Skip to content


       Szűrés lista

Erős volt a hétvége ...

Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket.

Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a gondolatait a Zembereknek. Nos, nem kellene ...
Ez a Fidesz nagy baja, állandóan pofáznak össze-vissza. Még az a szerencse, hogy ilyen durván vezetnek, különben képesek lennének arra az egyedülálló világbajnoki teljesítményre, hogy felhoznák a nyakukra az MSZP-t ... a fiúk nem tanultak sem 2002-ből, sem 2006-ból?
"Az európai parlamenti választáson nemcsak a képviselők személyéről, hanem egyúttal az ingatlanadó jövőjéről is érdemes szavazni." - mondta Orbán
Szóval ha Fidesz EP-listájára szavazunk, és kijuttatjuk Deutsch "Casanova" Tompikát, nem lesz ingatlanadó? Elég érdekes, hogy Orbán veri az asztalt, hogy megvédjük a bérből-fizetésből élőket, meg a nyugdíjasokat, és el fogjuk törölni a 30 milliónál értékesebb házakra kivetett ingatlanadót ... Hány és hány nyugdíjas és dolgozó sóhajtott fel megkönnyebbülten!

"Június hetedikén mindenkire szükség van, a legszegényebb és legelesettebb emberekre is, mert ha nem élnek a változtatás lehetőségével a Fidesz nem tudja őket kisegíteni a bajból."
Lesz itt még ígérgetés meg osztogatás, utána meg "öszödi beszéd fidesz version" meg nagy sírás-rívás ... 

"azért a polgári pártot támogassák, mert erős Magyarországhoz egy erős kormány kell, amely alapja az erős parlamenti többség. másra is lehet, de csak a Fideszre érdemes szavazni."
Az erős Magyarországhoz meg az erős kormányhoz az erős és nagyszámú Fidesz EP-delegáción vezet az út ... vagyis minél több a Fideszes Brüsszelben, annál erősebb lesz a kormány. Végül is ha Deutsch nincs itthon ...

A stafétabotot a szintén Fidesz-es Iván László vette át, aki a tervezés alatt álló ingatlanadó kapcsán rántotta össze a sajtót:

"A kormány az idős emberek halálára spekulál. Az állam ugyanis akkor jut az idős emberek ingatlan utáni adójához, ha ők meghalnak, az örököseiknek valahogyan ki kell fizetniük a felhalmozott, felhalmozódó adót. Az MSZP már több brutális támadást is indított a nyugdíjasok ellen, de ez a mostani egy nagyon aljas támadás. Az idős emberek halálára spekulálni, mondjuk ki őszintén, egyenesen: aljas dolog."
Brutális, aljas támadás a nyugdíjasok ellen! Nem elég hogy elvették a 13. havi nyugdíjat a szemetek (amiről hallgatnak, hogy mit tennének vele), most még ez is!

"Ez a mostani PPP-kormány, vagyis pótkormány, pártkormány, préskormány és ítéletvégrehajtója újabb támadást indít a nyugdíjasok ellen az ingatlanadó bevezetésével."
"PPP-kormány", ez már szinte szíjjártói mélység... vajon ez lesz az újabb kormány-ellenes szlogen, vagy ez csak Laci bá' önálló találmánya?

Az antirasszista-piknik is lezajlott, a szokásos arcokkal együtt. Nem értem viszont, hogy az ernyőnyitogatásról mikor akarnak már lekattanni? Vagy ez minden Chartás rendezvényen kötelező elem?

















Itt Iványi Gábor jogvédő-lelkész vitte a prímet:

"Magyarország helyzete már régóta nem belügy, és szégyen lenne, ha az ENSZ kéksisakos békefenntartóit kellene felkérni, védjék meg a faluvégi cigánytelepeket."
Hogy jól jönne pár század ENSZ-katona, arról írtam már februrárban, bár nem igazán cigánytelepek megvédésére gondoltam ...

"Ma a világ két okból figyel Magyarországra: Overdose, a csodaló tündöklése miatt, illetve, hogy sorozattámadások történnek a cigányság ellen. Nagyobb nemzeti gyász törne ránk a versenyló halála esetén, mint amit a meggyilkolt roma honfitársak vesztesége felett éreztünk."
Belekever egy lovat? Kit érdekel egy ? Mégha táltos paripa is, akkor is csak egy ló, nem törne semmiféle nemzeti gyász ránk...

Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke sem szeretett volna lemaradni a lelkész úr nagyívű víziói mögött:
"sem a bal-, sem a jobboldal nem adott tisztességes választ a romák társadalmi integrációjának kérdéseire, hagyták, hogy a szegénység etnicizálódjon, majd engedték, hogy összekössék a bűnözéssel, így rászabadították az országra a szélsőjobboldalt."
A megfejtéseket várjuk kommentben, bevallom, én nem tudtam kibogozni.

"Roma évtizedről szóló "blablák" helyett komplex programok indítását követelte Horváth Aladár. Azt mondta, a hatalomnak szakítania kell azzal, hogy "hiteltelen, hozzá nem értő pártfunkcionáriusok szabotálják el a cigányság integrációját", és elősegítsék a faji és szociális elnyomást. Meggyőződése szerint a nemzet biztonságát nem a cigányság, hanem a cigányellenesség veszélyezteti."
Még jó hogy az egyik szabotőr főnöke a helyszínen hallgatta a szónokot:


















Vajon csak Borovszky Tímea és Kolompár Orbán hány száz millió forint eltüntetésével akadályozta az "integrációt"?

És a legvégén jöjjön a nehéztüzérség, az MSZP önjáró ütege: Vadai Ágika, a HM államtitkára. Szerencsétlen Nyakó, Ron Weber meg Gyurcsány is csuklott egyet, mikor elolvasták, Ágika mit hordott össze vasárnap. "23 millió román"? "Köteles-beszéd"? Komolyan, visszasírom azokat a daliás időket, amikor még olyan szelíd volt az MSZP ...

Esélyük nincs már, minden egyes nappal közelebb kerülnek az Audi-kulcsok leadásához és a munkanélküliség fenyegető réméhez. (Roppant szórakoztató, ahogy már most ölik egymást a jó helyekért a megye meg a fővárosi listákon. Mivel úgy számolnak, hogy lesz kb.90 képviselőjük, de egyéniben sehol sem nyernek. Vagyis a 188 képviselő minimum fele meg a resztlibe.)

Na szóval, még a végén kiderül, hogy a "Vadító Vadai" Gyurcsány és Ron Weber legjobb tanítványa! Vagy fattya. Ja, és kb. erre lehet számítani a hátralévő időben a szociktól.
























Már tegnap estére klasszikussá váltak Vadai Ágika gondolatai, nem is hagyok semmit, ízlelgessük, elemezzük:
 

Orbán Viktor kétharmados Fidesz győzelmet jósol, és közli is, hogy élni fog ezzel. Az elmúlt években láthattuk, a Fidesznek nem fontos a parlamenti demokrácia, hiszen kivonulgatnak, sokszor meg sem jelennek a Parlamentben, kiváltképpen Orbán, akit évekig szinte látni sem lehetett.

Mi erősek vagyunk és küzdeni fogunk azért, hogy a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka ezzel a programmal soha ne kormányozhasson Magyarországon.

Mindenkinek lehetnek elképzelései, mit jelent a demokrácia megerősítése Fidesz-módra: 1998-2002 között például három hetenként volt ülés az országgyűlésben, kétéves volt a költségvetés, és minden építő szándékú javaslatot, valamint a munkájukkal kapcsolatos vizsgálatot megvétóztak.

A Fidesz a saját pártbeli rendszeréből kiindulva hangoztatja, hogy kétharmaddal tudná elképzelni a kormányzást. Jellemző ez a gondolkodás, mert a Fidesz ilyen párt. Egy személyre épül, minden "más" hangot elnyom. Elképzelni sem tudja ez a csoportosulás, hogy létezik konstruktivitás, hogy nem minden párt utasít el minden más által kitaláltat, ész és értelem nélkül. 

Azzal, hogy saját, görcsös gondolkodásukat kivetítik másokra, csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. A demokrácia - és remélhetőleg a magyar demokrácia sem úgy működik, ahogy a Fidesz elképzeli.

Orbán elszámoltatásról beszél, de leszámolásra gondol. Már most sejthető, milyen az ő elszámoltatása. Jobbikos haverjai már meg is kezdték azoknak a magántulajdonoknak a kijelölését, amelyeket majd elvesznek. Kérje el a tulajdonok listáját, hogy tudjuk, ki számíthat arra, hogy kormányzásuk esetén elveszik tőle ingatlanát, tulajdonát.

Orbán Viktor panaszkodik, hogy bizottságok elé kellett járni. Miközben a vagyonosodását vizsgáló bizottság munkáját saját párttársai bojkottálták. Így még mindig nem tudható, hogy hatalmas villáját milyen jövedelemből vásárolta, mert ő maga nem állt ki magyarázatot adni arra, miként lett milliós értékek tulajdonosa négy év miniszterelnökség után. Persze zavarná, ha adót kellene fizetnie vagyona után. Talán azért, mert akkor az ő vagyonának nagysága is kiderülne?

Vadai kifejtette, nem tudja, milyen intézkedéseket szeretne visszavonni a Fidesz hatalomra kerülése esetén. "Visszabontanák az autópályákat, az utakat, a csatornákat, a megújult városközpontokat? Talán lebontanák a Megyeri-hidat? Újra leállíttanák a metróépítést, amiről hangosan mondják, hogy drágább lett a tervezettnél, de hallgatnak arról, hogy miattuk csúszott? Elvennék az emberektől az egészséges ivóvizet? Mindezt csak azért, mert a mi kormányzásunk idején épült-szépült az ország, születtek a valódi eredmények? Visszafizettetnék a gazdákkal a támogatást, elvennék gépeiket, visszafizettetnék az eddig kifizetett 13. havi nyugdíjat, a megemelt családi pótlékot, a jövőre várható adómegtakarítást? Mi minden mást akarnak még tenni? Illetve elvenni?!"

A választópolgároknak nem csak azt kell tudniuk, hogy a Fidesz úgy képzeli saját kormányzását, hogy kétharmaddal, erőből, sokszínű parlament nélkül akar ténykedni, hanem tudniuk kell azt is, hogy mely településeken, mely térségekben akar visszarendeződést. Tudniuk kell, hol állnak majd bosszút azért, mert a választópolgárok két cikluson át a szocialistákra szavaztak. Tudnunk kell, hogy jobbikos szövetségesei kinek a tulajdonát akarják majd elvenni. Tudnunk kell, hogy mindezt milyen, hol és kik által készített listák alapján akarják megtenni! A Fidesz programjának körvonalai ezek: hatalom a hatalomért, erő, bosszú az embereken, listázás. A tartalomra is kíváncsiak vagyunk.


Zorbán, a Patás, Palpatine szenátor és Szarumán egyszemélyben, az Ördög Maga, aki a sötétség seregei élén légkalapáccsal fogja elbontani a kőröshegyi völgyhidat, a 4-es metró alagútját meg a felrobbantott Megyeri híd roncsaival fogja betömni.





















És a legdurvább (bár még nem tudom hoyg fogja kivitelezni a Sötétség Tábornoka): még a vizet is el fogja venni a Zemberektől!!! Tőlünk! Ezért szavazz az MSZP-re!!!
Eszem-faszom megáll, Ágika! A napfényt meg a gravitációt nem akarja elvenni a Sötétség Tábornoka? Csak nem Gyűrűk Ura meg Star Wars maraton volt szombaton? Meg az Internetet is le fogja kapcsolni, közvetlenül a koronázása után, nem? 

Segítsünk be Áginak és az MSZP-nek! Mit fog még Orbán elvenni?

Amúgy mesteri: a gaz, náci Jobbik immár "jobbikos szövetséges", akik Orbánnal együtt fogják elvenni az emberek házait ... 

Nyakó Pisti merre vagy????
Vajon képes leszel valaha is ezt überelni?

 

Címkék: politika mszp fidesz abszurd charta pofátlan

A bejegyzés trackback címe:

https://vastagbor.blog.hu/api/trackback/id/tr841127774

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.05.19. 10:13:29

Hús és vérElmúlt két választásunk (2002, 2006) alkalmával olykor még az olyan felkészült politikai elemzők, mint Lakner Zoli, a vicces hajú Dolph Lundgren-alteregó, vagy éppen a mindig elfogulatlan Stumpf István is csak értetlenül álltak azelőtt, hogy az…

Trackback: Szájtépő 2009.05.18. 20:28:15

A sötétség seregeinek vezénylő tábornokaVadai Ági zseniális örökzölddel adományozott meg minket a hétvégén, ezt a már születése pillanatában klasszikus nyilatkozatot még sokáig emlegetni fogjuk. Nem elég, hogy antirasszista tüntetés volt, nem elég, hogy t…

Trackback: Konzervatórium 2009.05.18. 19:49:49

SOS Racisme, vagy amit akartokKire hallgassak a magyar cigányság, zsidóság és a nemzeti identitás ügyeiben? Az Echo TV szerkesztőire vagy a Reakció blog szerzőire? Novák Attila publicisztikája a Konzervatórium.hu-n olvasható. Kapcsolódó írások:G…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eszkep 2009.05.18. 11:56:38

@Seduxen: Senki nem öl itt senkit, viszont remekül szórakozom ezen a Jancsibohóc gyereken, aki hű a nevéhez...
Sajnos az ilyen kretének miatt már alaposan fel kellett készülön gazdaságpolitikai kérdésekben, hatalmas link és videogyűjteménnyel.

Hetfield 2009.05.18. 11:58:07

@DexterMorgan78/Séfbácsi: Tehát nem tévesek az értesüléseink :DDD

Marcellusca 2009.05.18. 11:58:18

@Seduxen: Nemán! Mos' komoly? :D:D:D

Nem szokok kaccsolatot óvasnyi, mer' az öl, butít és nyomorba dönt. :)

De az nem gyó, mer' a rabszógák nem is fizetnek adót senem. :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 11:58:19

@Spielberg:
Ja igen és meg fogják szüntetni a szakállamtitkári poziciókat, Kövér L. után szabadon csaj bajszomtitkár lesz. (sorry az irigyhónaljmirigy szintű szóviccért:))

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 11:59:07

@eszkep: szórakozol? Te sík ideg vagy fiam :D (100 feletti IQ-ddal) :A:SDAA:SD

eszkep 2009.05.18. 11:59:22

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: A funkcionális analfabéták kedvéért mégegyszer: az örvendetes ha autópálya épül (persze ez nem vonatkozik egy sík országban épülő völgyhídra és alagútra...) de CSAK annyi épüljön, amennyit az államháztartás elbír és ne rokkanjon bele az ország!!!
Jellemzően ügyebár tavaly ősszel TELJESEN leállítottáka szocik is az autópályaépítést.

mind2 (törölt) 2009.05.18. 12:00:04

@DexterMorgan78/Séfbácsi: milyen pálya ? Arról nem volt szó, hogy valamit valamiért :))))) Önzetlen részvét is van a világon :))))

eszkep 2009.05.18. 12:00:09

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
100/60 a vérnyomásom alapból, tőled felmehetett akár 110/70-re. HAHAHA!!!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 12:00:40

@mind2:
jaj tudod hogy ivarérett férfi vagyok:)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 12:00:59

@eszkep: hát azért egy-két komment hangvétele elment egy elég durva irányba. ennyire még Bezu-t sem szokta senki sem "oltani" :)))

Mindenesetre további jó mulatást hozzá, én csak csendben szemlélem :)))

@Hetfield: @DexterMorgan78/Séfbácsi: sőt, a koronázáshoz az Ezüsthajó kft fogja úsztatni a Dunán a koronát - csak ez után fagyasztják be -, és az '56-osok terén az időkerék is "visszafelé fog forogni".

ja, és az új koalíciónak hála, minden évben a Fradi lesz a bajnok :)))

eszkep 2009.05.18. 12:02:08

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
"D (100 feletti IQ-ddal) :A:SDAA:SD"

Ne feledd megválaszolni a kérdéseket (elég úgy nagyságrendileg...), ha már vettem a fáradságot, hogy válaszoltam a te - teljsen felesleges - kérdésedre...
(Persze az én kérdéseim is költői jellegűek, hisz teljesen triviálisak)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 12:03:34

@eszkep: na akkor már a 100 feletti IQ-ddal vetekszik. Szupi :ASD

A borzalmasan nagy intelligenciád ékes bizonyítéka a pazar helyesírás, a betonlapos autópálya amit szerinted felszedtek, és új útalapot képeztek (sok pokemont nézel), és a sok-sok kimásolt információ. De sebaj, a virtuális világodban, a képzelt barátaiddal, és a 100 feletti IQ-dal boldog ember lehetsz :D

Tündér_Lala 2009.05.18. 12:03:36

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: @Marcellusca:
Nem gondolom, hogy ezek ( patás és társai )szentek lennének.De ha össze hasonlítjuk a két oldal vagyonosodását, akkor azért több százszoros szorzót találhatunk. (Ez ugye a mi zsebünk rovására történt) További különbség az is, hogy érzékelhetően az utóbbi időben a projekteket az határozza meg, hogy mennyit lehet rajta nyerni (korrumpálni) és nem az, hogy milyen hasznos az országnak. Ma a lovak közé dobták a gyeplőt és elmondható, hogy ennél a Horn alatt is sokkal jobb volt (a társadalom javainak hűtlen kezelésére gondolok.)
Ha morális szinten nem történik nagyságrendi javulás, akkor végleg és végérvényesen végünk. Ezt azonban csak úgy láthatjuk meg ,ha a "sötétség erői" a kormányrúdhoz kerülnek.

Kartal (rezervált) 2009.05.18. 12:03:39

@zero: És közben évi 400 milliárd fölött megy el korrupcióra közpénz. Azt nem kell megfogni. Faja!

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 12:04:06

@Seduxen:
Akkor már Aranyhajónak fogják hívni te buta.) Az időkerékről meg ki fog derülni hogy tényleg az, és az egy szupertitkos szocialsta szerkezet amit Medgyesi talált fel (igen, ő egy szupertitkos zseni) arra az esetre ha netalántán 2/3-os többséget szerez a Fidesz. visszamennek az időbe és bevezetik a 14 és 15. havi nyugdíjat is, amiről tudjuk hogy az egyébként nem nyugdíj hanem csak szleng.....:)

mind2 (törölt) 2009.05.18. 12:05:12

@DexterMorgan78/Séfbácsi: hát nem tudom melyik a jobb :)))) Seduxnak a kutyánk kell... XD

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 12:07:24

@Tündér_Lala: félreértesz, nem az MSZP-t védem, hanem előrevetítettem a lehetséges történéseket, mire ez a fotelharcos már ott tart, hogy megismerjük a teljes életét. Megmondom őszintén én egyiket sem akarom kormányon látni, se a Fideszt, sem az Mszp-t..és nem is tudom kire fogok szavazni, ezekre tuti nem.

eszkep 2009.05.18. 12:12:37

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: érdekes, hogy te beszélsz "virtuális" világróm, amikor mondókádnak köze sincs a valósághoz! Aki képes pl. iiyet leírni (és még komolyan is gondolja)

"Viszont ráteszem a tökömet, hogy az elsők közt lesz a 4-es metró építésének totális leállítása"

Azt kezeltetni kellene!

Kartal (rezervált) 2009.05.18. 12:16:24

@Tündér_Lala: Hm. Én nem bízok a sötétség erőinek morális érzékében, bár abban biztos vagyok, hogy sokkal jobb gazdaságpolitikát folytattak, mint a szocik valaha az életben. Szóval engem nem annyira zavar ha közpénz lopnak, amikor nekem is van mit enni, és tudom finanszírozni a házvásárlásomat. Ahhoz pedig lehet, hogy jobb hátteret biztosít az Orbán... bár ki nem állhatom az egész bandát.

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 12:18:39

@eszkep: ezek szerint mégis betalált, mert nagyon a szívedre vetted, na de azt mondom: Jancsi enged, sabloninas szenved.(Ez azt jelenti, hogy vergődj még kicsi veréb, innentől kezdve le van szarva :D)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 12:22:02

@DexterMorgan78/Séfbácsi: húúúh, ez a megyó, mint zseni ez fájt. bár akár az is lehet, mert általában a zseniket nem szokták megérteni, és hááát ő beszédtechnikailag nem éppen egy géniusz...

Tündér_Lala 2009.05.18. 12:38:21

@Kartal (reloaded): Nézd, hogy valójában mit gondolnak arról nem sok fogalmunk lehet, de nem is igazán érdekes. Csak az eredmény számít.
A politika mint olyan egy csomó kompromisszumból áll. Tetszik nem tetszik meg kell felelni a világ trendeknek (ideolólógiailag), a pénzvilágnak (saját érdekeink fékjét beiktatva), a szekér tolók anyagi igényeit tekintve, de azt fékezve, stb.
Ennek a végén kellene, hogy egy élhető, fejlődő ország alakuljon. Van ahol ezt meg tudták valósítani.

Marcellusca 2009.05.18. 12:38:35

@Marcellusca: És ez sem volt üres. :)
De legalább nem lesz belőle pletyka.
Meg vita sem! :D

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 12:43:52

@Marcellusca: pedig összekaphatnánk, hogy én előbb írtam üres komment-et mint te, mire te mondanád, hogy barom vagy hogy ilyeneket irkálsz, mert te sokkal jobb vagy :D

Hannibal22 2009.05.18. 12:45:19

"Iványi Gábor metodista lelkész lép a mikrofonhoz... A Nagycsécsen, Tatárszentgyörgyön és Tiszalökön elkövetett gyilkosságokra utalva a lelkész megköszöni a cigányságnak a "felelős erőszaknélküliséget", hogy hisznek az igazságszolgáltatásban, és nem nyúltak a személyes bosszú "érthető, de hibás" eszközéhez."
Ez tébolyodott!

Marcellusca 2009.05.18. 12:53:09

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
Az nem kétséges, hogy én jobb vagyok. Olvasd csak vissza, mit írtam ott! :D
Egyébként már ösmertem a módszert, mert egy másik blogon már "kipróbáltuk". :)

pógárjenő 2009.05.18. 12:58:37

Mi a reteknek kell ótópálya mikor a vasuti vonalakat megszüntetik? A termelet javakat mi a repedt pénisszel akarják szállitani, mert nagyban a vasuti szállitás a legolcsóbb?
Mit akarnak termelni az ótópályák mellett, a bankok meg az irodaházak még egy cipőpertlit se termelnek csak lopnak!
Ne vicceljünk efftásak mese az egész, a turizmus most éli meg a végeket, azt a szaros üdülési csekket is megszüntetík, Szabolcsban nem hogy gyárakat vagy termelő egységeket hoznának létre még a jelelegieket is bezárják, az almafákat kivágatták a gazdákkal, a konzervípart kinyírták....
Tiszta pénzmosoda az egész autópálya dolog....

Hannibal22 2009.05.18. 13:00:36

@Tündér_Lala: Mégis mi lenne az "érthető de hibás" bosszú, elkövetők hiányában?! Öld meg a magyart jelszóval történő lincselések? Igazad van,gazember...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 13:02:37

muhahahahahaha

"(Persze az én kérdéseim is költői jellegűek, hisz teljesen triviálisak) "

Egyem azt a 100 feletti IQ-dat :D Na tényleg leálltam, mert unalmas.

jozicsenko 2009.05.18. 13:17:53

Jancsi átment fletfanba?

mmmm nem baj, akarsz róla beszélni?

sajnos a hozzászólásaiból sugárzik, hogy Vadai Ágnessel álmodik, talán megkellene szerezni a tel.számot oszt boldogítsák egymást, valamelyik csak normálisabban fog utána megszólalni ;-)

no, komolyan: mnb, ász, hvg, ksh: van adat bőven, lehet bányászni, csupa szép és jó derül ki a fideszről, nekem csak egy kérdésem lenne:

ha eladták a balék a postabankot, 100 mrd Ft-ért
megvették az m5 40%át 24 mrd Ftért, majd
szerződtek rendelkezésre állásért, 25 évre, év 20-21 mrd Ftért, akkor mennyi is az annyi?

kb 500 mrd Ft egy alig 150 km-es részért, amit már eleve felépítettek

mondd Jancsi: most, hogy eladták volna (vagy eladták?), akkor a rendelkezésre állást mi fizetjük, vgy az új tulaj? mert Kókáékat ismerve mi fogjuk, miközben már nem is a milyen

no Jancsi: tudsz ennél szebbet mondani Orbánéknál?

500 MRD Ft egy már eleve felépített autópálya részéért????

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 13:38:03

@jozicsenko: a fletfant felírom :D

Ennél szebbet Viktorodnál nem tudok mondani sajnos de felhívom Vadait, hogy téged bevehetünk-e a seggrepacsiba (mert közben meglett a száma is)

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.05.18. 13:44:46

Remélem, Demszky nem olvasta ezt a cikket, mert képes lesz Fűzfőig levinni a 4-es metrót, hogy legyen egy szép nagy végállomás, ahol egyfolytában színházazhatnak meg kiállításozhatnak a sznobok a balatoni csobbanás előtt.....
index.hu/gazdasag/magyar/2009/05/17/nu_vezeto/

ErEr 2009.05.18. 13:47:21

A mostani megszorítás nem a válság miatt van, hanem mert kell a pénz jövőre az MSZP kampányra, a választás előtti osztogatásra, meg az amcsi kampány tanácsadókra.
Remegnek mint a nyárfalevél mert a lökött Fidesz annyira nagy lovon áll hogy bejelentette el lesznek számoltatva. Ettől meg annyira szarnak, mindent meg fognak tenni hogy jövőre nyerjenek, de legalábbis jóval nagyobb arányban képviseljék magukat a parlamentben mint most gondolnánk. Fidesz akkor ugathatna ha már nyert, ezzel csak az ellenfelet bőszíti fel a rohamra, reméljük öngyilkos rohamra...

jozicsenko 2009.05.18. 14:06:52

jó reggelt, ebéd kv után!

Jancsi: sajnos elírtam, most látom

Fletófant akartam írni, de igy is van értelme (csak nem épp arra gondoltam, no) :-P

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 14:16:32

@jozicsenko: mindegy, a lényeg. Fletófan vagyok Csak ez ugyanolyan baromság -mert olykor más a véleményem- , mint amikor a kaccsolat.hu-n bomlasztottuk a hangulatot, és reszónéni egyből azt sikoltozta, hogy mi bizony fideszes bértollnokok vagyunk. Tehát összegezve: fideszes bértollnok vagyok, aki néha orálisan kielégíti vadait, miközben együtt nézegetjük szeretett ferencünk képét :D

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 14:21:29

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/: nem vadai elégít ki TÉGED orálisan? Vagyok "egy ide, egy oda"? :)))

Marcellusca 2009.05.18. 14:22:53

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
Héééé, nemán! Vizuális típus vagyok. :)
Igaz, hogy nem ismerlek személyesen, de márkit "oda" képzelni (,mármint férfit, mert nőt könnyebb lenne :D), amint orálisan a Nehézbombázót .... ááááááááá! Nagyon broáf! :)

Marcellusca 2009.05.18. 14:24:21

@Seduxen:
Na, ez sem jobb perspektíva! :D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2009.05.18. 14:27:58

"Beleker egy lovat? " ?

fattya-át meg azt hittem úgy kell írni h fatyja, de mostmár nemtom.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 14:33:16

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
Jaj ne már, Vadai cica az enyém....Te meg leléphetsz Fletó mucussal.

derelyegrádi szellem 2009.05.18. 14:34:33

@hannibal22(Siófok gazdasága):

remélem egyszer valaki jól arcba csűri ezt az Iványit egy jó szálkás deszkával.

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 14:39:34

@Marcellusca: tényleg nem... ez a kiéhezett anyakoca gondolom olyan elánnal kezdene hozzá a bré cibálásához, hogy annak puszta elgondolásától is kezd visszafelé kúszni az ebédem...

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 14:44:48

@DexterMorgan78/Séfbácsi: állapodjunk meg. Páros napokon enyém a cica, tied a Fletó, páratlan napokon cserélünk. Mind a kettőt kikormolt picsával akarom visszakapni!

picur3ka 2009.05.18. 14:52:29

Tiszta hulyek vagytok, sirok a rohogestol.

Nem ertitek am Agikat, persze, hogy szetbontja a zorban as osszeset, amit ok felraktak estere, hat cigany szegeny feje neki, na.

A, szoval most mar tudom, hogy az autopalya hianya miatt nem letesulnak uj beruhazasok es munkahelyek Szabolcs es Baz kornyekeken, azt hittem eddig, hogy rasszistak, vagy mi a csuda.

De egy remek, uj munkahely az letesult Szabolcsban palya nelkul is, fegyvergyar, az, nem mas.

Nekem az egyik kedvencem: 'lehet mas partra is szavazni persze', na meg jo, koszi, aranyos pofi vagy te is.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 15:04:31

"Aki ma, Magyarországon politikusnak egyetlen szavát elhiszi, az, már bocs, de valszeg beteg."

(Nem működik a válasz funkció, bocsi.)
Az egyik tanár szakos szemináriumomat egy KDNP-s képviselő tartotta, aki ráadásul a Pedagógiai Intézet vezetője is (korábban gimnáziumi igazgató is volt), és baj lett volna, ha nem hiszem el, amit mond.;-)

f.m.j. 2009.05.18. 15:06:17

Most biztos elfogult leszek, de a Vadai elmebetegebbnek tűnik, a rohadt életbe, hopgy megint két rossz közül kell választani a kisebbik rosszat, csak az a baj, hogy már nem tudom ki lenne az egyik, és ki lenne a másik...
Lehet, hogy egy újabbal kellene próbálkozni?

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 15:13:53

Egy ez "kicsit" OFF lesz:

már többször láttam maszop sajtótájékoztatón azt a szőkésbarna rövidhajú buxát, aki most is a röfike mellett áll.

Az KICSODA??? Mert ha már lehet válogatni, akkor inkább azt blokkolgatná az ember, mint ágikát...

Marcellusca 2009.05.18. 15:20:57

@Mj:
Nem kell elhinni. Elég, ha megjegyzed/megtanulod. A vizsgáig. Aztán felejtsd is el! :D

f.m.j. 2009.05.18. 15:39:11

http://reakcio.blog.hu/2009/05/18/kivagone_es_az_antirasszizmus_nyomaban_reakcio_tv#more1127849

ez is történt a hétvégén :)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 15:44:35

@Marcellusca: @Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
Okés szétánuszolom mindkettőt, de csak azért hogy neked kényelmesebb legyen, ja és én kezdem a kört, tudod használt ruhát sem szívesen veszek:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 15:44:38

@Seduxen:

A fenét, külön Felcsút-kupa lesz, amin Szent Koronás Orbán Viktor arcképes díjat fognak átadni.:P

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 15:46:07

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
Te a kis szilvt nem kéne bevenni a buliba?? Szilvakékre csapkodnám a kis fokhagymacikk popsiját egy rigalánccal..

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 15:46:54

@Mj: I. (Szent) Viktor udvari bolondjainak lennének jelöltjeim... első bolondnak javasolnám azt a szép szál varánuszra hasonlító fess legényt, akit Dexter, meg Jancsi készül felváltva analizálni... :)))

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 15:47:38

@Mj:
Én úgy hallottam hogy Orbánék emberáldozatot akarnak bevezetni, benne lesz a kormányprogramba.. hogy súlyosabb legyen a helyzet minden héten egy cigány nyúgdíjast fognak feláldozni (azt még nem tudom hogy olyat honnan szednek...)

Seduxen (már NEM dr.) 2009.05.18. 15:50:30

@DexterMorgan78/Séfbácsi: szerencsére ilyenből nincs túl sok :)))

nagyon-nagyon kevés az, amelyik össze tudja kaparni a 20 év munkaviszonyt...

hiába, no, az a fránya bodza nem terem egész évben, így csak fél évet tudnak maximum dolgozni egy évben...

javasolnék NFÜ-s pályázatokat kiírni, "Bodza melegházi termesztése" tárgyában :)))

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 15:55:03

@Marcellusca:

Baj lenne, mert elsősorban értékrendet adott át az órán, nem magolni való hülyeségeket.;-) (Amúgy már le is szigorlatoztam pedagógiából, már csak államvizsga van meg tanítási gyakorlat.)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 15:57:34

@Seduxen:

Nálam a kopasz Kövér Lacika mindent visz.:D

Marcellusca 2009.05.18. 15:57:40

@DexterMorgan78/Séfbácsi:
"minden héten egy cigány nyúgdíjast fognak feláldozni" - aki a vasúttól ment nyugdíjba. :D

@Seduxen: Egyébként meg nem mindegy, hogy öregségi vagy "rokkant" nyugdíjas? :)

Jancsibohóc /Bohócügyi Államtitkár/ · http://www.vanditdigital.com/ 2009.05.18. 15:57:48

@DexterMorgan78/Séfbácsi: utána megcumiztatjuk úgy, hogy a fülét fogjuk és ha finnyáskodik kitoljuk a szemét?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 15:59:27

@Jancsibohóc /aljasabbul csúsztatok mint Vadai/:
Szemüregszexet akarsz?? Azért ez már sok te perverz állat.....)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:00:13

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Mármint rokkantnyugdíjast, mert az biztos van rengeteg.:P

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 16:01:35

@Mj:
Fáradtságos Munkával Gerincsérvet Kapott Bodzafalvi Lakatos Márió??

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:01:46

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Szerintem azért növesztette meg a haját, mert Sámsonnak képzeli magát, és muszáj erőt - Sötét Erőt - merítenie a hajából addig, amíg ellenzékből kormányozza az országot.:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:02:31

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Persze, nehezek azok a bodzafürtök, ráadásul a vasazás is kemény fizikai munka, megfárad benne az ember.:)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.18. 16:04:52

@Mj:
A haja maga a fideszes polip, a bajuszában meg egy tucat lehallgatókészülék van elrejtve:)

tudi 2009.05.18. 16:12:45

De jó volt a hétvége, a primet ágika viszi, de ez a lelkész vagy mi sem gyenge.
Ágikának szerintem le kéne szállnia az anyagról. Vagy ahióogy egyik kedvenc filmem egy részét áttalakítva: Ha Vadai Ágika az ő korában füvet szív marha jól szórakozhat.

Horizont 2009.05.18. 16:22:57

Nem semmi volt ez a hétvégi akciósorozat. De a kommentelők hada mindent visz! A Heti Hetes stábja sírva olvashatna benneteket, mert ha megerőszakolná magát, akkor se tudna ennyi humort összehozni mint ti.( na egy kis túlburjánzás benne van)
Egyik oldal sem érdemli meg, hogy egyetlenegy mondat is elhangozzon a védelmükben!
Fél füllel hallottam, hogy Spanyolországban bevezetik (vagy bevezették?) a fehér lappal való szavazást! Aki aktív szavazó, szeretne szavazni de egyik pártra se akar, vagy tud az bedobhat a ládába egy üres fehér lapot.Ne legyen egyenértékű azzal aki szarik az egészre és simán otthon marad. Jelzés értékű! Nagyon tetszik! Szeretnék itt is fehér lapot.
Csak nálunk ha 7 millió fehér lapot dobnánk be azt is kimagyaráznák politikusaink:)

Combi a ballibes Ferkófan 2009.05.18. 16:24:36

"Brutális, aljas támadás a nyugdíjasok ellen! Nem elég hogy elvették a 13. havi nyugdíjat a szemetek (amiről hallgatnak, hogy mit tennének vele), most még ez is!"

Sztem hülye vagy zero már ne haragudj. Teszem azt örökölsz urambocsá ha elhalálozik egy nyugdíjas rokonod és fizess be majd mondjuk 10 évi ingatlanadót.

Marcellusca 2009.05.18. 16:36:15

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:
Ja! És még "örülhet", hogy "csak" 10 év elmaradt adóját kell befizetnie!

Horizont 2009.05.18. 16:42:10

@Marcellusca:
Milyen 10 évről beszéltek ti?
Orbán Viktor jön és töröl:)

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.18. 16:49:51

@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Szerintem a hajában vannak a poloskák/tetvek, a bajsza meg a kinyújtott polipkar.:)

eldiablomismo 2009.05.18. 18:48:00

Na meg is van Orbán visszacsináljuk-kormányának első intézkedésének a tárgya :D
www.hirsarok.hu/node/25508

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.05.18. 18:58:18

@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci:

10 hónapig sem fog élni ez a kormány, nemhogy 10 évig :)

irónia, öregem, irónia ...

Horizont 2009.05.18. 19:12:53

"A Fidesz és a KDNP soraiból egyedüliként igennel szavazott hétfőn a miniszteri és államtitkári fizetések csökkentéséről tartott voksoláson Orbán Viktor."

Viktorunk "véletlenül" igent nyomott!
Na szépen vagyunk......

picur3ka 2009.05.18. 21:16:28

@Horizont:

Bolondos, ennyire nem lehetsz eloiteletes.

Milyen keson jott ez a szavazas, kulonben el se hiszem, ennyien egyszerre nem voltak jelen sok eve.

Kulonben ugy kellene veluk, mint a segelyesekkel, ha nem jarnak, nincs love. Aztan majd meglatjuk, hogy mennyi, performansz alapjan.

A KÉRDEZŐBIZTOS 2009.05.18. 22:00:59


előtte hágassatok meg a csődörrel

picur3ka 2009.05.18. 22:15:26

@Szájtépő:

Hat szerintem, probalnak bejutni Gyurcsany mellett a tortenelmi erteku mondasok legjobbjai koze.

eldiablomismo 2009.05.18. 22:39:13

Orbán Viktor a kormányoldallal szavazott
Tévedésből nyomta meg az "igen" gombot Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben, amikor a Ház a miniszteri fizetések csökkentéséről szavazott - közölte a párt sajtófőnöke hétfőn este.
http://www.hirsarok.hu/node/25516

És ezek jönnek! :D

picur3ka 2009.05.18. 23:03:15

@Mj:

Jogos, eszembe se jutott ezuttal. Lehet azzal is osszefuggesben, hogy amikor tettem a multban, soha senki nem volt ott hetekig. Nem mondom persze, hogy ugyanez a blog volt.

haveri kutya 2009.05.18. 23:11:57

Nálam ez a vadai rettegő vitte a pálmát.
2. iványi lett.
Sötétség seregei...utána jön a kéksisakosok.
És ő kéri számon a toleranciát,mint demokrata...
Ezek tényleg nem változnak.
Választások után,mikor orbán szokás szerint megnyer vagy 10-15 rágalmazási pert(mint 2002-ben),majd vadai rettegő is elmegy hajókázni a dunára az "állitsuk meg a fidesz hazugságkampányát" felirattal,ahogy kovács lacabácsi tette.

Ezek reménytelenek,és remélem egyre kevesebb ember figyel már rájuk.
Jó előjel ami pécsen történik.Hulljon a férgese.

u.i:azt a magyar Han Solo karbonit tömböt még anyagilag is támogatnám,persze ha tényleg lopcsányi kerül bele örök mementóként.
Később lehetne akár egy szoborpark is körülötte hasonló kaliberekkel feltöltve.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 00:15:12

@picur3ka (Beindultunk:

Ez furcsa, de a lényeg az, hogy követem radaron is a kommenteket, szóval válaszolni fogok.;-)

kamasuka 2009.05.19. 08:50:15

Wááá! Hogyhogy nem a kéksisakos beszólás vezet? Ilyet azért ritkán hallani, ellenben Vadai féléket kb. hetente 1x, attól függően, hogy éppen Nyakó, Vadai, Havas, Lendvai vagy Gyurcsány van-e itthon.

kamasuka 2009.05.19. 08:55:54

@eldiablomismo:
Itt a egyetlen hülyeség az volt, hogy azt mondták: "véletlenül".

Ennek ellenére - mivel MTI-s a hír - azért kezeljük a helyén.

Viszont így nem kampányolhatnak azzal, hogy Orbán nem szavazta meg a miniszteri fizetések csökkentését. :D

Combi a ballibes Ferkófan 2009.05.19. 09:49:05

@zero: Te komolyan azt hiszed hogy a Fidesz el fogja törölni az ingatlanadót? Muhahahahahahaha

pógárjenő 2009.05.19. 11:27:58

Namámost kérem alázattal és ticctelettel, megmondaná nekem valaki ki az a szőke szemüveges egérfelyű buksza, aki idétlenebbnél rondább ruhákban, hátratett kézzel szíjja a levegőt a nyalatkozótú, oszt má' ottvótt medesán, djurcsányi efftásaknál is......
Na nem akarom megszunázni, de mellesleg jó lenne tudni mi a lószart csinál ottan efftásak? Felveszi esetleg ágika elvesztett tamponjait, testőr (me' nincs esernyője!) ápolónő vagy mia franc, mert hótziher hogy a havi fél millát bezsebeli a mi kis adópénzünkből.......

picur3ka 2009.05.19. 14:46:57

@Mj:

Mondom, hogy nem a te blogod volt.

gábbor 2009.05.19. 15:33:02

@Horizont: Szerintem ez baromság. Mindenki foglaljon állást.

is 2009.05.19. 20:53:59

@Kartal (reloaded): (400 milliárd feletti korrupciós pénz). az egy igen csak pesszimista, maximális összeg, de nyilván a te fejedben csak ez marad meg, mert mindenből a legrosszabbat akarod most tudni. jövőre nyilván majd az alsó határt fogod ugyanekkora erővel nyomni.

a tényleges ellopott tétel (nem pártnak megy, nem sportegyesületnek megy, hanem effektíve valakinek a zsebébe) kb. 100 milliárd lehet, de ebben benne vannak az önkormányzatok is, amik meg FIDESZesek. tehát az összes párt (FIDESZ és MSZP együtt) lop el ennyit. a FIDESZes önkormányzatoknál IS 10-20% a korrupció, senki nem mondta, hogy ott nem. 1998-ban csak a Postabank túltőkésítésén vagy 30 milliárdot fogott a FIDESZ, tehát nekem semmilyen illúzióm nincs, hogy ez a 100 milliárd 2010-et követően csökkenni fog. de persze, ifjú herceg, Te még hihetsz a mesében... aztán majd felébredsz.

a 100 milliárdhoz tegyük oda az éves magyar költségvetést is, ami most ~8500 milliárd. tehát ha lemenne 50 milliárdra (nem fog), akkor az 0,6%-kal több pénz lesz. ha eddig 100 Ft volt mindenre, akkor most 100Ft és 60 fillér lesz.

tudom, most már mindenáron elkergetsz, meg azt hiszed, hogy vannak százmilliárdok minden utcasarkon, de már 1998-ban se voltak, veled csak a bolondját járatják. 2012-ig rakd el ezt a kommentet, aztán térjünk vissza rá.

picur3ka 2009.05.19. 21:02:18

@is:

Csak a legrosszabbat akarja tudni -- mi ennek az ertelme?

Te most veded a lopkodast? Mennyel mar pihenni egy kicsit, az osszegek, amik itt ciganyutra mentek, egyesek szerint nem is nagyon lenne kolcsonunk.

Mj · http://www.archiregnum.blog.hu 2009.05.19. 21:26:27

@picur3ka (Beindultunk:

Ok, kevésbé fáradt állapotomban rájöttem, hogy félreértettem.

süti beállítások módosítása