Skip to content


       Szűrés lista

Haldoklás popcornnal

Antal Imre haldoklik! Szinte már napi rendszerességgel futok ilyen Blikk címlapokba. Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy mekkora görénynek kell ahhoz lenni, hogy valakinek a tortúrájából csináljuk szenzációt. Megszoktuk a mocsokot és a szennyt ebben a műfajban, de ami "Imruska" körül kialakult valami új. Nem Imre,Imi vagy Antal úr,hanem Imruska, ezzel érzékeltetve (nem sok sikerrel) az aggodalmat, amit az egész stáb érez.

Csak pár cím a Blikkből:

Miért pont Antal Imre? Mert szerencsétlen hagyja. Semmi más érv nem szól mellette: volt egy műsora évekkel ezelőtt amiről leporoltak (ugyan minek). Nem akkora közszereplő, hogy az emberek "igényeljék" a folyamatos beszámolókat. A betegsége kiszolgáltattá tette és gondolom ebből az egész környezete hasznot akart húzni. Eddig is undorítónak tartottam a Blikket és hasonszőrű lapokat, elröhögcséltem, hogy milyen szánalmas, de ezt valahogymár nem veszi be a gyomrom. Mi lesz a következő?"Halva született XY sztár gyereke, exklúzív képek a Blikkben?"

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr69329104

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: student Already 2018.03.11. 23:51:34

Teaching abroad forum - limisika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.02.07. 10:16:18

Melyik újságot veszik meg ma Magyországon a legtöbben ?

Így van : a BLIKK-et.
Van igény a bulvérmocsokra és ki vannak szolgálva.

Oknyomozó újságírás? Minőségi újságírás? Kinek ?
A kedvencem, hogy a TV2 Naplója önmagukat oknyomozó újságíróknak tekintik ....

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.02.07. 10:35:26

Persze. Nálunk a rejtettkamerás felvétel készítése már oknyomozó újságírás.

moRtiZ 2008.02.07. 11:32:23

Szegény Antal Imrét teljesen megalázzák. Egykor népszerű müsorvezető volt, én gyerek koromba rengeteget láttam a TV-be (Szeszélyes évszakok / Ki mit tud.. a televíziózás csúcsa volt akkortályt). Szememben Ő volt igazi médiaszereplő volt, de szomorú sorsa miatt a mai média apró darabokra szaggatja, holott csak szépen hagyni kellene békén, hogy az emberek akik ismerték a képernyőröl, mindig a régi arcára emlékezzenek. Szemét dolognak tartom amit vele tesznek.


Amúgy Kíszel Tünde - Médiadíszpinty nem lesz? Az is igazán vastagbőr.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2008.02.07. 21:08:45

Háát igen. Sajnos nem tisztelik Antal Imrét!
De senkit sem. A botrány a mások bajának teregetése. Az az igazi. Sajnos a Maunika só-n szocializálódott közönség ezt igényli. Szánalmas.
Vastag bőr kell ehhez.
Nagyon sajnálom Antal Imrét. Igen hagyni kellene békében. Van szegénynek elég baja.

süti beállítások módosítása