Skip to content


       Szűrés lista

Eörsi Mátyás Megasztárt néz

Eörsi Mátyásról vagy jót vagy semmit... De ha ehhez tartanánk magunkat, a fasziról egy szót sem lehetne leírni. A jó öreg liberális Eörsi aktivizálta magát, mert az elmúlt 1 hétben elég sok hülyeséget összehordott.

A szlovákiai magyarverésről ezt találta mondani:
"Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív, ostoba, a történelem szemétdombjára való szurkolói plakátot, amelyek hol gyalázták a szlovákságot, hol kétségbe vonták állami létüket. Szégyelljük magunkat azért, hogy a magyar szurkolók megsértették a vendéglátókat."

Múltkor pedig megnézte a Megasztárt. És egy jó megmondóembernek nem kell látnia a farkast, hogy farkast kiáltson, elég ha jó képzelőerővel rendelkezik ... és meg  is született az újabb publicisztika: minden magyar rasszista, Mester Tamás is rasszista.

A Népszavában (hol máshol?) jelent meg:

"Ki lehet megasztár?

Lehet-e köze egy olyan szórakoztató műsornak, mint a Megasztár, köze a politikához? Első ránézésre semmiképpen sem. Ha valaki gyönyörűen énekel, előadása betölti mind színpadot, mind a képernyőt, az illető lehet kiváló bal- és jobboldali, akár liberális is, sőt, akár szélsőjobboldali radikális is, vagy éppen  és ez a legvalószínűbb  a politika hagyhatja tökéletesen hidegen is. Kinek mi köze hozzá?

Mégis, lehetnek olyan politikai nézetek, amelyek  bizonyára akaratlanul  beférkőznek a Megasztár pénzcsináló versenyébe. Történt, hogy a megasztár legutóbbi fordulójában ketten maradtak a zsűri döntésére ítélve: Nguyen Thanh Hien 14 éves soproni kislány és Szecsődi Károly 16 éves balatonkenesei fiatalember. A zsűri nem sokat teketóriázott: néhány másodpercnyi konzultációt követően Hient kiáltotta ki győztesnek. Ezt megelőzően azonban Mester Tamás magyar rocksztárból egy ellenvélemény kívánkozott ki, mégpedig a következő: Bármi is lesz, amit itt most kimondok, az nekem borzasztóan fáj, és azt is elmondom, hogy amikor arra gondolunk, hogy hogy kell megasztárt választani, akkor gondoljunk arra, hogy a jövő évi Kapcsolat koncerten, amikor majd egy világsztár előtt kell énekelni, akkor ki állná meg ott a helyét, majd legközelebb a jövő héten a nézőknek hadd hívjam fel erre a figyelmét, ez egy fontos kérdés.

Mire gondolhatott Mester Tamás? Ha arra gondolt, hogy egy 14 éves kislánynak az iskolapadban a helye, akkor a legnagyobb lelkesedéssel értek vele egyet. Mint liberális politikus ebbe nem szólnék bele, legfeljebb mint a család jó barátja figyelmeztetném Hien szüleit azokra a leselkedő veszélyekre, hogy a rövidtávon élvezett ismertség és népszerűség váratlanul elillan, talán kitörölhetetlen csalódás nyomait hagyva a gyerek lelkében. Ám Mester Tamás valószínűleg nem Hien zsenge gyermekkorára gondolt, ellenkező esetben hasonló figyelmeztetésbe részesítette volna a Hiennél is fiatalabb, mindössze 12 éves Tóth Lüszit, akit rendkívül csodálatos énekhanggal áldott az meg ég, ám értett nőket utánzó mozgása és gesztusrendszere maga a hamisság, és valószínűleg fogalma sincs arról, hogy milyen szerepet játszik is el a Megasztár színpadán. Nem jó ezt nézni, ha a gyerekek személyiségfejlődése is szempont lenne egy ilyen műsor elkészítésénél, valószínűleg egy legalább 16 éves korhatár felettébb indokolt lett volna. Ilyen korhatár nem volt, így feltehetően Mester Tamás sem Hien zsenge korára utalt.

Hanem akkor mire? Mester Tamás nem utalhatott másra, mint arra, hogy Nguyen Thanh Hien, bár kifogástalanul beszéli a magyar nyelvet, mégsem magyar, hanem vietnámi. És akkor most, Mester Tamás szavaival gondoljunk arra, hogy a nemzetközi koncerten, egy világsztár előtt, nem egy Lüszi vagy Tamara fog énekelni, hanem egy Hien. Egy vietnámi, aki egyébként magyar. Vagy egy magyar, aki egyébként vietnámi.

No és? Talán kevésbé lennénk büszkék rá? Vagy nem tartanánk illőnek, hogy magyar színekben egy, a külső jelek alapján nem magyar származásúnak tűnő kislány képviselje a magyar nemzetet? Lehet-e mindezt mondani ugyanazon a héten, amikor az Amerikai Egyesült Államok egy színesbőrű polgárát választotta meg elnökének?

Mester Tamásnak minden valószínűség szerint nem ez járt a fejében. Hanem csak az, hogy Magyarország, jelenlegi állapotában készen áll-e arra, hogy egy vietnámit válasszon meg képviselőjének. No, ha nem is elnöknek, de egy koncert erejéig. És attól tartok, Mester Tamásnak sajnos igaza van. Ám ne feledjük: Hien három fordulón túljutott a közönség szavazataival. A magyar közönség szavazataival. Ha egyszer kiesik  és ezt még Amerikában sem zárhatnánk ki  még lesz módunkban azon elmélkedni, hogy a közönség szavazataiban a rasszizmus szerepet játszott-e.

De könyörgöm Mester Tamásnak, előre ne mondja, ne sugallja! Mert ha ezt teszi, a Megasztár szintjén bár, de mégiscsak azt üzeni, hogy a rasszizmus elfogadható, tudomásul vehető emberi hozzáállás, amin nem lehet segíteni. De lehet, még ha rettenetesen nehéz is!"

Íme az ominózus Mester Tamás mondatok 15:34-nél
http://webcast.tv2.hu/megasztar/index.php?m=video&video_id=384492

Vagyis a vietnámi kislánynak mindenképpen meg kell nyernie a Megasztárt, mert különben kiderül, hogy Magyarország egy rasszista pöcegödör. Gratulálok! Eörsi Mátyás, kérjük, ne szennyezze tovább a magyar közéletet a hülyeségével!

Amúgy szenzációs az írás, milyen finoman sugallja Eörsi, hogy vajon mire gondolhatott Mester Tamás ... honnan tudja mire gondolt?

Most szólt eric, hogy a vietnámi kislány most szombaton kiesett a Megasztárból ... kész, vége, nemzethalál! Ennyi ... rasszisták vagyunk. Kiderült feketén-fehéren ...

Címkék: abszurd

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr19775055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

irrelevant 2008.11.18. 10:56:39

Eörsi Matyi a bokorban is nácit lát, akárcsak Gréczy Zsolt:

fricska.blog.hu/2008/09/13/greczy1

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 11:08:27

Az igazán szomorú az, hogy emberek elhiszik, amit ez a komplett idióta (és a hozzá hasonlók) összehordanak.

Nekik üzenem:
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ

reKorrekt 2008.11.18. 11:13:23

Nguyen Thanh Hien for President.

Geza 2008.11.18. 11:14:11

Azért ez szép. A vietnámi kislánnyal szerintem senkinek semmi baja nem lenne (akár nyer, akár nem), csak ennek a kettős állampolgár megélhetési rettegőnek mindenképpen ellentéteket kell szítania, attól függetlenül, hogy senki sem kérte, hogy belejárassa a száját a dologba. Nincs benne a zsűriben, azaz szavazhat sms-ben ha annyira akar, amúgy meg coki.

A szomorú meg az, hogy nyugodtan és nyíltan áskálódhat itt Magyarországon a magyarság ellenében, és ez senkinek nem csípi a szemét. Most nem azt mondom, hogy feltétlenül ácskapoccsal kéne a falra szegezni, de kompromisszumos megoldásként a közéletből való eltűnését azért elvárhatónak tartanám.

Éder mester 2008.11.18. 11:16:22

Szép.

Ha a vietnámi lánykát juttatják tovább - rasszizmus
Ha nem őt - rasszizmus

Eörsi úr először tanuljon meg normálisan írni, majd iratkozzon fel az agytranszplantációs listára, úgy tűnik, hogy az amputáció óta még nem sikerült megfelelő donort találni.

A videóval kapcsolatban: ha a T-Home az egyik főszponzor, akkor mégis hogyan került egy élő pannon reklám a zsűribe?

buckafej 2008.11.18. 11:19:07

Milyen durva már, amikor az egyik zsidó lerasszistázza a másikat.
Ha Eörsi ennyire rühelli Magyarországot és a magyarokat, miért nem megy a másik hazájába?
Valószínűleg ott szar se lenne, itt meg évtizedek óta osztja az észt.

Lithium78 2008.11.18. 11:21:18

Mester Tamás ezt gondolja, Mester Tamás azt gondolja. bax Eörsi átment gondolatolvasóba?

amúgy meg lóf@sz a seggébe. kettő. keresztbe.

derelyegrádi szellem 2008.11.18. 11:21:51

Eörsi egy egyszerű provokátor. Ráadásul elég ügyetlen is, met ha van valami, ami világosan mutatja, hogy ez az ország nem rasszista (szemben egyébként Eörsivel, mert ő az), az a Megasztár, hisz az közönség szavazatai alapján megy.

Az elsőn második lett Oláh Ibolya, aki cigány származású, aztán nagyon jó helyezést ért el egy másik fiú (most be van fonva a haja, nem jut eszembe a neve), aki szintén.

Aztán nyert Caramell, aki szintén cigány származásúnak tűnik, és az is, emellett az egész műsorfolyam legszimpatikusabbja.

Na így vagyonuk mi rasszisták. Például én is, aki a caramel lemezét meg is vette.

Erösi - mint mindig - szimplán provokál, hátha valakinél elszakad a cérna, és mond valamit esetleg Eörsire, aztán majd azzal tud házalni évekig mindenhol. Ennyi ez, nem több.

Ps. Meg aztán úgy tűnik elfogytaka rasszisták és nácik, mert ennek nyomorultnak már Mester Ákos fiát kell "perbe fognia". Mulatságos is.

Johnson Doe 2008.11.18. 11:23:34

Én szeretnék az egész ország nevében megkövetni a Vietnamiakat, és bocsánatot kérni tőlük, itt és most, mert rettenetes rasszista Megaszar... elnézést, Megasztár nézőink nem juttatták tovább a kis izéé... hogyishívják (ctrl-C segít...) Nguyen Thanh Hien-t a szombati szavazáson. Mélységesen szégyellem magamat mindannyiuk nevében.
Valamint felkészülök az első magyar Vietnam-i háborús film fogadására, mert ez lesz a következő lépés.
Ugyanakkor elhatárolódok a mélyrasszista TV2-től is, akiknek volt képük a korábbi szériákban nem vietnamit kihozni győztesnek. Max. romát.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 11:25:05

szellem: most komolyan. egy ilyen eszement cikk után mekkora eséllyel lehetne erről a bolondról még a gatyát is leperelni??

rolika 2008.11.18. 11:26:12

sedux, csatlakozom,
eörsimátyás egy idióta magyarellenes faszfej, aki nem méltó arra, hogy akár egyetlen magyar embert is képviseljen

egyébként érdekes, akkor most mester tamás rasszista. emlékeztek fábryra, amikor pár éve lerasszistázta őt egy másik faszfej, valami györgy péter, mert cigányvicceket mesélt/adott elő. sanyi nem hagyta annyiban, beperelte. most papírja van róla, hogy rasszista... ezeknek mindig igazuk van, mindig ezek tudják a frankót. ez hogy lehet?

Geza 2008.11.18. 11:42:48

Lithium78 2008.11.18. 11:21:18
"amúgy meg lóf@sz a seggébe. kettő. keresztbe."
lóval előrefele.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2008.11.18. 11:44:11

hm, hadd idézzek akkor egy olyan véleményt, amivel az eset kapcsán feltétlen egyetértek

eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ
eörsimátyás egy FASZ

:D

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 11:45:02

zero: linket ha kérhetnék, szeretnék még röhögni...
(és nincs kedvem papír alapon megvenni azt a szart, amikor közöltem itt a melóhelyen egyik kollégával, hogy vegyen egyet, ha megy le a bótba, érdekesen nézett rám...)

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.18. 11:46:43

Nekünk jön ide a népszabi, szkennelhetem, ha kéred.
Melyik számban volt?

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.18. 11:47:49

b+, népszavánk viszont nincs :(

derelyegrádi szellem 2008.11.18. 11:49:37

"egy ilyen eszement cikk után mekkora eséllyel lehetne erről a bolondról még a gatyát is leperelni??"

Nam foglalakozom sajtóperekkel, de sikerdíjban nem vállalnám, ezárt a cikkért szerintem nem lehet perelni. Itt Eörsi a véleményét mondja, joga van hozzá, és ez helyes is így. A baj ott van, ha más él ezzel a jogával, akkor Eörsi az első aki rohan a bíróságra, rendőrségre.

Meg ha élne még a nagybátyja (Eörsi István szdsz-es író), akkor előugrana a bokorból a tőle megszokott álságos trükkjével és bekérdezne: Honnan tudták, hogy Nguyen Thanh Hien vietnámi? :)

Aaronka 2008.11.18. 11:49:40

A rasszista msor első 2 részében 2 roma végzett 2. ill. 3. helyen. Karamell meg nyert is. Én már ezt javasoltam.Kérdezzék meg Koli Orbit, hogy a bánatba nyert cigó ebben a rasszistanáciantiszemita országban ilyen versenyt? Akkor is megtalálták Tóth Verát, hogy azért nyert mert nem cigány. Karamellnél kuss volt. Ez a lány meg azért hullott ki mert gyengusz. Csajom mondta, Ő meg ért hozzá. Legalábbis jobban mint Fridi. A nácik már cseheknél is hőbörögnek. Meg lehet nézni az indexen.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 11:53:08

szellem: ha EZÉRT nem lehet perelni, akkor mégis MIÉRT lehet? Hacsak eörsimátyás nem léppet a médiumok népes táborába, és TUDJA, hogy MesterTamás "mit gondol"... Az eszem megáll, komolyan...

Zero: bazdmeg LINKET most már de kurva gyorsan!!! fél órája kérdezgetem a barátomat, de nincs találat eörsimátyás + megasztár szavakra...

Johnson Doe 2008.11.18. 11:56:13

Az igazi vicc, mint az élet sava-borsa, mindig a részletekben ücsörög.
Eörsi Mátyás linkje: www.ertunkvannak.hu/kepviselo/169.
Azaz: Értünk vannak! Kikért is?

DArchAngel 2008.11.18. 11:59:24

Arra nem gondolt ez a zseni, hogy Hien esetleg tényleg hamisan énekelt?
Mert volt szerencsém megnézni az adást egy párszor - asszony nézi - és nekem nem tűnt túl tisztának a hangja...

W Joe 2008.11.18. 12:00:09

Egy friss hír az index címlapról: Magyar lány lett a legszebb vietnami Európában
velvet.hu/sztori/vietnam3605/

nigel 2008.11.18. 12:00:48

Hú! Ha ennek a vietnámi kiscsajnak lenne egy 10 évvel idősebb nővére! Hmmm. Nekem bejönnek ferde szemű csajok! Akkor Én most rasszista vagyok?

Lithium78 2008.11.18. 12:03:17

nigel: jól vagy? már a 14 is öreg.. ;D

Geza 2008.11.18. 12:03:50

Johnson Doe 2008.11.18. 11:56:13
"Azaz: Értünk vannak! Kikért is?"
Ja, pont mint az avh annak idején: 'nem ellened jöttünk, elvtárs, hanem érted', vagy ha úgy jobban tetszik, a régi vezetőink a javunkat akarták, a mostaniak pedig a javainkat.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 12:05:47

nigel: nem, nem vagy az... addig nincs is komoly baj, amíg nem eörsimátyás jön be + szamárszex.

Eörsi Mátyás szamárszex

nesze neked gugli :)

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.18. 12:06:25

Egy régirégi tanúlságos történet jut erről eszembe:
A pasas elmegy a piszológushoz, az meg mutogat neki képeket, hogy mondja el, mi jut róluk az eszébe.
Mutat neki egy házat.
-Szex.
Mutat egy pöttyöslabdát.
-Szex.
Egy szerszámosládát.
-Szex.
-Megvan mi baja magának: szexmániás.
-Dehogyis doktorúr, maga mutogat nekem disznó képeket.

Amúgy egyetértek az állítással, miszerint Eörsi Mátyás egy ostoba fasz.
Az IP címem 80.244.96.53 (csak, hogy megkíméljem a fáradozástól nácivadász embertársaimat)

derelyegrádi szellem 2008.11.18. 12:08:53

Wita.hu Joe

Köszi hogy beraktad, ezen a cikken keresztül - ha már róla van szó - Eörsiék technikáját remekül be lehet mutatni, idézet következik:

Alcím: "Megúszta a rasszista megnyilvánulásokat"

Szöveg: "Eddig nem került arra sor, hogy Nguyen Pham Bao Quynh-t származása miatt bántották volna, vagy kirekesztő megnyilvánulásokat tapasztalna. A modell kicsi gyerekkora óta Magyarországon él"

Tehtá kicsi gyerek kora óta itt él, és soha senki nem bántotta, inzultálta származása (rassza) miatt, abból nem az a következtetés, hogy ez nem egy rasszista ország, hanem az, hogy "csak megúszta". Aha, "megúszta" húsz éven keresztül. Na, a Velvet újságírója is elmegy a k--va anyjába.

Tényleg köszi, ritkán lehet ilyen szépen bemutatni a techinájukat.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.18. 12:17:57

Szerintem Mester Tamás arra gondolt, hogy a csaj erőlködve, gyakran hamisan énekel. Ezt biztos Eörsi is tudja, de hirtelen nem tudott más nyulat kihúzni a kalapból.

Béla az állat 2008.11.18. 12:21:30

Eörsi Mátyás vegye fel ezt, és menjen el az SZDSZ gyűlésre beszédet mondani...

www.exkluzivshop.hu/szexshop.php?fm=2&am=2&aam=0&f=5610&l=30

Delcon / corpuscular chiroptera 2008.11.18. 12:25:46

Én csak azt szeretném mondani, hogy 1000 évvel ezelőtt, amikor a kárpát- medencébe jöttünk, éjszaka a vietnámiak ellopták a megasztárjainkat!

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.18. 12:35:59

laspalmas 2008.11.18. 12:17:57

Szerintem is ez a helyzet, pedig ha tudná, hogy itt milyen kincsesbányát találhatna magának... Combitól és Seduxentől egy teljes cikluson keresztül megélhetésiretteghetne :o)

krtek 2008.11.18. 12:44:38

A krisnatudatú, homocekcuális, rasszista, kirekesztő gigasztároktól és az ő tanácsaitól óvjon meg a devla.

Matyika meg mivel játszon? Azzal már rég nem tud.

Az egész elég leszarable. Nyet?

Combi a ballibes Ferkófan 2008.11.18. 12:47:56

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.18. 12:35:59

Látod, látod. Fested itt a nácifasiszta habzószájú hitlerjugendes ördögöt a falra, és megjelenik :)

DArchAngel 2008.11.18. 12:48:02

Ha már belinkelte zero az ertunkvannak.hu -t, érdemes megnézni Eörsi vagyonnyilatkozatát.
Jól látom, hogy 8 ingatlana van, aminek egy részének csak a bérbeadásából - bevallottan! - havi majdnem 1 milliós jövedelme van?
Másik gyöngyszem: készpénz - 6 millió

Mi is pontosan a megélhetési politikus definíciója?

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.11.18. 13:05:26

Mindkét lány erôlködve és hamisan énekelt.
Ezért esett ki Hien és ezért fog a másik magyar kislány is kipattanni. Nem nézem ezt a tehetségkutató versenyt de szombaton véletlen ráültem a távirányítóra és pont ide kapcsolt. Mikor meghallottam a két kislányka erôltetett visítozását azonnal fejhallgató és valami könnyed ambienttel el kellett ûznöm a megrázó élményt azonnal.

Hien hamis, eörsimátyás meg egy rasszista FASZ

more 2008.11.18. 13:09:27

uj szerepet kapott a ven kecske, gusztos piiiti megunta a kopkodo szerepet...
masra nem tudok gondolni, tul sok nyilatkozatot tesz tul rovid ido alatt ez a nyomorult hungarofobias....

udvozoljuk a Gondolatrendorseg vezetojet: Eorsi Matyas elvtars szemelyeben!!!! mestertomikat pedig ledaralja a gepezet hehehehe

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 13:14:30

Főnök: "egy teljes cikluson keresztül megélhetésiretteghetne"

szívből kívánom ersöfaszmátyásnak, hogy ezen problémája - szigorúan a természetes szelekció csodáján alapulva - minél előbb oldódjon meg :))

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2008.11.18. 13:24:24

Megélhetési politikus? Vigyázzunk ezzel a szóval. A végén már annyian lesznek, hogy érdekvédelmi szakszervezetben fognak tömörülni.

MOMPSZ

dr.justice 2008.11.18. 13:27:53

A megasztárt nem a nézők szavazatai döntik el. Csak statisztikai alapon - a teljes lakossághoz mért számarány figyelembevételével - kizárt lenne, hogy mindig legyen a döntősök között cigány, Magyarországon élő külföldi, határon túli magyar.
Nem gondolom, hogy csak én látom így, meg persze nem is nézem a műsort.

Derelye csalódtam benned a zenei ízlésedet illetően.

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 13:31:53

Ned Coleman: először MOPSZ-ot olvastam :))

derelyegrádi szellem 2008.11.18. 13:32:50

hogy csalódásodat tompítsam:

Nem szabad tálibnak lenni zeneileg sem, justice. Néha-néha, több száz cd.-ből egy-kettő. Ettől még nem ez "az izlésem".

De csak a kedvedért, és magyarázatképpen:

"Legyen p..na, legyen ól
Legyen meleg, legyen hol
A fehér legyen fekete
Megeszem, csak tedd ide"

Így jó lesz?

more 2008.11.18. 13:32:51

dr justice, ez maaa olyan conspiracy theory mintha en talaltam volna ki:)))) nem hinnem, h ez ki van csinalva, mongyuk, egeszen egyszeruen mar az elejen ugy valogatjak ossze a sracokat lanyokat, h legyen benne mindenfele, h ne legyunk kirekesztoek...
mongyuk arrol nem szol a fama, h az nem kirekesztes teszem fel egy magyar magyarral szemben, ha ezert enm juthat tovabb mar a legelejen, mert bocs, de meg nem juttattunk tovabb eleg cinanyteszkimothonoluluit stb....
meg is valaszolnam termeszetesen a sajat kerdesemet, NEM, hogyan is gondolhattam ilyesmire....

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.18. 13:44:29

Ennek a megfosnak az egyik nyertese bizonyos Karamell milyen származású? Svéd? :) Meg azok a dzsipszik akik helyezéseket értek el? :) A fene ebbe a rasszista műsorba...

Eörsi Mátyás ön bizonyára szereti a férfi nemi szerveket. (Jól olvasod Matyikám, egy igazi BUZI vagy.)
Eörsi mátyás bizonyára már szexszelt birkával.
Eörsi Mátyás bizonyára az anyját is teherbe rakta.
Eörsi Mátyás bizonyára egy elmebeteg.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2008.11.18. 13:45:29

Ja, és ha már kisebbségi kérdés a megasztár is, ennek is kérünk szépen egy post-ot:

index.hu/politika/kulfold/cseh081118/?main&rnd=911&rnd=904

Zikkájl!

derelyegrádi szellem 2008.11.18. 13:50:34

"Ennek a megfosnak az egyik nyertese bizonyos Karamell milyen származású? Svéd? :)"

Válaszok:

1./ Nem, norvég.

2./ Ha dr. Albant veszem alapul akkor ő is lehet svéd.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.18. 13:53:57

Itt is lehet kommentelni ezt a magasröptű eszmefuttatást:
www.eorsi.hu/politikainaplo/?136

AsgardV 2008.11.18. 13:54:26

Volt egy South Park resz, ami egybol eszembe jutott errol. Az amikor a varos zaszlajarol szavaznak, es mindenki rasszistazik.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.11.18. 13:54:45

Azért ez a csehországi balhé is megér egy-két misét!

Munkáspárt-szélsőjobboldali

a tűntetők között jónéhány szlovák állampolgár is volt... és digyeljétek emg, ezt a ziccert senki nem dobja be a seggfej magyar politikusok között majd! Ergo mi ne masírozzunk szlovákiában, de szlováknak randarílozni Csehországban lehet.

Szép munka, Eörsi Úr erre ne reagáljon, mert egyébként ez egy szemét rasszista, náci megnyilvánulás volt részemről...

more 2008.11.18. 13:57:12

asgardV, ja, az egy jo megoldas volt, ugyanugy fel van logatva, de mosolyog mindenki:))))))) miert nem ertik az emberek a problema lenyeget....

Geza 2008.11.18. 14:00:45

Vizibusz 2008.11.18. 12:06:25
"Az IP címem ...(csak, hogy megkíméljem a fáradozástól nácivadász embertársaimat)"
Ne így, ez így túl egyszerű, vodáék gépe elég jól védve van, semmi sikerélménye nem lesz szegény antifának. Adj meg inkább 127-tel kezdődőt, hadd élvezkedjen kedvére szegény, aztán amíg a hazavágott gépét újrahúzza, addig is nyugta van tőle a világnak :).

GatyaPityu 2008.11.18. 14:00:47

Ezek a "liberálisok" teljesen megzakkantak?! Nem hiszem, hogy normális ez az ember és a párttársai sem.
Egyébként eléggé nyilvánvaló, hogy nekik most minden szavazat számít, újra és újra előhúzzák a rasszista kártyát. Vajon meddig lehet még ezzel az undorító demagógiával szimpatizánsokat maguk mellé állítani?! Remélem, hogy már nem sokáig...

AsgardV 2008.11.18. 14:02:07

De most arrol a szegeny kiscsajrol kinek jut eloszor eszebe az hogy vietnami? "Kis aranyos", "Ha idosebb lenne, demeg...", stb.

A baratnomnek o volt a kedvence, epp mondtam neki a multkor, hogy ugyse ejtik ki mert akkor rasszistanak lesznek hivva. Lottoznom kene... :/

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.18. 14:05:39

Nekem az jutott róla először eszembe, hogy kínai.

GatyaPityu 2008.11.18. 14:07:24

Amúgy ez a domain névválasztás "Értünkvannak.hu" annyira szürreális. Kb. olyan, mintha az ősi mesterséget űző lányok pld. egy Apácák.hu nevű weboldalon mutatkoznának be :-D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2008.11.18. 14:10:07

Azért az ertunkvannak.hu-n érdemes pár Eörsi felszólalást elolvasni...valaki tudja, mikortól számít valaki nemzetellenesnek, netán árulónak?

GatyaPityu 2008.11.18. 14:13:27

"Azért az ertunkvannak.hu-n érdemes pár Eörsi felszólalást elolvasni."
- Én csak azért hagyom ki, mert már így is a kelleténél magasabbra szökött a vérnyomásom. És még ezek (a szadik) csodálkoznak, hogy hazaárulóknak tartják őket! Jajj nekik, ha itt egyszer TÉNYLEG forradalom lesz (forradalom alatt nem a néhány tucat egy bites kukaborogatóra és a közéjük férkőzött fizetett provokátorokra gondolok természetesen).

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 14:15:04

AsgardV: nekem spec az jutott eszembe, hogy milyen szép szemei vannak... kár, hogy egymásra néznek :)

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.18. 14:16:28

VonPerez: "Azért az ertunkvannak.hu-n érdemes pár Eörsi felszólalást elolvasni...valaki tudja, mikortól számít valaki nemzetellenesnek, netán árulónak"

Mostantól... Megtennéd, hogy megmondod az IP-címed, neved, lakhelyed, édesanyád vércsoportját, valamint a kutyád/macskád vallását?!? minnyá megy a birodalmi rohamosztag :)))

AsgardV 2008.11.18. 15:28:02

Az en IP cimem 192.168.0.1-50, lehet jonni lefoglalni. :P

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2008.11.18. 16:02:37

Amúgy nem kell ezekkel az izékkel szóbaállni.
"Ha az szarral harcolsz: ha megbírod is, ha megbír is, szaros lészel."
(Bornemisza Péter, 1579)

Johnson Doe 2008.11.18. 16:23:47

Ezzel sajnos már nem lehet vitatkozni.
Eörsi megmondta. A belinkelt cikkben látszik: Friderikusz is megmondta.
A betegség esetén első lépés, hogy beismerjük, hogy betegek vagyunk. Szóval mindenki ismerje be, hogy ez egy rasszista ország. mert Fridi és Eörsi megmondta.
Eddig azt hittem (oh, én balga...) hogy csak a cigányokkal és a zsidókkal lehet rasszistázni. De nem. Amint megjelenik az első vietnami (de bármelyik távol-keleti országból jöhetett volna, tök mindegy...), kiderül hogy mi mindenkit egyformán utálunk.
A következő Megasztár döntősei polkorrekten: Hu-Shaun-Csing, Kunta-Kinte, és Abdul Al Hrazsim. Különben nem lesz olyan gyónás, mi megmenthetne minket!!

Otegi 2008.11.18. 17:25:10

Elképesztő!
Akkó' én mostan rasszista vagyok? Ugyanis utálom az oroszkrém tortát! Ja, meg a cigánypecsenyét! Bár szerintem az a rasszista, aki szereti a cigánypecsenyét! Tudjátok hány cigány tölnek le évente azért, hogy pecsenyét süssenek belőlük? Rasszisták!

Haloperidol 2008.11.18. 17:26:16

Annak idején Rúzsa Magdit is oltotta 1-2 faszmagyar, hogy ő nem is magyar, hanem jogoszláv. A kurva anyját az ilyeneknek.

Félkupica_Fehér_Főnök 2008.11.18. 18:06:40

Otegi 2008.11.18. 17:25:10

Te tényleg rasszista vagy, az nem cigánypecsenye, hanem romapecsenye bazeg.

Otegi 2008.11.18. 18:36:30

Baszod, Gárdonyi rasszista! Az Egri csillagokban szegény Sárközit folyton cigányozza. Ja, meg a Jókai is rasszista,ő írta a Cigánybáró című művet, ha jól emlékszem. Azta kurva, tényleg rasszistákok vagyunk.

dr.justice 2008.11.18. 18:50:48

A nácizásról -ami engem irritál akkor is, ha ironikus megközelítésben hangzik el - szeretnék valamit mondani.

A náci szó a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt német neve (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei ) első tagjának rövidített alakja. A nemzetiszocializmus fontos eleme a német felsőbbrendűség. Így nekem úgy tűnik náci kifejezés használata nem németekre helytelen. Ezt Fico barátunk sem tudja amikor magyar nácikról beszél.

Ez egy laikus véleménye, várom az esetleges ellenvéleményeket.

dr.justice 2008.11.18. 19:09:20

derelye

A disznódal nekem is nagy kedvencem volt, de én nem eszek meg mindent :) Én úgy is ismerem,hogy legyen moslék, legyen ól. .............Boldog békeidők.

Otegi 2008.11.18. 19:16:50

dr.justice!

Szívemből szóltál, én ezt már megírtam a Demszkynek is (győri lakos vagyok). Náciznak és fasisztáznak az ütődöttek. A nácikat Te már említetted!
A fasizmus meg olasz ideológia (ha minden igaz a fascio- vesszőnyaláb szóból ered), s a fasizmus sokak nagy fájdalmára nem is volt fajüldöző ideológia.A fasizmus legmerészebb célja: a Földközi- tenger Olaszország belső tava legyen.
A kommunisták húzták rá aztán mindenkire a fasizmus és nácizmus "lepedőjét"!

caralho voador 2008.11.18. 20:20:04

A megasztár egy szar, mester tamás egy buzi, az apja egy kapitális fasz (vajon nem egyeztetett vele eörsi?!), eörsi pedig egy egyszerű, szimpla, hazaáruló. (nem ezen írás miatt). A hazaárulókkal jobb helyeken tudják, mi a teendő. Két hét felfüggesztett (egy villanyoszlopon, valami kellően központi helyen). Ámbár kérdés, hol is a hazája, úgy tudom, kettős állampolgár...

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2008.11.18. 20:36:11

Friderikusz pedig meglovagolja Eörsi hátszelét:
"A döntő után Friderikusz azzal vigasztalta a családot, hogy ne keseredjenek el, egyszerűen egy ilyen országban élünk, ahol egy vietnami versenyző eddig juthatott.
”Azért esett ki, mert nem magyar, semmi másért” – mondta Hien szüleinek, akik a bánat mellett persze örültek, hogy visszakapják a lányukat."

szmoker (Homo Trollicus) 2008.11.18. 22:18:05

Csodálom, hogy a Mikoláról még nem esett szó, annak is volt egy-két emlékezetes ámokfutása.

Esetleg ha alapítának ők ketten egy pártot, mondjuk a "Hülyék Pártja" néven, komoly sikereket érhetnének el.
Legalábbis stand-up comedy kategóriában mindenképp. Eörsi lehetne a kis pöcs, Mikola meg a nagy fasz.

Otegi: biztos, hogy ma nem jelenhetne megy egy "olyan" könyv. Nem lenne PC.
Eljön még az ideje, amikor a csúnyarossz rasszistákokat betiltják. Már dolgoznak rajta:
kuruc.info/r/26/30527/ (bocs a kurucos linkért, de ez bennem maradt)

naavii 2008.11.19. 00:21:20

"Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív, ostoba, a történelem szemétdombjára való szurkolói plakátot, amelyek hol gyalázták a szlovákságot, hol kétségbe vonták állami létüket. Szégyelljük magunkat azért, hogy a magyar szurkolók megsértették a vendéglátókat."

Nem vagyok én hülye, értem az logikáját: aki a vendéglátókat megsértő szurkolói plakátot készít, Nagy-Magyarországot rajzol, Himnuszt énekel egy meccsen, annak, Matyi, bazmeg, szét is kell verni a pofáját. Hogy fájjon. Szakszerűtlenül, brutálisan. Maradandó sérülést okozva. Ezt nevezik arányos és okszerű rendőri fellépésnek.

Kíváncsi vagyok, e mentén a logika mentén mi lenne arányos és okszerű Eörsi Mátyással szemben, azért, amit ő művel?

Seduxen (már NEM dr.) 2008.11.19. 08:27:53

'reggelt Nácziakok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy a magyar politikai "elitben" lesz -e EGYETLEN ember, aki a tegnapi csehországi események által feldobott magaslabdát lecsapja -e...

Gönczova? Drazsé? Feri? Valaki?!

vero · http://anal0g.blog.hu/ 2008.11.19. 09:28:12

zero // Én meg arra gondolok, hogy aki Megasztárt néz és Örsi Mátyás véleményére ad és ilyen cikkeket ír, az menthetetlen, mert abban a rendszerben gondolkodik, ami ellen éppen lázad / küzd.

Sportnyelven: A vendégcsapat az ellenfél otthonában hátrányban van.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.11.19. 12:05:44

Egy rasszista buzi?
Nofene. Már csak egy antiszemita zsidót kéne találni.
Nekem az a kiscsaj volt a kedvencem. Mást mondjuk nem is láttam.
Kurva rasszista zsűri/közönség. (Nem tudom, ki ejt ki ilyenkor.)

Csányi 2008.11.19. 15:11:22

Nézzétek már meg Örsi honlapján a hozzászólásokat!

www.eorsi.hu/politikainaplo/?136

Dzsungellakó (törölt) · http://dzsungelvilag.blog.hu 2008.11.20. 10:27:34

Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív, ostoba, a történelem szemétdombjára való szurkolói plakátot, amelyek hol gyalázták a szlovákságot, hol kétségbe vonták állami létüket.

De én nem szégyellem magam azért, hogy a magyar szurkolók megsértették a vendéglátókat. Az ő saját butaságuk ez.

És nem amiatt vagyok felháborodva, hogy magyart vertek a szlovák rendőrök. Hanem azért, mert indokolhatatlanul túlzó, brutális, embertelen választ adtak a hülyegyerekek balhéjára.

süti beállítások módosítása