Skip to content


       Szűrés lista

Helyzetjelentés Sarkadról és Hevesről

Az utóbbi idők legdurvább videóját készítette el az [origo]. Csak erős idegzetűeknek ajánlom a megtekintését. (ha szaggat: youtube-verzió)

 

 

Ugye vágja mindenki, hogy a videón szereplő, nyaklánc- és telefonmutogató, megélhetési bűnözéses szöveget mesterien daráló legények az új generáció? Akiknek elvileg majd meg kéne termelniük a nyugdíjunkra valót...  De persze a karót nyelt jogvédő sem utolsó, aki alig találja meg a névjegykártyák között, hogy melyik szervezettől is érkezett éppen.

Végezetül idézni szeretnék egy másik blogról:

"Látjátok, mocskos náci bozgorok? A pofátokba beleröhögünk: ami segélyt nekünk adtok, azt elisszuk a kocsmában (miközben állandóan azt mondjuk, semmire sem elég az a havi átlag 150-400 ezer Ft, amit egy átlagos roma család kap), aztán meg kirablunk, meggyilkolunk benneteket! És ez ellen a világon semmit sem tudtok tenni, mert a zsidó (irányítású) média, kormány, rendőrség és jogszolgáltatás a romákat védi meg, és titeket meszel el, ha védekezni próbáltok!

A napjaitok meg vannak számlálva – vagy kiirtanak benneteket a romák, vagy elmenekültök más országba. Ez a két választási lehetőségetek van.

Ez az ország már rég nem a tiétek: ugyanaz a sorsotok, mint a palesztínoké. Mesteri módon kicsináltunk benneteket az elmúlt 18 év alatt, észre sem vettétek, hogy min mesterkedünk, mi? Buták vagytok, nagyon!"

További jó munkát, lelkes GDP-termelést kívánok mindannyiótoknak! 

zero:
A hevesi esetről is van videó, de jobban jártok, ha ezt inkább kihagyjátok:

 

laspalmas:

A hevesi polgármester berágott, és levelet írt a helyi CKÖ vezetőjének:

"Tisztelt Elnök Asszony!

Mélységesen megdöbbentett a hétvégén történt események, ahol a város rendőreit érte támadás.

Szeretném felhívni a figyelmét, hogy Magyarország jogállam, ahol mindenki köteles betartani a törvényeket! Okunk van feltételezni, hogy nem véletlen, hogy körözött bűnözőket bujtatnak, valamint az állam képviselőire támadnak. Úgy vélem, hogy Önnek személyes felelőssége van ebben az ügyben! Az Önök kisebbségi önkormányzatának szerepe jelentős abban, hogy a törvények betartásra kerüljenek!

Nem tudjuk elfogadni azt a hivatkozásukat, hogy szegénységi bűnözésről van szó. Semmilyen szegénység nem adhat okot arra, hogy megtámadják a Magyar Köztársaság Rendőrségének állományát! Minden fórumon azt fogom kérni, hogy a lehető legnagyobb erővel és leghatározottabban lépjenek fel a törvénytelenségekkel szemben!

Külön felhívom a figyelmét, hogy Heves város Képviselő - testülete együttműködést ajánlott és várt el Önöktől a békés együttélés biztosítására! Úgy érezzük, hogy az Önök részéről kevés az az erőfeszítés, amit eddig tettek!

Úgy véljük, hogy Önök a jogaikra hivatkoznak, miközben a kötelességeikről elfeledkeznek!

A következő kérdésekre várom válaszát:

  • Hogyan fordulhat elő, hogy olyan személyt bújtatnak a roma kisebbség tagjai, aki ellen elfogató parancs van érvényben?
  • Hogyan fordulhat elő, hogy támadásra alkalmas eszközökkel lépnek fel a rendőrjárőrrel szemben?
  • Hogyan számítsunk az együttműködésre, ha a roma kisebbség tagjai a törvényeket sem tartják be?

Heves város békés lakossága nevében,

Heves, 2009. február 9.

Csáki Zsigmond                          

polgármester"

 


 

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr49928551

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.09. 14:46:40

Bűnöző cigányok márpedig vannakÉpp a napokban beszélgettem egy ismerősömmel arról, hogy voltaképpen nem túl sokféle kimenetele lehet annak az elsősorban közrendvédelmi, közbiztonsági problémának, amelyet a cigány és a magyar szokások, viselkedéskultúra el…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind2 (törölt) 2009.02.09. 19:03:30

@Psychonaut: nem én ott még sosem jártam ::(((
de ami késik nem múlik :) jól teszed :)

mind2 (törölt) 2009.02.09. 19:05:05

@Maximio: napalm helyett elég lenne Biopont szórni, aztán egy nagy zsák vizet..... megint Biopont...vagy lehet Persil is, nekem mindegy :::)))

Plutonic 2009.02.09. 19:07:33

@mind2: Pedig az maga a csoda! :)
Számomra biztosan! :)
Az emberlakta részeket meg úgyis messzire elkerülöm. ;)

Elég volt mára, mert nem kocsma ez, hogy itt púposkodjak egész nap! :D
Ciao daweil és szép estét mindenkinek!

Maximio 2009.02.09. 19:09:39

@mind2:
Micsoda kegyetlenségekre lennél képes szerencsétlen elnyomott polgártársainkkal szemben....::)

dagger 2009.02.09. 19:16:23

www.youtube.com/watch?v=9PLD8bbw8Vw

Részlet a lokál biztonsági kamerájának felvételeiből.

ork (törölt) 2009.02.09. 19:18:31

Egy friss hír az indexen:
Megkéseltek egy nőt a Fő utcában

* MTI

| 2009. február 9., hétfő 19:07 | Frissítve: 10 perce

Hétfő délután megkéseltek egy nőt Budapesten, a Fő utca egyik kapualjában. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadója az áldozat táskájával elmenekült.

szucs3 2009.02.09. 19:20:10

Kampfer, redriot77
ez jutott eszembe a kívánt germán járművetekről:
www.youtube.com/watch?v=KhvIfbTnKUE
;)

Terminátor akinek szög áll ki a lábából 2009.02.09. 19:21:43

te figy márr rajta vok a viedón szegyed már le hallod

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2009.02.09. 19:25:13

Bakker, mit kell ezt szépítgetni??? Mocskos c...nyok, akik csak az erőből értenek! Bűnözők, akik csak terrorizálni akarják a környezetüket. Dolgozni egy sem akar, csak pénzt, segélyt. Amikor nekiállnak magyarázni, hogy téves az a nézet, hogy a cigányság... /%+!-*"!! Mi van? Ne ba..z mán ki velem! Mutassatok nekem olyan fajnácit, aki annyira utálja a cigányokat, mint a cigányok a magyarokat! Mert van, biztos... Na de ott, a putrik környékén, dikkmán van ott rendesen FAJGYŰLÖLET!! Se tanulni, de dolgozni, se kultúra - illetve ez ott a kultúra!!! Ilyenkor hol van Horváth Aladár, Mohácsi Viktória? Ha egy cigány kárára történik valami, ott jajveszékel mindegyik, de jelenleg az van, hogy egyik súlyos, cigányok által elkövetett bűncselekmény még szinte alig jut a tudomásunkra, azonnal jön a következő, még súlyosabb. Meddig kell a társadalomnak ezt lenyelnie? Ne csodálkozzunk, ha belém köt a cigány, vagy agresszív velem (mert nem akarom megvenni az utcán tőle pl. a lopott holmit, amit ott tukmál adó, áfa,... nélkül - bas..za meg a kedves apeh, miért engem izélget, miért nem ezeket) én meg önvédelemből belebas..m a kést, mintegy preventív jelleggel! Miután pl.3 jönnek ellenem, gondolom hagynom kéne magam. Hát nem! Gyere dikkmán, hadd lám a hogyan bírod a véred! Ezt kell elérni? Vagy engem nem véd a törvény, csak a rokkantnyugdíjas 20 éveseket, Audival és Merdzsóval? Mi van ebben a k.országban? Magyar Gárda - köszönöm nem kell! Akkor inkább egyedül intézem, ha kell, a cigányok módszereivel, hasonló módszerekkel, meg némi pénz segítségével és néhány ukrán, szerb "elvtárs" segítségével! Nem nagy ügy! Az (álszent) "értelmiség" meg tényleg tehet egy nagy szívességet!

Terminátor akinek szög áll ki a lábából 2009.02.09. 19:31:06

haljátok parasztok vegyétke le a vidót mer baj lesz

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 19:34:19

Hétfő délután megkéseltek egy nőt Budapesten, a Fő utca egyik kapualjában. A nő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Támadója az áldozat táskájával elmenekült.

-

Na kinek mi jut eszébe az elkövetőkről, és miért?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:36:55

Szerintem skandinávok voltak (kék szem, szőke haj), és azért mert telihold van, és ezt odakint úgy ünneplik meg, hogy leszúrják a hozzájuk legközelebb álló nőt, majd bréktáncolnak a leszúrt áldozat táskájával.

Rwindx 2009.02.09. 19:38:59

Én igazából csak egy dolognak örülök, sok mindennek ugyanis nem lehet.

Sok helyen látom, hogy korábban keményen mszp/szdsz szimpatizáns ember és mszp/szdsz ellenes ember egyre hasonlóbban (siralmasnak) látja a helyzetet. A gusztostalan,kurcsány stb féléknek úgy érzem lesz egy pozitív hozadékuk, jobban összekovácsolja a magyarokat szép lassan mint eddig bármikor bárki.

Ma ránéztem kedvenc ferencem blogjára, mintha ott is repedezne az elv melletti egység...

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2009.02.09. 19:39:56

Ja, egyébként az utóbbi 7 évben 136 milliárd(!!!) forintot fordítottak a romák társadalmi integrációjára... Ez hivatalos adat!!! Mi van akkor?? Svédeknél, a finn kisebbség kíváncsi lennék mennyit kapott???! Ez azért DÚRVA!!!

git 2009.02.09. 19:44:16

Annyit azért megjegyeznék, hogy azt mindenki elfelejti, hogy a roma bünözök együtt dolgoznak a magyarokkal. Az illegálisan kivágott fát el kell szállítani, valakinek el kell adni. A lopott aranyat átveszi egy orgazda, ékszerész. A striciktöl pénzt kap a rendör, hogy ne piszkálja a lányokat. A vállalkozó megveszi a maga fiktiv számláját a Kolompár Bt.-töl. A security ráveszi a cigányt, hogy lopjon, majd ö nem figyel és átveszi olcsón az árut. A lakásmaffiázó romák összejátszanak a banki ügyintézökkel. És a többi példa.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.02.09. 19:46:34

@git: A Sony meg összejátszik a cigánygyerekekkel, hogy szúrják le azt akinél nem Sony mp3 lejátszó van azért, hogy okuljon a kis kópé, és legközelebb A márkát válassza. Tudjuk git, szegíny romákok csak a csúnya fehér patásördög eszközei.....

Rwindx 2009.02.09. 19:46:43

@git: hát persze git. Nyilván mindenki bűnös, csak a cigányok nem.

belzebubó 2009.02.09. 19:47:45

@raj csávó/olasz gangszter: nem sikerül megkülönböztetni a Wehrmacht-ot és a Waffen SS-t sem,igaz? Segitek: Balkenkreuz festés a páncélos oldalán.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.09. 19:48:10

Milyen kibaszott kurva mocskos faszú geci cigány kultúráról van szó? Csak magyar van basszameg!

tewton 2009.02.09. 19:48:57

"muszáj volt lopni, hosszú volt az ünnep."
köszönjük, Kuncze Miniszter Úr.

Thulsa Doom (törölt) 2009.02.09. 19:54:59

Raccoon City, bazdmeg! Napalmot a kibaszott buckalakó zombikra!!!

git 2009.02.09. 19:59:41

Szó nincs róla, hogy a cigányok ártatlanok. Csak épp ök is részesei egy rendszernek. Nem egy zárt kör ez, sok magyar bünözö kötödik hozzájuk.

reKorrekt 2009.02.09. 20:04:45

"A hevesi esetről is van videó, de jobban jártok, ha ezt inkább kihagyjátok:"

Na menj a picsába, persze hogy csakazértis megnéztem :) faszom...

Llychllyn 2009.02.09. 20:04:48

"Mer... Mer a teszkóbul eltűntek a dolgok."

A Monty Pythonos próféta szólt belőle:
" - Zebedeus jön majd a szolgájával, és azt fogják majd rebesgetni, hogy
eltûntek a dolgok. És hatalmas zûrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a
dolgok. És senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a
furcsa kis izé raf-raffiakötõállvány, amihez hozzá voltak erõsítve."

Kartal 2009.02.09. 20:08:52

Lehet, hogy igazad van git, de akiktől a hétköznapokban félünk, azok nem a banki ügyintézők vagy a securitysek, hanem ez:
index.hu/bulvar/hirek/2009/02/09/megkeseltek_egy_not_a_fo_utcaban/
Az életminőséget igencsak lerontja, amikor ki akarok venni pénzt az automatából, és azt látom, hogy három cigány stíröl, hogy mennyit veszek ki, hová teszem a pénztárcát, merre indulok... vagy amikor ordítozva felszállnak a buszra, és mindenkinek görcsbe áll a gyomra, hogy most kibe kötnek bele... és naponta több mint ötven km-t buszozok... inkább hagyjuk, mert csak ideges leszek.
Szóval az életminőség leromlásáról a cigányok igencsak tehetnek kis hazánkban, és nem is akarnak változtatni viselkedésükön. És ezt nem lehet felmenteni semmivel.

HZ323F · http://www.hotdog.hu/user_prof.hot?user_id=33417 2009.02.09. 20:14:20

"Asszony terhes, oszt ellopok egy-két banánt, az nagy dolog? Nem nagy dolog."
Válasz:
"Rendőr ideges, fejbeb@sz egyszer-kétszer a gumibottal... Nagy dolog? Nem nagy dolog."
Ennyi a hozzáfűzni valóm.

picur3ka 2009.02.09. 20:14:47


Senkit nem erdekel, mindenki kitagadja es utalja oket, az, hogy mi kedvesek vagyunk hozzajuk, elerte a cigany, hulye magyar vagy rassiszta magyar megbecsulest, fuggoen az egyentol es a kulfold minket ciganynak mer mellesleg, magyar=cigany. Ennyi. Senki nem fogja megoldani nekunk, ha mi nem.

A szofosas nem fogja megoldani.

redriot77 2009.02.09. 20:19:33

@Kartal: "Szóval az életminőség leromlásáról a cigányok igencsak tehetnek kis hazánkban, és nem is akarnak változtatni viselkedésükön. És ezt nem lehet felmenteni semmivel."

Nekem az "tetszik" a legjobban, mikor a "cigányság=a rendszerváltás vesztesei" szöveggel jönnek. Ez annak a főbarom TGM-nek egy kedvelt szólama. Mármint hogy a társadalmi átalakulások miatt lettek a cigányok olyanok, mint amilyennek "szeretjük" őket. Kérdem én, a szénbányászok miért nem élnek hasonlóan mint a cigányok? Miért nem szorultak a társadalom perifériájára? Pedig mikor a kilencvenes évek elején bezárt szinte az összes magyar szénbánya, ott volt többezer alacsony képzettségű ember, akiknek a szakmájára hirtelen semmi szükség nem volt. Volt aki átképezte magát más fizikai szakmára, volt aki kényszervállalkozó lett, de nem kezdtek el fosztogatni, és követelni hogy tartsa el őket a társadalom. Milyen érdekes...

Véraláfutás 2009.02.09. 20:21:34

@Carnivora:
Melyik kerületben, mert sok Fő utca van?

git 2009.02.09. 20:24:06

Valóban. De ehhez kellett jónéhány magyar, akik padlóra küldték a gazdaságot, megszüntették a különözö felzárkoztató programokat, szétzilálták a rendörséget. Arról az apróságról már ne is beszéljek, hogy a miniszterelnök nyugodtan, következmények nélkül elmondhatja, hogy hazudott, ez jellemez mindent. Ennek a nagyszerü teljesítménynek az eredménye, hogy egy közép-amerikai banánköztársaság szintjére süllyedtünk. Ja, hogy ennek a kíséröje a brutalitás, pofátlanság, bünözés?!

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2009.02.09. 20:24:16

bicskanyitogató - ez a szó írja le talán legjobban a két videót.

ha még sokáig feszítik a húrt, szerintem előbb-utóbb tényleg kinyílik az a bicska.

komolyan nem veszi észre senki, hogy egyre gyorsulnak az események? napról napra jönnek a hírek, nyílnak a szájak, derülnek ki a félelemből évekig agyonhallgatott borzalmak (pl. tegye fel a kezét, aki egy hete tudott az enyingi cigánymaffiáról, és nem arrafelé lakik!) Mint mikor valaki megtöri a hallgatást, és ennek hatására egyre többen és egyre hangosabban mernek beszélni, mondván, hogy "ha ő kimondhatja, akkor végre én is".

miért hiszik még mindig ezek a jogvédő paprikajancsik, hogy a megélhetési bűnözéses-roma diszkriminációs-Atyaúristent is lerasszistázós maszlaggal be tudják tömni a pofánkat??

Mr. Acid 2009.02.09. 20:44:19

A murva életbe! Ha piacképes lenne a diplomám, már mennék is kifelé!
Azonban nem az, viszont cserébe dolgozhatok tisztességes, becsületes munkát végezni képes, rom származású magyar állampolgárokkal. Viszont a többi pusztuljon!!!

bustiboy 2009.02.09. 20:56:04

Hát, én nem konkrétan témába vágva megkérdezném, mióta van Heves megyének megbízott főkapitánya? Mert a főkapitány távollétében a helyettese látja el a feladatát, az ORFK honlapja szerint viszont Juhász István dandártábornok vezeti még a főkapitányságot Hevesben, nincs semmilyen Lóczi Zsolt megbízott megyei főkapitány (ő a gyöngyösi kapitányságot vezeti).
Ha valakinek ezt cáfoló, és a hírtv állítását alátámasztó nformációja van, kérem, ossza meg a tudatlanokkal.

Empty 2009.02.09. 21:03:03

Na ez mindent megmagyaráz:

www.imninalu.net/Romagyar.htm

,,Ennek a rövid dolgozatnak a célja az volt, hogy felvázolja egy új, az eddigieknél sokkal pontosabb és komolyabb kutatásnak a körvonalait a romák eredetével kapcsolatban, szakítva azzal a hagyománnyal, amely eddig csupán nyelvi alapon vizsgálta ezt a kérdést. A felsorolt tények nem zárják ki annak lehetőségét, hogy Kannaudzsban, vagy bárhol másutt Indiában laktak volna romák – noha legvalószínűbbnek e tekintetben az Indus völgye tűnik az indiai szubkontinensen belül. Célunk az volt, hogy megmutassuk, a romák nem tartoznak a hindu (és különösen nem az indoeurópai) népek közé, hanem sémi típusú, egészen pontosan héber eredetű nép. Az izraeli csoportok közül sok eljutott Indiába is, és – amennyiben szakítunk a nyelvcentrikus nézőponttal, hiszen ezek a népek ma már mind hindu nyelven beszélnek – akkor néhánynak a jelenléte, eredete még ma is kimutatható. Egy ilyen kutatásnak a kulturális jellemzőkre kell koncentrálnia. Ezek a jellemzők az Indiában élő izraeli származású törzsek esetében nehezebben mutathatók ki, a romáknál azonban viszonylag jól megőrződtek, olyannyira, hogy ők bizonyíthatóan izraeli eredetűek.

Sándor Avraham"

[:-)]

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 21:15:14

na kérem, megszólalt a sarkadi polgármester is:

"ha a teszkó bezár, mert nincs forgalma, akkor azt ne próbálja a romákra kenni..."

értik ugye? a szavazat, az szavazat. annak sincs színe.

picur3ka 2009.02.09. 21:21:08

@Empty:

link, legyszi, ezt muszaj igazolni.

picur3ka 2009.02.09. 21:22:51

@denever:

A sarkadi polgarmesternek perbe kellene vennie a Tescot szerintem, az jo sok segelybe kerulne...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 21:23:28

@szucs3:

namost ez a halál 50 órájában bazi jól szólt csizmakopogással körítve.

www.youtube.com/watch?v=lSLHasN9UXQ

és persze ezt is el lehet kúrni rendesen
www.youtube.com/watch?v=ey4WdiFV6mY

Véraláfutás 2009.02.09. 21:24:38

@denever:

Szánalomhuszár, már nem is érdemes lajstromba venni őket.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 21:27:20

Tudom, hogy ez némiképp off, de

logout.hu/iras/valtozas_az_alapelvekben.html

Érdemes elolvasni. A Ph blog szekciójában, a Logouton időnként (mostanában főleg) megjelent egy-két, a kisebbségi és hasonszőrű, de úgy általában nem cigánykérdést hanem országos problkémákat feszegető, normális hangnemű írás (legtöbbször, ha nem azt moderálták). Aztán egy-két írás eltűnt, a modok/házigazdák nem mondtak semmit, veszekedés lett, mert nem lett kimondva, miért is lett eltörölve. Most már itt a szabálymódosítás, az alapelvek szerint tiltják most már "hivatalból" az összes politikai, vagy hasonló témájú írást.

Mindezt csak azért írom, mert miközben egy ember megkéselve, koporsóra várva fekszik, kettő kórházban van, a cigányság állami támogatással, rendőri félrenézéssel lassan a nyakunkat is elvágja, még MINDIG van(nak) valaki(k), akik a fej homokba dugását választják. Érdemes a hszekbe is beleolvasvni. A dolog teljes képéhez hozzátartozik, hogy a PH hivatalosan "szakmai" fórum, de rengeteg topik született hagyományos közösségi témákkal kapcsolatban is.

American buttfall 2009.02.09. 21:30:13

@Llychllyn: :DDDDD Nekem is ez ugrott be róla!

Empty 2009.02.09. 21:35:12

@Llychllyn:

Jó az egész:

Brian Élete - Próféták Gyöngye
www.youtube.com/watch?v=pw6qAXS71Cw

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 21:38:26

@Tarackos Sül:

És persze ott sem fogadták feltétlen lelkesedéssel. Sokan tiltakoztak ellene, de nagyon nem lehet. "Elfogadod, vagy kuss és mehetsz" elv, Feri után szabadon.

Néha meglepődöm, hogy lassan csak itt, meg egy-két másik, az agymosott média által akár nácinak titulált blogon lehet már csak leírni, amit az ember akar, mert máshol a kis hunyók kimoderálják (lásd origo, stb).

2009, Magyarország, demokrácia. Leköpni sem érdemes már ezt a szardarabot.

Carnivora (törölt) 2009.02.09. 22:14:02

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója arról beszél, hogy Enyingen nincs is bűnbanda. A kommentelők erősen máshogy látják.

www.indexveszprem.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1224:enyingen-nincs-bnbanda&catid=94:veszprem&Itemid=799

szucs3 2009.02.09. 22:19:25

@denever: huuhhhh, ez a második videó ez szörnyű! :)

A halál 50 órája viszont hibátlan! :)
Konrád, a csizmám!!! :)

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 22:48:43

a sarkadi videón beszélő CÖ néni közeli rokonaim szerint - akik ismerik - nem nagyon tud olvasni. ez néha problémát okoz a testületi ülésen. :-)
különösebben ez engem nem zavar, de mégis van egyfajta optikája annak, hogy egy adott kisebbséget milyen képességű emberek képviselnek.

a jogvédő arc, aki nem is tudja, hogy melyik szervezet nevében van ott, elmondásuk szerint "még életében nem volt ennyire kiöltözve". valaki biztos leadta neki a drótot, hogy véletlenül kicsípve arra sodródott.

a sarkadi tescoban én is vettem már dolgokat, kb 3 hónapja voltam ott utoljára - akkor még rendben volt minden - legalább is nem történt semmiféle attrocitás. mondjuk nem lehetett a vevők sarkára lépni (kb 5-6an vásároltak), de azt azért tudni kell, hogy ez egy minitesco. és hétvégén ebédidőben nem is várható el nagy tumultus egy 12000 fős éppenhogycsak városban.

a videón szereplő legényeket eléggé ismerik arrafelé, közülük legalább egy biztosan rokkantnyugdíjas. egyébként a tesco tényleg közelebb van a romák lakta részhez. közvetlen mellette volt régen egy nagyobb ABC, ami már bezárt azóta, ott nem volt ilyen lopás. meg a penny marketről se hallottam, de az kb 2 kilométerre van onnan - gondolom olyan messzire macerás elmenni bugázni.

Tarackos Sül (törölt) 2009.02.09. 22:55:11

@denever:

Ha nem lett volna ennyire durva a videó, azt mondanám, hogy a Szomszédok teleregény egy népokító jelenetét láthattuk. A faszi mintha abból a fura, abszurd realitásból lépett volna ki, ahogyan anno a sorozatban az életet ábrázolták.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.09. 23:01:28

@Tarackos Sül:

és az a szóáradat, ami kihullik belőle, pl. "hogy a romák ennyire el legyenek fajulva" ill. "reméljük, hogy a jövőben és a további időkben"

közhelykarambol. verbális terrorizmus.
baszdmeg, ez tiszta Szalacsi. hogy akarjam magának kifejezni...

misc · http://misc.blog.hu 2009.02.09. 23:01:31

az origo videója a válasz minden kérdésre. nincs értelme többet beszélni erről.

Mr. Acid 2009.02.09. 23:05:55

Helyzet Enyingen, kinn volt a Népszabó. Egy-két érdekes mondat:
"A bűncselekmények között a falopások, a betörések, a temetőrongálások állnak az első helyen. Az általunk megkérdezettek szerint ezeknek a kisebb súlyú bűntetteknek legalább a kétharmadát helyi romák követik el.
– Én viszont úgy fogalmaznék, hogy általában a legszegényebb enyingiek tévednek a tilosba – mondja a polgármester. – Ez tipikus megélhetési bűnözés, márpedig a szerény körülmények között élő enyingiek többsége roma származású."

Egy kérdés: A temető- és sírgyalázás mióta megélhetési bűnözés?

Empty 2009.02.09. 23:07:57

@Mr. Acid:

Hát... Ha elviszik a sírköveket, a virágokat, s a fejfákat, majd eladják, s bébiételt vesznek a gyereknek . Például.

Mr. Acid 2009.02.10. 00:03:01

@Empty:
Nyilván.
Me' a bontott márvány ilyen krixkraxokkal beváltható a méhtelepbe'...

Empty 2009.02.10. 00:18:01

@Mr. Acid:

Ebbe nem megyek bele, mert sajnos komoly lenne.

[1. Láttam újracsiszolt sírkövet 2. Van rá esély, hogy valaki újra megcsináltatja az összetört síremléket,]

Pepperoni 2009.02.10. 00:40:50

@Empty: Ha már Brian élete, akkor erről a Magyarországi Nemzeti Etnikai Kisebbség Érdekvédelmi Egyesületről nekem ez jutott az eszembe:
www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI&feature=related

Kisangyal 2009.02.10. 07:16:38

"I am hungarian but I do not understand one thing....The gypsies came to the place,punched the bartender girl on the face and broke her jarbone. Only Marian Cozma,Zarko S. and Ivan P tried to give help. A place full with hungarains,and only those three brave foreign guys tried to do somehing against the over numbered gypsies...
I feel so sorry for them."

www.youtube.com/watch?v=9PLD8bbw8Vw

Nzoltan 2009.02.10. 07:52:00

Az aza érzésem, megugrott a jobbik népszerűsége a napokban. Sem Demszki, sem Mohácsi nem megy az EP-be. Az az egy plusz hely lehet hogy a jobbiké ami a nagy pártok között meghúzódik?

Az Szdsz végképp kis párttá zsugorodik. Remélem legalább kétharmad lesz a jobboldal a következő parlamentben, mert az előző közel hét év tönkretette az országot mind morálisan, mind gazdaságilag.

Persze ne feledkezzünk meg a fidesz felelősségéről sem, da amit jelenleg a mostani koalíció (nem)csinál az minimum felháborító.

Kampfer 2009.02.10. 07:58:31

Jobb reggelt, szebb jövőt Mindenkinek!

Na, ma reggel a gusztostalan is kinyitotta azt az igénytelen, demagóg zsidó arcát...! Érdekes módon ma reggel hiányzott belőle az a megszokott felsőbbrendő, "kiválasztott népies" arrogancia, ami jellemzi ezt a férget, meg a fajtáját! De azért az alapvető hülyeséget most sem tudta elkendőzni! A mondandója legfontosabb része a "nem szabad általánosítani" c. szokásos liboldó demagógia volt! Furcsa is volt, hogy a Jegyes-Tóth bekérdezte, amikor a liberálisok a rasszistákról, rasszizmusról és a lakosság radikalizálódásáról beszél, akkor az nem általánosítás? Erre persze már a szokásos liboldó dumák jöttek, miszerint ő sosem mondott ilyet. Hmmm... Persze! Hihető...

Van néhány dolog, amit nem értek! A veszprém megyei főrendőr polkorrekt faszságai szerint Enyingen nincs maffia. Gondolom qrvagyakran jár arrafelé. Vagy csak nem akar a Pásztor sorsára jutni? De akkor hogy lehet az, hogy már órákkal korábban a bence is arról regélt, hogy egy ismert bűnözői csoport követte el az egészet, akiket már elítéltek korábban is? Nálam a szervezett bűnözői csoport maffiát jelent. Liboldóéknál esetleg cserkésztábort? Valahogy nem áll ez nekem össze...
Továbbá az is érdekes, hogy ez az elítélt banda, akiknek 3 perc munkaviszonyuk nem volt eddig, akkora házban éltek, mint a II. kerületi főliboldók, és nem 2 misis Swifttel járkáltak...! Az apeh ilyenkor ugyan hol a náthás qrva anyjában volt??? Ez nem tűnt föl nekik??? Vagy esetleg Fejérben nincs kibaszott apeh?
Anno anyámmal évekig szórakoztak zsidóék, mert a közhivatal könyvelőcége, ahol dolgozott nem adta hozzá a béréhez a hivatal által adományozott biztosítását. Egy egyszerű előadó volt, minden bére bérszámfejtve és vele évekig baszakodtak ezek a túlművelt beszari könyvelőgecik! Megalooool... Ez a sok kibaszott nagy Audi meg nem tűnik föl nekik??? Persze a 16 milliárd extra pénz az jól jön ugye, mert felderítették a hiányt! Persze, ez a dolguk bazdmeg! A munka elvégzéséért én fizetést kapok, nem jutalmat! Adhatták volna azt a pénzt akár a rendőröknek, vagy bármilyen értelmesebb célra...
Ja, hogy meg kell fizetni az apeh dolgozót, hogy ne legyen megkenhető? Nos, ha egy apeh tisztviselőt azon kapnak, hogy megkenték és az állam ellen dolgozott állami tisztviselőként, akkor az árulás. Azért pedig a legközelebbi lőtéren egy osztag ki kell végezze. Az első hat sortűz után hetedik nem biztos, hogy kell... 16 milliárd ezeknek, de az audis cigány az nem szúr szemet...! Ez közönséges bűnpártolás, államellenes vagy inkább népellenes bűncselekmény! Ezért jutalmat adni pedig felbujtás!!! Erről mit gondolunk kis gusztostalan fletóseggnyaló buzi kis liboldó??? Dögöljön meg mind! És remélem, hogy a szerbek fű alatt elintézik az összes tetves cigányt! Csak jobb lenne az országnak! Egyébként a Panzerlied valóban gyönyörű! Akárcsak a Panzerek! Ha egy kicsit többen lehettek volna... ahhhh...!
Üdv!
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

Nzoltan 2009.02.10. 07:59:47

@Mr. Acid:

És még csodálkoznak, hogy esik a példányszám.

Kisangyal 2009.02.10. 08:16:44

@Kampfer:

Úgy tudom hivatalosan a maffia és a bűnszervezet között az a különbség, hogy az első családon alapul, míg a második nem.
Lehet ezen lovagolnak.

De nekem már felfordult a gyomrom ettől az egésztől...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 08:33:43

@Kampfer:
Azért ez az N. Győző is megérne egy misét. Bár ő nem cigány de tökéletesen asszimilálódott közéjük. Bár ne tagadjuk le a nevét Németh Győzőről van szó a 3. körözött személy. Remélem a böriben egy kancigány fogja megcsinálni szépen hátlulról.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 08:41:25

@denever: ki is mondta anno (itt van a neve a nyelvemen... :))) ): "Csak a szavazat számít. Az, hogy hogyan szereztük meg sose derüljön ki!".

Köszönjük Pistike, leülhetsz fiam bazdmeg, elégtelen...

Amúgy 'reggelt a náczi hordának!!

Off: rájöttem, hogy a legnagyobb náczik az agyhalott-blogon vannak. Azt a kirekesztést, uszítást, ami ott megy... Ti (mi) kutya faszák vagytok/unk azokhoz képest...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 08:45:34

@Kampfer: mit ad Isten, a 2 "gyanusított" is egy ajjudin menekült (undorító krémszínű, még ízlésük sincs...). Mókás volt az osztrák rendőr muki, aki nyilatkozott, olyan cinikusan vigyori pofátt vágott, hogy még...
Bár jobban belegondolva, jobb lett volna, ha nem a magyar hatóságokat értesítik, hanem Sesum apukát... Elhatárolódok :))) Ááá, faszt. minek. náczi vagyok én is...
(A legrosszabb, hogy szerintem a gyerek is, pedig még csak 3 hónapos, de tegnap úgy lendítette a jobb karját, ahogy "kell" :))) ).

Kampfer 2009.02.10. 08:45:52

@Andaxinház: Én meg azt remélem, hogy a következő áldozatuk egy szadeszes féreg vagy valami közelije lesz! Nagy igazságot írt valaki, hogy ha egy egyszeri magyart késeltek volna le ezek, akkor nem lett volna SEMMI viszshangja, a helyiek tiltakoztak volna, míg a rendőrség és a ballib és szadesz telitorokból nácizott volna és tolta volna a polkorrekt faszságait! Így, ezt a szart viszont már nem tudták berúgni a szőnyeg alá, etért is van viszonylagos kuss zsidóéknál...!
Korábban már leírtam, hogy az a cigány, aki úgy is él! Tökmindegy, hogy ez a győzike géncigány vagy egy asszimilálódott akármi más...! Úgy él köztük, velük, mint egy cigány. Úgy is viselkedik. Tehát szerintem az...
@Kisangyal: Akkor már ketten vagyunk! Undorító ez az egész úgy, ahogy van! És még csak reményt sem látok a változásra! Szép lassan elindult a szar szétkenése és még ezt is megpróbálják majd a többségi társadalom torkán letolni! Talán még több győzike és mónika sót adnak majd le retekék... Vagy tudomisén...

Tényleg! Az valóban igaz, hogy a fidesz levette a reklámarcai közül a reklámcigányukat? No járókalívia...? Mert ez egy elég érdekes jelzés lenne...! Hmmm... "Persze, szeretünk, kiállunk melletted és indítunk is líviám, de most jó lenne, ha a hátsó sorban lennél és nem látszanál a képen! Ok?" Érdekes viszonyt jelezne a fidesz és a saját kirakatemberei között...
Kampfer
(munkvera dögöljön meg!)

mind2 (törölt) 2009.02.10. 08:50:24

Reggelt ! Idézek :
A stop.hu nevét elhallgatni kívánó informátorától úgy tudja, Sztojka Iván nemrég szabadult a fegyházból, ahol jó magaviselete miatt harmadolták a büntetését.

mind2 (törölt) 2009.02.10. 09:01:25

@Kampfer: jah, helyszíni szemle hiperpigmentáltak vagyonvizsgálatánál, megjelenik 2 apehos előadó meg esetleg 1 férfi ( " erősítésnek " ) aztán fél perc után megkérdezik tőlük, hogy a család jól van egyébként ? Hallottam ilyenről. Mindenki tudja hogy kábszert terítenek, mindenki tudja hogy kurvákat futtatnak, mindenki tudja hogy tornyos palotákat építenek és mindenki tudja milyen autóval járnak... és mindenki tudja, hogy jobb nem beléjük kötni... Egyszerűbb egy magyar családot kiforgatni mindenéből mondvacsinált okokra hivatkozva....

Kampfer 2009.02.10. 09:04:04

@Seduxen: Üdv! :) Jó gyerek!!! Majd vetítsd le neki anno az Összeesküvés c. filmet! Ismerve mai mindennapjainkat, meg fogja érteni mindazt, ami ott elhangzott '42-ben. Viszont én nem akarok agyhalottnak tűnni! Maradok ezen a blogon! Ha a gusztosféle mocskok náciznak le, ezt én bóknak veszem tőlük! Sosem akartam és ezután sem akarom, hogy egy gusztostalan vagy a fajtájából bárki is azt gondolja, hogy egy oldalon állunk, ugyanazt gondolom, mint ők! Soha! Akkor még a sisakot és a karszalagot is magamra veszem inkább! Ha a liboldó eszmék kiteljesedését és megvalósulását a mai magyar valóság jelenti, akkor azt tudom csak írni, hogy pusztuljanak! Semmiféle közösséget nem akarok vállalni velük! Ellenségek, akik a hazámra törtek! Szóval akkor én náci vagyok... Addig, amíg meg tudom indokolni és el tudom magyarázni, hogy miért, addig nem tartom magam agyhalottnak! :)
@mind2: Szia! :) Hmmm... Mily meglepő! Jó magaviselet, mi? Nem ölt meg egyetlen fegyőrt sem, vagy mi? Nem akarták mindjárt nevezni a szadeszbe, mint valami tiszteletbeli tagot, bizonyítandó a liboldó eszmék gyakorlati megvalósulását??? Qrva anyjukat!
Kampfer

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.10. 09:04:56

@mind2:

Bizony, a Prikkel-házaspár megölésével kapcsolatban is gyanúsított volt, de aztán nem ítélték el.

Kampfer 2009.02.10. 09:07:43

@mind2: Igen, erre írtam, hogy ha valaki állami tisztviselőként, az állam által fizetve így végzi a munkáját, akkor joggal lehet megvetni ezért! De hogy még 16 milliárd jutalmat kapnak...! Ez közönséges árulás!
Az apeh is egy jellemtelen beszari könyvelőmocskok gyölekezete! Egy panellakóval persze kemények tudnak lenni, de ezekhez nem is szólnak...! Gyökerek...
Kampfer
(Ja, és munkvera dögöljön meg!)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 09:24:29

@Kampfer: a szomorú ebben az egészben, hogy - Isten látja lelkemet - nem akarom "ilyenné" nevelni (értsd: náczi), de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy az oviban, suliban nagyon gyorsan meg fogja szerezni az ehhez szükséges tapasztalatokat. Az mondjuk egészen biztos, hogy egy-egy ilyen génhulladék csak egyszer fog "cigánykodni" a gyerekkel. Utána megbeszélem vele, hogy vagy kussol, vagy széttöröm a csontjait. Mindezt az iskolában, a többi gyerek szeme láttára... ha valaminek, akkor annak lesz foganatja...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:41:26

@Seduxen:
Hát igen én Miskolcon nőttem fel, szerencsére nem sok problémám volt a cigányokkal, sőt voltak cigány osztálytársaim, ők a békeszállóról jártak át suliba. De egyet azért megtanultunk iskolába ki lehetett velük jönni, de iskolán kivül valamiért nem, persze ez régen volt több mint 20 éve, azóta sokat változott a szituáció. Arra emlékszem hogy azért jó sokszor megkergettek minket iskolán kivül végig a Sinva partján, de akkoriban ennyiben kimerült az egész dolog.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:44:34

@Andaxinház:
Szóval arra akarok kilyukadni hogy nagyon meg kell válogatni hogy hova iratja be az ember a gyerkőcöt suliba, mert életre szóló "élményekben" részesülhet. Bennem is van nem kevés előítélet pedig a mostani helyzethez képest az akkori semmi volt. Nem tekintek minden cigányt potenciális giylkosnak, vagy tolvajnak, de sajnos egyre kevesebb a pozitív példa.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.02.10. 09:54:45

Ja van egy sztorim pár hete történt velem. Sétálok az utón hazafelé menet, megállok egy zebránál a piros lámpa miatt. Áll mellettem egy cigányasszonyka, kb úgy volt öltözve mintha a színházból jönne, gondoltam milyenjól szituált cigányasszony, erre odalép hozzám cigarettát félrefújja és rákezd:
_Jaj ne haragudjon mán hogy megszólítom de nem tudnék-e adni egy kis pénzt gyógyszerre, mert ő súlyos cukorbeteg.
Persze egy tömör nemmel válaszoltam. Aztán arra gondoltam hogy ennyire baleknak látszom? De nem is értem egyáltalán nem úgy nézett ki mint aki rászorul. Gondolta hogy áá bepróbálkozok már hátha?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 10:18:22

@Andaxinház: örülhetsz, hogy nem szúrt hátba... Jajj, miket mondok, azok "elszigetelt" jelenségek, bocsánatot kívánok...

derelyegrádi szellem 2009.02.10. 11:03:04

Üdv mindenkinek.

természetesen cigánybűnözés továbbra sincs , erre talál legjobb példa a Veszprémben történtek (+ a két video is).

Tanulságok, észrevételek.

1./ Darzsé és Gyucsi nyilatkozatainak örülök. Ha ezt nyomják 2010-ig akkor talán sikerül leküzdeniük magukat 15 %-alá is.

2./ A megyei rendőrkapitánynak nem tűnt fel, hogy a megyében alakult egy 100-150 fős cigányhorda kigyúrt bűnözőkből, akik évek óta járkálják körbe a szórakozóhelyeket, meg rettegésben tartják lakókörzetüket Ha ez így van élből alkalmatlan a feladatára. Jobb időkben el kell egyből küldeni éjjeliőrnek, vagy körzeti megbízottnak Taktaszadára, hogy élesedjenek az érzékszervei. Ha feltűnt neki (nyilván nem tíz perc alatt a szél hordta össze őket), és nem tett semmit, a helyzet ugyanez, csak súlyosabb, felelősségre is kell vonni.

3./ tegnap a rendőr a tv-ben elmondta hogy ez bizony egy emberölés, egy életveszélyt okozó, meg súlyos testi sértés. Nem értek vele egyet. Át kéne tanulmányoznia az un. préterintencionális bcs-k (az életveszélyt okozó tetsi sértés az, a probléma is ott van) természetrajzát.

A préterintencinális azt jeleti, hogy kevert elkövetési alakzat, tehát a testi sértés szándékos, azonban az életveszély vonatkozásában csak és kizárólag GONDATLANSÁG tehelheti, ha szándéka arra is kiterjedt (akár egyenesen, akár eshetőlegesen), de az áldozat nem halt meg, akkor az emberölés kísérlete.

Én magam úgy látom, hogy ha valakit hátulról vesén szúr egy késsel, az nem testi sértésre irányuló támadás, mivel életfontosságú szervet, emberi élet kioltására alkalmas eszközzel támad, ott a szándék emberölésre irányul, azt terhére meg kell állapítani.

Ennek azért ven jeltősége, mert a rendőr verziójában a büntetés 5-20 ( a halmazat miatt) évig megy. Míg a második esetben több emberen (minősített eset) elkövetett emberölés kísérlete miatt kell a bűnösséget megállapítani, és a büntetési tétel 10-15 vagy életfogytig megy. Ez nálam büntett előélettel (súlyos erőszakos bűncselekmény miatt) életfogyt. Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a vélekedéssel.

Majd Justice lektorálja.

Cigánybűnözés természetesen továbbra sem létezik, még akkor sem, ha 20-25 fős cigánybandák járják az országot és összesszurkálnak embereket. Igaz ez a rendőrkapitánynak és munkatársainak nem tűnt fel.

Bazmeg, ezek mivel foglalkoznak munkaidejüben???

Érdekes még, ha egy 211 cm magas csupaizom sportolónak komoly félnivalója van (az van hisz meg is ölték) akkor mi van és lesz az átlagpolgárral?

Geza 2009.02.10. 11:25:22

@derelyegrádi szellem:
"Érdekes még, ha egy 211 cm magas csupaizom sportolónak komoly félnivalója van (az van hisz meg is ölték) akkor mi van és lesz az átlagpolgárral?"
Minden büntetlen előéletű embernek kérés esetén alanyi jogon éles lőfegyverre viselési engedélyt kell adni.
A lőfegyver szerepe itt annyi, hogy a fizikai/erőnléti/képzettségi eltéréseket egyenlíti ki, mert egy pisztollyal egy 50 kilós pincércsaj is pont olyan veszélyes, mint egy másfél mázsás kancigány.
Innentől ha az épp ott levő 50-60 vendéggel kezd emberkedni a 20-25 drapp, akkor az első a 'hádémegöllek'-nek sem ér a végére, mert bandájával együtt kitömi ólommal a vendégsereg.
És természetesen nem a kipécézett delikvens lesz rájuk a veszélyes, mert még a fegyveres embernek sincs esélye 20 támadóval szemben, hanem az azok háta mögötti 50 másik vendég, akik _kockázatmentesen_ avatkozhatnak be.

Szóval összefoglalva: miért csak a kohányoké legyen a buli, _fegyvert mindenkinek_, aztán lássuk, kinek mi nem tetszik!

Geza 2009.02.10. 11:27:46

@Geza:
Ja, majd' el is felejtettem: Szellem, jól emlékszem, hogy engedély nélküli éles fegyver viseléséért 6-8 év letöltendőt osztogatnak?
Mert hosszú idő az ugyan, de még mindig rövidebb, mint a ravataltól a harsonaszóig...

"A szabad ember egyik legfőbb ismérve a fegyver viselésének a joga. Akinek tilos fegyvert viselnie, az vagy fogoly, vagy rabszolga."

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.10. 11:36:08

@Geza: ez szép gondolat, de mondjuk egy 9-es Parabellum mennyibe kerülhet?
(off: én szívesebben tartanék "oldalfegyver" gyanánt MP5-öst, vagy GSG9-est :)))) ).

Geza 2009.02.10. 12:01:30

@Seduxen:
A GSG9 az a németek kommandójának az egységszáma, tehát őket fegyverként tartani elég macerás lenne :).
Egy AP9-es kb. 20e és 50e között lehet, de engedélyköteles, azaz legálisan ilyenünk nem lehet. A legkomolyabb, amit nekünk adósjobbágyoknak is szabad tartani, az a gumilövedékes, de viselni azt is tilos, csak otthon használható birtokvédelemre, de hogy mire elég, azt hadd ne ecseteljem.
Végülis, az erőkiegyenlítő hatása megvan, mert azért közelről üt akkorát, mint egy jól megsuhintott székláb, szóval tulajdonképpen nem rossz, de igazán elszánt támadó nem fog úgy megállni tőle, mint mondjuk egy éles lövedéktől.
Apropo éles, az izraeliek is használtak régebben gumilövedéket a palesztínok ellen, csak ott szokás volt a kólásdobozból ollóval körömnyi méretű kis háromszögeket kivágni, azokat a gumilövedékbe belenyomni, így az -bár továbbra is 'csak' gumilövedék és a tömege sem nőtt számottevően- képes lett pl. orrtól fülig tépett sebet szakítani, ujjakat levinni, meg ilyesmik...

Ha valakinek van gumilövedékese és módja van a kert végében pl. egy kéttenyérnyi hússzeleten kipróbálni, igazán megoszthatná az ezirányú tapasztalatait :) !

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2009.02.10. 12:40:10

Csak azt érteném, hogy miért kell ebbe is belekeverni a zsidózást?

Geza 2009.02.10. 13:07:55

@Reckl_Amál:
Azért, kedves Amál, mert izraelben zsidók élnek, és ha egyszer ők használták a fent említett gumilövedékes 'trükköt', akkor nem írhatok helyettük amharát, már persze ha nem akarok hazudni.
Elhiszem én, hogy csípi a szemedet az a szó, hogy 'zsidó', de ha már egyszer velük van kapcsolatban valami, akkor csak ne kelljen már körülírnom, hogy pl. 'tudod-azok-akinek-a-nemzetiségét-leírni-antiszemitázást-vált-ki-egyesekből' :).

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.10. 14:00:10

Amál,
ez nagyon gáz volt. kérlet, a reflex-szerű viselkedéseket vedd már takarékra.
köszi.

apamaci 2009.02.10. 18:14:32

denever, tényleg ezt mondta a sarkadi polgármester "ha a teszkó bezár, mert nincs forgalma, akkor azt ne próbálja a romákra kenni..." Nem akarom elhinni! Tényleg!?

Maximio 2009.02.10. 18:40:34

nol.hu/belfold/_cigany_nem_dob_fel_senkit_

A cigányok csak saját törvényeiket tisztelik a cikk szerint. Én meg asszittem, a törvények betartása nem tisztelet kérdése....

redriot77 2009.02.11. 13:39:16

www.fn.hu/belfold/20090210/nincs_ciganybunozes_csak_kirekesztes/

Ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm van:
Kurva anyád, Gönczöl Katalin!

picur3ka 2009.02.13. 21:42:45

Na, a hevesi cigo onk valasza megerkezett, a helyesirasi problemaktol eltekintve, valaki remelem felvilagositja oket, hogy:

1. Korozott bunozott rejtegetni, bunpartolas.

2. Fasz kivancsi a kulturalis egyuttmukodesukre, csak es kizarolag a kriminalis oldal erdekli a tobbsegi tarsadalmat, azonkivul, azt basznak, amit akarnak, ha ebben nem kepesek tenni, legyunk szivesek oszlassuk fel ezeket a szerveket es a penzuket osszuk szet a magyar szegenyek kozott. Rassiszta modon. Sokkal tobben vannak ugyanis, csak mindenki leszarja oket. Mert nem kiabalnak, meg nem olnek meg.

picur3ka 2009.02.13. 21:44:11

Bocs, elfelejtettem betenni a linket, itt van , ni:

www.romnet.hu/hirek/hir09021303.html

picur3ka 2009.02.17. 17:47:00

Na, aztan megjott a bunugyi statisztika Pestrol is, nem Bogota meg , de a tendencia...

Minap mondta valamelyik okos a kormanytol, hogy a buncselekmenyek szama nem nott, van-e mikor nem hazudoznak?

www.privatbankar.hu/html/cikk/cikk.php?kommentar=28267

süti beállítások módosítása