Skip to content


       Szűrés lista

Cozma kezdte az egészet

Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb.

A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét hallgatva. 

 

Egy másik gyanúsított ügyvédje:

"– Védencem szeretné magát tisztázni a vádak alól, ezért kérelmeztük, hogy a helyszínen mutathassa meg, hol tartózkodott pontosan a gyilkosság elkövetésekor – mondta a Borsnak dr. Bacsek György védőügyvéd. P. Gábor azt állítja, Raffael Sándorral nem voltak barátok, de évek óta ismerték egymást. Sándorék aznap szóltak neki, hogy tartson velük a veszprémi szórakozóhelyre.
– Gábor elismeri, hogy részt vett a bár alagsorában kirobbant verekedésben, de mire felért az épület elé, két ember már a földön feküdt. Ezután megkereste a többieket és mivel rendőrök érkeztek a helyszínre, kocsival elhajtottak – tette hozzá az ügyvéd. A veszprémi kapitányságon tegnap órákon keresztül tartott P. Gábor kihallgatása, aki vallomásában meglepő kijelentést tett: Raffael Sándort egy békés, nagy mackónak ismerte, ezért nehezen tudja elképzelni, hogy ő késelt volna azon a szörnyű februári hajnalon."

Félek,ez az ügy is olyan lesz, mint az olaszliszkai: évekig húzzák-halasztják, közben az áldozat emlékét számtalanszor meggyalázzák. Éljen a jogállam...

Címkék: társadalom pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr18999458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.16. 09:56:56

Gondoljátok, hogy véletlenül késeltek kint, aholy már nincsen kamera? Gondoljátok, hogy ezek nem tudták, hogy meddig van bekamerázva a bár?

Meggyőződésem, hogy csak a balhéra volt felhatalmazásuk, a gyilkosság csak véletlenül csúszott be, ez náluk az üzletmenettel együtt járó kockázat.

Az sem véletlen, hogy némelyek önként jelenkeztek, csak hogy a rendőrök ne nyüzsögjenek már annyit, mert rontják a boltot.

A végeredmény a következő lesz: nem lehet megállapítani, hogy a sok közül ki szúrt, ezért ha kapnak is valamit, de sokat nem, mert nem lehet úgymond ártatlant elítélni.

(volt már ilyen: a miskolci biztonsági őr gyilkosai törvényesen szabadlábon)

krtek 2009.03.16. 09:57:52

Kedves dr. Bacsek György, csak a miheztartás végett, nem ártana napjában legalább egyszer leköpni a tükröt a fürdőszobában?

Szegény cigány adófizető, vajh melyik hivatalos bevételéből (a fő-, vagy a másodállásából) fedezi az ügyvédurat?

Vajh megroppant-e a cigány felívelő szakmai karrierje, az alaptalan gyanúsítgatás hatására?

És vajh hozzájárul-e ez a hazudosás is, hogy az embernek mi ugorjon be a cigány szó hallatán?

Nekem mindig az ugrik be hogy adófizető...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 10:09:15

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: Igen, valóban igaza van. És igaza van az ügyvédnek is, neki a védencét kell védeni. És igaza van mindenkinek, nem is baj, ha egy halott emlékét nyilvánosan bemocskolják, miszerint, ő kezdte az egészet, és ha élne, még fel is jelentenék, hogy miért lökdösődött tánc közben. És igen igaz az is, a diszkóban történt lökdösődés miatt gyilkosság a büntetés. Egyébként hogy is van az, hogy közbiztonságra veszélyes tárgyat tilos magunknál, hordani,mert szabálysértés,mely a rendőrség hatáskörébe tartozik?Ha már nem gyilkolt, de legalább szabályt sértett? Vagyis , ha a magasabb rendű bcs alól tisztázzák, akkor is felelősségre kell vonni, miután egy diszkóba ilyen tárgyat vitt magával.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 10:09:56

@DexterMorgan78/Séfbácsi: igen, tegnap nekem a nap poénja volt a "Felelős kormány Budapesten" transzparens, mint a gyülekezési jog megsértésének eszköze :)))

Ennél már csak a cumisüveg, mint közveszélyes eszköz volt röhejesebb... Hogy kefélné szájba az anyját MINDEN érintett, aki hazabaszta a nemzeti ünnepeinket is.

UI: arra kíváncsi lennék, hogy a Kossuth-téren a zászlófelvonáskor bekiabáló fiatalember fejéről a szemüveget lepofozó harci vérnyugger ellen indult -e büntetőeljárás? Ha nem, MIÉRT nem??

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 10:10:55

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ja, és még valami:

"Szép vezetőnk éljen sokáig, Feri veled vagyunk halálig"

ÁMEN!!! Már ha ezt úgy gondoltad, ahogy gondolom, hogy gondoltad :))))

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 10:14:02

nekem ez is tetszik: Eljött a mi napunk Gyurcsány a mi urunk.:))
tegnap láthattuk, ez bizony így van.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 10:15:09

@Seduxen:
Miért hogy kellett volna gondolonom, ahogy te gondoltad hogy gondoltam:)? Egyébként igen.

picur3ka 2009.03.16. 10:16:23

@Virág et.:

Nem beszeli-e am meg a vadlott a jogi tanacsadojaval, hogy mit es mikent erdemes mondani?

Csak ugy gondolom, hogy ez talan forditva van a valosagban, s nem a vedett ezt hazudja, hanem megmondjak neki mit hazudunk, akik tudjak a torvenyi reszleteket, vagy nem?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 10:16:26

@Seduxen:
Ja azt nem tudom hogy hallottad e hogy ma reggelre kiderült hogy az ominozus transzparens mégsem volt bűncselekmény, tehát meg is szünt az eljárás a két srác ellen.
Próféta szóljon belőlem (ha lehetek nagy arc:)). tegnap már írtam fészbukon hogy ez lesz.

Jim Raynor 2009.03.16. 10:16:48

@Seduxen:

"arra kíváncsi lennék, hogy a Kossuth-téren a zászlófelvonáskor bekiabáló fiatalember fejéről a szemüveget lepofozó harci vérnyugger ellen indult -e büntetőeljárás? Ha nem, MIÉRT nem??"


hát kikhez járna akkor Ferenc lakossági fórumokra kézcsókért, ha ezeket lecsuknák? :D

picur3ka 2009.03.16. 10:18:43

A cumis uvegrol lemaradtam, mi volt vele, az is 'eszkoz'? Meg a szaros pelenka, na azt kene megrepiteni!

Sztyopabá 2009.03.16. 10:19:29

Mester Csaba szamárszex.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 10:22:02

Mint ahogy azt is, hogy bekiabálással nem lehet korlátozni szerintem senki gyülekezési jogát, én meglátásom szerint azt csak fizikálisan lehet...persze más a jogászkodás meg a józan paraszti ész.

toxikus 2009.03.16. 10:22:07

ó hogy helyszínen végezzék már ki ezeket az állatokat az ügyvédjükkel együtt

Virág et. 2009.03.16. 10:23:27

@picur3ka: Teljesen jól gondolod. Az ügyvéd szokta felkészíteni az ügyfelet, hogy az mit hazudjon.
Ez a valóság, amit én írtam az a "kirakat", a papír.

Nekem is a gyomrom forog az ilyen Mester féle alakoktól, de nekik ez a munkájuk. Akrámilyen ocsmány munka is, ezt kell csinálniuk.

Bízzunk benen, hogy az ügyész elég tökös és hogy a rendőrök jó munkát végeznek (végeztek?) nyomozati szakban.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 10:23:39

@picur3ka: semmilyen italt, és üveget, palackot nem lehetett bevinni a rendezvények helyszínére, és a rend buzgó őrei egy, a babákhoz rendszeresített közveszély okozására alkalmas cumisüveget sem engedtek be. DDD, Gyerek mehet, cumisüveg marad, idióták, ...

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 10:28:36

@Jim Raynor: reményeim szerint ez úgy valósulna meg, hogy böszman, és a rajongója mondjuk szomszédos cellát kap, és probléma megoldva... :)

@DexterMorgan78/Séfbácsi: ha úgy gondoltad, ahogy gondolom, hogy gondoltad, akkor csak annyit mondok: faschiszta VAGY!!! :)))

Én már azt sem értem, hogy mi jogon lehet bárkit kivezetni a tömegből, mert "bekiablásokkal, és hangoskodással zavarja az ünnepet". MIVAAAAN? Elvtársak, ez már - szerencsére - NEM AZ AZ IDŐSZAK... Október 23-án mit lehet várni? Böszman bele is lövet a tömegbe? Vagy rendel putyin e.t-től pár hadosztály T-72-est??

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 10:30:23

@Seduxen:
Pityin nem ad neki semmit, max egy lófaszt a seggébe:) Múlt heti keménykedés után, és miután felmosták vele a padlót:)

DArchAngel 2009.03.16. 10:34:11

Őszintén, ezt a videót nem fogom megnézni, mert egyszerűen nem érdekel, hogyan próbálják kimosni ezeket az állatokat a dologból a söpredék ügyvédeik.
Nem érdekelnek a kifogások, az enyhítő körülmények. Követelem, hogy a bíróság statuáljon példát, és ez szolgáljon precedensként (tudom, hogy ilyen nincs a magyar jogrendben) bármilyen emberi élet ellenes bűncselekményben. Meddig nyaljuk ki még a seggét a társadalom legdeviánsabb, legaljasabb szemetének is, az emberi jogok ködös maszlagára hivatkozva?!

ork (törölt) 2009.03.16. 10:35:30

Ezt az ügyet nem a magyar igazságszolgáltatás fogja rendezni. Hanem pár szerb "vendégmunkás". A terepszemle már megvolt...

picur3ka 2009.03.16. 10:35:53

Hat, gyerekek, aki azt meri mondani, hogy ezek normalisak, annak cuclis uveget... nem is uveg kulonben. Felnek a tejtol. Eszem megall.

Horizont 2009.03.16. 10:40:08

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
"Eljött a mi napunk Gyurcsány a mi urunk." Ez nem semmi!!! Jót röhögtem:)

Megint nem értek sok mindent. Kitüntették Cozma édesapját.Teljesen jogosan. Minden tiszteletem az övé, és a részvétem is.
Igenis egy halott emlékét gyalázzák meg. Szégyen.
Laspalmas örülök, hogy ezt megírtad mert rávilágít egy bicskanyitogatógató témára és ezek az ÜGYVÉDEK!!
Az ügyvédekre szükség van, mindenkinek joga van hozzá! A legtöbb ügyvéd biztos, hogy tisztességes is. A sztárügyvédekről most ne szóljunk.Megérne egy misét.
Ezek az ügyvédek akik ilyeneket védenek és szemrebbenés nélkül az ország pofájába mondanak hajmeresztő dolgokat, hogyan rendezik le a lelkiismeretükkel? Pénzért mindent? Ezek az ügyvédek egy szikrával sem különböznek a bűnözőktől. Vannak olyan bűnesetek amikor én mint laikus el sem tudom képzelni milyen mondat tud az eszébe jutni védelem gyanánt? De eszébe jut.Pénzért minden.
Olaszliszkán is még mindig helyszínelnek. Mit gondoltok mit érezhet a felesége ettől (is)?
Legalább az emléküket méltó módon ápoljuk ezeknek a meggyilkolt, tisztességes, becsületes, remek embereknek. Ha már az életüket elvették tőlük! És a gyilkosaikat ítéljék el! Most!!!

Rwindx 2009.03.16. 10:41:38

Virág et.-nek igaza van
Ő sem mentegeti a rohadékot, csak tárgyilagos.

broafka 2009.03.16. 10:43:31

nem semmi ez a csavo. hogy nem fordul ki a gyomra, amikor reggel belenez a tukorbe. aki az ordoggel cimboral...
remelem egyszer majd ot szurkaljak halalra a rohadt cigok, aztan akkor nem tudom mennyire lesz majd o partjukon.
gusztustalan. ocsmany. felhaborito.

Plutonic 2009.03.16. 10:44:38

Politikusok és ügyvédek....
Mit lehet mondani erre, azon kívül, hogy miért nem volt cápa a magzatvizében?????
Kávé helyett is tökéletes lenne.

Jim Raynor 2009.03.16. 10:45:23

@Seduxen:

az én reményeim szerint ez úgy lenne a jó, ha ferencünk egy cellában lenne 2-3 nagydarab bodzaszedővel......lenne ott is "rajongás" meg csók is, csak nem úgy, ahogy ferike a nyugdíjasokkal megszokta.... :D

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.16. 10:47:59

@Rwindx: én sem mentegettem, csak felháborodtam.
De ettől mindjárt hülye lettem. na mindegy, szépen kiemelte az írásomból, amit akart, a többi meg nem érdekes.
Virág. E:T szerint mindig neki van igaza, tehát most is.na, erről ennyit, megvagyunk egymás nélkül is.DDD

molaris 2009.03.16. 10:48:31

"Draskovics szívében kés, Szivásy nyakán kötél,
Utánok, több is jön talán," - kezdhetném aktualizálva a verset, mert az látszott, hogy a helytartók remegni méltóztattak. És ne higgyétek, hogy a Cosma ügy vizsgálóinak nincs mitől remegni. Nekik is van családjuk, és mint a siófoki erődemonstráció mutatta, van utánpótlás. Mester dr. meg gondolom elég részletes instrukciót kapott Mohácsi Vikitől, mert az ő gondolatai köszönnek vissza.

Valamikor a 70- es években pontosan már nem emlékszem- történt, hogy egy autós elütött Miskolc környékén egy cigánygyereket. A közelben egy SZ- 100- assal dolgozott egy fazon, szólt neki, hogy beszáguld orvosért. A fazon ott hagyta a fiát, és toronyiránt be a közeli faluba segítségért. Mire visszaért a fia feje a gépen, cigánygyerek sehol. Mikorra a rendőrök megállították, csak azért könyörgött, hogy a maradék fél putrisort is letolhassa. Persze akkoriban erről kuss volt, mi is csak a mentőskollégáktól tudtuk meg.

wlakos 2009.03.16. 10:48:32

@DArchAngel: Nézd meg! Szörnyű látványban lesz részed.:(

picur3ka 2009.03.16. 10:49:00

Borsodi kulonleges hozzaallas:

'Nyomozást rendelt el a miskolci rendőrkapitányság rémhírterjesztés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben - közölte a rendőrség. '

www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_rendorseg_szerint_remhir_a_miskolci_szkinhedtamadas/2091457/

Nyomdász · http://www.ritternyomda.hu 2009.03.16. 10:52:22

Tegnap volt egy jó kis riport a Naplóban (TV2) a cigány felzárkóztatásról és az ezzel kapcsolatban elfolyt milliárdokról. Talán a Vastagbőrön is megérne egy-két gondolatot.

wlakos 2009.03.16. 10:53:08

@Seduxen: Gumi szoba lesz az mit meg nem értett jó levőnk elQró meg kap, oda meg be látogathatunk Napóleon, Einstein-nek álcázva magunkat!:) /csak nehogy túl sokáig ott maradjunk, még elkapunk valamit/

Hetfield 2009.03.16. 10:53:48

@Nyomdász: Főleg a cigányképviselő dumája volt nagy :D "Biztos így lesz"

kenájkikit 2009.03.16. 10:57:36

Marian Cozma beleszaladt a késbe, a cigányok megkérték, hogy ne szaladgáljon mert ebből még baleset lesz, de ő nem hallgatott rájuk a kés meg azért volt elöl, mert éppen a bodzaszedés technikáját mutatta egyik becsületes cigány a másiknak és amúgy is aki volt már szórakozóhelyen az nagyon jól tudja, hogy a cigányok tömegben soha, de soha nem szoktak kötekedni, lökdősödni és verekdést kezdeményezni, késelni meg pláne nem. Mester Csaba szamársex letöltés, gay porno letöltés, kaki-pisi porno letöltés

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.16. 11:11:15

Nem is az ügyvéd szövegével van a legnagyobb baj, neki ez a munkája, bármilyen gusztustalan, erkölcstelen is, ő számoljon el a lelkiismeretével, ahogy tud, a legnagyobb gond az, hogy egy ilyen bicskanyitogató nyilatkozatnak médiamegjelenést, műsoridőt biztosítanak, így széles körben ismertté válik.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.03.16. 11:12:36

Fertelmes dolog történt tegnap: egyet kellett értsek Böszmannal. Valami olyasmit mondott, hogy ebben az országban a sajtó- és szólásszabadságot nem kell véden (nem szó szerint).

Mondtam is, hogy na emmá igaz, halott dolgokat nem kell védeni...

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 11:14:23

Hát igen el fogunk jutni, a klasszikus Markos-Nádas jelenethez, amikor azt sorolják hogy Kétszer lefeljelte az öklét, meg hassal ráugrott a térdére.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.16. 11:17:21

Kellemes hétfőt, minden cikkhájlos nácziaknak. Gyomorfekély kockázata mellett inkább visszanyelem a dühömet és nem mondok semmit.

Tegyük a dolgunkat, Barátaim!

jörgömös 2009.03.16. 11:21:29

Van egy fogadásom. Ha nincs felvétel a késelésről, akkor meg fogják úszni.

Plutonic 2009.03.16. 11:21:51

@laspalmas: Azért tudod, szerintem az sem normális, hogy ez a munkája.
Nekem inkább az lenne a normális, hogy akkor védjen egy delikvenst, ha valóban ártatlan.
Nem normális, hogy egy bűnöst felmentenek, csak azért, mert jó a dumája az ügyvédnek és jól csűri a szavakat.
Hánynom kell ezektől a patkányoktól.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha valaki elkövetett valamit, akkor miért nem viszi el a balhét.
Tudom, álomvilágban élek, de az én értékrendem már csak ilyen.

beleszolok 2009.03.16. 11:21:54

Múltkor volt az a gyúrós feri szöveg, a 100 kilóval. Lehet, hogy azért is kezdett gyúrni, mert ha bekerül, a bodzaszedők közt még jól jöhet :D

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.16. 11:22:03

Jáááj bíró úr nem lesz sok az az öt év?
Mondom KÖTÉL!!!

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.03.16. 11:22:41

Én már nem is csodálkozom. Nem hiszem, hogy egy félig analfabéta cigány ilyen kerek történetet magától kitaláljon. Erre csak a köz pénzén kitanított hivatásszerűen hazudozó ügyvéd képes.Egy maffiózó banda tagjai ártatlan békés emberek! Cigánybűnözés pedig nincs! Komolyan ,ha nem lennék ilye öreg, elhúznák innen, mert így élni nagyon megalázó itt, ahol a regnáló hatalom hülyének néz!

Plutonic 2009.03.16. 11:24:36

@VonPerez /"szája nagyobb, mint a képessége"/: Értsd: "Gyújtsuk fel!", mint a Hollóban? :)))
Ez persze humor, de sajna már nem minden esetben...

Virág et. 2009.03.16. 11:25:55

@Plutonic: Azért ez nem reális, hogy ti. valaki bűnös, de csak az ügyvéd mukája miatt felmentik. Nem véletlen van 95+ % váderedményessége az ügyészségnek.

Felmentés itt szóba sem jöhet. Max az emberölés minősített esetéből lehet alapeset vagy - a cigányok szempontjából nézve legjobb esetben - halált okozó testi sértés.

Ártatlan embernek meg nem kéne ügyvéd sem egy ideális világban, mert ott a hatóság nem téved akkorát, hogy vádemelési szakbe eljut az ügye.

A cigánybűnözőktől meg ne várd el a "betyárbecsületet". Nekik ilyen nincs.

Plutonic 2009.03.16. 11:32:49

@Virág et.: Már nem hiszek a mesékben. :(
Nem várom el senkitől, mert nem vagyok se kutyája, se macskája senkinek, csak a becsületem és az igazságérzetem mondatja ezt velem.
Mondjuk nekem a leminősítésekkel is bajom van.
Minden az ami és ne egy kigyalult gerinctelenen múljon a minősítés, hanem magán tetten.

monstress 2009.03.16. 11:34:04

@Jim Raynor:
Arra én is kíváncsi lennék. A fiatalember helyében én megtenném a megfelelõ lépéseket, de mondjuk ritka egy türelmes léleknek tûnt. Bátornak - de türelmesnek.
Az feltûnt nektek, hogy elõször csak a szõke maca csinálta, de az õ példáján az összes önjelölt nõi kényszerzubbonyos félmilliós nyugger banya felbátorodott, és külön élvezettel fogdosták a jókiállású férfiú szája tájékát? :-D

kenájkikit 2009.03.16. 11:34:36

@Virág et.: az ügyvéd nyilatkozata szerint ők arra játszanak, hogy a nagy tömegben senki nem látott semmit és ők biztosan nem késeltek és nem is láttak senkit késelni, ők bevalják, hogy verekedtek és ebben az esetben a verekedés súlyos testi sértésnak állna meg, nem halált okozó testi sértés sajnos, ha nem helyes a feltételezésem javíts ki kérlek.

monstress 2009.03.16. 11:35:42

Amúgy szerintem az antimagyar szavazásra benevezhetne ez a Mester Csaba. (Vagy az nem itt folyik? :-P)

dessert eagle 2009.03.16. 11:38:32

Az a szomorú, hogy Csabamester régen nem ilyen volt. Pl. jogvédő szerveztet működtetett olyan afrikai bevándorlóknak, akikkel a kutya se törődött. Már 15-20 éve is szokása volt ugyanis a rendőrségnek, hogy ha macerás volt megfogni az elkövetőt, inkább keresett valami balekot, mondjuk egy afrikai egyetemistát és megkreálták rá a bűncselekmény elkövetését. Nos ilyeneket hozott ki a Csaba ingyen-bérmentve a börtönből. Valamikor. Azóta úgy látszik nagyot változott a világ, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.
Mentálisan egészséges ember nem büntetőzik sokáig, vagy fordítva.
Lehet egyébként tényleg jönni mindenféle jogelvekkel, hogy mindenkit megillet a megfelelő védelem a büntetőeljárás során. Pont MCs hangoztatta, hogy ő akár Hitler védelmét is vállalta volna, ezen elv értelmében. Ezzel minden idelista egyet is ért, úgy gondolom. De más az ideák világa és más a valóság. Belőlem pl. el az fajta idealizmus már rég kihalt. A bűnözők java része valóban el is követi azt, amivel meggyanusítják. Csak mondjuk nem annyit és nem úgy, és pl. képes az ügyvéd a 32 rendbeli autólopást redukálni 27-re.
Összességében azt gondolom, a védőügyvédek társadalmi hasznossága ma Magyarországon igencsak megkérdőjelezhető.

surayana 2009.03.16. 11:39:16

Tény: a cigányok éppen almát pucoltak, amikor megjelent az éjszaka közismert kötekedő réme, Cosma úr és beszól nekil -Most ráfáztok cigók! kiáltotta, majd direkte beleugrott a késbe. Azok szegények még mesterséges légzést is adtak neki. hiszen emlékeztek rá, hogy Olaszliszkán így így tettek a jóindulatú járókelők. Ezért hát életmentő kitüntetés jár nekik. Kártérítés a gyanúsítgatásért és egy zsíros állás Mohácsi Viktória egyesületében.
Sztojkát a Sándor palotába! Raffaelt a Parlamentbe!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.03.16. 11:40:36

@beleszolok:
Ja hogy feri 100-al nyom fekve?? ezen jót röhögtem, azért van némi elképzelésem hogy milyen felépítés és testalkat kell ahhoz hogy valaki 100 kg-al nyomjon, hát a Feri messze van tőle, gondolom éppen 100-al nyomott otthon a medence mellett mikor megtalálta az elveszett kislányt.

gidabiga 2009.03.16. 11:41:31

@kenájkikit:
nem láttak semmit, mert nem mertek látni.
borzasztó, hogy a tanúk inkább tagadnak, mert félnek.
félő, hogy ezzel fogják megúszni.
a bár tulajdonosa is milyen óvatosan nyilatkozik.
mert ő is fél.

kenájkikit 2009.03.16. 11:46:50

@gidabiga: nem is a tanukra gondoltam, hanem a cigókra, de az is igaz amit te mondasz

molaris 2009.03.16. 11:46:56

@Plutonic:
Ezzel szembemész az egész világgal, bár sokszor elindul az antiperisztaltika az emberben. Mert mindenütt ez van a demokráciákban.
@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Mondjuk Putyinról elhiszem.

beleszolok 2009.03.16. 11:47:32

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Ki tudná nyomni, csak az a lényeg, hogy a testőr közbe ne engedje el a súlyt :D

Mondjuk jó lenne ha még rá is tehénkedne, és csak akkor engedné el, ha már nem rugdos.

A szerb (törölt) 2009.03.16. 11:51:32

ennek a patkánynak a József krt meg a faszom tudja minek a sarkán van egy jogvédő irodája, egyszer jártam ott évekkel ezelőtt, hogy kicsit ráijesszek, (martens+bomber szerelésben) de nem volt bent csak egy félcigány titkárnő, de őt nem bántottam, méltóságomon aluli lett volna.
amúgy a fickó tuti homokos, buzibárok közelében le levadászható

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.03.16. 11:54:31

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
OFF
Igen, azon én is gondolkodtam, hogy ha olyanokat kiabálok, hogy "Jujj, de jól érzem magam!", meg "Szeretlek Boriska!" , meg "Legjobb süti a citromos pite!" akkor azért is kapok gumibotot a pofámba?
Ha éltetek valakit, az véleménynnyílvánítás, ha az ellenszenvemet fejezem ki, az meg nem? Mert akkor mi van az "Éljes Szálasi!"-val, meg az "Éljen az antikommunista forradalom!"-mal?
Marad a hangos, és folyamatos taps, és füttykoncert.
Esetleg hangos, és folyamatos Él-jen-Gyur-csány.
Na , mostmár ON.

Plutonic 2009.03.16. 11:54:53

@molaris: Tudom, hogy szembemegyek.
De nem vagyok hajlandó leadni a morálomból csak azért, mert egy rohadt világban élek.
Demokráciában sosem hittem, de ideáim vannak. :)

Kid Sampson (törölt) 2009.03.16. 12:04:17

Gondolom, vasazásból jött a pénz, amivel ezt a patkányfajzatot fizeti a kedves maffiózó. Meg kéne szüntetni ezt a "sok-pénzen-ügyvédet" eljárást. Akinek van elég pénze (mindegy, hogy miből, akár "bodzázásból", akár védelmi pénzből, akár tisztességes mukából) jobb eséllyel indul a tárgyaláson, mint a szerencsétlen csóró, akinek nem futja sztárügyvédre (a.k.a. profi hazudozóra). Ez minden, csak nem demokratikus eljárás. Mindenkit védjen kirendelt ügyvéd.

gidabiga 2009.03.16. 12:13:48

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

akkor is elvisznek.
legfeljebb a diliházba.
igaz, Lipót bezárt, de biztos, hogy találnának neked valami helyet :D

Plutonic 2009.03.16. 12:20:19

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: :))) Abszurdumok gyűjteménye.
A gond csak az, hogy igazából ez realitás.

dessert eagle 2009.03.16. 12:30:19

@A szerb: Tuti, vagy tényleg homokos? Csak azért kérdezem, mert úgy tíz éve még egy kigyúrt, kivart csákó volt, és engem is meglepett, hogy a videón már inkább Paudics Bélához hosonlít.

Agyalap 2009.03.16. 12:30:49

Amikor az előző sztárügyvéd kifejtette, világossá vált - erkölcsi aggályai lehetnek a védőügyvédnek. Ha ezt elvállalta valaki, az már csak a patkány kategóriába tartozhat, csak a pénzért csinálja, mert itt az erkölcs az utcába sem jön be.
A baj csak az, hogy végül a sok hazudozás után kiderül, hogy ez az agresszív Cozma csupa rasszista gondollattól felindulva szívenszúrta magát.
Persze az érthető, hogy egy ilyen táncos este után a lökdösődő kézilabdásnak meg kell halnia. Az ügyvéd "úr" erről nem ejtett szót: lökdösődés - gyilkosság. Hogy is van ez?

molaris 2009.03.16. 12:32:52

@Plutonic:
Üdv az idealisták között, sokat késtél, de megbocsátva!!::))

Plutonic 2009.03.16. 12:36:43

@molaris: :) 38 éve keresem a "fajtársaimat". :))
De most helyben vagyok, asszem. :DD

sunblind 2009.03.16. 12:48:20

... mondtam én, hogy ennyit tudnak a köcsög zsaruk, meg az állami jogvédelem ... kivonulnak tizenhatezren a félighülye demszkit körbeállni, és itt vége is. Meg fogják a traffipaxot, hogy nehogy eldőlés tényállása forogjon fenn. Ezért örültem én, hogy jönnek a szerbek, és időben igazságot szolgáltatnak. De bedőltek ők is neki, hogy ezt itt majd a helyi mongolidióta igazságügy korrektül megoldja ... áhhh.

adam182 2009.03.16. 12:54:49

inkább ezt az ügyvédet robbantották volna fel a magyarok nyilai.......

Rousboy 2009.03.16. 13:02:56

Késő lesz eszmélni, ezek a mocsok tetvek nagyon elszaporodtak, csak idő kérdése hogy mikor leszünk mi a kisebbség. "Érdekes" hogy azt büntetik aki áramot vezet a kerítésébe h védje a jogos tulajdonát.(magántulajdon védelme az egyik legősibb emberi jog)
Az ilyen mocsok tetvek ügyét meg az idő, és a gerinctelen szar karrierista ügyvédek elsimitják, számtalan példát tudunk mondani. De ez a nyilatkozat tényleg gyomorforgató volt, nem elég hozzá egyszerű ügyvéd pofa, ebben az emberben nem sok emberi van.
Sajnálom a születendő gyerekeim, ahogy másokat is, akik szeretének egy szép világot biztosítani számukra a felnövéshez.

Geza 2009.03.16. 13:03:36

Nagyon egyszerű lenne az 'ügyvéd vs. lelkiismeret' probléma megoldása:
Ha a vádlott mégiscsak bűnösnek bizonyul, az ügyvéd is ugyanazt a büntetést kapja, mint a védence. Ennyi! Innentől kétszer is meggondolná, hogy vállalja-e olyasvalakinek a védelmét, akinek az ártatlanságában ő maga se hisz.

Esetleg megoldás lenne még az igazságszolgáltatásba átvenni Frank Herbert 'Dosadi-kísérlet' c. könyvéből a gowachin jogrendszer azon elvét, hogy a tárgyalóarénából vagy a felperes, vagy az alperes (plusz ügyvédeik) nem jön ki élve... (Tessék _jól_ meggondolni, hogy hol sértjük meg a Törvényt ill. meg tudunk/akarunk-e egyezni jóvátételről még a hivatalos vádemelés előtt :)...)

Plutonic 2009.03.16. 13:11:40

@Geza: Ezt nevezem! Ha lenne erre alkalmam, csont nélkül be is vezetném!

molaris 2009.03.16. 13:12:53

@Geza:
Ez nem is olyan rossz!:):)

wynarsky1 2009.03.16. 13:22:44

@molaris: hali, nem kekeckedésből írom, csak meglapődtem, mert ugyanezt a történetet már hallottam, csak a helyszín nem Miskolc volt, hanem Kiskőrös, ezek szerint ez egy urban legend, vagy mindenki saját környékére aktualizálja...
különben mester csaba csak a dolgát végzi, kérdés, hogy miért vállalta, pénz fenyegetés stb.
persze a belem kifordul tőle, amúgy megható, én már régen mondtam: ki fog derülni, hogy a szemét Cozma ellopta a Raffell kését, meg kirekesztette, és a kést a saját szívében akarta tönkretenni...mester úr szerint már majdnem ez történt

molaris 2009.03.16. 13:43:09

@wynarsky1:
Mit mondjak, én Szegeden mentőztem!!::)) A KICS meg Pesten volt.

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2009.03.16. 13:55:20

Mi lesz a következő?Kiadják a cigányoknak a tűzparancsot,hogy mindenkit öljenek meg,aki szerintük rasszista?
Az eszem megál..

Mikes 2009.03.16. 14:29:59

A legtöbb véleménnyel különösen Gézáéval teljesen egyetértek. Úgy látszik egynémely ún. sztárügyvéd bármilyen szemét gazember védelmét elvállalja csak pénz legyen elég.Szégyen gyalázat az is hogy az olaszliszkai ügyben sem hozott a bíróság jogerős ítéletet a gyilkosokkal szemben.. Sajnos egyre inkább úgy látszik, hogy a puhatestüeké a jövő!!!!Szégyenletes , hogy a politikai elit milyen erkölcstelen/Lásd : szőnyeg alá söpör mindent ami nem az ő érdekét szolgálja/ azért történhetnek meg ilyen és ehhez hasonló bűncselekmények. Ki védi meg a tisztességes jogkövető állampolgárokat a bűnözőktől???? A rendőrség biztos nem. A szlogenjük egyébként nagyon találó:Szolgálunk és védünk! Kérdés: Kit szolgálnak és kit védenek?????

kispista 2009.03.16. 14:34:05

A rágalmazó ügyvéd elérhetősége:
www.ugyved.net/index.php?user_identifier=326

www.mlke.org/rolunk.html

www.tudakozo.t-com.hu
Dr. mester csaba mobilszáma is ottvan

SirBors · http://kisby.blog.hu/ 2009.03.16. 15:56:52

Gyorsított eljárás, és kötél(az ügyvédnek is, ha nem kirendelt, hanem saját akaratából véd ilyen tetveket)

siqlum 2009.03.16. 18:43:18

Még a végén kiderül hogy nem is ölték meg hanem öngyilkos lett...
Szégyen ami ebben az országban megy.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.16. 19:12:48

Így 13 óra meló után csak annyit tudnék mondani, hogy, Mester Csaba a konzumhölgy anyukád hátán rakjon análba egy talicska apró majom. A videót értelemszerűen meg se nézem.

Roxvox 2009.03.16. 20:16:57

Cumisüvegmolotovkoktél hehehehe

Roxvox 2009.03.16. 20:29:06

Ha ez a demokrácia, akkor egy nagy rakás szar.
Ha nem ez, akkor meg mi a faszt művelnek ezek itt, demokráciának nevezve :((((((((

picur3ka 2009.03.16. 20:47:47

A valasz valoszinu kozel van a mafiokraciahoz... mindenki fel es meg van vasarolva, kulonben jo penzt csinal belole.

bratyó 2009.03.16. 21:18:52

Lehet,hogy rosszak az infóim,de úgy tudom,a buli zártkörű volt.Miért táncikáltak ott békésen a kedves védencék?

Rorgosh 2009.03.16. 22:14:40

Őszintén szólva megdöbbentő, hogy egyesek mit meg nem engednek egy halott emlékével szemben.

Az egy dolog, hogy védi a védencet, az ügyvédnek ez a dolga, de ebbe a halottakkal szembeni tiszteletlenség nem kellene, hogy beleférjen.

Tisztel ügyvéd urak! Az áldozatot is megilleti az ártatlanság vélelme!!!!

Mouth Hero 2009.03.16. 23:56:07

A gyerekét sajnálom, ha van. Minden nap el kell neki magyarázni, hogy a papa nem a gyilkost védi, hanem a törvényt szolgálja. Cserébe biztos jól el van kényeztetve.

Mocsári Ciki 2009.03.16. 23:57:29

A cigányok már menekültek, az áldozat meg akarta ölni mind a 20-at! Önvédelem volt. Amolyan diszkóbaleset.

picur3ka 2009.03.17. 10:38:28

Ezt egy kommentben olvastam, forras nelkul, de gondolom megjelenhetett valami helyi lapban?

"Két autósra is rárontottak baltákkal, kaszákkal és kapákkal felfegyverkezett brutális cigányok vasárnap este Miskolc két pontján. A rendőrök gyorsan megérkeztek, így senki sem sérült meg. Miskolc több pontján már második napja az utcán garázdálkodnak a cigány bandita-családok - közel 300-an -, mert megtanították velük a kötelező szöveget a megbízóik: félnek. A rendőrség rémhírterjesztés miatt nyomoz az ügyben.
...a Független Hírügynökség információi szerint az egyik támadás a város egyik frekventált részén, az Andrássy úton történt, amelynek közelében, az úgynevezett számozott utcák környékén vasárnap éjjel három-négyszáz ember gyűlt össze, és virrasztott kapákkal, kaszákkal, baltával és kövekkel felfegyverkezve.
Azért töltötték az éjszakát az utcákon, mert az a rémhír terjedt el, hogy állítólag szkinhedek akarják megtámadni őket. A rendőrök a rémhírterjesztés miatt már korábban nyomozást rendeltek el, információik szerint ezek a híresztelések teljesen alaptalanok ugyanis.
A Nyolcadik utcában az út szélén köveket halmoztak fel az ott lakók, és megmutatták ,,fegyvereiket", amelyek között balták, kapák, és egyenesre átalakított kaszák vannak. Elmondták, hogy több Molotov-koktélt is készítettek, amit ha kell, használni fognak. Terveik szerint hétfőn éjjel is garázdálkodnak."

picur3ka 2009.03.17. 10:39:55

Kurucos nyelvezetu, megtortent mindez, ha valaki tudja?

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.17. 21:40:35

nicsak, mit találtam a C press chaton...épp most megy..alulról olvassátok, úgy van időben..

macska: Mizu Attila? Megoldódott a probléma?
Romale: Bence! az anyga elmentve és továbbítva a megfelelő helyre...IP cím is.. szia
Dagobert: kár itt játszani a fontoskodót
Dagobert: Budaházyt sem merték elítélni,ez pedig egyenesen vicckategória lenne a kapitányságon.csúnyát mondott rám a fórumon
Dagobert: azért legyünk reálisak,a fórum az fórum.egy mszp-s polgármester valakit feljelentett aki szélhámosnak nevezte.kderítették ki volt de csak a polgi lett kinevetve
moderator2: Attila! Ha bármilyen támadás éri a környezetedben élő romákat a rendőrség azonnali értesítése mellett értesítsd a c-press-t a szerkesztőségi email címen.
moderator2: Tehát ha velük történik valami te börtönbe kerülsz.Az IP címed megvan.
moderator2: Ha B.Attilával vagy valakivel a környezetében és a valaki véletlenül roma, akkor te leszel a legelső gyanusított.
moderator2: Bence. Amit te művelsz az zaklatás és életveszélyes fenyegetés. Hozzászólás mentése, feljelentés, eljárás,...ejnye,ejnye Bence....biztos vagy te ebben????
B attila: A lépcsö házban és az utcába atöbbi lépcsö házba Dagobert
B attila: Ez csak bveszél egy gyáva féreg
enech: Bence te nem vagy magadnál! Gondolkozz ember mielőtt életekkel játszanál!
Dagobert: akkor nem is lakásban éltek?
Bence: 300 minusz 1. mindegy. darab-darab
B attila: ITT a lépcsö házban és az utcábba vagy 300 lakunk romák gyere
B attila: Azt meg nem hiszem hogy követél mert kocsival mentem
B attila: romale gyere nézd már meg az ip cimét mert szerintem ö az
B attila: gyere te gyáva féreg
Bence: Elmentem én és inkább megnéztem hogy hol laktok. Viccesebb lessz ha esetleg kigyullad ott valami
Romale: Most már neki mind1
B attila: aki nem mert eljönni a találkánkra vagy oda jönni nem mert
B attila: egyébként ö a bence
Romale: Wenger "túlzott magyarsága" miatt törölve! A kollektív bűnősség elvét alkalmazta a cigányokkal szemben..Ezért, örökre kitíltva!

picur3ka 2009.03.17. 21:48:28

@*megzeberedett botromász*[L42]:

Hat, en nem vagyok kepes ennek annyi idot szentelni, hogy talan valmi ertelmet kihangyasznek ebbol a 'beszelgetesbol'. Zagyva fenyegetodzesek, ujdonsag?

Carnivora (törölt) 2009.03.18. 10:49:49

Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: „kandesz rakló”.
Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.
Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai… Magyarország, én benépesítelek!

Potyoló 2009.03.19. 15:06:20

Az index ontopicjából: :)

"A Soproni reklám "sukáros" kivitelben:

Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot .

A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: "kandesz raklo".

Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket.

Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló. Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai...

Magyarország, én benépesítelek!....."

vomit 2010.03.11. 11:01:55

mai cozma-bashing: kocsmai verekedesben rossz emberbe kotott, es ezert kultusza lett
klubradio.hu/klubmp3/klub20100311-082905.mp3
az elotte levo fel oraban 3:00-nal mutatjak be a ven motyogot, 15 percnel jon a szadeszsiratas, 24-nel a ciganytema:
klubradio.hu/klubmp3/klub20100311-075905.mp3

süti beállítások módosítása