Skip to content


       Szűrés lista

Schmitt és Schmidt

A ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója. Ezt állítólag Szűts Ildikó távozó vezérigazgató jelentette be a Posta felső vezetésének.

Schmitt Pál Péter eddig semmilyen hasonló formátumú cégben nem volt vezető, ezért a Posta felső vezetői körében megdöbbenést keltett a hír.

Az unokaöcsi sok mindent nem csinált idáig, de - kapaszkodjunk meg! - egyszer kiadott egy közleményt Tarlóssal és Pesti Imrével együtt az iskolai erőszak ellen, mint a Polgári Fiatalok Egyesületének elnöke.

Pál Péter és a Posta egyből közleményben utasította vissza a találgatást, és helyreigazítást kért:


"A személyemet érintő hamis beszámoló nemcsak légből kapott, hanem azt a hamis látszatot kelti, hogy a Fidesz is olyan párt, mint az MSZP, vagyis a rokoni kapcsolatok és nem a szakmai hozzáértés alapján kerülnek felelős vezetői posztokra az emberek. Ezen kívül - a rokoni szálak emlegetésével - Nagybátyámat is belekeverik ebbe az olcsó, átlátszó, hamis játékba, nyilvánvalóan a felelős beosztásban lévő politikus lejáratásának szándékával." - Schmitt Pál Péter

 


"Szűts Ildikó, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója a mai napig nem kapott hivatalos értesítést, tájékoztatást arról, hogy az állami társaságnál mikor kerül sor a vezetőváltásra, továbbá arról sem, hogy a tulajdonos kit kíván a posta élére vezérigazgatónak kinevezni.
Éppen ezért Szűts Ildikó nem tehetett bejelentést sem szűkebb, sem tágabb vezetői körben a posta leendő vezérigazgatójának személyéről. Ezért minden ezzel kapcsolatban megjelenő információ csak találgatás és nem felel meg a valóságnak." - Posta

 
Hogy is gondolhattuk, hogy a Fidesz olyan párt lenne, mint az MSZP?!
Mea culpa, Pál Péter! 

Csak egy apró, pici probléma van ...

"A Magyar Nemzet információja szerint MNV Zrt. igazgatósága arról is döntött, hogy a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója Szentpéteri Kálmán, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója Schmitt Pál Péter, az igazgatóság elnöke pedig Kalmár István  lesz." - Hirado.hu

Az origo utolérte Schmitt Pál Pétert, aki azt mondta, nem róla szólnak a hírek, hanem egy másik Schmitt Pál Péterről. Azt mondta ez a másik Schmitt Pál Péter nem az ő rokonságukhoz tartozik, semmilyen rokoni kapcsolatban nincs a házelnökkel.

A "másik Schmitt" édesapja elmondta, hogy "a fiáról van szó, de ő a hírben megjelenttel szemben nem két t-vel, hanem dt-vel írja a nevét, és családjuk nem áll rokonságban a házelnökkel. Az apa azt mondta: amíg a hírt hivatalosan nem jelenti be az MNV Zrt., addig egyelőre nem kívánnak nyilvánosság elé állni."

Ezek szerint van két, harminc körüli fiatalember, akikről senki nem tud semmit, egyik sem vezetett még céget, nincs róluk semmi az interneten, az egyik, a Schmitt a házelnök unokaöccse, a másik meg csak simán Schmidt, aki fogalmunk sincs kicsoda, de a Posta vezérigazgatója lesz.

Micsoda remek sztori :-)

Az a fránya "d" betű micsoda hullámokat tud kavarni ...

A Magyar Nemzetnél vajon elírták a nevet? Meg az Indexnél is?

Az első helyreigazításnál miért nem közölte Schmitt Pál Péter, hogy már megint összekeverték a névrokonával, a Scmidttel?

Címkék: fidesz pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr172108632

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mindenki Palija 2010.06.26. 23:30:17

Sólyom Lászlót a fidesznyik frakció tagjai még jelöltnek sem merték állítani az államfőválasztáson. Ami sokat árul el a dologról. Persze Schmitt Pál kicsit kínos volna mellette, ezt belátom, nem egy súlycsoportban indulnak. Sem politikai, s...

Trackback: Leváltották Székely Gábort is 2010.06.25. 19:27:01

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. új igazgatósága első ülésén új vezetőt és igazgatósági tagokat állított a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta élére.

Trackback: ELHUNYT SEMJÉN ZSOLT 2010.06.25. 19:25:35

Kokain túladagolásban elhunyt Semjén Zsolt (†48) a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke, miniszter, parlamenti képviselő. Kormányőrök az Országház egyik mosdójában, még tegnapelőtt hajnalban bukkantak a politikus holttestére, azonban nemzetbiz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na__most__akkor 2010.06.25. 21:56:56

" asmodean 2010.06.25. 21:51:03
Az a baj, hogy nem értitek, hogy itten mostan nemzeti egységes forradalom van, meg harc az oligarchák ellen na. "

Jelentem JA. Azvan.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.06.25. 21:58:42

@Tigeri:
amodean Jimmyre gondolt, én tudom, jól ismerem :)

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.06.25. 21:59:11

@Conv: asmodean. ismerem, csak a nevét nem tudom leírni :)

INkvizitor 2010.06.25. 22:07:56

Nagyon mellé mennek a kommentek. Ismerem a szóban forgó sráco (kéttét)t, őt lepte meg legjobban, hogy egyáltalán szóba került a neve, és ma délelőtt tudta csak meg, hogy egy névrokonáról van szó, (és nem az origó derítette ki, hanem Ő hívta őket, hogy miez a faszság már megint) Egész héten ezzel szopattuk szegényt, mi is azt hittük, hogy ez valami szoci tréfa, hiszen Pali jövő szombaton indul kínába dolgozni fél évre...

Amúgy a posta csak jól járna vele. Nagyon normális srác, korrekt, becsületes, okos, és nagy munkabírású. Miután megtudta hogy nagybácsinak milyen sorsot szánt a patás, sztem végkép eldöntötte, hogy elhúz itthonról, pont az ilyen tömény tudatlan rosszindulat miatt. (prófétai előrelátás hihihihihi :))

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.25. 22:09:52

@Tigeri: ja úgy már más, akkor értem, biztos máskor is értelmesen lehet vele beszélgetni

wattafilling 2010.06.25. 22:23:37

Péter és Pál (tudjuk) nyárban
Összeférnek a naptárban,
Könnyü nekik ott szerényen
Megárulni egy gyékényen;

Horizont 2010.06.25. 23:25:13

@proeskontra:
"Az, hogy aki élelmes és magas látogatottságú blogot akar, az rá van kényszerítve a fideszköpködésre"
Megáll az ember esze milyen baromságokat tudsz összehozni. A Vastagbőrnek nem KELL a magas látogatottságért úgymond köpködnie a Fideszt. Ha nem vagy régi blogolvasó akkor tájékozódhatnál mielőtt idefröcsögsz. Már többször megírták a bloggazdák, hogy nem kapnak fizetést és munka mellett végzik hobbiból!!! Tudod itt oldalt van egy számláló akármi, na abból megtudhatod milyen látogatottságú volt eddig is a blog. Ha egy téma "vastagbőrös" akkor nem az a kérdés, hogy bal vagy jobboldali-e és nemcsak akkor tesszük szóvá ha az általunk utált párt "vastagbőre" !!!

eml 2010.06.26. 00:03:11

Az volt már hogy Torgyán anno Hingyi Beatrixot, menyét is csak IT tagnak merte benyomni, ennyire vastag bőre még neki sem volt?

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2010.06.26. 00:14:58

@Seduxen:

Ez az „emberek embere” az angol „gentleman's gentleman”-t juttatja eszembe. Magyar megfelelője? Inas.

lagzi lajos 2010.06.26. 03:57:58

@Tigeri: Na azért amit a Convval műveltetek king ügyben fogadjátok örök hálámat ,most is patakokban folyik a könnyem a röhögéstől :)) máshol is szoktatok kommentelni? mennék oda :))

nestrot10 2010.06.26. 05:32:46

ROHADT FIDESZ BANDA! BUTA MAGYAR VÁLASZTOK! Ezt a bandát demokratikus úton nem lehet majd leváltani csak FEGYVERES úton!!!!!! -úgy megvaltoztatják a választási törvényt és az Alkotmányt! EMBEREK ébresztŐ A Fityisz ÁVÓ már a munkahelyeken van!!!!!!!!!!!! Nehogy késő legyen!!! DIKTATÚRÁT ne hagyjátok kifejlődni teljesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nestrot10 2010.06.26. 05:43:16

A 80 as években is jobb volt Magyarországon élni, mint a Rohadt Fidersz Diktatúra alatt!!!!!!

nestrot10 2010.06.26. 05:49:59

FIDESZ DIKTATÚRA!!!!!!!!!!!

nestrot10 2010.06.26. 05:53:04

A FIDESZ ÁVÓ már az Indexen is van?????

nestrot10 2010.06.26. 06:04:16

A Fidesz rosszabb mint az MSZP! ---diktatúrát akar!

kisQtya 2010.06.26. 06:12:02

"Schmitt Pál Péter eddig semmilyen hasonló formátumú cégben nem volt vezető, ezért a Posta felső vezetői körében megdöbbenést keltett a hír."

Ezt mindenkiről el lehet mondani, aki először csinál valamit.

Én pl. pozitívumként értékelem. Azt meg negatívumként, hogy a szocik Kocsis Pistije direkte arra szakosodott, hogy állami tulajdonú cégekből kifizetőhelyet csináljon és egyik székből a másikba üljön (MVM, BKV). A szociknak vannak miniszterei, akiket már az anyjuk is miniszternek szült és mindenhol alkalmasak, amíg fel nem mentik őket, majd egy másik bársonyszékre mégis alkalmasnak találtatnak (Drazsé). Ez jobb módszer?

nestrot10 2010.06.26. 06:47:44

Ha az MSZP nyerte volna a választást, a Fidesz banda hívei már az utcán randalíroznának, tüntetnének, szinpados rendezvényeket csinálnának....Orbán ott röfögne a vekkerrel a kezében....mint egy varacskos kis disznó......
..Most az MSZP és a demokrácia védelmében lévők miért nem tombolnak, gyülekeznek az utcán..Miért ilyen tesze- tosza az MSZp szervezés ?????????? EMBEREK ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐ!

nestrot10 2010.06.26. 06:49:48

Gyurcsánynak igaza van: !!!!!!
Magyarországnak erőszakos kontárkormánya van
Erőszakosan, hogy ne mondjam, brutálisan bánnak az emberekkel. Hiszen hogyan máshogy lehetne minősíteni azt, ahogy rendületlenül ragaszkodnak ahhoz az alávaló szándékhoz, hogy indoklás nélkül mentsenek fel köztisztviselőket.
A közigazgatási miniszter azt mondja, hogy csak az alkalmatlanokat kívánják kirúgni. Ez akár értelmes érvelés is lehet, de mi az oka annak, hogy nem kívánják az alkalmatlanságot megindokolni. Miért félnek az érveléstől? Azért mert attól tartanak, hogy nem tudják megvédeni az álláspontjukat? Akkor viszont önmagukban bizonytalanok, igazuk erejében nem bíznak. Mondom még egyszer: gyávák. Az érvelés helyett az erőt választják.

Mi az, ha nem politikai erőszak, ha kommandót játszva megszállják az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetet, és azonnali hatállyal leváltják a főigazgatót. Talán mondanom sem kell, hogy érdemi indoklás nélkül.

Milyen hatalom az, amely eljárás alá vonja az MDF volt elnökét, Dávid Ibolyát, helyettesét, Herényi Károlyt, valamint a volt titkosszolgálati minisztert, Szilvásy Györgyöt, mert az egyik nem kíván együttműködni a megbuktatására cselt szövő politikussal, a miniszter meg bizonyítékot ad át az illetékes parlamenti bizottságnak arról, hogy egy magáncég jogszerűtlenül adatokat gyűjt a kormány ellenfeleiről.

Az új kormány pedig még a jó ízlésre is fittyet hányva a gyanúba keveredett cég vezetőjét nevezte ki a titkosszolgálatok egyik vezetőjének. Erőszakosak és cinikusak. Semmi nem számít, csak az erő demonstrálása, a példastatuálás.

Muszáj megkérdezni: ilyen Magyarországot akartunk? Erre adtak felhatalmazást a választók? Szerintem nem.

A demokrácia lényege, hogy értjük: hatalmunk korlátos, az ország nem egyenlő önmagunkkal. A Fidesz ezt nem érti, nem akarja érteni. 1998-ban még csak azt mondták, hogy többet akarnak kormányváltásnál, de kevesebbet rendszerváltásnál. Ma már nem elég nekik ennyi. Ma rendszerváltásról, rendszeralapító országgyűlésről szónokolnak. Na meg forradalomról. A forradalom a jog felülírása. Tudják, hogy amit tesznek, az illegitim, mert nem kértek, így nem is kaphattak felhatalmazást arra, hogy törjenek és zúzzanak. A könnyen belátható konfliktus feloldására kitalálták a fülkeforradalom idióta jelszavát.

Legyen világos: a Fidesz-KDNP szövetségre talán ha ötvenezerrel szavaztak többen, mint négy éve a szocialistákra és a szabaddemokratákra. Mire akkor az a forradalmi hőzöngés? Nem azért van kétharmaduk a parlamentben, mert soha nem látott tömegek szavaztak rájuk, hanem mert a második legerősebb pártra, az MSZP-re kevesen szavaztak. Nem ők győztek, hanem mi vesztettünk. Semmilyen különleges politikai felhatalmazásuk sincsen.

Az új kormány hibák sorozatát véti.

Össze-vissza beszélnek az egykulcsos adóról. Mondjuk el még egyszer. Ha mindenki 16 százalékos adót fizet, akkor az alacsony fizetésűek ráfizetnek, miközben az átlag feletti jövedelműek jól járnak. A szegényebbek fizetik a gazdagabbak magasabb jövedelmét. Hazugság, hogy senki nem jár rosszul. Ha pedig megtartják az adójóváírást, akkor az már nem egykulcsos adó, ráadásul a költségvetés elveszít vagy háromszázmilliárd forintot. Na és azt ki fogja megfizetni?

Összegabalyodtak a szabad pálinkafőzés „szabadságharcában”. Nem világos, hogy milyen ház körüli munka után nem kell adót fizetni, az meg végképp nem, hogy hogyan lesz a kertészeknek, a házvezetőnőknek egészség- és nyugdíjbiztosítása. Nem tudjuk, hogy miként lesz meg a kétszázmilliárd forint bankadó, de arról sincs hír, hogy kinek jut kevesebb a már bejelentett negyvenmilliárdos költségvetési megszorításból. Egyelőre csak annyi világos, hogy az elvonás legnagyobb vesztese az egészségügyi, az oktatási és a szociális szféra lesz.

A Magyar Nemzeti Bank szerint Orbán 29 pontja csökkenti a növekedést. De nem azt mondták eddig, hogy elég a megszorításból, most jöjjön a növekedés? Orbán azonnali nagyarányú adócsökkentésről beszélt a kampányban. Most azonnali és nagyarányú megszorítás és adóemelés van.

Ezt akarták a választók? Hol vannak az elemzők? Hol vannak az újságírók? Miért nem szembesítenek, miért nem elemeznek? Mitől félnek?

Mondják, mit jelent a szakmai tisztesség? A nemzeti elkötelezettség? Mire számítanak a némák? A Fidesz kegyelemkenyerére? Azt hiszik, hogy ők is kapnak egy jó állást, mint Székesfehérvár polgármestere?

Harminc ezüstért bármire képesek lennénk? Ilyen Magyarországot akarunk? Tényleg?

Magyarországnak erőszakos és kontárkormánya van.

Szeretném hinni, hogy az értelmiség nem árulja el az országot. Mert ha ők is, akkor mi marad, vagy ki marad?

A sunyiság. A gerinctelenség. A mocsár.

nestrot10 2010.06.26. 06:51:53

Nagy NEMZETI SZAR ez a kormány!!!!!

kuciber 2010.06.26. 07:35:14

@nestrot10: Minden szavaddal egyetértek.

Horizont 2010.06.26. 07:52:52

@nestrot10:
Reggel fél 6-tól jól belehúztál ennyi kommenten keresztül. Hatásosabb lett volna csak egyetlenegy komment de azt alapos gondolkodás , megfontolás után megírni és akkor talán (de nem biztos) nem hozol össze ennyi baromságot. 40 évesen több érettséget kéne felmutatni, mint egy tomboló kamasz. Te hol éltél az elmúlt években? Ne is vegyünk 8 évet csak az utolsó kettőt. Vedd már le a rózsaszín szemüvegedet. Vagy fizetnek neked ezért?? Nem vagyok Fidesz fan, látom a hibákat is amit elkövetnek de ez a fröcsögés mégis kiverte a biztosítékot nálam.
"Harminc ezüstért bármire képesek lennénk? Ilyen Magyarországot akarunk? Tényleg?"
Menj vissza az elmúlt 20 évre, de legfőképpen az elmúlt évekre! Hol és kiknél is van a 30 ezüst????
Egy biztos nem ilyen Magyarországot akartunk! De egy hangyányit az ilyen gondolkozású kisemberek is hozzájárultak ehhez mint te.....

let_me_consult_you 2010.06.26. 07:54:34

Jaj, nestrot10, hála a jó égnek, megérkezett...:S te sportot űzöl abból, hogy minden egyes, index ajánlotta blogba bekommenteled ugyanazokat a kilométeres szentenciákat hétről hétre?

let_me_consult_you 2010.06.26. 07:57:37

A poszt egyébként nem olyan találó, mint általában, de ezzel együtt aki a Vastagbőrt az egyik oldal felé való elfogultsággal vádolja, az még nem járt itt:)

nestrot10 2010.06.26. 08:08:27

@let_me_consult_you: Igen...ugyanazt csinálom mint a Fityisz banda...ismétlem és ismétlem...és egy idő után sokan hallják, olvassák,..ésa feltételezés is igaz lesz...és a buta is megvilágosodik... hehehe..saját fegyverével kell legyőzni.." leamortizálni" a szar Fityisz bandát és az a gonosz Orbán törpét!

Horizont 2010.06.26. 08:10:13

@let_me_consult_you:
Ja ez a nestrot10 ilyen gyerek??
Akkor kár volt rápazarolnom még azt egy kommentem is:)
Menthetetlen!

let_me_consult_you 2010.06.26. 08:21:40

@Horizont: igen, választások előtt indult be legjobban...:)

let_me_consult_you 2010.06.26. 08:24:45

Nestrot10, egyébként feltehetek néhány kérdést? te mit teszel azért, hogy jobb legyen a helyzet? úgy értem, a saját környezetedben? kedves vagy a családoddal, a barátaiddal, a postásnénivel, köszönsz, ha belépsz egy boltba, a munkahelyeden úgy dolgozol, hogy másoknak példát mutass, beismered, ha hibázol és nem félsz bocsánatot kérni, stb...? Vagy igazából te is csak ülsz és fröcsögsz, és várod, hogy majd mások rendbe tegyenek helyetted mindent, de azt mindennap konstatálod, hogy "ez egy ilyen ország, itt úgysem változik semmi"?? Nézz körül inkább, te vajon min tudnál változtatni...

let_me_consult_you 2010.06.26. 08:27:17

félreértés ne essék, nyilván én sem teszek meg mindent, amit írtam, de nagyon felidegesít, ha valaki órák óta magyaráz és mutogat másokra...

öcsi55 2010.06.26. 08:27:48

@nestrot10: Hölgyeim és uraim!
Ezt a jó embert reggeli viccnek tekintsétek,és csak mosolyogjatok rajta,én is ezt teszem.
Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Rob67 2010.06.26. 08:34:03

@proeskontra: Hát kedves SS barátom...
Íme a írásod: ...szokásos komcsi jajveszékelés, sápítozás...szerintem egy ilyen csúnya felsülés után illő lenne csöndben maradni (ne adj isten elnézést kérni...) és nem még pimasz és arcpirító stílusban kiosztani a joggal méltatlankodó leendő államfő unokaöcsijét.

1. Nos kedves baromarcú kommentelő ha már azért komcsizol mert valaki nincsen azonos véleményen veled, akkor legyél kedves felidézni magadban a leendő államfő önéletrajzát és légyszíves meséld is el, vajon ki a komcsi?
Ne használd a fantáziádat, csak a tényeket, ne vízionálj. Az olvasás menni fog?
Ezután gyere vissza, és mondd el hangosan: a komcsik a barátaim!
Nem értem miért szitokszó ez, miért használja a buta réteg ezt negatív ételemben amikor a saját államfőjelöltjük is pontosan erről a pályáról érkezett.

2. Az, hogy a MSZP/SZDSZ koalíció nem jól csinálta, sőt kifejezetten rosszul vezette az országot, nehogy már olyan legyen a felelős aki ebben nem vett részt, pl a kommentelők.
Nem szeretik a főnöködet, de az hogy illene kussba maradni és elnézést kérni, az már egyértelműen OV kommunikációs menetelése.
Vagy esetleg ha OV felsül a 4 év mulva esedékes voksoláson, akkor Te többet nem írsz semmit és könnyes szemmel zsebkendőt szorongatva ideállsz és elnézést kérsz majd?
Mulatságos kép, de inkébb azt gondolom hogy azt fröcsögitek majd: hazudtak és elcsalták a választást. Sajna ez OV stílusa. Vagy kuss mert mi nyertünk vagy sír mert csaltak ellene.
Nem nagy készlet, egy kistílű sértődős kisgyereké.

nestrot10 2010.06.26. 08:36:12

@öcsi55: Az orbánon és bandáján röhög Európa! -NEM RAJTAM HEHEHE:)

nestrot10 2010.06.26. 08:47:52

@öcsi55: HÜLYE EMBERNEK MINDEN VICC AMIT NEM ÉRT:)

wip 2010.06.26. 09:05:16

Szeretem a hazámat,pártunkat és kormányunkat ill. leendő közt.elnökünket rühellem.Egyenlőségjelet tennék a szlovákiai smer és a magyar fidesz közé , akik "szépen hazudnak hogy jobban lophassanak"./idézet az Új Szóból/.Mellékesen még hozzáxsapódnak a pedofil párt prominenesei,úgyhogy hányigerem van ettől a Orbán-Semjén-Vonaltól.Ha már elszámoltatás, egyetértek, de egyrészt azokat is számoltassuk el, akik maszopos létükre lepaktáltak a fidessel,de azokat is, akik 1998 óta folyamatosan mérgezik az országunkat. Pl. hová tűnt a 12 Állami Gazdaság, vagy hol van az az összeg, amit érte kaptunk?Hol van az az ezermilliárd ft, ami 1998 óta eltűnt az államkasszából? Meddig kiskirályoskodhatnak a helyi és a megyei polgármesterek, "főispánok"? Sorolhatnám még a kérdéseket, szerintem úgy sz..., ahogy van az egész, mert egymást támogatják az osztogató fosztogatók.A jéghegy csúcsán kiderül egy.két piti dolog,de az igazi bűnösök békén hagyják egymást a ma neked, holnap nekem alapon.Ezért kell nekünk, civileknek összefogni és lefejezni a korrupciós urambátyám politikusokat mert fejétől bűzlik a hal is...

Marcellusca 2010.06.26. 10:27:42

@proeskontra: Az Index egy különálló NET-es hír(?)portál.
Azt rak ki, amit akar.
De, nekem az jött át, hogy Te csak akkor nézel ide, hamár az Index-en kint van egy cikk.
Én meg minden nap itt vagyok és látom, hogy pártsemlegesen mindenkit fikáznak.
Igaz, nem mindig joggal, de nem válogatnak jobb- és baloldal között.

Ja, és még annyit: @laspalmas:
Asszem nincs több kérdés.

Marcellusca 2010.06.26. 10:34:53

@proeskontra: Na, most elszóltad magad. :)))
Ha olyan sűrűn megfordulnál itt - mint, ahogy írod - ,akkor egyből tudnod kellett volna, hogy mit jelent a "topozás"!

Bocs, Topo, ez most nem személyed ellen irányúlt!!!

Szóval, kedves bonctermi kommentelő, kiderült, hogy te is csak az "indexes fidesznyikek" közé tartozol. Csak akkor jössz ide, ha az "I" címlapon hozza a fideszfikázást.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 10:40:59

@lagzi lajos: Általában az ittenieket boldogítom.:))
@Rob67: Köszönöm ez így jó.
@Marcellusca: Na,ma még neked is igazat adok..:)) Azért elképesztőek ezek a fideszbirkák nem? :))

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 10:49:23

@Marcellusca: Nem szoktam a kommenteket olvasni, sem itt, sem más blogokon, megmaradok általában magánál a posztnál, de most kivételesen idemerészkedtem kommentelni, mert felhúztam magam ezen a pitiánerkedésen. De bocs, hogy ezt leírtam, mert nálatok jobban szeretik a kurucinfós meg népszavás összeesküvés-elméleteket, mint a józan észre építkezést.
Azért elég nevetséges, hogy engem fidesznyikeznek meg fideszbirkáznak vérgőzös bolsik és kurucos nyilasok. Persze megértelek Titeket, én is szégyellném, ha ordasz eszméjű pártokért rajonganék.

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 10:53:27

@Horizont: Persze, bocsi, de reméltem, hogy aki már komment, az kinőtt a tündérmesékből. Te mindent elhiszel abból, amit a blog írói mondanak? Gondolod, hogy bevallanák? Gondolkozz, ne csak azt harsogd, amit a "független" magyar média beleemészt a szádba. Egyébként mond Neked valamit a lap tetején az, hogy MÉDIAJÁNLAT?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 10:54:58

@proeskontra: Nyilván te vagy az objektivitás mintaképe.:))

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 10:56:35

@Tigeri: Mikor állítottam én ezt? Én egy percig se mondtam, hogy nem vagyok ősfideszes szavazó. Nem én vagyok, aki álfüggetlennek próbálom itt beállítani magam, nem gondolod?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:02:07

@proeskontra: Mivel mindenki hozzád mképest hülye,csak úgy gondoltam.:))

Marcellusca 2010.06.26. 11:02:18

@proeskontra: Tudod, a lényeg a részletekben rejlik. Jelen blognál - sokszor - a kommentekben.
El kellene olvasni! Nem mindig időpazarlás. Sok érdekes dolgot megtudhatsz a posztban leírtakon kívűl. Időnként hozzátesznek, időnként cáfolnak.
Én úgy gondolom, hogy semmi pitiánerkedés nem volt ebben a posztban.
Az a pitiáner, ahogy most a Fityisz intézi a dolgokat. Fűnyíró-elv szerint, komolyabb vizsgálat, tájékozódás nélkül, minden szervezetet lefejez és beülteti a saját klientúráját.
Csak példának: HM, ÁSZ, PSZÁF, és most következik az ORFK.
Még ezzel sem lenne olyan nagy bajom, ha nem ugyanolyan - vagy mégrosszabb - senkiházi pártkatonákat ültetnének a helyükre.

És a legpitiánerebb az egészben a naridroidok.
Hogy milyen kevéssel meg lehetett vezetni őket és nem tudják levenni a narancsos szemüveget.

Marcellusca 2010.06.26. 11:03:26

@Tigeri: Jaja! Annyira hangosan bégetnek, hogy a sajátjukat sem hallják. :D

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:05:45

@Marcellusca: Mert ugye rajtad éppen nem vörös vagy barna (tulajdonképpen mindegy is, mert a 2 szélsőség egymásbaér) szemüveg van, amikor ezeket a sorokat írod? Miből gondolod, hogy az eddigi maszopos PSZÁF-elnöknél nagyobb senkiházi lesz a fideszes PSZÁF-elnök? Egy-két észérvet hallhatnék?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:09:04

@proeskontra: Tehát hozzátöok képest mindenki szélsőséges,mert csak ti vagytok az egyetlen és igazságos.....

Horizont 2010.06.26. 11:14:12

@proeskontra:
Először is az én számba nem emészt senki semmit, válogasd már meg a szavaidat!
Másodszor már túl vagyok azon (a koron) hogy mindent elsőre elhiggyek! Utána szoktam olvasni jobb és baloldalon egyaránt. Persze benne van a pakliban hogy nem kapom meg a nagy igazságot, de próbálom átszűrni. Mivel az első perctől idejárok talán van valami kis sejtésem miben higgyek a bloggazdáknak! És egyes kommentelőknek! Te nem a témát frocliztad hanem meggyanúsítottad a Vastagbőrt, hogy azért fikázza Fideszt, mert Index címlapra és nagy látogatottságra hajaz!!!!
Na ebben próbáltalak felvilágosítani, látom nem sok sikerrel! Aki beindul a fröcsögésben ritkán tudja behúzni a saját kézifékjét!

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:15:45

@Tigeri: Nem, az LMP-t se szeretem, de ők nem szélsőségesek. Egy kommunista utódpárt és egy vállaltan nyilasokkal cimboráló rasszista párt és azok szimpatizánsai, igen minden valódi demokrata és józan ember számára, vállalhatatlan, szalonképtelen és szélsőséges.

Marcellusca 2010.06.26. 11:16:53

@Tigeri: Űk az etalon!
Bazzeg, ne értetlenkeggyé mán!
xD

@proeskontra: Igaz, a szélsőségek összeérnek, ez tény.
De nem vagyok szélsőséges.
Na, jó, bizonyos kérdésekben az. :)
A PSZÁF-ről nem sokat tudok, de én konkrétabban a HM-re utaltam. Arra van kis rálátásom.
Korábbi, másik posztnál már kifejtettem.
Nem kívánom most megismételni!

Úgyis tök felesleges.

Marcellusca 2010.06.26. 11:19:37

@Horizont: Helló, Kislyány!
Végre összefutunk.

Ne erőlködj! Naridroid fidesznyik. :)))

Becsüljük meg saját, régi, jó trollunkat!
Hol vagy, Toplák? :DDDDD

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.06.26. 11:19:53

@proeskontra:

Szeretnéd látni a bankszámlakivonatunkat, vagy mi?
Szerintem az állami vezetők személye egy "csöppet" fontosabb dolog, azzal érdemes foglalkozni. Tudod soha nem a postás tehet róla, ha rossz hírt kapsz.

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:20:20

@Marcellusca: Abszolút meggyőztél, tehát lefordítom: fogalmad sincs miért vagy felháborodva a Fidesz viselkedésén, mindenesetre nagyon fel vagy háborodva. Fogalmad sincs az eddigi vezetők tevékenységéről, sem a jövendőbeliek személyéről, mindenesetre borzasztónak tartod. Így van ez, ha az ember nem akar gondolni, hanem hagyja hogy a kurucinfósok meg a drágabolgárgyörgyök elmondják nektek, miért is kell most nagyon, de nagyon háborogni.

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:21:02

@Marcellusca: De jó, hogy Ti nem vagytok trollok, csak én.

Horizont 2010.06.26. 11:21:50

@proeskontra:
Majd ha válaszolsz arra amit írtam!
A Vastagbőr leszarozásáról konkrétan!!!
Mert arról "beszélgetünk" ha nem jöttél rá esetleg! Ne tereljél!

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:22:58

@laspalmas: Fontosabb, de attól még nem kell elhallgatni, hogy van egy hallgatólagos szabály az index és a blogok írói között, hogy mikor és milyen feltételekkel, milyen tartalommal ajánlják a blogokat, Persze le lehet tagadni, csak a néhány agymosott kollégán kívül, akikkel most nagyban vitatkozom, más nem veszi be.

Horizont 2010.06.26. 11:23:35

@proeskontra:
"Fogalmad sincs az eddigi vezetők tevékenységéről"
Na ezen könnyesre röhögtem magam annyira vicces fiú vagy!:DDDDDDDDDDDD

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:23:57

@Horizont: Pont, hogy nem arról beszélünk, vagy nem érted, vagy nem akarod érteni. Nem tudom, melyik a rosszabb.

Horizont 2010.06.26. 11:25:25

@Marcellusca: Szia ! Emlékszel még a jó öreg Libertére?? Jó fej volt :DDDDD

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:25:44

@Marcellusca: Egy picit szellemre is gyanakodtam,de ilyen durván ő sem nyomja.:))

proeskontra · http://kettosmerce.blog.hu/ 2010.06.26. 11:29:13

@Tigeri: Ez is tipikus bolsevik hozzáállás. Én sem firtatom a Ti személyeteket, pedig bennem is megfordult, hogy az nem lehet, hogy ennyi agymosott legyen egy helyen és valójában különböző neveken ugyanaz a robot ír. De én ezt pitiáner hozzáállásnak gondolom.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:29:19

@proeskontra: Egyébként minden hétvégén Összejövünk a Vonával és cigánygyerekeket áldozunk fel.:))

Horizont 2010.06.26. 11:30:36

@proeskontra:
Nehéz veled a fonalat megtalálnom! Biztos értelmi fogyatékos vagyok!
Észérvek b+ meg???? Ne hozd már ki belőlem nő létemre a tahót?
Minimum az elmúlt pár év!!!!Na azok az észérvek! De te biztos nem itt éltél! Agyilag!

Legalább magadat olvasd már vissza: 23:25-nél!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:32:28

@proeskontra: Ezeket : :)) azért vedd már észre a végén ! :))

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:33:57

@proeskontra: Ja,és muhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! :))))

Marcellusca 2010.06.26. 11:36:24

@proeskontra: Köszi, most megspóroltad nekem a pszichiátert.

@Horizont: Jaja.
Ó, azok a régi, szép idők. :D

@Tigeri: Na, ezt az Ő nevében (is) ki kell kérnem. :)
Szellem egészen más stílusban nyomja és sokszor jó meglátásai vannak

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2010.06.26. 11:38:22

@Marcellusca: Tudom,hogy nagyon durva de nem bírtam kihagyni.:))))
Csak nehogy megharagudjon.

hex.kelly 2010.06.26. 12:31:26

Látom, kicsit eltávolodtak a kommentek a poszttól, de azért belőlem kikívánkozik: nekem ez a Schmitt-Schmidt történet Kiss Ernő hasonmásánk karambolját juttatta eszembe.

Akárhogy is lesz, ez a történet állati cikivé vált, mert most valaki vagy kénytelen lesz nevet változtatni, vagy a két majdnem egyforma nevű ember kiállhatna a postaszékház elé, személyi igazolvánnyal, valamint az apukájukkal.

Ez az "apja nyilatkozott" -dolog enyhén storyonline-os irányba vitte ezt az egész izzadtságszagú vergődést. Az meg nem tudom, miért baj, hogy a távozó vezető megmondta a kollégáinak, ki jön a helyére. Amikor anno megmondtam a beosztottaimnak, hogy el kell mennem, megkérdezték, ki jön a helyemre, én megmondtam nekik, hogy a tulaj barátnője. Naptári kérdésről van szó, nem lehet úgy odaültetni egy öcsköst, hogy soha ne derüljön ki. Miért hazudjon az embereinek, falazzon azoknak, akik lecserélik egy öcskösre?

belzebubó 2010.06.26. 12:48:39

@hex.kelly: Azt én sem értem miért hazudott Szűcs exvezér, már ha ő hazudott és nem a ma.hu kezdte. A ma.hu első hire szerint Szűcs Ildikó azt is mondta, hogy Schmitt Pál unokaöccse jön a helyére (poszt első bekezdése), ami nem igaz, hiszen tegnap a ma.hu elnézést is kért , korábbi kommentemben idéztem is. Valaki megkavarta a kakit kérdés, hogy Szűcs hazudott-e vagy egy idióta újságiró találta ki a történetet.
A Postán középvezetőig bezárólag összepakolva várják a váltást. Addig a szintig mindenki keményen benne volt a közbeszerzési korrupciókban fél évtizeden át, tudják ők, hogy miért pakoltak össze már a választások előtt 2 héttel.
Azok közül vezért választani nagy hiba lenne.

Horizont 2010.06.26. 17:05:22

@belzebubó:
Biztos Szűcs is csak egy nevet kapott és másra asszociált:(
Na végül is Schmidt lesz a postavezér aki nem rokona Schmittnek.
Oké örülünk, de végül is ki ez a fiatalember aki 30 évesen a névtelenségből jőve ilyen magasra juthat? Gondolom nem biciklis postás volt:)

belzebubó 2010.06.26. 18:26:32

@Horizont: Göncz Kinga is futottak még kategóriás, otthon svarcban dolgozó pszichiáterből lett külügyminiszter nem csak egy postavezér, remélem akkor is huhogtak a mostani libsi huhogók a demokráciáért...
Remélem relativ fiatal de azért tapasztalt, tanult vagy dolgozott külföldön, van min. egy MBA vagy sima közgaszdász végzettsége, ért a vállalatvezetéshez és a közbeszerzéshez és kipucolja a sok sollpapucsos ottragadt nyuggert (tele van velük a Posta) és hatékonnyá teszi az egész kuplerájt. Majd ébressz fel :))))
Honnan tudod hány éves? Én egy sort sem olvastam róla sehol a nevén kivül.

Horizont 2010.06.26. 18:32:35

@belzebubó: Nekem olyant szokott csinálni ez a blogmotor, hogy oldalt látom, hogy írtál nekem kommentet és itt alul meg nem jelenik meg, csak a következő kommenttel együtt. Szétmegyek ilyenkor a kíváncsiságtól:))

belzebubó 2010.06.26. 18:38:30

@laspalmas: A ...168 Óra úgy hivatkozik rátok kb. mint ha az MTI lennétek. :D:D:D

www.168ora.hu/itthon/gyanus-schmitt-vagy-schmidt-lesz-a-posta-vezerigazgatoja-57362.html

"A Vastagbőr blog emlékeztet: a ma.hu úgy értesült a múlt héten, hogy Schmitt Pálnak az unokaöccse, az alig 30 esztendős Schmitt Pál Péter lehet a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója."

Ezenkivül a cikk részletezi, hogy ZERO mit furcsáll:

"A blogbejegyzés szerzője úgy fogalmaz: "van két, harminc körüli fiatalember, akikről senki nem tud semmit, egyik sem vezetett még céget, nincs róluk semmi az interneten, az egyik, a Schmitt a házelnök unokaöccse, a másik meg csak simán Schmidt, aki fogalmunk sincs kicsoda, de a Posta vezérigazgatója lesz."

Furcsállja, hogy nem csak a ma.hu-nál, hanem a Magyar Nemzetnél és az Indexnél is elírták volna a nevet. Az első helyreigazításnál miért nem közölte Schmitt Pál Péter, hogy már megint összekeverték a névrokonával, a Schmidttel? - teszi fel a kérdést a szerző."

A Jó Isten áldja meg ezeket akik magukat újságirónak hivják. Ahelyett, hogy utánanézne ki a détés Schmidt és nem csak az iwiw-et tudná használni ahol megtalálja Schmitt-et, hanem kicsit professzionálisabb lenne, arról számol be, hogy a mi zeronk 2 meccs között mit gondol.

belzebubó 2010.06.26. 18:43:36

@belzebubó: Amire persze én személy szerint kiváncsi vagyok hiszen azért vagyok itt.

Horizont 2010.06.26. 18:57:13

@belzebubó: Na de te nem furcsállod, hogy ez a Schmidt Pál Péter lesz a posta vezére (ezt már bejelentették) és senki nem tudja ki fia, borja, mint egy ufo jelenség. Azt sem értem ha a neve ilyen félreértésre ad okot miért nem áll ki a kormányszóvivő és miért nem mondja meg, hogy emberek az nem úgy van, mert ez az ember ez és ez, nem az és az! Szerintem. És meg lehet állítani mindent. Lehetne.

belzebubó 2010.06.26. 19:16:32

@Horizont: Tegnap délután jelentették be Schmidt-et, a kéttés előtte is tiltakozott, amikor erről rebesgettek hireket, senkit nem érdekelt, továbbra is unokaöccsöztek a sajtóban, mert nem volt hivatalos bejelentés csak tegnap. A többit is megnéztem Szentpéteryt nevezte még ki tegnap az MNV Székely Gábor helyére, ő eddig a BÁV vezetője volt nem egy igazi pártaktona, nem olyan mint Székely Gábor.
"Szentpéterytől megkérdeztük, milyen kapcsolatokat ápol az új kormánnyal. – A BÁV vezetője elmondta, hogy teljes mértékben kívülálló a politikai életben. Amint erre következtetni lehet az életrajzból is –hívta fel a figyelmünket. Szentpétery 1976-ban szerzett közgazdászdiplomát. Ezt követően Cegléden a Vízkutató és Fúró Vállalat üzemvezetőségén az üzemigazgató gazdasági helyettese volt. Később ugyanennél a vállalatnál gazdasági igazgatóhelyettesként dolgozott, majd gazdasági igazgatóként egészen 1996-ig. A BÁV vezérigazgatói székét 1999-től foglalta el."

Igy azt is el tudom képzelni, hogy Schmidt sem az, de egyelőre az újságirók arról irnak, zero mit furcsáll, ahelyett, hogy utánanéznének ennek a détésnek ami sokakat érdekel, de valószinűleg csak azért mert unokaöccsöt csináltak belőle.

Horizont 2010.06.26. 19:23:12

@belzebubó:
Tényleg furcsa, hogy hol vannak az újságírók?
Miért nem mennek a dolog után ahelyett, hogy a Vastagbőrös zerot idézgetik?:)
De most tényleg senki nem tudja ki is ez a Schmidt ? Vagyis sokan leragadtak az unokaöccsnél.
Várjuk hogy mi lesz ebből, ki lesz ebből?
Na ez a Szentpétery nem rossz! :) Na de ez a Székely Gábor? Istenem!

Marcellusca 2010.06.26. 19:27:27

@belzebubó:
@Horizont:
Ez a magyar sajtó, újságírás.
Ennyi. :)

gitáros 2010.06.26. 19:28:00

@belzebubó:
A ma esti valamelyik híradóban bemondták a személycseréket. Szentpéterynek a fényképe is szerepelt az ábrán, a leendő postavezér SchmiDt Péter Pál arca helyén egy árnykép vírított...

gitáros 2010.06.26. 19:29:10

@gitáros: pálpéter, basszameg, elcsesztem...

Horizont 2010.06.26. 19:30:04

@gitáros: Még egy fénykép sincs róla? Na most már teljesen felizgattak:)

gitáros 2010.06.26. 19:35:03

@belzebubó:
SchmiDt P.P. nevére a gugli kizárólag az aktuális hírrel kapcsolatos találatokat hozza, mintha az ember egyébként nem is létezne. Szentpéteryről pedig van találat rendesen, mondjuk BÁV-os korából.

gitáros 2010.06.26. 19:44:45

@belzebubó:
Tök független attól, hogy Göncz miért és milyen külügymin. volt, azért megnézhetnéd "otthon svarcban dolgozó pszichiáter" életrajzát....

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.06.26. 19:45:36

@belzebubó:

Na ilyenkor jók vagyunk nekik :))
De hogy fizetést mire kapnak, azt tényleg nem értem.
Meg azt se, hogy miért nem állítják ki Viktorék a 2 Pálpétert egymás mellé, hamár így beválasztottak velük. Vagy elég lenne csak egy fotó az új postavezérről, egyből tudnánk mi van....

mizrolist 2010.06.26. 19:49:03

@laspalmas: előbb-utóbb muszáj lesz előbújnia :D

belzebubó 2010.06.26. 19:56:47

@gitáros: Egyetemen tanitott és otthon a férjével volt fogadóórájuk, mindektten pszichiáterek még akkor amikor 6-an laktak egy lakásban, amikor még Árpád b. és Zsuzsa néni is velük lakott meg a két gyerek és messze hire -hamva sem volt, hogy köztársasági elnök lesz. Jobban ismerem mint gondolnád az egész Benedek, Göncz familiát, de köszi, hogy olvastatnád az életrajzát :D:D:D
Soha semmi köze nem volt a diplomáciához és ez meg is látszott rajta.

Horizont 2010.06.26. 19:57:25

@laspalmas: És mi lesz ha mégis az unokaöccs bújik elő?? Hehehehe:)

belzebubó 2010.06.26. 20:00:53

@Horizont: Annyit tudunk, hogy van egy apja aki tud magyarul beszélni és fel tudja venni a mobilt :D

Horizont 2010.06.26. 20:09:57

@belzebubó: Láttam én már karón varjút :DDDDDD

belzebubó 2010.06.26. 20:14:36

@Horizont: Sok komment lett itt hirtelen ez talán kimaradt neked, de olvasd el ezt @INkvizitor: a kommentet. Ő pakol Kinába.

Horizont 2010.06.26. 20:33:22

@belzebubó:
Elolvastam,köszi. Pedig én végig szoktam olvasni az összes kommentet:) Na így minden más! Nem mindig jó egy híres rokon:(
Na de így végképp nem értem a DT-s Schmidt -ről megtévesztésből, szándékosan nem adnak egy fényképet se ? Nyűglődjön a sok paraszt, hogy most a dt-s vagy a tt-s ?? Szánalmas világ!
A régi ánti világban bonyodalom csak abból volt, hogy " y " van-e neve végén!!!??

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.06.26. 21:26:04

Persze, hogy nem adnak fotót, addig se az a téma, hogy mennyi a benzin meg a svájci frank.

trojka 2010.07.03. 11:33:02

Tessek már mondani, ha itten most forradalom van, akkor engem, mint nepnyuzo nyugdijast hol fognak a Dunába löni. Fel kell-e mennem Pestre, vagy itten Bivalyszarjavégén is meg lehet oldani a dolgot. Ja, igen, ha a fövárosba kell mennem, kapok-e utazasi kedvezményt.
Csokolom a kezsuket, lábukat.

picur3ka 2010.07.03. 12:04:32

@trojka:

Ilyesmi miatt nem kell aggodni, mert nincs, aki kitermelje a golyo arat, nem hogy a nyugdijat.

Majd a kisebbseg helyben megoldja.

trojka 2010.07.03. 18:56:04

Tényleg, milyen hulye vagyok...ere nem is gondoltam...

süti beállítások módosítása