Skip to content


       Szűrés lista

Színre lépnek a csikós-nindzsák!


"A Betyárseregnek nem lehet bárki tagja. Kizárólag életerős, lehetőleg valamilyen küzdősportban jártas, kisportolt, jó kiállású férfiemberek, igazi harcosok jelentkezzenek. Aki nem ilyen, az először sportoljon, képezze magát, és csak utána jelentkezzen. A büntetett előélet nem kizáró ok, hiszen a betyárok többségének van priusza. A felvételnél a Betyárbecsület-kódex alapján mindenkit egyénenként bírálunk el, valamint mindenkit leinformálunk. Figyelem! Betyárpóló és a Betyársereg jelképének viselésére kizárólag betyárok jogosultak. Ilyen tárgyak kereskedelmi forgalomba nem hozhatók! Illetéktelenektől a betyárok elkobozzák a hamisítványokat."
 


A büszke muszájbetyárok színre lépnek.

2009 júliusában találkozott a nemzeti radikális oldal:
Vona Gábor (Jobbik), Kiss Róbert (Magyar Gárda), Zagyva Gy. Gyula és Toroczkai László (Hatvannégy Vármegye), Tyirityán Zsolt (Betyársereg) és Budaházy György (híres betyárok ma!).

Itt Zagyva elmondta, hogy "a nemzeti oldal a semmiből kezdett el építkezni, a nulláról indult, ma viszont erős, szerteágazó intézményrendszerrel rendelkezik."
A Betyárseregről szóvivőjük elmondta, hogy magyar önvédelmi mozgalomként definiálják magukat, klánokban tevékenykednek és a harcművészetekben kiválóan képzett tagsággal rendelkeznek. Az eurázsiai civilizáció hagyományait kívánják folytatni.

Íme, a Betyársereg debütáló videója. Ilyet is írtak:
"Ellenségeink rémületére, illetve nemzettársaink üdvére készítettünk egy bemutatkozó videót és egy honlapot."

Mikor 02:10-nél megjönnek a betyárok, én beszartam a röhögéstől.
A "Heti WTF" kategória győztese, kész ....


300, Gyűrűk ura, Karib-tenger kalózai, van itt minden ....

Címkék: vicces abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr481504982

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi a közös a Jobbikban és a Magyar Dolgozók Pártjában 2009.11.07. 15:41:28

Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös s...

Trackback: Muszájbetyár 2009.11.06. 21:40:25

Tegnap került fel a tecsőre egy trailer, és valószínűleg tegnap indult el a hozzá tartozó honlap is (betyársereg). A kurucus tematika folytatásaként most betyárharcos képébe bújva térnek vissza játékos kedvű gárdistáink. A film animációs kivitele egés...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tündér_Lala 2009.11.08. 13:13:53

@ko_laci: @System failure. :): Tökéletesen értelek benneteket. Fiatalok vagytok és kiutat kerestek ebből a fertőből. Ha anarhikus viszonyokat hoztak létre, akkor anarhikus válaszokat adtok.
A kurzusnak még a gazdasági csődhelyzetnél is nagyobb bűne (valószínüleg a legnehezebben helyrehozható) a társadalmi viszonyok és a rendvédelem szétverése. Természetesen nem véletlenül alakult ki a helyzet, ez tudatos romboló politikájuk része.
Nekem azonban meggyőződésem, hogy az igazi megoldás a törvényes rend helyreállítása és valahogyan a társadalmi értékrend közelítése a normálishoz.

Horizont 2009.11.08. 13:15:55

@System failure. :):
Ja, én sohasem adom fel, csak a korral együtt más dolgok jönnek itt belül.És a rózsaszín szemüveg is átalakul. :))) Drukkolok a fiataloknak, nekem is van 3 gyerekem, csak világot megváltani is ésszel kell! Az áldozathozatal meg ne legyen értelmetlen. És komolytalan, kifigurázható se, mert akkor nem lesz sok "pártolótag" a fotelhősök közül:))

k.o._laci 2009.11.08. 13:31:11

@Tündér_Lala: Nem, ebben felreertesz. Ahhoz hogy az emberek egyenrangu targyalopartnerekkent leuljenek egyenlo feltelek kellenek. Az nem lehet hogy a jelenlegi kormany, hatterintezmenyekkel, mediaval, tokevel, plusz a ciganyvajdak a q7essel es a csaladokkal nagy kegyesen adnak plusz 50 rendort es a tobbi magyar kapja be. Ilyen ertelemben olyan ez mint az atombomba, nem szabad bevetni de jo ha mindket felnek van mivel akkor egyenloek a feltetelek. Egy ertelmes ember sem gondolja hogy az jo lenne ha minden nap 1000 cigany megkuzdene 1000 magyarral, de az sem normalis hogy ennyire egyoldaluan, reszrehajloan iranyitsak az orszagot ahol a cigany vajda villoghat a testoreivel, ahol meglincselnek mert eppen rossz helyen jarsz, csicskaztatnak, ill. a rendorseg annyira szarik rad hogy a Magyar Gardat hivjak ha valaki konkretan inkabb elmenekul a sajat otthonabol minthogy tovabb is kitegye magat a zaklatasnak. Ilyen nem letezik, nem letezhetne de megis napi tema csak nem az indexen. Ennek az egesznek csak akkor lehetne veget vetni ha a rendorseg es barmilyen mas civil, felcivil szervezetek (polgarorseg stb) rendet tesz de maradektalanul. Ha nem, akkor nem tragedia ha neha felvonulgat arra 1-200 ember, hogy legalabb tudjak azert hogy itt nem lehet mindent megtenni csak mert eppen szoci, szadi kormany van es nekik kell a feszko hogy legyen miert antiszemitazni. Amig csak szep szoval kerleled semmi nem fog valtozni, ellenben ha egyenrangu felkent kezelnek mindent meg lehet oldani egy csepp eroszak nelkul is. Az olaszoknal erdekes modon total egyertelmu volt egy garda alakitasa, telepek lerombolasaval egyutt mivel ott a kozbiztonsag fontosabb mint a polkorrekt maszlag. En ertem amit te is irsz, de eszmekkel es szep gondolatokkal egy gyakorlati problemat nem lehet megoldani. Ne legyen eroszak, de igenis ne kepzeljek azt hogy azert mert ok eppen nagy csalad akkor kapaval ki lehet menni es mindekit megfenyegetni, szamurajkardozni meg hasonlok. Itt kellett volna megfogni a problema gyokeret, nem pedig varni amig minden ott levo embernek elege lesz ebbol.

hoplita 2009.11.08. 13:36:22

@Doña ¡Cara(mba)!:
Farkas Csapó Gyurka a kedvenc betyárom, még ha nem is biztos - sőt - hogy valós személy volt.De a karcagi pusztán játszódik, az meg a szívemhez közelálló hely .....bár nem vagyok karcagi, de kunnak születtem.:)
Érdekes, ezeket a filmeket, pl. a Rosszembereket nem vetítik a tévék, pedig nem hiszem, hogy agyonvágná őket a jogdíj.

hoplita 2009.11.08. 13:42:04

@Viktus:
Te biztosan tudod, milyen vicces, ugye...?
Hát elárulok egy nagy titkot, nem annyira...ahogy bíróságra járni sem, hogy a végére a hozzád hasonlók fikázzák az embert a priusza miatt.:(
Egyszer próbáld ki aztán nyilatkozz....addig viszont illik csendben maradni.

@System failure. :):
Ne próbálkozz, olyan, mintha a vaknak magyaráznád mi az a piros.

System failure. :) 2009.11.08. 13:44:43

@Viktus: Mazohista vagyok. :)
Horizont : Én is szeretném ha a gyerekeim nem ebbe a FERTŐBE születnének, élnének.
Többek között ez lebeg a szemem előtt. Én nem hiszek a szép szóval megváltom a világot elvben.
Én a kemény kézpolitikájában hiszek, nem ebben a puhapöcs kormányban. Itt akkor lesz rend, ha nem tolerálunk semmit. A puhapöcs kormányzás már bizonyította alkalmatlanságát.

Horizont 2009.11.08. 13:50:56

@hoplita: Engem tituláltál vaknak??? :)))

mind2 (törölt) 2009.11.08. 13:54:27

@Tündér_Lala: igazad van. üsd ki a jogállam lábait, tedd nevetségessé az intézményeit, üresítsd és zülleszd le az oktatást, vedd el a hitet az egészségügyben dolgozóktól, és vedd el a hitet a gyógyulni akaróktól, fullaszd meg az igazságszolgáltatást, tégy reménytelenné egy országot. Ne legyen se rend, se honvédelme, se vagyona, csak hiteltartozása, amit fizettess meg 1,5 milliónyi aktív keresővel.
És akkor csodálkozunk, hogy páran máshogy képzelik el a megoldást ? És jönnek hagymázas gondolatokkal, nevetségesen fogalmazva, de mindegyikből csak a rend utáni igényt- vágyat- követelést látja- érzi az ember. Nem szeretném, ha büntetett előéletű, esetleg csak izomra - s nem agyra - gyúró szekrények akarnának igazságot szolgáltatni a " népnek ". Azt szeretném, ha fiatal, buldogként viselkedő, korrumpálhatatlan ügyészek, rendőrök, bírók tennék. Mert az az ő dolguk ! Mint ahogy azt sem szeretem, ha az egészségügyi miniszter úgy viselkedik mint egy direkt marketinges, vagy egy amway ügynök a gyógyszerlobbi érdekében. Mert nem egy kétes hátterű gyógyszergyártó a munkáltatója, hanem mi vagyunk.
Betyárkodhat bárki, gyakorolhat népszokásokat, hagyományokat, alapíthat alapítványt, klubot... számos lehetőség van. De a rend és igazságszolgáltatás rendkívül fontos terület, ha - ez sem - lesz tisztába téve és független, hatékony működésre sarkallva... akkor vége a dalnak... akkor nézzük majd, ahogy önbíráskodnak, előbb ő meg ő, aztán te, és a végén már én is...
nem jó ez így :(

hoplita 2009.11.08. 13:58:51

@Horizont:
Téged...????
Hol....????
Viktus-nak ment ez, nem neked..:)))

Horizont 2009.11.08. 14:04:17

@hoplita: Bocs.
@System failure. :): -nak írtad ezt: "Ne próbálkozz, olyan, mintha a vaknak magyaráznád mi az a piros. " arra amit nekem válaszolt, így az jött le, mintha rám értetted volna, hogy feleslegesen strapálja magát. De örülök ha félreértettem, mert inkább hülye legyek mint vak:DDDDD

hoplita 2009.11.08. 14:06:12

@Horizont:
Egyébként nekem is 3 gyerekem van és nem is vagyok már olyan fiatalnak mondható.
Bár egyesek szerint ha megborotválkozok le tagadhatok pár évet...:))))

Tavaly március 15.-én "intézkedés alá vontak" dicső rendőreink és a cimborámtól - aki a fiam keresztapja is egyben - az ávós megkérdezte, hogy mit keres itt 3 gyerekes családapaként, ugyanis neki is annyi van.
A válsz frappáns és mindenki számára elgondolkodtató volt.
Csak annyit mondott, hogy "pont azért".

hoplita 2009.11.08. 14:08:34

@Horizont:
Ebben a rendszerben itt az a bibi, hogy ha nem akar az ember több hsz-t a kelleténél, akkor sűrít és ilyen félreértések születnek belőle.:)))))

Horizont 2009.11.08. 14:15:51

@hoplita:
Igen ez frappáns, és dicsérendő is. De mivel én nőből vagyok, hogyan reagálok erre? Mi jut eszembe? És ha balhé lett volna és egy eltévedt (vagy nem eltévedt) golyó megöli a komádat (már bocs) akkor mi lesz a 3 gyerekével? Ezt van aki gyávaságnak nevezné. Én azt szeretném ha úgy lenne ahogy @mind2: is írta, hogy akik felelősök a rendért tegyék JÓL a dolgukat és nem kéne áldozathozatal.

Ja jó neked, hogy egy borotválkozástól letagadhatsz pár évet:))
Látod nekünk ennél többet kell tennünk:DDDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.11.08. 14:31:51

@mind2:

"Azt szeretném, ha fiatal, buldogként viselkedő, korrumpálhatatlan ügyészek, rendőrök, bírók tennék."

Ezt én is szeretném, nagyon jó lenne. De sajnos tudjuk, hogy ahol belép az emberi tényező, ott bizony nincs többé tiszta matematika, logika....

Tündér_Lala 2009.11.08. 14:38:47

@mind2: Tökéletesen leírtad a véleményem.
Pár hónap van hátra és elzavarhatjuk végre ezt az országrontó, hazaáruló bandát. Azt várom az új hatalomtól, hogy igenis alkotmány módosításban kapjunk biztosítékot, hogy az ilyen döntő többség által elutasított (hosszú jelzősort kihagyom) társaság ALKOTMÁNYOS módon elzavarható legyen.

Tündér_Lala 2009.11.08. 15:08:00

@mind2: Egy dolgot tennék hozzá. Az üzleti agyukkal nem fogják fel (jelenlegi hatalom gyakorlók), hogy a nagy rendszerek katasztrofális anyagi állapotok ellenére azért működnek még mindig, mert a dolgozók (tanárok, orvosok, ápolók stb) hivatástudata, embersége életben tartja őket. De ha rájuk taposnak, megalázzák őket...

Viktus 2009.11.08. 15:39:06

@hoplita:

Magadnak csináltad feleslegesen. Tökre mindegy, hogy milyen idológiai rizsát kerítsz hozzá nyugatabbra élnél anarchistaként törnél-zúznál ... a székházasdi történet megmutatta szart sem ér az utcai banzáj aztán már csak egy közösség bulija volt a nemzeti ünnepeken tombolni.

Viktus 2009.11.08. 15:42:14

@Tündér_Lala:

Nem fogsz ilyen módosítást látni. Az oka roppant egyszerű a modern demokráciás rendszerekben nincsen megfelelő cenzusos rendszer így a szavazók többsége hülye az új többségek mindig képlékenyek.

hoplita 2009.11.08. 16:20:42

@Viktus:
Hú, vazzeg....magas ez neked, mint bivalynak a szerelem.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 16:25:11

@Viktus: System Failure nem szorul valszeg az én védelmemre, de mégis meg kell védenem az ő álláspontját a magam nevében is (én gyáva vagyok, én nem bírnám, ha hurcigálna be a rendőrség) de azzal legyünk tisztában: SEMMIT, semmit nem adnak ingyen, áldozatok nélkül. Se demokráciát, se szabadságot, se emberi szabadságjogokat, se országot, se földet, se neked valamelyest megfelelő jogot, se hazát, se otthont, se anyagi javakat, se egészségügyet, se oktatást, semmit az égvilágon. Egyedül a természet/istenség teremthet talán a semmiből is valamit. Ingyen szerelemből, pusztán önmagáért, hogy szép latin szóval fejezzem ki magam: per se.
Valakinek fel kell vállalni a küzdő történelmi szerepét. Vannak személyiségek (és voltak mindig is a történelemben) akiknek ez volt a sorsuk/küldetésük, felismerték és felvállalták: értem és valszeg érted is. Meg fogsz talán lepődni: az állatok viselkedésével foglalkozó tudomány is manapság ott tart, hogy ez a jelenség (a láthatóan ok és cél nélküli "hősiesség, önfeláldozás") az állatvilágban is létezik. Én ebből arrra következtetek, hogy ez benne van az evolúcióban, persze nem mint elsődleges ösztön, de ennek a jelenségnek is van értelme és ösztönalapja. Az ösztön ugyanis elsősorban az én-fenntartást, aztán a leszármazottak védelmét, harmadsorban pedig a faj/csoport védelmére is kiterjed, és nincs ebben semmi ellentmondás. Hogy stílusosan fogalmazzak: emberek, állatok, társadalmak réges-rég kipottyantunk a "paradisumból".

hoplita 2009.11.08. 16:33:16

@Horizont:
Ja, hogy te nőből vagy?:)
Tőlük nem várom el, sőt.
Az én feleségem sem szokott kiugrani a bőréből örömében, amikor tüntetésre indulok...félt és meg is értem.
Ennek ellenére sosem próbál lebeszélni és ez maximális tiszteletet érdemel, képzeld magad a helyébe...

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 16:45:22

@hoplita: Na, elcsíptelek! A sűrű kun vér, azzal nem bírsz! (ez vic, természetesen). Szeretem a kunokat. Szabó Magdától olvastam IV. Béla letelepítési kísérletéről, amely akkor, 1242-ben tragikusan végződött mindkét fél részére: a kunokra gyanakodtak a magyar főurak, zászlós urak, közben a mongol komolyan gondolta,hogy radír és só, életcsírája se maradjon Magyarországon. Mi, "magyeri törzsből" valók már nagy európaizálódásunk kellős közepén elfelejtettük, hogy ázsiaiakkal kell harcolni, tehát ásziai módszerekkel. Azt a harcmodort meg megint csak elfeljetettük. Kötönyt meg kiadatta a főúri haditanács Béla hallgatólagos hozzájárulásával a népnek, szabad prédának és lincselésnek. Szó szerint széttépték, amint kilépett a tanácskozásról, mivel ott hírét vette sajtá külön futárától, hogy a magyarokat felbőszítették ellenük és ölik a kunokat. Ezért akart végleg távozni az országból kunjaival - de számára már késő volt. Aztán jött Mohi (vagy Muhi, ki hogy tanulta), és nem csak hogy szétverték az egész magyar királyi sereget, hanem felprédálták fél Magyarországot (a lakosság kb. 50-át irották ki). A mai Split (Spalato) fölötti Klis (azaz Klissza - ma is megvan a híres, hírhedt sasfészek) váráig kellett futnia Bélának is. De bölcs király lett, mert tanult hibájából, ingadozásából, hiszékenységéből, ami vezetőnél bűn. Felépítette és betelepítette újra Magyarországot, és visszajöttek a te őseid is. Hál'istennek. Veled is többen vagyunk:-) , ezt Béla király utólagos megbánásának, okulásának és belátó bölcességének köszönhetjük. Ugye-ugye, milyen egy jó vezető? Ekkora tragédiából is ki tud vergődni népével és be is tud fogadni népet, ha a demográfia, a harci érdek úgy kívánja...

mind2 (törölt) 2009.11.08. 16:51:12

@Doña ¡Cara(mba)!: neked is igazad van, de túl nagy kérés lenne most a 21.század elején, Európában, az EU szoros karjai között, hogy egy magyar srác se sebesüljön, haljon meg, és egynek se lőjék ki a szemét, vagy hogy pontosabb legyek : ne verjék egymást a fiaink , NE EGYMÁST verjék a fiaink ?
Ha jobban belegondolsz, nem maradt semmi ennek az országnak, csak a gyerekeink. A múltunkon gúnyolódnak, jelenünk mint a buborék, a jövőt meg már rég eladták. Respect annak a fiatalnak, aki úgy érzi, mocsárban élünk, és minél kétségbeesettebben tapossuk, annál jobban húz lefelé, - tehát tenni próbál ellene. És nem megy el. Itthon marad. Fogja a zászlót, kifeszít egy transzparenst, kiabál egyet = beviszik érte.
Értem én, hogy vérben születik minden, de mivel anya vagyok, sajnálom azt az anyát is, akinek a 22 éves fiát talpig robotnak öltöztetve kivezénylik a félanalfabéta parancsnokok... az ilyen fiaink ellen. Mindegyiknek a torkában dobog a szíve, mindkettő huszonévesnek. Nem tudok ettől elvonatkoztatni. Fáj, mert mindketten magyarok. Itt csak egy valami hiányzik.
Az "igazi ellenség " felismerő program. A regnáló hatalom, de ha szigorú vagyok, akkor a 20 éve regnáló mindenkori hatalom az ország szétforgácsolásában volt érdekelt. A kicsinyes hatalmi játszmák, a manipuláció, a szellemi polgárháború, mindent megtettek, - ki többet, ki kevesebbet,- hogy ide jutottunk. Pedig csak egy valamit kellett volna tenniük. Jobban szeretni a hazájukat.

abandi 2009.11.08. 17:10:26

A vidijó eléggé profinak tűnik. A latin-nyelvű (egyházi?) zenei aláfestés kissé eltúlzott...
Remélem a cigánybűnözők javait kezdik el először szétosztani...(?)
De legalább kárt okozhatnának nekik is!
Kéne egy nem ilyen fellengzős reklámfilm , a Lúdas Mátyás szekció jövőképéről is!
Már megint túl lőttek a berkenyésen a honfiak...draskovics meg belecsorgatja a nyálát az éjszakai csengőkbe.

mind2 (törölt) 2009.11.08. 17:14:46

Idézek :)
" (…) Az emberek oly szívesen tömörülnek személyi klikkekbe, hogy azokat a valódi ellentéteknek már a legcsekélyebb látszata is létrehozza. Mi lehet jelentéktelenebb, mint a mezek színe közötti különbség egy lóversenyen? Mégis e különbségből eredeztethető a BIZÁNCI birodalom két legmegrögzöttebb pártja, a PRASINI és a VENETI, melyek mindaddig nem hagytak fel a gyűlölködéssel, amíg romba nem döntötték ama boldogtalan kormányzatot.27

Mindennapi tapasztalatunk ma is:

Ha az emberek egyszer különböző zászlók alá sorakoztak fel, akkor megkedvelik azokat, akikkel egyesültek, ellenfeleikkel szemben pedig gyűlöletet táplálnak, s az ilyen érzéseket gyakran továbbadják utódaiknak.28

Napjaink parlamentáris köztársaságaiban semmi akadálya a valóságos pártosodásnak. Épp csak semmi értelme. A tényleges hatalom oligarchiák kezében van. Igazat kell adnunk a jeles német művészettörténésznek, Wilhelm Hausensteinnek, aki 1920-ban így fogalmazott: „hiszen a demokrácia, amióta a világ világ, még soha nem volt más, mint egy több-kevésbé rokonszenves polgári oligarchia reklámja”.29 Nem csoda hát, hogy a nép, az istenadta nép a lelátókon vagy – még inkább – a képernyők előtt pártosodik – a Nagy Ő meg a Big Brother-féle kukkoló show osztja meg –, maguk a politikai pártok pedig műsorpártokká – kékekké és zöldekké – vannak átalakulóban és csak úgy szórják a műsort. A mai pártszenvedélyek politikai tartalma a nullával egyenlő. A pártok futtatása mindenekelőtt biznisz (ahogyan az volt már Rómában is), a nép számára pedig élvezetforrás: az elfojtott vágyak kiélésének, a társadalmi szenvedélyek levezetésének és becsatornázásnak a módja: ha sekély is – kéj; ha könyörtelen is – gyönyör.

A parlamentáris demokráciának nagy utat kellett megtennie visszafelé: az érdekeken és elveken alapuló valóságos pártoktól a személyi és klikk- pártokig. A parlamentáris köztársaság egyfolytában a császárság küszöbén toporog. Napóleonra – Megmentőre, Szabadítóra, Rendteremtőre – várva. Ám ő, úgy látszik, várat még magára kicsinyég. Egyelőre csak hadd verjék egymást kékre-zöldre a kékek és a zöldek.

Viktus 2009.11.08. 17:29:13

@hoplita:

Neked magas te sajnos a buta proli réteget képviseled láthatólag aki a frusztráltságát az utcán tombolja ki. Az utcáról való változásokhoz a történelemben mindig egy alternatív elitre volt szükség ez mindjárt megmutatkozott 2006 szeptemberében, hogy nincsen Magyarországon.
A polóboltosok, nemzeti megélhetési hazaffiak nem merik vállalni a felelősséget , ezért lett a székház ostrom az ami büfé kifosztás , és mindenki hazaballagott.

abandi 2009.11.08. 17:35:25

@Viktus:
"A polóboltosok, nemzeti megélhetési hazaffiak nem merik vállalni a felelősséget , ezért lett a székház ostrom az ami büfé kifosztás , és mindenki hazaballagott."

Ez a mondat sem sikerült igazra...

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 17:46:06

@mind2: Megadom magam. Nem tudok mondandód ellen érvelni. Ahogy te írod nekem, hogy nekem is igazam van, és sem tudok mást írni: igaz, amit leírtál. Csak odáig kellene felfejteni a törvény szövedékét, hogy látva-lássuk, miért nem úgy vannak a dolgok, ahogyan leírtad? Miért veri az egyik magyar fiú egyenruhában az én vagy a te fiamat/dat? Erre nem találtam meg a választ. Valamit motyogtam magamnak: mert mindig ilyenné alakul a világ, van egy pont, ahol még talán vértelenül lehetne tenni valamit, de valahogy mindig túlfutunk azon a ponton, és még csak észre sem vesszük, hogy túlfutottunk. Utólag se. Lehet, ilyen az emberi társadalom valódi természete?

Viktus 2009.11.08. 17:46:55

@abandi:

Miért is ki is vette fel a fonalat pl. a tv ostromnál? senki. Lézenget fel-alá mindenki ez a tény. Senki nem merte vállalni a felelősséget. Az önmagában, hogy egy szaros betondarabról lekalapálod a címerkét semmi max. pillanatnyi öröm. Egész 2006 őszén lejött itt az utcáról nem lesz semmi a parlamenti ellenzék vekkerezett, a Kossuth téren egy gyülevész csapat összegyűlt maroknyi mesemondó népvezér jelölttel meg a szokásos radikál arczok szerveztek egy kis utcai bulit ami után óvatosan visszakoztak.

mind2 (törölt) 2009.11.08. 17:51:20

@Viktus: de a gőz kieresztetett, az ügy elárultatott, nevetségessé tétetett.... kinek az érdeke ?

Endordelfin 2009.11.08. 17:52:39

Azzal egyetértek, hogy tenni kell valamit. Mégis, olyan ez, mint valami teljesen új dolgot feltalálni.
Nehéz.
Sokan Messiásként várják a következő választásokat. Az MSZP szar, majd a Fidesz segít!
Azhát, tömik majd ugyanúgy a zsebüket. Eddig is huncutkodtak az emeszpével, hirtelen majd megjavulnak, és az állampolgárok érdekeit kezdik majd nézni, nem?
Szóval, a két nagy párt kiesik, mert csintalanok mind. A Jobbikot értem, magyarság, nemkorruptság, de az a sajnálatos tény, hogy hozzáértés és tudás nélkül gazdasági helyzetet fellendíteni eléggé lehetetlen. Más párt van? Nincs. Jön majd a választás, de kire lehet szavazni, ha fejlődést, kilábalást szeretnénk? Jól gondolom, hogy senkire? Váalszthatunk a rossz és a kicsit kevésbé rossz közül, hurrá.
Értem én, hogy sokan ezt nem tűrik, és utcára mennek. Ha megmutatnák az elégedetlenségüket békésen, tömegesen, a pártok leszarnák őket. Ha randalíroznának, akkor az átlagembert ijesztenék meg, és veszítenék el a bizalmát.
Most komolyan, Betyársereget védők, szerintetek ők fogják kisegíteni az országot a futóhomokból? Ostorral meg puskával, erőszakkal?
Szerintem inkább okot szolgáltatnak majd rá, hogy az EUban elterjedjen a hír, Magyarország veszélyes. Tudjuk mennyire szeretik ott az efféle történeteket, mohácsivészt is tárt karokkal fogadták és itták minden szavát.
Ha ez megtörténik, a turisták egyre kevesebben lesznek, a segítség is egyre kevésbé érkezik majd, mondván, rothad az ország, minek fizessünk annak az országnak, ami nem tudja megakadályozni, hogy az állampolgárai kövenként széthajigálják az utcát. Adjunk pénzt a felújításra? Hogyisne!
Aztán a forradalmárok és világmegváltók elfelejtik, hogy van olyan ember, aki egyszerűen élni szeretne. Büszke a származására, szereti a hazáját, de nincs ínyére erőszakoskodni, szeretne mással foglalkozni, mint a politikával. Az ilyen emberek bármennyire is szeretik hazájukat, elhagyják, ha szenvednek. Mert élni akarnak, nem "rettegni". Idézőjelbe tettem, mert nem ennyire vészesen gondolom, de jó szó, illik ide.

Nehéz helyzet, a kiutat meg kell találni. De nem báránykodással, és nem is erőszakoskodással.
Szívem szerint kipucolnám a parlamentet aztán...aztán mi?
Hol szerzek megfelelő, megbízható embereket? Hol?
Amint idáig eljutok, szomorú leszek, és eldugok ezt a gondolatot, és mással kezdek el foglalkozni.
Elkezdek élni, élvezni, hogy még nem vagyunk a legrosszabbnál. Ameddig csak lehet.
Aztán, mikor a magyar ember ellehetetleníti a másik magyar életét, elmegyek, ha tudok. Ameddig lehet, kitartok, de nem fogok senkit szolgálni, nem fogok egy eszmét szolgálni. Élni szeretnék, nem szenvedni.

Viktus 2009.11.08. 17:55:10

@mind2:

Mindenkinek, és egyben senkinek. Mindkét oldal mellett lehet érveket-ellenérveket hozni bőven. A végeredmény ami számít az utcáról manapság semmit nem lehet elérni, ha nincsen vezető alternatíva ami mellé tömegek állhatnának egy megfelelő elittel.

Viktus 2009.11.08. 17:56:55

@Endordelfin:

Igen ez a nagy büdös helyzet.

abandi 2009.11.08. 18:02:01

@mind2:
A végkifejlet elcigányosodott...

hoplita 2009.11.08. 18:20:20

@Viktus:
Ez az utcán tomboló, frusztrált proli leszarja a véleményed.
Főleg azért, mert másodkézből kapott félinformációk és média sugallmazás alapján alakítod...
Világosan mutatja a büfékifosztás, szedett-vedett Kossuth tériek és egyéb, hasonszőrű megfogalmazások.

Horizont 2009.11.08. 18:23:14

@Endordelfin:
Sajnos teljesen igazad van. De mi van, lesz azokkal akik nem tudnak, mernek, akarnak elmenni?
Mi lesz Magyarországgal? Mikor jutnak el erre a felismerésre azok akik ott ülnek, dolgoznak ahol valóban lehet tenni valamit? Vagy ezután kerülnek majd oda? Tényleg nincs semmi esélyünk semmire?

Viktus 2009.11.08. 18:24:57

@hoplita:

Tévedsz ott voltam láttam szopi. Kossuth téren a csöviket tömegével jöttek az ingyen kajára az össze-vissza pofázásokat a nagy semmit...

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 18:31:49

@Viktus: pont úgy beszélsz mint egy egész nap székben csücsülő banki alkalmazott, eléggé szánalmas

Viktus 2009.11.08. 18:34:38

@Talon Karrde:

Nem én, úgy beszélek, aki már tíz éve látja a nagy semmit ami az utcáról indul kezdve a MIÉP gyűlésektől a HVIM menetekig a 2006-os hacukáig ... persze vannak, akik azt hiszik majd most ők megmutatják, de nem lesz lószar sem mi is azt hittük anno fiatalon nem is egyszer aztán minden megy tovább. A kispolgárt sajnálom, aki az őszödi beszéd után ébredt a "nemzeti tudatra" aztán ugyanúgy kihasználják csak , ahogy velünk tették.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 18:36:35

@Viktus: te hiszel egyáltalán bármiben? kommentjeid alapján tizen vagy huszonévesnek néztelek.

Viktus 2009.11.08. 18:39:25

Nyugodtan tőlem csináljátok csak ne lepődjetek meg, ha nem viszitek semmire max. pár népvezér megélhetését biztosítjátok ... meg a népeket sem érdekli ez bebizonyosodott manapság már pár száz ember kimegy tömegekről cikkez a sajtó

Inkább azon kellene munkálkodni, hogy a Jobbikból legyen pl. v.mi az lózungokon kívül szakértelem, szervezettség ...

Viktus 2009.11.08. 18:42:34

@Talon Karrde:

Húszonéves is vagyok , de már nekem gimiben ott volt a magyaros felvarró a kabátomon , amikor is lenéztek azok, akik ma a Nagy Magyarország matricákat ragaszgatják a kocsikra, mert ez ma "divat" ... mindegy reménykedjetek, ha harmincas éveitekben akarjátok azt eljátszani amit mi tízenévesen meg húszas éveink elején eljátszottunk.

Max. abban hiszek, hogy előbb-utóbb jönnek olyanok az elitbe akiket nem csak a kaszálás érdekel a Jobbikban megvan ehez a mag csak azt kellene gondozni, ha nem mindenféle őrületnek kellene megfelelnie a szervezésben, mint ez a betyárosdis.

k.o._laci 2009.11.08. 18:42:44

@Endordelfin: Hahaha, te kis naiv. Azt hiszed hogy a Mohácsik Betyársereg nélkül majd a jóhírünket keltik az EUban? Vagy az Eorsi Matyas felek? Voltak ugye a ciganygyilkossagok, azok kapcsan akkora halukat irtak szerte Europaban hogy a monitor majdnem berepedt akkorat hazudtak. Nem fog a Betyarsereg megoldani semmilyen makro problemat, max mikro szinten ha megjelenik itt ott, de ne viccelj mar hogy majd abbamarad a folyamatos hazudozas, mocskolodas Mo-rol Eu szerte ha itt mindenki szepen vigyazban all es nezi ahogyan vonulgatnak a vajdak:) Ez amugy hasonlo szoveg mint a "ne magyarkodjunk itthon mert a hataron tuliakat ezert bantjak" ... mintha azota bantanak oket amiota megjelentek a Nagymo. matricak az autokon, polokon. Nem allitom hogy rosszindulatu lennel, de inkabb gondold vegig hogy ez a puhapocsu nihil politika jutatott el egyaltalan idaig hogy mindenki belenk torli a labat. Mas EU orszagokban erdekes modon sikerult egy normalis, nacionalista tarsadalmat osszehozni amelyik nem gardazik ugyan, de barmikor kimegy tuntetni, ahol ugyanugy szetverik a varost de a helyi ellenzek nem megy vele hazalni az EP Parlamentbe, ahol a sajto nem szarik oda ahol el ill. abba az orszagba es meg sorolhatnam. Probalj meg valami hazugsagot elterjeszteni a franciakrol, britekrol es egy nemzetkent fognak kiallni ellened minden europai forumon, mig ha ezt a magyarokkal csinalod azonnal kapsz sajtot, tv-t, mohacsit, lendvait es bologato kertesz feleket ... hallottal mar szlovak baloldalt elcelodni a szlovak tortenelmi jelkepeken, esemenyeken valamint a tortenelmuk hianyan? Amikor a helyi ciganyok fellazadtak mert lefeleztek a segelyt akkor egyetlen ado ment ki sajnalkozni, a tv2. A helyi rendorok, katonasag 1 nap alatt rendet tett, mondtak hogy ez igy a franko es azota ezt mindenki el is felejtette. Hol volt a szlovak baloldal? Miert nem jelentek meg cikkek europa szerte a romak elleni pogromokrol mint Mo-val kapcsolatban? Erdekes dolgok ezek, kirol mit es hogyan gondol europa es azert ki (melyik politikai oldal) a felelos.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 18:45:24

@Viktus: te honnan a lófaszból gondolod hogy a Jobbiknak köze van a Betyársereghez????

k.o._laci 2009.11.08. 18:50:48

Pont hogy ott tartunk hogy most mar annyira, de annyira tok mindegy mit gondol rolunk Europa, mellesleg arrol az Europarol beszelsz ahol MINDEN orszagban van helyi szelsobal, szelsojobb es kijarnak tuntetni, szetverik az utcat. Ezt csak itthon hitetik el veled hogy valami "uristendekulonleges" dolog lenne. Hozzateszem pont az a baloldal magyaraz amelyiknek kvazi leteleme a tuntetes, 60as evek, RAF ésatöbbi. Cohn Bendit es Joscha Fischer ott nyomtak az elen, ma pedig unios tisztsegviselok ill Fischer csak volt. Tudod mit kellene inkabb sokkkal jobban szegyellni (es reklamozni a magyar nacik helyett)? Itt, ezt a teljes blogot szorostul borostul az osszes postot, hogy ilyen dolgok megtortenhetnek egy orszagban es ez csak a toredeke a teljes valosagnak, en ezt szegyellem nem azt hogy Mohacsi vagy Tom Lantos felek osszekoltenek / koltottek rolunk.

Endordelfin 2009.11.08. 18:57:15

@ko_laci: Nem hiszek ilyesmit, egy szóval sem említettem, illetve ha igen, nem volt szándékos.
Egyszerűen egyszerűbb NEM okot szolgáltatni nekik a további mocskolódásra.
Ha a Magyar Gárdából azt kihoztak amit, mit gondolsz, mire alakítják át az arcukat elfedő kalapos nindzsákat? Szerintem a KKK-re fél másodperc alatt levezetnék, utána meg szülnék tovább a vadabbnál vadabb ötleteket.

Eddig is kaptunk rendesen, bősz hazugságokkal bántották az országot.
Mindazonáltal más, ha mi és néhányan kint ( mert ne hidd, hogy ott is mindenki a seggében hordja a fejét! ) tudjuk, hogy ez nem igazság, mintha tényleg lenne valóságalapja. Gondolok itt egy-egy nindzsáktól kapott pofonsorozatra.

Remélem érthető, hogyan gondoltam.
Nekem sem tetszik, ami itt folyik, de egy pánmagyar "megverjük azt akinek nincs Nagymagyarországos alsógatyája" banda nem javítana a helyzeten. Lenne még egy csoport, akitől az átlagember tartana.

Ismerem ezeket a sztorikat, ezért is mondom, hogy tenni kell valamit. Azt kell kitalálni, hogy mit.

@Horizont: Hogy mi lesz Magyarországon? Ki tudja... egy részem kíváncsi, tudni szeretném, ez hogyan végződik. Mégis, másik részem fél, mert évről évre süllyedünk.
Akik nem tudnak elmenni...azokkal nem igazán tudsz/tudunk akármit is kezdeni, sajnos.

Akik ott ülnek, és tehetnének valamit, úgy tűnik telibeszarnak mindenkit. Úgy élnek, mint a mai ember, nem gondolva a holnapra, csak most legyen jó.

hoplita 2009.11.08. 19:00:09

@Viktus:
Nem voltál, max az elején,mert étel csak az első héten volt, az sem ingyenes, hanem becsületkasszás.
Vagyis helyesbítek....kinéztél, esetleg két este is, talán.
Amúgy nem vitatkozom, kicsifiú vagy te ahhoz, hogy komolyabb polémiába bonyolódjam veled.:))

Viktus 2009.11.08. 19:15:09

@Talon Karrde:

Te milyen álomvilágban élsz? állandó megfelelési kényszerben van a jobbik lásd. a "nemzeti találkozó" nevű dőreség ...potenciális támadófelületek szabadon hagyása egy csekély politikai hasznot hozó lépésért.

@hoplita:

Becsületkasszában nem tudom mennyi gyűlhetett , mert egy rakás csöves kajcsizott vidáman.
A komolyabb problémák a tudatodig sem jutnak el ott tartasz ahol tízenévesen tartottam, de egészségedre csak a családot sajnálom , mert család mellett már más a szituáció. Inkább a jobbikos segítsd a környékeden, ha az eljövendőben egyszer v.mit elakarsz érni az utcáról ez nem fog menni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.08. 20:00:15

huszonévesen meglepően magas intelligeniahányadossal rendelkezel, le is teszem a lantot.

Tündér_Lala 2009.11.08. 20:11:34

@Viktus: Mondjuk pont a TV ostrom nekem igazi bolsevik cselnek tűnik.
Nézzük az eseményeket:
Elhatározzák, hogy oda mennek tüntetni (provokátorok a tüntetők közütt ?). Pont a TV székházat egy nem a célra kiképzett maroknyi csapat védi, amelyet (bebizonyosodott) a rendőri vezetők - a rendelkezésre álló szabad rendőri erők ellenére - sorsukra hagynak. Egyszercsak ott marad a székház - védelem nélkül - és senkinek semmilyen terve nincs, hogy mit kezdjenek vele. Az ilyenkor mindig jelen levő csőcselék kifosztja, aután hazamennek. Másnap a rendőrök eszméletlen brutalitással lépnek fel mindenki ellen, azonosító szám nélkül, maszkban felismerhetetlenül. A bekaszlizott tüntetők arrol számolnak be (elég egyöntetüen), hogy azt ordítják nekik hogy hány bajtársuk halt meg a székháznál. Ez persze nem igaz, de honnan vették ? Suttogó propaganda, eligazításon mondták nekik ? Így lehet vadállatot csinálni a kisrendőrből, aki fel sem tételezi, hogy a saját parancsnokai cserben hagyják, manipulálják ocsmány politikai célok érdekében. Miközben személy szerint ők is utálják a rendszert (később kirugott rendőr gyerek a székház ostromnál).
Innen egyenes vonalú következmény , hogy az emberek utálják a rendőrt, a rendőr utálja az állampolgárt, a testület meghasonlik, szorongatják a PC-vel és csak dolgozni jár. Nem védi meg magát, pláne nem téged aki utálod őt.
A cél teljesült: szétverték a rendőrség és a társadalom kapcsolatát. A magára maradt és demoralizált rendőrség képtelen feladatait teljesíteni (parancsra bírságolnak, de a valódi és legfontosabb feladat elfelejtődik). SZÉTVERTÉK A RENDVÉDELMET.

Tündér_Lala 2009.11.08. 20:24:13

Ezek alapján én nem utálom a kisrendőrt, mert ő is áldozat. Ez az ördögi terv és végrehajtása iszonyat kárt okozott és ezek a véglények (Gyurcsány, Görgényi) ha egyáltalán képesek rá (nem) mélyen szégyelhetnék magukat. A kárt helyrehozni pedig sok évbe tellhet.

Endordelfin 2009.11.08. 20:36:22

Igen, ezt a nagy rendőrutálatot én sem értem.
Szolgálatban vannak. Engedelmeskednek. Ha nem teszik, hiphopp, nincs állásuk. Egy család mellet, a mai világban ezt szerintem senki nem kockáztatja meg.
Persze, vannak akik élvezik azt, hogy hú, ők de faszák, meg erősek, de a rendőrök többsége nem ért egyet azzal, amit tennie kell.
Mégis megteszi, mert valamilyen szinten az élete függ tőle. Jó, az átlag rendőr fizetés elég alacsony, de még mindig sokkal jobb, mint a semmi.

Viktus 2009.11.08. 20:46:07

@Tündér_Lala:

Ez mondjuk nem igaz ezt utólag a Fidesz szereti belemagyarázni sokan elhitték itt az alkalom megváltozhat minden az utcáról. Az utcai mozgalmasdi gyakorlatilag utolsó nagy dobása volt a rendszerváltás óta. A probléma az volt, hogy nem akadt senki, aki az élére állt volna az eseményeknek. Változás pedig nincsen annélkül, hogy az elit egy része ne akarná lásd. a nagy forradalmakat.
Kétféle ember volt ott Gyurcsány beszédek után. Az egyik csoport aki már hosszú éve arra várta, hogy a duma helyett legyen v.mi, és a frissen megeseredett népek, akik felismerték, hogy itt bizony az egész nagyobb hazugság, mint amit Kádárék idején beadtak nekik. A rendőri erők felkészületlenségét egyszerű megindokolni. akció, és reakció. A rendőrséget teljesen felkészületlenül érték az események ilyesfajta zavargások elhárítására nem voltak felkészülve. Jó magyar szokás szerint itt mindenhonnan kivonja a kormányzat a pénzt, és amikor probléma akad csak bambulnak, és akkor kapkodnak össze-vissza. A rendőrséget lezüllesztették, ahogy a honvédséget, egészségügyet stb.a székházat ezen okból nem tudták bevédeni. Azon csapaterők, amelyek képesek lettek volna helytállni a saját vulgárisan fogalmazva "seggük" védelmére rendelték ki, és nem is engedték a székháznál "rendet" tenni őket.
Végül ezzel csak nyertek a székházat elfoglalta a nép - és? történt v.mi? semmi bóklásztak a népek, nézelődtek, büféztek, mert nem volt senki, aki vezette volna őket. Nem volt igazi cél. A kormányzat végül csak az utcai nemzeti biznisz kakasdombi vezetők akcióit lovagolta meg. A szeptemberi utcai eseményekből így tényleg ők profitáltak csak. A rendőrséget feltűzelték a közvéleményt maguk mellé állíthatták, hogy szabadon gyakorolhassák a terrort.
A rendőr hiába utálja a rendszert az ad neki enni adni, és ki tudna a kisrendőrnek alternatívát mutatni? a tüntető a székháznál, aki azért sebesített meg több tucatnyit, hogy nézelődjön egy sort cél nélkül? itt a fő probléma a vezető réteg hiánya. A 48-as, 56-os eseményeknél megvolt az az elit, aki PROGRAMOT adott, akik mögé oda tudtak állni a népek, rendőrök, és a fanatikusok, és az idegenek maradtak velük szemben.
A végső konkluziód szerintem nem helyes a rendőrség szétverése nem a 2006-os események függvénye a szervezet gyengélkedése már a 80-as évek végétől indult a rendszerváltás utáni gazdasági elhagyatottság csak rásegített erre , amelynek a PC adta meg a kegyelemdöfést. A rendőrségnek sem eszköze sem jogköre a bűnözés elleni harchoz. Egyedül egyfajta adókiegészítésként az autós cseszegetés meg az államvédelmi feladatköröknek képes megfelelni, mert erre költ a kormányzat, és ehez biztosít pénzt meg jogköröket. Igen sajnos a rendvédelmet szétverték a magyar ember meg rendpárti alapvetőleg, ezért nem nyerő a felesleges utcai balhé főleg a fehér néger elemekkel, akik kukát gyújtanak, autókat zúznak össze, és ezért nem nyerő a betyárosdi sem. Az lényeg az igaz szétverték a RENDVÉDELMET.

@Talon Karrde:

Nem, és nem is akarok okoskodni mi abba születtünk amit pl. hoplita most él át.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 20:50:58

@ko_laci: Válaszoltam az okos, visszafogott elemzéseidre, de eltünt a válaszom az éterben. Már nem tudom még egyszer ugyanúgy leírni. Nagyon nem szeretek kétszer nekirugaszkodni ugyanannak, ezért legtöbbször copizok, de épp most nem tettem meg:(
Röviden: Megértem az álláspontod. Nekem is hasonló a véleményem, méghozzá a következő okokból:
1) Ha semmit se csinálunk, jó fiúk és lányok leszünk, Magyarországon csak cigány iskolák lesznek, mi magyarok ülünk bent a szobában megdöglésig és ki se nyitjuk a szánk, akkor is a FAZ, a Times, a Le Monde arról fog cikkezni, hogy milyen fasiszták ezek a magyarok, és találnak rá módot miképp tálalják és támasszák alá "tényekkel", ezen nem kell aggódni, leleményesek hazaárulóink. A felsorolt újságok heppik lesznek, mert napokig, hónapokig lesz vezércikk, tárca, miegymás. Téma-hiány kipipálva. Az olvasótáboruk meg kellemesen borzonghat és élvezkedhet, hogy de jó is náluk, hiszen ott azért Magyarországhoz képest mennyországi egyenlőség uralkodik. Szóval haszon haszon hátán egyetlen nem-hírből is. Mert hazaárulóink így akarják, így tálalják.
2) Heppik lesznek idehaza a ballib médiák, a ballib pártok, mert mondhatják: lám, lám, milyenek vagytok, még csak ki se jösztök házaitokból és még csak szóba se álltok az egyszerű néppel. Hát nem fasiszta az ilyen? Megtorlás, azonnal. Ez a helyzet, ha kussolunk. Ezt is fasisztának magyarázzák ki, ezen se rágódjatok.
3) Ha meg nem kussolunk, akkor is ez a helyzet, egy nem csekély eltéréstől eltekintve: ha a magyarországi jobboldali média átmegy támadó állásba, és felsorolja öles címmel, lepedőnyi oldalakon (nem kis mikronnyi hírként), hogy Szlovákiában, mint Auschwitzban, betonnal/szögesdróttal körbekerítettek egy cigány gettót, út se ki, se be. Aztán ezen csámcsogni unos untig. A mosakodás mindig elkerülendő! A diplomáciában is a legritkábban fordulnak a mosakodáshoz, még ha arra ezer ok is lenne rá, és ez nem véletlen: a mosakodás/védekezés mindig valahol a gyanú árnyékát veti arra, aki védekezik. A legrosszabb taktika, csak akkor alkalmazandó, ha már nincs semmi a kezében a médiának, diplomáciának. Tények a diplomáciában nem számítanak. Ki gondolkodik ma már tényekben: elenyésző, kukacoskodó entellektüel. A nép beveszi, amit kidob a média, pláne, ha nem is ismeri azt az országot!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.08. 21:06:34

Zikkájl náczikok,úgy látom ez a poszt is felkavarta a kedélyeket.Azért jó látni mikor összevesznek a szélsőségesek.:))))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.08. 21:08:47

Azért sajnálom , hogy elbúcsúztunk a barátunktól,kár volt ezen annyira összeveszni.:((

Tündér_Lala 2009.11.08. 21:09:23

A FIDESZ nem vállalta a vezető szerepet, nem vállalta Európa elött, hogy puccsal szerezze meg a hatalmat. Nem tudom megítélni helyesen vagy helytelenül. Vezető réteg nélkül pedig nem lehet elérni semmit.
A pénzkivonás igaz, de volt egyre javuló kapcsolat a társadalom és a rendőrség között, aminek ez a (meggyőződésem) megtervezett disznóság vetett véget.
Az is fontos és igaz, hogy a rendőrségnek sem eszköze sem jogköre nincs a bűnüldözéshez és a PC volt a másik kegyelem döfés.
A rendvédelmet újjá kell építeni világos hatás és jogkörökkel, törvényi változtatásokkal, a PC és a pozitív diszkriminalizáció elfelejtésével.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 21:10:33

@Viktus: Istenem, Viktus, hol voltál eddig? Most mondjam neked is, hogy lenyűgözve olvastalak? Mert így igaz. És már csak kapkodom a fejem, mert egyre pergősebbek, ütősebbek az érvek-ellenérvek, én meg csak nézek ki a szememből.
Nem volt vezetője 2006 október 23-ának. Viktor nem akart az lenni, miniszterlenök lesz, úgy döntött, nem pedig népvezér, akirnek tetteit l majd történelmi könyvek elemzik. Ő lehetett volna minden hibája ellenére az egyetlen egyesítő, hívó "Kossuth Lajos azt üzente". De ő nem akart semmit üzenni, nem volt mersze felvállalni egy nagyon kockázatos megmozdulást - ami könnyen lehetett volna vesztes. Mert az EU EBBEN segített volna! Szétverni mindent! NATO, ENSZ, kutyavalaga. A mai napig viszont ez volt az utolsó rendszerváltási sansz. Randalírozókkal együtt - mert minden forradalomban ezek az elemek is megjelennek, ne legyünk már naivak, ne álmodjunk kiválasztott, kiválogatott garantált hólelkekről!
Asszem, elhallgatok, mert itt már én véleményem se nem oszt, de nem szoroz. Olvaslak benneteket. Elég nektek az, hogy veletek vagyok, hozzátok tartozok? Kicsi, buta, gyenge nőként:(

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.08. 21:13:10

Igazából lehet nevetni ezen a videón,lehet hogy valakit lelkesít,nekem közömbös.A gárdával is úgy vagyok hogy nem nagyon érdekel (és még maszop szavazóként sem rettegtem tőlük) de ha valahol felvonulnak és a cigók kussba vannak egy darabig az dícséretes.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 21:41:51

Küzdelmes, harcos jó éjszakát, fiúk! Imponálóan belendültetek, de mára itt abbahagyom. Abszolút férfi túlerő mutatkozik az oldalon. Párbajhoz meg nem szoktak női segédet hívni, jól sejtem? Legalábbis úriember nem tesz ilyet.
Hajrá mindőtöknek!

Viktus 2009.11.08. 21:42:20

@Doña ¡Cara(mba)!:

A múlton nem vacilálok . Ez van ez Magyarország. Nem is gondoltam, hogy Orbán Viktor a népek elé állna vezetőnek neki tökéletes a mai berendezkedés. A feszültséglevezetést Orbánék csinálták meg a maguk kis banzájával-vekkerezésével-visszaszámlálásával. Az Orbán Viktor vezette hatalmi elit ugyanoda ágyadózott be a rendszerváltás környékén ahova a szocik is felosztották a piacot egymás között. Nem áll érdekében a változás, ha itt megindulnának az elszámoltatások a szociknál elfekvő fideszes akták is kinyílnának. Régen más világ volt a vezető elit kockára mert tenni mindent a népe érdekében. Ma a vezető elit pillanatemberekből áll az egzisztenciájuk érdekli őket elsősorban a felhalmozott vagyonok. Te vagy én meg hiába rizikózunk nem hallgatnak a tömegek civilekre.
A forradalmakban szükség van az átütő erőre mindegy, hogy kik viszont kell egy célt állítani eléjük, mert hiába foglalják el a televíziót, ha nincsen olyan, aki tudná mit kezdjenek vele. Itt ez a legnagyobb probléma. Igen pl. Toroczkaitól szép volt a HVIM segített a magyar ifjúság öntudatra ébredésében, de ő sem mert semmit felvállalni fontosabb volt a biztos megélhetés amit a nemzeti biznisz nyújt. A betyárosdi meg echte nemzeti biznisz egyfajta szerepjátékosdi a probléma megoldása sokkalta komplexebb, mint pár kigyúrt magyar gyerek, aki egy-két helyen majd leboxolja pl. a cigányokat csak Magyarország kb. 3200 településből áll, és rengeteg helyen problémák vannak a cigányság részéről az együttélés szabályaival.
Az az egy amit nem szabad hallgatni az éppen a rendszer lényege, hogy hallgass, és cserében kapsz Mounika showt, Győzikét, Benkőt. Csak bátran nyugodtan írj-oszd meg a véleményed csak óvatosan.

Doña ¡Cara(mba)! 2009.11.08. 21:51:22

@Viktus: Kösz a választ. Most már muszáj lefeküdnöm, mert korán kelek. Pedig olyan nehéz benneteket itthagyni:( Holnap majd írok, és ezután jobban odafigyelek, amit írsz. Nagyon megfontolandó és gondolkodásra késztetőek a mondandóit.
Még egyszer kívánok jó éjt, legalább álmodban légy gondoktól ment.

v_feco 2009.11.08. 21:56:35

hat nemtom...ez egy kicsit eros...szerintem ugysem lesz neki semmi foganatja...ezt a magyar nep vedelmeben hoztak letre vagy micsoda...de ezt igy nem igazan lehet :) ha itt fegyveres harc lenne akkor lenne ertelme,de itt ideologiak, kulturak utkoznek (ha utkoznek...) szoval azt kell erositeni...nem budahazy hanem aranyjanos, nem vonagabor hanem hamvasbela, stb,stb...es igy eselye sem lenne semmi esztelen, logikatlan ideologianak...de ez igy csak az o politikai municiojuk lesz!!!ennyi...jot rohog majd rajtuk a hetihetes es ezzel kesz is...ja hogy oket ez nem erdekli????hat sajnos meg mindig ez magyarorszag egyik leghatasosabb velemyenformalo musora, szoval....nemtom...ugysem lesz ebbol sem semmi...

Viktus 2009.11.08. 22:03:43

@v_feco:

Nem a leghatásosabb szerencsére harmadlagos műsorídőben futnak a "humr nagyágyúi" :D csak sajnos ehez az ország kifingása kellett a nép addig megeszik mindent míg nem érzi a saját bőrén a szopást.

v_feco 2009.11.08. 23:05:42

@Viktus:

sajnos uigy erzem h az h attettek masik idopontra az nem vetett vissza atkos tevekenysegukon...ugyanugy hallom a toluk szarmazo idezeteket, de tok mindegy...a neprol meg Ady szavaival:

Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szívét kobozzák
S ha néhányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák.

ezert van szukseg Hamvasra es tarsaira :):)

k.o._laci 2009.11.09. 00:50:48

@Endordelfin: Igen, amit felsoroltal az igaz es egyet is ertunk nagyjabol. Ez a video biztosan nem fog hasznalni sem novelni a szimpatiat a magyarok irant Europaban. A Gardarol osszehazudott baromsagok azonban semmivel nem kulonboznek mint amit most erre is el fognak majd sutni, kvazi elorevetitettek , megagyaztak ennek is szoval emiatt nem aggodom. Ez a nem szolgalunk okot taktika nem valt be, sajnos. Egyelore meg nem lett megverve senki, vonulgatnak es izmoznak mint sokan masok is Europa szerte, e tekintetben felesleges ilyeneket reklamozni de aki kesobb embereket akarna olni az valszeg nem csinal maganak honlapot meg videot ahol a fele brigad maszk nelkul lathato.

k.o._laci 2009.11.09. 00:56:41

@Endordelfin: a rendorokrol: Az ok hogy a politika, rendori vezetok a felelossek. NADE, azert hany tulkapas volt? Hany hazudozas volt a birosagon, hany embert vertek meg az orson es rugdostak meg az utcan? Ilyet nem szabad, tokmindegy milyen csaladja van vagy parancsra teszi. Egy tuntetesen dobalnak, aki ezt nem tudja torvenyes eszkozokkel megakadalyozni az alkalmatlan. Meselhetnek neked sokat a rendorokrol, szegenyek akik tobb penzt huznak be mint a legtobb bunozo brigad a sok orzo vedo, penzbehajto, portas, testor meloikkal vagy hivatali visszaeles utjan. En kozel 30-40 rendorrel talalkoztam eddig szemelyesen es 1 normalis nem volt koztuk, amugy tuti leteznek valahol azok is akikrol te beszelsz csak en meg nem lattam oket. Mind1, ezen nem fogunk osszeveszni csak nem is annyira egyertelmu tortenet.

k.o._laci 2009.11.09. 01:12:01

@Doña ¡Cara(mba)!: Nézd, semmi ujat nem kell csinalni csak korbenezni Europaban ki mit tett es milyen eredmennyel. Nem kell ujra feltalalni a kereket, csak el kell rugaszkodni ettol a balos baromsagtol hogy itt aztan 20 szoros a rasszizmus, kirekesztes aranya vagy nagyobb az iskolai szegregacio mint Izraelben. Mindenre van szamos nemzetkozi pelda, megnezhetjuk szeretnenk e amerikai oktatasi rendszert es kozbiztonsagot, marmint a bandahaborus reszet mivel a rendorseg ott pl. nagyon profi de meg ez is keves. Szeretnenk e ghettokat mint Berlinben, Parizsban ill. meddig szandekozzuk meg 2 mio adofizeto penzebol fentartani a maradek x miot. Kisebbsegpolitika, hatarontuli allampolgarok temakorben szamos forras van ki hogyan oldotta meg, erdekes modon mindig csak a magyar verzio vastagbor gyanus. Szelsosegesen szar helyzetben jo hogy szelsosegesekke valnak az emberek, de megoldast tenyleg nem az fog hozni ha kinyirunk par 1000 embert, par miot meg nehez lenne. En igazabol az izraeli rendszer hive vagyok, szerintem ott senki sem mer ugy viccelni a holocausttal mind itthon trianonnal, nem gyalazzak a tortenelmet, jelkepket es nem adjak el a vizmuveket kulfoldi befektetoknek sem epulnek magyar kaszinok kereszteny iranyitassal. A helyi baloldal nem jar ki sirni EUba, Enszbe es az ottani araboknak sincs Mohacsija. Szelsojobber kulugyminiszteruk van es nem hallottam emiatt nacirasszistazni meg egy helyi politikust sem. Magyaran pont azt csinaljak ami ellen Europaban, Amerikaban meg nagyban harcolnak kulonben nem tudnanak ervenyesulni. Nincs ezzel semmi baj, csak utanozni kell oket es ha valaki kerdezi hogy mi miert akkor csak mutatunk felejuk hogy mert ok is igy csinaljak. Tenyleg itt hever a megoldas elottunk, de mindig azon gondolkodunk hogy a x, y, z mit gondol majd? Slota gondolkodik ilyeneken? Szarik ra , es lam a szlovakokat semmivel sem szeretik kevesbe mint eddig. A ciganybunozes problema sem olyan amit ne lattak volna Europaban, finnektol a spanyolokig lehet valogatni a megoldasok teren. A sokat vitatott szocialis kartya pl Kanadaban csodasan mukodik, nincs helyi vajda es Liberalis part aki sirna ellene. Sorolhatnam napestig, eleg a legjobbakat utanozni es eljon a boldogsag, akiknek ez nem tetszik azokat pedig nem kell mindenaron babusgatni hogy jajj, nehogy rosszat gondolj rolam. kit erdekel, erted le vannak szarva hiszen nekik soha semmi sem jo, akkor minek ilyeneknek megfelelni?

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.09. 08:07:29

@Viktus: jobb ha ezután hosszabb kommenteket írsz, "jobban átjön". GRATS

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.09. 08:10:33

@ko_laci: OMG, ezek kemény szavak és nagyon megfontolandóak.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.11.09. 09:53:47

Komoly ez a videó, elég sok munka lehet benne. Ez mind saját gyártás, vagy innen-onnan összelopott? Nem keveset fizethettek a grafikusoknak. Vagy esetleg haverok csinálták?:D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.11.09. 10:23:13

@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/: NÉHAI bejegyzésünket, offkorsz. Mondhatnám, hogy "néhai" énem által létrehozott postban. bezony-bezony a "moderátori póstafiókba küldött trágár tartalmú levél miatt" végleg kibaxtak.

úgyhogy várom az ötleteket az új ninck-névre. ha lesz 5 szabad percem, beregelek megint :)

Beau D.N. · http://beau.hu 2009.11.09. 10:44:09

A video összerakása egyáltalán nem két perc volt. Sőt meg merem kockáztatni, hogy több meló volt benne, mint ezen bejegyzés megírásában, vagy az itt sorakozó hozzászólások többségében.
Szívesen látnék egy "hogyan készült" mozit is belőle.

v_feco 2009.11.09. 11:58:51

@danaz: @Beau D.N.:
egyet ertek veletek Urak!!! programozo vagyok mar egy par eve (mondjuk nem grafikaval foglalkozom) de eloszor nekem is az jutott az eszembe,h nem rossz az anyag szakmailag!!!SOT!!!!

v_feco 2009.11.09. 12:01:52

hopsz...meg mindig "egyetertek" csak helyesen irva...bocsesz!!!

Beau D.N. · http://beau.hu 2009.11.09. 12:23:02

@v_feco: Hölgy, legalábbis részemről ;-)

(Nem mindenkinek van farka, akit net elé láncol a szakmája.)

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.11.10. 07:40:26

Elképzelhető, hogy lehet kellemesen derülni ezen a bemutatkozó videón, és még azt is alá merem írni, hogy vannak itt páran, akik nem csak vigyorognak, hanem teli száéjjal röhögnek. Ezek egy része apu által megvédett faszjancsi a hegyről, villából, vagy a hegyről, nagyobb, szebb lakásból, illetve a rezsim által kiemelten fontos család egy-egy tagja, és vannak itt az ő haverjaik is, az lvasni csak ujjuk mutatásával, betűkövetésével tudó "füstösebb" egyének is. Ez nem is baj.

Addig, míg egy-egy horda (általában véve: cigányhorda) meg nem támad téged és a családodat, talán te is csak mosolyogsz, nevetgélsz azon, hogy összejött 10-20-50, vagy éppen 100 harcművészetekben jártas, nem csak pofázásra született srác, és esetleg komoly fizikai segítséget tudnak/fognak ígérni és megtenni neked, ha valaki vagy valakik fenyegetnek. Mert lehet itt derülni, bár sokan még azt sem képesek videóanyagban elkészíteni a nagyvilág felé, hogy "MUKK", szóval lehet "lehányni" a betyárokat, de mikor majd esetleg szükséged lesz segítségre, a Gárdán és a betyárokon kívül kire számíthatsz?
Mert a rendőrség hagyni fogja, hogy véredet ontsák.
Mert a magyar állam ellened dolgozik, uszít, tevékenykedik.
Mert az orvosok csak akkor látnak el, ha viszel be a sürgősségire tűt és cérnát.

Ki fog megvédeni? Vagy röhögéseink közepette azért be kell látnunk, hogy igenis, egyre égetőbb szüksége van a magyar embereknek egy ütőképes, lehetőleg 500-1000, vagy még több kiképzett, bátor magyarból álló "magánhadseregre", akik bárhol és bármikor bevethetőek az országban, és akiknek (ezt mindketten tudjuk) egyszerre két fronton kell háborút vívniuk, mert megjelenésükre mozgolódni kezd a kutya rezsim is?

Kívánjam a nevetgélőknek azt, hogy állja őket is körbe egy-egy horda? Vagy azt, hogy fenyegesse őket is a rendőr a saját lakása előtt? Vagy azt, hogy a 60 kilós kis nyikhaj, felvéve a "bogárruhát", amiben 100-120 kilósnak néz ki, elkezdjen vele kötözködni Olaszliszkán?

Lassan, barátom, megérett arra a sok hitetlen, burokban élő, többségében agymosott magyar ember, hogy nevetgélései közepette a kívánságaim elérjék! Pedig nem akarom, de manapság a magyar így tanul csak.
Tisztelet a kivételnek.

Linkelhetnék ide dolgokat, cikkeket, ismertetőket, de nem teszem. Aki keres, talál, és az én oldalam "kincsesbánya" az olyanok számára, akik bár mosolyogtak kicsit, de értik, mire fel jelent meg a színen ez a sok betyár!

UFF.

fokabacsi 2009.11.10. 09:07:56

@v_feco: Elnézést Feco, de merő véletlenségből mely külföldi országból fórumozol?

fokabacsi 2009.11.10. 09:20:35

Zero! " Mikor 02:10-nél megjönnek a betyárok, én beszartam a röhögéstől.
A "Heti WTF" kategória győztese, kész ...." Kiváncsian lesném hogy milyen pofát vágnál, pl :az Avason este 6-kor ha néhány megélhetési bűnöző közrefogna , nagyon könnyű vihogni a rózsadombon, vagy a gettósított 2m-es kerítéssel védett lakóparkban.Próbálnál ilyen felszabadultan vihogni Alsózsolcán !Olyan dologről nyitsz topikot, amiről halvány fogalmad nincsen.Ha van bőr a képeden , elvihetlek a jövő nyáron Nagyidára, aztán kiteszlek a cigánytelepen és lehet fetrengeni a röhögéstől. Szánalmas!

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.10. 10:05:12

@fokabacsi: @Tom Bobb:

Nem tudom, fel tűnt-e nektek egy apróság: sem a cikk, sem a commentelők többsége NEM vitatja, hogy a közbiztonság jelentős mértékben a tudjukmilyenbűnözés stb. miatt olyan amilyen (romló tendenciával). Eleget foglalkozik ezzel a Vastagbőr, távolról sem PC maszatolás keretében és nem éppen a "jogvédők" meséjét alátámasztva. Itt a bűnözésre adott betyár válasz MILYENSÉGÉN megy röhögés. Egy ilyen műmájerkedő betyárvideótól komolyan azt hiszed, akár 1 db uborkatolvaj is beszarna? Hány helyről hallani, hogy rendet teremtettek volna a betyárnindzsák, hogy számon kérés lett volna? Leszámítva 2 meleg-megdobálós akciót, meg egyetlen egy darab visszaköltöztetést, ahol ott volt a Gárda ill. rendőrség is a C és B oldal között... Hol menekülnek sírva ombucimanushoz peticíózva betyárveszély miatt a diszkriminált megélhetési bűnözők? Sehol. Tudod kiktől féltek egyedül? Az elborult sörétespuskás brigádtól, akik nem vagánykodásban és márkashopban utaztak, hanem véreskezű, válogatás nélküli hentesmunkában. Ez a betyársereg egy önfényező PR geg, kampányfogás. És igenis röhejesek, mert ez a húde küzdősportos betyár alakulat kevesebbet mutat fel, mint a Magyar Gárda nagy részét alkotó átlagemberek. A Gárdában tele van elkeseredett pocakos, öreg, nyikhaj állampolgárokkal (még cigány is!), akik arcukat adva vállalják a szembesülést a Rebisztől a Rafelékig. Na ez a bátorság. Az meg egy külön cikket érdemelne, hogy ugyan vajjjjjon miéééért nem egy országos nemzeti polgárőr hálózatot segített összehozni a Jobbik. A polgárőrök törvénynél fogva jogosultak bűnözőket visszatartani, gázspray-t használni. Őket is ugyanúgy össze lehet koordinálni és ha 40 pártzászló helyett 40 gázspray lendül, az már vegyi háború. Melyik hatásosabb? Persze a polgárőröket nem lehet kampánycélra tolni. Ahaaa.

Lemúr Miki · http://hosszutav.blog.hu/ 2009.11.10. 18:15:02

Így hívtuk életre Rózsa Sándor halhatatlan szellemét!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2009.11.10. 18:49:32

@Herr SturmLiberator: Azért az a sörétespuskás brigád furcsa.Egy ilyen birka nép mint mi vagyunk itt szenvedünk erre itt van egy brigád ami válogatás nélkül öl cigányokat normálisabbakat is enek így semmi értelme.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.10. 19:55:20

@Tigeri: azért is neveztem elborultak. Persze kombinálhatunk rájuk is összeesküvés elméletet, ami még akár igaz is lehet, de a döbbenetes kontraproduktív hülyeség sajna ideológiától függetlenül nem áll távol a magyar lelkülettől - különben ez a blog is téma nélkül maradna :(

abandi 2009.11.10. 20:10:18

@Herr SturmLiberator:
A beilleszkedett cigányok gyilkosai egyszerű hazaárulók!
Nem lesznek meg soha...

abandi 2009.11.10. 20:48:38

@Herr SturmLiberator:
Az "elborultak" jelződre írtam.
A betyárok, pedig először cselekedhettek volna, mondjuk a nyóckerben egyet-kettőt . Utána demózhattak volna...
Gyenge a píár-dizájnerük, vagy nem sikerült a brénsztormingon a tímbilding...
Gyanús...nagggyon gyanús...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.10. 21:12:15

@abandi: Budaházyék és a brainstorming? Ezzel a betyármarhasággal már lebőgtek 2008 szeptemberében is. De egyeseknél még a pavlovi reflex se működik, inkább kezdik újra és újra... a dolog szánalmaságát jelzi, hogy egyik jogvédő sem a "betyárokra" hivatkozva megy külföldre sírni a náciveszélyről. Ha ezt levetítenék Brüsszelben, dőlne a röhögéstől az EP. A betyárok 200 évvel ezelőtt voltak nagy legények (és azok se a szájkarate, hanem tetteik miatt) , az utóbbi 40 évben meg turista attrakcióba ment át ez a szerkó. Miért nem mentek fullra és próbáltak Süsünek öltözve riogatni? sárkány power, tüzet okádunk vazzeg... Pffffffff... most komolyan, álljanak polgárőrnek, vagy hardcore rendőrnek, ha már egyszer a meglévő - létszámhiánnyal küzdő - állomány sajnos nem mindig áll a szakma magaslatán.

abandi 2009.11.10. 21:36:43

@Herr SturmLiberator:
"Ezzel a betyármarhasággal már lebőgtek 2008 szeptemberében is."
Mert nem volt megfelelően közúti közlekedésre alkalmassá téve a paci (az első és hátsó lámpa hiányzott...).
Amúgy én egy hatékony bohóckommandót is szívesen látnék.
Hadd röhögjenek a cionisták..., amíg tehetik.

abandi 2009.11.10. 21:41:55

Ja, a mai polgárőröknél pitibb érdekembereket már én sem tudok elképzelni.

Talon Karrde · http://youtu.be/RNT_uICTe9M 2009.11.10. 22:45:18

@abandi: helló, eddig a kommentedig agymosott kurucznak olvastalak, ezután jobban odafigyelek mit írsz

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.10. 22:55:20

@abandi:

Permanens klezmerveszély minden sarkon? Na ez is kezd már lassan WTF lenni. A vízkészleteink körül francia cégek ólálkodnak, a vasútra az osztrákok teszik rá a kezüket, szintén a svágerek vásárolják a legtöbb magyar földet strómannokon keresztül, négy mancs projekten keresztül tesznek keresztbe libatenyésztőinknek és a Strabagon is viszi a pénzt. Az oroszok a MOL-ra hajtanak, a németeké Ferihegy, olaszok vágták haza a cukor és tejiparunkat, az angol tesco nyírja ki a kiskert, a sukorói Blum-biznisz mellett Soros OTP ellenes művelete is aggasztó. Ráadásul minden magyar, aki nem hazai gyártású kocsit vesz sok milliós hitelen külföldi (ez nálunk főleg osztrák/olasz) banktól, szintén hatékonyan gyengíti a nemzetgazdaságot. Nem kell ide összeesküvés elmélet, a gazdasági hírek és KSH kimutatásokból minimális közgazdasági végzettséggel is látható: rajtunk BÁRKI szarrá keresheti magát, aki akarja, amíg hagyjuk. Butaság, korrupció, elhibázott gazdaságpolitika miatt. A világgazdaság egy zárt rendszer, csak egymás rovására lehet újraosztani a tortát, akinek van esze, meg is teszi. És a kiút sem lesz fekete-fehér, pláne nem egy ostorpattintás útján. Hiába szeretnék ezt hallani sokan. ( javallott: nyarspolgar.blog.hu/2009/11/03/hogyan_iparositsunk ). Na de további OFF helyett jóccakát, ihaj-csuhaj.

abandi 2009.11.10. 23:29:53

@Herr SturmLiberator:
Látod!
Most, hogy ezt a sok félinformáción alapuló áskálódást kiírtad magadból, meg is könnyebültél.
Nem úgy a kétségek között hánykolódó a tudatlanok...
Állítólag vesztésre állunk mind létszámban, mind anyagilag.
Már mint a magyarok egy része, meg a szlovák, horvát, szlovén,ruszin,stb...
Állítólag...

abandi 2009.11.10. 23:32:08

@Talon Karrde:
szióka!
ha megcsörgetsz, megharagszom...

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.11.11. 08:44:05

@abandi: "sok félinformáción alapuló áskálódást" mihez és kihez képest, már ha...

"Állítólag vesztésre állunk mind létszámban, mind anyagilag."

a) elméletek helyett gyereket kéne gyártani
b) nem kötelező szarul bizniszelni az ország vagyonával

Tükörbe nézni sose könnyű, mindig másra kenni a saját töketlenséget annál inkább. Magyarfocistatípusú mentegetőzés. Mintha lenne elég sok EU tagállam, akár Kelet-Európában is, ahol létszám, gazdaság, közbiztonság jobban áll, mindez sima felelős politikával, ország- és világmentő radiátorizmus nélkül. Ha lerobban egy autó, első kőrben javítani szokás, nem lecserélni lovasszekérre.

hiaba_hiaba 2010.01.08. 16:20:00

Őszinte sajnálattal, szánalommal és szégyenkezve néztem végig a videót. Nem tudom elhinni, hogy a 21. században még mindig így gondolkoznak az emberek. Ha kicsit befelé figyelnének, talán mindenki boldogabb lenne.

Periwinkle (aka A 40-es fantomja) · http://cido.blog.hu/ 2010.06.02. 16:25:33

Amúgy ezek a srácok a megalakulásuk óta csináltak is valamit?
Vagy csak hetente kétszer összejönnek a pusztában bográcsozni, és megbeszélik, hogy még mindig nagyon magyarok?

süti beállítások módosítása