Skip to content


       Szűrés lista

Bódi Sylvinek beakaszt az APEH (is)

Tök jó hír fogadott minket reggel. A lepénycsöcsű féktelen tivornyázós életmódja szemet szúrt másnak is, és jó állampolgár módjára megkérték szépen az adóhivatalt, hogy ugyan nézze már meg miből futja Szilvikének a fényűzésre.

Ugye másfél éve még nem volt gond, hisz  Bódi Kisasszony az ország 32. leggazdagabb emberével, Kedves Ferencel járt. Egy éve azonban Feri lecserélte a fiatalabb, feszesebb Debreceni Zitára, ő pedig ott maradt állandó mecénás nélkül, hogy saját keresetéből "tengődjön", nélkülözzön.  Nu, azért ennyire nem szar a helyzet, hisz Szilvi még mindig keresett modell és néha-néha feltűnik bohóckodni a tvben is. Azonban az Apeh (és mi is) úgy gondolja, hogy mindez nem fedezheti a luxuskocsit, a luxuslakást, a drága ruhákat, ékszereket a sok-sok külföldi utazást. Maldív-szigetek, Ausztria, Franciaország, Portugália, Brazília, Bali, Tunézia, Hollandia, Olaszország; ezek azok az országok ahol idén(!!!) megfordult. Szar az élet mi?

Szar lehet majd bizony, hisz az APEH össze fogja hasonlítani az adóbevallását az életmódjával. Ha a kiadás és a hivatalos bevétel nem egyeztethető össze, akkor magyarázatot kérnek majd, hogy miből futotta rá. Ha nem sikerül bizonyítani bevételi forrásunkat, elmaradt illetéket, majd a büntetést kell megfizetni a hatóságnak. Az APEH bírósági eljárást is kezdeményezhet adócsalás miatt.

Persze mind tudjuk, hogy Szilvi-nek mindig bőkezű kapcsolatocskái( értsd:szeretői) voltak, kik több mint valószínű "támogatták" is őt a társaságáért. Nincs ezzel semmi baj, hisz mi is meghívjuk a sarki pizzériában a megdöntésre váró dögöt egy carbonarara meg pár sörre, sőt még az is lehet, hogy elvisszük Agárdra egy hosszú hétvégére campingezni. Csak ott a bibi, hogy hazánkban minden 150 ezer forint fölötti ajándék esetén illetéket kell fizetni az adóhatóságnak. Így a kocsik, ékszerek rögtön ki is vannak pipálva. Azt is mind megtapasztaljuk nyaranta, hogy milyen kurva drága egy külföldi utazás, főleg ha valami puccosabb hotelbe akarunk nyújtózni. Márpedig a Kisasszony sem úgy néz ki, mint aki a babkonzervet főzi egy apartman konyhájában.

Nos, hát úgy tűnik az APEH-nek lesz mit fúrni Bódi Szilvi fölött, alatt, mögött. Reméljük, ez csak a kezdet és beindul az úthenger! Ezúton jeleznénk a hivatalos szerveknek, hogy nagyon szívesen segítünk, ha úgy gondolják, nyugodtan írjanak nekünk bármikor, 5 perc alatt összedobunk egy top100-as celeblistát, ahol még lehetne vizsgálódni.

Címkék: bulvár

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr41538367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrSzöszi 2008.06.25. 16:44:30

"Én viszont láttam már olyan jogászt aki folyamatosan feketézett, mer' az jó.."

Én is láttam.

Meg sok olyat, aki nem.

"aztán nálunk sírt, hogy lassan visszavonulna, csakhogy éhen fognak otthon halni, mert nyugdíja az meg nem lesz (vmiért...)"

Hát ez tényleg egy jó nagy pöcs lehetett.

Nekem spec lesz nyugdíjam, de asszem leugranék a tizedikről, ha majd abból kéne élnem...

Naezmi 2008.06.25. 16:46:27

Lehet cikizni Szilvike kinézetét, én azért összegyűrnék vele egy lepedőt a Maldív Szigeteken egy cölöpökre épült luxus bungiban egy meseszép pálmafás lagúnában.
Sztem a tőlem levont adóból és tb meg egyéb járulékól futná is a dologra.
Ha számlát mutatok be az APEH-nak hogy egy hétig Szilvikét kúrogattam maldívon, akkor visszaigényelhetem tőlük?
Vagy megígérem, hogy isten bíz arra költöm és akkor lebuktatom vele az adócsaló perszónát csak adják vissza amit levontak tőlem az elmúlt 1-2 évben, szilvikére kirótt adóbírságból sokkal többet visszakapnak, még meg is érné nekik!
Vállalom a feladatot a nemzet adóbevétele érdekében! :)

Edömér 2008.06.25. 16:47:24

DrSzöszi
Ez arra vonatkozott, hogy folyamatosan mellébeszélsz és amikor leírtam az összefoglalót a mondandódról, akkor nem azt mondtad, hogy igen, így gondolom, hanem jött az újabb mellébeszélés, hogy te aztán nem mondtál ilyet. Pedig de.
És utána se arra VÁLASZOLTÁL, amit írtam, hanem arról a témáról írtál egy elterelő mondatocskát. Szóval, mint az ügyvédek :)

KopaszMercis 2008.06.25. 16:47:42

grigorij: a luxus prostik nem is ugraburalnak es villognak nekunk hogy nezd milyen jol elek... ha vaj van a fejukon, akkor legalabb nem mennek a napra.. szemben ezzel a debella kurvaval.

Kezdjek csak vele aldasom ra

Horizont 2008.06.25. 16:50:51

"éhendöglés elkerülése végett csalja az adót"

Hát ezen sírva röhögtem!
Ekkora baromságot.Rinyálásban világelsők vagyunk.Tudjuk: sok az adó, kevés a nettó,de az éhendöglés miatt csalják el az adót??!! Kedves tibiii te nyitott szemmel élsz itt köztünk?

Bódi Sylvi nem az első nő aki a testéből él,nem is az utolsó.Ha van olyan lökött pasi hogy egy dugásért képes ennyit fizetni ,tegye.A nagy baj az hogy Sylvikénk csendben elnyaralgathatna a világ bármelyik luxus helyén,de ő nem éri be ezzel ,neki vetésforgóként végig kell járnia az összes bulvármédiát és a legártatlanabb szűszlányként előadni magát.Az a sok kis kamaszlány azt hiszi ez az élet és neki is alapból, minimum ez jár majd később és nem fog tán mindenről lemondani mint az anyja.Na ezzel okozza Sylvikénk a legnagyobb kárt.Miért kell röktön írígynek kikiálltani azt akinek negatív véleménye van a Bódi Sylvi féle jelenségről.
(vannak egy páran).

DrSzöszi 2008.06.25. 16:50:57

"Az utazással azonban nem fogható meg! Vagy ha valaki elviszi a nejét, akkor a nejének illetéket kell fizetnie?"

Ha a nejedet viszed, akkor azt a házastársi közös vagyonotokból teszed nagyrészt, tehát nem, azért nem kell ajándékozási illetéket fizetned.

De ELVILEG ha tőled független személynek veszel nagyértékű utat, akkor igenis kell.

DrSzöszi 2008.06.25. 16:52:09

Edömér,

arra akartam rávilágítani, hogy félreértettelek, mert borravalót írtál a hálapénz helyett. Nem akartam melléeszélni.

macskajaj 2008.06.25. 16:55:26

Jól mondod Naezmi!
Én is vállalom!
Nincs ilyen speciális Önkéntes APEH kommandó?
Szerintem le kellene buktatni még a Dukai Reginát, meg Dundikát, VV Anettet stb

daito 2008.06.25. 16:57:42

Másrészt azért vicces.

Az APEH mégsem a Fényes Ösvény gerillaszervezet vagy az inkvizíció, és az általa beszedett pénz (alapesetben) nem narkóra megy, hanem.

Szóval a Hivatal elé kerülni nem kivételes valami, és az, hogy vizsgálódik, az nem a világ legnagyobb szemétsége meg boszorkányüldözés, és szegény adóalany sz*p, mert az APEH szemét.

Teljesen rendben van, hogy bárki vizsgálat alanya legyen, és kéretik az is, hogy az APEH vizsgáljon meg mindent. Ez a dolga.

Egyrészt, ez a demokratikus állam egyik alapfeltétele. Meg a nem demokratikusoké, csak az olyan helyeken le is csapják ilyenért a fejét (vagy szóba sem kerülne ilyen vizsgálat, mert a pöttöm napszemüveges főnök bácsi küldené a fekete autót.

Másrészt nem homályos, ismeretlen szempontok szerint jár el az APEH, hanem mindenki által megismerhetők szerint. Lehetőség van ügyvédi, könyvelői segítségre; sőt, megelőzésre. Már úgy kialakítani az életvitelt, hogy (nagyjából) minden rendben van. Vagy "utólag" rendbe tenni.

Még azon sem csodálkoznék, ha így lenne, és a hölgynek frappánsabb és pontosabb könyvelése lenne, mint egy multinak.

cozumel 2008.06.25. 16:58:22

Teljesen OFF
csak Dr.Szoszinek, aki annyira nem nyilvanvaloan orvos-doktor :-)

A terhesseg alatt bizonyos teszteket rendszeres idokozonkent illik elvegezni.
Ebbol ki lehet deriteni, hogy van-e fertozes, vagy nincs.
Nehany nogyogyi szeret sporolni a tesztekkel.

Masreszt.
Ha mar fennal a fertozes, annak vannak tunetei.
Ezt a kismamak erzik, es jelzik is orvosaik fele.
Akik neha leszarjak a panaszkodast.
Merthat a terhes no az ugyis nyavajog, na!

A kozelmultban egy 3as ikres terhes kismama vetelt el igy a 25. heten.
Ket baba halva szuletett, a harmadik par napot elt.
Ez a no korabban mar ketszer vetelt, a harmasikres terhesseg kiemelten veszelyeztetettnek szamit, es a doktor "ur" magasrol szar ra, hogy a kismama alhasi fajdalmakra panaszkodik.

Egy rohadt tenyesztest kellett volna csinalni, es antibiotikummal kezelni.
Ennyivel megmenthetett volna 3 babat.

Es ez nem egyedi sztori.

cozumel 2008.06.25. 16:59:04

Nem nyilvanvaloan=nyilvanvaloan nem

2008.06.25. 17:00:27

Mondjuk az alapkezdeményezést egyáltalán nem tartom rossznak, hogy igenis kezdjék a híres emberekkel. Statuáljanak csak példát. De valahol kezdjék el végre a rendes ellenőrzést, mert nevetséges, ami itt megy.
Nem tudom a fodrász/kozmetikus combót említette már valaki adócsalás témában? Csak azt kellene megnézni mennyi áramot/vizet használnak, ehhez késpest mennyit vallanak be. Vagy az apeh néni kap számlát a helyi borbélynál?

tra lala 2008.06.25. 17:00:32

A fusimunkázós takaritónő nem a drága autóért csalja az adót, hanem azért, hogy el tudja tartani a családját. Nemdebár?

DrSzöszi 2008.06.25. 17:01:07

Cozumel,

kösz.:)
Elhiszem, sőt. Most már értem is.

Hikarii 2008.06.25. 17:01:34

14:01:05
"Egyébként tudod, kurvára szeretnék annyit dolgozni, mint szerintem sokan errefelé. Mármint olyan keveset... (ja, ha nem szóltam volna, ügyvéd vagyok.) "

Most van 17:05

Szabadságon van-e kedves Szöszi?

KopaszMercis 2008.06.25. 17:01:52

vagy meghirdetni hogy vagy fizetnek, vagy barkit lecigiznek es egy hetig kiallitani oket ilyen glory hole ele mondjuk a nyugatinal, es filmezni a fejuket, es a valosag show-bol a bevetelt az apeh tartozas fejeben lenyulni toluk :)

az a baj veluk, hogy nem adoznak mi meg igen, es ez frusztralo

DrSzöszi 2008.06.25. 17:02:56

Tibiii,

egyébként a jófranc tudja, ki miért csalja, mindenesetre említett takkernéni óránként 2000 Ft-os óradíjért dolgozik és van neki kocsija. Nem szuperjárgány persze, de új.

DrSzöszi 2008.06.25. 17:04:42

Hikarii,

igen, szabin vagyok, mert a gyerekre vigyázok (ovinak vége, nagyszülőkkel pedig csak hétvégétől mennek nyaralni.) Ettől függetlenül don't worry, ha lefeküdt, dolgozgatni fogok, de amíg itt ugrál, ez nem megy.

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 17:05:13

Tudjátok, mit nem értek már az első hozzászóló óta?
Miért van az, hogy egyik sem azon hőzöng, hogy minek nyomoz és tart rettegésben minket az adóhatóság, hanem azon hogy a másik is szívjon.

Ha az apeh nem tartana igényt a fizetésem felére meg nem szedne még extrát a cégemtől, nem érezném zsarolásnak a dolgot és örülnék. De így pont olyanok, mint a maffia. Ha felvesz egy új tagot, bevezet egy új szabályt/adót, amit be kel tartani/tartatni, csak hogy a z új tag is keressen. Esetünkben az új tag a rengeteg állami alkalmazott.

Nem azon kéne törni magunkat, hogy másnak is roszz legyen, hanem hogy nekünk legyen jó.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.06.25. 17:09:21

Na ez pont olyan kemény ellenőrzés lesz, mint amikor a Verebes Pistához "kiszállt" az APEH...
1-2 Blikk meg ilyen bulvárszar címlapot megér, aztán annyi.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:15:08

sorskonyv: az ado a legdurvabb vedelmi penz, nem arulnak zsakbamacskat.

ahhoz hogy nekunk jo legyen nem lenne szabad ezekre a dilletans fasztarisznyakra szavani, akik a parlamenti patkoban ulnek

punktum

itt az a baj, hogy vannak ezek a szabalyok, amik konszenzuson alapulnak, es vannak akik kivonjak magukat alola... ha nem tetszenek a szabalyok le lehet lepni a faszba.. nem az van mint regen volt. Ennyi

Horizont 2008.06.25. 17:15:15

DrSzöszi 17:02:56
"takkernéni óránként 2000 Ft-os óradíjért dolgozik"

Nem a Rózsadombon, milliomoséknál takarítóról kell beszélni.
Csak az NEM csal adót aki bérből,fizetésből él.Annak a cég az utolsó forintot is levonja.
Köszönöm minden honfitáramnak aki miatt a 147 ezer bruttómból 92 ezret viszek haza.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:19:28

Optimista:
koszond a bodi szilvinek, akinek a kepeire hokizol, meg az orvosodnak, aki meggyogyit, meg a zoldsegesnek akitol nem kersz szamlat, meg a vallalkozonak aki a roki helyre parkol, meg a szomszedodnak aki szlovak rendszammal jar....

igy muxik

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 17:20:51

KopaszMercis
"ha nem tetszenek a szabalyok le lehet lepni a faszba.. nem az van mint regen volt."

Igazad van.
És én már le is léptem.

Csak valamiért még sajnálom azt a kis országot és felsírok valahányszor azt látom, hogy a népnyelv még mindig azt követeli, hogy büntessék meg azt, akinek jól megy, nem pedig azt, hogy hagyják dolgozni.
Mert amíg ezt követeli, addig ezt is fogják adni neki a politikusai, mert a kövvélemény-megmondók jó pénzért ezt tanácsolják neki.

És ez párttól független. Nincs kire szavazni.

balfék 2008.06.25. 17:20:51

Sorskonyv: ahhoz , hogy nekünk kicsit jobb legyen, ahhoz az kell, hogy a csalóknak egy kicsit rosszabb legyen.Két út van egy adott adómennyiség beszedéséhez. Kevesen fizetnek sok adót, vagy többen fizetnek kevesebbet.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:21:54

Akinek jol megy az vegye ki a reszet a kozosbol, ne az en love-mbol menjen neki jol.

En is pont ezt irtam h nincsen kire szavazni...

amugy meg mindig igazam van... story of my life :)

DrSzöszi 2008.06.25. 17:26:59

"Csak az NEM csal adót aki bérből,fizetésből él."

Erről a véleményem ld fent.
Röviden: ez a bérből és fizetésből élőknek is csak a szűk körére igaz.

Mindez azért elég szomorú, és Sorskönyvvel értek egyet.

mahabharata 2008.06.25. 17:28:01

És olyankor mit tegyünk, ha megkérdezünk egy iparost, hogy mennyi az annyi; mond egy összeget elfogadjuk. A munka elkészül, fizetni szeretnénk, de kell a számla is, /hisz ingatlan felujításnál nagyon szívás nem számlát kérni, az esetleges eladás miatt pl/, és ekkor nemcsak az ÁFa-val dobja meg a szaki az összeget, hanem duplájára növeli.
MIt tegyünk olyankor??

KopaszMercis 2008.06.25. 17:29:59

Én szerintem amnesztiát kéne hirdetni. Aki bevallja, annak a jövedelme legális ha mostantól rendesen adózik. Kiválogatni azokat, akik 20 milliónál többet csaltak minden vagyont elkobozni tőlük, és koncentrációs táborba küldeni - közölni velük, hogy bocsi, hazudtunk az amnesztia nem mindenki jár.

És utána mindenkit aki azután csal kivégezni.

Rögtön elég lenne ha mindenki 10-15%-át adózná le a jövedelemének.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:30:40

mahabharat: hozni 10 tanut es egy apeh revizort a kovetkezo megbeszelesre.

DrSzöszi 2008.06.25. 17:30:47

"Két út van egy adott adómennyiség beszedéséhez. Kevesen fizetnek sok adót, vagy többen fizetnek kevesebbet."

Igen.
Most már csak az a kérdés, hogy az adómennyiséget mire költik.
Mer' ha sz@rra, akkor csökken az adómorál.

Ha az ország működne, szívesebben finanszíroznás, mert visszakapnál belőle.

Így azért kicsit pofahúzós dolog ám finanszírozni.

(Pl ha a sokat emlegetett nyugdíj érne is valamit, biztos lehetnék benne, hogy megfelelően megkapom, ha a TB megfelelő ellátásokat biztosítana... Akkor kicsit kevésbé fájna, hogy mennyi pénzem megy rá. Ilyen eccerű ez. Is.)

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 17:31:37

balfék 2008.06.25. 17:20:51

KopaszMercis 2008.06.25. 17:21:54

Egy ideális világban (értsd: ahol senki nem lelki sérült), ahhoz, hogy nekem hogy megy, semmi köze nincs annak, más mit csinál.
Az, aki azt hisz, ha mást jól megb@sz az atyaúristen, akkor mindenkinek jobb lesz, az beteg és nem oda fekteti az energiáit, ahová kéne.
Mondjuk egy üzleti modellbe az ökölrázás helyett.

Ha az állam adót emel, mert több pénz kell neki, az RÖVID távú megoldás, ami ilyen beteg emberek között MINDIG felülírja a HOSSZÚ távú megoldásokat, vagyis amik pár hónappal később térülnek meg. És senki nem értékelné, mert egy adócsökkentés után a csürhe azt nézné, hoyg nemá' a mutyizós Pistának is kevesebb lett az adója, most még jobban megy neki... Attól meg hogy neki is kevesebb, attól kurvára nem kezdene el vállalkozni.

Abban az országban még a minimálbéres állsokat is mutyizós Pisták csinálják, mert másokat agyonnyom az adó. A magyar meg megszokásból jól beleharap minden kézbe, ami enni ad neki, mert a mocsoknak több van.

Olyan mély nyomott hagyott ott a kommunizmus, hoyg nem is veszitek észre.

DrSzöszi 2008.06.25. 17:34:54


"Rögtön elég lenne ha mindenki 10-15%-át adózná le a jövedelemének."

Hát hogyne.
Ahhoz, hogy továbbra is ugyanolyan szarul működjön az ország, mint eddig, tök elég lenne...

Ez itt a gond. ELVILEG igazatok van. Csak az a gond, hogy ahol az állam a legnagyobb tolvaj, ott nem szívesen tömöd tele pont az ő zsebét.

(Őszintén - miért zavarna engem jobban a Bódi Szylvi pénze, mint hogy a leadózott zsozsóm feléből előbb-utóbb "pártközeli vállalkozók" fognak éítkezni - nem nekem? Vagy csak szimplán marha reformokra költik, amik sehova nem vezetnek??? Engem kevésbé zavar Sylvi pénze. )

Naezmi 2008.06.25. 17:35:10

Éljen a kopasz mercis! Én támogatom, agyönlőni aki 1 MFt-*nál több adót csal, de minimum kényszemunka, hogy legközelebb meggondolja.
És az élősködőktől is megvonni a segélyeket. Legyünk környezetbarát országgá, amíg egyet tud lépni és fizikailag képes kapálni, addig kapáljon a földeken, nem kell gyomirtószer. Biogazdaság, magas bevétellel segély helyett fizetéssel!
Nem nagy kunszt kitalálni, meg kell valósítani!

KopaszMercis 2008.06.25. 17:35:25

Sorskonyv
matekozzunk
en adozok 2-t abbol van 2 ut...
rezso adozik 0-t. En hasnzalom az egyik utat a rezso a masikat. Rezso attol gazdag, mert nem fizeti az 1-et, amit tolem hajtanak be, es kozben hasznalja az utat
Ha rezsot megbasszak nekem 1-et kell fizetni a jovoben
basszak meg rezsot.. fizessen 2-t amiatt hogy geci volt, es akkor mar 3 ut lesz.. en fizetek 1-et ahogyan kellene, es rezso meg a bortonben sirhat
very bonyolult!

DrSzöszi 2008.06.25. 17:35:56

Sorskönyv,

de. Némelyek észreveszik. Rohadtul igazad van.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.06.25. 17:36:17

"A magyar meg megszokásból jól beleharap minden kézbe, ami enni ad neki, mert a mocsoknak több van."
Enni ad? Ki???

DrSzöszi 2008.06.25. 17:39:34

KopaszMercis,

apró pici gond:
ha Rezső kettőt fizet, abból ebben az országban nem lesz 3. út.

Ezt papolom. Ez a gond.

Ha lenne 3. út, lehet, hogy Rezső is szívesebben fizetne.

De nincs wazzeg!

A svédek dalolva fizetnek nálunk magasabb adókat. Miért? Mert erkölcsösek? Frászt. mert jól élnek, és az álam sok szogáltatást nyújt.

Ha matekozni akarsz, vedd észre, hogy ez az egyenlet nem kétismeretlenes. Nem Te vagy (aki fizet) és Rezső (aki nem), hanem van még hozzá álambácsi is.

És álambácsi az az egyenleti tényező, amitől 2 KM+2 rRezső = új út.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:41:17

DrSzoszi:
ugyan mi alapjan mukodik szarul az orszag?
hogy mindenki azert sir mert ujjitjak fel az utakat? Vagy azert, mert lassan 200-ert valtjak az Eurot es 100-ert a dollart? Vagy azert, mert soha ennyi luxusautot nem lehetett latni az utakon? Vagy azert, mert mar lassan 400 forint egy liter normalis benzin, es iden is 300 km-nyi autot regisztralnak be a fovarosba (plusz hozza a sok lepukkant szlovak rendszamu faszparaszt)? Vagy azert, mert az emberek lustak es basznak dolgozni?

Hagyjuk mar ezt a szar mellebeszelest

Az allam nem ugy lett a legnagyobb tolvaj, hogy a nyakunkra ult.. mi szavaztuk meg ezeket a tolvajokat. Viktorostul Feristul fel kellene oket huzogatni egyenkent egy egy villanyoszlopra es akkor megjonne az eszuk.

Amugy speciel nem mindegy, hogy a partkozeli vallalkozot autopalyakat es autoutakat ujitanak fel, vagy filmezik a tisztelt miniszterelnok urat amit aztan titkositanak.
Szal ezt is tisztaba kene tenni.. a marha reform meg az egyetlen dolog ami segithet. Itt ket dolog fog tortenni, vagy valaki meglepi, vagy 10-15 even belul vissza fogunk fejlodni megallithatatlanul. Az, hogy ezt egy feri nevu fasztarisznya vagy egy viktor nevu buzi fogja megcsinalni tok mindegy. Meg fog tortenni, es akarki is lepi meg a masikat fogja erte hibaztatni.

Vesd kobe a mondandomat es terj majd vissza ra.

Ez teljes evidencia... ezt a "valsag van szarul mennek a dolgok" faszsagot meg kurva hamar felejtsd el.. kibaszottul ego ilyen gyokerseget magyarazni.

BF79 2008.06.25. 17:43:43

Életemben nem olvastam ennyire szánalmas post-ot, és ez nem túlzás. Kedves eric, te vagy a nagybetűs ULTIMATE LOSER.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:43:50

Dr Szoszi:
a svedek nalunk kevesebb adot fizetnek, es ott futik az utcakat, es az a korrupcios botranyt ha a part (nem a miniszteri hivatal, vagy kormany vagy akarmi) hitelkartyaval kifizet egy vacsorat maganak a politikus mert a buxajat veletlen a szallodaban hagyta (ugy hogy persze utolag kipotolja a love-t).

hulyeseg veluk jonni... ugyan ezzel a hozzaallas basztuk el a kozbeszerzesi torvenyt. Nem ilyen eszaki szoc dem rendszert kellett volna bevezetni itt... legyen csak nyilt a dolog "en a cimboramnak adom, ennyiert, ha nem tetszik az osszeg vagy az elvegzett munka lehet ellenem szavazni, levaltani" nem ezt a "torveny irja elo, hogy melyiket kell valasszuk" fele szarakodast...

DrSzöszi 2008.06.25. 17:44:04

"ezt a "valsag van szarul mennek a dolgok" faszsagot meg kurva hamar felejtsd el.. "

OK wazzeg, akkor meg nincs.

Igazad van egyébként, hogy a morál kibaszott szar az országban. Csak felejtsd már el Te meg, hogy ez egy egyoldal dolog.

Persze, hogy kell reform. De basszameg, ha szarul csinálják?

Á, hagyjuk, el kell húznom

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 17:45:12

KopaszMercis 2008.06.25. 17:35:25

Az, hogy mennyibe kerül az az út, az egy igencsak rugalmas változó. Közbeszerzésen számolják ki.

De tegyük fel, hogy 2 egységnyi adóbevételre van szükség kettőtöktől.

Ez legyen a te fizud fele, és te befizeted, Rezsó meg baszik és vadászik rá a hatóság.
De ha mondjuk a fizutok negyede lenne az adó, lehet, hogy Rezsó is befizetné, mert annyit viszont már megér neki, hogy ne basztassák.

Az egyenletben Rezsó nem egy kopasz mercis bengaállat, hanem az az vállalkozó, akinek a haszonkulcsába nem fér bele, hogy adóellenőröket fizessen, amik aztán rá vadásznak, de ha csak 25% lenne az adó, azt ki tudná fizetni.

Ha maradt még olyan ember abban az országban.

Persze ha már mindenki úgy gondolkodik, hogy biztos ami biztos, dögöljön meg a másik tehene, (addig se kell kényelmetlenül éreznem magam, amiért nekem nem futotta tehénre,) akkor mindegy. Adjátok be mindet a nagy közösbe, majd az elvtársak eldöntik, mire kell költeni. Akkor még kevés is az az 50%.

De mintha erről már hallottam volna.
Csak az volt a baj, hoyg ami mindenkié, az senkié és semmi értelmeset nem fogtok letenni az asztalra, amíg nem látjátok, hogy értetek dolgzik, nem a nagy közösért.

Lehet, hoyg nem érted, de én értem, hogy miért nem.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:45:32

BF79: keretik olyan nyelvet hasznalni amit ismersz, amin tudsz kommunikalni stb...

Jim Raynor 2008.06.25. 17:45:58

fatero, jó pénzért szilvikénk még az utcasarkon is csinálná, úgyhogy még a szolgáltatásnyújtás helye szerint sem biztos, hogy különbség van.....egyébként meg unom már, hogy ilyen ócska faszszopó bárcás ribancokat sztárolnak folyamatosan a tv-ben......

Horizont 2008.06.25. 17:47:30

Kóser Malac 17:17
Nem vagyok takarítónő:És ha az lennék akkor mi van?

KopaszMercis 17:19
Na ezeknek köszönöm és még sok más mindenkinek.
(mellesleg nem izgulok rá Sylvikére mert nő vagyok és a pasikat szeretem...)

KopaszMercis 2008.06.25. 17:47:55

DrSzoszi:
valoban nincsen es ezt jol jegyezd meg.. okosabb leszel tole.

Az igazsagot senki nem kommunikalja: mehetne sokkal jobban is... ez nem all senki erdekeben.. ket uzenet van most "minden szar, katasztrofa ehen halas, allamcsod" hulyeseg, meg a "minden ok barsonyos reform zajlik" fele hazugsag

egyik veszelyesebb mint a masik

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 17:54:40

DrSzöszi

"Csak meg mertem jegyezni, hogy Zero "minden ügyvéd adócsaló" kitétele egy nagy baromság, és kb annyira igaz a jogászokra, mint mindenk másra ebben a sz------ országban."


Kérlek PONTOSAN idézz:
Javaslom a kört kibővíteni a celebek túl:
-minden focista
-minden televíziós
-minden szülés-nőgyógyász
-minden ügyvéd

Nem azt mondtam hogy minden ügyvéd adócsaló


"Ők(én) hogy a fenébe tudnának adót csalni?"

Most komolyan soroljam, vagy azért Te is tudod?

- Munkaidőn túl/kívül schwarzban vállal munkát
- Az adásvételi szerződésbe alacsonyabb vételárat ír be (az illeték is állami bevétel)
- Eltartási szerződést köt adásvételi szerződés helyett
stb stb.

Adót csalni nem csak a munkabér tekintetében lehet.
Megmondom őszintén, kb soha nem láttam még embert, aki soha nem csalt volna adót."

Lépzeled, 5 éve dolgozok, sose csaltam adót.
A szüleim 30 éve dolgoznak, ők sem csaltak adót.
A testvéreim is dolgoznak ők sem csalatak adót.
A fent említett "lehetőségek" nálam fel sem merültek.

Lehet, a családom a Marsról jött?

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.06.25. 17:55:25

Optimista 2008.06.25. 17:47:30
Nincs semmi, csak annyira jól ismered a takarítónők adózási szokásait...

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 17:55:27

BF79 2008.06.25. 17:43:43
"Kedves eric, te vagy a nagybetűs ULTIMATE LOSER."

Aztak*va!
Odáig fejlődött a exszovjet, újmagyar önsajnálat, hogy a kapitalizmus legalapvetőbb tételeit lelúzerezi az istenadta...

Nem, kedves bf79, én kőkeményen megdolgozok minden szem mazsoláért. Az enyém. Senki nem veszi el tőlem. Lövésem nincs, másnak mennyi a mazsolája, de ha látom, hogy Maseratiból száll ki az ablakom alatt, álmodozva bámulom az autóját, és elhatározom, hogy ilyen nekem kell. És visszaülök dolgozni, hogy mielőbb meglegyen.

Ja, ha tudnám, hogy Rezsóé, aki benga mercis állat és adócsalással szerezte rá a pénzt, az a tevékenységemben nem gátolna, attól még ugyanúgy verném tovább a billentyűket. Én nem vállalom az adócsalást, mint ahogy leszopni sincs kedvem a mittoménkit, akit szilvike kényeztet.

Attól az én mazsolagyűjtési akcióm ugyanolyan érvényes, sőt, gyorsabban megy, ha nem veszi el állambácsi.

Persze lehet, hogy za én fejemmel van a baj, és gyomorfekélyt kéne kapnom, amiért nem merem lekromofágozni Rezsó maseratiját. Inkább csak csendben dühöngök és titokban feljelentem. De annyira magyar már nem vagyok.

KopaszMercis 2008.06.25. 17:58:48

Sorskonyv: amirol te beszelsz azt hivjak adofizetesi hajlandosagnak es konkretan egzakt tudomany. Kimutathato kiszamolhato es optimalizalhato a megfelelo szakemberek altal.
Elvileg ugy kene lennie, hogy a megfelelo adoterhet teszik az emberekre, es azok fizetik. Ha meg nem - fakanallal kibelezes.
A problema az tyuk vagy tojas... addig nem tudsz terhet csokkenteni amig nem adoznak tobben, addig nem adoznak tobben amig magasak a terhek. 22-es bonyolult. En arrol beszelek, ha mindenki egyszerre aszondana, hogy igen de akkor 1 ev mulva itt optimalizalunk, akkor lenne hurra. Csak ezt ilyen mentalitassal ami itt van nem lehet megcsinalni. Ha meglehetne mar minden kormany megtette volna (Talan..)

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 18:01:03

"BF79 2008.06.25. 17:43:43
Életemben nem olvastam ennyire szánalmas post-ot, és ez nem túlzás. Kedves eric, te vagy a nagybetűs ULTIMATE LOSER."

Köszönjük a kurva nagy semmit amit ideböffenttél.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2008.06.25. 18:03:39

zero · vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 16:27:39

"Nem jönnek rá, hogy ha mindenki RENDESEN adózna, akkor nem 36%-ot kellen adózni hanem csak 18%-at.
És mindenki jól járna ...."

Ha mindenki rendesen adózna, akkor kétszer annyit lopnának el a közbeszerzéskor.

zala 2008.06.25. 18:04:28

Mennyi lesz a nyugdíja? - 2008.06.25. 16:06:14


és?

KopaszMercis 2008.06.25. 18:05:12

"Ha mindenki rendesen adózna, akkor kétszer annyit lopnának el a közbeszerzéskor."

Es 2008 legdemagogabb beszolasaert jaro szobrocska nem mase mint...

RAMBO!!!

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2008.06.25. 18:05:20

"BF79 2008.06.25. 17:43:43
Életemben nem olvastam ennyire szánalmas post-ot, és ez nem túlzás. Kedves eric, te vagy a nagybetűs ULTIMATE LOSER."


ööö, bocsi, azt hittem, bf79 barátunk rám gondolt, de rájöttem, nem én vagyok itt az egyetlen eric.

hamut szórok.

a komment hátralévő része attól érvényes.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 18:07:52

Kicsit elkanyarodtunk az ügyvéd-orvos-focista-minden magyar adócsaló vonalon :-)

A lényeg:
attól még valaki szerepel a TV-ben, rá is ugyanúgy kellene vonatkozniuk a magyar törvényeknek.

Ha celeb Szilvike adócsaló, tessék elítélni.
Ha a többi haknizó sztárocska adócsaló, őket is tessék elítélni.

Soha jobb visszatartó erő, ha a kedves adócsaló állampolgár a 38. Aktívban is azt látja, hogy a 78. celebet dugják rács mögé adócsalásért....lehet elgondolkozna és "jó útra" térne ...

KopaszMercis 2008.06.25. 18:08:59

zero:
lonak a faszat

kurva jo, most lehet adot csalni mert csak a tvs majmokat baszogatjak


ez lenne a reakcio :)

execute 2008.06.25. 18:10:24

A HetiHetes tagajit is világítsák már át egyszer az életben! Emlékszem, amikor 2001-ben egy bírósági eljárás miatt a Verbesnek volt pofája 2-300ezret bevallani, miközben csak a HH-ból fél millát vittek haza adásonként. Ők is kurvák, csak máshogy.

Kenneth 2008.06.25. 18:11:50

Nos, olvasgatom itt a kommenteket, először is azzal kezdeném, hogy leszarom sylvit, nem érdekel a kínja.
Másodszor talán kopaszmercissel tudok leginkáb egyetérteni, és szánalmas, hogy egyesek hogy próbálják mentegetni a sima adócsalókat, mindenféle magyar mentalitásra hivatkozva.
Kurva egyszerű a dolog, az állam adott költségből működik.Ez a költség be lesz fizetve.Ha az adócsalók nem fizetnek, akkor én fizetek többet.Ennyi. Emiatt rühellem az összes adócsalót, foglalkozásától függetlenül.
Az pedig szép álom, hogy ha megfeleznék az adóterheket, akkor hogy megugrana az adózási fegyelem.Lófaszt.
Első lépésként az adórendőrséget kell megerősíteni, és beszedni MINDENKI-től azt amit be kellene fizetniük. Ezek után lehet adócsökkentésről gondolkodni. A sorrend nagyon fontos.
Jah, hogy az egyszeri munkások hogy tudnak adótcsalni? Nagyon egyszerű, biztosan hallottátok már ti is a következő mondatot: 90 a bruttóm, de 100-at viszek haza, mert 35-öt zsebbe kapok....Ennyi.
Én úgy viszek haza 160-at, hogy a béremet kb 240 adó és járulék terheli. Ilyen körülmények között nem tudom tolerálni adócsaló honfitársaimat, akik fizetni nem szeretnek (300Ft-ot sem) de tartják a markukat a családi pótlékért, meg a szocpol-ért....., meg ők amúgy is nagycsaládosok, vagy nyugdíjasok, vagy más jogcímen követelnek maguknak állami pénzeket...

KopaszMercis 2008.06.25. 18:14:37

execute:
hajrá, sőt lőjjek őket a dunába a hírtv-s riogató cigányokkal együtt.. boldogabb ország lenne ez itten az tuti

Sir Zet 2008.06.25. 18:15:03

"Optimista 2008.06.25. 17:15:15

a 147 ezer bruttómból 92 ezret viszek haza. "

Akkor némileg átbasznak a bérszámfejtőid, mert 147-ből 102 nettó lesz. www.fn.hu/?id=332&fid=2454

KopaszMercis 2008.06.25. 18:15:59

kenneth: mondjúk ki... pók...
dzsippók :)

Kenneth 2008.06.25. 18:17:52

Ja mégvalami, az ország siralmas helyzetéről, meg hogy milyen kibaszott válság van:
Olyan cégnél dolgozom ami gyárak, üzemek, ipari létesítmények kivitelezésével foglalkozik. Idén már most az év felénél teljesítve van az éves forgalomigény , ez 15 milliárd. A következő 3 évre kb 70 milliárdnyi beruházásra pályázunk már most. És hihetetlen, de nincs aki elvégezze a munkát.....nincs megfelelő válasz az ipari keresletre.
Egyes vezetők meg folyamatosan a gazdaság visszaeséséről beszélnek....

KopaszMercis 2008.06.25. 18:19:28

Kenneth: persze.. próbáld meg egy kárpátia koncerten elmagyarázni, hogy a mercedesz gyar azert jon ide, mert itt jok a korulmenyek.

Felakasztanak a bokadnal fogva es arpadsavos mintajuk szogesdildot nyomnak a seggedbe es kibeleznek.

Kenneth 2008.06.25. 18:20:24

Kopaszmercis: igen, a dzsindzsások kimaradtak a felsorolásból

Kenneth 2008.06.25. 18:22:00

Amikről én beszéltem azok hazai cégek, még csak nem is külföldi 5-évig ittmaradó multik, bár a multik közül is sokan komolyan gondolják (pl audi) és szerintem a mercédesz gyár is ilyen lesz

KopaszMercis 2008.06.25. 18:22:44

amugy utalom ezt a liberalis fassagot, hogy lepkedj ovatosan...

Kenneth 2008.06.25. 18:24:15

A mercédesz amúgy is csak azért jön, hogy gyarmatosítsa magyarországot és hozzácsatolja szlovákiához....de ez már túl off

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 18:56:13

drummerman

Igazad van ...

www.nettober.hu/

br.147 000 az 102 075 huf :-)

mutáns csiga 2008.06.25. 19:40:57


Nekem tele van a hócipőm már ezekkel a celebcsajokkal már szinte a csapból is ők folynak, hogy egyik héten Ibizán nyaralnak, másik héten Bali szigetére mennek, aztán egy kis kiruccanás Braziliába, Kérdem én miből? Nehogy már a Playboy meg a magán naptár kiadása meg egy két felkérésből ennyi pénzük legyen a hazai adóviszonyok mellett.Plusz még egy Budai öröklakás fenntartása, meg egy hatos BMW vel
való furikázgatás.Ja és arról ne is beszéljek, hogy valahol azt olvastam, hogy Szilvike Milánóba megy ruhát vásárolni, mert itthon nem talál magának megfelelőt.Valahol nagyon kilóg a lóláb.
Igenis nézze meg az adóhivatal, hogy mennyi az annyi.Kedves Feri biztos Szilvikének nyomatott egy kis lét, de szerintem a pénz nagyrésze máshonnan
lehet.Valószinűleg a Dubai sztori látszik a legkézenfekvőbbnek.Egyébként nem vagyok irigy
félreértés ne essék.Csak ez az egész nagyon nem életszerű.Szívesen megnézném az adóbevallását.

Horizont 2008.06.25. 19:48:18

Na lovagoltok a béren.Bocsánat eddig a 140 ezer bruttóból volt 92 nettó és most emeltek kőkemény 7 ezret és nem tudom még a nettót,+adóvisszatérítést is kaptam 40 ezret.Na ez a bérből ,fizetésből élés.Nem a pontos összeg a lényeg.
Sylvikénknek nincs ilyen gondja....

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.25. 20:28:03

most van ez a budos ribanc bodi a tvben, es buszkelkedik a cuccaival. (Foskusz, rtl)

Kedvenc koves cipoje: 300.000 ft, het evvel ezelott annyiba kerult.

JO dragan szopik a kurvaja.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.06.25. 20:39:57

Dinin kollega, csak Fókusszal kínzod magad ??? :-)

Nézd inkább a Német-Török meccset :-)

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.25. 20:51:14

bakker, elfelejtettem. :)
asszony nezte, en csak itt ulok a gep elott. :)

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.06.25. 22:08:01

Jaj, még a végén sajnálni fogom :D
Ezt a vizsgálódást nem ártana a parlamenti képviselők körében is végezni.

Ja, támogatom az ötletet, írjatok celeblistát :D

mutáns csiga 2008.06.25. 22:24:24

Az előbbieken kívűl viszont akkor röhögnék egy jót
ha kiderülne, hogy a Bodi Sylvi egy kétszemélyes
kft-ben van bejelentve minimálbéren mint takarítónő, egyetemben barátnéjaival Hargitai Beával
és Sári Évivel.Muhaha!

ex-Zep 2008.06.25. 23:29:13

börtönbe a ribanccal!!!!!!!!!!!!

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.06.26. 13:01:56

Dr Szoszi

Nem tudom, miert kellett ennyire magadra venni az egesz postot, mert nem rolad szol. Ennek ellenere elvitted jol a temat es meg ki is akadtal? Megerte? Fraszt. A masik felet ugysem tudod meggyozni az igazadrol, ird le egyszer oszt ha hulye, akkor nem erti meg. :)

csárli hárper 2008.06.26. 13:18:23

azé szar lehet neki:reggel felkel a Sanyától kapott lakásban,öltözködik"ezt a rucit Lujótól kaptam,hú de megkúrt,a cipőt a Sanyától,ő puhapöcsvolt de azé néha megdöngetett,ezé a táskájé Dubajban szopiztam egy kicsikét,ez a karkötő két anál volt a Fecónál,a nyakláncot meg már nem is tudom melyik pasi verte a nyakamra"hát nem könnyű az élet.......

krtek 2008.06.26. 13:36:16

Félretéve a tepsicsöcsű médiakurvát, nekem a kedvencem, mikor az aktuális "pénzügyminiszter"-nek csúfolt csúcsgengszer dobálódzik a számokkal. Saját vállakozásai és élettapasztalata alapján, simán tudja milyen arányú adócsalás folyik nálunk. Milyen szinten csapja be mindenki magát, és a költségvetést, mennyire feketék bizonyos szakmák, mégis kiáll a pulpitusra és beleokádja a frankót a bambapofájú firkászok pofácskájába.

Ehhez képest ez a kis ribanc kismici...

DrSzöszi 2008.06.26. 14:05:48

Dinin,

nem vettem magamra, bevallom, grafomán vagyok és volt egy üres, kurvameleg, csak szobában kibírható délutánom. :)
Egyebekben igazad van.

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.06.26. 15:15:04

baromi sok jó hozzászólást olvastam. valóban, úgy érzem én is, hogy ha mindenki rendesen adózna, akkor még többet lopnának. a megoldás? mercis koma jól mondta: felhúzni lámpavasra az összeset.
amúgy nem feltétlen 22-es csapdája az adócsökkentés. legalábbis szerintem. ha így marad, akkor hamarosan forradalom lesz. mi lenne, ha azt mondanánk, hogy jól van, eddig lehetett bohóckodni, de holnaptól mindenki új lappal indul, és mindenki szépen rendesen befizeti a mittudomén 20%-ot a jövedelme után (csak mondtam egy számot). kevesebb lenne lehet a bevétel, de idővel meglenne a gyümölcse. mert ha így marad, akkor az adókat tovább fogják emelni, mivel máshogy nem tud bevételt növelni, még többen fognak csalni->forradalom!
szerintem a lényeg, hogy valamerre induljunk el! ha nem jó, lehet másik irányba menni, de mozduljunk már ki ebből a szarból.
a celebek iránti rajongás, meg minden, ami körülötte van, hatalmas üzlet. tvinterjúban nyugodtan kijelenthetik, hogy kóláznak, satöbbi. nem lehet 100%-os semmilyen szabályozás, mert nem vagyunk egyformák. ő jól néz ki, megteheti, hogy eltartják. persze nem csak a celebek csinálják ezt...szerintem ez is csak egy jó reklám neki. nem hinném, hogy az apeh nem veszi észre, ők is néznek tv-t, meg olvasnak újságot, ott is emberek dolgoznak. ki van ez találva...bár ez a celeb szó nem túl szerencsés..Madonna! Ő celeb, de ezek csak mázlista kurvák, akik jókor jó helyen voltak

2008.06.26. 16:05:54

Halvanyan off leszek. De ramehetne az APEH az osszes Otthon magazin, SzepLak, SzepHazak magazinokban bemutatott lakas es haz tulajokra. Nem az irigyseg hajt: ha megdogoztak erte es adozott jovedelembol hoztak ossze akkor thank you for your coorporation. A legjobban az zavar, hogy meg reklamozzak is...

KEhelyKE · http://kehelyke.blog.hu 2008.06.26. 16:51:01

Cliff: pont az lenne a lényeg, hogy mindenkit egyformán ellenőrizzenek...mindenki tudja, hogy becsületes úton nem lehet meggazdagodni, de ha már megcsinálta, nem kell mindenét elvenni(volt már ilyen ugye nem is olyan régen), csak próbáljuk meg úgy fizetni az adót, és egyebeket, hogy az ne generáljon feszültséget.
ha az embereknek nem lenne meg a lehetősége, hogy meggazdagodjon, akkor mi mozgatná a dolgokat? hozzátartozik az élethez, hogy van, aki gazdag, van , aki nem, hiszen nem vagyunk egyformák...én a jusson is maradjon is elvét vallom, nekem nem kellenek milliók, csak normális eletet akarok, ahol tudom, hogy ha veszek egy pár cipőt, attól még lesz mit ennem hó végén is...

2008.06.26. 18:35:00

Kehely, nem igaza ertelek. Most akkor hulyeseget irtam szerinted?
Arra celoztam csak, hogy tul sok tul draga hazat-lakast latok, ahol egy felmillios asztal vagy egy masfelmillas kanape mindossze a kompozicio 120adrangu resze. Nem sajnalom toluk, de sokan, mint a Szilvai draga is, nem elegszik meg a gazdagsaggal meg az eletszinvonalaval, de unos-untalan meg nyilvanosan mutogatnia is kell magat a vagyonaval.
Es azt amennyit latok ilyenkor erzesem szerint nem lehet becsuletesen osszehozni. Ennyit. Tudom pszichologia is ki mire hajlando kolteni, de ilyen aprosagokra ilyen konnyeden ilyen sokat... Szerintem csak, ha konnyen is jott. Ha meg van par akkora arrogans barom, hogy csalas/lopas utan
meg ki is all kerkedni, akkor azt mar nem csak igazsagerzetbol, de elvezettel is buntetnem.
Es igen azokat buntetnem, nem pedig a csalas/lopast ajanlom masoknak, mint tettek elottem. En akkor sem tudtam, amikor volt ra lehetosegem, alkalmazottkent pedig vagy hetven helytol gondoskodnak rola, hogy meg csak veletlenul se...

Ja, es Thank You For Your Co-operation akart lenni, mielott kapnek hideget-meleget...

Cirike 2008.06.26. 22:05:29

Ezt minden "sztárral" megcsinálhatnák.Remélem,hogy nem állnak le!Hajrá APEH!!!!!!!

hugi00 2008.06.28. 23:15:39

Erdemes volt vegigolvasni.

hugi00 2008.06.28. 23:15:40

Erdemes volt vegigolvasni.

meivllaa 2008.07.08. 09:20:34

Hargitai Beára még nem küldte rá senki az APEH-ot? Zimány Lindára esetleg? Bár őt az anyja nyomja ezerrel, meg mindent szépségversenyek révén kap ajándékba. :) Dukai Regina? Elég luxuslakásban lakik ő is, de ott lehet a pénzes apuka honorálja...

meivllaa 2008.07.08. 09:23:35

akik nagyonfikáznak meg értetlenkednek azok vlaszeg Bódi kisasszony (30 évesen ?:D vagy annyinak kinéző) hozzátartozói Dr Szöszi = Zimány Linda ? :D

2008.07.08. 18:08:54

meivllaa!

Alapjaban egyetertek veled, csak kis tevedest javitanek: ha tudod honnan jon a le, akkor csak tovabb kell menni azon a szalon! Szoval apehot a zimany mamara meg a dukai apukara. Ha el tudnak szamolni, akkor gratulalunk, ha adot elmulasztottak fizetni es azert van mit a gyerekre szorni, akkor lehet oket sarokba allitani!

Tomzone 2008.07.11. 10:20:37

A cikkiro egy tipikus magyar bunko, sajnos az dogoljon meg a szomszed tehene is jelenseg nem csak vicc szintjen jellemzo idehaza.

Szerintem teljesen normalis, hogy ha valaki megteheti, utazzon a vilagban. Fikazni meg itt az fikazzon, aki egy bali utazas utan, amire mondjuk a nagybatja, baratja stb. hivta meg, jelentkezik az apehnal az illetekek miatt.

Az az elszomorito, hogy a politika es burokracia minden szintjen (metroberuhazastol a strandi langossuto engelyezeseig) folyamatosan oriasi kenopenzek mennek adozatlanul! szembekopve a tisztessegesen probalkozo vallalkozokat. Ehhez kepest a jomodu baratok celebekre koltott barati meghivasai es ajandekai kb. 0,001%ot tehetnek ki. De legalabb van mirol csamcsogni, lehet elemezni, irigykedni, felhaborodni...

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.07.11. 10:40:49

Attól mert valaki fényűzően él, még lehet, hogy rendesen fizet adót. (persze kicsi a valószínűsége)

Najó, rájöttem. Ez a blog is a provokációra épít, és ugyanúgy adja, játssza a hülyét, mint akiket szid. Jól elleste és alkalmazza a titkukat.

Már csak én vagyok hülyébb, hogy ezen izgatom magam.

System failure. :) 2008.12.28. 10:50:23

"Nem azon kéne törni magunkat, hogy másnak is roszz legyen, hanem hogy nekünk legyen jó."
Előbb másnak igenis legyen szar, nekünk csak azután lesz a jó. Amíg a a fizum 1/2 adó, addig igenis fel kell jelenteni azt aki csalja. Ha az is, mindenki befizeti
kevesebbet húznak le. Amit nem tudnak az adócsalókon megfogni, azt rajtunk hozzák be.

www.miertcion.blogspot.com 2008.12.30. 21:56:39

"5 perc alatt összedobunk egy top100-as celeblistát, ahol még lehetne vizsgálódni."

Én ezt valahogy nem tartom viccesnek. Szerintem a mamájukat vizsgálják a boncasztalon.

süti beállítások módosítása