Skip to content


       Szűrés lista

Mohácsi Viki szemrebbenés nélkül

Egy szuper kis riport a svéd televízióból (SVT2), dübörög az országimázs kampány ezerrel. A főszerepben Göncz Kinga és Mohácsi Viki!
Rékuc lefordította nekünk a svéd részeket, a videó alatt olvasható a szöveg. A "Kávé helyett" sorozatunk 27. része:

[Bemondónő] A radikális jobboldali párt, a Jobbik, a romák elleni határozott fellépéssel reklámozza magát és ezzel a politikával szerzett 15 százalékot a magyar EU választásokon. A magyar romákat egyre brutálisabban üldözik. Csak az elmúlt évben 8 romát gyilkoltak meg teljesen provokálatlanul.  A Jobbikot és félkatonai szervezetét, a Magyar Gárdát vádolják a merényletekkel. A vádak ellenére azonban a Jobbik igen széles körű népszerűségnek örvend.

[bejátszás az idős hölggyel és a cigánykoszorúval]

[Férfi bemondó] Az idős hölgy nem kíméli a szavakat roma szomszédaival szemben a lepusztult pesti városrészben.

[Fiatal cigány beszél]

[Férfi bemondó] A kommunizmusban jobb dolguk volt a romáknak, akkor még volt állásuk. Ma teljesen a társadalom perifériáján élnek, munka és szociális státusz nélkül.

[valami banya angolul beszél az előítéletekről][ja most látom, hogy Göncz Kinga az]

[Férfi bemondó] A gazdasági válság nyomában a problémák átlépték az erőszakosság küszöbét. Az utóbbi egy év alatt 8 romát gyilkoltak meg. A minap éjjel egy roma asszonyt lőttek agyon, a lánya életveszélyes sérüléseket szenvedett.

[Mohácsi Kláncsuklyákat vizionál a Gárda fejére]

[Férfi bemondó] Senki nem tudja, ki követi el a gyilkosságokat - akár személyes bosszúhadjáratról is lehet szó, de kimondatlanul is a Magyar Gárdát, a radikális jobboldal milicista csoportját gyanúsítják.

[ismét Mohácsi]

[Várkonyi] Ha egy Jobbikos vagy Gárdás követte volna el ezeket a gyilkosságokat, mennyi esélye volna arra, hogy 24 órán belül ne tartóztassák le?

[Svéd bemondó] A Jobbik párt sajtószóvivője sokáig Svédországban élt. Pártja 15 százalékot,  azaz 3 mandátumot kapott az EU-választásokon. A Jobbik azzal vádolja a politikai elitet, hogy ellopták a magyar nép pénzét.

[Várkonyi] A politikai elit sikkaszt és benne van a szervezett bűnözésben is. Erre bizonyítékaink is vannak.

[Bemondó] A Jobbik a magyar értékrendet kívánja védelmezni és a bűnözés nagy részével a romákat vádolja. Az úgynevezett cigánybűnözést akarják megfékezni.

[Várkonyi] Sokféle bűnözésről beszélünk: kisebb vétségek, mint a zöldséglopás, de ott vannak a nagyobb tételek is, mint például az uzsorázás, védelmi pénz szedése, prostitúció...

[Valahol felsír egy hegedű]

[Férfi bemondó] A majdnem egymillió romát bűnbakká kiáltották ki a válság nyomában. A kormány régi hibái miatt megszorításokra van szükség, az adókat emelték. Az emberek nehezen élnek és a kormányon lévő szocialistákat és liberálisokat hibáztatják.

[Göncz Kinga arról beszél, hogy az utóbbi években rengeteget tettek a nehéz sorsú emberekért, és Magyarország deficitje (ezt a svéd szövegben államadósságnak fordítják) az egyik legalacsonyabb az Unióban, de ennek magas ára volt.]

[Riporter] A megszorító intézkedések igen népszerűtlenné tették a kormánypártokat. Minden arra utal, hogy jövőre kormányváltás lesz a Parlamentben, a Fidesz jelenleg 55 százalékon áll, és azt ígérik, hogy gyorsan ki fogják emelni az országot a válságból.

[Szijjártó az adócsökkentésről és a közbiztonságról beszél]

[Férfi bemondó] Az emberek most tehát gazdasági csodában reménykednek. De a romák számára még távol van a beilleszkedés és az anyagi jólét.
 
Mohácsi víziója:

zero:
Vajon, ha mint derék svéd, a lokális  maunikasó után megnézed ezt a riportot, mit gondolnál Magyarországról? Idejönnél nyaralni? Megnéznéd Budapestet? Fektetnél be itt tőkét? Göncz Kingának meg elég vastag bőr van az arcán ,a csodálatos hajkölteménye mellett, nem ti kormányoztok 7 éve?

Amúgy a tegnap egész tökös Bede Márton fanyalgótól kérdezném, hogy mi akadályozza meg, hogy mint újságíró készítsen egy valódi villáminterjút Mohácsi Viktóriával? Miért nincs ez a videó az Index-címlapon? Talán egyetértenek a tartalmával? Vagy mert  ilyenekről hírt adni nem menő? Vagy ez nem is hír? De az hír, hogy a Szörnyet hatan  kefélgetik? Persze, ha mi kitesszük, és foglalkozunk vele, akkor egyből lehet mutogatni, hogy "fúj, néha milyen vállalhatatlan ez a blog", amit tegnap meg is kaptam a Goldenblog díjátadón ...

Címkék: társadalom cigány gárda pofátlan kávé helyett

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr671341797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Országimázs by Mohácsi Viki és Göncz Kinga... 2009.08.28. 14:24:33

Legelső kérdésem: ki az a Mohácsi Viktória, azon kívül, hogy egy exEP képviselő? Miért kérdezi pont őt a svéd televízió? Hogy jön ahhoz Mohácsi, hogy olyan gusztustalanságokat hazudjon, hogy: "...a fél (Magyar) Gárda, de minimum néhányan...

Trackback: Ku Klux Klan 2009.08.28. 10:25:14

   Mert Mohácsi Megint Hülye:

Trackback: Orbán és Perez; Fidesz és Likud; Izrael; Nemzetgazdaság 2009.08.28. 10:13:59

Míg az egész "jobbos médiának", Reakciónak és a Konzervatóriumnak az orosz befolyás fáj leginkább (érdekes módon csak ez); addig minekünk beszélnünk kell egy olyanról, amit csak a náczik emlegetnek. Ugye mindannyian emlékszünk simon perez, li...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redriot77 2009.08.28. 11:44:16

@Sandokohn, a maláji jiddis.: ezt hogyan sikerült elérniük? És miért nincs tele a magyar híradó a skandináviai romaüldözéssel, ahol még a boltból is kitiltják a well-trained-roma embereket? Milyen módszereik vannak?

Településekről ki vannak tiltva? Milyen lenne már, Budapest tábla előtt lefékez a piros ezerkettes mind a kilenc utasáavl, és visszafordul. :))))

jpmjpm 2009.08.28. 11:48:10

@Berrick: LOLLL!!!! Ezen a képregényen kész voltam!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.08.28. 11:49:28

@jpmjpm: "szemét náci, irredenta, kirekesztő vagyok"

Az bizony, fúj. *köp*

molaris 2009.08.28. 11:50:15

@Pierre (Bezuhov):
Milyen csoportokra gondolsz? Részleteznéd?

derelyegrádi szellem 2009.08.28. 11:51:32

"az a baj veletek, hogy teljes sötétek vagytok és már az előző hsz-tok letagadjátok, pofátlanul lehazudjátok. tipikus Jobbik"

te bezu, én nem vagyok nagy jobbik fan, de ez a jellezés egy picivel jobban illik a szadeszesekre, meg magára szadeszos politikusokra. Olvastad a MANCS-ban a riportot Pető Ivánnal. Ha nem, pótold. Tanulságos. Olyan igazi jó szedeszos. Ahogy megszoktuk. De az tetszik a legjobban, amikor már saját pártelnökét is antiszemtázza a végén.

Eddig nem is tudtam, hogy a szadeszt antiszemiták is irányíthatják (azt, hogy számotartják ki zsidó és ki nem, azt '98 óta tudom a Beszélőből) Mintha eddig nem azt mondták volna :-)

Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2009.08.28. 11:53:13

@redriot77: nagyon jo összefogasuk, és nagyon jo rendőrségük. 1-2 ismerős kint él / dolgozik...

wlakos 2009.08.28. 11:53:43

A két megélhetési "ember" védőnek sikerült elterelnie a figyelmet a posztról!

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.28. 12:01:09

@derelyegrádi szellem:

maradjunk annyiban hogy mindkettőre egyaránt.
Bár aaz előbbinél a hívőknek ez sosem gond :)

molaris 2009.08.28. 12:04:58

Történt egyszer néhány éve, hogy kimenekült/üldözött embertársainknak megfájdult a foguk egy kis rénszarvas húsra. Nosza, gyorsan vadászatot szerveztek egy rénszarvas telepen. Az őr szólt nekik kétszer, hogy fejeznék már be a sportot, de hatástalan maradt a szó. Kettőt lelőtt gyorsan, és kihívta a rendőrséget. Azok meg összeszedték a maradékot. Aztán felháborodva vették tudomásul, hogy az őrnek EZ a MUNKÁJA.
Szóval van már a svédeknek is tapasztalatuk.

Plutonic 2009.08.28. 12:11:46

MI VAN???????
A svédek nem tanultak az egyszer már bekövetkezett kivándorlásból???
A rohadt nagy antirasszisták miért nem fogadják be ezeket?
Mohácsiék meg mehetnek a faszba ezzel a mocskolódással, így lehet lejáratni egy egész nemzetet!
Bede Márton is elmehet a picsába!
Mi vállaljuk ezt a blogot, NEKI mi a tökömet kell ezen vállalni????
Fanyalgó kékharisnyák, akiknek beesik az orrába az eső! Phej, mocskosgecik... (köp) (copyright Zero)
És látom beindult a támadás is! :)))
Üdv, Bezu és Fedor!
Kiterjesztem Martonx scriptjét.....
Bár ez a nagy nekiindulás bók is lehet, mert bár vállalhatatlan a blog, de azért muszáj valamit tenni is, ugye?

Ez egy igen erős kávé lett most, Zero......

Plutonic 2009.08.28. 12:15:47

@wlakos: Igazságod van....
Script beüzemel és LÉNYEGTELEN. :)

Pain2 2009.08.28. 12:18:52

@Fedor:

"Csak annyit tudnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy a tükröt hibáztassátok, ha nem tetszik, amit benne láttok. Gyilkolták a cigányokat? Igen. Rasszista indokból? Igen. A Jobbik és a Gárda politikája a cigányok megfélemlítésére és bűnbakká kinevezésére épül? Igen. Szélsőségesek? Igen. Van eszmei közösség a gyilkosokkal? Van, mégha szervezeti nincs is."

Fedor hülye ? Igen.

Jim Raynor 2009.08.28. 12:19:02

na, Bezuhovnak meg a többi faszkalapnak egy friss történet.

Szigetszentmiklóson egy fiatal rendőr gyerekbe (nem kis darab, + jár gyúrni, de egyébként tök szelíd és normális figura) a konditeremben belekötött egy nála is nagyobb darab cigány, nekinyomta a falnak, és a nyakára (!) akart ütni. a rendőrnek annyi szerencséje (?) volt, hogy elrántotta a fejét, így az állkapcsa tört szilánkosra, jelenleg a honvédban fércelik a gyereket.

Az ügy érdekességei:

1. azonnal hírzárlatot rendelt el a sündőrség

2. a cigó ellen csak napokkal később bocsátottak ki országos elfogatóparancsot, pedig pontosan tudták, hol van

3. a geciláda büdös cigánya elfogása helyett a sündőrség droidosztaga a szentendrei magánterületes gárdistabasztatással volt elfoglalva.

jaj, szegény cigányok, mecsoda terrorban élnek itt........

jozicsenko 2009.08.28. 12:19:04

@molaris: igen

magyar ember svéd tájvédelmi körzet közepén épített egy villát magának - mert itthon a balaton (vagy a velencei tó) mellett megtehették

no, ház kész, bement az önkormányzathoz, hogy bejelentené, utolag engedély, stb: ott meg néztek, hogy ezt hogy???

a lényeg: qrva gyorsan kitalálták, hogy le kell bontani, a figura meg itthon sírt (talán a HVG-n olvastam? mindegy), hogy hát ott házat épített és lebontották...

svédekhez? menjenek, én elküldeném a C-ket, mert ott is kell dolgozni! ha nem , egy dologra adnak segélyt: repjegyre haza...

DArchAngel 2009.08.28. 12:19:29

Szerintem azért próbálnak nyomást gyakorolni a magyar kormányra, hogy toljon még több pénzt a cigókba, mert félnek, hogy a végén még tényleg mind kiköltözik hozzájuk :)

Amúgy szeretném, ha Mohácsi Viktória, aki 5 évig luxusban élt Brüsszelben és kurvára nem csinált semmi maradandót - azon kívül, hogy lejáratta az országot - mélyen kussolna a cigányság helyzetéről, mert arról szert sem tud.
Göncz Kinga meg védhette volna már egy kicsit az ország érdekeit, ha már egyszer külügyminiszter. De muszáj volt elsütni a "szélsőjobb-barnaeső-Jobbik-phejmocskosnácik" mantrát, amolyan kis üzenetként a hazai választóknak: "Bizony-bizony, a Jobbik annyira káros, hogy már a svédek is tudják!"
Szánalmas, hogy a rohadt szavazataikért, hatalmukért csak dolgozni nem tudnak. Amúgy ha mondjuk Baranya lenne az ára a következő választási győzelemnek, akkor egy laza vállrándítással odadobnák. De jó pénzért az egész országot is.

martonx 2009.08.28. 12:23:46

@Fedor: "A Jobbik és a Gárda politikája a cigányok megfélemlítésére és bűnbakká kinevezésére épül? Igen."

Azért ezzel vitatkoznék. Én abszolút nem sok tudatos politikát látok a Jobbik mögött. És amit látok az inkább a jelenlegi politikai elit hibáztatása, nem pedig konkrét népcsoportoké. A sajtó ontja ezt a cigányellenes dolgot. Azt meg, hogy a Gárda néha felvonul olyan területeken, ahova a rendőrség este el se mer menni, még nem nevezném megfélemlítésnek.

Pain2 2009.08.28. 12:26:40

@Pierre (Bezuhov):

Idézek neked Vonától: "ha nem tetszik, költözz ki Izraelbe" :)

vagy idézhetek ferenc testvértől is "ha nem tetszik, ellehet menni"

Ez nem az szdsz forum itt nehezen viseljük a kamuzást.

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2009.08.28. 12:29:52

@laspalmas: "a bevándorlókon edződött svédek le tudják szűrni a konzekvenciát."

főként, hogy ős is ismerik a szomszédból, Finnországból a C helyzetet.
ha máshonnan nem, hát olvasták a kurucon :o))

dagger 2009.08.28. 12:31:31

Most mit vártatok ezektől??
Köcsög ez a mohácsi azt kész.
Nem jönnek ide a svédek mert fosnak, hát speciel ezt meg leszarom jól. Nekem nem hiányoznak.
Szerintem küldjük oda ki a cigókat, hátha a nagy sajnálat révén befogadják őket...

PublicEnemy 2009.08.28. 12:32:43

@Sandokohn, a maláji jiddis.: Bazzeg, most jövök rá,hogy én is"szemét, mocskos, náci, fasiszta, rasszista, intoleráns vagyok",mert elvertem két cigót,miután minden éjszaka 7rekesz kenyeret loptak anyám boltjának udvarából.
Éhségből loptak? Nem hiszem,mert a templom-kertben bokáig ért a pékáru.Anyám adott volna,ha kérnek?Igen,mert Ő"még" nem a bőrszínt nézi.
Kezdjük ott,hogy egy Magyar ember nem lop kenyeret,hanem kér,és nem dobálja,mert tudja mennyi munka van benne.
Inkább leszek egy kib.ott fasisztarasszistanáci,minthogy ezekkel a férgekkel egy napon említsenek.
Respekt Barátom!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.08.28. 12:37:27

@zero: Egyedül tőled kaptam normális reakciót. Köszönöm. A többiek, akik rögtön buzit, csaló cigányt, rózsadombi jogvédőt, komcsit, elmebeteget látnak bennem, ahelyett, hogy végiggondolnák, amit írtam, azt hiszem most már nem állok le vitatkozni. Annyiszor leírtam már a véleményemet ezügyben, hogy már unom ismételgetni, meg mindig ugyanazokra a vádakra válaszolgatni. Üzenem mindegyiknek, hogy olvasgassák a korábbi írásaimat.

Olaf.Pifpaf 2009.08.28. 12:37:48

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":
"Igen a combonszúrt haverom pl. így provokálta őket, ezekkel a mocskos, kirekesztő, náczi szavakkal: "Ki a faszom dobott meg egy söröskorsóval?"

Na látod, ez volt a baj. Ez úgy lett volna PC és kellően liber, ha azt kérdezi:
- Elnézést uram, hogy megállítottam a korsóját a testemmel. Kárpótlásul meghívhatom valamire?

De hát ő is náczi lehetett, és helyteleneül reagált.

PublicEnemy 2009.08.28. 12:51:33

@Fedor: Ez verbális faszszopás! Te tényleg ratyi vagy!
Provokatív idiótaságokat írsz,és amikor emiatt megbélyegeznek,mert mindenkinek elege van már az ilyen liberális seggfejekből,akkor meg picsogsz,mint egy kislány!

Marcellusca 2009.08.28. 12:55:20

Hát, zero, most aztán elmentek a .... Erre kell felkelnem? Kávé már tényleg nem kell.

Hogy az a teleb@szott, szájbaszexuált, jó, büdös ....
De nem is folytatom , úgy is tudjátok. (Meg nem is tudok olyan "szépen" fogalmazni, mint Géza!)
Tényleg felqrtam magam.
Áááááááá, legszívesebben ... húúúú, le sem tudom írni, mit csinálnék/csináltatnék ezzel a .... qrva mohácsivészviktóriával.

Ja, Menjenek! (hogy visszautaljak)
A kedves fajvédő (vagy inkább félretájékoztatott?) svéd riportereknek meg kívánom, hogy a szomszédjukba költözzenek a kivándorló romák, és ne is hagyjanak fel jól megszokott életvitelükkel!

Sandokohn, a maláji jiddis. (törölt) 2009.08.28. 13:02:12

@PublicEnemy: hat azt, akit ejjel kaptam el, azt sztem meg most is kezelik... beleszaladt a viperába rendesen.
De elegem lett belőlük, végleg. 2 kutyát mérgeztek meg, akik egyenként többet értek az összes cigánynál. Azon gondolkozom, hogy körbenezek a szomszedos orszagok gazpisztoly-gaztölteny kinalataban es ha van izmosabb, mint a magyar szar, akkor rendelek belöle pár kilót. Sajnos ide jutottunk, a sünök a magyarokat basztatják, az élősködők meg élnek boldogan.

martonx 2009.08.28. 13:02:17

@PublicEnemy: LOL!

Amúgy nekem Fedor és Bezu nincsenek rajta a scriptem listáján. Sőt az igazat megvallva, csak páran lézengenek a listámon, akiknek a véleménye számomra Lényegtelen.

molaris 2009.08.28. 13:09:38

@Fedor:
Hát egy könnyet elmorzsoltam a szemem sarkában.:)

Yorick White 2009.08.28. 13:16:51

@Fedor: Azért kaptál ilyen... khm, elutasító válaszokat, mert 24/7 nyomatja nekünk a tömegmédia a hozzászólásodhoz hasonló csúsztatásokat.

A cigányok ellen az égvilágon senkit sem kell uszítani. Az emberek többsége a saját bőrén tapasztalja, hogy milyenek a cigányok (tisztelet a kivételnek). Ehhez nem kell Jobbik, se Magyar Gárda. Egyébként is, miért uszítás az, ha a Jobbik őszintén beszél egy létező problémáról?

Magyar Gárda meg a KKK?! Normális ez a Mohácsi? Hát, ez nem háborít fel téged, Fedor? Ez a hazugságtenger?

A gárdisták soha nem bántottak senkit, ha kellett,
cigánnyal vállvetve pakolták a homokzsákokat árvíz idején. Vagy épp ajándékokat osztottak a rászoruló gyerekeknek karácsonykor.

f.m.j. 2009.08.28. 13:19:29

Azért a minap Svédország is megkapta az antiszemita besorolást, mivel lehoztak egy cikket a zsidó szervkereskedelemről... (mondjuk eleve nem értem, ill. milyen okosan kitalálták ezt az érvelést a zsidók: minden ami bírálat, egyetnemértés velük, az máris antiszemitizmus, ennek az ára a holokauszt volt, de örökidőre felmenti őket a felelősségrevonástól, számonkéréstől...)

Egyébként miért félnek az emberek annyira ezektől a szavaktól, jelzőktől (antiszemita, rasszista) ez is csak egy olyan jelző, egy tulajdonság, mint bármely másik, pl: hülye, idióta, mucsai paraszt, buzeráns, szarfaszmagyar, liberálisfajvádő... :):)

derelyegrádi szellem 2009.08.28. 13:20:28

Fedor barátom!

Nézzük így is ezt meg, jó? Akkor nyilván kicsit szélesebb lesz a látószög körív, amivel nézzük a dolgot:

"Csak annyit tudnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy a tükröt hibáztassátok, ha nem tetszik, amit benne láttok.
Gyilkolták a fehér magyarokat? Igen, lassan naponta.
Rasszista indokból? Nem tudjuk, mert a jelenlegi jogszabályok szerint az nem lehet rasszista indíték, ha cigány öl magyart!! De az O.liszkán elhangzott "öld meg a magyart" erre utal, különösen úgy, hogy meg is ölték.
Az MSZP és az SZDSZ politikája a magyarok megfélemlítésére és bűnbakká kinevezésére épül? Igen.
Szélsőségesek? Igen.
Van eszmei közösség a gyilkosokkal? Van, mégha szervezeti nincs is."

Elnézésedet kérem, de a könnyebb követhetőség kedvéért sorokba szerkesztettem.

f.m.j. 2009.08.28. 13:21:57

egyetnemértés=> vagy egy bűn leleplezéséről van szó, amit a világon mindenhol büntetnek....

Seduxen (már NEM dr.) 2009.08.28. 13:24:29

@fmj: eszembe jutott valami pikírt megjegyzés a szervkereskedelmes résszel kapcsolatban, de asszem inkább "önmoderációt" tartok (van egy sejtésem, hogy mivel NEM kereskedtek :))) ).

Plutonic 2009.08.28. 13:36:15

@Seduxen: A fitymából varrott retikült csak simogatni kell és máris bőrönd lesz belőle! XDDDDDD

zala 2009.08.28. 13:38:25

zero: ""fúj, néha milyen vállalhatatlan ez a blog", amit tegnap meg is kaptam a Goldenblog díjátadón ..."

meg is érdemled, ha részt vettél ebben a gusztustalan és súlytalan szimpátiaszavazásban.

nem gratulálok a goldenbloghoz, mert nem érzem úgy, hogy ez egy olyan eredmény lenne, amire büszkének kellene lennie bárkinek is. annak ellenére, hogy úgy tűnik a szervezők ellenére nyertétek meg a szavazók jóvoltából.

liberális emberként, esetleges hibái ellenére teljesen vállalhatónak tartom a vastagbőrt. íme még egy súlytalan 'eredmény' ;)

ui.: a comingout miatt előre szólok, hogy annak aki ezzel kapcsolatban esetleg leeszdéeszesez azt én még annak előtte lekurvaanyáztam :P

Plutonic 2009.08.28. 13:45:33

@zala: XDDDDDD Az utóirat nagyon 10 pont!

Yasashi Tanuki 2009.08.28. 13:54:11

@Fedor:
"Csak annyit tudnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy a tükröt hibáztassátok, ha nem tetszik, amit benne láttok. Gyilkolták a cigányokat? Igen. Rasszista indokból? Igen. A Jobbik és a Gárda politikája a cigányok megfélemlítésére és bűnbakká kinevezésére épül? Igen. Szélsőségesek? Igen. Van eszmei közösség a gyilkosokkal? Van, mégha szervezeti nincs is."


Ezzel a logikával az összes magyarországi cigányt el lehet itélni az olaszliszkai lincselésért,a gadnai idős néni feldarabolásáért és megerőszakolásáért, a Cozma gyilkosságért és még sorolhatnám.

Tehát:
Gyilkolták a magyarokat? Igen. Rasszista indokból? Igen. A cigányok tettei a magyarok megfélemlítésére és elüldözésére épül? Igen. Szélsőségesek? Igen. Van eszmei közösség a gyilkosokkal? Van, mégha szervezeti nincs is.

Anál Delon 2009.08.28. 15:01:55

Kérdés: ki engedi meg, hogy ilyen tartalmú interjúk megjelenjenek egy másik ország híradásában????

Az ok, hogy nálunk a Híradó=a Fókusszal, meg az Aktívval, na de hogy a svédeknél is ugyanez legyen??

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.28. 15:16:43

@Fedor:
ez most komoly? te tényleg vitázni akartál a Vbön.
LOL

ahogy egy csúnya balibsikomcsihazaárulófajvédő kritikaként megjegyezte :
"egymilliárd légy nem tévedhet"

illetve (ez már saját) láthatóan nem szeretik, ha megzavarják őket a zümmögésben :))

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.28. 15:20:26

@Pierre (Bezuhov):

csak a magad nevében, ha kérhetem ...

Hubert J. Farnsworth 2009.08.28. 15:28:36

@Valakinyolc: Nem rossz a lista az allamadossagokrol. Magyarorszag a 29. (10 millio lakos), olyanokat elozunk meg, mint Argentina (41 millio lakos), Romania (23 millio lakos),... Ketszer annyi az kulso allamadossagunk, mint az Arab Emirsegeke es majdnem annyi, mint Mexikoe, ahol a fovarosban 2szer annyian laknak, mint nalunk az egesz orszagban...

Jurganov 2009.08.28. 15:37:02

@anti_troll: nagyon igaz, reméljük meglesz a büntetésük érte.

@Fedor: az a baj a véleményeddel, hogy nem tudod alátámasztani. leírva szépen néz ki, gondolom hiszed is, hogy igaz, de tényekkel nem tudsz szolgálni. így viszont elég nehéz komolyan venni téged. amíg viszont olyan érveket használsz, hogy az ég azért kék mert kék addig ne is várj mást. pierre-l együtt elléphetnétek valami olyan blogra ahol ilyesmi a színvonal(beírod ami eszedbe jut és kész). amennyiben viszont itt kívántok kommentelni kérlek normális hangvételben( nem, a személyeskedés nem fér bele-hiába is próbálod sajnáltatni magad) tegyétek és észérvekkel. tudom, hogy nehéz, de akkor is..

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.08.28. 15:42:58

Na zikkájl náczikok ,végre megint cigányos post

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.08.28. 15:44:43

Ez a Fedor meg hogy került ide ? Úgy látom nagyon eltévedt .:)))

toxikus 2009.08.28. 15:47:18

én azt nem értem,h ez a liba miért nem himbálózik már vmi lámpavason?

Valandil 2009.08.28. 15:48:52

@Pain2: Eredetileg 1884-ben küldtek el magyarokat itthonról. Mezei (Feldmann) Ernő volt az elkövető...

2009.08.28. 15:53:47

Mielött még a liberális hozzászólók eltévednének, vona hozzájuk egy kérdésem, ha már annyira védik öket, kérem hogy mutassák már meg, hogy ök mit tettek a romák felemelkedéséért? Vagy ök is " csak " megélhetési jogvédök? Mert ha valakik, a 9.-ik emeleten a lépcsöfordulóban vágják a disznót, vagy lopnak , csalnak, hazudnak, fosztogatnak, ( nem osztogatnak!), megöléssel fenyegetnek idösöket, gyerekeket, fiatalkoruakat--ezek emberek, vagy annak lehet öket nevezni? Szerintem nem! De ha már itt osztja az észt két liberális "elme", kérem öket, jöjjenek le lakni ide Borsodba. Mutassák meg, hogy nem csak a szájuk nagy, hanem van vér a pucájukba! De addig amig ezt nem teszik, addig már bocsánat, de olyanok ne osszanak tanácsot és ne verjék magukat, akik azt hiszik hogy a lila tehén adja a kakaót és a romák törvénytisztelö, rendes becsületes emberek!Aki pedig nem a szemének, a fülének, a tapasztalatainak hisz, hanem eme két liberális elmének, az ---bocsánat, de nem épeszü!

wladyslawsky (törölt) 2009.08.28. 15:53:53

"fúj, néha milyen vállalhatatlan ez a blog"

erről lehetne egy kicsit bővebben ?

wladyslawsky (törölt) 2009.08.28. 15:58:47

@Fedor: a cigánykérdésben a tieidhez hasonló véleményeket alkotók sztem 3 nagy kategóriába sorolhatóak:
1.) alapvetően jó szándékú emberek, akiknek fogalmuk sincs a valóságról
2.) annyira hisznek a szép liberális elveikben, hogy a hitük felülírja a tényeket
3.) egyszerűen nem normálisak

tudi 2009.08.28. 16:16:11

Szerintem pont nem a jobbik járatja le az országot, hanem az ilyen mohácsi ribanc félék, akik a cigányok üldözéséről beszélnek, pedig ennek az ellenkezője igaz. Egész falvakat, kisebb városokat tartanak rettegésben cigány családok, meghalt 8 cigány, hány magyart öltek meg ez idő alatt a cigányok. Ha éngem "rasszista indítatásból" megölne egy cigány milyen közjogi méltóság lenne ott a temetésemen? Milyen parlamenti pártok képviselói?

tudi 2009.08.28. 16:17:17

Ja zero várjuk a beszámolót a díjáttadóról. :)

K.Jani 2009.08.28. 16:19:25

amit csináltak, az már nyilt hazaárulás! az ország bemocskolása személyes érdekből. az egyik kedvenc könyvemben, az egri csillagokban, hegedűs hadnagy árulása méltó képpen lett megjutalmazva.
de persze az az idő mocskos náci korszak volt a mai tökéletes liberál-kapitalista világunkhoz képest.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 17:29:17

de mos tőszintén.
itt hol van a vastagbőr?
"Név szerint az egyes kategóriák győztesei:"

és semmi
annyira szerencsétlen ez az urbánus bagázs

Horizont 2009.08.28. 17:44:50

Nem tudom eldönteni, hogy Bezuhov és Fedor most a cigányokat, vagy a politikai vezetőinket védi? Nem mintha bármelyik jogos lenne.
Amit Mohácsi csinált a felvételen az nálam súrolja a hazaárulás fogalmát. Szerencsére nincs neki akkora súlya, de mégis! Meg van győződve, hogy tett valamit a cigányságért, pedig ő ártott nekik a legtöbbet.
A rendszerváltás előtt nem kellett cigányozni,
csendőrség se kellett mert a rendőrségnek volt tekintélye, a cigányok előtt pláne. (vagy féltek) Mindegy. Én a rendszerváltás után sem cigányoztam nagyon sokáig. Ma már nem így van. Nem jó érzés cigányozni, kedves Bezuhov, Fedor. Nem egyik napról a másikra lett ez így. Igen tudom nincs munkájuk a cigányoknak (se). Mások is szegényedtek el, mások is váltak munkanélkülivé.
Ami először ellenszenvessé tette őket az a politikai hozzáállás amit valami félreértelmezett baromságból kifolyólag (vagy szavazatok) ránk akartak erőltetni.Közben a cigányok nagyon nagy része csúszott lefelé, és kezdett elállatiasodni!!! Pedig kapták a segítséget, házat, lakást, segélyt. Mosták az agyunkat, hogy más a kultúrájuk. Milyen kultúrával tudják megmagyarázni, hogy a saját piszkukban, szemetükben élnek, nem járatják iskolába a gyerekeiket, csak követelnek, és követelnek, kötelességükre meg soha senki nem hívja fel a figyelmüket?? Közben kollektív bűnösnek kiáltanak ki bennünket, akik felhívják a figyelmet az illetékeseknek, hogy eddig ne tovább.Mi vagyunk a bűnösök?? Hol van a roma felzárkóztatásra elköltött 1200 milliárd forint? Mert zárkóztatva nem lettek. Tudom, hogy itt is a többség elítél bármilyen gyilkosságot. Mindig akadnak barom állatok akik így oldanak meg dolgokat. Mint amilyen barom állatok a Szögi Lajost agyonverők is.
Nekem mint a 10 millióból az egynek jogos elvárásom, hogy a kormány, az elit vagy a franc se tudja minek nevezzem, húzzák már ki a fejüket egymás seggéből és igenis oldja már meg a cigánykérdést. Ha meg nem tudja, nem akarja, akkor ne csodálkozzon ha más igyekszik ezt megtenni, mellékszálon népszerűséget szerezve. És ezt a "mást" történetesen Jobbiknak hívják.

maxwell murder 2009.08.28. 17:55:57

videóban is bazdmeg ez a kiejtés. istenem...

System failure. :) 2009.08.28. 17:58:04

A Jobbikot az elszámoltatás miatt próbálják meg elnyomni, eltörölni, ellehetetleníteni. A Gárdát meg akkor is b@szogatnák ha réti pipacsszedők egyesületének hívnák magukat és rózsaszín pólóban kék rövidnadrágban állnának ki az elnyomottak, védtelenek, terrorban tartottak mellett. Azért mert nemzeti érzelműek és nemcsak a fotelből írják a szép nagy szavakat. A nemzet haladására, szolgálatára a haza védelmére tettek esküt. Ha hagyjuk, lassan a kokárdát is betiltják, mert azt gondolják hogy a Magyar nép birka, bármit megtehetnek, ahogy megtették EDDIG...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.08.28. 18:21:19

@tesz-vesz:

dehogy, ez egy fizetett balek, aki kiment helyettünk a díjért :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 18:35:43

@tesz-vesz: hopp
"öljétek meg a mayarokat"

ezt mondta a bíró.
a tárgyaláson, ezt bevallották a cigányok

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.08.28. 18:38:29

Elolvasva a cikket, jócskán beleolvasva a hozzászólásokba lehet, egyszerűbb lenne itt sem lennem, mintha cigány lennék, és "Lehet, ott sem vótam!"-oznék, vagy mifene, de azért hadd ne hagyjam szó nélkül, Fedor barátom, hogy két hét kellemes szünet és internetmentes élmények után eljössz ide a VASTAGBŐR-re backstabistázni kicsit, mintha az alatt a két hét alatt, míg elvoltál, nem történt volna legalább 100 szó szerinti cigánytámadás, magyarok kárára, és az eddig megszokott (kicsike, de megszokott) érvelésed helyett olyan szerencsétlen mondatokkal dobálod az itt békésen cigányozókat, hogy persze, ha egyszerre négyen-hatan-ötvenen akarnák a fejedet leharapni, és igenis buzivá tenni, amiért nem megérteni, ha nemvédeni akarod a tényeket (a te szemszögedből kellemesnek látszó tényeket)(ezt ne feledjük) - hát mi ez, ha nem célzott látogatónövelés az oldaladhoz, ami egy kissé csökkenő népszerűségnek örvend? :-)

Röviden.
Tudjuk és reméljük, hogy nem minden ember agymosott még ezen a kontinensen, úgyhogy a svédek valóban egyénileg is képesek dönteni, döntéshelyzetbe emelni agysejtjeiket, és nem feltétlenül hisznek annak, ami a dobozból ömlik rájuk (sokan hozzám hasonlóan tudják, hogy az bizony szenny)(nagyjából ti is, srácok), és nagy ívben tesznek rá, hogy mit szeretne láttatni a műsor Magyarországról - talán érdemes lenne ez ügyben megtekintenie Rékucnak, hogy miféle blog-visszajelzések születtek ebben a témában az országban. Ez csak ötlet.

Még mindig azt vallom (már-már backstabista módon), hogy a cigányokat nem szabad ölni, mert haszonállatok, akiket a segélyért dolgoztatnunk kell, és cserébe pár hónap alatt egy tiszta, élhető, gazdagabb országot kapunk!
Higgy nekem: hónapok alatt látszódna a különbség! Ez biztos.

Én nem ítélem el az országomat lesajnáló médiákat, embereket, mert sokszor igaz: nem azt kell nézni, mit mond, hanem, hogy kicsoda!
Malmö 25 év múlva muzulmán város lesz. A bűnözés már olyan mértéket öltött, hogy lassaneléri a kezelhetetlenség határát. Mi lesz 5, 10, 25 év múlva? Hm?
Verjék a svédek a nyálukat. :-)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 18:38:45

@Sandokohn, a maláji jiddis.: "mert 4 helyen törtem el a kezét annak, aki kést fogott a nagymamámra"

adj tanácsot, mia hatásos ellenük. bézból ütő?
komolyan kérdem

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 18:43:56

@Kartal (a morc): blogolni akarsz ? gyere hozzánk,
felesleges 8 embernek 20 blogot csinálni
mi reklámozzunk a vastagbőrt:)
direkt azért rágtam zero fülét a linkcserével, h reklámozhassuk, és könnyebben jöjjünk el ide.

jozicsenko 2009.08.28. 18:47:05

ennyi a harcias vikingekről, nyulbélák lettek

azért az külön érdekes (Rékuc majd válaszol, ha tud), hogy ennyi megerőszakolt nő mellett (valahol olvastam egy cikket, háború a svédek ellen cimmel) a feministák nem szólalnak meg, mert fontosabb a bevándorlókat védeni, mint a svéd lányokat (=ami, legyünk őszinték, ritka nagy hiba, nekem tetszenk, védeném őket)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 18:47:30

@zero: az a mókás, hoyg ő mondja ránk, h beszűkült gondolkodásúak vagyunk, miközben ő az!

mókás, szánalmas. semmit értelmeset nem ír kommentbe, azért jó hog yidejár, mert én már lesem mikor esik le neki, hogy mekkkora balfff-ék.
bezu forevör

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 18:53:38

@Valakinyolc: eza kölcsön uzsora.
nézzétek meg a pontos defet, ez iszora, országok közötti uzsora.
az imf egy uzsorás a világbankkal együtt.

DIODORUS SICULUS. Első századbeli görög történész. Megfigyelte, hogy a pirézek más embereket ellenségeiknek és alsóbbrendűnek tekintették. "Az "uzsora" azt jelenti, hogy pénzt kölcsönöznek nagy kamatra. Ez évszázadokon keresztül nagy nyomorúságot és szegénységet okozott a gójok között. és ez okozta a pirézek elítélését."

de durva!:O ezt most találtam, Luther mondja, bocs h másolom, de érdekes

LUTHER MÁRTON, 16. századbeli német vallásmegújító: "Ők valóságos hazugok és vérebek, akik nemcsak kiforgatták és meghamisították az egész szentírást elejétől a végéig anélkül, hogy saját magyarázatukat valaha is abbahagyják. Szívük minden aggodalmas sóhaja,vágya és reménye azok az idők, amikor úgy bánhatnak velünk, pogányokkal, ahogy a Perzsiai pogányokkal bántak Eszter idejében. Óh, hogy szeretik Eszter könyvét, amely olyan szépen egyezik az ő vérszomjas, bosszúálló és gyilkos vágyaikkal. A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni. Újra és újra megpróbálták és többször orra estek.
Lehelletük bűzös a pogányok aranyától és ezüstjétől, mivel egy nép a nap alatt sem volt, ma nem olyan és nem is lesz kapzsibb mint ők átkozott uzsorájuk közepette.Azzal erősítik magukat, hogy: 'Ha a Messiás megjön, akkor ő a világ aranyát és ezüstjét el fogja venni és fel fogja osztani a zsidók között.'. Bármikor lehetőség nyílik arra, hogy a szentírás az ő kielégíthetetlen kapzsiságukat támogassa, akkor ezt rögtön gonosz módon megteszik.
Ezert, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.
A történelemben gyakran vádolták őket azzal, hogy kutakat mérgeztek meg, gyermekeket raboltak el és csonkítottak meg. Úgy mint Trentben, Weszenseen és más helyeken. Ők természetesen tagadják ezt. Biztosan tudom, hogy az ilyen akarat nem hiányzik belőlük, hogy ilyesmit titokban vagy nyíltan cselekedjenek.
Aki az ördögöt nem ismeri, az csodálkozhat, hogy miért gyűlölik mindenek előtt a keresztényeket, mivel erre nincs okuk, hiszen azok csak jót tesznek velük. Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzesládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy sajátmagukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek.
Ha egy tolvaj 10 guldent lop, akkor azt felakasztják. Ha az úton rabol ki embereket, akkor lefejezik.De ha egy zsidó rabol el 10 tonna aranyat uzsoraként, akkor őt nagyobb becsben tartják, mint Istent. Nem írja TALMUDJUK és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennélfogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk- sőt jószágaik! Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni. Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban. Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk... Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja.
Burgensis, egy nagyon művelt rabbijuk, aki Isten kegyelméből keresztény lett (ez nagyon ritka náluk), aggódik amiatt, hogy iskoláikban hogyan átkoznak minket keresztényeket (Amit Lyra is ír), és ebből azt a következtetést vonja le, hogy ők nem lehetnek Isten népe. Most vegyük észre, hogy milyen szép kövér vastag hazugság az, amikor arról panaszkodnak, hogy ők rabok közöttünk! Jeruzsálemet több mint 1400 évvel ezelőtt rombolták le és azóta a zsidók kínoznak és üldöznek minket mindenütt a világon. Amellett nem tudjuk, melyik ördög hozta őket a mi országunkba. Mi nem hoztuk őket Jeruzsálemből ide! Igen, úgy tartjuk őket fogva, mint én szeretném a reumámat fogva tartani és minden más betegséget és szerencsétlenséget, hogy szolgáljak nekik mint szegény szolga minden pénzemmel és tulajdonommal és mindennel, amim van.
Mit tegyünk ezekkel az elutasított, megbélyegzett zsidó emberekkel? Alkalmazzuk rájuk más országok bölcsességét, mit pl. Franciaországét, Csehországét, Spanyolországét, stb.., akik először benyújtották nekik a számlát a kiuzsorázott javakról, aztán kiutasították őket az országból. Mint előbb hallottuk, Isten annyira haragszik rájuk, hogy lágy könyörületesség csak bűnösebbé teszi őket, míg kemény bánásmód csak kevéssé javítja meg őket. Ezért: el velük! Mennyivel kibírhatatlanabb az, ha megengedjük nekik, hogy az egész kereszténységet minket beleértve megvegyenek a saját pénzünkért, rágalmazzanak és átkozzanak bennünket, gazdag uraink legyenek és gúnyosan kacagnak rajtunk, szórakozva saját pimaszságukon. Milyen örömteli esemény lenne az az ördögnek, és az ő angyalainak, az orrán át nevető koca kismalacaira vigyorogva, valóságos haragját Istennek tartogatva. (A ZSIDÓK ÉS HAZUGSÁGAIK). Lehet hogy lágyszívű és finomérzésű keresztények azt hiszik, hogy én túl szigorú és drasztikus vagyok a szegény elnyomott zsidókkal szemben, hogy kifigurázom és kigúnyolom őket. Szavamra, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy ezt a sátanfajzatot kigúnyoljam. Szívesen megtenném, de ők sokkal nagyobb szakértői a gúnynak, mint én vagyok, és nekik van egy Istenük, aki ennek legnagyobb mestere. Az pedig maga az ördög.
Ha az ótestamentumon kívül más tényt nem ismernék ,akkor is azt állítanám, és a világon senki sem tudná ezt a véleményemet megváltoztatni, hogy a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz, a tatárokhoz és hasonló népekhez."

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.28. 19:08:01

@tesz-vesz: sztem ne pazarold rám a drága idődet tezs-vezs, inkább írjad a zsidózó posztjaid, máshoz úgy se nagyon értesz. vagy a zs-kommenteket itt, az úgy se üti meg a moderációs határt csak ha a libsik mondanak erőset...

Horizont 2009.08.28. 19:15:25

@Pierre (Bezuhov):
Legalább az én kommentemet olvasd el légyszíves! 17:44

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.08.28. 19:17:20

@tesz-vesz:

sztem azért még zero sem megy olyan színvonalra, hogy veled linket cseréljen :DDD mondjuk el tudom képzelni, ahogy naponta zaklatod ezzel a kéréssel. belőled, mint elmeháborodottból én ezt simán kinézem.... :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 19:27:23

@tesz-vesz: azért mégse olyan unalmas ez a kereszténység, nem?:)

nade leszokom én is erről a zs-kategóriáról, ígérem:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 19:48:47

@Pierre (Bezuhov): csak 3x-4xer zaklattam.
de itt kint van a mandiner pédaé azért volt olyan sok :D

tény hogy idióta vagyok néha, pl vasárnap is az leszek, nézzétek meg az oldalunkat, azon röhögök most is:D

de én ezt inkább kitartásnak, szívósságnak mondanám, hisz kint van most is.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 19:51:55

@Pierre (Bezuhov): de most luther márton sért? nehoyg azt mond, hogy a drága evangelikus vallás alapítóatyjának csodás szavai, különösképpen az utolsó pár sor: "a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz" nem ütött szíven, és nem reveráltál egyet :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.08.28. 19:58:19

@Horizont: hova tűnt a romákra költött pénz?
az nem segített csak rontott, moha megmondta

www.youtube.com/watch?v=tenxzoqP2dM

ez egészen elképesztően hülye tyúk

kamasuka 2009.08.28. 23:36:54

Az országos rendőrfőkapitány pár napja az ATVn már egy 20 évvel ezelőtt is létező politikai párt volt tagjaként aposztrofálta az egyik elkövetőt - elkotyogta, K.O. rá is kérdezett, Bencze alig tudott kijönni a válaszból (gondolom későbbre tette ennek a szálnak a nyilvánosságra hozatalát az MSZP) - szóval még pár hét (esetleg egy hónap) és azonnal egy 20 évvel ezelőtt már létező politikai párttal fogják összemosni a cigánygyilkosságokat.

Szerintem lehet tippelni, hogy vajon melyik párt lesz - nyilván fontos párt, nem az FKGPre gondolhatott az orfk - ... (20 éves elmúlt vagy lassan az lesz az mszp, az szdsz, és a - dölt betük - a FIDESZ) ...

Ejj, micsoda összeesküvést kreáltak az elvtársak. Plusz itt van ez a buta nő, aki kukluxklánosokat viziónál. :D

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2009.08.29. 09:55:52

"Mohácsi Viki szemrebbenés nélkül..." Magyarország becsületét sérti...

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2009.08.29. 10:41:20

Mi szól Mohácsi telefonján? Lángszóró az egyetlen fegyver mivel nyerhetek... :-D

kranführer 2009.08.29. 11:55:08

mohácsi viki egy megélhetési rettegő és menjen a jó kurva anyjába.

komment_elek 2009.08.30. 07:36:00

hatásosan kell előkészíteni a terepet egy újabb kivándorási("menekülési") hullámhoz...

Corry 2009.09.03. 09:47:26

@kranführer: Maximálisan egyetértek.
Nézzük meg nagyon röviden, hogy mire volt jó ez az egész riport. Induljunk ki abból, hogy a svéd tv-t itthon kevesen nézik, ezért annak hatása az itthoni viszonyokra és az emberek gondolkodására elenyésző. A Mohácsi Viktóriának elméletileg az a célja, hogy csökkenjen a két népcsoport közti feszültség, elfogadjuk a cigányokat és ők bennünket satöbbi. Ha innen nézzük a dolgokat akkor is 0 eredménnyel kecsegtet egy svéd riport.
A svéd emberek rosszabbul fogják megítélni Magyarországot, de ennyi. Ja és Persze a Viktória szerepelhetett egyet.

Persze kedves feleim meg kell szoknunk, hogy a politikából kiebrudalt SZDSZ tagok ilyen formában látják önmegvalósításukat.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 12:46:52

@Horizont: ezt a hozzászólást el kellene menteni mint jó érvelés bármiféle ballib-duma ellen...

Horizont 2009.10.25. 14:43:32

@Talon Karrde: Kösz, de látod még akiknek írtam ( Fedor, Bezuhov) se olvasták el......

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.10.25. 15:01:19

@Horizont: mert ua. a hiszti, ua. az unalmas picsogás mint az azt megelőző 1 millió kommentben

Aki olyat ír(t), hogy:
"Nem tudom eldönteni, hogy Bezuhov és Fedor most a cigányokat, vagy a politikai vezetőinket védi" az vagy nem is akrja érteni, vagy szimplán buta, vagy annyira előrehaladottt a hisztérikus libsifóbiája ( ez a blog közönségének 90%-ra igaz) hogy már képtelen józan ésszel gondokodni, más véleményét feldolgozni . S mint ilyen, sztem nem érdemes falra hányni a borsót.

Horizont 2009.10.25. 15:29:20

@Pierre (Bezuhov): Na most nagyot csalódtam benned! Azt hittem te normálisabban gondolkozol annál, hogy a másikat beledöngöld a földbe, hisztérikus libsifóbiás itélettel. Kikérem magamnak, mellesleg. Azt hittem ennél azért többre is futja belőled. :((

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.25. 15:40:23

@Pierre (Bezuhov):

Te Bezu, én most végigolvastam. Mind a 194 kommentet.
Neked egy darab véleményed nem volt ebben!
Csak a szokásos "fujj, mindenki hülye".
Aztán még beszólsz Horizontnak? Hát van bőr a képeden.

Horizont 2009.10.25. 15:49:23

@laspalmas: Vastag :DDDD
Pedig hogy kértem anno: @Horizont: Kíváncsi lettem volna a véleményére. Most már nem vagyok....

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 18:33:17

@Pierre (Bezuhov): szerintem te az életben valamiféle politikus lehetsz, azok szoktak ennyire elhatárolódni a többségtől és csak azt makogni hogy nem értik miről beszélnek.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 18:43:23

@Pierre (Bezuhov): 2,5 perc alatt reakció, hmmm! Valami médiafigyelő esetleg ujságíró?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.10.25. 20:12:12

@Pierre (Bezuhov): majd egyszer átnyálazom az aktivitásodat és akkor tippelek...
u.i.: esetleg netbuzi?

Doña ¡Cara(mba)! 2009.10.25. 21:32:29

Hivatásod: Fő állású antirasszista (az most divatos, és jól lehet vele keresni). Pláne, ha az adatlapodon szereplő képen a magyarok istene gépfegyvert hord, mint afféle szigorú, ótestamentumi, igazságot vagy bosszút osztó Jahveh! Tudod, amolyan fogat fogért, szemet szemért. Aztán a szerencsétlen magyar még ezt is kölcsönvette, ugyebár. Milyen márkájú a gépfegyvere, ez nem látszik tisztán a képen? Így jár az ember, ha magyar, aztán a tetejében még istenét sem választja jól meg. Még az is rasszista, a hétszentségit neki!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.10.26. 08:01:31

@Pierre (Bezuhov):

Tényleg, mi van a leányzóval, hogy ennyire ráérsz?
Lanyhul a szerelem? :)

süti beállítások módosítása