Skip to content


       Szűrés lista

Kegyelmet Dugónak!

Emlékeztek még Dugóra? Tudjátok Ő az rossz csillag alatt született, többszörösen hátrányos helyzetű családapa, aki önhibáján kívül már néhányszor szembekerült a törvénnyel (a poszt erre). Ugye arról nem tehet, hogy mostani felesége még gyermekkorú volt, mikor első gyermeke fogant, hisz a mai fiatalok olyan hamar érnek, és egy 13 éves is kinéz vagy 20-nak. Ahogy Shannon Hammilton mondta anno a Mallrattsben: Maguk is megdugták volna. Biza, A fiatal lányok letagadják a korukat, egy ereje teljében lévő fiatalembernek viszont szüksége van arra, hogy ápolgassa a libidóját nap mint nap. Roppant kényes egyensúly ez, szegény Dugó is leszédült a pallóról; mondhatni megbotlott -egyetlen egyszer-, de ennek következtében a bíróság elítélte kiskorú megrontásáért. Jól tudjuk mind, a börtön pokol lehet egy fiatalnak, és szinte mindenki megtörik odabent, de Ő kitartott. Éltette szerelme, ki az Ő gyermekét hordozta a szíve alatt. Dugó erős volt, végigcsinálta, kiszabadult, jó keresztény módjára visszament szerelméhez és feleségül vette. Szerelmüket áldás kísérte és az asszony hamarosan életet adott a második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik kis dugónak is.

Azonban elkezdtek gyülekezni a felhők felettük: Dugó, erkölcsi bizonyítvány híján nem talált csak rosszul fizető, alkalmi, fekete munkákat és ebből próbálta fenntartani családját. Nagyon nehezen ment. Minden este fáradtan érkezett haza ahol 6 gyerek ugrált az ölébe és szívta a maradék energiáját is. Nem volt választása! Le kellett kötnie a gyermekek figyelmét, hogy nyugodtan pihenhessen két műszak között. Arra gondolt vesz egy TV-t. Valami legolcsóbb kisképernyősek, két színnel, hogy a lurkók nézhessék legalább a matinét. Egy összegben kifizetni azonban még ezt sem tudta így próbált részletfizetést kérni. Bejelentett munka híján  azonban nem kapott. Sajnos nem csodálkozunk, mind tudjuk, hogy a bankok csak a saját hasznukkal törődnek. Nem volt választása: Dugó munkáltatói igazolást hamisított. Rendes, törvényfélő ember lévén szerencsétlenségére nem volt jártas a közokirat hamisításban és megbukott a papírral.

























Dugót újra elítélték, azonban a bíró érezhette azt sajnálatot és megértést, amit Ti most, és kegyeletet gyakorolt. Az ítélet hat hónap, két évre felfüggesztve volt. Az Apa hazamehetett a szeretteihez. Sajnos a faluban viszont nagyon kevés munka akadt egy többszörösen büntetett férfinak, így a család keresete annyira lecsökkent, hogy nem tudták fizetni már a villanyszámlát sem. Az áramszolgáltató nem nézett semmit, hanem vérszomjas, pénzéhes multi módjára kikapcsolta Dugóék kis vityillójában az áramot. Fény nélkül azonban emberfia nem élhet, a gyerekeknek olvasni, tanulni kell. A családfőnek nem volt választása: rácsatlakozott egy külső szekrényre és áramot lopott. De Ő tényleg rossz csillagzat alatt született, lebukott újra és ezúttal egy szívtelen bírót kapott, ki elítélte 2 évre.

Dugó és ügyvédje végső elkeseredésében levelet írt a Köztársasági elnöknek (Sójom Lászlónak) és kegyelmet kért. Most várják a választ. Ha remek a képzelőerőnk, el tudjuk képzelni az Elnök Úr képét, amikor kinyitja a borítékot és kiesik ez a valami:































Szerencsére van egy kereskedelmi adó, a TV2 mely átérezte Dugó helyzetét, és egy rövid riportal próbált nyomást gyakorolni Sólyom Lászlóra. Kérjük Elnök Úr, Kegyelmet Dugónak!

 

Címkék: közélet pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr96865148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kopaszfarkas 2009.01.08. 14:44:39

Az ügyvédje milyen lehet?
(Dugóul: az ügyvégye mijen lehet)

mind2 (törölt) 2009.01.08. 14:46:14

" ÁLAMLOPÁSÉR+ " kiszabott büntetés alatt felkopik az ÁLUK. Azér lopok áramot, mer nem volt áramom. Azér lopok biciklit, mer nem volt biciklim. Azér lopják az adómat, mer nincs az ÁLAMnak pénze. És azér vannak ijenek, mer hülyének vagyok nézve.

broafka 2009.01.08. 14:47:37

@Dexter Morgan78: nem a földeken, hanem a földekről, és gondolom lopni kellett :)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.08. 14:48:16

Aham, kurvajó és a bánáti bazsarózsákkal mi lesz?

rolika 2009.01.08. 14:48:38

@Dexter Morgan78: "az apukájának segített a földeken"

most köptem a kávét a monitorra :-DDD

Nanehogymá 2009.01.08. 14:53:14

Szerintem Sólyom bácsi megadja neki a kegyelmet.
Elvégre is: a távoltartási törvényről is azt mondta, hogy nagyon korlátozná az emberi szabadságjogokat……
És ha köztársasági engedéllyel agyon lehet verni a feleségedet, akkor a lopás-csalás már nem is bűn! Sőt követendő példa!
Ügye Laci-bácsi ???

Védett fogyasztók, kapjátok a gázt ingyen, de ne a kazánotokba!

Mertcsak 2009.01.08. 14:56:15

@Seduxen:

Hát ez a "J" bötü lenne a legnagyobb porléma velük!:)

Amúgy meg védett fogyasztó nem?
Kár,hogy védve volt az áramütéstől is.

Már el is határolódtam!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 14:56:45

Szegény ártatlan cigus. Kegyelmet minden bűnözőnek most, úgyis túlzsúfoltak a börtönök.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.08. 14:56:45

@Nanehogymá:

Baszki, ha mégegyszer valaki ezel a dumával, jön hogy Sólyom szerint lehet verni a házastársadat... ennyire nem lehetnek az emberek korlátoltak, hogy beveszik ezt a dumát! Elolvastad a köztársasági elnök indoklását, a törvénytervezet elutasításával kapcsolatban? Vagy csak a népszabit nézted? A k.rva életbe már!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 14:56:49

Egyre szánalmasabb ez a TV2. Egy stábtag sem volt, aki szólt volna Kabódi Csabának, hogy vegye már föl rendesen a zakóját? Végig be volt hajtva a hajtókája.
Amúgy én is szívesen megnézném azt a "közokiratot", amit összehozott Dugó úr.;-)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 14:56:53

Dexter Morgan78: húú, elég paradox a felvetésed.
1: Feltételezzük, hogy ismeri az apját (adabszurdum: az anyja is tudja, hogy ki volt az "elkövető")
2: Apja dolgozik a "földeken". (reméljük nem a másén)
3: Ő is hajlandó fizikai munkát végezni (leszámítva a kézilabdacsapat "elkészítését"...)

Nanehogymá 2009.01.08. 15:00:38

@VonPerez: Ne kapd fel a vizet!
Nem kedvelem az öreget. Nekem nem tud jót tenni....

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.01.08. 15:01:28

Ezt a riportert hogy hívják? Az egy dolog hogy a végén majd elsírja magát hogy szegény többszörösen büntetett cigónak börtönbe kell mennie, de hogy még beszélni se tud... Mit keres az ilyen a képernyőn?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:03:08

@Nanehogymá:

A törvényjavaslat szövege nem egyértelműen értelmezhető, ez meg sérti a jogbiztonságot, plusz elég problematikus, ha egy alkotmányos alapjogra hivatkozva sértünk egy másikat. Ha Sólyom azt akarná, hogy minél lassabban legyen ebből törvény, akkor nem az Alkotmánybíróságnak küldené, hanem vissza az Országgyűlésnek.

Lithium78 2009.01.08. 15:03:32

eh... no comment. ehhez nem sokat lehet hozzátenni már. humánus megoldásként katapulttal lőjük át az országhatáron. mindegy melyiken. családostul.

amúgy azért nem használnak "ly"-t mert az y a gonosz jele, hiszen benne van a "magyargárda" és a "nyilas" szavakban is.

na, mentem kávézni

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.08. 15:04:03

@Seduxen:
Miért szerinted miből jött neki össze a hat gyerek egy szoba meg a digi tv? Apukájával kint dolgozott a földeken (persze azt csak 10 éves korában tudta meg hogy nem a bátyja), azt nem említettem hogy a fent nevezett föld kinek a tulajdonát képezte, hidd el kemény munka úgy leszüretelni az uborkát hogy kerülgeted a rézdrótot miközben össze szorított fogakkal, fájó szívvel mondogatod magadban hogy: eztet itten ke hágyni, mer' megbász a záram.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.01.08. 15:05:38

"Szerelmüket áldás kísérte és az asszony hamarosan életet adott a második, harmadik, negyedik, ötödik, hatodik kis dugónak is."

ezen bazdmeg sírva röhögtem :DDDDDDD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:07:20

@Nanehogymá:

Kit érdekel, hogy utálod-e, vagy szerelmes vagy belé? Antipátiától függetlenül Sólyomnak nem az a gondja, hogy "te Úristen, mostantól nem verheti majd a férj a feleségét". Persze a legkönnyebb dolog az, ha utálunk valakit, és minden demagóg beszólást elhiszünk róla. Ez persze fordítva, pozitív érzelmekkel is működik. Csakhogy a törvényeket hála Istennek nem a te hozzáállásod alapján hozzák.

El Paso-i macho 2009.01.08. 15:09:01

Na betellt a pohár!!!!!
Ma irtam a Kálai ERnőnek aki az ombudcman hogy a NÁCI mocskos blogokat büntessék meg.
Ha egy roma két kiflit elvisz a boltbol akkor megy a sitre, deha a fasiszta nácik fenyegettnek akkor mér nincs börtön????
Na most azttán félhettek fehérfönök és társai.
A romák nem játékok!!!!!!!!!!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 15:09:13

Az sms-ek is odabasznak amúgy a videóban :)

mind2 (törölt) 2009.01.08. 15:09:48

Dugó, fadugó, ding-dong, benn a JUKBAN , ding-dong fadugó, a parafadugó...minden JUKBAN legyen dugó ez a VÉGSŐ CÉL....:::)))))

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 15:11:11

@bangojoco: Csak támogatni tudom. Majd az anális vegzálás a békés kancigányok által a börtönben kineveli zeroból meg ericből a mocskos nácifasisztagárdistanyilas gondolatokat.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 15:11:11

Mj: nem akarok kötekedni, de ha az OGY-nek küldi vissza, az pont nem lassabb. Ugyanis, ha a viszaküldött fost "megfontolás" után változatlanul elfogadja a Tetves Ház, akkor Sójjjjom Úrnak alá KELL írnia. Míg az AB el tud játszani vele egy ideig...
Dextertől is szeretnék elhatárolódni... súlyosan kirekesztő, és idegenszívű, ez kommentjeiből látszik... Ja, és ráadásul sorozatgyilkos is?? vagy miért is a "véletlen névválasztás" ? :))))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 15:11:45

@Nanehogymá: B+, olvass már utána egy kicsit, aztán fuss neki még egyszer.

Sólyom azért dobta vissza törvényt, mert szar volt. Olyan ratyin volt összedobva az egész, hogy ha elfogadják, akkor a bántalmazással gyanusítható embert egyenesen kitilthatták volna a SAJÁT lakásából úgy, hogy az élettársával még csak NEM IS KÖZÖS háztartásban élnek!!
Felfogtad? A lány lakásán megverik a lányt, ezért a fiú nem mehet haza a saját lakására... gratulálok

Ne a népszabi alapján formálj véleményt, nesze Sólyom válasza:
www.keh.hu/admin/data/00000003/_fix/00000000/_fix/00000002/_fix/00000011/_file/20090105abinditvany_hozzatartozok_kozotti_eroszak_cimerrel.pdf

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 15:12:27

mind2: te mit szívsz? Kérek én is :))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 15:15:06

@bangojoco: Jajj, írgalom!!!!
Beköltözhettek a lakásomba, Tiétek mindenem, remélem azt majd megengeditek, hogy a konyhakövön meghúzzam magam éjszakára, de ha nem, akkor jó nekem a pince is... csak bocsáss meg nekem!

Mertcsak 2009.01.08. 15:17:55

@mind2:

:D
Gyönyörű!
Köszönjük!:))

El Paso-i macho 2009.01.08. 15:19:30

VASTAGBÖR + FEHÉRFÖNÖK = HITLER + GÖBBELS + MAGYARGÁRDA

EZ AZ IGASSÁG!!!!!!!!!!!!!!!

Nanehogymá 2009.01.08. 15:22:02

:D Kicsit eltértetek a lényegtől... Nem bántom többet Lászlót mert sokan kedvelik.
Ez a törvény azért nagyon érdekes. És mi van ha még is vegveri a pasi a lányt? Akkor meg haza mehet?
Tudomásom szerint ezek a törvények igy működnek Angliában is. Nagyon szar helyzetbe kerül az akit megvádolnak ilyennel. De sokkal szarabb annak akit valóban megvernek! És ezt nem lehet figyelmen kívűl hagyni.

Basszatok le megint aztán térjünk vissza a cigókra..:D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.08. 15:22:33

@bangojoco: Most lebuktál! Göbbels-t le tudod írni, az igazságot meg nem?:)))))

mind2 (törölt) 2009.01.08. 15:23:18

"""Dugó Dani mindent megold
Fürdő kádak tisztítása.,duguláselháritás.
DUGULÁSELHÁRÍTÓ MESTER-NON-STOP DUGULÁSELHÁRÍTÁS """""

A " fürdő kádak " különösen tetszett. :::))))))

Lithium78 2009.01.08. 15:23:30

itt vonaglok a monitor előtt a röhögéstől - hangosan nem merek, mégiscsak munkában vagyok - de valójában inkább siralmas ez az egész. a mai Magyarországon, akármilyen abszurd hely is... és volna egy fogadásom rá, h ki fogják bulizni a kegyelmet Dugónak, nagy médiacirkusz közepette. (és természetesen menni fog a rasszistázás mindenkivel szemben, aki nem ért vele egyet)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 15:28:06

@bangojoco: Te vmi álneves állat vagy, vagy csak simán vmi balfasz aki idetévedt? :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 15:32:23

bangojoco, tudsz te írni normálisan is, minek agitálsz? :)

"bangojoco 2008. 12. 18. 07:43:22
Pár hete egy lány ismerősöm nyakamon sírva mesélte el (nagyon jó barátok vagyunk) h hazafelé menet a IX.ker-ben nyakához szegezett egy kést egy cigány, és azt mondta ha nem szopja le elvágja a torkát.
Azt is említette, most szabadult a sittről, kemény gyerek.
Ez miért nem jelenik meg az aktív-fókusz tengelyben???"

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.01.08. 15:36:12

Oké én meg elhatárolódom magamtól:) Egyébként meg annál az esetnél nem gondolt senki arra hogy az áram által agyonvágott kátrányos helyzetű úriember nem uborkát ment szedni?? Valahogy úgy lehet hogy éppen mikor a jól megérdemelt sziesztájára sétált hazafelé menet a helyi kulturális intézményből, meglátta a déli napfényben megcsillanó kifeszített huzalköteget, gondolta hogy milyen gazdag lehet ez az öreg csóka ha az iborkáját is rézdróttal köti fel nem spárgával.

derelyegrádi szellem 2009.01.08. 15:36:18

@VonPerez:

Én nem tudom nagyobbítani a kampányindító képét, de mintha éppen gyújtaná a nagy füves rakétát. Gondolom amikor azzal már végzett, utána írta ezt a kampányindító fogalmazványt. :-)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 15:40:23

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Próbálod menteni a menthetőt?!? Elkezdted lekáderezni a bangojocot, mert félsz, hogy rám ragasztja a legnagyobb náci jelzőt, ami pedig amúgy a Te címed lenne? :o))

mind2 (törölt) 2009.01.08. 15:41:01

Csonka András : Ding-ding-dong ;)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:41:24

@Seduxen:

Az AB gyorsított eljárásban kell, hogy elbírálja, bár való igaz, hogy elvi időkorlátja nincsen. Az alkotmánybíráknak egyébként sem az a céljuk, hogy sokat tököljenek vele.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:42:30

@bangojoco:

Ez nem hiteles, mert te nem tudhatnád Göbbels nevét.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:43:44

@Nanehogymá:

Tőlem nyugodtan bánthatod Laci bát, csak akkor legyen jogos.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:46:13

@Lithium78:

Egy sörben fogadok, hogy nem kap kegyelmet.;-)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.01.08. 15:47:33

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Ez szomorú sztori, hiszen, ha a lány elmesélte....

Egyébként az én barátnőmet is fogdosták már a metrón és igazából az bántotta a legjobban, hogy mindenki elfordult, senki nem segített neki.

Horizont 2009.01.08. 15:47:44

Nem igaz, hogy nem tudjátok átérezni Dugó nehéz helyzetét.
Dugó 2 évre börtönbe vonul, és 2 évig nem fog dugni, és a kiesés kb. kettő és fél gyerek 24 hónap alatt!! Azért ez nagy érvágás a családnak. Most mit csináljon szegény? Csempésztesse ki a spermáját a börtönből vagy kérje meg Kolompár Orbit segítse már ki, csinálja már fel az asszonyt, mert kimaradnak a ritmusból. Mohácsitól nem kérhet segítséget ugye, bár Kolompár meg lehet a szomszéd cellát béreli éppen, nem áramlopásért hanem sikkasztásért!
Tényleg nehéz a cigányok élete és még sajnálni se tudjátok őket :)))

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.08. 15:48:20

@Mj: Én úgy tudom már eldőlt, hogy nem kap....persze nem akarlak megfosztani egy jó sörtől, csak hát úriember/úrihölgy biztosra mint tudjuk nem...

Combi a ballibes Ferkófan 2009.01.08. 15:48:50

@Félkupica_Fehér_Főnök: Én nem vagyok náci, csak felvettem ezt a nikket, hogy megtévesszelek titeket mocskos náci férgek :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 15:49:29

@VonPerez:

Nálam mindig van gázspray, és gyorsan is futok.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 15:49:53

bangojoco igazából tényleg az, akinek mondja, illetve el akarja adni magát... ő az első végző hallgatója az Antifasiszta Akadémiának, a záróvizsgán pedig csak a kulcsszavakat kellett tudni helyesen leírnia. (Göbbels, Hitler, Nyilasgárda stb.)

vastagbor.blog.hu/2008/10/08/legyel_te_is_az_antifasiszta_egyetem_hallgatoja

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.01.08. 15:54:29

Dugónak egy kibiztosított éles nyelesgránátot az ánuszába!

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.08. 16:02:11

@Mj: tegnap este hallottam, csak nem emlékszem hol...persze lehet, hogy rosszul. Előfordul néha velem. :) Viszont cserébe -hogy ne érjen Téged kár- hajlandó vagyok itt a blogon írásban fogadni veled egy sörben, hogy szerintem meg megkapja. Mert Sólyom elég nagy suttyó (igaz, nanehogymá? ;) ), ha meg mégsem majd elintézik neki másképp. Na, deal?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 16:04:37

@Horizont: sőt, ha mindegyik koraszülött lenne, és 8 hónapra jön, akár még a 3 is meglehet. Az szerintem havi 70-80. píííz kiesés... Szerintem dobjuk össze :)))

Von Siebenbuergen · http://koszelet.blog.hu/ 2009.01.08. 16:08:07

Csak nekem jut eszembe a Bajnai-Dugó párhuzam?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 16:19:15

@A_Harlem_Fekete_Führere:

A deal ugye itt most nem eljárást, hanem üzletet jelent?;-) Egyébként állom az alkut.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 16:19:47

@Von Siebenbuergen:

Nem, eddig Szellemnek meg nekem is eszembe jutott a régebbi Dugó-topicban.:)

A_Harlem_Fekete_Führere 2009.01.08. 16:22:25

@Mj: :) Üzletet jelent, igen. Rendben. Remélem nyersz. Őszintén.

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.01.08. 16:24:30

Szerintem nem hülye a fickó. Ez valamiféle vírus marketing.

Egy hagyományos, sablonos kérelmet kapásból az iratmegsemmisítőbe raknak. Ezen pedig hetekig röhög a Sándor-palota.

Még az is lehet hogy felkarolja a Fókusz és Győzike mellett majd őt is megszereti egy ország.

Ezrek aggódnak majd, hogy a szegény kis pitiáner Dugót ne rakják nehézfiúk közé a börtönbe.

reKorrekt 2009.01.08. 16:29:23

Bazzz. Hogy nézhetett ki a munkáltatói igazolást?! :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 16:47:00

@egy kantányi korrekt leguán: sacc/kábé úgy, mint az ominózus 54.000-es bankó :)))

gidabiga 2009.01.08. 16:47:45

Szerintem nem kap kegyelmet.
A "Köztársasági úr" nem az az ember, akit engedi, hogy a média irányítsa.
Az a bíróság, a Gárda perrel :D

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.01.08. 17:06:04

A munkáltatói igazolás? Szerinteh így: ++++++++

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 17:13:30

@A_Harlem_Fekete_Führere:

Ha nyerek, ha nem, az biztos, hogy sörözni fogok.;-) Egyébként meg én is remélem, szerintem sokakkal együtt.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 17:22:57

@Mj: hát valami azt súgja, ha az AB "dönthetne", hogy a volt elnökének, vagy a tetves házban ténykedő félmajmoknak "tesz alá"... hááát....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 17:25:00

@Seduxen:

Most erre mit mondjak?:) Majd meglátjuk.;-)

Zsolt70 2009.01.08. 18:11:59

A levele alapján kizárt,hogy "ez" buherálta az áramot.Egy csavarhúzót nem tud "kezelni".
Agyonbaccná mint az uborkatolvajt.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.01.08. 18:29:20

mondhatni, hogy neki a százas szög már integrált áramkör :)))

na jól van, sábbátsálom minden nácziakoknak :)

El Paso-i macho 2009.01.08. 18:46:16

ez a nácik stilusa valaki az én nevembe irkál ojat hogy a cigány bántotta a magyart.
te tényleg egy szemét moccskos NÁCI vagyol!!!!!
DE van egy haverom aki ki tuggya deriteni ki vagy.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 19:10:11

@bangojoco:
"DE van egy haverom aki ki tuggya deriteni ki vagy."

Derítsen ki Téged a Hermann Göring Hadosztály xD

Roxvox 2009.01.08. 20:00:06

Dugót kérdezi a riporter, mennyi szép gyerek, őket mind te nemzetted?
Hááát, a nagyját én, az apraját meg a nagyja.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.08. 20:15:58

Vajon milyen állást hazudhatott magának? Remélem, valami irodait. :))

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 20:17:59

@laspalmas: Arra én is kíváncsi lennék, ha brókernek, esetleg tanácsadónak mondja magát, akkor csont nélkül beszopták volna...

molaris 2009.01.08. 20:26:45

Majdnem magam alá brunyáltam a röhögéstől! Milyen lehetett az a hamisítvány?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.01.08. 20:26:46

Főnök

Képzeld magad elé a jelenetet: Dugó fülbevalóstól egy puccos bankfiókban egy, a kérvényhez hasonló minőségű munkáltatói igazolással, amin mondjuk az áll, hogy KÖNYVELŐ. xD

molaris 2009.01.08. 20:28:02

Egy újabb K&H, csak csírájában elfojtva.

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 20:51:11

@laspalmas: Egyszer egy banknál dolgoztam, bár lehet, hogy még mindig így van... de ez most nem lényeges, a lényeg az, hogy meglepődnél, ha megismerkednél néhány könyvelővel xD

Roxvox 2009.01.08. 21:31:28

@laspalmas:
Ennél abszurdabb csak az lenne, ha Dugóval szemben a bankfiókban, egy hasonszőrű "könyvelő" tipus ülne és ő fogadná nagy szeretettel Dugónk kölcsönigénylését.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 21:32:13

@laspalmas:

Szerintem egy "állás" van közel a szívéhez, és az az ő helyesírásával a "piállás".:)

Spielberg 2009.01.08. 21:32:50

na erre mondja a drága apám: édes faszom vess tüzet...
most mondta egy haverom, hogy Miskolcon legalább négy szendviccsel kell az Avason általános iskolába menni egy gyereknek, és még akkor sem bizti, hogy kajál... fasza

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.08. 21:40:24

@Spielberg:

Bizonyos szempontból szerencsések a gyerekek, mert ennek alapján legalább épségben haza tudnak menni.:-/
Már elnézést, de honnan tudja édesapád, hogy az övé édes?;-)

Félkupica_Fehér_Főnök 2009.01.08. 21:56:43

@Mj: marilyn manson kiszedette a az alsó két bordáját, hogy minden probléma nélkül le tudja magát... szóval ki tudja magát elégíteni a színpadon xD

Roxvox 2009.01.08. 22:04:58

@Félkupica_Fehér_Főnök:
Akinek gerince sincs, annak még könnyebb.

molaris 2009.01.08. 22:13:25

@Roxvox:
Már megint az a mocskos politika.:)

Roxvox 2009.01.08. 22:18:13

@molaris:
Nem tehetek róla, ha mindig eszembe juttatják.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.09. 01:39:52

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Igen, tudok róla a metálos korszakomból.;-) Egy Junkies koncerten láttam egy Marilyn imitátort, aki magát nyaldosta a tükörben, még az is lehet, hogy ő is kivetette a lengőbordáit...:-S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.01.09. 01:40:51

@molaris:

Most olyan gonosz vagy, honnan tudod, hogy Ferenc testvérre gondolt?:)

molaris 2009.01.09. 07:15:45

Mert a bébycápák eledelét ki ne ismerné fel elsőre?:)

Plutonic 2009.01.09. 10:06:54

Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek....
Egyszerre kellett volna a kettőt.
Nem ment.
Így dühöngtem. :)

д · http://www.hovane.blogspot.com/ 2009.01.09. 10:57:55

de tényleg? ez hogyan tudta lopni az áramot? hogy-hogy nem b@szta meg az áram?
vagy áramot tud lopni, de írni nem?

Spielberg 2009.01.09. 16:42:09

@Mj: Szerintem anyám fecseghetett valami... ;)
Azt mondja a haverom, a nyolc (!) éves öccse és barátai önvédelmi kört alakítottak, így most mindenhová 10-en, 15-en járnak. Na így tudnak hazamenni...
BTW, eszembe jut egy 90-es évekbeli kép, ahol a 10 emeletes panelházban minden második embernél csavarhúzó volt a villanyóra (helyén) Ha jött az Elmü, kiugrott a csavarhúzó, ha elment az Elmü, "dróton dzsalt a petró"... Nem ma kezdődött

derelyegrádi szellem 2009.01.09. 17:21:06

@Spielberg:

"Azt mondja a haverom, a nyolc (!) éves öccse és barátai önvédelmi kört alakítottak, így most mindenhová 10-en, 15-en járnak. Na így tudnak hazamenni..."

Majd jól feloszlatja őket a bíróság. :-)

Gyara 2009.01.10. 11:26:26

@derelyegrádi szellem: Így van. A Ficó meg a Fecó (ugye milyen egyformák? :D ) meg majd örvendezik hogy újabb diadalt arattak a nácizmus felett....

fokabacsi 2009.01.10. 16:50:00

Rendben van! Dugó áramot lopott 160 000 ft értékben .leültetik érte. De miért nem ülnek mellette azok a képviselők ,akik tudva,hogy hazudnak,számla nélkül ennek a sokszorosát karmolják fel havonta?!! KÖLTSÉGTÉRÍTÉS?

süti beállítások módosítása