Skip to content


       Szűrés lista

Szabadítsuk ki Gyurit a Fidesz börtönéből!

Ilyen ország tényleg nincs...

Február 10-én őrizetbe vették Hunvald Györgyöt, a VII.kerület szocialista polgármesterét, hét rendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalással és kétrendbeli, különösen jelentős (1 milliárd forintos) kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalás bűntettének kísérletével gyanúsították.

Február 12-én előzetes letartóztatásba helyezték, mert felmerült  a gyanú, hogy befolyásolni próbálja a nyomozást és a tanúkat, a nyomokat pedig megpróbálja eltüntetni.

Péntek 13-án szimpátiatüntetést tartottak érte Erzsébetvárosban, ahogy arról már hírt adtunk.

Sosem értettem, kik azok, akik még 2006-ban is Demszky Gáborra szavaztak.
Sosem értettem, ki szavaztak kétszer egymás után is az MSZP-re.
Sosem értettem, kik szavaznának még most is az MSZP-re.
Sosem értettem, kik alkotják a kapcsolat.hu és a Miniszterelnök Úr rajongói táborát.

Már kezdek megvilágosodni...

Nézzük meg a Gyuri-rajongók akciójáról készült Index-videót:

 

 

Tehát Gyuri egy végtelenül rendes ember, mert mindennap söprik az utcákat Erzsébetvárosban. Vé-let-le-nül írt alá olyat, amit nem kellett volna...

zero:
Kik azok, akik a szakadó hóesésben kimennek, és olyan szalagokat kötnek egy szoborra, hogy VÁRUNK VISSZA SOS", "HISZÜNK BENNED", "ERZSÉBETVÁROS VISSZAVÁR", "HISZÜNK, SZERETÜNK", "ROHADJ A BÖRTÖNBE"? (ez utóbbitól elhatárolódunk)

Érdekes, engem nem gyanúsított meg az ügyészség hét rendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalással és kétrendbeli, különösen jelentős kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként, bűnsegédként elkövetett csalás bűntettének kísérletével.

Hunvaldot igen. A bíróság jogosnak találta az előzetes letartóztatását. Biztos ez is csak véletlen. A Fidesz irányította ügyészség, a Fidesz irányította bíróság bebörtönzött egy ártatlan embert a Fidesz börtönében, aki "csak aláírta amit eléje tettek ..." Most már csak az a kérdés, a banyatankokkal felszerelt nyugdíjas és rajongói hadsereg mikor indul megostromolni a Gyorskocsi utcai fogdát? Kiszabadítani mindenki Gyuriját a Fidesz börtönéből?

"Nem álszent politikai akcióról van szó, ők érzelmileg vannak kibukva, meggyőződésük, hogy Hunvald György tisztességes, és az ügyészség aljas játéka miatt került rács mögé. Több önkormányzati képviselő azért csatlakozott, mert biztosak abban, hogy ők jót tettek Erzsébetvárosnak az eladásokról szóló javaslatok megszavazásával, és tudják, hogy ők nem voltak korruptak" - fogalmazott a Hírszerzőnek a párt egyik vezető politikusa, aki szerint a VII. kerületiek akciója nem szembement az MSZP mondanivalójával, hanem kiegészítette azt. 

A Reakció-blog is a helyszínen járt, ők egy hosszabb videót készítettek, érdemes megnézni azt is:

 

Címkék: mszp vicces abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr6942451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

badnewbie 2009.02.16. 11:14:25

"ingatlanpanorámával vádolták meg"

Combi a ballibes Ferkófan 2009.02.16. 11:20:49

Szegény Gyuri. Remélem tágabb végbéllel jön ki.

öööö...izé 2009.02.16. 11:26:16

@badnewbie: és bizony egy ilyen vád védhetetlen is:)))

panki83 2009.02.16. 11:27:09

Reméljük kap majd egy társat a Józsefvárosi Csécsei Béla személyében hamarosan, bent már akár monopolit is tudnak játszani, ha megérkezik verók is:D

Win Elen 2009.02.16. 11:28:36

Ebbol is nagyon jol latszik, mennyire befolyasolhatoak az emberek, mennyire az erzelmeik iranyitjak oket, akkor amikor a jozan esznek, vagy a logikanak kellene azt felulbiralni.

En elhiszem, hogy Hunvald, tenyleg egy kozvetlen, es figyelmes ember volt, csinalt eztis meg aztis, jo dolgokat. Miert ne tette volna. De ettol - mint azt a pelda is mutatja - kovethetett el buncselekmenyt, buncselekmenyeket. A ketto nem zarja ki egymast. Nem is ertem soha, hogy emberek hogy gondoljak azt, hogy valakinek minden tette gonosz, vagy eppen szent. Ha ilyen krva egyszeru vilag lenne, akkor nem tartanank ott, ahol most.

De azt mondom, legyen. Valakit megpuszilgatott es ezert neki mar erinthetetlen, egy profeta. Csokolgassa a labnyomat. De szimpatia tuntetes? Ugyanmar. Ez kvazi kinyilatkoztatas annak, hogy mennyire nem latja valaki, mi folyik az onkormanyzatokban, a politikaban. (nem csupa negativ dolog, de a pozitivak, inkabb csak vegetativ funkciok, mint tudatos, epito, az orszag boldogulasat elosegito cselekedetek)

monstress 2009.02.16. 11:34:22

Azért szolidaritok vele, mert berzenkedek :D :D :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.16. 11:42:51

Kedves Naplóm!

Ez a 3. bejegyzés...

A hétvége viszonylag nyugalommal telt. Szombaton minden bodzaszedő be volt sózva, mert ezen a napon lehet látogatókat fogadni. Én egész nap felvillanyozva vártam, hogy ki jön be hozzám, de hááát a várakozást alulmúló lett a "lista":

1: Bejött az a hülye szottyadt öregasszony - a Gizike - a titkársági osztályról, és hozott be valami elbaxott - saját sütésű - rétest. Anyád! Inkább a szabadulópapírt hoztad volna... (Mondjuk arra jó volt, hogy újabb "zuhanyozást" úsztam meg, hihetetlen jól működik itt a "csere-kereskedelem"...) Állítólag volt valami szimpátia-tüntetés, mert nagyon várnak vissza... Ezek mennyire hülyé... izé aranyosak, hogy így hisznek az ártatlanságomban... Pedig ha tudnák amit én tudok... (btw: remélem az Ügyészség sem tudja...)
2: Állítólag Cser-Palkovics is beszélni akart velem... Biztos kárörvendeni jött a kis köcsög, le is "tagadtattam" magam, wehehehe...
3: A legszörnyűbb látogatóm a "Fekete lagúna réme" volt, állítólag egy börtönben játszódó felnőtt-filmhez keres szereplőket, és RÁM gondolt... Pfújj, akkor inkább a kis törékeny Kolompár Frenkie a 15-ös cellából.... Állítólag 1 doboz cigiért már lehet... Jobban belegondolva inkább ma egy adok, mint holnap egy kapok...

A látogatóknak hála a szombati vacsora fejedelmire sikerült, Lakatos-mama hozott be vagy 10 liternyi bodza-páleszt (amiből 5 liter volt a jatt az őröknek), ebből a teljes A-blokk satu-részegre itta magát. Az egyetlen kellemetlen volt, hogy Lakatos Márlonbrándó megint bepróbálkozott, de a töménytől felbukkanó hatalmas bátorságomat kihasználva elküldtem a picsába (lehet, hogy ennek még meg lesz a böjtje? mindenestre az éjszakát megúsztam).

A vasárnap reggel borzasztóan indult, a finoman tűnő kakaóba beleturhált a börtönigazgató, és törvénytelen hangon kiröhögött minket. Asszem itt az ideje írnom az ombuckalakómanónak. Bár a többiek javasolták, hogy ne tegyem, mert ez esetben a kubai származású (és ott nike-labdákat összevarró) 35/9-es méretű Álehandró fog kezelésbe venni. (MINEK a mérete a 35/9?? Nem értem... ez biztos valami cipőméret...)

Délután megnéztük a kézilabda-meccset. Jó volt, leszámítva Leonszíó kirohanását, amikor lekapcsolták a villanyt, magából kikelve üvöltött, hogy "Dikkmá, Gázsi szábádlábon, hát nem áz Árénnyábá ment vásázni?!"...

Este ezek a bucka.. izé bodzaszedők a közösségi szobában elkezdtek "strip-pókerezni", de jobbnak láttam ebből kimaradni. Állítólag Frankie mindig szándékosan veszít...

3 napot kibírtam eddig, nem is rossz. Ha minden jól megy, már csak 972X ennyit kell... Mi az nekem...

H.Gy.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.02.16. 11:53:40

A sorozatgyilkos meg a pedofil a mindig legrendesebb ember. Kiviszi a szemetet, átsegít a vakokat, nem iszik, nem csinál balhét ...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.02.16. 11:55:23

@Seduxen: lol :D
mondom én néktek, a Bastille és a Jedikula semmi nem volt a Fidesz börtönéhez képest, ahol politikai foglyokat tartanak embertelen körülmények között...

Kampfer 2009.02.16. 12:02:27

"Olyan kedves ember..." Jah...

Többen elmondták a túlélők közül, hogy egy bizonyos Jozef Mengele egy nagyon kedves, mosolygós és közvetlen ember volt, kedves volt a táborlakókkal és még néha cukorkát is adott a gyerekeknek.
Nem is értem, miért ítélhették el... Miért kellett menekülnie?
Kampfer
(munkvera dögöljön meg')

toxikus 2009.02.16. 12:04:57

off:

"A várandósság alatt több ízben zaklatta a párt egy asszony, aki többek közt azzal is megvádolta a még meg sem született gyermeket, hogy földönkívüli. T. Erzsébet azt is megígérte, hogy elrabolja az újszülöttet, hogy bebizonyítsa, az egész család a Marsról jött. "

belzebubó 2009.02.16. 12:05:36

Hajrá Szily Laci tüzd fel a negyediket is!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.02.16. 12:06:04

@toxikus:

A gyerkőc megszületett, várjuk a fotókat! :)

mind2 (törölt) 2009.02.16. 12:09:52

@Seduxen: ez is jó ::)))
De ha hiszek Freud - nak, akkor Gyurinknak az elfojtott hátulcekcualizálásos félelmei valós rettegésben mutatkoznak meg, ugyanakkor egyfajta látens - kívánalmi homoceckuális tudatalattit is feltételeznek.Magyarán kicsit fél, de annál jobban izgatja a dolog :::))))
Egyébként meg már kifejtettem : a ferivel és az ilyen snájdig fiatalos mszp-s politikusokkal kapcsolatos nyugdíjas ( munkásőr özvegyaszony ) rajongás is egyfajta elfojtott cekcualitásból ered... Mivel az életük java részét egy elfojtó - tiltó közegben élték le - mely nélkülözte az azért is csináljuk mert élvezzük érzését ,- ezért most 70 éves korukra minden elfojtott - keserű vágyuk felszínre kerül, és összekapcsolódik a nekik kezet csókoló, negédes, és hízelgő negyvenes szocik összes hazugságával.
Dr Lux Elvirát hallották :::))))))))))

z666 2009.02.16. 12:10:15

Ezeket ledobnám a Taigetoszról...

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.02.16. 12:15:00

a véletlenül aláírós dumát toló ember Szalacsi emlékdíjra esélyes.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.16. 12:17:04

@mind2: nekem erről egy régi vicc jutott eszembe:

Manus bemászik egy öregasszony kertjébe almát-lopni (jó-jó, lehet bodza is), de a 80 éves mami rajtakpja. Kezében a shotgunnal kérdezi:
- Maga most meg akar engem erőszakolni?
- Jaaaj, dehogy is, hová tetszik gondolni?
- Pedig muszáj lesz...

mind2 (törölt) 2009.02.16. 12:21:11

@Seduxen: és ez mind mind testet ölt a szavazóhelyiségek diszkrét homályában :::))))

Seduxen (már NEM dr.) 2009.02.16. 12:32:03

@mind2: ez esetben én telibefosnám szívem szerint a szavazólapot, és azt adnám be...

Win Elen 2009.02.16. 12:40:52

@zero:

pontosan, en csak biztosra megyek, amikor balhezok, odabaszom a szemetet a szomszed ajtaja ele, iszok, es felrugom a vakokat.

Nehogy megbelyegezzenek, mint pedofil. Vagy szemelyem sorozatgyilkos voltanak gyanuja vetuljon ram. :)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.02.16. 12:43:38

@denever: Hogy a 'csába lehet VÉLETLENÜL aláírni valamit?
Megbotlott a szőnyegben, és a tollával véletlenül pont arra a papírlapra támaszkodott?
Ó, a fenébe, véletlenül aláírtam.
Na mindegy, akkor már jó lesz ez így, Margitka, küldje el az Illetékes Elvtársnak.

egyhazafi 2009.02.16. 13:59:23

A böllér kését kellene a nyaka alá rakni!


Ezt írd alá tetü!

hahahaha

Plutonic 2009.02.16. 14:59:01

@Seduxen: Blog a blogba. :) Örömteli poszt ez! :)

pina_csaba · http://octagon.blog.hu/ 2009.02.16. 15:36:04

Kíváncsi vagyok, a nyuggerek mikor ostromolják meg a fideszes Bastille-t, hogy kiszabadítsák Hugenotta "Szent Ember" Gyurit.

Képzeljétek csak el a gigászi összecsapást, ahogy repülnek a protkók, 2 hetes száraz kiflik halálos bumerángként süvítenek az éjszakában, pofán könnygázsprayzett nyuggerek menekülnek a rebiszesek elől 3-mal a szélrózsa minden irányába, a munkájukat féltő utcaseprők locsolókocsijukkal farolják be a Bastille zord, narancssárga kapuját...
Be szép is lenne!

Horizont 2009.02.16. 18:10:53

Hiába tartóztatták le Hunvald Szent Györgyöt, hiába izgultak, hogy hányan lesznek pártrend szerint, mégse billent meg a szavazási rend, mert szépen megszavaztak mindent.
No lám, lám...
Ezeknél soha nem borul se fel se ki a bili! Összetartanak ha kell!

Spielberg 2009.02.16. 18:13:24

rozsdásodjon rá a műanyag lakat is....

jpmjpm 2009.02.16. 18:23:23

Basszus, ennyi marhát. Én elhiszem nekik, hogy a Gyuri jó ember, meg rendesen bánt velük és a kerület is szépen fejlődött stb... De hát ettől még simán igazak lehetnek a vádak amiért lecsukták. Igazából ezek a dolgok (mármint hogy csinált jó dolgokat is, amitől szeretik őt) kellettek ahhoz, hogy mindig a húsosfazék közelében legyen és tudjon nyúlni szép pénzeket amikor van rá lehetősége. És eddig meg lehetett úszni mindent, mert politikust sosem csuktak le, ez csak tavaly december óta divat.

Tényelg nem értem ezt a sok embert. Ekkora birka nép vagyunk? :((((

Higany 2009.02.16. 19:16:35

Zero te csak vigyázz, ha így folytatod nálad is talál majd az NBH a közbiztonságra különösen veszélyes anyagok közül ezt-azt, mint amilyen pl a kristálycukor, műtrágya, tojás, lefolyótisztító, papírgalacsin, stb... ;)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.02.16. 21:00:01

A videó utolsó mondataival még egyet is értek.;-)
Egyébként meg nincs veszélyesebb a szimpatikus, "rendesember" bűnözőknél.

Paladin 2009.02.16. 21:40:14

Íme a régi római politika. Tömd be a sok fél -ork idióta pofáját kenyérrel és cirkusszal, aztán csak nézd, ahogy istenítenek még akkor is, amikor már kiloptad a szemüket...

icelpro (törölt) · http://mousepad.blog.hu 2009.02.16. 23:58:23

Ez a faszi egy cuslág klón! Nézzétek em ga tekintetét, nem áll azon semmi se jól.

Maestro 2009.02.17. 08:44:04

ázzzta büdös kurrrrvaélet....

mondjuk a bibircsókos nyommer nagyon kemény:D

süti beállítások módosítása