Skip to content


       Szűrés lista

A prostik pályázata NYERŐ volt

Dübörög a válság ... de vannak szerencsés csillagzat alatt született civil szervezetek, akik még ezekben a nehéz időkben is nyernek EU-s és állami pénzt ...

Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete a "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek védelmében" című pályázaton 47,68 millió forintot nyert. 

Sajnos, meg kell említeni a tisztánlátás végett, hogy a mozgáskorlátozottak 26,1 milliót nyertek, a nagycsaládosok egyesülete 28 milliót, az értelmi fogyatékosok pedig 19,9 millió forintot nyertek. 

Az elbíráló bizottság tagjai NÉV SZERINT.

Tessék, egy sikeres pályázat:
 

TAMOP-2.5.1-07/1.-2008-0153  

Program megnevezése: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztése támogatására

Kódszám: TAMOP 2.5.1/07/1

Közreműködő szervezet: Európai Szociális Alap, Nemzeti Programirányító Iroda Kht.1134, Budapest, Váci út 45.

Pályázat címe: Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek védelmében

Pályázati azonosítószám:    TAMOP-2.5.1-07/1.-2008-0153
Pályázó: Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesülete 1114, Budapest, Bocskai u. 17.

Projekt megvalósítási ideje: 2008.12.01-2010.11.30

Projekt költségvetése:  Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege és a projekt összköltsége:       47.683.144 Ft 

Hosszú távú cél: A szexmunkások emberi jogainak, beleértve a munkához való jogot, érvényesítése, elfogadtatása, társadalmi reintegrációjuk elősegítése, kiszolgáltatottságuk csökkentése, az esélyegyenlőségi helyzetük javítása.

Rövid távú cél:  Az egyesület humán erőforrás és szakértői kapacitásainak megerősítése, valamint a működés hatékonyságának növelése szervezetfejlesztés útján egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek hatékony védelmében.

A projekt elvárt eredményei: 4 fő akkreditált képzésen való részvétele, és képesítés szerzése, 7 fő emberkereskedelem elleni és migrációs tréningeken való részvétele, szervezetfejlesztési terv kidolgozása, honlap fejlesztés, Budapesten kívül 3 különböző vidéki helyszínen jogsegélyszolgálat kialakítása, és működtetése.                          

Közvetlen célcsoport: Az egyesület tisztségviselői, tagsága, munkavállalói.
Közvetett célcsoport:  prostituáltak, szex-munkások (ma Magyarországon kb. 15 ezer szexmunkás tevékenykedik, az egyesület jelenlegi pártoló tagjainak száma 1200 fő. )

Projekt tevékenységek:

1.      Projekt menedzsment: A projekt tevékenységeinek koordinálása, a projekt lebonyolításának szakmai és pénzügyi felügyelete.  

2.      Pártoló tagság toborzása: Az egyesület a pártoló tagság bővítése. A szexmunkások vállalkozóvá válása 2007-ben kezdődött meg, célunk az egyéni vállalkozók számának növelése, továbbá az egyéb pártoló tagok (ügyvédek, szakértők stb.) körének szélesítése.

3.      Jogsegélyszolgálat fejlesztése és működtetése a jogérvényesítő képesség erősítése céljából: Az egyesület megalakulása óta végez jog-segélyszolgálati feladatokat az általa megbízott ügyvédeken keresztül. A jogsegélyszolgálat történhet telefonon és személyesen is, valamint tartalmazza a peres eljárásokon való részvételt. 

4.      Érdekvédelemmel összefüggő tanácsadási tevékenység

5.      Szervezetfejlesztés a működési hatékonyság növelése érdekében, szervezetfejlesztési terv kidolgozása

§ Csapatépítő tréning: Ennek keretében az egyesületben dolgozók és annak vezetői egy közös 2x 3 napos bentlakásos tréningen vennének részt, ahol egy képzett trénerpár segítségével közösen elemezik a szervezet felépítését, előnyeit és hátrányait, az erősítendő tevékenységeket, a forrásteremtés lehetőségét.

§ Szupervízió: Tekintettel arra, hogy az egyesületben dolgozók állandóan emberi konfliktusokkal, tragédiákkal, nehezen kezelhető helyzetekkel kerülnek kapcsolatban, fennáll az érzelmi bevonódás és kiégés "burn out" veszélye. Ennek kiküszöbölésére a stáb tagjai részére legalább kéthetente 1X2 órás pszichiáteri esetmegbeszélés/szupervízió kerül megrendezésre.

6.      Emberkereskedelem-ellenes harccal kapcsolatos tréning a tisztségviselők részére a közvetett célcsoport vonatkozásában.

7.     Migrációs tréning: A közvetett célcsoportot érintő migrációs kérdések megvitatása, a jelenlegi és jövőbeli várható helyzet

Jelen projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Egyértelmű, hogy a prostik pályázat NYERŐ, minőségi munka és maximálisan támogatható, még a nehéz időkben is, a fogyatékosok, a nagycsaládosok meg a mozgáskorlátozottak pedig, bár a létszámuk több százszorosa a 15  ezer kurvának, örüljenek, hogy egyáltalán nyertek egy kis alamizsnát .... 

Még egy kis infó:


TÁMOP – TÁRSADALMI MEGÚJULÁS OPERATÍV PROGRAM - NFÜ

A Társadalmi Megújulás Operatív Program célja olyan beavatkozások sikeres végrehajtása a 2007-2013-as programozási periódusban, amelyek az egész ország lakosságát érintik, és amelyekhez az infrastrukturális hátteret, a minőségi szolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférést elsősorban a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program, illetve a regionális operatív programok biztosítják.

A program költségvetése 4 097 080 055 euró. Finanszírozásának hátterét az Európai Szociális Alapon keresztül 85%-ban az Európai Unió biztosítja, 15%-ban pedig a kapcsolódó hazai források képezik.

A program területi jogosultsága kiterjed Magyarország teljes területére, azaz a „Konvergencia” célkitűzés alá tartozó hat régió, valamint a „regionális versenyképesség és foglalkoztatás” célkitűzés alá tartozó Közép-magyarországi régió területére, melyet jelen programon belül, a 3.8-as fejezetben külön egységként és prioritási tengelyként kezelünk.
 

A program célrendszere

A Társadalmi Megújulás Operatív Program az ÚMFT átfogó céljaihoz, a foglalkoztatás bővítéséhez és a tartós növekedéshez elsősorban a munkaerőpiac kínálati oldalára irányuló intézkedésekkel, az emberi erőforrások fejlesztésével járul hozzá. A gazdaság rendelkezésére álló munkaerő-kínálat növekedésében rejlő lehetőségek csak akkor használhatók ki, ha növekszik az álláskeresési aktivitás, csökken a munkaerő-piaci és társadalmi diszkrimináció mértéke, javul az összhang a keresett és a kínált képzettségek, képességek között, továbbá az egészségkultúra fejlődése által nő az egészséges munkaerő aránya. A foglalkoztatás bővítéséhez tehát az aktivitás növelésén keresztül vezet az út. Ezért a Társadalmi Megújulás Operatív Program átfogó célja a munkaerő-piaci részvétel növelése.

 

A TÁMOP az alábbi zászlóshajó programokhoz kapcsolódik:

„A tudás – esély”

„Gyermekesély”

„A 21. század iskolája”

„Nem mondunk le senkiről” – Esély a leghátrányosabb kistelepülésen élőknek”

komplex térségfejlesztési program

„Versenyképességi Pólus program

„Magyar Géniusz”

„Rugalmas képzés”

„Meggyógyítjuk az Egészségügyet”

„Egyenlő esélyű hozzáférés Magyarországon”

(A teljes programkiírás pdf-ben.)

 

Címkék: társadalom abszurd pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr43999596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2009.03.13. 13:42:55

Mintha vasaroltak volna 20 tonna hamozott buborekot...

Ezt bekuldhetnenk:

Program megnevezése: Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében érdekképviseleti szervezetek kapacitásainak fejlesztése támogatására

Kódszám: TAMOP 2.5.1/07/1

Közreműködő szervezet: Európai Szociális Alap, Nemzeti Programirányító Iroda Kht.1134, Budapest, Váci út 45.

Pályázat címe: Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek védelmében

Pályázati azonosítószám: TAMOP-2.5.1-07/1.-2008-0153
Pályázó: Magyarországi Vastagbőr-olvasók Érdekvédelmi Egyesülete 1234, Budapest, Nácziakok u. 88. (mert ugye heil hitler)

Projekt megvalósítási ideje: 2008.12.01-2010.11.30

Projekt költségvetése: Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege és a projekt összköltsége: 1.247.235.837 Ft

Hosszú távú cél: A Vastagbőr-olvasók emberi jogainak, beleértve a kommenteléshez való jogot, érvényesítése, elfogadtatása, társadalmi reintegrációjuk elősegítése, kiszolgáltatottságuk csökkentése, az esélyegyenlőségi helyzetük javítása.

Rövid távú cél: Az egyesület humán erőforrás és szakértői kapacitásainak megerősítése, valamint a működés hatékonyságának növelése szervezetfejlesztés útján egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek hatékony védelmében.

A projekt elvárt eredményei: 4 fő akkreditált képzésen való részvétele, és képesítés szerzése, 7 fő emberkereskedelem elleni és migrációs tréningeken való részvétele, szervezetfejlesztési terv kidolgozása, honlap fejlesztés, Budapesten kívül 3 különböző vidéki helyszínen jogsegélyszolgálat kialakítása, és működtetése.

Közvetlen célcsoport: Az egyesület tisztségviselői, tagsága, munkavállalói.
Közvetett célcsoport: Internetezők, Vastagbőr-olvasók (ma Magyarországon kb. 900 ezer internetező tevékenykedik, az egyesület jelenlegi pártoló tagjainak száma 860 fő. )

Projekt tevékenységek:

1. Projekt menedzsment: A projekt tevékenységeinek koordinálása, a projekt lebonyolításának szakmai és pénzügyi felügyelete.

2. Pártoló tagság toborzása: Az egyesület a pártoló tagság bővítése. A kommentelők nácziakokká való kikiáltása 2008-ban kezdődött meg, célunk ennek folytatása, továbbá az egyéb pártoló tagok (ügyvédek, szakértők stb.) körének szélesítése.

3. Jogsegélyszolgálat fejlesztése és működtetése a jogérvényesítő képesség erősítése céljából: Az egyesület megalakulása óta végez jog-segélyszolgálati feladatokat az általa megbízott ügyvédeken keresztül. A jogsegélyszolgálat történhet telefonon és személyesen is, valamint tartalmazza a peres eljárásokon való részvételt.

4. Érdekvédelemmel összefüggő tanácsadási tevékenység

5. Szervezetfejlesztés a működési hatékonyság növelése érdekében, szervezetfejlesztési terv kidolgozása

§ Csapatépítő tréning: Ennek keretében az egyesületben dolgozók és annak vezetői egy közös 2x 3 napos bentlakásos tréningen vennének részt, ahol egy képzett trénerpár segítségével közösen elemezik a szervezet felépítését, előnyeit és hátrányait, az erősítendő tevékenységeket, a forrásteremtés lehetőségét.

§ Szupervízió: Tekintettel arra, hogy az egyesületben dolgozók állandóan emberi konfliktusokkal, tragédiákkal, nehezen kezelhető helyzetekkel és ferivel kerülnek kapcsolatba, fennáll az érzelmi bevonódás és kiégés "burn out" veszélye. Ennek kiküszöbölésére a stáb tagjai részére legalább kéthetente 1X2 órás pszichiáteri esetmegbeszélés/szupervízió kerül megrendezésre.

6. Nácziakok-ellenes harccal kapcsolatos tréning a tisztségviselők részére a közvetett célcsoport vonatkozásában.

7. Migrációs tréning: A közvetett célcsoportot érintő migrációs kérdések megvitatása, a jelenlegi és jövőbeli várható helyzet

Jelen projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.03.13. 13:44:06

@rolika:
A nagycsaládosok a Patásördögöt támogatták a Hülyenépszavazáson, felelősek a Progresszív Reformok bukásáért

rolika 2009.03.13. 13:45:10

@Őrnagy Őrnagy: meg különben is csak a pénzt viszik azzal a sok kölökkel...

beleszolok 2009.03.13. 13:47:11

Ja, egy ilyen csapatépítőre én is elmennék :)

Mondjuk a ribiknél nem tudom mit takarhat a "a forrásteremtés lehetőségét" erősíteni. :D
Többet kell copni, és akkor dől a lé.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2009.03.13. 13:50:29

Szerintem azért nyerték Ők a legtöbb zsét, mert erőteljesebb a lobbytevékenységük.

Plutonic 2009.03.13. 13:59:12

Itt megakadt az agyam...
Nem a kurváktól sajnálom a lét, csak valahogy mintha az arányok nem stimmelnének.
Nem is értem.
Ehhez pofa kell vastagbőrrel!
És nem a kurvák részéről, hanem az elbírálók részéről!

phaidros 2009.03.13. 13:59:42

El tudtok képzelni egy csapat prostit lobbizás közben? :D

paralány 2009.03.13. 14:02:49

Ha pasi lennék, azt mondanám, essszem-fassszom megggáll! De én csak egy idióta vállalkozó vagyok, aki abban reménykedik, hogy végre el tud intézni egy Széchenyi kártyát a sokat nyúzott cégének, hogy átvészeljük ami ránk vár...Meg van! Módosíttatom a társasági szerződést, a neve McKurno Kft. Én leszek a Madam. Az adókat meg lekeféltetem.

Mertcsak 2009.03.13. 14:04:25

@phaidros:

Simán!:)

@Plutonic:

És még hány helyen nem stimmelnek!

molaris 2009.03.13. 14:06:17

@Őrnagy Őrnagy:
Ez a mai magyar valóság, úgy, hogy jó lenne előléptetni magad és rendet vágni e hazában!:):)
Különöst szép ez annak a fényében, mennyit kaptak a többiek.

molaris 2009.03.13. 14:07:18

Ps.: Gyurcsány megmondta, ez itt kurvaország. Ez most a fejlesztési támogatás.:):)

Az EREDETI 2009.03.13. 14:07:41

Ezt kik bírálják el? Itthon gondoskodnak róla, vagy kint ránéznek azért?(nem úgy néz ki, vagy nagy a baj) A qrva rohadt anyjukat.

cooper (törölt) 2009.03.13. 14:08:13

Há mé? SZöszödön megmonták, "qrva" ország. Megadták nekik...

gidabiga 2009.03.13. 14:08:59

@molaris:

azt is mondta, hogy el lehet innen menni.
mégsem megy :)

szabogyula 2009.03.13. 14:10:15

Mondjátok azt hogy ez egy Nemere könyvből van !
Nem akarom elhinni !!!
Ez a blog lesz a vádirat !!!
Létezik ma még Magyarországon , hogy valaki felelős valamiért ?

cooper (törölt) 2009.03.13. 14:14:02

Téleg, nincs valami aláírás vagy mi, hogy ki, vagy kik írták ezt alá?

Noizeaddikt · http://noizeaddikt.tumblr.com/ 2009.03.13. 14:17:49

A minőségi munkát véletlenül minőségi kurvának olvastam.
Úgy látszik, ma már fontosabb az utóbbi mint az előbbi.

eszkep 2009.03.13. 14:20:17

Normál bolsevik ügymenet. Szerintem legalább 25% visszafolyik... 2006-óta már semmin nem csodálkozom.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 14:22:56

@cooper:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, beletettem a poszt végére ....

bogi@mailbox.hu 2009.03.13. 14:23:49

ha meleg vagy, hamarosan több jogod lesz mint a házasságban tisztességben élő családoknak. ha prosti vagy, akkor megint csak jobban jársz mint egy normál család... EZ A TÁRSADALMUNK?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 14:25:34

Vannak EU-s pénzek, csak rossz helyre megy és/vagy ellopják.

Lásd Borovszky-ügy az Oktatási Minisztériumban ....

dave_t_i 2009.03.13. 14:27:32

2. Pártoló tagság toborzása: Az egyesület a pártoló tagság bővítése. A szexmunkások vállalkozóvá válása 2007-ben kezdődött meg, célunk az egyéni vállalkozók számának növelése, továbbá az egyéb pártoló tagok (ügyvédek, szakértők stb.) körének szélesítése.


Szakértő? Az ki? Lecsekkolja, hogy a csaj rúdtáncosnak, útszéli kurvának, neadjisten' luxusprostinak jó?

És a 'stb.'? Ezek a stricik?

molaris 2009.03.13. 14:28:13

@gidabiga:
Mikor járt elöl jópéldával?- majd pont ebben?::))

molaris 2009.03.13. 14:29:22

@zero:
Azt is csak azért költötték el ők maguk, hogy biztos jó helyre kerüljön.

martonx 2009.03.13. 14:31:22

Én tartanék nekik csapatépítő tréninget.

Utána még az is lehet, hogy pártoló tag lennék :-)

szabogyula 2009.03.13. 14:35:22

Azt láttátok hogy hirtelen valamiért majdnem ezren olvassák a Vastagbőrt ?
whos.amung.us/stats/ib5zq9hv/

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.13. 14:37:06

@ostoba 8o:

Mert az Anikós cikk kint van az Indexen :))

Plutonic 2009.03.13. 14:38:47

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!: Sajna ez így van.
De ez most akkor is megakasztotta az agyi tevékenységemet. :)

@ostoba 8o: Remélem a Facebook-on is szaporodunk, lassan a 100-at is elérjük. :)

rolika 2009.03.13. 14:41:43

@zero: vajon melyik zászlóshajóba gyömöszölték be a kurvákat???

szabogyula 2009.03.13. 14:43:23

Azért Anikó húzóágazat ..

Mertcsak 2009.03.13. 14:44:58

@Plutonic:

Jaja,nekem is csúszik az ékszíj rendesen.
Most má én is pályázok valamire. Hétfőtől úgyis munkanélküli leszek,időm mint a tenger.:(

Mertcsak 2009.03.13. 14:46:16

@ostoba 8o:

Húzóágazat a szopóágon.:)

Plutonic 2009.03.13. 14:46:25

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!: Oooopss....
Válság miatt vagy csak úgy?

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 14:53:24

Na akkor a cikken felbuzdulva első körben, regisztrálok a fészbúkra, és elkezdem árulni a testem. Böff

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.13. 15:00:49

Azé bazzeg ennyi a teljes pályázat?? Mint a sajtpapír! Bazzeg ha én mint vállalkozó pályázom kell hozzá egy erdőre való papír! De a projektcégek a legtutibbak. Ott nem kell elszámolni semmivel. S nem kell visszapengetni. De ha gépet akarsz venni ott kell a bankgarancia meg a kutya retkes fasza is.
Dunába minden politikussal.

reality 2009.03.13. 15:04:07

"Hosszú távú cél: A szexmunkások emberi jogainak, beleértve a munkához való jogot, érvényesítése, elfogadtatása..."

Ez mi ez? Hát a qrva anyjukat!
És különben semmit sem kellett volna kapniuk!

Mertcsak 2009.03.13. 15:04:26

@Plutonic:

Válság. Autóipar. Logisztika.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.13. 15:15:05

@zero: Melyik szemétnáci olvas Dubaiból? Mert szivesen cserélnék vele :D

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.13. 15:15:54

"speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport"

Kész.

A betegek meg a nagycsaládosok meg kapják be. Ez szép. Remélem, ezt is beletetetik a külföldi újságokba.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 15:16:14

@reality: Jah, nem elég, hogy kurvák még fizetni is kell nekik!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 15:20:12

Ez tényleg 2009 Mo.?

Már nem csak a tojásdobálás minősül szabálysértésnek, de az úgynevezett zavaró hangkeltés, és a
kiabálás is, amely mást akadályoz egyesülési vagy gyülekezési jogának gyakorlása közben...

Plutonic 2009.03.13. 15:21:01

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!: Az cumi most rendesen... :(
És semmi más nincs helyette?

Mertcsak 2009.03.13. 15:35:08

@wladyslawsky:

Hú,az de jó volt!:)

@Plutonic:

A helyzet nem reménytelen!:)
Ha más nem lesz elmegyek stricinek,oszt pályázok ezerrel mindenre.:)

Horizont 2009.03.13. 15:35:20

Bravó! Ez az ország úgy elkurvásodott, hogy már semmin se szabad meglepődnünk.
Gyöngyszem:
"A szexmunkások emberi jogainak, beleértve a munkához való jogot, érvényesítése, elfogadtatása, társadalmi reintegrációjuk elősegítése, kiszolgáltatottságuk csökkentése, az esélyegyenlőségi helyzetük javítása."
Micsoda???!!! Munkához való jogot???
"4 fő akkreditált képzésen való részvétele, és képesítés szerzése, 7 fő emberkereskedelem elleni és migrációs" = ez összesen 11 fő!!!!!!!!

Ha most nagyon közönséges akarok lenni, akkor mától nő létemre b@szok dolgozni:)

Azért annyit az igazság jegyében hozzá tehetünk, hogy a csapatépítő tréningjük(!!!) nem sokban különbözhet egy multi meetingjétől, vagy egy kormányüdülős korcsolyás hétvégétől!
Pesszimista nézőpontból:)

Véraláfutás 2009.03.13. 15:38:04

Mindig van egy újabb legalja... Tényleg VICC ez az ország, Rejtőnek odafent elég csak jegyzetelnie mi zajlik idelent...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 15:38:40

Mondjuk nem értem mi a gond. Főleg azt a vonalat nem értem, akik a prostituáltakat, és az érdekvédelmi szervezetüket szidja. Pályáztak, és nyertek. Az más kérdés, hogy ez etikus-é.

Férfitársak. A kurvák azért vannak, mert szükségetek van rájuk ;) ...majd lehet bizonygatni hogy nem így van.

Mertcsak 2009.03.13. 15:40:59

@Horizont:

A képesítés szerzését én is néztem.
Vajon mik lehetnek a vizsga feladatok?
A tréning meg inkább gangbang lesz,mint ahogy azt szmoker korábban írta.

Plutonic 2009.03.13. 15:56:26

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!: :DDDDDD
Látom, Téged sem lehet agyoncsapni sem! :DDDD

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 15:58:42

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:

jancsi vazze, nem pályázati pénzt kell nekik adni, hanem new york-i egyezményt felrúgni, piroslámpás negyed megcsinál, stricik elüldöz, orvosi ellátás jár, adózni meg kell cserébe. Lsd. Hollandia, Belgium, vagy Németo. St. Pauli.

Működik? Igen. Nemám EU-s pénzt, ami feltehetőleg nemigen vándorol el rendeltetési céljáig.

Meleardil Eressea Iluvadan 2009.03.13. 16:04:09

Valaki kerdezte, hogy ugy megis kik gondoljak ugy, hogy a kurvaipar tamogatasa KETSZER fontosabb, mint a nagycsaladosok es a gyerekneveles.

Nos...a linkelt lapokon megtalalhato az elbiralok listaja.

Kurvak: bir.nfu.hu/emir/oi/eles/nyertes.php?id_paly=16272&lap=0&k=1&rend=nev&forr=2&nev=Prostitu%E1ltak®io=[Minden]&megye=[Minden]&telepules=[Minden]&op=[Minden]&paly_tip=[Minden]&keres=Keres%E9s
Csalad: bir.nfu.hu/emir/oi/eles/nyertes.php?id_paly=16179&lap=0&k=1&rend=nev&forr=2&nev=Nagycsal%E1dos®io=[Minden]&megye=[Minden]&telepules=[Minden]&op=[Minden]&paly_tip=[Minden]&keres=Keres%E9s

A tamogatott projekt megnevezeseben a "speciális okok miatt hátrányos helyzetű" gondolom kurvat akar jelenteni ujmagyarul. Namost, ha a tisztelt bizottsagban ulok fejet valami gondos ember egy olmozott vasbottal kulcsiny tekinteteben a belbecshez igazitja, akkor gondolom onnantol a kopedek bizottsagi tagok megnevezese "speciális okok miatt fogyatékkal élő" lesz az o becses szotaruk szerint.

Azt tennem meg hozza, hogy akik szerint a kurvak a csalad elott allnak, azok eseteben a "kurva anyad" bizonyosan nem szitok, hanem egyszeru tenykozles, mert mas modon nem tudnek indokolni egy effele szocialis beallitottsagot.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 16:07:02

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: Tésvír olvasd már el még egyszer mit is írtam.

Aztán tisztában vagyok vele mit kéne csinálni, hiszen Bécsben láttam hogy működik a rendszer. (igen jól) Legálisak a puffok. Heti egy alkalommal kötelező az orvosi vizsgálat. a lányok legális munkavállalók a zöld kártyájukkal. Orvosi ellátás jár.

Strici elüldöz. Hmm. Ez sehol nincs megoldva a világban, és olykor a strigó hasznos is tud lenni. (Picilányt időben beviszi dolgozni, akkor is amikor annak lógós kedve támad, és ez olykor a pufftulajoknak pont kapóra jön.) Na kurvázzunk még egy keveset? Ha gondolod mesélek még. Nem keveset ismerek ;)

tudi 2009.03.13. 16:10:33

Szerintem azért nyerték meg a pályázatot mert a pályázat elbírálóit ingyenes "szolgáltatásban" részesítették.:)

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 16:11:16

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Egyről beszéltünk, de azért ne olccsá' má le csak azé' me cigány vagyok!!!:)))) Én annyival lennék csak szigorúbb mint te, hogy megláttam volna, kik pályáznak és már téptem volna szét a lapot...

No persze, ha meglátták a lehetőséget, szabályosan végigvitték a pályázatot, nyertek, még azt mondaná ilyenkor az ember, nem az a hülye, aki élt a lehetőséggel, hanem aki felkinálta nekik.

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 16:22:31

Értelmi fogyatékos, 8 gyerekes, rokkant cigánykurva vagyok!
Lehet keverni a pályázati pénzeket?

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 16:24:09

@Dömp/S S/S: Természetesen, drága tezsvír, de még kéne pár tanú, hogy téged nagyon tenorizálnak itt a rasszistákok! mert ugye "van itt ez a cigánygyűlőlés vagy mi"!

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.13. 16:26:45

Nos kéremszépen végigszaladtam a mai kaccsolaton. Megadva az alaphangot, láttam egy kifejtő gondolatot, miszerint Sólyom azért ne menjen külföldre, mert a nemzeti ünnepek csak Mo. határain belülre tartoznak, a határon túli magyarokra nem.

Gondolom azért nemzeti.

hát ezzel kívánok mindenkinek kellemes márc 15-ét!

MentalPista /Egyenesen menjetek! Ne jobbra-balra!/ 2009.03.13. 16:34:28

Nem figyelsz? 8 gyerekes... Annak van 13-14 apja is... Nem elég a ez a diszkrimináció, még itt van ez a szegregáció is!
Hát, teljesen meg vagyok zavarodva!

3 ezerért még a vesekövedet is kiszívom belőled!
Nem tudsz pinán baszni, mondtam már, hogy mozgásbéna vagyok!

Horizont 2009.03.13. 16:39:23

Vissza kell térnem mert nem tudom ezen magam túltenni.

Társadalmi Megújulás Operatív Program !
Megújult dugás, operatíven, társadalmilag, programként????
Miért nem lehet valahol fellebbezni ez ellen, vagy csak egy árva kérdést feltenni?Bár a Kapcsolaton csak a cigányok pénze után érdeklődtem mégis sértőnek és rágalmazónak tituláltak!
Kevés a striciknek a bevétel?? Vagy hősugárzót vásárolnak a kurváknak akik minden kilométerkőnél ott állnak télvíz idején, szegénykéim?? Kell óvszerre?
Vagy eggyel feljebb szinten taxival közlekedhessen, vagy a kurvatanya rezsijét kifizethesse? Vagy ostorra kell meg bilincsre?
Ne kuncsorogjanak EU-s pénzért, dugjanak többet és majd több lesz. Ja és adózzanak a rohadt életbe!
Amúgy meg fizessenek nekik azok akik a "szolgáltatásaikat" igénybe veszik !!!!

Bár szerintem ebből a pénzből egy forint nem jut el a kurvákhoz!
A kurva életbe:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 16:49:11

Horizont te megint a pályázókat bántod. Ami butaság. Bántsd azokat akik elbírálták....

Vagy csak úgy szimplán jó sírni valamin? :D

kenájkikit 2009.03.13. 16:58:39

újabb bizonyítéka, hogy: állami szinten is kurvák, gengszerek előre. ennyi kb.

Horizont 2009.03.13. 16:59:38

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:
Azt hogy érted, hogy MEGINT?? Tudsz valamit amit én nem?
Lehet, hogy butaság (szerinted), nem jó sírni semmin,nem is sírok, csak fel vagyok háborodva, nagy különbség! És a pályázókon is felháborodhatok. És lehet saját véleményem.
És bántottalak én téged?:)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.13. 17:02:38

"Azt hogy érted, hogy MEGINT?? Tudsz valamit amit én nem? "

Mivel hogy nem egy sírást biggyesztettél már ehhez a post-hoz :D

"Lehet, hogy butaság (szerinted), nem jó sírni semmin,nem is sírok, csak fel vagyok háborodva, nagy különbség!"

Nem csak szerintem butaság ;)

"És a pályázókon is felháborodhatok. És lehet saját véleményem. "

Lehet, és el is lehet viselni azt, ami számodra akár bántó is lehet ;)

"És bántottalak én téged?:)))"

Ez valami bújtatott poén lehet -hogy neked jó legyen- mosolygok is.

Szakaly Gyorgy · http://szakalygy.uw.hu/index.html 2009.03.13. 17:38:42

A tréfálkozást félretéve, a bíráló bizottság és az EU részéről ez a támogatás egészen véletlenül nem bűnpártolás-e?

A New Yorki egyezményt aláíró országokban a prostitúció bűntény. Aki bűnözőket támogat, az pedig bűnpártoló.

Aki állami pénzt osztogat bűnözőknek, az pedig a bűnpártolás mellett hűtlen kezelést is elkövet. Mit szól ehhez az Állami Számvevőszék?

Legközelebb a sikkasztók meg a zsebtolvajok szervezetét is támogatni fogják és tréningeket szerveznek nekik közpénzből?

Shara 2009.03.13. 17:51:03

őőőő, jónapot.

Emlékszem egy mondatára Népünk NAGY Vezérének, amiben benne van ennek a kérdésnek a megoldása. Ezt a támogatást az ország kapja, mert ugye ez a "Kurva" Ország. Akkor nincs is mit a szemükre vetnünk. Vagy igen?

paralány 2009.03.13. 18:03:00

@Szakaly Gyorgy: egyet értek veled. A többi normális vállalkozó, -bár szerintem mindenkit meghülyit a Hivatal- vért izzad, és elcsúszik egy ilyen pályázaton. És nézik azt is, hogy muilyen a "múltja", volt-e Bar-listás. Ezek meg mind hibátlanok?! Felháborító!

picur3ka 2009.03.13. 18:10:18

@Szakaly Gyorgy:

EU-ban viszont nem buncselekmeny en attol tartok, masreszt pedig, ha ez azt jelentene, hogy nem terjesztenek rettenetes betegsegeket, gyereklanyok nem kenyszerittettnek a szakmara, a prostikat mindenfele elmebeteg vadbarmok nem kinozgatjak, stb, akkor a penz jo helyre menne...

Nagy csaladosok, hm, nem tudom, hanyan vannak... mert gondolom a 60-tagu csalad az inkabb megacsalad es kisebbsegi penzekbol reszesul, remelem, nem kapnak tobbszor is.

Gerik001 2009.03.13. 18:13:32

aztakurva.

borbélyházakat magyarországra ne eltünjön ez a rengeteg "elbaszott" pénz.

NY egyezmény tiltja ezeket a házakat, de ott ez bevett szokás.

Mennyi pénzt lehetne levenni itt adobol?

paralány 2009.03.13. 18:18:39

azon tűnődök, hogy ők, mint vállalkozók, ők fogják megmenteni az országot? Mert számítanak a válalkozókra. Ja! legyen kit b@szogatni

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.13. 18:21:24

Ez aztan a pályázat! Semmi önerő nem kellett hozzá! Rögtön 100%-ot kaptak.

Mertcsak 2009.03.13. 18:26:12

Azokra a számokra is kíváncsi lennék,hogy az ilyen pályázati pénzekből hány %-ot kell visszacsengetni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 18:26:22

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/:

Ez most komoly?! Erősen alkotmányellenesnek tűnik.
Amúgy megint faszajó, hogy nagycsaládosok vagyunk, és megint lapátolnak ránk egy adag matériát.:-/

Horizont 2009.03.13. 18:30:57

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:
Ha megérteném néha az öncélú bántásokat itt a kommentelések között.Lehet vitatkozni, de te nem azt tetted. Ha valakinek magvas ellenérvei vannak simán beismerem ha melléfogtam.
Gondolj csak arra mennyi mindenre és mennyi mindenkire nincs pénz ebben az országban. Amikor pénzt kell gyűjteni a beteg gyerekek gyógykezelésére.Amikor nem építették meg a rámpákat a kerekes székkel közlekedőknek. Stb.
Amikor ismerjük a legtöbb pályázati pénz megnyerésének, útjának, végcéljának, ellenőrzésének anomáliáit.
És akkor jönnek a prostik " képviselői" és felmarkolnak majdnem 48 milliót.
Ja és én nem mondom , hogy butaság a te véleményed. A tied. Ez meg az enyém.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 18:37:05

@Horizont:

Hősugárzó nem hiszem, hogy kéne nekik, eddig is elvoltak az olajoshordókban való tűzrakással.:P

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 18:44:54

@picur3ka:

Ha jól emlékszem, több, mint 26 ezer tagcsaládjuk van, és éppen azok szoktak csatlakozni, akik az egyesület értékrendje alapján alakítják az életüket. Egyébként lehet tájékozódni a honlapjukon, sok szeretettel ajánlom: www.noe.hu

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.13. 18:45:49

@Gerik001:

Tőlem jöhetnek a borbélyházak, bár a fodrászatok se rosszak.:P

szabogyula 2009.03.13. 22:22:28

@Meleardil Eressea Iluvadan: A topik nevében köszönjük . Tegyük el ezt a pofátlanságot az utókornak.

crapman 2009.03.13. 22:44:22

apropó kurva, ezt a melót mennyiért vállalnád be?
kepfeltoltes.hu/view/090313/0305pod04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hungarian Prime Minister Ferenc Gyurcsany, second from right, welcomed Austrian Chancellor Werner Faymann to Budapest Thursday. (Reuters)

Mertcsak 2009.03.14. 00:35:10

@zero:

Remek.
Akkor most nézzük meg,hányszor 11-12% folyik vissza!
Csoda,hogy nem engedik el az aranytojásos tikot?!
Mocskos tolvaj banda.
Pártállástól függetlenül,azabaj!

Loga 2009.03.14. 01:20:54

földön fekvőt rugdostok.

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.14. 09:03:49

Aki volt tegnap bulizni vmerre, írja már le, hogy sikerült-e megdugnia Molnár Anikót :)

beleszolok 2009.03.14. 09:58:43

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Hát, én voltam, de csak hazavittem, és elaludtam a kocsiban hazafelé...

:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.03.14. 10:29:50

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Konszolidált polgári ember nem bulizik és nem bonyolódik "egyéjszakás kapcsolatba" ....:)

szabogyula 2009.03.14. 11:24:29

@zero: Hanem inkább megvárja amig a prosti szervezet felveszi a pénzt , hátha bevezetik a bérletrendszert. Odamész és egyet lukasztasz.

Corry 2009.03.14. 15:44:57

Én már a monacoi herceg nem dugta meg az Anikót című posztnál se értettem nagyon a dolgot, de ez a kurvás hasonló témakör és még úgy sem értem.
De sebaj, van ezeknek még honlapjuk is, azon is van egy támogatás, tehát nem ez lesz az első, amit elnyertek:

www.prostitualtak.hu/nuke/index.php

Most már aztán van nekik 20 fő peer mentoruk (ammeg mi a franc), oktatnak nekik munkaerőpiaci ismereteket, továbbá kiégés elleni ismereteket is kapnak.

Hurrá....

Azazhogy én a speciális zártkörű lelki segélyszolgálat kiépítését hiányolom.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.14. 16:20:13

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

Nem, csak kopaszokkal pogóztam, aztán hajnalban hazavánszorogtam a barátommal. Molnár Anikó pedig megint dugatlanul maradt.:P

aranyszegélyes pogácsa 2009.03.18. 16:30:42

nem értem a felháborodást, elvégre a jövő média sztárjainak a kiképzését támogatják az nyert pályázati pénzből!!!

süti beállítások módosítása