Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Skip to content


       Szűrés lista

A nagy K

Végre kijött! Nem várattak tovább! Végre anélkül kurvázhatjuk le ezt a ribancot, hogy valami konfekció jakós pribékje beperelne. Pedig perelni szeretnek ezek nagyon, becsületsértésért is megítél a bíróság annyit, amennyiért ez lement kutyába. Sőt!

Akinek nem esett volna le : Havas Henrik Molnár Anikóról szóló könyve jelent meg. És hát mit mondjak, zseniális! Azt tudtuk nagyon jól, hogy eme riherongy élettörténete érdektelenebb, mint Tóth Vera spontán villantása, de a Tanár Úr megcsinálta. Kiszínezte a storykat szépen, és felvállaltatta egy kurvával, hogy kurva. Mégis kit érdekel, hogy az írás tele van saját magával szembekerülő hazugságokkal és logikátlanságokkal, ha már két nap után sikeresebb, mint a ripacs Gesztesi hasonló műve? Ugye ő a könyvében akarta elhitetni a világgal, hogy mekkora kan és mennyi nőt szúrt meg, csak azért, hogy végre találjon már valakit, akit még megszúrhat, így a kapuzárási pánik deltájában.

Anikó amolyan escortlányként kezdte. Minden féle bárokba, komoly klubokba hívogatták, hogy üljön, koktélozzon és jól mutasson egy csokorban a többi kikent-kifentel, aztán ha adja Isten valaki megkúrná, akkor a bevétel egy részét leadja a hely tulajának. Természetesen elengedhetetlen volt a kölcsönös szimpátia, hisz Ő nem kurva. És bizony nem tudta gerincre vágni még Albert herceg, sőőőt a nagy Sly sem, mert ő nem akarta.  Itt tartanék egy pár másodperces akusztikai szünetet mielőtt leírom:  Nem a Faszt Nem!

Nos, miután szeretett prostink már jó sok embert megismert, és mindenhova bejárása volt egy ingyen ebédre vagy koktélra, elkezdett Nagyobb, szebben fénylő halakra vadászni. Nem nagyon kérdés, hogy a Való Világba hogy került be, hisz nem ő az egyetlen, aki kilógatta Árpa Atist a szájából (remélem, egyszer az bizonyos castingoló dívány is megírja a memoárját). Még Oki is:D

Egy osztrák gyártulajdonos 10 ezer eurót (3 milla)  fizetett volna neki a szexért, amit visszautasított. Ugyanakkor elfogadott egy másik ajánlatot: egy hetet töltött egy hercegségben, ahol más lányokkal együtt a herceget és barátait szórakoztatta. A végén egy millió helyett kétmillió forintot kapott.
„Hazafelé, az első osztályon én már halálosan boldog voltam, hogy ezt az utat elvállaltam, mert rengeteg pénzt kaptam, és még csak meg se dugtak. Ugyanakkor tudtam, soha többé nem vállalkozom ilyesmire, mert még egyszer nem tudnék hét napig rettegni, hogy na, ki fog kiszúrni magának, ki akar majd megkefélni. Nemet ugyanis ott nem lehet mondani."

Itt most mindenki gondoljon amit akar! Az én véleményem, hogy Anikóval itt történtek a legdurvább dolgok ez alatt az egy hét alatt, azért kussol. Azt senki nem hiszi el, hogy nem dugták meg, csak azt elismerné (lásd lentebb). Szerintem itt az arabok minimum pórázon vezeték körbe őket a palotában és teveszart nyalattak velük a csizmájukról. Ahogy ő is írta, ott már nem mondhatsz nemet, különben fasz helyett a görbe kardot tolják le a torkodon. Anikó azt mondja itt undorodott meg "ettől " a világtól. Elhisszük!

Volt, hogy Anikót egy 50-es üzletember (ide most mindenki képzelje el a hülyén vigyorgó, hófehér, cowboy kalapos Burt Reynoldsot) a szeretőjének akarta, és azt szerette volna, ha utána utazik az Egyesült Államokba: 3000 dollárt nyomott a markába, hogy intézze el az amerikai vízumot. Ő utazott is volna, csak sajnos nem kapta meg.

Olyan kapcsolatban is élt, amelyben egy házas férfi kitartott szeretője volt másfél évig:
„Hogy mekkora a különbség Pomáz és a Rózsadomb között, azt akkor tudtam meg, amikor a Rózsadomb aljában bérelt nekem egy lakást. Két kulcsot kaptam tőle, egyet a lakáshoz, és egyet a 95-ös Ford Mustanghoz. Beszélgetni keveset beszélgettünk, és egy idő után már nem is csókolóztunk. Benyitott, ledobta a ruháját, zuhanyozott, egy kicsit szopatott, aztán négykézlábra állított, és úgy megkefélt, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá. Javára írom, hogy sohasem kellett pénzt kérnem, megbízhatóan és diszkréten adta a kezembe a havi kétszázezret.”
Olcsó poénként kérdezem, hogy adóztál- e, Te K?

Anikó az első a celebkurvák közül, ki megnyílt, de ne várjunk a követőire. Szilvike kb. most a fejét csapkodja, hogy ez hülye. Ezt minek kellett? Annyit sem tudsz  hogy a jó kurva mindenekelőtt diszkrét? Jézus! Hát Anikó nem egy agysebész az tuti, azonban azt mégis felismerte, amit Szilvikének nem nagyon sikerült, mégpedig, hogy túl a 30-on és a 80 kilón, már nem fut úgy a szekér, bannerban meg csak nem hirdetheti már magát.

Megírták hát a könyvet, hogy a bevételéből legalább addig kihúzza, míg talál egy 50-es millcsóst ki hajlandó elvenni és kitartani. Kurvából lesz a legjobb feleség, mondják. Nem ért semmihez és tudja, ha nálad elbassza, nincs hova mennie, nincs mit tennie. A celebkurvák (nem ua mint a luxus) annyiban különböznek ettől, hogy ha nem tudsz fenntartani egy életszínvonalat neki, akkor el kezd rinyálni rólad a sajtóban, hogy nem adsz megbecsülést, meg különben is szar vagy az ágyban. Szegény Bocsi is szerintem élete hibájának tartja azt az egy évet, amit lehúzott egy kurvával!

"Volt egy kapcsolatom, aki segített nekem, de nem érdekből, hanem szerelemből voltam vele másfél évig. Mindenki életében vannak olyan történések, amelyeket nem szívesen vállal. Én ezeket most felvállaltam és nem szégyellem. Az elmúlt hét évben kaptam hideget-meleget: egyesek szerint csak egy kurva vagyok, mások bennem látják az igazi nőt, gyermekük édesanyját. Már nem érdekel, ki hogyan ítél meg, és ki mit gondol rólam. Ha mindenki csak fele annyira lenne őszinte, mint én, akkor nagyon komolyan átrendeződne körülöttünk ez az álszent világ."
Hát Anikó, ha mindenki csak fele annyira őszinte lenne mint te, akkor lehet lassan kihalnának a sötét, faszszopó kurvák a magyar celebvilágból és a médiából. De egyelőre a többiek, most Szilvikéhez, Zitácskához, Annácskához, Dundikához, Györgyikéhez hasonlóan csak nagyot csalódva rázzák a fejüket. Te meg tömheted megint a zsebed egy kicsit és most még a ráncost sem kellett cibálni hozzá. Bár a Havas mindenre képes...

Jah, és soha többé ne rinyálj, hogy elkerül a szerelem.

Ezek után a büdös életben nem fogsz normális férfinak kelleni. Bár Kedves Feri lehet elvisz egy gyors körre, Szilvike és Zitácska között ...

Címkék: bulvár szex anikó pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr811122865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bence84 2009.05.15. 13:12:41

durva hangnem, de legalább vicces :)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.15. 13:13:23

Lassan elhiszem hogy úgy lehúzott 7-8 évet a "szakmában" hogy soha de soha senkivel nem kellett dugnia, csak szerelemből.

Hetfield 2009.05.15. 13:14:00

Egyszer a Sly engem is megakart dugni, mikor itt volt. De mondtam, hogy nem, én nem olyan fiú vagyok :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.15. 13:14:01

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Nem igaz csak vicceltem :)

reKorrekt 2009.05.15. 13:15:23

Ááá, aszittem lesz valami új 'én-nem-akartam-dugni-vele' történet... No mindegy.

A mai nap szava: millcsós! lol

Ombuccmann 2009.05.15. 13:17:17

Ótvaros, fas..pó kurva. A legundorítóbb nem az, hogy pénzért cidázik, hanem az, hogy pénzért beletapos a szülei, családja lelkivilágába, akik (gondolom) nehezen fogják feldolgozni ezt. Bár lehet, hogy nekik azt hazudja, hogy a könyvben hazudik.

Kagai · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.05.15. 13:21:14

Teregesd ki a szennyest, és a siker garantált. Szex, mocskolódás pluszba? Bestseller!
Nézd meg, mi a legeladottabb könyvek top 10. Elgondolkodtató.

2009.05.15. 13:26:49

Neeeem! Azt akarjátok mondani, hogy valakik ezt megvették?

Őrnagy Őrnagy · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2009.05.15. 13:29:46

@beebeercsok:
Tuti ez lesz a listavezető. A második meg Moldova Kádár könyve, utána meg jön Fridi:)

pógárjenő 2009.05.15. 13:33:05

Elég megnézni a maunikát......a mosógépen meg a medence-ugrálós- győzikés-bazsikás sz@rságot, hát itt tart gordonisztán......

pógárjenő 2009.05.15. 13:42:58

Asszongya idézek:"Menj el dolgozni!Menjek el havi százhuszezerért, és tűrjem el, hogy valami faszfej ugráltasson, az emberek meg azon röhögjenek, hogy idéig süllyedtem? Hát nem megyek!"

Anyád te rühes ribi......

naxx · http://alhirek.blogter.hu/ 2009.05.15. 13:46:15

Vajon akik ezt megveszik csak azért teszik ezt, h röhöghessenek rajta, vagy olyanok is vannak, akiket TÉNYLEG érdekel ennek a kurvának az "élettörténete"?

Steve the Great 2009.05.15. 13:50:35

Azért nekem mégiscsak a könyv borítója tetszik, aszondja: Havas Könyvek :) Alighanem a sorozat méltó társa lesz a könyvespolcon a Révai Kis- és Nagylexikonnak... :)

Véraláfutás 2009.05.15. 13:54:25

olcsó kislány vót :D havi 2K....

2009.05.15. 13:54:43

Nekem elég az ilyen posztokon keresztül kiröhögni, miért adnék érte pénzt? Ezzel a lánnyal tulajdonképpen az a legnagyobb baj, hogy halálosan unalmas. Ha vele kellene megosztanom mondjuk egy cellát pár hónapra, inkább egy év magánzárka. Na meg tök tehetségtelen. Igaz, olyan van aztán rengeteg. És nem értik, annyira nem értik, miért utálják őket az emberek.

qwertzu 2009.05.15. 13:57:15

Hát remélem valamelyik apeh ellenőr elolvassa, és felvetődik benne a kérdés, hogy vajon menyi adót fizethetett eddigi élete folyamán.

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.05.15. 13:58:20

"Ahogy ő is írta, ott már nem mondhatsz nemet, különben fasz helyett a görbe kardot tolják le a torkodon."

:DDD Kibajóóó!:DD No, meg a meglátás hogy vajon a többi riherongy, hogy foghatja a fejét, hogy ez a hülye kitálal, hogy mik is ők valójában...hiszen csak a neveket kell áthelyettesíteni...

Szép munka eric!:)))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.15. 14:13:08

"Hát Anikó, ha mindenki csak fele annyira őszinte lenne mint te, akkor lehet lassan kihalnának a sötét, fasszopó kurvák a magyar celebvilágból és a médiából."

A faszszopó még mindig így íródik tesvír ;) De pont ma lett kitárgyalva a véleménynyilvánításos post-ban ;)

Marcellusca 2009.05.15. 14:14:40

Most csak beleolvastam, többet majd este.

Azt azé' leszögezném, hogy még mindig a "Ki nem dugta meg Nagy Ő Anikót" társaságba tartozom. :)

Ha valaki elfelejtette volna, hogy létezik egy társaság! :D

Marcellusca 2009.05.15. 14:18:05

@beebeercsok: Na, na, csak óvatosan a kijelentésekkel! :)
Létezik olyan szűkös esztendő, amikor az ember fiának már nem elég, ha csak saját maga "szereti". :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.15. 14:25:08

@zero: azt nem értem, a szerkesztőben nincs helyesírás ellenőrzés? :D Csak mert a fasszopót nálam firefox-ban aláhúzza, a faszszopót meg nem. Muha

krtek 2009.05.15. 14:27:12

Ahogy az atomhülye stabil szavazóbázist, úgy azt is csókoltatom aki ezért a szarért pént ad ki. A két csoport uniójának k. anyukája meg inkább vett volna saját költségen kotont.

pógárjenő 2009.05.15. 14:31:39

@Jancsibohóc /Lámpavas olcsón határidőre/: eccer láttam kőbányán a kilencvenes években egy óriás felíratot: faszopó újpest.........

postabelyeg 2009.05.15. 14:42:25

"egy hetet töltött egy hercegségben"
Melyik hercegségben? Lehet tudni hova visznek innen lányokat?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.15. 14:45:34

@postabelyeg:

Igen.
Dubai-ban jár Bódi Sylvi meg a többi ...

Ott nem híres, nem ismerik fel, nem tudja meg senki.

postabelyeg 2009.05.15. 14:51:32

@zero:
Pedig azt gondoltam az egy rendkívül erkölcsös hely. Láttam nemrég egy filmet az országról amiben az expatok kicsapongó életformájáról panaszkodott egy helybéli.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.15. 14:53:27

engem még mindig az basz földhöz ahogy leirja , hogy dugta meg a kitartója:D

Hetfield 2009.05.15. 15:04:38

@eric: Azt csak egy Woodman casting-ban látta :D

VonPerez "kapus vagyok, nem csatár" 2009.05.15. 15:16:39

@eric: Hát igen, de ott Havas is visszaadhatná a diplomáját a nagy pofájával együtt, mert ugye, hogy szól a mondat?

" és úgy megkefélt, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá"

Itt valszeg Anikó azt akarja mondani, hogy nem volt vm. nagy szám a numera, tehát a mondat úgy hangzik jól: és úgy kefélt meg, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá, vagy: és megkefélt úgy, hogy negyedóra múlva már nem is emlékeztem rá

Persze lehet én gondolom rosszul...

BTM · http://dokumentalis.blog.hu 2009.05.15. 15:19:35

@eric
Syl az Sly

Amúgy ez az irásod is azt mutatja, hogy van érzéked hozzá, csak venned kéne a fáradtságot a hibák orvoslásához (magyar helyesirás szabályai).

Dubai-ba járáshoz pedig a legjobb kézikönyv:
webshop.animare.hu/magyar_lanyok_a_haremben+100286.html

Dr. No 2009.05.15. 15:24:57

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár": Lehet, a pali úgy megkefélte, hogy a Nagy Ő elájult és mikor magához tért, akkor meg amnéziás lett. Aztán legközelebb nem értette, miért dugják az orra alá azt a brokit.

pógárjenő 2009.05.15. 15:27:10

hááát...... én se ketyintettem meg, asszem(?)

postabelyeg 2009.05.15. 15:27:40

"ott már nem mondhatsz nemet"
Azért kíváncsi lennék mit kell csinálni. Ha egyszer azért a dologért mennek ki, hogy lefeküdjenek valakivel akkor miért merül fel, hogy nemet mondanak?

Dr. No 2009.05.15. 15:27:53

"Hazafelé, az első osztályon én már halálosan boldog voltam, hogy ezt az utat elvállaltam, mert rengeteg pénzt kaptam, és még csak meg se dugtak. Ugyanakkor tudtam, soha többé nem vállalkozom ilyesmire."

Na most nekem erről a leírásról valami durva kakiszex-parti jut az eszembe, aminek a végén már csak poénból verik a seggébe fakalapáccsal az elefántméretű vibrátort. Ja, és közben búvárruhában meg gázálarcban kell lenni, mert az "divatos".

pógárjenő 2009.05.15. 15:31:44

@Dr. No: azért látom mindenki megvette ezt a sz@rt......bírunk idézgetni! Netán-tán mindenki könyvkereskedő? Höhö!

Feuer Frei ! 2009.05.15. 15:44:45

Felkötni! De előbb karóba húzni!

Vagy eljátszani vele a kannibál holokausztot :D

Dr. No 2009.05.15. 16:16:59

@pógárjenő: Az idézet a posztból lett kiemelve a számodra talán ismeretlen ú. n. "copy-paste" módszerrel. Talán magát a postot is el kellett volna olvasnod.

Észlény.

pógárjenő 2009.05.15. 16:19:41

@Dr. No: oszt? Van seduxened doftorbá?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.15. 16:36:11

Anikóra csak 41 komment?! Mi van itt?! xD

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.15. 16:53:04

@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

De lehet, hogy arra utalt, hogy a pasas úgy megrakta, hogy emlékezetkiesése lett tőle.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.15. 16:54:36

@Feuer Frei !:

Na az elég durva film, én például nem vágnám le a lábait és a fejét, mint annak a szerencsétlen teknősnek.:(

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.15. 16:55:06

@laspalmas:

Nekem már ez a 2 komment is sok volt egy ilyenre.:P

Eutanazia 2009.05.15. 17:20:10

ez a ribi egy szót sem érdemel.

Horizont 2009.05.15. 17:35:00

@laspalmas: Na növelem én is eggyel!

eric-ben nem csalódik az ember hozta a formáját.
A kommentelők is , nagyon jól szórakoztam:))
Fiúk valljátok be irigykedtek , hogy egyes nők milyen könnyen, gyorsan kereshetnek sok pénzt.:))

Anikó kurva. Ezt eddig is tudtuk. Mióta világ a világ kurvák mindig voltak és lesznek. Óh férfiak akik fizetnek értük. Róluk szót se ejtetek?
Nekem 2 bibi van ebben. Egyik Havas aki többszörösen alászáll ilyen mélységekbe!
A másik Anikó. Oké kurva, így keresi a pénzt. Az ő választása és ha van rá igény, hát istenem. De ne tárja már ki magát ennyire, ne írasson könyvet, ne sírja tele hetente a bulvárt, ne siránkozzon, hogy nem talál igazi párt, hanem legyen "úrinő kurva" és legyen DISZKRÉT!
De így csak egy buta liba, büdös kurva marad. Ezen ne is csodálkozzon!

sebien 2009.05.15. 17:45:44

anikó és szilvike között az a nagy különbség, hogy szilvike legalább tetszik, mint nő és blokkolnám is, viszont anikóval kakiszexet is csak úgy játszanék, ha papírzacskót húzna a fejére. de még így is csak az első fázisig mennék el vele. (értsd: leszarnám és otthagynám)

ps: írhattam volna, hogy beleszarok a szájába (mert megérdemli), de finom akartam lenni, ahhoz képest, amit ez a lény (nőt nem írok, mert azzal 3mrd nőt sértenék meg) vált ki belőlem...

sebien 2009.05.15. 17:49:15

ja és hogy stílszerű legyek az előző hozzászólásomhoz: erről a lényről a 2 girls 1 cup jut eszembe.

aki ismeri, tudja miről van szó, aki meg nem, annak nagyon nem ajánlom, hogy megnézze. de komolyan...

eldiablomismo 2009.05.15. 17:57:56

A poszt stílusa csak egy egészen picit olyan, mint egy visszautasított pasié, aki nem kellett a nőnek és most kiadja magából a sértettségét :DD
Ugye nem? :D

sunblind 2009.05.15. 18:18:51

...áááidióta kurva persze. Az pedig nyilvánvaló tény, hogy egy kedves haverem, aki ennek a győzikesó nevű brazilnak közeli ismerőse, azt állította, hogy ez a tévésztár cigó a mindennapi állarc mögött egy intelligens, kiszámítható, mindennapi és szimpatikus ember. Ráadásul ha ezt az önmenedzseléses eladommagamfasznak a tévébe dolgot valamilyen szinten szakmának vagy nyilvánvaló pénzkereseti formának tekintjük, akkor a pasas vita nélkül zseniális. Naszóval ... lehet hogy ez a nő egy akármi. De pont abból él, hogy mi itt a felszínt kapargatjuk. És nem csinálja rosszul. Hány és hány szoliban fekára égett hülye kurva rohangál odakint, akinek nemhogy a pénz megszerzése, de a levegővétel is mindennapi kihívást jelent.

bug jr. 2009.05.15. 18:22:48

ha a csávó 200ér/hó csak naponta 1szer szopatta meg dugta akkor az 6666ft/alkalom,ennél még egy árokparti kis cgánykurva is többet kér.

Roxvox 2009.05.15. 19:01:13

Az ilyen "művek" szerzői általam éhenhalásra ítéltetnek. Ráugrani erre a ribire, se szóban, se tettekben.

grupi 2009.05.15. 19:01:39

APEH !
Vagyonosodási vizsgálatot a celeb kurvára!

(kell a pénz válság kezelésre)


Netán egy ilyen ribanc összebaszarinthatná a maszop által elvont 13. havi nyögdijat, a létminimum alatti érintetteknek.

tudi 2009.05.15. 20:14:37

Ezt a kurvát, persze nem hagyta, hogy megdugják hiszi a piszi. Ha kurva akkor tényleg legyen diszkrét és ne fecsegjen össze vissza mindent.
Havasnak is lehetne már annyi esze, hogy nem áll össze ilyen ribivel könyet írni, vagy ő is kurva és pénzért mindent.

dr.justice 2009.05.15. 20:27:09

Kurvákra szükség van............ööööööööööööööö..................
Nem nekem. :D

Corry 2009.05.15. 21:42:13

A feleség veled is, a kurva mindenkivel, a büdös kurva mindenkivel csak veled nem.

De, hogy ebből hogyan lehet olyan könyvet írni, amit egy írástudó elolvas?
Mert azt értem én, hogy a Maunika sóban, az analfabétája megnézi a civakodást, de nekik általában könyvekben túl sok a betű, hogy elolvassák.
Az olvasni tudóknak viszont remélem kis része vágyik ilyen lektűrre.

Redcap 2009.05.15. 22:10:01

Hát, én sunáznám, de pusztán szánalomból:D De még gyorsan mert pár év múlva már túl sok kilométer lesz benne... bizonyos értelemben már volt is:D

Higany 2009.05.15. 22:36:29

Bocsánat, hogy ilyen műveletlen vagyok, de ki az a "Szilvike"?
A Sylvyke lenne?

gidabiga 2009.05.15. 23:38:45

az miért jó, hogy mostanában a ribik és a ribinek kinéző lányok y-t tesznek valahova a nevükbe?
azért mert az ribis?
és az most divat?
vagy trendy? :)))))

sebien 2009.05.15. 23:39:23

@zero: a bódi nem "i"-vel van?

azért elképzelem, ahogy szegény szilvike azon agyal, hogy mi a fasznak kellett neki ilyen bonyolult nevet választani (ugye i + y, de nem mindegy, hogy melyik hanyadik helyen), meg az is érdekelne (persze nem nagyon), hogy hányszor nem tudta leírni a saját nevét helyesen:)

Asidotus 2009.05.16. 00:34:12

Helyesírási hiba (nem tudok mellette elmenni, mert nem elgépelés, hanem rossz koncepció):
egyeNlőre egy meccs szokott állni, modjuk 1:1-nél
Az "akkor még" értelemben azt írjuk, hogy:
EGYELŐRE, N nélkül
(Az N betűt kérjük az én nevemnek meghagyni)

irrelevant 2009.05.16. 19:21:52

Ismét megkérdezném: ki az az aberrált, aki vonzódni tud egy 47-es tűsarkúhoz?

Roxvox 2009.05.16. 20:06:06

Repedtsarkú 47-es tűsarkú hehehe........

Roxvox 2009.05.16. 20:19:12

Nagy Néptanító Nünü, csupa nagy N

málészájú tévésztár 2009.05.17. 09:42:40

Ha már bulvár a téma, gondoltam én is bedobok valamit a közösbe:


http://ingatlan.net/hirmagazin/3376

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 00:45:58

@gidabiga:

Így van, ahogy írod, "trendy".:-/ Én meghagyom az ipszilont a vezetéknevem végének.;-)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.05.18. 04:10:35

@Őrnagy Őrnagy: na egy olyan könyv is bestseller lenne amiben le vagyok írva, Frydy hány faszt szopott és kik dugták meg. heheh.

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.05.18. 04:27:19

@[imi]: le vagyok a francokat! le vagyon!!!!! :D

pógárjenő 2009.05.18. 10:24:25

@Mj: mér a zámbó az nem árpY? Höhö.....én meg lyenő....

eldiablomismo 2009.05.18. 18:50:45

@bug jr.: járt hozzá egy budai lakás is.

A bunkó rendőrt ütni kell! · http://tinyurl.com/bunko-rendort-utni-kell 2009.05.19. 11:07:43


"Hát Anikó, ha mindenki csak fele annyira őszinte lenne mint te, akkor lehet lassan kihalnának a sötét, faszszopó kurvák a magyar celebvilágból és a médiából."

Emiatt több ez a ribi a többi megnevezett és meg nem nevezettnél.

pógárjenő 2009.05.19. 11:31:02

@[imi]: állitólag a csonka pycy úgy megfarkalta hogy kiszakadt a rekt-tájm......mámint frydyt...höhö!

süti beállítások módosítása