Skip to content


       Szűrés lista

"Csillag születik" itthon és fejlettebb televíziós kultúrával rendelkező országokban

Mivel a hazai "Oscar", a Story Gála szerint az év tévés produkciója a Csillag Születik lett,érdemes megnézni, hogy más országban kik voltak a döntőben.

Angliában "csak" a döntőig jutott a 27 éves Damon Scott egy plüssmajmos, jacko paródiával. Én szétröhögtem magam rajta, de Eric megkért, hogy mindenképp írjam le, ő még el sem mosolyodott. Pedig Eric nem egy sótlan fickó, nem értem :-(



A többi videó a tovább mögött ...

A szigetországban végül Paul Pots az aranytorkú telefonárus nyert, ki még a zsűrit is megríkatta. Annak ellenére, hogy valamilyen szintű balfaszság kell ahhoz, hogy ilyen tehetséggel valaki csak élete derekán fusson be, kalapot emelünk Paul előtt és megjegyezzük, ha még két percel tovább húzza, Amanda, a zsűri hölgy tagja valószínűleg a bugyijába élvez.



Amerikában Terry Fator hasbeszélő énekes és rongybabája Emma vitte a pálmát és az egymillió(!) dolláros fődíjat. Külön említést érdemel az öreg Michael a zsűriben aki kezdi visszanyerni régi fényét azzal, hogy nem veszi komolyan magát:



Terry a döntőben
a tehetséges zenés-táncos(?) előadót Cas Haley-t verte meg :

 

Magyarországon Utasi Árpád nyert. Úgy gondolom, hogy "a kutya/gyerek mindig nyerő" örök szabály még kevés lett volna a sikeréhez, viszont hála a kissrác szerénységének és az RTL Klub PR-osainak a közönség nagyon megszerette.
Ne legyenek illúzióink, odakint is az nyerte a sorozatot aki a legnagyobb nézettséget produkálta. Az én szubjektív véleményem pedig, hogy idehaza nem Árpi volt a "legügyesebb", viszont a fődíj(a lóvé) a legjobb helyre került.


Címkék: média tv bulvár vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr4306873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berrick 2008.01.22. 12:19:15

Az igaz hogy a pénzre neki volt szüksége legjobban, szerintem azonban nem érdemelte meg az első helyet . Sikerült kifognom azt az adást amikor a másik kis énekes gyerek énekelt .
Végre egy ember aki nem valami szar feldolgozást próbált meg eladni a népnek hanem emlékeztetett arra, hogy hol is élünk és mik a hagyományaink. Ja és mindezt olyan tehetséggel hogy le a kalappal előtte.

És akkor a zsűri tevékenységéről már ne is beszéljek , a fábryn kívül nem ült ott olyan ember akire azt mondanám hogy szakmájában kiemelkedőt alkotott és ezért ott lett volna a helye.

És ez lett Magyarországon az év műsora. Gratulálok .

www.youtube.com/watch?v=EvE-iRjZWaQ&NR=1

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.22. 17:32:40

Paul Pots ott van rendesen...

Grege 2008.01.22. 18:55:35

Ha majd itthon is igaz lesz az,hogy nem indul eleve rohadt nagy hendikeppel az a versenyző aki nem valami tucatzenével akar villantani, ne adj isten egy komolyzenét éneklő versenyzőt el lehet adni, akkor meggondolom,h átkapcsolok a kertévé tehetségkutató műsorára :) amíg csak a kommersz dolgokat merik futtatni, mert azzal nem lehet nagyot bukni, addig itt nem lesz béke és bódogság.
(pedig a komolyzene aztán nem a szívem csücske)

A fickó tényleg egy jelenség, no meg a fenti (lenti) idézetért is jár a 10 pont


"Annak ellenére, hogy valamilyen szintű balfaszság kell ahhoz, hogy ilyen tehetséggel valaki csak élete derekán fusson be"

Grege 2008.01.22. 19:02:01

de fogalmazhattam volna úgy is, hogy ha angliában végig operával meg lehet nyerni egy tehetség kutató műsort, akkor mi kurvára le vagyunk maradva, és sajna ez nem csak a tv-társaságok felelőssége, bár nekik is bőven van benne részük.

(jahh, most olvastam végig a postot, és látom,hogy sok újat nem írtam :D )

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.22. 19:12:27

Grege , ezért írtam a fejletett televíziós kulturát !

El tudod képzelni, hogy valaki olaszul énekel főműsoridőben élőben egy ker.tévében ...

Befosnak a producerek hogy elkapcsolnak a nézők, esélye sincs :(

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.23. 09:45:22

az belefér a csúcsidőbe, hogy fekete pákó csokifaszt szopogat
Pavarottiról úgy gondolom, hogy tényleg nem adja el a csúcsidőt
de Kis János (ha úgy énekel mint Pots) Rakamazról talán igen. Ha nem is minden este, de kétszer-háromszor biztos

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.23. 10:01:00

A Bianca Ryan féle zsűribeszaratás mindig lenyűgöz egyébként, mert soha nem tudtam volna elképzelni, hogy a magyar zsűri kollektíven feláll és azt mondja a selejtezőben, hogy Te leszel a végső győztes. A magyar zsűri magától volt/van beszarva állandóan.
uk.youtube.com/watch?v=ozDh4NQveJs

@zero: a csillag szüleitikbe, ha megjelenik mattrach, szerintem az is eladna a szombati csúcsidőt, mert az ismeretlenségből érkezne. Ráadásul az csak egy gitár. De kibaszott nagy gitár:
uk.youtube.com/watch?v=wam-oMub8EU

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 10:22:35

Nagy fazon ez a Mattrach :)

Hogy lehet így megtanulni gitározni ?

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.23. 12:53:17

kb másfél éve figyelem és akkor még egy 500 eurós gitárral nyomogatta a Jerry C canon-ját
aztán felpörgette egy kicsit, vett egy új gitárt (3000euro) és csinált vele 3 milliós nézettséget a Youtube-on.
Most karácsonyra már egy újabb gitárral megcsinálta a final versiont. Amadeus rockból is. Már van egy albumnyi saját anyaga is.

Ő alulról jön és kizárólag a tehetsége és (a Youtube) miatt lehet híres. 16 körül van most. Én kíváncsi vagyok, meddig lehet eljutni így.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 16:05:56

Pancho!

nincs mese , vennem kell egy gitárt ! :)
Szerinted 30 évesen még van esélyem ?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.01.23. 16:31:36

hogy lenne? egy nőt nem bírsz összekaparni olyan ügyefogyott vagy xDDD

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.01.23. 17:52:32

eric

ez csúnya és igaztalan vád volt :)

pancho_sanza · www.nst.blog.hu 2008.01.23. 20:03:54

soha nem késő
szerintem ő sem tanulta tovább 16 évnél:)

süti beállítások módosítása