Skip to content


       Szűrés lista

Szenzációs "nemzeti radikális" öngól a pipába

A szombati eseményekben a radikális-hatvannégyvármegyés-jobbikos-magyargárdás-csikósnindzsás teljesítményt csak Tokody legendás öngóljához tudom hasonlítani.

Vagyis elkúrták, de rendesen.

Nézzük, hogy miért gondolom ezt:
Gyurcsány az eredetileg szeptember 6-ra meghirdetett Charta felvonulást átette szeptember 20-ra, az öszödi beszéd évfordulóját követő napokra. Vajon miért? Hogy mindenképpen legyen balhé? Az öszödi beszéd évfordulója le is ment meglepően simán, pár százan átsétáltak a Corvin-közből a Kossuth-térre, majd hazamentek.
Gyurcsány a Charta alapító ülésén a Művészetek Palotájában nem szólalt fel, csak megjelent. Most bejelentették, hogy előbb sétálni, majd beszélni fog. Márpedig tudjuk, van egy bizonyos réteg, akiknek ez a szemében a vörös posztó. Hogy tutira menjenek, szónoknak meghívták azt Demszkyt is, akit hasonlóan utálnak.  Azt a Demszkyt, aki bár megígérte, gyáván nem vett részt a melegfelvonuláson. Vajon akkor milyen aprópóból hívták meg? Csak nem provokációs célból?
A roma tüntetést az Olimpiai Parkba szervezték. Nem is emlékszem, hogy valaha is lett volna ott már bármilyen tüntetés, úgy kellett megnézni a térképen, hogy merre van. Miért pont oda? Rengeteg helyszín és időpont van Budapesten, miért pont oda és miért pont akkor? Hogy mindenképpen összeolvadjon a két tömeg?
Az Charta-műsor 1 óra hosszúságúra volt meghirdetve, de elhúzódott és 17:44-kor ért véget, pont amikor a szélsőjobbosok már a Nagymező utcanál jártak...

Na, akkor a szélsőjobb:
A Bombagyáron Blogin még szeptember 8-án írt egy nyílt, megvitatásra szánt levelet. A srác szerintem a jövőt látta előre, ha jól sejtem, akkor ő vitte el a 3 milliárdot a 6-os lottón:

"Világosan látszik, hogy a válságban lévő kormányzás ismét a fasisztakártya hamis kijátszására készül. (...)  A huszadikai cigánygyűlés célja a provokáció: azt várják, amit Gyurcsány a hatodikára bejelentett, majd lemondott tüntetése kapcsán is célba vettek, hogy a radikálisok akár a legkisebb erőszakos cselekedetre ragadtassák magukat a provokáció vagy provokátorok hatására, így a média által a közvélemény szemében az egyre vonzóbb mozgalmunkon és eszmerendszerünkön komoly csorbát üthessenek. (...) Ne üljünk föl a provokációnak, amely csak az ő érdekeiket szolgálják! Nem kell mindig az utcára vonulnunk, ha ők azt akarják! Nem szabad az ő terveiknek megfelelően, az ő akaratukból cselekednünk! (...) Az általam javasolt terv a következő: jelezzük, hogy tudunk az akcióról, de irányítsuk a figyelmet a valódi problémákra a koholt náciveszély helyett. Ezen a napon, a cigányok felvonulásával azonos időben menjen táborunk egy templomba, és egy ökumenikus gyászmise keretében emlékezzünk meg a cigányterror áldozatairól. Az ő gyülekezési helyükön papírból kivágott figurák árpádsávos zászlók mellett „Gyászmisére mentünk az áldozataitokért” feliratú táblákat tarthatnának. A média számára nincsen mód elferdített, hamis képet mutatni, ha semmiféle egyéb akcióra nem készülünk, és ezt előre leszögezzük. Aki esetlegesen rendbontást követ el, biztosan provokátor lenne. (...) Nem utolsó szempont, hogy egy ilyen meghitt esemény bennünket is jobban összekovácsolhatna, illetve a külső szemlélők számára is vonzóbb lehet, mint eltorzult arcú kopaszok üvöltése és tojászápora a cigányok felé."

Nos, jól megvitatták, majd jól el is vetették. Ebből lett a Hősök terén a tüntetés,
amely után felteszem a kérdést: Mit keresett egy színpadon dr. Morvai Krisztina jogászprofesszor és Vona Gábor történelemdiplomás Jobbik és Gárda elnök Budaházy György okleves csikós gépészmérnökkel és Toroczkay Lászlóval?

Azzal a Budaházyval és Toroczkayval, akiknek a stratégiai, szellemi és politikusi képességeik nem igazán a svájci nagy hadronütköztető bonyolultságúak. Sőt ...
A Jobbik be szeretne jutni a parlamentbe és szeretne képviselőt küldeni az EU parlamentbe. Budaházy-Toroczkay pedig forradalmat szeretnének, és megdönteni a Gyurcsány kormányt. Hol van itt a közős cél és a közös metszet?

A kisebbik hiba, hogy a Budaházy-Toroczkay páros ezt komolyan gondolja. Hát ennyire nem ismerik a népüket? Amikor a magyarok 1989-ben sem mertek forradalmat csinálni egy szocialista diktatúra, kivégzések, eladósodás után, inkább választották a kényelmesebb, de kompromisszumokkal megkötött "rendszerváltást", akkor majd most, 2008-ban a "nép" majd megindul és elfoglalja a Parlamentet és forradalmat csinál? Nem vették még észre, hogy a "nép" beleszarik nagy ívban a politika ventillátorába, és csak túl szeretné élni ezt a hónapot a következő fizetésig? Viszont amit nagyon szeret, hogy ezt a birka üzemmódot ne nagyon zavarják meg, mert akkor elkezd félni. Komolyan azt hitték, hogy a maszkos csikós-nindzsák, mint valami romantikus betyáros Rózsa Mihály/Robin Hood szinonímaként csapódnak le az emberekben? Arra nem gondoltak, hogy tényleg ijesztő látvány? 

A másik, a nagyobb hiba, amit Jobbik elkövetett.
Eddig megpróbáltak olyan képet suggalni magukról, hogy ők lehetnek az a friss, korrupciótól mentes fiatal erő, mely mer legalább beszélni egyes, az embereket foglalkoztató problémákról. Ha a Jobbik parlamenti választás útján kíván bekerülni az országgyűlésbe, akkor miért állt a forradalmi hevületben szédelgő idióták mellé? Miért hagyták, hogy most - teljes joggal - el lehessen mondani: "összenőtt, ami összetartozik". A Morvai-Vona-Budaházy-Toroczkay-csikósok-futballhuligánok-Tomcat-operettnyilasok egy nagy kavargó katyvasz lett! Gratulálok, pár év munkája ugrott szombaton, meg sok-sok szavazat. Friss idiótákra azért nem nagyon szavaz az ember, akkor már inkább a régi jól bevált idióták...

És még akkor a végén kanyarodjunk vissza a tüntetéshez: Vajon kinek az ötlete volt, hogy PONT a Szabadság-térre vonuljanak? Miért PONT a Szabadság-téri szovjet emlékműhöz kellett dobálniuk a cipőket? Nem volt elég hely ennek a Hősök terén? Minden idióta tudja, hogy a szovjet emlékmű egy szent bálvány a kormánynak, szerintem a madárszart is naponta takarítják róla. Pontosan lehetett tudni, hogy mi lesz a reakció, ha oda mindenféle tárgyakat dobálnak be.... És be is következett, ahogy Blogin a Bombagyáron megjósolta.
Többsíkú, emlékezetes elkúrás ez a javából ...

Lehet velem egyet nem érteni, leszarom, ez az én véleményem szombatról. Gyurcsány bekötött szemmel, félkézzel, 2 üveg whisky után tönkreverte sakkban az egész szélsőjobbot. És ha ilyen balfaszok, akkor meg is érdemelték ... 

Címkék: politika gyurcsány jobbik charta

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr59676752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geza 2008.09.23. 12:09:05

Kristl 2008.09.23. 11:59:56:
"mennyire újraírható a történelem. Még a közelmúlt is."
Visszamenőleges helyesbítés a'la 1984 :) ? Már itt tartunk? Végülis, a newspeak már alakul...

"Aki szerint meg a demokratikus "töketlen" annak baj van a szemléletével. :)"
Hmm, a seregek demokratikus módon való szervezésének a legutolsó próbája a spanyol polgárháborúban a nemzetközi brigádoknál volt, ahol is a parancsnak lehetett kérni az ideológiai indoklását a végrehajtása előtt. Mit mondjak, nem bizonyult túl hatékonynak.

Geza 2008.09.23. 12:10:47

2008.09.23. 12:00:51:
helyesb.: "És hogy mindkét oldalnak az lenne?"

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 12:15:13

"Ha három oldalról a droidok vesznek körül és nem látsz attól a rohadt gáztól, akkor mit csinálsz?"

Mi volt előbb, füst vagy rendőrdobálás?

"légkalapácsnál kisebbel múló viszketésnél többet nehéz okozni neki. "

Mondjuk egy vadászcsúzlival kilőtt csapágygolyóval lehet okozni meglepetéseket, a molotovkoktélokról nem is beszélve. Ezek lassan már rendszeresítve vannak a tüntetőknél, és az külön összeesküvés-elméletre ad okot, hogy ezek használatát valahogy mindig megörökíti valamelyik híradó, de amúgy biztos csak az a 10-15 provokátor vitt magával ilyen cuccokat.

Úgy gondolom, hogy ha egy tömegből elkezdenek rendőröket dobálni, akkor vagy otthagyom rögtön a tömörülést, jelezve a tiltakozásomat, vagy maradok és elkezdek drukkolni, de akkor előtte felveszem a gázmaszkomat :o)

"Ha pedig úgy érzed, hogy a megkülönböztethetetlenség miatt a normális tiltakozó is egy kalap alá veendő (az akár provokátor, akár nem) vandállal"

Nem érzem úgy, hogy egy kalap alá vehető, kettőnk között ott van a nézeteltérés, hogy én nem tekintem normális tiltakozónak azt, aki rátámad a rendőrre azért, mert az szakszerűtlenül oszlatott.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.09.23. 12:19:08

1-2 futballhuligánt is meg lehetne kérdezni ugyan úgy, mint a Bruce Lee Kreolszékelyharcost , hogy miért van itt. Valami ilyesmi jönne ki belőle:
-Jó napot kívánok, ön miért vonult az utcára?
-ŐŐŐŐŐ (kis pöcsvakarás) BESZÓTÁ' ?
_Csak azt kérdeztem, miért van itt?
-Hát őőőőő mer' a köcsög GYÚCSÁNY

..és most is az efféle génsebészek csinálták a feszültséget.
A másik meg ez a két címeres barom, Budaházy György és Toroczkay László, akik úgy gondolják, meg fogják váltani a világot.
Nevetséges....

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 12:25:47

Főnök: "Úgy gondolom, hogy ha egy tömegből elkezdenek rendőröket dobálni, akkor vagy otthagyom rögtön a tömörülést, jelezve a tiltakozásomat, vagy maradok és elkezdek drukkolni, de akkor előtte felveszem a gázmaszkomat :o)"

Van egy harmadik verzió is: szólsz neki szépen, hogy "ezttánnemkéne", mert nem vet túl jó fényt a békés tüntetésre, ez esetben viszont borítékolom, hogy a tapasztalataidat nem fogod tudni ide beírni :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 12:30:17

Seduxen:
"az egyikőtök fejében sem fordult meg, hogy éppen az lenne a cél, hogy lehetőleg SENKI se menjen ki rázni a nyálát? Mindegy, hogy békésen, vagy randalírozva teszi ezt; az alap az, hogy "kuss van"."

Arra utalsz, hogy egy ámerikái fajta féldiktatórikus rendszerben éreznék otthon magukat a kedves politikusaink?
Sajna megvan a reális veszélye, a gyűlöletbeszéd tervezete óta én komolyan tartok ettől a lehetőségtől, viszont létezik az az ingerküszöb, amikor már én is kimegyek az utcára. :o)
(de szerintem a vasárnap nem emiatt alakult így)

Kristl 2008.09.23. 12:31:14

Geza 2008.09.23. 12:09:05

Nem sereget kellene szervezni talán, mert az háborút óhajt. Hanem tanulni a seregektől szervezés tekintetében.

Geza 2008.09.23. 12:34:09

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 12:15:13:

"Mi volt előbb, füst vagy rendőrdobálás?"
Jaj. Nézzük egy hasonlattal akkor. Ha egy boltos kisasszony előtt állsz, ő hátrafordul valamiért, én melletted elnyúlva jót csípek a tomporába (és már húzom is el a csíkot), ő erre visszaperdülve Neked akaszt le egy istenes nagy pofont, akkor mi volt előbb, a csípés vagy a pofon? Jogos volt-e a pofon a kisasszony részéről az ő szemszögéből nézve? Jogosan vagy-e felháborodva Te a kapott pofon miatt?
Akarjuk-e még ragozni?

"Mondjuk egy vadászcsúzlival kilőtt csapágygolyóval lehet okozni meglepetéseket, a molotovkoktélokról nem is beszélve"
Kösz a tippeket :), bár nem áll szándékomban felhasználni. Amúgy voltak ilyen sérülések ténylegesen? Megköszönnék pár linket, cikket, közleményt ilyen esetekről, mert bár elég ritkásan követem a police.hu-n a dolgokat, nem rémlik, hogy valaki rendőr megsérült volna ilyesmi miatt.

"én nem tekintem normális tiltakozónak azt, aki rátámad a rendőrre azért, mert az szakszerűtlenül
oszlatott"
Akkor megtaláltuk a szimmetrikus álláspontot, én meg ugyanis nem tartom normális rendőrnek azt, aki a rátámad a tiltakozókra azért, mert az szakszerűtlenül tiltakozott :).
Jó, ez csak vicc, de aki két év alatt nem tud megtanulni szakszerűen oszlatni, azt tényleg nem tartom normális rendőrnek. És most nem olyanról van ugye szó, hogy palóc kiejtéssel szólítja fel az oszlatandó tömeget meg nem köszön előtte "jó napot"-tal, hanem olyasmikről, amik a 'fel akarom oszlatni a tüntetést'-et elválasztja a 'balhézni akarok tökig kevlárban'-tól.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 12:34:12

Főnök: nem, nem, ebben egyetértünk. Ez a FÉLbites barmok (c.r. rolika) miatt alakult így...
A "gyűlöletbeszédes" megoldás csak mellékszál, illetve annyiban mégsem, hogy a szombati események ehhez is jó muníció. Mert azt ugye senki sem szavatolja, hogy hol is kezdődik a "gyűlöletbeszéd" hatálya.
Igen, kb az ámerikájji "demokrácia" modell jutott eszembe. Szép Új világ :)

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.09.23. 12:38:01

... és ha jön a választás, még több ilyen lesz ....

És akkor majd lehet választani: jöjjenek újra akik konszolidáltnak és megfontoltnak mutatkoznak, és akik eladnak, megvesznek kilóra mindenkit, aki marad annak pedig kiszívják a vérét, az utolsó cseppig....
vagy lehet majd szavazni azokra, akik teljesen amatőrnek látszanak (és azok is), viszont nem akarják, hogy mi/ők és a gyerekeink aljanépként rabszolgasorban álljunk tecsó sorokat és kuporgassuk a rezsire/kenyérre valót.

Minden csak a látszatról szól. Ne hagyja magát senki 25szörre újra megvezetni, mert akkor ő a legnagyobb amatőr. Ha valaki most átlát a szitán, miért ne látna akkor, amikor kell?
Mert egy szép színielőadásról kell majd véleményt mondani, amikor a valóságról kérdés?

Geza 2008.09.23. 12:39:29

Jancsibohóc 2008.09.23. 12:19:08
"1-2 futballhuligánt is meg lehetne kérdezni... Valami ilyesmi jönne ki belőle:..."
Vagy nem ilyesmi jönne ki belőle. Esetleg pl. az illető idézne Schillertől pár sort, vagy rövid esszében fejezné ki a meglátását a politikai helyzetről, vagy például elmagyarázná az eldobott testek pályáját befolyásoló erők természetét, ugyanis az utcán lévő emberek igen nagy hányada bőven műveltebb, mint az őket futballhuligánoknak beállító médiasegédmunkások.

Bezuhov. 2008.09.23. 12:41:26

"De igazad van, sokkal egyszerűbb úgy az élet, ha az embernek nincs egy darab önálló gondolata, és mindenre csak "béget"... "

..na ez komoly. Te és elvtársaid vakerálják feszt ezt a gyurcsányos konspirációs provokátoros dumát, szóról szóra ugyanazt... gondolom olvatad a kurucon, vagy a hörtévén hallottad.

Én csak azt véleményzem amit látok: nem 15-20 zsidózó, cigányozó, buzizó söprdekét, aljanépet... függetlenül attól, hogy éppen dobál-e vagy sem

Geza 2008.09.23. 12:47:27

Kristl 2008.09.23. 12:31:14
"Nem sereget kellene szervezni talán, mert az háborút óhajt. Hanem tanulni a seregektől szervezés tekintetében."
Egyészt ugye 'si vis pacem, para bellum', másrészt pedig ha valamit úgy szervezel, mint egy sereget, akkor az sereg lesz, hisz' pont ez adja a különbséget a sereg és a horda ill. a társadalmi rend és az anarchia között.
Ha egy gyár jól működik főmérnökökkel, műszakvezetőkkel, csoportvezetőkkel és munkásokkal, akkor az szükség esetén egy század századosokal, őrmesterekkel, szakaszvezetőkkel és honvédekkel - ezt elég jól megtanultuk a szocializmusban, nem :) ?
Ugyanez áll egy iskolára is, egy pártra is, egy alapítványra is - mindenre, ahol az embereknek jól definiált helyük van az egészen belül, jól szabott feladatkörök vannak, és az együttműködéshez szükséges információ áramlásának előre megadott útvonalai vannak.
Ez a fajta szervezettség ugyanis nem a 'sereg'-nek, hanem a 'csoport'-nak a lényegi tulajdonsága, amitől érdekes módon azok fáznak a leginkább, akik teljes gőzzel támogatják a szintén így felépülő nemzetközi cégeket.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 12:47:56

muhaha, a hónap vicce: Bezuhov és az Ő VÉLEMÉNYE :-))))

"nem 15-20 zsidózó, cigányozó, buzizó söprdekét, aljanépet... függetlenül attól, hogy éppen dobál-e vagy sem "

Nem, ebben igazad van, neked MINDENKI söpredék, aki azt meri mondani, hogy szarul működik az ország...

Igen, mert a hírtv az ám magától az ördögtől való, szemétnáci hírforrás is az, ahol feltesznek kellemetlen kérdéseket a kormányzat felé, de te taktikusan ettől megkíméled magad, igazad is van, ami problémáról nem beszélünk, az nincs is...

Éljen FERI a valaha volt legjobb kormányfője kis hazánknak! Gyerünk, mindenki utánam!

Ja, elvtársaid meg max neked vannak... A szemétnácik nem használják az ELVTÁRS kifejezést...

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 12:52:15

Geza: Nem tudok ilyen sérülésről, de videót tudok keresni, ahol ezzel támadják a rendőröket. Azt ugye belátod, hogy egy "jó" helyen leeső molotovkoktél ellen nem véd meg a kevlár?

Az a bajom, hogy én nem akarom védeni a rendőröket, de olyan szinten felmented a tüntetésen lévőket (jó-jó persze, 10-15 "provokátort" leszámítva), hogy belekényszerítesz ebbe a szerepbe.

mindjárt fel is adom :o)

Seduxen: Muníció azt mindig találnak, kérdés, hogy társadalmi támogattottság lesz -e hozzá. Amíg nem kezdenek el ténylegesen robbantgatni a "szlovák" terroristák, addig nem félek annyira.

(Geza: kórházba kell rohannom, de egyszer majd válaszolok ígérem)

DuDe 2008.09.23. 12:55:55

zero: a cikket most azért nem kommentálom, mert egyre kevésbé érdekel, milyen focizás folyik a két oldal között. Az öngól-dologgal egyébként egyetértek, hogy ki milyen hangulatba kerül tőle, az más kérdés.

Mindenesetre a helyesírásod továbbra is csapnivaló, és ezt nem sértésnek veszem, csak (ismét) szeretném jelezni, hogy ez így nektek is öngól...

Bezuhov. 2008.09.23. 12:56:45

Mi van Sedux a jobbervéredtől már nem tudsz olvasni???? vagy csak direkte ferdíted a mondottaim:

"zsidózó, cigányozó, buzizó =söprdék"

Meg ha már Hírtv
A mi nap láttam hogy valamelyik hülye picsa megkérdé a rendőrkapitányt, hogy mér bántották a nácitemplomba imádkozni igyekvő embereket a a csúny ávósok....erre varj gombot komám :D

Geza 2008.09.23. 13:06:02

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 12:52:15:
Molotov ellen tényleg nem véd a droidpáncél, legalábbis a mi droidjainké nem. (A németeké állítólag igen.)

"Az a bajom, hogy én nem akarom védeni a rendőröket, de olyan szinten felmented a tüntetésen lévőket (jó-jó persze, 10-15 "provokátort" leszámítva), hogy belekényszerítesz ebbe a szerepbe."
Már megint a szimmetria, ugyanis én meg a kordon túloldalát nézem hasonlóan :).

"kórházba kell rohannom"
Először is jobbulást, másodszor is, aztán ha ez is maradéktalanul megvan, akkor majd ráérünk tovább rágni a gumicsontokat :) !

Geza 2008.09.23. 13:15:44

Bezuhov · 2008.09.23. 12:56:45:
(Zero: tudom, modera lesz :)...)
"...nácitemplom..."

Nácitemplom kérlek szépen az édesanyád rossz emlékű szülőszobája, ahol téged a világra hozott, mindenki legnagyobb bánatára!
Ha nem tűnt volna fel... De a fészkes fenének magyaráznám, ha érted te, csak jobban szeretsz bakancsban ugrálni a mások által tisztelt dolgokon.
Tudod mit bezu, nyeld le a nyelved, vidd át az emésztőrendszereden és utána kapd be megint!

A büdös suttyóság minősített esetének tartom távolról mocskolódni, pusztán csak azért, mert a te életedben semmi olyasmi nincs, amit tisztelnél, mert egy üres értékrendű, semmirekellő, sehová se kellő alak vagy, és képtelen vagy felfogni egyrészt a tisztesség szabta határt, másrészt azt, hogy másnak lehetnek ilyen dolgai.

Ritka nagy surmó vagy, az emberré válás esélye nélkül.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.23. 13:19:41

Ja, azért a Hazatérés templomát, ami egy vallás temploma, ne "nácitemplom"-ozzuk már le ...

ez túlment a határon!

Bezuhov. 2008.09.23. 13:22:08

"az emberré válás esélye nélkül. "

mondja ezt egy magadfajta, aki ifj. Hegedűs tanaira izgul :-)

Bezuhov. 2008.09.23. 13:25:03

mi van zero?
nem szabad az igazságot kimondani?

jah értem

Johnny336 2008.09.23. 13:29:35

Nekem a legnagyobb bajom az, hogy 2 év múlva választások, és szeretnék élni a jogommal, de nem fogok tudni, mert nem lesz értelmes alternatíva...

Nem tudom, szavaznék-e a jobbikra. Jelen állás szerint ők azok, akik még nem voltak a törvényhozásban, és még nem loptak el EU-s támogatást, se nem ültették a saját pajtásaikat az állami cégek vezető pozícióiba (BKV, MÁV, ELMŰ...). Tehát ez máris figyelemreméltó.

Azonban nem tudnak olyan politikai stratégiát felmutatni, ami hosszú távon jó lenne. Hagyják, hogy pár ezer barom kimenjen hepajkodni a rendőrökkel?

Azért voltak olyan kevesen most kint, mert tényleg csak a balhésok mentek ki, a jó érzésű emberek, akik békésen tüntetni akartak (demkoratikus jogaikat kihasználva nyomást gyakorolni a kormányra), nem mozdultak ki otthonról, mert ők nem akartak ilyen bunyóba keveredni.

Ha tényleg kussban sétált volna a Jobbikos tömeg, ahogy azt a cigányok tették, akkor nem tudott volna az index, mti, tv2, rtl olyan híreket leadni, hogy "ismét szétverték a belvárost a szélsőjobboldali csoportok".
Ők adják meg a lehetőséget, hogy lefasisztázzák, nácizzák őket. Egy békés megmozdulás, amin részt vesz 10.000 ember, sokkal értékesebb lett volna.

Egyébként nem tudom mennyire tájékozódtok a kuruczról (gondolom vagytok itt páran náczirasszistafasiszták, akik ezt a radikális oldalt olvassátok... :D), de már ott is jelennek meg a hírek, hogy a széljobbon, jobbikon, gárdán belül is iszonyatosan megy a széthúzás, ügynöközés, besúgózás, provokátorozás...

Idáig az ügynöközést csak a baloldaliak kapták meg (meg Pokorni apja, illetve Csurka). Ők erre válaszoltak a nácizással.
Viszont az ellenség fegyverével csinálják ki saját magukat, és bomlasztják fel a "mozgalmukat"?! Nevetséges.

Geza 2008.09.23. 13:30:09

Bezuhov · 2008.09.23. 13:22:08
"aki ifj. Hegedűs tanaira izgul"

Nem értesz semmit, ez a baj a hozzád hasonlókkal.
ifj. Hegedűs lelkész, ha úgy tetszik, 'pap', és mint ilyennek, nincsenek tanai. A 'tanok', amiket hirdet, a hitét osztók szerint Istenéi.

Ha olyan vallást keresel, ahol az igehirdetőnek saját 'tanai' vannak, akkor ajánlom figyelmedbe egyrészt a júdaizmust (a Talmud mint a régi rabbik szövegértelmezései, 'tanai'), másrészt a buddhizmus némely ágát, és persze végső soron az ateizmust, ahol is hittétel ugye, hogy emberfeletti eredetű 'tan' nincsen, és így minden egyénnek saját 'tana' kell hogy legyen.

De te még utána se olvasol, na ezért nincs esélyed.

rolika 2008.09.23. 13:32:33

ez a személyeskedő vita nem igazán illik erre a blogra...

egyébként én is járok (református) templomba, és a mi tiszteletesünk is eléggé khm jobboldali. a nyanyák forgatják is a szemeiket rendesen (meg fasisztázzák a viktort :)

elég széles körű olvasmányaimból azt szűrtem le, hogy a papok, főleg a reformátusok, mindig is nemzeti érzelműek voltak. a reformáció hozta el a nemzeti nyelvű bibliákat is, ha valaki nem tudná. szóval ezen a részén nem csodálkozom semennyit

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 13:36:07

Geza_a_naiv: Te még ezen felidegesíted magad? Én csak jót röhögök... Befagy a seggünk az irodában (igen kedves Zuschlag úr, MI fázunk), de a blog "lelkiismeretén" jókat röhögök. De ha Te felidegesíted magad ezen, nosza... De ne hagyd abba, ha nem válaszolsz neki, nem tud nácizni...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 13:38:25

rolika: "mindig is nemzeti érzelműek voltak"
nevezd nevén a gyereket: náci/fasiszta. tudod ezek már szinonímák:)

rolika 2008.09.23. 13:46:17

sedux, mi itt röhögünk rajta, de van akinek ez a mantra, holott még a fasizmus meg nácizmus sem szinonímák, nemhogy a nacionalizmus. csak olyan könnyű azt "hinni", hogy a náci a nacionalista rövidítése...

DuDe 2008.09.23. 13:47:59

"Nem tudom, szavaznék-e a jobbikra. Jelen állás szerint ők azok, akik még nem voltak a törvényhozásban, és még nem loptak el EU-s támogatást, se nem ültették a saját pajtásaikat az állami cégek vezető pozícióiba (BKV, MÁV, ELMŰ...). Tehát ez máris figyelemreméltó."

Nem akarok károgni, de van egy olyan sejtésem, hogy a kommented eleje magyarázza a végét, hogy ti. azért nem loptak, ültették be a pajtásaikat, mert nem volt meg a lehetőségük... Lehet, hogy én vagyok pesszimista a politikusokat (és mindenkit, aki oda kívánkozik) illetően, de egyik sem jobb a másiknál. Illetve helyesbítek: eddig mindegyikről ugyanúgy kiderült, hogy a saját segge mindenki másénál előrébb való...

Geza 2008.09.23. 13:48:59

Seduxen · 2008.09.23. 13:36:07:
Értem én, persze a dolgok menetét nézve igazad van, csak ez kicsit olyan, hogy ne húzzuk fel magunkat azon, hogy valaki az ablakunk alá szarik. Persze az idegesség önmagában nem segít, de szerintem ha hagyjuk, akkor meg csak gyakoribb lesz az egész.
És hát én valahogy sehol se találok röhögni valót rajta.

Az ideális az lenne, ha a böngészőben személyes használatra ki tudnék blokkolni jól meghatározható részeket az oldalból :). Végülis, már úgyis érdekelt a bugróka bővíthetősége...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 13:50:02

rolika: miért NEM AZ? :-)))
Figyelj, én már rég leszoktam arról, hogy bárkinek is megpróbáljam elmagyarázni, mindenki azt hisz, amit akar. Van akinek a borsónyi agyáig már nem jutnak el információk, ezért nem tud gondolkodni, kényelmesebb elhinni, amit a "varázslók" mondanak neki...

Combi a ballibes Ferkófan 2008.09.23. 13:50:31

Hmm jó kis vita megy itt :)
Nincs kedvem most bekapcsolódni, ma jött ki a Hősök 3. évad és hát bevallom férfiasan, hogy azt nézem meló közben :D

Johnny336 2008.09.23. 13:51:14

DuDe · dude.blogol.hu 2008.09.23. 13:47:59

Ezt nem akartam már leírni, de természetesen eszembe jutott. Csak tudod az ártatlanság vélelme... :D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 13:53:08

Geza: de vannak a világban olyan emberek, akiknek a meggyőzésére (sőt, ez nem is meggyőzés, hanem inkább valaminek az elmagyarázása) kár időt, és energiát fektetni.
Főleg a "magadfajta" náciknak, mert Te "virtuális barátom" akármit is írsz, csak a "barna eső" folyik ki a szádon :)
Pedig ha valakik között, akkor közöttünk voltak véleménykülönbségek, de valahogy ez nem csapott át személyeskedésbe... Lehet, hogy ilyen, amikor a szélsőjobber, meg az ultraszélsőjobber (ez vagy TE) találkozik?? :-)))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 13:56:54

Basszameg... Ugyan "véresszájú" Fradi-drukker vagyok (Igen, az az, jól gondolod: NÁCI), de ez mellbevágott...

www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=200870

Újabb taggal bővült az égi csapat! Nyugodjon békében!

zero: bocs az off-ért, de ettől elkenődtem...

Hannibal22 2008.09.23. 14:00:57

Kedves emberek! Komolyan mondom ,ilyen már nem létezik:"Sajnos sokszor úgy érezzük, hogy az egyházban is hátrányos helyzetben vagyunk. Pedig hát gyakori, hogy a szegénység miatt nem mennek a cigány gyerekek a templomba, félve, hogy a ruházatuk miatt kinézik őket onnan."."A romák legszentebb feladatuknak tartják, hogy etessék a gyönyörű szép gyerekeiket. Sokszor ezért nincs idejük elmenni a templomba. De mindig a családot, a gyerekeket tartották a legfontosabbnak."

Calogero 2008.09.23. 14:01:39

Szép dolog azt fejtegetni,hogy "milyen szomorú,h már megint balhé volt,aztán majd lehet megint vonulgatni,hogy majd együtt kiállunk és jól megkérjük a radikálisokat,h légyszíves hagyjátok abba,mert ez nem szép dolog,meg egy kicsit,ha nincsenek dobási távolságon belül még jól oda is szólunk nekik,miközben ők már vonulnak és akkor újra jönnek a rendőrök és akkor megint lesz balhé,amiért majd újra szervezünk egy még tarkább Magyarországot,meg megkérjük a szlovákokat,h ők is vonuljanak velünk,mert ezek revíziót is akarnak,csak emelkedjen már a népszerűségünk 1%-kal,nem baj,ha közben szétbasszák a várost...." Szánalmas! Ha egy miniszterelnök és kormánypárt annyit tud tenni az általuk oly fenyegetőnek gondolt és szerintük emberek millióit fenyegető probléma ellen,h chartát szervez és ott integetve vonul,akkor mondjon le! Ha az Mszp azt akarná,h ne legyen több balhé az utcákon,azt kb 2 perc alatt elintézhetné,a megfelelő emberek börtönbe rakásával,akik ellen 27ezer bizonyítékuk lenne,ha akarnák... de szükségük van ezekre a balhékra (meg is tesznek mindent érte,h legyen),mert különben a 10%-uk sem lenne már rég meg. Eltelt minden gond nélkül az öszödi évforduló,mint ahogy a székház ostrom évforduló is,ergo semmi botrány nem lett volna,ha fletóéknak nem lett volna erre égető szüksége. Budaházyék meg vagy bábok,vagy irgalmatlan idióták,belesétáltak a csapdába,de ettől még az mszp SEMMIVEL NEM JOBB,mint a várost időnként (most már minden jog nélkül) szétcsesző idióták! Sőt az én szememben a direktség miatt még rosszabbak is

Geza 2008.09.23. 14:04:02

Seduxen · 2008.09.23. 13:53:08:
"Lehet, hogy ilyen, amikor a szélsőjobber, meg az ultraszélsőjobber találkozik"
:)
Oldalfüggetlen a dolog, mert érdekes módon amúgy a szó eredeti jelentésében szocialista emberrel is meg lehet értelmesen vitatni dolgokat, lehet azonos álláspontra jutni némely dolog megítélésében, illetve lehet különbözőre, a különbség okának az 'én így látom, te úgy'-szintig lemenő ismeretével.
A lényeg a vitas során való együttműködés igénye, azaz az, hogy a csónak csak akkor jut el egyáltalán valahová, ha az evezőket mindkét oldalon evezésre használják :).
Meglepő amúgy, hogy a 'nemzeti' és a 'szocialista' álláspont milyen közel esik egymáshoz ;)...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 14:04:25

Újabb nácit köszönthetünk Calogero személyében! Isten hozott a "klubban" :-))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 14:07:18

Geza iménti kijelentésétől szeretnék a leghatározotabban elhatárolódni, ez már minden határon túlmegy. Nemzeti is, meg szocialista is!
:-)))
Ez szép és jó lenne, de ez a képesség már rég kihalt kis hazánkban (vagy legalább is klinikai halál állapotában van), jól sikerült az "árokásás"...

rolika 2008.09.23. 14:09:06

hannibal, a cigánygyerekek nem azért nem mennek templomba, mert nincs "templombajáró" ruhájuk, hanem mert kezelhetetlenül rosszak.
még az iskolába se bírják járatni a purdékat, nemhogy templomba

Calogero 2008.09.23. 14:09:13

Á már Londonból is nácultam az utóbbi fél/egy évben,de azért köszönöm, rám ennyi ragadt a nagy művelt Nyugatból,láthatod a véleményem nem egy sikertörténet :-)

Hannibal22 2008.09.23. 14:15:10

De miért rosszak ,rolika? a hozzánk hasonló rasszista,náci,nyilas söpredék miatti önvédelem ez,ideje volna magunkba nézni:)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 14:20:38

Calogero: Te is fiam "Blutúsz" :)
more kollegína is Londonból nácul, ezek szerint Nektek sikerült az, ami az Abwehr-nek a II. Vh-ban nem, bevettétek Magatokat Londonba :-)))

Calogero 2008.09.23. 14:31:21

Én már itthon vagyok,de azért ezúton is gratulálnék minden magyar politikusnak (jobb és baloldalon egyaránt),h a volt gimis és fősulis osztály,csoporttársaim kb fele nincs már az országban.. na mindegy további jó radikálkodást a kedvenc blogunkon minden neorómainak :-)

Bezuhov. 2008.09.23. 14:51:23

Ez bájos:
index.hu/cikkepek/0809/belfold/0920tuntgalesz03//.gdata/gpb_HI__1168.jpg

A képen természetesen eg provokátor látható, és a háttérben lévő békés hazafiak - a hamis fasisztaveszély jegyében - éppen megpróbálnak tőle elhatároldni.

rolika 2008.09.23. 14:56:12

bezu, most hallgatok és bölcs maradok :)))

Bezuhov. 2008.09.23. 14:57:49

rögtön gondoltam :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:03:10

Ez bűncselekmény... Tudtommal tüntetésen nem takarhatja el senki az arcát maszkkal, úgyhogy hibáztak a rendőrök.
Vagy nem ez a baj?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:03:45

rolika: Magadra ismertél, mi? Te, teee.... szemétnáci :)

Kristl 2008.09.23. 15:07:15

Geza 2008.09.23. 12:47:27

Igen pont ezt hívom hibás szemléletnek. Egy demokráciában pedig nem épp járható út. Csak sokan ezt nem értik meg, oldalfüggetlenül.

Amúgy ha harc, ki ellen?

***
Bezuhov · 2008.09.23. 14:51:23

Amúgy igen, hátrébb is vannak, a tömeg és közte van kb 2 lépésnyi üres terület ha úgy tetszik "határ". Tehát valóban el vannak "határolódva".
Amit meg az ifjú tesz valahol tiltakozás a ferenci politika ellen. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:13:33

Kristl: de ez nem europeer megoldás, ellenben ha a maszk nemzetnyomorító viktort ábrázolná, aki a gyűlölt jobboldaliság szellemi vezére, akkor mindjárt helyénvaló lenne. Tudod ő az, aki az ország nyomorúságos sorsáért leginkább okolható. Persze "kollektív felelőssége" van a jobboldali érzelmű (=náci) honpolgároknak is. Ellenben a "baloldal" példás vezérét, és csapatát semmi felelősség sem terheli azért a gazdasági (és erkölcsi) rothadásért, ami ezt az országot 2002 óta jellemzi.
Röviden: www.orbanahibas.blog.hu (a fityesz értelmes blogjának analogiáját követve...)

Bezuhov. 2008.09.23. 15:18:10

Sedux

nem kell ripacskodni. ha vitéz, sohasem hazudó Viktorod lenne az álarcon (mint ahogy a véresszájú nyuggerek molotovkoktélos dobálózós jambuliján az oly sokszor látható, ugyebár) akkor is patkánynajk tartanám az illetőt. De hát neked, jobbernek úgy is hiába magyarázom én a mindenféle politikától mentes elveket. :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:22:43

Vedd már ki a seggedből a fejed, és keresd meg, hogy én mikor éltettem Viktort, te szellemileg visszamaradott!
"Mindenféle politikától mentes elvek..." na ez az a pont, amikor idekívánkozik: beszarás...
legalább a saját szádból ne csinálj segget Te szerencsétlen... Veled ellentétben én nem "egyik" vagy "másik" oldalt úgy ámblokk utálom, hanem azokat az embereket, akik ott politizálnak...
Már ha kilúgozott agyad képes még ezt felfogni...

Bezuhov. 2008.09.23. 15:26:49

"Vedd már ki a seggedből a fejed, és keresd meg, hogy én mikor éltettem Viktort, te szellemileg visszamaradott!"

OK. Rögtöniben, amint te megmutatod azt a kommentem, amiben én meg Fletót éltettem .

btw. meg hanyatlik az a szépen cicomázott stílusod! észrevetted? :))

Geza 2008.09.23. 15:28:46

Seduxen · 2008.09.23. 15:22:43:
Nyugi Sedux! Bár elég nagy sértés a 'viktorita', de ne vedd magadra :).
Bezunak igazából az bántja a csőrét, hogy a gúnárt valaki Nagy Feróhoz hasonlította, ui. a "nemzet csótányának" volt szokása koncerteken kötélből fonni a nyakkendőjét, és ő is pont ugyanezen csomót használta e célra :).

Bezuhov. 2008.09.23. 15:33:28

Oh, én tisztában vagyok, azzal, hogy Sedux nem egy olyan 1.0-ás fitymaszdroid. Csak hát ő kapta elő a "Bezu a Fletófan" kártyát, és hát trompfolni kellett valamivel...jobb éppen nem volt kéznél :]

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:37:29

Bezuhov: nem látod az összefüggést, ki írta bármikor (pontosabban én nem), hogy Te Fletót éltetnéd!? Nem igazán értem ezt a kétpolusú világnézeted, amiben "aki nincs velünk az ellenünk van"... Csak "viktoriánus" meg "fletoista" van? Elég szomorú ha így gondolod, ugyanis kommentjeid "mondanivalója" erre enged következtetni. Aki szidja a jelenlegi garniturát=viktorimádó. Bár valahol irigylésre méltó az egyszerűséged...
Geza: köszi az "aggódást", nem idegesítem én magam miatta, csak rühellem, ha kiforgatják a szavaimat, bár igazából ez sem különösebben érdekel.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:42:07

Idézetek következnek, az "érintettek" hozzájárulásával /legalább is az enyémmel:) /

Bezuhov • provokativ.blog.hu/ 2008.09.12. 11:02:14
Hogy mi a problémám a feszt gyűlölködő jobb oldallal?
Hát nem is tudom....

Seduxen • hungarisztan.blog.hu/ 2008.09.12. 11:06:39
"mi a problémám a feszt gyűlölködő jobb oldallal?"
Ezt kellene kifejtened. Mit értessz azalatt, hogy "feszt gyűlölködik"? Ki? Vagy KIK? A fityesz? Viki? Holdudvara? A Jobbik? A Kuruc? Vagy ki?
Definiáld már, hogy kikre gondolsz!

Bezuhov • provokativ.blog.hu/ 2008.09.12. 11:15:37
kifejtem: úgy ámblokk

de most húzok haza!
További magas színvonal vitát! :)

more 2008.09.23. 15:46:48

szevasztok!!! mirol maradtam le? ugy latom semmirol:)))

Bezuhov. 2008.09.23. 15:48:01

te is rühelled?

" ha a maszk nemzetnyomorító viktort ábrázolná, aki a gyűlölt jobboldaliság szellemi vezére, akkor mindjárt helyénvaló lenne."

"Aki szidja a jelenlegi garniturát=viktorimádó"

mert én is! de lényegtelen, mert itt a te véleményed a mértékadó. Én csak egy agymosott droid vagyok, aki nem ért semmit. (Valahogy így szól a jobberi abszolutizmus vagy mi!)

De még az a szerencse, hogy van néhány tsiztán látó ember az országban, és ők megmondják a frankót...Hallelujah!!!

Johnson Doe 2008.09.23. 15:48:46

Ami itt lement szombaton, az valóban a "sétáljunk már be a barlangba, hátha nem a medve bömböl ott" mintapéldája volt, megkapták az amúgy szégyenletesen kevesen megjelenő (az értelmi színvonalat Brúsz Lí prezentálta) csartáskodók, amiért rendezték az egész esti körsétát.
Sedux: Te is kezdesz kissé feszült lenni Bezu megszólalásain.:) Amúgy még mindig nem írt a blog lelkiismerete az olyan cikkekhez, mint a nem túl régi "tűzoltók meglopása". Ja... Miért is?
Mindegy, erre a témára is ennyit.:)

rolika 2008.09.23. 15:53:23

én nem vagyok gyűlölködő, csak k.rvára tele van a f.szom azzal, hogy mindegyik újságcímlap ennek a blognak a témája lehetne!!! és erről nem mi tehetünk, hanem az az 5x386 fő (bár többségük átfedésben van... ez is jellemző, a képviselőség egyeseknél nyugdíjig tart), akiknek mindegyiküknek nagyon jól állna a bezu által belinkelt nyakkendő!!!
(bocs a csúnya szavakért)

Bezuhov. 2008.09.23. 15:58:48

"Amúgy még mindig nem írt a blog lelkiismerete az olyan cikkekhez, mint a nem túl régi "tűzoltók meglopása". Ja... Miért is?"

hát csak azért mert nem szeretnék többet zavarni, miközben a cigányos témákra élveztek - de már mintha mondtam volna egyszer :))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 15:59:20

Bezuhov: ki mondott ilyet? én elmondom a véleményemet, "oszt jó napot"...
Azért elég kevés alkalommal fordult elő, hogy te "mértékadóan" szidtad volna a jelenlegi garnitúrát, de ha visszaolvasnád, rájönnél, hogy én ugyanúgy rühhelem a fityesz jelenlegi politikusainak nagy részét is. Nagy különbség, hogy jelenleg nem ők vannak kormányon, ergo, mindig mindent rajtuk számonkérni, legalább is vicces. De ugye, mint tudjuk démonizálunk, ezt NyakóPista is megmondta.
De csak neked leírom újra: a fidesz politikáját is rühellem, a megosztást is, úgy mindenestől.
De azt áruld már el nekem, hogy teszem azt egy állami beruházás kapcsán tudomásunkra jutó "huncutság" aprópóján kit kellene mást szidni, mint azt, aki ott van?

Johnson Doe 2008.09.23. 16:00:00

Bezu: nem csak azért, mert egyszerűbb a magas labdát lecsapni, mint a megmagyarázhatatlanra megpróbálni magyarázatot adni, vagy esetleg beismerni, hogy ennek a sok nácifasisztoid-disznónak talán még igaza is van? :)

more 2008.09.23. 16:01:42

most kik utottek kit? futbalhulioganok a kukakat? a bekes romakrol semmit nem hallottam, oket nem bantottak ezek a szemetek? gondolom, ok nem bantottak senkit, nem loptak semmit....ugye?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 16:02:16

more: kiskezicsókolom a Hölgynek! Milyen volt a messzi északon? :-)))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 16:02:25

Mondtam én,hogy More keddre ígérte magát, bibibiii :o)

Geza: Azt hiszem ennél jobban már nem fognak közeledni az álláspontok.
(Nekem kutya bajom, látogatni voltam.)

Johnson Doe 2008.09.23. 16:04:48

more 2008.09.23. 16:01:42
Sajnos a kukák szívtak megint, ami elég rosszul jött ki. De az mosolyognivaló, hogy a "romaság legnagyobb demonstrációján" kevesebben voltak, mint egy átlagos, általában rendőrségi beavatkozással végződő lagzin/bálon stb. :)

Horizont 2008.09.23. 16:05:15

Véresen belekomolyodtatok!Virtuális bunyó?
Végig olvastam mindent.
Zeronak teljesen igazat adok.
Sok mindent nem értek.
Ha tudták hogy provokáció, senki nem volt aki felvilágosítsa őket, hogy ez a csapda az amibe semmiképpen ne sétáljanak bele?Ezt Vonáékra értem.
A csürhe nem is támadott csak a provokátorok? Ez komoly? Felfogadnak embereket? Ki és kiket? Forradalmat szeretnének sokan? Milyet, kivel és hogyan?
És hogy ezeket az utcai harcokat az MSZP provokálja mert ez nekik jó? Nehéz elhinnem .
A végeredmény az nagyon jó nekik ez viszont biztos.
Innen vidékről átlagemberként akinek valamilyen szinten még tetszett is a Jobbik mostmár azt gondolom, jaj inkább ne!
És sokan gondolják így szombat óta!

more 2008.09.23. 16:07:15

hat szerbusztok dragaim!! hianyzott meg egy habzo szaj?:))) volt tortenes a 7vegen boven, latom, mindenki egyben van? jah, highlanden voltam, franko volt...most meg erem magam utol a meloban, ughy inkabb nem olvasom vegig ezt a kamionnyi kommentet, de latom, bezuhov beaktivult megint, h take everyone pissed off:))))

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 16:17:42

Főnök: jól van na, tévedtem... (anno az életkorában is, na az sokkal durvább volt :-)) )
Optimista: ááá, ez csak a szokványos kommunikáció a náczikok, és a "nemnáczikok" között...

Seduxen (már NEM dr.) 2008.09.23. 16:28:18

na jól van náczi Nővéreim és Fivéreim, letelt a munkaidő, igazolva a sztereotípiákat: megyek egy kis "társadalom legelnyomottabb és legkiszolgáltatottabb rétegének" vérét inni, utána egy rövidebb (meno)pauza :-)))
Jövő hét keddig bírd ki "Asszony" (more...) :-)))
Hogy szokták mondani? "Szebb jövőt!". Vagy ilyesmi...

more 2008.09.23. 16:34:33

mesz te is holideyezni? burzsuj allat!!!:))))

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.09.23. 16:44:40

Ha nem lenne illetlenség, akkor megkérdezném, hogy mennyi az a 30 :o)

asszem én is lelépek holnapig, byz

Corry 2008.09.23. 17:24:47

Nekem is lejárt a munkaidőm, ezért elkezdek írni:-)

zero, a posztod végét sem értem teljesen: a szombati meccsen volt mittomén 2000 chartás, akkor sokat mondok. Volt hasonló mennyiségű csikós, az már 4000 és most túllőttem a célon a létszám megbecslésében.

Az mindösszesen 0,4 ezrelék, azaz négytized ezrelék. Kettőtized ide, kettőtized oda, persze összeveszhetünk, hogy a romáéknál csal 1500-an voltak, vagy fordítva, de nem érdemes.

Tehát a 99,96% otthon volt, vagy az eseményektől távol.
Az igazi nagy kérdés az, hogy ennek a tömegnek hány százaléka hova csatlakozott, avagy hány százalék szarta le az egészet, mindkét oldalt egy füst alatt.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.23. 17:32:36

Corry 2008.09.23. 17:24:47

Hú, én meg azt nem értem, hogy mit nem értesz pontosan :-)

Horizont 2008.09.23. 17:52:10

Corry 17:24
Majd 2010-ben kiderül hogy annak a 99,96% -nak mi a véleménye erről a szombatról és
szereplőiről-is!

Corry 2008.09.23. 17:52:14

Igyekeztem számokkal illustrálni, hogy a magyarországi populáció legnagyobb része alapvetően leszarta az egész szombati dzsemborit.
Most akkor mit is nyert meg Gyurcsány?

Mert ha ez az elenyésző kisebbség (mármint most az aki kukát döntögetett) ott is volt, ebből nem nagyon lenne szabad semmire és senkire következtetni. Ugyanúgy nem szabad, mint ahogy nem szabad azt mondani, hogy minden cigány bűnöző (mert ez így azért nem is igaz)
De mondjuk egy ilyen következtetés Gyurcsány részéről a saját dugájába dőlést jelentené, mert ha az egyik esetben nem szabad általánosítani, akkor a másikban sem.

Corry 2008.09.23. 18:01:05

Optimista:

pontosan erről van nagyban szó!
Persze addig is nekünk írni kell a dolgokról, mert ennek a 99,96 nak nagy részét megvezetik, erre való az egyik két ezrelék által túlreprezentált média...

reKorrekt 2008.09.23. 18:27:28

*Corry 2008.09.23. 18:01:05

Épp emiatt reménykedem abban, hogy a kurucinfó 100.000-es látogatottsága nem kamu. Bár a stíluson valóban van mit csiszolniuk, de legalább van egy olyan média, melyen olyan híreket olvashatok melyekről egyébként sosem szereztem volna tudomást...
Jelenleg sajnos azt kell mondjam hogy mindenki tájékozatlan a politikában, aki nem látogat legalább egy radikális hírportált :/

Horizont 2008.09.23. 18:28:54

Corry
Leszarta vagy nem szarta nem ez a kérdés itt. Hanem az hogy a fotelból nézve a tv-t ennek a 99,96%-nak a nagyon nagy része írtózik az erőszaktól és félelmetes volt számára.
Mit lát ugyanakkor pártállástól függetlenül? A romák és a chartások "buliján" nem volt rendőrverés, könnygáz, zsidózás.Érted?
(oké sokkoló volt amikor az Ica kimosta a zászlót , de hogy jön ez a brutalitáshoz ugye)
Na ezért baltázták el a hülyék és ezért hajtották Gy.F. malmára a vizet. Sok embernek mindenki egyformán jobbra van, a Fidesz is.
Nem marad alternatíva. Sajnos.Egyik rosszabb mint a másik.

Horizont 2008.09.23. 18:35:45

korrekt
Honnan vagy biztos abban hogy a Kurucon az a színtiszta igazság??
Én szoktam nézni a Hír tv-t, Echo-t, néha ránézek a Kurucra. (hátha odaát van az igazság)
És kész is végem is van.
Nem vagyok tájékozottabb de a gyűlöletkeltés az sugárzik belőlük. El is borzadok rendszeresen...

reKorrekt 2008.09.23. 18:44:41

Engem az jobban elborzaszt hogy a nagy médiák miket elhallgatnak...

Carnivora (törölt) 2008.09.23. 18:48:38

Optimista 2008.09.23. 18:35:45

kuruc kb. blikk szint színvonalban, és hitelességben egyaránt ...

Budaházy meg Toroczkai meg ebből él nem véletlen a műsor ... Toroczkai mára már sajnos nem több egy egyszerű idiótánál ... szórakoztató írás, ahogyan kimagyarázza, hogy dőlt be egy szánalmas szar gyurcsány provokációnak ... sajnos még az ütődött "miniszterelnök úrnak" is több esze van , mint ezeknek összesen.

Nem kellett volna így rácuppani erre a teljesen átlátszó provokációra. Nem véletlenlenül egy köztörvényes cigó bűnözőre bizták ezt a feladatot, aki egy forgatókönyv alapján szépen végrehajtotta a dolgát lásd. a zászlós műsor stb. biztos nem Kálámpár agyából pattant ki. Lehet itt utólag okoskodni még a fórumon is mindenki számára egyértelmű volt mire megy ki a játék, akinek van egy kis esze.

Na igen a bombagyárnak volt kivételesen értelmes ötlete csakhogy akkor nem szerepelhetett volna a Budaházy-Toroczkai produkció semmiféle show műsorral ... -

Carnivora (törölt) 2008.09.23. 18:58:30

A Jobbikkal meg az a baj olyanok már mint Kiszel Tünde, ahol remény van a kamerák megjelenésére ők ott szerepelnek ...

reKorrekt 2008.09.23. 19:47:40

Most őszintén, te mit tennél milliárdos lobbi háttér nélkül? Szar helyzetben van, úgy érzem elkezdtek kapkodni...

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.23. 20:05:52

korrekt 2008.09.23. 19:47:40
Most őszintén, te mit tennél milliárdos lobbi háttér nélkül? Szar helyzetben van, úgy érzem elkezdtek kapkodni...

No igen, de tegyük fel, 2010, Jobbik bekerül 20 képviselővel.
Be kellene ülni a bizottságba, meg bemondásra felvenni a havi 1-2 milliós "költségtérítést".
A Jobbik tagok nem milliomosok, ha felveszik, máris "kurvák", olyanok mint a mostaniak.
Ha nem veszik fel,akkor meg nem lesz pénzük.

Ja, és a pártkassza is üres ...

Nagy dillemma ...

fecsa 2008.09.23. 20:13:20

MIért nem lehet begyűjteni azokat a balhés ifjakat akik állandóan ott vannak ezeken az eseményeken? Miért szét kergetni kell őket és nem begyűjteni? Nagy foci hatalmak országaiban begyűjtik őket, meccs után hazamehetnek, egyből nincs balhé. Vagy nem akkora.
Miért?
Mert ez mind a bal, mind a jobb oldali kormánynak érdekében áll.

reKorrekt 2008.09.23. 20:14:30

BtW. Nem értek a törvény- rendelet- stb. alkotáshoz, ezért csak feltételezem hogy ezt a költségtérítés dolgot csak úgy megszavazták maguknak?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.09.23. 20:32:52

fecsa 2008.09.23. 20:13:20

talán mert nem focimeccs volt? :-)

Corry 2008.09.23. 21:08:24

Mondjuk az biztos, hogy a rendőrkergetőzés nem szimpatikus dolog, tehát az emberek nagy része nem szimpatizál a tüntetőkkel. Ez érthető, egy megoldás van, ettől el kell határolódni, mint ahogy ezt alapvetően mi is tesszük.

Nagyon kíváncsi vagyok, mennyire jött be GYF -nek ez a szombati dzsembori, de úgy emlékszem az eddigi utcai harcok sem emelték _tartósan_ a népszerűségét. Ő már sosenem lesz népszerű most az a nagy kérdés, hogy erre mikor jön rá saját magától, illetve mikorra adódik az a helyzet, hogy már másoknak is kényelmetlen lesz a népszerűtlensége.

Bezuhov. 2008.09.23. 21:10:24

fecsa 2008.09.23. 20:13:20


akkor meg a rendőrállam-szalagot lehetne feltenni :)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.09.24. 07:46:48

Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Kár, hogy pár ember megint botrányba fullasztotta a szombatot. Ez bizony öngól volt, és jönnek majd a büntetők is Feritől..
Sokkal nagyobb ereje lett volna egy több ezer (netán tízezer) résztvevős, néma felvonulásnak Budapest utcáin.

süti beállítások módosítása