Skip to content


       Szűrés lista

Elbaszott szülinap...

...vagy legénybúcsú, de mintha tűsarkúkat láttam volna néhány futóművön. Nah mindegy, a lényeg, hogy ha kurvát kapsz szülinapodra nem igyál/egyél össze minden szart mert:egy nem áll fel, kettő lásd videó.
Amúgy, bárki volt már olyan legénybúcsún ahol a férj megdugta a prostit? Én személy szerint nem, és azt is remélem naivan, hogy nem azért nem tette,  mert ott volt tanúnak, a fél rokonság és minden barát, hogy aztán évek múlva véletlen elköphessék a drága feleségnek, hogy uruk milyen szerelemmel és mennyire eltökélt hűséggel ugrott a házasságba.

Zero anyukáját, óva intem a következő videótól, de azért biztosíthatom, hogy fiát minden lehetséges eszközzel távol tartjuk az ilyen buliktól.

Címkék: drog cuki pia undorító kurva ciki picsa

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr91267857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


süti beállítások módosítása