Skip to content


       Szűrés lista

Összefogás koncert

LL. Juniorral és a Kozmixel az államadósság ellen. A kormány beveti a nehéztüzérséget!
Nem lehet ez rossz buli, ha már a kdnp.hu is hirdeti!


"Kedves Zenerajongók!

Azért rendezzük meg ezt a koncertet, hogy a hozzájáruljunk országunk államadósságának csökkentéséhez.
Mindannyian segítünk: a szervezők, a fellépők és a közönség.

    A koncert nonprofit alapon jön létre,  a koncerttermeket, a koncertek hangosításához és világításához szükséges technológiát is támogatásként kapjuk.
    A fellépő előadók nem kérnek tiszteletdíjat, ezzel járulnak hozzá az adománygyűjtéshez.
    A közönség a 2012 forintba kerülő jegyek megvásárlásával segít, a jegybevétel - a technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül.
    A tizennégy év alatti látogatók számára a koncert ingyenes, nekik egy 0 Ft-os jegyet kell váltaniuk. Őket arra kérjük, hogy hozzanak magukkal egy ajándékot, amit eljuttathatunk a rászorulóknak.
    Együttműködő partnerünk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Ha ti is fontosnak tartjátok ezt a célt, arra bíztatunk titeket, járuljatok hozzá az Alap támogatásához közvetlenül is, akár már a koncert előtt! Ezt kétféleképpen is megtehetitek:

    küldhettek pénzt az Alapnak emelt díjas SMS-sel (a pénz közvetlenül az Alap számlájára fut be)
    vagy közvetlenül banki átutalással a következő számlaszámon: 11707000-22222222-00000000  Az átutalás közleményébe pedig írjátok be: Összefogás Koncert!

Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap honlapja: http://osszefogasazallamadossagellen.hu/

Találkozunk a koncerteken, Győrben és Budapesten!

A Szervezők"


A fellépők:

összefogás.jpgA lényeges információ diszkréten a lap alján:

összefogás2.jpg


Számolgassunk egy kicsit: tegyük fel, hogy összejön az Arénában a telt ház, 10 ezer ember. Nem tudom, hogy a szervezők mire gondoltak "technikai költségek" címszó alatt, de attól, hogy nem kell gázsit fizetni a fellépőknek, a technika, a személyzet nincs ingyen. Maradjon mondjuk a jegy árából 1200 forint, de 14 év alatt ingyenes a buli, így borítékolható, hogy kik lesznek többen a koncerten ...
Ha eladnak 5000 jegyet akkor még össze is jöhet 6 millió forint!!! Erre még a Whiskys is azt mondaná, hogy ne bassz, ennyi pénzért nem éri meg.

6 millió forintból kijön Zsiga Marcell akár 4 havi bére is.

Az állam idén összesen 22 nap használhatja ingyen az Arénát. Idén ebből 11 eseményt hoztak ki:
összefogás3.jpg


Ehhez csak ezt tudnám hozzátenni:
Példátlan, de 2012-ben elmarad a fedettpályás atlétikai országos bajnokság, mert a versenynek nem tudnak megfelelő helyszínt biztosítani, de Összefogás koncertre az állam ingyen adja az Arénát.

Győrben egyébként a koncert fővédnöke Borkai Zsolt fideszes polgármester, aki bár alapba még egyetlen forintot sem fizetett, de az önkormányzat tájékoztatása szerint jegyvásárlással majd ő is hozzájárul az államadósság csökkentéséhez, és ha ez sem lenne elég, Borkai még kollégáit is megkérte, hogy így járjanak el.

- Borkai Zsolt polgármester úr, aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is, azért állt a kezdeményezés mellé, mert társadalmi pozícióiból kifolyólag szeretné az összefogás jelentőségére felhívni a figyelmet. Amellett, hogy az eszmeiségét szeretné támogatni a kezdeményezésnek, természetesen anyagilag is hozzájárult a jótékonysági akció sikeréhez. Magánemberként több jegyet is vásárolt a vasárnapi koncertre, emellett pedig kérte kollégáit, továbbá az önkormányzati tulajdonú cégek vezetőit, hogy szintén magánemberként jegyvásárlással támogassák az akciót - közölte Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikációjáért felelős munkatársa.

Címkék: parasztvakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr14117946

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Koncertek az államadósság ellen 2012.02.16. 11:20:01

Ismert hazai zenészek lépnek fel vasárnap Budapesten és Győrben az Összefogás Koncerten, melynek bevételét az államadósság csökkentésére fordítják.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.16. 10:50:46

Ostobák, úgy kellett volna megcsinálni hogy KÖTELEZŐ a megjelenés, minden városban van egy koncert. Belépő: x forint annak aki el akar menni és végighallgatni ezeket, aki nem akar eljönni annak kötelező az átutalás: 2*x. A fellépőket nézve az államadósságból komoly százalékot tudnánk ledolgozni az otthon maradók miatt...aztán meg Európa-turnéra vinni ezeket és kész, államadósság volt-nincs...

prof. dr. Caesar Napoleon 2012.02.16. 10:50:55

Nincs az a szint, amit ne lehetne alulmúlni.

Ironfist 2012.02.16. 11:00:33

Eh... Ezt a listát véginézve... ha fizetnének se. Ez a DJ dominiq meg nagyon fideszközeli lehet, ha két "ingyenes" rendezvényen is fellép :D Meg megnéztem, milyen ez a mystery gang, és hát igen, kókemény rockzene (mondjuk úgy, hogy Elvisjellegű amier inkább a rock and roll kifejezést használnám, aminek "kicsit" más íze, van, mint annak, hogy rock), nem véletlen, hogy őket tették ilyen késő éjjelre, nem jó, ha a 18 éven aluliak is hallják azt a lázító zenét! :D Vagy mikortól is nem szabad 18 éven aluliaknak felügyelet nélkül utcán lennie?

Azt amúgy látjátok, hogy a reménység fesztivált ki támogatja? Az is egy szép sztori lehet, hogy a katolikus egyház összefog a hitgyülivel egy ilyen nemes célért XD

Amúgy ez a maradjon 1200 forint egy jegyből iszonyú optimista számolás ám. Bár nem vagyok szakértő, de én max 500 forintra tippelek, ami megmarad egy 2000 forintos jegyből, vagy még annyi se, ha csak 5000 darabot tudnak eladni. Sőt, talán még örüljenek, ha nullára ki tudnak jönni!

szmoker (Homo Trollicus) 2012.02.16. 11:00:51

@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: minek így túlbonyolítani? Mindenki bankszámlájáról inkasszózzanak le 10 ezret, osztjónapot. Koncert se kell, semmi se kell, pénz kell.

NextGeneration 2012.02.16. 11:04:18

Legalja, bazmeg... tényleg kezdem szégyellni, hogy itt kell élnem, mert a Zemberek el fognak menni
Én fizessem vissza az államadósságot? Hülyék ezek? Mondjon le mindegyik az ÖSSZES államtól kapott juttatásáról, ha már ennyire segíteni akarnak, ne az Én pénzemről mondjanak le, amiért én dolgozok nap, mint nap a szarrágó politikusainkkal ellentétben!

szmoker (Homo Trollicus) 2012.02.16. 11:04:56

@Ironfist: "Sőt, talán még örüljenek, ha nullára ki tudnak jönni!"
Feltételezem, ez egy lehetőség a hajjakend szomszédnak (akinek mondjuk koncertszervező cége van) hogy kicsit megnedvesítse a csőrét.
Szerintem nem a pénzgyűjtés a lényeg, hanem hogy pár kitartott jól járjon, és mellette legyen egy kis agitprop is, és az egészet az a szerencsétlen droid fizeti, aki elmegy "támogatni" :)

Mégmáshogy: én, a te pénzedből, mosom az agyad, hogy én milyen jófej csávó vagyok.
Zseniális :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2012.02.16. 11:09:39

@szmoker (Homo Trollicus): Nem is tudom, van neked szíved a hithű rajongóktól elvenni a Bon Bon és Kiki élményt?

molaris 2012.02.16. 11:52:18

Na - elindult az antiperisztaltika!
Nem semmi!

Antizéró 2012.02.16. 12:41:31

Pedig el kéne mennetek, biztos jó buli lesz, bár mondjuk nem egy Bródy, vagy valami hasonló libsi maradék...de a választás a Ti kezetekben van! :)

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2012.02.16. 12:48:56

Most ha azt írom, hogy az ilyenek miatt hagytam ott Magyarországot, akkor mindenki lehurrog. Pdeig de! Ez előre látható volt, éppúgy, mint a Malév csőd.

Magyarországon a gusztustalanságnak nincs határa.

Vittore. 2012.02.16. 12:52:14

Egyetértek, ez a Dj Dominik érdekes, mindenhol ott van...

Antizéró 2012.02.16. 12:55:45

@Vittore.: Dj Dominik sokat tesz, főleg a gyerekekért! Több rendezvényt is szervezett már rászoruló és beteg gyerekek javára! Ő így tud tenni azért, hogy enyhítse a fájdalmukat és örömet szerezzen nekik! Ebben meg mi a baj?

NextGeneration 2012.02.16. 13:04:17

@Antizéró:Te meg ki a Zatyaúristen vagy már megint? Vidéki?

Viktus 2012.02.16. 13:06:17

Szerintem, ha a fidesz-kdnp képviselők komolyan vennék ezt az alapot már több pénznek kellene benne lennie, mint amit ilyen gagyi programokkal összekalapoznak ...

Ironfist 2012.02.16. 13:31:44

@Antizéró:
Az a "zene" amit egy olyan ember tud nyújtani, akinek úgy kezdődik a neve, hogy "DJ" az inkább okozza a fájdalmat.

@Viktus:
"Szerintem, ha a fidesz-kdnp képviselők komolyan vennék ezt az alapot már több pénznek kellene benne lennie, mint amit ilyen gagyi programokkal összekalapoznak ..."

Írta már valaki, de egyértelmű tényleg. Ez megint azért van, hogy valaki jól járjon vele. Nem mi, hanem valaki sógor/koma/haver.

Valahol Máshol (lemondott Dr. Prof.) 2012.02.16. 13:50:14

Összefogás az Államadósság Ellen Alap

Ez ugyanolyan fideszkamu mint a NER. Hány fityiszes képviselő tett bele jelentős összeget? A fityiszes oligarchák mennyit nyomtak bele eddig (Simicska kétszázmilliárdjából például, stb.)?

Le_Penseur 2012.02.16. 13:52:31

Mindeközben az NGM-ben:
"Magyarország idén 4 milliárd euró összegű devizakötvényt kíván kibocsátani a nemzetközi pénzpiacon"
Ez csekély 1200 milliárd forint.
De nagy kár volt a hitelt, a bankokat és az egész pénzügyi világot legyőzendő ellenségként beállítani! Mindent alárendelünk az államadósság elleni harcnak, miközben az legfeljebb SG szenátorasszony számítása szerint csökken!

vomit 2012.02.16. 14:41:09

a dalos kedvu elmeroggyantak sirva fognak fakadni, ha egyszer rajonnek, hogy a penz maga egy debt instrument, vagyis hitelviszonyt megtestesito igerveny. magyarul: nem az allam bocsatja ki, hanem magankezbol, kamatos kolcson utjan kerul forgalomba.

AnnM · http://index.hu 2012.02.16. 15:52:25

Úgy tűnik, nem tudatosult... jótékonysági koncertről van szó. Azaz, aki ott fellép, az munkát tesz bele abba, hogy még ha csak kicsit is de enyhítsük valakik fájdalmát. Minden tiszteletem a szervezőké és a fellépőké.

És ugye az is tudatosult, hogy a hatalmas államadósságot nem az 1990 utáni kormányoknak köszönhetjük, hanem az 1990 előtti 3.60as dotált kenyereknek.

Hajrá!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2012.02.16. 16:36:22

@AnnM: Az tudatosult, hogy minden út, állami beruházás, beszerzés 1,5-3-5x annyiba kerül, mint amennyiért azt a magán szektor saját magának létrehozná? Az tudatosult, hogy az a tolvaj bagázs (pártállástól függetlenül) hozza létre az államsegélyező alapot, aki a közös tulajdont szétlopta? (Privatizálás-államosítás-privatizálás - minden körön állam=TE bukik)
Tudatosult, hogy a bagázs fele nem azért "tesz bele abba" munkát, mert irgalmas szamaritánus, hanem
a) technikai költségért
b) médiajelenlétért
?

mh1973 2012.02.16. 16:47:29

Amíg ovi király egy fillért nem utal erre a számlára addig teljesen hiteltelen számomra mind a kormány államadósság csökkentését megcélzó intézkedése, mind az egész számla komolysága! Azt hiszem ez is egy olyan játék, mint amit a szegény kolontáriakkal is műveltek!!!

diotoro10 (törölt) 2012.02.16. 16:49:35

Ha pénzt akartok, a Kárpátiát meg az Ismerős Arcokat hívjátok nyomorultak :)

Bryan élete 2012.02.16. 16:53:48

Ez valami rossz vicc? Mert annak nagyon szar.

Ironfist 2012.02.16. 17:22:28

@diotoro10:
"Ha pénzt akartok, a Kárpátiát meg az Ismerős Arcokat hívjátok nyomorultak :)"

Kárpátia? Ugyanmár. Unalmas, monoton zenére, unalmas, monoton hangon előadott, unalmas, monoton szövegek, amik csak arról tudnak szólni, hogy meramagyarságunk. Arról nem is beszélve, hogy undorítónak tartom, mikor egy zenekar nem poénból, hanem komoly hangvétellel politizál.

nigel 2012.02.16. 17:47:24

Basszus! Tavaly a New York Rangers NHL csapat azért nem tudott a magyar válogatottal barátságos jégkorong meccset játszani , mert nem volt szabad hely az Arénában. Bezzeg, ha a kormány halványuló renoméját kell kiszidolozni, akkor mindjárt van hely.

jágör68 2012.02.16. 18:29:50

Belépő aszongya. 2,200,000,000 Ft / fő.
Ha mind a 9,8 millióan elmennének- és szolidaritásból mégis mindenki teljes árú jegyet vesz, ügy ki is jönne a zállamadósság.

jágör68 2012.02.16. 18:31:43

mármint 2,200,000 Ft.
Bár tökmindegy, lehetna akár 10 x 39- en is.
Az államadósságok úgy lettek kitalálva, ogy visszafizethetetlenek!
Max hazai erős gazdasággal lehet védekezni- nem pedig feketézős, esetleg kamu- minimálbéres magyar módra

S.O.A. 2012.02.16. 18:48:03

Roc'N'Roll \m/ \m/

Vásáry André, első sor!!!!

Kis ember 2012.02.16. 19:06:16

@vomit:

Kevesebb Zeitgeistet kellene nézned. És több közgazdasági könyvet olvasnod.
Kezdetnek Karl Marx: "Tőke" és "Bér, ár, haszon" c. könyvét javaslom. Igaz nincsenek benne olyan szép színes képek, meg a szöveg is nehezebb, de legalább nem állít hülyeségeket.
:)

jágör68 2012.02.16. 19:11:32

@Kis ember:
Ja, hogyne. A bankok nem nyomtatnak pénzt, minden a betétesektől van :D
Ahogy a kamatrabszolgaság sem létezik

Horizont 2012.02.16. 20:12:52

Államadósság??
Szervezzenek egy koncertet a parlamentben és kalapozzanak a képviselőktől, kormánytagoktól.
Van miből!

AnnM · http://index.hu 2012.02.16. 22:20:52

Az a hihetetlen, hogy jótékonysági rendezvényt fújtok. Bazdmeg, nem mindegy, hogy ki mikor és mit baszott el és mitől van ilyen szintű államadósság? Nem mindegy, hogy a fellépő cserébe médiajelenlétet kap? Nem mindegy hogy a százmilliós értékű színpad/hangosítás/szállítás ki van fizetve? De, hót mindegy... a lényeg itt a gesztus, az, hogy a maga eszközével ezek az emberek tesznek valamit, nem köpködnek, hanem dolgoznak és gyűjtenek pár jelképes fillért.

Marcellusca 2012.02.17. 08:21:58

Óóóóóó, bassssssszzz!
Mikor először hallottam ezt a csodálatos hírt, kínomban felröhögtem. :)
Megint (még mindig?) megy a bohóckodás ezzel az áLamadóssági f@szsággal?
Milyen technikai költségek vannak, ha mindenki ingyé csinyájja, vállajja?
Nem tán esetlegesen mégiscsak le köll csippantani egy kicsit a haveroknak?

Állítólag 200 millió HUF van a számlán.
Meddig? Mi lesz a sorsa?
Ez effektíve mennyit segít a ZáLamadósságunkon????

Marcellusca 2012.02.17. 08:27:14

@Ironfist: Ettől a Dominik gyerektől hányni tudnék! Amint meghallom valamelyik rádió adón azonnal eltekerek. :)
Egyébként tuti fityiszes seggnyaló!

A Mystery Gang meg rockabilly-t jáccik. :P :D

Marcellusca 2012.02.17. 08:33:56

@AnnM: Ez NEM jótékonysági rendezvény (csak annak nevezik a szervezők)!!!!
Az egészen más!

Ironfist 2012.02.17. 09:52:37

@Marcellusca dr.:

Fogalmam sincs, ki ez a dj dominique (jajjjj, de tredi, hogy így írja a nevéééééét!!!!4!! boáááá, kb mint amikor egy szilvia úgy írja a sajátját, hogy sylvy...), sose hallottam róla. De, mint mondtam, előítéletes vagyok azokkal, akiknek a neve ezzel a két betűvel kezdődíik, és ebben az előítéletemben még sose kellett csalódnom.

A Mysteri Gang meg marhára kit érdekel? :D Ide az volt írva, hogy rock. Egyébként - tudom, most megnt jönni fog egy csomó lehurrogás, de leszarom - ez a fajta zene kibaszott unalmas. Ugyanazt az egy gitártémát használják MINDEN EGYES számukhoz. Nem csak a Mystery Gang, de Elvistől elkezdve a Fenyő Mikin át mind ugyanezt használja. dumm-dumm-dömm-dömm-dim-dim-dömm-dim-dumm-dumm-dömm-dömm-dim-dim-dömm-dim. És komolyan, lassan monotonabb lesz, mint a techno.

nevergone 2012.02.17. 18:05:39

Rossz a „Zsiga Marcell” link, az admin felületre mutat.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2012.02.17. 19:35:24

@Antizéró: Oké ez igaz.Én évekig hallgattam rádiót munkahelyen.Onnan ismerem már vagy 10-15 éve.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2012.02.18. 08:44:41

hahahaha

"A rendezvény fővédnöke Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
(...)
Borkai Zsolt az alapba még egyetlen forintot sem fizetett, bár - mint az önkormányzattól megtudtuk - jegyvásárlással majd ő is hozzájárul az államadósság csökkentéséhez, és ha ez sem lenne elég, Borkai még kollégáit is megkérte, hogy így járjanak el.

- Borkai Zsolt polgármester úr, aki egyben a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is, azért állt a kezdeményezés mellé, mert társadalmi pozícióiból kifolyólag szeretné az összefogás jelentőségére felhívni a figyelmet. Amellett, hogy az eszmeiségét szeretné támogatni a kezdeményezésnek, természetesen anyagilag is hozzájárult a jótékonysági akció sikeréhez. Magánemberként több jegyet is vásárolt a vasárnapi koncertre, emellett pedig kérte kollégáit, továbbá az önkormányzati tulajdonú cégek vezetőit, hogy szintén magánemberként jegyvásárlással támogassák az akciót - közölte Domanyik Eszter, az önkormányzat kommunikációjáért felelős munkatársa."

www.femina.hu/hirhatter/borkai_zsolt_allamadossag

antho 2012.02.19. 20:09:08

Az m1 híradó élőben jelentkezett be a Papp László Arénából. A színpad előtt kb. 100-an voltak. A tudósító azt állította, néhányan táncoltak is a színpad előtt (LOL).

prof. dr. Caesar Napoleon 2012.02.19. 20:20:18

@Ironfist: Ez a black metal bandak jo reszerol is elmondhato. Bar Abbath (ha jol latom) bandaja kiveteles a maga mufajaban.

@antho: A Queen-rol is volt anno kapcsolas, meg '94-ben az Omega koncertjerol is. Csak ott nagyobb volt az erdeklodes. Vajon miert. :D

Ironfist 2012.02.19. 23:13:23

@prof. dr. Caesar Napoleon:
"Bar Abbath (ha jol latom) bandaja kiveteles a maga mufajaban."

Ha nem is kivételes, de tényleg megállja a helyét ez előbbi kijelentésed. És igen, jól látod. Volt itt olyan idióta, aki azt hitte, ez KISS (nem, nem ezért volt idióta, hanem mert ->) és elkezdett vele engem csúfolni, hogy biztos zsidó vagyok, mert a KISS zsidó. Aztán valaki sikeresen tönkretette a szórakozásomat azzal, hogy ez bizony nem KISS, hanem Immortal, és onnantól, mint aki végig tudta az igazságot, csapott le rám, hogy én ugyanolyan senki vagyok, mint a divatbuzik, mert "csácsi" zenét hallgatok XD Nem akarok ujjal mutogatni, meg neveket mondani, ezért nem árulom el, hogy Béla Bácsiról van szó.

vomit 2012.02.20. 00:30:16

@Kis ember: olvass te inkabb tobbet kozgaz konyveket. pl ezt:
Gubcsi Lajos - Tarafás Imre: A láthatatlan pénz
mek.oszk.hu/02400/02442/
"ha az állampolgár este hazafelé menet betér egy vendéglőbe, és felhajt egy
pohár bort, akkor fizetség fejében banktartozást ad át a vendéglősnek."

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2012.02.20. 08:07:35

Itt a HVG tudósítása a koncertről!

hvg.hu/itthon/20120220_adossagkoncert_bukas_video#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_2_20

Annyira látszik az egészen az ötlettelenség, hogy a szervezőkbe annyi fantázia szorult, mint egy volgográdi vasbetonházba panel blokkjába. (Még azt is megkockáztatom, hogy szerettek volna lecsípni ebből pár milliót maguknak ezek a kultúrtaplók).

Csak pár ötlet, amire minimum kétszer annyian is eljöttek volna (az államadósság elleni összefogás jegyében is):
- Sörfesztivál
- Pálinkafesztivál
- Nyilvános orgia
- Összefogás a vadkeleti kertitörpék szabad szakszervezete ellen.

Marcellusca 2012.02.20. 08:09:32

MUHAHA!

http://index.hu/kultur/zene/2012/02/19/nem_jott_be_az_osszefogas_koncert/#gallery_2691992|2691988

Marcellusca 2012.02.20. 08:23:46

@csabapayne:
Csak ismételni tudom magam: MUHAHAHAHAHA!!!

Azon viszont meglepődtem, hogy L.L Junior mennyire tájékozott. :)
Igaz, meglepődött, hogy még lóvéért kuncsorgunk, de legalább azt tudta, hogy mennyivel lógunk.

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.02.20. 08:30:38

@Marcellusca dr.:
Elég egyértelmű véleménynyilvánítás a fityisz és kúrmányzásuról.
Hol vannak a parlamenti narancsmajmok és pereputtyuk? Nem csápolnak az adósságcsökkenésért? X-DD

hvg.hu/itthon/20120220_adossagkoncert_bukas_video

OranzsDzsúz_EvIL! But so tasty! 2012.02.20. 08:39:16

Szemlesütve menekül a sok patkány. A szenilis Marin néne meg übercsillámfaszláma.

hvg.hu/video/20120214_igy_menekult_schmitt_pal

Kutchek (törölt) 2012.02.20. 08:59:38

@OranzsDzsúz: Van egy nüansznyi különbség aközött, hogy te fizetsz, hogy részt vehess egy rendezvényen, illetve ha neked fizetnek, hogy ott legyél.

Marcellusca 2012.02.20. 09:01:44

@OranzsDzsúz: Na, igen, a példamutatás.
Ha már nem képesek egy havi fizujukról (sem) lemondani, legalább erre a rendezvényre elmehettek volna. (Egyes képviselőknek 1 azaz egy órai /24 órás munkával számolva - mer' ugyi űk mindig dolgoznak!/ keresetébe került volna a jegy!)
És hol voltak a békamenetben résztvevők?
Vagy most senki nem szervezte meg, hogy buszokkal felhozzák a fizetett bérenceket? :D

Marcellusca 2012.02.20. 09:03:40

@Kutchek: Ja, ja.
Nem mindegy, hogy kiadsz 2012Ft-ot vagy kapsz 3-5000-t! :D

Ironfist 2012.02.20. 11:03:00

A fellépők mit gondolhatnak?
a.)
Ezeknek a zene nem tetszik - folyománya: azonnali karriermegállítás, és új karrierbe kezdés, mondjuk a kazánkovács szakmában.
b.)
Ezeknek a Fidesz nem tetszik és mindenki elkönyvelt, mint fideszbérencet, és csak ilyen narancsbuzi rendezvényre fognak hívni innentől, ahol ugyanennyien lesznek - folyománya azonnali karriermegállítás, és új karrierbe kezdés, mondjuk a csirkebelező szakmában.

vomit 2012.02.20. 11:26:28

@laspalmas: siman lehet o, akkoriban a kiszben nyomult, es ratapadhatott az akademikus tarafasra. nem hiszem, hogy komolyabb vilagmegvalto gondolat kerult tole a konyvbe.

Kutchek (törölt) 2012.02.20. 13:05:49

@Ironfist: "A fellépők mit gondolhatnak?"

1. Szíjjártó szerint: azért voltak kevesen, mert "azelmúltnyócév" és a CNN így akarta lejáratni a rendezvényt és ezért agyonhallgatták illetve dezinformáltak.

2. Rákay Philip szerint: Az Arénba 65-70 ezren préselődtek be, de további 100 ezrek nem fértek be, ők óriáskivetítőkön nézték; a 2012 Ft önkéntes megfizetése mellett.

süti beállítások módosítása