aullah 2013.11.28. 12:38:44

Mind a maszopot és a fityiszt el kell küldeni a fenébe.

vontod75 2013.11.28. 12:41:45

@dr. Aullah: LMPVS. Első körben. Aztán lehet tanulnának belőle...

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 12:42:27

@Algopirin:

Mihez nem ért Horváth András, ami nem predesztinálja a miniszterelnöki posztra? Miben tud többet mondjuk Orbán Viktor? Vagy Bajnai? Vagy egy Gyurcsány? Vagy egy Giró-Szász? Hazudozni hivatásszerűen, kőkeményen lopni, maffiákat szervezni, tömegeket manipulálni azt feltehetően nem tud, ez nyilvánvaló, de ezen kívül olyan tulajdonsága mely alapján nem lehetne jó és hiteles miniszterelnök? Van jobb jelölted, ötleted?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.28. 12:43:14

Ez a pofátlanság, nem wc papírt kérni valakitől, és használtan visszaadni...

Algopirin 2013.11.28. 12:45:34

@Transylvanianmixedgrill: nincsen sajnos. ezen az alapon persze lehetne ő is.
van aki tétényit akarja mert jajdejó esztergomban.
na az sem érv.
ehhh, elegem van ebből az egész fosból.

dr. Aullah 2013.11.28. 12:48:23

@Algopirin: Na most a Horváth-ról nem tudok mit mondani, de mi a bajod Tétényivel? Az emberek látják, hogy a város érdekét nézi és nem hódol be azoknak, akik csak a saját érdeküket nézik.

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 12:49:50

@Algopirin:
Tétényivel annyi a probléma, hogy kispályán játszik. Horváth András viszont nagypályán nyitott egyből. Sőt, minden idők legnagyobb pályáján, és van egy gigantikus, 1700 milliárdos, az istenadta nép szemében népszerű adócsökkentési programja.

Etilcsoport 2013.11.28. 12:57:15

@Transylvanianmixedgrill:
Nekem tetszik az otlet. Mar most is ott a vakuum a fidesz elleneben, csak kellene nehany ismert es nem lejaratott arc, akire szavazni lehetne.
Anno a Centrum is mennyit hozott Kupa Mihallyal a semmibol. Kulfoldrol is nem egy peldat ismerunk utolso pillanatban alakult partokrol.

Egyebkent meddig kell beadniuk a jelentkezesuket a valasztasokra? Tudna meg most elmeletileg egy uj part alakulni, ami indulhatna is? Mert en a jelenlegi ellenzeki kinalattol hanyok.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.11.28. 12:58:20

Vagy hülyék vagy pedig súlyosan érintve vannak az ügyben. Az utóbbi a valószínűbb.

2013.11.28. 12:58:43

Ez egyben csattanós válasz a jobb sorsra érdemes vincentblog "Hol van az ellenzék???" c. vendégposztjára. Amikor fel kéne vállalni valamit, akkor természetesen nincs sehol. Amikor nyálat kell verni meg facebookon fényezni magukat, akkor az első sorban.
orulunkvincent.blog.hu/2013/11/12/hol_van_az_ellenzek

De nem gond, azért a küszöböt vélhetően meg fogják ugrani, némi ingyenélés, állami támogatás meg ilyen-olyan bizottsági hely leesik újabb négy évig, a többire meg szarnak ezek a rohadékok.

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 12:59:23

@Algopirin: a nép fia, akárcsak Lúdas Matyi, aki elveri Döbrögi uraságot háromszor is. Horváth András lehetne a mi bátor és eszes Lúdas Matyink, mert te is neki szurkolsz, nem pedig a Döbrögiknek, valld be! ;)

2013.11.28. 13:01:00

A bizottságra nem azért lett volna szükség, mert baromi nagy hatásköre lett volna, hanem azért, hogy szélesebb nyilvánosságot kapjon a dolog, több ember kapjon szeletet a nem publikálható információkból (meghallgatások), és végül pedig ne érvényesüljön a Fidesz akarata, ami amúgy 99%-ban érvényesül. Ennyi.

873ujr3rk 2013.11.28. 13:01:20

"És ez az ember akarja leváltnai Orbán Viktort .... "

miért akarná leváltani. miért vagy ennyire kibaszottul elvakult ostoba ?
teljesen érdektelen számára, hogy ki vezeti az országot, amíg közösen építhet autópályát a fidesszel.
teljesen érdektelen számára, hogy ki vezeti az országot, amíg a spanjai pont úgy adócsalhatnak mint a fideszes barátai.

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.11.28. 13:14:46

@Algopirin: Valóban, Mesterházy Attila mind szakmailag, mind emberileg messze alkalmasabb a feladatra...

@873ujr3rk: Ez az, hogy nem pont úgy, de azért egy kicsit mégis. Ez pont elég, mernek kicsik lenni. Minek kormányra jutni, ha havi fix van az ellenzéki térfélre való megbízható rátelepedésért is. Ha az is szarul megy, egy picit még a Lajos is segít, szerintem.
Ha én lennék a Fidesz, mindennap hálaimát rebegnék, hogy ilyen idióták uralták el az ellenzéket. És tennék is azért, hogy így legyen.

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Legvalószínűbb, hogy mindkettő.

@vontod75: Ezt úgy mondják, hogy pour encourager les autres, a többiek bátorítása végett. LMPVS-t csak előkelően.

Algopirin 2013.11.28. 13:18:08

@Counter: most mit szarozol? írtam már ugyanolyan fos mind. sajnos. ez van.

haku 2013.11.28. 13:21:18

Mesterházy testbeszéde tanulmány a rövid bejátszásban.

- Szinte rögtön elfordul Horvtáthtól, nem néz rá, miközben hozzá beszél: ez azt jelentheti, hogy az illető nem érdekel minket, esetleg kellemetlen a társasága számunkra; vagy hogy a beszélgetés nem érdekel minket.

- Megérinti az arcát, mégpedig többször is: ez a hazugság illetve megtévesztés egyik tipikus megjelenése, különösen az orr vagy száj megérintése, száj eltakarása. Rendkívül beszédes, hogy Mesterházy pont az "akarom" szó kimondásakor egy orrsimitással eltakarja a száját. ("A bátorságot csakis az ön irányába tudom illetve akarom értelmezni.") Ez a mondat szinte biztos hazugság.

- Ráadásul izeg-mozog állandóan, vagy ideges vagy kínos neki az egész

Mesterházy felkészítőemberei szerintem most fogják a fejüket, nem figyelt a főnök eléggé.

danesdzsu2 2013.11.28. 13:44:26

Szeretném tájékoztatni Mesterházy urat, hogy tudomásom szerint egyes jobbikos képviselők időnként vesznek levegőt.

a mór 2013.11.28. 13:51:32

@Transylvanianmixedgrill: T. hülyegyerek !
"mihez nem ért horváth a.." kérdezed ? és hogy itt a megváltó az igazi !
itt a közös miniszterelnők végre!!!
Gondolkodj el,ha nehezedre is esik!!!
Mivan,ha nem jön be a rágalmazása, nem tudja igazolni amit állit??!!
Hozott már más is a kamerák elé szép dagadt dosszét bizonyítva,hogy ebben a programjuk , a jövő biztosítéka!!
Nem mindenki ugrik be egy ellenőrnek, mikor már egy gyurcsótány előtte bebizonyította, hogy senki nem messiás!
Gondolkodj faszfej, mielőtt bele akarod rángatni az ellenzéket újra a szarba!!

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 13:59:18

@a mór:

Gyógyszereid ma bevetted már? :D

a mór 2013.11.28. 14:06:51

@Transylvanianmixedgrill: nem , mert nem szedek gyorsítót mint te...
kapkodó kijelentéseid és megnyilvánulásaidat annak számlájára írom, hogy vagy fiatal hevemens töketlen vagy ... vagy idős agyalágyúlt!

a mór 2013.11.28. 14:16:58

@Transylvanianmixedgrill: írásaid miatt a "vastagbőr" is beletartozik a "legfertőzőbb weboldalak" sorába ! miért hagytak ki...? rejtély

posa.andras 2013.11.28. 14:50:45

Újpesti Lámpás Klub következő témája a „NAV-botrány” lesz.

Vendégeink:
Horváth András a NAV volt munkatársa
Vágó Gábor országgyűlési képviselő (LMP)
Szilvágyi László önkormányzati képviselő, vállalkozó

Holt tart most a NAV botrány?
Honnan is indult el?
Miért nem akarja támogatni a FIDESZ és az MSZP egy vizsgálóbizottság létrehozását?

Bővebb információ: www.facebook.com/events/633956263317728/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 14:51:37

@a mór:

Eszerint te pedig a kezelésre szoruló középkorúak táborát gyarapítod! :D

Petrow 2013.11.28. 14:55:12

@Transylvanianmixedgrill: "Nála hitelesebb, bátrabb, a legkevésbé megosztóbb személy nincs ma az országban"

Itt az Office Segéd, valószínűleg elgépelted a "naív" és "idealista" szavakat. Szeretnéd, hogy kijavítsam?

Horváth-ot is csak azért nem érte még "közúti szerencsétlenség", mert szentül meg vannak győződve, hogy 1.) kishal 2.) ennél nagyobb dolgokat is simán agyon lehet hallgatni.

a mór 2013.11.28. 15:04:31

@Transylvanianmixedgrill: igen én a normális magyar választópolgárt képviselem - ilyen szerencsétlen összeesküvés elméletet gyártó, vagy támogató balfékokkal ellentétben. Minden csoda három napig tart, a "trafikbotrányra" is azt írtátok ez buktatja majd meg a fideszt !! ma már kit érdekel szerencsétlen?!

Emiksz 2013.11.28. 16:19:15

"A rendőrség, ügyészség és Állami Számvevőszék az pontosan annyira független amennyire a Fidesz engedi, így az ellenzék az ellenőrző szerepét az Országgyűlésben képes ellátni. Már amennyiben hagyják. Ezért szeretett volna az LMP egy parlamenti vizsgálóbizottságot felállítani..."

Mi a szarnak egy vizsgálóbizottság? 4 fideszes tag + 3 másik ? Azt szavaznak meg a végén, amit akarnak. Horváth egy nyomorult sectoid kém a Sirius B-ről, radioaktív és sátánista. Aztán a Magyarnemzet vezércikkben, és M1 Hiradóban 3 perc alatt 217-szer elhangzik, hogy UFÓ.

Mi a megoldás?
Folyamatos nyilvánosság kell az ügynek, felszínen tartani az érdeklődést, kvázi bármi áron. Ha a sajtó elmegy, akkor bukta van.

Ebből a szempontból pont jól csinálta Mesterházy, hír volt az is, hogy miért nem támogatja, meg az is, hogy dehogynem.

a mór 2013.11.28. 16:32:59

@Transylvanianmixedgrill:
Látod Te balfék ! Egy cikk megírta most,hogy soha nem volt adóellenőr a "messiásod" !!!!

a mór 2013.11.28. 16:34:58

@Transylvanianmixedgrill: "visszatámad az adóhatóság" cím alatt olvasható !!
Te meg mindent készpénznek veszed !!!! Féleszű

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 16:49:24

@a mór:

Húúúúha, vannak itt bajok, szegény zeronak meg laspalmasnak lesz munkája kiszedni a trollkodásaidat! :D A cikket amúgy elolvastad, ahol Mr. Varga azt mondja, hogy elég lefuttatni egy csodaprogramot a rendszeren, ami megmondja, hogy volt-e visszaélés?! :D Muhahahaha!!! :D Apropó, ha már van ez a csodaprogram, miért nem fut a háttérben, és figyeli a rendszert éjjel-nappal? Miért kell külön lefuttatni? :D Ezen felül még két fő érve van Mr. Vargának: az egyik a Giró-Szásztól tegnap hallott "rombolja az adózási morált" című mantra, egy az egyben visszamondta a hülyéje ezt a spindoktori remeket, még a látszatra se adott, nyilván meg volt mondva, hogy ezt mindenképp sulykolni kell és elismételni még egyszer. A másik, hogy nemvoltadóellenőr, Ismerjük ezt, mint ahogy ugye nemvoltatggyűlés. :D

(apropó: kedves zero és laspalmas, most tényleg, az ilyen agyatlan trollok ellen semmit sem lehet tenni? Kell ez ide? Üdv: TMG)

a mór 2013.11.28. 17:02:04

@Transylvanianmixedgrill: örüljetek neki, szarkeverők, hogy legalább mi figyelmeztetünk arra, hogy mekkora balfékek vagytok ....
Láttál ennél a senkinél egy dosszét és az mit bizonyít, talán azt ,hogy egy naív munkanélküli próbálkozik ilyen balfék blogíróknál egy kis zsozsóért homályos dolgokat elhinteni . Hátha valamelyik töketlen ráharap...!
Töketlen meg mindennap akad... kérdés vajon kinek a pénzéért ?

Transylvanianmixedgrill 2013.11.28. 17:08:54

@a mór: Majd 3 hét kellett, hogy a NAV-nál előszedjék a munkaköri leírását és rájöjjenek, hogy NEM adóellenőr! :D A csodaprogram ezt nem mutatta ki azon a bizonyos hétvégén, amikor lefuttaták, és kimutatták, hogy nem történt belső visszaélés! Pedig mi ez, ha nem belső visszaélés!I! Nesze neked csodaprogram!!! Nyihihihihihi, muhahahaha! :D Tényleg sajnálom a fidesz propagandaosztályt, hogy ma téged ültettek be a Vastagbőr troll karosszékbe délutánozni, nagyon gyenge hatásfokkal dolgozol. :D Vidékinek legalább volt stílusa, de neked?! :D

tobeor 2013.11.28. 17:10:35

@poszt: egyetértek, sunyiznak a szocik.
Egy valamit nem értek, ezt: "Mesterházy, te utolsó szar szemét alak". Ez egy jó mondat, és üdvözlöm hogy végre a magyar politikusokkal olyan hangon beszéltek ahogy azt megérdemlik, de ilyen közvetlen megszólítást miért nem olvastam itt soha Orbán kapcsán? Ha Mesterházy egy "utolsó szar szemét alak", alak Orbán - aki minden képmutatásban és aljasságban kétszázszorosan veri az egész mezőnyt - micsoda?

camilló 2013.11.28. 17:13:26

Mesterházy valóban alkalmatlan minden vezető pozícióra. Ez csak egy újabb adalék. Melyik elnök mellé rendelnek tanácsadókat?? Ha én vagyok a vezető, akkor meghallgatom a véleményeket, de én döntök, és nem múmiák. Hülye duma ez a Jobbikkal kapcsolatban. A szép, hogy azt hiszik, ezt a magyarázatot valakik beveszik. Érintett az MSzP? Persze hogy az! Mind itt élünk, és tudjuk,csak bizonyítással vannak problémák. Ebben az országban már bebizonyosodott, hogy évi 20 millióból, lehet venni 40 milliós házat, úgy hogy előtte egy fillére sem volt. Szóval, ha pénzt kell eltüntetni, akkor a világ legnagyobb bűvészei idejöhetnek tanulni. Pedig de egyszerű lenne ellenőrizni! Nekünk sima tajparasztoknak érdekes módon 10 forint adóhiányt is észrevesznek. A nevezetes program lehet úgy működik, hogy a felső határ 100 ezer forint. Felette ugye már nem illik vizsgálódni, mert esetleg prominens ember kerülne vizsgálat alá. Hiába birkák vagyunk, hogy ezt tűrjük!

tobeor 2013.11.28. 17:14:16

@Transylvanianmixedgrill: hülye ötlet ez miniszerelnökség. nem alkalms rá, ő se akarja, eszébe se jut, másnak se jut eszébe, nem is lenne jó, nem is lenne értelme, el se fogadnál mások, nem is az az alkat, nem az a volumen, nincs politikai tudása, meg semmi se, most soroljam? ez az ötlet ezer sebből vérzik. ennyi erővel pornósztárnak, birkózóbajnoknak vagy usa elnöknek is lehetne jelölni.

Horváth egy remek ember, nagy dolgot csinál, de fölösleges ilyeneket bedobni. Örüljünk ha annak a negyedét el tudja végezni amire most vállalkozott (és közben nem is nyírják ki), az is óriási tett lenne.

IdomitottFoka 2013.11.28. 17:16:03

@tobeor: Simán csinálhatsz blogot, aminek akár az is lehet a címe, hogy Orbán hányszor utolsóbb mint az XY. Nem kell mindenkinek/bárkinek kiszolgálni a fóbiádat.

tobeor 2013.11.28. 17:19:32

@IdomitottFoka: Majd ha érdekel a véleményed mielőtt kérdezek valakit valamit, szólok.

Kandeláber 2013.11.28. 17:20:55

A maszop egy húron pendül a fidesszel.
Valaki?
Akinek még ez nem tűnt föl?

zollerbá 2013.11.28. 17:23:20

@Transylvanianmixedgrill:
Sajna Kwasnewszki és Kacsinszki ex elnökök is határozottan állították, hogy a villanyszerelő "Bolek" fedőnéven dolgozott, ugyanúgy "harcolt" a kommunista rendszer ellen, mint Demszki, Orbán,vagy Kövér!

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2013.11.28. 17:23:24

Korrupció: Az az üzlet, amiből engem kihagynak.

No, innen már érthető, hogy az MSZP számára, miért nem létezik korrupció.

IdomitottFoka 2013.11.28. 17:24:49

@tobeor: Jogos. Mész te is a sok grafomán monomániás mellé. Nem kell válaszolnod.

tobeor 2013.11.28. 17:25:56

@IdomitottFoka: Jól van, beszóltál, most már megnyugodhatsz.

Achmed, a hitetlen 2013.11.28. 17:32:17

Szerencsétlen hülye. Ki fogják nyírni. Mármint Horváth Andrást természetesen.
Ebben benne van az egész politikai vezérkar mindenestül, Orbántól Kunczén át Gyurcsányig és Bajnaiig mindenki, talán még a Jobbik is. És most be van szarva mindenki, mert ha ezt az ügyet megkapargatják, a híg fos nagyon gyorsan nyakig fog érni. És a legrosszabb az, hogy ez nyílt titok volt az országban eddig is, csak senki nem merte így kimondani.
Olyan ez mint egy belterjes úszómedence: mindenki tudja, hogy mindenki belepisil a vízbe, de ha ezt valaki a trambulinról teszi, annak beverik a fejét.

toportyánzsóti 2013.11.28. 17:55:42

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Fején találtad a szöget,súlyosan hülye vagy,max 1 mondatot tud a bucid félig felfogni.

toportyánzsóti 2013.11.28. 17:58:23

70-30 mutyinagykoala elmegy tavasszal a répába.Analfabéta,hazug,tolvaj,csalók,együtt vágták tönkre Magyarországot!

megfigyelt 2013.11.28. 18:12:47

@zollerbá: Kövér elvtárs miért jutott felvételi nélkül a jogi egyetemre,ahol igen szerették, biztosan azért kellett 7-év a diploma megszerzéséhez.. A felmenői kitüntetéséért kapott mentességet AZ 1956-os ELENFORRADALOMBAN TANÚSÍTOTT ELÉVŰLHETETLEN ÉRDEMEI MIATT. Orbán papa pártitkárként próbált embert nevelni Viktorból sikertelenűl.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.11.28. 18:51:00

Én arra lennék kíváncsi, hogy ki volt ez a muksó a NAV-ban, hogy ennyire "átlátta" országos szinten az ügyeket. Gondolom egy portás, vagy egy revizor nem fér hozzá ennyi adathoz és dossziéhoz.

házelnök 2013.11.28. 18:51:58

Mesterházy és a Bajnai is volt valaki a Gyurcsány kormányok idején.Akkor egyik sem verte a nyálát, hogy nem akar Gyurcsány Ferenccel együtt dolgozni.
Bajnai lenne ma valaki Gyurcsány nélkül?

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.11.28. 18:54:57

Az is jó kérdés, hogy mióta lopják ezt az évi 1700 milliárdot? Gondolom egy ekkora hirtelen kiesés meglátszik a grafikonokon, hiszen az állam évi áfabevétele 2700 milliárd.

powerage 2013.11.28. 18:55:05

Mesterházy valóban egy senki, de ebben az ügyben máshol is pörög a bohózat. Itt van például ez:

"A NAV most azt vizsgálja, hogy mi volt Horváth számítógépén. „Nem a saját gépéről dolgozott, hanem a szobatársai gépéről, rengeteg dolgot megnézett, amihez semmi köze nem volt, viszont a feladatát, amit tényleg ő kapott, nem tudta megfelelően elvégezni” – rótta most fel Varga Horvátnak."

Egysrészt én roppant kíváncsi volnék a NAV adatvédelmi és informatikai szabályzatára, másrészt azt kérdezném, hogy a fentieket a belső villámaudit során találták meg, ahol semmit sem találtak meg, vagy csak utána?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.11.28. 19:35:03

"Burány Sándor csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt, helyesnek tartja az LMP-s kezdeményezést és nem zárkózik el az aláírástól, csak azt kéri, tartsák tiszteletben politikai nézeteit, és olyan ívet tegyenek elé, amelyen nem szerepel jobbikos szignó."

Arcom.jpg

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.11.28. 19:36:10

@powerage:

"a NAV Horváth András első sajtótájékoztatója után elvégzett egy belső vizsgálatot, és nem talált leállított vizsgálatokat. Ez egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren Varga Árpád szerint. "

Egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren.
Egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren.
Egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren.
Egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren.
Egyszerűen megoldható, csak le kell futtatni a számítógépes rendszeren.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.11.28. 19:38:07

@ColT:

Én már várom a BM sajtótájékoztatót, ahol bejelentik, hogy átnézték a lakcím-nyilvántartást, és nem létezik "Horváth András" nevű magyar állampolgár.

legeslegujabbkor 2013.11.28. 19:38:41

@Achmed, a hitetlen: Az ellenzéknek mellé kell állnia, meg kell védenie, különben egy embernek sem lesz bátorsága többé borítani a bilit.

Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2013.11.28. 19:39:00

@Petrow:
"2.) ennél nagyobb dolgokat is simán agyon lehet hallgatni. "

És ha meg nem, akkor mi van? Ennél komolyabb dolgokat is letoltak már az emberek torkán, akkor meg miért pont ettől tojnának be? Megoldják kommunikációval, ne aggódj egy percig se.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.11.28. 19:40:00

@Emiksz:

A választóbiztottság a semminél pont egy kicsivel több. Meg lehet hívni embereket (Veres, Oszkó, Matolcsy, Varga, volt APEH-elnökök, NAV-veuetők, volt ÁSZ-elnök, jelenlegi ÁSZ-elnök, Legfőbb ügyész), bárkit, szépen lehet ütni a vasat.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 19:46:39

Horváth rágalmazásainak azért van hatása, mert foglalkoznak vele! Ki a fasz az a horvát andrás? Mi a tökömet kell vele foglalkozni? Egy senkiházi balliberális szardarab! És!!? Az utolsó patkányszar többet ér ennél a fostalicskánál! Ha nem foglalkoznánk vele, akkor ott rohadna meg a jó büdös kurva anyjában, ahol épp van a tetves patkány! De foglalkozunk vele, és nap mint nap felbassza az agyunkat! Ne tegyük! Szarjuk le és hagyjuk a saját vérgőzös zavaros levében megrohadni a mocskos vádaskodós bunkóját!!t!

Ha a ballib azt hiszei hogy ezzel a kamuüggyel bármit is elér, hát TÉVED! Senki nem hisz már nekik az agyhalottakon kívül!!

Majd ha horváth elvtárs KONKRÉTUMOKAT is mond, akkor lesz valami, de mivel nincsenek ilyenek, ezért süket duma amit mond!
horváth elvtárs!: rágalmazás helyett K O N K R É T U M O K A T!!!

Igaza van a NAVnak: amíg nem mond konkrét dolgokat, addig le kell szarni! Tegyük mi is ezt!
A ballib most sem talált fogást a Kormányon! Talán mert nincsenek is piszkos ügyei a Fidesz-KDNP-nek?!

Kandabula 2013.11.28. 19:49:24

Hülyeség ez az aláírásosdimorci. Van egy komoly téma, ahol fingatható a Fidesz és egész gazdasági hátországa. Ez a lényeg és ez a fontos. Erre kényeskednek. Na nemá...

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 19:49:36

@legeslegujabbkor:

Milyen bilit??! Tudod te hol a hiba a gépezetben? Ott hogy ez a szardarab horváth elvtárs ahelyett hogy konkrétumokról fecsegne, csupán csak vádaskodik!
Kampány van, a ballibnak muszáj kitalálnia valamit ha nem akarnak csufosan bukni, márpedig csufosan fognak bukni, a bajai csalásukat, a videót nem felejtjük el!!
Ez a NAV "botrány" meg csak gumicsont, nem több annál.

Kandabula 2013.11.28. 19:51:46

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: hú, de be vagy gerjedve! Szipusztál? Szoktál észnél lenni?

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 19:53:17

@Kandabula:

hát a kábittószert meghagyom inkább a "fejlett, értelmiségi nyugatnak" :))

tisztapista 2013.11.28. 19:55:20

"Mesterházy, te utolsó szar szemét alak, remélem 2014-től a törpefrakciód élén fogod számolgatni Fidesz négyötöd mellett, hogy hányszor ment át rajtad a varsói gyors!"

Ezért már megérte felkelni. Belegondoltam, hogy akkor most Ati ezért feljelent téged becsületsértésért, de akkor szerintem jelentsen fel engem is, mert ezzel teljesen egyetértek.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.11.28. 19:55:52

@Achmed, a hitetlen: "És most be van szarva mindenki, mert ha ezt az ügyet megkapargatják, a híg fos nagyon gyorsan nyakig fog érni."
És akkor mi van? Lesz valami következménye?

Kandabula 2013.11.28. 19:56:43

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: de mégis. Jól vagy? Miről beszélsz? Tudsz valamit? Vagy csak úgy?

_most_ 2013.11.28. 19:56:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: nyilván senki nem csal adót Magyarországon, és korrupció sincs, mindez csak rágalom lehet :D

tisztapista 2013.11.28. 19:57:49

Egyébként is, mi értelme egy ilyen bizottságnak? Fontoskodó senkiháziak. Ha exNAV Horváthnak bizonyítéka van, akkor azt az ügyészségnek is be tudja mutatni, és annak lesz következménye. Ha pedig nincs bizonyítéka, akkor teljesen felesleges a parlamenti színjáték.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 19:57:54

Tényleg vastag a bör horváth pofáján. Bizonyíték hiányában vádaskodni, ha meg van bizonyíték miért nem teszi közzé? Miért sumákol, hazudozik? Mi lesz már horváth elvtárs? Van bizonyíték, vagy nincs?! Ha van, akkor terítse már ki végre a nyilvánosság elé! Mire vár?!
Vagy talán arról van szó, hogy semmi NAV botrány nincs, csak ugye kampány az van, és valamivel meg kell gyengíteni a Kormányt.
Sikerülni fog ez Ron Werberéknek? Aligha. Amíg csak ködösítés van, de bizonyíték nincs lehozva, addig gumicsont ez az "ügy".

Ha meg tényleg van NAV-botrány, akkor BIZONYÍTSA már végre horvát elvtárs az állításait! Mert vádaskodni bárki tud.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:01:34

@tisztapista:

Erről pofázok, az meg nem érv, hogy horváth elvtárs nem meri bizonyítani az állítását, mert fél, ez csak kamuduma. Azért nem bizonyít, mert nincs mit bizonyítania. PONT. Aki ezt a logikát nem képes belátni az egyszerüen ostoba. Ha valamit állítunk, azt illik bizonyítani. Az, hogy "zöld dosszié", meg a Fidesz nem ment el az előadásra, meg hogy 2 nap alatt nem lehet átvilágítani a NAV-t" ezek NEM bizonyítékok, csak összeesküvéselméletek.

Ha így folytatja a ballib, még ki is eshet a Parlamentből jövőre.
Kap az össze baller párt 4,9%-t, de szép is lesz... :DD (persze ez nem baj)

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:04:18

@Achmed, a hitetlen:

Ügy? Hol? És bizonyíték? HOL?? Mi van a zöld dossziéban?? Ja, semmi, akkor meg?!

vakapad 2013.11.28. 20:06:16

1./ Úgy hallottam, Horváth 2011-ben (ismételve: kétezer tizenegyben) vizsgálódott, és valamely nagykereskedőnél tízmilliárdos nagyságrendű ÁFA csalás gyanúját (ismételve: gyanúját) fedezte fel. Ezek után megnézte, hogy az ugyanazon a terepen dolgozó összes cég, amelyek egyikénél (ismételve: egyikénél) a gyanúja felmerült, mennyi visszautalást kapott 2007-ig visszamenőleg (öt évre látott vissza, és feltételezte, hogy az összes cégnél az összes visszaigénylés csalás), és a szám 216 milliárdra jött ki. Ezek után úgy gondolta, hogy ha ezeknél 216 milliárd, akkor a teljes országra és minden cégre nézvést lehet az akár 1000 milliárd is. Ehhez hozzácsapni még 700 milliárdot már nem nagy kunszt.

2./ Értem én azt az elemi felhördülést. Csúnya dolog nem vizsgálni az országot lerabló vállalatokat. Pláne ilyen orjássi pézek esetén. Mégplánébben parlamenti vizsgálóbizottsággal, amelynek jogosultsága nincs, bizonyíték begyűjtő apparátusa nincs, ha valaki nem megy el a meghallgatásra, akkor nem, ha az ellenzék tehetetlenségében kivonul, akkor ki, stb., stb., azaz gyakorlatilag semmije sincs, csak garja. Abból a nagyobbikkal szokták a többség szavazatainak megfelelő politikai verdiktekkel jól pofánverni a szavazókat.

3./ Azon ostobát pedig ezt az egész hurkapálcikán imbolygó hacacárét (melynek egyetlen eredményre is vezető megoldási módja az ügyészségi vizsgálat) az ellenzék egyik pártjának a lejáratására használja fel, hogy ahhoz lelkesen csatlakozhassanak a regnálók (ha már „az ellenzék a rosszabb” szlogent a durva szembeötlés miatt nyilvánvalóan nem is képesek hihetően hangsúlyozni) legalább a „mindakettő ugyanolyan rossz” elvet mantrázó híveinek garmadája, igazából csak az Orbán szekerét tolók táborába tudom besorolni. Írjon bármit is a jelen regnálókról előtte vagy utána.

Blogger Géza 2013.11.28. 20:07:32

Vicces, hogy hogy meg vannak lepődve egyesek, mikor "rájönnek" arra, amiben semmi új nincs, hogy Magyarországon csalnak az áfával! Lásd az alábbi 2 hónapos cikket feledékenyeknek:

index.hu/gazdasag/2013/09/20/az_orszag_4_szazalekat_loptak_el_az_afacsalok/

Nem véletlenül akarja bevezetni a kormány az online kasszákat, csökkenti a sertésáfát, igyekszik több szektora kiterjeszteni a fordított áfa fizetését. Ha valaki azt hiszi, hogy egy parlamenti bizottságtól majd visszaszorul az áfacsalás... Hát, annak gratulálok! Inkább értelmes szakértői javaslatokra lenne szükség, de ebből valahogy semmit nem hallottam az elmúlt napokban sem Horváthtól, se a Jobbiktól, se senkitől.

Persze, hogy nem akar Mesterházy túl közel állni Horváthhoz, ez egy nem teljesen komplett ürge, akinek nem sok fogalma van az adórevízióról meg a megállapítások bírósági bizonyításáról. Persze, hogy nem akar még egy bajai videóhoz hasonló öntökönszúrást.

Azért ezek tényleg elgondolkodtatóak:

index.hu/gazdasag/2013/11/28/nav_sajtaj/

Kandabula 2013.11.28. 20:08:30

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: figyelj, vazze! Ez a pasas olyan komoly váddal élt, amihez (a józan paraszti logika alapján) bizonyítékok kellenek. Feltételezem, hogy vannak ilyenek a birtokában, különben egy egetverő szélhámos lenne. Nos: én feltételezem, hogy ilyenek vannak, Te feltételezed, hogy ilyenek nincsenek. Ez ilyen egyszerű. Te máris ítélkeztél, én még nem. Egyébként miből gondolod, hogy fröcsögő hozzászólásod miatt fogja előadni? Mire jó ez?

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:10:39

@Kandabula:

Lehet vannak, én nem tagadom, VISZONT ha vannak, akkor elvárom tőle, hogy teregesse ki a nyilvánosság elé. A konkrétumokat, mert amit eddig csinál, az csak vádaskodás, igaza van a NAV-nak. Szóval mire vár?! Ha van bizonyíték miért nem teregeti ki azokat a mocskos szennyeseket?! MIÉRT?!

legeslegujabbkor 2013.11.28. 20:11:16

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Hülye kommunisták
Hülye ellenzék
Hülye idegenszívűek
Hülye bankárok
Hülye értelmiség
Hülye nyugdíjasok
Nem tudom pontosan, melyik indítja be a jutalmazási hormontermelésedet.

Kandabula 2013.11.28. 20:11:20

@Blogger Géza: miután a Kormány bevezette a mutyikat, tök mindegy, hogy milyen morzsákat szór a nép közé.

taga20 2013.11.28. 20:11:56

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: az ikertestvéred te barom! a hvg-n bassza a rezet ugyan ilyen avatárral! nem hiszem el, hogy két darab ilyen egyforma szar van a világon, mint ti!!!

toportyánzsóti 2013.11.28. 20:13:11

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Télleg kicsi az agyad.1 mondat fele már blokkolja.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:14:13

@taga20:

Hát ezt az avatárt erről szemétláda pápaszemes patkányról nem csoda ha sokan kiteszik :DD

gigabursch 2013.11.28. 20:15:23

Csak jelezném, hogy mindkét dr. csak dr. és nem Dr.
Ehhez ugyanis tudományos fokozat is kell, és úgy uszkve 1984 óta az összes felsőoktatási törvény ezt a kérdést egységesen kezeli.
Persze aki Dr. az kiteheti a neve mögé a pl. a PhD kifejezést, vagy magasabb fokozat kandidátus (CsC) vagy akadémiai (DcC) cím esetén ezeket meg a neve elé.

Szóval a jogászok, orvosok, fogorvosok, állatorovosok, gyógyszerészek abban az esetben ha nevüket a tudományos munkát nem igénylő, fejükhöz vágott (magyarán: bazári) doktori cím esetén Dr.-ként írják le, akkor alapesetben tudatlanságukról, ezen túl üzemi szintű jogszabálytiprásukról tesznek tanulságot.
Ha mindez bármilyen személyi okiratban, útlevélben, ügyvédi igazolványon stb. megjelenik, akkor még a bűncselekmény gyanúja is fennáll, lévén azt a hatóságot vagy pl. kamarai szervet, aki kiállította számukra az okmányt - félrevezették. További közvetett félrevezetés a tulajdoni lap, forgalmi és még jó pár okirat.

Ez csak azért durva, mert az elmúlt 23 év vonatkozásában közel - legjobb ismereteim szerint - 800 ogy. képviselő írta/íratta rosszul a nevét.
Ezekre lehet szavazni.

Kandabula 2013.11.28. 20:15:49

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: tartok attól, hogy létrejön a "bizonyítékok bemutatása" valamilyen zárt ülésen, aminek a jegyzőkönyvét 80 évre titkosítják és mindketten pofára esünk.

_most_ 2013.11.28. 20:15:49

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: tény, hogy a fidesz nem igazán akarja ezt az ügyet kivizsgálni, ami több mint gyanús, persze miután a fidesz többször is megakadályozta az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát szerintem már mindenkinek nyilvánvaló melyik oldalon állnak.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:18:18

@_most_:

Nem, nem nyivánvaló. nyilvánvaló akkor lesz, ha horváth nyilvánosságra hozza a piszkos NAV-os ügyeket A-tól Z-ig, ha több ezer oldal online, több ezer oldal, de amíg nincs bizonyíték, vagy nem mutatja be, addig süket duma az ügy, semmi más.

Innentöl leszarom ezt az egészet...aki alaptalanul rágalmaz, titkolózik, azt leszarom, tehát horvátot leszarom.

Kandabula 2013.11.28. 20:20:40

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: akkor megismétlem: tartok attól, hogy létrejön a "bizonyítékok bemutatása" valamilyen zárt ülésen, aminek a jegyzőkönyvét 80 évre titkosítják és mindketten pofára esünk.

Akvyr 2013.11.28. 20:21:02

Gyalázatos amit az MSZP művel, és ha eddig volt egy kis pozitív érzésem velük kapcsolatban, az most végleg elszállt. Biztos vagyok benne, hogy nyakig benne vannak, és nagyon gáz, hogy nincs néhány tucat olyan képviselő, akinek van gerince. Mindannyian megszedték már a zsebüket az elmúlt években, esetleg most kellene felállni és megmutatni számít-e nekik bármit az ország.

1349973572759 2013.11.28. 20:21:46

Ez az év legprimitívebb posztja.
Köszönöm, hogy köphettem rá.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:21:59

@Kandabula:

Vagyis tényleg rágalmazásról volt szó, ha a horváthnak lenne bizonyítéka, akkor felpakolná szépen a netre öket, hogy mindenki láthassa. Ezt teszi??! Nem. Akkor meg?!

_most_ 2013.11.28. 20:22:41

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: szép, a fideszes média már elkezdte Horváth lejáratását, mondjuk ez hatalmas öngól, mert ez a legbiztosabb bizonyíték arra, hogy igazak az állításai.

Kandabula 2013.11.28. 20:22:46

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: egyébként mi a gondod? Nem kéne megvárni az ügy végét?

DezInf 2013.11.28. 20:25:54

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:

Levontak a fizudból?
Kár beleerősíteni, így jártál :))))

Amikor ész nélkül ilyen sokat írsz azzal leleplezed önmagadat.
Kevered a nickjeidet :)))))

Ezért is levonást fogsz kapni kis sztahanov(a)!

vakapad 2013.11.28. 20:26:23

Congratulations T. zero, lásd Akvyr nevű kedves hozzászóló társunk bejegyzését. Vannak/lesznek még bőven, és most pont erre van szükség, nemde?

Meg egy parlamenti vizsgálóbizottságra, mely a a FIDESZ többségi szavazataival kimondja, hogy mindenben a zemútnyócévesek a felelősek (a bizonyítékok 100 évre titkosítva), és mely vizsgálóbizottsági jelentést naponta nyolcszor fogják a médiákok a nyakunkba önteni.

Buta belpesti balliberális biboldó barmok! 2013.11.28. 20:27:00

@Kandabula:

De igen. Nekem csupán annyi a gondom, hogy állítólag horváthnál vannak bizonyítékok, ám ezt mégsem teszi ki a nyilvánosság elé, pedig tudnia kellene az embereknek erröl. és PONT.

Innentöl nem foglalkozom ezzel...
további jo vergődést! :DD

colonel Tigh 2013.11.28. 20:30:35

@a mór: Mert te nem vetted elsőre készpénznek a Navos szennyet, ugye?

A navos feljelentésről pedig: Először heves tagadás, egy hétvége alatt lezavart "kivizsgálás", aztán amikor látják, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű előveszik a tutit, amit Makótól Jeruzsálemig a világ minden politikai szintén az első számú fegyver: a lejáratás. Először szakmai szinten, de nyugodtak lehetünk, ahogy mélyül az ügy és telik az idő fogunk még arról is olvasni, hogy Horváth az EU ügynöke, az apja komcsi volt, és csecsemőket erőszakol sátánista orgiákon. Annyira pattern amit csinálnak, hogy ihaj. Amúgy meg ez a följelentés több mint beszédes. Először is tényleg azt állítják szembe egy száz- meg ezer milliárdos csalás gyanújával szemben, hogy Horváth nem is ellenőr volt, csak kockázatelemző? Na neee... kurvára mindegy kicsoda, micsoda, honnan jött, ha van bizonyítéka. Aztán próbálja lehúzni úgy, hogy először is megdicséri "Ügyes kolléga volt, a gabonás ügyben jó dolgokat szedett össze, több régi ügye mind a mai napig folyamatban van". Aztán persze jön a lehúzás, hogy pl egy két napos melót tíz hónapig csinált. Jézusom, mekkora öngól... tíz hónapig hol volt Horváth főnöke? Engem a munkahelyemen a negyedik nap úgy rúgtak volna ki, mint macskát szarni. De lehetséges, hogy egy ilyen helyen kétnapos melókat lehet tíz hónapig húzni? Ha igen, akkor én teszek följelentést, ha nem akkor ez csak Horváthot erősíti, mert el lehet képzelni akkor mi megy még ott. Aztán állítja még, hogy hatvanezer oldalt csomagolt el... hát, hogy ettől nem Horváthnak lesznek rémálmai az biztos, szerintem ettől a komplett parlament összeszarta magát. Nincs kedvem tovább elemezni ezért a lényeg röviden az amit Ángyán mondott. Nevezetesen, hogy olyan mértékű lopásról van szó, ami már nemzetbiztonsági probléma. És akkor a NAV azzal próbálkozik, hogy próbálja Horváthot egy szabálytalanságok, kihágások sokaságát produkáló volt munkatársuknak beállítani? Hát már az is őket húzza le, hogy ilyet meg lehet csinálni náluk...
Ennyit arról készpénzről, kedves "a mór".

willdattaa 2013.11.28. 20:31:19

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Összezárnak mindannyian együtt Jeruzsálemért és a gigantikus áfacsalásért a Jobbik ellen az antifasiszta bűnözők.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

colonel Tigh 2013.11.28. 20:33:35

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Nyilvánosságra mi? Hogy a tárgyalásig fölkészüljenek belőle, és legyártsák hozzá a magyarázatokat, bizonyítékokat? Ó, te Istenbarma, nem csak ostoba vagy, de kurvára unalmas is.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.11.28. 20:38:07

NINCS NAV BOTRÁNY!!!

Minek ez a hisztis tviszt a
Parlamentben? Pánikkeltés!
Ez ügyben is minden tiszta!
Némi pénznek lába kelt, és?!

Vörös, narancs két jó barát,
Harminc-hetven a kulcsszavuk.
Együtt isszák a nép borát,
S szájukból kikukkant a Vuk.

"A becsületes rókák nevében kikérem magamnak, hogy bárki bármilyen formában politikusokkal hozzon kapcsolatba! Ha ez így folytatódik, kénytelen leszek zöld-fehérre átfestetni a narancsvörös bundámat! Hajrá Fradi!" /Vuk/

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2013.11.28. 20:39:01

Még az a szerencse, hogy annyira rövidre vágtam a hajam, hogy nem tudom tépni...

Kandabula 2013.11.28. 20:39:24

@colonel Tigh: nagyon egyetértek. Ez valami olyan, amikor valaki egy meglátott gyilkosságot bejelent, a védő pedig azzal érvel, hogy az illetőnek pedig félrecsúszott a nyakkendője.

Romkocsmák félhomályában merengő, félázsiai BPBP 2013.11.28. 20:39:31

Szánalom a köböm, amit a NAV művel ebben az ügyben!!!!!

Amit mai is, ez Varga Árpád nevű tetü (az adóhivatal elnökhelyettese) nyilatkozott, egyszerűen szánalmas!!!!
lásd: index.hu/gazdasag/2013/11/28/nav_sajtaj/

Nem azt próbálják meg bemutatni, hogy kérem, ilyen dolgok nem történhetnek meg a NAV-on belül, ezért és ezért, hanem a következőket nyilatkozgatják:
- Horváth András soha ne volt adórevizor
- HA nem tudta tiszteletben tartani a hierarchiát
- kollégái gépéről dolgozott miközben a saját munkáival elmaradt
- olyan dolgokat kutatott, amihez nem volt semmi köze

Ki a faszt érdekelnek a fentiek??!!!

Ez egy vicc!!!!!
Azonali, tételes, részletes kivizsgálást ebben a szarkupac NAV-ban!!!!!
Mindenki bukjon, aki benne volt, van!!! (politikus, "üzletember", nav-os, mindenki!!!!!!!!)

DezInf 2013.11.28. 20:41:06

@colonel Tigh:

A hosszú bájtok éjszakájáról ne feledkezz meg :))))
Azért azt is tudni kell, mi az amit el kell tüntetni.
Nehogy csak úgy a vakvilágba törölgessenek:D

Blogger Géza 2013.11.28. 20:41:30

@colonel Tigh: Höhö, te úgy hiszed, hogy egy ilyen per folyamán majd nem lesz idő cáfolni Horváth marhaságait? Elmondja, amit elmond, és ha 5 perc alatt nem cáfolja meg valaki a teremben, akkor nyert? :) Egy ilyen per vélhetően sok tárgyalási napból fog állni, és természetesen minden félnek lesz ideje reagálni az elhangzottakra, illetve leírtakra, egy per így zajlik.

Kandabula 2013.11.28. 20:42:20

@colonel Tigh: ez a lényeg, amit hosszú nevű barátunk is ért, de feladatos.

zobod 2013.11.28. 20:44:43

@Blogger Géza: meglehet hogy igazad van, és a Jobbikra mutogatás nem több, mint kifogáskeresés, hogy miért ne keveredjenek bele egy olyan ügybe, aminek nem látják a végét. Az viszont elég súlyos, hogy a média már megint benyalt egy történetet, mielőtt a főszereplő szavahihetőségének utánajártak volna.

Konzervatív0 2013.11.28. 20:45:52

Milyen érdekes a magyar ember és a magyar sajtó mentalitása.

Ki áll egy alak, egy senki, és mond valamit. Nem bizonyit semmit csak ugy világol mint ökör a csalamádéban.
A sajtó ráharap és azaonnal tényként kezeli, majd a vádolt hatóságot kényszeríti magyarázkodásra, holott talán érdemes volna attól kérni a bizonyitékokat aki állít valamit.

És a magyar ember. Amikor egy senki kiáll és mond valmi negativot, azonnal ténylént kezeli, sőt maga is meg van győződve hogy csak neki lehet igaza, és kedvéde kiutálkodhatja magát.

Szép egy világot élünk...

Én nem védem a NAV-ot mert nyilván nekem sem a kedvenc szervezetem, de talán az ártatlanság vélelme rá is vonatkozik, és amig nem bizonyit valamit az aki vádol addig talán kezeljük a helyén a dolgot.

Ha így haladunk oda jutunk, hogy a nem kedvelt szomszédomra állitok valami baromságot, őt meg anélkül meghurcolják hogy megyőződnének az állítás igazságáról.

taga20 2013.11.28. 20:46:30

@Blogger Géza: megjött a váltás, megjött a másik államitroll, a mi adónkból fingja szét a blogot! köszönjük vitya, hogy ez a sok csicska rohadna rád!

Szociknak vége 2013.11.28. 20:52:59

Most hogy Atkóval kezdett pózerkedni, a minimum hogy előzetesbe vágják a rágalmazó gennygócot.

És amint kiderül hogy ezt is a bajai vidió tím álmodta meg, mehetnek Attisék is utána.

Lord_Valdez · http://liberatorium.blog.hu/ 2013.11.28. 20:54:23

@Konzervatív0:
De ez a poszt nem erről szól, hanem az MSZP szánalmas taktikázásáról.

colonel Tigh 2013.11.28. 20:54:49

@Blogger Géza: Ki hiszi azt? Ezt abból olvastad ki, amit írtam? A NAV csak annyiról tud, hogy adócsalás vádjával lesznek becitálva. Ok, adócsalás, no de melyik? :) Mivel fogja ezt Horváth bizonyítani, melyik üggyel? Bözse néni elszámoltatta a vécépapírját a cégével? Traktoros Pista nem jelentette be a bálázó segédmunkást? Mit gondolsz, mennyi üggyel foglalkoznak ott, jóember? Nehogy megmagyarázd már, hogy a vádlottnak jogilag nincs könnyebb dolga, ha föl tud készülni? Ráadásul úgy, hogy még el se kezdődött semmi. Ez olyan, mintha kártyáznánk, és a parti előtt megmutatnám a lapjaimat...

Kandabula 2013.11.28. 20:54:53

@taga20: nyugi máá! Blogi nem olvasta az előzményeket, most hívták fel, hogy kapcsolódjon be. Egyébként miről beszélgetünk?

taga20 2013.11.28. 20:55:40

@Konzervatív0: öreg, te mikor kipattant a watergate, állítom te akkor is ezt kommentelted volna!

Blogger Géza 2013.11.28. 20:56:00

@zobod: Persze, hogy ráugrik egy ilyen ügyre a média, ezt nem is lehet a szemükre vetni. Azért behívták az ATV-be Vámosi nagy Szabolcsot is, aki kb szintén elmondta hogy ez egy holdkóros stb. Amúgy remélem, lesz pozitív mellékhatása az ügynek, talán tesz (jól kommunikálható) további intézkedéseket a kormány az eddigi nem kevés mellett (online kassza, sertésáfa, fordított áfa), mert tennivaló azért nyilván akad. Pl:

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20131008-az-e-utdijrendszerrel-figyelne-a-nav-a-kamionokat.html

Blogger Géza 2013.11.28. 20:57:16

@colonel Tigh: :) Hát, nem nagyon értesz te ehhez, de sebaj.

béla a görög (törölt) 2013.11.28. 20:57:26

Elvi síkon igazad van. Sőt mindenkinek igaza van minden politikus korrupt, stb.
Továbbá Mesterházy szarházi és aláírhatta volna a papírt. Igazat adok.
Továbbá Rühellem Mesterházy-t.
De attól még szavazhatok egy pártra ha az csak 20%-ot lop tőlem. Ez van.
Saját jól felfogott érdekemből - pusztán a számok okán.

Én ezt úgy szoktam megfogalmazni - hagy hörögjenek a nacionalisták - hogy kérem vissza a zsidókat, mert a magyarokkal rosszabbúl jártam.
A zsidó több pénzt hagyott nálam, a gazdaságba. Nem hülye. Ez van.
Engem nem erkölcsi elvek vezérelnek. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust. Orbánék elviszik minden pénzem valamilyen jogcímen azt szétosztják a haveroknak.
Na most ezt azért nem hagynám. Nyugodtan meg lehet vetni, de a pénzem nem adom.

taga20 2013.11.28. 20:57:40

@Kandabula: lever a víz az ilyen lakájoktól. te meg itt eteted a droidokat. szép dolog a humanizmus, de van egy határ:)

ob.szerver 2013.11.28. 20:58:28

@vakapad:

"most pont erre van szükség, nemde?"

Igen, erre az ügyre nagy szükség volt. Igazi game changer lehet(ne) 4 hónappal a választások előtt, csakhogy nem látom az ellenzéki nyomulást. Minden létező csatornán ordítani kellene reggeltől estig, ahogy a fidesz tenné fordított helyzetben. Ehelyett mi van? Nem írjuk alá mert a jobbikosok.
Két csak verzió van:
1. Az ellenzéknek (kiemelten lMSZP-nek) nem érdeke az ügy felderítése
2. Olyan szinten ostobák, hogy még észre sem veszik a felkínált magas labdát.
Harmadik opció nincs.

DarthVader 2013.11.28. 21:00:09

NAV-nál dolgozó ismerős mondta: mit csodálkozol az ügyön, minden NAV-os ellenőr és elemző tudja, kik azok a cégek (helyesebben melyek azok az adószámok!!!) amire nem lehet vizsgálatot végezni. Ki van rakva a falra.

Kandabula 2013.11.28. 21:03:16

@ob.szerver: nagyon igazad van. Ez az MSZP egy faszkalap. Érthetetlen.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:04:00

@taga20: Igazad is van.
Holnap ha kiállok és elkiáltom magam hogy mesterházi apagyilkos bajnai meg pedofil, gondolom akkor sem tőlem fogod várni hogy bizonyitsam hanem őket fogod magyarázkodásra kényszeriteni.

Logikus....

Konzervatív0 2013.11.28. 21:05:12

@DarthVader: Ez hülyeség :) jobb ha tőlem tudod :)
Nem kell minden hülyeséget elhinni.

prolee 2013.11.28. 21:05:35

@Transylvanianmixedgrill: Nem vagy te buta gyerek. Nekem ez álmomban sem jutott volna eszembe.
Bár lehet, hogy az András egy ilyen "megcsinált" népfiaminiszterelnökjelölt.

De mindegy nekem, csak Mszp-Fidesz ne legyen.

_most_ 2013.11.28. 21:07:09

tényleg hihetetlenek ezek a fidesznyik kommentelők, félelmetes mennyire gerinctelen a fajtájuk, még a legnyilvánvalóbb korrupciós ügyeket is képesek védeni, ha az esetleg rossz fényt vetne imádott pártjukra, egyszerűen nem értem hogy lehet ennyire mélyre süllyedni.

taga20 2013.11.28. 21:08:11

@Konzervatív0: te értetted amit írtam? ha igen, akkor miért terelsz, ha nem ako hagyjuk.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:08:50

@_most_: ööö te gerinces antifidesznyik., Halljuk mitől ennyire nyilvánvaló szeritned?
Halljuk szépen sorjába a tényeket.

Tyreo 2013.11.28. 21:12:03

Az ilyenek miatt nagyon jó, hogy ráugrott a média a témára.
444.hu/2013/11/28/szlovakia-tavaly-156-ezer-tonnaval-tobb-cukrot-exportalt-mint-amennyije-volt/
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Amúgy meg Horváth azért nem teríthet be mindent, mert adótitkot sértene és mehetne börtönbe. Ezzel nem tud mit csinálni bármennyire is ballibezed le az egykori Fidesz tagot.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.11.28. 21:13:09

Én rég felnyomtam volna a WikiLeaks-re. Oszt' jónapot!

Szociknak vége 2013.11.28. 21:15:24

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: 'Én rég felnyomtam volna a WikiLeaks-re. Oszt' jónapot! '

Horváth is, ha vóna mit!

Kandabula 2013.11.28. 21:16:33

@ob.szerver: van harmadik opció: az MSZP lemondott arról, hogy kormányváltást generáljon, mert ahhoz gyengének érzi magát, így hagyja, hogy az ország teljesen tönkremenjen, úgy, hogy már mindenki érezze a saját bőrén a bajt, és akkor majd jönnek ők... De akkor már késő, akkor már a mongol sztyeppéken fogjuk legelni a füvet. (kivéve a nagy magyar genyókat, a rendszerváltásért semmit nem tett, de annak áldásait igencsak kiélvező szélhámosokat, rokonokat) Egyszerűen nem érzik történelmi felelősségüket. ("Nem szereplünk a Jobbikkal egy papíron"... Ki nem szarja le, hogy kivel, ha egyszer itt az idő?) Szóval elkeserítő. Botrány!

Szociknak vége 2013.11.28. 21:16:39

@Tyreo: Adótitkot sértene? A feljelentésben?

Mesélj még.

tobeor 2013.11.28. 21:17:51

@Konzervatív0:
"Ki áll egy alak, egy senki"

Nem egy senki, hanem a NAV ban évekig dolgozó ember, azaz egy bennfentes. Pont ezért figyelnek oda rá.

Tudod ki a senki? Te. Te kukorékolhatnál napestig, senki le se szarna...

Amúgy az komoly, hogy szerinted nem csalnak az ÁFA-val ebben az országban ? :D

Szociknak vége 2013.11.28. 21:18:20

@Kandabula: 'van harmadik opció: az MSZP lemondott arról, hogy kormányváltást generáljon, mert ahhoz gyengének érzi magát, így hagyja, hogy az ország teljesen tönkremenjen, úgy, hogy már mindenki érezze a saját bőrén a bajt, és akkor majd jönnek ők...'

Hehe, a Bajnai lufi kipukkadt nem jöttek a földönkívüliek nem lett IMF nélkül államcsőd 23 millió román se jött.

Sebaj, majd most. Nyehehe.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.28. 21:19:48

a Jobbikkal nem akarok egy listán szerepelni."

pedig Schindler listáján mind rajta szeretett volna lenni,
most őszintén ezt hány ember veszi be?! mondani kéne nekik már hogy a holokauszt az már 70 éve volt, aki nem tudja kiheverni az kezeltesse magát az egyik belvárosi pamlagon, ne a fontos döntésekbe szóljon bele. és most az mszp szavazóira gondolok, mert az mszp nagyon nem tehet mást , ki kellett nekik valami találni, ez lett az, azt azért mégse mondhatják nyilvánosan, hogy "mi is lopunk és teljesen primkók vagyunk"

prolee 2013.11.28. 21:20:12

@a mór: Ne gyalázd itt az anyanyelvemet, mert leverlek, mint vak a poharat.
A NAV-ot, mivel nem természetes személy, nem illeti mg az ártatlanság vélelme.
Az ellenőrzési szakkoordinátor épp az ellenőrzési folyamatokra lát rá, a "cikked" többi állítása is legalább ekkora csúsztatás, vagy baromság.
Szégyen egyébként, amilyen dilettáns módon a NAV kommunikálja ezt az ügyet.

Kandabula 2013.11.28. 21:22:08

@Brúsz Pringstein: anyám! Te miről beszélsz? Nyehehe? (Komoly embernek tűnsz...)

tobeor 2013.11.28. 21:23:11

Látom fidesztrollok pánikszerűen özönlenek szétverni a posztot :)
Na akkor dobjunk be még egy zsíros falatot:

444.hu/2013/11/28/szlovakia-tavaly-156-ezer-tonnaval-tobb-cukrot-exportalt-mint-amennyije-volt/

"Szlovákia tavaly 156 ezer tonnával több cukrot exportált, mint amennyije volt
A szlovák cukorexport kétharmada irányul Magyarországra, ahonnan a cukorimport fele érkezik."

"A Smenek nyilaktozó szakemberek szerint a magyar-szlovák határ mentén működő több tucat cukorraktárból naponta útnak induló több tíz kamion vagy eleve üresen közlekedik, vagy oda-vissza szállítja a cukrot."

Na, kedves trollok, hogy is volt az a szöveg hogy nincs is nagyüzemi ÁFAcsalás? :D

Szociknak vége 2013.11.28. 21:24:12

@prolee: Ja, a NAV kommunikál szarul....:)

1) Horváth adóellenőr borítja a bilit

2) Másnaptól a hisztiblogokban főellenőr

3) Nem ellenőr

A NAVot nem illeti meg az ártatlanság vélelme, meg nem is lehet ellene Be-t kezdeményezni. Konkrét emberek ellen meg nem indult semmi, mert nincs semmi bizonyíték.

bandinyúl 2013.11.28. 21:24:26

zero amennyiben tied a cikk.Nagyon jól tudod hogy az mszp egyszer aláírt egy kivizsgálási kezdeményezést a jobbikkal.Emlékszel mi kerekedett ki belőle.Az mszp azóta is magán viseli a nyomait.Na ezért nem írta alá az ívet,jóllehet egyet ért és fontosnak is tartaná.Talán először az lmp-nek velük kellet volna beszélni.Lehetséges hogy elég lett volna a létszám a függetlenekkel együtt a bizottság felállításához.Mindenkivel de a jobbikkal nem.Ez is egy megoldás, de lehet hogy hibás.Talán köztük is vannak olyanok akik az eszükre hallgatnak és nem az orbán kocsiját tolják.

DarthVader 2013.11.28. 21:24:38

@Konzervatív0: Jobb ha tőlem tudod, hogy nem az. legyen elég ennyi. nem akarok rosszat az ismerősnek.

prolee 2013.11.28. 21:24:45

@Transylvanianmixedgrill: Azt se vették észre, hogy 10 hónapig dolgozott egy ügyön, amit NÉHÁNY NAP!!! alatt meg lehetett volna csinálni.
Gondolom, néhány nap alatt szokták vizsgálni a multikat is, ehhez vannak szokva. :)))

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.28. 21:25:39

mi van ezzel a Klubrádiós szavazással? hol van ez? még véletlenül se hekkelték meg az elvtársak (mint trockijt a fényképről) ilyen szemérmetlenül a diagramot, mi?

@zero: olyan nekik a jobbikos szignó, mint az ördögnek a szenteltvíz

Tyreo 2013.11.28. 21:25:44

@Brúsz Pringstein: Nyilvánosságra hozással sértene.
Amúgy meg nem értem a rágalmazókat.
Ez az ember hetek óta nem csinál mást, csak találkozókra, beszélgetésekre jár. Menjetek el egy ilyenre, szegezzétek neki a kérdéseiteket és kiderül, hogy tud e rájuk válaszolni. hajrá!

Szociknak vége 2013.11.28. 21:26:55

@Tyreo: Hetek óta kérdezgetik konkrétumokról.

Azzal semmit nem sért ha megnevez konkrét céget.

Kandabula 2013.11.28. 21:27:18

@Brúsz Pringstein: ja, majd elfelejtettem Széles Gábor energiacelláit, melyekkel bebetonozza OV-t. Nyihihi. Mond, Te komoly ember vagy? Érdemes Veled szóba állni?

a mór 2013.11.28. 21:27:28

@colonel Tigh: "ezredes" te csak higgy a saját elméletedben , ez a természetes! Én meg tartom az enyémet .... észrevehetnéd azért, hogy beindították a ballib elvtársaid szennyes kampányukat!
Meglátod ,hogy áprilisig kitalálnak még 3-4 ilyen "tuti történetet"
Az igaz,hogy a bajai videón nagyot buktak! Tehát be kell hozni az annál elkövetett "botlásukat"

netnepper 2013.11.28. 21:29:11

Baj lesz itt fiúk, mert az én és az anyám pénzét lopjátok az apátok gecis viszeres faszába, azt pedig nyugi bele, így vagy úgy de mindenképpen lenyomom a torkotokon.
Közeledik a nagy szopás ideje, jó lesz lassan készülni...

Konzervatív0 2013.11.28. 21:29:39

@tobeor: no igen. a portás is nav dolgozó ...

Nem állítom hogy nincs áfa csalás sőt biztosan van, sőtt az sem álíltom hogy esetleg 1-1 nav-os keze is benne lehet 1-1 buliban (tudatosan vagy akaratlanul), de nem gondolom hogy ez felülről szervezett szinten menne.
Nem tűnik logikusnak. Egy kormány 1000 más módon is jutalmazni tudja a slpeejét, és nem gondolom hogy ilyen nyiltan megkockáztatná ezen az úton.

Azt mondja a horvát hogy küldött levelet fideszeseknek az ügyben azok meg nem reagálták le.

Gondoljkodjunk kicsit. Ha nem nézték volna hülyének és létezik az általa felvázolt dolog, hány percet maradhatott volna a nav-ban a tag? Ezer módon el lehette volna tenni útból.

Ha nem kirugják akkor adnka neki egy "fontos" megbizatást más terültem, mondjuk az okmányirodákban :) 1000 lehetőség lett volna a tagot lekapcsolni.
Sőt az lett volna logikus, hogy válaszolnak neki, megnyugtatják hogy kivizsglják az ügyet és megköszönik a segítségét, és elimerésül szépen le lehetett volna kapcsolni.

Ez nekem a logikus...

DarthVader 2013.11.28. 21:30:03

Azért jól látszik a fidesznyik hordabarom bérkommentelők zavarodottsága :))

Szociknak vége 2013.11.28. 21:30:48

@Kandabula: Széles G. nem indul a választásokon. Az Mszp meg minek. Nyehehe.

prolee 2013.11.28. 21:31:15

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Hát tedd ezt, szard le és ne kommentfolyamot foss ide.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:31:46

@DarthVader: meggyőztél :) A tények makacs dolgok, mondta ő és ő biztosan tudta :)

prolee 2013.11.28. 21:32:23

@Brúsz Pringstein: Nem nevezhet meg konkrét céget. Ne játszd itt a hülyét!

tobeor 2013.11.28. 21:32:46

Amúgy van itt egy elvarratlan szál, amit ütni kéne amíg meleg.
A botrány kirobbanásokat a NAV lefolytatott egy gyorsvizsgálatot, egy hétvégén(!), majd közölte hogy megvizsgálta saját magát és minden rendben talált :)

Na most aki ezt a vizsgálatot aláírta, illetve elfogadta, az pellengére kellene állítani. Aki ilyen röhejt képes hivatalból aláírni, az nem csak alkalmatlan, de valószínűleg benne is van a csalásokban, azért fedezi ilyen kamu szarral. Két nap alatt ezt úgy lehet kivizsgálni, ahogy 2 másodperc alatt: sehogy. Nyílt hazugság.

Ki írta ezt alá?
Ki a NAV elnöke?
Ja, hogy a NAV elnöke az a Vida Ildikó, aki Simicska jobb keze és kesztyűbábja... akit annyira akartak NAV elnöknek, hogy miatt lazítottak a pozíció betöltésnek feltételein...

DarthVader 2013.11.28. 21:32:48

@Brúsz Pringstein: kicsirigó, mihelyst megnevez egy céget, másnapra eltűnik az aktája a NAV-nál, és fizethet élete végéig. Még akkor is, ha az ügyészségen nevezi meg.

(Hosszú bájtok éjszakája. Rémlik valami? )

ob.szerver 2013.11.28. 21:33:45

@Kandabula:

"így hagyja, hogy az ország teljesen tönkremenjen, úgy, hogy már mindenki érezze a saját bőrén a bajt, "

Ezzel azért több gond is van.
1. Egy párt mindig a hatalomra tör, nincs olyan, hogy nem akar nyerni.
2. Nincs semmi, tehát SEMMI, ami a másfél millió fidesztudatú hívőt megingatná vallási fanatizmusában
3. Újabb 4 év maffiakormányzás, pusztítás és rombolás következményeinek felszámolásához még optimális esetben is évtizedek kellenének, leszakadásunk még a régióhoz képest is minimum egy emberöltőre betonba lenne öntve.
4 Újabb négy év alatt Orbán és Simicska már az egész országot le tudnák nyúlni. Még unokáink is Orbán birtokon lennének zsellérek és Simicska cégeknél melósok.

Szociknak vége 2013.11.28. 21:34:08

@prolee: De igen, miért ne nevezhetne meg konkrét céget?

Mielőtt jössz az adótitoksértéssel nézd meg a btk-ban hogy mi az...:)

Tyreo 2013.11.28. 21:34:20

@Konzervatív0: ŐŐŐ pontosan ez történt. A Fideszesek megírték, hogy kivizsgálják (el is indult a vizsgálat) és közben ő kapott új semmilyen feladatot. Ahogy valamelyik kolléga foglalkozott lógott a levegőben évekig. csak ő közben belenézett olyan dolgokba is amikbe nem kellett volna.

Szociknak vége 2013.11.28. 21:35:00

@DarthVader: A hosszú bájtok éjszakája totális kamunak bizonyult.

Ez meg majd fog.

Nyehehe.

Kandabula 2013.11.28. 21:35:11

@Brúsz Pringstein: nyihihi... Mi az, hogy konkrét emberek ellen? Ha én azt mondom (pld.), hogy az Üstökös FC szar, mert rosszul teljesít, nem kéne megjegyeznem bárkit a bandából. Az úgy szar, ahogy van. A bogozgatás nem az én dolgom.

Mailer Daemon 2013.11.28. 21:35:59

@tesz-vesz: Klubrádió. Minek kéne szétcsalniuk, azt úgyis 99%-ban csak idióták hallgatják...

czjanos 2013.11.28. 21:36:28

Mesterházyt az nem zavarta, hogy a "meghallgatást" Z. Kárpát Dániel, a Jobbik képviselője vezette?

tobeor 2013.11.28. 21:37:41

@Konzervatív0: És Horváth szerited portás volt? És ha ne,, akkor minek írod?

Az általad logikusnak vélt kis álmodozásod pedig szívszorító, hogy te ennyire fogalmatlan vagy.... arra alapozod a logikád, hogy a fideszesek profin lopnak, nyomokat és akadékosdókat eltakarítva? lol... mert a trafiklenyúlást és földeket is annyira ügyesen csinálták.... a Mikulásban is hiszel?

Az előbb írtam le hogy Szlovákia hány ezer tonnával több cukrot exportál, mint amennyije van. Főleg hozzánk. Ez hogy fér bele a te búrában szocializálódott önáltató naiv elméleteidbe?

DarthVader 2013.11.28. 21:37:58

@Konzervatív0: igen, a tények makacs dolgok. Amúgy meg, az ott dolgozó mond valamit, te mondasz valamit,de persze neked jobban kellene hinni,mint az ott dolgozónak. Csak mert. (De ha elmondod, neked milyen hátrányod származik abból, ha nem erőlködsz itt kellőképpen, magyarázni a magyarázhatatlant, akkor lehet, hogy megszánunk, és - legalábbis egy-két komment erejéig - sűrűn igazat adunk neked, copy-paste-al bnizonyithatod a megbizódnak, te is jól jársz, mi is jól járunk. Ez vonatkozik a többi hordabaromra is. Ha ingyen csinálod, akkor sajnos, nincs mit tenni, gyógyithatatlan az ügy. )

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.11.28. 21:38:06

@Mailer Daemon: Az hagyján, de ezek pénzért szavazgatnak hülyeségekre. :)

Kandabula 2013.11.28. 21:38:14

@Brúsz Pringstein: ne haragudj, de Te nem vagy véletlenül hülye? Bebebe...

colonel Tigh 2013.11.28. 21:39:22

Amúgy rohadtul nem értem a kő fideszeseket, nem a pártjukat vádolják, hanem egy állami szervet, az adóhatóságot, azon belül is nyilván csak azt, aki sáros. Vagy az adóhivatal csak 2010 óta létezik? Itt kormányokon átívelő ügyletekről van szó. Ha a vád megáll, akkor ebbe bele fog bukni jó pár mszps is. Igen, nagy valószínűséggel fideszes is. És akkor? Nem kellene örülni, hogy kihullik a férgese? Nem veszitek észre, hogy ez az országunkról szól, nem pedig pártokról?

tobeor 2013.11.28. 21:39:37

Ismét, a tények kedvéért:

A NAV elnöke Vida Ildikó, Simicska régi embere.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:39:49

@Tyreo: az nem logikus hogy az apehnél hagyták :) Ki azaz őrült aki hagyát hagy a gatyában csak átteszi a másik szárába? :)
De várjuk meg a végét.
Tudom lesznek akik csak azt hajlandóak elhinni hogy itt aztán simli volt sőt maga a patás orbán a szőlőbányájából pszichoszomatikus mágiával az emberek megmételyezése közben szervezi ezeket, de hát ilyen a világ,

DarthVader 2013.11.28. 21:39:52

@Brúsz Pringstein: aha. Akkor csak azért voltak egész éjjel ott, mert asztalonbaszást gyakoroltak, és ott volt annyi hely. Értjük.

prolee 2013.11.28. 21:40:02

@Brúsz Pringstein: Az adótitok szabályai nem a btk-ban vannak, te faszkalap, hanem az adózás rendjéről szóló törvényben.
Mi a faszért ütöd az orrod olyasmibe, amihez nem értesz?????

Miért él ebben az országban ennyi sötét, hülye barom?

Németországban az utcaseprő is két perc alatt felfogja, hogy az adózást érintő TÉNY, vagy ADAT adótitok.

Nem hiszem el, már ötvenszer belinkeltem mindenhova a szabályokat, hogy ezt nem lehet felfogi,
De basszus, a Selmeczi Gabika is meg mondta, hogy nem mondhat semmit, ha nekem nem hiszed.

Istenit a sötét konok fejednek!!!!!!!!!

DarthVader 2013.11.28. 21:40:39

@Kandabula: neked vannak kétségeid? ne má' !

Szociknak vége 2013.11.28. 21:40:45

@Kandabula: Ja csak aztán nem kell csodálkozni ha a feljelentést elutasítják.

Szociknak vége 2013.11.28. 21:41:39

@DarthVader: Vmi bizonyíték van, valamire? Bartus írt róla cikket?

Konzervatív0 2013.11.28. 21:42:31

@DarthVader: Ne haragundj, de ez valami mánia nálatok? Aki mást gondol mint ti azt személyesen orbán ültette ide hogy mentse a munért pár 10 bal-lib kommentelő előtt :)
Vicces...

DarthVader 2013.11.28. 21:42:58

@Brúsz Pringstein: mire van bizonyiték, hordabarma?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.11.28. 21:43:10

@colonel Tigh: Úgy legyen! De tudod, mi lesz? Egyszer kinyitják a szép ződ mappát, aztán 80+ évre titkosítják.

DarthVader 2013.11.28. 21:44:25

@Konzervatív0: ezek szerint tényleg hülye vagy. (A másik esetben - fiatal voltam,kellett a pénz - még érthető is lenne, élni kell valamiből, ki itt kurválkodik, ki amott,ki igy, ki úgy, de itt szemmel láthatóan másról van szó.)

tobeor 2013.11.28. 21:44:52

@Konzervatív0: Mert a fidesznek nem szokása álújságokat álújságírókat, álcivileket álszakértőket álintézményeket csinálni? á dehogy...
és miért is hogy ugyanazok a vadbarmok védenek tartalomtól függetlenül mindig minden fideszes szarságot? ezt kéne beszopni?

tobeor 2013.11.28. 21:46:13

@Konzervatív0:
Ja ismét kérdem:
Hogy lehet hogy Szlovákia tavaly 156 ezer tonnával több cukrot exportált (főleg hozzánk), mint amennyije egyáltalán volt?

Szerinted lehet a levegőből kivonni 156 ezer tonna cukrot?

prolee 2013.11.28. 21:46:35

@Brúsz Pringstein: Te meg menj a picsába! Sötétagyú!
Én mindenki véleményét tisztelem, de az agyrém, hogy nem értesz hozzá, nem vagy jogász, nem vagy adózással foglalkozó szakember, nem ismered a NAV szervezetét és teleszarod hülyeséggel a blogot.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:46:58

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!: És mi lesz ha kinyitják a szép zöld mappát és kiderül hogy pár lejárt villanyszmálán kivül semmi nincs benne?
Semmi... szépen elül a botrány, az ellenzék akkor sem fogja elhinni hogy baromság volt a kormánypárt bűszen fog bologatni hogy ő megmondta.
Tudod mint a bajai videó esetén :)

Szociknak vége 2013.11.28. 21:49:29

@prolee: Annyit én is tudok hogy az elkövető cégek néven nevezése nem adótitok sértés.

Szociknak vége 2013.11.28. 21:50:31

@tobeor: Szlovákiát is bepereled? Horváth tanácsára?

Vigyázz nehogy előzetesbe vágjanak.

Anarchista Nyárspolgár 2013.11.28. 21:50:42

Komolyan, nem érthető a fidesztrollok viselkedése. Egy alapvetően a baloldalhoz nem köthető fazon kitálal egy, tán Gyurcsány alatt kezdődött adócsalásról. És erre megy a sározás, meg hát a mocskosmultik megvédése (?!?).
Bocsánat, de olyan hülyék vagytok, hogy ihaj. Pont az agresszivitásotok a leleplező. És még finoman fogalmaztam.

prolee 2013.11.28. 21:50:49

@tobeor: Jahh! És ugyanaz a cukor háromféle névvel csomagolva, különböző áron volt fenn a polcokon, hogy legyen "választék" :))))) Méret alatti magyar tojás lengyel bélyegzővel.....:)))) Olaj ...ki pálmaolajjal hígítva.....még az áfa mellé.....

Tyreo 2013.11.28. 21:51:01

@Konzervatív0: Ez nekem még elfér. Gondolom nem ő volt az első aki ilyenbe botlott bele, (most tegyük fel, hogy igaz) de a többség meg tudja rázni magát és félre tud nézni ha kell. Hát ő pont nem tudott.

zobod 2013.11.28. 21:54:06

@Anarchista Nyárspolgár: miért vagy meggyőződve, hogy amit Horváth mond, az garantáltan igaz?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.28. 21:55:39

úgy látszik Mesterházy úgy döntött nem akar sose komolyan vehető politikus lenni...

tobeor 2013.11.28. 21:55:47

@Brúsz Pringstein: Zseniális, bravúros, részleteiben is szellemes, érveiben támadhatatlan vaslogikájú komment, gratulálok!

@prolee: te olyan rosszindulatú vagy :) szerintem igenis lehetséges, hogy a levegőbe kitartva speciális szűröket, igenis ki lehet vonni a lelegűbűl az oxigé... izé, a cukorkát :) tonnaszámra :)

Konzervatív0 2013.11.28. 21:57:14

@tobeor: nem vagyok szlovák cukorszakértő, és azt sem tudom hogy abból a 156k tonnából mennyi jutott magyarországra és mennyi nem. Egyébként fentebb irtam nem mondom hogy tiszta a gazadaság, csak a fentről szervezést kétlem.

Konzervatív0 2013.11.28. 21:58:45

@DarthVader: így van én tényleg hülye vagyok. De mindig felvillanyoz hogy ilyen okosakkal vitázom mint te. Köszönöm mester!

tobeor 2013.11.28. 22:00:09

@Konzervatív0: szerinted királylány, a trafiklenyúlást felülről szervezték vagy alulról?

prolee 2013.11.28. 22:00:43

@Brúsz Pringstein: Menj az szomorú anyádba! Remélem nem dolgozol olyan helyen, ahol ártani tudsz.....

_most_ 2013.11.28. 22:00:59

mikor lesz békemenet az áfa csalók megvédésére?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2013.11.28. 22:01:31

@bandinyúl: "Az mszp azóta is magán viseli a nyomait."

te fogyatékos vagy?

tobeor 2013.11.28. 22:03:10

@Konzervatív0: és szerinted szlovák cukorszakértőnek kell lenni annak eldöntéséhez, hogy lehet-e 150 ezer tonna cukorral többet exportálni, mint amennyi van?

vagy csak sunyin kerüld a választ?

képzeld én se vagyok se szlovák se cukortudós, mégis őrült bátran ki merem jelenteni, hogy a semmiből nem lehet cukrot exportálni.

na jól van, eddig voltál vicces, te úgyis full reménytelen vagy, szia.

Konzervatív0 2013.11.28. 22:03:47

@Tyreo: Még ez is lehet. Meg az is lehet hogy álmodozik és összeeskövést lát ott is ahol nincs.

Mint irtam, nem állítom hogy nincs igaza, de amig nem virit valamit addig nekem csak egy győzike aki "bazmegol" egy keveset a reflektorfényért.

Azt gondolom, hogy úgy helyes hogy aki vádol az bizonyitson. Tegye ki amije van. Ha felvállalta ezt a dolgot akkor nem kell félnie az adótitok megsértésétől, csak bizonyitania kell.

Mr. Waszabi 2013.11.28. 22:05:15

Légyszi, Orbánnak is tedd fel ezt a kérdést, egy másik főcímben, az illedelem kedvéért mindjárt holnap. Ha már ma nem tetted. Asszem, ő és sleppje érdekeltebb a témában - tkintve, hogy tudtak róla bizonyos Horváth András jelentései kapcsán. Ezt nehéz és felesleges is letagadni, azon túl. hogy nettó hülyeség lenne. Lázár ugyan próbálkozik ezzel, de csak arról tesz bizonyságot újabb hülyeségével, hogy nem egyztetett a kormányfővel, mielőtt kinyitotta volna száját orbitálisan buta agya termékei előtt. Hazudni egy dolog, ha ügyesen csinálja az ember fia. De ha nettó hülyeként viselkedik, akkor egyenesen nemzet árulás. Mármint lejáratni az országot, holmi szubjektív tévhitek mentén.

Konzervatív0 2013.11.28. 22:05:44

@tobeor: Az én cégem is több terméket ad el mint amit gyárt. Van importált és itt értékesített termékünk is :)

tobeor 2013.11.28. 22:06:01

Látom már az index is megírta:

"A kivitel mértékének 634 ezer tonnája azonban 155 ezer tonnával haladja meg a termelés és a behozatal összegét – világos, hogy ez csak úgy történhetett, hogy az export egy jelentős része fiktív.
A mezőgazdasági minisztérium kimutatása szerint a kivitel és a behozatal kétharmada is Magyarországra irányult."

" A szakemberek felhívták a figyelmet arra, hogy a magyar-szlovák határ mentén működő cukorraktárakból sokszor üres kamionok indulnak útnak, vagy érintetlenül hozzák vissza a felrakodott szállítmányt. A csalók tehát csak papíron utaztatják a cukrot, majd visszaigénylik az áfát – éppen úgy, ahogyan a volt NAV-os Horváth András által bemutatott sémán látható."

prolee 2013.11.28. 22:06:46

@tobeor: Sajnos ezt hiába mondod. Az a válasz, hogy a kiskereskedelmi áruházlánc NEM TEHET RÓLA, hogy áfacsalóktól szerzi be az árut. Nem tehet róla, hogy minden észérv ellenére nem a gyártótól vásárol, hanem három havonta más Kukuruznyák kft-től.
Direkte azt akarják, hogy a NAV ezek után a két hónapig élt, majd felszívódott cégek után szaladgáljon. Addig sincs gond az áfacsalással, amíg ezzel vannak elfoglalva. :))))

colonel Tigh 2013.11.28. 22:08:59

@a mór: Csak az a baj, hogy az elméletem logikus, a tied meg... ja bocs, neked az sincs, csak hited. Az meg vak, az a baj. Elvtársozhattok meg libsizhettek, de nem baj, leszarom nagy ívben, rólam ez a cetli lepereg. Az én kung-fum az erősebb, érted. Tudom, démonizálni kell az ellenséget, arcot adni neki, blabla, a főnök meg ezt találta ki. Vagy ezt támogatja. A nagy baj az, hogy úgy tűnik, ebben az országban gondolkozni már luxus...
Még egyszer, mert látom szinte világít a sötétség: a kérdések amiket felvet az ügy enyhén szólva fontosak, egy ilyen vád mellett nem lehet elmenni szó nélkül, nem lehet az asztal alá söpörni, szarok rá ki van kormányon. Vannak emberek, akik szimplán csak tudni akarják az igazságot, képben akarnak lenni, és a morális értékrendszerükbe nem fér bele a sunyi lapítás, a csalás, nem szeretnek "urambátyám" országban élni. Hogy a bili akkor látszik kiborulni, amikor a Fidesz van kormányon? Faszt érdekel. Normális ember látja, hogy ebbe nagyon sok mszps is bele fog bukni, lehet még több is mint fideszes, ki tudja? Ideje lenne már a valós értékekkel foglalkozni.
Ui.: Kurvára tetszik, hogy pont a fideszesek védik a navot azzal a szöveggel, hogy az ártatlanság vélelme... csak szólok: ez oda-vissza jár ám. Szóval hajrá. All in, uraim, lapokat az asztalra. Mert addig minden csak üres szó. Igen, a NAV részéről is, akármennyire fáj is ezt sokaknak elismerni.

tobeor 2013.11.28. 22:09:09

@Konzervatív0: És a magyar nyelv szabályai szerint amikor ezt kérdeztem: "Hogy lehet hogy Szlovákia tavaly 156 ezer tonnával több cukrot exportált (főleg hozzánk), mint amennyije egyáltalán volt?", akkor ebben benne van minden cukor, tehát termelt és import is, vagy sem?

Ugye az agyadban van egy gát, ami megakadályozza, hogy érdemben belegondolj abba hogy itt TELJESEN nyilvánvalóan nagyipari mértékben csalnak? Ez most nem gúny, ezt teljesen komolyan kérdem. Tisztán érződik belőled.

colonel Tigh 2013.11.28. 22:17:03

@Konzervatív0: Dehogy... sajnos van, aki önerőből ilyen hülye.

colonel Tigh 2013.11.28. 22:19:35

@Konzervatív0: Villanyszámla, jó vicc. Kár, hogy a NAV maga ismerte el, hogy az a zöld mappa hatvanezer oldalas :)

Kandabula 2013.11.28. 22:21:53

Rengeteg okosságot olvastam fentebb. Szóval: Mesterházy nagy fasz, vagy kis fasz? Mi lenne az érdeke? Bátor, vagy nem bátor? Mi az erőssége? Mi a hívó szava (mondata)? A lelkem fáj.

Hannibal ante portas 2013.11.28. 22:26:57

És akkor ez most hogy is van?

mno.hu/belfold/sosem-volt-adoellenor-horvath-andras-1197878

"Rágalmazás miatt rendőrségi feljelentést tett Horváth András egykori NAV-alkalmazott ellen az adóhatóság. Kiderült: Horváth nem a saját, hanem a szobatársai gépéről dolgozott és sosem volt adóellenőr. Úgy tűnik, hogy fegyelmezetlen kolléga volt. Vámosi-Nagy Szabolcs szerint kizárt, hogy a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat."

Ettől még persze Mesterházy teljesen alkalmatlan, igazi lúzer szegény. .

tobeor 2013.11.28. 22:32:00

@Hannibal ante portas: Mikor mondta Horváth hogy adóellenőr volt? Linkelnéd?

colonel Tigh 2013.11.28. 22:33:40

@Hannibal ante portas: Bekopizom bocs, de nincs erőm még egyszer nekifutni:
"A navos feljelentésről pedig: Először heves tagadás, egy hétvége alatt lezavart "kivizsgálás", aztán amikor látják, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű előveszik a tutit, amit Makótól Jeruzsálemig a világ minden politikai szintén az első számú fegyver: a lejáratás. Először szakmai szinten, de nyugodtak lehetünk, ahogy mélyül az ügy és telik az idő fogunk még arról is olvasni, hogy Horváth az EU ügynöke, az apja komcsi volt, és csecsemőket erőszakol sátánista orgiákon. Annyira pattern amit csinálnak, hogy ihaj. Amúgy meg ez a följelentés több mint beszédes. Először is tényleg azt állítják szembe egy száz- meg ezer milliárdos csalás gyanújával szemben, hogy Horváth nem is ellenőr volt, csak kockázatelemző? Na neee... kurvára mindegy kicsoda, micsoda, honnan jött, ha van bizonyítéka. Aztán próbálja lehúzni úgy, hogy először is megdicséri "Ügyes kolléga volt, a gabonás ügyben jó dolgokat szedett össze, több régi ügye mind a mai napig folyamatban van". Aztán persze jön a lehúzás, hogy pl egy két napos melót tíz hónapig csinált. Jézusom, mekkora öngól... tíz hónapig hol volt Horváth főnöke? Engem a munkahelyemen a negyedik nap úgy rúgtak volna ki, mint macskát szarni. De lehetséges, hogy egy ilyen helyen kétnapos melókat lehet tíz hónapig húzni? Ha igen, akkor én teszek följelentést, ha nem akkor ez csak Horváthot erősíti, mert el lehet képzelni akkor mi megy még ott. Aztán állítja még, hogy hatvanezer oldalt csomagolt el... hát, hogy ettől nem Horváthnak lesznek rémálmai az biztos, szerintem ettől a komplett parlament összeszarta magát. Nincs kedvem tovább elemezni ezért a lényeg röviden az amit Ángyán mondott. Nevezetesen, hogy olyan mértékű lopásról van szó, ami már nemzetbiztonsági probléma. És akkor a NAV azzal próbálkozik, hogy próbálja Horváthot egy szabálytalanságok, kihágások sokaságát produkáló volt munkatársuknak beállítani? Hát már az is őket húzza le, hogy ilyet meg lehet csinálni náluk...
"

tcom 2013.11.28. 22:36:20

Remélem sikerül Horváthnak és belebukik az egész Fidesz/MSZP banda. Ez a naiv Ipad mindig kijavítja nagybetűre a fideszt/mszp-t. Pedig már rég nem érdemli meg egyik sem.

Egyszerűen szánalmas, ahogy a fidesznyikek védik a védhetetlent. Pofa kell védeni a hétvége alatt le zavart átvilágítást, nem zavarja őket, hogy Simicska liblingje a NAV főnök, de még az sem, ahogy a sunyi orbán-galeri lapít az ügyben.

tobeor 2013.11.28. 22:36:48

@Hannibal ante portas: mondjuk mno-s link... kurvagáz barátom... te ezt a szart, ez az ocsmány hazug fideszpravdát tényleg olvasod?

helyhej 2013.11.28. 22:36:49

@colonel Tigh: Kár az erőlködésért, ha megpukkadsz a gyűlölettől, akkor sem fog semmi történni, mert nincs minek kiborulnia.

colonel Tigh 2013.11.28. 22:48:17

@helyhej: Az is eredmény, ha nem borul ki semmi, okoska. Az egyetlen amit szeretnék, a tisztán látás. Sőt, tudod mit? Szeretném, ha csak kamu lenne, mert az azt jelenti, hogy nincs baj. Azt meg leszarom nagy ívben, hogy a pici szívednek kedves...........-ből (tetszés szerint behelyettesíthető) megbukik valami szarházi csaló. Ez a gyűlölet duma meg egész üdítően hatott most így késő este. igaz ez is az unott lemezen van, de ma nem volt még, csak a még uncsibb "elvtárs" meg "libsi". Szóval kösziszép!

Kandabula 2013.11.28. 22:49:08

@colonel Tigh: jó szöveg. Pedig nincs benne semmi különös, csak életszerűség és logika. Teccett, köszönöm.

colonel Tigh 2013.11.28. 22:50:10

Nem is ért miért vagyok még itt, na jóccakát mindenkinek.

tcom 2013.11.28. 22:51:13

@Hannibal ante portas:

Magyar Nemzet Online? Nem viccelsz? Akkor az biztosan pártatlan és nem bayerzsoltokbekemenetes galerije.

Hozzak Népszabadságos linkeket, akkor hiteles leszek?

Ki a faszt érdekel ki Horváth, a lényeg az mije van. Elég nagy sokk lesz mikor iratok alapján kiderül melyik fideszes NEM volt benne az ÁFA csalásokban.

tcom 2013.11.28. 22:53:04

@dr. Kóser Malac (a legnagyobb demokrata)!:

Remélem csinált belőle másolatot Horváth!

Tényleg fel kellene tenni a wikire. Oszt azt tiltsák be orbánék!

putris72 2013.11.28. 22:53:38

@tobeor: Ha nem csak a Fideszig látnál talán föl tűnt volna,hogy az a Bizonyos nagyüzemi csalás amiről beszélsz az 2007-ben indult meg mert akkor hoztak olyan törvényeket amik lehetővé tették!Na találd ki ki mondta ezt!A másik,mert várt közzel 7 évet,mert nem fordult nyilvánosság elé vagy tett följelentést!!??Mert senki nem tagadja,hogy nem történtek óriási áfa csalások!

high up! 2013.11.28. 22:54:06

Nem értitek ti a nagy MEISZTERHÁZI MACHINÁCIÓT, pedig mindegyikötök hü de überokos!

Na szóval ellenzéki ballib lúzerek, ha Meiszterházi megnyerné 2014-ben a válassztást, majd 2018-ban bukna, akkor még 50 éves sincs, aztán már ki is tették a szürét a párt összes jó fizetö pozíciójából. Aztán ki a lófax akarna havi 300 ezer nettón tengödni még 4 évig, utána meg tivább zuhanni?

Szóval Meiszterházi arra játszik (az idegeitekkel), hogy 2014-ben valamennyit erösödik a maszop, de nem nyer. Az összes elnökségi tag a vazallusa, akik nem fognak leváltást követelni, föleg mert akkor az új elnök közülük is kivágna jónéhányat.
Így Meiszterházi már a boldog örögkorát tervezi: 2014-2018 kellemes ellenzékiség, 2018-2022 kormányzás, 2022-2026 újabb kormányzás, majd ezután korengedményesen nyugdíjba vonul, mint a Dávid Ebola meg a fél szadesz.

Hajrá ballib oldal, hajrá (újra) átkúrt tábor!

Parajpuding 2013.11.28. 22:54:55

Mesterházy a lehető legalkalmatlanabb ember Orbán leváltására éppúgy, mint a zemeszpé megújítására. Ameddig onnan nincsenek kihajítva, de legalábbis végleg parkolópályára téve a dinoszauruszok, a mutyikirályok, addig az FKGP, MIÉP, SZDSZ, MDF sorsa néz ki nekik is szép lassan. És ezért csinálhat háborítatlanul a felcsúti útonálló az országból egy füstölgő romhalmazt. A magyar nemzet még nem bűnhődte meg sem a múltat, sem a jövendőt.

tcom 2013.11.28. 22:59:25

@helyhej:

Nyilván azért nem szavazta meg a fideszmszp a vizsg.bizottsagot mert " nincs itt látnivaló, oszoljanak szépen ". Minek erre költeni az adófizetők pénzét ugye? Vagy még találhatok kifogást. Aztán az is érdekes miért világítja át magát a nav egy hétvége alatt, ha nem igaz semmi sem?
Nem zörög a haraszt... De itt légkalapács zajong.

Vidéki 2013.11.28. 23:01:43

Ki is Horváth András?

Horváth András egy 22 ezer fős szervezet egyik főigazgatóságán dolgozott

ügyintézőként, aki kiemelt adózókat soha nem ellenőrzött és

soha nem dolgozott a Kiemelt Adózók Igazgatóságán.

Az elmúlt 3 évben mindössze 1 vizsgálatban vett részt, melynek során

10 hónapi vizsgálódást követően sem sikerült érdemi eredményt felmutatni egy jellemzően néhány napos célvizsgálat során.

Horváth András az adó-vám- bűnügyi szakterület által szervezett országos akciók előkészítésében

soha nem vett részt, azokra tényleges rálátása nem lehetett.

Horváth András „tanulmánya” , a Levegő
Munkacsoport internetes oldalán lett közzétéve.

A Levegő Munkacsoport egy civil szervezet.

Szanyi Tibor az MSZP legbelső köréből megvilágította a Levegő Munkacsoporthoz hasonló civil szervezetek tevékenységét, (Részvételi Demokrácia Hálózat Blogja 2010.02.08.)

"Ma Magyarországon a civil kezdeményezések alapvetően három csoportra oszlanak.

A legnépesebb csoport a piócáké,

amelyek azért alakulnak, mert az a hangadó, aki a szerveződés elején kikiáltja magát elnöknek, az ismer valakit a kormányban, az önkormányzatokban, akit jól le lehet szívni. Becslésem szerint ez a civil szervezetek durván 60 %-át teszi ki.

A második csoport, durván 30 %-os részaránnyal a zsarolóké.

Ezek többnyire zöld köpönyegben sétálnak fel-s-alá, s ahol valamilyen jelentősebb építkezést észlelnek, keresztbeállnak valamilyen gyom, vagy madár nevében, és addig akadékoskodnak, amig a beruházó nem fizet nekik valamilyen tetemesebb summát, és akkor elhallgatnak, általában nagyhirtelen... "

MarbleC 2013.11.28. 23:01:55

@Hannibal ante portas:
Azt senki nem látja, hogy a NAV védekezésével mi a gond?

Egy "fegyelmezetlen" kolléga hónapokon keresztül adatokat gyűjt olyan ügyekről, ami nem is az ő hatásköre, ráadásul nem is a saját gépéről. 60ezer! oldal anyagot találtak a NAV állítása szerint a szekrényében.

Kérdés: hogyan őrzi a NAV az adótitkot, ha a cégen belül jogosulaltlan emberek bármihez hozzáférnek?

Már ezért is repülnie kéne az összes vezetőnek! De ők azt hiszik, hogy jó ötlet így védekezni. Sok sikert nekik.

tobeor 2013.11.28. 23:02:18

@putris72: És honnan veszed azt a baromságot hogy csak a fideszig látok? tehetek én arról hogy a fidesztrollok nyüzsögnek itt és húzzák magukra?

Most hogy megegyeztünk abban hogy mindkét párt benne van, kérdésem: oké, és akkor most mi van? hagyjuk a picsába? hagyjuk hogy a GDP 5-6%-át lenyúlják évente a magyaroktól (már összesen sokkal többet, most csak ebben az ügyben ennyit)? és ha nem hagyjuk, akkor kit kéne baszogatni hogy kivizsgálja?
A független Poltot aki eltussolta a trafikmaffiát is?
Vagy Simicska ölebét, a NAV-elnök Vida Ildikót, aki már egy hétvégén ki is vizsgáltatta hogy mindent tök jól és szabályosan csináltak?
És ha a fidesz már lenyúlta és betörte ezt az egész kibaszott országot, és már mindenhol a fideszes orbáncsicskák ülnek akik minden lopást fedeznek, akkor mit lehet még tenni azon túl, hogy pár vacak blogger megírja a magáét amit el is olvas jó esetben kb. ezer ember?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.28. 23:05:13

@Vidéki: Na végre meglett a kommüniké. Lassan dolgoztatok. De most aztán indulhat a karaktergyilkosság. Ahhoz értetek.

Miért faszkalap, szerinted nem igaz, amit Horváth állít?

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:06:03

Eddig Mesterházy akkora nímand volt, hogy még utálni se lehetett igazán, csak szánni, de végre felnőtt: megérett a kerékbetörésre.

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:10:36

@helyhej: "nincs minek kiborulnia"

Pontosan. Egy olyan helyen, amit leánykorában személyesen Simicska felügyelt éjszakába nyúlóan, kizárt, hogy legyen bármi látnivaló. Oszoljanak, kérem!

tcom 2013.11.28. 23:11:21

@high up!:

Sorold itt a ballibeket te szerencsétlen! Nem inkább a fidesznyikek védik a navot/pártjukat?

Aki itt a fideszt épekézi, az mszp-t is leszarja. Aztán vagytok ti akik ballibsiztek, miközben a Felcsuti isten is sunyítva lapul. Nálam olyan hogy mszp nincs. Van viszont egy néphülyítő, elmebeteggel vezérelt, kommunista eszközökkel dolgozó fidesz.

Az egész fideszuralomnak soha nem látott bukása lesz. Nyilván való hova vezet az elöregedő társadalom, az 56' óta legnagyobb kivándorlás, a hatalom, ami folytogatja a gazdaságot, a kommunista módszerek, államosítás, a csökkenő adóbevételek, növekvő nyugdíjkiadások, korrupció ,a távozó külföldi munkahelyteremtő tőke...

1+1=2

MarbleC 2013.11.28. 23:11:55

@high up!: Hogyan lehetne egy olyan ember miniszterelnök, aki párhavonta teljesen megváltoztatja a frizuráját. Egyértelmű önbizalom hiány.

Volt a diszkós frizurája, majd tavasszal Maksa Zoltán emlékhajjal tündökölt, most pedig lenyúlta a Bajnai frizkót, hátha összezavarja a választókat.

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:15:10

@Parajpuding: "Mesterházy a lehető legalkalmatlanabb ember Orbán leváltására éppúgy, mint a zemeszpé megújítására."

Maradjunk annyiban, hogy egy szippantós kocsi irányítására is alkalmatlan.
De a jelek szerint kavarni azért már megtanulta.
Büszke lehet rá Ildi néni.

Bloodthirsty Werewolf 2013.11.28. 23:17:02

Horváth leírta a kiskapuk rendszerét, de konkrét bizonyítékokkal még nem állt elő. Azaz, azt le tudja vezetni, hogy miként lehet csalni (és nyilván sokan ezen módszerrel csalnak is), de arra nincs bizonyítéka, hogy XYGéza ezt és ezt követte el. És itt ez a baj, de talán arra jó lehet ez a cirkusz, hogy a kiskapuk rendszerét szűkebbre húzzák. Talán....

bgp 2013.11.28. 23:19:36

@Vidéki: Legközelebb már azzal jöttök, hogy részmunkaidős takarító volt. Röhejesek vagytok.

Kandabula 2013.11.28. 23:19:50

@Vidéki: nem tudom, dolgozol-e, vagy dolgoztál-e egyáltalán, és ha dolgoztál, volt-e fogalmad arról, hogy a többiek mit csinálnak? Vagy csak úgy elvoltál, elvagy? Vagy itt csak szórakázol?
@dr. mesterseges szinezek: hát Te meg tényleg egy dr.mesterséges színezék vagy. Elég sötét.

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:20:49

@MarbleC: A hajjal legalább egy-két klimaxos polgártársnőt meggyőzhet - de önálló gondolata még egy szál nem volt, ami nem a szokásos parlamenti deigen-denem-deigen része lett volna, és nem is a kreativitást mérsékelten igénylő "határozottan állítom, hogy ez nem jó, mert felháborító, ami az MSZP szerint nem jó, és felháborító".
A legtöbb cégnél kibasznák AC-n, hogy a taknyán csúszna.

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:23:01

@Kandabula: Majd sokat olvasok tőled, és megvilágosodom jól. Engem is milyen frappánsan mélyelemeztél. Mitiszó? Ciberejólesz?

tcom 2013.11.28. 23:23:27

@Vidéki:

Akkor már össze áll a kép. Nincs semmi korrupció a navnál.
De neked sem furcsa, hogy a hír kipattanásakor a nav atvilagitja magát egy hét alatt. Az sem furcsa, hogy a két kommunista utódpárt nem szavazza meg a vizsgáló bizottságot. Az sem furcsa, hogy a fideszmédia avval van elfoglalva, hogy milyen nimand volt Horváth? Hát persze! Kurvara maszatolás ez. Mit számít, ha akar csak takarító valaki a navnál, ha bizonyítékai lesznek esetleg.

Mikor jön az éljen Orbán Viktor és a Fidesz?

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:25:45

@Bloodthirsty Werewolf: "de arra nincs bizonyítéka, hogy XYGéza ezt és ezt követte el"

Amint kiteszi a konkrét infot, másnap a bilincsbe verésén röhögnek azok, akik ma ekézik, és bizonyítékot követelnek rajta.

Démonmac1 2013.11.28. 23:25:59

na, többek között ezért alkalmatlan a Mesterházy a vezetésre.
Kíváncsi vagyok mikor mond le.
(még azzal együtt is, hogy baloldalra szavazok ezután is (csak nem rá)

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:28:56

@tcom: "Az sem furcsa, hogy a fideszmédia avval van elfoglalva, hogy milyen nimand volt Horváth? "

Örüljön neki, hogy pedofil még ma sem volt.
Valszeg túl nehéz a "tipikusan olyan kinézetű" hullámmal indítani, mert még valakinek beugrana, hogy picit hasonlít Szájerre.

tcom 2013.11.28. 23:31:31

@Bloodthirsty Werewolf:

Esetleg a bizonyítékokat tartogatja, az nem elképzelhető?
Naiv az aki egyből kitereget mindent.

Okos ember óvatosan teszi. Lásd a trafikmutyi kirobbantó szekszárdi fideszes. Aki miután kiteregette a szennyest megvárta a reakciót. Ekkor Horváth (!) Pistike szekszárdi polgármester nyilatkozatban nevezte hazugságnak a képviselő szavait. Aki ekkor feltette az Internetre a rejtett módon készített hanganyagot. És azóta Pistike és a Fidesz sunyít trafikugyben.

Az egész orban-galerinek az a szerencséje, hogy a magyar eladná a saját anyját is 2000 Ft rezsicsokkentesért. Így szarik a hatalom arcátlan korrupciójára is.

Vidéki 2013.11.28. 23:39:09

@Magyarország jobban teljesít:

Néhány perccel ezelőtt a Hír TV-ben Kérdezték Vámosi Nagy Szabolcsot egy komoly, megbízható szakember az adóügyek területén.

Ő érti is amit mond, nem úgy mint te és társaid: Ha hozzáférsz nézd meg az interjút és akkor választ kaphatsz téveszméidre.

Mesterházynak is több esze lehet, mint zeronak.

Elhárította az ügyet magától, a Jobbikra hivatkozva keresett kifogást.

Nem csapott rá, mint tyúk a takonyra!

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:40:28

@tcom: "Az egész orban-galerinek az a szerencséje, hogy a magyar eladná a saját anyját is 2000 Ft rezsicsokkentesért."

Ahol 19ezer forint bejött, ott számolni lehet azzal, hogy nem a számtannal vannak gondok, hanem a csontozat kalciumtartalmával.

tcom 2013.11.28. 23:47:16

@Vidéki:

Ja a hírTV, az más. Az is pártatlan ugye és nem a Kossuth térről kézi irányított?

Hagyd mar a fideszes orgánumokat.

Vámosi Nagy tényleg nagy szakember, de gerinctelen fideszberenc. Mengele is jó orvos volt és akkor mi van.

Vagy a naivitasoddal van baj, vagy Orbán-védelmi megbízott vagy? Netán szereted a kifli csücskét?

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:51:32

index.hu/gazdasag/2013/11/28/a_szlovak_cukornak_is_jo_a_magyar_afacsalo/

Ravasz ez a Horváth, szlovák kapcsolatokat is kiépített a tökéletes áfaügyletek kétségessé tételére.

De mi juszt is inkább hiszünk Selmeczi Gabinak, ő már annyi mindent biztosított.

tcom 2013.11.28. 23:52:24

@dr. mesterseges szinezek:

Annyira hülye a magyar, hogy az sem feltűnő nekik hogy 27% az ÁFA, hogy 28 féle adó néven 5-szőr veszik el tőlük a reszicsokkentést.
A hülye magyar nem gondol bele mi lesz az infrastruktúrával, ha a szolgáltatók nem fejlesztik a hálózatot.? Az energia szolgáltatók mára mar nem fejlesztenek, hanem csak a minimálisat költik a javításra. Ennek vége Venezuela lesz, ahol a rezsicsokkentés vége 2 naponta áramkimaradás.

Vidéki 2013.11.28. 23:58:33

@tcom:

Az olyan agyalágyult balfácánoknak, min te:"Vámosi Nagy tényleg nagy szakember, de gerinctelen fideszberenc."

Az olyan agyalágyult balfácánok, min te: nem akarják megvilágítani az érem minden oldalát.

Rólatok is írhatta volna Radnóti!

"Míg balhitekben hitt,

S tajtékzott téveteg,

Befonták életét,

Vad kényszerképzetek!"

dr. mesterséges színezék 2013.11.28. 23:58:55

@tcom: Ahol addig nem sikerül eljutni, hogy ésszerűen szemetet gyűjteni képesek és hajlandók legyenek, ott irracionális kívánalom egy áttételnél közvetettebb következmény felfogását várni.
Örüljünk, hogy nem szarják körbe az udvart!
... amikor nem teszik.

Jhonnyq 2013.11.28. 23:59:47

@Vidéki: Te meg ki a fasz vagy? Meg minek?

Vidéki 2013.11.29. 00:02:14

@tcom:

írod: "Annyira hülye a magyar"

Te nem vagy magyar?

Te melyik állam érdekében gyalázod a magyarokat?

high up! 2013.11.29. 00:03:17

@Vidéki: "10 hónapi vizsgálódást követően sem sikerült érdemi eredményt felmutatni egy jellemzően néhány napos célvizsgálat során."

Látom, hogy a magadfajta, Orbanescu elvtárs színvonalára lehülyült fidióta a Párt Hangja visszabüfögösén kívül semmihez nem ért. Még az alapvető logikához sem.

Drágaságom, nem gondolod, hogy még egy 3 éves hülyegyerek színvonalát se éred el, amikor beszopod, hogy Horváth András főnökei csak úgy, ölbe tett kézzel nézték, hogy Andriskának már 3 nap után készen kéne lennie, de hát még 1 hónap múlva sincs. Meg 2 hónap múlva se. Majd csak 10 hónap múlva. És közben teljes fizetést, meg prémiumot kap!

Na fidiótám, ha te ezeket az 50-es évek színvonalú befeketítéseket beszopd, akkor te vagy az 1. számú fidesz birka.

Ha viszont igaz, hogy egy átlag adóellenőr (avagy kockázat elemző) 10 hónapig maszatol egy 3 napos ügyön, és ez a NAV-nál (Apehnál) csak úgy elmegy, az meg teccik tudni birkuskám, pont arra bizonyíték, hogy az a szervezet az égadta világon semmire sem képes. Semmi hatékony és érdemi munkára!

Válaszd tehát magad ki, hogy melyik kezével szopatta most meg ez a Varga nevü NAV-faszjankó magát és a szervezetét. (nem szeretnék ennek a Vargának a helyében lenni, amikor a főnöke holnapszámon kéri, hogy miféle lejáratásokat nyilatkozot erről a disznóól szervezetről)

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2013.11.29. 00:04:45

Sajnálom a botrányrobbantót.
Elmehet majd egy gazdasági középiskolába tanárnak jó esetben, mert az állami sz és a versenyszférában adószakértőként nem dolgozhat többet.

AZ MSZP azért sunyul, mert ez több cikluson átívelő gyakorlat lehet, ahonnét megy a pártfinanszírozás. Itt sáros az ellenzék és a kormány is. Nem véletlen, hogy a jobbik és az LMP-n kívűl senkinek nem fontos a felgöngyölítés. És ez nagyon szomorúvá tesz, mert az illúziót is elveszi, hogy lehet ez egy jó, élhető ország valaha.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 00:04:56

@Vidéki: "Te nem vagy magyar?
Te melyik állam érdekében gyalázod a magyarokat?"

Radnóti mellé beugorhatna Ady is.

high up! 2013.11.29. 00:05:37

@Vidéki:

Agyadig nem jut el, hogy ti fidióták jobban le vagytok butítva, mint a komcsik. Orbanescu eftárs nagyobb szellemi pusztító méreg mint Kádár eftárs. Teccik tudni?

Polgári és európai üdvözlettel:
high up!

tobeor 2013.11.29. 00:07:43

@Vidéki: Múltkor én idéztem ezt a verset rátok, látom még ezt is lenyúljátok a trafikok mellé.

Viszont, te utolsó rohadt fideszféreg, ma este Mesterházy és a szocik mellé álltál... csak mert most ez a fidesz érdeke... hogy együtt kenjétek el a botrányt.... istenem micsoda egy hitvány pöcs vagy.

Vidéki 2013.11.29. 00:08:45

@high up!:

Te is egy Ha-hás vagy, akit a Sirály romkocsmából szalajtottak garázdálkodni a Vastagbőrre?

Jhonnyq 2013.11.29. 00:10:44

@MarbleC: A legnagyobb öngól a NAV részéről a feljelentés rágalmazásért!
Mégis hogyan lehet rágalmazni egy állami intézményt?
Van neki személye?
Megnevezett név szerint bárkit is Horváth?
Nevetséges időhúzás az egész...
Fogadni mernék,hogy mostanában éjszakai műszak is van a NAV-ban.

Vidéki 2013.11.29. 00:11:22

@high up!:

írjátok: "Annyira hülye a magyar" !

Ettől a magadfajták Ady Endrének képzelik magukat?

tcom 2013.11.29. 00:14:50

@Vidéki:

Természetesen nem mindenki annyira hülye mint te, aki véd egy Fidesz nevű rablobandát.
De az átlag magyar a kommunizmusban szocializálódott, ami megölte a felelősség érzetet, a józan gondolkodást sokak fejeben.

A ma itt folyik az nonszensz. Pl. a rosszul gazdálkodó önkormányzatoknak kifizetik a tartozásaikat, ahol pedig nem hagyták eladósodni a településeket, azok vették az üzenetet. Ettől kezdve lehet költekezni, mert majd a Párt, a zállam kifizeti úgy is. Nonszensz. Latin-Amerika színvonala.

Pénz kell megadóztatják a multikat, elveszik a mag nyugdíj pénzt. Feltöröm a gyerek perselyét, majd abból kifizetem az elmaradt számlákat, akkor én vagyok a Jani?

Jhonnyq 2013.11.29. 00:16:42

@Vidéki: Te tényleg tobeortól idézted Radnótit?
Elmész ám a bús picsába te félművelt paraszt!

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 00:17:28

@Vidéki: Nem kell ahhoz Adynak képzelnie magát senkinek, hogy tudja az ember, hogy Adyt pont ugyanúgy lemagyartalanozták, amikor azért ekézte az ugart, amiért bűn lett volna nem ekézni.

Te meg megjátszod, hogy nem érted - amit meg is értek, amióta a "merjünk hülyék lenni" is bekerült a viktoriános doktrinák közé. A te bátorságod megkérdőjelezhetetlen.

tcom 2013.11.29. 00:22:16

@tobeor:

Jujjj! Vidéki szorgosan jegyzetel? Próbálja itt magát bölcsészek kiadni?

Mikor jön Bajcsy Zsilinszky Endre egy olyan szájából aki a jobbikkal krokettálo, néha valaszasi szövetséget kötő, a szélsőjobbot stadionokkal kifizető, az antiszemitákkal összekacsingató Fidesz nevű elvtelen populista, opportunista hordát védi?

tobeor 2013.11.29. 00:22:23

@Jhonnyq:
Én idéztem-aktualizáltam ebből a Radnóti versből ugyanebben a blogban pár napja, itt:

vastagbor.blog.hu/2013/11/19/orban_es_egy_oligarchia/fullcommentlist/1#c21051381

Vidékinek meg megtetszett és lenyúlta az ötletet...

nincs1itt 2013.11.29. 00:23:43

@Vidéki: Hát tudod, ha Te magyarnak vallod magad, akkor én NEM vagyok magyar!
Bebukott az egész politikai "elit", Orbánostul Mesterházystól, cakkompúder! Most persz jön, hogy Horváth nem is az volt, meg nem akkor és talán ott se'nem vót sohasenem.
Lopnak, hazudnak FIDESZ=MSZP=SZDSZ usw! a sorrendet meg is fordíthatod.

2013.11.29. 00:25:47

Van abban valami vicces, hogy Mesterházy bármit mond, még az ellenzéki szavazók nagy részének sem hiteles és elfogadható. És van abban valami gyanús, hogy ez a pasas ennek ellenére nagyon-nagyon-nagyon és nagyon szeretne továbbra is az MSZP listájának 1. helyén lenni.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 00:27:58

@Jhonnyq: "Mégis hogyan lehet rágalmazni egy állami intézményt?
Van neki személye? "

Van, jogi.
Innen már csak a jogész és a bíró hangulatán múlik, hogy együtt röhögnek Horváthtal, vagy elintézik egy életre.
Két fideszes fiókszervezetről lévén szó, bízhatunk a statuálásban.

tcom 2013.11.29. 00:29:18

@Vidéki:

Bizony, jó lenne Adynak lenni! Vagy csak a töredékének annak a lángelmének.
Te leginkább százlabu lehetnél a küszöbje alatt.
Vagy holnaptól Ady is ballibsi lesz? Nézzük a hírTV-t?

Többet inkább ne vedd a szádra ilyen költő zsenik nevét!

Nem kéne máskor

tobeor 2013.11.29. 00:33:24

Van egy olyan sejtésem, hogy ez az ügy a Gripen párja lesz.

A közös a kettőben, hogy mindkettő határon átnyúló bűnözés, és hogy egyikben sem tett/tesznek semmit a magyar hatóságok, ellenben a Gripen után a svédek nyomoztak, ez után meg valószínűleg a szlovákok fognak nyomozni.

tobeor 2013.11.29. 00:37:11

@tcom: Ady egy mocskos hazaáruló ballib a jobberek szerint, nem tudtad? :)
Aki ilyet ír az nem lehet magyar, ugyebár :)

"Kérjük Pálffy tisztelendő urat, szidjon, átkozzon bennünket liberálisokat, eretnekeket, zsidókat és erkölcsteleneket. Ezt kibírjuk hang nélkül. De ha kurucokat vonultat ellenünk, a kurucait kell lelepleznünk. Nem kurucok azok, hanem kísértetek. A kísérteteket pedig, a középkor kísértő veszedelmeit, vissza kell parancsolnunk sírjaikba."

(Ady Endre, Nagyváradi Napló, 1901. december 20.)

Mondjuk ebből is látszik, hogy ugyanaz a szar folyt 100 éve is ebben az országban mint ami most folyik, sőt hömpölyög szélesen....

tcom 2013.11.29. 00:46:09

@tobeor:

:-(

Üdv. Megyek aludni.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 00:47:23

@tobeor: Pontosan. Az ukáz szerint Mária országáról jót vagy semmit!
Már csak kegyeleti okokból is, ugye.

putris72 2013.11.29. 00:51:52

@tobeor: Hát aszem onnan,ahogy erre is válaszoltál!Neked is mint nekem,meg sok más embernek nincs semmi fogalma,hogy ki lehetnek mögötte,de te csak a Fideszt nyomod!Aztán még meg is kérdezed,hogy mért gondolom így!

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.11.29. 01:53:00

A NAV már üzent a népnek: 2 nap alatt átvilágították magukat, azaz megüzenték a népnek: ennyire hülyére vehetünk titeket, mert meghetetjük. Kussoljatok.

Hajrá magyar állami dolgozók!

jogalany 2013.11.29. 04:12:40

Ez az ügy is azt mutatja, a fidesz és az MSzP meg vannak egyezve.
Láthatóan fontos kérdésekben már nyíltan összefognak, a többiben a háttérben folyik a közös mutyi.

bkkzol 2013.11.29. 04:30:57

Az eset hasonlít az olajszőkítésre. Az akkori összes párt (is) nagyon szépen profitált az olajszőkítésből. A botrány után meg titkosították az egész aktát 1000+1 évre és azóta se érdeke egyik pártnak, szervezetnek se , hogy megnyissák.
6-7 hónapja én is elküldtem egy csomagot a NAV-nak, hogy melyk vámosuk milyen körrel követ el vám és áfa csalást (számlák, szállítólevelek mellékelve). Na, azóta naponta látom, hogy megy az importőr-vámos összmunka...
Azt nem értem , hogyan lehetségesek a több hónapos adóvizsgálatok ha pár nap alatt lezárható egy ilyen fokú gyanú.

Sinistroll 2013.11.29. 05:04:09

@zero: Volna egy módszertani észrevételem. Világosíts már fel lsz., hogy az alábbi érvelés mire alapszik:

"A 2012. év során általános forgalmi adóból nettó 2747,4 milliárd forint bevétele keletkezett a költségvetésnek, mely a 4542,0 milliárd forintos bruttó befizetés és a 1794,6 milliárd forintos visszautalás eredménye. Ezek szerint az összes éves áfabevétel 40% (!) százalékát ellopják, elcsalják. Az 1700 milliárd forint azt jelenti, hogy a 4 millió dolgozó munkavállalónak évente 425 ezer forinttal kevesebb adót kellene befizetni."

Az ÁFA az egy olyan dolog, hogy befizetnek, és visszaigényelnek belőle. Honnan veszed, hogy az utóbbi, az mind csalás?

Sinistroll 2013.11.29. 05:06:36

Más: Persze, hogy ki kéne vizsgálni az ügyet. Csakhogy ez a vizsgálóbizottságosdi értelmetlen. Nem ez a módja. Tudjuk, hogy a Fidesz oda se menne, és/vagy széttrollkodná az egészet. Akkor pedig az egész vekengés az MSzP aláírásairól csak arra jó, hogy a nyomorult LMP-sek találjanak valami morzsát amivel egy-két hétig még haknizhatnak az ATV-ben. Szánalmas. Nem a kedvencem az Attila, de ebben spéci igaza van. A nácikkal sefteljen, akinek két anyja van. Vagy a Schiffer, akit a Viktorka valszeg pont erre tart.

Egyébként, amíg a Viktort le nem váltják, addig az ilyeneknek semmi következménye nem lesz. És még utána is csak nehezen. Polt Peti bácsi bebetonozása, meg a Handó és társai nem véletlenül lett kitalálva. Ja kérem, a francnak kellett kétharmadot adni a narancsoknak...

2013.11.29. 05:46:01

Hölgyek, urak ! Egy megoldás van, bezárni a képviselőket, a jelenlegi és a volt parlamenti pártok tagjait, a barátokat, barátnőket, a seggnyalókat a szófosókat és lelőni mindenkit aki apolitikai elithez tartozik ,aki 1 ft-ot is ellopott a közösből.
Utána majd lehet kezdeni előlről mindent, amit elbasztak 1989-ben.

vontod75 2013.11.29. 06:43:47

@janos551: Elég tisztességes népirtás lenne akkor...

prolee 2013.11.29. 07:34:45

@colonel Tigh: Igen, ezen a kommunikációs bakin én is megdöbbentem. Ha nem pofázzák ki, sosem tudja meg senki. Hacsak nem trükk akar lenni és becsempésztek a szekrényébe hatvanezer oldal érdektelen sajtpapírt.

betütészta 2013.11.29. 07:46:15

És te mit tettél tisztelt Blogíró úr, úgy 1989 óta?
Semmit, csak tartottad a markodat...
Részemről a továbbiakban:
127.0.0.1 index.hu Host file

prolee 2013.11.29. 08:04:08

@tobeor: Jogos a felvetés. Egyébként részemről nem is a Horváth üggyel kapcsolatban alakítanék vizsgálóbizottságot, hanem annak kivizsgálására, hogy a jogalkotás és a szakmai szervezetek megtettek-e minden tőlük telhetőt az áfa-csalások LEHETŐSÉGÉNEK a beszűkítés érdekében.

Mert ha azt a nézetet fogadjuk el, hogy nem tehet a multi kiskereskedelmi üzletlánc arról, hogy áfacsalóktól vásárol, tehát a fantom kishangyákat kell üldöznie az adóhatóságnak, akkor is lehet tenni valamit.

Pl. megmondani a multinak, hogy nálunk adókedvezményt kaptál, légy szíves, lehetőleg a gyártótól vásárolni, vagy lehetőleg stabil beszállítótól vásárolni, vagy ha új beszállítóval szerződtél, akkor annak adatait jelentsd be, hogy ne akkor kerüljön képbe, amikor már bent van a visszaigénylése és csak rövid időnk van a kiutalásra.

Már réges-régen ezerrel kéne dolgozni az áfa-rendszer GYÖKERES megváltoztatásán, a pénzforgalmi szemlélet erősítésén, vagy mit tudom én min.

Tehát nem a Horváth ügyeket vizsgálnám, hanem azt, hogy mit tettek ez ellen a döntésre jogosult pozícióban lévő emberek????? Az EU-ban is.

Ti. azt kevesen tudják, hogy nem csak áfa-bulik vannak, hanem a társasági adó területén is megy ám a szarkavarás a különböző tagállami illetőségű kapcsolt cégek között. Ahol egy kis adót kéne fizetni, oda rögtön pakolnak egy adag költséget, s ha lehet otthon (ami tőlünk mindig nyugatabbra van) fizetik be azt az adót is, amit keleten kéne. Az EU most kezdené bezárogatni a kiskapukat, de nyilván csak azért, mert ha mi megdöglünk, akkor a német gazdaság is szívni fog. (Eddig ez se volt sürgős senkinek, bár évtizedes probléma.)

tobias2 2013.11.29. 08:04:19

A hétvége alatt történt NAV vizsgálatról vasárnap délutánra 38126 oldalas jegyzőkönyv készült, amelyet az OFFI hétfő reggelre 214 nyelvre lefordított.

prolee 2013.11.29. 08:06:30

@Jhonnyq: Sőt, a NAV-ot is megilleti az ártatlanság vélelme...... Beszarás! :))))))))))))))))))))))))))))))))

prolee 2013.11.29. 08:10:57

@Sinistroll: Fölösleges számháborúzni, hiszen Horváth BECSÜLT és tévedhetett. Nem kötelessége felderíteni és részletesen kimunkálni az ügyet a hatóságok helyett. Erre nyilván eszközei, módja, lehetősége sincs. Ettől függetlenül az áfacsalás nagy tételben virágzik.

gazoló 2013.11.29. 08:13:45

Azt a hatvanezer oldalt remélem nem eteik meg az iratmegsemmisítővel, közjegyző előtt kellene egy biztonságos helyre/nem 'főszügyészség'/ szállítani mielőtt ezerévre titkosítják a mocskok!!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2013.11.29. 08:13:53

Még mindig nagyon OK ez a blog.

ohrana 2013.11.29. 08:15:15

Aki bizonyítékokat követel: a feljelentést megtette nevekkel, adatokkal, most az próbálja valahogy kitalálni, hogy ne kelljen nyomoznia.
(szvsz nyugodtan feltehetne a wikileaksre pár szemelvényt.)
AKi szerint totál kamu amit mond, keressen rá a győrszentiváni bandára. Azok ilyesmiben is utaztak, és ők még nem is egy multi voltak, hanem egy családi vállalkozás.És CSAK azért csaptak le rájuk, mert a németek, osztrákok, szlovákok és csehek kinyomozták, hogy hova folyik le a zsé, és annak mennyisége már őket is zavarta.
A környéken mindenki látta, hogy miként élnek, kezükben volt a városvezetés, rendőrségi vezetés - de a külföldi kérések miatt látványosan akciózni kellett.
Bónusz kérdések: a győrszentivániak közül hányan vannak ma előzetesben? Mekkora a kárérték?

Az az eset egy pontosan ilyen eset volt, ahol nyilvánvalóan látszott, hogy hosszú éveken át a legfelsőbb támogatással működhettek.

o

Netuddki. 2013.11.29. 08:17:26

Horváth András a NAV szerint soha nem állt a NAV alkalmazásában. Még szerződése se volt és be se jelentették. Csak azért tudott naponta bejárni mert jóban volt a portással...

2013.11.29. 08:18:52

ez a négy tag nagyon gáz, de ismerjük már fel, az mszp nem akarja leváltani orbánt, s hogy a fidesz mennyire benne van az áfacsalásban arra nekem elég bizonyíték, hogy a sakálmédiájuk azonnal elkezdte kicsinálni horvátot

tobias2 2013.11.29. 08:22:19

@kovi1970: Csecsemők vérét issza minden csütörtökön, adót csal és járdán parkol.

ohrana 2013.11.29. 08:26:14

60 ezer oldal?
A papírgyárból kikerülő papír egy doboz 2500 lap.
Ha kétoldalasan nyomtatta, akkor 30e oldal az 12 doboz papír. Két oszlopban egymás mellett 44 cm széles és kb. 150 cm magas.
De ez a gyári csomagolás - ilyenre házilag nem tudod összerakni,
(Amúgy ennek kinyomtatása is, ha egy év alatt MINDEN NAP zajlik, akkor is napi 164 oldal. Nehogy már nem tűnt fel. Ez sem.)

Másrészt azt a 60 ezer oldalt máris átnézték? Tudják mi van rajta?

Persze, tudom, jön a magyarázat, hogy nem papíron volt. Akkor meg honna tudják, hogy 60 ezer oldal? Más betűmérettel, margóval meg csak 20 ezer....

o

Csató 2013.11.29. 08:28:21

@tobias2: A következő békemenet Horváth ellen lesz, ahol Mesterházyt Rogán Antal karolja, Lázár kezét pedig Lendvai Ildi fogja. A számlát pedig Bajnai elfelezi Szélessel....

szonár 2013.11.29. 08:32:57

Nincs itt semmiféle NAV-ügy: egy zakkant volt NAV-os van, aki bizonyítatlan állításokkal bombázza a közvéleményt és a hasonló frusztrált, lúzer arcok meg tapsikolnak neki.

Végül is, nem reménytelen forgatókönyv, egy őrült festőnek sikerült már Európa legnagyobb kultúrnemzetét is megvezetnie, nyilvánvalóan teljesen légből kapott összeesküvés-elméletekkel....

De azért ez most nem a 30-as évek, a frusztrált söpredék aranykora elmúlt.

Vidéki 2013.11.29. 08:33:37

@tcom: Az olyan Ha-Hás baromfiak, mint te nem akarnak rálépni a racionális érvelés ösvényére.

lehet akár Vámosi Nagy Szabolcs, az elismert szakember aki vélemeényt nyilvánít az ügyben, egy mozdulattal félresöprik érveit, mondván ""Vámosi Nagy tényleg nagy szakember, de gerinctelen fideszberenc.":

De a baromfi a magyarokat is gyalázza, mondván: "Annyira hülye a magyar" !

És ezek a gyűlöletfröcsögő baromfiak kultúrembernek képzelik magukat!

És ezek a gyűlöletfröcsögő baromfiak akarnak a hülyénak tartott magyarok nyakára ülni!

Vidéki 2013.11.29. 08:41:51

Vámosi-Nagy Szabolcs szerint kizárt, hogy a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat.

Rágalmazás miatt rendőrségi feljelentést tett Horváth András egykori NAV-alkalmazott ellen az adóhatóság.

tobeor 2013.11.29. 08:44:22

@Vidéki: Te barom fideszeseggnyaló. Vámosi Nagy Szabolcs 2005 óta nem NAV-os, akkor lépett ki. Horváth pedig azt állítja, hogy 2007-től kezdődtek a zűrös ügyek. Fel bírod fogni, hogy Vámosi Nagy Szabolcs akkor már ott se volt, amikor ezek elkezdődtek? Fogadok hogy nem :)

Pernahajder Campbell (The Scunner Cambell) 2013.11.29. 08:44:40

Ez az ugy, tul nyul a politikan Maszop es a Fidesz nyakig benne van (hogy erdekukben all vagy zsaroljak oket azt senki nem tudja) , Bajnai szerintem ettol a kortol kapja a penzet, azert ennyire hallgatag. Be van szarva mindenki, mert ha meghuzkodjak a macska bajszat osszeshet a gazdasag...Igazsag vagy gazdasagi osszeomlas ez itt a kerdes :(

Vidéki 2013.11.29. 08:45:51

„Az ártatlanság vélelme megilleti a NAV-ot, még akkor is, ha nem mi vagyunk a legnépszerűbb szervezet az országban. Nagyon sokat árt az adómorálnak, hogy tényként kezeljük azokat az állításokat, amikkel Horváth rágalmazza a NAV-ot” – fogalmazott.

Adórevizor sosem volt, így információi sem lehettek

Kifejtette: Horváth András a közép-magyarországi igazgatóságon dolgozott, koordinációs feladatokat végzett, nem vett részt ellenőrzésekben, mivel nem volt revizori képesítése, hiszen korábban államigazgatási főiskolát végzett. Minthogy soha nem volt adóellenőr, az általa ismert adatokból korlátozott következtetéseket lehet csak levonni – tette hozzá Varga.

Tehát úgy tűnik, hogy a korábban adóellenőri szerepben tetszelgő Horváthnak nem álltak rendelkezésére azok az információk, amelyek mentén megfogalmazta súlyos vádjait. Állításai már csak azért is furcsák, mert egyértelműen látszik, hogy nem voltak meg a jogosultságai és kompetenciái ahhoz, hogy minden adathoz hozzáférhessen.

Az elnökhelyettes hangsúlyozta: konkrét visszaélésre utaló információt nem tett közzé Horváth András, és a NAV az ügyészségi feljelentésének tartalmát sem ismeri. A sajtóban megjelent hírekből egy konkrét ügyet tudott feltárni az adóhatóság, ez a gabona értékesítési láncolatának áfavizsgálata volt, amelyet a volt alkalmazott 10 hónap alatt sem végzett el, holott 4-5 nap elegendő lett volna rá." (MNO)

tobeor 2013.11.29. 08:50:06

@putris72: Senkinek semmi fogalma nem lehet... ostoba! Barom! Szerinted miért akarják eltusolni?

Aki közvetlenül utánad írt, azt pont rólad írt, vedd szépen magadra:

"endike · barathendre.wordpress.com/ 2013.11.29. 01:53:00
A NAV már üzent a népnek: 2 nap alatt átvilágították magukat, azaz megüzenték a népnek: ennyire hülyére vehetünk titeket, mert meghetetjük. Kussoljatok."

Igen, ez pont rólad szól. Te büszkélkedsz vele, hogy téged joggal lehet annyira hülyének nézni, hogy te beszopsz egy 2 napos átvilágítást. És nem kezd el szirénázni az agyad, hogy "basszameg micsoda pofátlan hazudozás ez, kit akarnak átvágni!" Nem, te beszopsz bármit, téged a legsilányabb hazugsággal is etethetnek, és még te csodálkozol másokon hogy miért nem zabálják az ostoba hazugságokat mint te.

A rezsikamut is beszoptad ugye? Meg a kamu háborút a nem létező ellenséggel, meg az összes többi debil, agyament baromságot?

Istenem, ha az ostobaság fájna ordítanál.

turbocat 2013.11.29. 08:50:38

@Vidéki: eligazítás megvolt ?
ettől függetlenül az MSZP ebbena dormájában egy faszság....., ezok ott is szívnak, ahol fújni kéne......, és még ez akar miniszterelnök lenni......., max. igazgató, lófaszigazgató !

politikailagnemkorrekt 2013.11.29. 08:56:40

@janos551: De akkor ugye a feketén havi 600-at kereső villanyszerelőt, a szintén számla nélkül 10 ezerért két utcával arrébb kiszálló mosógépszerelőt, a számla nélkül dolgozó asztalost, burkolót, gáz-és vízvezeték szerelőt, a makkegészségesen 20 éve leszázalékolva dolgozó szakit, az őt szakmányban leszázalékoló dokit, az öreg néni utolsó 70 ezer forintját szemrebbenés nélkül zsebrevágó sebészt, a Kék Golyó utcában haldokló rákos betegekre "vadászó" cégeltüntető ügyvédet is?! Hát, minden esetre nem sokan maradnának élve ebben az országban (Esetleg néhány lelkész, szociális munkás, lelkiismeretes tanár és könyvtáros) :) :)

politikailagnemkorrekt 2013.11.29. 08:58:58

@Csató: Arra azért elmennék fotózni :) :) :)

2013.11.29. 09:00:47

@Vidéki: te tényleg az MNO-t idézed , mint hiteles forrást ?
hahahahahahaha

GonoszMostoha 2013.11.29. 09:05:56

A vizsgálóbizottság felállását elutasító politikai kör is MÉLYEN benne van ebben az ügyben, ugyanúgy tudtak, tudnak róla a mai napig, de nyílt, látványos és hangzatos ellenségeskedés csak a kisemberek felé megy, egyebekben egykutyák ezek mind. Volt "szerencsém" közelről megtapsztalni ezeket, hát nwem mondom, jó kis közös teniszpartikat húztak el egymás vállát veregetve... A szolgálati autókban meg csak a saját kis szaftos üzleti ügyeiket intézik, akár egymással is.
A politikusfajta között nemigen találtok őszinte embert, mert az vagy kicsinálják vagy maga is beáll a sorba. Lehúzásról, mélységes rabszolgaságról van itt szó, emberek...

Csató 2013.11.29. 09:07:47

@Vidéki: Az ártatlanság vélelmére ne hivatkozzon a NAV, amíg egy vagyonosodási vizsgálat úgy kezdődik, hogy neked kell bizonyítani, hogy tisztességes vagy.

Vámosi-Nagy Szabolcs meg nyilván védi a NAV-ot, ez majd megtérül neki, ha valamelyik ügyfelét legközelebb ellenőrzik.

Budai Gyula képes volt pár milliós irodabútor beszerzések miatt balhét csinálni. Most meg mindenki kussol. 1700 milliárd persze nem tétel ha nálatok is landol belőle!

high up! 2013.11.29. 09:14:35

@Vidéki: "Te is egy Ha-hás vagy, akit a Sirály romkocsmából szalajtottak garázdálkodni a Vastagbőrre?"

Nem fidióta hülyegyerekem, nem hahás vagyok, hanem Polgári, Nemzeti és Európa párti kisebbégi hang. Tehát minden olyan, ami a bugris fideszes szabadságharcos maffia családodnak ellenség.

És teccik tudni, romkocsmákba annak ellenére járok, hogy a vagyoni helyzetem alapján a Hotel Hiltonba kellene járnom. Mert teccik tudni, nekem az kiegészítő szórakozás, ráadásul még mindig ezerrel magasabb színvonal, mint nektek Orbanescu eftárs agysejt pusztító szemináriumaira járni. Meg EKE meg Hír TV-t szopni egész nap.

high up! 2013.11.29. 09:17:39

@Vidéki: "Adórevizor sosem volt, így információi sem lehettek"

Ezt imádom, amikor a magadfajta filléres panelprolik védelmezik a milliárdos vagyonú oligarchát meg a maffiát.

Na és mi van Assangezsal, ő se dolgozottt sose az amerikai hírszerzésnek, mégis mindent tudott, hogy milyen dokumentumaik vannak?

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 09:25:29

@Vidéki: "Vámosi-Nagy Szabolcs szerint kizárt, hogy a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat."

Természetesen.
Ahogyan az is kizárt, hogy Fletó kézivezérelte a rendőrséget, hogy a dohánytender egy rossz dramaturgiával írt színdarab volt, és az is, hogy a nemtaggyűlés inkriminált mondata pályázati pénzek öncélú elosztásának direktívája volt.

Ez az ország jól működik, kedves barátaim, magyarok, sőt, egyre jobban teljesít.

Meridian74 2013.11.29. 09:38:35

Végre egy JÓ POSZT!
Rég volt ilyen már itten...

amúgy a NAV viselkedése jól mutatja, milyen a magyar mentalitás a munkaadói oldalon. Legalábbis állami vízfejcégnél. (hasonló a BKV és a MÁV is. Ugyanilyen lehet még a MOL és MVM is)
ÚTÓLAG próbálják besározni az illetőt. A'sszongya, hogy ez a Horváth András nem is volt revizor, egyébként is szarul végezte a munkáját, nem azt csinálta amit kellett volna, stb stb. RÁADÁSUL, 60ezer (!) oldalnyi kinyomtaott(!!) dokumentumot találtak(!!!) most az utólag kiynitott öltözőszekrényében(!!!!)..

Hát, kérem szépen, ez az évszázad kamuja. ROFLMAO!

Először is. Miért nyomtatta volna ki? Ott van a pendrive, több is ráfér mint 60ezer. Több pendrive-ra még több 60ezer, ugye. Kicsi helyen elfér, nem feltűnő.
Másrészt el tudjátok képzelni azt, hogy 60ezer a!-es fénymásolópapír mennyi helyet foglal el?
Segítek! 500lapos fénymásolópapírt már láttatok biztosan a boltban. Kb 5-6 cm vastag 21x30cm téglatest.
Ezt szorozzátok be 120-al.
Ez nem egy öltözőszekrénybe férne el, hanem egy egész szekrénysort is megtöltött volna. Originál csomagolásban. De nyomtatás után ezt valahogy még rendszerezni is szokás - nem ömlesztve tároljuk a 60ezer oldalt, ugye - akkor ez még több helyet foglal.

Szóval MUHAHAHA ez az egész NAV feljelentgetősdi rágalmazásért.
De csak jelentsék fel, legalább akkor végre nyíltan is beszélhet majd sok mindenről.

szonár 2013.11.29. 09:40:56

@Meridian74: Hát persze, amit a NAv állít, az alapból kamu, amit Horváth András, az alapból igaz.

Na szivem, egy igazi, frusztrált balke vagy, az a helyzet. :)

a mór 2013.11.29. 09:40:59

@colonel Tigh: "ezredes , Te is olyan vagy mint, a sasorrú vezéred... azt gondolod csak az a megfelelő gondolkodás mód amit ő talált ki! A másik felet mindenképp meg kell győzni az igazadról, nem? Meírtam az elején Te úgy gondolkodsz és meg így...! Szerintem ebben a szennyes kampányban még ti ballibesek előadtok ,vagy 3-4 hasonló kormány gyalázást !!!. Pedig nem jött be a trafikmutyi, a bajai videó ügy és stb.stb. vedd már észre fafejű!!!

szonár 2013.11.29. 09:42:52

@dr. mesterseges szinezek: Mi van, ha tényleg jól működik, hm?

Mi van, ha arról van szó, amit Csernus doktor mond, hogy képtelen vagytok az örömre? Hogy ültök egy gyönyörű ország közepén, búval baszottan, és az Istennek sem bírtok örülni semminek?

Az van, hogy rossz a motivációtok, és ebbe bele vagytok betegedve...

♔batyu♔ 2013.11.29. 09:45:26

Van NAV-os ismerősöm. Szerinte a vádak jórésze szimplán hazugság, aki ÁFÁT igényel vissza azt nagyon is leellenőrzik. A probléma az, hogy addigra a cég eltűnik.

Ez is olyan mint a közbiztonság kérdése. Legtöbben a munka elől menekülő ostoba rendőrséget látják, nem pedig azt, hogy a politikusok teremtettek olyan jogi környezetet (illetve nem teremtettek normális jogi környezetet), hogy amíg téged apróságért bevarrhatnak 3 évre, pld. beszólsz egy zsidónak, addig komoly múlttal rendelkező bűnözők 1 nap után kint vannak. ha itt a rendőrség dolgozna, hamar elfogyna teljesen értelmetlenül az adófizetők pénze.

A NAV teljesen hasonló, viszont a srác vádjainak másik része megállja a helyét, nincs elegendő szakember, az ügyek gyors lezárására törekszenek, mert a siker alapja a darabszám.

A ballibsik pedig ne Orbánozzanak, mert a NAV gerincét Gyurcsányék roppantották meg 2004-ban azzal, hogy elküldtek 300 embert és nem az aljáról. Tették ezt azért, mert Gyurcsány kiadta a parancsot, hogy karcsúsítani kell az államapparátusban, a gond azonban az volt, hogy mindenhol bennfentes csücsült. Az akkori APEH-ban viszont lehetett irtani.

Aztán persze később Gyurcsányék vettek fel embereket, de egy ellenőr kb. 6 év múlva éri el azt a szintet, hogy közepes ügyekben is bevethető. Gyurcsány akkoriban indította el a nagy vagyonvizsgálati programját, emlékeztek.
Szemfényvesztés volt, mert darabszámra mentek az ügyek, amúgy sem volt sem elég szakember, csóró egyéni vállalkozókat ellenőriztek, honnét van a trabant, mert ezekből egy nap négyet is le lehetett zavarni, mindenki örült, jött a prémcsi, csak éppen a komolyabbak úszták meg. Ez valójában kidobott pénz volt.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 09:49:54

@high up!: Megjegyzem, hogy én sem foglakoztam hajdan külföldi munkavállalók engedélyeztetési procedúrájával, mégis tudtam, hogy mikor melyik régijóelvtárs cégének kell az előírtnál hamarabb kiadni az ehhez szükséges igazolásokat a központ forródrótos parancsainak megfelelően.
A hivatalok folyosói szűkek, a tisztviselők idegei végesek, és néhányban a gerinc is épen marad, a száj pedig MÉG nincs bevarrva.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 09:51:18

@szonár: "Mi van, ha arról van szó, amit Csernus doktor mond, hogy képtelen vagytok az örömre?"

Előfordulhat.
Próbáljuk meg kitalálni!
A zemútnyócévben hogyan érezted magad a pumás Pannóniában?

szonár 2013.11.29. 09:51:59

@dr. mesterseges szinezek: Remekül. Ugyanis a lelki állapotom nem az uralkodó politikai viszonyok függvénye.

Vidéki 2013.11.29. 09:54:16

@high up!:

Írod: "nem hahás vagyok, hanem Polgári, Nemzeti és Európa párti kisebbégi hang. "

Szerencsére csak kisebbségi hang vagy de a többiből semmi sem igaz.

1. A Polgár nem olyan eszetlenül gyűlöletfröcsögően gondolkodik, mint ti.

Hozzátok képest Hont András a HVG egyik cikkében így gondolja:

„Egy polgári demokráciában a választáson (kevés kivételtől eltekintve) hazájukat szerető demokraták vesznek részt, s indulnak egymás ellenében.
Így is tekintenek egymásra: a másik hazaszeretetét, demokratikus elkötelezettségét nem vonják kétségbe, hanem a vesztes gratulál legyőzőjének, s dolgozik tovább a haza üdvén és az emlékiratain.

A választás azonban szokásos ügymenetet jelent, és lényegét illetően arra szolgál, hogy a különböző elképzeléseket hirdető személyek, szervezetek megmérkőzzenek,

a választók információhoz, a választottak fölhatalmazáshoz jussanak.."

2. Mitől lennétek ti Nemzetiek Magyarországon, amelynek népéről így gondolkodtok: "Annyira hülye a magyar" !

3. Mitől lennétek ti Európa pártiak Európában?

Azt képzelitek hogy az európai eszmét a racionális érvelés sutba dobása, az irracionális gyűlölködés és a mérhetetlen alpári bunkóság jellemzi, ahol a stilust az altesti területekről származó szavak uralják?

Csató 2013.11.29. 09:55:32

@♔batyu♔: "Van NAV-os ismerősöm. Szerinte a vádak jórésze szimplán hazugság, aki ÁFÁT igényel vissza azt nagyon is leellenőrzik. A probléma az, hogy addigra a cég eltűnik. "

Valóban, kiutalásnál szoktak ellenőrizni.
Pont ezért kell a megfelelő helyre a megfelelő osztályvezető, helyettes stb. aki eldöntheti, hogy kit igen és kit ne ellenőrizzenek. Vagy ki végezze az ellenőrzést, a zöldfülű vagy a dörzsölt stb. Ugyanakkor a revizornak adhat 90 napos határidőt, de sürgetheti, hogy 8 napon belül zárja le az ügyet.
Szerencsétlen ellenőr meg azt sem tudja kit ellenőriz és miért, csak gyorsan legyen túl rajta.
Nem azt mondta Horváth, hogy a NAV nagyüzemileg támogatja a fiktív áfacsalásokat, hanem azt, hogy komoly visszaélések vannak magasabb szinteken. És nem is az egész országos testületet említett, hanem csak kettő igazgatóságot, akik tehetnének a nagyobb csalások ellen.

Ha ebben az országban egy trafik pályázatot keresztül lehet vinni, akkor az áfa csalás miért kitaláció?
Amit meg lehet tenni, azt meg is teszik a gazemberek.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 09:57:40

@szonár: Nem a lelki állapotodra vagyok kíváncsi (tkp. semmidre nem vagyok kíváncsi, de játsszuk végig, mintha). A pannonpumás emmútnyócévben minden a legnagyobb rendben ment, nem volt ilyenolyanügy és nem volt bénázás?

Tudom, nehéz feladat, de tudom, hogy képes vagy megoldani: egyszavas választ, légy szíves, igen vagy nem?

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 10:01:36

@Csató: Számlagyárak működnek éveken keresztül. Ez olyan környezetben nem történik meg, ahol komoly az ellenőrzés és ezáltal a lebukás lehetősége.
Ha meg meg nem komoly, ott csak szándék kérdése, hogy hol és mikor legyen a komolytalannál is komolytalanabb.

Meridian74 2013.11.29. 10:02:46

@colonel Tigh: "Mivel fogja ezt Horváth bizonyítani, melyik üggyel? Bözse néni elszámoltatta a vécépapírját a cégével? Traktoros Pista nem jelentette be a bálázó segédmunkást?"

Nem ezek nem ilyen ügyek... azokból is van sok, amit te itt felsoroltál, csakhoyg a olyan tételek, amelyek meg sem jelennek.

A Horváth féle ügyek azok mind jogosulatlan ÁFA visszaigénylésekről és meg nem fizetésről szólnak, amelyekről egyébként "rendes" számlapapírok is vannak... pont ez a lényeg, hogy lepapírozzák, de "okosba". Különben nem volna mit visszaigényelni sem.

Vidéki 2013.11.29. 10:05:58

@Meridian74:

Vámosi-Nagy Szabolcs szerint kizárt, hogy a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat.

Ha ez kizárt, akkor, ha Horváth azt állítja, hogy "a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat", akkor az bizony Horváth részéről durva rágalmazás.

Ha Vámosi-Nagy Szabolcs tárgyi tudását tapasztalatát, hozzáértését szembeállítjuk egy magadfajta kibic tárgyi tudásával, tapasztalatával, hozzáértésével, akkor normális ember inkább az ő véleményét fogadja el, mint a tiédet!

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:06:09

@Vidéki:

"Horváth András egy 22 ezer fős szervezet egyik főigazgatóságán dolgozott
ügyintézőként,

nem igaz, Varga Árpád NAV alelnök szerint kockázatelemzőként dolgozott

"aki kiemelt adózókat soha nem ellenőrzött és"

mivel nem adóellenőr volt, hanem kockázatelemző

"soha nem dolgozott a Kiemelt Adózók Igazgatóságán."

Varga Árpád szerint ott dolgozott kockázatelemzőként.

"Az elmúlt 3 évben mindössze 1 vizsgálatban vett részt"

mivel nem adóellenőr volt, hanem kockázatelemző

melynek során 10 hónapi vizsgálódást követően sem sikerült érdemi eredményt felmutatni egy jellemzően néhány napos célvizsgálat során.

ennek a kijelentésnek az értelmezését kicsit árnyalja, hogy egyrészt nem volt adóellenőr, másrészt, ha néhány nap alatt le kell zárni egy vizsgálatot, de abban valaki szabálytalanságot talál és elkezd utánajárni, amiben akadályozzák, az éppen emiatt is elhúzódhat. a Varga Árpád egyébként tegnap arról beszélt hogy Horváth András gabona-kereskedelemmel kapcsolatos
munkájának eredményét mai napig használják a NAV munkatársai, ami pont arról szól, hogy minden részletre kiterjedő és alapos munkát végzett.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.11.29. 10:07:58

@Vidéki: Vámosi már elég rég óta nem dolgozik a NAV-nál. Szóval hagyjuk, hogy mit mondott a HÍR TV-nek (ami eleve azt hozza csak le, ami a fidesz érdeke). Szóval ne legyen már ez hivatkozási alap. A jelenség van. Te is tudod, én is tudom. Ha Vámosi nem tudja, akkor újragondolom a véleményemet róla. Most jött valaki, aki azt modja, hogy politikusok is tudtak róla, és hagyták. Tulajdonképpen ezt is tudja mindenki, erről szól az ország. A kérdés, hogy bizonyítható-e.

Pont ezért nem értelek téged és a hozzád hasonlókat (pl Blogger Géza). Nem tűntök hülyegyereknek, mint a legtöbb troll. Hogy van gusztusod ahhoz amit a blogokon csinálsz? Hogy mozsdathatod azokat, akik nem az ország boldogulását tartják szem előtt, hanem a sajátjukét. És erre vannak "civilek" akik már-már rajonganak értük. Miért? Mi a jó isten bajotok van nektek?

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:08:09

@Vidéki:

"akkor az bizony Horváth részéről durva rágalmazás."

melyik BTK paragrafus szerint?
ha ilyen jogászok vannak a NAV-nál, az elég gáz...

szabadság elvtársak! 2013.11.29. 10:08:52

Na drága aranybogaraim! Ebből a történetből aki képtelen rájönni az igazságra, az ne is próbálja magyarázni a "mechanizmust. Még ha nincs is minden adat birtokában ez az ember aki kiborította a bilit, közülünk szerintem már régóta tudjuk a bennfektesek stiklijeit. Most is kit ba....gatnak, a kis embert mert azt lehet., mert tudják, hogy a jelenlegi szabályok fényében, muszáj neki ügyeskedni, mert különben rövid idő alatt tönkremegy. Ez az egész egy nagy szemétdomb, Legfelül a mindenható kakasok kapirgálják ki a lényeget, alul meg a csibék kotorásznak. Míg el nem hajtják őket a nagyobbak. Itt látszik meg hogy mekkora az összefonódás. Ez egy véd és dac szövetség. Azért kellene egy tiszta új csapat. De honnan? ezt az országot ezek már teljesen behgálózták. El van a terület egymás között . Ez a mostani történetből teljesen kiderül. És szavazhatnánk újra rájuk. Na én nem!

szabadság elvtársak! 2013.11.29. 10:12:10

Na kapkodok ám :"behálózták". " Fel van osztva a terület egymás között".

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:14:04

@Vidéki:

„Az ártatlanság vélelme megilleti a NAV-ot"

jogi személyt?

"Adórevizor sosem volt, így információi sem lehettek"

kockázatelemző volt, lehettek információ.

"korábban adóellenőri szerepben tetszelgő Horváthnak"

nem emlékszem, hogy bármikor adóellenőrnek nevezte volna magát.

"nem álltak rendelkezésére azok az információk... nem voltak meg a jogosultságai és kompetenciái ahhoz, hogy minden adathoz hozzáférhessen."

ez nem igaz, kockázatelemzőként dolgozott, Varga Árpád kijelentés szerint.

"Az elnökhelyettes hangsúlyozta: konkrét visszaélésre utaló információt nem tett közzé Horváth András"

nyilvánvaló, hiszen az lehetőséget adna a meggyanúsítottak számára, hogy bizonyítékokat semmisítsenek meg.

"ez a gabona értékesítési láncolatának áfavizsgálata volt, amelyet a volt alkalmazott 10 hónap alatt sem végzett el, holott 4-5 nap elegendő lett volna rá."

- Varga Árpád pont ennek kapcsán mondta, hogy Horváth munkájának eredményét mai napig hasznosítják a kollégái.

Vidéki 2013.11.29. 10:16:33

@♔batyu♔:

Rátapintottál: " a politikusok teremtettek olyan jogi környezetet (illetve nem teremtettek normális jogi környezetet), hogy amíg téged apróságért bevarrhatnak....,addig komoly múlttal rendelkező bűnözők 1 nap után kint vannak. "

Különöse jellemző ez az Intellektuális bűnözés területére!

A rendszerváltás hajnalán jogalkotóink mintha átestek volna a ló másik oldalára és arra törekedtek, hogy megalkossák a Föld egyetlen tökéletes jogállamát. Szorgalmat és fáradságot bevetve nyakló nélkül építették be a fékeket és ellensúlyokat.

Ez a jogszolgáltatás hatalmas lelassulásához vezetett, ami aláássa a jogbiztonságot.

A Szabad Európa rádió szlogenje volt: Isten malmai lassan, de biztosan őrölnek!

Az intellektuális bűnözés területén a magyarországi jogszolgáltatás még ennél is lassabban működött, és nagyon bizonytalanul őrölt.

A hirhedt primitív Tocsik ügyben, vagy a Posta bank ügyben évtizeden túlnyúló ügyek és enyhe itéletek bátorítják az intellektuális bűnözőket, azt az érzést ébresztve bennük, hogy az intellektuális bűnözés kockázata csekély.

Az USA-ban ilyen estekben a bíróság nem sokat tököl.

Az USA-ban nemrégiben zajlott a magyarországi brókerbotránynál (KSH? Kulcsár) nagyságrendekkel súlyosabb és bonyolultabb Madoff per, szintén az intellektuális bűnözés kategóriájában.

Madoff pilótajátékhoz hasonló tőzsdei műveleteket folytatott két évtizeden keresztül
Ezt úgy tehette meg, hogy sikerült a tőzsdefelügyeletet is elaltatni (talán a korrumpálás módszerével?)

Mire kiderült 170 milliárd dollár keletkezett.

Az USA igazságszolgáltatása az ügy súlyához és bonyolultságához képest (és a magyarországi gyakorlathoz képest is) fénysebességgel dolgozott.

Madoffot (nem a tőzsdefelügyeletet) egy éven belül életfogytiglanra ítélték. Pedig ott is demokrácia és jogállam létezik.

Az USA jogállam, ott is vannak fékek és ellensúlyok. Mégis

Mégis az USA-ban a bonyolult, 170 milliárd dolláros Madoff pilótajáték ügyben egy éven belül képesek voltak (súlyos, életfogytiglani) ítéletet hozni.

Meridian74 2013.11.29. 10:19:38

@Vidéki: "Az elmúlt 3 évben mindössze 1 vizsgálatban vett részt, melynek során

10 hónapi vizsgálódást követően sem sikerült érdemi eredményt felmutatni egy jellemzően néhány napos célvizsgálat során. "

Ahaaammm... ez az egész ott bukik meg, hogy aki ezt állította, azt is hozzátette még, hogy 60ezer oldalnyi doksit találtak Horváth öltözőszekrényében.

Nos, ha nem ott találták, hanem mondjuk csak "jogosulatlanul" letöltötte... nos akkor ez a Horváth nevű "holdkóros" alak (egyébként pont ez a jó benne, mert ha nem lenne az, akkor sunyin lapulna, mint a többi szargerincű, és inkább elfogadott volna egy zsíros ügyvezetői állást valamely nevenincs cégnél, lefizetésképpen) akár egy egyszerű WC-pucoló is lehetett csupán a NAV-nál, de ugyanakkor éppen emiatt rengeteg bizonyítéka lehet a kezében.

Vidéki 2013.11.29. 10:20:54

@Mészáros Laci:

Egy baromfi esze kereke így működik:

"konkrét visszaélésre utaló információt nem tett közzé Horváth András"

"nyilvánvaló, hiszen az lehetőséget adna a meggyanúsítottak számára, hogy bizonyítékokat semmisítsenek meg

A baromfi szerint elégséges általánosságokat pufogtatva rágalmazni?

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:25:43

@Vidéki:

Rágalmazni magánszemélyt lehet.

Mitől lettél ideges?

vezér01 2013.11.29. 10:28:48

Gyurcsány-Kuncze-Bajnai kormány alatt nyilván jól működött a NAV /vagy hogy hívták akkor /,tehát a
bevételünk a Fidesz uralma óta 1700 milliárddal csökkent évente, és -gondolom én,a kis naív- mindez a NAV főkönyvében világosan látszik ! Vagy mégse ?

♔batyu♔ 2013.11.29. 10:29:31

@Vidéki: Az itteni bíróságokat, sőt az egész jogrendszert nem hasonlítanám össze az USA-bélivel, minden tekintetben teljesen más, viszont az USA fejlettségéhez és a mi lemaradásunkhoz talán ez járul hozzá a legnagyobb mértékben. Ugyanez vonatkozik az adóhivatalra is. A véleményem az, hogy a szükséges jogszabályokat több minden miatt nem hozzák meg:
1. Politikailag kínos beismerni, hogy idáig gagyi volt.
2. Olcsóbb a levesről a zsírt leszedegetni, mint állandóan átszűrögetni, ráadásul épp a nagyhalak akadnának fenn. Most kinek kell az, hogy elkezdik komolyan baszogatni pld. a Teszkót, az pedig kivonul, az ellenzék pedig azonnal rárepül, hogy 15.000 ember munka nélkül.
3. kemény korrupció
4. kevés a komoly szakember, viszont többet a jelenlegi rendszer nem visel el.

A srác mindenképp pozitív, mert előtérbe helyezte a problémát, Orbánék vagy mismásolnak, de akkor rájuk ragad, vagy előre lépnek egy jobb szisztéma felé.

Ez a leégetem a vádlót abszolut rossz politika, hiszen mindenki tudja pld. azt, hogy egy vállalkozásból egy kurvanagy adóhiánnyal is simán büntetlenül ki lehet szállni. Most a nélkül, hogy az okokban mélyebbre hatolnánk is, ez iszonyatosan nagy gáz.

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:30:38

@Vidéki:

A NAV reakciója inkoherens és kapkodó.
Három nap alatt átvilágította magát, Horváth munkaköre, eredményessége, áfa-csalások létezése és nagyságrendje, EU vizsgálat az áfa-csalásokról, mai hír a szlovákiai cukorkereskedelemről... Ez elég sok egyetlen "rágalmazás" kapcsán, amit vicces módon sem a fidesz sem az mszp nem akar vizsgálni csak az egyébként hígeszű vérpopulista jobbik.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 10:31:34

@Vidéki: Igen felesleges ezt a bizonyíték dolgot feszegetni. Ha bármit kidobna az asztalra, egy héten belül gyorsított eljárásban megkapná a letöltendőt, és az volna ellene a hivatkozási alap, hogy "elítélt szavára kéne adni?".
Megvannak azok, akiknek az volna a dolguk, hogy bizonyítékokat keressenek, de egy hétvége alatt megbizonyosodtak arról, hogy minden OK, amiben az a meredek, hogy ha tényleg minden OK, arról se lehet két nap alatt biztos kép, de ez a tudat valamiért nem zavarja ezeket a kommunista műszakolókat, csak kiállnak oszt jelentik a jó hírt.
Meg téged sem zavar.
Persze ők ebből élnek, érthető az álláspontjuk.
Remélem a te fejbőröd nem hámlik.

Meridian74 2013.11.29. 10:31:43

@szonár: árnyékra vetődtél kiskomám....! Én nem vagyok balos, messze nem az vagyok. Miért is? Mert mondjuk Jobbik szimpatizáns vagyok? Jah, akkor náci fasiszta kirekesztő vagyok... ahammm.

Hülyegyerek!

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:32:25

@vezér01:

Hát nem véletlen hogy a szocik sem akarják vizsgálni az úgyet.

tobeor 2013.11.29. 10:32:26

@somewhat damaged:
Slusszpoén, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, amit aláírtak, ez Skrabski Fruzsinához, a mandiner ügyeletes fideszidiótájához kapcsolható :)

Meridian74 2013.11.29. 10:33:19

@♔batyu♔: "aki ÁFÁT igényel vissza azt nagyon is leellenőrzik. A probléma az, hogy addigra a cég eltűnik."

Hát pont ez az, amiről a Horváth is beszél. Kösz, hogy igazolod is.

Csató 2013.11.29. 10:34:26

@Vidéki: "A baromfi szerint elégséges általánosságokat pufogtatva rágalmazni?"

Azelmúltnycév et vizsgálók mire jutottak, Selmecziék mire jutottak???
Aszem egy mszp-s van lecsukva, azt is 2010 előtt jegelték.

Ezzel a hozzáállással az mszp-s csalókat is védek, ugye tudod? :))))

Mészáros Laci 2013.11.29. 10:35:23

@Meridian74:

Ha jobbikos vagy akkor nem fasiszta vagy, hanem.érzelmileg visszamaradott.

Kevés kártékonyabb szervezet van.

Vidéki 2013.11.29. 10:36:30

@Meridian74:
Naiv ember lehetsz, ha arra gondolsz, hogy a bosszú nem motiválhatott egy olyan "Horváth nevű "holdkóros" alakot" akit elküldtek a NAV-tól mert csapnivaló munkát végzett.

A bosszú arra ösztönözhette, hogy megrágalmazza a NAV vezetését:, miszerint "a NAV-nál felsőbb utasításra állítottak le vizsgálatokat",

Ha erre nincs bizonyítéka akkor az bizony Horváth részéről durva rágalmazás, bosszúvágytól ösztönözve:.

Összeollózott nagyrészt NAV-os belső oktató anyagokat plagizálva, egy tanulmányt arról, hogy mik vannak és hogy kell vigyázni.

És hol jelentette meg?

Nem ám a Magyar Tudományos Akadémiához fordult, hanem "Levegő Munkacsoporthoz"!

Ez is jellemzi mennyire fajsúlyosak állításai, rágalmai!

Netuddki. 2013.11.29. 10:40:39

Árulja már el valaki, hogy a közismert fidesztrollok miért köpködnek a Horváthra? De úgy általában a fidesz miért köpköd a Horváthra? Ha nincs takargatnivalója a fidesznek? He?

Wave43 2013.11.29. 10:41:52

Szegény faszi. Ezt meg fogják enni. Most mondom mi lesz: megy előzetesbe 4 évre minimum, hogy eltakarítsák a pampogót a választások elott. Természetesen meg fogják vádolni valamivel: meg dugott egy elefántot, vagy hasonló, de a legfideszesebb az lenne, ha azt csinálnák, h a független ügyészség kivizsgálja (ja) az ügyet, megállapítják h gipsz jakabné bt 3 tonna cukrot elffketézett és ennek a faszinak a nyakába varják, h látta a gépén, de konkrétan nem jelentette fel, azaz bűnrészes, hivatali csalás. Aztán h a nép megutálja jobban, lesz majd egy video is hogy nem szedte fel a kutyapiszkot, vagy gyerekkorában meghúzta s Télapó szakállát, azaz kommunista bérenc.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 10:42:15

@Vidéki: 'És hol jelentette meg?

Nem ám a Magyar Tudományos Akadémiához fordult, hanem "Levegő Munkacsoporthoz"!'

Még nem tudtam eldönteni, hogy ilyen ostoba vagy, vagy ennyire sunyi, de hajlok az utóbbira.

Tippeld meg nekem, hogy a zemútnyócévben, de különösen a végén, a koalával kapcsolatos pályázati és nokiás dobozos stiklik miért a hírtévé asztalán landoltak, és miért nem a királyi tévéén, vagy a klub rádióén?
Az én tippem az, hogy aki nyilvánosságra vágyik az éppen regnáló rezsim valamelyik szervezetének gazságai miatt, az olyan helyre fordul, ahol az információt nem visszatartani akarják.
Mondjál nekem más tippet, nem számít, ha izzadságszagú is!

Meridian74 2013.11.29. 10:42:42

@Vidéki: tesóm rendőrként dolgozik. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy meg tudná-e nézni, hogy egy adott gépjármű rendszám gépkocsijának ki a tulaja? Azt mondta, meg tudná nézni, de másnap elővennék és kirúgnák emiatt.

Ugyanez a rendszer a NAV-nál is működik, erről beszélt az illető. De ugyanakkor ezzel szemben előhozakodtak azzal a bullshittel is, hogy hogy-hogy-nem, 60ezer oldalnyi doksit találtak Horváth öltözőszekrényében, amelyhez jogosulatlanul(?) fért hozzá.

Nos, én meg informatikus vagyok. Ha Horváth kilépett, és be akarnám sározni utólagosan, a rendszergazda az accá-hoz hozzáfér, és utólagosan is kreálhatnak egy hétvége alatt annyi kamu logot amennyit csak akarnak. Ehhez csak az kell, hogy valami főmufti egy virtuális pisztolyt nyomjon egy vezető pozícióban lévő szaki informatikus fejéhez, hogy vagy megcsinálod nekünk ezt némi pénzért és hallgatásért cserébe, vagy az életben nem találsz itthon értelmes állást az elkövetkező 10 évben...

Netuddki. 2013.11.29. 10:47:35

@Vidéki: Milyen bosszú B+? Ő mondott fel és nem neki mondtak fel. Amikor 2010-ben a fideszeseket megkereste az "üggyel" már akkor ki kellett volna rúgni ha már akkor rágalmazott. Elmész te a trafikmutyis fideszeddel anyádba! Hazug, közpénzen kampányoló, tolvaj banda! Könnyebb a hazug fideszest utolérni mint a sánta maszopost...

Meridian74 2013.11.29. 10:48:48

@Mészáros Laci: "hanem.érzelmileg visszamaradott."

Bocs, de tévedsz.. nem vagyok érzelmileg visszamaradott, hanem érzelmileg felingerelt vagyok. Hogy értsd miért is: annak okán, amit ebben az országban politikai téren 1990 óta láttam...!

Wave43 2013.11.29. 10:51:00

Mivel tudjuk h a politikában (sem) történik semmi sem véletlenül es az események mindig valaki érdeket szolgálják, érdekes lesz megtudni h hogy hogy most került elő ez a faszi, x eve dugdossak sikeresen, senki sem hallott róla. Nem az a jo valasz h most lett elege és kitálalt...

vantaan 2013.11.29. 10:51:01

@Mészáros Laci: Horváth ugyan úgy fog járni mint anno Pallag László.
Emlékszik még valaki egyáltalán Pallagra. Kiborította az olaj ügyeket az első Orbán kormány idején s láss csodát a Fidesz tönkre vágta!
Orbán csak egy maffia csicska s a NAV is ennek a maffiának a kiszolgálója.
Termény, műtrágya, cukor, liszt, étolaj, sertéshús, elektronikai alkatrész ...... MAFFIA BIZNISZ!

Netuddki. 2013.11.29. 10:51:22

@Meridian74: Szerintem még csak "virtuális pisztoly" se kell. Amennyi agyhalott fidesztroll van a blogokon is tuti van a NAV informatikusok közt olyan amelyik önszorgalomból, ingyen és bérmentve megcsinálja. Mellesleg egy jó informatikus sok mindenről tud mi folyik a cégnél...

Meridian74 2013.11.29. 10:53:30

@Vidéki: "... ...Ez is jellemzi mennyire fajsúlyosak állításai, rágalmai! "

Vidéki. Azon gondolkodj el minden hozzászólásod előtt, hogy hol tart a Fidesz egyetlen egy választási ígérete, amely szerint az előző kormányzati ciklust elszámoltatják és felelőségre vonják azért, hogy az országot szarrá adósították, szétlopták, és ennek érdekében folytatólagosan többször is meghamisították a költségvetési számokat (az EU felé is)?

Na, hol tart ez a folyamat? Azon kívül, hogy köszöni szépen jól érzi magát - és egyesek ebből nagyon szép pénzeket szakítottak (ismét) le...!

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 10:54:32

@Meridian74: Nem kell loggyártással vesződni - ami normálisan működő rendszerben szintén nem is menne nyom nélkül.

Azt kell látni, hogy ma Magyarországon Orbán Viktor nyomoz, ő töri rád az ajtót, ő vádol, és az egészről ő tudósít. Ítélkezne is, de pici eus prücök miatt ezt meg kell osztania néhány bíróval.

Vidéki 2013.11.29. 10:56:51

@♔batyu♔:

Írod: "A véleményem az, hogy a szükséges jogszabályokat több minden miatt nem hozzák meg:
1. Politikailag kínos beismerni, hogy idáig gagyi volt.
2. Olcsóbb a levesről a zsírt leszedegetni, mint állandóan átszűrögetni, ráadásul épp a nagyhalak akadnának fenn. Most kinek kell az, hogy elkezdik komolyan baszogatni pld. a Teszkót, az pedig kivonul, az ellenzék pedig azonnal rárepül, hogy 15.000 ember munka nélkül. "

A szabad madarak akik a rendszerváltás óta 16 évig voltak kormányzati pozícióban és zsarolási potenciáljukkal meghatározták a haladás irányát, az állam elhalását tekintették üdvös célnak.

Hogy milyen messzire sikerült eljutniuk ebben az irányban, azt nagyon jól bemutatja a cikk, amit 2010-ben olvastam, azzal kapcsolatban, hogy Dél Magyarországon egy kisbusz valamennyi utasa közlekedési balesetben meghalt.

Oknyomozó újságírók leplezték le a Szakszervezetek helyett az olyan durva törvénysértéseket is, mint amelyek a "munkaerő kölcsönzés" területén rendszeresek.

Rendkívül jó a cikk volt és rámutatott a vérző sebekre:

Az impotens állam képtelen betartatni saját törvényeit:

1. "Még az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség sem jött rá, hogy az üzem feketemunkásokat alkalmaz."

2. "Rafael a dolgozóknak 400 forintos órabért fizetett, kevesebbet a bruttó minimálbérnél."

3. "Ahhoz, hogy a munkahely a hatóságok szemében fehérnek látszódjon, szükség van még legalább két szereplőre.

Az első a számlás ember, vagyis egy "nullás" vállalkozó, akinek nincs köztartozása, mert cégét frissen, adócsalás céljára alapította."

4. "A számlás embert időnként le kell lecserélni, mert néhány hónapon belül elveszíti adóügyi "ártatlanságát". (A számlás ember többnyire hajléktalan, akivel szemben nem lehet anyagiakat számon kérni)

5. " A kikölcsönzöttek (helyi szóval: a rabszolgák) és a számlás emberek többnyire nem cigányok, a "vállalkozó" viszont roma."

Írta az újság az esettel kapcsolatban, még abban az időben, amikor még a kiválónak mondott Bajnai-Oszkó páros kormányzott!

2013.11.29. 10:58:00

Ebben a NAV-os históriában az a furcsa, hogy a NAV vagy hazudik, vagy sáros és azért takargat dolgokat. Most tegyük félre hogy mit mondott Horváth , a volt NAV-os , aki nem volt nAV-os, csak 12 éven keresztül járt be. Mert vicces gyerek volt és beengedték, megengedték hogy egy számítógépet használjon, majd adtak neki egy széket is hogy odaleülhet.
Sőt volt jogosultsága az adatok hozzáféréséhez is. Sőt annyira nem volt NAV-os hogy még a kiemelt adózók osztályán vizsgálatokat vezetett és koordinált adószakértőket, a párhuzamos vizsgálatoknál.
Akkor kedves NAV , ki is a hülye ? Miért hazudnak ? Kiért hazudnak ? Kinek a szaros dolgait mossák ? Mert hogy beleszartak a ventilátorba, az biztos. Ám ahelyett hogy kikapcsolnák a forgó ventilátort hogy ne legyen mindenki szaros, inkább megpróbálják tovább keverni a szart.
De ha jól tudom, akkor nem csak hogy jelszó , jogosultság is kell az adatok hozzáféréséhez, de még szinek is jelzik, ha jogtalan az adatlekérés, és azonnal jelzi a rendszergazdának, vagy a vezetőnek. De ezek mellett még szinekkel is megvannak jelölve a sumákoló, a nem fizető és a nagy összegekkel tartozó adózók nevei is.
Ha ez igaz--és tételezzük fel hogy igaz, akkor mégsem hazudik a Horváth úr, hanem a NAV vezetői sumákolnak ?! Netán színvakokat alkalmaz a NAV ?
Én ezt tartom valószinűnek, mert van az a pénz, mint tudjuk és látjuk éppen egy bíró esetében. Ha ott van, akkor itt is megvan, csak nem gondolták hogy bukta lesz--narancsos bukta.
Na VIKTOR, ezt kapd ki, lopnak itt mások is nem csak te és a haveri köröd.
Vajon meddig tűröd, hogy ellopják előletek a koncot ? Mikor fognak fejek hullani a NAV-nál?

Aureliano Buendía ezredes 2013.11.29. 10:58:52

Ha igazak a vádak, és ezt is megússzák, ha ezt is eltűri ez a birka nép, akkor nyugodtan hívjuk fel Amerikát, hogy ide tessenek dobni egy atombombát.

Persze reálisan Horváth kap egy trafikot, befogja a száját, és még az unokáim is a fidesz / mszp holttengerben fognak dagonyázni.

Vidéki 2013.11.29. 11:04:06

@Meridian74:

Ezen elgondolkodhatnál, ha akarnál:

A "Levegő Munkacsoportnál" jelent meg a H úgynevezett tanulmánya!

bandinyúl 2013.11.29. 11:07:30

@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Apóca te minden baromságot benyelsz.Egy hét után jöttek rá hogy nem is volt adóellenőr.Na ne hülyéskedj.Írás helyett foglalkozzál a gazdád salakeltávolító berendezés karbantartásával.Legyen mindíg nedves.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:11:26

@Vidéki: Mit akarsz ezzel mondani?

A Levegő Munkacsoport volt az is, ami a legnagyobb csörtéket vívta Demszky ellen a 4-es metró ügyében.
Akkor nem volt vele gond?

vezér01 2013.11.29. 11:11:34

A multik és a "nagyok" mindig is kivételezettek voltak. Emlékeztetek mindenkit a Lex Zwack-ra.
Derék parókás pálinkásunkat tetemes adócsaláson kapta egy adóellenőr,mire az akkori pártunk és kormányunk /és Parlamentünk/ hozott egy visszamenőleges hatályú törvényt Zwack Peti kimosdatására. A kis rőfös-boltost persze elmarasztalták 1 millára,mert bedőlt az Apehes kurvának és megjavított egy zippzárat számla nélkül.

Konzervatív0 2013.11.29. 11:15:02

@kovi1970: azt gondolom valamit félreértessz.
Horváttal nem az a baj hogy kitálalt. Vele az a baj ahogy tette.
Ha tesz egy feljeletést, és a sajtóhoz fordul (hogy el ne sikkadjon) és bizonyitékokkal támasztja alá amit állít akkor még a fideszesek is elvárnák a következményeket.

Ehelyett betol egy aranyköpést a sajtóba hogy itt bizony ezermilliárdos nagyságban csalják az ÁFÁ-t. de ebből semmit nem bizonyít és a feljelentést sem tette meg a NAV ellen.

Egyenlőre úgy nézki ki hogy van egy ember aki farkast kiált, de azt sem tudja megmondani hol látta azt sem hogy mikor és azt sem hogy hogy nézett ki, de mind ezt kampányidőszakban.

Legyen tökös, tessék kinyitni a szép zöld aktát és ha van benne valami akkor annak következményei kell hogy legyenek.
MIért nem nyitja ki? Mert nincs benne semmi.

Azt mondják sokan mert azzal adótitkot sértene. Nos azzal hogy adatokat gyüjtött jogosulatlanul és most mint nem NAV alkalmazott kezeli azokat épp úgy megsérti az adótitkot. Szóval ez nem mentség.

Sokkal inkább az van hogy van valamije amiből talán lehet valamire következtetni de bizonyitani semmit nem tud, és tudja ha nyilvánosságra hozza a semmit a megnevezettek kökeményen elperlik a gatyáját is. Olyanokra gondolok amit a sajtó is lehozott hogy a szlovák cukorexport körül milyen anomáliák vannak. Vélelmezhető az áfa csalás, de senki nem tudja ki, mikor és hogyan csinálja. Lehet nyomoz a NAV az ügyben de most így szépen eltünnek a kft-cskék mert zörög a haraszt. Figyelemfelhivásnak pont jó, csak épp nem a mi figyelmünket hivja fel hanem a csalókét hogy most maradjanak kicsit veszteg.
Egyébként meg az is bolond aki azt hiszi hogy nagy cégek csalják az áfát- Apró minimál összegből összetolt 2 hónapot működőd kft-t sokkal inkább valószinű, azt ember nincs aki visszanyomozza.

high up! 2013.11.29. 11:15:04

@Vidéki:

Te csordatag, hozzám nem kell többes számban szólnod, mivel én nem vagyok egyik párt tenyésztett agyhalottja sem, hanem saját magamat (a VÁLASZTÓT) kepviselem.

És a Hont András idézeteddel meg eteheted a birkamenetelö famíliádat:

„Egy polgári demokráciában a választáson (kevés kivételtől eltekintve) hazájukat szerető demokraták vesznek részt, s indulnak egymás ellenében.
Így is tekintenek egymásra: a másik hazaszeretetét, demokratikus elkötelezettségét nem vonják kétségbe, hanem a vesztes gratulál legyőzőjének, s dolgozik tovább a haza üdvén és az emlékiratain."

Teccik tudni, a fenti kategórák, mint hogy hazaszerető, demokrata, meg az országának az üdvét akaró - nos ezek a kategóriák nem alkalmazhatók se rátok fidiótákra, se az állandó rájsz-babátokra, a ballibsikre.

Aki nemzeti, polgári, európai és értelmes országot akar Magyoro-ból az titeket megvet.

Ja, és választ kellene adnod, hogy ez a lófax álnemzeti, áldemokrata fidesz miért is nem érdekelt egy parlamenti bizottság felállításában?
Na nem kell löknöd a rizsát, akinek vaj van a fején, az természetesen sumákol. Mint ahogy sumákolnak ügynök ügyben. Meg Trafiklopási ügyben. Meg földlopási ügyben. Meg oktatás leépítési ügyben. Meg stb. Hát öcsém, ennyi nemzet rohasztó oligarcha lopáshoz a 120 ezer nettón tengődő panelproliknak a nevüket adni, na erre csak egy kifejezés van:

Orbanescu elvtárs hasznos hülyéi.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:19:54

@vezér01: Te ingyen nem tudsz olvasni, vagy fizetnek érte?
Az egész sztorinak szerves része, hogy NINCS KÜLÖNBSÉG az előző és a jelenlegi rezsim között hozzáállásban (érdekben), vagyis módszerekben sem.

Ez most nem a szokásos, a kedvenc narancs vagy piros játékod. ez narancs ÉS piros.
Elhiszem, hogy zavaró. Nyald körbe háromszor Viktor képét, és helyreáll a lelki békéd.

high up! 2013.11.29. 11:22:21

@Konzervatív0:

Nem gondolod, hogy ha Horáth csak a levegőbe beszél, akkor a fidesz , a Dinkák, meg a maszop nem szart volna be ennyire látványosan élőben egy parlamenti vizsgáló bizottság felállításától?

Ja, és voltak itt bizonyítékok Császár Előd ügyben, meg Postabank ügyben, meg Olaj ügyben, Hagyó ügyben, Demszky ügyben, Sukoó ügyben, meg mindenben. Aztán mire is lehetett menni a törvénye s úttal? Csak bámulni az érintettek 500 négyzetméteres luxus villáját meg stb.

Megsúgom neked, Magyaro-on nincsenek se valódi korrupció ellenes törvények, se mód a nyilvánvalóan inkompetens és pártérdekeket viselő végrehajtó szervek szankcionálására, mert a hatályos törvények úgy vannak megszabva, hogy az oligarcha és támogatói élhetnek és virulhatnak. A 90% proli meg tapsolhat nekik. A saját zsebéből.

Vidéki 2013.11.29. 11:28:32

@Meridian74:

A "Levegő Munkacsoport" hirdethetne ekképpen!

"Légből kapott állításait elharsogunk kelettől-nyugatig!"

"Hozza hozzánk!"

Konzervatív0 2013.11.29. 11:31:00

@high up!: mi köze ennek a parlamenti vizsgálóbizottsághoz?
Ez büncselekmény amit vizionál.
A parlamenti vizsgálóbizottságok eddig mindig olyan politikai álláspontot hoztak ki végkövetkezetésnek amilyen többségű volt az adott bizottság és soha ne birt semmilyen következményel. Politikai szarfürészelés.

Ennyi.

Vidéki 2013.11.29. 11:32:39

@high up!:

Írod. "saját magamat (a VÁLASZTÓT) kepviselem."

Nem érdemled meg a nagybetűt!

Mészáros Laci 2013.11.29. 11:36:29

@Meridian74:

"Hogy értsd miért is: annak okán, amit ebben az országban politikai téren 1990 óta láttam."

A felháborodásodat értem, merthogy én is láttam és engem is felháborít. De a jobbik a problémákra nem VÁLASZT ad, hanem hasznot húz a felháborodásból (zsigeri érzelmekre épít, akárcsak a pornó), azt meg leszarja, hogy még súlyosabb problémákat okoz. Az érzelmi visszamaradottságot nem becsmérlésnek szántam, és elnézést a durva szóhasználatért, csak azt értem alatta, hogy erre a felháborodásra és ezekre az érzelmekre és indulatokra lehetne belsőleg reflektálni, nem pedig rábízni őket egy politikai pártra.

Csordi_72 2013.11.29. 11:38:15

@high up!:
Alátámasztásként:

youtu.be/znj810HwPhc

Miről is beszélnek ......

Mészáros Laci 2013.11.29. 11:40:12

@Vidéki:

"akit elküldtek a NAV-tól mert csapnivaló munkát végzett."

nem küldték el. a navnál kb 20 ezer ember végez csapnivaló munkát, ez nem rendkívüli, a "10% jó munka" minden magyar állami szervezetre jellemző arány.

Meridian74 2013.11.29. 11:44:36

@Vidéki: leszarom hol jelent meg. Megjelent és ez a lényeg. Amúgy meg 2011-ben a fideszhez, azaz hozzátok fordult, és ti is le sem szartátok. Ezen gondolkodj el.

De maradjunk nálad a lényegnél: HOL TART az elszámoltatás, vidéki?

zsg? 2013.11.29. 11:45:26

Eddig az ÁFA ügyig úgy voltam, hogy orbán vezér és a negyven rabló leváltása érdekében nagyon sok mindenre hajlandó vagyok. Ki tudja, mi fog áprilisban a szavazólapon szerepelni, lesz-e bármiféle összefogás (muhaha), vagy csak számos lúzer sorakozik a baloldali logok mellett. De eldöntöttem, még arra is hajlandó vagyok, hogy szélsőséges esetben az MSZP-re szavazzak (miközben kitörölhetetlenek az emlékeim veres jánosról, kókáról, puchról, az autópályázásról, medgyesi balfaszkodásáról, gyurcsányné nfü-zéséről, sorolhatom a végtelenségig). Tudtam előre, hogy az orrom befogása ehhez nem lesz elég, ezt a szargombócot tömőfával kell lenyomni a saját torkomon és utána hónapokig öklendezni fogok. De ezt még mindig a kisebb rossznak tartottam, mint orbán újabb - és a mi utolsó - éveit.

Az ÁFA ügy kapcsán ezt megváltoztatom. Nem vagyok hajlandó az MSZP-t (sem) számításba venni. A végtelen mennyiségű, barokkos nyilatkozat, cirkalmas magyarázatnak csak kettő tiszta és letisztult kivonata van:
1) Ezek (is) benne vannak derékig.
2) Ezek olyan szintű balfaszok, hogy annak körbeírására az összes kortárs író és költő sem elég.

Mindkettő messze túlmutat a siralmason. Én még emlékszem pontosan az olajozásra, a felfuvalkodott maffiózók uralmára. Még voltam olyan tárgyalásom, ahol az asztal két oldalán szigorúan néző emberek kezüket az asztalra fektetett aktatáskán tartva tárgyaltak egymással (én és két köztisztviselő meg pislogtunk, mint hal a szatyorban). Elég volt. Soha többet az ilyen emberekből. És ebbe nyugodtan értse bele magát olajos sanyi bácsi, meg a puch laci bácsi, meg a lajos & Co., és még sokan mások.

digiteye 2013.11.29. 11:47:32

Kár hogy nem lehet "lájkolni" a kommenteket, egy pár nagyon tetszett.
Ami megy, azt nem lehet jogállami vagy demokratikus módszerekkel megoldani. Pofán kell verni mindet és adni nekik határon túli magyar státuszt. Valahol Szibériában. Rezsicsökkentésnek petróleumlámpát és rönkhasogatást tudok elképzelni.
A hátukon.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:47:39

@Meridian74: "Amúgy meg 2011-ben a fideszhez, azaz hozzátok fordult, és ti is le sem szartátok. Ezen gondolkodj el."

Csak úgy történhetett, hogy akihez éppen fordult, az egy szűk hétvége alatt lezongorázta a magánátvilágítását a cégnél, és mivel mindent rendben talált, nyugodtn álomra hajtotta a fejét.
Mást nem tudok elképzelni.

digiteye 2013.11.29. 11:49:41

De mivel valahol Európában vagyunk, könyörgöm, akasszuk fel mindet.

Konzervatív0 2013.11.29. 11:50:39

@Meridian74: Ezt már tegnap is leirtam.
Igen a fideszhez fordult és leszarták. Vélehetően azért mert tudathasadásos a pali és marhaságokat hord össze.
Ha igaz lett volna amit álílt, már rég mellékvágányra tolták volna de egy biztos még az apeh közeléből is eltüntették volna. Ezer módja élett volna az eltüntetésére de még a kommandósok is rátörhették volna az ajtót és adótitok sértésért már akkor le lehetett volna csukni. Vagy bármi.

Nem logikus hogy ott maradt állítólag papirokkal a szerkényében vagy bárhol...

Meridian74 2013.11.29. 11:51:28

@Mészáros Laci: dehogyisnem ad választ a Jobbik, csak ahol lehet szét-offolják, elterelik róla a figyelmet, meg kiforgatják. Lásd Gyöngyösi Márton kettős állampolgársággal kapcsolatos kérését, amiből egy vastag zsidó-listázást kerekítettek.
Egyébként a Jobbiknak annyi ötlete és elképzelése volt 2010-ben, hoyg abból a Fidesz is 30-35-öt átvet és saját maga jól-rosszul megvalósított. Többnyire rosszabb verzióban, mint az eredeti elképzelés.

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:51:58

@digiteye: Hagyd el... a közgép még ma pályázatot nyer kenderkötél és lámpavas előállítására.

Konzervatív0 2013.11.29. 11:54:58

@dr. mesterseges szinezek: 89-ben kellett volna rá uniós támogatás, és az összes volt pártagot meghintáztatni kicsit :) Már késő még horn is elpatkolt...

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:55:02

@Konzervatív0: "Igen a fideszhez fordult és leszarták. Vélehetően azért mert tudathasadásos a pali és marhaságokat hord össze.
Ha igaz lett volna amit álílt, már rég mellékvágányra tolták volna de egy biztos még az apeh közeléből is eltüntették volna."

Szerinted nincs minden navosnak féltucat rokona/ismerőse, aki szívesen beugrana tököt/picsát vakarni, ha éppen üríthető egy hely egy skizofrén és egyébként is a munkáját elvégezni képtelen faszi jóvoltából?

tryclops 2013.11.29. 11:56:41

Jézusom, milyen jogászok dolgozhatnak a NAVnál? Ártatlanság vélelme? Rágalmazás? LOL!
Mi lesz a következő lépés?
A NAV megkeresztelkedik, és feleségül veszi Selmeczi Gabikát?

digiteye 2013.11.29. 11:57:17

@dr. mesterseges szinezek: kapjanak jó nagy rendelést. Jusson mindnek!

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 11:58:56

@Konzervatív0: Ne hülyéskedj! Mit kezdenénk ma Matolcsy és Kövér nélkül!?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.11.29. 12:09:27

Ez az áfacsalás tányleg vastagbőrt igényel. Akkora összhangban tagadja a két régi párt, mintha az olajszőkítésről lenne szó. Érdemes lenne a szlovákokkal közösen kinyomozni a cukorüzletet, de az olaszokkal a borokat is meg lehetne vizsgálni, ott sem volt rendben az export/import az utóbbi években.

dogbakszi 2013.11.29. 12:12:42

Most nem foglalkoznék azzal, hogy ki milyen szinten láthatott bele a NAV-on belül az egyes vizsgálatokba, bár aki kiborította a bilit, az nem revizor (mondá november 28-án a NAV egyik főmuftija, ....bár korábban azt mondták, hogy egy revizor nem láthatja át az ügyeket ilyen szinten, ....és korábban azt is mondták, hogy eddig rendben, megelégedésükre dolgozott, nem volt vele probléma, ....és november 28-án azt is mondá a NAV főmuftija, hogy össze-vissza lemásolgatott anyagokat találtak a felnyitott szekrényben, s abból összeesküvéselméleteket gyártott, s elmaradt a saját munkájával... vagyis úgy hazudoznak a NAV-nál össze-vissza, hogy már az gyanus), hanem a revizorok felett álló kockázatelemző, aki a revizoroktól bármikor kérhetett adatot, s nem kellett "más gépéről belépnie a rendszerbe", s ezen adatokból már rálátása lehetett az ügyekre.
Megnézve Mesterházyékat, s az állásfoglalásaikat akkor az alábbi gondolataim támadnak, ha logikusan gondolkodunk:
- Az MSZP kinyilvánította, hogy a Jobbikkal semmilyen platformon nem szerepel együtt, mert nem ért vele egyet, szemben áll vele.
- De ha a Jobbik éppen egy olyan ügy mellé tette le a garast (valamilyen okból, amit nem kell kielemezni) ami demokratikus ügy , akkor az MSZP, ha szembe helyezkedik a Jobbikkal, vagyis logikailag vizsgálva nem a demokratikus ügy mellett lép fel, akkor az MSZP antidemokratikus lesz? Mert ez következik ebből. Nem kellene az MSZP-nek inkább a lényeges ügyekben a demokratikus irányt támogatnia, függetlenül attól, hogy más, esetleg antidemokratikus párt is támogatja ugyanazt az ügyet, ahelyett, hogy csak az alapvető szembenállást hangoztatva egy demokratikus ügy ellen kiálljon?

Vidéki 2013.11.29. 12:25:07

@Meridian74:

Kérded: "HOL TART az elszámoltatás?"

Ott tart, hogy még sehol sem sikerült feltalálni a sohasem nedvesedő puskaport.

Az EU-ban, a fejlett nyugaton is van adócsalás, ÁFA csalás is.

Az Egyesült Államok hatalmas erőforrásokkal rendelkező ország, képes volt már több, mint 40 éve űrhajósokat küldeni a Holdra, mégis ott is van adócsalás, ott sem szűnt meg örökre a bűnözés!

Itt törvényes eljárási út van. Hiába tudom, vagy gondolom, hogy valahol adócsalás van, ha nem tudom bizonyítani, akkor nem megyek semmire!

Vidéki 2013.11.29. 12:31:30

@tryclops:

Lépj be te a NAV-hoz és ott minden jóra fordul majd!

Te tryclops: olyan ronda lehetsz, mint három Cyklops.

Ha téged meglátna egy rejtőzködő ÁFA csaló, azonnal megtörne és őszinte, részletes, feltáró, beismerő vallomást tenne!

vezér01 2013.11.29. 12:31:55

@dr. mesterseges szinezek: Drága félkegyelmű barátom ! Én a narancsos és vörös mutyik mellé pont egy MDF-es példát hoztam még az antalli szép időkből,bizonyítva,hogy a hatalom változatlan !
A segg és képnyalás élvezetét meghagyom neked.

wonderwolf72 2013.11.29. 12:32:15

@béla a görög: igen, mert most nem a zsidók állnak a láncolat végén, a mézesbödön tulajdonosaiként. menj már bazeg...

Meridian74 2013.11.29. 12:50:33

@Vidéki: félrebeszélsz. Hol tart az elszámoltatás és a felelősségre vonás? Nem az a kérdés hogy miért nincs miért nem lehet, hanem az, hogy hol tart, milyen eredményei vannak?!

Különben is, 2/3-addal ne pampogj arról mit nem lehet megtenni. Hanem arról, hogy mit tettek az ügyben és annak milyen eredményei vannak?

tryclops 2013.11.29. 13:29:08

@Vidéki: LOL Vidéki, unalmas vagy ezzel a ronda Küklopsz szövegeddel, először is kiröhögtem ezt az óvodás szintű kötekedést, meg huszadszorra is kiröhögöm. Mi lesz a következő? Az én bátyám erősebb a te bátyádnál? Valami jobbra nem fussa abból a csöppnyi kis eszedből?

Mészáros Laci 2013.11.29. 13:37:42

@Meridian74:

Nem ad választ. Válaszpótlékot ad esetleg, vagy szőnyeg alá söpör. Indulatokat elégít ki.
De higgy benne, ezen én úgysem tudok változtatni.

Vidéki 2013.11.29. 13:57:43

@Meridian74:

Írod: "Különben is, 2/3-addal ne pampogj arról mit nem lehet megtenni. Hanem arról, hogy mit tettek az ügyben és annak milyen eredményei vannak?"

Te meg ne pampogj a 2/3-ról, mert az sem tesz mindenhatóvá, ahogyan az USA hatóságainak sem sikerült elérni a tökélyt, noha óriási erőforrásokkal rendelkeznek.

Lehet, hogy nincsen tökéletesen jó adóhatóság, vagy abszolút tökéletes kormányzás, de mint a sportban is tapasztaljuk, vannak jobb, vagy rosszabb teljesítményre képes atléták.

A magasugrásban is tapasztaljuk, hogy vannak atléták, akik képesek átugrani a két méter magasra helyezett lécet, míg mások csak átsétálni képesek alatta.

Nem vagyok adószakértő, de Vámosi Nagy Szabolcsot kiváló szakértőnek tartom!

Kérdezd meg őt, hogy az új kormányzás alatt javult e a NAV eredményessége?

Szerintem javulhatott:

Olyan normális adószakértő nincsen a világon, aki azt állítaná, hogy civilizált államokban a tökéletességet, amit ti számon kértek a magyarországi NAV-on, sikerült elérni.

Egy ilyen ország lehet a világon, Burkina Faso: Ott keresgéld a tökéletes NAV-ot.

Az önteltség, önfényezés maximuma itt a Földön Burkina Fasoban tapasztalható

Burkina Faso (röviden Burkina, korábban Felső-Volta) nyugat-afrikai állam. Nevének jelentése moré és dioula nyelveken:

"A becsületes emberek országa."

Cinkes 2013.11.29. 13:58:28

mivel ennek a kibebaszott országnak soha nem lesznek olyan vezetői akik az adófizetők érdekeit néznék, és az adófizetők jelentős része ahhoz is hülye, hogy felismerje az ő érdeke is, hogy ne lopják ki a zsebéből a pénzt, vagy egyáltalán az összefogást is ellehetetleníti az ostobaságuk, én arra fogok törekedni, hogy minél több adót elcsaljak. szóval szopjatok le, én senkinek a hülyeségét nem akarom tovább finanszírozni.

Vidéki 2013.11.29. 14:13:04

@tryclops:

Írod: "unalmas vagy ezzel a ronda Küklopsz szövegeddel"

De nem én tehetek róla, hogy te ilyen nevet választottál, ami azonnal a görög mitológiát juttatja eszembe:

Az első küklópszok Gaia és Uranosz gyermekei voltak. Csúf óriások voltak mindannyian homlokuk közepén egyetlen kerek szemmel.

Amikor megszülettek, apjuk Uranosz többi gyermekével együtt a Tartaroszba vetette őket, mert csúfságukat nem bírta elviselni.

tryclops 2013.11.29. 14:16:15

@Vidéki: Alzheimeres vagy? Most copypasteled be harmadszorra.

Vidéki 2013.11.29. 14:20:57

@tryclops:

Erről egy Móricka vicc jut eszembe:

Móricka hazajön az iskolából é megkérdezi apját:

Apa, tényleg a majomtól származunk?

Mire az apa:

Lehet,hogy te igen, de én nem!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2013.11.29. 14:53:01

@Vidéki:
"Olyan normális adószakértő nincsen a világon, aki azt állítaná, hogy civilizált államokban a tökéletességet, amit ti számon kértek a magyarországi NAV-on, sikerült elérni."

Ki a tököm kéri számon a tökéletességet????!!

Azt kérjük számon, hogy egy ilyen ügy kipattanásánál a NAV-vezetés ne egy hétvége alatt folytassa le a belső vizsgálatot, és állapítsa meg, hogy ja, egyébként náluk aztán minden olyan állati jó, amilyen jó csak lehet! Pont ők hazudják a képünkbe a tökéletességet, ami a fentiek szerint szerinted sem igaz!

Meg egyébként a poszt még mindig Mesterházy töketlenkedéséről szól a NAV-ügyben, esetleg arról is írhatnál valamit, ahelyett, hogy a saját tévképzeteidet próbálod ránk kivetíteni.

jogalany 2013.11.29. 14:59:49

Amit Horváth és a másik NAV dolgozó állít, hogy a vezetés tudott róla, sőt már egy cég is ezt pedzegeti, nos erről a vezetés az országé és a NAV is biztosan tudott.
A két váltópártosságra utazó politikai konglomerátum sáros a dologban, és kenik a dolgot el.
Ugyanehhez hasonló a Lottó csalás lehetősége is, a nagy nyeremények célzott személyekhez kerülése, az adatbázis belső kezelése miatt megvan minden ahhoz, hogy a heti sokmillió játékos be lehessen csapni. Azt hiszik nyerhetnek, pedig dehogy, nem az Ő nevük van kijelölve.
Aki a kicsi pár milliárdos csalásért nem kiabál a soknál se ugráljon, mert nincs kis lopás, csalás, csak lopás és csalás van.
Ahol a 170 + mennyivel ütköző Szlovák csajszi négy emberért hat évet kap és hazaengedik a jakuzis lakásába, ugyanez amerikában 140 évet ért kisebb karambolnál.
Itt a velejéig romlott a teljes államaparátus, a bürokrácia.

Macropus Rufus 2013.11.29. 15:43:58

nem értek a joghoz csak immel-ámmal, de rágalmazni nem csak természetes személyt lehet?
A hírekből az jönn át, hogy 1x adóellenőrként tetszelget, holott ezt a NAV-on és 1-2 politkiuson kíváűl senki nem állította, még Horváth sem. Aztán kikderűlt, hogy kockázat elemző volt, de 1x azt mondják, hogy szarúl végezte a munkáját, ua. késöbb elismerik, hogy az ő álltala előkészített anyagokat használják a mai napig. Akkor most mi is van?

2 nap alatt átvilágítanap egy 28ezer főt foglalkoztató céget, és kiderűlt, hogy nem történt semmi érdemleges. Aztán meg a vizsgálat után - ami nem derített ki semmi külcsönös - benyögi valaki, hogy ennek a Horváthnak a páncéljában 60ezer oldalnyi adatot találtak.
1) akkor milyen vizsgálat is volt az ami nem talált semmit? Valószínűleg semmilyen vizsgálat nem volt. 2 nap alatt lehetetlen bármit is megtlalálni egy egkora cégnél.
2) 60ezer kinyomtatott oldal az 120 csomag papírnak felel meg. Ez nem fér be a mackóba. Ha meg pendrivon van akkor meg ahhoz egy egész páncél kellett nem?

Az is érdekes, hogy akik szerint a Horváth kamuzik, azok abba kapaszkodnak, hogy mivel az (egyik verzió szerint) nem volt adóellenőr ezért nem lehet infója semmi ilyenről. Hát ez igazán ütős érv. És érdekes módon ők is védik a mudénrt, mindha kötelező lenne.

Szerintem a Horváth talált valamit. De nem lesz sokáig boldog vele. Nála komolyabb embereket is eltettek már az útból. Ott van mindjárt az olajszőkítés. Persze, az egész balhét 1db család, a Nógrádi család csinálta. Hihető nem. Vagy ott a a Papa akit szintén félretettek. Vagy ott az a fiatal nyomozó srác aki azért volt korruprt mert 1-2db sütit elfogatott. Sütét bazmeg! Sütit.

Mi közös mindegyikben? Egyik párt sem feszegeti a dolgot. Pedig ezekkel - amennyiben nincsenek benne - simán ki lehetne csinálni a másikat. De nem kapargadják, mert nyakig benne van mindenki. Horváth is ebbe a sorba fog beletartozni.

Az okok közt azt látom, hogy míg egy tisztességes maffia a gazdasági életből szivárog be a politika világába, addíg nálunk a poltikában alakúlt ki egyfajta maffia és az épűlt be szépen a gazdasági életbe. Egy ilyet kiírtani - szerintem - lehetetlen. Ezt - szerintem - törvényes eszközökkel szinte egyáltalán nem lehet kiiktatni. Ők hozzák a törvényeket. Amivel tegnap még elkaphattam volna a töküket, az mára már nincs meg (visszamenőlegesen veszti érvényét, tehát még véletlenűl sem lehet az alapján elkapni őket)

dr. mesterséges színezék 2013.11.29. 18:03:38

@Macropus Rufus: "Akkor most mi is van?"

Pánik, és amiatt kapkodó kommunikáció (lásd még: hadova).

Utoljára akkor lehetett látni igyen amatőr keresztbehantázást, amikor az MSZP-nek óránként volt egy végleges jelöltje Fletó utódának: minden pártfunkcinak más.

cutcopy 2013.11.29. 19:16:43

"selejtet nem cserélünk selejtre"

Azért kíváncsi lennék zero igazából kit tart pengének, hogy egy jót röhöghessek rajta..

Mr. Közbiztonság Szilárd 2013.11.29. 19:27:26

@Transylvanianmixedgrill:
Legkevésbé megosztóbb?
Tanulj meg magyarul, ökör.

Arivistus 2013.11.29. 19:28:28

De most ti mit csinálnátok Mesterházy helyében? Kiállnátok és őszintén elmondanátok, hogy "Kedves választópolgárok, a Fidesz-MSZP együttműködés miatt gáncsolom a NAV-botrány kivizsgálását." Na ez az amit nem fog csinálni.

Egyébként meg a Fidesz mennyivel jobban csinálja, ők nem mondtak bele a világba egy nyilvánvaló hazugságot, egyszerűen csak csöndbe maradtak. És őket mintha eel is felejtette volna a nép. Pedig a Fidesz-MSZP 70:30 rendszer értelmében a 70%-ot a hatalmon lévő párt kapja ami most a Fidesz, tehát sárosabbak az MSZP-nél.

dobzse.laci 2013.11.29. 19:46:07

".. az ezer négyzetméteres villában élő Boldvai László,..."
Aki ott a luxusalsógatyáját letolva szarik a luxusvécéjébe, utána a luxusseggét törli ki luxusklotyópapírral.
Te Zero, biztos, hogy fidesz-cöfös szintre kell lemenni?
Legalább minket nézzél már kevésbé hülyének, mint a birkamenetet!
Utáljuk mi enélkül is, csak épp nem ezért.

Meridian74 2013.11.29. 19:57:02

@Vidéki: "Te meg ne pampogj a 2/3-ról, mert az sem tesz mindenhatóvá, ahogyan az USA hatóságainak sem sikerült elérni a tökélyt, noha óriási erőforrásokkal rendelkeznek. "

ROFLMAO!

Ezt komolyan mondod?
Akkor hogy kerülhetett a BKK élére egy 24éves ficsur? Hogy lehet nemzeti Fejlesztési Miniszter olyan személy akinek egy sima érettségije van? Egyáltalán ebben az esetben minek az olyan főiskola/egyetem, hogy "Államigazgatási Főiskola" vagy olyan szakirány közgázos egyetemeken, hoyg államigazgatási szak? Minek, hisz elég egy 2/3-os törvényt felülbírálni 2/3-addal, oszt lehet, csókolom.

Ezt hosszasan lehetne még sorolni, de inkább nem, nem ide tartozik, hanem az tartozik ide Vidéki, hoyg megintterelesz, mellébeszélsz.

De a kérdés adott - csak neked: mi van a beígért elszámoltatással és felelősségrevonással? Az ügynökaktákat is elsumálkoljátok, pedig abba sem az EU sem az USA-nak sem pedig Izrael nem kukorékolt volna bele.

Nem mellesleg Al Caponét is adócsalásért sittelték le (az USA-ban), nem pedig szervezetten elkövetett gyilkosságokért, ha esteleg nem rémlene.

Meridian74 2013.11.29. 19:59:43

@Vidéki: "Te tryclops: olyan ronda lehetsz, mint három Cyklops"

Na, de mivan a fidesz ígéretével, az elszámoltatással és felelősségrevonással?

Meridian74 2013.11.29. 20:02:18

@Vidéki: "Te tryclops: olyan ronda lehetsz, mint három Cyklops"

Na, de mivan a fidesz ígéretével, az elszámoltatással és felelősségrevonással?

Vidéki 2013.11.29. 21:33:11

@Meridian74:

1. Kérded: "hogy kerülhetett a BKK élére egy 24éves ficsur?

Napoleon sem volt idősebb, mikor dandártábornokká nevezték ki.

2. Kérded: "Hogy lehet nemzeti Fejlesztési Miniszter olyan személy akinek egy sima érettségije van?"
Napoleon 16 éves korában fejezte be a katonai iskolát és azonnal hadnaggyá (egyes források szerint alhadnaggyá) nevezték ki.

Miért vagy te ennyire ellenséges tehetséges fiatalokkal szemben?

Counter · http://goo.gl/EXkKH9 2013.11.29. 21:35:31

@Vidéki: 5000 karakterbe nem fér bele elég roflmao annak kifejezéséhez, amit ez okozott.

Meridian74 2013.11.29. 21:59:39

@Vidéki: össze sem vethető ezzel az amiket összehordasz. De mi a helyzet az elszámoltatással? A felelősségrevonással? A fidesz egyetlen egy konkrét 2010-es választási kampányígéretével? Ennyi? Még ez sem megy...? 2/3-dal?

putris72 2013.11.29. 22:08:42

@tobeor: Hát valószínűleg tükörbe néztél és magadra gondoltál amikor ezeket írtad rólam!Tudod,az Áfa csalások,már 1990 évek eleje óta mennek!Szóval nagyon nem mostani úgy!De csak lökd a szöveged ha megnyugtat!A rezsicsökkentéssel nincs semmi bajom!A családomnak ép sokat jelentett!Magyarországon monopol helyzetben van pár cég,nincs választási lehetőséged!Az eu többi országában nem ez van,csak gáz,vagy villany szolgáltatóból kb 15-20 közzel választhatsz!Beszopni meg csak te szoptad be ,mert kettőnk közül téged csak az zavar ha a Fidesz!Engem meg az egész!A különbség kettőnk közt annyi,hogy én intelligensebb vagyok,hát te meg nem nagyon!Szóval nyugodtan szidhatsz,hisz gondolkodni nem szoktál!!Az nem az erősséged!Na pá demokrata!!!

jogalany 2013.11.30. 05:07:42

@Vidéki:
Napoleon szabad kőműves volt, ezért voltak mögötte akik megmondták neki mikor mit tegyen. Orbán is ezt teszi. A rokona Vitézi David meg egyik meleg klubból kijön és átszervezi a busz sávokat, amiből aztán nagy dugó lesz. Mert Ő szereti a dúgót.
A nép nem szereti a dugót és Vitézit sem. Rokonként megengedheti magának, hogy az adófizetők pénzéből évi tíz milliárdot a saját hülyeségére költsön.
Némethné, meg már nem egy mai kislány, a 6.X körül. Szolgai módon teljesíti a fönök minden akaratát. Ehhez ért. Tudod, lehet valaki diploma nélkül is egy zseni, de okos nem igen, ha meg zseni, miért is nincs neki diplomája? vagy talán mégsem zseni?

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.11.30. 06:12:28

@Kandeláber:

de bezzeg a jobbik, amelyik ugyan a fidesz seggéből bújt, de á, mégse.

a helyedben jobban körülnéznék, hova ülök a buszon, mindenütt cionista ügynökök vesznek körül.

mavo · http://polmavo.blog.hu 2013.11.30. 06:15:30

@jogalany:

"Napoleon szabad kőműves volt, ezért voltak mögötte akik megmondták neki mikor mit tegyen."

ostoba napóleon bele is bukott. sebaj, legközelebb majd a raszolga kőművesekre hallgat.

Vidéki 2013.11.30. 07:37:24

@jogalany:

Nagyon elkalandoztál: "Napoleon szabad kőműves volt,"

Gondolj inkább igazi kőművesekre:

Makszimenkó, szovjet szahanovista kőműves, aki 30 normális kőműves munkáját volt képes egyedül elvégezni, Magyarországon is járt és itt is elterjesztette a Makszimenkó-féle gyorsfalazási módszert.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2013.11.30. 10:58:45

Bocsi zero!
Posztod 4. sorában megadott link nekem nem működik. A 4. sort és a linket alább megadom.

Nézzük meg, hogy mennyi volt az állam áfabevétele 2012-ben:
www.kormany.hu/download/d/f5/c0000/2012decemberi-eves-moni_v%C3%A9gs%C5%91.p

A hiba az én "készülékemben" van?

Bee-zony 2013.11.30. 19:05:37

@rdos: A link rossz, viszont ha a link végéhez írod a df betűket, akkor megvan a pdf fájl.

Bee-zony 2013.11.30. 19:35:26

Már kezdődik a ki(meg- szájba-)magyarázás: nem áfacsalás az, hanem áfarés.
A rendszerré szervezett abnormitás újratöltve – viszont Rákosi óta változás van, az, hogy hazánk nem bástya, hanem erős rés a béke frontján.
Milyen messze van még a következő (ellen)forradalom?
Addig is:
„Rohadunk, csak csendben rohadunk”
444.hu/2013/11/24/nem/

Az ostoba többségnek a MaSZoP - FizeSS váltópárt kell, megszavazták, megkapták. A probléma a kisebbség részéről van, akiknek nem ez kell, nem szavazták meg, és nem azt kapták, amit szeretnének. Viszont a demokrácia, és a pars pro toto (a rész uralkodik az egész felett) elve nem sérült. Ez a demo(csok)krácia; minden ország társadalmának harang alakú Gauss-görbéje van, és aki a 100-as átlag IQ-jú szavazói többséget meg tudja fogni, horogra akasztani, elhitetni, az nyeri a választást, és ilyen egyedekkel ez a rendszer ennyi tud. Ilyen Magyarország átlaga, korrupt és kriminális.
Szodoma és Gomora, avagy a hitvány többség uralma – ezen évezredek óta fennálló probléma esete van. El lehet menni, csinálj forradalmat, cseréld le a régi rendszert, kb. ez a probléma-megoldási választék, és ezek hiányában továbbra is marad az, ami most van, a feudális hierarchiájú, hűbérúri Fidesz (fides = hűség) és a „különös anyagból gyúrt” (vö. szar) Kádár népe MSZP.
Hogy ne ez legyen, hanem az erkölcsileg és szellemileg legjobbak uralma, az a különleges eset, ami csak úgy magától, spontán nem is valósul meg. Hogy valósulhatna meg, amikor Magyarországon 100 emberből kb. 1-2 van, aki nem szabotál el egy minőségi rendszert, hanem az korrekten működik általa. Ezzel szemben, aki fehérgalléros bűnszervezetet akar létrehozni, pl. párt címszó alatt, az a többségből, 90-valahány emberből építkezhet. Világos, hogy a kisebbségben lévő valóban jók uralma a különleges eset, és hogy ehhez nagyon válogatós, erkölcsi és szellemi szintre és tehetségre alaposan szűrő minőségi ideológia és rendszer kell (ami nyilván kap valami pejoratív címkét a tömeget szédítő demokratikus szélhámosoktól).
A probléma az, hogy valójában a jelenlegi rendszer a szavazó többségnek megfelel, mert ha nem felelne meg, akkor nem szavaznának rájuk, és így vagy úgy fellázadnának. A magyar(országi) szavazó többségnek megfelel a csendes rothadás, a hanyatlás, pusztulás, és végső soron a kihalás, úgyhogy itt értelmes és sorsfordító dolgok csak a kisebbségtől várhatók – és ha tőlük sem, akkor külső erőktől, vagy senkitől. Tehát innentől a cselekvés felelőssége és szükségessége már a kisebbségé: változtatni országon belül csak ők tudnak, kisebbségi helyzetből, ami nehéz, de nem lehetetlen. Tipikus, hogy egy kisebbségtől ered a változás, a sorsfordító momentum.
Szodoma és Gomora esetről lévén szó, a csendes rothadás végül gyors szakaszra vált – először erkölcsi romlás, aztán tűz és összeomlás – de lesznek túlélők, az elszakadók, a másik világnézeti irány, és új élet sarjad a romokon, mint az erdőnél tűzvész után.
Itt két lényeg van, az egyik hogy az elkorhadókra nem kell hagyatkozni, ők szavakkal nem változtathatók meg, ahogy nem lehet szavakkal faragni egy kősziklát, és végigjárják a pusztuláshoz vezető útjukat; a másik, hogy a nem ilyenekkel kell foglalkozni, a túlélésükkel, és a valóban jó rendszerrel.

Bee-zony 2013.12.01. 04:29:56

A Fideszt le kellene váltani, de ha selejtet nem cserélünk selejtre, akkor nincs kikre. Magyarország a selejt csapdájában.

jogalany 2013.12.01. 09:55:47

@Meridian74:
Már Horváth Csaba főpolgármesteri ajánlkozásával kapcsolatban megírtam, hogy 2 cége is fidesszel karöltve üzletelt ezerrel.
Ez érvényes a fideszre is, sokan az MSzP-sekkel együtt alapítottak céget, természetesen állami munkára, és gazdagodnak ezekből.
Ezért a fidesz sem tudja saját tagsága érdekeinek veszélyeztetése nélkül elkapni a más pártú csalók frakkját.

jogalany 2013.12.01. 10:04:49

@Bee-zony:
Okos amit írsz, és a történelemből nem ismeretlen. Már Lenin megírta, a forradalom szükséges összetevőit, és bár részükről ez csupán puccs volt, a lényegen nem változtatott.
Csakhogy azóta a hatalom élvezői is okosodtak, és a régi módszert tudják hárítani. Lásd 1967-ben már mily jól ment Che karanténban tartása és likvidálása.

Bee-zony 2013.12.01. 18:04:09

@jogalany: Az eltelt idő alatt mindenki már valamivel többet tud, legalább a felhalmozódott tapasztalatok arányában.
Hogy Che Guevarát, a szocialista forradalmár gerillaharcost, és a zsidók kedvencét Bolíviában elkapták és kivégezték (ahol Rózsa-Flores Eduardót is, és ahol Tóásó Előd börtönben ücsörög, megtanulva, hogy ott nem működik a szájhősködés, mert néhány rendszerellenes mondat után már lőnek), az egy dolog, ő belevágott a teljesen bizonytalanba, és közben eljutott az univerzális érvényű felismerésig: „Nem lehet felszabadítani egy országot, ha az nem hajlandó ezért küzdeni.” Ezután kellett volna neki sürgősen abbahagyni, de ő tovább forszírozta azt, amiről elvileg már tudta, hogy nem megy.
Ennél nagyobb baj az, hogy Magyarországon az összes lázadás, felkelés, forradalom megbukott; aztán egy idő után azok is eltűntek a színről, akik ellen fellázadtak, és mégsem lett jó, mert megintcsak a salak került felülre, ami megintcsak ok a lázadásra, amit megintcsak levernének, és megintcsak gyarapodna a bukott forradalmak emléknapjainak száma… Úgyhogy ez nem jó megközelítés, ez nem jó módszer.
Ehelyett gyűjtsük össze az erkölcsi és szellemi valódi elitet, alapítsunk társadalmi szervezetet, pártot. Ha megszavazza a többség, jó. Ha nem szavazza meg, úgy is jó, akkor arivödörcsi, a kivándorlás következik, a többségiek pedig belefulladnak a saját szarukba, hanyatlanak, pusztulnak és kihalnak. Az pedig elvárás, hogy a kisebbség viszont fejlődjön máshol.
Ha Koppányék a polgárháború helyett elindultak volna északra, és eljutnak a gyéren lakott Skandináviáig, és ott élnek, akkor most ők lennének a jó magyarok, ha van ennyi eszük. Most hogy megint van ok a polgárháborúra, akik polgárháborúznának, inkább vándoroljanak ki. „Itt hagyom a tanyátokat, basszátok meg…” Még mindig érvényes ez az opció, bár kedvezőtlenebb körülmények között, mint az akkori volt, de megvan a szabad letelepedés az EU-ban, élni kell vele.
A papírforma az, hogy a Fidesz-KDNP megint megnyeri a választást, pedig tudott, hogy bűn rossz, akárcsak a többiek, úgyhogy ezzel adott az ok a lázadásra. A változatosság, és az értelmesebb cselekvés kedvéért, akik polgárháborúznának itt, viszont békében tudnak élni máshol, azok vándoroljanak ki, és a probléma ezzel a részükről meg van oldva, mindenki önként marad életben, illetve önként hal ki, és az erőszakos halál helyett saját döntés van, hogy ki melyik utat választja és járja.
Mérlegelni kell, hogy az adott körülmények között melyik lehetőség a legkevésbé rossz. ’56-ban be voltak zárva az emberek az országba, és nem mondhatták, hogy a felkelés helyett vándoroljunk ki. A kivándorlás lehetősége csak a felkelés által valósult meg, úgyhogy előtte annak meg kellett lenni. Most viszont nem szükséges feltétele a kivándorlásnak a felkelés. A többség pedig már most is annyira kontraszelektált, mint a született dodók, akiket felzabálnak a disznók, oszt’ jónapot, megint egy kihalás. A jobbik rész viszont tovább él, sőt, a hazátlanság nagyon inspiráló tud lenni életképességileg, mert nem hagy elkényelmesedni.

Pagnar 2013.12.02. 00:47:08

@high up!: "a vagyoni helyzetem alapján a Hotel Hiltonba kellene járnom."

Hahahahahahhahahahahahaha

Csoro, kis himzett tarisznyas, liberalis takonypoc vagy te.

jogalany 2013.12.03. 15:56:12

@Bee-zony:
A választás lehetősége, a választhatóság lehetősége, de egyáltalán a döntés szabadsága, maga a szabadság fogalma, annak idealizált meghatározása - ahány filozófiai irányzat van annyi féle.
Vagyis a lehetőségek felvázolása, még nem szabad döntés lehetősége, és pláne nem indoka.
Az érv hasonlit ahhoz, ha rossz az adás, nem tetszik, mert sérti a hazádat, nemedet, társadalmi csoportodAt - akkor kapcsoilj át, vagy kapcsold ki.

ZorPrime 2013.12.05. 12:06:51

@Vidéki: Jézusúristen. Napóleon...tetszett hallani már rátermettségről és alkalmasságról? Ő nem a jó helyre születés útján került oda, ahová.

Bee-zony 2013.12.05. 21:32:29

@jogalany: Egyrészt, ahogy Szalacsi Sándor mondaná: kérem, kapcsolja ki. (A vízbül veszi ki a zokszigént, teccik érteni?), másrészt gyorsan túl kell jutni az elemző fázison, mert működő gyakorlati megoldások kellenek: probléma van, mit tegyünk, miért, mivel, mikor, hogyan, mennyien, mekkora skálán? Ennek a kidolgozása és megvalósítása is bőven időigényes...

süti beállítások módosítása