Skip to content


       Szűrés lista

Nincs apelláta: ki kell helyezni, méltó minőségben!

Üdvözlet mindenkinek, aki az elmúlt 50 napot kómában töltötte.

Ez idő alatt a forradalmi munkás-paraszt néppárt a Zemberek nevében és a Zemberek által átvette a hatalmat, mindenkit leváltottak, az alkotmánnyal törlik ki a seggüket, és a forradalmi rendcsinálásban voltak olyan kedvesek-figyelmesek, hogy az egyszerű emberrel tudassák, miről is van szó.

Egyelőre még csak a Nyilatkozat kell kitenni, de lehet, hogy az önkormányzati választások után már a 3 legfőbb közjogi méltóság (Orbán-Kövér*-Schmitt) arcképét kell kitenni. (*Az országgyűlés leendő elnökének személye egyelőre csak Orbán fejében létezik.)

Ma jelent meg a Magyar Közlönyben a kormányhatározat, jaj annak, aki elfeledkezik, vagy szabotálja a végrehajtást.

Jövő héten lehet, hogy már indulnak a Nyilatkozat Kihelyezését Ellenőrző Gyors Reagálású  Rapidegységek (NYKEGRP) és mindenhova benéznek.


A Kormány 1140/2010. (VII. 2.) Korm. határozata a Nemzeti Együttmûködésrõl szóló 1/2010. (VI. 16.) OGY politikai nyilatkozat egyes középületekben való kihelyezésérõl

1. A Kormány – a Nemzeti Együttmûködésrõl szóló 1/2010. (VI. 16.) OGY politikai nyilatkozat (a továbbiakban: Nyilatkozat) jelentõségére és az Alkotmány 35. § (2) bekezdésére figyelemmel – a következõ határozatot hozza.

a) A központi államigazgatási szervek és területi, helyi szervei, valamint a Kormány általános hatáskörû területi államigazgatási szerve, továbbá a Magyar Honvédség katonai szervezetei és a katonai igazgatás területi szervei (a továbbiakban együtt: szerv) által feladatuk ellátása során használt középületekben – a melléklet szerinti formában – a Magyar Közlönyben közzétett szöveggel, a szerv vezetõje által meghatározott méltó és a középület sajátosságainak megfelelõ jól látható helyen ki kell helyezni a Nyilatkozatot.

b) A Kormány – tiszteletben tartva az államhatalmi ágak elválasztásának alkotmányos elvét – felkéri a köztársasági elnököt, az Országgyûlés elnökét, az Alkotmánybíróság elnökét, a Legfelsõbb Bíróság elnökét, az országgyûlési biztosokat, az Állami Számvevõszék elnökét, a Magyar Nemzeti Bank elnökét, a helyi és kisebbségi önkormányzatok választott testületeinek vezetõit, a bíróságok elnökeit és az ügyészségek vezetõit, hogy az általuk feladatuk ellátása során használt középületekben gondoskodjanak a Nyilatkozat megfelelõ kihelyezésérõl.

2. Ez a határozat a közzétételét követõ napon lép hatályba.
Orbán Viktor s. k.,
miniszterelnök


Elnézést Miniszterelnök Úr, de b, pontban felsorolt intézmények nem függetlenek a kormánytól? - Illetve azok voltak idáig...

A gyengébb képességűek a Mellékletből kapnak segítséget:

"A Nyilatkozat leírása
1. A színes formátumban, méltó minõségben nyomtatott, nyomdai kivitelezésû Nyilatkozatot legalább 50×70 cm méretû, álló téglalap alakú keretbe kell foglalni.

2. A Nyilatkozat hozzáférhetõségérõl a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium gondoskodik. A Nyilatkozat 2010. július 1-jétõl a megfelelõ minõségû nyomtatáshoz alkalmas formátumban letölthetõ a http://kim.gov.hu/nyilatkozat honlapról.

3. A tábla megfelelõ állapotáról és szükség szerinti cseréjérõl intézkedni kell."

A Vastagbőr is mély nyelvcsapásokkal csatlakozik a NER-hez. Rendben van így, Miniszterelnök Úr?



Ilyet azért -valljuk be- még a Böszme, a Gyurcsány sem mert volna megtenni.

Ilyenre bezzeg van idő, akarat, ötlet.

Nem kormányozni kellene inkább?

Kész vagyok.

Kérdezzük meg Dobi Ágnest, mint két lábon járó humán viccmérőt, hogy  mi a véleménye, ez vicc? Mert nincs odaírva, hogy vicc lenne ... 

Négymadár már el is készítette a módosított képet.

Friss:
"A nyilatkozat közzétételére vonatkozó kormányzati szándék a 20. századi magyar történelem legrosszabb korszakait idézi. A nem központi kormányzati szervek esetében a kormányhatározat ugyan nem teszi, nem is teheti kötelezővé a nyilatkozat közzétételét, ám felkéri azok vezetőit, hogy ők is gondoskodjanak a közzétételről. Ezzel a kormány tulajdonképpen hűségnyilatkozatot követel a független állami intézményektől. Ez nem az együttműködés, hanem a félelemkeltés rendszere. Nincs szó, amivel ki tudnánk fejezni, hogy az LMP mennyire elképesztőnek tartja ezt a határozatot. Első hallásra nem is hittük el, hogy igaz lehet. Viccnek is durva lenne."
 

Címkék: fidesz abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr152126004

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A NER a WC faliújságján 2010.07.03. 14:32:26

Nekünk ugyan nincs szerkesztőségünk, még csak utasítani sem utasít senki senkit, mégis kérem a Sárdobáló összes szerzőjét, hogy függessze ki a lakása leglátogatottabb helyére a Nemzeti Együttműködés blablabla szövegét. (Ez a hely könnyen lehet, hog...

Trackback: Nyilatkozat 2010.07.03. 12:38:07

Kormányunk maradandót alkotott.  Legalább ötvenszer hetven centis színes nyomatként kell kirakni a nemzeti együttműködés nyilatkozatát minden államigazgatási épület méltó helyére.  Kommentbajnokunk moncayo tovább gondolta kicsit.   ...

Trackback: Túl minden határon. 2010.07.03. 12:29:07

Ez a blog mindig is igyekezett humorosan megfogni a dolgok végét. De a mai napra betelt a pohár -- elveszett a humorérzékem, olvasva a politikai nyilatkozatot, amit a Fidesz, a legszebb rákosista hagyományok nyomán, trágyás kezével legyömöszöl az orszá...

Trackback: Kérdeznék valamit, Viktor! 3. 2010.07.03. 11:22:52

A Kormány 1140/2010. (VII. 2.) Korm. határozata a Nemzeti Együttműködésről szóló 1/2010. (VI. 16.) OGY politikai nyilatkozat egyes középületekben való kihelyezéséről 1. A Kormány – a Nemzeti Együttműködésről szóló

Trackback: A megrendült telefonok és a méltó minőség napja 2010.07.02. 23:05:37

Miután ma megtudtuk, hogy egy vicces blog álhírére megrendült telefonokkal reagáltak honpolgárok tömegei, és emiatt el is kellett tüntetni az internetről (muhaha) az inkriminált bejegyzést, a nap még nem zárult le, tartogatott újabb huncutságot. Egy m...

Trackback: Szobám falán... 2010.07.02. 21:31:05

A jövő tehát elkezdődött. Épül már az új rendszer rendszer, lesz itt jobboldali kultúra és lesznek jobboldali ünnepek is. És a vezetők portréi jönnek ezután, országszerte a tantermek és a rendelők falán, szépen retusálva, és lesz biztosan majd felvonul...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trojka 2010.07.03. 22:34:41

Igenis, mostmár csak azert is ki fogom tenni otthon a ház falára és valahányszor elmegyek elötte tisztelegni fogok és hangosan el fogom mondani: "köszönet és hála Rákosi elvtársnak".

eszkep 2010.07.03. 22:52:21

Érdekes,valahogy mindenki elfelejti, amikor Medgyessy 100 lépés programjáról szóló mantrát még a postahivatalokban is ki kellett hirdetni, meg Gyurcsánynak valami hasonló szösszenetét is (bevallom annak elfelejtettem a hangzatos címét, utána kellene nézni.)
Emellett a közhivatalokban rendszeresen ki kell rakni az illetékes minisztérium, vagy a szerv felettesének utasításait, amennyiben azt "kihirdetni rendeli" az utasítás. (Legalábbis 1995 óta ez a rend, az tuti...)
Az előbbi két esetről az "Index" elfelejtett tudósítani, míg most a demokráciát temetik... Még szerencse, hogy sokaknak rövid a memóriájuk.. Apropó:

"Elnézést Miniszterelnök Úr, de b, pontban felsorolt intézmények nem függetlenek a kormánytól?"

De igen, éppen ezért "KÉRIK". Szövegértelmezéssel hogy állunk, Zero?

jpmjpm 2010.07.03. 23:05:27

LOL! A Hannibál tanár úr megy a TV-ben. Micsoda véletlen egybeesés. Az iskolaigazgató egy olyan monológot nyomott most, mint amilyen eme kiváló plakáton olvashatunk. Tiszta gáz!

jpmjpm 2010.07.03. 23:19:33

@eszkep: "De igen, éppen ezért "KÉRIK". Szövegértelmezéssel hogy állunk, Zero? "

A mondat vége ez, ezt kérik: "...gondoskodjanak a Nyilatkozat megfelelõ kihelyezésérõl.". Ez egy utasítás, persze szépen kérve alternatíva pedig nincsen, hiszen egy kormányrendelet kéri. Tehát kötelező, de udvarias.

Az egyetlen kérdés a "megfelelő kihelyezés" helyes értelmezése. Itt sokkal több mozgásterünk van. Ez nálam a piszoár alá lenne rakva, hogy legyen mire a hugyot csepegtetni. Ez nekem teljesen megfelel.

picur3ka 2010.07.03. 23:24:28

@jpmjpm:

Menj csajpojjal a furcsanynak, semmi baj, nincs rad gyogyszer. Remelem, lelovet. Sajnos, ha tul sok ilyen van, az gebac az orszagnak. Szoval remelem, nem klonoztak.

picur3ka 2010.07.03. 23:26:06

@eszkep:

Ervelni probalsz itten? Ne rohogtess! Szinte minden ertelmes ember elhagyta mar ezt a lyukat.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.07.03. 23:34:27

@eszkep: egyetértek,de azt meg kell hagyni ,hogy ezt meg lehetne oldani úgy ,hogy ne ugorjon rá pont az index féle bagázs pölö,nekem nyolc végül is de ,hogy miért kell folyamatosan a szarágyúkat ingyen és bérmentve töltögetni a lakájoknak,idiótáknak ,izéknek,hozéknak azt fel nem bírom fogni,tényleg nincs egy épkézláb ember abban a kettékúrt jólmegfizetett kommunikációs stábjukban ,hogy ilyenekre felhívja a figyelmet?ez csak azért érdekes számomra mert kérdések merülnek fel bennem ,a jövőre nézve ,komolyabb dolgokkal kapcsolatban ami valós problémákra kellene ,hogy vonatkozzanak

eszkep 2010.07.03. 23:41:14

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Nem érvelek, KÖZLÖM, hogy mi a helyzet. Ezen sok ragozni való nincs.

eszkep 2010.07.03. 23:45:45

@Blás Sailor von Wolfhausery: Nos az valóban egy más kérdés, hogy szükség van-e ilyenekre? Megjegyzem, hogy ha rendbe rakják a gazdaságot felőlem akár hetente kiaggathatnak valami baromságot az APEH aulájában.
Egy hasonlat: ha az Index jövő tavasszal megírja, hogy: "Botrány, az APEH pénzt szed be az emberektől különböző adójogcímeken", (mint úgy általában eddig is), Zero (és még sokan mások) arra is ráugranak?

Rwindx 2010.07.03. 23:48:42

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Szerintem attól mert nem értesz (értünk) egyet a Vbőrrel perpillanat, attól még nem kell nekiesni.
A Vastagbőr hasznos rendszerkritika, az volt régebben is az most is, és vélhetőleg az lesz a jövőben is. Véleménykülönbség meg bármikor lehet. Olyan nincs hogy mindig mindenki egyetért mindenben.

eszkep 2010.07.03. 23:52:27

Apropó! Most jut eszembe! A Demokratikus Charta egyik idióta nyilatkozatát is ki kellett függeszteni!

De ha már itt tartunk: Hülyeségek helyett inkább erről kellene posztot írni:
www.torokbalintiujsag.hu/itthon/756-a-magyar-demokratikus-charta-nyilatkozata

Ti.: érdekes logika, ha egy törvény tárgyi hatályának a kiterjesztését valaki szűkítésnek értelmezi.
Mellesleg ez pedig nyílt történelemhamisítás: "1939-ben illetve 1944-ben végrehajtott deportálásokat."
De persze Zero ilyenekről nem olvashat az Index-en, meg a Hírszerzőn...

picur3ka 2010.07.03. 23:56:41

@eszkep:

Gondolod te. A tenyek makacs dolgok, csak sok ember mindig megtagadja oket.

Kitesznek minden a turot, a UK-ban, az USA-ban is, es altaljaban ez az egesz csak a lib-lab media dominancianak koszonheto, nemcsak ebben az esetben. Ahanyszor az EU media szervezet elitelte a Gyurcsany-kormany intezkedeseit, csak soha nem tudjak meg a hazai mediat olvaso muvelt alattvalok, es igy tovabb.

Egyebkent, 9 szazalek pontot estunk a szabad sajto rangsorolasban az elmult 5 evben, csak ezekrol a 'fuggetlen' hazai media nem tudosit. Mint az atkosban, nagyjabol, ha nem lenne internet, alig lett volna kulonbseg

jpmjpm 2010.07.04. 00:02:40

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Csápoljon a faszom, utálom mint a szart. Utálom a komcsikat és utálom az ilyen kommunista módszereket, mint a saját magunk eredmény nélküli (2 hónap telt el) fényezése kormányrendeletre. És utálom a látszatintézkedéseket, mint amilyen a Fecó reformjai voltak. Meg dolgok totális félremagyarázását és ezáltal saját fényünk emelését. Forradalom, az persze. Szavazni voltak az emberek (én nem, mert az biztos volt, hogy az MSZP repül. A Fideszben nem bíztam, a többiek meg, hát azt inkább hagyjuk.) előre tudtuk 4 évvel. Milyen forradalom volt???? Igértek fűt-fát és semmi nem valósul ezekből meg. Azonnali, nagyarányú adócsökkentés. Ezt hallgattuk faszom tudja mióta. Szó nincs adócsökkentésről sem, nem hogy nagyarányú azonnaliról. Az euró 300 forint lassan, svájci frank 220. És ne keverjük ide a válságot, mert már Fecónak sem hittük el, hogy bármilyen gazdasági bizonytalanságnak, minket kell a világon a legjobban súlytania. Fecó 20milliárd eurót kért azonnal az IMF-től. Most csak a forint zuhan folyamatosan. Tényleg LOL! Kár, hogy közben egyure jobban fáj.

Volt az a videó, ami kurva jól nézett ki és magyarázták benne, hogy 8 év alatt hová jutottunk a szoci kormányzás alatt, mi alacsony, mi magas. Szuperül alátámasztották, hogy az adók összehasonlítva az európai körülöttünk lévő országokéhoz képest elég magas, és csak pár európai ország előz meg minket. Emellett beszéltek adócsökkentésről.

MSZP áprilisban: "dübörög a gazdaság, vonja vissza, nem lesz gázáremelés".
MSZP júniusban: "megszorításokra van szükségünk, el lehet menni"

FIDESZ áprilisban: "azonnali, nagyarányú adócsökkentés".
FIDESZ júlisban: "adócsökkentésről egy szó sem esett eddig. Nem is nagyon csipkedik magukat." .

Forradalom, az b+. Ha nem lenne eme remek rendelet, akkor most is azt hinnéd, hogy csak szavazni voltál áprilisban. Persze mióta tudod, hogy minden erődet összegyüjtve forradalmár lettél,, azóta egyfajta büszkeség tölt el. Nemzeti öntudat! Forradalom! Éljen a párt szócsöve.

Persze mindezek után én vagyok a hülye szerinted. Hát te tudod.

picur3ka 2010.07.04. 00:07:19

@Rwindx:

Nem ertek egyet. Magam sem tudom, mert jovok meg ide, mas mint megszokasbol. A kommentek a legriasztobbak, de a posztok sem szinvonalasak, meg temaban sem.

Volt egy mindenki altal joggal utalt kormany, ebbol eltek, most talajt vesztettek, mint a szocik.

Mindig is megvolt a panaszkonyv forum jellege, de most mar csak nem-ugyekbe kapaszkodik es tele van proli gyulolkodo kozonseggel, mast ez nem nagyon erdekel jelenleg.

Vagy megtanul valami mast ez a blog, vagy ki fog pusztulni. Nem, nem hiszem, hogy a ket part es kormany meg csak parhuzamba allithato lenne is, szoval azon a premisszan, hogy mind egyformaszocagitprop nem fog megelni. Hat nehany elmebeteg jarhat ide anyazni persze, tovabbra is, de kb ennyit josolok. Ez mar most nagyon igy nez ki.

Kulonben a Mandiner se nez ki sokkal jobban. A prolik es mindenfele balosok jarnak oda anyazni. Ertelmes kommentelok fogynak.

dr. Aullah 2010.07.04. 00:08:29

Bírom amikor azzal jöttök, hogy dehát ők is ezt csinálták... ők is loptak. Jaaa... akkor minden rendben van, nem szóltam.

picur3ka 2010.07.04. 00:10:20

@jpmjpm:

A te jogod a cinizmus es nihilizmus, persze ezektol semmi nem lesz jobb, en inkabb valami pozitiv fele huzok magam, fuggetlenul attol, hogy ezt hogy ertekeled.

jpmjpm 2010.07.04. 00:17:28

@picur3ka/mesterhazymiklospart: "A te jogod a cinizmus es nihilizmus..."

A cinizmust elismerem, a nihilizmust a kormány csinálja. És nekem ez a bajom, hogy semmi nem történik, csak látszat intézkedések vannak.

picur3ka 2010.07.04. 00:35:28

@jpmjpm:

Mit akarsz egy honap alatt b+? Mellesleg, tobb tortent, mint evekig azelott.

Rwindx 2010.07.04. 00:38:26

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
A kommentelők egy része szerintem is mehetne a kukába. Néha jót nevetek azon hogy idejönnek a blogra erőt és municiót gyűjteni, meg örömködni a maszoposok, holott régebben kerülték mint ördög a szenteltvizet.
Ha a blogot nézzük most ez van, jobbnak tartom mintha a fidesz seggét nyalnák. Akkor is ha mostanában sok dologban különbözik a véleményem a blogéval. Azt valóban nem tehetik hogy a heti hetes szintjére süllyednek, tehát adódik hogy a fidesz lépései fokozottan célkeresztbe kerülnek, de szerintem Zeroék is kicsit keresik még az új terepen a lehetőségeket, illetve mit érdemes elővenni, mit nem. Az is hülyén nézne ki ha nem találnának semmit. Majd alakul még, a posztok témája meg természetesen valamilyen szinten behatárolják azt is hogy kik jönnek ide.
Lásd netstrot és tsai.

Öreg Sam 2010.07.04. 01:50:49

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Kicsit bővebben?
Nem értelmezem,vagy sokat ittam,vagy órák alatt lepusztultak a szürkék ( tudod,azok a kis agyi sejtek)...

trojka 2010.07.04. 06:47:09

Jol elvitatkoztok, de attol még a valoság valoság marad...

2010.07.04. 07:00:29

@Vidéki:
"Aki így gondol a kormányzó pártra és szavazótáborára, arra nem mondható, hogy normális elképzelései vannak embertársairól."

Mondom én, hogy nem erősséged a szövegértés. :)
Nem a kormányzó pártra vonatkozik a fidesz zombis szöveg, sem pedig a szavazótáborára. Rád mondtam, hogy fidesz-zombi vagy.
Javaslok egy általános iskolát a számodra. Mondjuk az első osztály megfeleő lesz. Hátha ott is kifüggesztik majd ezt a förmedvényt, és akkor az 1/B-ben is Viktorozhatsz kedvedre. :)

2010.07.04. 08:38:23

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Én azért elvártam volna, hogy legalább megismerhessem a fidesz válságkezelő programját, ami állítólag van, csak éppen a választások előtt nem mutatták meg, de utána sem. Gyurcsánynak 2006-ban volt, és július elejére már potyogtak a "reformok", orbán meg csak, mint a gólyamadár, száll ide, száll oda, tárgyal ezzel, tárgyal azzal, osztogatja a zsíros pozíciókat a sleppjének, és hacsekol, hogy ilyen forradalom meg olyan forradalom, de hogy mi fog megváltozni és hogyan, arról semmi konkrétum.

Vidéki 2010.07.04. 09:07:01

@csíz:
Írod: "Rád mondtam, hogy fidesz-zombi vagy.
Javaslok egy általános iskolát a számodra. Mondjuk az első osztály megfeleő lesz. Hátha ott is kifüggesztik majd ezt a förmedvényt, és akkor az 1/B-ben is Viktorozhatsz kedvedre. :) "

Én meg javaslom neked, hogy kérd vissza az iskolapénzt.

Nem ártott volna, ha megtanítottak volna némi jó modorra és normális érvelésre egy vitában.

De a propagandista iskolában, ahova jártál, csak az alantas személyeskedés technikáját sajátítottad el, az ragadt rád, eltorzult személyiséged azt vonzotta.

Vidéki 2010.07.04. 09:12:27

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Zero neve jól kifejezi a nihilizmust, ami áthatja mentalitását.

2010.07.04. 10:14:10

@Vidéki:
"Nem ártott volna, ha megtanítottak volna némi jó modorra és normális érvelésre egy vitában."

És ezt éppen te mondod? LOL :))
Olvassuk csak az első hozzászólásodat a témával kapcsolatban:
"Zero elvtárs szarkeverési potenciálját jól jelzi ez a mondat..."

Ennyit a "normális érvelésedről", a "jó modorodról", meg a személyiségedről. Ekkora öngólt még egyetlen világbajnokságon sem láthattunk még, mint amit te most produkáltál. Gratulálok! :)))

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.04. 10:25:41

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Tegnap írtam egy kommentet, de elszállt. Most megpróbálok rittyenteni egyet újra.
"Hogya francaba akarnak akkor egyuttmukodni a nemzettel, mondd meg?"
Először is, mi az a Nemzet? Ha a nemzet a Magyarországon élő összes Magyar ember összessége, vagy a Kárpát-medencében élő összes Magyar ember összessége, akkor már itt a gond. Ugyanis nem 100 % csinált fülkeforradalmat, "csak" a többség. Most így ne várja el senki a Fidesztől, hogy bólogatójánosként mindenki azt akarja csinálni, amit ők. Mindig lesznek vesztesek, és természetesen nyertesek is. És lehet, hogy azok, akik a vesztesek közé tartoznak, a Fideszre szavazó átlag emberek lesznek. (Nem összességében, de lesz ilyen.)
Örültem annak, hogy a Fidesz nyerte a választást, bár borítékolható volt. (Nem rájuk szavaztam.) Örültem annak, amikor OV bejelentette a 29 pontját. Viszont nem éreztem értelmezhetőnek ezt a NER-t. Azért nem, mert szerintem rengeteg Magyar embernek, (és így nekem is,) tele vana t0ke az üres lózungokkal. Hogy ha valaki bemond valami érzelmekkel átitatott szöveget, akkor valahogy mindig azt érzem, hogy a háttérben nagyon ki akarnak b@szni velünk. Ez röpke 70 év tapasztalata az emberek nagy részében (nekem csak 30 egynéhány). Szerintem is kell nemzeti egyetértés. De azt célok lefektetésében kellene létrehozni, nem pedig abban, hogy fényezzük saját magunkat. A gond az, hogy már akkor, amikor megfogalmazták ezt a NENY-t,akkor már megfeledkeztek arról a Fideszesek, hogy azért kaptak ilyen elsöprő többséget, mert 8 éven át szarul kormányzott az MSZP-SZDSZ koalíció. És amikor kormányrendelet kötelez arra, hogy minden közhivatalban kint legyen a NENY, akkor arról feledkeznek meg, hogy tele van a tökünk az üres lózungokkal.
Persze, lehet azt kérdezni, hogy még csak két hónap telt el, és mit várunk az új kormánytól? De megfordítanám a kérdést. Mit nem várunk? Pl. önfényezést. És sok kommentelő hívta fel erre a figyelmet. Nem azzal van a baj, hogy kiadták ezt az írást. Hanem talán azzal, hogy nem most kellene, amikor még nagyon nincs eredmény. Majd három-négy év múlva, ki lehet jelenteni, hogy a Zemberek segítségével jutott a Fidesz-KDNP olyan hatalom birtokába, ami ahhoz segítette, hogy helyrerázza a Magyar gazdaságot, munkát adjon, segítse a Magyar családokat, rendberakja az oktatást, egészségügyet, stb... De addig viszont dolgozni kell, hogy mindezeket létrehozzák.
Vidéki kommentelőnk hasonlította össze ezt a NENY-t a Függetlenségi Nyilatkozattal. Azt 1776 július 4-én írták alá. Viszont 1783-ban lépett életbe, a Párizsi békeszerződéssel. Mindamellett Magyarországon is vannak olyan történelmi események, amiket minden évben megünneplünk, illetve megemlékezünk róla. (Márc. 15, június 4, augusztus 20, október 23.) Ezeket az állami ünnepeket és megemlékezéseket törvény írja elő. Viszont a történelem, az elmúlt évtizedek alatt váltak ünnepekké, amiket utólag a törvény szentesített. És nem oktrojált ünnepek, mint április 4, március 21, vagy nov 7. El kell telnie néhány évnek szerintem, hogy a történelem igazoljon valamit, mint pl. ezt a NER-t. Mert anélkül csak üres lózung, szerintem.
Másik. Ez a Blog jó! Szeretem elolvasni a kommenteket is, mert sokszor van, hogy nem egyezik a véleményem másokéval, mégis egy kicsit más kommentelők segítségével másik oldalról is meg tudom nézni az adott problémát. Zero-ék néha lehet, hogy olyan anyagot gyűjtenek, ami nem a Te ízlésednek megfelelő, de Ő így gondolja, ez az Ő blogja, ha nem tetszik, nem kell fárasztanod magad azzal, hogy felhúzod magad a blogon, és a kommentelőkön. Mellékesen megjegyzem, hogy mind a bloggerek, mind a kommentelők mind a Magyar Nemzet szerves részei. Így, ha fikázod őket, nem működsz együtt velük, és nem értesz egyet a Vastagbőr Blog Nemzeti Egyetértés Rendszerével (:-DDD)
További jó kommentelést

picur3ka 2010.07.04. 10:47:56

@Ásómaci:

Ez az erveles ott santit, hogy nem azutan hirdetunk meg egy programot, miutan megvalosult. Ez olyan, mintha a projektmanager a projekt elkeszultevel mondana meg, mi a projekt.

Ez a blog jo volt egykoron. Lehet, hogy visszatalal majd, en nem tudom. Egyelore a balliberalis media alproblemai tematizaljak, mint most ez is. Kozben persze, levaltottak intezmenyek sokasagaban az elmezonyt, Pinter, Hatala sok uj javaslatot tett. E helyett, a visito korus nem letezo problemaival foglalkozik. A Mandiner is, jegyzem meg.

Ki a nemzet? Ki a nep? Ennek definialasaba sokaknak tort mar bele a bicskaja. Ez a fajta relativizacio megint csak a ballib fals helyzetertekelesehez vezet. Mi szerint nem is nyertek 2/3-al, etc. A valasztopolgarok egy harmada soha nem megy el szavazni, ez van. Nem ismert velemenyukre kulonosebb hangsulyt fektetni botorsag. Alsagos helyzetertekeles, az eredmeny relativizacioja. Valamifele onigazolas arra, hogy miert kellene a kisebbsegnek meghatarozo szereppel lennie a politikaban a valasztoi akarat ellenere, ami vegeredmenyben annak semmibe vetele. Semmi demokratikus nincs benne, epp az ellenkezoje.

picur3ka 2010.07.04. 10:51:04

@Öreg Sam:

Nem ertem, hogy egy igazi forradalmar, hogy veszi be a ballib propagandat. Mondjuk, mint irtam, a propaganda ereje nagy, ezert hasznaljak, mindannyiunkra hat valamelyest. De ez az alja hiteltelen szoveg a ballibtol, amint a fasiszta hitlerezes utan most kadarozzak meg rakosizzak Orbant, hogy talal termekeny talajra, fel nem foghatom.

picur3ka 2010.07.04. 10:53:06

@Rwindx:

Amint irtam feljebb, a ballib media tematizal, alproblemakkal. Sok fontos dolog tortent kozben.

picur3ka 2010.07.04. 10:55:30

@csernaja obca:

Rossz helyen keresed a valodi hireket. Az ellenzek nem azert sir, hogy tul sok tul gyorsan, mert nem tortenik semmi.

Nyilatkozatok kifuggesztese, mintha ez rendkivuli vilagszam lenne.

Öreg Sam 2010.07.04. 11:09:48

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Remélem van valami vaskos bankszámlád,esetleg tömb aranyaid,mert az eszedért biztosan nem fognak elrabolni. )
Másik verzió,nem aludtad ki az esti söröket )
Értelmezhetetlen katyvaszhalmaz az irásod,de nem baj,ilyennek is lennie kell,ettől kerek a világ...
Tudod,meg kellene próbálnod elvonatkoztatni pártoktól,azok demagógiáitól,és nem hinni azt,hogy aki manapság a Fideszt birálja,az csakis kommunista csökevény lehet.
A hülyeség pártfüggetlen )

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.04. 11:22:56

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

Te félelmetesen ostoba vagy, és ezt nap mint nap bizonygatod:

Miért nem fér bele abba az ostoba fejedbe, hogy attól, hogy valaki látja mennyire szart nem érő és csupán önfényező szarkupac ez a nyilatkozat, és mennyire csupán a fityisz önfényezéséről szól, attól még távolról sem baloldali, főként nem liberális?

Egyszerűen több esze, logikai készsége és magasabb rendű erkölcsi-etikai értékrendje van mint egy naridroidnak.

...és bizony ezen az sem változtat, ha szerinted az aki nem ért veled egyet a fityisz és viktorimádatban, az komcsi, náci, libbant.
Tudod, a tényeken a vélemények, főként a droidoké nem igen változtatnak, csupán a droidok szubjektív szemlélete az ami miatt másnak látják azokat. Ez igaz a szoci- libsi- és nari- droidokra egyaránt.
De legalább megvan a kontraszt így a tényszerű értelem és az érzelmi vélelem közt. Szórakoztatóvá tud válni amikor valaki a nyilvánvalót megpróbálja megmagyarázni érzelmi, és politikai célokkal.

Most próbál ésszel meggyőzni, mi a jó és hasznos ebben a mentális szellentésben amit ki kell függeszteni?
Hol van benne kötelezettségvállalás, felelősségvállalás, és hol van benne olyasmi, ami a kötelezettséggel, felelősséggel, a megszegők elleni retorzió ígérete?
Mitől érzed Te ezt az egészet valami értékes nyilatkozatnak, amit rendelettel, törvénnyel kell szabályozni a közlésében, nem pedig egy belőtt barom másnapos képzelgésének arról, hogy Ő micsoda nagy dolgot tett és most megváltja a világot?

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.04. 11:31:21

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

Mondj már nekem olyan blogot, sajtót, mely pozitívan értékeli ezt a rakat szart.
Látható, hogy mindenhol annak értékelik ami, szarnak, önfényezésnek. Még a fityiszes vonalú blogokban is.

Csak a magadfajta elvakult naridroidok vannak oda ettől a viktor szájszagától átitatott önfényezéstől.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.04. 11:31:30

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Az érvelés ott sántít, hogy ez nem egy program, hanem egy kiáltvány. Általánosságokon, és a szép, új jövő ígéretén kívül nem tartalmaz semmit. De ez sem baj. Legyen! Adjon ki a kormány egy kiáltványt, mint ahogy a Fidesz-KDNP kiadott egy kiáltványt. Nekem csak az a problémám vele, hogy ezt a kiáltványt ki kell rakni minden közhivatalba, úgy, hogy két hónap telt el a fülke"forradalom" óta.
De ez az és véleményem.
A nemzeti érvelésedet visszafordítom: Aki nem a Fideszre szavazott, az nem a Nemzet tagja? Ha az egyes emberekre lebontom, akkor egy olyan ember, aki mondjuk az MSZP-re szavazott, nem a Nemzet tagja? Tudom, most sarkított voltam, és nagyon jól tudom, hogy milyen igaza volt John F. Kennedy-nek, mikor azt mondta, hogy: "Ne azt kérdezd, mit tehet érted a haza, hanem azt, hogy te mit tehetsz a hazáért" Tehát a haza mindennél előbbre való. És ha mindenki így gondolkodna (természetesen ez nem lesz így, mivel az ember egyéniség, és nem csak a környezete, és a léte határozza meg a gondolkodását, hanem mindenkori idegállapota, stb...) akkor lehetne egységes nemzetről beszélni. Hogy a haza mindennél előbbre való, ahhoz viszont világos célok kellenek. Hogy a Haza, az ország mit akar elérni, és ahhoz mit vár el az állampolgároktól. Ez eddig nem volt így. Sajnos, a korábbi kormányzatok alatt hitegetések mellett szinte csak az emberek becsapása és a harácsolás folyt. Az emberek kiábrándultak lettek, és a közösségből az egyénieskedésbe menekültek. Mert a közösségektől nem várhattak semmit. A közösség lehet a párt, a vallás, stb... Utána jött a 2010-es választás. Amikor az emberek nagy része nem valami mellett, hanem, valami ellen szavazott. Mégpedig a Gyurcsány-Bajnai kormány ellen. És mivel nem volt összetartó erő, csak a közös utálat, ezért szétesik, szét fog esni a hatalmas többség. Ha nem ad az új kormány egy közös célt az embereknek. Eddig tökéletes a gondolat az új kormány részéről. Az utálat egy hatalmas megmozdulást generált, amelyik (szinte forradalom szerűen) elsöpört ez előző kormányt. És megpróbál egy közös célt vizionálni, hogy ez a tömeg meglegyen még legalább 4 évig. Eddig ez is OK. Csak szerintem ez a kiáltvány, vagy ahogy a nevében vagyon: Politikai Nyilatkozat, erre kevés. Ennél több kell az embereknek, mivel már nagyon szomjaznak a jóra. És már kiábrándultak, elfásultak. Ezt még meg tudták tenni, hogy elmentek szavazni, de ezután, ha nem történik valami látványos javulás, visszasüllyednek a nihilizmusba. Ezen a Politikai Nyilatkozaton pedig sokan inkább mosolyognak. Miért? Mert kevés. És mivel kevésnek tartják, ezért úgy gondolják, hogy nincs a kormányzó pártoknak elképzelésük arról, hogy hogyan tovább. Megnyerték a választást, történelmi győzelem volt, mivel még soha ekkora többséget nem kapott. És most azt látják, hogy nem csinál semmit a Kormányzó erő, csak ezt a nyilatkozatot ráerőltetné az emberekre, meg saját embereit ülteti a hatalomba! (Persze, minden korábbi kormány a saját embereit ültette a hatalomba, meg a média is felfújja ezeket. De az emberek éppen azért szavaztak a Fideszre, hogy ne azt csinálja, mint a korábbi kormányok.)
Szóval száz szónak is egy a vége. Nagyjából értem, hogy miért készült el ez a nyilatkozat. Csak szvsz kevés, és még nem érett meg arra, hogy kötelezővé váljon.

HszVadász 2010.07.04. 11:34:14

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Egyszerű kérdés: ha az MSZP/Jobbik/LMP nyert volna kétharmaddal, és az MSZP/Jobbik/LMP írta volna meg ezt a NER-t maga stílusában, amit utána a többi párt nem szavazott volna meg a parlamentben, akkor is természetesnek gondolnád, hogy igaza van az MSZP/Jobbik/LMP-nak, valóban forradalom történt, nemzeti egyetértés van, aminek szellemében kell ezentúl minden magyar embernek élnie? Büszke magyarként élnél mondjuk az MSZP forradalmában?

Thulsa Doom (törölt) 2010.07.04. 11:39:06

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Te tényleg mintapéldánya vagy a gondolkodásra képtelen retardált fasznak. Igaza van @Conv nak, a ti agyatok valahol primitívebb mint a gondolkodó emberé. Egy egyszerű igen-nem kapcsoló, nem pedig egy összetett, problémamegoldó szerv. Így van ez a degenerált szoci hozzászólóknál és nálatok is. Tulajdonképpen ti 100 százalékig ugyanaz az embertípus vagytok, csak más csapatnak szurkoltok.
Mi viszont nem csapatoknak szurkolunk, hanem mindenben az értelmet, ésszerűséget és hasznosságot keressük. Ez pedig számotokra felfoghatatlan. Ez egy más dimenzió. Mi alacsonyabbrendű idiótáknak tekintünk benneteket, ti viszont megróbáljátok a saját csökött agyatokkal megmagyarázni a mi hozzáállásunkat. Így lesz belőlünk a szemetekben hol emeszpés, hol jobbikos, náci, komcsi, libsi ... Mert ti csak ezen a szinten tudtok gondolkodni. Az agyatok csak erre alkalmas.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.04. 11:43:18

@Thulsa Doom: Ez vallás. Túl van az empirikus gondolkodáson. Ha agresszívan viselkedsz az ilyen emberekkel, akkor ők még agresszívabban viselkednek Veled, Mivel azzal, hogy kételkedsz a vallásukban, hogy kritikát gyakorolsz a vallásuk felett, azzal személyében sérted meg a Hívőt!

acsub 2010.07.04. 11:56:27

@Vidéki: Azoknak, akik vitatják a Kósa beszéd hatását:

"Amint arra már múlt heti elemzésünkben felhívtuk a figyelmet, tartósnak mutatkozó negatív hatásai vannak az e hónap eleji kedvezőtlen magyar kormányzati nyilatkozatoknak (csődközeli helyzet, stb.). Ez jól látszik a forint gyengébb szinteken ragadásán, illetve az országkockázati felár egyik legjobb szemléltetőjeként az 5 éves CDS-felár (az álam következő 5 évi esetleges csődje elleni biztosítás éves díjának) alakulásában. A forint az euróval szemben a 280-as szint felett, míg a CDS-felárunk 300 bázispont felett ragadt, a tegnapi (350 bázispont) szint háromhetes csúcsnak felel meg. "

www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=2&k=4&i=135360

www.portfolio.hu/img/upload/2010/07/huregcds100701.gi..

picur3ka 2010.07.04. 11:56:58

@Ásómaci:

En nem anyaztam le vagy vissza senkit, ennek a megallapitasnak a valosag erteke kb nulla, s minden fentebbi hsz epp az ellenkezojet bizonyitja.

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.04. 12:04:28

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Itt nem anyázásról van szó, csak a másik érvelésének a teljes elutasításáról, és személyes megbántottságról, miközben nem Téged szidnak. Ez már nem a mostani hsz-ekre vonatkozik. A mostani Hsz-ek a korábbiak következményei.

picur3ka 2010.07.04. 12:05:36

@HszVadász:

Az nyer, aki nyer. Ha ellenzekben van a part, amelyikre szavaztam, akkor ott van.Mint ahogy ellenzekben is volt a part, amelyikre szavaztam, 16 even at. S bizony, a MSZP is kifuggesztett ezt-azt, nem ujdonsag ez.

Ez nem jelenti azt, hogy egyet kellene ertenem a kormannyal vagy az intezkedeseivel.

Viszont, ha az LMP nyer 2/3-al, akkor azt allitani, hogy nem kepviselik a tobbseget, szimpla hazugsag lenne.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.04. 12:07:19

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Nem.
Te egyszerűen hazaárulónak, komcsinak, nácinak, libsinek neveztél mindenkit akinek teljesen érthetően, nem az volt a véleménye, mint neked.

Ezzel érdemszerűen megkaptad az ostoba birka jelzőt, nincs ezen mit csodálkoznod.

picur3ka 2010.07.04. 12:09:19

@Ásómaci:

Semmi szemelyes megbantottsag nem volt ott, hozza se szoltam meg, csak buzgott a kommentekben a gyulolet, ennyi volt az elso megallapitas.

Ezekre a faszkalapozokra meg nem valaszolok...

regression 2010.07.04. 12:10:21

Ez az egész kiáltvány az egész körülötte zajló hajcihővel leginkább ízléstelennek nevezhető. Ez nem polgári, ez inkább igazi proli megmozdulás volt.

Ízléstelen prolibarokk. Gratulálok Fidesz!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.04. 12:10:45

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Ja igen és ez a duma, ez a nem is csináltam semmit stílus, azt juttatja eszembe, amikor odalép hozzád valaki és azt mondja, Te kis köcsög buzi, megbasztam anyádat apád hátán, erre te elkezdesz vele üvölteni és felrúgod a gecibe, akkor a jóember az összegyűlt tömegnek elkezd sopánkodni, hogy: Ugye látták, én nem normális hangon beszéltem hozzá, ő meg nekem támadott!

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.04. 12:11:50

@Conv:

Mjav: Ugye látták, én normális hangon beszéltem hozzá, ő meg nekem támadott!

picur3ka 2010.07.04. 12:18:01

@Conv:

Egyaltalan nem hozzaszolokrol volt szo a hazaarulozas kapcsan. Vagy barki mas velemenyerol. A Fidesz dezertorseget emlegeteserol beszeltem, mire te utaltal arra, hogy a Fidesz a hazaarulo.

Öreg Sam 2010.07.04. 12:28:48

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Igyál még egy ébresztő páleszt,vagy kávét!
Melyik párt is volt 16 évig ellenzékben?
Netán külföldön élsz? )
Veled itt és most fejezem abba,rád még egy 1000 Ft-os Tesco-gazdaságos klavit is kár pocsékolni )
Legyen szép a mai napod!

Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül) 2010.07.04. 12:33:25

@picur3ka/mesterhazymiklospart: @Conv: @Öreg Sam:
Ezt hozta ki az emberekből a Nemzeti Egyetértés Nyilatkozata :-DDDDDDDDDDDD

picur3ka 2010.07.04. 13:16:36

@Ásómaci:

Hah, viccnek jo, de ez itt ezelott is letezett. Amint a toleransok meglincselik az ellenvelemennyel rendelkezot.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2010.07.04. 13:19:42

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

"levaltottak intezmenyek sokasagaban az elmezonyt, Pinter, Hatala sok uj javaslatot tett. E helyett"

Te mintha azt várnád, hogy a Fidesz kormányra kerülésével alakuljunk át dicsfény-bloggá. Ki kell ábrándítsalak már sokadjára.

Rwindx 2010.07.04. 13:23:07

@laspalmas:
Na most egy platformra kerültetek gyurcsánnyal :)

Mondjuk az külön élmény ettől seggfejtől olvasni hogy
"Nincs bennünk bizonytalanság. Eltökéltek vagyunk. Éljen a forradalom! Éljen a Párt! Éljen a Nagy Vezető! "

Ezt akár ő is mondhatta volna :D
és voila!

picur3ka 2010.07.04. 13:25:27

@laspalmas:

Errol szo nincs. Vannak gyakorlati ugyek is. Persze helyette lehet remuldozni egy kormanyrandelet kifuggesztesen, mintha ez ujdonsag lenne.

Feri elfeledte belefuzni a 'kurva orszag' szofordulatot. Talan a hulyezes is eleg lesz. Nem tudom, miert nem vizionalt ilyeneket, mikor o rakatta ki a kormany dolgait. Koltoi kerdes.

A Jobbikost linkelted mar, a narancs lobogoval?

jpmjpm 2010.07.04. 13:41:59

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Azt b+, hogy ne azzal kezdje a FIDESZ, hogy a saját faszát szopja kommünikében kötelezően kirakva!

Horizont 2010.07.04. 14:10:19

@picur3ka/mesterhazymiklospart:
Csak egy hangyányit csúsztasd már félre a rózsaszín szemüvegedet a szemedről hátha sikerülne egy reálisabb képet kapnod mindenről. Bánja a fene szeresd a Fideszt szeresd Orbánt , szeretheted a hibáival együtt is őket, csak könyörgöm ne legyél már ennyire elfogult, csőlátású.
A Vastagbőrről ne húzzál már le egy bőrt se:) A blog nem keresi a helyét, mert ott van ahol eddig is volt. Témája a 'vastagbőrös " esetek és bizony ha a vastagbőrt a Fidesz növesztette akkor róluk szól a poszt. A kommentelőkről alkotott véleményed? Na az egy másik kérdés. Én idejárok, mert nekem ez technikai és erkölcsi csúcs (a rettegett szocializmus után:D) hogy mindent le lehet írni. Sajnos én is tapasztaltam az időnkénti színvonal süllyedést nem posztban, kommentben:) Sajnos sok fiatal idejön, tájékozottsága nulla, illeme nulla, és úgy mindene nulla. Még a kommenteket se olvassa el, csak jön, pofázik, baromságot ír és már megy is. Többen vannak akiknek semmilyen elvük, meggyőződésük sincs hanem aki éppen hatalmon van azt ü tik, vágják. Van aki szereti ha ő mondja ki a tutit a bloggazdákról. Szóval sokfajták vagyunk. Ez egy szórakoztató játéknak kéne lenni, amiből sokat lehet tanulni is. De van aki nem szeret játszani. Sajnos te sem! Ha valakinek más a véleménye és az az istenített Fideszedről szól, már skatulyába is gyömöszkölöd az illetőt. Vedd már észre, hogy nálunk nem jobb oldali és baloldali pártok vannak. Hanem valami katyvasz. Van aki nem "valamilyen oldali" hanem a mindenkori "vastagbőrös" történések ellen emelne szót. Csak úgy, emberi elvek mentén. Mert ilyen is van.....

Kicsit Karcos 2010.07.04. 15:27:20

OFF

"Bűn és büntetlenség: itt megtekintheti a Biszku-filmet"

kuruc.info/r/34/62262/

neurotikk! (törölt) 2010.07.04. 16:04:33

@jpmjpm:
Tetszik a velos hirmagyarazatod, atveszem ha nem gond. Nagyon talalo.

arlequin 2010.07.04. 19:05:55

nem tudom írta-e már valaki, de nekem a "hegedűs lórántné sk." tetszik rajta a legjobban ;-D

2010.07.04. 19:10:02

@picur3ka/mesterhazymiklospart: Hát hun vannak a hírek? Nézem a fidesz.hu-t: "Újabb szocialista korrupciós ügy A kőbányai MSZP feloszlatását kéri a Fidesz." "Győzelem első körben Egy közvetlen, a társadalmi hierarchiában a legalacsonyabban és a legmagasabban lévőkkel egyaránt könnyen szót értő, korrekt személyiség kerül az államfői székbe." "Digitális nemzet Az új kormányzat alatt nem lesz mostohagyermek az infokommunikáció - nyilatkozta Nyitrai Zsolt" "Pelczné Gáll Ildikó európai normákat szorgalmaz Fontos, hogy a szólásszabadságra európai normákat állapítsanak meg," "Az egyházak közötti együttműködés Európa sikerének kulcsa" hát a faszomat az ilyen szarságokba! Ne ezzel foglalkozzanak! Nem ezért szavaztak rájuk a zemberek, hanem hogy a gazdasággal foglalkozzanak. De arról nem szólnak a hírek, hogy bármit is akarnának változtatni a gyurcsányista gazdaságpolitikán. Hol az azonnali nagy arányú adócsökkentés meg a többi? Sunyin kussolnak róla, de még a fidesz.hu-ról azt is kitörölték, hogy valaha igértek volna ilyet. E helyett lózungokat puffogtatnak a nemzetről meg az emberhez méltó életről, közben épp eladják a nemzetet rabszolgának az imf-nek, és alázatosan a szőnyeg szélére állnak belgiumban. Hát mennyenek a picsába!

Kicsit Karcos 2010.07.04. 22:12:14

If the monkey goes up to the tree, it's better seen how red is his popo.

picur3ka 2010.07.04. 22:51:34

@Kicsit Karcos:

Honnan loptad? Egy kis szorendi/nyelvtani problema van vele, de legjelentosebben 'popo' szo nem igen van az angolban. Slang: rendorseg.

Kicsit Karcos 2010.07.04. 22:57:39

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

Ez egy régi mondás mifelénk.

Az Európai Parlamentben is ismerik: www.indavideo.hu/video/How_red_is_his_popo

picur3ka 2010.07.04. 23:23:28

@Kicsit Karcos:

Ja, az Ader is ott van, nem? Nemetbol.

jpmjpm 2010.07.04. 23:35:20

@Kicsit Karcos: Büszkék lehetünk Herczogra, de azért ez a Buzek gyerek sem piti, ahogy hebeg-habog.

Marcellusca 2010.07.05. 10:44:49

Hinnye, b@sszus!!!
De jó, hogy eleddig nem jutottam gép és V'bőr közelbe!
Mi lesz a következő?
Viktor Viktorovics Viktorov portréját kell majd kitenni minden intézménybe, bírósági tárgyalóterembe, tanterembe?
És majd a Címer főlé, gondolom, mert ugyi a fontossági sorrend.

Lassan "Trutykó"-nak nem kell Észak-Koreába utaznia, hogy ....

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.05. 10:56:53

@Marcellusca: én is ezen röhögtem. M1 esti híradó. D.Tóth Kriszta rezzenéstelen arccal kezdi olvasni a híreket (szigorúan papírlapról), mögötte a falon a bekeretezett OGY határozat, és a fényképek: Viktor, Semjén, Palibácsi.

"Népünk Bölcs Vezérének hála az Állami Építőipari Vállalat Autópályakivitelezési Tanácsa a mai napon 1387 km autópályát adott át, így most már sztráda köti össze Bivalybasznádaalsót Karakószörcsögfelsővel. Áldassék Népünk Bölcs Vezérének neve! IM-HOOO-TEEEEP!"

:)))))))

Marcellusca 2010.07.05. 11:04:11

@Seduxen: Mondom én, hogy Viktorkajól kikupálódott azokon a KISZ vezető-képzéseken. :)
És nem felejt, bazeg!
Nem a ...... !!!!!

Méghogy demokrácia!
Diktatória, vazeg!

Seduxen (már NEM dr.) 2010.07.05. 11:11:43

@Marcellusca: "Diktatória, vazeg!" - VIKTORia :)))))

Marcellusca 2010.07.05. 13:25:56

@Krikri: LOL!!!!

@Ásómaci: Ők is tuggyák ám, hogy mitől döglik a légy. :D

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 13:48:56

@jpmjpm: Ja, csak azt néztem tátott szájjal, mennyire megőrizte jómodorát, hidegvérét az angol ájrópai júniós parlamenti képviselő! Le a kalappal előtte! Mindössze annyit tett szóvá, hogy nem OKÉ az, ha egy olyan magas parlamenti tisztségviselőt, mint az említett Ashtont, senki nem választja meg, ergo vissza sem hívható, ha egész nap csak vakargatja a fenekét, akkor sem, mert ez de facto akár hitbizománynak is tekinthető... Plusz akit az angol komcsik (vagy milyen homályos szervezet) támogatott - akik kvázi éppen a demokrácia ellen működnek/tek.

Erre jön a mi kis tüchtig herczegnőnk, akarom mondani herczógnőnk, és kioktatja jómodorról az angolt:))) Nem semmi. Példának meg felhozza a majmok piros fenekét:DDDD
Na, a herczógnőnknek tényleg volt gyerekszobája a kibucban:) Biztos piros fenekű kismajommal játszott és aludta el, ha nyűgös volt. Innen a herczógnői oidipusz(i) komplexus:-DDDDDD
De baj egy szál se, ez az ami nem gyógyul, sőt nevelés hatására sem változik;-D

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 13:50:12

@jpmjpm: Ja, csak azt néztem tátott szájjal, mennyire megőrizte jómodorát, hidegvérét az angol ájrópai júniós parlamenti képviselő! Le a kalappal előtte! Mindössze annyit tett szóvá, hogy nem OKÉ az, ha egy olyan magas parlamenti tisztségviselőt, mint az említett Ashtont, senki nem választja meg, ergo vissza sem hívható, ha egész nap csak vakargatja a fenekét, akkor sem, mert ez de facto akár hitbizománynak is tekinthető... Plusz akit az angol komcsik (vagy milyen homályos szervezet) támogatott - akik kvázi éppen a demokrácia ellen működnek/tek.

Erre jön a mi kis tüchtig herczegnőnk, akarom mondani herczógnőnk, és kioktatja jómodorról az angolt:))) Nem semmi. Példának meg felhozza a majmok piros fenekét:DDDD
Na, a herczógnőnknek tényleg volt gyerekszobája a kibucban:) Biztos piros fenekű kismajommal játszott és aludta el, ha nyűgös volt. Innen a herczógnői oidipusz(i) komplexus:-DDDDDD
De baj egy szál se, ez az ami nem gyógyul, sőt nevelés hatására sem változik;-D

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 13:52:56

@Marcellusca: Éjjen a Párt! Éjjen a Párt! Éjjen a Párt!

(Nem tod véletlenül, há' köll menni kádernek?)

arlequin 2010.07.05. 13:57:57

@Ásómaci: ez a NEMESZ komolyan beadott trvjavaslat?! mert akkor először nevettem nagyot gyurcsányékon. ;-DDD

@Donna (Cara)mba: Éljen a szélsőPÁRT!

2010.07.05. 14:01:28

@Ásómaci:
Hát ezen a törvényjavaslaton most visítottam egy jót! :D
Bakker, nem hittem volna, hogy az Mszpnek van humorérzéke. Ez most kellemes csalódás volt. ;)

Marcellusca 2010.07.05. 14:14:58

@arlequin: Én is vigyorogtam egy nagyot.
Csak nem tudom eldönteni, hogy ez most humorérzéküknek vagy hányattatásaiknak köszönhető? :D

arlequin 2010.07.05. 14:42:47

@El Topo (Sgt. Elias): a fletónak ez az első értelmes törvényjavaslata a nemhivatalos őszödi beszéd után!

@Marcellusca: szerintem ez a különleges anyagból gyúrtságuknak felel meg. de meg kell hagyni, van benne néminemű humorérzék. de azt is el kell mondani, hogy egyáltalán nem vicces, ha az mszmp utódja felől nézzük a kérdést. a kérdés inkább az: "mit teszünk ha megszavazza a fideszes többség?"

varrhatjuk a gombot a semmire

Brudekk 2010.07.05. 17:07:48

ez a szöveg enyhén szólva problémás... először is: "magyar nemzet önrendelkezésért folytatott küzdelme"... a "nemzet" mint olyan nem küzdhet semmiért... egyes emberek küzdenek ezért vagy azért, de ők sem egy nagy magasztos közös cél érdekében, hanem a saját ilyen-olyan érdekeikért... a magyar emberek (hiszen nyilván rájuk vonatkozik a "nemzet" kifejezés) sosem közös célokért küzdtek, 56-ban sem, akkor is mindenki mást akart... és főleg mindenki magának akart jót... még olyan is előfordult hogy a pesti felkelő csoportok vezetéséért harcoltak emberek egymással, fúrták a másikat... aztán: "társadalmi szerződés"??? kérem, ez a huszadik század, vagy mi? hogy állíthatja valaki, akire a szavazásra jogosultak egy részének két harmada szavazott, hogy vele a társadalom szerződött? ilyen nincs! arról volt szó, hogy őket többen akarták kormányalakítással megbízni... nem a társadalom, csak egy jelentős része... az nem ugyanaz., ha jól tudom... s hogy ez "történelmi tett"-e azt majd had döntse el az utókor... egyébként erre a tettre 1990 óta négyévenként "joga és képessége" is volt a magyar embernek (szerintem). s végül: "megváltoztatni a jövőt"?? ezt megmagyarázza valaki? ami még nem történt meg, azon mit változtathatok?
szóval... vicc az egész... de persze valahol siralmas... akinek ez tetszik, aki ezután is azt mondja, hogy ezek a szociknál különbek, és "nem lehet a két pártot párhuzamba állítani", annak egészségére...
no és utoljára még egy ajándék:
tasz.hu/files/tasz/imce/egyuttmukodes_1_1.jpg
:P
előre a béke útján, elvtársak!!!!

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 18:14:15

@arlequin: Á, Bohóc, te majdnem mindent tudsz hivatalból: kinél kell most jelentkeznem, ha lojalitásomról akarom biztosítani a regnáló ellen-ellen- akarom mondani kontrát-forradalmat, mely hatalomra juttatta Pártunkat és kormányunkat?
Helyezkedni kell, bár kissé későn ocsúdtam.

Aszittem, még a régi szabálok az érvényesek, de lemaradtam. Nagyon is:(
Hja, teccettem volna nem a Vbőrt meg ilyen szélsőséges, nem regisztrált bloggereket olvasni:(

picur3ka 2010.07.05. 20:40:32

Hah, amint latom, a csapbol is ez folyik, ez lib-lab media tamadas jart egy haszonnal, valoszinu fele ennyi ember se tudna rola, vagy olvasta volna el.

Koszonet a nepszerusitesert, elvtarsak.

Conv · http://www.i-honlapkeszites.hu 2010.07.05. 21:03:32

@picur3ka/mesterhazymiklospart:

már régóta meg akarom kérdezni, mert állandóan ezt használod: "lib-lab média".
Ez mi a bánatos kórságot jelent? :)

Szívesen egyébként a népszerűsítést, tudod, az internet ilyen, minden hülyeséget szárnyára kap és terjeszti. Minnél nagyobb baromság, annál jobban terjed.
lásd: bikicsunáj, szalacsibácsi, polgárjenő, uhrinbenedek, stb. most pl. ez a faszság ilyen.

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 21:34:51

@arlequin: Szia, Bolond!
Én úgy érzem, hogy az agyamban valami zörög, zakatol:(
Én nem tom, amióta nem jártam a Vbőrön, a Vbőrben keletkezett a hiba, (a politikusok ugye kizárva - ők nyilván épelméjűek és humorosak), vagy az én elmémben.
Netalántán megbomlott? De melyik? Én vagy én vagy én? Na de melyik a három közül -. egyelőre ennyien vagyok/unk)? :(:(:(

Kifüggesztés, felfüggesztés - már nem tudom követni. Kit függesztenek fel (és hova) és mit függesztenek ki? A fidelis demokráciát?

Bolond, nekem van egy olyan kellemetlen érzésem az utóbbi hónap eseményei kapcsán, hogy megbolondultam. A Fidesz nyilván nem, az nem lehet. Ott okos, fiatal, képzelőerővel megáldott, a humort értő fiatalok vannak. És maxi demokraták.

Maradok én a hunyó, kizárásos alapon:(

Én azt hiszem, hogy én, azaz mi (háromszor én - negfernefernefer trizmegisztosz) megkergültem.
Szted ez jó vagy rossz nekem?
Most hahotázzak vagy üvöltsek? Esetleg felváltva???

De jó csend van itt a gumiszobában...

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 21:46:35

@El Topo (Sgt. Elias): Már jeleztem áttételesen Arlequin-nek, orvosi segítségre és maximális megértésre szorulok:(

Képzeld, a végén Veled kerülök egy platformra!!!
Jézusmáriaatyaszentlélek, segíts!!! Hányom a kereszteket, félek, ördög szállt meg.

Ez már a vég kezdete vagy a kezdet vége:(

Ugye nincs is platformod? Nyugtass meg, kéérleek! És amúgy se engednél oda soha.

Elvesztettem elmémet, GPS-emet, minden tájékozódási pont relatív lett.

Ó, én nyomorúságomnak nyomorúsága, bánatomnak bánata, eltévelyedésemnek ördögi gyimilse, melyet óvatlanul leszakajtottam az fárul:(((

Most kihez forduljak: urusomhoz, sámánomhoz, a gyógyfüves asszonyhoz, kihez, mondd?
Mondd, te kit választanál?;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

El Topo (Sgt. Elias) 2010.07.05. 21:58:59

@Donna (Cara)mba:

Az én platformomra nehezen kerülsz, mert azt még magam is keresem.

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 22:05:15

@El Topo (Sgt. Elias): Végre egy megnyugató szó:)

Az ápoló is mondta, ha megnyugszom és nem keresek semmilyen platformot, mindhármamat (engem, meg engem meg engem) kiszabadít a kényszerzubbonyból (vagy a kényszerpályáról? már nem is emléxem pontosan mit mondott).

Jól van, lenyugodtam, jól fogok aludni és leveszik ezt az öltözetet is rólam;-DDDDDDDD

Donna (Cara)mba 2010.07.05. 22:11:00

Sziasztok vagy jóccakát, Vbőrösök! Még mindig Number One vagytok:)

Most elmék olvasgatni, majd álomba ringatózni:))))

Jóéjt!

arlequin 2010.07.06. 10:50:32

@Donna (Cara)mba:

itt van a fő kapcsolattartójuk száma: 06-66-666-666-666

ezen próbálkozhatsz.

légy jó donna!

Donna (Cara)mba 2010.07.06. 11:44:17

@arlequin: Ezeknek az a baj, hogy lehetőség szerint szavatartó vagyok:( Ezen a számon ezt nem az erények közé sorolják, aszonták, hanem mínusz pontokat kapok érte:(((((
Amúgy, magasabb szempontból nézve: a nap és a csillagok mögül - már nem áll ilyen jól erkölcsileg a szénám;-)

A szám, amit megadtál, tehát stimmt. Köszi, bár nem jártam sikerrel, de ez tényleg az én hibám:(

Most nem Fletó-Luci-Ferkó jelentkezik be ezen a számon, hanem valami Victory. Aki most fölényesen győzött a magyarok földjén. Valami olyasmit mormogott, hogy most nem a jókat kell támogatni, mert azok úgyis jók és teszik a dolgukat. Azokra nem érdemes energiát pazarolni.
A kárhozott lelkeket kell megvesztegetni, mert:
1) már úgyis elkárhoztak, ergo mindegy nekik,
2) jó biznisz partnerek: pénzért mindent,
3) hála az ördög sikeres munkájának, semmilyen Magyarország boldogulásával kapcsolatos elv, eszme nem zavar be - jól lehet velük együttműködni

Így állunk:(

Azért megpróbálók jó maradni, mert annak is csak köll valakinek lenni, legalább megközelítőleg;-)

Rólad már kérdezni se merek. A Bolondokat amúgy se szokták faggatni! Remélem, jobb és könnyebb életed van, mint a Királyi Bolondoknak szokott lenni! Én mindenesetre szívből kívánom Neked!

arlequin 2010.07.06. 11:55:14

@Donna (Cara)mba:
tulajdonképpen minden rendben.
az öreg felfüggesztette a plafonra azt a sugárzó bigyót és ilyenkor, amikor sokat látni és meleg van, jó az idő.

"az emberek pedig pofátlanul elnevezék nyárnak és látá az öreg, hogy ez jó."
(Kínfaragás könyve 33. fej. 12 v.)

nyílméregbéka 2010.07.06. 21:03:33

"- Én nem szavaztam rád!

- Királyra nem is szavaznak!"

trojka 2010.07.09. 17:23:46

Jo, egye fene, helyezzuk ki...de nem hiszem, hogy ettol jobban fogjuk szeretni egymast...

süti beállítások módosítása