Skip to content


       Szűrés lista

Koeman-nak nincs ideje magyar meccseket nézni

"- Mikor látogat ki először egy magyar bajnoki mérkőzésre?
- Egyelőre erre nem tudok időt szakítani, így ezt a megfigyelői feladatot most még a szövetségen belül kell majd megoldani.Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy a legfontosabb feladatom a játékosok megismerése, így bizonyosak lehetnek abban, hogy hamarosan ott leszek majd bajnoki találkozókon." Nyilatkozta az új szövetségi kapitány az nb1.hu-nak.

Végül is Erwin még kemény hat forduló van a bajnokságból és a vb selejtezők is csak négy hónap múlva kezdődnek, bőven van időd felmérni mit is vállaltál, nem? A világért sem akarunk baszogatni pont mi, de mivel Május 1-ével fizetjük Neked a havi 10millát jó lenne ha heti kétszer (szerda ligakupa, szombat bajnoki) 90percig, időt szakítanál a "legfontosabb feladatodra" és kicammognál megnézni egy-egy magyar meccset!

Címkék: foci

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr12441417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2008.04.25. 12:52:59

hát ja, de hány válogatott (vagy közeli) játszik az nb1-ben?

eric · http://vastagbor.blog.hu 2008.04.25. 16:06:34

nem számít őszintén szólva. egy kapitánynak töviről hegyire ismernie kellene a játékosállományt. Honnan tudja majd, hogy Hajnal klasszisokkal jobb mint Sándor Gyuri ha nem nézi meg utóbbit élőben?

emellett sajnos nem vagyunk ugy eleresztve, hogy csak külföldi bajnokságból hozzassunk haza srácokat!

thomasmore 2008.04.26. 11:13:02

Egy nb1-es meccs megtekintése???inkább megjelenek lila-fehérben fradi meccsen a b-középben...
Jó szórakozást kívánok Koeman Úrnak a magyar bajnokik megtekintéséhez:)

süti beállítások módosítása