Skip to content


       Szűrés lista

Ég veled, Feri!

Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!

Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.

 Pezsgőbontás, népünnepély, 1600 nap után megszabadultunk félkegyelmű Feritől.

A remek érzékkel a Tanácsköztársaság 90. évfordulójára időzített MSZP-kongresszuson bejelentette, hogy távozik posztjáról. Kérte a kongresszust, hogy bízza meg a pártelnökséget, a frakcióvezetőt és a választmány elnökét, hogy tegyenek javaslatot új kormány alakítására. Javasolta, hogy két hét múlva egy rendkívüli kongresszuson jelöljenek a szocialisták új miniszterelnököt.

"Tévedtem erőnket, lehetőségeinket illetően, fontos pillanatban adós maradtam a világos beszéddel, szavahihetőségem ennek következtében jelentősen sérült" - mondta Gyurcsány Ferenc.

A lemondó beszéd után a kongresszus felállva vastapssal búcsúzott Gyurcsánytól.

Mi is búcsúzunk. Szevasz Feri! Reméljük, legközelebb kikockázott fejű címlapfotót közölhetünk rólad és a bandádról. Nagyon-nagyon szeretnénk, ha elszámoltatnának titeket az ország tönkretételéért. Börtönben a helyetek! Főleg neked, te ripacs.

Az mszp.hu hosszú percekig elérhetetlen volt, Gyurcsány blogján is nagy a forgalom. Hívei sírnak-rínak, és támogatásukról biztosítják bálványukat.

"Kedves Feri!

Eddig is nagyon-nagyon tiszteltelek államférfiúi és emberi nagyságodért, kvalitásaidért, és bár összezuhantan hallgattam a lemondásodat, ezzel a lépéseddel tovább nőttél a szememben!

Nem tudom - és félek -, hogyan alakulnak a fejlemények a továbbiakban, de akiknek eddig akkora arcuk meg szájuk volt, itt az alkalom, hogy a "Most mutasd meg" játékra benevezzenek!

Abban meg mélységesen hiszek - vagy legalábbis szívből remélem, hogy az MSZP újra TÉGED választ meg elnökének!
Mert ha nem tennék, nagyon sokunkat szavazóként többet nem látnak, erre mérget vehetnek!!!!!"

Nem akarnak belenyugodni imádottjuk elvesztésébe:

"Miniszterelnökünk!

Bár szomorúak vagyunk és reméljük újra megválasztanak, de tudjuk, hogy helyesen döntöttél és majd most elgondolkozhat az egész szocialista párt, hogy Rajtad kívül tudnak-e olyan hiteles embert találni, jelölni kormányfőnek, mint Te!
Mi biztos nem tudnánk olyat találni és csak reménykedni tududnk, hogy most az mszp megfontoltan és okosan fog dönteni!

Mi Veled vagyunk és támogatni fogunk, akárhol is légy,akármilyen pozícióban!!!!


Most az mszp-n múlik minden!"

Mi örülünk, de csak módjával. Tudjuk, hogy Feri távozása nem old meg semmit. Ez csak egy erkölcsi eredmény, egy apró öröm a kisembereknek, akik egyszerűen utálják a pofáját. Tehát egyik szemünk nevet, a másik viszont sír. Mert ki tudja, ki lesz helyette? Nagy az esély, hogy csöbörből vederbe kerülünk. És ki tudja, hány forintba fog kerülni most egy euró?

Az előző posztban Zero elemezgeti a forgatókönyveket.

Címkék: politika mszp gyurcsány

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr381015961

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mouse Pad 2009.03.22. 19:51:10

Hülyék az emberek? Hol mondott le Gyurcsány???Hétvégi jóféle kerti munka és 0 hír után pörgetem a blogokat, balost (ja, bocs, olyan nincs ma Magyarországon), jobbost, libbantot. Azt mondják, hogy lemondott a Miferink.Már bontanám a pözsgőt, de azért elolv…

Trackback: Tudtad? 2009.03.21. 17:13:24

Ismét lehallgatták őket? Most hallottuk a hírt, miszerint a miniszterelnök új kormány alakítását javasolta, új kormányfő vezetésével, a mai tisztújító kongresszuson. A miniszterelnök konstruktív bizalmatlansági indítványt kér az Ország…

Trackback: Sárdobáló 2009.03.21. 15:33:30

Vége, Feri!Mai hírek szerint le fog mondani Gyurcsány Ferenc, az eddig leghosszabb ideig pozíciójában lévő miniszterelnök. Az MSZP-nek két héten belül kellene valakivel kiegyeznie, hogy ne legyen előrehozott választás, és ők adhassanak miniszterelnököt. M…

Trackback: Kettős Mérce 2009.03.21. 13:44:06

Hogyan tovább?Gyurcsány Ferenc lemond. De hogyan tovább?   Én egyébként Weisz manfréd Hubát javaslom. Lakaítsunk Kettős Mérce Kormányt!! De akkor szeretnék közlekedési miniszter lenni. Ide nekem az oroszlánt az autópályapénzeket is.

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.21. 13:39:30

Gyurcsány a világ címlapjainFeri megint breaking news lett, lemondásának bejelentésével pár óra alatt címlapra került szerte a világban. Íme egy kis válogatás:

Trackback: Konzervatórium 2009.03.21. 13:28:10

Megélni a pillanatot - Nem bírja kivárni a végét?Úgy látszik, még épp jól időzítettünk, amikor annyit foglalkoztunk Gyurcsánnyal. Íme: És egy videó a végére:       Kapcsolódó írások: Karakteröngyilkosság A gyurcsányozás - út a semmib…

Trackback: e-Cafe light 2009.03.21. 13:26:03

A lehetséges kormányfőjelöltekről Ott van ugye Bokros. Aki hol mszp tag, hol nem. Néha országmegmentői szerepben tetszeleg, néha csak egyszeri világbankár „jobbnál-jobb” ötletekkel. De az mdf-ef randevúval eleve kiírta magát a baloldal komo…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kill004 2009.03.21. 13:05:40

"Mi örülünk, de csak módjával. Tudjuk, hogy Feri távozása nem old meg semmit. Ez csak egy erkölcsi eredmény, egy apró öröm a kisembereknek, akik egyszerűen utálják a pofáját. Tehát egyik szemünk nevet, a másik viszont sír. Mert ki tudja, ki lesz helyette? Nagy az esély, hogy csöbörből vederbe kerülünk. És ki tudja, hány forintba fog kerülni most egy euró?"

Mintha magam mondtam volna! :)))

bence84 2009.03.21. 13:07:08

Majd jön Bokros és lesz nekünk olyan miniszterelnökünk, akinek sokkal "kedvesebb" arca van.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.21. 13:08:03

Zero a jövőt elemezte, én egyszerűen örülök, hogy eltűnik ez a majom. Bár tudom, hogy így sem lesz jobb. Az is lehet, hogy rosszabb lesz, sokkal. De akkor is!!

BálnaUhr · http://balnavicc.blog.hu 2009.03.21. 13:10:19

@laspalmas: A bevezető helytelen, nem? Most lemond és új választások, vagy bizalmatlansági indítvány által jön Bokros. Nem mindegy.

ciprián 2009.03.21. 13:11:17

legalább itt fogalmazzunk pontosan.

nem mondott le, csak konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújtott be maga ellen.

ha két hét múlvára találnak az szdsz-szel és/vagy az mdf-fel közös jelöltet, akkor beszélhetünk ferink végéről. addig csak kampány az egész.

közös jelölt pedig nehezen lesz.
merthogy ki jöhet szóba?

az mszp-n belül nincs karizmatikus vezető, aki régebben szóba jöhetett volna (szili, kiss), most kussolnak - nem válságkezelő emberkék ők, csak derék pártkáderek.

bokros lajos? a legnagyobb esélyes, a hírszerző szerint el is vállalná a válságkormányfői posztot, az mdf támogatja, talán az szdsz is. de kérdés, hogy vajon az mszp támogatja-e? elvégre bokrossal ténlyeg jönnének a durva megszorítások, ami újabb pofon lenne a pártnak (2010-es választások közelegnek).

esetleg valaki más, szakértő jellegű jelölt is szóba jöhet.

de leginkább azt valószínűsítem, hogy ez csak jól irányzott retorika, semmi nem fog változni..

de két hét múlva kiderül :)

Sunlounger 2009.03.21. 13:23:01

@ciprián: Bokros kilőve: Lendvai Ildikó szerint párton belüli és párton kívüli miniszterelnök-jelöltre is van forgatókönyve az MSZP-nek, Bokros Lajos azonban biztosan nem jöhet szóba - jelentette az MR1-Kossuth Rádió Krónikájának a frakcióvezető.

MSZP-n belül pedig aki most erőteljesen felléphetne válságkezelő programmal, felhatalmazással nincs ... SZDSZ jelöltje felé az MSZP nem fog lépni, mert rengetegen ellenállnak majd ennek. MDF vicc lenne, szerintem a földön nem volt még olyan, hogy 9 fős "frakció" adna me-t. A végén odalyukadunk ki, hogy az MSZP Gyurcsányban megtalálja Gyurcsány utódját. Bassza meg vártam évek óta ezt a napot, de nem tudok örülni kimondottan ...

Hadrian VII. · HTTP://KONZERVATORIUM.BLOG.HU 2009.03.21. 13:27:08

A fletó blog kommentei haláliak, tényleg:)

F_Jikov 2009.03.21. 13:30:16

Pusztuljon! A pokolba a tetves disznajával!

civistroll 2009.03.21. 13:31:29

@Sunlounger: Mivel a rossz után mindig rosszabbat választanak, lehetne egyből Lendvai elvtársnő is...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.03.21. 13:32:48

először azt gondoltam h ennél jobb már csak az lenne ha felkötnék,
de most így olyan rossz, h lemondott.
jobb lett volna megvárnia a 2010-et amikor is a fidesz a porba döngölné. ha már választás nem lehet addig
nem csinált semmit az mszp egyébként. tudtok bármit mondani azonkívül h így is milliókat költöttünk kormányzati negyedre ?

meghát, ki az az mszmp-ben aki tud beszélni és választást tud nyerni gyurcsányonm kívül? ki lenne a helyettese elnökként? az állandóan zsinagógákban lófráló Kiss Péter?

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.21. 13:34:05

Ez a Bokros is stilusosan kezdi,rögtön hazudott egy jó nagyot, hogy nem volt párttag.

is 2009.03.21. 13:37:02

hát örüljél, mint örültél a hülyenépszavazás után is. ne is törődj vele, hogy az egész világ kiröhögött akkor is, és azóta sem látszik, hogy az egésznek mi ÉRTELME volt. nem kell ide értelem, az csak kommunista trükk, ugye. hagyd a forintot is, az is IQ lenne, azzal törődni. nem baj, ha rosszabb lesz, akkor majd találsz mást, akit utálhatsz, mert az utálat a lényeg, a FIDESZ-t is utáltad 200-ben. ugye csinálod már a Bukás újabb videováltozatát?

Pomme 2009.03.21. 13:37:34

Pfujj, undorító alak ez a gyurcsány. Ideszarik nekünk a szoba közepire, és mikor fel kéne takarítani, nem vállalja. Meglátjátok, miután kitakarítottunk megint itt fog tolakodni, és keresi a fazekat.

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.03.21. 13:39:39

Vannak, akik most biztos nagyon szomorúak... :D Lássuk csak miféle emberkék vannak Gyurcsány blogján:

kapcsolat.hu/hir/uj_kormanyfo_uj_kormany

"Missmarple | 2009-03-21 12:54
Ne féljetek, amíg Gyurcsány Ferencet látjátok!

Eddig is bíztam benne, ezután is fogok, mert látom: az egyetlen tiszta és tehetséges ember a mai politikai palettán! Csak találjon maga mellé való , hasonló kvalitású társakat, akik elviselik azt az ocsmány hadjáratot, amit most az ellenzék rájuk-ránk zúdít, és a csalódott szimpatizánsok aggodalmát, panaszait!

Most előjöhetnének a visszavonult szocialisták és liberálisok! Fogadjuk őket bizalommal!"


"sziszi | 2009-03-21 13:19
Nagyon szomorúvá tett a Miniszterelnök úr bejelentése.
Én bíztam a munkájában, nagyon becsülöm őt.
Remélem, hogy Gyurcsány Ferenc pártja élén megtalálja az országot a bajból kivezető utódját. Kivánok neki jó egészséget! "

Ombuccmann 2009.03.21. 13:41:14

@Ferenc Testvér: az se rossz, de most ez a csúcs
Sokan az MSZP-ben sincsenek tudatában annak, hogy Gyurcsány Ferenc az évszázad legkitűnőbb politikusa nemcsak Magyarországon, de Európában is. Az Ő kvalitásaihoz sok politikusnak fel kellene pörögni, hogy értse, lépést tudjon vele tartani és érdemben támogassa. Ez még saját pártján belül is igaz. A szörnyű az benne, hogy lusta, önző, tehetségtelen politikustársai kritizálják és gáncsolják. Ezt sokáig csak egy olyan politikus tudja elszenvedni, aki ritka tehetségénél fogva megszállott és küldetéstudattal vezérelt. Nála nem kell tiszteletdíj, nem kell a nyugodt gazdaság vezetőként való élet, mert olyan tűz ég benne, amely keveseknek adódik. Neki a hazaszeretet, a demokrácia, a gyűlölet nélküli élet, az emberek szeretete(identitástól függetlenül), a jóléti társadalom eszménye, minden társadalmi réteg boldogulásának segítése adja az erőt, az energiát hatalmas munkájához. Ha nem tudtuk és nem tudjuk megbecsülni, akkor magunkra vessünk

okostojgli (törölt) 2009.03.21. 13:42:00

@laspalmas: "De akkor is!!"

Keménytökű magyar csákó vagy te, baszki!

Nem fogsz te ezért megrovást kapni Viktor tantóbácsitól, hogy már nem a "De akkor sem!"-et üvöltöd?

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.21. 13:48:35

nagyon helyes, féljenek is a maszop-osok, rettegjenek...

patkoljon el az összes mind egy szálig...

írmagjuk se maradjon...

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.03.21. 13:50:06

Hihetetlen naívak vagytok ha azt hiszitek, hogy Gyurcsány lemondása jelent valamit.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2009.03.21. 13:55:06

Eszemfaszom megáll, hogy ennyire hülye emberek élnek. Kik azok a driodok akik felnéznek és tisztelik ezt a fost? H kutyaszar lenne ez az ember inkább a cipőmmel együtt basznám ki.

Hogyan nem fulladnak meg amiatt, hogy véletlenül elfelejtenek levegőt venni?

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 13:55:58

@endike: Tudjuk, semmit sem... Ugyanúgy szívunk tovább -ha nem jobban :(

2009.03.21. 13:57:36

@Ombuccmann: Kedves Ombuccmann nagyon szép szavak ezek, csak kár hogy a pórnép nem nagyon érezte, hogy az évszázad legkitűnőbb politikusa vezette ezt a kócerájt. Sőt az utóbbi hetek hónapok történései gyalázatos kategóriába sorolhatóak, amik egy jogállamban, egy 21. századi demokráciában megengedhetetlen.

Gyurcsány fejébe természetesen nem láthatunk bele, csak a jóisten a megmondhatója, neki milyen tervei voltak Magyarországgal, én úgyérzem -ez személyes vélemény- hogy Ferkó lemondásával semmi nem oldódott meg, a többi patkány ottmaradt. És ebbe a komplett romlott vezető elitet értem, nemcsak az mszp-t.

I-brahi 2009.03.21. 13:57:48

Hogy egy ilyen színvonaltalan és demagóg szar kikerülhet a címlapra...

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.03.21. 13:59:57

tudod mit sejtek? az, hogy az mszp amúgy is le akarta cserélni, mondjuk az EP bukta után, vmi szociális izébizére, feri meg megnesztelte és elébük ment, és most szarban vannak, mert ők azért akartak volna ME-t cserélni, hogy vmi szociális balfasszal ne lépjenek akkorát, most meg itt a nyomás, hogy még hardlinerebb ember (bokros, bajnai) legyen, így meg talán még nagyobbat buknak...

FlybyWire 2009.03.21. 14:00:20

HOHOHOHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Ma megyek legénybúcsúba, mekkora buli lesz, atyaég!! :)

Kettős legénybúcsú most már, Ferikéke is koccintunk :))

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.03.21. 14:01:02

@I-brahi:
Fáj, mi, hogy nem csak a ballib oldal kerül ki?:D

FlybyWire 2009.03.21. 14:01:14

Nem vagyok persze teljesen zöld, tudom hogy ez is csak taktika, és a szarból egy centivel nem vagyunk kijjebb, de a hangulatnak odabasz :)

I-brahi 2009.03.21. 14:03:01

@Ferenc Testvér: Nem. Egyáltalán nem fáj semmi. Csak hát a többi poszt, amit olvastam, legalább viszonylag próbál tárgyilagos lenni. Nem ilyen érzelmi alapon politizáló fos.

Sunlounger 2009.03.21. 14:04:02

"Surányi György korábbi jegybank elnök, illetve Békesi László volt pénzügyminiszter nevét emlegetik MSZP-s politikusok lehetséges miniszterelnökként a szocialisták kongresszusán."

Véletlenül ez nem az a Békesi aki 94-ben szart se csinált, mint pénzügyminiszter? Áhá az ... Akkor ő a tökéletes jelölt ...

Rwindx 2009.03.21. 14:04:21

Na, nem mondott le, csak tovább kavarja a szart. Várjátok ki a végét. Kissé korai az öröm úgyérzem.
Ami eddig mondott annak semmilyen következménye nincs közjogi értelemben.

Mégegyszer: nem jelentette be hogy lemond. Csak hogy bizalmatlansági indítványt kér maga ellen. Ez szimpla játék, eljáttsza azt hogy ő nélkülözhetetlen, és sírva könyörögjék vissza.
feri már csak ilyen.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.21. 14:11:50

@I-brahi: LOOOL...

"Nem ilyen érzelmi alapon politizáló fos. "

ne menjél politikai marketingesnek, kispajtás...
érzelmeken alapúló hívószavak...?
ez vajon mit jelenthet, nyuszifül...?

Cselo 2009.03.21. 14:13:24

Ég veled!?? Egy túrót fletókám, az ördög van veled.És nem fogsz csak úgy szépen lelépni, el fogsz számolni és remélem, hogy börtönben fogod végezni! SOHA ekkora kártevője nem volt Magyarországnak, mint te és ezért felelned kell!

Karácsony Benő 2009.03.21. 14:14:59

Maga ellen hogyan tud bizalmatlansági indítványt tenni?
Mert ugyanis az indítványban meg kell nevezni az utódot is...itt valaki nem stimmel.
Vagy GYF hülye,vagy magán kívül néz annak mindenkit,vagy valóban mindenki hülye...
„Karesz hüje Gyöngyi hüje csak én vagyok okos énnekem a seggembe is felyem van.”
(Weöres Sándor)

Persze,lehet,hogy senki sem hülye,de jön egy Bokros-Gajnai Bordon-Kókapuma -szerű acc,aki 2010-ig úgy leamortozálódik,hogy hozzá képest GYF maga lesz a farok és fog nélküli farkaskoma,és úgy fogunk neki örülni,mint soha...és a Fidesz lenyomva ismét....jajj!félek a görögöktől,még ha ajándékot hoznak is!!!

I-brahi 2009.03.21. 14:17:23

@ufó - hoppmester a Fuckingham Palotában: Nem is akarok politikai marketingesnek menni, sőt, ki akarok maradni a politikából, pontosan ezért! Mert már régen nem arról szól a kampány és a politika, ami a lényeg! Majd ha megint programokról, elképzelésekről lesz vita (úgy legkorábban 50 év múlva), akkor talán érdekelni fog, hogy mi van...

I-brahi 2009.03.21. 14:18:43

@Cselo: Azért nézz végig a 20. század történelmén, légy oly kedves...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 14:19:45

@Rwindx: Ez így van. Csak kavarja a szart! Mindenkit próbál meggyőzni. Megint zsarolja a pártot.
Ennek mindnek LÓGNI KELL!!!!!
Mert ezzel megint nem lépünk előre!
Menjünk az UTCÁRA!!!!

mind2 (törölt) 2009.03.21. 14:21:42

nos :
Annak idején megpuccsolta a megyót, most meg megpuccsolta saját magát. ennyi az egész. ahhoz képest, hogy mentálisan nagyon beteg, ahhoz képest ördögien ügyes fiú. csak azt a fránya hatalmat, azt tudná egyszer elengedni...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.21. 14:21:44

@I-brahi: ne legyél naiv...
ugyanúgy kínálgatják a politikusokat, mint a mosóport...
ez van az egész bolygón, kivéve a diktatúrákat...

I-brahi 2009.03.21. 14:21:53

@Noname Cowboy: Na pont az ilyen névtelen, magányos farkasok okozzák a legtöbb kárt az országnak...

Konyvorszag 2009.03.21. 14:22:14

Aztán meg ne lepődjön a jobboldal, mikor 2010-ben megint bukni fog...
HA van eszük most szépen tényleg odateszik Bokrost, ő meg elvégzi a piszkos munkát.
Ha jól csinálja, akkor 2010-re érezhető lesz a javulás, és akkor megint bukik a jobb. Ha meg nem akkor sincs sok veszítenivalója a baloldalnak, mert változások nélkül úgyis buknának...
Nem hülyegyerek ez a Gyurcsány, bárminnyire is utálják sokan.

Cselo 2009.03.21. 14:23:18

@I-brahi: Nem tudom, hogy kikre gondolsz, de kohn béla, szamuely tibor, és társai talán vetekedhetnek fletóval, bár kétlem, ugyanis fletó a magyarságot árulta el idegen érdekeknek, az országot árusította ki és kis híján megszüntette Magyarországot, és héberisztánt csinált az országból.

báró Leopold 2009.03.21. 14:24:34

@Ombuccmann: Hát igen, 1923-ban még Adolfról is kevesen tudták h milyen tehetséges politikus. A tudatlan hatóságok még be is börtönözték...

bolek 2009.03.21. 14:27:18

ebben az a siralmas, hogy nem kérdezzük emg, hogy ez a hazudógép MIÉRT mondana le? Mitől lett hirtelen ilyen sürgős?

Szerintem az egyetlen oka az, hogy AKKORA SZAR van Magyarországgal gazdaságilag, hogy ezt már heteken belül mindenképp el kell kezdeni eltakarítani, és egy ilyen, öntelt és beképzelt majom, mint Furcsány, nem képes elviselni annak a tudatát, hogy neki negatív, megszorító intézkedéseket is kellene hoznia. Gyurcsány saját magát szent ikonként imádja, amelyet nem mocskolhat be a megszorító intézkedések sara. Mit érdekli, hogy közben tönlremegy az ország. Ő nem megy tönkre, lopott már eleget.

Öt vagy hány éve nem képes normális útra terelni az országot, mert csak osztogatni szeret, érdemi, nehéz munkát végezni meg nem.

Színvonaltalan, lakájlelkű hólyag.

Sunlounger 2009.03.21. 14:29:07

@Konyvorszag: Te se gondolod komolyan hogy 2010 áprilisára valami is javuljon ebben az országban? Ez nem két perces folyamat ... Javulás olyan szinten amit az emberek is érzékelnek minimum 2év. Bokrossal a 10% se lenne meg. Ezt tudják az MSZP-sek is. Faragatlan érzéketlen kockás papíron osztó-szorzó emberkével esélyük sincs.

I-brahi 2009.03.21. 14:30:49

@ufó - hoppmester a Fuckingham Palotában: Nem vagyok naiv, azt meghagyom az LMP-nek. Bár az ő elképzeléseik tetszenének, csak ha bekerülnek, 5 perc alatt változnának meg...

JoeHorseDick · http://kifordultvilag.blog.hu 2009.03.21. 14:32:45

...de ugye azért a 90 évvel ezelőtti március 21.-e szomorú dátumáról sem feledkezünk meg teljesen?

kifordultvilag.blog.hu/2009/03/21/a_mocsok_hajnala_1919_marcius_21

I-brahi 2009.03.21. 14:34:10

@Cselo:

Gratulálok. Tehát már megint a zsidózás. Én azért még mondanék egy pár nevet:

Teleki Pál
Horthy Miklós
Szálasi Ferenc

és hogy ne vádoljanak egyoldalúsággal

Rákosi Mátyás

Hetfield 2009.03.21. 14:34:21

@Sunlounger: Pedig Bokros fog jönni. Gondolod hogy véletlenül került a képbe ilyen hirtelen?

Szorgos Lajhár 2009.03.21. 14:36:36

Ha nem ócska trükkről van szó, akkor komolyan 3 lehetőség jöhet szóba utódként: 1. Bokros; 2. valamilyen maszop-alführer; 3. maszopon kívüli.
Az elsőt a hírek szerint cáfolják, ami - Mo.-ról lévén szó - igaz is lehet. Bokros becsvágyó geci, azonban nem hagyná, hogy a királycsináló szerepkörben megmaradó pápai genetikai hulladék marionettként rángassa. A 2. esetre kár szót fecsérelni, folytatódna, ami eddig, sőt Gy.-nyal maszop-führerként még egy afféle hruscsovi/brezsnyevi "váltás" sem jöhetne létre, azaz nem tehetnék meg bűnbaknak. A 3. érdekesebb, kérdés, nem blöff-e. Szvsz Simor is kizárható.
Nem világos, mennyire szabad keze lenne Maszoponkívülinek pl. a miniszterek kiválasztásánál. Ugyancsak kérdéses, leállítaná-e az esztelen pazarlást (új autócsodák, irodabútorok stb. cseréje), amihez járul a különféle teljesen felesleges tanulmányok iratása, jóllehet a kormányszerveknek van saját szakapparátusa efféle tanulmányok elkészítésére. A példák az intézményesített korrupció megtestesülései. Maszoponkívüli vajon megpróbálná mindezt leállítani, avagy gyorsan lecserélné Gyurcsány páncélozott Audiját/dolgozószobája berendezését újra? (+ jutalék a bahamai számlára a megfelelő szállítótól)???

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 14:36:48

@I-brahi: Én jöjjek rá???
Mi milyen kárt okoztunk??? Vedd észre ki okozott itt bármiféle kárt! Ott vannak a kapcsolaton! Ahol neked is a helyed lenne.

Safiye 2009.03.21. 14:39:24

végre eltakarodik el se hiszem, de mit hagy maga után?????

Sunlounger 2009.03.21. 14:39:46

@Hetfield: Szerintem kizárt. SZDSZ és MDF szavazatok valószínű meglennének Bokrosnak, de az MSZP-sek nem. Nem hiszem hogy elegendő számú szocialista képviselő megszavazná őt. Másik lehetne pl Simor is sokak szerint. Őt viszont Szanyi küldte el pár hete a fenébe. Kicsit bankárellenes hangulat miatt ő is kiesik. Tolongás nem lesz az biztos a posztért :)

I-brahi 2009.03.21. 14:40:57

@Noname Cowboy: Nekem a kapcsolaton? Az égvilágon nincs semmi közöm az MSZP-hez. Nem is volt, nem is lesz.

misc · http://misc.blog.hu 2009.03.21. 14:42:16

akar valaki fogadni, hogy két hét múlva még mindig feri lesz a miniszterelnökünk?

Sunlounger 2009.03.21. 14:43:53

@SCUMM: Úriember biztosra nem fogad. De mivel csak április 5-én lesz a kongresszus és utána a parlamenti szavazás, ezért 2 hét múlva ilyenkor még mindig ő lesz az ME :)

surayana 2009.03.21. 14:44:11

Most egy olyan ember megy el, akiben nyoma nem volt a hatalomvágynak,. Egyszerúen tette a dolgát. Mindig a fidesztől tartott, holott a barátainak hitt szadeszosok tettek keresztbe. Remélem a következő Parlamentbe ezek a szemétláda mohácsiviktória-fodorgábor-kóka gazfickók nem kerülnek be. A kérdés: lesz e olyan bedrogozott homokos tarkahajú kétszázezer, aki beszavazza őket. Remélem nem. Minden jót, kedves Ferenc. Összel pedig jöhet a Viktor!Takarodj!

Hetfield 2009.03.21. 14:44:38

@Sunlounger: Valami oka volt annak, hogy Bokros így előjött. Mindenhol őt nyomatják. Szerintem beáll Feri helyére, az Mdf koalíciót kött az Mszp-vel, beszáll a Szadesz is (miért is maradna ki), és belekezdhetnek olyan dolgokba, amivel 2010-ben választást lehet nyerni. A jobboldal meg szépen le lett írva.

Szorgos Lajhár 2009.03.21. 14:45:49

@bolek: Kérdés, kitől származik az ötlet? Saját? Valamilyen tanácsadó? Klára? Anyós? Bizalmatlansági indítványt már kért maga ellen 2006-ban, akkor a tiszteletlen ház bizalmat szavazott neki. Ha konstruktív bizalmatlansági indítványban jelölnének valakit, az illető legfeljebb támogatóinak Orbán-gyűlöletére számíthat.

Rwindx 2009.03.21. 14:46:41

@I-brahi: Noname Cowboy nem magányos farkas, nagyon-nagyon sokan szeretnénk látni ahogy ferenc talpa alatt fütyül a szél. Még akkor is ha te nem.

Nagyon sokan olyanok akik nem írnak blogokra, rengetegen, akik régebben masszív mszp szavazók voltak. Olyannal akivel régebben tapintatosan kerültem a poltizálást, ma nyugodtan beszélhetek vele ilyesmiről is anélkül hogy megbántanám, anélkül hogy ferivel kapcsolatban véleménykülönbség lenne közöttünk.

Sok-sok ilyen ember van, ugyan nem szeretik a fideszt, de gyurcsányt gyűlölik, és tetszik nem tetszik ők baloldaliak, de már nem hallgatnak az olyanokra akik eddig altatták és áltatták, hülyének nézték őket.

Sunlounger 2009.03.21. 14:47:52

@Hetfield: "Úgy tudjuk, hogy Bokros Lajos szóba se jöhet a pártban, szerintük a gazdasági szakember az MDF-es ámokfutásával teljesen leírta magát."

És ez a párt nem az MSZP, hanem az SZDSZ. Így akkor Lajos megint kb fél napig volt önjelölt MEjelölt. Paródia ez a Bokros. Azt hiszi egyedül csak ő képes a probléma megoldásra. 2010-ben pedig egy esetlegesen nyáron elkezdődő Bokros-csomaggal egyszerűen lehetetlen nyerni. Ez biztos.

Hetfield 2009.03.21. 14:54:25

@Sunlounger: Annyi mindent hallottunk már ezektől nyilatkozni, én már egy szavukat se hiszem el :) Majd meglátjuk, valakinek el kell kezdeni rendbe tenni az az országot.

Sunlounger 2009.03.21. 15:00:04

@Hetfield: Természetesen ez nem folytható, ez a tili-toli semmittevés tovább. Kell a rendbetétel, de a társadalom tűrőképességét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Egy bokrosi sokkterápia elképesztő társadalmi helyzetet (lehet katasztrófát is írni) okozna. Mellesleg ez gyorsabb kilábalást eredményezne az biztos. Itt jön be a képbe a szocialista politikus a képbe aki felteszi a kérdést magának: "Miért az MSZP írja le magát ezzel teljesen, a szart ellapátolva a sok embert mélyen érintő törvényeket meghozni? Kapjunk 10%-ot a Fidesz 70%-ot és nem kell csinálniuk erőteljes megszorítást, mert mi balgák megcsináltuk, azok meg beleültek a majdnem készbe" Na ezért nem lesz ME Bokros.

-Goldman- 2009.03.21. 15:03:56

Szerintetek ki jön? -Bokros
-Bajnai
-valami SZaDeSZ-es?

sprenczl 2009.03.21. 15:05:00

Máma már nem lop tovább..............?!?

Elpet · http://nyarspolgar.blog.hu/ 2009.03.21. 15:06:57

Nem távozott még egyáltalán. Korai az öröm. Higgadtság, kérem. Ha most az Emeszpé visszakönyörgi, Feri végleg lealázta az egész országot. Nem tudom róla elképzelni, hogy ne erre játszana.

Hetfield 2009.03.21. 15:13:10

@Elpet: Az Emeszpé semmire nem megy már ezzel az emberrel. Ha most visszakönyörgik, azzal a saját sírjukat ássák csak meg. Sunlounger kolléga szerint Bokros se jöhet, akkor viszont előhúznak a háttérből megint valami újsrácot.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 15:17:49

@Elpet: Így van.
NEM MONDOTT LE, nyugi legyen már, csak figyeljétek a bűvésztrükköket. Amit bejelentett, az alkotmányjogi szempontból egy nagy határ sz*r.
Ő lesz a főnök hetek múlva is, csak eljátszotta a mártírt, de az ő kezében összepontosulnak továbbra is a dolgok. Itt van ni : pártelnökké választották 85%-os támogatottsággal. Miről beszélünk ?
Marad ez a sz*r 2010 tavaszáig, teljesen tönkremegyünk, pénzünk sehonnan nem lesz, satöbö.
Ennek a becsvágyó, beteg fa**nak, csak egy a fontos : a saját politikai- hatalmi túlélése. És az ár nem számít, lett légyen az egy egész ország következő 20- 25 éve.

Ő marad a miniszterelnök, a két politikai ringyó párt meg ( mdf, szdsz ) billegnek majd jobbra - balra, hol fizetnek többet egy dugásért...
Nincs megoldva semmi. A közbeszédet ez tematizálja hetekig, az IMF meg EBRD milliárdok folyamatosan fogynak. Jól szórakoznak ott fent, a fejünk felett. Hogy rohadnának meg.

Cselo 2009.03.21. 15:19:17

@I-brahi: Szálasy és Rákosi stimmel, Teleki és Horthy nem. Szerintem!

Roxvox 2009.03.21. 15:21:11

Csak semmi pánik emberek, majd kineveznek egy balekot miniszterelnöknek, a Ferink meg majd a háttérből irányít. Tudjátok, mint az oroszoknál :(((((

misikeh[jogsértő módon félelmet keltve fotózott] ( · http://video.google.com/videoplay?docid=-8266131592631747056&hl=en 2009.03.21. 15:21:12

zero, kikockázott fotót? f@szt, lámpavasat...
Egyébként megágyazott ő már a Déli Áramlattal magának :) Jó zsíros konc, igaz Gyurcsány elvtárs?
Off:
Aki meg a Tanácsköztársaságot ünnepli, az megérdemelne ő maga is egy lámpavason lengést.

eldiablomismo 2009.03.21. 15:25:38

@Cselo: Teljesen komolyan kérdem, egy ilyen mit vár egy kormányváltástól?

Pomme 2009.03.21. 15:25:45

@mind2:
"Ennek a becsvágyó, beteg fa**nak, csak egy a fontos : a saját politikai- hatalmi túlélése. És az ár nem számít, lett légyen az egy egész ország következő 20- 25 éve."

Így van. Még nem húzta ki a farkát a szánkból, csak hátrébblépett, hogy lendületből még mélyebbre tolhassa.

Cselo 2009.03.21. 15:26:01

Egyébként megnéztem az ominózus beszédet, amiben bejelentette a "lemondását". Nem gondolom, hogy a kommunikáció szakemberei a rosszak, szerintem ők mindent megpróbáltak, hogy gyurcsányt kitanírsák. De mindent elárult a testbeszéde, az a testtartás, ahogy félig a pulpitusra könyökölve, csípőjét oldalra riszálva jelentette be a mondanivalóját. Ez a testbeszéd két dologról árulkodott: fleto sz@.r.ik mindenre és mindenkire, továbbá egyre debilebb. Nem más ő, mint egy dróton rángatott marionett, akit most a tratói el akarnak távolítani azért, hogy talán egy még rosszabbat varrjanak a nyakunkba.

Higany 2009.03.21. 15:33:27

Beárnyékolja az örömömet, hogy ezzel az MSZP&Co.-tól még nem szabadultunk meg és a tétlen elkúrás tovább fog folytatódni, csak még egy Fletónál is vállalhatatlanabb tehetségtelen senkiházi vezetésével. (pl Kiss P. Lamperth, Bajnai, Szekeres, csupa nagy esélyesek!)

Cselo 2009.03.21. 15:34:34

@eldiablomismo: nem kormányváltást várok, hanem AZONNALI előre hozott választásokat!

Horizont 2009.03.21. 15:34:45

Miután kiörömködtük magunkat, hogy jön valami jobb világ, egy csomó kérdés van bennem!
Miért most, miért így? Mi lehet a háttérben amiről nem tudunk? Nagyobb szarban vagyunk mint amire a legrosszabb pillanatunkban gondolhattunk? Mégis kifarol Gy.F.? Vagy mégse? Hol van a Fidesz? Hol van Orbán?? Miért nem használják ki az adott helyzetet? Hány forint lesz az euró? Azért így csinálta Gy.F. hogy Sólyom még véletlenül se férhessen az ügy közelébe? Miért nyomatták a köztudatba ilyen elánnal Bokros nevét? Mi vár még ránk?
Szóval kicsit lehet örülni de túlzásba a saját érdekünkben nem ajánlatos esni!!!

DeMarco 2009.03.21. 15:34:55

Itt az idő, hogy végre mi állampolgárok is beleszólhassunk a dolgok menetébe. Most kell hangot adni és hangosan KÖVETELNI, hogy azonnal írjanak ki előrehozott választásokat. Ne válasszanak senkit maguk közül, úgy, mint a D209-es után Fletót. A következő miniszterelnöknek a polgárok választásán kell alapulnia!!! Elég a játékból, a szavakból, trükkökből. HALADÉKTALANUL ÚJ VÁLASZTÁSOK KIÍRÁSÁT tűzzék ki! Ne a fejünk fölött döntsenek már megint. KÉRJÉK KI A POLGÁROK VÉLEMÉNYÉT IS !!!!
Itt az idő kommentelők, követeljük együtt, minél hangosabban!

Marcellusca 2009.03.21. 15:35:21

@mind2: Köszi!
Mármint nem mertem elsőnek idevetni, hogy ne örüljetek annyira, még nem mondott le. Téged még nem provokátoroztak le (ami késik nem múlik :D), de én már kaptam a pofámra, mert más szemszögből is nézelődök.
Szóval, le fog hülni az a pezsgő rendesen. Fletó lehet, hogy senkiházi (mer' az), de nem hülye. Bármennyire is szeretnétek így beállítani. Egyenlőre azt mondta, hogy ......, meg majd két hét múlva, meg addigis egyeztetünk, meg blablabla.
Korai az öröm. Abból a szempontból is, hogy ki jöhetne a helyére? Évek óta az a problémája a maszopnak, hogy nem tud kit ültetni a helyébe. Kiröhögtetek a Bokrossal, de nagy a sansz, hogy őt fogják bepalizni. Nem véletlen nyomják napok óta.
A másik post-hoz írtam, hogy nem sokat fog változni a helyzet, ha pártelnök marad. Majd háttérből irányítja a bábját és egy év múlva mutogathat, hogy bezzeg én nem hoztam ilyen drasztikus döntéseket, mint amilyenek az utolsó évben születtek. A sok birka meg majd jól beszopja. Választást nem fognak nyerni, de megakadájozhatják, hogy Viktorkáék "alkotmányozó nemzetgyűlést" hozzanak össze. Nem jön össze a 2/3-os többség, már az eredmény lesz nekik. (És megváltás.)

Úgyhogy, kedves Főnök, ne nagyon idd még le magad! :)

Más! Hogy lehettek ennyire mazochisták, hogy ezt a kaccsolatot bújjátok? xD
Nekem az is sok, amit bemásolgattok onnan. :D

Sunlounger 2009.03.21. 15:35:33

Érdekesek az új infók amik kijönnek. Ezek szerint külső gazdasági szakember lehet csak ME, a politikai támogatást pedig Gyurcsány szerzi meg az intézkedésekhez. Ez baromi érdekes lesz, amikor más meghozza az intézkedéseket, Gyurcsány pedig próbálja majd előadni a népnek, hogy mit miért ... Ez így egy kicsit érthetetlen a Ferenc részéről.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 15:36:51

@Cselo: a testtartása és manírjai alapján komoly önkép - zavarban szenved. Még a szexuális irányultságában sem vagyok biztos, mert ha levetítenék egy olyan szexuálpszichológusnak a hang nélküli felvételeket - melyeken szerepel és pózol,- nem biztos, hogy nem azt mondaná rá : minimum biszexuális. A gesztusok alapján rossz buzi, nárcisztikus... a feleségét demonstratíve csókolgatja, azt nézi, veszik-e az operatőrök, és ha látja adásban van, akkor indul a kézcsók, meg a többi egészen nyilvánvaló, köznek szóló gesztus. Egy játék az élete ba***a meg, de hogy miért pont ez a szerencsétlen ország lett a játszótere, azt nem tudom.
Félnek tőle párton belül is , dehogyis fogják félreállítani.. kik ? Az olyanok mint a Mónika, vagy a szerelmes Gurmai ? A férfiak meg vagy masszív alkoholista, agyukat elivott pártkatonák, vagy vele együtt loptak évek óta, hát azért van olyan hogy betyárbecsület nem ?
Kilátástalannak tartom a helyzetet. Ez a borzalmas csapda amiben élünk, ebben együtt döglünk meg mindnyájan.

Marcellusca 2009.03.21. 15:37:50

@Pomme: Ez nagyon ott van. Kiváló hasonlat!

eldiablomismo 2009.03.21. 15:40:02

@Cselo: És attól mit remélsz? Most teljesen komolyan.

Marcellusca 2009.03.21. 15:41:50

@Horizont: Látom az élettapasztalat Téged is óvatossá tesz. :D
Erre gondoltam én is. Egyrészt nem lefutott, másrészt nem tudjuk, hogy mi van a háttérben.
Ezért vagyok én is óvatos duhaj. :)
De, látod, ezek a mai fiatalok ... xD

MosoMasa 2009.03.21. 15:42:21

Má megin kavarja, megin kavarja! Nem tudhatjuk mit okumlált ki mán megin!
De azért tudjuk azt is hogyan van az, ha valaki farkast kiált! Immáron többedjére!

Cselo 2009.03.21. 15:43:56

@eldiablomismo: számszerűen: Fidesz 60 %, Jobbik % , MSZP 10 % :-))) Remek börtönök a kártevőknek, felelősségre vonás, elszámoltatás, privatizáció felülvizsgálata, teljes fordulat a magyar demokráciában és gazdaságban. Ezzel kiegyezel?

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2009.03.21. 15:44:07

A másik "országrákfenének" Orbánnak is azonnal hátrább kell lépnie! Keménykezű gazdasági szakember kell a kormány élére, megbékélés, összefogás és a haza fényre derül!!!

Cselo 2009.03.21. 15:44:35

pardon, kimaradt egy szám: Fidesz 60 %, Jobbik 30% , MSZP 10 %

Zughekker Zita · http://zughekker.blog.hu 2009.03.21. 15:45:49

Most, hogy GyuFi lemondott, menjetek szerkeszteni a miniszerelnok.hu-t:

www.miniszterelnok.hu/mss/

mind2 (törölt) 2009.03.21. 15:46:33

@Marcellusca: igen, kicsit törvényen kívüli helyzetet teremtett ezzel a lebegtetéssel. Gyakorlatilag lebénított mindenkit, a köztársasági elnök eszközképtelen, és majdnem mindenki az...
Az érdekes a két ringyópárt mozgása lesz, különös tekintettel az Szdsz- re. Háttéralkuk sokasága ami itt jön. Egy a lényeg : feri NEM AKARJA a keze közül kiengedni a hatalmat, és mint a higany, úgy fog mozogni, hazudozni, zsarolni, mártírkodni, mindent megtesz, hogy a zavaros helyzet sokáig fennmaradjon.
Na és a nagy cél ismét körvonalazódott : a gazdasági megoldásokról senki nem beszél hónapokig. A cégek tönkremennek, a maradékra rászáll az Apeh, hogy még a sz**t is kipréseljék az aktív - járulékozó rétegből, romokban minden.... de megint feriről szól minden... hisz ez az élete. Feri élete feriről szól.

Cselo 2009.03.21. 15:47:40

@Már Orbánnak is mennie kell és szebb a jövő!: már megint kezditek? A vége megint az lesz, hogy mindenről Orbán tehet? Nem uncsi már ez a lemez?

űrszekerek 2009.03.21. 15:48:52

Gráf messze a legszimpatikusabb ebben az undorító MSZP bandában. Még előrángathatják Németh Miklóst is.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 15:50:27

@Cselo: helyes. ugyanabba a folyóba nem léphetünk. Jogállami eszközökkel DE : elszámoltatás, felülvizsgálat, Alkotmány módosítás, Btk. módosítás, csalk így elsőre :)

Marcellusca 2009.03.21. 15:56:43

@mind2: Már korábban is nyilatkozta, mikor ő helyettesítette fletót, hogy álandóra nem vállalná. Nem ért hozzá, marad az agráriumnál, mert ahhoz konyít valamit, de az egész ország már sok neki. Talán ettől lett egy nagyon kicsivel szimpatikusabb a többi maszoposnál. Meg nem akar állandóan szerepelgetni és kész tárgyalni is.

DeMarco 2009.03.21. 15:57:58

@űrszekerek: Bármennyira szimpatikus, ő sem az emberek szavazatai által lenne megválasztva. Ne találgassunk, válasszunk mi magunk. Követeljük ki a választás jogát. Elég volt abból, hogy a fejünk felett döntenek.

Horizont 2009.03.21. 15:58:43

@Marcellusca: Így van. Sok mindent megélt már az ember! Mosolyogva olvasgattam végig a kommenteket! Ha 20 és 30 között lennék én is így gondolkoznék. És ha lenne egy igazi tökös ellenzékünk!!!!! Igaz akkor már régen kipicsázta volna az MSZP-t. Ha Gyurcsány mégis félreáll ez egyértelműen nem az ellenzéknek köszönhető hanem az SZDSZ-nek és a párton belüli még nagyobb bebetonozott faszfejeknek! És annak, hogy akkora szarban vagyunk!! Elszámoltatás és börtön biztos, hogy nem lesz ahhoz a politikai elit túl nagy összetartásban van! A politikán most kivételesen túl kéne lépni, itt most kőkemény gazdasági ügy van! Utolsó utáni pillanatban vagyunk! És ehhez kéne a megfelelő embert megtalálni....Félő, hogy ez nem fog sikerülni!

MosoMasa 2009.03.21. 16:03:36

@Horizont: Én azért szívesen jelentkeznék.... Nagy kárt már nem csinálnék már, választásokig kíhúznám, de legalább szeptemberig, aztán meg majdcsak eléldegélek a járandóságból.

eldiablomismo 2009.03.21. 16:03:36

@Cselo: Azt mondtad nem kormányváltást akarsz :P Szed már kicsit össze magad.
És amit írtál, azt te kivitelezhetőnek látod úgy, hogy a fidesz 60%os lesz? Vagy ők nem számítanak, vagy mi? :)

eldiablomismo 2009.03.21. 16:04:08

@DeMarco: Végre egy értelmes hozzászólás :)

Marcellusca 2009.03.21. 16:09:30

@Horizont: Iszom szavaid, annyira szívemből szólsz. :)
Tényleg beveszik ezt az elszámoltatási maszlagot? A teremben és a kamerák előtt jól odamondanak, aztán mennek a sörözőbe/étterembe és jót röhögnek, miközben megtárgyalják a privát mutyijaikat.
Ha tényleg, komolyan el akarták volna zavrni, már rég megtehették volna.

Ja, és nincs igazad, mer' a zorbánviktor megmondta a Telavív2-n, hogy nálunk nem gazdasági, hanem politikai válság van. :)

velö 2009.03.21. 16:15:18

Okostojàs: 'eljött az, amit régóta vártunk'
Ez az egyetlen amit vàrtatok? Még nincs vége a történetnek. A lemondàssal semmi nem oldodott meg. Jöjjön a jobbik kormàny. Én arra vàrok màr régota. Husz éve.

MosoMasa 2009.03.21. 16:18:43

Aszondja hogy az országért, az ügyért kíván harcolni!
Nem azt mondta anno Orbánnak, hogy harcolni háborúban kell a harctéren, nem pedig itt, meg a politikában?

eldiablomismo 2009.03.21. 16:19:01

@Horizont: Mindez sajnos a nagy többséget nem érdekli. Meg, hogy mi lesz majd ezután, vagy két év múlva. A lényeg, hogy 7 év szívós munkájával sikerült lemondásra bírni egy miniszterelnököt. 7 év munkája. Ennyi. Most, hogy ez megvan, mi lesz a következő? Lemondatják az utódját is? Egyáltalán, mit fog csinálni egy fideszkormány? Tudja valaki?

hauz 2009.03.21. 16:22:12

Megfutamodott a kis tetü. Érezte, hogy összeomlik az ország, aztán ő tele zsebbel lelépett, h b...szátok meg.

Marcellusca 2009.03.21. 16:23:35

@eldiablomismo: Jó a kérdés.
Mert ugye a programjukból nem árultak el eddig semmit, nehogy ellopják. :)

Aropa · www.finnisztan.blogspot.com 2009.03.21. 16:23:39

Kíváncsi vagyok. Az MDF-nek befellegzett, az SZDSZ is elolvadt. A Jobbik erősödik. Izgalmas egy évünk lesz, az tuti.

Mindegy, ma azért nyitunk egy bort. Feri megy, és ez 6 éve a legjobb dolog ami történhetett.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.03.21. 16:28:06

Cikkhájl mindenkinek! Hát ez egy baszott nagy SÜN!!! Csak az előrehozott választások a megoldás. Zero az előző posztban gyönyörűen kifejtette. Az SZDSZ a túlélésért szépen mindent úgy csinál, ahogy majd Feri fütyüli. Bokros szintén nem lesz, mert a Fidesz nem szavazza meg. Egy és egyetlen egy esély lenne!!!

BOD PÉTER ÁKOS!!!!

Sunlounger 2009.03.21. 16:35:54

"Nagyon jó egészséget és sok erőt kívánok Önnek és a családjának.
Orbán ezt soha nem lépte volna meg. Itt látszik az intelingecia különbség."

Hát ez a kapcsolat.hu ez eszméletlen fasza :) Ennyi síró-rívó nyugdíjast utoljára Kádár temetésén lehetett látni :D

Thulsa Doom (törölt) 2009.03.21. 16:45:11

Legyen újra Kádár János a miniszterelnök! Abba a Fidesz is beleegyezne! Az se baj, hogy már rég halott. Támasszák fel, oszt jónapot.
Vagy Soros Gyuri bácsi. Legalább Viktornak se kéne titokban a seggét nyalni, hanem végre nyíltan kiállhatna mellette.

Rengeteg kiváló kombinációja lehet a mai "elitnek", csak győzzenek válogatni.
Persze én egytől egyig tarkón lőném őket, de hát ez csak az én véleményem...

mokas_gizi 2009.03.21. 16:45:25

Az rendben van hogy lemondott, nagyszerű de azalatt a pár év alatt amíg hatalmon volt olyan mértékben tönkre tette ezt az országot, hogy évtizedek kellenek hozzá hogy helyre hozzák a dolgokat…
Az rendben van hogy lemondott, nagyszerű de amiket felvet/felvettek több tízmilliárd forintnyi hitelt /aminek nagy része már eltűnt…!!!/ azt mind vissza kellene fizetni…

teknős 2009.03.21. 16:53:01

Mit vagytok úgy oda? Eddig sem tudtak kormányozni, ezután sem fognak tudni. Csak annyi történt, hogy meg tudtuk, GYF nem elmebeteg (őszintén szólva eddig azt hittem) . A parlamentben semmi sem történt, a Fidesznek meg el kell kezdenie dolgozni, mert GyF-el könnyebb lett volna. Páholyból nyerték volna a 2010-est. Legalább belejönnek! (Gyakrabban kell kérdezgetni Stumpfot. Tegnap marhára beletalált a péntek8-ban.)

Jó poén a kapcsolat.

alsa 2009.03.21. 16:55:56

Gyurcsány az évezred miniszterelnöke, nem szabad , hogy lemondjon....ezt nem teheti meg velünk, most mi van., megijedt? :-)

Káposztakukac 2009.03.21. 16:57:03

"Nagyon-nagyon szeretnénk, ha elszámoltatnának titeket az ország tönkretételéért. Börtönben a helyetek! Főleg neked, te ripacs."

ezzel önmagadból csinálsz hülyét, kedves szerző.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 16:57:05

@Félkupica_Fehér_Főnök:

Mi még csak betettük a pezsgőt a hűtőbe, mert nem jó előre inni a medve bőrére.:) Egyébként is lehet, hogy még rosszabb lesz, meg az is lehet, hogy 2 hét múlva is miniszterelnök marad, majd meglátjuk.:-/

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 16:58:41

Megy már politikai mutyizás a MSZP-ben. Itt ez nem lehet megoldás. Le kell váltni a jelnelgi politikai elitet. S mindenkit megbüntetni aki felelős azért, hogy idáig jutottunk. LÁMPAVAS!!!!!!

tudi 2009.03.21. 17:14:15

Szerény véleményem szerint ezt már mindenki tudta a kongreszus elött az mszp-ben (csak mi egyszerű honpógárok nem) erre utal, hogy asszem lendvai nyilatkozat, hogy meglepte őket, de van forgatókönyvük párton kívüli és belüli miniszterelnökre. Bár én azt is elképzelhetőnek tartom ,hogy ő marad.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 17:19:52

@tudi:

Én egy hete kaptam egy viszonylag belsőstől jövő infót, hogy Fletó tényleg menni fog, de ki hisz ma már egy MSZP-snek?:P Meg különben is, mi lesz utána?

nyg 2009.03.21. 17:28:22

A portfolio.hu-n már szavazást is indítottak az új jelöltekről.
www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=112142

Marcellusca 2009.03.21. 17:32:50

@Mj: Hohó, ugye, ugye. Kibűjik a szög a zsákból. :D
Kaccsoltam? :)

jozicsenko 2009.03.21. 17:36:15

hi!

a rádiókivánság műsorában kértem egy dalt neki:

a Beatricétől az "Azok a szép napok nélküled" c. dalát küldtem Gy F-nek

még nem adták le

még :-)))

Marcellusca 2009.03.21. 17:45:39

@jozicsenko: Biztosssan leaggyák, mer' mint tuggyuk nincsenis nálunk cenzúra. :)

2009.03.21. 17:46:13

Hát én nem örülök neki, mert most kellene lapátolni és most tudná megmutatni igazán, ha már eddig kibírta/tuk, mert a leglényegesebb, hogy: "És ki tudja, hány forintba fog kerülni most egy euró?" Hát ez az!!!Jól pofán leszünk vágva vele...Most a felcsúti törpe jön? Tőle se ijed meg a válság, sajnos...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 17:48:38

@Letícia: Nem lepődnék meg, ha javulna a forint. Tudod, már külföldön is tudják, hogy Feri nem normális. Bizonyította nem is olyan rég...

2009.03.21. 17:53:18

@turner: nem hinném...Ne verjetek meg, de miért dilis Gyurcsány? Nem nézek tévét, max. a CSI-t, dolgozok éjjel-nappal, szóval miről maradtam le? Orbán se az, állítólag azt is kezelik 2002 óta...;) Szép kilátások, nem mondom...:(

mind2 (törölt) 2009.03.21. 17:53:40

2002 óta szocik vannak hatalmon. Közel 7 éve. Ebből Megyó az elején, míg saját csapattársa meg nem puccsolta.
Javítsatok ki, de rosszul emlékszem, hogy ugye tényleg fogtak a feri fejéhez pisztolyt, amikor olyan döntő fontosságú kérdésekben kellett dönteni mint mondjuk a szociális ellátó rendszer radikális reformja ( jajjistenem az nem lett volna jó a Tiszamellék bevörösödő cigány kommancsszavazókra nézve, = sok tízezer szavazat mínuszba ) esetleg akkor, amikor elő sem hozták azt, hogy ne menjen már egy csomó 38- 42 éves ember nyugdíjba ( lefejezni az aktív rendőr- katonai állományt ki tudja miért ) és most kéretik nem azzal jönni, hogy mi lett a vizitdíj törvény sorsa is...
A reformok nagy részéhez nem kellett volna 2/3-os többség az mszp- nek. Viszont ott van a cigány - nyugdíjas rajongóbázis, és őket etetni és eltartani kell tűzön vizen át Jah, hogy közben tönkremegy a gazdaság, megfojtjuk a munkahelyeket biztosító magyar cégeket, kimutyizzuk az osztrák haveroknak a nagyberuházásokat, nincs az a pénz, az az eszméletlen magas mértékű magyar vállalkozói adó,...stb befizetés, amit el ne lopnánk, ami elég lenne bármire is ?
Nem csinálunk semmit 7 évig, de folyamatosan hagyjuk, hogy tönkretegyen bennünket az a fasiszta fidesz ? Meg most már a náci jobbik is ?
Könyörgöm. Megvették a nyuggereket 2002- ben 19 rugóért. Egyszer jól is laktak biztosan belőle. Megvettek mindenkit - aki hagyta magát - dekára.
Itt 7 évig mindenkit megvettek, jogvédőket, újságírókat, bértollnokokat, itt mindenki aludt egész mostanáig ?
Ha én nem akarok dolgozni 7 évig, és megkérdezik, miért nem dolgozol ? - válaszoljam azt, azért nem mert a szomszéd nem hagy ? Mert csúnyán néz rám ? Mert nem köszön ? Mert egyébként is egy rohadt hatalomvágyó fasiszta ?
Szerintetek mit kérdeznének vissza ? Szerintem ezt :
És mi a f**z köze van mindennek ahhoz, hogy te nem dolgozol ? Talán csak nem akarsz, nem ?

Attól nem lesz senkinek sem kisebb a bűne, ha azt évekig másra fogja ...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 17:59:24

@Marcellusca:

Nem kaccsolatos infó, hanem egy politológus ismerősömnek súgta egy olyasvalaki, akinek az apukája MSZP belső körben mozog. Szóval elég sok az áttét, úgyhogy legyintettem rá, hogy ugyan már, de ne legyen igazam.;-) És két hét múlva talán kiderül, hogy tényleg nem lett igazam.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:00:52

@turner:

Ha tényleg, azon én nem röhögnék teli szájjal.:-/

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:01:28

@Letícia: bizony, nem lesz jobb, sőt rosszabb lesz, ha patásördög kerül hatalomra, és tudod miért ?
Mert azt az írdatlan mértékű adóssághegyet ami alatt roskadozunk azt veled meg velem fogják megfizettetni, meg a gyerekeiddel meg a gyerekeimmel... gondolom te sem kaptál belőle ugye ?
mert én sem. Én is csak dolgozom hosszú-hosszú évek óta és adót fizetek én balga, de hát sajnos a kontómra vették fel, hogy a kommancs szavazóbázis éhen ne haljon és dzsenifferéknél megszülethessen - még 20 éves koruk előtt a 6. purdé... nem is folytatom.

Feri állapotáról tanulmányok jelentek meg, nem is egy... de talán kérdezd meg a kezelőorvosát vagy a gyógyszerészét ...

2009.03.21. 18:02:35

@Mj: és még mit mondott? Léci mesélj, legalább készülünk rája...:I

2009.03.21. 18:05:27

@mind2: se a gyógyszerészét, se a kezelő orvosát nem ismerem...egyébként magam is inkább természetgyógyászhoz járok, mint orvoshoz...:)

De köszi, majd utána nézek...

Ha a patásördög hatalomra kerül, akkor gondolkozom, hogy megyek külföldre én is...

Horizont 2009.03.21. 18:05:57

@nyg: ott Bokros vezet (?!?)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:06:35

@Letícia:

Holnap úgy is jön az ismerősöm, majd megkérdezem.;-) Egyébként meg ha elébe megy a Fidesz a konstruktív bizalmatlansági indítványnak, márpedig úgy tűnik, hogy igen, lehet még izgibb ez a pár hét.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:09:36

@Letícia:

Várd ki a végét. Ha Fletó miatt nem mentél külföldre, Viktor miért adna rá neked több okot? És nem érdekel, hogy ki kit utál, nem ez a politika lényege.

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 18:11:09

Megkerülni Sólymot... ennyi... Alkotmányellenes? Őket ez soha nem érdekelte...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 18:13:31

@Letícia: Nem tudom sok embernek mi baja az Orbánnal. Sokkal elismertebb politikus külföldön, mint Fletó. Csak itthon a bal oldal egyetlen működő taktikája Orbán démonizálása. Ennek sok ember bedől(t). "Mindegy, csak Orbánt ne!"

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:13:49

Ja, meg viktor már kijelentette, oszlassák fel a parlamentet, és ha nem akarják, akkor ki az utcára.
Azt kell mondjam, feri most többet ártott az országnak, mint eddig bármikor.Ez a politikai válság rosszabb lesz, mint az őszödi utáni. Ez az ember azt se tudja, mi történik egy egy intézkedése után.Beszél, cselekszik, de fogalma sincs, mi lesz a következménye. Nem normális.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:14:02

Egyáltalán mi az hogy A l k o t m á n y ?

2009.03.21. 18:14:30

@turner: köszi a linket! Kinek is kár? Legalább voltak szép napjaim is....:)

@Mj: mert utálom a reformátust, aki a katolikus papok köpenye mögé bújik...:( És egyébként is, mit tett le az asztalra? Jól nősült és van egy ügyes neje, aki a birodalmat épít...

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:14:45

@Mj: hogy most akkor a fidesz mit akar? menjen, vagy ne?

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:15:10

meg halkan mondom- nem kiabálok, de nem ám , hogy mindenki megértse :
mi az hogy s z ó l á s s z a b a d s á g ?

2009.03.21. 18:15:58

@*sorslátó szál*[L42]: egyetértek, feri azokkal is kicseszett, akik hittek benne...:(

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 18:16:40

@Letícia: @turner: köszi a linket! Kinek is kár? Legalább voltak szép napjaim is....:) >>>> Van benne valami :D

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:17:00

@mind2: Hát egy szitokszó, te nem tudtad? Ja, és még az, amit a komcsik úgy alakítanak, hogy nekik legyen jó.Felülről irányított demokrácia.Vagy azt nem így hívják?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:18:12

@*sorslátó szál*[L42]:

Szerintem tökéletesen tudja, hogy mik az alternatívák. Ne nézzük már értelmi fogyatékosnak csak azért, mert egyesek szerint borderline-szindrómája van, mert így csak alaposan alábecsüljük.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:20:00

@Letícia:

Erről beszélek: a politika nem arról szól, hogy kit utálok és kit nem. Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de az érzelmi alapú politizálás egyszerűen butaság.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:21:20

@Letícia: Én egy dolgot tudok biztosan. A politikus soha a büdös életben nem az ország, az emberek jólétét nézte, hanem a saját érvényesülését. Ebben van rossz , és kevésbé rossz változat is. A mai magyar politikai életben nem tudok olyat mondani, akit szeretnék, hogy irányítsa az országot.Ez a rosszabb változat. A jobb változatról elképzelésem sincsen.Ergo, nagyjából mindegy, mi lesz az elkövetkezendő 10 évben, nekünk nem lesz jobb.
Ha más nem, a rengeteg adósság gondoskodik erről.

2009.03.21. 18:24:08

@Jómunkás Blogger: mindjárt élek a véleménynyilvánításom jogával, és minősítem a kommentet...

@Mj: lehet, de szerinted a többi szavazó mit csinál?Mert hogy fogalmam sincs és el sem hiszem ,hogy "értelmi" alapon itt ebben az országban valami is eldől, ahol politikusok vannak...rakás "szamóca" ül a nyakunkon a parlamentben....Egyébként ezért nem olvasok híreket és folyok bele vitákba. .Evvan:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:24:16

@*sorslátó szál*[L42]:

Azt kommunikálják évek óta, hogy menjen. Ezzel ellentétesen cselekedve eddig Gyurcsányt belekényszerítették a hatalomba a 72 órás ultimátumtól kezdve egészen tegnapig. (Érdekes lenne még a 2008. március 9. utáni helyzet vizsgálata.) Ennek azonban lehet, hogy most lesz vége, mert még mindig 2/3-on állnak. Nem vagyok jós, nincs rálátásom a párt napi politikájára, és csak taktikai elképzeléseim vannak, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy most már elképzelhetőnek tartom a váltást.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:24:33

@Letícia:
Ki nősült és hogyan, jah, az Apró klánra gondolsz ugye ? Feri meg az anyós ? Meg a Nomentána, és a 3 év után elévült adóügyek ? Vagy nem ? Jah, hogy a kádkőgyár meg valami Gyurcsányi akiről az a szerencsétlen bankos gyerek - tudod a Kulcsár :) is alig tudott... nála többet csak a cusi tud :)
Jah, hogy nem ?
Tudod 1998 és 2002 között annyi munkája volt mindenkinek aki dolgozni akart, hogy nem bírta.
Csökkent az adósságállomány.
Nem épültek viaduktok az Alföld közepére, de elvoltunk anélkül is. Épült egy ronda Nemzeti, meg pár híd, meg egész falvak a Tisza mellett az árvíz után, meg így hirtelen.... meg a Szent Korona korona volt, nem micisapka, és jó volt magyarnak lenni, meg jólesett az a kis jövőkép.
Szerintem menj el nyugodtan külföldre, mert jön patásördög. Tényleg menj el. Bátran :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:25:29

@Jómunkás Blogger:

Ez egy kicsit hosszú lett ide.:-/ Berakhattad volna csak a linket is.

Horizont 2009.03.21. 18:26:59

@Mj: a portfolio.hu-n .Még mindig Bokros vezet!

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:27:25

@Mj: Ezt én is tudom, de miért a fidesz reagált úgy, hogy fari nem mehet el így, mert alkotmányellenes?
Igaz, mindent elutasítanak, amit fletó mond, de semmit sem akarnak jobban, mint hogy lemondjon. Ez a második alkalom, hogy ezt játsszák, az első, ugye Bokros jelölése volt, akkor se lépték meg. Nekem úgy tűnik, a fidesz nem is akarja, hogy elmenjen, persze a saját, jól felfogott érdekében.Nagy szemétláda az az oldal is, ezt a sunyiságot utálom bennük, aljas emberek.

2009.03.21. 18:28:03

@mind2: ja gyurcsány se különben nősült valóban, ezt se vitatom...és azt se egyik 19, a másik 1 híján 20...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:28:49

@Letícia:

Azért, mert a többiek is buták, nem kell neked is annak lenni. Egyébként meg ki mondta, hogy nem akarok műveltségi cenzusos választást?:P Gyűjtöttem elég ajánlószelvényt ahhoz, hogy tisztában legyek az érzelmi alapú politizálás baromságaival.:-/ És az még egy konzervatív, viszonylag értelmiségi városrész volt...

sqyza 2009.03.21. 18:29:10

feri szarj sünt a bűntársaiddal együtt!

sqyza 2009.03.21. 18:29:48

ja, amúgy hajrá HALI :P

2009.03.21. 18:29:50

@mind2: ja, köszi az infót, hogy jön a patásördög...na az is egy jó bohózat lesz....1984...Orwell...:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:30:31

@Horizont:

Arra a linkre kattintottam, frissítettem, aztán az eredeti oldalról kattinottam a cikkre, de semmi.:-/

2009.03.21. 18:31:11

@Mj: ebben van valami...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:32:46

@*sorslátó szál*[L42]:

Nem biztos, hogy sunyiság, szerintem egyszerű politikai játszma ez is. Ha engedik a konstruktív bizalmatlanságit maga ellen, azzal hagyják, hogy a következő miniszterelnököt is ő irányítsa ahelyett, hogy előrehozott választások után az egész Maszop ellenzékbe kerülve kussoljon, a Fidesz meg cirka 2/3-dal kormányozzon.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:33:34

@Letícia:

Ezt majd akkor látjuk meg, ha Viki kormányozni fog, és ő is elkúrja annyira, mint Fletó.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:35:22

@Letícia:
Ránéztem a blogodra, nagyon igényes :)
Ilyen lelkis emberke vagy ? :)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:35:59

@Letícia:

Na arra kíváncsi leszek.;-) Ennyi erővel már most 1984 van, persze Viktornak minden eszköze meg lehet ahhoz, hogy ő is diktatórikus intézkedéseket hozzon. Majd meglátjuk.;-)

2009.03.21. 18:38:46

@mind2: köszi!:) És mit is mondhatnék? Pl. hogy nem?:DDD

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:39:21

@Mj: igen, így van, de attól viktor még alattomos.
És ő sem kevésbé hatalommániás,mint fletó.

2009.03.21. 18:39:33

@Mj: Majd meglátjuk...a vak is azt mondta...:S

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:43:30

@*sorslátó szál*[L42]:

A hatalmat kb. millióból egy ember tudja elviselni úgy, hogy ne legyen belőle lelki kára. Ezt kb. egyetlen magyar politikuson sem akarom számon kérni, mert borzasztó teher és kísértés, éppen ezért sem akarnék politikus lenni. Igazából leszarom, hogy ki mennyire alattomos vagy hatalommániás, az érdekel, hogy használ-e a hazámnak vagy sem. És ha használ, akkor a továbbiakban lehet fikázni azért, hogy törpe, ferdén nőtt az orra, vagy hogy nem tetszik a hangfekvése. Részletkérdés, mondhatnám úgy is, hogy ízlés dolga.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 18:44:03

@Letícia:

Eddig úgy tűnt, hogy te meglátni sem akarod.:P

2009.03.21. 18:46:02

@Mj: hát jól tűnt, mert ez így is van, nem véletlenül mondtam, hogy a vak is azt mondta...:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 18:46:15

"Nagyon-nagyon szeretnénk, ha elszámoltatnának titeket az ország tönkretételéért. Börtönben a helyetek! Főleg neked, te ripacs."

Az utolsó mondattal jól odamondtad neki! muha

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 18:48:48

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Jó is lenne, ha elszámoltatnák őket, de ez nagyon jól tudjuk, hogy nem fog bekövetkezni :( Pedig én is vennék lámpavasat :D:D

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:49:35

A lényeg, hogy most már jó lenne, ha nem játszótérnek tekintené itt pár ember az országunkat.
Ha tiszteletben tartanák az Alkotmányt, a jogrendszert, és nem a jogot formálnák magukra, hanem a jog lenne kötelező a számunkra.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mibe fog ez kerülni nekünk ? A forint hogy áll majd hétfőn ?
bár ezek mellékes kérdések ahogy látom :(

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:50:17

@Mj: hmm, említettem volna ferde orrot?Vagy hangfekvést? Én azt mondtam, viktor se tesz az országért semmit, most, amikor kellene.Te írtad, ez is politikai játszma. Talán nem játszani kellene, hanem cselekedni, és értünk, akik beszavazták őket oda. Mindegy,hogy ki, de álljon már végre ki valaki, hogy igen, én vagyok a fasza csávó, ez a programom, és veletek vagyok. De nem, scak mutyiznak, lopnak, hazudnak. mind, kivétel nélkül. Én ezekben nem bízom meg. Lehet, ez érzelmi politizálás, de ezzel nem okozok kárt senkinek, szemben a nem érzelmi politizálást folytató parlamenttel.Elegem van ebbőlk a halogató, ügyeskedő politikának csúfolt bohózatból.Mindegy, ki tette, de az ország lecsúszott, és senki, senki NEM AKARJA KIEMELNI A SZARBÓL.

elfelejtette 2009.03.21. 18:53:38

@Már csak Orbánnak kell mennie és szebb a jövő!: "A másik "országrákfenének" Orbánnak is azonnal hátrább kell lépnie!"

Álmodik a nyomor.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 18:55:36

@turner: Adok kilóra lámpavasat. Na de nézzük csak mi is van itten'. A Feri okos ember annak ellenére hogy Kiszel Tünde után a második élő példa arra, hogy az agyhalál után is van élet. Feri visszalép. Feri helyett lesz új ember. Akit majd megszeretnek. Mi fog változni? Semmi. Azaz annyi fog változni, hogy ismét népszerű lesz a vörös párt. Ja, meg a kaccsolaton nem Feri blog lesz, hanem sanyivagytebéla blog.Ennek a lépésnek azok örülnek csak -mert nekik sincs agyuk, akik teli pofával üvöltözik, hogy "monnyon le". Fidesz-nek nagy a népszerűsége....ÉS? Ők sem fogják feláldozni a nagyon fontos népszerűségüket, azzal hogy meglépik azokat a súlyos intézkedéseket, amik az ország stabilizálásához szükségesek.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 18:55:38

ja, és ha már kúrcsány gázlómadár, akkor: Game over!:)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 18:58:08

Ő leírta az utolsó mondatában a lényeget:

@*sorslátó szál*[L42]:
Mindegy, ki tette, de az ország lecsúszott, és senki, senki NEM AKARJA KIEMELNI A SZARBÓL.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 18:59:46



Mj !
Nekem is mindegy ( lenne ) , hogy biszex, buzi, púpos, mániás depressziós , üldözési mániás, vagy anyja tudja...
DE az már nem mindegy, hogy adócsaló volt 20 évig, hogy maffiavezér az ország élén,hogy hűtlen kezel egy országot, és igenis, ha egy egyszerű melósnak el kell mennie üzemorvosi vizsgálatra, mert bizonyos munkakörök - SŐT : mindegyik !!! - számára a Törvény előírja, sőt rendszeresen meg kell ott jelennie ennek az egyszerű melósnak, akkor nehogymár !!!!!!

Ha a tudata, a mentális állapota befolyásolja a napi életvitelét, a gondolkodását, a cselekedeteit, azok súlyát, a belátását.... akkor ne álljak hozzá érzelmi szinten ? Ha én meg itt még pár millióan azért szívunk mert valaki meg akarja váltani a világot és cézár akar lenni, akkor én ne nyilváníthassak - akár csúnyán is - véleményt ? Az hogy itt bármely vezető egészséges- e vagy sem, attól több millió ember élete és mindennapjai függnek. Ez már nem az óvoda kedves politikusok. Ez a mi életünk a q életbe....
Vagy minden fa**ból lehet közjogi méltóság ? Ha beteg, ha állatokkal szexel, ha adót csal, ha rohamai vannak, ha

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:00:07

@Letícia:

Ragozni nem akarom önmagam, csak azt mondanám a végére, hogy előbb lásd meg, hogy valami rossz - adott esetben a Fidesz is elkúrja -, és csak utána menj el, ha nagyon muszáj. Ennyi.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:00:14

@*sorslátó szál*[L42]: :D:D:D

Hétfőtől felveszem szívesen a megrendeléseket, most labanclevegőt lélegzem, és ez jó....és a fene egye meg lemaradok itt a NAGY eseményekről :( :ASD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:01:51

@mind2:

A piac szerintem örülni fog Fletó távozásának.;-) (Persze nem sok közöm van a tőzsdéhez...:-/)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:04:27

@*sorslátó szál*[L42]:

Ezeket a jellemzőket én írtam, nem kell magadra venni a véleményt.;-) Értelek, de ez a két hét nem arról fog szólni, hogy Viktor kiáll a nép elé, és elmondja a programját. Ilyet ne is várj. A szarból kiemelés majd akkor lesz, ha előrehozott választások lesznek.

f.m.j. 2009.03.21. 19:05:14

Sziasztok, bocs, ha már valaki belinkelte, de itt van ahogy lemond :

index.hu/video/2009/03/21/gyurcsany_ferenc_lemond_a_miniszterelnoksegrol/

hihetelen, hogy már-már képes volt magát megszántatni velem...

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 19:05:24

@Mj: Az elemzők szerint rövid távon romlik, hosszú távon javul a forint... Úgy legyen...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:06:16

"A szarból kiemelés majd akkor lesz, ha előrehozott választások lesznek."

Szarból kiemelés akkor lesz, ha a képviselőelvtársakat mind belelövik a Dunába, és teljesen új garnitúra kerül be a helyükre sok-sok kritériummal.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:06:41

Using an exchange rate of 1 EUR = 300.5899 HUF

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:09:30

@turner: A Heim Péter még nem szólalt meg ? Ő kéne ide, ha kormányt alakíthatnék, simán a Pénzügyminiszterem lenne : D

Tényleg alakítsunk már új kormányt !!!!! Ki kit tenne és hova ? Tudom a Dunába, meg ilyenek... de azért játsszunk el a gondolattal :)))

IdősAsszony 2009.03.21. 19:10:34

Ez már a vég kezdete. Mikor az unokám meglátta ezt a hírt a televízióban sírva futott be. Csak azt tudtam neki mondani, hogy a szocializmus már soha nem valósulhat meg. Azt hiszem nincs már értelme élni. A családom nem élhet egy szocializmus nélküli világban.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:11:29

@mind2:

Bocsánat, de az előbb nem arról volt szó - legalábbis részemről -, hogy a hatalommal együtt járó dolognak tartanám azt, ha valaki bűnöző, pszichés zavarokkal küzd, vagy hülye. Ezek a tulajdonságok ugyanis a legkisebb mértékben szolgálják az ország javát. Én pedig úgy állapítottam meg a sorrendet, hogy előbb az ország érdeke, és utána a ferde orr meg a hatalom szeretete. És ehhez az is hozzátartozik, hogy a hatalom gyakorlása a politikus feladata, ehhez meg értelemszerűen szeretnie is kell a hatalmat. A túlzott szeretetet pedig megfelelő eszközökkel kell kontrollálni.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:12:22

@turner:

Köszönöm a hírt, valahogy én is erre számítok.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:13:01

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:

Egy előrehozott választást egy ilyen esemény is megelőzhet.;-)

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:13:11

@IdősAsszony: köszönöm kedves. ma még nevettem is .... csak egyszer jönnék rá ki vagy :)))))

ermi50xn6j2 (törölt) 2009.03.21. 19:13:53

Na itt egy helyzet, amit ma ebben az országban szerintem senki nem tudja kezelni. Megbukottm mert nem volt tehetséges politikus gazdasági értelemben kapkodott mint Bernát a menykőhöz, de ringassuk magunkat semmi jóba. Igen, kormányváltás kell,de ki jöjjön : eza nagy kérdés. Az ellopott milliárdokat ez a valejéig rothadt politikai elit, legyenek bármelyik oldalon, nem tudja, de nem is akarják visszazerezni. Gondoljátok, hogy bármelyik eddigi kormányok alatt bagóért elprivatizált, magyarán elloptt földet, gyárat, feldolgozó üzemet majd visszaveszik? Itt vidéken többek között ezt várnák az új Orbán kormánytól. Én viszont arra is emlékszem, hogy az első Orbán kormány megalakulása előtt, a választási kampányban Orbán kijelentette, hogy ha ők nyerik meg a választást az összes zsebszerződést, amikkel sok ezer hektár termőföldet játszottak át osztrák,ill. külföldi kézbe, kivétel nélkül felülvizsgálják és amely törvénytelen, megsemmisítik. Hát ebből nem lett semmi. Úgyhogy én szkeptikus vagyok ettől a nagy Fidesz nekibuzdulástól. Most hallom a hiradóban , egyik pénzügyi szekember sem akarja elvállalni a miniszterelnökséget, csak egyedül Bokros.Ő csak Ibolykának elfogadható. Szerintem nagyon meg fogunk lepődni, ha megnevezik az újat.

mivammáhe 2009.03.21. 19:14:27

@IdősAsszony: én is sírtam, a gyerek is, örömünkben, hogy TALÁN eltűnik ez a dilettáns fasz...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:14:30

@mind2:

Köszönöm, de én maradnék tanárjelölt, nekem bőven elég lesz az a hatalom is. (Egyébként ha megbeszélnénk, mi is egymás puszipajtásait/rokonait raknánk mindenhova, csak mi jóhiszeműen.:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:15:04

@IdősAsszony:

Nosza, tessék a kötőtűjébe dőlni.;-)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:15:44

@mind2:

Pedig már annyiszor írtam.:P Elipszilon.

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:16:12

@Mj: ok, én is bocs. csak ma valahogy az átlagnál is mérgesebb vagyok :(
biztos azért van mert szeretem ezt a 93.036 négyzetkilométert és lassan ölni tudnék azért amit művelnek vele jó ideje :((

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:18:13

mind2 amikor totálisan eldurran az agyad post írás közben, kérlek jelezz nekem, megrendelem neked a Dragunov-ot, és kijelölöm a célpontokat jó? ASD:ASD:

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:18:34

@mind2:

Nem csodálom, ha egyre mérgesebb vagy, mert én is egyre feszültebb vagyok.:( Nálad már inkább a gyerekeid jövője a tét, nálunk meg a saját jövőnk, az ország sorsán túl.:-/

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:20:09

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:

Az a durva, hogy most is itt van mellettem a revolverem.:) (Csak gázpisztoly, ami a gáz- és riasztótöltényeken kívül maximum gumilövedéket tud lődözni.:P)

turner · http://kiforditott.blog.hu/ 2009.03.21. 19:21:06

@mind2: Ezzel valahogy én is így vagyok. A tehetetlenség ami megőrjít. Mindenki tudja mi folyik, hogyan lopnak, csalnak, hazudnak, mégsem tudunk mi, egyszerű emberek tenni semmit. Aki meg tehetne valamit, nem tesz (vajon miért).

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:22:24

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:
Meg akarom támadni Ausztriát. Azt akarom, hogy támadjanak vissza és foglaljanak el bennünket.Azt akarom, hogy annektáljanak, és akkor Habsburg György lehetne a helytartó. :)))))))))))

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:23:19

Meg akarom adni magam Ausztriának !!!!!!!!!!!!!!!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:25:29

@mind2: Én három nap erejéig megadtam magam a labancoknak. Hétfőn megyek megint dolgozni...éjszakára....12 órázni...de ha lesz egy kis időm feljövök nyivákolni....

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:26:19

@mind2:

Ausztria nem lenne annyira hülye, hogy annektáljon egy ilyen legatyásodott országot. Különben is, elmúltak már azok az idők...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:28:09

@Mj: Pontosan, hiszen ha hülyék lennének, vitték volna a MÁV cargo-val, a Start-ot is :D

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 19:29:20

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Ebben is egyetértünk, mint már írtam, senkit nem tudnék ,a mai parlamentből, nyugodt szívvel megbízni, hogy mostantól te vezess minket. Amíg nem kell félniük a kemény felelősségre vonástól, mindig az lesz, ami eddig is volt, ők bármit megtehetnek, büntetlenül, mi már egy tojásért 2 évet ülünk. Hol itt az arányosság?

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:31:24

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/:
mindig tudom, hol vagy éppen. Ha kint akkor kiegyensúlyozottság- könnyed nevetgélés :)))
Ha itthon, akkor morconzordonjancsibohóc.
Te is mindig tudod én hol vagyok. Mindig mérges, tehát mindig itthon ::)))))

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:33:59

@Mj: Áááááááááá, dehogyis, azért szép az a Vas megye, az a drága kis Őrség, meg a szép kis erdők, mezők, legelők, a parlagon hagyott bioföldek.... ne legyünk már ennyire kishitűek. Pont Sárvár nem kéne nekik pl .? Dehogynem. Ingyen pláne. Most úgyis megint visszajárnak fogat csináltatni meg zabolni.:)))) Ilyen jó euro árfolyam mellett tiszta haszon...

Perverzsrac 2009.03.21. 19:34:49

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Én igen. Elküldtem a jelentkezésem a mehbe, hogy én vállalom. Kiváncsi leszek mit válaszolnak:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:35:25

@mind2: Már rájöttem arra, főleg heti 60-72 óra munka után, hogy a faszom fog arra energiát pazarolni, hogy még itt is dühöngjek :) Mert minek...Dolgozom...alszom....ja meg este 8 körül reggelizek. Mert L'oreal. Tegnap este hatkor végeztem a melóval, csörtettem haza, fél hetes vonatot elcsíptem, és tegnap este 11 óta visszatért az életkedvem :D Nemsokára megyek az Old Vienna-ba viszkit vedelni, az lesz a katarzis :ASD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:37:00

Ja, és örülnék ha hétfőig mégszarabb lenne a forint :D Utána erősödhet :D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:37:24

@*sorslátó szál*[L42]:

Szerintem 100 évvel ezelőtt sem lehetett volna nyugodt szívvel megbízni senkit, ha módunkban állt volna. (Ugyanis akkor még a király jelölte ki a miniszterelnököt.) Akkor is megvoltak sajnos a mutyizások, a hazugságok, a választási csalások és a gazemberségek, mi pedig akkor is hagytuk.:-/ Én csak minimalista módon azt szeretném, hogy az ország többet profitáljon egy új kormányból, mint az új kormány tagjai az ország vagyonából.:-/

2009.03.21. 19:38:37

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: És titkos, hogy mit csinálsz odaát!? Van felvétel?:D

ErEr 2009.03.21. 19:40:46

ez egy jól megtervezett kampány5let semmi más, nem hiszem hogy Feri belátta a dolgokat nagy hirtelen, ez egy előre kitalált és megírt forgatókönyv része lesz. A baj az hogy mindenki most ezen rágódik a válság meg halad tovább... csak ne a Bokrost, mer az megint úgy vág rendet hogy arról kodul mindenki...
A kedvencem a "jóléti rendelkezések és kiadások sora 2002 óta". Ti éreztetek ebből valamit? Ja, vagy a saját emberihez beszélt, és a nekik osztott jóléti pénzekről dumált, már értem! :-)))

2009.03.21. 19:42:14

@*sorslátó szál*[L42]: (munka)jogász vagyok...de tudok takarítani is!Jó pízé'!:D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:43:19

@mind2:

Éppen ezért is hívják Burgenlandnak az egykori Őrvidéket.;-) Mivel eredetileg, 1919-ben Vierburgenland néven Pozsony (Preßburg), Mosonmagyaróvár (Wiesenburg), Sopron (Ödenburg) és Vasvár (Eisenburg) térségét akarták elcsatolni, a jó mezőgazdasági területek megszerzése érdekében, hiszen Ausztria gyakorlatilag csak az Alpok területére csökkent. De amúgy egyáltalán nem reális a dolog.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:44:01

..és van felvétel. Tegnap ismét végigfényképeztem a Railjet-et például. Ha gondolod megosztom őket :D + azóta kakiltam is, ettem a kedven 7. kerületi Olasz éttermemben (L'idea) A menüt is lekaptam, csak úgy érdekességből, de mondjad mit osszak még meg veled :ADS

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 19:44:38

@*sorslátó szál*[L42]:

Meg szokott az lenni, csak most rossz a kedvem, fáj a fejem, meg kötekedő is vagyok.:-/ Na megyek is vissza kürtőskalácsot csinálni...:)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 19:45:06

Az olasz nem tudom miért lett nagy betűvel, na de a lényeget leírtam :D

mind2 (törölt) 2009.03.21. 19:47:53

@Letícia: A MEH - ben ;) ? Vagy valamelyik háttérintézmény ? Mi itt sosem kérdezzük, ki mit dolgozik... tudjuk, hogy mindenki dolgozik meg tanul. Mert egy élhetetlen népség vagyunk :)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 19:48:39

Az a baj, hogy arra is van lehetőség, hogy Ferenc testvér helyett nem találnak alkalmas embert. S visszatért diadalittasan, bebizonytv a pártnak, hogy nálánál alkalmasabb ember nincs a szarból való kimászásra.
Ma meghallgattam Morvai Krisztina előadását. Pontosan arra volna szükség mint a mit a Jobbik akar!

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.21. 19:49:41

@Mj: Nyitom az ablakot, küldesz fényposton? Én küldök zserbót cserébe...még meleg.
Azt észrevettük, hogy kötekedsz, nem is értettük...XD.
De sebaj,mindenkinek van rossz napja MenJ sütni.

IdősAsszony 2009.03.21. 19:53:53

@mind2: Szíves örömest beszélgetek veled msn-en.

2009.03.21. 19:55:00

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: Jaaaaaa, úgy könnyű!:)

@*sorslátó szál*[L42]: nem ezt veszem észre..:)

@mind2: miért pont ott gondolod?? Persze hogy nem ott, mert akkor most nagyon tarthatnék, hogy végem, és tudnám (hivatalból) a politika híreit is...szóval nem ott, ne aggódj!:)

2009.03.21. 19:56:44

@Noname Cowboy: Morvait???? Te jó ég...

2009.03.21. 20:01:48

@laspalmas: nincs új a nap alatt...a jelmez más, de a szereplők ugyanazok...most jön pl. majd Zápolya Jani késve, és a török=válság lever mindent...mert nekünk mindig Mohács kell...De lehet hogy IV. Béci reinkarnációja fletó, és a tatárok jönnek a nyomába...ki tudja? Majd 20 év múlva elolvassuk a töri könyvekben...Addig meg csak kibírjuk valahogy...ahogy anyáink, nagyanyáink, ükanyáink...nem is tehetünk mást.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 20:02:14

@Letícia: Ugy van vele mindenki mint Orbán Patásördögségével. Pedig semmi woodoo nincs benne.

2009.03.21. 20:06:36

@Noname Cowboy: annak, aki nem ismeri, annak nem is olyan borzasztó...s ő a Jobbikban...ha az apja tudná...forog a sírjában, az tuti.:)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 20:10:05

@Letícia: Ennek mi köze az apjához?
Mondhatnám a GyF apja köztörvényez bűnöző volt. De a fiától az is forogna a sírjában. Pedig amit a fia csinál nem sokban különbözik attól amit Ő csinált.
Egyébként a Jobbik sem bűnösebb dolog mint MASZOP tagnanak lenni. Szóval nem értem mi baj vele.

Rwindx 2009.03.21. 20:10:59

@IdősAsszony: Észak-Koreában megvalósult, szerintem pénzé kellene tenni a család ingó és ingatlan vagyonát, még mielőtt a fasiszta hordák, hősies ferenc arculcsapásán felbátorodva, lecsapnának. El kell utazni ebbe a testvéri országba. Tárt karokkal fognak fogadni, szerintem rögtön munkát is adnak valahol vidéken.
Ne búslakodj, ez az egyetlen jó megoldás, szerintem a mostani, hamarosan a többi elvtárs is ezt fogja tenni, ha kedves neki a vagyona. Szóval kellemes társaság lesz.
Indulj hát, Marx szelleme kísérjen utadon!

2009.03.21. 20:13:13

@Noname Cowboy: jó igazad van, mit tehetett az apja erről...Mondjuk a gyökerek, származás sokat számít szerintem. Főleg egy olyan pártban, mint a "jobbik";)!

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.21. 20:14:52

"Indulj hát, Marx szelleme kísérjen utadon!"

Én sokkal vulgárisabban kívánnék asszonkának kellemes utazást :D Na de csak szépen :D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 20:16:53

@Letícia: Ez minden családban előfordulhat. Vallási/politikai nézetek változhatnak amennyiben más közgbe kerülünk.

Wolfgang (törölt) 2009.03.21. 20:21:15

És megkezdődik az elhatárolódás is:
Babarczy Eszter: rossz lóra tettem Gyurcsánnyal
Tóta W. Árpád: Neveket akarok hallani

Én is neveket akarok hallani, elvtelen férgek, miszerint: Babarczy Eszter 8 év, Tóta W. Árpád 15.

DArchAngel 2009.03.21. 20:23:10

Menjen. Csak még azt kérném, hogy vigye az egész rohadt politikai "elitet" is magával a fenébe. Akkor talán lenne olyan olyan politikusi generáció is, ami nem csak magáért "dolgozik"...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 20:57:30

@Noname Cowboy:

Én nem bírtam végighallgatni már 15-én se, meg úgy is tudom mindig előre, hogy mit mondana.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 20:59:08

@*sorslátó szál*[L42]:

Van még úgy 3-4 darab, én már tele vagyok.:) Viszont zserbóból szinte sose tudok eleget enni, főleg, ha még meleg, hmm...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:01:07

@Letícia:

A nővérem már majdnem egy évtizede dolgozik az I(R)M-nél, és eddig mindig túlélte a változásokat, szóval ez azért nem olyan egyszerű dolog.

2009.03.21. 21:01:18

@Mj: :)

@Noname Cowboy: semmi, semmi, különben is imádja a fiatal, életerős cowboyokat...;)

2009.03.21. 21:02:39

@Mj: nocsak, nocsak..akkor sokat tudhat...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:02:55

@Letícia:

Múltkor pont azon agyaltam, hogy milyen durva lesz, ha 20-30 év múlva ezt a kort kell tanítanom a gimiben.:-/ Egyébként Szapolyai Jánostól és IV. Bélától is elég messze van Fletó.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:05:06

@Letícia:

Vona Gábor nem véletlenül változtatott nevet.;-) Én még 2006 elején láttam belülről a Jobbikot, pont elég is volt, pedig az még a régi, tisztességesebb garnitúra volt. Azóta az összeset kifúrták onnan.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:06:16

@Noname Cowboy:

De, az a baj vele, hogy jó egy, másfél éve elszaladt vele a ló.

2009.03.21. 21:06:36

@Mj: te szegény töri tanár!:) Csak utaltam arra...kedvencem Csák Máté..hogy mennyi van belőlük...:) Oligarchák irányítanak most is..

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:07:26

@Noname Cowboy:

Nincs ezen irigyelni való, neki is teljesen kiismerhető a propaganda-gépezete. De ha te tőle érzed jobban magad, nyugodtan szavazz rá.

2009.03.21. 21:08:03

@Mj: nahát, te miket tudsz!:D

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:08:10

@Letícia:

Most nem, mert babát vár, úgyhogy hála Istennek kevésbé idegesíti magát otthon.:)

2009.03.21. 21:10:35

@Mj: grat, nagybácsi!:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:13:07

@Letícia:

Csak leszek, kb. jövőre.
Csák Máté azért is érdekes példa, mert ő is március 21-én halt meg.;-) (Csak ő 1321-ben.) Életében nem is tudták eltávolítani a tartományából.
Mai oligarchaként nekem elsősorban Veres János jut eszembe, aki nagyjából Borsa Kopasz területeit birtokolja hatalmas nyírségi erdők, földek, gyümölcsösök, szőlők formájában. (Persze az oligarchiának is a "családi vállalkozások" voltak az alapjai, és ez a Veres-klánnál is jellemző.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:13:45

@Letícia:

Nagynéni.:P (Ősszel már hétszeres.:))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:14:21

@Letícia:

Pedig még fiatal vagyok és tudatlan.:P

2009.03.21. 21:19:53

Jó éjt mindenkinek!...:)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 21:22:07

@Mj: Mondj valakit akire inkább szavaznál. Nem állítottam, hogy rá szavaznék. Egyenlőre keresem azt akire szavazhatnék. Egyébénkt mit értesz alatta, hogy elszaladt vele a ló?

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 21:44:17

@Noname Cowboy:

Mondom, nyugodtan szavazhatsz a Jobbikra, nem vagyok agitátor. (Nem kell letagadni, hogy rájuk fogsz szavazni.:P) Viszont meg tudnád mondani, hogy milyen társadalomképet képzel el a Jobbik Magyarországon?
Morvai Krisztinával már akkor elszaladt a ló, amikor meghirdette, hogy bojkottáljuk a multikat. Sajnosnak sajnos - nem vagyok ugyanis Tesco-rajongó -, de miattuk nem 500 forint a tej, ráadásul a nagy magyar áruházláncok is kezdenek multikká válni, pl. CBA, Reál. A nőci ráadásul 2006. október 24. óta ugyanazt hajtogatja, de egyre injekciósabb formában. Az injekciós fogalom alatt azt értem, hogy egyre nagyobb dózisban kell neki a napi magyarságtudat-adag, ami másnál a neveltetésből jövő természetesség. Ez pedig hiteltelenül cseng össze korábbi életével - pl. melegek védelme - és a házasságával.

leibolmaj 2009.03.21. 21:49:39

ez csak porhintés (gy.k.: parasztvakítás)
hogy is szól a régi népköltés? "rohadt szemét politikus banda/mikor lesztek végre MIND felakasztva?!"

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.21. 21:51:00

Wáháháhháháhá. Háhháháháháháháháhháhá. Muhahahahahaaha. Jancsi hétfőre rendelnék 386 lámpavasat :)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.21. 21:53:14

"#451903 | zskati08 | 2009-03-21 20:55
T. Miniszterelnök úr!

....

Az idő be fogja bizonyítani az Ön emberi nagyságát és vezetői képességét.

..."

Wáháháhháháhá. Háhháháháháháháháhháhá. Muhahahahahaaha.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.03.21. 21:55:23

@Mj: Mondom egyenlőre keresem azt aki leginkább hasonlatos az elképzeléseimmel. Egyenlőre a Jobbik áll a legközeleb. De ennyi. A multik bojkottálása egyébként nem rossz ötlet. Voltál magyar kisvállalkozó? Szerinted milyen esélyekkel indul egy multival szemben? Mondjuk azt, hogy miért nem 500 a tej nézzél utánna, hogy máshol milyen támogatást kapnak a mezőgazdaságban. Mondjuk nem a támogatósdiban látom a megoldást. A Reál és a CBA is egy geci banda. Eltűnnek a specifikus kisboltok. A családom révén ismerem ezt az állatfajt. Nem is az Ő támogatásuk a fő cél. Hanem a cél az lenne, hogy a magyar termelőágazatok ne legyenek a sárbatiporva. Ennek a TESCO. Auchan, CBA, Reál pont a sárbatiprás a célja.
Egyébként ha ennyire okosba nyomod talán van olyan akit elfogadsz. Vagy csak okos bölcsészként megy nálad is a szájkarate!

Combi a ballibes Ferkófan 2009.03.21. 22:03:13

@Noname Cowboy: "Mondjuk azt, hogy miért nem 500 a tej nézzél utánna, hogy máshol milyen támogatást kapnak a mezőgazdaságban"

Ühüm igen persze. Az ultimate válasz, hogy máshol így-úgy. Termelni kéne normálisan nem támogatás után sírni.

f.m.j. 2009.03.21. 22:03:22

index.hu/video/2009/03/21/akit_kitessekelt_dobrev_klara/

én már rég gondoltam, hogy Klára asszony is lehetne me jelölt...
Figyeljétek 1:30-tól

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.21. 22:12:27

@fmj:

bazz, Klárinál nagyobbat üt a szegedi csávó a végén.

"lesz új miniszterelnök, és abban a pillanatban, ahogy megszavazzuk az új programját..."

program programovics programov. ezek faszok. mind. kivétel nélkül.
és Mónika ott nyilatkozik a vörös rettentőbe öltözve. az alelnök. van még lejjebb?
remélem István majd letépi róla a kosztümöt a kongresszus után, ahogy a Matula is megírta hajdan...

f.m.j. 2009.03.21. 22:17:31


@denever:

Hát igen, persze az egész brancs nagyon gagyerák, vérciki ez az egész "elit". De Klára olyan irritáló a bársonyosan meleg hangszínével... ;)

dessert eagle 2009.03.21. 22:23:46

@Noname Cowboy:
Mj ha jól vettem ki, egy idealista egyetemista. Nem szembesült még sem azzal, hogy hányfajta adó és nem adónak nevezett, de adó típusú befizetési kötelezettség miatt nem lesz a hazai vállalkozó soha a büdös élebe versenyképes idehaza, és azzal sem, hogy mi pénz kell ahhoz, hogy egy pártot valakik kersztültoljanak a bűvös 5%-on. Szerintem utolsó esély, hogy egy új párt kerüljön be a Parlamentbe, és ráhatása legyen az ott már berendezkedettek ilyen-olyan viszonyaira.
Nem kellene kihagyni, mégha Vona a BTK-s ismereire is építette a párt programját.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2009.03.21. 22:27:11

@fmj:

ammá igaz. kedves, közvetlen.

"Szia, hát te ki vagy, küldött?"

f.m.j. 2009.03.21. 22:30:04

@dessert eagle:

Bocs, kicsit más.
Csak kérdezek: az LMP-re gondolsz, mint kívánt szervezkedés, aki átlépje az 5%-os küszöböt? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Engem őszintén érdekelne, hogy ez most micsoda, hitelesek, vagy tényleg csak az SZDSZ körüli fiatal hiénák? Érdemesek arra, hogy bekerüljenek?

Kösz, ha méltat (akár) valaki egy rövid válaszra :)

HappyHalloween 2009.03.21. 22:58:13

üdv mindenkinek!
feri megint meg akar vezetni mindenkit itt dögöljön meg ha nem

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 23:06:48

@Noname Cowboy:

"Mondom egyenlőre keresem azt aki leginkább hasonlatos az elképzeléseimmel. Egyenlőre a Jobbik áll a legközeleb. De ennyi."

Jó. Nekem nem kell semmit se bizonyítanod.;-)

"A multik bojkottálása egyébként nem rossz ötlet...."

És ezzel le is húzhatja a rolót a magyar kisvállalkozók egy része, mert belőlük is él a Tuskó. Amúgy meg ahol lehet, támogatom a magyar gazdákat, például kimegyek a piacukra, és tőlük veszek gyümölcsöt, nem a SPAR-tól. Ráadásul házi tejet és tejfölt iszom/eszem, de megveszem tőlük a csípős kolbászt is. Viszont occsó sajtért van, amikor a Matchba megyek, mert vékony a pénztárca, ez van. És akinek vékony a pénztárcája, annak teljesen mindegy, hogy miért rohasztották le szerencsétlen magyar mezőgazdaságot a feldolgozóiparral együtt, neki az occsóé kajára futja, az meg nagyban occsó. Szóval előbb (nem szocialista, hanem működő) TSZ-ekben kellene a gazdáknak termelni, és utána lenne értelme bármifajta bojkottnak is. (Már ha ezek után lenne bármiféle értelme is.) Combi náczifajtársam meg már válaszolt helyettem a többire, a témát ráadásul hónapokkal ezelőtt kitárgyaltuk már a fákra rohadó almákról szóló posztban.

"Egyébként ha ennyire okosba nyomod talán van olyan akit elfogadsz. Vagy csak okos bölcsészként megy nálad is a szájkarate!"

Elfogadlak téged is, bogaram, nehogy már rajtam húzd föl magad csak azért, mert nem vagyok Morvai Krisztina-rajongó, és nem gondolkodom a multikról sem fekete-fehéren.:P Amúgy igen, bölcsész vagyok (azon belül többek között történelem szakos), aki lehet, hogy a te gyerekeidet is tanítani fogja többek között magyarságtudatra, felelős állampolgári létre és a propaganda szövegeknek való bedőlés helyett forráskritikára.

HappyHalloween 2009.03.21. 23:08:21

@fmj: és liliomot szórna a Dunába? :-))

dessert eagle 2009.03.21. 23:12:44

@fmj: Az LMP láthatóan az SZDSZ korábbi szavazóbázisára épít, és valószínüleg tud is belőlük párat szerezi. Szerintem jószándékú, ártalmatlan társaság, a TASZ-os Schiffer András ismerősei. Ha mégsem, azt onnan fogjuk megtudni, hogy bekerül a Parlamentbe, vagyis valakik mégis pénzelik.
Nekem nem tűnnek hitelesnek, nincs eredeti ötletük, a való világ problémáit meg csak felszínesen érintik. Olyan igazi jó kis populista programjuk van, amivel az 1% meglehet, de abból a programból szerencsére sosem lesz kormányprogram.
Semmi lényeges változtatás az intézményekben, csak az adók és kulcsaik variálása. Ilyet már láttunk. Áfát akarnának emelni és ezzel a "bevétellel" csökkenteni a tb terheket, mintha mindkettő nem ugyanúgy a vállalkozásokat súlytaná. A másik kedvenc az ökoadó. Kár hogy már fizrtünk energiaadót, termékdíjat, meg 3 féle környezetterhelési díjat.
Egy alkotmányjogásztól nem rossz, de ha komolyan gondolják, valami pénzügyest is bevehetnének a brancsba.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.21. 23:21:53

@dessert eagle:

Szerintem meg kifejezetten pesszimista vagyok. Ezért is látnám kb. az egyedüli kiutat abban, ha a magyar gazdák TSZ-ekben termelnének, és ők tartanák a kezükben a piachoz vezető többi folyamatot is. Nem pedig Pista bácsi meg Manyi néni próbálná három közbeékelődő, tehát sápot szedő szereplővel eladni a termékét a Tuskónak. Mert úgy tényleg tönkremegy az egész magyar mezőgazdaság, akár itt van a Tuskó, akár nincs. Arról nem is beszélve, hogy a gazdáknak alig akad utánpótlásuk onnantól kezdve, hogy mekkora elvándorlás van vidékről. Én tehát a folyamat elején kezdeném a "kezelést", nem pedig a végén.
Azt meg pláne nem értem, hogy honnan veszed, hogy a pártokkal vagy a Jobbikkal szemben idealista vagyok. Ismerem őket, ismerem a piszkos ügyeiket, van országgyűlési képviselő és politikai tanácsadó is, akit ismerek, és eddig mindenkit lebeszéltem arról, hogy pártalapításon törje a fejét. Pontosan azért, mert irgalmatlan kapcsolati tőke és pénz kell hozzá. Ha meg nincs, ugyanolyan gittegyletté válik csak, mint az ország többszáz eddig is létező pártja.
A Jobbikra akkor sem szavaznék, ha a sokkal normálisabb Kovács Dávid lenne az elnöke. De nosza, szavazza be más, aztán jöjjön rá maga, hogy hogy elkurvulnak/befogják a szájukat.

f.m.j. 2009.03.21. 23:54:02

@dessert eagle:

Értem, valami hasonlóra gondoltam, hasznos volt. Kösz.
Számomra különösen visszataszító volt, (és ki sem alakuló szimpátiámat vesztették el) akkor, amikor a kampányoló-csápoló emberek között Bakácsot is felfedeztem, akinek nemrég még Gergényi ülepe terítette be a száját, tehát teljesen hiteltelen a figura (és korábbiak miatt is) meg Soma...
Aztán ott volt Puzsér is, akit bírok (már-már rajongó státusz-kiutalva magamnak gúnyosan), de a műsoraiba hogyhogy nem mindig a Humanista Párt-os Várady Tibort, Védegyletes Érsek-Obádovicsot hívta, (nem vagyok biztos benne, hogy ki hova tartozik) stb, csupa LMP-hez köthető arcot. Szerintem Puzsérnak az volt a feladata, hogy megágyazzon, megalapozzon, bevezesse ezeket a neveket a köztudatba, szerintem tudatos lépéssorozat lehetett, hogy ezeket a műsorokat népszerűségük csúcsán mindig elkapálták a gaz kereskedelmi rádióadók :):))) Nagyon sokan ismerhették meg ezeket a neveket így, és működni fog, tuti bejutnak, de ahogy mondod: több van mögöttük. (vacillálok, hogy bedobjame a közösbe, de végülis oly mindegy, ...)

Rorgosh 2009.03.22. 00:08:20

Nos, én végigszenvedtem a teljes beszédet...

Ennek alapján engem komolyan érdekelne, hogy mi lesz akkor, ha egyik kis párt sem támogatja az MSZP-t az új kormányfő kijelölésében?

Ugyanis közjogi értelemben nem mondott le Gy. F. hanem majd a MSZP parlamenti frakció nyújt majd be konstruktív bizalmatlansági indítványt ellene...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 00:20:58

@Rorgosh:

Mi már mindenféle alternatívát elkezdtünk kivesézni a blogunkon, de röviden leírom ide is. Ha egyik párt sem támogatja a konstruktív bizalmatlansági indítványt, akkor Fletó marad. De korábban fog kiderülni az, hogy a Parlament önfeloszlásának a kezdeményezését ki támogatja: jelen esetben kockáztatja-e a Szadesz azt, hogy már most kiesik, és a Fidesz-MDF-es javaslat mellé áll, avagy marad az MSZP mellett. Ha marad, akkor vagy támogatja a bizalmatlanságit, vagy nem, de mindkét esetben az MSZP és a saját túlélését hosszabbítja meg.

dessert eagle 2009.03.22. 00:45:53

@fmj: Összességében szerintem van köztük értékes ember, de ha már a kezdetekkor ilyen sok megélhetési jogvédő telepszik rá egy kezdeményezésre, akkor ott valami nem stimmel. Én mostmár egy olyan szerveztet szeretnék látni, ahol nincs ismert politikus, hanem inkább csak lelkes szakemberek.
@Mj: A jelenlegi politikai játékszabályok szerint a választói akarat a parlamenti pártokon keresztül kerülhet kifejezésre. Ez még jó sokáig így is marad, mivel ez az eu szabvány.
Ha egy élhető országban akarsz élni, és mondjuk pont ebben, akkor kénytelen vagy törekedni valamifajta kontrollehetőségre a politika felett. A civil szerveződések hiányában erre csak a pártok maradnak.
Nincsenek illúzióim a politikusokkal kapcsolatban, de most már állást kell foglalni, én úgy érzem. Ez valószínüleg kimerül abban, hogy a legkisebb rosszra szavazol, de legalább ezt meg kell tenni.
Ez számomra a Jobbik. A jobbikos történésekre nincs személyes rálátásom, ezért elvi szinten tudok velük szimpatizálni (egy-két kérdést kivéve).
Ami a mezőgazdaságot illeti, arról hosszan lehetne értekezni. Mindenestre nekem furcsa, hogy egy ilyen erősen agrár országban miért nincs több tsz és pl. egy működő kisgazdapárt.
Sajnos ebbe be kell kalkulálnod azt is, hogy a józan paraszti ész nem minden földművesre jellemző, akikre meg igen, azokból általában informatikusok lesznek.

dessert eagle 2009.03.22. 00:47:07

Jézus, most látom, milyen késő van.

Jó éjt mindenkinek, aki még nem aludna!

Mertcsak 2009.03.22. 01:10:47

Nem olvastam el az összes komentet.
Ezek simán lebótolták Bokrossal.
Nehogy asziggyük má,hogy ez nem vót kitalálva!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 01:13:34

@dessert eagle:

Jó, hogy említetted a civil szerveződéseket, momentán ismételten ajánlanom kell a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapját.;-) (www.noe.hu) Ők régebbiek, mint bármelyik mostani párt, mindig ellenzéki funkciót látnak el, és mégis tárgyalóképesek a mindenkori kormánnyal. Ráadásul nem egy település polgármesterét adják, mindenfajta szakemberben bővelkednek, és mindenfajta országos problémában érintettek. Mivel én nem akarok egyetlen pártnak sem a tagja lenni, plusz erős kötődésem van a NOE felé, nekem ez is egyfajta jövőkép. Amúgy meg csak azt tudom mondani, hogy tessenek civil szervezeteket alapítani és sikeresen működtetni - nem csak pénz kérdés, sokkal inkább szervezés -, mert máshogy nem megy. Ezen kívül pedig természetesen minden alkalommal elmegyek választani, ebben nincs vita.
TSZ-t valószínűleg már csak azért sem akarnak csinálni, mert jaj, olyan volt Rákosi alatt is - nem, nem olyan -, a Kisgazdapártot meg éppen eléggé szétverte Torgyán. (A magyar mezőgazdasággal együtt.) Ami maradt a különböző kisgazdapártos érdekcsoportokból, azok meg vagy a Fideszbe, vagy a vén alkoholisták gyülekezetévé zsugorodott MIÉP-be olvadtak.
Ja, egyébként jó éjt, én is megyek aludni, mert már nagyon fáj a fejem.:(

Mertcsak 2009.03.22. 01:13:55

@Mj:

Ezek simán kiosztják egymás között.
Nehogymá asziggyük,hogy MI döntünk bármiről!!

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 01:17:31

@Unatkozik?Vegyen mosómedvét!:

Mi csak akkor döntünk valamelyest, ha választunk, ezt eddig is tudtam.:-/ Persze akkor is pártprogramot választunk - már aki, ugye -, úgyhogy ha valaki többről is dönteni akar, akkor lépjen be valamelyik nagypártba - saját párt alapítása gyakorlatilag reménytelen -, kerüljön be a választmányba, legyen ügyesebb mindenkinél, aztán alkosson programot, majd választassa meg magát.;-) Vagy puccsoljon meg mindenkit, és kiáltsa ki magát diktátornak, kormányzónak vagy királynak.

nyunyuli 2009.03.22. 05:55:18

végig fogom olvasni az összes kommentet.
kíváncsi vagyok.
biztos most az OV fanok ünnepelnek, hogy jön V és simán várat épít a szarból, aminek létrehozásában ugyanúgy része volt. De könnyebb a szart másra kenegetni...

Ha ő négy év alatt itt kánaánt csinál, ki fogom nyalni a saját seggemet. Gyanítom, nem kell gyakorolnom:)))

Wolfgang (törölt) 2009.03.22. 06:49:02

"Ha ő négy év alatt itt kánaánt csinál, ki fogom nyalni a saját seggemet. Gyanítom, nem kell gyakorolnom:)))"

Addig kinyalhatod az enyémet. Nem igaz, hogy hét év után még mindig vannak orbánozók...

molaris 2009.03.22. 06:54:56

@Wolfgang:
Ha ismernéd a természetet, tudnád hogy a lábasfejűek, pillanatok alatt váltanak színt. Na erre, itt is sokan képesek.
@nyunyuli:
Ember! Nem változik itt semmi, csak a színdarabot, a második szereposztásban játssza tovább a színház. Csak a főszereplő változik a társakkal, a rendező, meg a direktor marad.

nyunyuli 2009.03.22. 08:53:55

@Wolfgang:

az enyémet fogom kinyalni, mert az nagyobb kunszt.:)
tiednek még a közelébe sem megyek!

Ha nektek lesz igazatok, isten bizony, elnézést fogok kérni, akár még személyesen is.
Azért nem vennék rá mérget.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.03.22. 08:57:02

Na ismét bemásolom a filmet :D Kezd a kedvencem lenni:

www.youtube.com/watch?v=LCnH_PDdaM0

Fletó csak egy kis fosfröccsenet volt a fekáliahalmon. Őt levitte a Harpic Max. (Legalábbis ittt többen azt hiszik, pedig ügyesen megbújt a perem alá. Azontúl minden marad a régiben. ;)

maylo · http://www.flickr.com/photos/mayloka/ 2009.03.22. 09:42:48

Gyurcsány lemondott, oda a hazugság!!!:D

nyelv-ész 2009.03.22. 10:23:40

A Feri nem vész el, a Feri Örök.

Mostan magasabb szintre lép, ahol fospumpák, fodorgabik, kitkretének már nem érik el, nem sározzák lába szárát. Felszáll ő a Pártközpontba, ahol már nem piszmognak holmi országirányító kis ügyeken. A napi veszkődés nyűgjét átadja a reformklubos szadistáknak, akik majd úgy csinálnak reformot, hogy a Ferit még véletlen se lehessen belekeverni.

Aztán mikor majd romba dől az egész ország, Feri glóriája felragyog a romok felett. Ő újra eljön közétek, és elhozza a béke és jólét olajágát. Nektek, nyomorultaknak, akik a lába nyomát sem illethetitek.

2009.03.22. 10:41:18

@nyunyuli: szia nyunyuli!:D Látom, akrobatának készülsz! De még azé' ne gyakorolj, bár ez a produkció sokat megérne a médiának!:D

2009.03.22. 11:21:39

@nyunyuli: szóval ezzel a produkcióval - ha ügyes vagy, és jól adod el - neked kánaán lesz, úgy vélem..:)

beleszolok 2009.03.22. 12:33:54

@nyunyuli: baszod nem kell kánaán. Csak kijöjjek a fizumból, és még valami tartalék is maradjon. Az nekem elég. És csökkenjen az a telibevert államadósság.

Kid Sampson (törölt) 2009.03.22. 12:37:34

Üzenjünk hadat az USA-nak, Oroszországnak és Japánnak. Lerombolnak mindent (már ti. ami a szocik után megmaradt), de utána újjáépítik az országot. USA dollár, orosz gáz és vodka, japán munkaszellem és gésák...
Háborút!!!!!!!

2009.03.22. 12:46:07

@Kid Sampson: na, akkor megyek veszek babot,sót, cukrot, lisztet, meg aranyat, hogy az cseréljem majd el a parasztokkal 1 kiló krumpliért, meg húsért..:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 14:50:11

@nyunyuli:

Emlékeim szerint eddig Orbán Viktornak még a nevét sem írtam le a poszt kommentjei között, megmentőként pláne nem aposztrofáltam. Szerintem mások sem, ahogy visszaemlékszem a háromszázvalahány kommentre, amit elolvastam. A mérleg azonban így is az, hogy amíg Vikiék alatt Megykóék állítása szerint is jól ment az ország szekere, addig az MSZP-kormányzást maga Fletó minősítette kudarcnak, válságtól függetlenül. Azért tényleg hihetetlen már, hogy még most is vannak orbánozók...:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 14:52:22

@Kid Sampson:

És mivel háborúzzunk, 12 tankkal?:D

IdősAsszony 2009.03.22. 15:08:23

Most ismét ránkköszönt a fasizmus.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 15:46:29

@IdősAsszony:

Miért, simán lehet, hogy marad az MSZP-kormány még egy évig.:P Elvileg az sem kizárt, hogy Ferenc testvér is.:P

mind2 (törölt) 2009.03.22. 15:51:16

Ilyen pocsék időt, már sohasem lesz tavasz ? :(((
... bár lehet jobb is így, bealudni hétvégén... és addig sem jár az agyunk :(

mind2 (törölt) 2009.03.22. 15:58:09

@IdősAsszony: igen az lesz, színtiszta fasizmus :) Beterelik a baloldaliakat a Puskás Ferenc Stadionba, és halomra lövik őket...ugye ettől félsz ? :)))

2009.03.22. 16:19:08

@mind2:

jaj, viccnek is rossz...:( Még jó, hogy semminek nem vagyok/voltam tagja...

Horizont 2009.03.22. 16:28:53

@mind2:
Békesi ott volt a húsosfazéknál jó hosszú ideig! Amikor elkerülnek onnan úgy meg tudnak "világosodni" !!
Ezt olvastam a Komment.hu-n.
Ilyesmire gondoltam én is!
"jöjjön valaki, aki beleveri a pártok orrát saját kudarcukba, aki seggbe rúgja a hülyéket, újraéleszti az államapparátust és van érvényes mondanivalója a húsz éve szőnyeg alá söpört ügyekben" Erre kicsi az esély! Semmi:((

Nekünk az lenne az igazán jó, Gyurcsány lemondásán túl, ha az egész politikai elit egyöntetűen lemondana! Azoknak kéne jönni akik az előző 20 évben (és főleg előtte) nem voltak benne semmiben, sehol, soha!
Mertem nagyot álmodni?
A Fidesz megint elfogja szúrni!
Aki ezen az egész "teszetoszaságon" a legnagyobbat fogja aratni az a Jobbik lesz!!!!
Hogy nekünk jó lesz-e és mi lesz jó, és főleg mit kapunk, azt még körvonalazódva se látjuk!

epres négercsók 2009.03.22. 16:29:32

@Letícia: Elég az is, hogy ide írogatsz :P
IdősAsszony: hogy tetszettél ide kerülni? Ez nem a kaccsolat... :)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.22. 16:38:09

@mind2: Ettől nem kell félni.

Egyszer a rendszerváltás környékén megkérdezték tőlem, hogy mi majd akasztani akarjuk a kommunistákat?
Ah dehogy! Ők egymást szokták felakasztani.

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.22. 16:49:09

@Mj: ezek szerint nekem most a maszopban lenne a helyem, mert az apám munkásör volt, nagyapám meg pártitkár?

Régen el vannak temetve, különben sem adtam a véleményükre.

2009.03.22. 16:51:06

@epres négercsók: jaj, és ezt most mondjátok! Lesz halállista is?:D Erre ez a kedvenc viccem:

Az erdőben susogják az állatok, hogy az oroszlán elkészítette a halállistát és kezdi kivégezni az állatokat. Némelyik állat nem bírja elviselni a feszültséget, és elmegy az oroszlánhoz. Így elmegy a medve, és kérdezi, hogy
"Te oroszlán, rajta vagyok a listádon?" Az oroszlán megnézni a listát, s monda "Ja, rajta.". A medve bánatában leugrik a szakadékba.
Elmegy a farkas is, és kérdezi, hogy
"Te oroszlán, rajta vagyok a listádon?" Az oroszlán megnézni a listát, s monda "Ja, rajta.". A farkas is bánatában leugrik a szakadékba. És ez így meg sokáig. Hát a nyuszika is türelmetlen, ő is elmegy az oroszlánhoz, s kérdezi, hogy
"Te oroszlán, rajta vagyok a listádon?" Az oroszlán megnézni a listát, s monda "Ja, rajta.". Nyuszika erre" Te oroszlán, és lehúznál róla? " Az oroszlán: Ja, persze, természetesen!"

Szóval nem szabad megijedni, és félni sem szabad!:)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.03.22. 17:03:21

@tesz-vesz: ebbe is van irónia, mint a verók interjúban?

mind2 (törölt) 2009.03.22. 17:56:33

@Prinzessin Erbsen: @Letícia:

mind2 2009.03.22. 15:58:09
@IdősAsszony: igen az lesz, színtiszta fasizmus :) Beterelik a baloldaliakat a Puskás Ferenc Stadionba, és halomra lövik őket...ugye ettől félsz ? :)))

Istenem, hát ez csak tömény irónia / szarkazmus / vitriol, kinek mi tetszik volt...... könyörgöm....

Kifiguráztam a paranoiát ami dúl a jobboldal ellen.
Sajnálom ha nem jött át :)

mind2 (törölt) 2009.03.22. 17:59:18

na mindegy, küldök nektek egy csodaszép verset :)

TISZTA SZÍVVEL

Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
gyönyörűszép szívemen.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.22. 18:06:19

@Prinzessin Erbsen:

Nem értelek... Az anyai nagyapám még Horthy alatt lett majdnem kivégezve háborúellenes uszításért, természetesen komcsi volt - ráadásul eléggé a felsővezetésben mozgott később -, ahogy az első felesége, a két haláltábort megjárt nagyanyám is. Már egyikük sem él, de a rendszerváltás után is hűek maradtak az elveikhez. Az apai ősök, akikre hasonlítok, meg pont a másik véglet - csehországi német származású irredenta ükapa, '56-os áldozat dédapa, Rákosi-rendszerben ellenzéki kört szervező nagyapa, Kádár-rendszerben politikai elítélt nagybácsi -, na ezt add össze.;-)

2009.03.22. 18:19:32

@mind2: dehogyis nem, átjött...Tán az én iróniám nem ment át..:S (nyuszika meg a halállista:D)

A vers csodaszép..:)

more 2009.03.22. 18:42:36

wehehehehehe laspalmas, pont most kuldtem el a tortentek osszefoglalasat e-mailben londonba egy baratnomnek ugyanezekkel a szavakkal,mint te a posztban: pezsgobontas, nepunnepely:)))

en sem olvastam vegig a kommeneteket, node azert a nagy orom meg korai, ki a rak lesz az uj arc? bele se merek gondolni....most kene kurva gyorsan nekilatni a tunteteseknek, de nem kevesen, aztan johet jancsi vallakozasa hehehehehee

ja, jancsi,ebbe is beszallnek, mint a tobbi biznicbe, lehetseges?

jozicsenko 2009.03.22. 18:50:48

tv2.hu/Videok/2009-03-22-botka__bokros_gondolatai_felhasznalhatoak

1. reformpárti kormánytöbbség
2. a hibás Viktor, aki csak szövegel és akadályoz
3. Bokros L ötletei jók, felhasználhatóak
4. az mszp a bénultság ellen van

bakkkkkkker: 2002 óta vannak hatalmon, de még mindig a Viktorahibás...

ahhh, agyhalál

more 2009.03.22. 19:06:48

@jozicsenko: énaszgondolomhogy.....mi vaaan?? most akkor a bokros lesz a miniszterelnök? vagy csak én nem követtem eddig figyelemmel, és ez már egyértelmű? hátbazeg....ibolyka meg a többiek...lámpavas esetleg?

2009.03.22. 19:38:45

@more: Rosszul értelmezed: Bokros akarna lenni egyedül önként!!!Szinte már csörgősipkás..:) A többi jelölt fél, nem csoda, miért!:)

Marcellusca 2009.03.22. 19:44:49

Üdv!
Tartom a véleményem, hogy nem akkora hülye ez a Fletó, mint gondoljátok. (Nem áll szándékomban védeni!!!!)
Most gyorsan lehet váltani. Ő lemond, mindjárt ott az utód is, azaz 2 - 2,5 hét alatt van új kormány, akivel lehet tárgyalni. Ha nem tárgyalnak, akkor lehet mutogatni, hogy idáig Fletó volt az akadály, de már nincs és mégsem fogtok össze velünk.
Talán a befektetőket is egy kicsit megnyugtatja.
Ha új választások lennének, akkor hónapok kérdése, mikorra lesz új kormány és nincs már annyi időnk. A befektetők sem várnának annyit.
És továbbra is tartom, hogy háttérből továbbra is irányít.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.22. 19:51:02

gyurcsány, takarodj' gyúrcsány, takarodj!
Most csak ehhez volt kedvem.
És ehhez lenne kedvem az utcán is.
Erőszakmentes, de eredményes tüntetéshez.
Nem törni, zúzni, hanem nagyon sokan, tízezren kimenni, és tüntetni.És akkor lenne: Ég veled, feri, ég veled , mszp.
De szép is lenne...

mind2 (törölt) 2009.03.22. 20:00:04

No comment.


2009-03-21 11:57
Bokros néhány pártban „rángatja a szálakat”

Ha felkérést kap rá, Bokros Lajos elvállalná egy válságkormány vezetését - mondta a Horn-kormány pénzügyminisztere szombaton délelőtt Gyöngyösön, ahova a Fiatal Közgazdászok XXIX. Országos Találkozójára érkezett.


"
A Heves Megyei Online beszámolója szerint a volt pénzügyminiszer úgy fogalmazott:

„Nem én rángatom a szálakat minden magyar pártban, de néhányban igen.

Nem titkos megfigyelő vagyok az MSZP-kongresszuson sem, de nem zárkózom el semmilyen feladat elől, ha kell, vállalom írástudóként. Azonban nem az az érdekes, hogy én mit szeretnék, a pártok megegyezése a kérdés. Ha válságkormány vezetésére kérnek, akkor állok elébe”.

A Független Hírügynökség elérte Bokros Lajost. aki egyelőre nem kívánt arról nyilatkozni, hogy milyen feltételekkel vállalná a válságkormány vezetését.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.22. 20:02:00

@mind2: nem jössz be?
Én meg ennek a baromnak a bajszát rángatnám,ez is egy hülye bohóc.

mind2 (törölt) 2009.03.22. 20:10:12

Ez meg csak egy Bikini szám :)

Sírnék, hogyha tudnék, de csak üvöltöm ezt az imát
Üvöltöm, hogy mi lesz velünk
Mert ebben a korban nincsen helyünk
Nem hall minket Isten, rég elfordult innen
Nincs segítség, nincs tovább
Bezárta kapuit a mennyország.
Szabadíts meg minket a gonosztól!
Szabadíts meg minket a gonosztól!

Az a rohadt propaganda, az az ördögi propaganda
Megmérgezte az életünk
És mi mégis mindent elhittünk
Csak a pokol volt igaz, persze elég sovány vigasz
Itt megtalálod minden el nem dobott
Molotov koktélodat.
Szabadíts meg minket a gonosztól!
Szabadíts meg minket a gonosztól!

Bocs, de ma ilyenem van :)

mind2 (törölt) 2009.03.22. 20:16:08

Holnap meg " kitörő örömre lelj végre Magyarország " inkább megyek :(

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.22. 20:18:17

holnap meg megyünk, kitörő örömmel, a segílyre valót termelni..meg fegyverre gyűjteni, télleg, nincs valakinek eladó amd, pa, vagy ilyesmi?

Ned Coleman · http://nedcoleman.net/ 2009.03.22. 20:22:04

Bejelenthetnének valamiféle névváltoztatást is

Mondjuk

Gyurcsány Fegyenc ?!

nem hangzik rosszul

2009.03.22. 20:40:24

@Ned Coleman: :) Te, itt izzítod őket?:D

more 2009.03.22. 20:41:13

hékások, de mosmá télleg!!! mikor lesz mááár vastagbőőőr tali (aztán kormány hehehe)?? nem igaz, h nem lehet megszervezni he! a facebookon is megy a kommentelgetés, már aki fel merészelt óvakodni a facebookra képpel, névvel, merugye azavo... énaszondom kapjuk már össze magunkat és civilszerveződjünk, ha már ennyi egyforman/hasonlóan gondolkodó ember összejött! az csak nem törvényellenes, vagy de? elszeparáltan, otthoni gép előtti dühöngésből nem megyünk sokra.
na uff, lehet e-mailen, facebookon továbbfűzni
csók

nyunyuli 2009.03.22. 20:44:46

@beleszolok:

nem baszom.
Hidd el, nekem sem fenékig tejfel az élet.
Én is vért pisálok, hogy havonta kijöjjek a fizetésemből és megéljek, de ettől a nonstop nyekergéstől, amit a magyar nép művelni tud, forog a gyomrom. Ha ez van szar, ha az van szar. Itt soha semmi nem lesz jó senkinek. Ez a magyar mentalitás. Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az a baj.

@Mj:
én meg leírtam, na bumm.
Ez a véleményem.

Szia Leti!
Szólni fogok, ha sikerül, de a gyakorlást még elnapolom, érthető okok miatt:))

2009.03.22. 20:44:54

Na ezt most olvastam Buddhától, és küldöm a miferinknek:

"Ne feledd, honnan jöttél, hová tartasz, és miért teremtetted a zürzavart, melynek közepében ülsz."

A karma lecsap rája is!:D

2009.03.22. 20:47:38

@nyunyuli: ja, ja nyekergünk, nyekergünk, de aztán tesszük a dolgunkat..nincs mit tenni mást úgy se... Csak az előrenézés van.

nyunyuli 2009.03.22. 20:49:41

@Letícia:

igen, igen, csak a nyekergésbe fektetett energiát nem lehetne inkább az előrenézésbe fordítani?

2009.03.22. 20:53:01

@nyunyuli: na de merre van az előre?:D Hát ez itt a kérdés!:D

Én azt gondolom, teszem a dolgomat tisztességgel és hittel a magam szintjén, és igyekszem másokkal együttműködni, abból nem sülhet ki rossz...főleg, ha mindenki ezt teszi...Ill. nem vagyok maximalista, ha minden 2. vagy 3. ember ezt teszi, akkor már beljebb vagyunk..:)

beleszolok 2009.03.22. 21:38:27

@nyunyuli: abban van valami, hogy sose jó, én is köpködtem orbánékat, az elején, de aztán rájöttem, hogy leszarom mennyire szimpatikusak, ha egyszer pörög a gazdaság, (akkor még szaladt a vállalkozásom) és mellette még elfele kopik az államadósság is. Sajna akkoriban túl nagy lábon éltem, és fecóék alatt szépen elkopott a tartalék.

gidabiga 2009.03.22. 21:42:53

most néztem az m1-en Gyurcsányt, persze a Zorbán a hibás, a riporter adta alá a lovat a fidezsneknincsprogramja mantrával, nagyon úgy néz ki, itt jobb még nem lesz.
sajnos, mire lehetne, már késő lesz.
már így is késő.

2009.03.22. 21:46:39

@gidabiga: ja, most meg ápolatlan, éneklő hangú gabriella mantrázik...ő most nagyon örül, mert visszakerülhet a hatalomba...ez aztán a jó hír..Navracsis után ez a nőiesen selypegő hippi...szóval mit csinálnak a PR-sok a szadeszben???? Nem telik borbélyra?:(

gidabiga 2009.03.22. 21:52:21

@Letícia:

pont mondtam a férjemnek, hogy legalább a haját megmoshatná ez a dalospacsirta :D
úgyis a szocik mellé állnak.
kell még nekik az az 1 év, még biztos nem varrtak el minden szálat maguk mögött.

2009.03.22. 21:53:48

@gidabiga: ja, meg addig kell valahonnan összelopni a kampánypénzt 2010-re...lsd. közoktatás:(

gidabiga 2009.03.22. 22:11:15

@Letícia:
meg azt is.
de a közoktatástól el a kezeikkel!
már így is csaknem mindent leromboltak, amit lehetett.

molaris 2009.03.23. 02:47:57

@Mj: Kitaláltad a Hangya Szövetkezetet.

*észkép nélkül jobb*(L42) · http://kulloszaggato.blog.hu/ 2009.03.23. 07:45:41

Annyira biztos voltam benne, hogy ez lesz, meredeken zuhan a forint kapásból 4 Ft közelében .romlott. 305.6042. 7óra 45 kor

rolika 2009.03.23. 08:01:41

egy dolgon csodálkoztam: feri lemond, szünet a kongresszuson, mert meg kell emészteni. és mindenki nekilát telefonálni. ki a f.szomat hívtak? aptyuk/annyuk, képzeld lemondott a feri? mégis, ki nincs ott egy ilyen kongresszuson???

tipikus magyar dolog, hogy "gyurcsány ferenc lemond" az nem ugyanaz, mint "gyurcsány ferenc lemondott"...

a forint most leesik a béka segge alá (amin nem szabad csodálkozni, mert az mszp még a feri langymeleg reformjait sem támogatta, akkor mi lesz nélküle...), elképzelhető, hogy visszakönyörgik, sőt, ő lesz a megmentő :-)

a fidesznek meg annyi. aki csak annyit bírt kinyögni az utolsó időkben, hogy gyurcsány takarodj, annak most kihúzták az összes méregfogát

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.23. 08:13:14

@*sorslátó szál*[L42]:

Most már 307. Várható volt, a piac nem szereti a politikai bizonytalanságot (sem).

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.23. 08:19:26

@mind2:

"Mikor majd valakik megunják
e zsúfolt, kusza világot,
s tesznek majd a tiszta szépség
sírjára egy virágot,
akkor majd talán akad szép is,
s ha néhány embernek tetszik mégis,
nem volt hiábavaló harcunk,
mert valahol, valakit megfog, megállít arcunk..."

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.03.23. 08:24:34

@more:

Szevasz More! Hol a bánatban vagy mostanában??? Alig írsz..Most már kapd össze magad! :)))

Írtam én is a post végén, hogy Feri távozása (ha lesz belőle egyáltalán valami) nem old meg semmit, csupán pillanatnyi örömet okoz, a jövő meg igen-igen rossz lesz. Politikailag, gazdaságilag egyaránt.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.23. 13:21:40

@molaris:

Nem véletlen, hogy már 1898-ban is működött.:P

Pierre. Bezuhov · http://james.nerdiphythesoul.com/bennyhillifier/?id=gDIZyh4fk7U 2009.03.24. 14:26:43

na bassz..és én pont offline voltam. pedig de megnéztem volna a jobberek live kielégülését :))

egyébként, zero, most hogy a lucifer ferenc kidőlt, lesz valami a feltó rovat helyére? (Így sok-sok ejakuláló kommenttel fog visszaesni a blogforgalom..az a szemét válásg :D, GYF a hibás)

....vagy a romarovatra gyúrtok rá jobban?
Akkor sztem egy újabb laspalmast-t kell haderendbe állítnai...

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.03.24. 14:35:54

@Bezuhov:

Miért dőlt volna ki? Én nem örültem túlzottan szombaton se.

süti beállítások módosítása